Je vindt hier de programma's van Panda op tv We hebben de volgende programma's voor Panda Inside Taronga Zoo: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 7 van 10 Chimps In deze aflevering werken de dierenartsen en de verzorgers samen wanneer. Kung Fu Panda: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 8 Addertje onder het gras Ooit een held, valt Fu Shi nu de Vredesvallei aan. Wanneer het. Kung Fu Panda: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 9 De Gansvader Meneer Ping heeft een nieuwe soep die zó lekker is, dat boeven ervoor. Kung Fu Panda: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 12 Kung Fan Po probeert z'n fanclub te veroveren. Kung Fu Panda: Morgen - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 2 Een plakkerig probleem Uh Oh! Po heeft per ongeluk de trainings hal verwoest. Kung Fu Panda: Morgen - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 3 De Prinses en de Po Po moet de zéér deftige dochter van de keizer. Kung Fu Panda: Morgen - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 24 Met de oudjes Po en zijn vader schieten te hulp als Jade Palace onder vuur. Wheeler Dealers: Morgen - Auto's/Motoren, Seizoen 12 Aflevering 11 Fiat Panda 4x4 De Panda is een flitsend stadswagentje, maar ook. Wheeler Dealers: Morgen - Auto's/Motoren, Seizoen 12 Aflevering 11 Fiat Panda 4x4 De Panda is een flitsend stadswagentje, maar ook. Kung Fu Panda: Morgen - Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 10 Po Past Op Po wordt vrienden met een groepje jonge, lieve weeskinderen, die ook. Kung Fu Panda: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 23 De Schaduwdames Po maakt nieuwe vrienden die een dubbele agenda blijken te hebben. Kung Fu Panda: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 1 De steek van de Schorpioen Po en Monkey gaan op zoek naar een magische orchidee voor. Kung Fu Panda: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 5 De Vlugge Vinger Gedachtetruc Po ontdekt een speciale techniek die er voor zorgt dat.

Panda op tv (overige uitzendingen NL)

Do 13 augustus 2020 | 21:35 Quiz met Ballen

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 7 - BNNVARA Team R. de Boer, bestaande uit Fresia Cousino Arias, Rayen Panday en Ronald de Boer, strijdt tegen Team Hoogendijk, bestaande uit Ellen Hoog, Viggo Waas en Anouk Hoogendijk.

Vr 14 augustus 2020 | 15:59 Mini Ninja's

Pandakuji De mini-ninja’s vinden een snel groeiende babypanda. De meester legt uit dat het een pandakuji is, een magische pandasoort. Hiro, Futo en Suzumi nemen de taak op zich om het dier te beschermen.

Panda op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:15 Inside Taronga Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 - Chimps In deze aflevering werken de dierenartsen en de verzorgers samen wanneer ze iets moeten doen dat zelden gebeurt in Taronga: drie chimpansees op een dag op de operatietafel krijgen. Intussen moet een gewonde uil weer leren vliegen en gaat het er hevig aan toe bij de kleine panda's.

Vandaag | 21:42 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Addertje onder het gras Ooit een held, valt Fu Shi nu de Vredesvallei aan. Wanneer het dorp een anti-slangenbeleid wil starten is de vraag zal Viper hen helpen of voegt hij zich bij Fu Shi?

Vandaag | 22:05 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 9 - De Gansvader Meneer Ping heeft een nieuwe soep die zó lekker is, dat boeven ervoor beloven te stoppen met roven. Uiteindelijk resulteert dit in dat de noedelzaak een plek wordt voor de boeven.

Morgen | 01:02 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Kung Fan Po probeert z'n fanclub te veroveren..

Morgen | 10:38 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Een plakkerig probleem Uh Oh! Po heeft per ongeluk de trainings hal verwoest.

Morgen | 11:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De Prinses en de Po Po moet de zéér deftige dochter van de keizer begeleiden.

Morgen | 14:33 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Met de oudjes Po en zijn vader schieten te hulp als Jade Palace onder vuur ligt.

Morgen | 17:10 Wheeler Dealers

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Fiat Panda 4x4 De Panda is een flitsend stadswagentje, maar ook offroad staat hij zijn mannetje. Mike vindt een model met potentie, Edd werkt aan de mechanica en samen proberen ze winst te maken.

Morgen | 17:20 Wheeler Dealers

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Fiat Panda 4x4 De Panda is een flitsend stadswagentje, maar ook offroad staat hij zijn mannetje. Mike vindt een model met potentie, Edd werkt aan de mechanica en samen proberen ze winst te maken.

Morgen | 21:42 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Po Past Op Po wordt vrienden met een groepje jonge, lieve weeskinderen, die ook verantwoordelijk zijn voor het stelen van geld en spullen. Zal Po helpen de kinderen het goede pad te kiezen?

Morgen | 22:04 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Oefening baart Kunst Shifu is het zat dat luie Po constant zeurt en laat Po de Vurige Vijf trainen. Maar het gaat van kwaad tot erger als de bandieten een training krijgen van een mysterieuze Kung Fu meester en de helden van het dorp worden.

Overmorgen | 01:01 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Slechte Po Po heeft ineens een dubbelganger!

Overmorgen | 10:38 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ketting reactie Po en de tijger worden aangevallen door bandieten.

Overmorgen | 11:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Vlugge Vinger Gedachtetruc Po ontdekt een speciale techniek die er voor zorgt dat hij iemands geheugen kan beïnvloeden.

Overmorgen | 14:18 Wat Beren Leren

Aflevering 72 van 148 - Panda 2 Baby Panda woont op een afgesloten terrein, waar zijn gedrag wordt bestudeerd. Als hij een nieuw vriendje krijgt, Panda 2, verandert zijn kijk op de wereld en gaat hij nieuwsgierig op zoek naar het grote avontuur.

Overmorgen | 14:34 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Aap Uit De Mouw Het dorp staat op stelten door een diefstal.

Overmorgen | 14:48 Phineas And Ferb

Terug in de tijd (Special) Phineas en Ferb zien in het Nationaal Historisch Museum een tijdmachine staan. Samen met Candace belanden ze in de prehistorie. Dr. Doofenshmirtz heeft een nieuwe vijand: Peter de Panda.

Overmorgen | 21:42 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 12 - de Keizer regeert Lu Kang is sinds kort Keizer van China, en vraagt Po om zijn Chef Veligigheid te worden. Shifu heeft zijn bedenkingen, maar Po doet het toch. Al gauw komt hij en complot van de oude kat Pangbingtegen de Keizer op het spoor.

Overmorgen | 22:05 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 13 - De Keizer regeert deel 2 Lu Kang is sinds kort Keizer van China, en vraagt Po om zijn Chef Veligigheid te worden. Shifu heeft zijn bedenkingen, maar Po doet het toch. Al gauw komt hij en complot van de oude kat Pangbing tegen de Keizer op het spoor.

Do 13 augustus 2020 | 01:02 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Yao Held, Mijn Held Po wordt door Shifu gevraagd om te helpen met een ontvoering.

Do 13 augustus 2020 | 10:38 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Neushoorn's Toorn Po wordt vrienden met een gemene neushoorn..

Do 13 augustus 2020 | 11:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Van uilen komt huilen Po begint te twijfelen aan zichzelf..

Do 13 augustus 2020 | 14:05 Wat Beren Leren

Aflevering 75 van 148 - Panda's kunst Panda schildert een portret van Charlie en de docent van de tekenles is totaal overrompeld. Maar nadat een kunsthandelaar aanbiedt om het schilderij te kopen, moet Panda het terug zien te krijgen van Charlie.

Do 13 augustus 2020 | 14:15 Wat Beren Leren

Aflevering 76 van 148 - Zomerliefde Panda zet alles op alles om een verloren telefoon terug te brengen naar het meisje van zijn dromen.

Do 13 augustus 2020 | 14:35 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Jeugdheldheibel Een van Po's jeugdidolen komt een wedstrijd vechten in het dorp. Po is vereert als hij persoonlijk wordt uitgenodigd om te komen kijken, maar hij is blijkbaar vergeten dat hij zelf verantwoordelijk was voor het einde van de carriere van deze Kwan.

Do 13 augustus 2020 | 21:41 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Kung Fu Club Als Shifu Po stuurt om een illegale vechtclub te sluiten, doet de panda niet wat er wordt verwacht en voegt zich bij de club.

Do 13 augustus 2020 | 22:05 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 1 - De steek van de Schorpioen Po en Monkey gaan op zoek naar een magische orchidee voor een zieke Tijger.

Vr 14 augustus 2020 | 01:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Stekende Liefde Ping heeft een nieuwe vriendin gevonden in Schorpioen. Ze weet na een tijd ook het vertrouwen te winnen van Po. Maar ze blijkt een dubbele agenda te hebben en vergiftigt alle dieren op het Herfstfestival met maantaartjes, zodat ze flauwvallen.

Vr 14 augustus 2020 | 07:36 The Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 7 - A Warthog Named Peaches Het twee maanden oude wrattenzwijn Peaches wordt door de verzorgers getraind als dierenambassadeur. En de rode panda Willow vertoont gedrag dat wijst op een zwangerschap.

Vr 14 augustus 2020 | 10:38 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Blinde Paniek De twee Kung Fu meesters nemen een kijkje in het Jade Paleis

Vr 14 augustus 2020 | 11:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Held met hartstocht Ojee.. Mantis heeft een geheim verborgen over zijn geboorteplaats

Vr 14 augustus 2020 | 14:35 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Kung Fu Dagverblijf Tijger moet zich ontfermen over een klein jongetje dat is gekidnapt door Fung.

Vr 14 augustus 2020 | 15:59 Mini Ninja's

Pandakuji De mini-ninja’s vinden een snel groeiende babypanda. De meester legt uit dat het een pandakuji is, een magische pandasoort. Hiro, Futo en Suzumi nemen de taak op zich om het dier te beschermen.

Vr 14 augustus 2020 | 21:05 Le meilleur du grand spectacle interceltique de Lorient

Pour la première fois depuis sa création, le Festival Interceltique de Lorient n'aura pas lieu cette année en raison de la pandémie liée au Covid-19. Il faudra donc attendre 2021 pour vivre la 51e édition. Mais Lorient accueillera tout de même un grand concert de bagadoù au stade du Moustoir. France 3 et Cyril Féraud nous feront revivre les moments les plus forts de cet événement incontournable de chaque Festival interceltique ! Cette année encore, l'émotion et l'éblouissement nous saisiront donc devant les meilleures prestations des Bagadoù bretons. À l'affiche, quatre bagad de haut niveau : le Bagad Quimper, le plus titré de Bretagne ; Cap Caval, le bagad qui a remporté la plupart des championnats depuis une dizaine d'années ; le Bagad Ronsed Mor de Locoal Mendon ; et le Bagad de Lorient. Pendant plus de deux heures, cette grande fête sonnera comme un rappel des origines depuis l'arrivée du championnat des bagadoù à Lorient en 1971. En cinq décennies cette fête des Cornemuses, associée au premier championnat lorientais, est devenue l'actuel Festival interceltique, le phare de la celtitude planétaire contemporaine, créatrice et cosmopolite

Vr 14 augustus 2020 | 21:41 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Een plakkerig probleem Uh Oh! Po heeft per ongeluk de trainings hal verwoest.

Vr 14 augustus 2020 | 22:05 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De Prinses en de Po Po moet de zéér deftige dochter van de keizer begeleiden.

Vr 14 augustus 2020 | 23:45 Catherine Ringer chante les Rita Mitsouko

We Love Green 2020 La tournée des "nouveaux" Rita Mitsouko a débuté par un concert à la Philharmonie de Paris en novembre 2019. Aujourd'hui, Raoul Chichin tient les guitares de son père et Catherine Ringer chante et danse encore pour le plus grand plaisir de tous. Ils devaient passer par la grande scène du festival We Love Green, annulé pour cause de pandémie. Alors pour conjurer le sort, et peut-être pour éveiller quelques consciences sur le monde d'après, Catherine Ringer a rêvé d'un concert en pleine nature, au centre d'une clairière entourée de chênes centenaires. Son rêve est devenu réalité dans une clairière au Parc Floral de Paris, au coeur du Bois de Vincennes. Il s'agit d'une expérience rare, la preuve que la musique peut exprimer son aura en dehors de la reconnaissance du public, dans un lieu et un contexte auxquels elle s'associe, faisant ressortir sa sensibilité dans sa plus belle expression. Elle nous enchante, reprenant pêle-mêle son répertoire : "Histoire d'A", "Someone to Love", "Marcia Baila" mais aussi "La jalousie", "Vol de nuit", "La sorcière et l'inquisiteur"... et bien d'autres surprises encore ! Un projet unique et magique avec Catherine Ringer, une artiste qui a toujours relevé tous les défis

Za 15 augustus 2020 | 01:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Hal der Gevelden Po moet een supercoole Draken Krijger Trofee vinden...

Za 15 augustus 2020 | 11:56 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Slechte Po Po heeft ineens een dubbelganger!

Za 15 augustus 2020 | 12:19 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Yao Held, Mijn Held Po wordt door Shifu gevraagd om te helpen met een ontvoering.

Za 15 augustus 2020 | 13:55 Wat Beren Leren

Aflevering 82 van 148 - Danslessen Lucy heeft een danspartner nodig voor een danswedstrijd en Panda wil graag met haar meedoen. Maar als blijkt dat Lucy niet kan dansen, durft Panda dat niet tegen haar te zeggen.

Za 15 augustus 2020 | 19:10 Earthquake: Panda Rescue

Het centrum voor reuzenpanda's van Wolong, China, ligt dichtbij het epicentrum van de zware aardbeving van 2008. Wat is er met ze gebeurd tijdens en na de aardbeving?

Za 15 augustus 2020 | 23:10 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 2 - De maltezer Mantis Po wil met Mantis naar het figuren festival, maar mag niet van Shifu. Hij gaat toch. Daar maakt hij per ongeluk Mantis verlamd. Hij weet niet hoe hij het ongedaan moet maken. Shifu blijkt er ook te zijn. Samen gaan ze opzoek naar mantis.

Za 15 augustus 2020 | 23:32 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 3 - De gevaarlijkste Po Po heeft een uitnodiging gekregen om langs te komen bij zijn idool, Generaal Tsin. Tsin blijkt echter slechterikken te lokken en ze zonder goede reden op te sluiten en te bevriezen. Po besluit dat het niet goed is en redt de slechteriken.

Zo 16 augustus 2020 | 07:10 Wheeler Dealers

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Fiat Panda 4x4 De Panda is een flitsend stadswagentje, maar ook offroad staat hij zijn mannetje. Mike vindt een model met potentie, Edd werkt aan de mechanica en samen proberen ze winst te maken.

Zo 16 augustus 2020 | 07:30 Wheeler Dealers

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Fiat Panda 4x4 De Panda is een flitsend stadswagentje, maar ook offroad staat hij zijn mannetje. Mike vindt een model met potentie, Edd werkt aan de mechanica en samen proberen ze winst te maken.

Zo 16 augustus 2020 | 11:56 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Hal der Gevelden Po moet een supercoole Draken Krijger Trofee vinden...

Zo 16 augustus 2020 | 12:19 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Petoet Panda Po gaat undercover...

 Meer

Panda gemist

Eerder Vandaag | 14:34 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 23 - De Schaduwdames Po maakt nieuwe vrienden die een dubbele agenda blijken te hebben..

Eerder Vandaag | 11:00 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 1 - De steek van de Schorpioen Po en Monkey gaan op zoek naar een magische orchidee voor een zieke Tijger...

Eerder Vandaag | 10:37 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Vlugge Vinger Gedachtetruc Po ontdekt een speciale techniek die er voor zorgt dat hij iemands geheugen kan beïnvloeden.