Je vindt hier de programma's van Paddenstoelen op tv We hebben de volgende programma's voor Paddenstoelen Rail Away: Overmorgen - Informatief, Reizen, Seizoen 2016 Zweden: Ludvika Mora EO Een treinreis door de ongerepte natuur van. Takeshi's Castle Thailand: Overmorgen - Amusement, Seizoen 3 Aflevering 10 Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te. Takeshi's Castle Thailand: 13/08 - Amusement, Seizoen 3 Aflevering 10 Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken.. Hamilton's Pharmacopeia: 14/08 - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 8 van 8 A Fungal Fairy Tale Hamilton beklimt de Karpaten met een microscoop om. Hamilton's Pharmacopeia: 15/08 - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 8 van 8 A Fungal Fairy Tale Hamilton beklimt de Karpaten met een microscoop om. Andere Tijden: 16/08 - Informatief, Seizoen 22 Aflevering 3 van 6 De gelukkige klas NTR/VPRO Een nieuwe school met radicale ideeën. Telekids Mini's: Sprookjesboom: Zing En Dans Mee: 21/08 - Sprookje, Jeugd, Paddenstoelendans Animatieserie. Swing en zing mee met de allerleukste Sprookjesboomliedjes!.

Paddenstoelen op tv (overige uitzendingen NL)

Zo 16 augustus 2020 | 14:45 Andere Tijden

Seizoen 22 - Aflevering 3 van 6 - De gelukkige klas - NTR/VPRO Een nieuwe school met radicale ideeën opent in 2002 in Schoonhoven haar deuren: Iederwijs. Kinderen kunnen zelf kiezen wát ze willen leren en hoe ze willen leren. Een dagje trampolinespringen, geen punt. Wil je de rekenstof van een jaar in drie weken tot je nemen, prima. Al gauw schieten de Iederwijsscholen als paddenstoelen uit de grond, maar na verloop van tijd komt Iederwijs steeds negatiever in de media. Steeds vaker zien Iederwijsscholen zich gedwongen om te sluiten. Andere Tijden kijkt terug met leerkrachten, leerlingen en critici. Andere Tijden-presentator Astrid Sy vraagt zich af hoe het zo mis kon gaan. En wat is er nog over van de onderwijsidealen?

Paddenstoelen op tv (overige uitzendingen)

Overmorgen | 08:00 Rail Away

Seizoen 2016 - Zweden: Ludvika - Mora - EO Een treinreis door de ongerepte natuur van Midden-Zweden, door de provincie Dalarna. Een gebied dat vaak 'Zweden in het klein' wordt genoemd. De typerende rode huizen, de duizenden meren en de uitgestrekte bossen: veel Zweedser dan hier krijg je het niet. Onze treinrit begint in Ludvika. Hier stappen we op de trein naar het 150 kilometer noordelijker gelegen Mora. Het gebied waar we door rijden is zo groot als België, maar met slechts 300.000 inwoners is het een stuk minder dichtbevolkt. Terwijl de bomen beginnen te kleuren en de winter nadert, trekken we verder door de uitgestrekte bossen. Wie tot rust wil komen, kan hier prima terecht. De natuur biedt volop mogelijkheden om te kanoën, vissen, wandelen en allerlei andere vormen van recreatie te beoefenen. In Zweden geldt het 'allemansrecht', wat inhoudt dat je overal mag wildkamperen, vuurtjes maken en paddenstoelen plukken. Natuurlijk wel met respect voor mens en dier. De bossen zijn rijk aan dieren: bevers, herten, elanden, maar ook wolven en beren. Dieren die ook geregeld in de buurt van het spoor te vinden zijn. Het spoor volgt lange tijd de oevers het Siljan-meer, een van de grootste meren van Zweden. Ten slotte lopen we binnen op het station van Mora, aan de oevers van het Siljan-meer. De plaats is internationaal bekend vanwege de Vasaloppet-skirace, genoemd naar Gustav Vasa, die deze 90 kilometer lange tocht in de barre winter van 1520 maakte, toen hij op de vlucht was voor de Denen. Uiteindelijk werd Gustav drie jaar later tot koning van Zweden gekroond en sindsdien is het land onafhankelijk.

Wo 12 augustus 2020 | 03:50 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 10 Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken. Wat hen te wachten staat, is modder, paddenstoelen, water en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.

Do 13 augustus 2020 | 02:25 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 10 Honderd dappere kandidaten strijden om het kasteel van Takeshi te bereiken. Wat hen te wachten staat, is modder, paddenstoelen, water en een heleboel andere onaangename dingen. Alleen de sterksten zullen het kasteel kunnen innemen.

Vr 14 augustus 2020 | 20:30 Hamilton's Pharmacopeia

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 8 - A Fungal Fairy Tale Hamilton beklimt de Karpaten met een microscoop om te zien hoe Europeanen de vliegenzwam gebruiken. Hij ontdekt de chemie achter een op paddenstoelen geïnspireerd farmaceutisch product.

Za 15 augustus 2020 | 00:40 Hamilton's Pharmacopeia

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 8 - A Fungal Fairy Tale Hamilton beklimt de Karpaten met een microscoop om te zien hoe Europeanen de vliegenzwam gebruiken. Hij ontdekt de chemie achter een op paddenstoelen geïnspireerd farmaceutisch product.

Vr 21 augustus 2020 | 14:25 Telekids Mini's: Sprookjesboom: Zing En Dans Mee

Paddenstoelendans Animatieserie. Swing en zing mee met de allerleukste Sprookjesboomliedjes!