Je vindt hier de programma's van Overnachten op tv We hebben de volgende programma's voor Overnachten Married with Children: Morgen - Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al. Avatar: De Legende Van Aang: Morgen - Seizoen 3 Aflevering 8 De Poppenspeler: Aang, Sokka, Katara en Toph overnachten in een bos en vertellen elkaar. Married with Children: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this.. Married with Children: 23/11 - Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al. Ultimate Survival: 25/11 - Siberia - Part 2, Seizoen 2 Aflevering 8 Siberia  Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert. Crime Scene Investigation: 01/12 - Misdaadserie, Seizoen 15 Aflevering 5 Amerikaans Canadese misdaadserie. Girls Gone Wilder. Sara, Morgan en.

Overnachten op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 17:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Overmorgen | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Za 23 november 2019 | 13:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Zo 1 december 2019 | 21:50 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 5 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Girls Gone Wilder. Sara, Morgan en Finlay hebben een ontspannen weekend in een wellnesscentrum voor de boeg. Op weg ernaartoe krijgen ze echter autopech, waarna ze in een stadje moeten overnachten totdat hun auto is gemaakt. ´s Avonds komt Finlay in een plaatselijke bar in contact met de knappe vrachtwagenchauffeur Darryl. De dingen lopen uit de hand wanneer hij zich aan haar opdringt. Darryl raakt daarbij gewond, maar verdwijnt op mysterieuze wijze als Finlay om hulp gaat zoeken. Even later verdwijnt ook zij spoorloos.

Overnachten op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 22:05 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 3 - Aflevering 8 - De Poppenspeler: Aang, Sokka, Katara en Toph overnachten in een bos en vertellen elkaar spookverhalen. Toph zegt dat ze mensen hoort in de berg, maar iedereen denkt dat dat door de spookverhalen komt. Ze ontmoeten een oude herbergierster, Hama, die hen onderdak verleent. Ze blijkt de laatste Watermeester van de zuidelijke stam te zijn, en ze wil Karara de dingen leren die zij kan. Ze blijkt heel lang in een Vuurnatiegevangenis gezeten te hebben, en is ontsnapt door wat ze Katara ook wil leren: Bloedsturen. Als de maan vol is heeft de Watermeester zo veel kracht, dat hij het bloed van een ander wezen kan besturen, en hem totaal in z’n macht heeft. Katara weigert dit te leren, maar moet het uiteindelijk toch doen, als Hama Sokka en Aang aanvalt. Ook blijkt ze mensen van de Vuurnatie al jaren gevangen te nemen, en die worden door Toph bevrijdt.

Ma 25 november 2019 | 06:45 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Overnachten gemist

Ma 28 oktober 2019 | 20:30 Slot: Chateau Meiland

28/10 - Realityreeks, Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met...

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. Onvergetelijk verblijf De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. Veel vragen Het is heel hard werken, dus houden ze het allemaal wel vol? Krijgen ze misschien toch heimwee? En hoe vergaat het met hond Bommel? Is hij al rustiger of nog steeds erg happig op vreemde mensen? Zal hun droom van een succesvolle chambres d'hôtes in Frankrijk uitkomen?

Ma 26 augustus 2019 | 20:30 Terug: Chateau Meiland

26/08 - Realityreeks, Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een...

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:30 uur op SBS6 weer nieuwe afleveringen te zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. Gasten De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Ma 15 juli 2019 | 20:35 Start: Beter laat dan nooit

15/07 - Reality-show, Het realityprogramma Beter Laat Dan Nooit, waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost Azië reist met vier tv legendes, wordt vanaf vanavond elke maandag om 20:30 uur herhaald op RTL 4. Oude vakbroeders...

Het realityprogramma Beter Laat Dan Nooit, waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost-Azië reist met vier tv-legendes, wordt vanaf vanavond elke maandag om 20:30 uur herhaald op RTL 4. Oude vakbroeders Willibrord Frequin (76), Peter Faber (74), Gerard Cox (78) en Barrie Stevens (74) zijn oude vakbroeders, die bij elkaar meer dan 175 jaar op de buis te zien waren. Ze maken samen met Olcay Gulsen een bijzondere roadtrip door Zuidoost-Azië. Acht weken lang volgen we hun wekelijkse avonturen door Japan, Vietnam, Thailand en Sri Lanka. Hoogtepunten De reis kent vele hilarische hoogtepunten. Zo houden ze onder andere een levensechte Mario Kart race door de straten van Tokyo, bezoeken ze het grootste Hindoe festival van Sri Lanka en volgen ze bokslessen in Bangkok. De activiteiten gaan gepaard met diepgaande en ontroerende gesprekken, een lach en een traan, waarin ook hun jarenlange vakbroederschap tot uiting komt. Een kant die we van hen nog niet eerder hebben gezien.

Zo 19 mei 2019 | 21:50 Nieuw: On the road zonder Jack

19/05 - Reisdocumentaire, In de avontuurlijke reisserie On the road zonder Jack rijdt documentairemaker Luc Vrydaghs met een oude Chevrolet dwars door de Verenigde Staten om de polsslag te voelen van de doorsnee Amerikanen op...

In de avontuurlijke reisserie On the road zonder Jack rijdt documentairemaker Luc Vrydaghs met een oude Chevrolet dwars door de Verenigde Staten om de polsslag te voelen van de doorsnee Amerikanen op dit kantelpunt in hun geschiedenis. De vijf afleveringen zijn elke zondag om 21:50 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. De reis begint in Miami in het zuidoosten en eindigt in Seattle in het noordwesten. Daartussen liggen 5000 kilometer off the beaten track, weg van highways, machtscentra als New York en Washington, en de clichés van film en televisie. Kilometers vreten, overnachten in goedkope motels en teveel hamburgers eten. En tussendoor bijzondere ontmoetingen met gewone en minder gewone Amerikanen, van redneck tot bluesgitarist, van mormoon tot moslim, van Cubaan tot indiaan. Een intrigerende reis door een fascinerend land.

Wo 8 mei 2019 | 21:30 Nieuw: A Very Modern Grand Hotel

08/05 - Documentaire, Vanavond is het eerste deel van de tweedelige Britse documentaire over het vijfsterrenhotel Corinthia in Londen. Deel twee is volgende week woensdag om 21:25 uur te zien op de Vlaamse zender Eén....

Vanavond is het eerste deel van de tweedelige Britse documentaire over het vijfsterrenhotel Corinthia in Londen. Deel twee is volgende week woensdag om 21:25 uur te zien op de Vlaamse zender Eén. Thomas Kochs staat aan het roer van Corinthia, een nieuw vijfsterrenhotel in de buurt van Trafalgar Square in Londen. Gasten betalen een fortuin om er te overnachten en het is aan Thomas om ervoor te zorgen dat ze in de watten gelegd worden. Zo moet hij sinds kort de afternoontea in goede banen leiden, en dat heeft veel meer voeten in de aarde dan men zou denken. We maken ook kennis met enkele andere leden van de uit 54 nationaliteiten bestaande staf. Zo is er kamermeisje Elena, die ooit zelf rijk was. En Yvet, die zo trots is op haar kamers dat ze ze beschouwt als haar kinderen.

Zo 10 februari 2019 | 20:25 Terug: Bed & Breakfast

10/02 - Realityreeks, Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B eigenaren bij elkaar op...

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. Ze mogen na afloop zelf bepalen wat ze de overnachting waard vinden. De zes afleveringen zijn de komende zondagen om 20:25 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering van het seizoen wordt er gelogeerd pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christa runnen de bed & breakfast in een oude pastorie. Vervolgens reist de groep naar Midden-Delfland. Hier hebben skiliefhebbers Aad en Christel een B&B met kamers in wintersportstijl. Peter en Anneriet hebben in de gemeente Boxmeer retrokamers én hele fanatieke dorpsbewoners. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/bed-breakfast.

Vr 26 oktober 2018 | 20:32 Finale: The Talent Project

26/10/18 - Show, Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en...

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties en een halve finale zijn de vier finalisten van The Talent Project bekend. Nelis Joustra, Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink strijden vanavond om de winst. De kandidaten hebben de afgelopen periode enorm hard aan zichzelf gewerkt en gaan nu full-time aan de slag op de academy. Om elke seconde te benutten, overnachten zij daar ook. Onder begeleiding van de coaches werden zij klaargestoomd voor hun spectaculaire acts in de halve finale. De vier die de meeste progressie boekten zingen vanavond in de finale. De winnaar van het programma gaat naar huis met een geldbedrag van maar liefst 50.000 euro, om zijn of haar muziekcarrière mee te starten. De juryleden zijn Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen.

Vr 19 oktober 2018 | 20:32 The Talent Project: halve finale

19/10/18 - Show, Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick...

Na vier vrijdagavondshows vol muzikaal talent en spectaculaire transformaties zijn de acht halve finalisten van The Talent Project bekend. Anouk, Avanaysa, Jay, Lucy, Martin, Mèrice, Nelis en Rick strijden vanavond om een finaleplaats. De acht kandidaten hebben de afgelopen periode enorm hard aan zichzelf gewerkt en gaan nu full-time aan de slag op de academy. Om elke seconde te benutten, overnachten zij daar ook. Onder begeleiding van de coaches worden zij klaargestoomd voor hun spectaculaire acts in de halve finale. Wie van hen boekt de meeste progressie en zingt volgende week de sterren van de hemel? De winnaar van het programma gaat naar huis met een geldbedrag van maar liefst 50.000 euro, om zijn of haar muziekcarrière mee te starten. Er zijn maar vier finaleplaatsen beschikbaar dus alles moet uit de kast gehaald worden om die plek te bereiken.

Wo 22 augustus 2018 | 21:35 Slot: Laat mij maar lopen

22/08/18 - Realityreeks, Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela...

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Laat mij maar lopen, waarin zeven mensen gevolgd worden die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen. Het is nog een paar dagen tot eindbestemming Santiago de Compostela. De pelgrims houden het deze aflevering niet droog, maken een zware klim en overnachten in een prachtig klooster. In Laat mij maar lopen volgt MAX vier vrouwen en drie mannen die in drie weken van Salamanca naar Santiago de Compostela lopen. Het wandelen van deze eeuwenoude pelgrimstocht is een enorme uitdaging, zowel fysiek als mentaal. Hoge temperaturen, soms desolate etappes, blaren en snurkende medepelgrims; niets blijft onze wandelaars bespaard. Ze slapen in stapelbedden en als bagage hebben ze slechts een rugzak met het hoognodige bij zich. De pelgrims hebben allemaal zo hun eigen redenen om het iconische pad naar Santiago de Compostela te bewandelen: om iets los te laten of iets te verwerken.

Di 17 april 2018 | 20:25 Nieuw: Een nacht met mijn ex

17/04/18 - Reality-show, Iedereen heeft er wel één: een ex geliefde. De vreemdganger, de man die niet met relatieproblemen kon omgaan, de vrouw die een andere kant op groeide en the one that got away. Maar wie zou er 24 uur...

Iedereen heeft er wel één: een ex-geliefde. De vreemdganger, de man die niet met relatieproblemen kon omgaan, de vrouw die een andere kant op groeide en the one that got away. Maar wie zou er 24 uur met een ex willen doorbrengen om antwoorden te krijgen op vragen die maanden na het beëindigen van de relatie nog steeds rondspoken? Om pijnlijke herinneringen op te halen, uitleg te vragen over schandalige misstappen, of om te kijken of de liefde sterk genoeg is om het nog een keer te proberen? In het nieuwe BNNVARA-programma 'Een nacht met mijn ex' sluiten ex-geliefden zich 24 uur met elkaar op in een luxeappartement dat volhangt met camera’s en kijken ze of ze hun relatie nog een nieuwe kans kunnen geven. Een nacht met mijn ex is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:25 uur te zien op NPO 3. In de eerste aflevering zien we de 34-jarige Luciano en zijn ex Marissa. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker omdat Marissa niet goed kon wennen aan het feit dat ze de aandacht van Luciano moest delen met het dochtertje van Luciano uit een eerdere relatie. Toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haalde, besloot zij er definitief een punt achter te zetten. Luciano heeft Marissa uitgenodigd in het appartement om te kijken of Marissa nog gevoelens voor hem heeft en of ze zijn misstap kan vergeven. Kiezen ze er na het diner voor om de nacht samen door te brengen en hun relatie een nieuwe kans te geven, of zijn de gevoelens van Marissa bekoeld en gaan ze allebei alleen naar huis? Ook zien we Shay en Julian, die samen een zoontje hebben. Hun relatie is net een maand uit, omdat Julian is vreemdgegaan. Dat is voor Shay moeilijk te vergeven. Ze zit nog met veel vragen over zijn ontrouw en hoopt antwoorden te krijgen zodat ze verder kan. Zijn de antwoorden van Julian voldoende voor Shay om hem te vergeven en het samen weer op te pakken, of kiest ze ervoor om zonder hem verder te gaan? Het derde ex-koppel is de 40-jarige Marvin en zijn ex, Tessa. Ze zijn al meerdere keren uit elkaar gegaan omdat ze te veel van elkaar verschillen. Ze kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar leven. Voor hun twee kinderen willen ze graag kijken of ze hun relatie toch nieuw leven in kunnen blazen. Kunnen ze hun verschillen overkomen en overnachten ze in het appartement, of kiezen ze er voor de zoveelste keer voor om het erbij te laten?

Zo 8 april 2018 | 20:25 De Gevaarlijkste Wegen: Do en Loek Peters

08/04/18 - Reisdocumentaire, In de tweede aflevering van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld 2018, de toeristische realityreeks van BNNVARA, reizen zangeres Do en acteur Loek Peters over de wegen van het Indonesische eiland...

In de tweede aflevering van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld 2018, de toeristische realityreeks van BNNVARA, reizen zangeres Do en acteur Loek Peters over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is een van de armste eilanden van dit land, dus is er nauwelijks geld voor een goede, veilige infrastructuur. Ze beginnen aan de westkust van Flores, hun route naar het Oosten voert langs diepe kloven en door dichte jungle. En als alles goed gaat, komen ze uit bij de grote Kelimutu vulkaan. In het diepste binnenland mogen ze bij een inheemse stam overnachten, mits ze een cadeau meenemen. De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Ma 12 maart 2018 | 21:25 Dance around the world: noodlot slaat toe

12/03/18 - Realityreeks, In de vierde aflevering van Dance around the World reizen Jan Kooijman en Ish Ait Hamou af naar Thailand, waar ze ver weg van het toerisme de Zuid Thaise Manoradans gaan leren. Ze gaan langs bij een...

In de vierde aflevering van Dance around the World reizen Jan Kooijman en Ish Ait Hamou af naar Thailand, waar ze ver weg van het toerisme de Zuid-Thaise Manoradans gaan leren. Ze gaan langs bij een belangrijke tempel, krijgen les van een Manorameester en mogen ook bij hem mogen overnachten. De Manora vergt sierlijkheid en flexibiliteit, vaardigheden die Jan als voormalig modern danser vast bezit. Maar al bij de eerste training slaat het noodlot toe... Wat er precies gebeurt, is te zien in deze aflevering. In het culturele reisprogramma Dance around the World gaan Jan Kooijman en zijn goede vriend Ish Ait Hamou de wereld over om de meest bijzondere dansen te leren. Als voormalig modern danser en voormalig hiphopdanser hebben zij hun strepen in de danswereld wel verdiend, maar kunnen zij zich ook totaal onvoorbereid staande houden in onbekende danswerelden? Door middel van de dans duiken Jan en Ish in de cultuur van het land, met al haar bijzondere en soms bizarre tradities. Uiteindelijk voeren zij de dans samen met de lokale bevolking op en laten ze zien dat dans mensen en culturen kan verbinden.

Di 20 juni 2017 | 19:45 Start: Baardmannetjes

20/06/17 - Natuurmagazine, Baardmannetjes Hans en Nico zijn een bijzonder duo. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het...

Baardmannetjes Hans en Nico zijn een bijzonder duo. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma is een mix van informatie over de natuur, gedichten, de verhalen die daarmee te maken hebben én veel humor. Vanaf vrijdag 21 juli begint het nieuwe seizoen van Baardmannetjes. Tot die tijd worden de voorgaande seizoenen iedere avond rond 19.45 uur op NPO 2 herhaald. Nico de Haan en Hans Dorrestijn gaan in de eerste aflevering in De Wieden op zoek naar de purperreiger. Onderweg zien de heren de zwarte stern, de tafeleend en een kokmeeuwkolonie. Ze horen de snor en varen langs het verdronken dorp. Boswachter Ronald laat ze balanceren op trilveen, ze bezoeken de eeuwenoude eendenkooi en overnachten in een camper middenin de natuur.

Vr 9 juni 2017 | 00:35 Jinek: o.a. Jort Kelder

09/06/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Jort Kelder en Titia Ketelaar over de Britse verkiezingen De Britten stemmen vandaag voor een nieuw parlement. De strijd tussen de conservatieve premier Theresa May en...

Vanavond onder andere in Jinek: - Jort Kelder en Titia Ketelaar over de Britse verkiezingen De Britten stemmen vandaag voor een nieuw parlement. De strijd tussen de conservatieve premier Theresa May en Labour-leider Jeremy Corbyn is onverwacht spannend geworden, nu beide partijen elkaar naderen in de peilingen. De vervroegde verkiezingen werden afgelopen april uitgeschreven door premier Theresa May, op een moment dat ze mijlenver voor lag in de peilingen. Zo hoopte ze een breder mandaat te verkrijgen voor de onderhandelingen over Brexit. Grote vraag is dus of Theresa May haar mandaat krijgt, zoals ze had gehoopt. We bespreken de Britse parlementsverkiezingen met NRC-journalist en voormalig correspondent Titia Ketelaar en politiek commentator Jort Kelder. VVD-Kamerlid Han ten Broeke schuift ook aan. Ook praten twee Nederlanders mee die de gevolgen van de Brexit in het Verenigd Koninkrijk dagelijks aan den lijve ondervinden. - Paleis Soestdijk wordt een hotel, ontwikkelaar Maya Meijer-Bergmans vertelt er alles over Binnenkort overnachten in een van de kamers van Paleis Soestdijk? Het kan! Vandaag werd bekend gemaakt dat het koninklijke paleis omgetoverd wordt tot een hotel en openbaar landgoed met restaurants en slaapverblijven. Het paleis wacht sinds de dood van Prins Bernhard in 2004 op een nieuwe bestemming en is behoorlijk in verval geraakt. Ontwikkelaar en hoogste bieder drs. Maya Meijer-Bergmans van investerings- en vastgoedmaatschappij MeyerBergman vertelt vanavond bij Jinek hoe ze deze enorme klus gaat aanpakken. Vanavond om 23:09! - Deze Rotterdamse vlogger werd plotseling het gezicht van Dolce & Gabbana De Rotterdamse modevlogger Ruba Zai heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram en kort geleden kwam er daar ineens eentje bij: Stefano Gabbana, helft van het wereldberoemde Italiaanse modeduo Dolce & Gabbana. Een droom voor een beautyvlogger, maar het werd nog mooier voor de Ruba Zai. Ze stond vorige week model voor een campagne van het modehuis. Op de foto’s draagt ze kleurige hijabs en abaya’s van Dolce & Gabbana en laat ze zien hoe je er als moslima ook kleurig en fashionable uit kunt zien. Vanavond vertelt Ruba alles over haar bijzondere nieuwe avontuur. - Justitie geeft bij Jinek toelichting over Savannah en Romy Jet Hoogendijk, de hoofdofficier van justitie Midden-Nederland, geeft vanavond in het tv-programma Jinek uitleg over de gebeurtenissen rond de twee dode 14-jarige meisjes Romy en Savannah. Voor de dood van Romy zit een 14-jarige jongen uit Lunteren vast. Hij heeft bekend Romy seksueel te hebben misbruikt en geeft aan betrokken te zijn bij de dood van Romy. In de zaak rond Savannah zit een 16-jarige jongen uit Den Bosch vast. - Han ten Broeke legt uit wat de getuigenis van Comey voor Trump betekent Vanmiddag getuigde voormalig FBI-baas James Comey in de Amerikaanse Senaat over zijn contacten met president Donald Trump. Wat betekent deze getuigenis voor Donald Trump, is zijn positie in gevaar of loopt het met een sisser af? VVD-woordvoerder Han ten Broeke praat ons volledig bij. Vanavond bij Jinek om 23:09!

Do 8 juni 2017 | 23:05 Jinek: o.a. Jort Kelder

08/06/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Jort Kelder en Titia Ketelaar over de Britse verkiezingen De Britten stemmen vandaag voor een nieuw parlement. De strijd tussen de conservatieve premier Theresa May en...

Vanavond onder andere in Jinek: - Jort Kelder en Titia Ketelaar over de Britse verkiezingen De Britten stemmen vandaag voor een nieuw parlement. De strijd tussen de conservatieve premier Theresa May en Labour-leider Jeremy Corbyn is onverwacht spannend geworden, nu beide partijen elkaar naderen in de peilingen. De vervroegde verkiezingen werden afgelopen april uitgeschreven door premier Theresa May, op een moment dat ze mijlenver voor lag in de peilingen. Zo hoopte ze een breder mandaat te verkrijgen voor de onderhandelingen over Brexit. Grote vraag is dus of Theresa May haar mandaat krijgt, zoals ze had gehoopt. We bespreken de Britse parlementsverkiezingen met NRC-journalist en voormalig correspondent Titia Ketelaar en politiek commentator Jort Kelder. VVD-Kamerlid Han ten Broeke schuift ook aan. Ook praten twee Nederlanders mee die de gevolgen van de Brexit in het Verenigd Koninkrijk dagelijks aan den lijve ondervinden. - Paleis Soestdijk wordt een hotel, ontwikkelaar Maya Meijer-Bergmans vertelt er alles over Binnenkort overnachten in een van de kamers van Paleis Soestdijk? Het kan! Vandaag werd bekend gemaakt dat het koninklijke paleis omgetoverd wordt tot een hotel en openbaar landgoed met restaurants en slaapverblijven. Het paleis wacht sinds de dood van Prins Bernhard in 2004 op een nieuwe bestemming en is behoorlijk in verval geraakt. Ontwikkelaar en hoogste bieder drs. Maya Meijer-Bergmans van investerings- en vastgoedmaatschappij MeyerBergman vertelt vanavond bij Jinek hoe ze deze enorme klus gaat aanpakken. Vanavond om 23:09! - Deze Rotterdamse vlogger werd plotseling het gezicht van Dolce & Gabbana De Rotterdamse modevlogger Ruba Zai heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram en kort geleden kwam er daar ineens eentje bij: Stefano Gabbana, helft van het wereldberoemde Italiaanse modeduo Dolce & Gabbana. Een droom voor een beautyvlogger, maar het werd nog mooier voor de Ruba Zai. Ze stond vorige week model voor een campagne van het modehuis. Op de foto’s draagt ze kleurige hijabs en abaya’s van Dolce & Gabbana en laat ze zien hoe je er als moslima ook kleurig en fashionable uit kunt zien. Vanavond vertelt Ruba alles over haar bijzondere nieuwe avontuur. - Justitie geeft bij Jinek toelichting over Savannah en Romy Jet Hoogendijk, de hoofdofficier van justitie Midden-Nederland, geeft vanavond in het tv-programma Jinek uitleg over de gebeurtenissen rond de twee dode 14-jarige meisjes Romy en Savannah. Voor de dood van Romy zit een 14-jarige jongen uit Lunteren vast. Hij heeft bekend Romy seksueel te hebben misbruikt en geeft aan betrokken te zijn bij de dood van Romy. In de zaak rond Savannah zit een 16-jarige jongen uit Den Bosch vast. - Han ten Broeke legt uit wat de getuigenis van Comey voor Trump betekent Vanmiddag getuigde voormalig FBI-baas James Comey in de Amerikaanse Senaat over zijn contacten met president Donald Trump. Wat betekent deze getuigenis voor Donald Trump, is zijn positie in gevaar of loopt het met een sisser af? VVD-woordvoerder Han ten Broeke praat ons volledig bij. Vanavond bij Jinek om 23:09!

Wo 24 mei 2017 | 22:55 Docu: I love Venice

24/05/17 - Documentaire, Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwijl bewoners blijven vechten voor hun Venetië. Hoe is het om te leven in een stad die niet meer van jou is? De mooiste stad op aarde...

Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwijl bewoners blijven vechten voor hun Venetië. Hoe is het om te leven in een stad die niet meer van jou is? De mooiste stad op aarde ontvangt 30 miljoen mensen per jaar. Iedereen wil Venetië zien, de droomstad, een sprookje gebouwd op het water. Elke dag overspoelen de dagjesmensen de stad, ze komen binnen met de auto, de trein of het vliegtuig, of op de enorme cruiseschepen die de lagune binnenvaren. De stad is te duur om in te wonen, vastgoed wordt verkocht aan rijke buitenlanders, huren stijgen explosief, winkels verkopen alleen producten voor toeristen en in sommige buurten is het zo druk dat je er niet meer kunt leven. Daarom ontvluchten de bewoners de stad. Na de Tweede Wereldoorlog had Venetië nog 175.000 inwoners. Nu zijn dat er minder dan 60.000. Een elektronische teller in het raam van apotheek Morelli laat het aantal mensen zien dat nog steeds in Venetië leeft. Elke maand gaat de teller omlaag. De documentaire laat de wereld van de bewoners zien. Zij vrezen dat hun stad transformeert in een pretpark. Maar hun stem wordt niet gehoord, de gemeente wil zelfs nog meer toeristen aantrekken. Meer toerisme betekent immers meer geld. Naast het positieve effect op de economie van Venetië, worden door de vraag naar tijdelijke verblijfplaatsen in de stad veel huizen en paleizen opgeknapt. Toch vinden de inwoners dat de stad op deze manier beroofd wordt van haar ziel. Ook voelen veel inwoners zich verdreven en is mede hierdoor de stad de laatste decennia drastisch leeggelopen. Toch zijn er wel veel oud inwoners teruggekeerd naar de stad, omdat ze denken dat de stad hen nodig heeft. Zo hebben ze een actiegroep opgericht om Venetië te verdedigen tegen de toename van toerisme en het verval van de stad. De inwoners willen zo op theatrale wijze vechten voor het behoud van hun gemeenschap. De groep is een mengelmoes van mensen bestaande uit acteurs, pornosterren, schrijvers en werknemers. Ze demonstreren tegen de sluiting van het laatste ziekenhuis en tegen de levensgrote cruiseschepen die de lagune binnenkomen. De dagjesmensen van deze schepen zijn het grootste probleem van de stad. Doordat ze niet blijven overnachten leveren ze de stad geen financieel voordeel op, terwijl ze door hun aanwezigheid wel de bewoners uit de stad wegjagen. Het probleem van de inwoners kan worden gezien in de documentaire door de grote mensenmassa’s, de cruiseschepen die voor de kust van Venetië varen en aanmeren en de overvolle prullenbakken en rommel verspreid over de hele stad. Het aantal toeristen per dag is daardoor zelfs meer dan het dubbele van het aantal inwoners in Venetië. De actiegroep had besloten dat wanneer het aantal inwoners van Venetië zou dalen tot 60.000, er een begrafenis van de stad georganiseerd zou worden. Deze begrafenis vond plaats in november 2009. Naast deze begrafenis organiseert de actiegroep demonstraties en schreeuwen en toeteren ze naar grote cruiseschepen die voor hun kust langsvaren. Deze bewoners vechten met passie voor hun geliefde Venetië, waarbij zij humor en ironie als wapen hanteren. Hoe is het om te leven in een stad die niet meer van jou is?

Wo 1 maart 2017 | 01:25 EenVandaag: o.a. Trump speecht in congres VS

01/03/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Trump speecht voor het eerst in congres VS President Donald Trump geeft vandaag zijn eerste officiële speech voor het Amerikaanse congres. Een belangrijk moment...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Trump speecht voor het eerst in congres VS President Donald Trump geeft vandaag zijn eerste officiële speech voor het Amerikaanse congres. Een belangrijk moment dat volgt op een roerige eerste maand van zijn presidentschap. Een start die in alle opzichten op zijn minst opmerkelijk is te noemen. De juridische strijd over het inreisverbod heeft de Amerikaanse president op voet van oorlog gezet met de rechterlijke macht. Hetzelfde geldt voor zijn alsmaar voortdurende strijd met de media. Trump maakte een aantal Amerikaanse media zelfs uit voor 'de vijanden van het Amerikaanse volk.' Door een reeks van onthullingen van juist diezelfde pers werd Trump gedwongen om zijn hoogste adviseur op het gebied van veiligheid, Michael Flynn, te ontslaan. Flynn verzweeg over contacten die hij heeft gehad met leden van de Russische regering. Ondanks alles lijkt Trump zich weinig aan te trekken van alle kritiek. Welke plannen gaat Trump vandaag aankondigen in het congres? Heeft hij de meerderheid van de Republikeinen in het congres nog wel achter zich staan? - De verkiezingskaravaan: Jan Roos en VNL De campagne is begonnen en de partijen trekken het land in om stemmen te vergaren. EenVandaag gaat deze week op campagne met een aantal kleine partijen. Met vandaag Voor Nederland (VNL). De nieuwe politieke partij Voor Nederland met lijsttrekker Jan Roos stelt zich op als alternatief voor PVV en VVD. Volgens Roos is VNL de enige klassiek rechtse partij. Kernthema’s zijn extra geld naar Defensie, forse belastingverlaging en minder immigratie. Met die boodschap hopen de VNL-politici met een aantal zetels in de Tweede Kamer te komen. - Opnieuw aangifte FNV tegen IKEA-transporteur Vakbond FNV doet opnieuw aangifte tegen een transporteur die voor IKEA rijdt. Het bedrijf Samskip Van Dieren zou Oost-Europese chauffeurs uitbuiten, de rij- en rusttijdenwet overtreden en zich daarnaast schuldig maken aan valsheid in geschrifte en discriminatie. EenVandaag heeft de aangifte ingezien. Het is de tweede keer dat FNV een IKEA-transporteur voor de strafrechter probeert te krijgen. Eerder gebeurde dat tegen het bedrijf Brinkman uit Emmen. Uit inspectierapporten in handen van EenVandaag blijkt dat Samskip Van Dieren vorig jaar al door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) is aangesproken op overtreding van wet- en regelgeving. FNV beschuldigt Samskip Van Dieren, gevestigd in Genemuiden, ervan via onderaannemers op grote schaal Oost-Europese chauffeurs uit te buiten. De truckers worden naar Nederland of Duitsland gehaald om daar weken- en soms maandenlang achter elkaar ritten te maken. Tussendoor worden ze verplicht om in de cabine van hun vrachtwagen te overnachten, stelt de bond. - De Stemming: PVV gelijk met VVD, 50Plus halveert Met nog twee weken tot de verkiezingen verliezen de PVV en 50PLUS zetels. Dat blijkt uit De Stemming, de politieke peiling van EenVandaag, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK. Het onderzoek is gehouden na het RTL-debat van zondagavond. De partij van Wilders zakt vier zetels en staat op 22. In een maand tijd heeft de PVV nu negen zetels verloren. De PVV staat nu op precies gelijke hoogte met de VVD, die een zetel daalt en ook 22 zetels heeft. De andere verliezer in deze peiling is 50PLUS. De partij van Henk Krol halveert en staat nu op vijf zetels. Kiezers die weglopen van de PVV en 50PLUS waaieren uit naar een groot aantal partijen. De SP en het Forum voor Democratie profiteren in het bijzonder van het verlies van deze partijen. De SP stijgt drie zetels en staat nu op 16. Het Forum voor Democratie haalt voor het eerst twee zetels in De Stemming. - Nieuwstrend: 50Plus lijdt onder eigen lijsttrekker De agenda van 50PLUS-lijsttrekker Henk Krol is voor de rest van de verkiezingscampagne uitgedund. Het schema is in overleg met Krol aangepast, aldus 50PLUS-voorzitter Jan Nagel. Krol kwam tijdens de campagne een paar keer niet goed uit de verf. Bij tv-programma Pauw en Jinek haalde hij bijvoorbeeld de WAO en de AOW door elkaar. Ook ging hij in tegen de lijn van de partij. Zo sloot hij niet uit dat de AOW niet steeds met de lonen kan stijgen, mocht die weer teruggaan tot 65 jaar. Een welvaartsvast staatspensioen is echter hoofdzaak voor de partij. In ander campagnenieuws: Asscher (PvdA) zat in Groningen, Pechtold (D66) maakte Amsterdam onveilig, Roemer (SP) was in Den Haag en Amersfoort.

Di 28 februari 2017 | 18:15 EenVandaag: o.a. Trump speecht in congres VS

28/02/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Trump speecht voor het eerst in congres VS President Donald Trump geeft vandaag zijn eerste officiële speech voor het Amerikaanse congres. Een belangrijk moment...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Trump speecht voor het eerst in congres VS President Donald Trump geeft vandaag zijn eerste officiële speech voor het Amerikaanse congres. Een belangrijk moment dat volgt op een roerige eerste maand van zijn presidentschap. Een start die in alle opzichten op zijn minst opmerkelijk is te noemen. De juridische strijd over het inreisverbod heeft de Amerikaanse president op voet van oorlog gezet met de rechterlijke macht. Hetzelfde geldt voor zijn alsmaar voortdurende strijd met de media. Trump maakte een aantal Amerikaanse media zelfs uit voor 'de vijanden van het Amerikaanse volk.' Door een reeks van onthullingen van juist diezelfde pers werd Trump gedwongen om zijn hoogste adviseur op het gebied van veiligheid, Michael Flynn, te ontslaan. Flynn verzweeg over contacten die hij heeft gehad met leden van de Russische regering. Ondanks alles lijkt Trump zich weinig aan te trekken van alle kritiek. Welke plannen gaat Trump vandaag aankondigen in het congres? Heeft hij de meerderheid van de Republikeinen in het congres nog wel achter zich staan? - De verkiezingskaravaan: Jan Roos en VNL De campagne is begonnen en de partijen trekken het land in om stemmen te vergaren. EenVandaag gaat deze week op campagne met een aantal kleine partijen. Met vandaag Voor Nederland (VNL). De nieuwe politieke partij Voor Nederland met lijsttrekker Jan Roos stelt zich op als alternatief voor PVV en VVD. Volgens Roos is VNL de enige klassiek rechtse partij. Kernthema’s zijn extra geld naar Defensie, forse belastingverlaging en minder immigratie. Met die boodschap hopen de VNL-politici met een aantal zetels in de Tweede Kamer te komen. - Opnieuw aangifte FNV tegen IKEA-transporteur Vakbond FNV doet opnieuw aangifte tegen een transporteur die voor IKEA rijdt. Het bedrijf Samskip Van Dieren zou Oost-Europese chauffeurs uitbuiten, de rij- en rusttijdenwet overtreden en zich daarnaast schuldig maken aan valsheid in geschrifte en discriminatie. EenVandaag heeft de aangifte ingezien. Het is de tweede keer dat FNV een IKEA-transporteur voor de strafrechter probeert te krijgen. Eerder gebeurde dat tegen het bedrijf Brinkman uit Emmen. Uit inspectierapporten in handen van EenVandaag blijkt dat Samskip Van Dieren vorig jaar al door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) is aangesproken op overtreding van wet- en regelgeving. FNV beschuldigt Samskip Van Dieren, gevestigd in Genemuiden, ervan via onderaannemers op grote schaal Oost-Europese chauffeurs uit te buiten. De truckers worden naar Nederland of Duitsland gehaald om daar weken- en soms maandenlang achter elkaar ritten te maken. Tussendoor worden ze verplicht om in de cabine van hun vrachtwagen te overnachten, stelt de bond. - De Stemming: PVV gelijk met VVD, 50Plus halveert Met nog twee weken tot de verkiezingen verliezen de PVV en 50PLUS zetels. Dat blijkt uit De Stemming, de politieke peiling van EenVandaag, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK. Het onderzoek is gehouden na het RTL-debat van zondagavond. De partij van Wilders zakt vier zetels en staat op 22. In een maand tijd heeft de PVV nu negen zetels verloren. De PVV staat nu op precies gelijke hoogte met de VVD, die een zetel daalt en ook 22 zetels heeft. De andere verliezer in deze peiling is 50PLUS. De partij van Henk Krol halveert en staat nu op vijf zetels. Kiezers die weglopen van de PVV en 50PLUS waaieren uit naar een groot aantal partijen. De SP en het Forum voor Democratie profiteren in het bijzonder van het verlies van deze partijen. De SP stijgt drie zetels en staat nu op 16. Het Forum voor Democratie haalt voor het eerst twee zetels in De Stemming. - Nieuwstrend: 50Plus lijdt onder eigen lijsttrekker De agenda van 50PLUS-lijsttrekker Henk Krol is voor de rest van de verkiezingscampagne uitgedund. Het schema is in overleg met Krol aangepast, aldus 50PLUS-voorzitter Jan Nagel. Krol kwam tijdens de campagne een paar keer niet goed uit de verf. Bij tv-programma Pauw en Jinek haalde hij bijvoorbeeld de WAO en de AOW door elkaar. Ook ging hij in tegen de lijn van de partij. Zo sloot hij niet uit dat de AOW niet steeds met de lonen kan stijgen, mocht die weer teruggaan tot 65 jaar. Een welvaartsvast staatspensioen is echter hoofdzaak voor de partij. In ander campagnenieuws: Asscher (PvdA) zat in Groningen, Pechtold (D66) maakte Amsterdam onveilig, Roemer (SP) was in Den Haag en Amersfoort.

Za 10 september 2016 | 20:10 Nieuw: Weg zijn wij

10/09/16 - Reality-reeks, In het gloednieuwe Weg zijn wij gaan drie BV’s samen op weekend in eigen land. Elke bekende Vlaming organiseert een deel van de trip: een activiteit, een overnachting en een gastronomisch gerelateerde...

In het gloednieuwe Weg zijn wij gaan drie BV’s samen op weekend in eigen land. Elke bekende Vlaming organiseert een deel van de trip: een activiteit, een overnachting en een gastronomisch gerelateerde uitstap. Het wordt een weekend vol mysterie. Pas op de ochtend van hun vertrek ontdekken ze met wie ze op pad gaan en wat ze samen zullen beleven. Afrikaans koken in het Brusselse Matongé, overnachten in een jeugdverblijf met daarna een dropping in het bos, of de grenzen verleggen bij een bloedstollende uitdaging, het kan allemaal. Zoals Sven Nys, die tot zijn eigen verbazing voor de eerste keer in zijn leven gaat skydiven… Ook Kamal Kharmach, Bart Peeters, Marleen Merckx en Gers Pardoel trekken erop uit. Vandaag zijn de deelnemers Ann Reymen, Sven Nys en Sieg De Doncker. Zij gaan op stap in het thema 'natuurelementen'. Sven start het weekend in Maasland en kiest voor het natuurelement water. Sven gaat vissen met Sieg en Ann en organiseert een kookworkshop vis-barbecue. Sieg staat in voor de overnachting en dat doet hij liefst in het bos, onder de blote hemel. Ann, de waaghals van de groep, heeft een spannende activiteit voor de mannen in petto: parachutespringen.

Vr 8 juli 2016 | 23:20 Andere Tijden Sport: De Nacht van Rasmussen

08/07/16 - Geschiedkundig magazine, Vanavond in Andere Tijden Sport het verhaal van Michael Rasmussen, die in de Tour de France van 2007 werd ontslagen bij de Rabobank ploeg terwijl hij de leider in het algemeen klassement was. De...

Vanavond in Andere Tijden Sport het verhaal van Michael Rasmussen, die in de Tour de France van 2007 werd ontslagen bij de Rabobank-ploeg terwijl hij de leider in het algemeen klassement was. De laatste week van de Tour de France van 2007 is ingegaan als Michael Rasmussen zich opmaakt voor de laatste bergetappe, van Orthez naar Gourette op de Col d’Aubisque. Iets meer dan 1700 meter hoog in de Pyreneeën. De Deense kopman van de Rabobank-ploeg draagt al tien dagen de gele trui, hij staat 3 minuten voor op zijn belangrijkste concurrent, Alberto Contador, en als hij vandaag een goede tijd neerzet ligt de eindoverwinning praktisch voor het grijpen. Dan zou voor het eerst sinds 1980, sinds het roemruchte TI-Raleigh, sinds Joop Zoetemelk, weer eens een Nederlandse ploeg een Tourwinnaar leveren. Er lijkt die ochtend van 25 juli 2007 geen vuiltje aan de lucht. En ’s middags al helemaal niet, als Rasmussen de etappe nog heeft gewonnen ook. Dan, een paar uur later, is niets meer wat het was. De Deen, de geletruidrager, de aanstaande Tourwinnaar, is ontslagen. Op staande voet. Voorafgaand aan de Tour had hij gelogen over zijn verblijfplaats, zo blijkt. Dat is méér dan alleen maar een aanwijzing dat hij onverwachte dopingcontroles wilde ontlopen. Rasmussen verdwijnt uit het rennershotel. Het crisisteam van de Rabobank regelt een geheime locatie waar hij buiten het zicht van de camera’s kan overnachten. De volgende ochtend wordt hij – zonder dat iemand het in de gaten heeft – op de luchthaven van Pau op een vliegtuig gezet. Wat is er precies gebeurd in die laatste 36 uur van Michael Rasmussen in het shirt van Rabobank? Speciaal voor een reconstructie van Andere Tijden Sport gaat de Deen terug naar de Pyreneeën, waar hij voor het eerst sinds die noodlottige dag, negen jaar geleden, weer met de fiets de Aubisque beklimt. Aan het woord komen ook zijn toenmalige ploeggenoten Thomas Dekker en Michael Boogerd alsook Erik Dekker, een van zijn ploegleiders. Daarnaast spreken voor het eerst leden van het Rabobank-crisisteam zich uit en wordt nog duidelijker wat zich indertijd achter de schermen heeft afgespeeld.

Di 24 mei 2016 | 22:00 Start: Obsessive Compulsive Cleaners

24/05/16 - Top-y-Fron Hall, Engeland staat bekend om zijn prachtige landhuizen van soms wel eeuwen oud. Maar zo beeldschoon als ze er van buiten uitzien, zo brandschoon zijn ze van binnen niet allemaal. Sommige zijn in de loop...

Engeland staat bekend om zijn prachtige landhuizen van soms wel eeuwen oud. Maar zo beeldschoon als ze er van buiten uitzien, zo brandschoon zijn ze van binnen niet allemaal. Sommige zijn in de loop der jaren flink verwaarloosd of worden bewoond door extreme hoarders die de talloze kamers hebben volgestopt met rotzooi. Tijd om de hulp in te roepen van enkele Obsessive Compulsive Cleaners die wel raad weten met stof, stank en volgestouwde kamers. Of is deze ellende ook voor hen te extreem om aan te pakken? Het is te zien in een speciaal seizoen van Obsessive Compulsive Cleaners: Country House Rescue. Om het nog erger te maken, moeten de OCC’ers er ook overnachten om het huis in vijf dagen spick and span te maken. Kunnen ze dat aan? En kunnen ze de verwaarloosde landhuizen omtoveren tot paleisjes?

Di 19 april 2016 | 21:30 Terug: Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld

19/04/16 - Show, Herman den Blijker en Martijn Krabbé pakken opnieuw hun reistassen voor een tweede seizoen van ‘Herman & Martijn: Op de Proef Gesteld’. Hierin nemen ze elkaar mee naar de meest afgelegen plekken ter...

Herman den Blijker en Martijn Krabbé pakken opnieuw hun reistassen voor een tweede seizoen van ‘Herman & Martijn: Op de Proef Gesteld’. Hierin nemen ze elkaar mee naar de meest afgelegen plekken ter wereld om daar een typisch gerecht of bijzonder hapje te proeven. Door zich te verdiepen in de eetculturen komen ze alles te weten over een land, de mensen en hun gewoontes. De indrukwekkende avonturen van het duo gaan letterlijk over land, zee en door de lucht. In hun zoektocht gaan de mannen grote uitdagingen aan. Martijn neemt Herman mee naar het Midden Oosten om daar het volgens het Guinness Book of Records grootste gerecht ter wereld te bereiden: gevulde kameel. Wandelend over de evenaar in Ecuador hebben Herman en Martijn maar één doel: het eten van een proteïnerijke boomlarve die leeft in verrotte palmbomen. Onderweg eten ze tussen de bedrijven door ook nog een andere lokale specialiteit: cavia. Op de ongerepte en onontdekte Faeröer eilanden krijgt het tweetal alle seizoenen voor hun kiezen en is het zeewater zo koud dat Herman zich in een wetsuit moet hijsen. Ook in Peru krijgen de avonturiers het zwaar te verduren wanneer ze op ruim 4500 meter op zoek gaan naar het lekkerste en malste stuk vlees van Peru en moeten overnachten in een berghutje. Dat de heren dit seizoen echt ver gaan wordt bevestigd in Japan. Hier zien ze de dood in de ogen wanneer ze de giftige en in Nederland verboden vis Fugu gaan eten. Voordat zij zich hieraan wagen dagen Herman en Martijn elkaar eerst uit voor een potje sumoworstelen in een traditionele outfit.

Di 15 maart 2016 | 20:31 Nieuw: Bizarre Slapers

15/03/16 - Reality-reeks, Lijden aan narcolepsie, waardoor je op willekeurige momenten en meerdere keren per dag plotseling in slaap valt? Slaapwandelen waardoor je in levensgevaarlijke situaties terecht komt? Elke nacht...

Lijden aan narcolepsie, waardoor je op willekeurige momenten en meerdere keren per dag plotseling in slaap valt? Slaapwandelen waardoor je in levensgevaarlijke situaties terecht komt? Elke nacht dromen dat je stikt en midden in de nacht het hele huis bij elkaar gillen? Dit zijn maar een aantal van de slaapstoornissen van de twaalf deelnemers in het nieuwe tv-programma ‘Bizarre Slapers’. Presentator Dennis Weening volgt deze slapers op de voet en blijft in sommige gevallen zelfs overnachten om de situatie in levende lijve mee te maken. Neuroloog Dr. Hans Hamburger en psycholoog Merijn van de Laar, beiden expert op het gebied van slaapstoornissen, onderzoeken en begeleiden deze mensen met slaapproblemen. Met als doel om uiteindelijk ’s nachts weer goed te kunnen slapen en overdag fit en uitgerust te zijn. Of in de ernstigere gevallen: weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Een kwart van de Nederlanders lijdt aan een slaapstoornis. Deze mensen liggen hele nachten te draaien en hebben last van bizar gedrag in hun slaap, zoals night terrors, slaapwandelen, verlammingen en hallucinaties. Soms zijn de klachten zo beangstigend dat men niet meer durft te slapen. Slaap is nodig om te voorkomen dat de concentratie of het denken achteruit gaat. Een slechte nachtrust wreekt zich overdag, met slechte concentratie, gedragsveranderingen en depressies als mogelijk gevolg. Sommige mensen kunnen door hun nachtelijke activiteiten overdag niet meer wakker blijven. Hun werk en sociale leven staan dan ook flink onder druk. Een van de deelnemers van ‘Bizarre Slapers’ is Eliana (32), ze heeft horrordromen die ze tot in het detail kan omschrijven. Ook werd ze een keer wakker in haar inloopkast en bleek dat ze de was had opgevouwen en haar sierraden gesorteerd. Tweeling Chantal en Lizette (28) hebben allebei nachtelijke hallucinaties. Ze zien insecten en dieren die er niet zijn en vangen spinnen met hun dekbed. Sean (25) stikt in zijn slaap, ontwaakt, hapt dan naar adem en denkt dat hij dood gaat. Hij is overdags altijd moe. Robin (25) slaapwandelt elke nacht, soms zo extreem dat hij al drie keer van zijn balkon is gesprongen en zijn lakens en kleren kapot scheurt.

Vr 19 februari 2016 | 21:30 Terug: Bed & Breakfast

19/02/16 - Reality-reeks, Vanavond start bij Omroep MAX een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig...

Vanavond start bij Omroep MAX een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen. Dit seizoen nemen we onder andere een kijkje in de Bed & Breakfast van zanger Anton van de D!kdakkers. Hij scoorde een gigantische hit met “Cowboys en Indianen”. Kortom, bijzondere eigenaren en eigenaardige B&B’s in een gloednieuw seizoen! Ook in het vijfde seizoen van het MAX-programma beoordelen Bed & Breakfast-eigenaren elkaars B&B en betalen uiteindelijk wat zij hun verblijf waard vonden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de eigenaren te horen welke onderneming als beste wordt beoordeeld. Omdat elke vorm van kritiek al snel persoonlijk wordt als je bedrijf houdt in je eigen huis, waar alles is ingericht met liefde en naar eigen smaak, lopen de emoties soms hoog op. Zoals altijd worden ook dit seizoen B&B’s door het hele land bezocht: bijzonder slaapplekken worden uitgelicht, de omgeving wordt verkend en de eigenaren proberen de andere koppels zo goed mogelijk in de watten te leggen. In de eerste aflevering logeren de B&B-houders in het Overijsselse Dedemsvaart, in een Bed & Breakfast voor mens en dier: eigenaren Anton en Gert zitten in de show- én paardenbusiness. De heren nemen hun gasten mee in de wereld van cowboys en indianen; Anton had in 2009 de “Kom pak je lasso maar”-hit met het muzikale duo de D!kdakkers. De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen stad, waar ze kunst maken met eigenaresse Antje en ze – niet tot ieders genoegen – zelf de ontbijttafel mogen dekken. Vervolgens reizen ze door naar Blauwestad in diezelfde provincie, waar alles spik en span is en gastvrouw Hetty met een belletje oproepbaar blijkt. De tweede aflevering is volledig Gelders. De B&B-houders belanden in Arnhem in een monumentale stadsboerderij waar koud warm is en andersom. De gasten slapen vervolgens bij een sprookjesachtige tuin in Oldebroek en doen verder een poging een rivier te bevaren met een ouderwetse ‘Berkelzomp’; dat verloopt niet zonder problemen. Ook het Friese Franeker, het Drentse Nieuw-Amsterdam, het Overijsselse Kampen en Ommen, het Noord-Hollandse Winkel en Schoorl, het Zuid-Hollandse Moerkapelle, het Limburgse Maastricht, Vijlen en Heerlen, het Utrechtse Spakenburg en de gemeente Noordoostpolder in Flevoland worden aangedaan dit seizoen. Mis het niet!

Di 24 november 2015 | 21:20 Nieuw: Van hagelslag naar halal

24/11/15 - Reality-reeks, In het nieuwe KRO NCRV programma Van hagelslag naar halal trekt Arie Boomsma met drie bekeerde moslima’s en hun moeders door Jordanië in de hoop de band tussen moeder en dochter te herstellen. Omdat...

In het nieuwe KRO-NCRV programma Van hagelslag naar halal trekt Arie Boomsma met drie bekeerde moslima’s en hun moeders door Jordanië in de hoop de band tussen moeder en dochter te herstellen. Omdat de dochter de keuze heeft gemaakt zich te bekeren tot de islam, staat de relatie met hun moeder onder druk. Komen ze tijdens de reis nader tot elkaar? Krijgen ze begrip voor elkaars standpunt en levensvisie? Jaarlijks bekeren honderden Nederlandse jongeren zich tot de islam. Dit trekt soms een enorme wissel op het gezinsleven. Wat jarenlang vanzelfsprekend was, is opeens anders: het vieren van verjaardagen, het eten moet halal, de Nederlandse naam wordt islamitisch en er wordt dagelijks gebeden. Ouders maken zich zorgen: krijgt hun dochter nog wel een baan nu ze een hoofddoek draagt? Behoudt ze als moslima dezelfde vrijheden en normen en waarden waarmee ze is opgevoed? De bekeerlingen voelen zich vaak afgewezen en onbegrepen. Terwijl de islam hen gelukkig maakt, moeten ze hun geloofskeuze keer op keer verdedigen en uitleggen dat ze echt niet afreizen naar Syrië. Wederzijds onbegrip, angst en vooroordelen drijft een wig tussen ouder en kind. Tijdens de reis door Jordanië gaan de drie moeder/dochter koppels hiermee aan de slag. Onder leiding van Arie Boomsma trekken ze door de woestijn langs bedoeïnenkampen, overnachten ze bij Jordaanse families in boeren dorpjes en hebben ze bijzondere ontmoetingen met moslima’s in het moderne Amman. Onderweg laat Arie ze met elkaar in gesprek gaan en vooral naar elkaar luisteren. Lukt het de stellen het einddoel van de reis te bereiken: zijn de moeders aanwezig als de dochters hun liefde voor Allah uitspreken in de Abu Darweesh moskee te Amman? De deelnemers zijn: -Nour (26) en haar moeder Petra (55) Rust en kalmte, dat is wat de danslerares en modebewuste Nour in de islam heeft gevonden. Vanaf haar 18e verdiept ze zich in de islam en na vijf jaar studie staat het voor haar vast: de islam is de waarheid. Op haar 23ste bekeert ze zich en verruilt ze haar Nederlandse naam Ilse voor het islamitische Nour. Moeder Petra, ooit actief in de feministische vrouwenbeweging, snapt de keuze van Nour niet. Waarom kiest haar dochter voor een geloof waarbij vrouwen zoveel beperkingen worden opgelegd? En ze is bang. Bang dat ze teveel uit elkaar groeien en bang dat haar dochter haar eigen identiteit zal moeten opgeven als haar plan doorgaat om samen met haar echtgenoot naar Marokko te verhuizen. Terwijl Petra hoopt dat haar dochter zichzelf blijft en geen hoofddoek gaat dragen, wenst Nour dat haar moeder zich ook tot de islam bekeert en daar net zo gelukkig van wordt als zij zelf. -Saroya (19) en haar moeder Ingrid (57) Op haar 15e wordt MBO-studente Saroya nieuwsgierig naar de islam. Ze heeft veel Marokkaanse vrienden en snapt niet waarom er altijd zo negatief wordt bericht over de islam. Saroya -atheïstisch opgevoed- begint de Koran te lezen, bezoekt de moskee en besluit zich op haar 18e te bekeren. Sindsdien draagt ze een hoofddoek. Eerst stiekem, sinds kort ook in het bijzijn van haar moeder. Ingrid, gemeenteraadslid van de SP, heeft niks met welk geloof dan ook en lacht haar dochters keuze voor de islam en de hoofddoek weg. Ze vreest dat haar dochter door de hoofddoek geen werk meer krijgt en met verkeerde mannen in aanraking komt. Sinds de bekering gaan moeder en dochter het gesprek over de islam uit de weg. Saroya bidt thuis in de badkamer om haar moeder niet te confronteren met haar geloofskeuze en Ingrid hoopt dat de bekering van haar dochter een bevlieging blijkt te zijn. -Lorena (22) en haar moeder Marcia (43) De nikaab uit of het huis uit. Dat was de keuze die Lorena van haar moeder kreeg toen ze vorig jaar besloot zich op haar ogen na te bedekken. Lorena koos voor de islam en een tijdlang was het contact tussen moeder en dochter nihil. Intussen wonen moeder en dochter weer onder één dak. Maar de van oorsprong Braziliaanse Lorena en Marcia zijn enorme tegenpolen: Lorena is een moslima die volledig leeft voor haar geloof. Lorena’s keuze voor de islam, drie jaar geleden, komt voort uit een behoefte aan structuur. Na een periode van losbandigheid raakt ze gegrepen door de islam en vindt ze houvast in de islamitische levenswijze. Marcia is katholiek en een feestbeest dat houdt van een drankje. Ze begrijpt er niks van dat een mooi, jong meisje in nikaab over straat wil. Ze vreest dat Lorena te ver doorslaat in het geloof en hoopt dat haar dochter weer terugkomt bij de katholieke kerk. Lorena op haar beurt wijst de levensstijl van haar moeder af en hoopt dat haar moeder haar keuze voor de islam wil accepteren.

Za 26 september 2015 | 21:15 Dit is de Dag: in het spoor van de bootvluchteling

26/09/15 - Reportage, Als de Syriërs Mohamed, Mahmed en Mohanad in hun bootje aankomen op het Griekse eiland Lesbos weten ze al waar ze uiteindelijk heen willen: Nederland. Verslaggever Hans van der Steeg ontmoet hen op...

Als de Syriërs Mohamed, Mahmed en Mohanad in hun bootje aankomen op het Griekse eiland Lesbos weten ze al waar ze uiteindelijk heen willen: Nederland. Verslaggever Hans van der Steeg ontmoet hen op het strand en blijft bij de drie totdat ze daadwerkelijk hun 'beloofde land' bereiken. In een unieke reportage volgt hij de jongens op een uitputtende reis door zeven Europese landen. Dagen wachten op reispapieren in de chaos op Lesbos, midden in de nacht proberen illegaal Hongarije binnen te komen en bij iedere nieuwe grensovergang steeds weer de onzekerheid: mogen we door of worden we vastgezet? Een verhaal van rennen en stilstaan, overnachten in de open lucht en overvolle treinen. Grote euforie en blijdschap nadat een er weer een lastige horde is genomen, worden afgewisseld met momenten van wanhoop en angst. Een reportage in het spoor van de bootvluchteling.

Di 28 juli 2015 | 19:30 Ik neem je mee: Marcel Musters en Joris Linssen

28/07/15 - Toeristische reportage, Acteur Marcel Musters neemt presentator Joris Linssen mee op een mini vakantie naar textielstad Tilburg, waar Marcel opgroeide. Marcel laat de Stadsschouwburg zien, waar hij vanuit de rode pluche...

Acteur Marcel Musters neemt presentator Joris Linssen mee op een mini-vakantie naar textielstad Tilburg, waar Marcel opgroeide. Marcel laat de Stadsschouwburg zien, waar hij vanuit de rode pluche stoelen zijn liefde voor het toneel ontwikkelde. Ze bezoeken Beekse Bergen, waar Marcel als jongetje werkte, branden een kaarsje in de Hasseltse Kapel en overnachten in een oude pastorie. De mini-vakantie wordt afgesloten met een bezoekje aan Abdij Koningshoeven.

Za 4 juli 2015 | 01:20 EénVandaag: o.a. onrust onderwereld

04/07/15 - Nieuwsuitzending, Onderwerpen: Politie en justitie A'dam: meer inzet tegen wapenhandel De Amsterdamse politie en justitie willen dat de illegale handel in vuurwapens landelijk veel harder wordt aangepakt, om het aantal...

Onderwerpen: -Politie en justitie A'dam: meer inzet tegen wapenhandel De Amsterdamse politie en justitie willen dat de illegale handel in vuurwapens landelijk veel harder wordt aangepakt, om het aantal liquidaties terug te dringen. Er zijn veel meer zware vuurwapens in omloop in het criminele circuit dan werd vermoed, waarschuwen het hoofd operatiën en de officier van justitie belast met liquidatie-onderzoeken in EenVandaag. -Tour: Camping in de WerkSpoor Kathedraal In een grote leegstaande loods kunnen Tour de France-liefhebbers dit weekend overnachten. De loods staat op een industrieterrein op de Cartesiusweg en is omgebouwd tot camping. Er is aan alles gedacht: van een fietsprogramma, een duurzame design markt, foodtrucks tot live muziek. -Dijsselbloem: de kop van jut in Griekenland De Grieken zien hem als de kwade genius, de man die namens de Eurogroep de bijl hanteert: Jeroen Dijsselbloem is voorzichtig gezegd niet populair in Griekenland. Vanuit Griekenland blikken we vooruit naar het referendum aanstaande zondag en vraagt verslaggeefster Fannie Tijmstra de man op de straat over hoe zij aankijken tegen ‘onze’ Jeroen Dijsselbloem.

Vr 3 juli 2015 | 18:25 EénVandaag: o.a. onrust onderwereld

03/07/15 - Nieuwsuitzending, Onderwerpen: Politie en justitie A'dam: meer inzet tegen wapenhandel De Amsterdamse politie en justitie willen dat de illegale handel in vuurwapens landelijk veel harder wordt aangepakt, om het aantal...

Onderwerpen: -Politie en justitie A'dam: meer inzet tegen wapenhandel De Amsterdamse politie en justitie willen dat de illegale handel in vuurwapens landelijk veel harder wordt aangepakt, om het aantal liquidaties terug te dringen. Er zijn veel meer zware vuurwapens in omloop in het criminele circuit dan werd vermoed, waarschuwen het hoofd operatiën en de officier van justitie belast met liquidatie-onderzoeken in EenVandaag. -Tour: Camping in de WerkSpoor Kathedraal In een grote leegstaande loods kunnen Tour de France-liefhebbers dit weekend overnachten. De loods staat op een industrieterrein op de Cartesiusweg en is omgebouwd tot camping. Er is aan alles gedacht: van een fietsprogramma, een duurzame design markt, foodtrucks tot live muziek. -Dijsselbloem: de kop van jut in Griekenland De Grieken zien hem als de kwade genius, de man die namens de Eurogroep de bijl hanteert: Jeroen Dijsselbloem is voorzichtig gezegd niet populair in Griekenland. Vanuit Griekenland blikken we vooruit naar het referendum aanstaande zondag en vraagt verslaggeefster Fannie Tijmstra de man op de straat over hoe zij aankijken tegen ‘onze’ Jeroen Dijsselbloem.

Ma 1 juni 2015 | 19:55 Nieuw: 3 Op Reis Backpack

01/06/15 - Toeristisch magazine, Veertig dagen lang hebben Geraldine Kemper, Jan Versteegh en achttien reislustige vloggers langs tientallen Europese steden en dorpen gereisd voor het nieuwe BNN programma 3 op Reis Backpack. Met een...

Veertig dagen lang hebben Geraldine Kemper, Jan Versteegh en achttien reislustige vloggers langs tientallen Europese steden en dorpen gereisd voor het nieuwe BNN-programma 3 op Reis Backpack. Met een minimaal budget hebben ze het ultieme reisavontuur beleefd. Hasj roken op het graf van Jim Morrison, vastzitten in de catacomben van Parijs, gratis drank regelen en zwemmen in één van de duurste hotels. Dit en nog veel meer is vanaf maandag te zien in het nieuwe programma van BNN. 3 Op Reis Backpack is vanaf vanavond vier weken lang iedere werkdag om 19.55 uur te zien bij BNN op NPO 3. Jan is razend enthousiast: ‘De hele reis was één groot avontuur! We sliepen vrijwel iedere dag op een andere plek en hebben zoveel mooie dingen gedaan. Van een dubbele looping in een zweefvliegtuig, het op dezelfde dag skiën in de sneeuw én surfen in de zee tot zomaar mogen overnachten op een heel dik jacht. Ik wist niet dat Europa zo fantastisch mooi was.’ In het nieuwe BNN-programma 3 op Reis Backpack gaan Geraldine Kemper en Jan Versteegh met achttien gelukkige kijkers van Amsterdam tot Athene. Ze bezoeken de mooiste plekken, slapen onder andere bij couchsurfers en in een tent langs de Loire. De kijkers die met ze meereizen maken vlogs voor backpack.bnn.nl. De vlogger met de meeste stemmen maakt kans om een reis voor 'het grote' 3 Op Reis te presenteren.

Wo 20 mei 2015 | 21:29 Nieuw: Wie overleeft Nederland?

20/05/15 - Reportage, Overleven in de natuur die Nederland rijk is, niet ver weg in de jungle, maar eten en overnachten in de gebieden van Staatsbosbeheer. Waar haal je je eten vandaan als je midden in de natuur gedropt...

Overleven in de natuur die Nederland rijk is, niet ver weg in de jungle, maar eten en overnachten in de gebieden van Staatsbosbeheer. Waar haal je je eten vandaan als je midden in de natuur gedropt wordt met helemaal niks? Hoe ga je slapen en blijf je droog? In het nieuwe RTL 4-programma ‘Wie Overleeft Nederland?’ neemt boswachter Arjan Postma vanaf vanavond wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan ze in duo’s achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN-ers in en van de natuur. Dat dit het nodige teweegbrengt wordt al snel duidelijk bij de deelnemers. In elke aflevering wordt één gebied verkend, en deze lopen uiteen van Horsterwold, Terschelling en IJsselmonding tot aan het Hart van Drenthe, Vechtdal en de Utrechtse Heuvelrug. In ‘Wie Overleeft Nederland?’ staan de ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, centraal. In de eerste aflevering gaan de BN-ers overleven op een van de Nederlandse Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa Schaufeli, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overvallen door een noodweer. Met name Ron en Henny krijgen het zwaar te verduren...

Di 24 maart 2015 | 23:00 Movies that Matter: The Shelter

24/03/15 - Documentaire, Tijdens het Movies that Matter Festival zendt de VARA vier films uit. Het festival is een internationaal film en debatfestival over recht en vrede, en zal plaatsvinden in de Internationale Stad van...

Tijdens het Movies that Matter Festival zendt de VARA vier films uit. Het festival is een internationaal film- en debatfestival over recht en vrede, en zal plaatsvinden in de Internationale Stad van Vrede en Recht, Den Haag. Het Movies that Matter Festival is hét Nederlandse festival van de geëngageerde film dat jaarlijks plaatsvindt en dit jaar van 24 t/m 27 maart. Vanavond is de film The Shelter 52’ te zien op NPO 2. De regie is van Fernand Melgar. The Shelter neemt een kijkje in de daklozenopvang van de Zwitserse stad Lausanne. Elke avond speelt zich weer hetzelfde drama af, als er bij de deur geselecteerd wordt wie wel en niet mag overnachten. Deze documentaire laat een glimp van extreme armoede in een rijke stad zien.

Di 26 augustus 2014 | 21:00 Nieuw: I Wanna Marry `Harry`

26/08/14 - A Masquerade, Stel je voor dat je er net zo uitziet als de begeerde Britse vrijgezel Prins Harry. Staan de vrouwen dan ook voor jou in de rij? De doodnormale Matt Hicks die als twee druppels water lijkt op de...

Stel je voor dat je er net zo uitziet als de begeerde Britse vrijgezel Prins Harry. Staan de vrouwen dan ook voor jou in de rij? De doodnormale Matt Hicks - die als twee druppels water lijkt op de beroemde Prince of Wales – ervaart dit in het nieuwe spectaculaire datingexperiment I Wanna Marry “Harry”. Twaalf beeldschone Amerikaanse vrouwen doen mee aan een datingwedstrijd waarbij ze denken met de echte Prins Harry te maken te hebben, maar die in werkelijkheid Matt Hicks is. Ze verblijven in een prachtig kasteel op een groot Engels landgoed waar ze op allerlei manieren proberen deze “Harry” te veroveren. Aan het eind van elke aflevering wijst de vermeende prins twee vrouwen aan: De ene heeft pech en wordt naar huis gestuurd, de andere krijgt een speciale ontmoeting met hem en mag overnachten in de luxueuze crown suite. Als aan het einde van dit zenuwslopende selectieproces de ware overblijft, volgt de echte ontknoping waarbij “Harry” onthult wie hij werkelijk is. Is hij dan nog net zo begeerlijk zonder zijn prinselijke titel of wint de liefde het van de status?

Ma 28 juli 2014 | 19:00 Nieuw: Ik neem je mee

28/07/14 - Toeristische reportage, In het zomerprogramma Ik neem je mee gaan verschillende KRO NCRV presentatoren op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke...

In het zomerprogramma Ik neem je mee gaan verschillende KRO-NCRV presentatoren op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek. Welke bijzondere locaties laten ze zien en welke Nederlandse hotspots kunnen ze niet laten liggen? In het KRO-NCRV-zomerprogramma Ik neem je mee gaat een bekende Nederlander samen met een KRO-NCRV presentator twee dagen op vakantie in zijn of haar geboortestreek. En stil zitten ze niet. De bekende gids laat de presentator zo veel mogelijk van zijn roots zien aan de hand van een mooie, persoonlijke, gekke of lelijke plek in de omgeving. Daarnaast trekken ze ook nog eens langs vele toeristische hotspots uit zijn of haar vertrouwde buurt. Ook overnachten ze samen op een niet voor de hand liggende plek. In vijftien afleveringen zien we een mix van persoonlijke verhalen gecombineerd met een andere kijk op toeristisch Nederland. Yvon Jaspers bijt het spits af. Ze gaat in de eerste aflevering naar Texel om daar op te trekken met windsurfer Dorian van Rijsselberghe. Hij is daar geboren en getogen en begon hier ook voor het eerst aan zijn Olympische droom. Na het voeren van de zeehondjes bij Ecomare en een bezoekje aan het toeristische centrum van De Koog, kan Dorian het niet laten om met Yvon even thuis bij zijn moeder langs te gaan. Het ouderlijk huis staat op een van de mooiste plekjes van het eiland. Na een spectaculaire boottocht naar de Razende Bol heeft Dorian nog één doel: Yvon zover krijgen dat ze op een surfplank gaat staan. Andere koppels die samen door Nederland trekken zijn o.a. Ellen ten Damme die Anita Witzier meeneemt door Drenthe, Ferry Doedens die Caroline Tensen Drachten laat zien, Martijn Fischer die met Frank Visser door Utrecht trekt en Bram Moszkowicz die zijn Limburg aan Katja Schuurman showt.

Di 7 februari 2012 | 20:00 Terzake

07/02/12 - Nieuws en duiding, 07/02: De pensioendiscussie laait op. Hoe zit het nog met het Zilverfonds? Het Zilverfonds: hoeveel geld is er? De babyboomers stoppen massaal met werken. Jonge generaties moeten het gat opvullen....

07/02: De pensioendiscussie laait op. Hoe zit het nog met het Zilverfonds? Het Zilverfonds: hoeveel geld is er? De babyboomers stoppen massaal met werken. Jonge generaties moeten het gat opvullen. Maar omdat er te weinig nieuw werkvolk is, werd in 2001 het Zilverfonds opgericht. Hoeveel geld zit er in de spaarpot? En mogen we die reserve wel een spaarpot noemen? Jan De Meulemeester stoot op veel zwijgzame politici. En hij passeert ook bij Mark Boeykens, voorzitter van het Zilverfonds. Een week overnachten in de kou. Europa kleurt wit. De vingers kleuren paars. Een week lang al. Hoe zit het intussen met de daklozen en asielzoekers in Brussel? Bart Verhulst volgt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block, die onder vuur lag omdat ze geen initiatief nam. Heeft ze nu vooruitgang geboekt? Lieven Verstraete praat voort in de studio met Els Keytsman, directeur van Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Vr 9 september 2011 | 21:05 Nieuw: House Ibiza

09/09/11 - House Ibiza is het nieuwe belastinggeld verslindende programma van omroep PowNed. Gewoon omdat het kan. In een schitterend huis op Ibiza ontvangen Rutger Castricum en Dominique Weesie gasten uit de...

House Ibiza is het nieuwe belastinggeld verslindende programma van omroep PowNed. Gewoon omdat het kan. In een schitterend huis op Ibiza ontvangen Rutger Castricum en Dominique Weesie gasten uit de wereld van de politiek, media, sport en entertainment. Met andere woorden: de hele dag aan het zwembad hangen, flink feestvieren en af en toe een beetje mijmeren over de zin van het leven en hoe zwaar het allemaal is. Ja, het mag wat kosten op Ibiza, maar dan heb je ook wat. De champagne vloeit rijkelijk want dat er überhaupt gasten bij Dominique en Rutger durven overnachten is al voldoende reden voor een feestje. Daarnaast maken verslaggevers Daan Nieber en Jojanneke van den Berge reportages over het eiland Ibiza. Ze brengen het nachtleven in kaart: welke DJ draait in welke club en waar moet je zijn op Ibiza. Ze bekijken de betere huizen op het eiland en gaan ze op zoek naar de hippie-roots van Ibiza.

Zo 28 november 2010 | 21:30 Laatste deel van drieluik

28/11/10 - Misdaadprogramma, In een bijzonder drieluik van in totaal drie en half uur televisie zal Peter R. de Vries vanaf aanstaande zondag de mysterieuze dood van Mariska Mast uit Hoorn ontrafelen. Vandaag het derde en laatste...

In een bijzonder drieluik van in totaal drie en half uur televisie zal Peter R. de Vries vanaf aanstaande zondag de mysterieuze dood van Mariska Mast uit Hoorn ontrafelen. Vandaag het derde en laatste deel. De 23-jarige vrouw kwam tijdens een duikvakantie in Honduras om het leven. Justitie in Honduras beschuldigt haar duikinstructeur van moord. Voor dit dossier, waarvoor alles bij elkaar een jaar journalistieke research is gepleegd, reisden De Vries en zijn crew bijna letterlijk de wereld rond. Er is twee weken lang onderzoek gedaan in Honduras, met onthullende uitkomsten. Later zette de speurtocht zich wekenlang voort in Australië, waar De Vries in Perth de al twee jaar voortvluchtige duikinstructeur Daniel Ross opspoorde. Ross werd gezocht door Interpol, maar tot ieders verbijstering werd niet hij maar Peter R. de Vries en zijn collega Chantal van Schuylenburch door de politie gearresteerd. Beiden verdwenen een nacht in de cel. Deze kwestie en de daarop volgende rechtszaak leidden tot flink rumoer in de Australische pers en nieuwsopeningen in de TV-journaals. De arrestatie is door De Vries met de verborgen camera vastgelegd. Behalve Honduras en Australië werd er ook research gedaan in Frankrijk, België en Noord-Korea voor deze zaak. Mariska Mast kwam om het leven in het appartement van haar duikinstructeur, waar ze voor de eerste keer bleef overnachten. Haar gezicht vertoonde ernstige verwondingen. Sectie wees uit dat er sprake was van een geweldsmisdrijf. De duikinstructeur en een Koreaanse huisgenoot van hem, beweerden echter dat Mariska onwel was geworden die nacht, gevallen was en in coma was geraakt. Zij brachten haar naar het ziekenhuis, maar daar bleek Mariska al te zijn overleden. Een lijkschouwer alarmeerde de politie. De duikinstructeur onttrok zich aan het onderzoek en verdween spoorloos. Het Koreaanse meisje werd wel gearresteerd. Zij bleef bij haar relaas dat Mariska’s dood een ongeluk was en geen misdrijf. Tijdens hun onderzoek ontdekten De Vries en zijn crew vele nieuwe feiten, die een ander licht op de zaak werpen. Ook kregen zij te maken met corruptie, forensische missers en een falend justitieapparaat, wat de zaak ernstig parten speelde. Peter R. de Vries: ‘Toen we er aan begonnen kon ik niet vermoeden dat deze zaak ons zo zou meesleuren en opslorpen. We konden het gewoon niet loslaten. We hebben tienduizenden kilometers gereisd. Eerst zou het één uitzending worden, toen twee en uiteindelijk zijn het er zelfs drie geworden, zo fascinerend is dit verhaal en zoveel nieuwe ontwikkelingen kwamen er op ons pad. Onze arrestatie in Australië was natuurlijk bizar, maar dat gold ook voor een heleboel andere ervaringen in Honduras. We gingen op reis om antwoorden te vinden en ik durf te zeggen dat we die gevonden hebben. Er komt ook duidelijk in naar voren dat de waarheid in een papieren dossier soms een andere is dan je ter plekke waarneemt’.

Zo 14 november 2010 | 21:30 Peter R. de Vries

14/11/10 - Misdaadprogramma, In een bijzonder drieluik van in totaal drie en half uur televisie zal Peter R. de Vries vanaf aanstaande zondag de mysterieuze dood van Mariska Mast uit Hoorn ontrafelen. De 23 jarige vrouw kwam...

In een bijzonder drieluik van in totaal drie en half uur televisie zal Peter R. de Vries vanaf aanstaande zondag de mysterieuze dood van Mariska Mast uit Hoorn ontrafelen. De 23-jarige vrouw kwam tijdens een duikvakantie in Honduras om het leven. Justitie in Honduras beschuldigt haar duikinstructeur van moord. Voor dit dossier, waarvoor alles bij elkaar een jaar journalistieke research is gepleegd, reisden De Vries en zijn crew bijna letterlijk de wereld rond. Er is twee weken lang onderzoek gedaan in Honduras, met onthullende uitkomsten. Later zette de speurtocht zich wekenlang voort in Australië, waar De Vries in Perth de al twee jaar voortvluchtige duikinstructeur Daniel Ross opspoorde. Ross werd gezocht door Interpol, maar tot ieders verbijstering werd niet hij maar Peter R. de Vries en zijn collega Chantal van Schuylenburch door de politie gearresteerd. Beiden verdwenen een nacht in de cel. Deze kwestie en de daarop volgende rechtszaak leidden tot flink rumoer in de Australische pers en nieuwsopeningen in de TV-journaals. De arrestatie is door De Vries met de verborgen camera vastgelegd. Behalve Honduras en Australië werd er ook research gedaan in Frankrijk, België en Noord-Korea voor deze zaak. Mariska Mast kwam om het leven in het appartement van haar duikinstructeur, waar ze voor de eerste keer bleef overnachten. Haar gezicht vertoonde ernstige verwondingen. Sectie wees uit dat er sprake was van een geweldsmisdrijf. De duikinstructeur en een Koreaanse huisgenoot van hem, beweerden echter dat Mariska onwel was geworden die nacht, gevallen was en in coma was geraakt. Zij brachten haar naar het ziekenhuis, maar daar bleek Mariska al te zijn overleden. Een lijkschouwer alarmeerde de politie. De duikinstructeur onttrok zich aan het onderzoek en verdween spoorloos. Het Koreaanse meisje werd wel gearresteerd. Zij bleef bij haar relaas dat Mariska’s dood een ongeluk was en geen misdrijf. Tijdens hun onderzoek ontdekten De Vries en zijn crew vele nieuwe feiten, die een ander licht op de zaak werpen. Ook kregen zij te maken met corruptie, forensische missers en een falend justitieapparaat, wat de zaak ernstig parten speelde. Peter R. de Vries: ‘Toen we er aan begonnen kon ik niet vermoeden dat deze zaak ons zo zou meesleuren en opslorpen. We konden het gewoon niet loslaten. We hebben tienduizenden kilometers gereisd. Eerst zou het één uitzending worden, toen twee en uiteindelijk zijn het er zelfs drie geworden, zo fascinerend is dit verhaal en zoveel nieuwe ontwikkelingen kwamen er op ons pad. Onze arrestatie in Australië was natuurlijk bizar, maar dat gold ook voor een heleboel andere ervaringen in Honduras. We gingen op reis om antwoorden te vinden en ik durf te zeggen dat we die gevonden hebben. Er komt ook duidelijk in naar voren dat de waarheid in een papieren dossier soms een andere is dan je ter plekke waarneemt’.

Do 31 oktober 2019 | 20:35 Bed & Breakfast

Aflevering 12 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De gasten overnachten in Drenthe in een oude boerderij. En de groep gaat op jeepsafari door het Beekdal. In Overijssel wordt er geslapen in een voormalig bankgebouw, waar alle gasten het bad in duiken en wandelen op loopfietsen. Tot slot reizen de b&b-houders af naar Gelderland. Hier wordt er geslapen in een voormalig tolhuis waar vroeger in de omgeving Napoleon en zijn mannen vochten. In het centrum van Arnhem nemen de drie b&b-koppels een kijkje ondergronds.

Di 29 oktober 2019 | 22:45 In Fear IMDb: 5.4

29/10 - IMDB * 5.4 - Thriller, In Fear is een Britse mystery en horrorfilm uit het jaar 2013. Met Alice Englert, Allen Leech en Iain De Caestecker in de hoofdrol. Verdwaald in een doolhof van landweggetjes met enkel hun voertuig als bescherming, worden Tom en Lucy geterroriseerd door een onzichtbare kwelgeest die hun grootste angsten uitbuit. Uiteindelijk beseffen ze dat ze het kwaad binnengelaten hebben. Het zit reeds in hun wagen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/in fear

In Fear is een Britse mystery- en horrorfilm uit het jaar 2013. Met Alice Englert, Allen Leech en Iain De Caestecker in de hoofdrol. Verdwaald in een doolhof van landweggetjes met enkel hun voertuig als bescherming, worden Tom en Lucy geterroriseerd door een onzichtbare kwelgeest die hun grootste angsten uitbuit. Uiteindelijk beseffen ze dat ze het kwaad binnengelaten hebben. Het zit reeds in hun wagen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/in-fear

Di 29 oktober 2019 | 14:55 Chateau Meiland

Herhaling. Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland, dat onlangs de Gouden Televizier-Ring won. Echte werk Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. Onvergetelijk verblijf De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. Veel vragen Het is heel hard werken, dus houden ze het allemaal wel vol? Krijgen ze misschien toch heimwee? En hoe vergaat het met hond Bommel? Is hij al rustiger of nog steeds erg happig op vreemde mensen? Zal hun droom van een succesvolle chambres d'hôtes in Frankrijk uitkomen?

Di 29 oktober 2019 | 00:21 L'ex-femme de ma vie IMDb: 5.1

29/10 - IMDB * 5.1 - Romantische komedie, Franse romantische komedie. Tom en Nina zijn zeven jaar geleden gescheiden en hebben sindsdien geen contact meer met elkaar. Net wanneer Tom en zijn verloofde Ariane hun huwelijksplannen bespreken tijdens een romantisch etentje, duikt Nina weer op. Ze is zeven maanden zwanger en net door haar vriend in de steek gelaten. Ze heeft geen plaats om te overnachten en Tom ziet zich genoodzaakt haar in huis te nemen. Haar verblijf verloopt echter niet zonder problemen.

Franse romantische komedie. Tom en Nina zijn zeven jaar geleden gescheiden en hebben sindsdien geen contact meer met elkaar. Net wanneer Tom en zijn verloofde Ariane hun huwelijksplannen bespreken tijdens een romantisch etentje, duikt Nina weer op. Ze is zeven maanden zwanger en net door haar vriend in de steek gelaten. Ze heeft geen plaats om te overnachten en Tom ziet zich genoodzaakt haar in huis te nemen. Haar verblijf verloopt echter niet zonder problemen.

Vr 25 oktober 2019 | 18:40 L'ex-femme de ma vie IMDb: 5.1

25/10 - IMDB * 5.1 - Romantische komedie, Franse romantische komedie. Tom en Nina zijn zeven jaar geleden gescheiden en hebben sindsdien geen contact meer met elkaar. Net wanneer Tom en zijn verloofde Ariane hun huwelijksplannen bespreken tijdens een romantisch etentje, duikt Nina weer op. Ze is zeven maanden zwanger en net door haar vriend in de steek gelaten. Ze heeft geen plaats om te overnachten en Tom ziet zich genoodzaakt haar in huis te nemen. Haar verblijf verloopt echter niet zonder problemen.

Franse romantische komedie. Tom en Nina zijn zeven jaar geleden gescheiden en hebben sindsdien geen contact meer met elkaar. Net wanneer Tom en zijn verloofde Ariane hun huwelijksplannen bespreken tijdens een romantisch etentje, duikt Nina weer op. Ze is zeven maanden zwanger en net door haar vriend in de steek gelaten. Ze heeft geen plaats om te overnachten en Tom ziet zich genoodzaakt haar in huis te nemen. Haar verblijf verloopt echter niet zonder problemen.

Zo 20 oktober 2019 | 20:59 L'ex-femme de ma vie IMDb: 5

20/10 - IMDB * 5 - Romantische komedie, Franse romantische komedie. Tom en Nina zijn zeven jaar geleden gescheiden en hebben sindsdien geen contact meer met elkaar. Net wanneer Tom en zijn verloofde Ariane hun huwelijksplannen bespreken tijdens een romantisch etentje, duikt Nina weer op. Ze is zeven maanden zwanger en net door haar vriend in de steek gelaten. Ze heeft geen plaats om te overnachten en Tom ziet zich genoodzaakt haar in huis te nemen. Haar verblijf verloopt echter niet zonder problemen.

Franse romantische komedie. Tom en Nina zijn zeven jaar geleden gescheiden en hebben sindsdien geen contact meer met elkaar. Net wanneer Tom en zijn verloofde Ariane hun huwelijksplannen bespreken tijdens een romantisch etentje, duikt Nina weer op. Ze is zeven maanden zwanger en net door haar vriend in de steek gelaten. Ze heeft geen plaats om te overnachten en Tom ziet zich genoodzaakt haar in huis te nemen. Haar verblijf verloopt echter niet zonder problemen.

Vr 27 september 2019 | 21:35 Bed & Breakfast

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-deelnemers overnachten in Noord-Holland. De gasten slapen in een voormalige dorpskroeg bij Tina en haar goede vriendin Coby. Aan het water in Friesland ligt de B&B van Maurits en Astrid. In de gemeente Edam-Volendam ontvangen Tineke en Kees hun gasten. Vanuit hun B&B kijkt men uit op het Hollandse landschap.

Za 21 september 2019 | 13:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Di 17 september 2019 | 11:00 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Ma 16 september 2019 | 16:46 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Wo 11 september 2019 | 09:45 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Zo 8 september 2019 | 23:25 Chateau Meiland

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Wo 4 september 2019 | 09:15 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 1 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. Oosterschelde. Na de bouw van de kering werd de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland. Menno trekt zijn duikpak aan en gaat kijken hoe het ervoor staat met de natuur onder water. Boven water bezoekt Milouska een waar paradijs voor vogels en ziet ze waar de trek- en broedvogels hun eten vandaan halen. Overnachten doen we bovenop de toren die het landschap heeft zien veranderen: de iconische Plompe Toren.

Di 3 september 2019 | 14:55 Chateau Meiland

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Ma 2 september 2019 | 20:30 Chateau Meiland

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Zo 1 september 2019 | 23:35 Chateau Meiland

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Za 31 augustus 2019 | 08:20 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 1 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. Oosterschelde. Na de bouw van de kering werd de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland. Menno trekt zijn duikpak aan en gaat kijken hoe het ervoor staat met de natuur onder water. Boven water bezoekt Milouska een waar paradijs voor vogels en ziet ze waar de trek- en broedvogels hun eten vandaan halen. Overnachten doen we bovenop de toren die het landschap heeft zien veranderen: de iconische Plompe Toren.

Vr 30 augustus 2019 | 19:35 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 1 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. Oosterschelde. Na de bouw van de kering werd de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland. Menno trekt zijn duikpak aan en gaat kijken hoe het ervoor staat met de natuur onder water. Boven water bezoekt Milouska een waar paradijs voor vogels en ziet ze waar de trek- en broedvogels hun eten vandaan halen. Overnachten doen we bovenop de toren die het landschap heeft zien veranderen: de iconische Plompe Toren.

Di 27 augustus 2019 | 15:05 Chateau Meiland

Herhaling. __Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:30 uur op SBS6 weer nieuwe afleveringen te zien.__ __Verwaarloosd__ Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. __Gasten__ De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. __Buitenactiviteiten__ Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. :[broadcast:videos](ids:"98549,98531,98300" title:"")

Zo 25 augustus 2019 | 09:00 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Ma 19 augustus 2019 | 11:00 Bed & Breakfast

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b&b verblijven. En in een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de gasten zich in een interieur dat niet zou misstaan in een interieurmagazine.

Zo 18 augustus 2019 | 17:00 Way Of Living

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Woon- en lifestylemagazine over andere manieren van wonen en leven. Sanne en Arno worden in de Ardennen ondergebracht in een heerlijk wellnesshuis van waaruit ze ook nog een bierbrouwerij bezoeken. Vervolgens gaan we naar Oostenrijk, dat nog altijd op de derde plaats staat als land waar Nederlanders een vakantiehuis zouden willen hebben. Het duo onderzoekt nieuwe mogelijkheden in Hinterglemm. In het kader van overnachten op unieke plekken, bezoekt Sanne onder meer een prachtig landgoed in Leusden. En op de Second Home Beurs verdiept Arno zich in de mogelijkheden voor een tweede huis in Duitsland, Spanje en Turkije.

Vr 16 augustus 2019 | 19:05 Bed & Breakfast

Aflevering 9 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de B&B verblijven. In een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de gasten zich in een interieur dat niet zou misstaan in een interieurmagazine.

Zo 11 augustus 2019 | 09:25 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Wo 7 augustus 2019 | 13:20 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Wo 7 augustus 2019 | 10:55 Bed & Breakfast

Aflevering 2 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in de binnenstad van Rotterdam en in een oud dijkhuis in Gelderland. Eindigen doen ze in een heus vliegtuig in een achtertuin in Noord-Brabant. In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water, eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot leren ze in Noord-Brabant alles over wijn.

Di 6 augustus 2019 | 19:05 Bed & Breakfast

Aflevering 2 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in de binnenstad van Rotterdam en in een oud dijkhuis in Gelderland. Eindigen doen ze in een heus vliegtuig in een achtertuin in Noord-Brabant. In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water, eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot leren ze in Noord-Brabant alles over wijn.

Vr 2 augustus 2019 | 23:00 In Fear IMDb: 5.5

02/08 - IMDB * 5.5 - Thriller, In Fear is een Britse mystery en horrorfilm uit het jaar 2013. Met Alice Englert, Allen Leech en Iain De Caestecker in de hoofdrol. Verdwaald in een doolhof van landweggetjes met enkel hun voertuig als bescherming, worden Tom en Lucy geterroriseerd door een onzichtbare kwelgeest die hun grootste angsten uitbuit. Uiteindelijk beseffen ze dat ze het kwaad binnengelaten hebben. Het zit reeds in hun wagen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/in fear

In Fear is een Britse mystery- en horrorfilm uit het jaar 2013. Met Alice Englert, Allen Leech en Iain De Caestecker in de hoofdrol. Verdwaald in een doolhof van landweggetjes met enkel hun voertuig als bescherming, worden Tom en Lucy geterroriseerd door een onzichtbare kwelgeest die hun grootste angsten uitbuit. Uiteindelijk beseffen ze dat ze het kwaad binnengelaten hebben. Het zit reeds in hun wagen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/in-fear

Do 1 augustus 2019 | 06:45 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Zo 28 juli 2019 | 23:40 Wanderlust IMDb: 5.6

28/07 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Zo 21 juli 2019 | 08:20 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Di 16 juli 2019 | 16:01 Beter laat dan nooit

Het realityprogramma Beter Laat Dan Nooit, waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost-Azië reist met vier tv-legendes, wordt vanaf vanavond elke maandag om 20:30 uur herhaald op RTL 4. Oude vakbroeders Willibrord Frequin (76), Peter Faber (74), Gerard Cox (78) en Barrie Stevens (74) zijn oude vakbroeders, die bij elkaar meer dan 175 jaar op de buis te zien waren. Ze maken samen met Olcay Gulsen een bijzondere roadtrip door Zuidoost-Azië. Acht weken lang volgen we hun wekelijkse avonturen door Japan, Vietnam, Thailand en Sri Lanka. Hoogtepunten De reis kent vele hilarische hoogtepunten. Zo houden ze onder andere een levensechte Mario Kart race door de straten van Tokyo, bezoeken ze het grootste Hindoe festival van Sri Lanka en volgen ze bokslessen in Bangkok. De activiteiten gaan gepaard met diepgaande en ontroerende gesprekken, een lach en een traan, waarin ook hun jarenlange vakbroederschap tot uiting komt. Een kant die we van hen nog niet eerder hebben gezien.

Di 16 juli 2019 | 12:25 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Zo 14 juli 2019 | 15:20 Wanderlust IMDb: 5.6

14/07 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Vr 12 juli 2019 | 21:50 3 Op Reis

Seizoen 14 - Aflevering 27 - Toeristisch magazine. Novosibirsk & Jekaterinenburg - Val Thorens. Maurice is in Novosibirsk, de derde grootste stad van Rusland. Hij mag bij hoge uitzondering meekijken bij de dansrepetities van het vooraanstaande theater in Novosibirsk. Ook gaat hij overnachten bij een Russische familie in hun buitenverblijf. Nienke is in de Franse Alpen, in het hoogstgelegen skiresort van Europa: Val Thorens. Veel Nederlanders bezoeken het populaire dorp om te gaan skiën, maar ook buiten de pistes kun je hier een hele mooie en zelfs rustige vakantie beleven.

Vr 12 juli 2019 | 20:30 Wanderlust IMDb: 5.6

12/07 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Ma 8 juli 2019 | 22:35 Wanderlust IMDb: 5.6

08/07 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Ma 1 juli 2019 | 01:00 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Paradise. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het op koppels heeft gemunt. Hij probeert de moorden te verbergen door ze op auto-ongevallen te doen lijken. Het team moet snel handelen om de dader te vatten. Ondertussen besluit Ian Corbin met zijn vrouw Abby in een motel te overnachten.

Vr 28 juni 2019 | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Paradise. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het op koppels heeft gemunt. Hij probeert de moorden te verbergen door ze op auto-ongevallen te doen lijken. Het team moet snel handelen om de dader te vatten. Ondertussen besluit Ian Corbin met zijn vrouw Abby in een motel te overnachten.

Di 25 juni 2019 | 11:10 The Charlotte Show

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Fright Night: De ouders van Josh blijven overnachten. Zullen de Crosby's en de Ritchies het met elkaar kunnen vinden? Charlotte denkt dat er geesten zijn en vraagt een medium en zijn hond om hulp. Mels verjaardag wordt een ramp als het uit de hand loopt.

Za 22 juni 2019 | 16:30 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Yvon blijft overnachten en draait mee op hun boerderij. Ze bespreken hoe het nu is om samen de boerderij te runnen en hoe het jonge stel naar de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een andere schapenboerderij op Texel. Hier boert Hans samen met zijn twee kinderen. Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer aan 'Boer zoekt Vrouw' in 2008. Vanwege de regelgeving verkeert hij in zwaar weer. De boetes lopen zo hoog op dat hij moet besluiten een deel van zijn kerngezonde koeien naar de slacht te brengen. In Rossum maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette en hun drie kinderen. Zij waagden de stap om de stad achter zich te laten en een nieuw bestaan op het platteland op te bouwen.

Wo 19 juni 2019 | 22:55 Eden Lake IMDb: 6.8

19/06 - IMDB * 6.8 - Thriller, Eden Lake is een Britse horrorthriller uit het jaar 2008. Met Michael Fassbender, Kelly Reilly en Jack O'Connell in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Lerares Jenny en haar vriend Steve. Zij gaan er een weekendje tussenuit naar het idyllische Eden Lake. Hun leuke weekend wordt echter al snel verstoord door een groepje vervelende tieners. Kleine pesterijtjes monden al gauw uit in levensgevaarlijke situaties voor het koppel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/eden lake

Eden Lake is een Britse horrorthriller uit het jaar 2008. Met Michael Fassbender, Kelly Reilly en Jack O'Connell in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Lerares Jenny en haar vriend Steve. Zij gaan er een weekendje tussenuit naar het idyllische Eden Lake. Hun leuke weekend wordt echter al snel verstoord door een groepje vervelende tieners. Kleine pesterijtjes monden al gauw uit in levensgevaarlijke situaties voor het koppel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/eden-lake

Wo 19 juni 2019 | 20:35 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Yvon blijft overnachten en draait mee op hun boerderij. Ze bespreken hoe het nu is om samen de boerderij te runnen en hoe het jonge stel naar de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een andere schapenboerderij op Texel. Hier boert Hans samen met zijn twee kinderen. Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer aan 'Boer zoekt Vrouw' in 2008. Vanwege de regelgeving verkeert hij in zwaar weer. De boetes lopen zo hoog op dat hij moet besluiten een deel van zijn kerngezonde koeien naar de slacht te brengen. In Rossum maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette en hun drie kinderen. Zij waagden de stap om de stad achter zich te laten en een nieuw bestaan op het platteland op te bouwen.

Wo 19 juni 2019 | 14:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Zo 16 juni 2019 | 20:15 De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin telkens twee bekende Nederlanders één van de gevaarlijkste wegen van de wereld berijden. Indonesië. Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is een van de armste eilanden van dit land, dus is er nauwelijks geld voor een goede, veilige infrastructuur. Ze beginnen aan de westkust van Flores, hun route naar het Oosten voert langs diepe kloven en door dichte jungle. En als alles goed gaat, komen ze uit bij de grote Kelimutu vulkaan. In het diepste binnenland mogen ze bij een inheemse stam overnachten, mits ze een cadeau meenemen.

Za 15 juni 2019 | 22:40 Wanderlust IMDb: 5.6

15/06 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Ma 10 juni 2019 | 22:05 Zie mij graag

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Komische serie. Leve de chemie. Anna moet Lou inschrijven in zijn nieuwe school. Er staat al snel een lange wachtrij en Anna kan niet anders dan mee aan te schuiven en te overnachten op school. Ben komt haar onverwachts gezelschap houden. Sas heeft een PowerPoint-presentatie gemaakt met daarin de plus- en de minpunten van Gunther. Bij toeval leest Gunther de presentatie, maar hij leest enkel de eerste pagina waar de minpunten op staan. Hij is gekwetst en bluft dat hij Sas zal verlaten. De gigolo van Nicole vertelt haar dat hij uit het vak stapt.

Zo 9 juni 2019 | 16:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Zo 9 juni 2019 | 08:20 Wanderlust IMDb: 5.6

09/06 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Vr 7 juni 2019 | 18:50 Wanderlust IMDb: 5.6

07/06 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Za 1 juni 2019 | 12:29 Way Of Living

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Woon- en lifestylemagazine over andere manieren van wonen en leven. Sanne en Arno worden in de Ardennen ondergebracht in een heerlijk wellnesshuis van waaruit ze ook nog een bierbrouwerij bezoeken. Vervolgens gaan we naar Oostenrijk, dat nog altijd op de derde plaats staat als land waar Nederlanders een vakantiehuis zouden willen hebben. Het duo onderzoekt nieuwe mogelijkheden in Hinterglemm. In het kader van overnachten op unieke plekken, bezoekt Sanne onder meer een prachtig landgoed in Leusden. En op de Second Home Beurs verdiept Arno zich in de mogelijkheden voor een tweede huis in Duitsland, Spanje en Turkije.

Do 30 mei 2019 | 20:30 Wanderlust IMDb: 5.6

30/05 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Za 25 mei 2019 | 09:40 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Do 23 mei 2019 | 10:32 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Wo 22 mei 2019 | 16:19 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Zo 19 mei 2019 | 22:05 Wanderlust IMDb: 5.6

19/05 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Vr 10 mei 2019 | 08:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De ijsbeer. De Vikings zijn onderweg op de Noordpool. Ze bouwen een iglo om te overnachten op de ijsbanken. Wanneer ze wakker worden, beseffen ze dat hun ijsbank is losgerukt van het land. Bovendien zijn ze niet alleen, er is ook een ijsbeer!

Di 23 april 2019 | 18:35 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Aflevering 4117 - Informatief jongerenmagazine (2018). Nationaal Park De Biesbosch. Janouk gaat met de kano op expeditie in de Biesbosch. Boswachter Thomas neemt haar mee naar een beverburcht. Ze overnachten in een tentje in een verwilderd bos en gaan op zoek naar de zeearend.

Di 23 april 2019 | 11:20 The Charlotte Show

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Fright Night: De ouders van Josh blijven overnachten. Zullen de Crosby's en de Ritchies het met elkaar kunnen vinden? Charlotte denkt dat er geesten zijn en vraagt een medium en zijn hond om hulp. Mels verjaardag wordt een ramp als het uit de hand loopt.

Ma 22 april 2019 | 20:30 Wanderlust IMDb: 5.6

22/04 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Zo 21 april 2019 | 07:25 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Za 20 april 2019 | 22:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Za 20 april 2019 | 18:35 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Za 20 april 2019 | 08:35 Wanderlust IMDb: 5.6

20/04 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Ma 15 april 2019 | 23:20 Wanderlust IMDb: 5.6

15/04 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Ma 15 april 2019 | 20:30 The Charlotte Show

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Fright Night: De ouders van Josh blijven overnachten. Zullen de Crosby's en de Ritchies het met elkaar kunnen vinden? Charlotte denkt dat er geesten zijn en vraagt een medium en zijn hond om hulp. Mels verjaardag wordt een ramp als het uit de hand loopt.

Zo 14 april 2019 | 18:05 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Za 13 april 2019 | 11:30 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Vr 12 april 2019 | 17:15 Wanderlust IMDb: 5.6

12/04 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Wo 10 april 2019 | 23:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Di 9 april 2019 | 13:00 The Charlotte Show

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Fright Night: De ouders van Josh blijven overnachten. Zullen de Crosby's en de Ritchies het met elkaar kunnen vinden? Charlotte denkt dat er geesten zijn en vraagt een medium en zijn hond om hulp. Mels verjaardag wordt een ramp als het uit de hand loopt.

Ma 8 april 2019 | 21:30 The Charlotte Show

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Fright Night: De ouders van Josh blijven overnachten. Zullen de Crosby's en de Ritchies het met elkaar kunnen vinden? Charlotte denkt dat er geesten zijn en vraagt een medium en zijn hond om hulp. Mels verjaardag wordt een ramp als het uit de hand loopt.

Ma 8 april 2019 | 21:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Ma 8 april 2019 | 14:56 Way Of Living

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Woonmagazine. Sanne en Arno worden in de Ardennen ondergebracht in een heerlijk wellnesshuis van waaruit ze ook nog een bierbrouwerij bezoeken. Vervolgens gaan we naar Oostenrijk, dat nog altijd op de derde plaats staat als land waar Nederlanders een vakantiehuis zouden willen hebben. Het duo onderzoekt nieuwe mogelijkheden in Hinterglemm. In het kader van overnachten op unieke plekken, bezoekt Sanne onder meer een prachtig landgoed in Leusden. En op de Second Home Beurs verdiept Arno zich in de mogelijkheden voor een tweede huis in Duitsland, Spanje en Turkije.

Za 6 april 2019 | 20:30 Wanderlust IMDb: 5.6

06/04 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Do 4 april 2019 | 15:30 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Realityshow. De karavaan reist voor het eerst verder zonder de familie Gerritsen. Na een rommelige voorbereiding op de reis kan de groep toch vertrekken. Rinke heeft aangeboden het huisje van de Familie Gerristen te rijden en daarom reizen Lianne en Rinke nu apart. De reis naar de volgende bestemming, de badplaats San Blas, duurt twee dagen en de groep zal overnachten op de ferry. Kleine Vesper wordt drie jaar en als Sonny en Jaydi te laat zijn op haar verjaardag, is moeder Martine diep teleurgesteld.

Zo 31 maart 2019 | 20:25 Bed & Breakfast

Aflevering 5 - Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk, die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de vroegere slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria uit Flevoland hun gasten. Vervolgens reist de groep af naar de gemeente Midden-Delfland. Daar hebben Kiki en Karel een kleurrijk verblijf voor hun gasten, met veel kunst.

Do 28 maart 2019 | 18:50 Wanderlust IMDb: 5.6

28/03 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Di 26 maart 2019 | 12:15 Life In Pieces

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Waffle Permission Kidless Boyfriend: Heather probeert zich als een vriend van Tyler te gedragen en dat wordt heel gênant. Jen en Greg overnachten voor het eerst ergens zonder Lark. Als ze horen wat John en Joan in hun cadeau verstopt hadden, hebben Matt en Colleen spijt dat ze hun huwelijkscadeaus hebben ingeruild voor geld. Tim maakt het iets te bont als hij Samantha en haar vriendje in de gaten wil houden.

Ma 25 maart 2019 | 17:30 Life In Pieces

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Waffle Permission Kidless Boyfriend: Heather probeert zich als een vriend van Tyler te gedragen en dat wordt heel gênant. Jen en Greg overnachten voor het eerst ergens zonder Lark. Als ze horen wat John en Joan in hun cadeau verstopt hadden, hebben Matt en Colleen spijt dat ze hun huwelijkscadeaus hebben ingeruild voor geld. Tim maakt het iets te bont als hij Samantha en haar vriendje in de gaten wil houden.

Ma 25 maart 2019 | 10:00 Wanderlust IMDb: 5.6

25/03 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Vr 22 maart 2019 | 23:50 Life In Pieces

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Waffle Permission Kidless Boyfriend: Heather probeert zich als een vriend van Tyler te gedragen en dat wordt heel gênant. Jen en Greg overnachten voor het eerst ergens zonder Lark. Als ze horen wat John en Joan in hun cadeau verstopt hadden, hebben Matt en Colleen spijt dat ze hun huwelijkscadeaus hebben ingeruild voor geld. Tim maakt het iets te bont als hij Samantha en haar vriendje in de gaten wil houden.

Di 19 maart 2019 | 19:25 3 Op Reis

Seizoen 14 - Aflevering 27 - Toeristisch magazine (2019). Novosibirsk & Jekaterinenburg - Val Thorens. Maurice is in Novosibirsk, de derde grootste stad van Rusland. Hij mag bij hoge uitzondering meekijken bij de dansrepetities van het vooraanstaande theater in Novosibirsk. Ook gaat hij overnachten bij een Russische familie in hun buitenverblijf. Nienke is in de Franse Alpen, in het hoogstgelegen skiresort van Europa: Val Thorens. Veel Nederlanders bezoeken het populaire dorp om te gaan skiën, maar ook buiten de pistes kun je hier een hele mooie en zelfs rustige vakantie beleven.

Di 19 maart 2019 | 10:29 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Ma 18 maart 2019 | 16:33 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Do 14 maart 2019 | 15:50 Wanderlust IMDb: 5.6

14/03 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Ma 11 maart 2019 | 09:55 Wanderlust IMDb: 5.6

11/03 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Zo 10 maart 2019 | 14:30 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Realityshow. Het lukt de reizigers eindelijk om hun huisjes de Mexicaanse grens over te krijgen. De reis kan vervolgd worden totdat Ferry autopech krijgt. Martine heeft de taak op zich genomen om de volgende camping uit te zoeken, maar heeft nog niets gereserveerd. Uiteindelijk heeft de familie Wooning daardoor als enige geen plek om te overnachten. Intussen beginnen Lianne en Rinke en de Familie Wooning zich steeds meer te ergeren aan de rest van de groep. Martine besluit zich uit te spreken en maakt duidelijk dat ze meer tijd alleen met haar gezin wil besteden. Sonny vindt alles best en gaat gewoon verder met het afvinken van zijn bucketlist. Lianne en Rinke gaan de Mexicaanse natuur in.

Wo 6 maart 2019 | 19:20 3 Op Reis

Seizoen 14 - Aflevering 18 - Toeristisch magazine (2019). Zanzibar - White Lake & Tsetserleg. Nienke maakt een reis door Zanzibar en Tanzania. Ze is op het met koraal omgeven eiland Zanzibar, dat 50 kilometer voor de oostkust van Tanzania ligt. Ze zal het vliegtuig nemen naar zustereiland Pemba, waar ze onder water zal overnachten. Maurice maakt een waanzinnige reis van Shanghai in China naar Amsterdam. Dit doet hij met de Trans-Mongolië Express. Hij reist nu rond in Mongolië. De Mongoolse natuur is overweldigend. Hij bezoekt het Witte Meer.

Di 5 maart 2019 | 20:30 Wanderlust IMDb: 5.6

05/03 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Zo 3 maart 2019 | 14:30 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityshow. Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook Rinke vrolijkt op van dit idee. Bij de Mexicaanse grens stuit de karavaan op een probleem: de huisjes komen de grens niet over. Noodgedwongen maken de reizigers rechtsomkeert. Gelukkig kunnen ze bij een gastvrije Amerikaanse dame overnachten en dat levert nieuwe avonturen op. Maar de volgende dag worden de huisjes bij een nieuwe poging weer geweigerd bij de grens. De groep besluit om dan maar zonder de huisjes Amerika te verlaten.

Za 2 maart 2019 | 07:00 Bed & Breakfast

Aflevering 3 - Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De gasten overnachten onder andere in een pittoresk dorpje in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met hun koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenpraktijk, is de gloednieuwe B&B van Linda en Denis gevestigd. Tijdens het verblijf gaan de gasten naar het bakkerijmuseum en spelen ze een potje diskgolf. Ten slotte logeren de gasten in de Achterhoekse boerderij van Johan en Jeanet. Bij hen kan je wandelen met vijf ezels, als de ezels er tenminste zin in hebben.

Zo 24 februari 2019 | 20:25 Bed & Breakfast

Aflevering 3 - Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De gasten overnachten onder andere in een pittoresk dorpje in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met hun koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenpraktijk, is de gloednieuwe B&B van Linda en Denis gevestigd. Tijdens het verblijf gaan de gasten naar het bakkerijmuseum en spelen ze een potje diskgolf. Ten slotte logeren de gasten in de Achterhoekse boerderij van Johan en Jeanet. Bij hen kan je wandelen met vijf ezels, als de ezels er tenminste zin in hebben.

Zo 24 februari 2019 | 13:30 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityshow. In de achtste aflevering trekt de karavaan verder richting Las Vegas. Sonny, Jaydi en de familie Gerritsen kiezen ervoor om op een andere camping te gaan staan dan de rest, omdat zij daar gratis kunnen overnachten. Het geld van Sonny en Jaydi is nu echt op. Tegen betaling kunnen ze helpen bij het opruimen van pompoenen op een Halloween festival. Lianne en Rinke vinden een plek waar je gratis fruit kunt plukken en gaan smoothies verkopen.

Ma 11 februari 2019 | 20:30 Wanderlust IMDb: 5.6

11/02 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Vr 8 februari 2019 | 10:50 Wanderlust IMDb: 5.6

08/02 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Di 29 januari 2019 | 23:05 Better Late Than Never

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse realityreeks. Litouwen - Ik ben de kasteelheer. Bill neemt de mannen mee naar Litouwen, waar zijn ouders opgroeiden. De plannen van Bill leiden ertoe dat ze in een spookkasteel overnachten en dat ze een bezoek brengen aan buurland Rusland.

Zo 27 januari 2019 | 23:40 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityshow. Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook Rinke vrolijkt op van dit idee. Bij de Mexicaanse grens stuit de karavaan op een probleem: de huisjes komen de grens niet over. Noodgedwongen maken de reizigers rechtsomkeert. Gelukkig kunnen ze bij een gastvrije Amerikaanse dame overnachten en dat levert nieuwe avonturen op. Maar de volgende dag worden de huisjes bij een nieuwe poging weer geweigerd bij de grens. De groep besluit om dan maar zonder de huisjes Amerika te verlaten.

Di 22 januari 2019 | 13:00 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityshow. Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook Rinke vrolijkt op van dit idee. Bij de Mexicaanse grens stuit de karavaan op een probleem: de huisjes komen de grens niet over. Noodgedwongen maken de reizigers rechtsomkeert. Gelukkig kunnen ze bij een gastvrije Amerikaanse dame overnachten en dat levert nieuwe avonturen op. Maar de volgende dag worden de huisjes bij een nieuwe poging weer geweigerd bij de grens. De groep besluit om dan maar zonder de huisjes Amerika te verlaten.

Ma 21 januari 2019 | 21:30 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityshow. Rinke zit er door heen. Ze is moe van het reizen in groepsverband. De hele groep heeft zin in een nieuwe omgeving en vandaag gaat de karavaan op weg naar de Mexicaanse grens en iedereen heeft zin in een nieuwe omgeving. Ook Rinke vrolijkt op van dit idee. Bij de Mexicaanse grens stuit de karavaan op een probleem: de huisjes komen de grens niet over. Noodgedwongen maken de reizigers rechtsomkeert. Gelukkig kunnen ze bij een gastvrije Amerikaanse dame overnachten en dat levert nieuwe avonturen op. Maar de volgende dag worden de huisjes bij een nieuwe poging weer geweigerd bij de grens. De groep besluit om dan maar zonder de huisjes Amerika te verlaten.

Za 19 januari 2019 | 10:40 Wanderlust IMDb: 5.6

19/01 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Di 15 januari 2019 | 23:40 Wanderlust IMDb: 5.6

15/01 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Do 10 januari 2019 | 18:50 Wanderlust IMDb: 5.6

10/01 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wanderlust

Do 10 januari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Politieserie (2004). Geflikt. Twee nepdouaniers stelen 's nachts een vrachtwagen die bij een ongeluk betrokken raakt. De bestuurster komt er met de schrik en een gebroken sleutelbeen van af. Wanneer blijkt dat in de laadruimte illegaal sigaretten vervoerd werden, beweert zij daar niets van af te weten. Maar het is niet de eerste keer dat ze van smokkel verdacht wordt. Britt en Robert praten in Brussel met de jonge vrouw die een aanslag van de moordenaar overleefde. De omstandigheden verplichten hen ertoe in een hotel te blijven overnachten.

Wo 26 december 2018 | 21:55 Wanderlust IMDb: 5.6

26/12/18 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/wanderlust

Zo 23 december 2018 | 08:00 Wanderlust IMDb: 5.6

23/12/18 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/wanderlust

Wo 19 december 2018 | 16:20 Wanderlust IMDb: 5.6

19/12/18 - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen...

Wanderlust is een Amerikaanse komische film uit 2012 met in de hoofdrollen onder meer Jennifer Aniston en Paul Rudd. Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kopen in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/wanderlust

Ma 17 december 2018 | 15:30 Way Of Living

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Lifestylemagazine. Sanne en Arno bezoeken in Hinterglemm de projectsite van een nieuw en uniek appartementencomplex. Uiteraard verkennen ze daar ook de omgeving. Daarna overnachten ze in een sfeervolle blokhut van hout in de Ardennen, met verrassend genoeg een ruime badkamer en twee slaapkamers. Ook wordt er weer een kijkje genomen op de Second Home Beurs. Arno is deze week vooral geïnteresseerd in de laatste nieuwtjes op vakantiehuisgebied uit Spanje. En Arno onderzoekt ook nog hoe het is om in Oostenrijk te wonen en leven. Nederlander Arno Vonk, die er al acht jaar woont, vertelt er alles over.

Za 15 december 2018 | 23:55 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityshow. In de achtste aflevering trekt de karavaan verder richting Las Vegas. Sonny, Jaydi en de familie Gerritsen kiezen ervoor om op een andere camping te gaan staan dan de rest, omdat zij daar gratis kunnen overnachten. Het geld van Sonny en Jaydi is nu echt op. Tegen betaling kunnen ze helpen bij het opruimen van pompoenen op een Halloween festival. Lianne en Rinke vinden een plek waar je gratis fruit kunt plukken en gaan smoothies verkopen.

Za 15 december 2018 | 15:05 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityshow. In de achtste aflevering trekt de karavaan verder richting Las Vegas. Sonny, Jaydi en de familie Gerritsen kiezen ervoor om op een andere camping te gaan staan dan de rest, omdat zij daar gratis kunnen overnachten. Het geld van Sonny en Jaydi is nu echt op. Tegen betaling kunnen ze helpen bij het opruimen van pompoenen op een Halloween festival. Lianne en Rinke vinden een plek waar je gratis fruit kunt plukken en gaan smoothies verkopen.

Wo 12 december 2018 | 10:00 Wanderlust IMDb: 5.6

12/12/18 - IMDB * 5.6 - Komedie, Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Di 11 december 2018 | 15:05 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityshow. In de achtste aflevering trekt de karavaan verder richting Las Vegas. Sonny, Jaydi en de familie Gerritsen kiezen ervoor om op een andere camping te gaan staan dan de rest, omdat zij daar gratis kunnen overnachten. Het geld van Sonny en Jaydi is nu echt op. Tegen betaling kunnen ze helpen bij het opruimen van pompoenen op een Halloween festival. Lianne en Rinke vinden een plek waar je gratis fruit kunt plukken en gaan smoothies verkopen.

Ma 10 december 2018 | 21:30 Wereldreis op Wielen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityshow. In de achtste aflevering trekt de karavaan verder richting Las Vegas. Sonny, Jaydi en de familie Gerritsen kiezen ervoor om op een andere camping te gaan staan dan de rest, omdat zij daar gratis kunnen overnachten. Het geld van Sonny en Jaydi is nu echt op. Tegen betaling kunnen ze helpen bij het opruimen van pompoenen op een Halloween festival. Lianne en Rinke vinden een plek waar je gratis fruit kunt plukken en gaan smoothies verkopen.

Za 8 december 2018 | 19:35 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Za 8 december 2018 | 13:10 Bed & Breakfast

Aflevering 12 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De gasten overnachten in Drenthe in een oude boerderij. En de groep gaat op jeepsafari door het Beekdal. In Overijssel wordt er geslapen in een voormalig bankgebouw, waar alle gasten het bad in duiken en wandelen op loopfietsen. Tot slot reizen de b&b-houders af naar Gelderland. Hier wordt er geslapen in een voormalig tolhuis waar vroeger in de omgeving Napoleon en zijn mannen vochten. In het centrum van Arnhem nemen de drie b&b-koppels een kijkje ondergronds.

Za 8 december 2018 | 12:30 Z Doc: Hoe de rijken leven

Een kijkje in het leven van de rijkste mensen ter wereld. Hoe is het om te wonen in een huis van twintig miljoen, te feesten met de jetset en een privéjet tot je beschikking te hebben?Documentaire waarin een kijkje wordt genomen bij de rijksten der aarde. Hoe is het om te wonen in een huis van 20 miljoen, te feesten met de jetset en te overnachten in de duurste hotels ter wereld?

Vr 7 december 2018 | 18:50 Wanderlust IMDb: 5.6

07/12/18 - IMDB * 5.6 - Wanderlust, Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Ma 3 december 2018 | 21:15 Bed & Breakfast

Aflevering 12 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De gasten overnachten in Drenthe in een oude boerderij. En de groep gaat op jeepsafari door het Beekdal. In Overijssel wordt er geslapen in een voormalig bankgebouw, waar alle gasten het bad in duiken en wandelen op loopfietsen. Tot slot reizen de b&b-houders af naar Gelderland. Hier wordt er geslapen in een voormalig tolhuis waar vroeger in de omgeving Napoleon en zijn mannen vochten. In het centrum van Arnhem nemen de drie b&b-koppels een kijkje ondergronds.

Zo 2 december 2018 | 19:45 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Do 29 november 2018 | 13:05 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De ijsbeer. De Vikings zijn onderweg op de Noordpool. Ze bouwen een iglo om te overnachten op de ijsbanken. Wanneer ze wakker worden, beseffen ze dat hun ijsbank is losgerukt van het land. Bovendien zijn ze niet alleen, er is ook een ijsbeer!

Za 24 november 2018 | 13:05 Bed & Breakfast

Aflevering 11 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de kersverse eigenaars van een statige B&B aan een van de grachten. Als uitje gaan de gasten in een oude praam de grachten verder verkennen. Verderop in Friesland slapen de gasten in een rijksmonument mét moderne luxe. Ze bezoeken tijdens het uitje de replica van de Willem Barentsz.

Wo 21 november 2018 | 20:15 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Ma 19 november 2018 | 21:15 Bed & Breakfast

Aflevering 11 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de kersverse eigenaars van een statige B&B aan een van de grachten. Als uitje gaan de gasten in een oude praam de grachten verder verkennen. Verderop in Friesland slapen de gasten in een rijksmonument mét moderne luxe. Ze bezoeken tijdens het uitje de replica van de Willem Barentsz.

Za 17 november 2018 | 11:30 Bed & Breakfast

Aflevering 10 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hier dompelen ze zich onder in Afrikaanse sferen en maken ze een heuse jeepsafari in de Hollandse polder.

Vr 16 november 2018 | 22:05 Wanderlust IMDb: 5.6

16/11/18 - IMDB * 5.6 - Komedie , Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Do 15 november 2018 | 20:30 Wanderlust IMDb: 5.6

15/11/18 - IMDB * 5.6 - Komedie , Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op weg ernaartoe overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Ma 12 november 2018 | 21:15 Bed & Breakfast

Aflevering 10 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hier dompelen ze zich onder in Afrikaanse sferen en maken ze een heuse jeepsafari in de Hollandse polder.

Za 10 november 2018 | 11:20 Bed & Breakfast

Aflevering 9 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de B&B verblijven. In een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de gasten zich in een interieur dat niet zou misstaan in een interieurmagazine.

Do 8 november 2018 | 16:55 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Ma 5 november 2018 | 21:15 Bed & Breakfast

Aflevering 9 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de B&B verblijven. In een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de gasten zich in een interieur dat niet zou misstaan in een interieurmagazine.

Wo 24 oktober 2018 | 10:00 Awkward

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Overnight: Jenna en Tamara gaan overnachten bij een universiteit, maar het gaat niet volgens plan. Lacey wil ook eens het studentenleven ervaren en een feestje bij Matty zorgt voor nieuwe haat en liefde.

Di 23 oktober 2018 | 15:45 The World's Most Extraordinary Homes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse lifestylereeks. Mountain. Piers Taylor en Caroline Quentin beginnen hun reis in Californië, waar een vrouw een huis heeft gebouwd uit gerecycleerd materiaal, waaronder de vleugels van een Boeing 747. In de woestijn van Arizona overnachten ze in een huis dat gebouwd is volgens de oude technieken van aangestampte aarde, waarbij overdag de hitte geabsorbeerd wordt en 's nachts weer afgegeven. In Nieuw-Zeeland betreden ze een gecamoufleerd huis en in de Zwitserse Alpen een uniek chalet dat een prachtig panoramazicht biedt.

Zo 21 oktober 2018 | 20:56 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 5 - Canadees-Amerikaanse misdaadserie. Girls Gone Wilder. Sara, Morgan en Finlay hebben een ontspannen weekend in een wellnesscentrum voor de boeg. Op weg ernaartoe krijgen ze echter autopech, waarna ze in een stadje moeten overnachten totdat hun auto is gemaakt. ´s Avonds komt Finlay in een plaatselijke bar in contact met de knappe vrachtwagenchauffeur Darryl. De dingen lopen uit de hand wanneer hij zich aan haar opdringt. Darryl raakt daarbij gewond, maar verdwijnt op mysterieuze wijze als Finlay om hulp gaat zoeken. Even later verdwijnt ook zij spoorloos.

Vr 19 oktober 2018 | 15:30 The World's Most Extraordinary Homes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse lifestylereeks. Mountain. Piers Taylor en Caroline Quentin beginnen hun reis in Californië, waar een vrouw een huis heeft gebouwd uit gerecycleerd materiaal, waaronder de vleugels van een Boeing 747. In de woestijn van Arizona overnachten ze in een huis dat gebouwd is volgens de oude technieken van aangestampte aarde, waarbij overdag de hitte geabsorbeerd wordt en 's nachts weer afgegeven. In Nieuw-Zeeland betreden ze een gecamoufleerd huis en in de Zwitserse Alpen een uniek chalet dat een prachtig panoramazicht biedt.

Ma 15 oktober 2018 | 16:55 The World's Most Extraordinary Homes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse lifestylereeks. Mountain. Piers Taylor en Caroline Quentin beginnen hun reis in Californië, waar een vrouw een huis heeft gebouwd uit gerecycleerd materiaal, waaronder de vleugels van een Boeing 747. In de woestijn van Arizona overnachten ze in een huis dat gebouwd is volgens de oude technieken van aangestampte aarde, waarbij overdag de hitte geabsorbeerd wordt en 's nachts weer afgegeven. In Nieuw-Zeeland betreden ze een gecamoufleerd huis en in de Zwitserse Alpen een uniek chalet dat een prachtig panoramazicht biedt.

Za 6 oktober 2018 | 12:00 Way Of Living

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Lifestylemagazine. Sanne en Arno bezoeken in Hinterglemm de projectsite van een nieuw en uniek appartementencomplex. Uiteraard verkennen ze daar ook de omgeving. Daarna overnachten ze in een sfeervolle blokhut van hout in de Ardennen, met verrassend genoeg een ruime badkamer en twee slaapkamers. Ook wordt er weer een kijkje genomen op de Second Home Beurs. Arno is deze week vooral geïnteresseerd in de laatste nieuwtjes op vakantiehuisgebied uit Spanje. En Arno onderzoekt ook nog hoe het is om in Oostenrijk te wonen en leven. Nederlander Arno Vonk, die er al acht jaar woont, vertelt er alles over.

Ma 1 oktober 2018 | 15:30 Way Of Living

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Lifestylemagazine. Sanne en Arno bezoeken in Hinterglemm de projectsite van een nieuw en uniek appartementencomplex. Uiteraard verkennen ze daar ook de omgeving. Daarna overnachten ze in een sfeervolle blokhut van hout in de Ardennen, met verrassend genoeg een ruime badkamer en twee slaapkamers. Ook wordt er weer een kijkje genomen op de Second Home Beurs. Arno is deze week vooral geïnteresseerd in de laatste nieuwtjes op vakantiehuisgebied uit Spanje. En Arno onderzoekt ook nog hoe het is om in Oostenrijk te wonen en leven. Nederlander Arno Vonk, die er al acht jaar woont, vertelt er alles over.

Zo 30 september 2018 | 10:54 Way Of Living

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Lifestylemagazine. Sanne en Arno bezoeken in Hinterglemm de projectsite van een nieuw en uniek appartementencomplex. Uiteraard verkennen ze daar ook de omgeving. Daarna overnachten ze in een sfeervolle blokhut van hout in de Ardennen, met verrassend genoeg een ruime badkamer en twee slaapkamers. Ook wordt er weer een kijkje genomen op de Second Home Beurs. Arno is deze week vooral geïnteresseerd in de laatste nieuwtjes op vakantiehuisgebied uit Spanje. En Arno onderzoekt ook nog hoe het is om in Oostenrijk te wonen en leven. Nederlander Arno Vonk, die er al acht jaar woont, vertelt er alles over.

Zo 16 september 2018 | 01:20 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Za 15 september 2018 | 19:40 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Za 15 september 2018 | 11:30 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Do 13 september 2018 | 02:00 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Ma 10 september 2018 | 00:45 Mijn Zaak Is De Beste

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een geheel ander karakter en aanbod voor hun gasten. Presentator en kampeerliefhebber Sander Janson gaat ter inspectie bij de campings langs.

Zo 9 september 2018 | 19:50 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Za 8 september 2018 | 23:00 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityserie waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost-Azië reist met vier tv-legendes. De reis begint in het drukke en hysterische Tokyo. De mannen zijn totaal overdonderd door de drukte van stad en belanden van de ene bizarre situatie in de andere. Zo blijkt een kaartje kopen in de metro nog niet zo gemakkelijk. Ook overnachten ze in een typisch Japans hotel, tot grote afschuw van Willibrord, die op het punt staat om het eerste vliegtuig naar Nederland te pakken.

Za 8 september 2018 | 09:40 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Wo 5 september 2018 | 16:01 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityserie waarin Olcay Gulsen naar Zuidoost-Azië reist met vier tv-legendes. De reis begint in het drukke en hysterische Tokyo. De mannen zijn totaal overdonderd door de drukte van stad en belanden van de ene bizarre situatie in de andere. Zo blijkt een kaartje kopen in de metro nog niet zo gemakkelijk. Ook overnachten ze in een typisch Japans hotel, tot grote afschuw van Willibrord, die op het punt staat om het eerste vliegtuig naar Nederland te pakken.

Wo 5 september 2018 | 11:07 Married With Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Di 4 september 2018 | 16:55 Married With Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The house that Peg lost. Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Ma 3 september 2018 | 01:15 Mijn Zaak Is De Beste

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een geheel ander karakter en aanbod voor hun gasten. Presentator en kampeerliefhebber Sander Janson gaat ter inspectie bij de campings langs.

Do 30 augustus 2018 | 16:04 Mijn Zaak Is De Beste

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een geheel ander karakter en aanbod voor hun gasten. Presentator en kampeerliefhebber Sander Janson gaat ter inspectie bij de campings langs.

Wo 29 augustus 2018 | 20:35 Mijn Zaak Is De Beste

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ondernemersprogramma waarin drie ondernemers elkaars bedrijf onder de loep nemen. Deze week gaan we op vakantie in eigen land. Drie Nederlandse campingeigenaren gaan bij elkaar het terrein verkennen. Wat vinden zij van elkaars entertainment? En hoe bijzonder is het overnachten op de camping? Iedere camping heeft een geheel ander karakter en aanbod voor hun gasten. Presentator en kampeerliefhebber Sander Janson gaat ter inspectie bij de campings langs.

Zo 26 augustus 2018 | 08:40 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks. Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Yvon blijft overnachten en draait mee op hun boerderij. Ze bespreken hoe het nu is om samen de boerderij te runnen en hoe het jonge stel naar de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een andere schapenboerderij op Texel. Hier boert Hans samen met zijn twee kinderen. Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer aan 'Boer zoekt Vrouw' in 2008. Vanwege de regelgeving verkeert hij in zwaar weer. De boetes lopen zo hoog op dat hij moet besluiten een deel van zijn kerngezonde koeien naar de slacht te brengen. In Rossum maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette en hun drie kinderen. Zij waagden de stap om de stad achter zich te laten en een nieuw bestaan op het platteland op te bouwen.

Za 25 augustus 2018 | 06:35 Laat mij maar lopen

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks (2018) waarin zeven pelgrims worden gevolgd. Nog een paar dagen tot eindbestemming Santiago de Compostela. De pelgrims houden het niet droog, maken een zware klim en overnachten in een prachtig klooster.

Zo 12 augustus 2018 | 08:45 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Di 31 juli 2018 | 08:35 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Za 23 juni 2018 | 19:40 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Do 21 juni 2018 | 15:05 Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Culinair reisprogramma. Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op zoek te gaan naar het lekkerste en meest malse stuk vlees in Peru: de Alpaca. Hoe vergaat het hen op 4000 meter hoogte, waar ze moeten overnachten in een berghutje om hun doel te bereiken?

Di 19 juni 2018 | 22:50 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 3 - Aflevering 8 - De Poppenspeler: Aang, Sokka, Katara en Toph overnachten in een bos en vertellen elkaar spookverhalen. Toph zegt dat ze mensen hoort in de berg, maar iedereen denkt dat dat door de spookverhalen komt. Ze ontmoeten een oude herbergierster, Hama, die hen onderdak verleent. Ze blijkt de laatste Watermeester van de zuidelijke stam te zijn, en ze wil Karara de dingen leren die zij kan. Ze blijkt heel lang in een Vuurnatiegevangenis gezeten te hebben, en is ontsnapt door wat ze Katara ook wil leren: Bloedsturen. Als de maan vol is heeft de Watermeester zo veel kracht, dat hij het bloed van een ander wezen kan besturen, en hem totaal in z’n macht heeft. Katara weigert dit te leren, maar moet het uiteindelijk toch doen, als Hama Sokka en Aang aanvalt. Ook blijkt ze mensen van de Vuurnatie al jaren gevangen te nemen, en die worden door Toph bevrijdt.

Zo 17 juni 2018 | 19:50 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Do 14 juni 2018 | 11:25 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Do 14 juni 2018 | 10:25 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Za 2 juni 2018 | 16:30 Bed & Breakfast

Aflevering 4 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum van Amersfoort, met een rit in een zespersoons tuktuk en een proeverijtje, héél gezellig. De aflevering eindigt in Gelderland, in een B&B met uitzicht op de rivier de Waal. De groep gaat hier op 'gootspokentocht'.

Wo 30 mei 2018 | 21:25 De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Toeristische realityreeks. Indonesië. Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is een van de armste eilanden van dit land, dus is er nauwelijks geld voor een goede, veilige infrastructuur. Ze beginnen aan de westkust van Flores, hun route naar het Oosten voert langs diepe kloven en door dichte jungle. En als alles goed gaat, komen ze uit bij de grote Kelimutu vulkaan. In het diepste binnenland mogen ze bij een inheemse stam overnachten, mits ze een cadeau meenemen.

Zo 27 mei 2018 | 21:15 Bed & Breakfast

Aflevering 4 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum van Amersfoort, met een rit in een zespersoons tuktuk en een proeverijtje, héél gezellig. De aflevering eindigt in Gelderland, in een B&B met uitzicht op de rivier de Waal. De groep gaat hier op 'gootspokentocht'.

Zo 20 mei 2018 | 00:10 De wereld rond met 80-jarigen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityshow. Australie. Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken.

Do 17 mei 2018 | 14:10 De wereld rond met 80-jarigen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityshow. In deze aflevering reist het gezelschap naar Australië en maken ze kennis met het leven als backpacker. Ze overnachten in een hostel en koken hun eigen maaltijd met een beperkt budget.

Wo 16 mei 2018 | 20:30 De wereld rond met 80-jarigen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityshow. In deze aflevering reist het gezelschap naar Australië en maken ze kennis met het leven als backpacker. Ze overnachten in een hostel en koken hun eigen maaltijd met een beperkt budget.

Wo 9 mei 2018 | 16:57 Married With Children

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. It doesn't get any better than this. Al probeert Peg wijs te maken dat hij voor het werk een week weg moet, maar in feite wil hij gaan vissen en een week in de chalet van zijn baas overnachten. Maar zo gemakkelijk komt hij er niet mee weg. Peg en Marcy besluiten met hem mee te gaan en maken zijn vakantie een hel. Jefferson blijft thuis achter, net als Kelly en Bud. Maar zij vinden het niet erg, want ze hebben Marcy's kredietkaarten.

Ma 7 mei 2018 | 21:25 Dance Around the World

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Cultureel reisprogramma: Thailand: Jan Kooijman en Ish Ait Hamou reizen af naar Thailand, waar ze ver weg van het toerisme de Zuid-Thaise Manoradans gaan leren. Ze gaan langs bij een belangrijke tempel, krijgen les van een Manorameester en mogen ook bij hem overnachten. De Manora vergt sierlijkheid en flexibiliteit, vaardigheden die Jan als voormalig modern danser vast bezit. Maar al bij de eerste training slaat het noodlot toe...

Wo 11 april 2018 | 22:45 De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Toeristische realityreeks: Indonesië: Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is een van de armste eilanden van dit land, dus is er nauwelijks geld voor een goede, veilige infrastructuur. Ze beginnen aan de westkust van Flores, hun route naar het Oosten voert langs diepe kloven en door dichte jungle. En als alles goed gaat, komen ze uit bij de grote Kelimutu vulkaan. In het diepste binnenland mogen ze bij een inheemse stam overnachten, mits ze een cadeau meenemen.

Ma 9 april 2018 | 22:30 Zie mij graag

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Komische serie (2017): Leve de chemie: Anna moet Lou inschrijven in zijn nieuwe school. Er staat al snel een lange wachtrij en Anna kan niet anders dan mee aan te schuiven en te overnachten op school. Ben komt haar onverwachts gezelschap houden. Sas heeft een PowerPoint-presentatie gemaakt met daarin de plus- en de minpunten van Gunther. Bij toeval leest Gunther de presentatie, maar hij leest enkel de eerste pagina waar de minpunten op staan. Hij is gekwetst en bluft dat hij Sas zal verlaten. De gigolo van Nicole vertelt haar dat hij uit het vak stapt.

Ma 9 april 2018 | 21:00 Zie mij graag

09/04/18 - Tv drama, Vlaamse humoristische fictieserie. Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Anna moet Lou inschrijven in zijn nieuwe school. Dat is tevens dezelfde school waar vroeger Anna en Ben zaten. Er staat al snel een lange wachtrij en Anna kan niet anders dan mee aan te schuiven en te overnachten op school. Ben komt haar onverwacht gezelschap houden. Sas heeft een powerpointpresentatie gemaakt met daarin de plus en de minpunten van...

Vlaamse humoristische fictieserie. Met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden. Anna moet Lou inschrijven in zijn nieuwe school. Dat is tevens dezelfde school waar vroeger Anna en Ben zaten. Er staat al snel een lange wachtrij en Anna kan niet anders dan mee aan te schuiven en te overnachten op school. Ben komt haar onverwacht gezelschap houden. Sas heeft een powerpointpresentatie gemaakt met daarin de plus- en de minpunten van Gunther. Bij toeval leest Gunther de presentatie, maar hij leest enkel de eerste pagina waar de minpunten op staan. Hij is gekwetst en bluft dat hij Sas zal verlaten. De gigolo van Nicole vertelt haar dat hij uit het vak stapt.

Zo 8 april 2018 | 11:00 Die Bremer Stadtmusikanten

08/04/18 - Sprookje , Duitse sprookjesfilm van Dirk Regel naar de vertelling van de gebroeders Grimm. Een oude ezel neemt de benen wanneer hij merkt dat zijn baas van hem af probeert te komen. Hij besluit stadsmuzikant in Bremen te worden. Onderweg sluiten een hond, een kat en een haan zich bij hem aan. 's Avonds zoeken ze een plekje om te overnachten en in de verte zien ze een herberg. Althans, dat denken ze, maar het blijkt het huis van rovers te zijn.

Duitse sprookjesfilm van Dirk Regel naar de vertelling van de gebroeders Grimm. Een oude ezel neemt de benen wanneer hij merkt dat zijn baas van hem af probeert te komen. Hij besluit stadsmuzikant in Bremen te worden. Onderweg sluiten een hond, een kat en een haan zich bij hem aan. 's Avonds zoeken ze een plekje om te overnachten en in de verte zien ze een herberg. Althans, dat denken ze, maar het blijkt het huis van rovers te zijn.

Za 31 maart 2018 | 19:06 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: Guess Who's Coming to Breakfast: Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Zo 25 maart 2018 | 19:18 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: Guess Who's Coming to Breakfast: Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Di 13 maart 2018 | 01:15 Dance around the world

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Cultureel reisprogramma: Thailand: Jan Kooijman en Ish Ait Hamou reizen af naar Thailand, waar ze ver weg van het toerisme de Zuid-Thaise Manoradans gaan leren. Ze gaan langs bij een belangrijke tempel, krijgen les van een Manorameester en mogen ook bij hem overnachten. De Manora vergt sierlijkheid en flexibiliteit, vaardigheden die Jan als voormalig modern danser vast bezit. Maar al bij de eerste training slaat het noodlot toe...

Di 6 maart 2018 | 11:29 Married With Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie: The house that Peg lost: Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Ma 5 maart 2018 | 17:01 Married With Children

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie: The house that Peg lost: Steve en Marcy gaan enkele dagen naar New York en vragen Peggy en Al om op hun huis te letten. Maar door een Babylonische spraakverwarring, zorgt Peggy ervoor dat het huis van hun vrienden gesloopt wordt. Marcy en Steve zijn helemaal van de kaart wanneer hun woning plots verdwenen is. Noodgedwongen moeten ze bij Peggy en Al overnachten.

Do 1 maart 2018 | 21:20 Austin & Ally

Waarin onze vrienden een myPad willen bemachtigen door in de rij voor de deur van de winkel te overnachten.

Wo 28 februari 2018 | 21:05 Life In Pieces

Heather probeert zich als een vriend van Tyler te gedragen en dat wordt heel gênant. Jen en Greg overnachten voor het eerst ergens zonder Lark. Als ze horen wat John en Joan in hun cadeau verstopt hadden, hebben Matt en Colleen spijt dat ze hun huwelijkscadeaus hebben ingeruild voor geld. Tim maakt het iets te bont als hij Samantha en haar vriendje in de gaten wil houden.

Za 24 februari 2018 | 19:13 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: Guess Who's Coming to Breakfast: Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Do 22 februari 2018 | 21:25 Bed & Breakfast

Aflevering 2 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen: De B&B-houders overnachten in de binnenstad van Rotterdam en in een oud dijkhuis in Gelderland. Eindigen doen ze in een heus vliegtuig in een achtertuin in Noord-Brabant. In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water, eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot leren ze in Noord-Brabant alles over wijn.

Wo 21 februari 2018 | 21:30 Life In Pieces

Heather probeert zich als een vriend van Tyler te gedragen en dat wordt heel gênant. Jen en Greg overnachten voor het eerst ergens zonder Lark. Als ze horen wat John en Joan in hun cadeau verstopt hadden, hebben Matt en Colleen spijt dat ze hun huwelijkscadeaus hebben ingeruild voor geld. Tim maakt het iets te bont als hij Samantha en haar vriendje in de gaten wil houden.

Zo 18 februari 2018 | 19:19 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: Guess Who's Coming to Breakfast: Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Zo 11 februari 2018 | 12:25 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Vr 9 februari 2018 | 19:45 Crime Scene Investigation

Sara, Morgan en Finlay hebben een ontspannen weekend in een wellnesscentrum voor de boeg. Op weg daar naartoe krijgen ze autopech, waarna ze in een stadje moeten overnachten. 's Avonds komt Finlay in een plaatselijke bar in contact met de knappe vrachtwagenchauffeur Darryl. Als hij zich aan haar opdringt, loopt de situatie uit de hand. Darryl raakt daarbij gewond, maar verdwijnt op mysterieuze wijze als Finlay hulp zoekt. Even later verdwijnt zij zelf ook spoorloos.

Di 6 februari 2018 | 22:25 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaans-Canadese misdaadserie: Paradise: Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het op koppels heeft gemunt. Hij probeert de moorden te verbergen door ze op auto-ongevallen te doen lijken. Het team moet snel handelen om de dader te vatten. Ondertussen besluit Ian Corbin met zijn vrouw Abby in een motel te overnachten.

Do 1 februari 2018 | 21:30 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaans-Canadese misdaadserie: Paradise: Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het op koppels heeft gemunt. Hij probeert de moorden te verbergen door ze op auto-ongevallen te doen lijken. Het team moet snel handelen om de dader te vatten. Ondertussen besluit Ian Corbin met zijn vrouw Abby in een motel te overnachten.

Wo 31 januari 2018 | 17:35 Buren

Aflevering 7543 - Australische soap: Steph laat een dakloze Victoria overnachten in haar motel. Maar wanneer haar motor gevandaliseerd wordt, beseft Steph dat deze beslissing haar duur te staan kan komen. Dee begint te panikeren over haar relatie met Toadie en probeert plots alleen te zijn met Nell. Wat is ze van plan? Ondanks de ondermijningspogingen van Karl en Paul maakt Gary indruk op de vrouwen van Ramsay Street met zijn worst.

Vr 26 januari 2018 | 21:00 3 op Reis

Chris reist per trein door het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland richting Christchurch. Een stad op het Zuidereiland dat drie jaar geleden door een zware aardbeving getroffen werd. Geraldine is dichter bij huis. Zij heeft een sportief weekend in de Ardennen en bekijkt wat de alternatieven zijn om met een groep vrienden te overnachten in de Belgische bossen.

Do 25 januari 2018 | 23:20 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaans-Canadese misdaadserie: Minimal Loss: Prentiss en Reid trekken naar Colorado om er een zaak van kindermishandeling binnen een gesloten sekte te onderzoeken. De zaak dreigt te escaleren wanneer leider Benjamin Cyrus verneemt dat de politie een inval zal doen.

Zo 21 januari 2018 | 23:15 Wordt u al geholpen?

Britse sitcom. Een staking bij het openbaar vervoer dwingt het personeel van Grace Brothers om in het warenhuis te overnachten. | IMDb rating: 8.5/10.

Za 20 januari 2018 | 12:20 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Wo 17 januari 2018 | 23:10 Wordt u al geholpen?

Britse sitcom. Een staking bij het openbaar vervoer dwingt het personeel van Grace Brothers om in het warenhuis te overnachten. | IMDb rating: 8.5/10.

Di 16 januari 2018 | 23:35 Wordt u al geholpen?

Britse sitcom. Een staking bij het openbaar vervoer dwingt het personeel van Grace Brothers om in het warenhuis te overnachten. | IMDb rating: 8.5/10.

Di 16 januari 2018 | 20:00 Wordt u al geholpen?

Britse sitcom. Een staking bij het openbaar vervoer dwingt het personeel van Grace Brothers om in het warenhuis te overnachten. | IMDb rating: 8.5/10.

Ma 15 januari 2018 | 21:50 3 Op Reis

Nienke maakt een reis door Zanzibar en Tanzania. Vanavond is ze op het met koraal omgeven eiland Zanzibar, dat 50 kilometer voor de oostkust van Tanzania ligt. Ze zal het vliegtuig nemen naar zustereiland Pemba waar ze onderwater zal overnachten. Maurice maakt een waanzinnige reis van Shanghai in China naar onze eigen hoofdstad Amsterdam. Dit doet hij met de Trans-Mongolië Express. Hij reist nu rond in Mongolië. De Mongoolse natuur is overweldigend, vanavond bezoekt hij het Witte Meer.

Do 11 januari 2018 | 20:40 Austin & Ally

Waarin onze vrienden een myPad willen bemachtigen door in de rij voor de deur van de winkel te overnachten.

Wo 10 januari 2018 | 06:00 Ultimate Survival

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Siberia - Part 2: Bear Grylls is terug in Siberië. Hij trotseert extreme kou en onbegaanbaar terrein, drinkt jakkenbloed en bouwt een schuilplaats om te overnachten bij 30 graden onder nul.

Wo 3 januari 2018 | 02:50 De eerste vakantie van

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks: Manuel Venderbos: Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met 3 vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdienen met muziek maken.

Di 2 januari 2018 | 21:30 De eerste vakantie van

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks: Manuel Venderbos: Manuel Venderbos maakt met zijn vrienden opnieuw de roadtrip naar Zuid-Europa, die hij in 1995 maakte in een oude Ford Granada met 3 vrienden. Ze rijden dezelfde route, overnachten onderweg op parkeerplaatsen en proberen geld te verdienen met muziek maken.

Zo 31 december 2017 | 13:45 Trollie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Vlaams-Nederlandse fictieserie over Max, een tienjarige boekenwurm: Een lange winternacht: Max, Trollie en Sellie hebben een schuilplaats gezocht voor de sneeuwstorm en zijn gedwongen op de berg te overnachten. Trollie is wanhopig dat zijn familie is verdwenen. Het duurt niet lang of de kinderen krijgen onverwacht gezelschap. De mannen, waaronder Jeroen en Jelle Oostereng, hebben een reddingsactie op touw gezet en krijgen daarbij de hulp van een reusachtige Sint Bernardhond. Door de storm komen zij in de gondel vast te zitten.

Di 26 december 2017 | 22:37 Etters achter de tralies

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Realityreeks: Richland County, South Carolina: Een gefrustreerde moeder uit Texas gaat letterlijk heel ver om haar kinderen het zware leven achter de tralies te laten ervaren. Ze rijdt meer dan 1500 kilometer om haar drie dochters naar de gevangenis in Richland County, South Carolina te brengen. Dat is het enige huis van bewaring in het land waar risicotieners als onderdeel van het interventieprogramma blijven overnachten. Er staat de drie opstandige tienermeiden dan ook heel wat te wachten.

Za 23 december 2017 | 20:15 Weg zijn wij

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Realityreeks waarin drie BV's samen op weekend gaan in eigen land: Grenzeloze kerst: Deelnemers: Cath Luyten, Bill Barberis en Britt Van Marsenille. Bill wacht zijn weekendgenoten op op de kerstmarkt van Brussel. Het is niet enkel de grootste kerstmarkt van het land, het is ook een markt met een internationaal tintje. Overnachten doet het trio in Vilvoorde. Britt staat in voor de activiteit. Zij wil vooral dat Bill en Cath hun grenzen verleggen en nodigt hen uit om te gaan ijsberen. Voor Cath betekent kerst vooral 'samenzijn'. Ze organiseert een kerstdiner en nodigt meteen al haar vrienden van Eén uit. Voordat ze genieten van kerstgerechten van over de hele wereld, ronden ze het jaar af met een wandeling op hete kolen.

Vr 22 december 2017 | 21:30 Etters Achter De Tralies

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Realityreeks: Richland County, South Carolina: Een gefrustreerde moeder uit Texas gaat letterlijk heel ver om haar kinderen het zware leven achter de tralies te laten ervaren. Ze rijdt meer dan 1500 kilometer om haar drie dochters naar de gevangenis in Richland County, South Carolina te brengen. Dat is het enige huis van bewaring in het land waar risicotieners als onderdeel van het interventieprogramma blijven overnachten. Er staat de drie opstandige tienermeiden dan ook heel wat te wachten.

Wo 20 december 2017 | 08:00 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie: De ijsbeer: De Vikings zijn onderweg op de Noordpool. Ze bouwen een iglo om te overnachten op de ijsbanken. Wanneer ze wakker worden, beseffen ze dat hun ijsbank is losgerukt van het land. Bovendien zijn ze niet alleen, er is ook een ijsbeer!

Ma 4 december 2017 | 21:25 Bed & Breakfast

Aflevering 13 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen: Deze week slapen de B&B-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikal uitje te wachten staat: djembé spelen. In Zeeland kiezen de B&B-houders als echte piraten het ruime sop op de Zeeuwse wateren.

Zo 3 december 2017 | 23:38 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 5 - Canadees-Amerikaanse misdaadserie: Girls gone wilder: Sara, Morgan en Finlay hebben een ontspannen weekend in een wellnesscentrum voor de boeg. Op weg ernaartoe krijgen ze echter autopech, waarna ze in een stadje moeten overnachten totdat hun auto is gemaakt. ´s Avonds komt Finlay in een plaatselijke bar in contact met de knappe vrachtwagenchauffeur Darryl. De dingen lopen uit de hand wanneer hij zich aan haar opdringt. Darryl raakt daarbij gewond, maar verdwijnt op mysterieuze wijze als Finlay om hulp gaat zoeken. Even later verdwijnt ook zij spoorloos.

Zo 26 november 2017 | 12:36 Way Of Living

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Woonmagazine: Sanne en Arno reizen naar het zonnige Spanje, waar de 'outdoor lifestyle' centraal staat. In Exloo, Drenthe neemt het presentatieduo een kijkje bij een exclusief vakantiepark in aanbouw. Verder zijn ze voor de vierde keer op rij in de Belgische Ardennen. Daar overnachten ze in een luxe, moderne villa met panoramisch uitzicht over het stuwmeer van Robertville. Weer terug in eigen land bekijkt Sanne in het Zeeuwse Goedereede een sfeervolle houten woning. En Arno onderzoekt op de Second Home Beurs de mogelijkheden voor een huis in Oostenrijk.

Ma 20 november 2017 | 00:00 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Zo 19 november 2017 | 23:45 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Ma 13 november 2017 | 21:25 Bed & Breakfast

Aflevering 11 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen: De B&B-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in 'hoog-laag-bedden' onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse kamelenboerderij in dezelfde provincie.

Do 21 september 2017 | 21:00 Austin & Ally

Waarin onze vrienden een myPad willen bemachtigen door in de rij voor de deur van de winkel te overnachten.

Za 16 september 2017 | 09:25 Vroege Vogels

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Natuurmagazine: Twee slakkenexperts ontdekken een slak waarvan iedereen dacht dat die in Nederland niet meer voorkomt: de eeltslak. Een onooglijk klein slakje dat op de rode lijst, de lijst met bedreigde diersoorten in Nederland, staat. Maar of het daarmee ook een zeldzaam slakje is, is maar helemaal de vraag. Het kan ook wel eens zo zijn dat we met z'n alleen gewoon nooit goed zoeken. Tienduizend oeverzwaluwen komen dagelijks muggen eten op de Markerwadden. Ze overnachten bij de Oostvaardersplassen en vertrekken 's ochtends, in zwermen, naar de nieuwe eilanden in het Markermeer. In Twente is een bijzondere toren voor vleermuizen gebouwd. Omdat veel oude gebouwen in die omgeving zijn gesloopt, is ter vervanging daarvan een nieuwe toren ontworpen, met speciale aanpassingen voor verschillende soorten vleermuizen: de 'vrijhangers' en de 'tussenkruipers'.

Vr 15 september 2017 | 09:45 Vroege Vogels

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Natuurmagazine: Twee slakkenexperts ontdekken een slak waarvan iedereen dacht dat die in Nederland niet meer voorkomt: de eeltslak. Een onooglijk klein slakje dat op de rode lijst, de lijst met bedreigde diersoorten in Nederland, staat. Maar of het daarmee ook een zeldzaam slakje is, is maar helemaal de vraag. Het kan ook wel eens zo zijn dat we met z'n alleen gewoon nooit goed zoeken. Tienduizend oeverzwaluwen komen dagelijks muggen eten op de Markerwadden. Ze overnachten bij de Oostvaardersplassen en vertrekken 's ochtends, in zwermen, naar de nieuwe eilanden in het Markermeer. In Twente is een bijzondere toren voor vleermuizen gebouwd. Omdat veel oude gebouwen in die omgeving zijn gesloopt, is ter vervanging daarvan een nieuwe toren ontworpen, met speciale aanpassingen voor verschillende soorten vleermuizen: de 'vrijhangers' en de 'tussenkruipers'.

Za 2 september 2017 | 14:23 RTL Travel's Hotlist

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reismagazine: De 10 meest bijzondere overnachtingen: Elke week wordt er een hotlist opgesteld van tien plekken op aarde die je gezien moet hebben. In deze aflevering draait het om de meest bijzondere plekken om te overnachten.

Zo 13 augustus 2017 | 23:20 The Band's Visit IMDb: 7.6

13/08/17 - IMDB * 7.6 - Komedie: Een kleine Egyptische politiefanfare komt naar Israël om op te treden tijdens de opening van een Arabisch cultureel centrum. Door omstandigheden komt niemand hen ophalen aan de luchthaven en komen ze terecht in een onooglijk, bijna vergeten dorpje in het zuiden van Israël. Zij moeten daar noodgedwongen overnachten en dringen binnen in het leven van drie lokale bewoners: Iztzik, die net een huwelijkscrisis doormaakt, Papi, die zijn langverwachte eerste afspraakje heeft die avond, en...

Komedie: Een kleine Egyptische politiefanfare komt naar Israël om op te treden tijdens de opening van een Arabisch cultureel centrum. Door omstandigheden komt niemand hen ophalen aan de luchthaven en komen ze terecht in een onooglijk, bijna vergeten dorpje in het zuiden van Israël. Zij moeten daar noodgedwongen overnachten en dringen binnen in het leven van drie lokale bewoners: Iztzik, die net een huwelijkscrisis doormaakt, Papi, die zijn langverwachte eerste afspraakje heeft die avond, en Dina, die het lokale café openhoudt, maar heel eenzaam is.

Vr 4 augustus 2017 | 18:15 The World's Most Extraordinary Homes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - ¿Britse lifestylereeks: Mountain: Piers Taylor en Caroline Quentin beginnen hun reis in Californië, waar een vrouw een huis heeft gebouwd uit gerecycleerd materiaal, waaronder de vleugels van een Boeing 747. In de woestijn van Arizona overnachten ze in een huis dat gebouwd is volgens de oude technieken van aangestampte aarde, waarbij overdag de hitte geabsorbeerd wordt en 's nachts weer afgegeven. In Nieuw-Zeeland betreden ze een gecamoufleerd huis en in de Zwitserse Alpen een uniek chalet dat een prachtig panoramazicht biedt.

Vr 28 juli 2017 | 15:01 Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Culinair reisprogramma: Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama's tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter op zoek te gaan naar het lekkerste en meest malse stuk vlees in Peru: de Alpaca. Hoe vergaat het hen op 4000 meter hoogte, waar ze moeten overnachten in een berghutje om hun doel te bereiken?

Di 4 juli 2017 | 19:00 Bed & Breakfast

Aflevering 9 - Realityreeks: De B&B-houders logeren in het Overijsselse Dedemsvaart, in de B&B voor mens en dier van Anton en Gert. De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen-stad, waar ze kunst maken met eigenares Antje en ze zelf de ontbijttafel mogen dekken. Vervolgens reizen ze door naar het Groningse Blauwestad, waar alles spik en span is en gastvrouw Hetty met een belletje oproepbaar blijkt.

Ma 3 juli 2017 | 10:35 Dual Survival

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Meltdown: Lundin en Teti zijn in Zambia, waar hun leven wordt bedreigd door olifanten en onderkoeling. Ze krijgen ruzie over de vraag of ze in een hol met vleermuizen zullen overnachten.

Vr 23 juni 2017 | 23:25 The Band's Visit IMDb: 7.6

23/06/17 - IMDB * 7.6 - Komedie, Een kleine Egyptische politiefanfare komt naar Israël om op te treden tijdens de opening van een Arabisch cultureel centrum. Door omstandigheden komt niemand hen ophalen aan de luchthaven en komen ze terecht in een onooglijk, bijna vergeten dorpje in het zuiden van Israël. Zij moeten daar noodgedwongen overnachten en dringen binnen in het leven van drie lokale bewoners: Iztzik, die net een huwelijkscrisis doormaakt, Papi, die zijn langverwachte eerste afspraakje heeft die avond, en Dina, die het...

Een kleine Egyptische politiefanfare komt naar Israël om op te treden tijdens de opening van een Arabisch cultureel centrum. Door omstandigheden komt niemand hen ophalen aan de luchthaven en komen ze terecht in een onooglijk, bijna vergeten dorpje in het zuiden van Israël. Zij moeten daar noodgedwongen overnachten en dringen binnen in het leven van drie lokale bewoners: Iztzik, die net een huwelijkscrisis doormaakt, Papi, die zijn langverwachte eerste afspraakje heeft die avond, en Dina, die het lokale café openhoudt, maar heel eenzaam is.

Wo 21 juni 2017 | 11:20 Baardmannetjes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Natuurmagazine: De Wieden: Nico de Haan en Hans Dorrestijn gaan in De Wieden op zoek naar de purperreiger. Onderweg zien de heren de zwarte stern, de tafeleend en een kokmeeuwkolonie. Ze horen de snor en varen langs het verdronken dorp. Boswachter Ronald laat ze balanceren op trilveen, ze bezoeken de eeuwenoude eendenkooi en overnachten in een camper middenin de natuur.

Di 13 juni 2017 | 19:00 Soy Luna

Simón en Luna spreken bijna hun mond voorbij door toe te geven aan Miguel dat Simón inderdaad in de schuur verblijft wanneer ze doorhebben dat Miguel alleen maar denkt dat ze daar gitaar spelen. Hij zegt hen dus dat ze een andere plaats moeten zoeken om te repeteren. Luna stelt het weer uit om voor Simón een oplossing te zoeken. Simón probeert Luna toch te overtuigen om ergens anders te gaan overnachten maar zij wil dat echt niet.

Zo 11 juni 2017 | 08:05 Bed & Breakfast

De B&B-houders slapen in een oude pastorie in Friesland, daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekken de B&B-houders voor hun laatste logeerpartij het bos in, om te overnachten in een Mongoolse 'yurt'.

Zo 11 juni 2017 | 06:50 Bed & Breakfast

De B&B-houders slapen in een oude pastorie in Friesland, daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekken de B&B-houders voor hun laatste logeerpartij het bos in, om te overnachten in een Mongoolse 'yurt'.

Zo 4 juni 2017 | 08:30 Bed & Breakfast

In deze aflevering gaan de B&B-eigenaars voor het eerst sinds het bestaan van dit programma over de grens. De logeerpartij begint deze week nog wel binnen de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in een oude leerlooierij. Daarna trekken de B&B-houders naar het zuiden om eerst Nederlandse wijnen te proeven en vervolgens in de binnenstad van Maastricht te overnachten. Voor de laatste logeerlocatie gaat het gezelschap de grens over om in Antwerpen een Vlaams 'B&B-sprookje' te beleven.

Zo 28 mei 2017 | 21:20 Bed & Breakfast

De B&B-houders slapen in een oude pastorie in Friesland, daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekken de B&B-houders voor hun laatste logeerpartij het bos in, om te overnachten in een Mongoolse 'yurt'.

Ma 12 september 2016 | 16:15 Nieuw: Weg zijn wij

In het gloednieuwe Weg zijn wij gaan drie BV’s samen op weekend in eigen land. Elke bekende Vlaming organiseert een deel van de trip: een activiteit, een overnachting en een gastronomisch gerelateerde uitstap. Het wordt een weekend vol mysterie. Pas op de ochtend van hun vertrek ontdekken ze met wie ze op pad gaan en wat ze samen zullen beleven. Afrikaans koken in het Brusselse Matongé, overnachten in een jeugdverblijf met daarna een dropping in het bos, of de grenzen verleggen bij een bloedstollende uitdaging, het kan allemaal. Zoals Sven Nys, die tot zijn eigen verbazing voor de eerste keer in zijn leven gaat skydiven… Ook Kamal Kharmach, Bart Peeters, Marleen Merckx en Gers Pardoel trekken erop uit. Vandaag zijn de deelnemers Ann Reymen, Sven Nys en Sieg De Doncker. Zij gaan op stap in het thema 'natuurelementen'. Sven start het weekend in Maasland en kiest voor het natuurelement water. Sven gaat vissen met Sieg en Ann en organiseert een kookworkshop vis-barbecue. Sieg staat in voor de overnachting en dat doet hij liefst in het bos, onder de blote hemel. Ann, de waaghals van de groep, heeft een spannende activiteit voor de mannen in petto: parachutespringen.

Ma 5 september 2016 | 18:40 Wanderlust IMDb: 5.6

Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op de weg erheen overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Zo 4 september 2016 | 20:10 Wanderlust IMDb: 5.6

Nadat drukke stadsmensen Linda en George een huis kochten in New York verliest George zijn baan. Er zit voor het koppel niets anders op dan in te trekken bij Georges broer, die in Atlanta woont. Op de weg erheen overnachten ze in een bed & breakfast, waar alles anders loopt dan Linda en George verwacht hadden. Het blijkt een idyllische gemeenschap te herbergen met kleurrijke mensen die een heel andere kijk op de wereld en het leven hebben.

Wo 4 mei 2016 | 16:06 Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld: Peru

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama’s tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter hoogte op zoek te gaan naar het lekkerste en meest malse stukje vlees in Peru. Herman en Martijn moeten overnachten in een berghutje op grote hoogte om hun doel te bereiken. Hoe vergaat het hen?

Di 3 mei 2016 | 21:29 Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld: Peru

Herman stelt Martijn op de proef in Peru. Om daar te komen, rijden de mannen urenlang over hobbelige, krakkemikkige wegen en moeten ze oneindig ver lopen. Gelukkig hebben ze lama’s tot hun beschikking. Dit allemaal om op ruim 4500 meter hoogte op zoek te gaan naar het lekkerste en meest malse stukje vlees in Peru. Herman en Martijn moeten overnachten in een berghutje op grote hoogte om hun doel te bereiken. Hoe vergaat het hen?

Wo 29 juli 2015 | 16:30 Ik neem je mee

Acteur Marcel Musters neemt presentator Joris Linssen mee op een mini-vakantie naar textielstad Tilburg, waar Marcel opgroeide. Marcel laat de Stadsschouwburg zien, waar hij vanuit de rode pluche stoelen zijn liefde voor het toneel ontwikkelde. Ze bezoeken Beekse Bergen, waar Marcel als jongetje werkte, branden een kaarsje in de Hasseltse Kapel en overnachten in een oude pastorie. De mini-vakantie wordt afgesloten met een bezoekje aan Abdij Koningshoeven.

Wo 29 juli 2015 | 00:25 Ik neem je mee

Acteur Marcel Musters neemt presentator Joris Linssen mee op een mini-vakantie naar textielstad Tilburg, waar Marcel opgroeide. Marcel laat de Stadsschouwburg zien, waar hij vanuit de rode pluche stoelen zijn liefde voor het toneel ontwikkelde. Ze bezoeken Beekse Bergen, waar Marcel als jongetje werkte, branden een kaarsje in de Hasseltse Kapel en overnachten in een oude pastorie. De mini-vakantie wordt afgesloten met een bezoekje aan Abdij Koningshoeven.

Ma 18 augustus 2014 | 12:15 Ik neem je mee

Cabaretier, publicist, muzikant en radiopresentator Vincent Bijlo neemt Katja Schuurman mee naar 't Gooi. Dat is natuurlijk bekend terrein maar Vincent weet haar toch te verrassen. Ze stappen samen op de tandem voor een tochtje over de hei en overnachten in grote eenzaamheid op een tjalk midden op het Gooimeer. Hoe is het om als blinde voor een zaal vol starende toeschouwers te staan? Katja krijgt een indruk op het podium van theater ’t Spant in Bussum.

Di 29 juli 2014 | 12:15 Nieuw: Ik neem je mee

In het zomerprogramma Ik neem je mee gaan verschillende KRO-NCRV presentatoren op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek. Welke bijzondere locaties laten ze zien en welke Nederlandse hotspots kunnen ze niet laten liggen? In het KRO-NCRV-zomerprogramma Ik neem je mee gaat een bekende Nederlander samen met een KRO-NCRV presentator twee dagen op vakantie in zijn of haar geboortestreek. En stil zitten ze niet. De bekende gids laat de presentator zo veel mogelijk van zijn roots zien aan de hand van een mooie, persoonlijke, gekke of lelijke plek in de omgeving. Daarnaast trekken ze ook nog eens langs vele toeristische hotspots uit zijn of haar vertrouwde buurt. Ook overnachten ze samen op een niet voor de hand liggende plek. In vijftien afleveringen zien we een mix van persoonlijke verhalen gecombineerd met een andere kijk op toeristisch Nederland. Zo gaat Lee Towers op vakantie in ‘zijn Rotterdam’ met KRO-presentator Arie Boomsma. Samen staan ze op het hoogste gebouw van de stad De Rotterdammer, bezoeken ze Bokito in Blijdorp en leggen ze ook in een goed café een biljartje. Maar waarom Arie van Lee golfballen op vakantie mee moet nemen? Joris Linssen gaat, in gezelschap van een potje pieren, met Hans Klok mee naar IJmuiden. De plek waar de beroemde illusionist zijn hoofd kan vrijmaken. Samen overnachten de mannen in een huisje op het strand. Andere koppels die samen door Nederland trekken zijn o.a. Ellen ten Damme die Anita Witzier meeneemt door Drenthe, Ferry Doedens die Caroline Tensen Drachten laat zien, Martijn Fischer die met Frank Visser door Utrecht trekt en Bram Moszkowicz die zijn Limburg aan Katja Schuurman showt.

Za 14 september 2013 | 20:30 Vive la Frans

Aflevering: Jeroen van der Boom De vouwwagen van Frans en broer Dorus wordt deze keer opgezet op het terrein van een Franse boer. Of boerin in dit geval. In ruil voor wat hand- en spandiensten mogen de twee er gratis kamperen en dat is niet aan dovemansoren besteed. De luxe is wel wat minder en dat ondervindt ook de tweede gast van de broers. Zanger Jeroen van der Boom krijgt een rondleiding langs onder andere het aanwezige hurktoilet en maakt daar kennis met het indrukwekkende gevoel voor humor van broer Dorus. Op het programma met fietsliefhebber Jeroen staat onder andere een ’potje Tour de France’. De mannen hijsen zich in een wieleroutfit en gaan de strijd met elkaar aan om als eerste de top te bereiken. Maar of dit nou helemaal eerlijk gaat, valt te betwijfelen... Verder maken ze jam voor de boerin en mag lekker eten en drinken niet ontbreken. En natuurlijk maakt ook deze gast het ultieme kampeergevoel mee door te overnachten in het kleine tentje naast de vouwwagen van Frans. Maar dan blijkt Jeroen een lange kampeertraditie te hebben als hij onthult zijn hele jeugd op naturistencampings te hebben doorgebracht.

Zo 15 juli 2012 | 19:50 3 op reis Summertime

-Dennis is in Dubai, het Las Vegas van het Midden-Oosten. De sky is hier overduidelijk niet de limit. Dennis bezoekt de torenhoge Burj Khalifah, het peperdure Burj al Arab en gaat na het indoor skiën dune bashen in de woestijn. - Geraldine is onderweg naar de Portugese Algarve en heeft haar tweede stop in de champagne streek. Natuurlijk bezoekt ze een chateau waar de champagne rijkelijk vloeit. Na een bezoek aan Rheims wordt er gewakeboard en geplopjumped. Overnachten doet ze op het platteland in een boomhut!

Za 9 april 2011 | 21:40 Ik vertrek

Audrey Groenenboom (38) en Joop Robben (40) uit Baarle-Nassau hebben de halve wereld bereisd. Van India tot het Caribische gebied; ze zijn overal geweest. Als ze in een bed and breakfast overnachten, denken ze vaak: ’dit kunnen wij veel beter!’ Met die gedachte in het achterhoofd zegt brandweerman Joop zijn baan op, om samen met zijn geliefde Audrey naar het tropische Bonaire te emigreren. Geen gemakkelijke keuze, want het stel barst van de sociale contacten en ook de familie staat nu niet direct te springen. Eenmaal op het eiland blijkt dat in de Cariben niet álles beter is. Hun huis, waar ze binnen een half jaar gasten willen ontvangen, is te vies om aan te raken en wordt voorlopig alleen bevolkt door kakkerlakken. Net voordat het stel hun nieuwe hardhouten optrekje wil inrichten, klapt de oude boiler en komt het water met bakken naar beneden. En hoewel Audrey zich ondanks alle tegenslagen als een vis in het water voelt, is dat voor Joop anders. Hij mist Nederland, zijn vrienden en zijn 83-jarige moeder. De ooit zo goede relatie van de Brabanders komt hiermee behoorlijk onder druk te staan… In ’Ik Vertrek’ worden Nederlanders gevolgd die hun geluk in het buitenland gaan beproeven. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemerschap spelen een rol in de verstrekkende beslissing om je voorgoed in het buitenland te vestigen en hier huis en haard achter te laten. Waar gaan ze naar toe? Waarom en wat laten ze achter? We zien de laatste voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van vrienden en familie en de eerste onzekere stappen in het land van bestemming. Van alle voorspoed en tegenslag is de kijker direct getuige gedurende de eerste spannende maanden in het nieuwe thuisland.

Do 23 december 2010 | 23:10 Serious Request nieuws

Sophie Hilbrand en Sander Lantinga doen verslag van Serious Request vanuit Eindhoven. Sophie ontvangt verschillende gasten, waarvan enkele ook in het Glazen Huis overnachten. Nicolette Kluijver reist het land door om reportages te maken van verschillende inzamelingsacties in Nederland. Winfried Baaijens presenteert dagelijks een journaal. Tijdens het jaarlijks terugkerende Serious Request van 3FM wordt geld opgehaald voor projecten van het Rode Kruis. Dit jaar staat het Glazen Huis in Eindhoven. Drie 3FM DJ_s laten zich in de week voor kerst opsluiten in het huis, waar ze een week lang geen vast voedsel mogen eten. In ruil voor donaties draaien de DJ`s verzoeknummers. Het bedrag dat wordt verzameld met de actie wordt gebruikt in de strijd tegen aids.

Wo 22 december 2010 | 23:10 Serious Request nieuws

Sophie Hilbrand en Sander Lantinga doen verslag van Serious Request vanuit Eindhoven. Sophie ontvangt verschillende gasten, waarvan enkele ook in het Glazen Huis overnachten. Nicolette Kluijver reist het land door om reportages te maken van verschillende inzamelingsacties in Nederland. Winfried Baaijens presenteert dagelijks een journaal. Tijdens het jaarlijks terugkerende Serious Request van 3FM wordt geld opgehaald voor projecten van het Rode Kruis. Dit jaar staat het Glazen Huis in Eindhoven. Drie 3FM DJ_s laten zich in de week voor kerst opsluiten in het huis, waar ze een week lang geen vast voedsel mogen eten. In ruil voor donaties draaien de DJ`s verzoeknummers. Het bedrag dat wordt verzameld met de actie wordt gebruikt in de strijd tegen aids.

Di 21 december 2010 | 23:10 Serious Request nieuws

Sophie Hilbrand en Sander Lantinga doen verslag van Serious Request vanuit Eindhoven. Sophie ontvangt verschillende gasten, waarvan enkele ook in het Glazen Huis overnachten. Nicolette Kluijver reist het land door om reportages te maken van verschillende inzamelingsacties in Nederland. Winfried Baaijens presenteert dagelijks een journaal. Tijdens het jaarlijks terugkerende Serious Request van 3FM wordt geld opgehaald voor projecten van het Rode Kruis. Dit jaar staat het Glazen Huis in Eindhoven. Drie 3FM DJ_s laten zich in de week voor kerst opsluiten in het huis, waar ze een week lang geen vast voedsel mogen eten. In ruil voor donaties draaien de DJ`s verzoeknummers. Het bedrag dat wordt verzameld met de actie wordt gebruikt in de strijd tegen aids.

Ma 20 december 2010 | 23:10 Serious Request nieuws

Sophie Hilbrand en Sander Lantinga doen verslag van Serious Request vanuit Eindhoven. Sophie ontvangt verschillende gasten, waarvan enkele ook in het Glazen Huis overnachten. Nicolette Kluijver reist het land door om reportages te maken van verschillende inzamelingsacties in Nederland. Winfried Baaijens presenteert dagelijks een journaal. Tijdens het jaarlijks terugkerende Serious Request van 3FM wordt geld opgehaald voor projecten van het Rode Kruis. Dit jaar staat het Glazen Huis in Eindhoven. Drie 3FM DJ_s laten zich in de week voor kerst opsluiten in het huis, waar ze een week lang geen vast voedsel mogen eten. In ruil voor donaties draaien de DJ`s verzoeknummers. Het bedrag dat wordt verzameld met de actie wordt gebruikt in de strijd tegen aids.

Zo 20 juni 2010 | 17:25 Hilton & Richie’s Simple life

waarin de jetsetkoninginnen Paris Hilton en Nicole Richie door Noordoost-Amerika rondtrekken. Gewapend met grote Louis Vuitton-tassen, hoge hakken en hun drie honden, Tinkerbell, Honeychild en Foxy Cleopatra, maken de meiden de wegen en dorpen van Amerika onveilig. Ze starten hun route vanuit New York. Onderweg overnachten Paris en Nicole bij boerengezinnen waar ze ook weer hard moeten werken voor hun geld. De meiden gaan met een familie kamperen. Paris neemt ze mee naar een hotel en tovert de kamer om tot een levensecht bos. Nicole neemt de familie mee naar een echte kampeerplaats. Maar Nicole zou Nicole niet zijn als ze het eten niet zou laten brengen via een helikopter.

 Meer