Je vindt hier de programma's van Overlevende op tv We hebben de volgende programma's voor Overlevende Stephen King's Cell: Noodlijdend kunstenaar Clay Riddell probeert huiswaarts te keren naar zijn zoon als plots overal chaos losbreekt en mensen in moordlustige monsters veranderen. Clay heeft al snel door dat een vreemd signaal uitgezonden door mobiele telefoons de. Air Crash Investigation: Morgen - Seizoen 11 Aflevering 9 Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak 42D in de Wolga, met. Les Experts : Miami: 18/10 - Misdaadserie, 'La place du mort.' (s 8/ep 8) Het CSI team onderzoekt een bizar ongeval waarbij twee auto's. Air Crash Investigation: 23/10 - Seizoen 11 Aflevering 9 Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak 42D in de Wolga, met. 9/11: The Plane That Hit The Pentagon: 24/10 - 9/11: The Plane that Hit The Pentagon: Vijftien jaar na de aanval delen overlevenden en hulpverleners hun.

Overlevende op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:50 Stephen King's Cell

Noodlijdend kunstenaar Clay Riddell probeert huiswaarts te keren naar zijn zoon als plots overal chaos losbreekt en mensen in moordlustige monsters veranderen. Clay heeft al snel door dat een vreemd signaal uitgezonden door mobiele telefoons de ...

Noodlijdend kunstenaar Clay Riddell probeert huiswaarts te keren naar zijn zoon als plots overal chaos losbreekt en mensen in moordlustige monsters veranderen. Clay heeft al snel door dat een vreemd signaal uitgezonden door mobiele telefoons de oorzaak is van de apocalyptische epidemie. Samen met een groep andere overlevenden in New England probeert hij het mysterie rondom het signaal te ontrafelen.

Morgen | 20:00 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Vr 18 oktober 2019 | 19:05 Les Experts : Miami

'La place du mort.' (s 8/ep 8) Het CSI-team onderzoekt een bizar ongeval waarbij twee auto's tegen mekaar zijn gebotst. De vrouw in de ene auto is gestorven, terwijl de man in de andere auto geen schrammetje heeft. Wanneer Cardoza met de vrouw van de overlevende praat, zegt ze dat de auto waar haar echtgenoot in reed een gestolen wagen was.

Wo 23 oktober 2019 | 04:30 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Do 24 oktober 2019 | 14:00 9/11: The Plane That Hit The Pentagon

9/11: The Plane that Hit The Pentagon: Vijftien jaar na de aanval delen overlevenden en hulpverleners hun levendige herinneringen aan de dag die de wereld veranderde.

Overlevende gemist

Wo 3 april 2019 | 20:25 Nieuw: Terreur

03/04 - Documentaire, Vanavond gaat de zesdelige documentaireserie Terreur van start op NPO 2. De komende woensdagen is om 20:25 uur de zoektocht te zien naar antwoorden op vragen die bij iedere nieuwe aanslag steevast...

Vanavond gaat de zesdelige documentaireserie Terreur van start op NPO 2. De komende woensdagen is om 20:25 uur de zoektocht te zien naar antwoorden op vragen die bij iedere nieuwe aanslag steevast worden gesteld, maar nooit worden beantwoord. In Terreur wordt onderzocht hoe mensen omgaan met politiek geweld. Zowel slachtoffers als daders vertellen openhartig over de invloed die terrorisme op hen heeft gehad. Heeft het verstrijken van de tijd hen tot andere inzichten laten komen of houden zij vast aan hun eigen idealen? Van Algerije tot Noorwegen en van Israël tot de Verenigde Staten. Van een FBI-agent tot het hoofd van de Israëlische inlichtingendienst Mossad. Van de dader van een bomaanslag in Algiers tot een jonge overlevende van de moordpartij op Utøya. Via tientallen bijzondere personages krijgen we een inkijk in de verscheurende effecten van politiek geweld. In Terreur stellen we de vragen: wat maakt iemand tot een terrorist en wie bepaalt eigenlijk wat een terrorist is?

Vr 28 september 2018 | 21:35 Woman in Gold IMDb: 7.3

28/09/18 - IMDB * 7.3 - Biografie, Brits historisch biografisch drama: Sinds zij de Holocaust heeft overleefd, is Maria Altmann al jaren in gevecht met de Oostenrijkse overheid om een iconisch schilderij van Gustav Klimt. Het beroemde kunstwerk is haar familie op een wrede manier afgenomen door de Nazi's, net voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Samen met haar advocaat E. Randol Schoenberg strijdt ze tot aan de Hoge Raad om het familiestuk naar huis te brengen.

Brits historisch biografisch drama: Sinds zij de Holocaust heeft overleefd, is Maria Altmann al jaren in gevecht met de Oostenrijkse overheid om een iconisch schilderij van Gustav Klimt. Het beroemde kunstwerk is haar familie op een wrede manier afgenomen door de Nazi's, net voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Samen met haar advocaat E. Randol Schoenberg strijdt ze tot aan de Hoge Raad om het familiestuk naar huis te brengen.

Ma 9 juli 2018 | 22:40 Aliens IMDb: 8.4

09/07/18 - IMDB * 8.4 - SF-actiefilm, Amerikaans Britse sf actiefilm: Officier Ripley is de enige overlevende van het ruimteschip Nostromo. De rest van de bemanning werd uitgemoord door een buitenaards wezen.

Amerikaans-Britse sf-actiefilm: Officier Ripley is de enige overlevende van het ruimteschip Nostromo. De rest van de bemanning werd uitgemoord door een buitenaards wezen.

Ma 21 mei 2018 | 22:20 Docu: The Atomic Soldiers

21/05/18 - Geschiedkundige documentaire, Na meer dan veertig jaar van gedwongen zwijgzaamheid vertellen de laatst overlevende 'atomic soldiers' hun verbijsterende verhaal. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog doet het Amerikaanse leger...

Na meer dan veertig jaar van gedwongen zwijgzaamheid vertellen de laatst overlevende 'atomic soldiers' hun verbijsterende verhaal. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog doet het Amerikaanse leger omvangrijke atoomproeven in de Nevadawoestijn, op 70 km van Las Vegas, en in de Grote Oceaan. Naar schatting hebben zo'n 400.000 manschappen meer dan duizend atoombomproeven moeten ondergaan. De missies waren geheim. De soldaten wisten niet waar ze voor ingezet werden en waren naïef over hun blootstelling aan radioactieve straling. Hoe heeft dit de rest van hun leven getekend? In sobere, indrukwekkende interviews beleven we hun ervaringen van destijds mee. Net op tijd heeft Morgan Knibbe hun getuigenissen opgetekend; nu er nog maar een paar 'atomic soldiers' in leven zijn die het kunnen navertellen.

Wo 11 april 2018 | 20:29 Daybreakers IMDb: 6.5

11/04/18 - IMDB * 6.5 - Actiethriller, Sf horror: Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampiers. De bloedvoorraad begint op te raken en er is een klopjacht geopend op de laatste overlevenden. Wetenschapper Edward Dalton, zelf een vampier, werkt aan een bloedvervanger, die de mensheid zou moeten redden van de ondergang. De tijd dringt en alles lijkt verloren totdat hij Audrey, een overlevende, ontmoet. Edward en Audrey ontdekken een manier om de vampiers te genezen, maar deze zijn alleen geïnteresseerd in...

Sf-horror: Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampiers. De bloedvoorraad begint op te raken en er is een klopjacht geopend op de laatste overlevenden. Wetenschapper Edward Dalton, zelf een vampier, werkt aan een bloedvervanger, die de mensheid zou moeten redden van de ondergang. De tijd dringt en alles lijkt verloren totdat hij Audrey, een overlevende, ontmoet. Edward en Audrey ontdekken een manier om de vampiers te genezen, maar deze zijn alleen geïnteresseerd in bloed. Een heftige strijd breekt los.

Zo 6 augustus 2017 | 21:20 TV Show: zomereditie

06/08/17 - Reportage, In deze speciale zomereditie van zijn programma bezoekt Ivo Niehe Annette Herfkens en drs. Down! Annette Herfkens; 25 jaar geleden de enige overlevende van een vliegtuigramp in Vietnam. Hoe kijkt zij...

In deze speciale zomereditie van zijn programma bezoekt Ivo Niehe Annette Herfkens en drs. Down! Annette Herfkens; 25 jaar geleden de enige overlevende van een vliegtuigramp in Vietnam. Hoe kijkt zij nu terug op die fatale crash, waarbij ze haar grote liefde dood in de stoel naast zich zag? En welke invloed heeft die gebeurtenis op hoe ze omgaat met haar zoon Max, die lijdt aan een ernstige vorm van autisme? En hoe is het met de Spanjaard Pablo Pineda Ferrer, 5 jaar na zijn verschijnen in de TV Show? Waarschijnlijk de enige met het syndroom van Down die erin geslaagd is om een universitaire graad te behalen? En wat is het verhaal achter het theaterstuk drs. Down!, waarin twee jonge acteurs met hetzelfde syndroom zijn unieke prestatie naspelen

Za 24 juni 2017 | 20:10 Vranckx: koptische kwestie in Egypte

24/06/17 - Reportage, Palmzondag. Bij twee aanslagen op koptische kerken in Egypte vallen tientallen doden en gewonden. Een dag eerder arriveerde in Caïro een team van Nomaden, uitgerekend om het verhaal van de koptische...

Palmzondag. Bij twee aanslagen op koptische kerken in Egypte vallen tientallen doden en gewonden. Een dag eerder arriveerde in Caïro een team van Nomaden, uitgerekend om het verhaal van de koptische christenen in beeld te brengen. Enkele maanden geleden verklaarde IS de koptische christenen in Egypte openlijk tot hun nieuwe doelwit. Families werden uit hun dorpen verjaagd in Zuid-Sinaï en de aanslagen volgden elkaar op. Het dodental en de bloederigheid is ongezien en laat zowel kopten als moslims perplex achter. Overlevende slachtoffers doen hun verhaal. Voor Victor heeft martelaarschap altijd een centrale plaats gehad in het leven van kopten. De aanslag wordt bijna een heuglijke gebeurtenis want de dodelijke slachtoffers krijgen een bijzondere status als martelaar, dichtbij God: “Als je hen kende kan je zien dat elkeen onder hen het werkelijk verdiend heeft.” Maar het versterken van geloof is niet het juiste antwoord voor iedereen. Activisten van Maspiro Youth Union blijven strijden voor gelijke rechten voor kopten. Kopten zitten voor hen gekneld tussen de staat en extremistisch geweld. Ook de jonge muzikanten Philip en Marina zoeken naar andere manieren om geweld een plaats te geven. Door songs te maken wil Marina met haar girlsband kritiek geven: “We zingen over wat ons verteld wordt en wat ons aangrijpt”.

Do 23 maart 2017 | 22:55 Docu: Gimme Danger - Iggy Pop & The Stooges IMDb: 7.2

23/03/17 - IMDB * 7.2 - Muziekdocumentaire, Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock ‘n roll band ooit: de oerpunkband The...

Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock-‘n-roll-band ooit: de oerpunkband The Stooges. De New Yorkse regisseur laat zijn vriend Iggy Pop, frontman en enige overlevende van de originele Stooges-bezetting, het verhaal van de band uit de doeken doen in de documentaire ‘Gimme Danger – Iggy Pop & The Stooges’. Jarmusch maakte een originele fanfilm over de wildste en rauwste popband ooit, waarin niets onbesproken blijft: het ongelimiteerde drugsgebruik, het spelplezier, de samenwerking met onder andere John Cale, zangeres Nico en David Bowie, het gebrek aan discipline dat de band deed opbreken in 1973 en de wederopstanding van de band in 2003. Rockfenomeen Iggy Pop is een charismatisch verteller. In een aimabele sfeer worden de verhalen met veel zelfspot en humor opgedist. Pop (69) herinnert het zich opvallend gedetailleerd – dat de enorme hoeveelheden drugs zijn geheugen niet hebben aangetast mag een wonder heten. Regisseur Jarmusch heeft uit alle hoeken en gaten archiefmateriaal opgeduikeld, waarin goed te zien is hoe ruig de muziek van The Stooges is, hoe anarchistisch hun inslag en hoe uitzinnig het publiek. Dat wordt vooral veroorzaakt door Iggy Pop die, als altijd halfnaakt, zo energiek over op het podium danst, springt en kronkelt dat Mick Jagger er bleekjes bij afsteekt. Daarnaast maakte Jarmusch een eigenzinnige, associatieve montage: de anekdotes van Iggy en de andere bandleden worden geïllustreerd met geestig ingezette stukjes speelfilm, televisie en speciaal gemaakte animaties. De muziek van The Stooges was compromisloos, er werd geen enkele concessie gedaan aan de commercie. “Music is life, and life is not a business”, vat Pop het samen. Zijn ‘Lust for life’ is indrukwekkend, én aanstekelijk. De documentaire ging in première tijdens het Filmfestival Cannes in 2016 en werd recent vertoond op het International Filmfestival Rotterdam.

Wo 8 februari 2017 | 02:10 Nieuwsuur: o.a. online apparaten makkelijk te hacken

08/02/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Apparaten met internetverbinding blijken gemakkelijk te hacken Steeds meer apparaten zijn voorzien van een internetverbinding. Denk aan thermostaten die via een...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Apparaten met internetverbinding blijken gemakkelijk te hacken Steeds meer apparaten zijn voorzien van een internetverbinding. Denk aan thermostaten die via een smartphone op afstand te regelen zijn. Of een babyfoon die beeld en geluid doorgeeft. Dat is handig, maar tegelijk ook een risico, zegt hoogleraar cybersecurity Michel van Eeten van de TU Delft. Veel van die apparaten zijn namelijk slecht beveiligd en gemakkelijk te hacken. En daar kunnen inbrekers en andere kwaadwillenden hun voordeel mee doen. In Nieuwsuur een reportage over de risico's van online apparaten en systemen. - 'Martelingen en executies in Syrische gevangenissen' Het regime van de Syrische president Assad heeft in een gevangenis buiten Damascus mogelijk meer dan tienduizend gevangenen geëxecuteerd. Amnesty International trekt die conclusie na gesprekken met voormalige gevangenen en cipiers van de Saydnaya-gevangenis. "Elke week, meestal op maandagen en woensdagen, zijn tussen de 20 en 50 gevangenen opgehangen", zegt een woordvoerder van Amnesty International. In Nieuwsuur een reportage met een overlevende van martelpraktijken in Syrië. - 'Geef president Trump een kans' Hij wordt wel de Trump-fluisteraar genoemd: Roger Stone, campagne-adviseur van presidenten Richard Nixon, Ronald Reagan en recent Donald Trump. Hij kent de president al 40 jaar. "Mensen onderschatten hoe sterk hij is. Als hij zich een doel stelt, dan wordt dat doel gehaald", zegt Stone in een gesprek met correspondent Wouter Zwart. In Nieuwsuur een interview met de 64-jarige Republikeinse hardliner Roger Stone. - Nieuwsuur Sport Atletiek: IAAF gaat paal en perk stellen aan wisselen van nationaliteit

Wo 8 februari 2017 | 01:15 Nieuwsuur: o.a. online apparaten makkelijk te hacken

08/02/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Apparaten met internetverbinding blijken gemakkelijk te hacken Steeds meer apparaten zijn voorzien van een internetverbinding. Denk aan thermostaten die via een...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Apparaten met internetverbinding blijken gemakkelijk te hacken Steeds meer apparaten zijn voorzien van een internetverbinding. Denk aan thermostaten die via een smartphone op afstand te regelen zijn. Of een babyfoon die beeld en geluid doorgeeft. Dat is handig, maar tegelijk ook een risico, zegt hoogleraar cybersecurity Michel van Eeten van de TU Delft. Veel van die apparaten zijn namelijk slecht beveiligd en gemakkelijk te hacken. En daar kunnen inbrekers en andere kwaadwillenden hun voordeel mee doen. In Nieuwsuur een reportage over de risico's van online apparaten en systemen. - 'Martelingen en executies in Syrische gevangenissen' Het regime van de Syrische president Assad heeft in een gevangenis buiten Damascus mogelijk meer dan tienduizend gevangenen geëxecuteerd. Amnesty International trekt die conclusie na gesprekken met voormalige gevangenen en cipiers van de Saydnaya-gevangenis. "Elke week, meestal op maandagen en woensdagen, zijn tussen de 20 en 50 gevangenen opgehangen", zegt een woordvoerder van Amnesty International. In Nieuwsuur een reportage met een overlevende van martelpraktijken in Syrië. - 'Geef president Trump een kans' Hij wordt wel de Trump-fluisteraar genoemd: Roger Stone, campagne-adviseur van presidenten Richard Nixon, Ronald Reagan en recent Donald Trump. Hij kent de president al 40 jaar. "Mensen onderschatten hoe sterk hij is. Als hij zich een doel stelt, dan wordt dat doel gehaald", zegt Stone in een gesprek met correspondent Wouter Zwart. In Nieuwsuur een interview met de 64-jarige Republikeinse hardliner Roger Stone. - Nieuwsuur Sport Atletiek: IAAF gaat paal en perk stellen aan wisselen van nationaliteit

Di 7 februari 2017 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. online apparaten makkelijk te hacken

07/02/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Apparaten met internetverbinding blijken gemakkelijk te hacken Steeds meer apparaten zijn voorzien van een internetverbinding. Denk aan thermostaten die via een...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Apparaten met internetverbinding blijken gemakkelijk te hacken Steeds meer apparaten zijn voorzien van een internetverbinding. Denk aan thermostaten die via een smartphone op afstand te regelen zijn. Of een babyfoon die beeld en geluid doorgeeft. Dat is handig, maar tegelijk ook een risico, zegt hoogleraar cybersecurity Michel van Eeten van de TU Delft. Veel van die apparaten zijn namelijk slecht beveiligd en gemakkelijk te hacken. En daar kunnen inbrekers en andere kwaadwillenden hun voordeel mee doen. In Nieuwsuur een reportage over de risico's van online apparaten en systemen. - 'Martelingen en executies in Syrische gevangenissen' Het regime van de Syrische president Assad heeft in een gevangenis buiten Damascus mogelijk meer dan tienduizend gevangenen geëxecuteerd. Amnesty International trekt die conclusie na gesprekken met voormalige gevangenen en cipiers van de Saydnaya-gevangenis. "Elke week, meestal op maandagen en woensdagen, zijn tussen de 20 en 50 gevangenen opgehangen", zegt een woordvoerder van Amnesty International. In Nieuwsuur een reportage met een overlevende van martelpraktijken in Syrië. - 'Geef president Trump een kans' Hij wordt wel de Trump-fluisteraar genoemd: Roger Stone, campagne-adviseur van presidenten Richard Nixon, Ronald Reagan en recent Donald Trump. Hij kent de president al 40 jaar. "Mensen onderschatten hoe sterk hij is. Als hij zich een doel stelt, dan wordt dat doel gehaald", zegt Stone in een gesprek met correspondent Wouter Zwart. In Nieuwsuur een interview met de 64-jarige Republikeinse hardliner Roger Stone. - Nieuwsuur Sport Atletiek: IAAF gaat paal en perk stellen aan wisselen van nationaliteit

Zo 29 januari 2017 | 19:20 Verslag: nationale Holocaustherdenking

29/01/17 - Actualiteitenmagazine, In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi’s voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De...

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi’s voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Nationale Holocaustherdenking, in het Wertheimpark in Amsterdam, is ’s ochtends rechtstreeks te zien op NPO 2. De avonduitzending biedt niet alleen een terugblik op de herdenking, maar besteedt ook aandacht aan onder andere de Wannsee-conferentie, in januari 75 jaar geleden. Op deze bijeenkomst van hoge SS’ers en ambtenaren werd bepaald hoe Hitlers definitieve ‘oplossing’ van het Jodenvraagstuk concreet moest worden uitgevoerd. Vanavond komt de uitzending uit de Hollandsche Schouwburg. 75 jaar geleden – in juli 1942 – werd dit theater door de nazi’s gevorderd en in gebruik genomen als verzamelplaats voor vele tienduizenden Joden, die daarvandaan op transport zouden worden gesteld naar de concentratie- en vernietigingskampen. In een reportage vertelt een overlevende over de gruwelen van toen. Presentator Rob Trip praat met hoogleraar Holocaust- en Genocidestudies Johannes Houwink ten Cate en met historicus Katie Digan, die een boek schreef over de locatie van de Wannsee-conferentie als plek voor herdenking en herinnering. Ook is er een reportage te zien over de betekenis van de Wannsee-conferentie, opgenomen op de locatie zelf: een statig landhuis aan de Wannsee in Berlijn.

Do 19 januari 2017 | 11:25 DWDD: o.a. Heleen van Royen

19/01/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. Ze bediende de camera grotendeels zelf. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. Zelf noemt ze de documentaire een ode aan het leven. Heleen van Royen zit vanavond bij ons aan tafel. ‘Het Doet Zo Zeer’ gaat 28 januari in première op IFFR, Rotterdams Filmfestival. - Designated Survivor: Twan Huys De Designated Survivor is een term waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Deze vastgestelde overlevende neemt de taken van de President over mocht hij en zijn kabinet omkomen door een aanslag bij bijvoorbeeld The State of the Union of tijdens de inauguratie. Ook bij de inauguratie van Trump aankomende vrijdag houden de veiligheidsdiensten met alle scenario’s rekening. Aan tafel: Twan Huys. - Marathon onder de 2 uur? Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden: een marathon lopen onder de twee uur. De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet onder deze magische grens gaan lopen. Samen met Nike en een groep wetenschappers bereidt hij zich voor. Het huidige record staat op 2:02.57, gelopen in Berlijn in 2014. Aan tafel: cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. - Muziek: Luwten Luwten is de vierkoppige band rondom liedschrijver Tessa Douwstra. Ze debuteerde vorig jaar op Grasnapolsky 2016 en verzorgde vervolgens het voorprogramma van de Benelux tournee van Eefje de Visser. Het debuutalbum ‘The Difference’ verschijnt dit voorjaar. Vanavond speelt Luwten bij ons in de studio alvast een voorproefje met de single ‘Go Honey’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Hugo Borst Hugo is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 19 januari 2017 | 04:45 DWDD: o.a. Heleen van Royen

19/01/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. Ze bediende de camera grotendeels zelf. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. Zelf noemt ze de documentaire een ode aan het leven. Heleen van Royen zit vanavond bij ons aan tafel. ‘Het Doet Zo Zeer’ gaat 28 januari in première op IFFR, Rotterdams Filmfestival. - Designated Survivor: Twan Huys De Designated Survivor is een term waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Deze vastgestelde overlevende neemt de taken van de President over mocht hij en zijn kabinet omkomen door een aanslag bij bijvoorbeeld The State of the Union of tijdens de inauguratie. Ook bij de inauguratie van Trump aankomende vrijdag houden de veiligheidsdiensten met alle scenario’s rekening. Aan tafel: Twan Huys. - Marathon onder de 2 uur? Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden: een marathon lopen onder de twee uur. De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet onder deze magische grens gaan lopen. Samen met Nike en een groep wetenschappers bereidt hij zich voor. Het huidige record staat op 2:02.57, gelopen in Berlijn in 2014. Aan tafel: cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. - Muziek: Luwten Luwten is de vierkoppige band rondom liedschrijver Tessa Douwstra. Ze debuteerde vorig jaar op Grasnapolsky 2016 en verzorgde vervolgens het voorprogramma van de Benelux tournee van Eefje de Visser. Het debuutalbum ‘The Difference’ verschijnt dit voorjaar. Vanavond speelt Luwten bij ons in de studio alvast een voorproefje met de single ‘Go Honey’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Hugo Borst Hugo is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 19 januari 2017 | 03:50 DWDD: o.a. Heleen van Royen

19/01/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. Ze bediende de camera grotendeels zelf. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. Zelf noemt ze de documentaire een ode aan het leven. Heleen van Royen zit vanavond bij ons aan tafel. ‘Het Doet Zo Zeer’ gaat 28 januari in première op IFFR, Rotterdams Filmfestival. - Designated Survivor: Twan Huys De Designated Survivor is een term waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Deze vastgestelde overlevende neemt de taken van de President over mocht hij en zijn kabinet omkomen door een aanslag bij bijvoorbeeld The State of the Union of tijdens de inauguratie. Ook bij de inauguratie van Trump aankomende vrijdag houden de veiligheidsdiensten met alle scenario’s rekening. Aan tafel: Twan Huys. - Marathon onder de 2 uur? Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden: een marathon lopen onder de twee uur. De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet onder deze magische grens gaan lopen. Samen met Nike en een groep wetenschappers bereidt hij zich voor. Het huidige record staat op 2:02.57, gelopen in Berlijn in 2014. Aan tafel: cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. - Muziek: Luwten Luwten is de vierkoppige band rondom liedschrijver Tessa Douwstra. Ze debuteerde vorig jaar op Grasnapolsky 2016 en verzorgde vervolgens het voorprogramma van de Benelux tournee van Eefje de Visser. Het debuutalbum ‘The Difference’ verschijnt dit voorjaar. Vanavond speelt Luwten bij ons in de studio alvast een voorproefje met de single ‘Go Honey’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Hugo Borst Hugo is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 19 januari 2017 | 02:50 DWDD: o.a. Heleen van Royen

19/01/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. Ze bediende de camera grotendeels zelf. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. Zelf noemt ze de documentaire een ode aan het leven. Heleen van Royen zit vanavond bij ons aan tafel. ‘Het Doet Zo Zeer’ gaat 28 januari in première op IFFR, Rotterdams Filmfestival. - Designated Survivor: Twan Huys De Designated Survivor is een term waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Deze vastgestelde overlevende neemt de taken van de President over mocht hij en zijn kabinet omkomen door een aanslag bij bijvoorbeeld The State of the Union of tijdens de inauguratie. Ook bij de inauguratie van Trump aankomende vrijdag houden de veiligheidsdiensten met alle scenario’s rekening. Aan tafel: Twan Huys. - Marathon onder de 2 uur? Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden: een marathon lopen onder de twee uur. De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet onder deze magische grens gaan lopen. Samen met Nike en een groep wetenschappers bereidt hij zich voor. Het huidige record staat op 2:02.57, gelopen in Berlijn in 2014. Aan tafel: cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. - Muziek: Luwten Luwten is de vierkoppige band rondom liedschrijver Tessa Douwstra. Ze debuteerde vorig jaar op Grasnapolsky 2016 en verzorgde vervolgens het voorprogramma van de Benelux tournee van Eefje de Visser. Het debuutalbum ‘The Difference’ verschijnt dit voorjaar. Vanavond speelt Luwten bij ons in de studio alvast een voorproefje met de single ‘Go Honey’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Hugo Borst Hugo is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 19 januari 2017 | 00:00 DWDD: o.a. Heleen van Royen

19/01/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. Ze bediende de camera grotendeels zelf. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. Zelf noemt ze de documentaire een ode aan het leven. Heleen van Royen zit vanavond bij ons aan tafel. ‘Het Doet Zo Zeer’ gaat 28 januari in première op IFFR, Rotterdams Filmfestival. - Designated Survivor: Twan Huys De Designated Survivor is een term waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Deze vastgestelde overlevende neemt de taken van de President over mocht hij en zijn kabinet omkomen door een aanslag bij bijvoorbeeld The State of the Union of tijdens de inauguratie. Ook bij de inauguratie van Trump aankomende vrijdag houden de veiligheidsdiensten met alle scenario’s rekening. Aan tafel: Twan Huys. - Marathon onder de 2 uur? Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden: een marathon lopen onder de twee uur. De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet onder deze magische grens gaan lopen. Samen met Nike en een groep wetenschappers bereidt hij zich voor. Het huidige record staat op 2:02.57, gelopen in Berlijn in 2014. Aan tafel: cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. - Muziek: Luwten Luwten is de vierkoppige band rondom liedschrijver Tessa Douwstra. Ze debuteerde vorig jaar op Grasnapolsky 2016 en verzorgde vervolgens het voorprogramma van de Benelux tournee van Eefje de Visser. Het debuutalbum ‘The Difference’ verschijnt dit voorjaar. Vanavond speelt Luwten bij ons in de studio alvast een voorproefje met de single ‘Go Honey’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Hugo Borst Hugo is vanavond de sidekick van Matthijs.

Wo 18 januari 2017 | 19:45 DWDD: o.a. Heleen van Royen

18/01/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. Ze bediende de camera grotendeels zelf. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. Zelf noemt ze de documentaire een ode aan het leven. Heleen van Royen zit vanavond bij ons aan tafel. ‘Het Doet Zo Zeer’ gaat 28 januari in première op IFFR, Rotterdams Filmfestival. - Designated Survivor: Twan Huys De Designated Survivor is een term waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Deze vastgestelde overlevende neemt de taken van de President over mocht hij en zijn kabinet omkomen door een aanslag bij bijvoorbeeld The State of the Union of tijdens de inauguratie. Ook bij de inauguratie van Trump aankomende vrijdag houden de veiligheidsdiensten met alle scenario’s rekening. Aan tafel: Twan Huys. - Marathon onder de 2 uur? Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden: een marathon lopen onder de twee uur. De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet onder deze magische grens gaan lopen. Samen met Nike en een groep wetenschappers bereidt hij zich voor. Het huidige record staat op 2:02.57, gelopen in Berlijn in 2014. Aan tafel: cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. - Muziek: Luwten Luwten is de vierkoppige band rondom liedschrijver Tessa Douwstra. Ze debuteerde vorig jaar op Grasnapolsky 2016 en verzorgde vervolgens het voorprogramma van de Benelux tournee van Eefje de Visser. Het debuutalbum ‘The Difference’ verschijnt dit voorjaar. Vanavond speelt Luwten bij ons in de studio alvast een voorproefje met de single ‘Go Honey’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Hugo Borst Hugo is vanavond de sidekick van Matthijs.

Wo 18 januari 2017 | 19:00 DWDD: o.a. Heleen van Royen

18/01/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen Heleen van Royen schetst in haar documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’ een portret van haar moeder bij wie beginnende dementie is geconstateerd. Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. Ze bediende de camera grotendeels zelf. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. Zelf noemt ze de documentaire een ode aan het leven. Heleen van Royen zit vanavond bij ons aan tafel. ‘Het Doet Zo Zeer’ gaat 28 januari in première op IFFR, Rotterdams Filmfestival. - Designated Survivor: Twan Huys De Designated Survivor is een term waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord. Deze vastgestelde overlevende neemt de taken van de President over mocht hij en zijn kabinet omkomen door een aanslag bij bijvoorbeeld The State of the Union of tijdens de inauguratie. Ook bij de inauguratie van Trump aankomende vrijdag houden de veiligheidsdiensten met alle scenario’s rekening. Aan tafel: Twan Huys. - Marathon onder de 2 uur? Het werd lange tijd voor onmogelijk gehouden: een marathon lopen onder de twee uur. De Keniaanse Eliud Kipchoge wil in mei als eerste atleet onder deze magische grens gaan lopen. Samen met Nike en een groep wetenschappers bereidt hij zich voor. Het huidige record staat op 2:02.57, gelopen in Berlijn in 2014. Aan tafel: cabaretier én marathonloper Dolf Jansen. - Muziek: Luwten Luwten is de vierkoppige band rondom liedschrijver Tessa Douwstra. Ze debuteerde vorig jaar op Grasnapolsky 2016 en verzorgde vervolgens het voorprogramma van de Benelux tournee van Eefje de Visser. Het debuutalbum ‘The Difference’ verschijnt dit voorjaar. Vanavond speelt Luwten bij ons in de studio alvast een voorproefje met de single ‘Go Honey’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Hugo Borst Hugo is vanavond de sidekick van Matthijs.

Za 12 november 2016 | 01:25 EénVandaag: o.a. zwaar beveiligde intocht Maassluis

12/11/16 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Intocht in zwaar beveiligd Maassluis Honderden agenten zijn morgen op de been om de intocht van Sinterklaas in Maassluis gladjes te laten verlopen. De gemeente...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Intocht in zwaar beveiligd Maassluis Honderden agenten zijn morgen op de been om de intocht van Sinterklaas in Maassluis gladjes te laten verlopen. De gemeente Maassluis is als de dood dat voor- en tegenstanders van Zwarte Piet het feest voor de kinderen verstoren. Om te demonstreren zijn weliswaar officieel plekken aangewezen, is de omvang van elk demonstratiebord keurig afgesproken en mag er niet door megafoons geroeptoeterd worden, maar toch is de lokale overheid doodsbang. Vraag is op de veiligheidsmaatregelen nu niet overtrokken zijn. Onze verslaggever ging ter pleke kijken. Van de andere kant....nog steeds zijn er mensen boos op zwarte Piet. Anti-Zwarte Piet-activist Jerry Afriyie legt in de studio uit waarom. - Een jaar na Bataclan: het verhaal van overlevende Ferry Ferry Zandvliet en drie vrienden overleefden de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Maar Ferry voelt zich geen slachtoffer. Hij pakte zijn werk als fysiotherapeut snel weer op en onlangs vertelde hij zijn verhaal aan 150 politieagenten en een grote groep medewerkers van het OM. ‘Nu ik voor altijd de jongen van Parijs ben, wil ik dat gebruiken voor iets positiefs. Maar, ik merk, ik heb het verhaal al zo vaak verteld, ik vergeet soms de impact ervan voor degene die het voor het eerst hoort. En dat is niet de bedoeling.’ - Nieuwstrend: overlijden Leonard Cohen "Met diepe droefheid melden wij dat legendarische dichter, songwriter en kunstenaar, Leonard Cohen is overleden", meldt de site van zanger en dichter Leonard Cohen. Het overlijden van Cohen maakte wereldwijd emotionele reacties los. Herman van Veen reageert in EénVandaag.

Vr 11 november 2016 | 18:15 EénVandaag: o.a. zwaar beveiligde intocht Maassluis

11/11/16 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Intocht in zwaar beveiligd Maassluis Honderden agenten zijn morgen op de been om de intocht van Sinterklaas in Maassluis gladjes te laten verlopen. De gemeente...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Intocht in zwaar beveiligd Maassluis Honderden agenten zijn morgen op de been om de intocht van Sinterklaas in Maassluis gladjes te laten verlopen. De gemeente Maassluis is als de dood dat voor- en tegenstanders van Zwarte Piet het feest voor de kinderen verstoren. Om te demonstreren zijn weliswaar officieel plekken aangewezen, is de omvang van elk demonstratiebord keurig afgesproken en mag er niet door megafoons geroeptoeterd worden, maar toch is de lokale overheid doodsbang. Vraag is op de veiligheidsmaatregelen nu niet overtrokken zijn. Onze verslaggever ging ter pleke kijken. Van de andere kant....nog steeds zijn er mensen boos op zwarte Piet. Anti-Zwarte Piet-activist Jerry Afriyie legt in de studio uit waarom. - Een jaar na Bataclan: het verhaal van overlevende Ferry Ferry Zandvliet en drie vrienden overleefden de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Maar Ferry voelt zich geen slachtoffer. Hij pakte zijn werk als fysiotherapeut snel weer op en onlangs vertelde hij zijn verhaal aan 150 politieagenten en een grote groep medewerkers van het OM. ‘Nu ik voor altijd de jongen van Parijs ben, wil ik dat gebruiken voor iets positiefs. Maar, ik merk, ik heb het verhaal al zo vaak verteld, ik vergeet soms de impact ervan voor degene die het voor het eerst hoort. En dat is niet de bedoeling.’ - Nieuwstrend: overlijden Leonard Cohen "Met diepe droefheid melden wij dat legendarische dichter, songwriter en kunstenaar, Leonard Cohen is overleden", meldt de site van zanger en dichter Leonard Cohen. Het overlijden van Cohen maakte wereldwijd emotionele reacties los. Herman van Veen reageert in EénVandaag.

Zo 31 juli 2016 | 20:55 Classic Albums: The Beach Boys - Pet Sounds

31/07/16 - Muziekdocumentaire, Classic Albums viert de 50ste verjaardag van de release van Brian Wilson's meesterwerk: 'The Beach Boys Pet Sounds'. Brian Wilson en de overlevende leden van The Beach Boys, (Mike Love, Al Jardine,...

Classic Albums viert de 50ste verjaardag van de release van Brian Wilson's meesterwerk: 'The Beach Boys - Pet Sounds'. Brian Wilson en de overlevende leden van The Beach Boys, (Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks) leiden ons door het proces van het schrijven en opnemen van dit legendarische album. Een album dat is uitgeroepen tot één van de invloedrijkste albums aller tijden. Met exclusieve interviews en zeldzame beeldmateriaal van de opnamesessies, vertelt Classic Albums het verhaal van de schepping van 'Pet Sounds'.

Vr 8 april 2016 | 20:30 Nieuw: Staying Alive

08/04/16 - Magazine, Als enige een vliegtuigcrash overleven en daarna dagenlang gewond zwerven door het Peruaanse regenwoud, als goudzoeker in Alaska overvallen worden door de ijzige winter en een barre tocht terug naar...

Als enige een vliegtuigcrash overleven en daarna dagenlang gewond zwerven door het Peruaanse regenwoud, als goudzoeker in Alaska overvallen worden door de ijzige winter en een barre tocht terug naar de bewoonde wereld en 71 dagen lang moederziel alleen overleven in de Australische Outback. In het nieuwe BNN-programma Staying Alive herbeleven BNN-presentatoren, samen met een cameraman, een legendarisch waargebeurd survival-verhaal. Een spannende tocht ondersteund met uniek historisch beeldmateriaal van het oorspronkelijke verhaal. Verhalen waarin iemand tegen alle verwachtingen en statistieken in overleefde, vaak na een heftige overlevingstocht richting de bewoonde wereld. Jan gaat naar Peru om zich te verdiepen in het indrukwekkende verhaal van Juliane Koepkce, die op haar 17e als enige een vliegtuigcrash overleefde. Na de crash zwierf ze dagenlang gewond door het regenwoud voordat ze gevonden werd. Jan en de cameraman proberen, net als Juliane, hun weg te vinden in de ondoordringbare en gevaarlijke jungle, op zoek naar de bewoonde wereld. Jan: ‘Als je op papier de feiten ziet; 17-jarig meisje, enige overlevende na crash, 11 dagen alleen in de jungle met een gebroken sleutelbeen en tijdelijk blind aan 1 oog, dan denk je alleen maar wat een heftig verhaal. Maar als je zelf vier dagen in diezelfde jungle, zonder hulpmiddelen, haar overlevingstocht herbeleeft dan besef je hoe ongelooflijk zwaar en bijna onmogelijk dit geweest moet zijn. Deze reis was absoluut kapotgaan 2.0 en je beseft dan pas echt hoe gewend je bent aan alle luxe in je leven die je voor lief neemt: water, een wc, een bed’. Elke aflevering staat één verhaal centraal. Geraldine Kemper is in het koude Alaska en tijdens deze barre tocht naar de bewoonde wereld trotseert ze ijs, kou en sneeuw. Ze treedt in de voetsporen van een koppel dat vol goede moed goud ging zoeken in de wildernis. Zij werden overvallen door de winter en overleefden ternauwernood hun tocht naar de bewoonde wereld. Tim Hofman is in de Australische Outback en gaat de strijd aan met hitte, uitdroging en zijn eigen grenzen. Hij probeert zich op deze manier in te leven in het verhaal van een man die 71 dagen lang moederziel alleen overleefde in de Outback. Linda Hakeboom reist af naar het onherbergzame Andesgebergte in Argentinië. Ze is op de plek waar het vliegtuig van een Uruguayaans rugbyteam tegen een bergtop crashte. En Filemon Wesselink gaat naar de Sahara in Marokko om daar te ervaren hoe marathonrenner Mauro Prosperi zich moet hebben gevoeld toen hij er verdwaalde tijdens de zwaarste marathon ter wereld.

Vr 1 januari 2016 | 04:25 EénVandaag: hoe staat het met ons vertrouwen?

01/01/16 - Nieuwsuitzending, Vanavond onder andere in EénVandaag: Speciale oudejaarsuitzending waarin 'vertrouwen' centraal staat. Het afgelopen jaar is ons collectief vertrouwen flink op de proef gesteld. Hoe staat het met ons...

Vanavond onder andere in EénVandaag: Speciale oudejaarsuitzending waarin 'vertrouwen' centraal staat. Het afgelopen jaar is ons collectief vertrouwen flink op de proef gesteld. - Hoe staat het met ons vertrouwen? 2015 was een roerig jaar. Van de aardbeving in Nepal, tot de aanslagen in Parijs: het afgelopen jaar werden we geconfronteerd met schokkende taferelen. Bestuurders vielen door de mand, de Europese Unie kwam onder grote druk te staan, bedrijven blijken ons voorgelogen te hebben en de sportwereld lijkt een grote puinhoop te zijn. EenVandaag kijkt met u terug op een jaar waarin ons vertrouwen flink op de proef is gesteld. - Overlevende Ferry Zandvliet over het drama in Bataclan Nietsvermoedend stond hij met zijn vrienden te genieten van het concert van Eagles of Death Metal, toen achterin de zaal drie terroristen het vuur openden op het aanwezige publiek. Ferry Zandvliet en zijn vrienden overleefden de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Eenmalig spraken zij bij RTL Late Night over hun ervaringen die avond. Een ijzingwekkend verhaal. Wat doet zo’n dramatische ervaring met iemand? Tast het je vertrouwen aan? EenVandaag spreekt met Ferry Zandvliet over de nasleep van het drama in de Bataclan.

Do 31 december 2015 | 18:25 EénVandaag: hoe staat het met ons vertrouwen?

31/12/15 - Nieuwsuitzending, Vanavond onder andere in EénVandaag: Speciale oudejaarsuitzending waarin 'vertrouwen' centraal staat. Het afgelopen jaar is ons collectief vertrouwen flink op de proef gesteld. Hoe staat het met ons...

Vanavond onder andere in EénVandaag: Speciale oudejaarsuitzending waarin 'vertrouwen' centraal staat. Het afgelopen jaar is ons collectief vertrouwen flink op de proef gesteld. - Hoe staat het met ons vertrouwen? 2015 was een roerig jaar. Van de aardbeving in Nepal, tot de aanslagen in Parijs: het afgelopen jaar werden we geconfronteerd met schokkende taferelen. Bestuurders vielen door de mand, de Europese Unie kwam onder grote druk te staan, bedrijven blijken ons voorgelogen te hebben en de sportwereld lijkt een grote puinhoop te zijn. EenVandaag kijkt met u terug op een jaar waarin ons vertrouwen flink op de proef is gesteld. - Overlevende Ferry Zandvliet over het drama in Bataclan Nietsvermoedend stond hij met zijn vrienden te genieten van het concert van Eagles of Death Metal, toen achterin de zaal drie terroristen het vuur openden op het aanwezige publiek. Ferry Zandvliet en zijn vrienden overleefden de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Eenmalig spraken zij bij RTL Late Night over hun ervaringen die avond. Een ijzingwekkend verhaal. Wat doet zo’n dramatische ervaring met iemand? Tast het je vertrouwen aan? EenVandaag spreekt met Ferry Zandvliet over de nasleep van het drama in de Bataclan.

Do 31 december 2015 | 18:15 EénVandaag: hoe staat het met ons vertrouwen?

31/12/15 - Nieuwsuitzending, Vanavond onder andere in EénVandaag: Speciale oudejaarsuitzending waarin 'vertrouwen' centraal staat. Het afgelopen jaar is ons collectief vertrouwen flink op de proef gesteld. Hoe staat het met ons...

Vanavond onder andere in EénVandaag: Speciale oudejaarsuitzending waarin 'vertrouwen' centraal staat. Het afgelopen jaar is ons collectief vertrouwen flink op de proef gesteld. - Hoe staat het met ons vertrouwen? 2015 was een roerig jaar. Van de aardbeving in Nepal, tot de aanslagen in Parijs: het afgelopen jaar werden we geconfronteerd met schokkende taferelen. Bestuurders vielen door de mand, de Europese Unie kwam onder grote druk te staan, bedrijven blijken ons voorgelogen te hebben en de sportwereld lijkt een grote puinhoop te zijn. EenVandaag kijkt met u terug op een jaar waarin ons vertrouwen flink op de proef is gesteld. - Overlevende Ferry Zandvliet over het drama in Bataclan Nietsvermoedend stond hij met zijn vrienden te genieten van het concert van Eagles of Death Metal, toen achterin de zaal drie terroristen het vuur openden op het aanwezige publiek. Ferry Zandvliet en zijn vrienden overleefden de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan. Eenmalig spraken zij bij RTL Late Night over hun ervaringen die avond. Een ijzingwekkend verhaal. Wat doet zo’n dramatische ervaring met iemand? Tast het je vertrouwen aan? EenVandaag spreekt met Ferry Zandvliet over de nasleep van het drama in de Bataclan.

Wo 1 juli 2015 | 22:55 Docu: Death Camp Treblinka

01/07/15 - Geschiedkundige documentaire, BBC documentaire van Spike Gellinger over de enige twee nog overlevende gevangenen van het Poolse concentratiekamp Treblinka tijdens de Tweede Wereldoorlog. Treblinka was een klein kamp dat diep in...

BBC-documentaire van Spike Gellinger over de enige twee nog overlevende gevangenen van het Poolse concentratiekamp Treblinka tijdens de Tweede Wereldoorlog. Treblinka was een klein kamp dat diep in het woud verborgen lag. In minder dan twee jaar tijd werden er 900.000 joodse mannen, vrouwen en kinderen vermoord, onder wie ook de bewoners van het bekende getto van Warschau. Treblinka is nooit bevrijd. Degenen die het overleefd hebben, hebben zichzelf kunnen bevrijden. Dat is exact wat een paar honderden slaven hebben gedaan in augustus 1943. Vandaag blijven er nog twee van hen over: Samuel Willenberg en Kalman Taigman. Hun sterke getuigenissen werpen een nieuw licht op Treblinka en geven een inkijk in hun leven na de verschrikkingen van het concentratiekamp. Beiden breiden nog een gevolg aan hun uitzonderlijk levensverhaal. Willenberg werd een held tijdens de Opstand van Warschau in 1944 en Taigman was een getuige op het proces tegen Adolf Eichmann, een van de architecten van de Endlösung.

Ma 4 mei 2015 | 23:00 Docu: Verlies niet de moed

04/05/15 - Documentaire, “Verlies niet de moed” zijn de laatste woorden van de grootmoeder van Hella de Jonge. Een afscheidsgroet voordat ze werd afgevoerd naar Auschwitz. Het dunne velletje waarop ze met potlood geschreven...

“Verlies niet de moed” zijn de laatste woorden van de grootmoeder van Hella de Jonge. Een afscheidsgroet voordat ze werd afgevoerd naar Auschwitz. Het dunne velletje waarop ze met potlood geschreven zijn, vond Hella de Jonge onlangs in een van de dozen die haar vader bij de verhuizing had weg willen doen, omdat de inhoud hem te zeer met de oorlog confronteerde. Hella en hij raakten er de maanden daarna over aan de praat en ook over hun gemankeerde relatie.Hella de Jonge neemt haar vader mee naar Apeldoorn, naar een sloot die hij samen met zijn vrouw oversprong: de vrijheid tegemoet. Hella de Jonge komt door de verhuizing van haar 88-jarige vader (Eli Asser), met wie zij tot dan toe een moeizame relatie onderhoudt, in het bezit van de nalatenschap van haar oudtante. Die oudtante is, samen met haar ouders, de enige overlevende van de Nazi-verschrikkingen. Een publiciteitsfoto uit 1885, met haar overgrootvader als deel van een komisch duo, spoort haar aan op onderzoek te gaan naar haar familiegeschiedenis. Met behulp van foto’s en documenten, het zien van de registratie van een getuigenis van Hella’s moeder in het kader van het ‘Shoah Project’ van Steven Spielberg, het bezoeken van plaatsen met pijnlijke herinneringen, maar bovenal door gesprekken zonder voorbehoud, komen vader en dochter eindelijk tot elkaar.

Vr 2 mei 2014 | 11:05 1op1: Jules Schelvis

02/05/14 - Praatprogramma over de actualiteit, Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93 jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende...

Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij als 21-jarige in Amsterdam door de Duitse bezetter opgepakt, tegelijk met zijn vrouw Rachel en een groot deel van zijn familie. Behalve zijn zuster en moeder werd zijn hele familie door de nazi's omgebracht. Jules Schelvis vindt dat de dodenherdenking op 4 mei terug moet naar de herdenking zoals die oorspronkelijk bedoeld is, alleen slachtoffers herdenken die zijn omgekomen of vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er zou ook een aparte krans moeten komen voor de Joodse slachtoffers, dat is nu niet het geval. Ook zal Schelvis ingaan op de recente trend van ‘derde generatie slachtoffers’, die het kampnummer van hun grootouders op hun arm laten tatoeëren en de commotie rondom het toneelstuk Anne, dat gebaseerd is op het wereldberoemde dagboek van Anne Frank.

Vr 2 mei 2014 | 00:20 1op1: Jules Schelvis

02/05/14 - Praatprogramma over de actualiteit, Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93 jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende...

Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij als 21-jarige in Amsterdam door de Duitse bezetter opgepakt, tegelijk met zijn vrouw Rachel en een groot deel van zijn familie. Behalve zijn zuster en moeder werd zijn hele familie door de nazi's omgebracht. Jules Schelvis vindt dat de dodenherdenking op 4 mei terug moet naar de herdenking zoals die oorspronkelijk bedoeld is, alleen slachtoffers herdenken die zijn omgekomen of vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er zou ook een aparte krans moeten komen voor de Joodse slachtoffers, dat is nu niet het geval. Ook zal Schelvis ingaan op de recente trend van ‘derde generatie slachtoffers’, die het kampnummer van hun grootouders op hun arm laten tatoeëren en de commotie rondom het toneelstuk Anne, dat gebaseerd is op het wereldberoemde dagboek van Anne Frank.

Do 1 mei 2014 | 20:25 1op1: Jules Schelvis

01/05/14 - Praatprogramma over de actualiteit, Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93 jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende...

Eva Jinek ontvangt vanavond in Eén op Eén Jules Schelvis. De nu 93-jarige Schelvis is van Joodse komaf en overlevende van zeven concentratie- en vernietigingskampen. Hij is de enige nu nog levende Sobibor-overlevende. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij als 21-jarige in Amsterdam door de Duitse bezetter opgepakt, tegelijk met zijn vrouw Rachel en een groot deel van zijn familie. Behalve zijn zuster en moeder werd zijn hele familie door de nazi's omgebracht. Jules Schelvis vindt dat de dodenherdenking op 4 mei terug moet naar de herdenking zoals die oorspronkelijk bedoeld is, alleen slachtoffers herdenken die zijn omgekomen of vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er zou ook een aparte krans moeten komen voor de Joodse slachtoffers, dat is nu niet het geval. Ook zal Schelvis ingaan op de recente trend van ‘derde generatie slachtoffers’, die het kampnummer van hun grootouders op hun arm laten tatoeëren en de commotie rondom het toneelstuk Anne, dat gebaseerd is op het wereldberoemde dagboek van Anne Frank.

Vr 21 juni 2013 | 20:35 Commissaris Witse: De regel van drie

21/06/13 - Misdaadserie, In Halle worden op korte termijn twee mannen teruggevonden die op een gelijkaardige manier werden vermoord: vastgebonden, halfnaakt, gestikt. De sporen die leiden naar een familieruzie en de SM wereld...

In Halle worden op korte termijn twee mannen teruggevonden die op een gelijkaardige manier werden vermoord: vastgebonden, halfnaakt, gestikt. De sporen die leiden naar een familieruzie en de SM-wereld worden snel opzijgeschoven wanneer blijkt dat de twee mannen als beroepsmilitairen samen met een derde in eenzelfde peloton in het leger zaten. De overlevende van het trio is duidelijk doodsbang, maar weigert te vertellen wat er aan de hand is.

Za 13 april 2013 | 21:25 Het Rijksmuseum in 100 voorwerpen

13/04/13 - Het Rijksmuseum beschikt over miljoenen voorwerpen, te veel om in een mensenleven te bekijken, te bevatten of te bestuderen. Daarom heeft conservator Gijs van der Ham met het oog op de heropening in...

Het Rijksmuseum beschikt over miljoenen voorwerpen, te veel om in een mensenleven te bekijken, te bevatten of te bestuderen. Daarom heeft conservator Gijs van der Ham met het oog op de heropening in april een selectie gemaakt van 100 voorwerpen uit de collectie Gezamenlijk vertellen ze het verhaal van 900 jaar Nederlandse geschiedenis. Want het nieuwe Rijksmuseum is er niet alleen voor de kunst, maar vooral ook voor de historie. De 100 voorwerpen vormen een dwarsdoorsnede van schilderstukken, beelden, gebruiksvoorwerpen, kledingstukken, munten, wapens, modellen en foto's die tezamen alle aspecten van ons land in de afgelopen acht eeuwen illustreren. Representativiteit en variatie stonden bij de selectie centraal. Het is geen top-100 geworden, geen verzameling topstukken, maar een bewijs dat geschiedenis aan de hand van de meest uiteenlopende (gebruiks)voorwerpen kan worden verteld. Via vijf portretten van een maker, een vinder, een afstammeling, een verzamelaar en een conservator wordt een beeld gegeven van de betrokkenheid bij en fascinatie voor de objecten. De hoofdpersonen in dit programma van de NTR zijn: -Willem Diepraam, de maker. Hij schonk zijn archief aan het Rijksmuseum en reconstrueert met ons de foto die hij maakte van de krakersrellen tijdens de kroning in 1980. Waar stond hij, hoe beleefde hij die dag? En waarom beschouwt hij juist deze foto als een van zijn beste? -Robert Sténuit, de vinder. Hij dook een klont peperkorrels op uit het wrak van De Witte Leeuw, een VOC-schip dat op 13 juni 1613 zonk voor de kust van St. Helena. Die klont bevindt zich nu in de permanente tentoonstelling. -Carol Elon, dochter van een overlevende uit Mauthausen, die in de nalatenschap op zolder een plastic tasje vond met een jasje dat haar moeder Isabel Achenheimer droeg in het kamp. Ze bracht deze bijzondere vondst het naar het museum, waar het vanaf 13 april wordt tentoongesteld. -René Bersma, de verzamelaar. Hij beschikt over meer dan 130 Japanse voorwerpen waarop Titia Bersma (verre familie) staat afgebeeld. Zij was de eerste westerse vrouw in Deshima en groeide uit tot een icoon in de Japanse portretkunst. Een schilderij van haar, ooit bezit van de familie, bevindt zich nu in het museum. -Gijs van der Ham, de conservator. Hij vertelt het bijzondere verhaal van het schilderij van de St. Elizabethsvloed. Ooit was het een altaarstuk. Het overleefde de Beeldenstorm, werd in tweeën gezaagd en verkocht. En inmiddels ontbreekt er ook een deel. Maar wat over is, toont een belangrijke, kenmerkende episode uit de Nederlandse geschiedenis: de overstroming van 1421.

Gisteren 16:00 Backtrace

Gisteren - Misdaaddrama, De enige overlevende van een gewelddadige overval moet uit de gevangenis ontsnappen en een experimenteel serum mee naar buiten smokkelen.

De enige overlevende van een gewelddadige overval moet uit de gevangenis ontsnappen en een experimenteel serum mee naar buiten smokkelen.

Za 5 oktober 2019 | 20:00 Cults and Extreme Belief

Romy Maple is een oud-Jehova's Getuige en een overlevende van seksueel kindermisbruik. Zij gaat op pad om te onthullen, waarom haar pleidooien voor gerechtigheid systematisch door de top van de organisatie werden genegeerd.

Do 26 september 2019 | 00:50 Dr. Bull

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Woman in 8D. Na een tragische vliegtuigcrash wordt de enige overlevende, de pilote, beschuldigd van nalatigheid. Dr. Bull en zijn team moeten haar reputatie zien te redden.

Zo 22 september 2019 | 23:48 Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Code Blue Plate Special. De teamleden onderzoeken een schietpartij in hun favoriete restaurant, waarbij acht mensen om het leven kwamen. De enige overlevende is Vincent Demarcus, de mede-eigenaar van het pand. Alles wijst erop dat het gaat om een uit de hand gelopen overval. Het team komt al snel een verdachte op het spoor, maar die weet de politie altijd te snel af te zijn.

Zo 22 september 2019 | 01:50 Kentucky Ayahuasca

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks over mensen die worstelen met emotionele en fysieke problemen. Margaret, Luke and Gislene. Het team helpt een overlevende van de schietpartij op Virginia Tech die lijdt aan eetbuien. Hij helpt ook een man die kampt met een opiaatverslaving en een vrouw met een depressie.

Zo 22 september 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Woman in 8D. Na een tragische vliegtuigcrash wordt de enige overlevende, de pilote, beschuldigd van nalatigheid. Dr. Bull en zijn team moeten haar reputatie zien te redden.

Zo 15 september 2019 | 00:15 Classic Albums: The Beach Boys - Pet Sounds

Muziekdocumentaire over het album 'Pet Sounds' van The Beach Boys, in een reeks over invloedrijke pop- en rockalbums. In 2016 vierde 'Classic Albums' de 50ste verjaardag van de release van Brian Wilson's meesterwerk 'The Beach Boys - Pet Sounds'. Brian Wilson en de overlevende leden van The Beach Boys (Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks) leiden ons door het proces van het schrijven en opnemen van dit legendarische album. Een album dat is uitgeroepen tot een van de invloedrijkste albums aller tijden. Met exclusieve interviews en zeldzaam beeldmateriaal van de opnamesessies.

Za 14 september 2019 | 20:30 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

14/09 - IMDB * 5.6 - Resident Evil: The Final Chapter is een Amerikaanse, Britse, Japanse en Zuid Afrikaanse horror en thrillerfilm uit het jaar 2016. Met in de hoofdrol Milla Jovovich. De film is gebaseerd op de Resident Evil games van Capcom. De film kent de volgende opvolgers: Resident Evil: Apocalypse (2004), Resident Evil: Extinction (2007), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012) en tot slot deze finale Resident Evil: The Final Chapter (2016). Washington D.C. Het einde voor de...

Resident Evil: The Final Chapter is een Amerikaanse, Britse, Japanse en Zuid-Afrikaanse horror- en thrillerfilm uit het jaar 2016. Met in de hoofdrol Milla Jovovich. De film is gebaseerd op de Resident Evil-games van Capcom. De film kent de volgende opvolgers: Resident Evil: Apocalypse (2004), Resident Evil: Extinction (2007), Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution (2012) en tot slot deze finale Resident Evil: The Final Chapter (2016). Washington D.C. Het einde voor de mensheid is nabij. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste heftige strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad voor altijd te stoppen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/resident-evil-the-final-chapter

Di 20 augustus 2019 | 23:05 Dead Calm IMDb: 6.8

20/08 - IMDB * 6.8 - Thriller, Dead Calm is een Australische thriller uit 1989. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Charles Williams. Dead Calm betekende de definitieve doorbraak van Nicole Kidman en Sam Neill in de Verenigde Staten. John (Sam Neill) en Rae (Nicole Kidman) hebben hun zoon verloren bij een tragisch auto ongeluk. Om tot zichzelf te komen, besluiten ze een zeiltocht te maken. Hun rust wordt verstoord wanneer ze een drenkeling oppikken. Deze man (Billy Zane) vertelt dat...

Dead Calm is een Australische thriller uit 1989. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Charles Williams. Dead Calm betekende de definitieve doorbraak van Nicole Kidman en Sam Neill in de Verenigde Staten. John (Sam Neill) en Rae (Nicole Kidman) hebben hun zoon verloren bij een tragisch auto-ongeluk. Om tot zichzelf te komen, besluiten ze een zeiltocht te maken. Hun rust wordt verstoord wanneer ze een drenkeling oppikken. Deze man (Billy Zane) vertelt dat de bemanning van zijn schip aan voedselvergiftiging is bezweken. John vertrouwt hem niet en gaat zelf een kijkje nemen op het schip. Zeer spannende thriller met een geweldige cast. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dead-calm

Ma 19 augustus 2019 | 00:00 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Zo 18 augustus 2019 | 16:30 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Do 15 augustus 2019 | 20:00 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Zo 11 augustus 2019 | 15:10 Blood Relatives

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Splitting Heirs: Als drie leden van de rijke familie Colegrove op een stormachtige nacht worden vermoord, valt de verdenking op de overlevende zoons; wie zit er achter de driedubbele moord?

Do 8 augustus 2019 | 12:25 Blood Relatives

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Splitting Heirs: Als drie leden van de rijke familie Colegrove op een stormachtige nacht worden vermoord, valt de verdenking op de overlevende zoons; wie zit er achter de driedubbele moord?

Wo 7 augustus 2019 | 18:40 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse actieserie. Waimaka 'ele' ele. Het team onderzoekt de moord op de laatste overlevende van de USS Arizona. McGarrett leert meer over de belangrijke rol van zijn grootvader tijdens Pearl Harbor.

Wo 17 juli 2019 | 22:55 Riviera

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse thrillerserie. La chambre secrète. Georgina beseft dat haar man dood is. Ze wil absoluut uitzoeken wat Constantine die avond op dat jacht deed. Daarvoor gaat ze op zoek naar Grigory Litinov, de zoon van de oligarch die haar man zou ontmoeten. Of ligt de waarheid in de paniekkamer die hij recentelijk had laten installeren? Georgina brengt de familie bij elkaar om op zoek te gaan naar antwoorden. Het gedrag van Christos loopt de spuigaten uit en brengt hem zelfs in gevaar. Elena, de enige overlevende van de explosie, ontwaakt.

Wo 10 juli 2019 | 22:44 House

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Not cancer. Vier verschillende mensen, enkel verbonden door dezelfde orgaandonor, storten in. De enige overlevende is muzikant Frank. Vreemd genoeg lijken de oorzaken van hun instorting niets te maken te hebben met de getransplanteerde organen. Wanneer Frank toch sterft, lijkt Apple, een vijfde persoon die een orgaan kreeg van de sinistere donor, gedoemd. Alle sporen leiden naar kanker, maar volgens Dr. House is het geen kanker.

Zo 7 juli 2019 | 04:05 Daybreakers IMDb: 6.5

07/07 - IMDB * 6.5 - Daybreakers is een sciencefiction horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill. Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een...

Daybreakers is een sciencefiction-horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill. Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een klopjacht geopend op de weinig overgebleven mensen. Intussen werkt onderzoeker Edward Dalton (Ethan Hawke) aan een oplossing om de mens te redden van zijn ondergang. De tijd dringt en de strijd lijkt verloren totdat hij de Audrey (Claudia Karvan), een overlevende, ontmoet. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/daybreakers

Zo 7 juli 2019 | 00:40 Daybreakers IMDb: 6.5

07/07 - IMDB * 6.5 - Daybreakers is een sciencefiction horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill. Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een...

Daybreakers is een sciencefiction-horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill. Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een klopjacht geopend op de weinig overgebleven mensen. Intussen werkt onderzoeker Edward Dalton (Ethan Hawke) aan een oplossing om de mens te redden van zijn ondergang. De tijd dringt en de strijd lijkt verloren totdat hij de Audrey (Claudia Karvan), een overlevende, ontmoet. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/daybreakers

Do 4 juli 2019 | 02:00 Homicide City

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Pine Hill Massacre: Een stel en hun jongste dochter worden in hun huis vermoord. Wanneer de politie het overlevende kind ondervraagt, leiden aanwijzingen naar de onderwereld van Philadelphia.

Wo 3 juli 2019 | 22:00 Homicide City

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Pine Hill Massacre: Een stel en hun jongste dochter worden in hun huis vermoord. Wanneer de politie het overlevende kind ondervraagt, leiden aanwijzingen naar de onderwereld van Philadelphia.

Vr 28 juni 2019 | 22:15 Aliens IMDb: 8.4

28/06 - IMDB * 8.4 - SF-actiefilm, Officier Ellen Ripley is de enige overlevende van de ontmoeting tussen een Amerikaans ruimteschip en moordzuchtige buitenaardse wezens. Ze keert terug naar de planeet waar haar nachtmerrie begon en neemt een peloton mariniers mee om haar vermiste bemanning op te sporen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aliens

Officier Ellen Ripley is de enige overlevende van de ontmoeting tussen een Amerikaans ruimteschip en moordzuchtige buitenaardse wezens. Ze keert terug naar de planeet waar haar nachtmerrie begon en neemt een peloton mariniers mee om haar vermiste bemanning op te sporen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aliens

Wo 26 juni 2019 | 04:00 Scream Queens

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische horrorserie. Handidates. Vastbesloten om er achter te komen wie de moordenaar is, ondervragen decaan Munsch, Denise en de Chanels Hester, evenals de enige overlevende van het Halloween-bloedbad.

Zo 23 juni 2019 | 23:00 Aliens IMDb: 8.4

23/06 - IMDB * 8.4 - SF-actiefilm, Officier Ellen Ripley is de enige overlevende van de ontmoeting tussen een Amerikaans ruimteschip en moordzuchtige buitenaardse wezens. Ze keert terug naar de planeet waar haar nachtmerrie begon en neemt een peloton mariniers mee om haar vermiste bemanning op te sporen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aliens

Officier Ellen Ripley is de enige overlevende van de ontmoeting tussen een Amerikaans ruimteschip en moordzuchtige buitenaardse wezens. Ze keert terug naar de planeet waar haar nachtmerrie begon en neemt een peloton mariniers mee om haar vermiste bemanning op te sporen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/aliens

Do 13 juni 2019 | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Ma 10 juni 2019 | 03:10 Alien: Covenant IMDb: 6.4

10/06 - IMDB * 6.4 - Alien: Covenant is een Amerikaans, Brits, Australische en Nieuw Zeelandse sciencefiction en avonturenfilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup. Een koloniaal schip genaamd Covenant vindt op hun ruimtetocht een onbekende planeet. Het lijkt een mooi paradijs, maar al snel wordt de bemanning opgejaagd door monsterlijke wezens. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David...

Alien: Covenant is een Amerikaans, Brits, Australische en Nieuw-Zeelandse sciencefiction en avonturenfilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup. Een koloniaal schip genaamd Covenant vindt op hun ruimtetocht een onbekende planeet. Het lijkt een mooi paradijs, maar al snel wordt de bemanning opgejaagd door monsterlijke wezens. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie. Alien: Covenant is het vervolg op Prometheus en een tweede prequel op de oorspronkelijke Alien-franchise. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/alien-covenant

Zo 9 juni 2019 | 22:40 Alien: Covenant IMDb: 6.4

09/06 - IMDB * 6.4 - Alien: Covenant is een Amerikaans, Brits, Australische en Nieuw Zeelandse sciencefiction en avonturenfilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup. Een koloniaal schip genaamd Covenant vindt op hun ruimtetocht een onbekende planeet. Het lijkt een mooi paradijs, maar al snel wordt de bemanning opgejaagd door monsterlijke wezens. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David...

Alien: Covenant is een Amerikaans, Brits, Australische en Nieuw-Zeelandse sciencefiction en avonturenfilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup. Een koloniaal schip genaamd Covenant vindt op hun ruimtetocht een onbekende planeet. Het lijkt een mooi paradijs, maar al snel wordt de bemanning opgejaagd door monsterlijke wezens. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie. Alien: Covenant is het vervolg op Prometheus en een tweede prequel op de oorspronkelijke Alien-franchise. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/alien-covenant

Za 1 juni 2019 | 07:40 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Vr 31 mei 2019 | 20:30 Z for Zachariah IMDb: 6.0

31/05 - IMDB * 6.0 - Z for Zachariah is een Amerikaanse thriller en dramafilm uit het jaar 2015. Zo spelen onder ander Margot Robbie, Chris Pine en Chiwetel Ejiofor in deze film mee. Het toekomstperspectief van onze geliefkoosde wereld ziet er niet rooskleurig uit. Na een verwoestende nucleaire ramp is Ann (Margot Robbie) in de veronderstelling dat ze de enige overlevende is van het menselijke ras, totdat ze de zwaargewonde wetenschapper Loomis (Chiwetel Ejiofor) ontmoet. Ze besluit hem te verzorgen en de twee...

Z for Zachariah is een Amerikaanse thriller- en dramafilm uit het jaar 2015. Zo spelen onder ander Margot Robbie, Chris Pine en Chiwetel Ejiofor in deze film mee. Het toekomstperspectief van onze geliefkoosde wereld ziet er niet rooskleurig uit. Na een verwoestende nucleaire ramp is Ann (Margot Robbie) in de veronderstelling dat ze de enige overlevende is van het menselijke ras, totdat ze de zwaargewonde wetenschapper Loomis (Chiwetel Ejiofor) ontmoet. Ze besluit hem te verzorgen en de twee krijgen gevoelens voor elkaar. Hun relatie komt echter op gespannen voet te staan wanneer Caleb (Chris Pine), een andere overlevende, verschijnt. Caleb is jonger, fitter en sterker dan Loomis. Wat volgt is een strijd tussen beide mannen om het hart van de laatste vrouw op aarde, waarbij hun ware aard naar boven zal komen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/z-for-zachariah

Wo 29 mei 2019 | 03:20 Scream Queens

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische horrorserie. Handidates. Vastbesloten om er achter te komen wie de moordenaar is, ondervragen decaan Munsch, Denise en de Chanels Hester, evenals de enige overlevende van het Halloween-bloedbad.

Di 28 mei 2019 | 13:25 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Di 28 mei 2019 | 02:45 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Ma 27 mei 2019 | 19:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Zo 26 mei 2019 | 00:10 Classic Albums: The Beach Boys - Pet Sounds

Muziekdocumentairereeks. In 2016 vierde 'Classic Albums' de 50ste verjaardag van de release van Brian Wilson's meesterwerk 'The Beach Boys - Pet Sounds'. Brian Wilson en de overlevende leden van The Beach Boys (Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks) leiden ons door het proces van het schrijven en opnemen van dit legendarische album. Een album dat is uitgeroepen tot een van de invloedrijkste albums aller tijden. Met exclusieve interviews en zeldzaam beeldmateriaal van de opnamesessies.

Za 25 mei 2019 | 16:40 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Politieserie. Onbekend lijk. In het kanaal worden plastic zakken gevonden met daarin de lichaamsresten van een Filippijnse vrouw. Haar echtgenoot, een oudere, sjofele man, is er kapot van. Onderzoek wijst uit dat de levenswandel van de dode vrouw niet onbesproken was: ze liet haar man al snel in de steek en vulde haar inkomsten als kamermeisje in een groot hotel aan met prostitutie.

Vr 24 mei 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Politieserie. Regel van drie. In Halle worden binnen korte tijd twee mannen teruggevonden die op dezelfde manier werden vermoord: halfnaakt vastgebonden en verstikt. Na enkele doodlopende sporen ontdekt het team dat de mannen samen met een vriend in dezelfde legereenheid hebben gediend. De overlevende van het trio is duidelijk doodsbang, maar weigert te vertellen wat er aan de hand is.

Zo 19 mei 2019 | 22:00 Kentucky Ayahuasca

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks. Margaret, Luke and Gislene. Het team helpt een overlevende van de schietpartij op Virginia Tech die lijdt aan eetbuien. Hij helpt ook een man die kampt met een opiaatverslaving en een vrouw met een depressie.

Wo 15 mei 2019 | 02:45 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Za 11 mei 2019 | 22:40 I Am Legend IMDb: 7.2

11/05 - IMDB * 7.2 - SF-film, Robert Neville is een briljante wetenschapper die het niet gelukt is de wereld te redden van een verschrikkelijk virus. Neville blijkt immuun te zijn en is nu de laatste overlevende in wat nog over is van New York City en misschien wel de hele wereld. Drie jaar lang blijft Neville dagelijks radioberichten uitzenden en koestert hij de hoop andere overlevenden te vinden. Maar hij is niet alleen. Gemuteerde slachtoffers van de plaag liggen op de loer in de schaduwen. Ze houden elke stap van Neville...

Robert Neville is een briljante wetenschapper die het niet gelukt is de wereld te redden van een verschrikkelijk virus. Neville blijkt immuun te zijn en is nu de laatste overlevende in wat nog over is van New York City en misschien wel de hele wereld. Drie jaar lang blijft Neville dagelijks radioberichten uitzenden en koestert hij de hoop andere overlevenden te vinden. Maar hij is niet alleen. Gemuteerde slachtoffers van de plaag liggen op de loer in de schaduwen. Ze houden elke stap van Neville in de gaten en wachten totdat hij een fatale fout maakt. Misschien is hij de laatste hoop voor de mensheid. Neville heeft nog maar één missie: een geneesmiddel voor het virus vinden door zijn eigen bloed te gebruiken. Maar hij weet dat hij in de minderheid is en niet veel tijd meer heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/i-am-legend

Di 30 april 2019 | 09:15 The Atomic Soldiers

Documentaire (2017) van Morgan Knibbe. Na meer dan veertig jaar van gedwongen zwijgen vertellen de laatst overlevende 'Atomic Soldiers', die in de jaren vijftig als proefkonijn gebruikt werden voor Amerikaanse kernproeven, hun verhaal. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog doet het Amerikaanse leger omvangrijke atoomproeven in de Nevada woestijn en in de Grote Oceaan. Naar schatting hebben zo'n 400.000 manschappen meer dan 1000 atoombomproeven moeten ondergaan. De missies waren geheim. De soldaten wisten niet waar ze voor ingezet werden en waren naïef over hun blootstelling aan radioactieve straling. Hoe heeft dit de rest van hun leven getekend? Morgan Knibbe legt in sobere, indrukwekkende interviews de getuigenissen van de laatste paar 'Atomic Soldiers' in leven, vast.

Ma 29 april 2019 | 23:15 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Under The Knife. Severide raapt eindelijk de moed bij elkaar om korpschef Boden te vertellen over zijn schouderblessure en hij neemt enkele belangrijke beslissingen over zijn toekomst. Casey blijft ondertussen worstelen met familiezaken en Dawson neemt het heft in eigen handen wanneer ze ontdekt dat een jong meisje de enige overlevende is bij een nieuwe oproep.

Ma 29 april 2019 | 21:30 The Atomic Soldiers

Documentaire (2017) van Morgan Knibbe. Na meer dan veertig jaar van gedwongen zwijgen vertellen de laatst overlevende 'Atomic Soldiers', die in de jaren vijftig als proefkonijn gebruikt werden voor Amerikaanse kernproeven, hun verhaal. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog doet het Amerikaanse leger omvangrijke atoomproeven in de Nevada woestijn en in de Grote Oceaan. Naar schatting hebben zo'n 400.000 manschappen meer dan 1000 atoombomproeven moeten ondergaan. De missies waren geheim. De soldaten wisten niet waar ze voor ingezet werden en waren naïef over hun blootstelling aan radioactieve straling. Hoe heeft dit de rest van hun leven getekend? Morgan Knibbe legt in sobere, indrukwekkende interviews de getuigenissen van de laatste paar 'Atomic Soldiers' in leven, vast.

Zo 14 april 2019 | 05:10 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Za 13 april 2019 | 18:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Wo 10 april 2019 | 13:25 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Wo 10 april 2019 | 09:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Wo 10 april 2019 | 03:10 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Di 9 april 2019 | 19:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Randy's Most Memorable Appointments: Randy blikt terug op zijn favoriete ontmoetingen, onder andere met een overlevende van de bomaanslag bij de marathon van Boston. Een Amerikaanse veteraan krijgt een vipbehandeling.

Zo 31 maart 2019 | 01:35 Meet The Penguins

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Vlak bij Kaapstad worden drieëndertig pinguïns door luipaarden gedood. De enige overlevende pinguïn wordt door rangers met spoed naar Sanccob gebracht. Zal de vogel het overleven?

Zo 31 maart 2019 | 01:35 Meet The Penguins

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Vlak bij Kaapstad worden drieëndertig pinguïns door luipaarden gedood. De enige overlevende pinguïn wordt door rangers met spoed naar Sanccob gebracht. Zal de vogel het overleven?

Zo 31 maart 2019 | 01:35 Meet The Penguins

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Vlak bij Kaapstad worden drieëndertig pinguïns door luipaarden gedood. De enige overlevende pinguïn wordt door rangers met spoed naar Sanccob gebracht. Zal de vogel het overleven?

Zo 31 maart 2019 | 01:35 Meet The Penguins

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Vlak bij Kaapstad worden drieëndertig pinguïns door luipaarden gedood. De enige overlevende pinguïn wordt door rangers met spoed naar Sanccob gebracht. Zal de vogel het overleven?

Do 28 maart 2019 | 21:00 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Blood Talk. In Las Vegas werd een hele familie brutaal vermoord. De enigen die opheldering kunnen brengen, zijn de twee overlevende dochters, maar zij herinneren zich niets. Grissom en zijn team zoeken aanwijzingen rond het huis. Catherine, die veel tijd in het onderzoek steekt, wordt door haar ex-man aangeklaagd voor verwaarlozing van hun dochtertje.

Di 19 maart 2019 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

19/03 - IMDB * 6.4 - SF-thriller, Alien: Covenant is een Amerikaans, Brits, Australische en Nieuw Zeelandse sciencefiction en avonturenfilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup. Een koloniaal schip genaamd Covenant vindt op hun ruimtetocht een onbekende planeet. Het lijkt een mooi paradijs, maar al snel wordt de bemanning opgejaagd door monsterlijke wezens. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David...

Alien: Covenant is een Amerikaans, Brits, Australische en Nieuw-Zeelandse sciencefiction en avonturenfilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Crudup. Een koloniaal schip genaamd Covenant vindt op hun ruimtetocht een onbekende planeet. Het lijkt een mooi paradijs, maar al snel wordt de bemanning opgejaagd door monsterlijke wezens. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie. Alien: Covenant is het vervolg op Prometheus en een tweede prequel op de oorspronkelijke Alien-franchise. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/alien-covenant

Vr 8 maart 2019 | 00:00 People Magazine Investigates

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Fatal Family Secrets: De familie Whitaker wordt tijdens een feestelijke avond in hun huis neergeschoten. Het overlevende gezinslid is verbijsterd wanneer een duister complot aan het licht komt.

Di 5 maart 2019 | 20:10 Broad City

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Lost and Found: De meiden ontmoeten een verre achterneef van Ilana. Hij is een overlevende van de Holocaust en ze gaan met hem naar een dragbrunch. Abbi probeert een nieuwe look uit.

Zo 3 maart 2019 | 23:00 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Za 23 februari 2019 | 00:25 Daybreakers IMDb: 6.5

23/02 - IMDB * 6.5 - Actiethriller, Daybreakers is een sciencefiction horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill. Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een...

Daybreakers is een sciencefiction-horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill. Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een klopjacht geopend op de weinig overgebleven mensen. Intussen werkt onderzoeker Edward Dalton (Ethan Hawke) aan een oplossing om de mens te redden van zijn ondergang. De tijd dringt en de strijd lijkt verloren totdat hij de Audrey (Claudia Karvan), een overlevende, ontmoet. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/daybreakers

Za 16 februari 2019 | 21:00 Chicago Med

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Clarity. Dr. Rhodes en Dr. Downey maken zich klaar om een overlevende van het 9/11-drama te opereren. Hij heeft nieuwe longen nodig, maar een onvoorzien medisch probleem brengt de operatie in gevaar. Sarah zoekt uit in welk ziekenhuis ze aan de slag wil gaan, maar Maggie en April proberen haar te overtuigen om in Chicago Med te blijven. Dr. Choi verzorgt een gewonde hockeyspeler met een overbezorgde vader. Dr. Halstead en Dr. Manning hebben een nieuwe aanvaring.

Wo 13 februari 2019 | 20:35 Chicago Med

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Clarity. Dr. Rhodes en Dr. Downey maken zich klaar om een overlevende van het 9/11-drama te opereren. Hij heeft nieuwe longen nodig, maar een onvoorzien medisch probleem brengt de operatie in gevaar. Sarah zoekt uit in welk ziekenhuis ze aan de slag wil gaan, maar Maggie en April proberen haar te overtuigen om in Chicago Med te blijven. Dr. Choi verzorgt een gewonde hockeyspeler met een overbezorgde vader. Dr. Halstead en Dr. Manning hebben een nieuwe aanvaring.

Zo 10 februari 2019 | 23:25 L'infini

10/02 - SF-thriller, Sf horrorfilm. Een reddingsteam wordt met behulp van tijdreis technologie naar het mijnstation 'Infini' getransformeerd, een plaats waar zelfs ruimte en tijd een bedreiging vormen. Hun missie: de enige overlevende van een bizar ongeluk redden voordat ze een besmette lading, een dodelijk biologisch wapen, in quarantaine plaatsen. Voor het team begint een race tegen de klok, want dit wapen zal binnen een uur de aarde bereiken.

Sf-horrorfilm. Een reddingsteam wordt met behulp van tijdreis-technologie naar het mijnstation 'Infini' getransformeerd, een plaats waar zelfs ruimte en tijd een bedreiging vormen. Hun missie: de enige overlevende van een bizar ongeluk redden voordat ze een besmette lading, een dodelijk biologisch wapen, in quarantaine plaatsen. Voor het team begint een race tegen de klok, want dit wapen zal binnen een uur de aarde bereiken.

Zo 10 februari 2019 | 23:00 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Vr 25 januari 2019 | 23:30 Dead Calm IMDb: 6.8

25/01 - IMDB * 6.8 - Thriller, Dead Calm is een Australische thriller uit 1989. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Charles Williams. Dead Calm betekende de definitieve doorbraak van Nicole Kidman en Sam Neill in de Verenigde Staten. John (Sam Neill) en Rae (Nicole Kidman) hebben hun zoon verloren bij een tragisch auto ongeluk. Om tot zichzelf te komen, besluiten ze een zeiltocht te maken. Hun rust wordt verstoord wanneer ze een drenkeling oppikken. Deze man (Billy Zane) vertelt dat...

Dead Calm is een Australische thriller uit 1989. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Charles Williams. Dead Calm betekende de definitieve doorbraak van Nicole Kidman en Sam Neill in de Verenigde Staten. John (Sam Neill) en Rae (Nicole Kidman) hebben hun zoon verloren bij een tragisch auto-ongeluk. Om tot zichzelf te komen, besluiten ze een zeiltocht te maken. Hun rust wordt verstoord wanneer ze een drenkeling oppikken. Deze man (Billy Zane) vertelt dat de bemanning van zijn schip aan voedselvergiftiging is bezweken. John vertrouwt hem niet en gaat zelf een kijkje nemen op het schip. Zeer spannende thriller met een geweldige cast. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dead-calm

Zo 20 januari 2019 | 16:53 Meet The Penguins

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Vlak bij Kaapstad worden drieëndertig pinguïns door luipaarden gedood. De enige overlevende pinguïn wordt door rangers met spoed naar Sanccob gebracht. Zal de vogel het overleven?

Zo 6 januari 2019 | 12:00 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Do 3 januari 2019 | 22:12 Daybreakers IMDb: 6.5

03/01 - IMDB * 6.5 - Actiethriller, Australisch Amerikaanse sf horror. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampiers. De bloedvoorraad begint op te raken en er is een klopjacht geopend op de laatste overlevenden. Wetenschapper Edward Dalton, zelf een vampier, werkt aan een bloedvervanger, die de mensheid zou moeten redden van de ondergang. De tijd dringt en alles lijkt verloren totdat hij Audrey, een overlevende, ontmoet. Edward en Audrey ontdekken een manier om de vampiers te genezen, maar deze zijn...

Australisch-Amerikaanse sf-horror. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampiers. De bloedvoorraad begint op te raken en er is een klopjacht geopend op de laatste overlevenden. Wetenschapper Edward Dalton, zelf een vampier, werkt aan een bloedvervanger, die de mensheid zou moeten redden van de ondergang. De tijd dringt en alles lijkt verloren totdat hij Audrey, een overlevende, ontmoet. Edward en Audrey ontdekken een manier om de vampiers te genezen, maar deze zijn alleen geïnteresseerd in bloed. Een heftige strijd breekt los.

Zo 30 december 2018 | 19:00 Cults and Extreme Belief

Romy Maple is een oud-Jehova's Getuige en een overlevende van seksueel kindermisbruik. Zij gaat op pad om te onthullen, waarom haar pleidooien voor gerechtigheid systematisch door de top van de organisatie werden genegeerd.

Zo 30 december 2018 | 03:25 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Za 29 december 2018 | 23:20 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Wo 26 december 2018 | 00:00 Crossing Lines

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Frans-Duits-Amerikaans-Belgische misdaadserie (2015). Whistleblower. Een overlevende van het Wombosi-bloedbad wil getuigen, maar zijn bewijsmateriaal wordt niet ernstig genomen. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het bloedbad sluit intussen de rangen en zwijgt in alle talen. Een race tegen de klok gaat van start: de informant moet beschermd worden, de belangrijke documenten moeten veilig worden bewaard en enkele corrupte figuren moeten zo snel mogelijk achter de tralies.

Zo 23 december 2018 | 22:00 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Za 22 december 2018 | 23:35 Woman in Gold IMDb: 7.3

22/12/18 - IMDB * 7.3 - Biografie, Brits historisch biografisch drama: Sinds zij de Holocaust heeft overleefd, is Maria Altmann al jaren in gevecht met de Oostenrijkse overheid om een iconisch schilderij van Gustav Klimt. Het beroemde kunstwerk is haar familie op een wrede manier afgenomen door de Nazi's, net voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Samen met haar advocaat E. Randol Schoenberg strijdt ze tot aan de Hoge Raad om het familiestuk naar huis te brengen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/woman in gold

Brits historisch biografisch drama: Sinds zij de Holocaust heeft overleefd, is Maria Altmann al jaren in gevecht met de Oostenrijkse overheid om een iconisch schilderij van Gustav Klimt. Het beroemde kunstwerk is haar familie op een wrede manier afgenomen door de Nazi's, net voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Samen met haar advocaat E. Randol Schoenberg strijdt ze tot aan de Hoge Raad om het familiestuk naar huis te brengen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/woman-in-gold

Vr 21 december 2018 | 22:10 Shine IMDb: 7.7

21/12/18 - IMDB * 7.7 - Drama, De film Shine is een Australische drama en romantische film uit 1996. Met acteur Geoffrey Rush in de hoofdrol. De pianist David Helfgott groeit op als wonderkind in Australië. Zijn vader behandelt hem slecht, waardoor David uiteindelijk besluit met hem te breken en te gaan studeren in Engeland. Hij krijgt echter een mentale inzinking, en hij keert terug naar z'n geboorteland om z'n tijd in een instituut door te brengen. Jaren later begint hij weer eens piano te spelen in een bar, wat leidt tot...

De film Shine is een Australische drama en romantische film uit 1996. Met acteur Geoffrey Rush in de hoofdrol. De pianist David Helfgott groeit op als wonderkind in Australië. Zijn vader behandelt hem slecht, waardoor David uiteindelijk besluit met hem te breken en te gaan studeren in Engeland. Hij krijgt echter een mentale inzinking, en hij keert terug naar z'n geboorteland om z'n tijd in een instituut door te brengen. Jaren later begint hij weer eens piano te spelen in een bar, wat leidt tot een terugkeer in de concerthallen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/shine

Za 15 december 2018 | 23:00 Evil Things

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Evil Eye & The Attic: Een overlevende van een dodelijke tragedie wordt gekweld door gruwelijke visioenen en een man ontketent paranormale krachten na het bekijken van mysterieuze videobanden.

Zo 2 december 2018 | 19:00 Cults and Extreme Belief

Romy Maple is een oud-Jehova's Getuige en een overlevende van seksueel kindermisbruik. Zij gaat op pad om te onthullen, waarom haar pleidooien voor gerechtigheid systematisch door de top van de organisatie werden genegeerd.

Do 29 november 2018 | 04:25 Alien: Covenant IMDb: 6.4

29/11/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Za 24 november 2018 | 23:00 Cults and Extreme Belief

Romy Maple is een oud-Jehova's Getuige en een overlevende van seksueel kindermisbruik. Zij gaat op pad om te onthullen, waarom haar pleidooien voor gerechtigheid systematisch door de top van de organisatie werden genegeerd.

Di 20 november 2018 | 22:00 Cults and Extreme Belief

Romy Maple is een oud-Jehova's Getuige en een overlevende van seksueel kindermisbruik. Zij gaat op pad om te onthullen, waarom haar pleidooien voor gerechtigheid systematisch door de top van de organisatie werden genegeerd.

Za 17 november 2018 | 23:50 Alien: Covenant IMDb: 6.4

17/11/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Do 15 november 2018 | 00:45 Chicago P. D

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. She's Got Us. Wanneer het team een telefoontje krijgt over schoten in een gezinswoning, gaan Lindsay en Halstead ter plaatse. Daar ontdekken ze dat een jong meisje de enige overlevende is van het drama. Dr. Charles onderzoekt of het meisje, dat volledig getraumatiseerd is, in staat is om de politie te helpen om de dader te identificeren. Dawson en Olinsky onderzoeken ondertussen een groep mogelijke verdachten. Platt probeert commandant Crowley ervan te overtuigen dat Roman en Burgess partners kunnen blijven.

Do 15 november 2018 | 00:45 Chicago P. D

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. She's Got Us. Wanneer het team een telefoontje krijgt over schoten in een gezinswoning, gaan Lindsay en Halstead ter plaatse. Daar ontdekken ze dat een jong meisje de enige overlevende is van het drama. Dr. Charles onderzoekt of het meisje, dat volledig getraumatiseerd is, in staat is om de politie te helpen om de dader te identificeren. Dawson en Olinsky onderzoeken ondertussen een groep mogelijke verdachten. Platt probeert commandant Crowley ervan te overtuigen dat Roman en Burgess partners kunnen blijven.

Wo 14 november 2018 | 02:45 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Wo 14 november 2018 | 02:10 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Di 13 november 2018 | 22:00 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Di 6 november 2018 | 02:05 Alien: Covenant IMDb: 6.4

06/11/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Za 3 november 2018 | 10:35 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Do 1 november 2018 | 22:39 House

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Not cancer. Vier verschillende mensen, enkel verbonden door dezelfde orgaandonor, storten in. De enige overlevende is muzikant Frank. Vreemd genoeg lijken de oorzaken van hun instorting niets te maken te hebben met de getransplanteerde organen. Wanneer Frank toch sterft, lijkt Apple, een vijfde persoon die een orgaan kreeg van de sinistere donor, gedoemd. Alle sporen leiden naar kanker, maar volgens Dr. House is het geen kanker.

Do 1 november 2018 | 20:00 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Do 1 november 2018 | 12:35 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Zo 28 oktober 2018 | 01:20 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Za 27 oktober 2018 | 04:35 Alien: Covenant IMDb: 6.4

27/10/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 23 oktober 2018 | 23:55 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

23/10/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Zo 21 oktober 2018 | 02:35 Alien: Covenant IMDb: 6.4

21/10/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 16 oktober 2018 | 22:10 Alien: Covenant IMDb: 6.4

16/10/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 16 oktober 2018 | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Ma 15 oktober 2018 | 01:15 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Za 13 oktober 2018 | 01:00 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Vr 12 oktober 2018 | 21:00 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Wo 10 oktober 2018 | 02:15 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Di 9 oktober 2018 | 23:10 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Di 9 oktober 2018 | 03:20 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Di 9 oktober 2018 | 00:10 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Ma 8 oktober 2018 | 02:15 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Zo 7 oktober 2018 | 22:00 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Met nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal dreigen de overlevende bezoekers van Soldier Island hun verstand te verliezen. Omdat de overlevingskans snel zal afnemen, moeten ze troost en bescherming bij elkaar zoeken. 3/3

Zo 7 oktober 2018 | 10:55 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

07/10/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Vr 5 oktober 2018 | 03:40 Alien: Covenant IMDb: 6.4

05/10/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Wo 3 oktober 2018 | 00:15 Alien: Covenant IMDb: 6.4

03/10/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Ma 1 oktober 2018 | 04:40 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

01/10/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Vr 28 september 2018 | 13:45 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

28/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Do 27 september 2018 | 21:20 Alien: Covenant IMDb: 6.4

27/09/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Wo 26 september 2018 | 22:20 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

26/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 22 september 2018 | 01:15 Alien: Covenant IMDb: 6.4

22/09/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 18 september 2018 | 22:10 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

18/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 15 september 2018 | 01:20 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

15/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Do 13 september 2018 | 23:20 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse actieserie. Waimaka 'ele' ele. Het team onderzoekt de moord op de laatste overlevende van de USS Arizona. McGarrett leert meer over de belangrijke rol van zijn grootvader tijdens Pearl Harbor.

Di 11 september 2018 | 02:55 Alien: Covenant IMDb: 6.4

11/09/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Zo 9 september 2018 | 14:00 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

09/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 8 september 2018 | 21:50 CSI: Miami

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Point of Impact. Het CSI-team onderzoekt een bizar ongeval waarbij twee auto's tegen mekaar zijn gebotst. De vrouw in de ene auto is gestorven, terwijl de man in de andere auto geen schrammetje heeft. Wanneer Cardoza met de vrouw van de overlevende praat, zegt ze dat de auto waar haar echtgenoot in reed een gestolen wagen was.

Za 8 september 2018 | 03:10 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

08/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Ma 3 september 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

03/09/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Ma 3 september 2018 | 20:30 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

03/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 1 september 2018 | 20:55 CSI: Miami

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Bolt Action. Tijdens een volleybaltornooi voor het goede doel worden drie mannen geëlektrocuteerd door een kabel die in het zand lag. De enige overlevende werd gered door zijn rubberen zolen. Jesse en Calleigh ontdekken dat de organisatrice, een rijke, oudere vrouw, een affaire had met twee van de drie slachtoffers. Mede door de getuigenis van Calleigh wordt de zaak tegen Delko doorverwezen naar assisen. Zal het jonge koppel deze storm overleven?

Za 1 september 2018 | 04:45 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

01/09/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 1 september 2018 | 02:45 Alien: Covenant IMDb: 6.4

01/09/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Vr 31 augustus 2018 | 00:00 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Wo 29 augustus 2018 | 22:35 Alien: Covenant IMDb: 6.4

29/08/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Zo 26 augustus 2018 | 13:55 Alien: Covenant IMDb: 6.4

26/08/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Do 23 augustus 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

23/08/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 21 augustus 2018 | 04:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

21/08/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Za 18 augustus 2018 | 22:50 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

18/08/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Di 7 augustus 2018 | 16:05 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

07/08/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Vr 3 augustus 2018 | 16:10 Alien: Covenant IMDb: 6.4

03/08/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Do 2 augustus 2018 | 20:30 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

02/08/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Zo 29 juli 2018 | 21:54 Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Code Blue Plate Special. De teamleden onderzoeken een schietpartij in hun favoriete restaurant, waarbij acht mensen om het leven kwamen. De enige overlevende is Vincent Demarcus, de mede-eigenaar van het pand. Alles wijst erop dat het gaat om een uit de hand gelopen overval. Het team komt al snel een verdachte op het spoor, maar die weet de politie altijd te snel af te zijn.

Vr 27 juli 2018 | 22:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

27/07/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Vr 27 juli 2018 | 09:10 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

27/07/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Vr 27 juli 2018 | 02:35 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Lokomotiv Hockey Team Disaster: In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Ma 16 juli 2018 | 18:45 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

16/07/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Ma 9 juli 2018 | 01:45 Alien: Covenant IMDb: 6.4

09/07/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Vr 6 juli 2018 | 15:15 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

06/07/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 30 juni 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

30/06/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Za 30 juni 2018 | 17:05 Tabloid with Jerry Springer

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wicked Lies: Politie Boston krijgt een belletje van Charles Stuart over het neerschieten van zijn zwangere vrouw. Het verhaal van een overlevende van de Twin Towers wordt in twijfel getrokken.

Di 26 juni 2018 | 16:50 Alien: Covenant IMDb: 6.4

26/06/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Zo 24 juni 2018 | 11:40 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

24/06/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Di 19 juni 2018 | 00:35 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

19/06/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Ma 18 juni 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

18/06/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Vr 15 juni 2018 | 23:45 Alien: Covenant IMDb: 6.4

15/06/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Vr 15 juni 2018 | 22:15 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

15/06/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Wo 13 juni 2018 | 15:15 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

13/06/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Wo 13 juni 2018 | 13:15 Alien: Covenant IMDb: 6.4

13/06/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 12 juni 2018 | 12:10 The Warfighters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin leden van de Special Forces vertellen over hun geheime missies. Red Wings Recovery. Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Zo 10 juni 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

10/06/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Zo 10 juni 2018 | 18:45 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

10/06/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Vr 8 juni 2018 | 17:00 Alien: Covenant IMDb: 6.4

08/06/18 - IMDB * 6.4 - Science fiction , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 5 juni 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

05/06/18 - IMDB * 6.4 - Sf , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Ma 4 juni 2018 | 13:35 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

04/06/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 2 juni 2018 | 22:20 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

02/06/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Zo 27 mei 2018 | 20:30 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

27/05/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Za 26 mei 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.4

26/05/18 - IMDB * 6.4 - Sf , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 22 mei 2018 | 23:10 Alien: Covenant IMDb: 6.5

22/05/18 - IMDB * 6.5 - Sf , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Ma 21 mei 2018 | 15:45 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

21/05/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Vr 18 mei 2018 | 20:30 Alien: Covenant IMDb: 6.5

18/05/18 - IMDB * 6.5 - Sf , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Do 17 mei 2018 | 02:05 Alien: Covenant IMDb: 6.5

17/05/18 - IMDB * 6.5 - Sf , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Zo 13 mei 2018 | 22:20 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

13/05/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Vr 11 mei 2018 | 11:30 Alien: Covenant IMDb: 6.5

11/05/18 - IMDB * 6.5 - Sf , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Wo 9 mei 2018 | 22:55 Alien: Covenant IMDb: 6.5

09/05/18 - IMDB * 6.5 - Sf , De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Wo 9 mei 2018 | 20:30 Resident Evil: The Final Chapter IMDb: 5.6

09/05/18 - IMDB * 5.6 - Actie , De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

De mensheid is op zijn einde in Washington D.C., Amerika. Alice is de enige overlevende na de allerlaatste strijd van de mensen tegen de zombies. Ze moet terugkeren naar Raccoon City, de plek waar de nachtmerrie begon. Hier maakt de Umbrella-organisatie zich klaar voor de doodsteek aan de laatste nog levende mensen. Maar Alice krijgt een onverwachte medestander tijdens haar ultieme poging het kwaad te stoppen.

Wo 2 mei 2018 | 18:30 Alien: Covenant IMDb: 6.5

02/05/18 - IMDB * 6.5 - Sf , Run. De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Run. De bemanning van het kolonieschip Covenant is op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David (Michael Fassbender) te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.

Di 1 mei 2018 | 23:30 Mission to Mars IMDb: 5.6

01/05/18 - IMDB * 5.6 - SF-film, Sf film: 2020. Tijdens een expeditie naar Mars komt een aantal astronauten op mysterieuze wijze om het leven. Er wordt door een team een reddingsoperatie op touw gezet om de dood van de astronauten te onderzoeken en om Luke Graham, de enige overlevende, veilig terug te brengen. Het team doet daarbij een wonderbaarlijke ontdekking. Bekijk hier alle films van Meimaand Filmmaand op Veronica: gids.tv/2235/meimaand films.

Sf-film: 2020. Tijdens een expeditie naar Mars komt een aantal astronauten op mysterieuze wijze om het leven. Er wordt door een team een reddingsoperatie op touw gezet om de dood van de astronauten te onderzoeken en om Luke Graham, de enige overlevende, veilig terug te brengen. Het team doet daarbij een wonderbaarlijke ontdekking. Bekijk hier alle films van Meimaand Filmmaand op Veronica: gids.tv/2235/meimaand-films.

Di 10 april 2018 | 22:50 The Mentalist

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie: Flame Red: In een plattelandsdorpje komen drie van de vier veteranen van een eenheid van de Nationale Garde om in een brand. De laatste overlevende is meteen de hoofdverdachte en Patrick Jane gaat undercover om dit te bewijzen. Het CBI ontdekt dat het eerste slachtoffer iets erg waardevols had gevonden.

Ma 9 april 2018 | 21:06 The Mentalist

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie: Flame Red: In een plattelandsdorpje komen drie van de vier veteranen van een eenheid van de Nationale Garde om in een brand. De laatste overlevende is meteen de hoofdverdachte en Patrick Jane gaat undercover om dit te bewijzen. Het CBI ontdekt dat het eerste slachtoffer iets erg waardevols had gevonden.

Wo 4 april 2018 | 14:20 Poirot

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie (2008): Cat among the pigeons, part 1: Wanneer in het oosterse koninkrijk Ramat revolutionaire strijdkrachten de macht grijpen, wordt de enig overlevende troonsopvolgster, prinses Shaista, het land uit gesmokkeld. Ze wordt verborgen gehouden in de kleine Engelse meisjesschool Meadowbank, die geleid wordt door de progressieve Miss Bulstrode. Maar wanneer de bazige gymlerares Miss Springer met een speer doodgestoken wordt, lijkt de school toch niet zo'n veilige schuilplaats te zijn.

Di 3 april 2018 | 00:00 Z for Zachariah IMDb: 6.0

03/04/18 - IMDB * 6.0 - Drama, thriller, Drama: Na een verwoestende nucleaire ramp is Ann (Margot Robbie) in de veronderstelling dat ze de enige overlevende is van het menselijke ras, totdat ze de zwaargewonde wetenschapper Loomis (Chiwetel Ejiofor) ontmoet. Ze besluit hem te verzorgen en de twee krijgen gevoelens voor elkaar. Hun relatie komt echter op gespannen voet te staan wanneer Caleb (Chris Pine), een andere overlevende, verschijnt. Caleb is jonger, fitter en sterker dan Loomis. Wat volgt is een strijd tussen beide mannen om het...

Drama: Na een verwoestende nucleaire ramp is Ann (Margot Robbie) in de veronderstelling dat ze de enige overlevende is van het menselijke ras, totdat ze de zwaargewonde wetenschapper Loomis (Chiwetel Ejiofor) ontmoet. Ze besluit hem te verzorgen en de twee krijgen gevoelens voor elkaar. Hun relatie komt echter op gespannen voet te staan wanneer Caleb (Chris Pine), een andere overlevende, verschijnt. Caleb is jonger, fitter en sterker dan Loomis. Wat volgt is een strijd tussen beide mannen om het hart van de laatste vrouw op aarde, waarbij hun ware aard naar boven zal komen.

Ma 12 maart 2018 | 19:45 Crime Scene Investigation

Het CSI-team vermoedt dat er een compleet gezin is vermoord. In het huis dat ze doorzoeken, is een bloedbad aangericht. Om te kunnen bewijzen dat het om moord gaat, moeten ze eerst de lichamen van de slachtoffers vinden. De analyse van de bloedmonsters wijst uit dat het om drie mensen gaat. Nick is de enige die ervan overtuigd is dat het vierde slachtoffer, een jong meisje, het heeft overleefd. Het team haalt de onderste steen boven om de daders te vinden en de mogelijk enige overlevende te redden.

Vr 9 maart 2018 | 17:55 NCIS: Los Angeles

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie: Disorder: Een oud-officier, die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis, is de enige overlevende van een dodelijke schietpartij. Naast Kensi, lukt het niemand van het NCIS team om met hem te communiceren.

Zo 4 maart 2018 | 18:05 NCIS: Los Angeles

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie: Disorder: Een oud-officier, die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis, is de enige overlevende van een dodelijke schietpartij. Naast Kensi, lukt het niemand van het NCIS team om met hem te communiceren.

Vr 2 maart 2018 | 14:55 Moby Dick IMDb: 7.4

02/03/18 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Vr 2 maart 2018 | 00:25 Moby Dick IMDb: 7.4

02/03/18 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Do 15 februari 2018 | 08:05 NY Ink

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Achy Breaky Back & Yoji's Bathroom Bound: Een overlevende van een tornado wil een tatoeage om de gebeurtenis te gedenken. Een klant met hypersomnie die moeilijk wakker kan blijven, wil een tatoeage van de Schone Slaapster.

Do 8 februari 2018 | 23:35 Classic Albums: The Beach Boys - Pet Sounds

Muziekdocumentairereeks: In 2016 vierde 'Classic Albums' de 50ste verjaardag van de release van Brian Wilson's meesterwerk 'The Beach Boys - Pet Sounds'. Brian Wilson en de overlevende leden van The Beach Boys (Mike Love, Al Jardine, Bruce Johnston en David Marks) leiden ons door het proces van het schrijven en opnemen van dit legendarische album. Een album dat is uitgeroepen tot een van de invloedrijkste albums aller tijden. Met exclusieve interviews en zeldzaam beeldmateriaal van de opnamesessies.

Wo 31 januari 2018 | 07:15 Air Crash Investigation

In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Wo 31 januari 2018 | 03:40 Air Crash Investigation

In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Za 27 januari 2018 | 09:25 Moby Dick IMDb: 7.4

27/01/18 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Za 27 januari 2018 | 02:25 Moby Dick IMDb: 7.4

27/01/18 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Za 27 januari 2018 | 00:45 Scream Queens

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische Horrorserie: Handidates: Vastbesloten om er achter te komen wie de moordenaar is, ondervragen decaan Munsch, Denise en de Chanels Hester, evenals de enige overlevende van het Halloween bloedbad.

Di 23 januari 2018 | 21:55 Scream Queens

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische Horrorserie: Handidates: Vastbesloten om er achter te komen wie de moordenaar is, ondervragen decaan Munsch, Denise en de Chanels Hester, evenals de enige overlevende van het Halloween bloedbad.

Za 6 januari 2018 | 22:40 Graffiti IMDb: 7.4

06/01/18 - IMDB * 7.4 - Kortfilm: In een postapocalyptische wereld is Edgar een eenzame overlevende. Zijn monotone bestaan wordt plots doorbroken wanneer hij op zijn slaapkamermuur verse graffiti ontdekt. Er staat slechts één woord: 'Anna'.

Kortfilm: In een postapocalyptische wereld is Edgar een eenzame overlevende. Zijn monotone bestaan wordt plots doorbroken wanneer hij op zijn slaapkamermuur verse graffiti ontdekt. Er staat slechts één woord: 'Anna'.

Vr 5 januari 2018 | 00:43 The Strain

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse Horrorserie: The Box: De vier overlevende passagiers in het mysterieuze vliegtuig op de luchthaven van New York beginnen ondertussen vreemde symptomen te vertonen. Het plan van Eph en Nora om de vier in quarantaine te plaatsen, valt in het water nadat er foute informatie werd verspreid over wat er in het vliegtuig gebeurde. Van bovenaf wordt immers de opdracht gegeven om hen vrij te laten. Ondertussen krijgt Setrakian in de gevangenis een verrassend bezoek van een oude bekende.

Di 2 januari 2018 | 02:40 The Strain

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse Horrorserie: The Box: De vier overlevende passagiers in het mysterieuze vliegtuig op de luchthaven van New York beginnen ondertussen vreemde symptomen te vertonen. Het plan van Eph en Nora om de vier in quarantaine te plaatsen, valt in het water nadat er foute informatie werd verspreid over wat er in het vliegtuig gebeurde. Van bovenaf wordt immers de opdracht gegeven om hen vrij te laten. Ondertussen krijgt Setrakian in de gevangenis een verrassend bezoek van een oude bekende.

Di 2 januari 2018 | 00:00 The Strain

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse Horrorserie: The Box: De vier overlevende passagiers in het mysterieuze vliegtuig op de luchthaven van New York beginnen ondertussen vreemde symptomen te vertonen. Het plan van Eph en Nora om de vier in quarantaine te plaatsen, valt in het water nadat er foute informatie werd verspreid over wat er in het vliegtuig gebeurde. Van bovenaf wordt immers de opdracht gegeven om hen vrij te laten. Ondertussen krijgt Setrakian in de gevangenis een verrassend bezoek van een oude bekende.

Do 28 december 2017 | 18:30 Tabloid with Jerry Springer

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wicked Lies: Politie Boston krijgt een belletje van Charles Stuart over het neerschieten van zijn zwangere vrouw. Het verhaal van een overlevende van de Twin Towers wordt in twijfel getrokken.

Wo 27 december 2017 | 21:55 Chicago P.D

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse politieserie: She's Got Us: Wanneer het team een telefoontje krijgt over schoten in een gezinswoning, gaan Lindsay en Halstead ter plaatse. Daar ontdekken ze dat een jong meisje de enige overlevende is van het drama. Dr. Charles onderzoekt of het meisje, dat volledig getraumatiseerd is, in staat is om de politie te helpen om de dader te identificeren. Dawson en Olinsky onderzoeken ondertussen een groep mogelijke verdachten. Platt probeert commandant Crowley ervan te overtuigen dat Roman en Burgess partners kunnen blijven.

Ma 25 december 2017 | 02:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Zo 24 december 2017 | 21:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Di 19 december 2017 | 09:30 Moby Dick IMDb: 7.4

19/12/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Di 19 december 2017 | 02:30 Moby Dick IMDb: 7.4

19/12/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Za 16 december 2017 | 00:30 Bordertown IMDb: 6.1

16/12/17 - IMDB * 6.1 - Thriller: Lauren Fredericks is een onderzoeksjournaliste voor een belangrijke Amerikaanse krant. Ze voert onderzoek naar een reeks moorden die plaatsvonden bij fabrieken in de buurt van de Mexicaanse steden Juárez en El Paso. Er zijn reeds verscheidene arbeiders uit deze fabrieken op mysterieuze wijze verdwenen. Hun lijken werden een tijd later in het omliggende woestijngebied ontdekt. Samen met Alfonso Diaz slaagt Lauren erin om Eva te vinden, een overlevende, die hen zal helpen om de daders te...

Thriller: Lauren Fredericks is een onderzoeksjournaliste voor een belangrijke Amerikaanse krant. Ze voert onderzoek naar een reeks moorden die plaatsvonden bij fabrieken in de buurt van de Mexicaanse steden Juárez en El Paso. Er zijn reeds verscheidene arbeiders uit deze fabrieken op mysterieuze wijze verdwenen. Hun lijken werden een tijd later in het omliggende woestijngebied ontdekt. Samen met Alfonso Diaz slaagt Lauren erin om Eva te vinden, een overlevende, die hen zal helpen om de daders te ontmaskeren. Maar dat is buiten enkele corrupte leden van de Mexicaanse overheid gerekend, die vastbesloten zijn het onderzoek te saboteren.

Za 2 december 2017 | 21:49 CSI: Miami

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie: Point of impact: Het CSI-team onderzoekt een bizar ongeval waarbij twee auto's tegen mekaar zijn gebotst. De vrouw in de ene auto is gestorven, terwijl de man in de andere auto geen schrammetje heeft. Wanneer Cardoza met de vrouw van de overlevende praat, zegt ze dat de auto waar haar echtgenoot in reed een gestolen wagen was.

Za 2 december 2017 | 19:20 Tabloid with Jerry Springer

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wicked Lies: Politie Boston krijgt een belletje van Charles Stuart over het neerschieten van zijn zwangere vrouw. Het verhaal van een overlevende van de Twin Towers wordt in twijfel getrokken.

Do 30 november 2017 | 06:00 Moby Dick IMDb: 7.4

30/11/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Do 30 november 2017 | 02:35 Moby Dick IMDb: 7.4

30/11/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Za 25 november 2017 | 20:54 CSI: Miami

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie: Bolt action: Tijdens een volleybaltornooi voor het goede doel worden drie mannen geëlektrocuteerd door een kabel die in het zand lag. De enige overlevende werd gered door zijn rubberen zolen. Jesse en Calleigh ontdekken dat de organisatrice, een rijke, oudere vrouw, een affaire had met twee van de drie slachtoffers. Mede door de getuigenis van Calleigh wordt de zaak tegen Delko doorverwezen naar assisen. Zal het jonge koppel deze storm overleven?

Za 4 november 2017 | 23:55 Evil Things

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Evil Eye & The Attic: Een overlevende van een dodelijke tragedie wordt gekweld door gruwelijke visioenen en een man ontketent paranormale krachten na het bekijken van mysterieuze videobanden.

Di 31 oktober 2017 | 08:20 Air Crash Investigation

In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Za 14 oktober 2017 | 23:40 Bordertown IMDb: 6.1

14/10/17 - IMDB * 6.1 - Thriller: Lauren Fredericks is een onderzoeksjournaliste voor een belangrijke Amerikaanse krant. Ze voert onderzoek naar een reeks moorden die plaatsvonden bij fabrieken in de buurt van de Mexicaanse steden Juárez en El Paso. Er zijn reeds verscheidene arbeiders uit deze fabrieken op mysterieuze wijze verdwenen. Hun lijken werden een tijd later in het omliggende woestijngebied ontdekt. Samen met Alfonso Diaz slaagt Lauren erin om Eva te vinden, een overlevende, die hen zal helpen om de daders te...

Thriller: Lauren Fredericks is een onderzoeksjournaliste voor een belangrijke Amerikaanse krant. Ze voert onderzoek naar een reeks moorden die plaatsvonden bij fabrieken in de buurt van de Mexicaanse steden Juárez en El Paso. Er zijn reeds verscheidene arbeiders uit deze fabrieken op mysterieuze wijze verdwenen. Hun lijken werden een tijd later in het omliggende woestijngebied ontdekt. Samen met Alfonso Diaz slaagt Lauren erin om Eva te vinden, een overlevende, die hen zal helpen om de daders te ontmaskeren. Maar dat is buiten enkele corrupte leden van de Mexicaanse overheid gerekend, die vastbesloten zijn het onderzoek te saboteren.

Za 14 oktober 2017 | 05:10 NY Ink

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Achy Breaky Back & Yoji's Bathroom Bound: Een overlevende van een tornado wil een tatoeage om de gebeurtenis te gedenken. Een klant met hypersomnie die moeilijk wakker kan blijven, wil een tatoeage van de Schone Slaapster.

Vr 13 oktober 2017 | 13:40 NY Ink

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Achy Breaky Back & Yoji's Bathroom Bound: Een overlevende van een tornado wil een tatoeage om de gebeurtenis te gedenken. Een klant met hypersomnie die moeilijk wakker kan blijven, wil een tatoeage van de Schone Slaapster.

Do 12 oktober 2017 | 16:30 Moby Dick IMDb: 7.4

12/10/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Zo 1 oktober 2017 | 14:20 Tabloid with Jerry Springer

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wicked Lies: Politie Boston krijgt een belletje van Charles Stuart over het neerschieten van zijn zwangere vrouw. Het verhaal van een overlevende van de Twin Towers wordt in twijfel getrokken.

Za 30 september 2017 | 01:05 The Following

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie: For Joe: Joe is ondergedoken bij een van zijn volgelingen, prostituee Judy. Een klant van Judy herkent Joe meteen en Joe ziet zich verplicht om samen met Judy's dochter Mandy de man uit de weg te ruimen. Ryan zit nog steeds achter Mark en Luke aan. Zij zijn opgedaagd op een benefietevenement waar Lily Gray, de enige overlevende van het bloedbad op de metro, zal spreken. Ryan probeert de vrouw in veiligheid te brengen.

Vr 29 september 2017 | 17:05 Tabloid with Jerry Springer

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Wicked Lies: Politie Boston krijgt een belletje van Charles Stuart over het neerschieten van zijn zwangere vrouw. Het verhaal van een overlevende van de Twin Towers wordt in twijfel getrokken.

Vr 15 september 2017 | 18:30 Crime Scene Investigation

Het CSI-team vermoedt dat er een compleet gezin is vermoord. In het huis dat ze doorzoeken, is een bloedbad aangericht. Om te kunnen bewijzen dat het om moord gaat, moeten ze eerst de lichamen van de slachtoffers vinden. De analyse van de bloedmonsters wijst uit dat het om drie mensen gaat. Nick is de enige die ervan overtuigd is dat het vierde slachtoffer, een jong meisje, het heeft overleefd. Het team haalt de onderste steen boven om de daders te vinden en de mogelijk enige overlevende te redden.

Zo 20 augustus 2017 | 15:00 TV Show special

Special: In deze speciale zomereditie van zijn programma bezoekt Ivo Niehe Annette Herfkens; 25 jaar geleden de enige overlevende van een vliegtuigramp in Vietnam. Hoe kijkt zij nu terug op die fatale crash, waarbij ze haar grote liefde dood in de stoel naast zich zag en welke invloed heeft die gebeurtenis op hoe ze om gaat met haar zoon Max die lijdt aan een ernstige vorm van autisme?

Do 17 augustus 2017 | 13:05 Simshar IMDb: 6.7

17/08/17 - IMDB * 6.7 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Zo 13 augustus 2017 | 01:05 Het uur van de wolf: Gimme Danger - Iggy Pop & The Stooges

Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock-'n-roll-band ooit: de oerpunkband The Stooges. De New Yorkse regisseur laat zijn vriend Iggy Pop, frontman en enige overlevende van de originele Stooges-bezetting, het verhaal van de band uit de doeken doet in deze documentaire. Jarmusch maakte een originele fanfilm over de wildste en rauwste popband ooit, waarin niets onbesproken blijft: het ongelimiteerde drugsgebruik, het spelplezier, de samenwerking met onder andere John Cale, zangeres Nico en David Bowie, het gebrek aan discipline dat de band deed opbreken in 1973 en de wederopstanding van de band in 2003. Rockfenomeen Iggy Pop is een charismatisch verteller. In een aimabele sfeer worden de verhalen met veel zelfspot en humor opgedist. Pop (69) herinnert het zich opvallend gedetailleerd - dat de enorme hoeveelheden drugs zijn geheugen niet hebben aangetast mag een wonder heten. Regisseur Jarmusch heeft uit alle hoeken en gaten archiefmateriaal opgeduikeld, waarin goed te zien is hoe ruig de muziek van The Stooges is, hoe anarchistisch hun inslag en hoe uitzinnig het publiek. Dat wordt vooral veroorzaakt door Iggy Pop die, als altijd halfnaakt, zo energiek over op het podium danst, springt en kronkelt dat Mick Jagger er bleekjes bij afsteekt. Daarnaast maakte Jarmusch een eigenzinnige, associatieve montage: de anekdotes van Iggy en de andere bandleden worden geïllustreerd met geestig ingezette stukjes speelfilm, televisie en speciaal gemaakte animaties.

Za 12 augustus 2017 | 04:00 Het uur van de wolf: Gimme Danger - Iggy Pop & The Stooges

Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock-'n-roll-band ooit: de oerpunkband The Stooges. De New Yorkse regisseur laat zijn vriend Iggy Pop, frontman en enige overlevende van de originele Stooges-bezetting, het verhaal van de band uit de doeken doet in deze documentaire. Jarmusch maakte een originele fanfilm over de wildste en rauwste popband ooit, waarin niets onbesproken blijft: het ongelimiteerde drugsgebruik, het spelplezier, de samenwerking met onder andere John Cale, zangeres Nico en David Bowie, het gebrek aan discipline dat de band deed opbreken in 1973 en de wederopstanding van de band in 2003. Rockfenomeen Iggy Pop is een charismatisch verteller. In een aimabele sfeer worden de verhalen met veel zelfspot en humor opgedist. Pop (69) herinnert het zich opvallend gedetailleerd - dat de enorme hoeveelheden drugs zijn geheugen niet hebben aangetast mag een wonder heten. Regisseur Jarmusch heeft uit alle hoeken en gaten archiefmateriaal opgeduikeld, waarin goed te zien is hoe ruig de muziek van The Stooges is, hoe anarchistisch hun inslag en hoe uitzinnig het publiek. Dat wordt vooral veroorzaakt door Iggy Pop die, als altijd halfnaakt, zo energiek over op het podium danst, springt en kronkelt dat Mick Jagger er bleekjes bij afsteekt. Daarnaast maakte Jarmusch een eigenzinnige, associatieve montage: de anekdotes van Iggy en de andere bandleden worden geïllustreerd met geestig ingezette stukjes speelfilm, televisie en speciaal gemaakte animaties.

Vr 11 augustus 2017 | 02:00 The Mentalist

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadreeks: Flame Red: In een plattelandsdorpje komen drie van de vier veteranen van een eenheid van de Nationale Garde om in een brand. De laatste overlevende is meteen de hoofdverdachte en Patrick Jane gaat undercover om dit te bewijzen. Het CBI ontdekt dat het eerste slachtoffer iets erg waardevols had gevonden.

Do 10 augustus 2017 | 21:05 The Mentalist

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadreeks: Flame Red: In een plattelandsdorpje komen drie van de vier veteranen van een eenheid van de Nationale Garde om in een brand. De laatste overlevende is meteen de hoofdverdachte en Patrick Jane gaat undercover om dit te bewijzen. Het CBI ontdekt dat het eerste slachtoffer iets erg waardevols had gevonden.

Di 8 augustus 2017 | 21:30 Het uur van de wolf: Gimme Danger - Iggy Pop & The Stooges

Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock-'n-roll-band ooit: de oerpunkband The Stooges. De New Yorkse regisseur laat zijn vriend Iggy Pop, frontman en enige overlevende van de originele Stooges-bezetting, het verhaal van de band uit de doeken doet in deze documentaire. Jarmusch maakte een originele fanfilm over de wildste en rauwste popband ooit, waarin niets onbesproken blijft: het ongelimiteerde drugsgebruik, het spelplezier, de samenwerking met onder andere John Cale, zangeres Nico en David Bowie, het gebrek aan discipline dat de band deed opbreken in 1973 en de wederopstanding van de band in 2003. Rockfenomeen Iggy Pop is een charismatisch verteller. In een aimabele sfeer worden de verhalen met veel zelfspot en humor opgedist. Pop (69) herinnert het zich opvallend gedetailleerd - dat de enorme hoeveelheden drugs zijn geheugen niet hebben aangetast mag een wonder heten. Regisseur Jarmusch heeft uit alle hoeken en gaten archiefmateriaal opgeduikeld, waarin goed te zien is hoe ruig de muziek van The Stooges is, hoe anarchistisch hun inslag en hoe uitzinnig het publiek. Dat wordt vooral veroorzaakt door Iggy Pop die, als altijd halfnaakt, zo energiek over op het podium danst, springt en kronkelt dat Mick Jagger er bleekjes bij afsteekt. Daarnaast maakte Jarmusch een eigenzinnige, associatieve montage: de anekdotes van Iggy en de andere bandleden worden geïllustreerd met geestig ingezette stukjes speelfilm, televisie en speciaal gemaakte animaties.

Di 8 augustus 2017 | 09:25 Het uur van de wolf: Gimme Danger - Iggy Pop & The Stooges

Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock-'n-roll-band ooit: de oerpunkband The Stooges. De New Yorkse regisseur laat zijn vriend Iggy Pop, frontman en enige overlevende van de originele Stooges-bezetting, het verhaal van de band uit de doeken doet in deze documentaire. Jarmusch maakte een originele fanfilm over de wildste en rauwste popband ooit, waarin niets onbesproken blijft: het ongelimiteerde drugsgebruik, het spelplezier, de samenwerking met onder andere John Cale, zangeres Nico en David Bowie, het gebrek aan discipline dat de band deed opbreken in 1973 en de wederopstanding van de band in 2003. Rockfenomeen Iggy Pop is een charismatisch verteller. In een aimabele sfeer worden de verhalen met veel zelfspot en humor opgedist. Pop (69) herinnert het zich opvallend gedetailleerd - dat de enorme hoeveelheden drugs zijn geheugen niet hebben aangetast mag een wonder heten. Regisseur Jarmusch heeft uit alle hoeken en gaten archiefmateriaal opgeduikeld, waarin goed te zien is hoe ruig de muziek van The Stooges is, hoe anarchistisch hun inslag en hoe uitzinnig het publiek. Dat wordt vooral veroorzaakt door Iggy Pop die, als altijd halfnaakt, zo energiek over op het podium danst, springt en kronkelt dat Mick Jagger er bleekjes bij afsteekt. Daarnaast maakte Jarmusch een eigenzinnige, associatieve montage: de anekdotes van Iggy en de andere bandleden worden geïllustreerd met geestig ingezette stukjes speelfilm, televisie en speciaal gemaakte animaties.

Ma 7 augustus 2017 | 12:40 Het uur van de wolf: Gimme Danger - Iggy Pop & The Stooges

Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock-'n-roll-band ooit: de oerpunkband The Stooges. De New Yorkse regisseur laat zijn vriend Iggy Pop, frontman en enige overlevende van de originele Stooges-bezetting, het verhaal van de band uit de doeken doet in deze documentaire. Jarmusch maakte een originele fanfilm over de wildste en rauwste popband ooit, waarin niets onbesproken blijft: het ongelimiteerde drugsgebruik, het spelplezier, de samenwerking met onder andere John Cale, zangeres Nico en David Bowie, het gebrek aan discipline dat de band deed opbreken in 1973 en de wederopstanding van de band in 2003. Rockfenomeen Iggy Pop is een charismatisch verteller. In een aimabele sfeer worden de verhalen met veel zelfspot en humor opgedist. Pop (69) herinnert het zich opvallend gedetailleerd - dat de enorme hoeveelheden drugs zijn geheugen niet hebben aangetast mag een wonder heten. Regisseur Jarmusch heeft uit alle hoeken en gaten archiefmateriaal opgeduikeld, waarin goed te zien is hoe ruig de muziek van The Stooges is, hoe anarchistisch hun inslag en hoe uitzinnig het publiek. Dat wordt vooral veroorzaakt door Iggy Pop die, als altijd halfnaakt, zo energiek over op het podium danst, springt en kronkelt dat Mick Jagger er bleekjes bij afsteekt. Daarnaast maakte Jarmusch een eigenzinnige, associatieve montage: de anekdotes van Iggy en de andere bandleden worden geïllustreerd met geestig ingezette stukjes speelfilm, televisie en speciaal gemaakte animaties.

Vr 4 augustus 2017 | 21:20 Het uur van de wolf: Gimme Danger - Iggy Pop & The Stooges

Hun muziek werd door critici eind jaren zestig bizar genoemd, smakeloos, kinderachtig en fantasieloos, maar cineast Jim Jarmusch vindt ze simpelweg de beste rock-'n-roll-band ooit: de oerpunkband The Stooges. De New Yorkse regisseur laat zijn vriend Iggy Pop, frontman en enige overlevende van de originele Stooges-bezetting, het verhaal van de band uit de doeken doet in deze documentaire. Jarmusch maakte een originele fanfilm over de wildste en rauwste popband ooit, waarin niets onbesproken blijft: het ongelimiteerde drugsgebruik, het spelplezier, de samenwerking met onder andere John Cale, zangeres Nico en David Bowie, het gebrek aan discipline dat de band deed opbreken in 1973 en de wederopstanding van de band in 2003. Rockfenomeen Iggy Pop is een charismatisch verteller. In een aimabele sfeer worden de verhalen met veel zelfspot en humor opgedist. Pop (69) herinnert het zich opvallend gedetailleerd - dat de enorme hoeveelheden drugs zijn geheugen niet hebben aangetast mag een wonder heten. Regisseur Jarmusch heeft uit alle hoeken en gaten archiefmateriaal opgeduikeld, waarin goed te zien is hoe ruig de muziek van The Stooges is, hoe anarchistisch hun inslag en hoe uitzinnig het publiek. Dat wordt vooral veroorzaakt door Iggy Pop die, als altijd halfnaakt, zo energiek over op het podium danst, springt en kronkelt dat Mick Jagger er bleekjes bij afsteekt. Daarnaast maakte Jarmusch een eigenzinnige, associatieve montage: de anekdotes van Iggy en de andere bandleden worden geïllustreerd met geestig ingezette stukjes speelfilm, televisie en speciaal gemaakte animaties.

Wo 2 augustus 2017 | 07:40 Moby Dick IMDb: 7.4

02/08/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Di 1 augustus 2017 | 15:15 Moby Dick IMDb: 7.4

01/08/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Do 27 juli 2017 | 22:10 Riviera

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse thrillerreeks: La chambre secrète: Georgina beseft dat haar man dood is. Ze wil absoluut uitzoeken wat Constantine die avond op dat jacht deed. Daarvoor gaat ze op zoek naar Grigory Litinov, de zoon van de oligarch die haar man zou ontmoeten. Of ligt de waarheid in de paniekkamer die hij recentelijk had laten installeren? Georgina brengt de familie bij elkaar om op zoek te gaan naar antwoorden. Het gedrag van Christos loopt de spuigaten uit en brengt hem zelfs in gevaar. Elena, de enige overlevende van de explosie, ontwaakt.

Do 27 juli 2017 | 09:50 Simshar IMDb: 6.6

27/07/17 - IMDB * 6.6 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Za 22 juli 2017 | 13:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Vr 14 juli 2017 | 17:15 Air Crash Investigation

In 2011 stortte een Russische Yak-42D in de Wolga, met een succesvol ijshockeyteam aan boord. Er was één overlevende.

Do 13 juli 2017 | 10:10 Simshar IMDb: 6.6

13/07/17 - IMDB * 6.6 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Di 11 juli 2017 | 02:05 Simshar IMDb: 6.7

11/07/17 - IMDB * 6.7 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Di 4 juli 2017 | 16:20 Simshar IMDb: 6.7

04/07/17 - IMDB * 6.7 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Zo 25 juni 2017 | 19:30 Vranckx

Aflevering 25 - Reportagemagazine van en met Rudi Vranckx: Een koptische kwestie: Bij twee aanslagen op koptische kerken in Egypte vielen op Palmzondag tientallen doden en gewonden. Een dag eerder arriveerde in Ca?ro een team van Nomaden, uitgerekend om het verhaal van de koptische christenen in beeld te brengen. Enkele maanden geleden verklaarde IS de koptische christenen in Egypte openlijk tot hun nieuwe doelwit. Families werden uit hun dorpen verjaagd in Zuid-Sina? en de aanslagen volgden elkaar op. Het dodental en de bloederigheid is ongezien en laat zowel kopten als moslims perplex achter. Overlevende slachtoffers doen hun verhaal.

Zo 18 juni 2017 | 09:05 Moby Dick IMDb: 7.4

18/06/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Za 17 juni 2017 | 17:05 Moby Dick IMDb: 7.4

17/06/17 - IMDB * 7.4 - Actie, De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

De enige overlevende van een verlorengegaan walvisschip vertelt het verhaal van de zelfdestructieve obsessie van zijn kapitein om de witte walvis Moby Dick te vangen.

Do 15 juni 2017 | 04:10 Simshar IMDb: 6.8

15/06/17 - IMDB * 6.8 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Wo 14 juni 2017 | 10:35 Z For Zachariah IMDb: 6

14/06/17 - IMDB * 6 - Actie, Film, Een nucleaire ramp heeft de wereld nagenoeg onbewoonbaar gemaakt maar Ann Burdens boerderij is gespaard dankzij de rotswanden die het stuk land omringen. Op een dag arriveert een andere overlevende in de vallei; John. Ann en de nieuwkomer bouwen een voorzichtige vriendschap op en door Johns kennis als ingenieur krijgen ze de tractor weer aan de praat. De fragiele relatie tussen Ann en John wordt op de proef gesteld als een derde persoon zich op de boerderij meldt. Deze Caleb heeft dezelfde...

Een nucleaire ramp heeft de wereld nagenoeg onbewoonbaar gemaakt maar Ann Burdens boerderij is gespaard dankzij de rotswanden die het stuk land omringen. Op een dag arriveert een andere overlevende in de vallei; John. Ann en de nieuwkomer bouwen een voorzichtige vriendschap op en door Johns kennis als ingenieur krijgen ze de tractor weer aan de praat. De fragiele relatie tussen Ann en John wordt op de proef gesteld als een derde persoon zich op de boerderij meldt. Deze Caleb heeft dezelfde religieuze overtuigingen als Ann maar botst met John.

Di 13 juni 2017 | 17:30 Cobra 11

Vijf programmeurs van computerbedrijf Gametrack zijn vermoord. De jonge Lara is de enige overlevende. Technisch expert Hartmut valt voor haar en wanneer Lara wordt ontmaskerd als hacker, slaan ze samen op de vlucht. Dan worden allerlei systemen in Keulen gehackt en ontdekt Lara dat de cyberaanval te maken heeft met de moorden.

Za 10 juni 2017 | 19:00 Cobra 11

Vijf programmeurs van computerbedrijf Gametrack zijn vermoord. De jonge Lara is de enige overlevende. Technisch expert Hartmut valt voor haar en wanneer Lara wordt ontmaskerd als hacker, slaan ze samen op de vlucht. Dan worden allerlei systemen in Keulen gehackt en ontdekt Lara dat de cyberaanval te maken heeft met de moorden.

Vr 9 juni 2017 | 13:55 Simshar IMDb: 6.8

09/06/17 - IMDB * 6.8 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Do 8 juni 2017 | 22:30 Cobra 11

Vijf programmeurs van computerbedrijf Gametrack zijn vermoord. De jonge Lara is de enige overlevende. Technisch expert Hartmut valt voor haar en wanneer Lara wordt ontmaskerd als hacker, slaan ze samen op de vlucht. Dan worden allerlei systemen in Keulen gehackt en ontdekt Lara dat de cyberaanval te maken heeft met de moorden.

Ma 5 juni 2017 | 09:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Zo 4 juni 2017 | 23:00 People Magazine Investigates

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Grim Sleeper: De enige overlevende van een seriemoordenaar helpt de politie om de dader op te sporen. Na een zoektocht van decennia komt uit onverwachte hoek een verdachte in beeld.

Zo 4 juni 2017 | 23:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Za 3 juni 2017 | 11:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Wo 31 mei 2017 | 18:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Wo 31 mei 2017 | 02:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Di 30 mei 2017 | 21:00 The Warfighters

Afghanistan 2005: een snelle-reactiemacht die de resten van een neergestorte heli moet bergen, hoort dat er één overlevende is die ze moeten redden. Deze mannen gaan tot het uiterste om hun missie te volbrengen.

Ma 29 mei 2017 | 23:05 Simshar

29/05/17 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Ma 29 mei 2017 | 00:45 People Magazine Investigates

Seizoen 1 - Aflevering 10 - The Accused, Jeffrey MacDonald: Jeffrey MacDonald is de enige overlevende van een gewelddadige inbraak in 1970 waarbij zijn vrouw en dochter omkwamen. De politie is ervan overtuigd dat MacDonald zelf de dader is.

Vr 19 mei 2017 | 08:20 Simshar IMDb: 7.1

19/05/17 - IMDB * 7.1 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Wo 17 mei 2017 | 23:00 People Magazine Investigates

Seizoen 1 - Aflevering 10 - The Accused, Jeffrey MacDonald: Jeffrey MacDonald is de enige overlevende van een gewelddadige inbraak in 1970 waarbij zijn vrouw en dochter omkwamen. De politie is ervan overtuigd dat MacDonald zelf de dader is.

Di 16 mei 2017 | 21:25 Chicago Fire

Severide raapt eindelijk de moed bij elkaar om korpschef Boden te vertellen over zijn schouderblessure en hij neemt enkele belangrijke beslissingen over zijn toekomst. Casey blijft ondertussen worstelen met familiezaken en Dawson neemt het heft in eigen handen wanneer ze ontdekt dat een jong meisje de enige overlevende is bij een nieuwe oproep.

Di 16 mei 2017 | 20:30 Meet The Penguins

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Vlak bij Kaapstad worden drie?ndertig pingu?ns door luipaarden gedood. De enige overlevende pingu?n wordt door rangers met spoed naar Sanccob gebracht. Zal de vogel het overleven?

Za 13 mei 2017 | 22:50 American Horror Story

Lee Harris is de enige overlevende van Return to Roanoke: Three Days in Hell. Hij beslist om zijn gruwelijke ervaringen te delen tijdens een live televisie-interview.

Ma 8 mei 2017 | 23:50 American Horror Story

Lee Harris is de enige overlevende van Return to Roanoke: Three Days in Hell. Hij beslist om zijn gruwelijke ervaringen te delen tijdens een live televisie-interview.

Ma 8 mei 2017 | 03:35 Simshar IMDb: 7.1

08/05/17 - IMDB * 7.1 - Drama, Film1 Sundance De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden....

Film1 Sundance - De jonge Theo gaat voor het eerst de zee op met zijn Maltese vissersfamilie. Het avontuur gaat mis wanneer de 'Simshar' zinkt en de bemanning in de Middellandse Zee terechtkomt. Alex, een arts die tegen zijn zin op een Turkse boot zit die Afrikaanse migranten heeft gered tussen Malta en Italië, kan geen kant op omdat de landen het niet eens worden over de opvang van de migranten. De verhalen spelen zich naast elkaar af, maar komen tragisch samen wanneer de vissers worden gevonden. Er is slechts één overlevende.

Do 9 februari 2017 | 14:05 Hart van Nederland - Late editie

Onderwerpen van vanavond: - Daders dodelijke woningoverval Geleen spoorloos - Eindelijk tehuis voor zwaar gehandicapte Yoran - Laatste overlevende Buchenwald over bezoek WA - Koortsboom dreigt te bezwijken onder lapjes

Wo 8 februari 2017 | 22:30 Hart van Nederland - Late editie

Onderwerpen van vanavond: - Daders dodelijke woningoverval Geleen spoorloos - Eindelijk tehuis voor zwaar gehandicapte Yoran - Laatste overlevende Buchenwald over bezoek WA - Koortsboom dreigt te bezwijken onder lapjes

Vr 3 juli 2015 | 17:30 Forensic Files

Wanneer het verhaal van de enige overlevende van een schietpartij afwijkt van het bewijs, hoopt het forensisch team te ontdekken wat er is gebeurd.

Vr 3 juli 2015 | 17:00 Forensic Files

Wanneer het verhaal van de enige overlevende van een schietpartij afwijkt van het bewijs, hoopt het forensisch team te ontdekken wat er is gebeurd.

Vr 3 juli 2015 | 13:30 Forensic Files

Wanneer het verhaal van de enige overlevende van een schietpartij afwijkt van het bewijs, hoopt het forensisch team te ontdekken wat er is gebeurd.

Vr 3 juli 2015 | 13:00 Forensic Files

Wanneer het verhaal van de enige overlevende van een schietpartij afwijkt van het bewijs, hoopt het forensisch team te ontdekken wat er is gebeurd.

Do 25 december 2014 | 02:45 EénVandaag

Vandaag in EénVandaag: -De moedigste mens: Gita Wiegel Vanavond aandacht voor de nu 14-jarige Gita Wiegel uit Wierden. Ze verloor haar moeder met de ramp met vlucht MH17 en ontroerde heel Nederland met haar speech tijdens de Nationale herdenking. -Terugblik: tsunami 10 jaar geleden Van Indonesië tot Madagascar: bij de tsunami in 2004 komen in totaal 230.000 mensen om het leven. De zeebodem scheurt open door een beving met een kracht van 9,3 op de schaal van Richter. Uiterst krachtige golven sleuren in 14 landen honderdduizenden mensen mee de dood in. Twee miljoen mensen raken dakloos. Het zwaarst getroffen wordt het Indonesische eiland Sumatra, waar in de regio Atjeh 170.000 doden vallen. In Thailand sterven 8000 mensen, waaronder veel toeristen. Onder de slachtoffers zijn ook 36 Nederlanders. Tweede Kerstdag is het precies tien jaar geleden. Tijd voor een terugblik op de tsunami, een van de ergste natuurrampen uit de geschiedenis. We spreken met overlevende Theo Hurkmans, die zijn vrouw verliest in Khao Lak tijdens een vakantie. Daarnaast een interview met Ben Bot, in 2004 minister van Buitenlandse Zaken. Ook Pieter Wiersinga, oud-leider van het Rampen Identificatie Team (RIT), komt aan het woord.

Wo 24 december 2014 | 18:15 EénVandaag

Vandaag in EénVandaag: -De moedigste mens: Gita Wiegel Vanavond aandacht voor de nu 14-jarige Gita Wiegel uit Wierden. Ze verloor haar moeder met de ramp met vlucht MH17 en ontroerde heel Nederland met haar speech tijdens de Nationale herdenking. -Terugblik: tsunami 10 jaar geleden Van Indonesië tot Madagascar: bij de tsunami in 2004 komen in totaal 230.000 mensen om het leven. De zeebodem scheurt open door een beving met een kracht van 9,3 op de schaal van Richter. Uiterst krachtige golven sleuren in 14 landen honderdduizenden mensen mee de dood in. Twee miljoen mensen raken dakloos. Het zwaarst getroffen wordt het Indonesische eiland Sumatra, waar in de regio Atjeh 170.000 doden vallen. In Thailand sterven 8000 mensen, waaronder veel toeristen. Onder de slachtoffers zijn ook 36 Nederlanders. Tweede Kerstdag is het precies tien jaar geleden. Tijd voor een terugblik op de tsunami, een van de ergste natuurrampen uit de geschiedenis. We spreken met overlevende Theo Hurkmans, die zijn vrouw verliest in Khao Lak tijdens een vakantie. Daarnaast een interview met Ben Bot, in 2004 minister van Buitenlandse Zaken. Ook Pieter Wiersinga, oud-leider van het Rampen Identificatie Team (RIT), komt aan het woord.

Ma 9 september 2013 | 00:00 The Bridge

(herh.) Afl. 3 van 13: Rio. Sonya en Marco gaan achter een hoofdverdachte aan die hen naar de overlevende in de woestijn kan leiden. Charlotte gaat de confrontatie aan met een onverwachte bezoeker. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar.

Za 7 september 2013 | 22:00 The Bridge

(herh. van 3-9-2013) Afl. 3 van 13: Rio. Sonya en Marco gaan achter een hoofdverdachte aan die hen naar de overlevende in de woestijn kan leiden. Charlotte gaat de confrontatie aan met een onverwachte bezoeker. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar.

Wo 4 september 2013 | 23:35 The Bridge

(herh. van 3-9-2013) Afl. 3 van 13: Rio. Sonya en Marco gaan achter een hoofdverdachte aan die hen naar de overlevende in de woestijn kan leiden. Charlotte gaat de confrontatie aan met een onverwachte bezoeker. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar.

Di 3 september 2013 | 20:30 The Bridge

Afl. 3 van 13: Rio. Sonya en Marco gaan achter een hoofdverdachte aan die hen naar de overlevende in de woestijn kan leiden. Charlotte gaat de confrontatie aan met een onverwachte bezoeker. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar.

 Meer