Je vindt hier de programma's van Overdosis op tv We hebben de volgende programma's voor Overdosis Inside the Ambulance: In deze aflevering: een vrouw die een overdosis paracetamol heeft geslikt, een fietser met helse pijn en een oudere. Ambulance UK: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 4 Realityreeks over de ambulancedienst in de West Midlands. Tijdens een twaalf uur. Crime Scene Investigation: 29/01 - De manager van een fastfoodrestaurant wordt dood aangetroffen en twee medewerkers worden vermist. Langston en. Crime Scene Investigation: 30/01 - De manager van een fastfoodrestaurant wordt dood aangetroffen en twee medewerkers worden vermist. Langston en. Achter Gesloten Deuren: 30/01 - Pim en zijn vrouw waren gelukkig, tot hun dochter Sanne onlangs overleed aan een overdosis. Iedereen geeft haar. Achter Gesloten Deuren: 31/01 - Pim en zijn vrouw waren gelukkig, tot hun dochter Sanne onlangs overleed aan een overdosis. Iedereen geeft haar.

Overdosis op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:30 Ambulance UK

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over de ambulancedienst in de West Midlands. Tijdens een twaalf uur durende shift krijgen de paramedici van de West Midlands Ambulance Service te maken met hun eigen frustraties en problemen om het hoofd te bieden aan het groeiend aantal patiënten met mentale gezondheidsproblemen. De dienst ontvangt een oproep van een burger die een suïcidale boodschap ontdekte op Twitter. Dave en Lauren snellen een alcoholverslaafde patiënt ter hulp die een overdosis nam.

Overdosis op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:55 Inside the Ambulance

In deze aflevering: een vrouw die een overdosis paracetamol heeft geslikt, een fietser met helse pijn en een oudere dame die viel toen ze de vogels aan het voeren was.

Wo 29 januari 2020 | 18:40 Crime Scene Investigation

De manager van een fastfoodrestaurant wordt dood aangetroffen en twee medewerkers worden vermist. Langston en Nick stuiten op bewijsmateriaal dat is bedekt met een laag frituurvet. Charlie en Greg onderzoeken de dood van een vrouw die was vastgeketend aan haar bed, terwijl haar man laveloos op de bank lag. De doodsoorzaak blijkt een overdosis tandpasta te zijn.

Do 30 januari 2020 | 08:55 Crime Scene Investigation

De manager van een fastfoodrestaurant wordt dood aangetroffen en twee medewerkers worden vermist. Langston en Nick stuiten op bewijsmateriaal dat is bedekt met een laag frituurvet. Charlie en Greg onderzoeken de dood van een vrouw die was vastgeketend aan haar bed, terwijl haar man laveloos op de bank lag. De doodsoorzaak blijkt een overdosis tandpasta te zijn.

Do 30 januari 2020 | 16:25 Achter Gesloten Deuren

Pim en zijn vrouw waren gelukkig, tot hun dochter Sanne onlangs overleed aan een overdosis. Iedereen geeft haar 'foute vriendje' de schuld, maar wat niemand weet, is dat Pim in de avonduren af en toe drugs verhandelde. En dat zijn dochter Sanne drugs van hem gevonden heeft. Zijn schuldgevoel wordt met de dag groter en hij besluit alles op te biechten.

Vr 31 januari 2020 | 09:55 Achter Gesloten Deuren

Pim en zijn vrouw waren gelukkig, tot hun dochter Sanne onlangs overleed aan een overdosis. Iedereen geeft haar 'foute vriendje' de schuld, maar wat niemand weet, is dat Pim in de avonduren af en toe drugs verhandelde. En dat zijn dochter Sanne drugs van hem gevonden heeft. Zijn schuldgevoel wordt met de dag groter en hij besluit alles op te biechten.

Overdosis gemist

Di 21 mei 2019 | 22:10 Docu: Louis Theroux - Dark States

21/05/19 - Documentaire, In deze documentaire begeeft Louis Theroux zich in de schaduwzijde van het leven in de Amerikaanse stad Huntington, West Virginia. De stad kampt met de dodelijkste drugsepidemie in de geschiedenis van...

In deze documentaire begeeft Louis Theroux zich in de schaduwzijde van het leven in de Amerikaanse stad Huntington, West Virginia. De stad kampt met de dodelijkste drugsepidemie in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Het gebruik van heroïne verwoest de gemeenschap van Huntington. Een op de tien baby's die in de stad wordt geboren, is verslaafd. Het aantal gevallen van een dodelijke overdosis is hier dertien maal hoger dan het nationale gemiddelde en één op de vier volwassenen in Huntington is verslaafd aan heroïne of een ander opiaat. Louis Theroux volgt de hulpdiensten die de situatie nauwelijks aankunnen. Zo bestaat het werk van de brandweer in Huntington steeds vaker uit het reanimeren van gebruikers. Ook de politie heeft te kampen met huisbevelen en drugsvondsten. De vondst van een hoeveelheid heroïne met een straatwaarde van 3000 dollar is niets bijzonders voor de agenten. Theroux brengt tijd door met de gebruikersgemeenschap. Sommige zijn veelgebruiker, anderen zijn aan het afkicken of al een jaar clean. Theroux ziet aan de hand van alle persoonlijke verhalen dat het industriële verleden van de stad en het grote drugsgebruik met elkaar samenhangen.

Ma 29 april 2019 | 21:20 Terug: Spoorloos Extra

29/04/19 - Realityreeks, Vanavond start een nieuwe reeks van Spoorloos Extra, elke maandag om 21:20 uur op NPO 1. Deze week het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door...

Vanavond start een nieuwe reeks van Spoorloos Extra, elke maandag om 21:20 uur op NPO 1. Deze week het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met de biologische familie de leegte in Jeff’s leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland. De eerste ontmoeting tussen vader en dochter was een feest van herkenning. Het klikte enorm. Urenlang zaten ze op een terras en raakten niet uitgepraat. Toch ontstond er níet de vader-dochter band waar Diana zo op had gehoopt. Na tien jaar vol teleurstellingen verbrak ze het contact en werd het stil. Maar een half jaar geleden was daar opeens dat telefoontje. "Hij gaf me uiteindelijk het grootste cadeau van mijn leven. Hij nam me mee naar Suriname."

Do 5 juli 2018 | 21:15 The Apartment IMDb: 8.3

05/07/18 - IMDB * 8.3 - Komedie, Amerikaanse komedie: C.C. Baxter heeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij moeite om het hoofd boven water te houden. Hij verzint een snelle manier om hogerop te komen en leent zijn appartement uit aan zijn bazen die er vertier kunnen zoeken met hun vriendinnetjes. Op een keer neemt de gewetenloze J.D. Sheldrake het onzekere liftmeisje Fran mee. Wanneer Fran wordt gedumpt, reageert zij door een overdosis pillen te slikken. C.C. helpt haar erbovenop en de twee raken aan elkaar...

Amerikaanse komedie: C.C. Baxter heeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij moeite om het hoofd boven water te houden. Hij verzint een snelle manier om hogerop te komen en leent zijn appartement uit aan zijn bazen die er vertier kunnen zoeken met hun vriendinnetjes. Op een keer neemt de gewetenloze J.D. Sheldrake het onzekere liftmeisje Fran mee. Wanneer Fran wordt gedumpt, reageert zij door een overdosis pillen te slikken. C.C. helpt haar erbovenop en de twee raken aan elkaar gehecht.

Vr 9 februari 2018 | 15:55 Jinek: o.a. Imanuelle Grives

09/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Imanuelle Grives en Fernando Halman zijn laaiend enthousiast over ‘Black Panther’ De nieuwe Marvel film Black Panther komt woensdag 14 februari uit, maar...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Imanuelle Grives en Fernando Halman zijn laaiend enthousiast over ‘Black Panther’ De nieuwe Marvel-film Black Panther komt woensdag 14 februari uit, maar breekt nu al alle records. Nog nooit eerder verkocht een superheldenfilm vóór de release al zoveel bioscoopkaartjes. Actrice Imanuelle Grives en FunX-dj Fernando Halman zijn enorme Marvel-fans en vinden het geweldig dat de zwarte superheld eindelijk doorbreekt. Vanavond komen ze vertellen waarom iedereen deze film móét zien. - Gerard Joling, Mirre Beek en Jan de Laat over leven met een piep in je oor Zo’n 1 miljoen mensen in Nederland hebben last van tinnitus, oftewel oorsuizen: leven met een piep in je oor. Steeds meer jongeren krijgen het door een overdosis aan geluid op festivals en concerten, maar ook binnen bepaalde beroepsgroepen hebben mensen er last van, zoals muzikanten. Er wordt vaak gezegd dat het nooit overgaat, maar het is zeker te behandelen. Aan tafel twee mensen die tinnitus hebben: Mirre Beek en Gerard Joling. Klinisch fysicus-audioloog Jan de Laat schuift ook aan, hij vertelt alles over tinnitus, en wat wij eraan kunnen doen. - Teun van de Keuken neemt producten met toegevoegde vitamines onder de loep Producten die zich gezonder voordoen dan ze zijn. Dat was het onderwerp van gesprek vandaag in de Tweede Kamer. Presentator Teun van de Keuken neemt vanavond bij Jinek producten met toegevoegde vitamines onder de loep. Zijn ze echt gezonder? - Eimert van Middelkoop uit zijn twijfels over het verhaal van Majoor Marco Kroon Majoor Marco Kroon zegt tijdens een geheime militaire missie in Afghanistan te zijn ontvoerd, gemarteld en vernederd. Later zou hij zijn ontvoerder hebben gedood. Hij zweeg ruim tien jaar lang over dit voorval. Eimert van Middelkoop, destijds de verantwoordelijk minister van Defensie, herkent weinig van dit verhaal en vraagt zich af of Kroon wellicht hulp nodig heeft. Van Middelkoop licht zijn twijfels vanavond toe bij Jinek.

Vr 9 februari 2018 | 00:25 Jinek: o.a. Imanuelle Grives

09/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Imanuelle Grives en Fernando Halman zijn laaiend enthousiast over ‘Black Panther’ De nieuwe Marvel film Black Panther komt woensdag 14 februari uit, maar...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Imanuelle Grives en Fernando Halman zijn laaiend enthousiast over ‘Black Panther’ De nieuwe Marvel-film Black Panther komt woensdag 14 februari uit, maar breekt nu al alle records. Nog nooit eerder verkocht een superheldenfilm vóór de release al zoveel bioscoopkaartjes. Actrice Imanuelle Grives en FunX-dj Fernando Halman zijn enorme Marvel-fans en vinden het geweldig dat de zwarte superheld eindelijk doorbreekt. Vanavond komen ze vertellen waarom iedereen deze film móét zien. - Gerard Joling, Mirre Beek en Jan de Laat over leven met een piep in je oor Zo’n 1 miljoen mensen in Nederland hebben last van tinnitus, oftewel oorsuizen: leven met een piep in je oor. Steeds meer jongeren krijgen het door een overdosis aan geluid op festivals en concerten, maar ook binnen bepaalde beroepsgroepen hebben mensen er last van, zoals muzikanten. Er wordt vaak gezegd dat het nooit overgaat, maar het is zeker te behandelen. Aan tafel twee mensen die tinnitus hebben: Mirre Beek en Gerard Joling. Klinisch fysicus-audioloog Jan de Laat schuift ook aan, hij vertelt alles over tinnitus, en wat wij eraan kunnen doen. - Teun van de Keuken neemt producten met toegevoegde vitamines onder de loep Producten die zich gezonder voordoen dan ze zijn. Dat was het onderwerp van gesprek vandaag in de Tweede Kamer. Presentator Teun van de Keuken neemt vanavond bij Jinek producten met toegevoegde vitamines onder de loep. Zijn ze echt gezonder? - Eimert van Middelkoop uit zijn twijfels over het verhaal van Majoor Marco Kroon Majoor Marco Kroon zegt tijdens een geheime militaire missie in Afghanistan te zijn ontvoerd, gemarteld en vernederd. Later zou hij zijn ontvoerder hebben gedood. Hij zweeg ruim tien jaar lang over dit voorval. Eimert van Middelkoop, destijds de verantwoordelijk minister van Defensie, herkent weinig van dit verhaal en vraagt zich af of Kroon wellicht hulp nodig heeft. Van Middelkoop licht zijn twijfels vanavond toe bij Jinek.

Do 8 februari 2018 | 23:10 Jinek: o.a. Imanuelle Grives

08/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Imanuelle Grives en Fernando Halman zijn laaiend enthousiast over ‘Black Panther’ De nieuwe Marvel film Black Panther komt woensdag 14 februari uit, maar breekt nu al...

Vanavond onder andere in Jinek: - Imanuelle Grives en Fernando Halman zijn laaiend enthousiast over ‘Black Panther’ De nieuwe Marvel-film Black Panther komt woensdag 14 februari uit, maar breekt nu al alle records. Nog nooit eerder verkocht een superheldenfilm vóór de release al zoveel bioscoopkaartjes. Actrice Imanuelle Grives en FunX-dj Fernando Halman zijn enorme Marvel-fans en vinden het geweldig dat de zwarte superheld eindelijk doorbreekt. Vanavond komen ze vertellen waarom iedereen deze film móét zien. - Gerard Joling, Mirre Beek en Jan de Laat over leven met een piep in je oor Zo’n 1 miljoen mensen in Nederland hebben last van tinnitus, oftewel oorsuizen: leven met een piep in je oor. Steeds meer jongeren krijgen het door een overdosis aan geluid op festivals en concerten, maar ook binnen bepaalde beroepsgroepen hebben mensen er last van, zoals muzikanten. Er wordt vaak gezegd dat het nooit overgaat, maar het is zeker te behandelen. Aan tafel twee mensen die tinnitus hebben: Mirre Beek en Gerard Joling. Klinisch fysicus-audioloog Jan de Laat schuift ook aan, hij vertelt alles over tinnitus, en wat wij eraan kunnen doen. - Teun van de Keuken neemt producten met toegevoegde vitamines onder de loep Producten die zich gezonder voordoen dan ze zijn. Dat was het onderwerp van gesprek vandaag in de Tweede Kamer. Presentator Teun van de Keuken neemt vanavond bij Jinek producten met toegevoegde vitamines onder de loep. Zijn ze echt gezonder? - Eimert van Middelkoop uit zijn twijfels over het verhaal van Majoor Marco Kroon Majoor Marco Kroon zegt tijdens een geheime militaire missie in Afghanistan te zijn ontvoerd, gemarteld en vernederd. Later zou hij zijn ontvoerder hebben gedood. Hij zweeg ruim tien jaar lang over dit voorval. Eimert van Middelkoop, destijds de verantwoordelijk minister van Defensie, herkent weinig van dit verhaal en vraagt zich af of Kroon wellicht hulp nodig heeft. Van Middelkoop licht zijn twijfels vanavond toe bij Jinek.

Vr 2 februari 2018 | 20:30 Nieuw: Louis Theroux - Dark States

02/02/18 - Documentaire, Vanaf vanavond is het nieuwe drieluik Dark States van Louis Theroux te zien op NPO 3. Hierin begeeft Theroux zich in de schaduwzijde van het leven in drie Amerikaanse steden: Huntington, Milwaukee en...

Vanaf vanavond is het nieuwe drieluik Dark States van Louis Theroux te zien op NPO 3. Hierin begeeft Theroux zich in de schaduwzijde van het leven in drie Amerikaanse steden: Huntington, Milwaukee en Houston. Louis Theroux bezoekt Huntington, West Virginia. De stad kampt met de dodelijkste drugsepidemie in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Het gebruik van heroïne verwoest de gemeenschap van Huntington. Één op de tien baby's die in de stad wordt geboren, is verslaafd. Het aantal gevallen van een dodelijke overdosis is hier dertien maal hoger dan het nationale gemiddelde en één op de vier volwassenen in Huntington is verslaafd aan heroïne of een ander opiaat. Louis Theroux volgt de hulpdiensten die de situatie nauwelijks aankunnen. Zo bestaat het werk van de brandweer in Huntington steeds vaker uit het reanimeren van gebruikers. Ook de politie heeft te kampen met huisbevelen en drugsvondsten. De vondst van een hoeveelheid heroïne met een straatwaarde van 3000 dollar is niets bijzonders voor de agenten. Theroux brengt tijd door met de gebruikersgemeenschap. Sommige zijn veelgebruiker, anderen zijn aan het afkicken of al een jaar clean. Theroux ziet aan de hand van alle persoonlijke verhalen dat het industriële verleden van de stad en het grote drugsgebruik met elkaar samenhangen.

Za 20 januari 2018 | 01:20 EenVandaag: o.a. de duistere kant van reality-tv

20/01/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: De duistere kant van reality tv Er is eigenlijk niets in het leven van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, dat de afgelopen jaren niet werd...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - De duistere kant van reality-tv Er is eigenlijk niets in het leven van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, dat de afgelopen jaren niet werd vastgelegd door televisiecamera’s: van haar bruiloft tot de bevalling van haar kinderen tot aan de echtscheiding toe, alles was in geuren en kleuren te volgen in een van de twaalf reallifesoaps waar ze sinds 2010 in te zien was. Precies een week geleden stort ze in. De reality-ster wordt buiten bewustzijn aangetroffen in haar woning nadat ze een overdosis drugs tot zich had genomen. - 'Veiligheid Defensie moet en kan beter' Het waarborgen van de veiligheid bij Defensie moet en kan beter. Dat concludeert de Commissie Van der Veer in een vernietigend rapport. Defensie is onvoldoende met veiligheid bezig. Defensie heeft jarenlang niet actief ingezet op veiligheid, waardoor voorvallen zich hebben kunnen herhalen. Er is bij Defensie niet gewaarborgd dat verbetermaatregelen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Verbetering van de veiligheid is volgens de commissie ‘geen rocket science’. Vergelijkbare organisaties in het bedrijfsleven zijn hier wel in geslaagd, zegt Van der Veer.

Vr 19 januari 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. de duistere kant van reality-tv

19/01/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: De duistere kant van reality tv Er is eigenlijk niets in het leven van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, dat de afgelopen jaren niet werd vastgelegd door...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - De duistere kant van reality-tv Er is eigenlijk niets in het leven van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, dat de afgelopen jaren niet werd vastgelegd door televisiecamera’s: van haar bruiloft tot de bevalling van haar kinderen tot aan de echtscheiding toe, alles was in geuren en kleuren te volgen in een van de twaalf reallifesoaps waar ze sinds 2010 in te zien was. Precies een week geleden stort ze in. De reality-ster wordt buiten bewustzijn aangetroffen in haar woning nadat ze een overdosis drugs tot zich had genomen. - 'Veiligheid Defensie moet en kan beter' Het waarborgen van de veiligheid bij Defensie moet en kan beter. Dat concludeert de Commissie Van der Veer in een vernietigend rapport. Defensie is onvoldoende met veiligheid bezig. Defensie heeft jarenlang niet actief ingezet op veiligheid, waardoor voorvallen zich hebben kunnen herhalen. Er is bij Defensie niet gewaarborgd dat verbetermaatregelen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Verbetering van de veiligheid is volgens de commissie ‘geen rocket science’. Vergelijkbare organisaties in het bedrijfsleven zijn hier wel in geslaagd, zegt Van der Veer.

Wo 3 januari 2018 | 21:15 Nieuw: Louis Theroux - Dark States

03/01/18 - Actuele documentaire, Start van de driedelige BBC documentairereeks waarin Louis Theroux drie Amerikaanse steden bezoekt die elk kampen met een verwoestende humanitaire crisis: heroïneverslaving, vrouwenhandel en moord. De...

Start van de driedelige BBC-documentairereeks waarin Louis Theroux drie Amerikaanse steden bezoekt die elk kampen met een verwoestende humanitaire crisis: heroïneverslaving, vrouwenhandel en moord. De afleveringen zijn de komende woensdagen om 21:15 uur te zien op Canvas. De grote voorliefde die Amerikanen voor pijnstillers hebben, heeft geleid tot een ingeburgerde afhankelijkheid van opiaten. Na een hardhandige jacht tegen deze middelen werden pijnstillers schaarser en ontstond er een belangrijke zwarte markt. Veel Amerikanen zochten hun toevlucht tot een goedkoper en sterker opiaat: heroïne. In Huntington, West-Virginia ziet Louis de verwoestende gevolgen van deze heroïne-epidemie. Hij volgt de hulpdiensten die meermaals per dag uitrukken naar iemand die een overdosis heeft genomen en praat met enkele gebruikers die proberen hun leven op de rails te houden.

Za 23 december 2017 | 02:30 Nieuwsuur: o.a. politie kan aantal verwarde mensen niet aan

23/12/17 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De politie kan het aantal verwarde mensen niet meer aan Het loopt de politie over de schoenen. Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie trekt aan...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - De politie kan het aantal verwarde mensen niet meer aan Het loopt de politie over de schoenen. Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie trekt aan de bel. Het aantal incidenten met verwarde personen is in de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld naar zo'n 75 duizend vorig jaar. Akerboom pleit voor een ggz-hulpverlener in elke wijk om de agenten te ontlasten. - Amerika is in de greep van een verslavingscrisis In Amerika zijn 2,6 miljoen mensen verslaafd aan opiaten. In Nederland praten we dan over heroïne en morfine. Vorig jaar is de levensverwachting in de VS gedaald, voor het tweede jaar op rij. Belangrijkste oorzaak: 63.000 doden door een overdosis pillen of andere pijnstillers gebaseerd op heroïne. Voorgeschreven door farmaceutische bedrijven die alleen uit waren op winst en die dokters voor hun karretje spanden. - Aleppo na vier jaar strijd Vier jaar lang duurde de strijd om Aleppo. Tussen de rebellen tegen president Bashar Assad en het Syrische regeringsleger. Een jaar geleden werd de slag gewonnen door het regime en viel de stad grotendeels weer in handen van Assad. In de strijd om de stad was het centrum een van de frontlinies. Een groot deel werd verwoest, waaronder ook de historische oude binnenstad. Correspondent Marcel van der Steen was vorige week vijf dagen in Aleppo en maakte er een reportage. - Nieuwsuur Sport Voetbal: trainersperikelen Ajax Schaatsen: het pak voor Pyeongchang

Za 23 december 2017 | 01:35 Nieuwsuur: o.a. politie kan aantal verwarde mensen niet aan

23/12/17 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De politie kan het aantal verwarde mensen niet meer aan Het loopt de politie over de schoenen. Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie trekt aan...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - De politie kan het aantal verwarde mensen niet meer aan Het loopt de politie over de schoenen. Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie trekt aan de bel. Het aantal incidenten met verwarde personen is in de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld naar zo'n 75 duizend vorig jaar. Akerboom pleit voor een ggz-hulpverlener in elke wijk om de agenten te ontlasten. - Amerika is in de greep van een verslavingscrisis In Amerika zijn 2,6 miljoen mensen verslaafd aan opiaten. In Nederland praten we dan over heroïne en morfine. Vorig jaar is de levensverwachting in de VS gedaald, voor het tweede jaar op rij. Belangrijkste oorzaak: 63.000 doden door een overdosis pillen of andere pijnstillers gebaseerd op heroïne. Voorgeschreven door farmaceutische bedrijven die alleen uit waren op winst en die dokters voor hun karretje spanden. - Aleppo na vier jaar strijd Vier jaar lang duurde de strijd om Aleppo. Tussen de rebellen tegen president Bashar Assad en het Syrische regeringsleger. Een jaar geleden werd de slag gewonnen door het regime en viel de stad grotendeels weer in handen van Assad. In de strijd om de stad was het centrum een van de frontlinies. Een groot deel werd verwoest, waaronder ook de historische oude binnenstad. Correspondent Marcel van der Steen was vorige week vijf dagen in Aleppo en maakte er een reportage. - Nieuwsuur Sport Voetbal: trainersperikelen Ajax Schaatsen: het pak voor Pyeongchang

Vr 22 december 2017 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. politie kan aantal verwarde mensen niet aan

22/12/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De politie kan het aantal verwarde mensen niet meer aan Het loopt de politie over de schoenen. Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie trekt aan de bel....

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - De politie kan het aantal verwarde mensen niet meer aan Het loopt de politie over de schoenen. Korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie trekt aan de bel. Het aantal incidenten met verwarde personen is in de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld naar zo'n 75 duizend vorig jaar. Akerboom pleit voor een ggz-hulpverlener in elke wijk om de agenten te ontlasten. - Amerika is in de greep van een verslavingscrisis In Amerika zijn 2,6 miljoen mensen verslaafd aan opiaten. In Nederland praten we dan over heroïne en morfine. Vorig jaar is de levensverwachting in de VS gedaald, voor het tweede jaar op rij. Belangrijkste oorzaak: 63.000 doden door een overdosis pillen of andere pijnstillers gebaseerd op heroïne. Voorgeschreven door farmaceutische bedrijven die alleen uit waren op winst en die dokters voor hun karretje spanden. - Aleppo na vier jaar strijd Vier jaar lang duurde de strijd om Aleppo. Tussen de rebellen tegen president Bashar Assad en het Syrische regeringsleger. Een jaar geleden werd de slag gewonnen door het regime en viel de stad grotendeels weer in handen van Assad. In de strijd om de stad was het centrum een van de frontlinies. Een groot deel werd verwoest, waaronder ook de historische oude binnenstad. Correspondent Marcel van der Steen was vorige week vijf dagen in Aleppo en maakte er een reportage. - Nieuwsuur Sport Voetbal: trainersperikelen Ajax Schaatsen: het pak voor Pyeongchang

Gisteren 19:30 Ambulance UK

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over de ambulancedienst in de West Midlands. Tijdens een twaalf uur durende shift krijgen de paramedici van de West Midlands Ambulance Service te maken met hun eigen frustraties en problemen om het hoofd te bieden aan het groeiend aantal patiënten met mentale gezondheidsproblemen. De dienst ontvangt een oproep van een burger die een suïcidale boodschap ontdekte op Twitter. Dave en Lauren snellen een alcoholverslaafde patiënt ter hulp die een overdosis nam.

Gisteren 19:30 Ambulance UK

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over de ambulancedienst in de West Midlands. Tijdens een twaalf uur durende shift krijgen de paramedici van de West Midlands Ambulance Service te maken met hun eigen frustraties en problemen om het hoofd te bieden aan het groeiend aantal patiënten met mentale gezondheidsproblemen. De dienst ontvangt een oproep van een burger die een suïcidale boodschap ontdekte op Twitter. Dave en Lauren snellen een alcoholverslaafde patiënt ter hulp die een overdosis nam.

Di 14 januari 2020 | 17:30 Inside the Ambulance

In deze aflevering: een vrouw die een overdosis paracetamol heeft geslikt, een fietser met helse pijn en een oudere dame die viel toen ze de vogels aan het voeren was.

Zo 12 januari 2020 | 20:00 Pandora's Box: Unleashing Evil

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Married To Death: De ochtend na een feest ontdekt Ed Amos dat zijn vrouw is overleden door een overdosis. Wanneer het toxicologisch rapport op een misdrijf wijst, duikt de politie in hun verleden.

Vr 10 januari 2020 | 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Nederlandse misdaadserie. Verkracht. Een studente wordt half ontkleed en mishandeld teruggevonden in de stad. Ze is verschrikkelijk in de war, maar Eva en Wolfs begrijpen al snel dat ze verkracht is. Eva vreest dat de verkrachter die een paar jaar geleden de streek onveilig maakte weer actief is. Na een analyse van de werkwijze en de sporen van de verkrachter blijkt dat ze gelijk heeft. Hoeben besluit een hinderlaag op te zetten en Eva geeft zich op als doelwit. Wolfs krijgt de verantwoordelijkheid voor de operatie. De val lijkt te werken; een man valt Eva aan en wordt opgepakt. Romeo en Daan gaan ondertussen naar een bekend drugspand na klachten over geluidsoverlast. Ze treffen er Fleur bewusteloos aan door een overdosis. Romeo licht Wolfs in, die halsoverkop naar het ziekenhuis vertrekt en de operatie om de verkrachter te pakken in de steek laat. Maar dan ontdekt Eva dat de man die opgepakt werd niet de verkrachter is.

Zo 5 januari 2020 | 17:16 Ambulance UK

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over de ambulancedienst in de West Midlands. Matt en Ian worden opgeroepen voor een steekpartij en een aanval met een machete, een slachtoffer van huiselijk geweld neemt een overdosis, en een team wordt opgeroepen voor een baby die gestopt is met ademen.

Za 4 januari 2020 | 19:18 Ambulance UK

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over de ambulancedienst in de West Midlands. Matt en Ian worden opgeroepen voor een steekpartij en een aanval met een machete, een slachtoffer van huiselijk geweld neemt een overdosis, en een team wordt opgeroepen voor een baby die gestopt is met ademen.

Za 4 januari 2020 | 08:00 Chicken with Plums IMDb: 7

04/01 - IMDB * 7 - Drama, Nasser Ali Khan, een beroemde muzikant, heeft geen zin meer om te leven. Sinds zijn viool vernield is, lijkt geen enkel instrument hem nog inspiratie te geven. Z’n droefheid wordt nog versterkt door het feit dat z’n jeugdliefde, die hij kort na dit incident op straat tegenkomt, hem niet meer herkent. Tevergeefs zoekt Nasser naar een instrument dat z’n viool kan vervangen. Uiteindelijk komt hij tot de enig overgebleven conclusie: aangezien geen enkele viool hem nog levensplezier kan schenken,...

Nasser Ali Khan, een beroemde muzikant, heeft geen zin meer om te leven. Sinds zijn viool vernield is, lijkt geen enkel instrument hem nog inspiratie te geven. Z’n droefheid wordt nog versterkt door het feit dat z’n jeugdliefde, die hij kort na dit incident op straat tegenkomt, hem niet meer herkent. Tevergeefs zoekt Nasser naar een instrument dat z’n viool kan vervangen. Uiteindelijk komt hij tot de enig overgebleven conclusie: aangezien geen enkele viool hem nog levensplezier kan schenken, wenst hij te sterven. Hij overloopt alle mogelijke manieren om te sterven: verpletterd worden door een trein, zich van een klif werpen, zich een kogel door het hoofd schieten, een overdosis pillen nemen… Maar geen enkele van deze uitwegen is waardig voor een man van zijn stand. Hij is uiteindelijk de beste violist van z’n tijd: Nasser Ali Khan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/chicken-with-plums

Do 2 januari 2020 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 85 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Friends and Lovers. Het NCIS-team denkt aanvankelijk dat een matroos is overleden aan een onbedoelde overdosis. Deze gedachte verdwijnt snel als Abby een onheilspellende, in bloed geschreven, boodschap ontdekt.

Ma 30 december 2019 | 09:35 Chicken with Plums IMDb: 7.0

30/12/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Nasser Ali Khan, een beroemde muzikant, heeft geen zin meer om te leven. Sinds zijn viool vernield is, lijkt geen enkel instrument hem nog inspiratie te geven. Z’n droefheid wordt nog versterkt door het feit dat z’n jeugdliefde, die hij kort na dit incident op straat tegenkomt, hem niet meer herkent. Tevergeefs zoekt Nasser naar een instrument dat z’n viool kan vervangen. Uiteindelijk komt hij tot de enig overgebleven conclusie: aangezien geen enkele viool hem nog levensplezier kan schenken,...

Nasser Ali Khan, een beroemde muzikant, heeft geen zin meer om te leven. Sinds zijn viool vernield is, lijkt geen enkel instrument hem nog inspiratie te geven. Z’n droefheid wordt nog versterkt door het feit dat z’n jeugdliefde, die hij kort na dit incident op straat tegenkomt, hem niet meer herkent. Tevergeefs zoekt Nasser naar een instrument dat z’n viool kan vervangen. Uiteindelijk komt hij tot de enig overgebleven conclusie: aangezien geen enkele viool hem nog levensplezier kan schenken, wenst hij te sterven. Hij overloopt alle mogelijke manieren om te sterven: verpletterd worden door een trein, zich van een klif werpen, zich een kogel door het hoofd schieten, een overdosis pillen nemen… Maar geen enkele van deze uitwegen is waardig voor een man van zijn stand. Hij is uiteindelijk de beste violist van z’n tijd: Nasser Ali Khan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/chicken-with-plums

Do 26 december 2019 | 11:53 E.R

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. My brother's keeper. Mark Greene beseft dat hij Cynthia gebruikt heeft en wil zich verontschuldigen. Maar zij heeft bij haar terugkeer uit San Diego ontslag genomen uit het ziekenhuis en is onmiddellijk verhuisd. John Carter doet alles wat in zijn macht ligt om het leven te redden van zijn neef Chase, die met een overdosis is opgenomen. Douglas Ross ontfermt zich over Adrian Reynolds, een zesjarige jongen die een giftig middel heeft gedronken. De kinderarts staat machteloos zolang hij niet weet om welk goedje het gaat. Adrians broertje Eric weet dat wel, maar houdt de lippen stijf op elkaar. Elizabeth Corday heeft een slechte evaluatie gekregen van dokter Romano. Hij twijfelt niet aan haar capaciteiten, maar vindt dat de chirurg moet leren prioriteiten te stellen.

Wo 25 december 2019 | 19:34 E.R

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. My brother's keeper. Mark Greene beseft dat hij Cynthia gebruikt heeft en wil zich verontschuldigen. Maar zij heeft bij haar terugkeer uit San Diego ontslag genomen uit het ziekenhuis en is onmiddellijk verhuisd. John Carter doet alles wat in zijn macht ligt om het leven te redden van zijn neef Chase, die met een overdosis is opgenomen. Douglas Ross ontfermt zich over Adrian Reynolds, een zesjarige jongen die een giftig middel heeft gedronken. De kinderarts staat machteloos zolang hij niet weet om welk goedje het gaat. Adrians broertje Eric weet dat wel, maar houdt de lippen stijf op elkaar. Elizabeth Corday heeft een slechte evaluatie gekregen van dokter Romano. Hij twijfelt niet aan haar capaciteiten, maar vindt dat de chirurg moet leren prioriteiten te stellen.

Vr 20 december 2019 | 22:10 Criminal Minds

Seizoen 14 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Broken Wing. De ex-man van Lewis roept de hulp in van het team wanneer verschillende ex-verslaafden plots sterven aan een overdosis.

Ma 25 november 2019 | 02:57 Holding Trevor IMDb: 5.5

25/11/19 - IMDB * 5.5 - Drama, Amerikaans drama. Trevor is ongelukkig. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriend Darrell is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Amerikaans drama. Trevor is ongelukkig. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriend Darrell is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Zo 24 november 2019 | 22:45 Holding Trevor IMDb: 5.5

24/11/19 - IMDB * 5.5 - Drama, Amerikaans drama. Trevor is ongelukkig. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriend Darrell is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Amerikaans drama. Trevor is ongelukkig. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriend Darrell is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Zo 24 november 2019 | 21:53 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 22 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Dead in His Tracks. De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team de zaak op te lossen. Brass' dochter belandt in het ziekenhuis door een overdosis.

Zo 24 november 2019 | 17:00 Breaking Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Death At Dawn: In 2015 wordt Devan Schmidt dood en half ontkleed in haar huis aangetroffen. Sectie wijst op een mogelijke overdosis. Of heeft een nieuwe geliefde iets met haar dood te maken?

Di 19 november 2019 | 14:15 Breaking Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Death At Dawn: In 2015 wordt Devan Schmidt dood en half ontkleed in haar huis aangetroffen. Sectie wijst op een mogelijke overdosis. Of heeft een nieuwe geliefde iets met haar dood te maken?

Vr 15 november 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Misdaadserie. Sans-papiers. Langs de weg wordt het lijk van een Senegalees gevonden. Doodsoorzaak: een gebroken nek. Het slachtoffer heeft geen papieren en staat niet geregistreerd als asielzoeker. Toch komt Witse de nabestaanden op het spoor. Het slachtoffer bleek voor een glazenwasser te werken die het niet al te nauw nam met de veiligheidsvoorschriften.

Do 14 november 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Misdaadserie. Sister Morphine. Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Witse heeft een meer dan gewone interesse in deze zaak. Maria was de vrouw van Ward, nu een dementerende grijsaard, maar ooit Witses leermeester op de politieschool. Bovendien had Maria een wilsverklaring voor euthanasie bij ondraaglijk lijden.

Zo 10 november 2019 | 23:49 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 14 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. De los muertos. Dr. Robbins trekt naar Mexico om er een autopsie uit te voeren op Anna Ortiz, de dochter van zijn vriend Gabriel. Het meisje lijkt te zijn bezweken aan een overdosis cocaïne. Ondertussen onderzoekt de rest van het team de moord op een man en een vrouw die dood werden teruggevonden in betonafval.

Do 7 november 2019 | 02:15 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Wo 6 november 2019 | 03:20 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Wo 6 november 2019 | 03:20 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Vr 1 november 2019 | 03:00 Drugs Inc.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Heroin Island, NYC: Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Za 26 oktober 2019 | 16:35 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Politieserie. Overdosis. De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten.

Vr 18 oktober 2019 | 01:55 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Some Friend. Een tienermeisje wordt dood aangetroffen in het huis van een honkballer die bevriend is met Olinsky.

Do 17 oktober 2019 | 22:55 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Do 17 oktober 2019 | 03:00 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Ma 30 september 2019 | 03:05 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Zo 29 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 85 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Friends and Lovers. Het NCIS-team denkt aanvankelijk dat een matroos is overleden aan een onbedoelde overdosis. Deze gedachte verdwijnt snel als Abby een onheilspellende, in bloed geschreven, boodschap ontdekt.

Za 28 september 2019 | 23:25 Kraftidioten IMDb: 7.2

28/09/19 - IMDB * 7.2 - Thrillerkomedie, Kraftidioten (Engelse titel: In Order of Disappearance) is een Noorse en Deense komedie en misdaadfilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Hans Petter Moland. Met Stellan Skarsgård en Kristofer Hivju in de hoofdrol. Nils bestuurt een sneeuwruimer en leidt een zorgeloos en rustig leven in het winterparadijs Beitostølen. De plotse dood van zijn zoon plaatst hem echter in het midden van een drugsoorlog tussen de Noorse maffia en de Serviërs. In die levensgevaarlijke wereld is hij...

Kraftidioten (Engelse titel: In Order of Disappearance) is een Noorse en Deense komedie- en misdaadfilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Hans Petter Moland. Met Stellan Skarsgård en Kristofer Hivju in de hoofdrol. Nils bestuurt een sneeuwruimer en leidt een zorgeloos en rustig leven in het winterparadijs Beitostølen. De plotse dood van zijn zoon plaatst hem echter in het midden van een drugsoorlog tussen de Noorse maffia en de Serviërs. In die levensgevaarlijke wereld is hij slechts een beginner - gewapend met zware machines en beginnersgeluk. De Amerikaanse wraakfilm 'Cold Pursuit' (2019) met Liam Neeson in de hoofdrol is gebaseerd op deze film 'Kraftidioten', wederom geregisseerd door Hans Petter Moland. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kraftidioten

Vr 27 september 2019 | 00:55 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse politieserie. Off the Wagon. Luitenanten Andy Flynn en Mike Tao verdiepen zich in de mysterieuze overdosis van een jonge Hollywoodster en het spoor van emotionele vernieling dat hij achterliet.

Di 24 september 2019 | 22:05 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Let Go. Een accident met een achtbaan brengt Buck in een traumatische situatie. Athena en Hen worden opgeroepen voor een hondenaanval, maar Athena heeft al snel door dat het om iets anders gaat. Het telefoongesprek tussen Abby en Buck schept een band. Wanneer Athena thuiskomt, ontdekt ze dat haar dochter een overdosis heeft genomen.

Di 24 september 2019 | 00:00 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Let Go. Een accident met een achtbaan brengt Buck in een traumatische situatie. Athena en Hen worden opgeroepen voor een hondenaanval, maar Athena heeft al snel door dat het om iets anders gaat. Het telefoongesprek tussen Abby en Buck schept een band. Wanneer Athena thuiskomt, ontdekt ze dat haar dochter een overdosis heeft genomen.

Ma 23 september 2019 | 23:55 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Let Go. Een accident met een achtbaan brengt Buck in een traumatische situatie. Athena en Hen worden opgeroepen voor een hondenaanval, maar Athena heeft al snel door dat het om iets anders gaat. Het telefoongesprek tussen Abby en Buck schept een band. Wanneer Athena thuiskomt, ontdekt ze dat haar dochter een overdosis heeft genomen.

Za 21 september 2019 | 23:10 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse politieserie. Off the Wagon. Luitenanten Andy Flynn en Mike Tao verdiepen zich in de mysterieuze overdosis van een jonge Hollywoodster en het spoor van emotionele vernieling dat hij achterliet.

Za 21 september 2019 | 21:55 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Let Go. Een accident met een achtbaan brengt Buck in een traumatische situatie. Athena en Hen worden opgeroepen voor een hondenaanval, maar Athena heeft al snel door dat het om iets anders gaat. Het telefoongesprek tussen Abby en Buck schept een band. Wanneer Athena thuiskomt, ontdekt ze dat haar dochter een overdosis heeft genomen.

Za 21 september 2019 | 18:33 Eerste hulp bij festivals

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin medisch professionals worden gevolgd terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen in Nederland. We kijken mee met het medisch team op het Solar festival. Er komt van alles voorbij: een gebroken enkel, iemand die gewond is geraakt bij een vechtpartij en een persoon met rugletsel als gevolg van een valpartij. Tijdens de avondfeesten van de Vierdaagse is het voor het medisch team een drukte van belang. Ze krijgen te maken met mensen met te veel alcohol op, een gebroken enkel, iemand met zijn schouder uit de kom en een mogelijk overdosis drugs.

Vr 20 september 2019 | 01:40 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Do 19 september 2019 | 21:30 Eerste hulp bij festivals

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin medisch professionals worden gevolgd terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen in Nederland. We kijken mee met het medisch team op het Solar festival. Er komt van alles voorbij: een gebroken enkel, iemand die gewond is geraakt bij een vechtpartij en een persoon met rugletsel als gevolg van een valpartij. Tijdens de avondfeesten van de Vierdaagse is het voor het medisch team een drukte van belang. Ze krijgen te maken met mensen met te veel alcohol op, een gebroken enkel, iemand met zijn schouder uit de kom en een mogelijk overdosis drugs.

Wo 18 september 2019 | 20:35 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Let Go. Een accident met een achtbaan brengt Buck in een traumatische situatie. Athena en Hen worden opgeroepen voor een hondenaanval, maar Athena heeft al snel door dat het om iets anders gaat. Het telefoongesprek tussen Abby en Buck schept een band. Wanneer Athena thuiskomt, ontdekt ze dat haar dochter een overdosis heeft genomen.

Do 5 september 2019 | 22:35 Whitney: Can I Be Me IMDb: 6.7

05/09/19 - IMDB * 6.7 - Documentair portret, De documentaire vertelt het tragische levensverhaal van Whitney Houston, met interviews van de meest dierbaren mensen om haar heen. Hoewel Whitney miljoenen dollars verdiende, meer opeenvolgende nummer één hits had dan The Beatles, en haar stem erkend werd als één van de beste aller tijden, voelde ze zich nooit vrij om zichzelf te zijn en stierf ze aan een overdosis. Ze was slechts 48 jaar oud. Whitney: Can I Be Me is grotendeels gemaakt met nog nooit eerder vertoond materiaal en exclusieve...

De documentaire vertelt het tragische levensverhaal van Whitney Houston, met interviews van de meest dierbaren mensen om haar heen. Hoewel Whitney miljoenen dollars verdiende, meer opeenvolgende nummer één hits had dan The Beatles, en haar stem erkend werd als één van de beste aller tijden, voelde ze zich nooit vrij om zichzelf te zijn en stierf ze aan een overdosis. Ze was slechts 48 jaar oud. Whitney: Can I Be Me is grotendeels gemaakt met nog nooit eerder vertoond materiaal en exclusieve opnames. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/whitney-can-i-be-me

Di 27 augustus 2019 | 22:30 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Do 15 augustus 2019 | 20:00 Amerikaanse overdosis

Documentaire over de zich in alle lagen van de samenleving verspreidende drugsepidemie in de Verenigde Staten. In 2018 alleen stierven 72.000 Amerikanen na een overdosis drugs. Een recordjaar. De toestand is zo ernstig dat de levensverwachting van de Amerikanen al twee jaar na mekaar is gezakt. De epidemie treft niet alleen daklozen of werklozen of mensen met een uitzichtloos bestaan. Het zijn leraren, piloten, politiemensen, brandweerlui, advocaten, bankiers. Ongeveer 200 mensen per dag sterven aan heroïne, fentanyl of oxycodone. Het waren grote farmabedrijven die de crisis midden jaren 90 van de vorige eeuw deden losbarsten, door agressieve marketing voor opiaten: hemelse pijnstillers voor chronische pijn.

Wo 14 augustus 2019 | 22:30 Ambulance

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De Londense ambulancedienst maakt zich op voor een hectische weekenddienst. Ze gaan naar een nachtclub waar een man na een overdosis drugs wild om zich heen slaat.

Za 10 augustus 2019 | 23:35 Ridiculousness

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Jamie Bestwick: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Wo 7 augustus 2019 | 02:00 Breaking Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Death At Dawn: In 2015 wordt Devan Schmidt dood en half ontkleed in haar huis aangetroffen. Sectie wijst op een mogelijke overdosis. Of heeft een nieuwe geliefde iets met haar dood te maken?

Di 6 augustus 2019 | 22:00 Breaking Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Death At Dawn: In 2015 wordt Devan Schmidt dood en half ontkleed in haar huis aangetroffen. Sectie wijst op een mogelijke overdosis. Of heeft een nieuwe geliefde iets met haar dood te maken?

Vr 2 augustus 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Politieserie. Samaritaan. Een industrieel die sinds een hersenbloeding aan zijn bed gekluisterd was, overlijdt in zijn slaap. De huisdokter vermoedt dat het om een verdacht overlijden gaat en haalt Witse erbij. De verlamde man blijkt een overdosis rohypnol toegediend gekregen te hebben. Het familieleven van de man liep niet over rozen. Ligt de reden van de moord in de familiesfeer, of is er meer aan de hand?

Do 1 augustus 2019 | 17:05 Witse

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Politieserie. Samaritaan. Een industrieel die sinds een hersenbloeding aan zijn bed gekluisterd was, overlijdt in zijn slaap. De huisdokter vermoedt dat het om een verdacht overlijden gaat en haalt Witse erbij. De verlamde man blijkt een overdosis rohypnol toegediend gekregen te hebben. Het familieleven van de man liep niet over rozen. Ligt de reden van de moord in de familiesfeer, of is er meer aan de hand?

Zo 28 juli 2019 | 14:55 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 7 - In deze aflevering: een vrouw die een overdosis paracetamol heeft geslikt, een fietser met helse pijn en een oudere dame die viel toen ze de vogels aan het voeren was.

Za 27 juli 2019 | 22:05 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

27/07/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 23 juli 2019 | 18:25 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 7 - In deze aflevering: een vrouw die een overdosis paracetamol heeft geslikt, een fietser met helse pijn en een oudere dame die viel toen ze de vogels aan het voeren was.

Zo 21 juli 2019 | 16:40 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In aflevering vier een bewusteloze man die een overdosis heroïne heeft genomen, een man die wanhopig graag naar de bruiloft van zijn dochter wil kunnen en een jongetje dat een toeval heeft gehad.

Do 18 juli 2019 | 18:25 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In aflevering vier een bewusteloze man die een overdosis heroïne heeft genomen, een man die wanhopig graag naar de bruiloft van zijn dochter wil kunnen en een jongetje dat een toeval heeft gehad.

Di 16 juli 2019 | 20:30 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

16/07/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 16 juli 2019 | 14:52 Les impatientes

Aflevering 3 - Franse miniserie. Maude en Isabelle reageren verontwaardigd wanneer ze vernemen dat de zwangere Leila naar een disciplinaire cel werd gestuurd. Villedieu hoort dat Kevin stierf aan de gevolgen van een overdosis.

Vr 12 juli 2019 | 21:51 Les impatientes

Aflevering 3 - Franse miniserie. Maude en Isabelle reageren verontwaardigd wanneer ze vernemen dat de zwangere Leila naar een disciplinaire cel werd gestuurd. Villedieu hoort dat Kevin stierf aan de gevolgen van een overdosis.

Vr 12 juli 2019 | 19:35 NCIS: New Orleans

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Insane in the Membranes. De deelname van het team aan de jaarlijkse Red Dress Run wordt afgeblazen. Een onderofficier is dood gevonden. Hij is gestorven aan een overdosis drugs.

Wo 10 juli 2019 | 00:00 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Burked. Als Tony Braun, een bekende drugsverslaafde, door een tuinman dood wordt aangetroffen in zijn huis, worden Grissom en zijn team naar de plaats van de misdaad geroepen. Omdat er in de nabijheid van zijn levensloze lichaam allerlei drugsattributen worden teruggevonden wordt er in eerste instantie gedacht aan een overdosis. Maar verder onderzoek van het lichaam wijst uit dat Braun niet alleen was.

Di 9 juli 2019 | 23:55 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Burked. Als Tony Braun, een bekende drugsverslaafde, door een tuinman dood wordt aangetroffen in zijn huis, worden Grissom en zijn team naar de plaats van de misdaad geroepen. Omdat er in de nabijheid van zijn levensloze lichaam allerlei drugsattributen worden teruggevonden wordt er in eerste instantie gedacht aan een overdosis. Maar verder onderzoek van het lichaam wijst uit dat Braun niet alleen was.

Di 9 juli 2019 | 22:20 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

09/07/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Vr 5 juli 2019 | 16:50 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

05/07/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Do 4 juli 2019 | 21:00 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Burked. Als Tony Braun, een bekende drugsverslaafde, door een tuinman dood wordt aangetroffen in zijn huis, worden Grissom en zijn team naar de plaats van de misdaad geroepen. Omdat er in de nabijheid van zijn levensloze lichaam allerlei drugsattributen worden teruggevonden wordt er in eerste instantie gedacht aan een overdosis. Maar verder onderzoek van het lichaam wijst uit dat Braun niet alleen was.

Za 29 juni 2019 | 22:00 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

29/06/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 18 juni 2019 | 21:00 Spoorloos Extra

Eerste aflevering. Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Intens contact met adoptieouders van overleden broer. Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met biologische familie de leegte in Jeffs leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland.

Wo 12 juni 2019 | 09:00 Spoorloos Extra

Eerste aflevering. Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Intens contact met adoptieouders van overleden broer. Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met biologische familie de leegte in Jeffs leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland.

Wo 12 juni 2019 | 05:00 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

12/06/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 11 juni 2019 | 21:00 Spoorloos Extra

Eerste aflevering. Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Intens contact met adoptieouders van overleden broer. Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met biologische familie de leegte in Jeffs leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland.

Do 6 juni 2019 | 22:30 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

06/06/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Zo 2 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Daughters. Voormalig FBI-agent Tobias Fornell smeekt Gibbs om hem te helpen de drugsdealers in het gebied neer te halen, nadat zijn dochter, Emily Fornell, is opgenomen voor een overdosis.

Zo 26 mei 2019 | 22:25 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

26/05/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Ma 20 mei 2019 | 13:25 Spoorloos Extra

Aflevering 1 - Realityreeks. Intens contact met adoptieouders van overleden broer. Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met biologische familie de leegte in Jeffs leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland.

Di 14 mei 2019 | 22:15 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

14/05/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 14 mei 2019 | 14:01 Les impatientes

Aflevering 3 - Franse miniserie. Maude en Isabelle reageren verontwaardigd wanneer ze vernemen dat de zwangere Leila naar een disciplinaire cel werd gestuurd. Villedieu hoort dat Kevin stierf aan de gevolgen van een overdosis.

Ma 13 mei 2019 | 15:05 Murdoch Mysteries

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Canadese misdaadserie. Crabtree Mania. Wanneer een worstelaar in verdachte omstandigheden om het leven komt na een wedstrijd, staat Crabtree voor zijn eerste moordonderzoek. Hij komt meteen terecht in een wespennest vol oplichting en bedrog.

Vr 10 mei 2019 | 21:00 Les impatientes

Aflevering 3 - Franse miniserie. Maude en Isabelle reageren verontwaardigd wanneer ze vernemen dat de zwangere Leila naar een disciplinaire cel werd gestuurd. Villedieu hoort dat Kevin stierf aan de gevolgen van een overdosis.

Vr 10 mei 2019 | 18:35 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

10/05/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Wo 8 mei 2019 | 00:55 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Burked. Als Tony Braun, een bekende drugsverslaafde, door een tuinman dood wordt aangetroffen in zijn huis, worden Grissom en zijn team naar de plaats van de misdaad geroepen. Omdat er in de nabijheid van zijn levensloze lichaam allerlei drugsattributen worden teruggevonden wordt er in eerste instantie gedacht aan een overdosis. Maar verder onderzoek van het lichaam wijst uit dat Braun niet alleen was.

Zo 5 mei 2019 | 01:35 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Burked. Als Tony Braun, een bekende drugsverslaafde, door een tuinman dood wordt aangetroffen in zijn huis, worden Grissom en zijn team naar de plaats van de misdaad geroepen. Omdat er in de nabijheid van zijn levensloze lichaam allerlei drugsattributen worden teruggevonden wordt er in eerste instantie gedacht aan een overdosis. Maar verder onderzoek van het lichaam wijst uit dat Braun niet alleen was.

Zo 5 mei 2019 | 01:35 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Burked. Als Tony Braun, een bekende drugsverslaafde, door een tuinman dood wordt aangetroffen in zijn huis, worden Grissom en zijn team naar de plaats van de misdaad geroepen. Omdat er in de nabijheid van zijn levensloze lichaam allerlei drugsattributen worden teruggevonden wordt er in eerste instantie gedacht aan een overdosis. Maar verder onderzoek van het lichaam wijst uit dat Braun niet alleen was.

Za 4 mei 2019 | 13:55 Spoorloos Extra

Aflevering 1 - Realityreeks (2019). Intens contact met adoptieouders van overleden broer. Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met biologische familie de leegte in Jeffs leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland.

Do 2 mei 2019 | 22:55 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Burked. Als Tony Braun, een bekende drugsverslaafde, door een tuinman dood wordt aangetroffen in zijn huis, worden Grissom en zijn team naar de plaats van de misdaad geroepen. Omdat er in de nabijheid van zijn levensloze lichaam allerlei drugsattributen worden teruggevonden wordt er in eerste instantie gedacht aan een overdosis. Maar verder onderzoek van het lichaam wijst uit dat Braun niet alleen was.

Do 2 mei 2019 | 12:30 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

02/05/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 30 april 2019 | 14:40 Spoorloos Extra

Aflevering 1 - Realityreeks (2019). Intens contact met adoptieouders van overleden broer. Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met biologische familie de leegte in Jeffs leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland.

Ma 22 april 2019 | 23:55 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

22/04/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 16 april 2019 | 20:30 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

16/04/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Za 13 april 2019 | 23:55 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

13/04/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Ma 8 april 2019 | 23:28 Holding Trevor IMDb: 5.2

08/04/19 - IMDB * 5.2 - Drama, Amerikaans drama. Trevor is ongelukkig. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriend Darrell is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Amerikaans drama. Trevor is ongelukkig. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriend Darrell is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Zo 7 april 2019 | 23:45 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

07/04/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Do 4 april 2019 | 20:30 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

04/04/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Do 4 april 2019 | 00:00 Grey's Anatomy

Seizoen 15 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. I Want a New Drug. Terwijl Meredith een ziekenhuisrecord breekt, bevindt de rest van de dokters zich in de nasleep van een enorme overdosis binnen de gemeenschap.

Di 2 april 2019 | 20:30 Grey's Anatomy: seizoen 15, aflevering 14

Seizoen 15 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. I Want a New Drug. Terwijl Meredith een ziekenhuisrecord breekt, bevindt de rest van de dokters zich in de nasleep van een enorme overdosis binnen de gemeenschap.

Ma 1 april 2019 | 23:27 House

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Heavy. Dokter House en zijn team staan voor een nieuw medisch raadsel wanneer een tienjarig meisje geveld wordt door een hartaanval. House denkt dat het hart van het zwaarlijvige kind gestopt is door een overdosis dieetpillen, maar al snel wordt duidelijk dat dit een foute diagnose is. De eigenzinnige dokter wordt door de directie onder druk gezet om één van zijn medewerkers aan de deur te zetten. Wanneer House na lang piekeren een naam doorgeeft aan directeur Vogler, komt die plots met een ander plan voor de dag.

Vr 29 maart 2019 | 20:35 Flikken Maastricht

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Misdaadserie (2014). Mineur. De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Dit is niet bepaald Eva's wereld en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die hun voordeel kunnen halen uit de dood van de muzikant. Romeo en Marion worden opgeroepen voor een inbraak op een boot. De dader is een zwaar autistische man die hen niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool.

Di 26 maart 2019 | 12:06 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 148 - Amerikaanse talkshow. I was in prison for reckless homicide and now my sister needs to give my kids ba. Tricia werd in 2014 opgepakt wegens het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis overleed. Voor haar aandeel in zijn dood werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg Christy, Tricia's zus, de voogdij over haar twee dochters. Nu Tricia weer op vrije voeten is, wil ze haar kinderen terug. Christy weigert dat, omdat ze haar zus niet geschikt acht als moeder.

Ma 25 maart 2019 | 17:44 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 148 - Amerikaanse talkshow. I Was in Prison for Reckless Homicide; Now My Sister Needs to Give My Kids Back. Tricia werd in 2014 opgepakt wegens het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis overleed. Voor haar aandeel in zijn dood werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg Christy, Tricia's zus, de voogdij over haar twee dochters. Nu Tricia weer op vrije voeten is, wil ze haar kinderen terug. Christy weigert dat, omdat ze haar zus niet geschikt acht als moeder.

Zo 24 maart 2019 | 09:20 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Za 23 maart 2019 | 22:15 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

23/03/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Za 23 maart 2019 | 18:00 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Wo 20 maart 2019 | 11:59 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 142 - Amerikaanse talkshow. My wife's son can't function in society & i'm ready to kick him out!. Sandy's 22-jarige zoon Dylan verloor zijn beste vriend twee jaar geleden door een overdosis drugs. Dylan probeerde zijn vriend nog te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis slaapt Dylan een gat in de dag en doet hij waar hij zin in heeft. Zijn stiefvader, Thomas, is het spuugzat dat de jongen zo weinig discipline heeft en zich niet aan zijn huisregels houdt. Als hij niet verandert, gooit hij zijn stiefzoon het huis uit.

Di 19 maart 2019 | 17:41 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 142 - Amerikaanse talkshow. My Wife's Son Can't Function in Society & I'm Ready to Kick Him Out!. Sandy's 22-jarige zoon Dylan verloor zijn beste vriend twee jaar geleden door een overdosis drugs. Dylan probeerde zijn vriend nog te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis slaapt Dylan een gat in de dag en doet hij waar hij zin in heeft. Zijn stiefvader, Thomas, is het spuugzat dat de jongen zo weinig discipline heeft en zich niet aan zijn huisregels houdt. Als hij niet verandert, gooit hij zijn stiefzoon het huis uit.

Di 19 maart 2019 | 07:40 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Ma 18 maart 2019 | 11:50 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Vr 15 maart 2019 | 20:10 Tosh.0

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Daniel helpt een adrenalineverslaafde met een overdosis, stelt de grootste viezeriken van het internet aan je voor en presenteert live de meest actuele, betrouwbare verkiezingsuitslagen.

Za 2 maart 2019 | 20:30 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 6.9

02/03/19 - IMDB * 6.9 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Di 26 februari 2019 | 21:45 Nu te Zien!

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Kunstmagazine (2019) over actuele tentoonstellingen. Basquiat. Directeur van de Hermitage Amsterdam, Cathelijne Broers, duikt in de New Yorkse kunstscene van 1979. Daar maakte een jonge graffitikunstenaar genaamd Jean-Michel Basquiat de overstap van de muren van de stad naar internationale faam. Hij overleed al op zijn 27ste aan een overdosis, maar liet zijn sporen na in de hedendaagse kunst. In Schunck in Heerlen is het vroeger werk van deze autodidact en zijn tijdgenoten als Nan Goldin en Keith Haring te zien op de expositie Basquiat, The Artist and His New York Scene.

Di 26 februari 2019 | 02:45 Drugs Inc.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Heroin Island, NYC: Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Di 19 februari 2019 | 22:25 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

19/02/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Wo 13 februari 2019 | 16:50 Flikken

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Politieserie (2007) over een team Gentse flikken. Code T1. De kroongetuige in het onderzoek naar Davina Lansknecht en de Barracudabende ligt in het ziekenhuis, maar haar lever is beschadigd door een gedwongen overdosis paracetamol-codeïne. Indien zij niet meteen een orgaantransplantatie krijgt, zal zij sterven. Pasmans ontmoet Jelle Mortelmans, een vriendelijke journalist die een portret van hem wil maken voor de krant. 'Schone jongen', plaagt Raymond. Emma en Mihriban maken kennis met de flegmatiek-zelfverzekerde motard, Michiel Dewaele. En Bruno... Waar is Bruno?

Di 12 februari 2019 | 07:00 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

12/02/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Wo 6 februari 2019 | 16:05 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

06/02/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Wo 30 januari 2019 | 18:35 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

30/01/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Za 19 januari 2019 | 23:09 CSI: New York

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Blink. Wanneer het levenloze lichaam van Leann Goodman wordt aangetroffen, gaat Mac ervan uit dat een overdosis drugs haar fataal is geworden. De wetsdokter bevestigt dat Leann stierf door een drug die door verkrachters gebruikt wordt om hun slachtoffers te verdoven.

Za 19 januari 2019 | 20:30 Vele Hemels boven de Zevende IMDb: 7.0

19/01/19 - IMDB * 7.0 - Drama, Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele...

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan, dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vele-hemels-boven-de-zevende

Ma 14 januari 2019 | 23:30 Dark Matters: Twisted But True

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Episode 6: Wat leerde het experiment in de Stanford-gevangenis ons over machtsverhoudingen achter de tralies en waarom nam een arts die de dood bestudeerde een overdosis cocaïne?

Di 8 januari 2019 | 18:45 Beschuldigd

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Tweestrijd. Wanneer een jonge bokser tijdens een bokstraining overlijdt ten gevolge van een overdosis anabole steroïden wordt Ben, de eigenaar van de boksschool, opgepakt voor handel in verboden middelen. Zijn vrouw Patricia gelooft in zijn onschuld en gaat op onderzoek uit.

Wo 2 januari 2019 | 19:45 Crime scene investigation

Een team van forensische detectives zorgt ervoor dat geen moord onopgelost blijft.De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team de zaak op te lossen. Brass' dochter belandt in het ziekenhuis door een overdosis.

Zo 30 december 2018 | 20:10 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Zo 30 december 2018 | 02:00 Drugs Inc.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Heroin Island, NYC: Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Vr 28 december 2018 | 12:35 Colossal IMDb: 6.2

28/12/18 - IMDB * 6.2 - Actie, Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 26 december 2018 | 22:25 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A War Zone. Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Ma 24 december 2018 | 16:40 The Tender

24/12/18 - Drama, Ex alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Ex-alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Zo 23 december 2018 | 20:25 The Tender

23/12/18 - Drama, Ex alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Ex-alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Za 22 december 2018 | 19:59 CSI: New York

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Blink. Wanneer het levenloze lichaam van Leann Goodman wordt aangetroffen, gaat Mac ervan uit dat een overdosis drugs haar fataal is geworden. De wetsdokter bevestigt dat Leann stierf door een drug die door verkrachters gebruikt wordt om hun slachtoffers te verdoven.

Ma 17 december 2018 | 22:40 Colossal IMDb: 6.2

17/12/18 - IMDB * 6.2 - Actie, Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Zo 16 december 2018 | 00:30 Criminal Minds

Seizoen 14 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Broken Wing. Een professor uit Lewis' verleden vertelt het BAU-team dat een alarmerend aantal patiënten, die net een afkickkuur hadden gevolgd, overlijden aan een overdosis.

Vr 14 december 2018 | 20:30 Criminal Minds

Seizoen 14 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Broken Wing. Een professor uit Lewis' verleden vertelt het BAU-team dat een alarmerend aantal patiënten, die net een afkickkuur hadden gevolgd, overlijden aan een overdosis.

Ma 10 december 2018 | 23:30 Dark Matters: Twisted But True

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Episode 6: Wat leerde het experiment in de Stanford-gevangenis ons over machtsverhoudingen achter de tralies en waarom nam een arts die de dood bestudeerde een overdosis cocaïne?

Do 29 november 2018 | 19:10 North Woods Law

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Blindsided: Hannett probeert een gewonde gans te vangen. Lucas is als eerste ter plaatse bij iemand die een overdosis drugs heeft genomen en MacFadzen krijgt te maken met een boze havik.

Ma 26 november 2018 | 09:10 Colossal IMDb: 6.2

26/11/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Vr 23 november 2018 | 18:40 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 85 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Friends and Lovers. Het NCIS-team denkt aanvankelijk dat een matroos is overleden aan een onbedoelde overdosis. Deze gedachte verdwijnt snel als Abby een onheilspellende, in bloed geschreven, boodschap ontdekt.

Vr 23 november 2018 | 15:00 The Tender

23/11/18 - Drama , Ex alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Ex-alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Vr 23 november 2018 | 06:25 The Tender

23/11/18 - Drama , Ex alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Ex-alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Wo 21 november 2018 | 18:00 Aspe

Een verpleegster treft 's morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek.

Ma 19 november 2018 | 23:30 Aspe

Een verpleegster treft 's morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek.

Di 13 november 2018 | 02:05 Colossal IMDb: 6.2

13/11/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 8 november 2018 | 15:15 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Do 8 november 2018 | 10:45 Colossal IMDb: 6.2

08/11/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 7 november 2018 | 23:25 The Trade

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse documentairereeks (2018) van Matthew Heineman. Don Miguel reageert op een schietpartij in zijn territorium. Het druggerelateerde geweld in Mexico escaleert. In Columbus onderzoekt inspecteur Mark Edwards de fatale overdosis van een jonge moeder. Hij probeert de persoon te arresteren die haar de dodelijke heroïne heeft verkocht. Wat verderop, in Dayton, runt Richard, zelf vader van een aan heroïne verslaafde dochter, een afkickcentrum.

Za 27 oktober 2018 | 23:00 Ambulance

Aflevering 3 - Episode 3: Een ambulanceteam behandelt het slachtoffer van een brute steekpartij. Hij heeft direct medische hulp nodig. Een man is flauwgevallen, waarschijnlijk door een overdosis drugs.

Za 27 oktober 2018 | 18:40 Colossal IMDb: 6.2

27/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 24 oktober 2018 | 17:25 Beschuldigd

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Tweestrijd. Wanneer een jonge bokser tijdens een bokstraining overlijdt ten gevolge van een overdosis anabole steroïden wordt Ben, de eigenaar van de boksschool, opgepakt voor handel in verboden middelen. Zijn vrouw Patricia gelooft in zijn onschuld en gaat op onderzoek uit.

Di 23 oktober 2018 | 15:25 Colossal IMDb: 6.2

23/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 23 oktober 2018 | 10:00 Ambulance

Aflevering 3 - Episode 3: Een ambulanceteam behandelt het slachtoffer van een brute steekpartij. Hij heeft direct medische hulp nodig. Een man is flauwgevallen, waarschijnlijk door een overdosis drugs.

Di 23 oktober 2018 | 01:00 Ambulance

Aflevering 3 - Episode 3: Een ambulanceteam behandelt het slachtoffer van een brute steekpartij. Hij heeft direct medische hulp nodig. Een man is flauwgevallen, waarschijnlijk door een overdosis drugs.

Ma 22 oktober 2018 | 20:30 Ambulance

Aflevering 3 - Episode 3: Een ambulanceteam behandelt het slachtoffer van een brute steekpartij. Hij heeft direct medische hulp nodig. Een man is flauwgevallen, waarschijnlijk door een overdosis drugs.

Ma 22 oktober 2018 | 15:50 The Tender

22/10/18 - Drama , Ex alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Ex-alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Zo 21 oktober 2018 | 20:25 The Tender

21/10/18 - Drama , Ex alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Ex-alcoholverslaafde Bobby Allen is ten einde raad. Zijn vrouw is gestorven aan een overdosis, hij is straatarm en moet de zorg dragen voor zijn tienjarige dochter. Maar dan vindt zijn dochter een gewonde vechthond die is gedumpt door zijn baasje...

Wo 17 oktober 2018 | 19:00 Dr G: Medical Examiner

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Cruel Intentions: Een moeder dient haar driejarige zoontje een maagmedicijn toe dat tragisch genoeg dodelijk blijkt te zijn. Dr G vermoedt een onbedoelde overdosis, maar heeft ze gelijk?

Wo 17 oktober 2018 | 16:15 Colossal IMDb: 6.2

17/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 17 oktober 2018 | 01:55 Drugs Inc.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Heroin Island, NYC: Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Ma 15 oktober 2018 | 10:20 Colossal IMDb: 6.2

15/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Zo 14 oktober 2018 | 20:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 22 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Dead in His Tracks. De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team de zaak op te lossen. Brass' dochter belandt in het ziekenhuis door een overdosis.

Zo 14 oktober 2018 | 02:20 Colossal IMDb: 6.2

14/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 11 oktober 2018 | 14:15 Dr G: Medical Examiner

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Toxic Forces: Een man dreigt met zelfmoord en enkele uren later wordt hij dood aangetroffen. Alles wijst op een overdosis, maar Dr G wil voor de zekerheid enkele toxicologische tests uitvoeren.

Do 11 oktober 2018 | 12:55 Colossal IMDb: 6.2

11/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 10 oktober 2018 | 21:00 I Killed My BFF

Een domineeszoon en een vrijbuiter sluiten vriendschap. Maar als Josh' zus Amanda overlijdt aan een overdosis, drijft dit een wig tussen de twee mannen, met tragische gevolgen.

Di 9 oktober 2018 | 20:00 Dr G: Medical Examiner

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Toxic Forces: Een man dreigt met zelfmoord en enkele uren later wordt hij dood aangetroffen. Alles wijst op een overdosis, maar Dr G wil voor de zekerheid enkele toxicologische tests uitvoeren.

Zo 7 oktober 2018 | 18:45 Colossal IMDb: 6.2

07/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 4 oktober 2018 | 00:45 Chicago P. D

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse politieserie. Now I'm God. Een dokter komt in het vizier van het politieteam van District 21, wanneer vier patiënten van hem worden overgebracht naar het Chicago Medical Hospital na een overdosis chemotherapie. De dokter weigert de patiëntendossiers te overhandigen aan Lindsay en Halstead, wat het onderzoek bemoeilijkt. Voight lijkt de dokter beter te kennen dan hij beweert en hij stort zich op de zaak.

Di 2 oktober 2018 | 15:00 Murdoch Mysteries

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Misdaadserie, gebaseerd op de misdaadverhalen van Maureen Jennings. Tour de Murdoch. Wanneer een jonge wielrenner plots overlijdt tijdens een wedstrijd, vermoedt Murdoch dat hem een overdosis doping werd toegediend.

Ma 1 oktober 2018 | 22:50 Ridiculousness

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Jamie Bestwick: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Ma 1 oktober 2018 | 22:40 Colossal IMDb: 6.2

01/10/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Zo 30 september 2018 | 20:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 14 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. De los muertos. Dr. Robbins trekt naar Mexico om er een autopsie uit te voeren op Anna Ortiz, de dochter van zijn vriend Gabriel. Het meisje lijkt te zijn bezweken aan een overdosis cocaïne. Ondertussen onderzoekt de rest van het team de moord op een man en een vrouw die dood werden teruggevonden in betonafval.

Za 29 september 2018 | 07:00 Colossal IMDb: 6.2

29/09/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 25 september 2018 | 14:40 Colossal IMDb: 6.2

25/09/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Vr 21 september 2018 | 03:15 Colossal IMDb: 6.2

21/09/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 18 september 2018 | 23:00 Drugs Inc.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Heroin Island, NYC: Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Do 13 september 2018 | 12:09 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 148 - Amerikaanse talkshow. I was in prison for reckless homicide and now my sister needs to give my kids ba. Tricia werd in 2014 opgepakt wegens het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis overleed. Voor haar aandeel in zijn dood werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg Christy, Tricia's zus, de voogdij over haar twee dochters. Nu Tricia weer op vrije voeten is, wil ze haar kinderen terug. Christy weigert dat, omdat ze haar zus niet geschikt acht als moeder.

Wo 12 september 2018 | 17:40 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 148 - Amerikaanse talkshow. I Was in Prison for Reckless Homicide; Now My Sister Needs to Give My Kids Back. Tricia werd in 2014 opgepakt wegens het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis overleed. Voor haar aandeel in zijn dood werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg Christy, Tricia's zus, de voogdij over haar twee dochters. Nu Tricia weer op vrije voeten is, wil ze haar kinderen terug. Christy weigert dat, omdat ze haar zus niet geschikt acht als moeder.

Wo 5 september 2018 | 12:07 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 142 - Amerikaanse talkshow. My wife's son can't function in society & i'm ready to kick him out!. Sandy's 22-jarige zoon Dylan verloor zijn beste vriend twee jaar geleden door een overdosis drugs. Dylan probeerde zijn vriend nog te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis slaapt Dylan een gat in de dag en doet hij waar hij zin in heeft. Zijn stiefvader, Thomas, is het spuugzat dat de jongen zo weinig discipline heeft en zich niet aan zijn huisregels houdt. Als hij niet verandert, gooit hij zijn stiefzoon het huis uit.

Wo 5 september 2018 | 04:40 Colossal

05/09/18 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 4 september 2018 | 17:37 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 142 - Amerikaanse talkshow. My Wife's Son Can't Function in Society & I'm Ready to Kick Him Out!. Sandy's 22-jarige zoon Dylan verloor zijn beste vriend twee jaar geleden door een overdosis drugs. Dylan probeerde zijn vriend nog te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis slaapt Dylan een gat in de dag en doet hij waar hij zin in heeft. Zijn stiefvader, Thomas, is het spuugzat dat de jongen zo weinig discipline heeft en zich niet aan zijn huisregels houdt. Als hij niet verandert, gooit hij zijn stiefzoon het huis uit.

Zo 2 september 2018 | 00:30 Colossal

02/09/18 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 30 augustus 2018 | 10:15 Colossal

30/08/18 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Za 25 augustus 2018 | 15:15 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Vr 24 augustus 2018 | 20:30 Colossal

24/08/18 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 22 augustus 2018 | 11:30 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Za 18 augustus 2018 | 23:50 Colossal IMDb: 6.2

18/08/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Vr 17 augustus 2018 | 23:30 Ridiculousness

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Jamie Bestwick: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Do 16 augustus 2018 | 14:35 Colossal IMDb: 6.2

16/08/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Vr 10 augustus 2018 | 18:35 NCIS

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. High Seas. Twee matrozen die op hetzelfde schip werken, worden opgenomen nadat ze een overdosis drugs namen. Zij beweren echter dat ze het verboden goedje nooit hebben aangeraakt.

Wo 8 augustus 2018 | 23:00 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Ma 6 augustus 2018 | 18:40 Colossal IMDb: 6.2

06/08/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 2 augustus 2018 | 17:10 Colossal IMDb: 6.2

02/08/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 2 augustus 2018 | 03:30 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Do 2 augustus 2018 | 00:00 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Di 31 juli 2018 | 09:40 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Ma 30 juli 2018 | 20:00 I Killed My BFF

Een domineeszoon en een vrijbuiter sluiten vriendschap. Maar als Josh' zus Amanda overlijdt aan een overdosis, drijft dit een wig tussen de twee mannen, met tragische gevolgen.

Za 28 juli 2018 | 12:25 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Za 28 juli 2018 | 10:10 Colossal IMDb: 6.2

28/07/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 24 juli 2018 | 22:26 House

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Heavy. Dokter House en zijn team staan voor een nieuw medisch raadsel wanneer een tienjarig meisje geveld wordt door een hartaanval. House denkt dat het hart van het zwaarlijvige kind gestopt is door een overdosis dieetpillen, maar al snel wordt duidelijk dat dit een foute diagnose is. De eigenzinnige dokter wordt door de directie onder druk gezet om één van zijn medewerkers aan de deur te zetten. Wanneer House na lang piekeren een naam doorgeeft aan directeur Vogler, komt die plots met een ander plan voor de dag.

Di 24 juli 2018 | 16:10 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Zo 22 juli 2018 | 15:15 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Vr 20 juli 2018 | 03:10 Ambulance

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De Londense ambulancedienst maakt zich op voor een hectische weekenddienst. Ze gaan naar een nachtclub waar een man na een overdosis drugs wild om zich heen slaat.

Do 19 juli 2018 | 23:00 Ambulance

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De Londense ambulancedienst maakt zich op voor een hectische weekenddienst. Ze gaan naar een nachtclub waar een man na een overdosis drugs wild om zich heen slaat.

Do 19 juli 2018 | 11:30 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Zo 15 juli 2018 | 10:10 Colossal IMDb: 6.2

15/07/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 10 juli 2018 | 16:55 Colossal IMDb: 6.2

10/07/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Zo 8 juli 2018 | 22:40 Colossal IMDb: 6.2

08/07/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Vr 6 juli 2018 | 13:25 Colossal IMDb: 6.2

06/07/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 5 juli 2018 | 21:15 The Apartment IMDb: 8.3

05/07/18 - IMDB * 8.3 - Komedie, Amerikaanse komedie: C.C. Baxter heeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij moeite om het hoofd boven water te houden. Hij verzint een snelle manier om hogerop te komen en leent zijn appartement uit aan zijn bazen die er vertier kunnen zoeken met hun vriendinnetjes. Op een keer neemt de gewetenloze J.D. Sheldrake het onzekere liftmeisje Fran mee. Wanneer Fran wordt gedumpt, reageert zij door een overdosis pillen te slikken. C.C. helpt haar erbovenop en de twee raken aan elkaar...

Amerikaanse komedie: C.C. Baxter heeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij moeite om het hoofd boven water te houden. Hij verzint een snelle manier om hogerop te komen en leent zijn appartement uit aan zijn bazen die er vertier kunnen zoeken met hun vriendinnetjes. Op een keer neemt de gewetenloze J.D. Sheldrake het onzekere liftmeisje Fran mee. Wanneer Fran wordt gedumpt, reageert zij door een overdosis pillen te slikken. C.C. helpt haar erbovenop en de twee raken aan elkaar gehecht.

Do 5 juli 2018 | 21:15 The Apartment IMDb: 8.3

05/07/18 - IMDB * 8.3 - Komedie, Amerikaanse komedie: C.C. Baxter heeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij moeite om het hoofd boven water te houden. Hij verzint een snelle manier om hogerop te komen en leent zijn appartement uit aan zijn bazen die er vertier kunnen zoeken met hun vriendinnetjes. Op een keer neemt de gewetenloze J.D. Sheldrake het onzekere liftmeisje Fran mee. Wanneer Fran wordt gedumpt, reageert zij door een overdosis pillen te slikken. C.C. helpt haar erbovenop en de twee raken aan elkaar...

Amerikaanse komedie: C.C. Baxter heeft als medewerker van een verzekeringsmaatschappij moeite om het hoofd boven water te houden. Hij verzint een snelle manier om hogerop te komen en leent zijn appartement uit aan zijn bazen die er vertier kunnen zoeken met hun vriendinnetjes. Op een keer neemt de gewetenloze J.D. Sheldrake het onzekere liftmeisje Fran mee. Wanneer Fran wordt gedumpt, reageert zij door een overdosis pillen te slikken. C.C. helpt haar erbovenop en de twee raken aan elkaar gehecht.

Za 30 juni 2018 | 11:30 Colossal IMDb: 6.2

30/06/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 26 juni 2018 | 18:45 Colossal IMDb: 6.2

26/06/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Do 21 juni 2018 | 02:40 Drugs Inc.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Heroin Island, NYC: Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Wo 20 juni 2018 | 22:20 Colossal IMDb: 6.2

20/06/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 20 juni 2018 | 18:40 Beschuldigd

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Nederlandse scriptedrealityreeks. De ernstig zieke Elsje heeft nog maar een jaar te leven. Maar dan overlijdt Elsje plotseling en treffen de artsen een overdosis medicijnen aan in haar lichaam. Is dit moord of zelfmoord?

Vr 15 juni 2018 | 16:35 Colossal IMDb: 6.2

15/06/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 13 juni 2018 | 02:20 Colossal IMDb: 6.2

13/06/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Di 5 juni 2018 | 20:30 Colossal IMDb: 6.2

05/06/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Zo 3 juni 2018 | 06:30 Colossal IMDb: 6.2

03/06/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Vr 1 juni 2018 | 22:39 Marilyn Monroe's autopsie: Haar lichaam vertelt het echte verhaal

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Britse reportagereeks waarin de doodsoorzaak van wereldsterren wordt onderzocht. Marilyn Monroe. Marilyn Monroe, oftewel Norma Jeane Mortenson, was een van de grootste filmsterren van de vorige eeuw. Op 5 augustus 1962 werd ze dood aangetroffen door haar huishoudster in haar huis in Californië. Meer dan waarschijnlijk pleegde ze zelfmoord door een overdosis medicijnen in te nemen. Op basis van het medisch bewijsmateriaal afkomstig van de autopsie, wordt de precieze doodsoorzaak feitelijk belicht.

Zo 27 mei 2018 | 23:20 De gifmengende dokter

Aflevering 22 - Documentaire. Michael Swango was arts. Maar hij is ook een seriemoordenaar. Hij heeft waarschijnlijk ruim 60 mensen vermoord. Ze werden door hem vergiftigd met een overdosis medicijnen of met arsenicum.

Do 24 mei 2018 | 18:35 Beschuldigd

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Tweestrijd. Wanneer een jonge bokser tijdens een bokstraining overlijdt ten gevolge van een overdosis anabole steroïden wordt Ben, de eigenaar van de boksschool, opgepakt voor handel in verboden middelen. Zijn vrouw Patricia gelooft in zijn onschuld en gaat op onderzoek uit.

Ma 21 mei 2018 | 23:00 Drugs Inc.

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Heroin Island, NYC: Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Do 17 mei 2018 | 23:15 Ridiculousness

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Jamie Bestwick: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Zo 13 mei 2018 | 18:45 Colossal IMDb: 6.2

13/05/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Wo 9 mei 2018 | 23:30 NCIS: New Orleans

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Insane in the Membranes. De deelname van het team aan de jaarlijkse Red Dress Run wordt afgeblazen. Een onderofficier is dood gevonden. Hij is gestorven aan een overdosis drugs.

Ma 7 mei 2018 | 21:00 Ozzy And Jack's American Roadtrip

Seizoen 1 - Realityreeks: Illin And Chillin: Jack en Ozzy leren concurrerende houthakkers kennen. Jack krijgt griep, en Ozzy gaat alleen naar een koffiebranderij, waar hij een overdosis cafeïne krijgt.

Ma 7 mei 2018 | 00:45 Colossal IMDb: 6.2

07/05/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Vr 4 mei 2018 | 21:35 NCIS: New Orleans

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie: Insane in the Membranes: De deelname van het team aan de jaarlijkse Red Dress Run wordt afgeblazen. Een onderofficier is dood gevonden. Hij is gestorven aan een overdosis drugs.

Do 3 mei 2018 | 11:55 Colossal IMDb: 6.2

03/05/18 - IMDB * 6.2 - Actie , Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Een legerkolonel wordt per ongeluk blootgesteld aan een overdosis nucleaire straling en groeit binnen de kortste keren uit tot een reus die flink huishoudt in Las Vegas.

Ma 9 april 2018 | 19:30 VICE: Heroin Crisis & New Age of Nukes

Documentaireserie. Amerika heeft te maken met de ergste drugepidemie ooit: meer mensen overlijden aan een overdosis dan aan een auto-ongeluk. Thomas Morton achterhaalt de oorzaken en impact van de crisis.

Zo 1 april 2018 | 21:43 Holding Trevor IMDb: 5.2

01/04/18 - IMDB * 5.2 - Drama , Trevor is ongelukkig met zijn leven. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriendje Darrell, is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend, besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Trevor is ongelukkig met zijn leven. Hij heeft een saaie baan in de telemarketing en zijn vriendje Darrell, is drugsverslaafd. Na de zoveelste overdosis van zijn vriend, besluit Trevor dat het tijd is voor verandering. Hij ontmoet Ephram en begint een relatie met hem. maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Zo 1 april 2018 | 02:15 Thérèse Desqueyroux IMDb: 6.1

01/04/18 - IMDB * 6.1 - Drama: Frankrijk, eind jaren '20. Vrolijk en vrij van geest trouwt Thérèse (Audrey Tautou) met haar buurman Bernard Desqueyroux (Gilles Lellouche), waarmee ze het land van twee families tot één groot landgoed maakt. Bernard tolereert de sterke wil van zijn intelligente, gepassioneerde vrouw, maar hij kan niet voorkomen dat Thérèse zich opgesloten voelt en verveeld raakt. Het saaie leven op het platteland en de middelmatigheid van haar man wakkeren dromen over Parijs aan, dromen van meer...

Drama: Frankrijk, eind jaren '20. Vrolijk en vrij van geest trouwt Thérèse (Audrey Tautou) met haar buurman Bernard Desqueyroux (Gilles Lellouche), waarmee ze het land van twee families tot één groot landgoed maakt. Bernard tolereert de sterke wil van zijn intelligente, gepassioneerde vrouw, maar hij kan niet voorkomen dat Thérèse zich opgesloten voelt en verveeld raakt. Het saaie leven op het platteland en de middelmatigheid van haar man wakkeren dromen over Parijs aan, dromen van meer inspiratie, cultuur en uitdaging. Als Bernard zich per ongeluk dreigt te vergiftigen met een overdosis arsenicum is het te verleidelijk voor Thérèse om deze uitweg niet aan te grijpen. Ze wordt echter ontmaskerd en beschuldigd van poging tot moord. Ze verliest niet alleen haar gezicht voor beide families, maar ook haar laatste hoop op vrijheid.

Zo 1 april 2018 | 00:10 VICE: Heroin Crisis & New Age of Nukes

Documentaireserie. Amerika heeft te maken met de ergste drugepidemie ooit: meer mensen overlijden aan een overdosis dan aan een auto-ongeluk. Thomas Morton achterhaalt de oorzaken en impact van de crisis.

Wo 14 maart 2018 | 23:30 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Wo 28 februari 2018 | 17:30 Beschuldigd

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Nederlandse scriptedrealityreeks: De ernstig zieke Elsje heeft nog maar een jaar te leven. Maar dan overlijdt Elsje plotseling en treffen de artsen een overdosis medicijnen aan in haar lichaam. Is dit moord of zelfmoord?

Di 27 februari 2018 | 09:40 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Zo 25 februari 2018 | 19:00 Aspe

Een verpleegster treft 's morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Hoewel een arts een hartstilstand constateert, roept de verpleegster de hulp in van hoofdinspecteur Van In. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek. De recent uit Brussel overgekomen jonge inspecteur Dedecker wil zich graag mengen in het onderzoek, maar werkt zijn collega's vooral op de zenuwen. De zaak lijkt trouwens snel opgelost wanneer de zoon van het slachtoffer, Jan Quagebuer, zich komt aangeven voor de moord op zijn vader. Maar Van In heeft zo zijn twijfels bij de bekentenis van Jan.

Zo 25 februari 2018 | 01:00 Aspe

Een verpleegster treft 's morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Hoewel een arts een hartstilstand constateert, roept de verpleegster de hulp in van hoofdinspecteur Van In. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek. De recent uit Brussel overgekomen jonge inspecteur Dedecker wil zich graag mengen in het onderzoek, maar werkt zijn collega's vooral op de zenuwen. De zaak lijkt trouwens snel opgelost wanneer de zoon van het slachtoffer, Jan Quagebuer, zich komt aangeven voor de moord op zijn vader. Maar Van In heeft zo zijn twijfels bij de bekentenis van Jan.

Za 24 februari 2018 | 12:25 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Za 24 februari 2018 | 07:30 Aspe

Een verpleegster treft 's morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Hoewel een arts een hartstilstand constateert, roept de verpleegster de hulp in van hoofdinspecteur Van In. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek. De recent uit Brussel overgekomen jonge inspecteur Dedecker wil zich graag mengen in het onderzoek, maar werkt zijn collega's vooral op de zenuwen. De zaak lijkt trouwens snel opgelost wanneer de zoon van het slachtoffer, Jan Quagebuer, zich komt aangeven voor de moord op zijn vader. Maar Van In heeft zo zijn twijfels bij de bekentenis van Jan.

Vr 23 februari 2018 | 19:30 VICE: Heroin Crisis & New Age of Nukes

Documentaireserie. Amerika heeft te maken met de ergste drugepidemie ooit: meer mensen overlijden aan een overdosis dan aan een auto-ongeluk. Thomas Morton achterhaalt de oorzaken en impact van de crisis.

Vr 23 februari 2018 | 14:10 Aspe

Een verpleegster treft ´s morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Hoewel een arts een hartstilstand constateert, roept de verpleegster de hulp in van hoofdinspecteur Van In. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek. De pas uit Brussel overgekomen jonge inspecteur Dedecker wil zich graag met dat onderzoek bemoeien, maar werkt zijn collega´s vooral op de zenuwen. De zaak lijkt trouwens snel opgelost wanneer de zoon van het slachtoffer, Jan Quagebuer, zich komt aangeven voor de moord op zijn vader. Maar Van In heeft zo zijn twijfels bij de bekentenis van Jan.

Wo 21 februari 2018 | 17:00 Aspe

Een verpleegster treft ´s morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Hoewel een arts een hartstilstand constateert, roept de verpleegster de hulp in van hoofdinspecteur Van In. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek. De pas uit Brussel overgekomen jonge inspecteur Dedecker wil zich graag met dat onderzoek bemoeien, maar werkt zijn collega´s vooral op de zenuwen. De zaak lijkt trouwens snel opgelost wanneer de zoon van het slachtoffer, Jan Quagebuer, zich komt aangeven voor de moord op zijn vader. Maar Van In heeft zo zijn twijfels bij de bekentenis van Jan.

Di 20 februari 2018 | 16:10 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Ma 19 februari 2018 | 21:30 Aspe

Een verpleegster treft 's morgens Fernand Quagebuer, bewoner van verpleeghuis Avondrood, dood aan. Hoewel een arts een hartstilstand constateert, roept de verpleegster de hulp in van hoofdinspecteur Van In. Fernand blijkt een overdosis medicijnen te hebben gekregen en Van In start een onderzoek. De recent uit Brussel overgekomen jonge inspecteur Dedecker wil zich graag mengen in het onderzoek, maar werkt zijn collega's vooral op de zenuwen. De zaak lijkt trouwens snel opgelost wanneer de zoon van het slachtoffer, Jan Quagebuer, zich komt aangeven voor de moord op zijn vader. Maar Van In heeft zo zijn twijfels bij de bekentenis van Jan.

Ma 19 februari 2018 | 19:45 Crime Scene Investigation

De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team de zaak op te lossen. De dochter van Brass belandt in het ziekenhuis door een overdosis.

Za 17 februari 2018 | 22:50 Ridiculousness

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Wo 14 februari 2018 | 00:10 Flikken Maastricht

14/02/18 - Tv drama, Detective, De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld, en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel...

De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld, en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel het beoogde slachtoffer? Romeo en Marion worden bij een inbraak in de haven op een boot geroepen. De dader is een zwaar autistische man die hen niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool. | IMDb rating: 6.8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Di 13 februari 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

13/02/18 - Tv drama, Detective, De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld, en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel...

De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld, en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel het beoogde slachtoffer? Romeo en Marion worden bij een inbraak in de haven op een boot geroepen. De dader is een zwaar autistische man die hen niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool. | IMDb rating: 6.8/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Di 13 februari 2018 | 20:30 Flikken Maastricht

De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel het beoogde slachtoffer? Romeo en Marion worden bij een inbraak in de haven op een boot geroepen. De dader is een zwaar autistische man die ze niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool.

Ma 5 februari 2018 | 23:00 Drugs Inc.

Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Do 1 februari 2018 | 17:30 Beschuldigd

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Nederlandse scriptedrealityreeks: Tweestrijd: Wanneer een jonge bokser tijdens een bokstraining overlijdt ten gevolge van een overdosis anabole steroïden wordt Ben, de eigenaar van de boksschool, opgepakt voor handel in verboden middelen. Zijn vrouw Patricia gelooft in zijn onschuld en gaat op onderzoek uit.

Zo 28 januari 2018 | 02:40 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Zo 28 januari 2018 | 00:45 Witse

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool.

Za 27 januari 2018 | 20:30 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Witse heeft een meer dan gewone interesse in deze zaak. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool. Bovendien: Maria had een wilsverklaring voor euthanasie bij ondraaglijk lijden. | IMDb rating: 8.3/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 27 januari 2018 | 20:30 Witse

Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Maria was de vrouw van Ward. Nu een dementerende grijsaard, maar ooit de leermeester van Witse op de politieschool.

Wo 24 januari 2018 | 03:30 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Di 23 januari 2018 | 01:50 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Ma 22 januari 2018 | 22:00 Ambulance

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Het traumateam behandelt een jongeman na een zelfmoordpoging met een overdosis medicijnen. Het team wordt ook ingeroepen om een alcoholverslaafde te helpen.

Vr 19 januari 2018 | 20:10 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse politieserie: A War Zone: Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Wo 17 januari 2018 | 22:00 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse politieserie: A War Zone: Wanneer het lichaam van een student aanspoelt die overleed aan een overdosis fentanyl, krijgt het team de opdracht om de dealers van de dodelijke designerdrug op te sporen.

Vr 12 januari 2018 | 20:43 Ridiculousness

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Do 4 januari 2018 | 18:55 Louis Theroux: Dark States

Britse documentairereeks (2017): Louis Theroux: De grote voorliefde die Amerikanen voor pijnstillers hebben, heeft geleid tot een ingeburgerde afhankelijkheid van opiaten. Na een hardhandige jacht tegen deze middelen werden pijnstillers schaarser en ontstond er een belangrijke zwarte markt. Veel Amerikanen zochten hun toevlucht tot een goedkoper en sterker opiaat: heroïne.

Ma 1 januari 2018 | 20:57 Ridiculousness

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Ma 25 december 2017 | 20:53 Ridiculousness

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Do 21 december 2017 | 20:30 Flikken Maastricht

Nederlandse misdaadserie waarin alles draait om een rechercheteam in Maastricht. Een studente wordt half ontkleed en mishandeld teruggevonden in de stad. Ze is verschrikkelijk in de war, maar Eva en Wolfs begrijpen al snel dat ze verkracht is. Eva vreest dat de verkrachter die een paar jaar geleden de streek onveilig maakte, weer actief is. Na een analyse van de werkwijze en de sporen van de verkrachter blijkt dat ze gelijk heeft. Hoeben besluit een hinderlaag op te zetten en Eva geeft zich op als doelwit. Wolfs krijgt de verantwoordelijkheid voor de operatie. De val lijkt te werken; een man valt Eva aan en wordt opgepakt. Romeo en Daan gaan ondertussen naar een bekend drugspand na klachten over geluidsoverlast. Ze treffen er Fleur bewusteloos aan door een overdosis. Romeo licht Wolfs in, die halsoverkop naar het ziekenhuis vertrekt en de operatie om de verkrachter...| IMDb rating: 7.9/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Do 21 december 2017 | 20:30 Flikken Maastricht

Een half ontklede, mishandelde studente wordt aangetroffen in de stad. Ze is verschrikkelijk in de war, maar Eva en Wolfs begrijpen al snel dat ze verkracht is. Eva vreest dat een verkrachter die een paar jaar geleden de contreien onveilig maakte, weer actief is. Na analyse van de signatuur van de verkrachter en de aangetroffen sporen blijkt dat ze gelijk heeft. Hoofdinspecteur Hoeben besluit een val op te zetten en Eva stelt zich beschikbaar als doelwit voor de dader. Wolfs krijgt de verantwoordelijkheid voor de operatie. De val lijkt te werken; een man die Eva aanvalt, wordt opgepakt. Ondertussen gaan Romeo en Daan (Thomas Acda) naar een bekend drugspand, na klachten over geluidsoverlast. Daar treffen ze een bewusteloze Fleur aan. Ze heeft een overdosis genomen. Romeo licht meteen Wolfs in en die vertrekt hals over kop naar het ziekenhuis. Hij laat de operatie om de verkrachter te pakken in de steek. Dan ontdekt Eva dat de opgepakte man niet de verkrachter is.

Za 16 december 2017 | 23:20 Ridiculousness

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Ma 11 december 2017 | 19:30 VICE: Heroin Crisis & New Age of Nukes

Documentaireserie. Amerika heeft te maken met de ergste drugepidemie ooit: meer mensen overlijden aan een overdosis dan aan een auto-ongeluk. Thomas Morton achterhaalt de oorzaken en impact van de crisis.

Za 2 december 2017 | 03:10 Pandora's Box: Unleashing Evil

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Married To Death: De ochtend na een feest ontdekt Ed Amos dat zijn vrouw is overleden door een overdosis. Wanneer het toxicologisch rapport op een misdrijf wijst, duikt de politie in hun verleden.

Vr 1 december 2017 | 23:55 Pandora's Box: Unleashing Evil

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Married To Death: De ochtend na een feest ontdekt Ed Amos dat zijn vrouw is overleden door een overdosis. Wanneer het toxicologisch rapport op een misdrijf wijst, duikt de politie in hun verleden.

Zo 26 november 2017 | 02:15 Ambulance

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De Londense ambulancedienst maakt zich op voor een hectische weekenddienst. Ze gaan naar een nachtclub waar een man na een overdosis drugs wild om zich heen slaat.

Zo 26 november 2017 | 00:00 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Za 25 november 2017 | 21:20 Witse

De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten...

Za 25 november 2017 | 21:20 Witse

Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. De 24-jarige Tom Kempeneers liet iedereen in zijn omgeving geloven dat hij van de drugs af was. Toch is niemand verbaasd wanneer hij dood in zijn flat wordt aangetroffen en de doodsoorzaak een overdosis heroïne blijkt. Het is wetsdokter Stef die Witse aan het twijfelen brengt. Er is immers geen knelband naast het lijk gevonden. Iemand heeft dus bewust sporen gewist. Dat is genoeg voor Witse om zich in de zaak vast te bijten. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Do 23 november 2017 | 19:30 Crime Scene Investigation

De manager van een fastfoodrestaurant wordt dood aangetroffen en twee medewerkers worden vermist. Langston en Nick stuiten op bewijsmateriaal dat is bedekt met een laag frituurvet. Charlie en Greg onderzoeken de dood van een vrouw die was vastgeketend aan haar bed, terwijl haar man laveloos op de bank lag. De doodsoorzaak blijkt een overdosis tandpasta te zijn.

Di 21 november 2017 | 01:25 Ambulance

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De Londense ambulancedienst maakt zich op voor een hectische weekenddienst. Ze gaan naar een nachtclub waar een man na een overdosis drugs wild om zich heen slaat.

Ma 20 november 2017 | 22:00 Ambulance

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: De Londense ambulancedienst maakt zich op voor een hectische weekenddienst. Ze gaan naar een nachtclub waar een man na een overdosis drugs wild om zich heen slaat.

Do 16 november 2017 | 02:00 Drugs Inc.

Staten Island in New York is een stukje woonwijk. Maar de idyllische manier van leven loopt gevaar, met elke vijf dagen een overdosis door drugs.

Do 2 november 2017 | 22:30 Ridiculousness

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness komt BMX-legende Jamie Bestwick bij Rob, Steelo en Chanel langs om Verticale Rampen te ervaren, kinderen terecht te wijzen met Jeugdafmakers en een overdosis cafeïne te krijgen met Rothgerockt.

Ma 30 oktober 2017 | 19:20 True Crime with Aphrodite Jones

Aflevering 2 - Anna Nicole Smith: Was het moord, een overdosis of een ongeluk? Aphrodite onderzoekt de mysterieuze dood van blondine Anna Nicole Smith en een mogelijk verband met de tragische dood van haar zoon.

Zo 29 oktober 2017 | 23:25 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 22 - Amerikaans-Canadese misdaadserie: Dead in his tracks: De ontdekking van een lijk hernieuwt de aandacht voor een 25 jaar oud mysterie waarin een beroving en een dode jongen een rol spelen. Een forensisch amateuronderzoeker helpt het team de zaak op te lossen. Brass' dochter belandt in het ziekenhuis door een overdosis.

Do 26 oktober 2017 | 23:15 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse sf-actieserie: The Hub: Uit de vorige opdracht van S.H.I.E.L.D.-Agent Shaw vergaart Coulson en zijn team belangrijke informatie over een gevaarlijke separatistengroep die zich wil afscheiden van Rusland en Georgië. De separatisten hebben een overdosis aan levensgevaarlijke wapens ontwikkeld waardoor er gevaar dreigt voor de mensheid. Gezien de ernst van de zaak wordt de missie geleid vanuit de Hub, het mobiele hoofdkwartier van een SH.I.E.L.D.-orgaan dat uiterst geheime info over de agenten bewaart en wereldvrede handhaaft. Al gauw blijkt dat de Hub informatie achterhoudt voor Coulson en zijn team en daar wil Skye verandering in brengen. Maar zullen ze erin slagen om de agenten ter plaatste, Ward en Fitz, in veiligheid te brengen na hun opdracht?

Ma 23 oktober 2017 | 22:45 België scherpgesteld

Afl. 2. Door de industrialisering en modernisering hebben we de plek waarin we leven zo naar onze hand gezet dat er van natuur haast geen sprake meer is. Uitdijende agglomeraties met daartussen kilometers beton en asfalt, die ons naar de schaarse natuur moeten brengen maar ze intussen steeds meer in het gedrang brengen: ziedaar de ingrediënten voor een blik op het Belgische decor. Het zorgt bij onze ooggetuigen voor pessimisme en somberheid en soms - als een reactie daarop - tot objectiverende afstandelijkheid. En vaak loert de nostalgie uitnodigend om de hoek. Wie met het verleden aan de slag gaat, moet zich wapenen tegen een overdosis romantiek. Maar tegelijk wint elk fotodocument aan waarde met het verstrijken van de jaren.

Di 17 oktober 2017 | 01:25 Blue Bloods

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie: Righting Wrongs: Danny en Baez onderzoeken de dood van een vrouw. Het slachtoffer stierf aan een overdosis lidocaïne, net nadat ze in het grootste geheim een esthetische ingreep had ondergaan.

Di 3 oktober 2017 | 20:30 VICE

Documentaireserie. Amerika heeft te maken met de ergste drugepidemie ooit: meer mensen overlijden aan een overdosis dan aan een auto-ongeluk. Thomas Morton achterhaalt de oorzaken en impact van de crisis.

Di 3 oktober 2017 | 00:00 VICE

Documentaireserie. Amerika heeft te maken met de ergste drugepidemie ooit: meer mensen overlijden aan een overdosis dan aan een auto-ongeluk. Thomas Morton achterhaalt de oorzaken en impact van de crisis.

Vr 29 september 2017 | 12:40 Dr G: Medical Examiner

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Toxic Forces: Een man dreigt met zelfmoord en enkele uren later wordt hij dood aangetroffen. Alles wijst op een overdosis, maar Dr G wil voor de zekerheid enkele toxicologische tests uitvoeren.

Za 23 september 2017 | 15:15 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Wo 20 september 2017 | 11:50 The Detectives Club: New Orleans

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Deal With The Devil: Een kapster overlijdt, waarschijnlijk door een overdosis heroïne. Een rechercheur die een misdrijf vermoedt, moet over stalen zenuwen beschikken om de dader te achterhalen.

Vr 8 september 2017 | 08:30 Dr G: Medical Examiner

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Paths of Destruction: Een Vietnamveteraan belandt na een zelfmoordpoging in het ziekenhuis. Hij herstelt, maar overlijdt drie dagen later aan naar wat lijkt een overdosis. Dr G onderzoekt de zaak.

Di 29 augustus 2017 | 20:30 VICE

Documentaireserie. Amerika heeft te maken met de ergste drugepidemie ooit: meer mensen overlijden aan een overdosis dan aan een auto-ongeluk. Thomas Morton achterhaalt de oorzaken en impact van de crisis.

 Meer