Oudste op tv (tv-tip)

Zo 7 juni 2020 | 21:30 Start: De wereld rond met 80-jarigen

07/06 - Amusement, SBS6 zendt vanaf vanavond opnieuw het tweede seizoen van De wereld rond met 80 jarigen (uit 2018) ...

SBS6 zendt vanaf vanavond opnieuw het tweede seizoen van De wereld rond met 80-jarigen (uit 2018) uit. Elke zondag om 21:30 uur zijn de belevenissen van de bejaarde reizigers met presentator Dennis van der Geest te zien. Wereldreis De mannen en vrouwen die meedoen zijn acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan. Met een groep mensen die ze van tevoren niet kennen, krijgen ze de kans om samen een wereldreis te maken. Droom Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een paar van hen zijn zelfs niet verder gekomen dan hun eigen dorp. Jordanië Presentator Dennis van der Geest reist met de ouderen mee en begeleidt hen tijdens de reis. In de eerste aflevering gaan ze naar Jordanië, waar ze de geneeskracht van de Dode Zee aan den lijve ondervinden. Groepsoudste Lou heeft een fetisj voor alles wat met oudheid te maken heeft. Hij gaat op zoek naar Arabische munten met zijn metaaldetector, maar hij wordt verrast met iets veel groters. Bekijk het complete vorige seizoen van De wereld rond met 80-jarigen terug op KIJK.nl via gids.tv/programma/de-wereld-rond-met-80-jarigen.

Je vindt hier de programma's van Oudste op tv We hebben de volgende programma's voor Oudste Start: De wereld rond met 80-jarigen: 07/06 - Amusement, SBS6 zendt vanaf vanavond opnieuw het tweede seizoen van De wereld rond met 80 jarigen (uit 2018). Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Morgen - Jeugd, Het Winterbal Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Morgen - Jeugd, Het meesterwerk van Ferdinand Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch. Zeg 'ns AAA: Morgen - Serie, Seizoen 3 Aflevering 3 van 8 Assertief BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes. The Door: Morgen - Film, De worstelende schrijfster Magda neemt de oudere Emerence (Helen Mirren) in dienst als haar huishoudster. Vanaf hun eerste ontmoeting is het duidelijk dat Emerence geen gewone huishoudster is. Hoewel iedereen in de buurt haar kent en. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Morgen - Jeugd, Schrijven in de lucht Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk.. Berlioz - Symphonie Fantastique, Op. 14: Morgen - Muziek, Het jaarlijkse Europakonzert van de wereldberoemde Berliner Philharmoniker vond in 2001 wel op een. Furiki: Morgen - Jeugd, Kruimeldief André Luiaard / Wielen der glorie André steelt per ongeluk de oudste wagen van Wielestrum. Furiki: Morgen - Jeugd, Kruimeldief André Luiaard / Wielen der glorie André steelt per ongeluk de oudste wagen van Wielestrum. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Overmorgen - Jeugd, Slimme bezige bellen Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk.. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, Een draak voor Rammel Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, De grote picknick Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, Komt dat zien! Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met. The Door: Film, De worstelende schrijfster Magda neemt de oudere Emerence (Helen Mirren) in dienst als haar huishoudster. Vanaf hun eerste ontmoeting is het duidelijk dat Emerence geen gewone huishoudster is. Hoewel iedereen in de buurt haar kent en.

Oudste op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 10:39 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Het meesterwerk van Ferdinand Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Morgen | 12:25 Zeg 'ns AAA

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 8 - Assertief - BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent. Vaste uitspraken uit de serie zoals 'Met de assistente van dokter Van de Ploeg' bij het opnemen van de telefoon, en 'Het is kwart over acht...geweest!' als het ontbijt klaar is, worden legendarisch.

Overmorgen | 04:42 Furiki

Kruimeldief André Luiaard / Wielen der glorie André steelt per ongeluk de oudste wagen van Wielestrum en doet alles om dit te verbergen. / André leert om als teamspeler te acteren.

Overmorgen | 10:34 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Kietelbellen Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Za 6 juni 2020 | 06:45 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

De Pom Pom Club Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Za 6 juni 2020 | 19:20 Ik mis je

Seizoen 2020 - Ik mis je herdenkt - EO De vader van Miriam Guensberg was een Poolse, militaire arts die met de Poolse geallieerde troepen vocht voor de bevrijding van Europa. In 1944 kwam hij in Nederland Miriams moeder tegen en bleef hier wonen. Dat zijn ouders op een verschrikkelijke manier in Polen zijn omgekomen, daar heeft hij het nooit over. Tijdens een reis naar Polen ontdekt Miriam wat haar grootouders is overkomen. * De Veluwse plaats Putten zal altijd verbonden blijven met het drama van de razzia van 1 en 2 oktober 1944. Meer dan 600 mannen worden door de Duitsers opgepakt als vergelding voor een mislukte aanslag op een aantal Duitse officieren. Voor An Termaat is de razzia bepalend voor haar leven. Zij verliest als klein meisje zowel haar vader als haar oudste broer Peter. * 'Deze boom heeft goede en slechte dingen gezien', vertelt Gonny Tafuni-Smit bij de liefdesboom in park Ockenburg in Den Haag. In de boom staat al sinds hun verloving in 1940 het hart gekerfd met de voorletters van haar ouders. Gonny's vader vecht mee bij de slag om Ockenburg op 10 mei 1940. Sindsdien is de meimaand altijd een beladen tijd voor hem.

Zo 7 juni 2020 | 00:00 Chateau Meiland

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 11 Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Naast het verzorgen van de gasten moet er namelijk nog veel aan het Chateau gebeuren. Dolgelukkig is Martien met zijn rhododendron. Met slechts acht struikjes is de rommelige tuin getransformeerd naar een heus park, met de allure die past bij het Chateau. Maar alle gasten zeggen af, er komt geen cent meer binnen. Volgens Maxime is er maar één manier om uit de financiële problemen te komen: prostitutie!

Zo 7 juni 2020 | 06:45 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Slotkruid Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Zo 7 juni 2020 | 14:00 Van Atlas naar Arabië

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Egypte: Nubiërs - EO In het uiterste zuiden van Egypte bezoekt Kefah Allush de roemrijke Nubiërs. Langs de vruchtbare oevers van de Nijl stichtte dit volk ooit een van de oudste koninkrijken van Afrika. In recentere tijden werden veel Nubiërs, door de bouw van een immense dam, gescheiden van het water. Kefah Allush ziet dat dit eeuwenoude volk, bij wie de Nijl als het ware door hun aderen stroomt, blijft zoeken naar manieren om verbonden te blijven met hun levensader.

Ma 8 juni 2020 | 10:34 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Ik kan niet schaatsen, ik ga niet schaatsen! Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Ma 8 juni 2020 | 12:15 Zeg 'ns AAA

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 8 - De Klacht - BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent. Vaste uitspraken uit de serie zoals 'Met de assistente van dokter Van de Ploeg' bij het opnemen van de telefoon, en 'Het is kwart over acht...geweest!' als het ontbijt klaar is, worden legendarisch.

Ma 8 juni 2020 | 13:50 De wereld rond met 80-jarigen

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 8 - Jordanië Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. Een paar van hen zijn zelfs niet verder gekomen dan hun eigen dorp... De mannen en vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, maar beleven dit unieke avontuur met elkaar. Presentator Dennis van der Geest reist met de ouderen mee en begeleidt hen tijdens de reis. De eerste reis brengt de bejaarden naar Jordanië, waar ze de geneeskracht van de Dode Zee aan den lijve ondervinden. Groepsoudste Lou heeft een fetisj voor alles wat met oudheid te maken heeft. Hij gaat op zoek naar Arabische munten met zijn metaaldetector, maar hij wordt verrast met iets veel groters.

Ma 8 juni 2020 | 20:30 Chateau Meiland

Seizoen 3 - Aflevering 11 van 11 Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Op het Chateau gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen. Martien voelt zich ook niet lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dichtgeslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen.

Di 9 juni 2020 | 10:34 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Het verrassingsorkest van Toet-Toet Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Di 9 juni 2020 | 11:15 Chateau Meiland

Seizoen 3 - Aflevering 11 van 11 Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Op het Chateau gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten. Maar de muur heeft een eigen wil. Gefrustreerd gaat de familie dan maar wijnen. Martien voelt zich ook niet lekker - de druk op zijn borst houdt hem 's nachts wakker. Het is in ieder geval geen corona. Montana en Maxime twijfelen nog: is het een gescheurde aorta, dichtgeslipte aderen of gewoon een longaandoening? Martien vraagt zich af of het nog gebruikelijk is rouwkaarten te sturen.

 Meer

Oudste op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 06:55 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Het Winterbal Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Morgen | 14:05 The Door

Morgen - Film, De worstelende schrijfster Magda neemt de oudere Emerence (Helen Mirren) in dienst als haar huishoudster. Vanaf hun eerste ontmoeting is het duidelijk dat Emerence geen gewone huishoudster is. Hoewel iedereen in de buurt haar kent en ...

De worstelende schrijfster Magda neemt de oudere Emerence (Helen Mirren) in dienst als haar huishoudster. Vanaf hun eerste ontmoeting is het duidelijk dat Emerence geen gewone huishoudster is. Hoewel iedereen in de buurt haar kent en respecteert, weet niemand iets over haar privéleven en heeft niemand ooit toestemming gekregen om haar huis binnen te komen. Een dramatische gebeurtenis Magda's leven zet Emerence er echter toe aan om een glimp op te vangen van haar eigen traumatische verleden - een verleden dat een licht werpt op haar merkwaardige gedrag.

Morgen | 14:23 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Schrijven in de lucht Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Morgen | 17:04 Berlioz - Symphonie Fantastique, Op. 14

Het jaarlijkse Europakonzert van de wereldberoemde Berliner Philharmoniker vond in 2001 wel op een hele bijzondere locatie plaats: de Hagia Irene in Istanboel. Deze Byzantijnse kerk is de oudste kerk van de stad en heeft haar oorsprong in de 4e eeuw. Op het programma: Hector Berlioz’ ‘Symphonie fantastique’, Op. 14

Overmorgen | 04:42 Furiki

Kruimeldief André Luiaard / Wielen der glorie André steelt per ongeluk de oudste wagen van Wielestrum en doet alles om dit te verbergen. / André leert om als teamspeler te acteren.

Overmorgen | 06:55 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Slimme bezige bellen Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Overmorgen | 08:40 The Beaver

Overmorgen - Film, De tijden dat Walter Black (Mel Gibson) een succesvolle ondernemer was in de speelgoedsector en een fantastische vader en echtgenoot, liggen ver achter hem. Tegenwoordig wordt hij gekweld door waanbeelden en kampt hij met een ...

De tijden dat Walter Black (Mel Gibson) een succesvolle ondernemer was in de speelgoedsector en een fantastische vader en echtgenoot, liggen ver achter hem. Tegenwoordig wordt hij gekweld door waanbeelden en kampt hij met een diepe depressie. Wat Walter ook probeert, hij krijgt zijn leven niet op orde. Tot hij op een dag een speelgoedbever vindt tussen het vuilnis. Walter kan en wil alleen nog maar communiceren via de handpop, die de regie over zijn leven overneemt. Voor zijn speelgoedbedrijf leidt dit tot grote successen, waar de media uitgebreid verslag van doet. Maar zijn vrouw en oudste zoon moeten er niets van weten.

Overmorgen | 09:40 The Great Indoors

Seizoen 1 - Office Romance Clark wil Emma meenemen op een date en vraagt Jack om raad. Die heeft ondertussen zijn oog laten vallen op de knappe boekhoudster Amy.

Overmorgen | 14:07 Verborgen Museumschatten

Museum Kasteel het Nijenhuis. Dorothy is vandaag in een van de oudste kastelen van Overijssel: Het Nijenhuis in Heino. Ooit bewoond door diverse adellijke geslachten zoals de families Van Ittersum, Bentinck van Von Knobelsdorff. De laatste bewoner, kunstverzamelaar Dirk Hannema woonde er vanaf 1958 tot aan zijn dood in 1984. Hij verzamelde hele diverse soorten kunst. Van Jeroen Bosch, Paul Citroen tot Jan Cremer. Soms dacht ie ook dat hij iets gekocht had van een heel bekende schilder en bleek het achteraf niet altijd waar te zijn. Maar soms ook wel. Toeschrijvingen staan dus een beetje centraal in deze aflevering en dat geldt ook voor de verborgen museumschatten. Prachtige kunst in het kasteel, maar laten we zeker niet de bijzondere beelden in de kasteeltuin vergeten. (foto: met directeur Ralph Keuning en coordinator collecties Kristian Garssen)

Overmorgen | 14:20 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Problemen in de doolhof Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Overmorgen | 20:30 Cargo

Overmorgen - Film, Cargo brengt het ruwe verhaal van drie broers die het familiebedrijf in de visserij proberen te redden van de ondergang. In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen ...

Cargo brengt het ruwe verhaal van drie broers die het familiebedrijf in de visserij proberen te redden van de ondergang. In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van broer William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

Za 6 juni 2020 | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Het waterballet Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Za 6 juni 2020 | 12:50 Alaska Mega Machines

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Yeti Strikes Back De Yeti is een machine met 588 scherpe tanden. Hij houdt de koudste luchthaven van Amerika begaanbaar. Bij Alaska knagen ijsbrekers zich een weg door enorme ijsschotsen.

Zo 7 juni 2020 | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Een draak voor Rammel Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Zo 7 juni 2020 | 07:55 The Great Indoors

Seizoen 1 - Office Romance Clark wil Emma meenemen op een date en vraagt Jack om raad. Die heeft ondertussen zijn oog laten vallen op de knappe boekhoudster Amy.

Zo 7 juni 2020 | 09:05 Een huis vol

Seizoen 7 In deze aflevering maken we voor het eerst kennis met papa Jay, die alleen instaat voor de zorg over zijn vijf kinderen. Hij laat zien hoe hij iedere ochtend om 5:15 opstaat om te zorgen dat alles met de kinderen op rolletjes loopt. Natuurlijk is ook de familie Adema weer van de partij. De vierling zijn inmiddels al echte peuters. Gelukkig krijgen Anne en Alex alle hulp van oudste dochters Ymre en Meike. Ook ontmoeten we de Limburgse familie Buddenbruck. Zij hebben maar liefst negen kinderen en moeder Thaila is zelfs zwanger van de tiende Buddenbrucktelg.

Zo 7 juni 2020 | 14:13 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Polar Ga mee naar de koudste habitat op aarde: de polen. Hier zie je overlevingsexperts als ijsberen, pinguïns en poolwolven. Nu hun wereld zo snel verandert, moeten ze extreem veerkrachtig zijn.

Zo 7 juni 2020 | 18:35 Een huis vol

Seizoen 7 In deze aflevering maken we voor het eerst kennis met papa Jay, die alleen instaat voor de zorg over zijn vijf kinderen. Hij laat zien hoe hij iedere ochtend om 5:15 opstaat om te zorgen dat alles met de kinderen op rolletjes loopt. Natuurlijk is ook de familie Adema weer van de partij. De vierling zijn inmiddels al echte peuters. Gelukkig krijgen Anne en Alex alle hulp van oudste dochters Ymre en Meike. Ook ontmoeten we de Limburgse familie Buddenbruck. Zij hebben maar liefst negen kinderen en moeder Thaila is zelfs zwanger van de tiende Buddenbrucktelg.

Ma 8 juni 2020 | 00:44 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Polar Ga mee naar de koudste habitat op aarde: de polen. Hier zie je overlevingsexperts als ijsberen, pinguïns en poolwolven. Nu hun wereld zo snel verandert, moeten ze extreem veerkrachtig zijn.

Ma 8 juni 2020 | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Schrijven in de lucht Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Ma 8 juni 2020 | 07:26 Brugge: de Bourgondische wereldstad

In de 14de eeuw had het Bourgondische vorstenhuis Brugge tot zijn residentie gemaakt. De stad werd een trekpleister voor kunstenaars. Het Gruuthuse-handschrift, de oudste verzameling Middelnederlandse liederen, verklankt het bruisende karakter van wereldstad Brugge. ClubMediéval plaats deze liederen naast Oswald von Wolkenstein en Machaut.

Ma 8 juni 2020 | 14:15 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

De grote picknick Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Ma 8 juni 2020 | 19:25 Mariinsky on Track

In de documentaire Mariinsky on Track reist Stingray Brava mee met het gelauwerde Mariinskiorkest op een lange treinreis door het enorme Rusland. De huidige chefdirigent van het orkest, Valeri Gergiev, raakte in 2002 betrokken bij de eerste editie van het Moskouse Paasfestival. Anno 2013 speelt het Paasfestival zich ook af in andere belangrijke Russische steden. Naast prachtige concertbeelden toont Mariinsky on Track hoe de musici omgaan met de uitdagingen waar deze enorme tournee hen voor stelt. Word deelgenoot van deze onvergetelijke muzikale onderneming van één van Ruslands oudste en indrukwekkendste muzikale monumenten!

Ma 8 juni 2020 | 22:14 Haydn - Symfonie Nr. 94 in G, Hob. I:94

Het jaarlijkse Europakonzert van de wereldberoemde Berliner Philharmoniker vond in 2001 wel op een hele bijzondere locatie plaats: de Hagia Irene in Istanboel. Deze Byzantijnse kerk is de oudste kerk van de stad en heeft haar oorsprong in de 4e eeuw. Op het programma: Joseph Haydn’s Symfonie Nr. 94 ‘Paukenslag'.

Di 9 juni 2020 | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Problemen in de doolhof Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Di 9 juni 2020 | 14:15 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Het meesterwerk van Ferdinand Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Di 9 juni 2020 | 14:20 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 7 - Raiders of the Lost Pick Mike en Danielle kruipen in een Pittsburgh-tijdcapsule, terwijl Frank en Robbie op een van de oudste boerderijen van Michigan spullen van zes generaties doorploegen.

Di 9 juni 2020 | 20:17 De middelste van 7

Eentje minder Na Rachel's vertrek probeert Georgie de rol van oudste zus op zich te nemen.

Di 9 juni 2020 | 20:41 De middelste van 7

Chaos in de achtertuin Na Rachel's vertrek probeert Georgie de rol van oudste zus op zich te nemen.

Di 9 juni 2020 | 23:20 Cargo

09/06 - Film, Cargo brengt het ruwe verhaal van drie broers die het familiebedrijf in de visserij proberen te redden van de ondergang. In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van ...

Cargo brengt het ruwe verhaal van drie broers die het familiebedrijf in de visserij proberen te redden van de ondergang. In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van broer William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

Wo 10 juni 2020 | 00:00 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 7 - Raiders of the Lost Pick Mike en Danielle kruipen in een Pittsburgh-tijdcapsule, terwijl Frank en Robbie op een van de oudste boerderijen van Michigan spullen van zes generaties doorploegen.

Wo 10 juni 2020 | 02:55 Tiger Raid

10/06 - Film, De huurlingen Joe en Paddy krijgen de opdracht om in de onherbergzame woestijn van Irak de dochter van een machtig man te ontvoeren, als onderdeel van een grote overval een zogeheten Tiger Raid. Joe, de oudste, heeft zowel angst als ...

De huurlingen Joe en Paddy krijgen de opdracht om in de onherbergzame woestijn van Irak de dochter van een machtig man te ontvoeren, als onderdeel van een grote overval - een zogeheten Tiger Raid. Joe, de oudste, heeft zowel angst als bewondering voor hun onzichtbare maar alomtegenwoordige baas. Paddy is jonger en roekeloos ambitieus. Naarmate de inval vordert, worden diep verborgen geheimen over het verleden van beide mannen onthuld. Zo komt hun toch al kwetsbare relatie nog verder onder druk te staan en worden ze gedwongen onder ogen te zien wie ze werkelijk zijn.

Wo 10 juni 2020 | 06:00 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 7 - Raiders of the Lost Pick Mike en Danielle kruipen in een Pittsburgh-tijdcapsule, terwijl Frank en Robbie op een van de oudste boerderijen van Michigan spullen van zes generaties doorploegen.

Wo 10 juni 2020 | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

De grote picknick Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Wo 10 juni 2020 | 07:10 Barnwood Builders

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Barnwood Bonanza Het team gaat naar Pennsylvania voor de ontmanteling van een schuur vlak bij een van de oudste naaldbossen van de VS. Daarna bezoeken ze een fabriek waar oud hout wordt verwerkt.

 Meer

Oudste gemist

Eerder Vandaag | 14:24 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Een draak voor Rammel Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Eerder Vandaag | 10:37 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

De grote picknick Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Eerder Vandaag | 06:51 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Komt dat zien! Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Eerder Vandaag | 06:30 The Door

Film, De worstelende schrijfster Magda neemt de oudere Emerence (Helen Mirren) in dienst als haar huishoudster. Vanaf hun eerste ontmoeting is het duidelijk dat Emerence geen gewone huishoudster is. Hoewel iedereen in de buurt haar kent en ...

De worstelende schrijfster Magda neemt de oudere Emerence (Helen Mirren) in dienst als haar huishoudster. Vanaf hun eerste ontmoeting is het duidelijk dat Emerence geen gewone huishoudster is. Hoewel iedereen in de buurt haar kent en respecteert, weet niemand iets over haar privéleven en heeft niemand ooit toestemming gekregen om haar huis binnen te komen. Een dramatische gebeurtenis Magda's leven zet Emerence er echter toe aan om een glimp op te vangen van haar eigen traumatische verleden - een verleden dat een licht werpt op haar merkwaardige gedrag.