Ouders op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 One True Thing IMDb: 7.0

IMDB * 7.0 - Drama, One True Thing is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1998. De film is geregisseerd door Carl Franklin. De hoofdrollen worden vertolkt door Meryl Streep, Renée Zellweger en William Hurt. De moeder van Ellen, een harde ...

One True Thing is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1998. De film is geregisseerd door Carl Franklin. De hoofdrollen worden vertolkt door Meryl Streep, Renée Zellweger en William Hurt. De moeder van Ellen, een harde zakenvrouw uit New York wordt ernstig ziek. Om voor Kate te kunnen zorgen, wordt Ellen gedwongen haar baan op te zeggen en de relatie met haar vriend te verbreken. In de daaropvolgende periode komt ze een hoop te weten over haar ouders en zichzelf. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/one-true-thing

Je vindt hier de programma's van Ouders op tv We hebben de volgende programma's voor Ouders One True Thing: IMDB * 7.0 - Drama, One True Thing is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1998. De film is geregisseerd door Carl Franklin. De hoofdrollen worden vertolkt door Meryl Streep, Renée Zellweger en William Hurt. De moeder van Ellen, een harde. Men, women and children: Tragikomedie, Een groep studenten en hun ouders proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd. Terwijl elk personage en elke relatie onder druk komt te. De Sneeuwkoningin 3: Animatiefilm, Gerda's droom is om haar ouders, die ooit door de Noord Wind gevangen werden genomen, te vinden. Gerda en Kai zijn nu oud genoeg om naar hen op zoek te gaan. Ze beginnen aan een spannende reis. Huize Herrie: Seizoen 1 Aflevering 25 De prijs van een kaartje / Het niest dat het kraakt: Lincoln heeft een horrorfilm gekeken. One Born Every Minute: Realityreeks, De 18 jarige Oakley vormt al een jaar een koppel met de 33 jarige Dave. Al na enkele maanden bleek Oakley. Skilz: Avontuurlijke fictieserie, De ouders van Lara krijgen een zware tegenslag te verwerken. Haar papa werd ontslagen op. The Goldbergs: Komische serie, Seizoen 6 Aflevering 5 Amerikaanse komische serie. Mister Knifey Hands. Tegen de wens van Beverly in. Baywatch: Actieserie, 'A Matter of Life and Death.' (s 3/ep 12) Irene en Al, de ouders van Mitch, zijn op bezoek. Tussen vader en. Heading Out: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 2 Britse komische reeks over het leven van de lesbische veearts Sara. Sara heeft. Skilz: Avontuurlijke fictieserie, De ouders van Lara krijgen een zware tegenslag te verwerken. Haar papa werd ontslagen op.

Ouders op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:10 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Mister Knifey-Hands. Tegen de wens van Beverly in laten de ouders van Jackie Adam naar 'A Nightmare on Elm Street' kijken. Beverly droomt van een duel met Freddy Krueger. Erica merkt dat ze niet meer zo populair is.

Vandaag | 19:25 Wat zou jij doen?

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jeugdmagazine waarin kinderen met een raar, moeilijk, praktisch of grappig dilemma hulp krijgen van andere kinderen om hun probleem te lijf te gaan. Aniek. Aniek reist tussen haar gescheiden ouders heen en weer. Op de wisseldag wil Aniek noch haar vader noch haar moeder kwetsen. Hoe kan ze dit aanpakken?

Morgen | 15:20 Jinek: o.a. Linda de Mol en Jildou van der Bijl

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Linda de Mol en Jildou van der ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Linda de Mol en Jildou van der Bijl over vernieuwd Net5 Linda de Mol is niet alleen baas op de tv, maar sinds dit jaar ook tv-baas. Samen met Jildou van der Bijl is zij creatief directeur van Net5 geworden. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek om te vertellen over deze grote stap in medialand. En vertellen ze hoe de talkshow van Merel Westrik gaat heten. Fidan Ekiz volgde een jaar lang de 'Strijd om Istanbul' Na haar bekroonde serie 'Veerboot naar Holland' over Turken die naar Nederland kwamen, onder wie haar ouders, maakt programmamaker en journalist Fidan Ekiz nu een documentaire over de strijd om Istanbul. In één jaar tijd maken de inwoners van Istanbul drie verkiezingen mee. De spanningen tussen moderne, seculiere bewoners en conservatieven nemen daardoor toe, want iedereen beseft dat hun leefwijze op het spel staat. Centraal staan de bewoners van de moderne wijk Kadikoy en de meer conservatieve wijk Uskudar. Fidan volgt hen een jaar lang en ziet de spanningen toenemen. Strijd om Istanbul is maandag 16 september om 20:55 uur te zien op NPO2. En vanavond is Fidan Ekiz te gast bij Jinek rond de klok van 23.00 uur op NPO1. Minister Schouten over de aanpak van het stikstofprobleem Er is al maanden paniek in politiek Den Haag. In mei bepaalde de Raad van State dat de Nederlandse aanpak van het stikstofprobleem niet aan de Europese eisen voldoet. Hierdoor lopen 18 duizend projecten gevaar: van dakkapel plaatsing en renovatie van het Binnenhof tot de opening van Lelystad Airport. Vandaag kwam minister Carola Schouten met een oplossing voor kleine projecten. Hoe gaat dit verder? Vanavond is minister Schouten te gast en bespreken we de problematiek en haar oplossingen. Wouter de Winther over uitgelekte Miljoenennota Het is de parlementaire redactie van De Telegraaf weer gelukt: ze hebben de Miljoenennota bemachtigd voor Prinsjesdag. Met de chef van de politieke redactie, Wouter de Winther, bespreken we de plannen.

Morgen | 15:50 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse sitcom. Cheatin' Trouble Blues. Will kan amper wachten om zijn ouders te verrassen met zijn cadeau voor hun huwelijksverjaardag. Hij hoopt de liefdesvlam tussen zijn vader en zijn moeder opnieuw aan te wakkeren met een romantische reis op een cruiseschip. Het koppel heeft echter andere plannen. Ondertussen ontdekt Jack dat Karen een vreemde verhouding heeft met liften.

Morgen | 16:20 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse sitcom. Went to a Garden Potty. Als aandenken aan het huwelijk van zijn ouders, brengt Will hun oude tuinkabouter mee naar huis. Grace vindt het ding afzichtelijk en stelt voor het een plaats te geven in de gemeenschappelijke tuin van hun appartement. Dat blijkt toch niet zo'n veilige plaats te zijn. Ondertussen zorgt Karen ervoor dat Jack een rol als hetero in een tv-spot krijgt. Na afloop vreest de acteur dat zijn geloofwaardigheid als homo om zeep is.

Overmorgen | 11:55 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. Techno blaf. Wanneer Bollie een spelconsole krijgt van zijn ouders, genaamd Karel de Kwijlende Hond, houdt hem dat zo bezig, dat hij niet eens meer aan zijn eigen hond, Billie, toekomt.

Overmorgen | 18:25 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Nederlandse jeugdserie. Breuken. Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en wil uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie.

Ouders op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:55 Men, women and children

Tragikomedie, Een groep studenten en hun ouders proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd. Terwijl elk personage en elke relatie onder druk komt te ...

Een groep studenten en hun ouders proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd. Terwijl elk personage en elke relatie onder druk komt te staan, krijgen we een inzicht in de manieren waarop mensen reageren in deze periode van sociale verandering door ons gebruik van smartphones, tablets en computers.

Vandaag | 09:50 De Sneeuwkoningin 3

Animatiefilm, Gerda's droom is om haar ouders, die ooit door de Noord Wind gevangen werden genomen, te vinden. Gerda en Kai zijn nu oud genoeg om naar hen op zoek te gaan. Ze beginnen aan een spannende reis.

Gerda's droom is om haar ouders, die ooit door de Noord-Wind gevangen werden genomen, te vinden. Gerda en Kai zijn nu oud genoeg om naar hen op zoek te gaan. Ze beginnen aan een spannende reis.

Vandaag | 11:00 Huize Herrie

Seizoen 1 - Aflevering 25 - De prijs van een kaartje / Het niest dat het kraakt: Lincoln heeft een horrorfilm gekeken (terwijl z'n ouders zeiden dat dat niet mocht) en nu kan hij niet slapen. // Lincoln wordt wakker in een stil huis. Hij ontdekt dat er een griep rondwaart. Hij probeert zichzelf in veiligheid te brengen.

Vandaag | 12:20 One Born Every Minute

De 18-jarige Oakley vormt al een jaar een koppel met de 33-jarige Dave. Al na enkele maanden bleek Oakley zwanger te zijn, maar het tweetal was meteen bereid om hun leven om te gooien. Alleen moeten ze Oakley's ouders nog zien te overtuigen van Dave's kwaliteiten.

Vandaag | 12:20 Skilz

De ouders van Lara krijgen een zware tegenslag te verwerken. Haar papa werd ontslagen op zijn werk en wanneer de mama naar haar werk fietst wordt ze aangereden door een roekeloze chauffeur. Een missie voor 'Skilz'. Op de plaats van het ongeval vinden ze een autospiegel die ze in hun labo grondig analyseren. Met al hun gaven gaan ze op zoek naar de eigenaar van de wagen en dader.

Vandaag | 14:25 Baywatch

'A Matter of Life and Death.' (s 3/ep 12) Irene en Al, de ouders van Mitch, zijn op bezoek. Tussen vader en zoon is de spanning te snijden. Al kan nog steeds niet aanvaarden dat zijn zoon redder geworden is, zijn studies architectuur niet afgemaakt heeft en niet in het familiebedrijf is gestapt. Summer Quinn onderneemt niets wanneer ze twee zwemmers in nood ziet.

Vandaag | 16:00 Heading Out

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse komische reeks over het leven van de lesbische veearts Sara. Sara heeft haar eerste sessie met lifecoach Toria: binnen vijf weken moet ze haar ouders vertellen dat ze lesbienne is. Verder wordt Sara's hulp ingeschakeld bij de toewijzing van een hond aan een van de baasjes na een scheiding.

Vandaag | 16:00 Skilz

De ouders van Lara krijgen een zware tegenslag te verwerken. Haar papa werd ontslagen op zijn werk en wanneer de mama naar haar werk fietst wordt ze aangereden door een roekeloze chauffeur. Een missie voor 'Skilz'. Op de plaats van het ongeval vinden ze een autospiegel die ze in hun labo grondig analyseren. Met al hun gaven gaan ze op zoek naar de eigenaar van de wagen en dader.

Vandaag | 20:35 Huize Herrie

Seizoen 1 - Aflevering 25 - De prijs van een kaartje / Het niest dat het kraakt: Lincoln heeft een horrorfilm gekeken (terwijl z'n ouders zeiden dat dat niet mocht) en nu kan hij niet slapen. // Lincoln wordt wakker in een stil huis. Hij ontdekt dat er een griep rondwaart. Hij probeert zichzelf in veiligheid te brengen.

Vandaag | 21:00 Boy Erased

Jared is de zoon van een pastoor afkomstig uit een Amerikaans dorpje. Hij is homoseksueel en dat zorgt voor problemen bij zijn ouders Nancy en Marshall. Zij zetten hem voor het blok: hij moet naar een therapeut.

Morgen | 01:35 Under the Tree

Tragikomedie, Nadat hij door zijn vrouw het huis uit is gezet, gaat Atli weer bij zijn ouders wonen. Zijn vader Baldvin en moeder Inga zijn juist in een bittere burenruzie verwikkeld over een grote boom die naar de zin van de buren een te grote ...

Nadat hij door zijn vrouw het huis uit is gezet, gaat Atli weer bij zijn ouders wonen. Zijn vader Baldvin en moeder Inga zijn juist in een bittere burenruzie verwikkeld over een grote boom die naar de zin van de buren een te grote schaduw werpt op hun tuin. Terwijl Atli er alles aan doet om zijn dochter Asa weer te mogen zien, wordt de ruzie tussen zijn ouders en de buren steeds heftiger.

Morgen | 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Driving Miss Rainy: De familie Brown woont in de wildernis van Alaska en leeft geheel zelfvoorzienend. De ouders en hun zeven kinderen moeten op elkaar vertrouwen om in de bush te kunnen overleven.

Morgen | 06:00 Baby Changes Everything

Seizoen 3 - Aflevering 9 - You Can't Always Fix What's Broken: Het eerste jaar van deze kersverse ouders is een achtbaan. Alles is anders. Leef mee met hun uitdagingen, mijlpalen en overwinningen.

Morgen | 07:05 One Born Every Minute

Kerry en Paul Brodie worden binnenkort de trotse ouders van hun tweede spruit. Kelly's eerste bevalling duurde maar liefst 38 uur. Staat ze nu opnieuw voor een uitputtingsstrijd?

Morgen | 08:00 Milo Murphy´s Wet

Some Like It Yacht/Backward to School Night: Klassenuitje! / De ouders worden kinderen.

Morgen | 08:30 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 13 - De Tijdcapsule: Mevrouw Gazelle maakt met de klas een tijdcapsule. Zodra die begraven is, wil Peppa 'm alweer opgraven, maar mevrouw Gazelle weet iets beters. Ze graven de capsule van hun ouders op, toen die nog klein waren. En dat is erg grappig!

Morgen | 09:50 The Young Ones

'Sick.' (s 2/ep 5) De vrienden hebben alle vier een zware verkoudheid, wat leidt tot rellen in hun straat en een gijzeling door de gevaarlijke ontsnapte crimineel Brian Damage Bolowski. Tot overmaat van ramp komen Neils ouders op theevisite.

Morgen | 10:10 The Keeping Hours

Morgen - Horrorthriller, Het leven van twee ouders stort in wanneer hun zoontje sterft. Tien jaar na de feiten is de vader een succesvolle advocaat en is de moeder getrouwd met een auteur. Ze krijgen de kans om zich te verzoenen.

Het leven van twee ouders stort in wanneer hun zoontje sterft. Tien jaar na de feiten is de vader een succesvolle advocaat en is de moeder getrouwd met een auteur. Ze krijgen de kans om zich te verzoenen.

Morgen | 11:00 Heading Out

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse komische reeks over het leven van de lesbische veearts Sara. Sara heeft haar eerste sessie met lifecoach Toria: binnen vijf weken moet ze haar ouders vertellen dat ze lesbienne is. Verder wordt Sara's hulp ingeschakeld bij de toewijzing van een hond aan een van de baasjes na een scheiding.

Morgen | 11:22 Demain nous appartient

(s 1/ep 552) Christophe doet er alles aan zodat Clémentine zich beter zou voelen. Garance voelt zich verraden door haar moeder. Het nieuwe project van Chloé en Alex vraagt veel energie. Sofia slaagt erin haar vriend te overtuigen om haar ouders te ontmoeten.

Morgen | 11:55 Baby Changes Everything

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Time To Break Free: Het eerste jaar van deze kersverse ouders is een achtbaan. Alles is anders. Leef mee met hun uitdagingen, mijlpalen en overwinningen.

Morgen | 13:15 Wildlife IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Drama, 'Wildlife' volgt het verhaal van een 16 jarige jongen die met zijn ouders verhuist naar Great Falls, Montana. Zijn vader gaat daar aan de slag als golfleraar, maar raakt zijn baan later kwijt. Vervolgens ziet Joe het ...

'Wildlife' volgt het verhaal van een 16-jarige jongen die met zijn ouders verhuist naar Great Falls, Montana. Zijn vader gaat daar aan de slag als golfleraar, maar raakt zijn baan later kwijt. Vervolgens ziet Joe het huwelijk van zijn ouders ineenstorten. Zijn vader besluit om zich als vrijwilliger op te geven om een grote bosbrand te bestrijden. Zijn moeder raakt verliefd op een andere man die Joe niet uit kan staan, omdat hij enkel vriendelijk tegen hem doet om bij zijn moeder in bed te kruipen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wildlife

Morgen | 13:55 Preggoland IMDb: 5.5

Morgen - IMDB * 5.5 - Misdaadkomedie, Ruth leidt een vrij typisch leven voor een tiener: ze woont bij haar vader, werkt als caissière bij de lokale supermarkt, experimenteert met drugs en alcohol, feest veel en slaapt regelmatig. Het enige probleem ...

Ruth leidt een vrij typisch leven voor een tiener: ze woont bij haar vader, werkt als caissière bij de lokale supermarkt, experimenteert met drugs en alcohol, feest veel en slaapt regelmatig. Het enige probleem is dat Ruth 35 jaar is. Daarnaast heeft ze steeds minder gemeen met haar vriendinnen die allemaal al in een stadium van ouderschap of zwangerschap zijn en openlijk kritisch zijn over Ruth's levensstijl. Wanneer Ruth's zus, Hillary, aankondigt dat ze zwanger is, flapt ze er spontaan uit dat ze ook zwanger is. Hoewel ze in het begin nog haar leugen wil opbiechten komt ze er al snel achter dat het ook veel voordelen heeft. Niet in het minst het feit dat ze opnieuw wordt omarmd door haar vriendinnen.

Morgen | 18:30 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Carbon Dating and a Stuffed Raccoon: Sheldon raakt samen met mede-wonderkind Paige in de problemen in het wetenschapsmuseum, terwijl George Sr. voor therapeut moet spelen voor Paige's ruziënde ouders Barry en Linda. Mary, Georgie en Missy helpen Meemaw met een rommelmarkt.

Morgen | 19:05 Boy Erased

Jared is de zoon van een pastoor afkomstig uit een Amerikaans dorpje. Hij is homoseksueel en dat zorgt voor problemen bij zijn ouders Nancy en Marshall. Zij zetten hem voor het blok: hij moet naar een therapeut.

Morgen | 19:15 The Big Bang Theory

'The Convergence Convergence.' (s 9/ep 24) Er ontstaat chaos wanneer Leonards gescheiden ouders en Sheldons religieuze moeder naar de stad komen. Ondertussen denken Howard en Raj dat de regering naar hen op zoek is, wanneer ze worden gecontacteerd voor hun besturingssysteem.

Morgen | 20:00 Friends

Seizoen 8 - Aflevering 18 - The One In Massapequa: Monica heeft er spijt van dat ze heeft beloofd om een speech te houden op het 35-jarige huwelijksfeest van haar ouders in plaats van Ross. Iedereen wordt gek van Phoebe’s enthousiaste nieuwe vriend, en Ross en Rachel moeten doen alsof ze getrouwd zijn.

Overmorgen | 00:25 A la carte

'Roggevleugel in 't zuur.' Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu. Een bereiding die haar altijd is bijgebleven, is ingelegde vis in zure gelatine, zoals roggevleugel, hondshaai of pladijs.

Overmorgen | 03:10 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Kung Pao Turkey: Stans plan om met Thanksgiving in zijn ondergoed football te kijken wordt verpest als Francine haar adoptieouders uitnodigt. Francine's moeder nodigt een vrijgezel uit voor Hayley, maar haar ware bedoeling wordt duidelijk tijdens het Thanksgiving-diner.

Overmorgen | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Wegge Hond / Verleden Turner: Ed Lodig wil Sparky hebben en kwelt de vader van Timmy omdat hij hem niet wil geven. // Timmy schaamt zich voor zijn voorouders en wenst dat hij uit een rijk voorgeslacht komt. Dat heeft tot gevolg dat Timmy's pa nu rijk is en de rest van Dimmsdale arm.

Overmorgen | 05:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Wie Is Je Pappie?: Als Dave op bed ligt met een zware verkoudheid, biedt Alvin aan de rol van vader over te nemen. Maar hij merkt al snel dat het ouderschap stukken moeilijker is dan hij ooit had gedacht.

Overmorgen | 06:00 Baby Changes Everything

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Time To Break Free: Het eerste jaar van deze kersverse ouders is een achtbaan. Alles is anders. Leef mee met hun uitdagingen, mijlpalen en overwinningen.

Overmorgen | 07:00 Heading Out

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse komische reeks over het leven van de lesbische veearts Sara. Sara heeft haar eerste sessie met lifecoach Toria: binnen vijf weken moet ze haar ouders vertellen dat ze lesbienne is. Verder wordt Sara's hulp ingeschakeld bij de toewijzing van een hond aan een van de baasjes na een scheiding.

Overmorgen | 09:45 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Welkom bij de Wassermans: Team Timbers gaat logeren bij Wendell en maken kennis met zijn ouders en zijn zus. Ondertussen probeert Prisma het juweel van Stacey, Wendells oudere zus, te stelen.

Overmorgen | 10:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Our Growing Pack: Een man uit Californië zoekt een nieuwe hond als maatje tijdens zijn behandeling voor kanker. Tania en Perry zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven: het ouderschap.

Overmorgen | 10:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Our Growing Pack: Een man uit Californië zoekt een nieuwe hond als maatje tijdens zijn behandeling voor kanker. Tania en Perry zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven: het ouderschap.

Overmorgen | 10:59 Heading Out

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse komische reeks over het leven van de lesbische veearts Sara. Sara heeft haar eerste sessie met lifecoach Toria: binnen vijf weken moet ze haar ouders vertellen dat ze lesbienne is. Verder wordt Sara's hulp ingeschakeld bij de toewijzing van een hond aan een van de baasjes na een scheiding.

Overmorgen | 15:25 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Kung Pao Turkey: Stans plan om met Thanksgiving in zijn ondergoed football te kijken wordt verpest als Francine haar adoptieouders uitnodigt. Francine's moeder nodigt een vrijgezel uit voor Hayley, maar haar ware bedoeling wordt duidelijk tijdens het Thanksgiving-diner.

Overmorgen | 15:55 Boy Erased

Jared is de zoon van een pastoor afkomstig uit een Amerikaans dorpje. Hij is homoseksueel en dat zorgt voor problemen bij zijn ouders Nancy en Marshall. Zij zetten hem voor het blok: hij moet naar een therapeut.

Overmorgen | 15:55 Londen Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven in London Zoo en zijn zusterpark Whipsnade Zoo. Het is lente. In Whipsnade zijn er veel dieren geboren en sommigen hebben extra hulp nodig van de verzorgers tijdens hun eerste levensweken. Stagiaire Jo Shirley zorgt voor drie wilde biggetjes en vogelverzorger Jamie Graham voedt een paar Afrikaanse pinguïnkuikens die verlaten zijn door hun ouders. Ondertussen wordt een dwergnijlpaard met mondkanker geopereerd en beginnen de olifantenverzorgers de dagelijkse routine met een douche en gedragstraining.

Overmorgen | 18:45 Jane the Virgin

'Chapter Thirty-One.' (s 2/ep 9) De laatste hindernis van Jane in het ouderschap is om Mateo goed te laten slapen en het is nog niet zo snel duidelijk wat daarvoor de beste methode is.

Overmorgen | 19:45 The Big Bang Theory

'The Cohabitation Experimentation.' (s 10/ep 4) Wanneer Amy noodgedwongen haar huis uit moet door reparaties, spreekt ze een woonregeling af met Leonard, Sheldon en Penny. Howard en Bernadette willen het geslacht van hun baby nog niet weten, maar Raj komt er toch achter en dat valt niet in goede aarde bij de toekomstige ouders.

Wo 18 september 2019 | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Wegge Hond / Verleden Turner: Ed Lodig wil Sparky hebben en kwelt de vader van Timmy omdat hij hem niet wil geven. // Timmy schaamt zich voor zijn voorouders en wenst dat hij uit een rijk voorgeslacht komt. Dat heeft tot gevolg dat Timmy's pa nu rijk is en de rest van Dimmsdale arm.

 Meer

Ouders gemist

Gisteren 00:45 Jinek: o.a. Linda de Mol en Jildou van der Bijl

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Linda de Mol en Jildou van ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Linda de Mol en Jildou van der Bijl over vernieuwd Net5 Linda de Mol is niet alleen baas op de tv, maar sinds dit jaar ook tv-baas. Samen met Jildou van der Bijl is zij creatief directeur van Net5 geworden. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek om te vertellen over deze grote stap in medialand. En vertellen ze hoe de talkshow van Merel Westrik gaat heten. Fidan Ekiz volgde een jaar lang de 'Strijd om Istanbul' Na haar bekroonde serie 'Veerboot naar Holland' over Turken die naar Nederland kwamen, onder wie haar ouders, maakt programmamaker en journalist Fidan Ekiz nu een documentaire over de strijd om Istanbul. In één jaar tijd maken de inwoners van Istanbul drie verkiezingen mee. De spanningen tussen moderne, seculiere bewoners en conservatieven nemen daardoor toe, want iedereen beseft dat hun leefwijze op het spel staat. Centraal staan de bewoners van de moderne wijk Kadikoy en de meer conservatieve wijk Uskudar. Fidan volgt hen een jaar lang en ziet de spanningen toenemen. Strijd om Istanbul is maandag 16 september om 20:55 uur te zien op NPO2. En vanavond is Fidan Ekiz te gast bij Jinek rond de klok van 23.00 uur op NPO1. Minister Schouten over de aanpak van het stikstofprobleem Er is al maanden paniek in politiek Den Haag. In mei bepaalde de Raad van State dat de Nederlandse aanpak van het stikstofprobleem niet aan de Europese eisen voldoet. Hierdoor lopen 18 duizend projecten gevaar: van dakkapel plaatsing en renovatie van het Binnenhof tot de opening van Lelystad Airport. Vandaag kwam minister Carola Schouten met een oplossing voor kleine projecten. Hoe gaat dit verder? Vanavond is minister Schouten te gast en bespreken we de problematiek en haar oplossingen. Wouter de Winther over uitgelekte Miljoenennota Het is de parlementaire redactie van De Telegraaf weer gelukt: ze hebben de Miljoenennota bemachtigd voor Prinsjesdag. Met de chef van de politieke redactie, Wouter de Winther, bespreken we de plannen.

Eerder Vandaag | 09:15 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 13 - De Tijdcapsule: Mevrouw Gazelle maakt met de klas een tijdcapsule. Zodra die begraven is, wil Peppa 'm alweer opgraven, maar mevrouw Gazelle weet iets beters. Ze graven de capsule van hun ouders op, toen die nog klein waren. En dat is erg grappig!

Eerder Vandaag | 09:10 Skilz

De ouders van Lara krijgen een zware tegenslag te verwerken. Haar papa werd ontslagen op zijn werk en wanneer de mama naar haar werk fietst wordt ze aangereden door een roekeloze chauffeur. Een missie voor 'Skilz'. Op de plaats van het ongeval vinden ze een autospiegel die ze in hun labo grondig analyseren. Met al hun gaven gaan ze op zoek naar de eigenaar van de wagen en dader.

Eerder Vandaag | 08:50 Skilz

De ouders van Lara krijgen een zware tegenslag te verwerken. Haar papa werd ontslagen op zijn werk en wanneer de mama naar haar werk fietst wordt ze aangereden door een roekeloze chauffeur. Een missie voor 'Skilz'. Op de plaats van het ongeval vinden ze een autospiegel die ze in hun labo grondig analyseren. Met al hun gaven gaan ze op zoek naar de eigenaar van de wagen en dader.

Eerder Vandaag | 08:00 World's Strictest Parents Australia

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin tieners aan het regime van strenge ouders onderworpen worden

Eerder Vandaag | 06:20 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Blasts from the Past: Phil en Claire besluiten een fietstocht door Italië te maken voordat ze grootouders worden. Dylan stelt hen voor aan zijn moeder, die een interessant verleden heeft.

Eerder Vandaag | 03:10 Vang Blake!

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Wezel! // Niet- bestaand!: Blake krijgt bezoek van Wanda de ruimtewezel om het tegen de eekliens op te nemen. // De eekliens willen met een teletijd-camera ervoor zorgen dat Blake's ouders elkaar nooit ontmoeten waardoor Blake niet bestaat in de toekomst.

Gisteren 23:10 World's Deadliest

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Born To Kill: Sommige jonge roofdieren leren van hun ouders hoe ze moeten jagen. Anderen zijn er klaar voor zodra ze worden geboren.

Gisteren 22:50 The Florida Project IMDb: 7.6

Gisteren - IMDB * 7.6 - Drama, Een zesjarig meisje is met haar vrienden op zomervakantie vertrokken. Daar beleven ze een tijd vol avontuur, mogelijkheden en kinderlijke verwondering. Ondertussen ondergaan de volwassenen, waaronder de ouders van de ...

Een zesjarig meisje is met haar vrienden op zomervakantie vertrokken. Daar beleven ze een tijd vol avontuur, mogelijkheden en kinderlijke verwondering. Ondertussen ondergaan de volwassenen, waaronder de ouders van de kinderen, een minder vrolijke periode in hun leven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-florida-project

Gisteren 19:55 Sydney To The Max S1

Ouders die volgen: Max volgt Sydneys telefoon.

Gisteren 18:15 The Amazing Spider-Man IMDb: 6.9

Gisteren - IMDB * 6.9 - Actie, The Amazing Spider Man is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2012. Met Andrew Garfield, Emma Stone en Rhys Ifans in de hoofdrol. Als kind ontdekt Peter Parker dat er is ingebroken in het kantoor van ...

The Amazing Spider-Man is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2012. Met Andrew Garfield, Emma Stone en Rhys Ifans in de hoofdrol. Als kind ontdekt Peter Parker dat er is ingebroken in het kantoor van zijn vader. Kort hierop vertrekken zijn ouders met onbekende bestemming en laten Peter achter bij zijn oom Ben en tante May. Jaren later, wanneer Peter op de middelbare school zit, komt hij tijdens de zoektocht naar zijn ouders terecht in het laboratorium van wetenschapper dr. Curt Conners. Nadat hij er gebeten wordt door een genetisch gemodificeerde spin, ontdekt Peter dat hij bovennatuurlijke krachten bezit. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-amazing-spider-man-2012

Gisteren 16:00 Broodschappers

Seizoen 2 - Aflevering 16 - De Kikkerprinses Bruid / Super Eend & Spierbonkbrood: Oenski moet van zijn ouders met een prinses trouwen om zijn vlieg-schip niet kwijt te raken. Dan komt hij Pudding tegen. // SwaySway en Buhdeuce vechten uit wie de beste superheld is. Super Eend of Spierbonkbrood. Maar dan komen de echte Super Eend en Spierbonkbrood opdagen.

Gisteren 14:35 Men, women and children

Gisteren - Tragikomedie, Een groep studenten en hun ouders proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd. Terwijl elk personage en elke relatie onder ...

Een groep studenten en hun ouders proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd. Terwijl elk personage en elke relatie onder druk komt te staan, krijgen we een inzicht in de manieren waarop mensen reageren in deze periode van sociale verandering door ons gebruik van smartphones, tablets en computers.

Gisteren 13:40 Wildlife IMDb: 6.9

Gisteren - IMDB * 6.9 - Drama, 'Wildlife' volgt het verhaal van een 16 jarige jongen die met zijn ouders verhuist naar Great Falls, Montana. Zijn vader gaat daar aan de slag als golfleraar, maar raakt zijn baan later kwijt. Vervolgens ziet Joe het ...

'Wildlife' volgt het verhaal van een 16-jarige jongen die met zijn ouders verhuist naar Great Falls, Montana. Zijn vader gaat daar aan de slag als golfleraar, maar raakt zijn baan later kwijt. Vervolgens ziet Joe het huwelijk van zijn ouders ineenstorten. Zijn vader besluit om zich als vrijwilliger op te geven om een grote bosbrand te bestrijden. Zijn moeder raakt verliefd op een andere man die Joe niet uit kan staan, omdat hij enkel vriendelijk tegen hem doet om bij zijn moeder in bed te kruipen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wildlife

Gisteren 13:10 World's Deadliest

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Born To Kill: Sommige jonge roofdieren leren van hun ouders hoe ze moeten jagen. Anderen zijn er klaar voor zodra ze worden geboren.

Gisteren 13:00 Demain nous appartient

(s 1/ep 552) Christophe doet er alles aan zodat Clémentine zich beter zou voelen. Garance voelt zich verraden door haar moeder. Het nieuwe project van Chloé en Alex vraagt veel energie. Sofia slaagt erin haar vriend te overtuigen om haar ouders te ontmoeten.

Gisteren 10:35 World's Strictest Parents Australia

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin tieners aan het regime van strenge ouders onderworpen worden

Gisteren 09:35 World's Strictest Parents Australia

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin tieners aan het regime van strenge ouders onderworpen worden

Gisteren 09:20 Skilz

De ouders van Lara krijgen een zware tegenslag te verwerken. Haar papa werd ontslagen op zijn werk en wanneer de mama naar haar werk fietst wordt ze aangereden door een roekeloze chauffeur. Een missie voor 'Skilz'. Op de plaats van het ongeval vinden ze een autospiegel die ze in hun labo grondig analyseren. Met al hun gaven gaan ze op zoek naar de eigenaar van de wagen en dader.

Gisteren 08:35 World's Strictest Parents Australia

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin tieners aan het regime van strenge ouders onderworpen worden

Gisteren 08:30 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 127 - Frans-Belgische animatieserie. Ouder-kinddag. Als Jimmy Cat en Bjorn vertelt over de zoveelste geweldige dag met Henri, verzuchten zijn twee vrienden dat hun ouders niet zo geweldig zijn. Jimmy stelt voor dat ze allebei een dagje met hun ouders doorbrengen om te zien dat ze het mis hebben. Maar de plannen van de koningin en Bad Jack gaan niet goed samen en dus moeten Jimmy en zijn vader ervoor zorgen dat het voor iedereen een leuk dagje wordt.

Gisteren 08:15 Wendy & Dixie

Gisteren - Familiefilm, De twaalfjarige Wendy kan veel betere dingen bedenken dan met haar ouders de hele zomervakantie op Rosenborg door te brengen, waar ze moet verblijven in de vervallen manege van haar oma. Maar dan loopt de manege plots gevaar.

De twaalfjarige Wendy kan veel betere dingen bedenken dan met haar ouders de hele zomervakantie op Rosenborg door te brengen, waar ze moet verblijven in de vervallen manege van haar oma. Maar dan loopt de manege plots gevaar.

Gisteren 07:00 Guess Who's Coming to Dinner IMDb: 7.8

Gisteren - IMDB * 7.8 - Tragikomedie, Joanna Drayton, een jonge blanke vrouw, wordt verliefd op John Prentice, een zwarte wetenschapper. Wanneer ze besluiten om te trouwen, komt dit als een schok aan bij haar burgerlijke ouders. De bruidegom wil ...

Joanna Drayton, een jonge blanke vrouw, wordt verliefd op John Prentice, een zwarte wetenschapper. Wanneer ze besluiten om te trouwen, komt dit als een schok aan bij haar burgerlijke ouders. De bruidegom wil echter pas trouwen als hij de toestemming krijgt van zijn toekomstige schoonouders.

Eergisteren 21:20 World's Deadliest

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Born To Kill: Sommige jonge roofdieren leren van hun ouders hoe ze moeten jagen. Anderen zijn er klaar voor zodra ze worden geboren.

Eergisteren 18:55 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Love Isn't Blind, It's Retarded. Na een maand zonder seks staat Charlie te popelen om intiem te zijn met zijn vriendin Mia, maar hij krijgt eerst nog af te rekenen met enkele struikelblokken, waaronder zijn ex-vriendin Kandi en Mia's ouders. Wanneer het dan eindelijk zover is, vreest Charlie dat hij geen 'topprestatie' zal kunnen leveren.

Eergisteren 16:55 Demain nous appartient

(s 1/ep 552) Christophe doet er alles aan zodat Clémentine zich beter zou voelen. Garance voelt zich verraden door haar moeder. Het nieuwe project van Chloé en Alex vraagt veel energie. Sofia slaagt erin haar vriend te overtuigen om haar ouders te ontmoeten.

Eergisteren 16:15 World's Deadliest

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Born To Kill: Sommige jonge roofdieren leren van hun ouders hoe ze moeten jagen. Anderen zijn er klaar voor zodra ze worden geboren.

Eergisteren 12:25 One Born Every Minute

Kerry en Paul Brodie worden binnenkort de trotse ouders van hun tweede spruit. Kelly's eerste bevalling duurde maar liefst 38 uur. Staat ze nu opnieuw voor een uitputtingsstrijd?

Eergisteren 11:50 Baby Changes Everything

Seizoen 3 - Aflevering 9 - You Can't Always Fix What's Broken: Het eerste jaar van deze kersverse ouders is een achtbaan. Alles is anders. Leef mee met hun uitdagingen, mijlpalen en overwinningen.

Eergisteren 10:50 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Aflevering 5: De emotionele hoogtepunten en dieptepunten van zwangere tieners en hun woelige relaties met hun ouders en partners, terwijl ze zich voorbereiden op het ouderschap.

Eergisteren 06:00 Baby Changes Everything

Seizoen 3 - Aflevering 8 - I Don't Want To Leave My Children: Het eerste jaar van deze kersverse ouders is een achtbaan. Alles is anders. Leef mee met hun uitdagingen, mijlpalen en overwinningen.

Eergisteren 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Driving Miss Rainy: De familie Brown woont in de wildernis van Alaska en leeft geheel zelfvoorzienend. De ouders en hun zeven kinderen moeten op elkaar vertrouwen om in de bush te kunnen overleven.

Eergisteren 06:00 Alaskan Bush People

Seizoen 3 - Aflevering 8 - The Wolf Pack Returns: De familie Brown woont in de wildernis van Alaska en leeft geheel zelfvoorzienend. De ouders en hun zeven kinderen moeten op elkaar vertrouwen om in de bush te kunnen overleven.

 Meer