Je vindt hier de programma's van Oplossen op tv We hebben de volgende programma's voor Oplossen Castle: Drama, Serie, Watershed Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken.. Castle: Drama, Serie, Valkyrie Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken.. Castle: Drama, Serie, Dreamworld Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van. Castle: Drama, Serie, Need to know Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van. Annedroids: Jeugd, Aflevering 5 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots. The Big Brain Theory: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 7 Catching Cars De deelnemers moeten een schijnbaar onmogelijk technisch probleem. Kaatjes Tralalaatjes: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Fictieprogramma waarin Kaatje en haar vrienden met veel fantasie en op hun eigen manier een. Annedroids: Morgen - Jeugd, Aflevering 6 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen. The Boss Baby: Back in Business: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 4 Een fles vol gevaar: een Dekker Moonboots mysterie Tims alter ego, de. The Big Brain Theory: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 7 Catching Cars De deelnemers moeten een schijnbaar onmogelijk technisch. Nieuwsuur: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending GGD's Rotterdam en Amsterdam schalen onderzoek af Hoe kon het. Be Cool Scooby-Doo!: Animatie, Aflevering 8 van 52 Scooby Doo boontje, komt om zijn Scooby Doo loontje Fred is verheugd om de kluis te. ThunderCats Brul!: Animatie, Aflevering 14 van 52 Dr. Dometone Lion O krijgt de taak om de stranden van de Derde Aarde in kaart te. The Dark Mirror: IMDB * 7.1 - Drama, Crime, Mystery, Thriller, Film, Het verhaal gaat over Ruth Collins. Zij wordt verdacht van de brute moord op haar vriend en arts Frank Peralta. Ruth blijkt echter een identieke tweelingzus te hebben: Terry. Wanneer beide. Be Cool Scooby-Doo!: Animatie, Aflevering 50 van 52 Professor Huh? Deel 1 Fred en de groep worden opgeroepen om te helpen bij het oplossen. Hatchimals: Jeugd, Aflevering 1 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen. Annedroids: Jeugd, Aflevering 4 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots. Kaatjes Tralalaatjes: Jeugd, Seizoen 1 Fictieprogramma waarin Kaatje en haar vrienden met veel fantasie en op hun eigen manier een probleem.

Oplossen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:29 Hatchimals

Aflevering 2 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Overmorgen | 07:42 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Secrets Of The Forbidden Spinjitzu

Aflevering 17 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Plotseling duikt het oude, legendarische videospel 'Prime Empire' weer op. De spelers die die de game spelen, verdwijnen op een raadselachtige manier. De ninja's moeten het mysterie oplossen. Ze gaan een gevaarlijke digitale wereld binnen die geregeerd wordt door de geheimzinnige schurk Unagami.

Overmorgen | 08:10 Hatchimals

Aflevering 35 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Di 11 augustus 2020 | 07:42 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Secrets Of The Forbidden Spinjitzu

Aflevering 18 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Plotseling duikt het oude, legendarische videospel 'Prime Empire' weer op. De spelers die die de game spelen, verdwijnen op een raadselachtige manier. De ninja's moeten het mysterie oplossen. Ze gaan een gevaarlijke digitale wereld binnen die geregeerd wordt door de geheimzinnige schurk Unagami.

Di 11 augustus 2020 | 08:10 Hatchimals

Aflevering 36 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Di 11 augustus 2020 | 13:00 Gravity Falls

Suffe schat Mabel wordt gepest door Pacifica omdat ze altijd zo maf doet. Maar wanneer haar maffe persoonlijkheid ervoor zorgt dat zij en Dipper het grote mysterie van de ware stichter van Gravity Falls oplossen.

Oplossen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:02 Castle

Watershed Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 17:46 Castle

Valkyrie Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 18:31 Castle

Dreamworld Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 19:13 Castle

Need to know Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Vandaag | 19:35 Annedroids

Aflevering 5 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Vandaag | 23:30 The Big Brain Theory

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Catching Cars De deelnemers moeten een schijnbaar onmogelijk technisch probleem oplossen. De kandidaten hebben slechts een half uur om met hun vernuft een oplossing te bedenken.

Morgen | 07:20 Kaatjes Tralalaatjes

Seizoen 1 Fictieprogramma waarin Kaatje en haar vrienden met veel fantasie en op hun eigen manier een probleem oplossen.

Morgen | 08:10 Annedroids

Aflevering 6 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Morgen | 08:26 The Boss Baby: Back in Business

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Een fles vol gevaar: een Dekker Moonboots-mysterie Tims alter ego, de ruimtedetective Dekker Moonboots, wil een Baby Corp-mysterie oplossen en vindt aanwijzingen waaruit blijkt dat het een inside job is.

Morgen | 09:36 The Big Brain Theory

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Catching Cars De deelnemers moeten een schijnbaar onmogelijk technisch probleem oplossen. De kandidaten hebben slechts een half uur om met hun vernuft een oplossing te bedenken.

Morgen | 11:49 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 51 van 52 - Professor Huh? Deel 2 Fred en de groep worden opgeroepen om te helpen bij het oplossen van een mysterie waarbij een oude bekende van Fred betrokken is, Professor Huh? Daarnaast komt Rose met wie hij mysteries leerde oplossen tot ze ruzie kregen, met haar groep om de hoek kijken. Het wordt een wedstrijd wie als eerste het mysterie op kan lossen. De groep ontdekt dat er meer aan de hand is en dat Fred een groot belang heeft bij het vinden van Professor Huh?

Morgen | 15:56 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 9 van 52 - Heilige Handel Een gevaarlijke Egyptische beschermheilige met krokodillenhoofd terroriseert het Historisch Museum. Fred wisselt van rol met Jeff de gids van het museum om hem een kans te geven een team te leiden bij het oplossen van een mysterie. Jeff blijkt een perfecte leider en Fred is jaloers. Hij wil als eerste het mysterie oplossen samen met de kinderen die van Jeff een rondleiding kregen.

Morgen | 19:10 ThunderCats Brul!

Aflevering 14 van 52 - Dr. Dometone Lion-O krijgt de taak om de stranden van de Derde Aarde in kaart te brengen. Op één of andere manier krijgt ie het voor elkaar dat de oceanen leeglopen. Oeps! Een mysterieuze wetenschapper met een robotkikker zegt dat ze het probleem kunnen oplossen door onder de aarde te reizen. En dat is precies het soort avontuur waar Lion-O wel voor te porren is!

Morgen | 19:37 Annedroids

Aflevering 7 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Morgen | 19:45 Absurdistan

Seizoen 1 - Joke Van de Velde Veel mensen hebben tegenwoordig te weinig tijd om te eten en de straten liggen vol hondenpoep. Spek naar de bek van Jeron, Thomas en Bert. Zij proberen hun centrale gast van vandaag, ex-Miss België Joke Van de Velde, te overtuigen van hun probleemoplossend vermogen. Joke sukkelt namelijk zelf met een persoonlijk probleem en is dringend op zoek naar een oplossing in Absurdistan. Wie van de drie comedians mag haar die schenken?

Overmorgen | 02:00 Castle

Watershed Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 02:40 Castle

Valkyrie Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 03:20 Castle

Dreamworld Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 04:00 Castle

Need to know Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Overmorgen | 07:20 Kaatjes Tralalaatjes

Seizoen 1 Fictieprogramma waarin Kaatje en haar vrienden met veel fantasie en op hun eigen manier een probleem oplossen.

Overmorgen | 08:10 Annedroids

Aflevering 8 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Overmorgen | 10:52 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Het Mysterie Peppa besluit dat ze detective wil worden. Maar daarvoor moet ze mysteries oplossen. En wat doe je als er geen mysteries zijn? Dan helpt Papa Big je uit de brand!

Overmorgen | 15:55 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 10 van 52 - Vriesvrees in de keuken De favoriete kok van Shaggy en Scooby opent zijn eigen kaasrestaurant. Maar een monsterlijke yeti terroriseert de openingsavond. De gang moet nog voor het dessert het mysterie oplossen. Shaggy en Scooby vergaan van de honger, maar moeten weerstand bieden aan de verleiding van het eten dat bestemd is voor de gasten

Overmorgen | 19:35 Annedroids

Aflevering 9 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Di 11 augustus 2020 | 04:15 VICE: Life Under Sharia & Plastic Oceans

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 29 De sharia dichtbij ervaren in Indonesië; de omvang van onze plastic verslaving en de verrassend eenvoudige manieren waarop we dit probleem kunnen oplossen.

Di 11 augustus 2020 | 07:20 Kaatjes Tralalaatjes

Seizoen 1 Fictieprogramma waarin Kaatje en haar vrienden met veel fantasie en op hun eigen manier een probleem oplossen.

Di 11 augustus 2020 | 08:10 Annedroids

Aflevering 10 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Di 11 augustus 2020 | 08:13 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Geboren grapjas Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Als het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.

Di 11 augustus 2020 | 11:33 Amphibia

Misdaad oplossen / Het dorpsarchief De blauwe maanschelp van Sprig wordt gestolen. / De Plantars komen vast te zitten!

Di 11 augustus 2020 | 12:35 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 7 van 52 - Gillende Prima Donna Om het mysterie van een spookachtige artiest op te lossen die haar vroegere locatie achtervolgt, moet de Gang zich voordoen als een rockband! Maar kunnen ze de zaak oplossen voordat Velma daadwerkelijk het podium op moet om te zingen?

Di 11 augustus 2020 | 13:00 Gravity Falls

Suffe schat Mabel wordt gepest door Pacifica omdat ze altijd zo maf doet. Maar wanneer haar maffe persoonlijkheid ervoor zorgt dat zij en Dipper het grote mysterie van de ware stichter van Gravity Falls oplossen.

Di 11 augustus 2020 | 15:10 Castle

Watershed Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Di 11 augustus 2020 | 16:05 Castle

Valkyrie Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Di 11 augustus 2020 | 16:30 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Blood Money De sleutel tot het oplossen van ingewikkelde moordzaken ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze serie over waargebeurde misdaden volgt de recherche terwijl die uitpuzzelt wat er in die kritieke periode is gebeurd.

Di 11 augustus 2020 | 17:00 Castle

Dreamworld Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Di 11 augustus 2020 | 17:55 Castle

Need to know Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Di 11 augustus 2020 | 19:35 Annedroids

Aflevering 11 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Di 11 augustus 2020 | 19:45 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 19 Ontdek hoe alledaagse producten worden gemaakt en maak kennis met de probleemoplossende ingenieurs en de visionaire industrieel ontwerpers die de moderne wereld beter maken.

Di 11 augustus 2020 | 20:10 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 20 Ontdek hoe alledaagse producten worden gemaakt en maak kennis met de probleemoplossende ingenieurs en de visionaire industrieel ontwerpers die de moderne wereld beter maken.

Di 11 augustus 2020 | 21:00 The Rendezvous

11/08 - Film, Als Rachels broer onder mysterieuze omstandigheden komt te overlijden besluit zij op zoek te gaan naar aanwijzingen die haar meer kunnen vertellen. Rachel ontmoet Jake en reist naar de woestijn van Jordanië en de oude stad Petra. Maar ...

Als Rachels broer onder mysterieuze omstandigheden komt te overlijden besluit zij op zoek te gaan naar aanwijzingen die haar meer kunnen vertellen. Rachel ontmoet Jake en reist naar de woestijn van Jordanië en de oude stad Petra. Maar daar krijgt haar missie een onverwachte wending, als zij en Jake opgejaagd worden door een groep Doomsday-fanatiekelingen. Zij geloven dat Rachel en Jake in bezit zijn van de vermiste Dode Zee-rol, een artefact die het einde der tijden kan teweegbrengen. Rachel en Jake moeten nu niet alleen de moord op Rachel’s broer oplossen, maar ook uit handen van de fanaten blijven en de Dode Zee-rol vinden.

Di 11 augustus 2020 | 21:02 iCarly

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Gek van Liefde Carly moet een ruzie tussen Sam en Freddie oplossen.

Di 11 augustus 2020 | 23:10 Criminal Minds

Criminal Minds 1.22 - The Fisher King: Part 1 Gideon, Hotchner en hun team worden pionnen in het spel van een psychopathische moordenaar, die hun een serie aanwijzingen en raadsels laat oplossen om z'n volgende slachtoffer te redden.

Wo 12 augustus 2020 | 03:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 731 - Het Nest Er vinden een aantal mysterieuze verdwijningen plaats in Elmore en daar blijkt de schildpad van Gumball Darwin en Anais iets mee te maken te hebben. Hoe gaan ze dit oplossen?...

Wo 12 augustus 2020 | 04:40 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Blood Money De sleutel tot het oplossen van ingewikkelde moordzaken ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze serie over waargebeurde misdaden volgt de recherche terwijl die uitpuzzelt wat er in die kritieke periode is gebeurd.

 Meer

Oplossen gemist

Eerder Vandaag | 10:30 Nieuwsuur

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending GGD's Rotterdam en Amsterdam schalen onderzoek af Hoe kon het ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending GGD's Rotterdam en Amsterdam schalen onderzoek af Hoe kon het zo ver komen dat de GGD's in Amsterdam en Rotterdam geen contacten van met corona besmette personen meer nabellen? Door het grote aantal besmettingen zijn er onvoldoende medewerkers beschikbaar om de bron- en contactonderzoeken goed uit te voeren. Oud-RIVM-directeur over aanpak coronavirus Oud-directeur Roel Coutinho van het RIVM is kritisch op de Nederlandse aanpak van het coronavirus. De microbioloog vindt dat premier Mark Rutte het probleem goed schetst, maar dat er te veel nadruk wordt gelegd op het 'samen oplossen' en dat de verantwoordelijkheid te veel bij de bevolking wordt gelegd. Hoe gaan andere landen op vakantie? Vakantie vieren, dat gaat dit jaar wereldwijd anders dan voorgaande jaren. Wij volgden de afgelopen tijd twaalf mensen uit verschillende landen om te zien hoe zij de pandemie ervaren. Deze twaalf locals hebben ieder te maken met heel erg verschillende situaties. We spraken met reisorganisator Babak Aliabadi uit Iran, die drie dagen ging kamperen in eigen land. Ook spreken we we Andrey Tkachov, een fitness-coach uit Wit-Rusland, over zijn vakantie naar Turkije. De Braziliaanse Carmino Nardachionne jr. vertelt hoe het er in Brazilië aan toe gaat. "We zijn het uitstellen zat."

Eerder Vandaag | 15:56 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 8 van 52 - Scooby-Doo boontje, komt om zijn Scooby-Doo loontje Fred is verheugd om de kluis te bezoeken - een hoge veiligheidsgevangenis waarvan nog nooit een veroordeelde is ontsnapt. Maar wanneer de geest van Stealing Stan, een gevangene die altijd beweerde onschuldig te zijn, de gevangenis terroriseert, moet Fred het mysterie oplossen en zijn standpunt over het strafrecht heroverwegen!

Eerder Vandaag | 15:32 ThunderCats Brul!

Aflevering 14 van 52 - Dr. Dometone Lion-O krijgt de taak om de stranden van de Derde Aarde in kaart te brengen. Op één of andere manier krijgt ie het voor elkaar dat de oceanen leeglopen. Oeps! Een mysterieuze wetenschapper met een robotkikker zegt dat ze het probleem kunnen oplossen door onder de aarde te reizen. En dat is precies het soort avontuur waar Lion-O wel voor te porren is!

Eerder Vandaag | 15:05 The Dark Mirror IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Drama, Crime, Mystery, Thriller, Film, Het verhaal gaat over Ruth Collins. Zij wordt verdacht van de brute moord op haar vriend en arts Frank Peralta. Ruth blijkt echter een identieke tweelingzus te hebben: Terry. Wanneer beide ...

Het verhaal gaat over Ruth Collins. Zij wordt verdacht van de brute moord op haar vriend en arts Frank Peralta. Ruth blijkt echter een identieke tweelingzus te hebben: Terry. Wanneer beide tweelingen een alibi voor de avond van de moord blijken te hebben, wordt psychiater Dr. Scott Elliott ingeschakeld door politieluitenant Stevenson om hem te helpen bij het oplossen van de bizarre moordzaak. Door een serie tests kan Elliott bepalen, wie de misdaad gepleegd heeft, maar gaandeweg zijn onderzoek wordt alles anders. Hij wordt verliefd op één van de zussen en dit met alle gevolgen van dien. The Dark Mirror is een Amerikaanse film noir en dramafilm uit het jaar 1946. Met Olivia de Havilland en Lew Ayres in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-dark-mirror

Eerder Vandaag | 12:35 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 50 van 52 - Professor Huh? Deel 1 Fred en de groep worden opgeroepen om te helpen bij het oplossen van een mysterie waarbij een oude bekende van Fred betrokken is, Professor Huh? Daarnaast komt Rose met wie hij mysteries leerde oplossen tot ze ruzie kregen, met haar groep om de hoek kijken. Het wordt een wedstrijd wie als eerste het mysterie op kan lossen. De groep ontdekt dat er meer aan de hand is en dat Fred een groot belang heeft bij het vinden van Professor Huh?

Eerder Vandaag | 12:24 Hatchimals

Aflevering 1 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Eerder Vandaag | 08:13 Annedroids

Aflevering 4 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Eerder Vandaag | 07:20 Kaatjes Tralalaatjes

Seizoen 1 Fictieprogramma waarin Kaatje en haar vrienden met veel fantasie en op hun eigen manier een probleem oplossen.