Opdracht op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 The Heat IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Comedy, Film, De keurige FBI agent Sarah Ashburn krijgt de grofgebekte agente Shannon Mullins als nieuwe partner. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar krijgen de opdracht samen te werken om een meedogenloze drugsbaron te pakken te ...

De keurige FBI-agent Sarah Ashburn krijgt de grofgebekte agente Shannon Mullins als nieuwe partner. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar krijgen de opdracht samen te werken om een meedogenloze drugsbaron te pakken te krijgen. Beide dames zijn onmogelijk in de omgang en hebben nog nooit eerder een partner gehad. Maar wanneer het politiewerk gevaarlijker wordt ontstaat er een bizarre, hechte vriendschap. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-heat

Vandaag | 22:50 The Bounty Hunter IMDb: 5.6

IMDB * 5.6 - Comedy, Film, The Bounty Hunter is een Amerikaanse komedie en actiefilm uit het jaar 2010. Met Gerard Butler en Jennifer Aniston in de hoofdrol. Milo Boyd (Gerard Butler) is een voormalige politieagent die tegenwoordig aan de kost komt ...

The Bounty Hunter is een Amerikaanse komedie- en actiefilm uit het jaar 2010. Met Gerard Butler en Jennifer Aniston in de hoofdrol. Milo Boyd (Gerard Butler) is een voormalige politieagent die tegenwoordig aan de kost komt als premiejager. Op een dag krijgt hij de opdracht om zijn ex-vrouw Nicole op te sporen, een keiharde onderzoeksjournaliste. Ze werd aangehouden omdat ze een agent had aangevallen, maar kwam vrij op borgtocht. Voor haar laatste artikel onderzoekt ze een moordzaak. Ze regelt een ontmoeting met een informant, maar moet daarvoor een verplicht gesprek met de rechter laten varen. Die eist dat Nicole opnieuw wordt aangehouden en doet daarvoor een beroep op Milo. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-bounty-hunter

Ma 28 september 2020 | 20:25 Kill Bill: Vol. 1 IMDb: 8.1

28/09 - IMDB * 8.1 - Film, Spanning, Zes jaar na Jackie Brown, is Quentin Tarantino terug met een explosieve ode aan de Japanse samurai films. Huurmoordenaar ’The Bride’ (Uma Thurman) wordt, hoogzwanger, op haar eigen bruiloft neergeschoten door ...

Zes jaar na Jackie Brown, is Quentin Tarantino terug met een explosieve ode aan de Japanse samurai films. Huurmoordenaar ’The Bride’ (Uma Thurman) wordt, hoogzwanger, op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag maar door een kogel in haar hoofd, ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst... Zes jaar na ’Jackie Brown’, komt regisseur Quentin Tarantino (’Pulp Fiction’) eindelijk met zijn vierde speelfilm, of liever gezegd twee speelfilms: ’Kill Bill: Volume 1’ en ’Kill Bill: Volume 2’. Uma Thurman speelt de hoofdrol in deze ’retro-seventies / martial-arts’ film, rondlopend in een soortgelijk trainingspak als Bruce Lee droeg in ’Game of Death’. Naast haar spelen ook David Carradine (bekend van de televisie-serie Kung-Fu uit de jaren zeventig), Daryl Hannah, Michael Madsen en Lucy Liu mee. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kill-bill-vol-1

Je vindt hier de programma's van Opdracht op tv We hebben de volgende programma's voor Opdracht The Heat: IMDB * 6.6 - Comedy, Film, De keurige FBI agent Sarah Ashburn krijgt de grofgebekte agente Shannon Mullins als nieuwe partner. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar krijgen de opdracht samen te werken om een meedogenloze drugsbaron te pakken te. The Bounty Hunter: IMDB * 5.6 - Comedy, Film, The Bounty Hunter is een Amerikaanse komedie en actiefilm uit het jaar 2010. Met Gerard Butler en Jennifer Aniston in de hoofdrol. Milo Boyd (Gerard Butler) is een voormalige politieagent die tegenwoordig aan de kost komt. Kill Bill: Vol. 1: 28/09 - IMDB * 8.1 - Film, Spanning, Zes jaar na Jackie Brown, is Quentin Tarantino terug met een explosieve ode aan de Japanse samurai films. Huurmoordenaar ’The Bride’ (Uma Thurman) wordt, hoogzwanger, op haar eigen bruiloft neergeschoten door. HMS Ark Royal: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal. De Thundermans: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 2 Phoebe versus Max: Deel twee Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp. 5MinutenShow: Spelshow, Serie, Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 3 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan.. Shear Genius: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 10 Het moment is eindelijk aangebroken. Na negen spannende weken gaan de laatste drie. Angelina Ballerina: Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 26 van 40 Angelina springt over de rivier EO Angelina moet een opdracht voor school maken.. Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team: Amusement, Seizoen 14 Aflevering 11 Picture Perfect Het fotomoment is een moment van maken of breken. Het team krijgt. The X-Files Essential Collection: Drama, Science fiction, Seizoen 1 Aflevering 1 van 24 Pilot FBI agente Dana Scully krijgt de opdracht om haar collega.

Opdracht op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:53 The X-Files Essential Collection

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 24 - Pilot FBI-agente Dana Scully krijgt de opdracht om haar collega Fox Mulder in de gaten te houden. Algauw raakt ze betrokken bij zijn onderzoek naar paranormale en onverklaarde verschijnselen.

Vandaag | 23:15 MacGyver

Seizoen 2 - Aflevering 22 van 23 - UFO + Area 51 Wanneer Riley en Mac de opdracht krijgen om een geheimzinnig object te onderzoeken in Area 51, worden ze aangevallen door een groep gemaskerde mannen. Riley ontdekt geheime informatie over de vader van Mac, maar twijfelt of hij het moet delen.

Morgen | 06:10 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2019 - Aflevering 83 van 273 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Morgen | 08:22 Telekids Mini's: Beertje Pol

Seizoen 2 - Aflevering 26 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Morgen | 10:11 Telekids Mini's: Chuggington Medaille Race

Seizoen 1 - Op tijd komen Animatieserie. Met de hulp van experts leren de treinen Koko, Wilson en Brewster hoe ze perfect kunnen rijden op het spoor. De ijverige leerlingen krijgen allerlei opdrachten, zoals het vervoeren van goederen en het uitzetten van routes.

Morgen | 10:40 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2019 - Aflevering 84 van 273 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Morgen | 13:50 Hoi Duggee

Seizoen 2 - Aflevering 46 van 52 - De speelgoedsticker - AVROTROS Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.

Overmorgen | 10:00 Kaal of Kammen

Seizoen 06 - Aflevering 5 van 15 - Rusland - AVROTROS In dit spelprogramma draait het om vrienden en staat vriendschap centraal. Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Naast de uitdagende opdrachten komen er ook meer sociale experimenten aan bod. Wie durft er bijvoorbeeld vreemden op straat om kledingstukken te vragen? Of vrienden te bellen met een gek verzoek? Ook maken de vier beste vrienden voor het eerst kennis met de table of terror. Dit is een rad waarbij het lot bepaalt in welke categorie ze een opdracht krijgen. De kandidaten kiezen ervoor om een makkelijke of moeilijke opdracht uit te voeren om uiteindelijk hun kapsel veilig te stellen. Wordt het kaal of kammen?

Overmorgen | 12:10 Sell it Like Serhant

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - A Broker's Breaking Point Ryan heeft een week om Lisa te helpen, die bij een makelaardij de enige vrouw is tussen allemaal mannen. Bijkomend probleem is dat ze geen opdrachten krijgt.

Overmorgen | 16:05 Geloofsgesprek

Seizoen 2020 - Aflevering 36 van 51 - Wim van de Donk - KRO Voor de majestueuze Sint Jan te Den Bosch vertelt Wim van de Donk zijn verhaal over de betekenis van de kerk in deze coronacrisis. Bij zijn vertrek als commissaris van de Koning in Noord-Brabant kijk hij terug op de rol van de kerk in deze tijden van corona en formuleert hij een nieuwe opdracht voor de kerk, ook al komen daar steeds minder mensen. Als iemand de afgelopen tien jaar in Brabant heeft benadrukt hoe belangrijk de plek van de kerk in de samenleving is, dan is hij het, de vertrekkende commissaris van de Koning in Noord-Brabant, Wim van de Donk. Hij wordt de baas van de Universiteit Tilburg.

Overmorgen | 18:30 De Deurwaarders

Seizoen 6 - Aflevering 4 Ben Smolders en Melanie van Beers zijn onderweg naar een debiteur die in België nog een fors bedrag bij een autogarage heeft openstaan. Ze gaan vandaag beslagleggen op de inboedel. Henk van Beest heeft een opdracht binnengekregen voor het incasseren van niet-betaalde alimentatie. Als Henk bij de debiteur aankomt, wordt al snel duidelijk dat er veel meer aan de hand is. Miranda Knobbe is onderweg naar twee beslagleggingen. Het eerste bezoek gaat over een ziekenhuisrekening in België die niet betaald is. Vervolgens gaat Miranda naar een debiteur met een huurachterstand.

Overmorgen | 21:30 MolTalk 20 Jaar WIDM

Aflevering 4 van 7 - AVROTROS In de live-nabeschouwing wordt er door Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg flink gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën met verschillende oud-deelnemers. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen.

Zo 27 september 2020 | 08:25 De Verwondering

Seizoen 2020 - Aflevering 18 van 51 - Réginald Moreels - KRO-NCRV Réginald Moreels (1949) werkte als chirurg jarenlang in allerlei oorlogsgebieden over de hele wereld, o.a. in Rwanda, Liberia, Irak, Pakistan, voormalig Joegoslavië en Syrië. De laatste jaren is hij veel in Oost-Congo, waar hij de enige chirurg voor een miljoen inwoners is. Moreels was voorzitter van de Belgische tak van Artsen zonder Grenzen en was staatssecretaris en minister van Ontwikkelingssamenwerking. Toen hij in de loop van zijn politieke loopbaan door het ijs zakte, ging hij zeven jaar door een moeilijke periode van psychisch lijden: hij bracht zelf naar buiten dat hij leed aan anorexia nervosa. Maar hij is altijd blijven vechten, ook tegen zichzelf: 'Je moet nee zeggen tegen dat deel van je persoonlijkheid dat je negatief beïnvloedt, die innerlijke terrorist.' Voor elke operatie bidt Réginald Moreels het Onze Vader. Een zinnetje past hij aan: Vergeef ons onze schulden zoals wij tráchten te vergeven: 'Ik probeer, maar ik durf niet te zeggen dat ik dat spontaan doe. En de laatste zin van het gebed vind ik echt een doordenker: Verlos ons van het kwaad.' Moreels gelooft niet dat de mens uit zichzelf goed is, daarvoor heeft hij te veel gezien, maar hij gelooft dat de mens goed kan wórden. En dat is volgens hem precies de opdracht en de zin van het leven: gaandeweg een goede natuur opbouwen. Vechten tegen je egoïsme, je angst voor de ander, en je vooroordelen.

Zo 27 september 2020 | 12:35 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 1 van 57 - Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? - KRO-NCRV Klaas start meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe, namelijk: Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen, hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring met het optillen van auto's. Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom roept Klaas ook de hulp in van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van de Universiteit van Twente. Met het zogenaamde 'hefboomprincipe' lukt het Klaas om de auto op te krikken. Om zijn missie te kunnen halen reist Klaas af naar Oakland, Amerika. Daar heeft Matt Oehrlein samen met Gui Cavalcanti een gigantische robot ontwikkeld en gebouwd. Deze robot doet je denken aan Transformers en Robocop. Samen met een co-piloot bestuurt Klaas deze robot. Tijdens de opnames dreigt de robot in brand te vliegen. Lukt het Klaas toch nog op zijn missie te volbrengen? Verder stapt Klaas voor één dag in de voetsporen van concertfotograaf Raymond van Olphen. The Rolling Stones, Mumford and Sons, Madonna: je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft ze voor zijn lens gehad. Als officiële fotograaf voor 3FM, Radio 2 én diverse artiesten heeft Raymond de afgelopen vijftien jaar zijn sporen zeker verdiend. Klaas heeft wel wat ervaring met fotografie, maar concertfotografie is een vak apart. Tijdens Pinkpop krijgt Klaas de opdracht om foto's te maken van zangeres Davina Michelle. Radio-dj Frank van der Lende bepaalt welke foto's geschikt zijn voor de website van 3FM. Zit er een geslaagde foto van Klaas tussen? Verder crosst Klaas met zes BN'ers in een zwaar gepantserd voertuig van het Nederlandse leger: De bushmaster. Onderweg krijgen ze vijf wetenschappelijke vragen. Degene die de meeste wetenschappelijke vragen goed heeft en de snelste tijd neer zet, wint eeuwige roem. De BN'ers die aan de tand worden gevoeld zijn: Iris Amber Stenger, Edson Da Graça, Moïse Trustfull, Mert Ugurdiken, Daan Boom en Stijn Fransen.

Zo 27 september 2020 | 13:10 Het Blok Australië

Seizoen 11 - Aflevering 20 van 52 - Coffee Challenge With Colin and Justin De teams ondernemen hun tweede opdracht. Ze moeten een prototype van een cafe concept bedenken en opzetten in een zeecontainer. De gastjury, ontwerpers Colin en Justin, belonen de winnaars van de opdracht met 10.000 dollar om te investeren in hun renovatie.

 Meer

Opdracht op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Vandaag | 18:38 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Vandaag | 19:04 5MinutenShow

Seizoen 2 - Aflevering 3 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Vandaag | 19:14 Shear Genius

Seizoen 3 - Aflevering 10 Het moment is eindelijk aangebroken. Na negen spannende weken gaan de laatste drie stylisten nog één keer de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel Shear Genius in de wacht te slepen. Brig, Matthew en Janine zullen alles uit de kast moeten halen om de jury ervan te overtuigen dat ze moeten winnen. In de laatste opdracht van dit seizoen moeten de kandidaten zes modellen onder handen nemen voor een modeshow van ontwerper Henry Duarte. Ze hebben in totaal zeven uur de tijd om de modellen te voorzien van kapsels die perfect aansluiten bij de kleding. Elke kandidaat wordt bijgestaan door twee stylisten die eerder in de wedstrijd zijn afgevallen. Wie maakt de mooiste creaties en mag zichzelf aan het eind van de show een waar genie noemen?

Vandaag | 19:50 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 26 van 40 - Angelina springt over de rivier - EO Angelina moet een opdracht voor school maken. Polly wil met haar spelen, maar Angelina heeft daar geen tijd voor. Wat Angelina niet weet is dat Polly's spel Angelina op de goede weg helpt.

Vandaag | 20:30 Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team

Seizoen 14 - Aflevering 11 - Picture Perfect Het fotomoment is een moment van maken of breken. Het team krijgt een kookopdracht om elkaar beter te leren kennen. Er gaat iemand neer tijdens de repetitie en één kandidaat moet naar huis.

Vandaag | 23:15 MacGyver

Seizoen 2 - Aflevering 22 van 23 - UFO + Area 51 Wanneer Riley en Mac de opdracht krijgen om een geheimzinnig object te onderzoeken in Area 51, worden ze aangevallen door een groep gemaskerde mannen. Riley ontdekt geheime informatie over de vader van Mac, maar twijfelt of hij het moet delen.

Morgen | 00:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Morgen | 02:20 Angelo Rules

Aflevering 12 van 46 - Penvriendje Angelo komt er achter dat hij maanden had moeten besteden aan de penvriendje-opdracht voor school. Er zit maar één ding op samen met Sherwood en Lola maanden aan penvriend-contact bedenken in één weekend.

Morgen | 05:40 Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars

Seizoen 3 - Aflevering 6 Deze week staan de opdrachten in het tekenen van de stijl Black & Gray, de favoriete stijl van de vier overgebleven shops. Zij kunnen hun geluk niet op, maar werken met houtskool en het zetten van een beest met een open bek, blijkt niet gemakkelijk.

Morgen | 10:13 Shear Genius

Seizoen 3 - Aflevering 9 De laatste vier kandidaten van Shear Genius gaan in deze aflevering de strijd met elkaar aan om een felbegeerd plekje te bemachtigen in de grote finale. Voor de knipklus van deze week worden de stylisten naar een villa gestuurd om de styling te verzorgen van een bijzondere gast. Niemand minder dan Camila zit vandaag op de kappersstoel. In de eliminatieopdracht van deze week krijgen de stylisten de opdracht om een portfolio van drie looks samen te stellen die een goed beeld geven van hun persoonlijke stijl. Maar dit keer zijn het niet alleen de modellen die voor de camera staan. De stylisten zullen zichzelf ook onder handen moeten nemen voor een promotiefoto. Het gastjurylid van vandaag is de wereldberoemde Cubaanse haarstylist Oribe.

Morgen | 11:55 5MinutenShow

Seizoen 2 - Aflevering 4 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Morgen | 14:06 Historical and Hysterical Guide to the Orchestra

Geniet van deze informatieve reis door de tijd en ontdek de klank en historische context van diverse orkestinstrumenten. Dit concert is gecreëerd in opdracht van het Tonhalle Orchester Zürich ter ere van het 150-jarig bestaan van het orkest. De voorstelling wordt gepresenteerd door het geliefde komische klassieke duo Aleksey Igudesman en Hyung-ki Joo en het orkest staat onder leiding van Joshua Weilerstein. Wist je dat fluiten vroeger gemaakt werden van mammoetbotten en gierenveren? Of dat de tympani op paarden werden bespeeld? En is het echt toevallig dat celli dikker zijn gemaakt dan de violen op het moment dat chocola vanuit Mexico naar Europa werd geïmporteerd? De verschillende instrumenten van het orkest worden gepresenteerd middels originele muziek, historische feitjes en met de komische signatuur van Igudesman en Joo. Kijkers van alle leeftijden zullen ongetwijfeld nieuwsgieriger worden om meer te weten te komen over een klassiek symfonieorkest!

Morgen | 14:14 Shear Genius

Seizoen 3 - Aflevering 10 Het moment is eindelijk aangebroken. Na negen spannende weken gaan de laatste drie stylisten nog één keer de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel Shear Genius in de wacht te slepen. Brig, Matthew en Janine zullen alles uit de kast moeten halen om de jury ervan te overtuigen dat ze moeten winnen. In de laatste opdracht van dit seizoen moeten de kandidaten zes modellen onder handen nemen voor een modeshow van ontwerper Henry Duarte. Ze hebben in totaal zeven uur de tijd om de modellen te voorzien van kapsels die perfect aansluiten bij de kleding. Elke kandidaat wordt bijgestaan door twee stylisten die eerder in de wedstrijd zijn afgevallen. Wie maakt de mooiste creaties en mag zichzelf aan het eind van de show een waar genie noemen?

Morgen | 14:25 Telekids Mini's: Beertje Pol

Seizoen 2 - Aflevering 20 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Morgen | 17:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Morgen | 18:32 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 1 Tens across the board! Het tiende seizoen van RuPaul's Drag Race gaat beginnen en het belooft waanzinniger dan ooit te worden. Veertien queens zullen alles uit de kast moeten halen als ze kans willen maken op een jaarvoorraad make-up van Anastasia Beverly Hills, een geldbedrag van 100.000 dollar en de titel America's Next Drag Superstar. Zoals beloofd zien we Eureka O'Hara weer terug, de queen die seizoen negen vroegtijdig moest verlaten vanwege een knieblessure. Zet je schrap voor knettergekke opdrachten, spetterende playbackoptredens en spectaculaire outfits op de catwalk. De jury wordt dit seizoen onder anderen bijgestaan door Christina Aguilera, Courtney Love, Halsey en Todrick Hall.In deze eerste aflevering van seizoen tien heeft Ru haar favoriete queens uit de geschiedenis van Drag Race uitgenodigd om haar te helpen met de beoordeling van veertien nieuwe kandidaten, die in de eerste opdracht een onbetaalbare look moeten creëren van een hoop troep uit de koopjeshoek.

Morgen | 19:07 5MinutenShow

Seizoen 2 - Aflevering 5 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Morgen | 20:34 Ashby IMDb: 6.4

Morgen - IMDB * 6.4 - Comedy, Film, Het verhaal gaat over Ed Wallis. Als hij op een nieuwe school in een nieuwe stad begint, nemen zijn klasgenoten al snel aan dat hij een loser is, zelfs al is hij de slimste en grappigste uit de klas. Zijn eerste ...

Het verhaal gaat over Ed Wallis. Als hij op een nieuwe school in een nieuwe stad begint, nemen zijn klasgenoten al snel aan dat hij een loser is, zelfs al is hij de slimste en grappigste uit de klas. Zijn eerste belangrijke opdracht bestaat uit het schrijven van een essay over iemand van een oudere generatie. Hiervoor gaat hij naar zijn teruggetrokken buurman, Ashby, die ermee instemt als Ed belooft hem rondrijdt door de stad als hij boodschappen moet doen. Wat Ed echter niet weet is dat Ashby een gepensioneerde CIA-huurmoordenaar is met een groot geheim. Ashby is een Amerikaanse komedie- en dramafilm uit het jaar 2015. Met in de hoofdrol Mickey Rourke, Nat Wolff en Emma Roberts. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ashby

Morgen | 22:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Overmorgen | 02:10 Angelo Rules

Aflevering 27 van 46 - De Wereld Volgens Angelo Angelo Lola en Sherwood krijgen de opdracht een tv-programma te maken voor school. Ze nemen hun rollen in het project wel heel erg serieus...

Overmorgen | 02:51 Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars

Seizoen 3 - Aflevering 2 De overgebleven shops worden getest op hun kennis over compositie. Een straattekening met diepte maken blijkt een lastige opdracht. Maar welke shops kunnen de jury er met hun freehand tattoo van overtuigen dat zij in deze wedstrijd thuishoren?

Overmorgen | 04:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Overmorgen | 07:36 Giovanni de Macque - Madrigalen

Een expressionistische serenade als opmaat naar een zinderende festivalweek: de opdracht voor Manfred Cordes en Weser-Renaissance Bremen. In Giovanni De Macque – een van de beste madrigalisten van rond 1600 – vonden ze de perfecte partner. De Macque, geboren in Valenciennes, kreeg zijn opleiding in Napels en evolueerde van conservatief naar experimenteel, met veelkleurige, beeldende muziek op teksten over extase en gebroken harten.

Overmorgen | 10:14 Shear Genius

Seizoen 3 - Aflevering 10 Het moment is eindelijk aangebroken. Na negen spannende weken gaan de laatste drie stylisten nog één keer de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel Shear Genius in de wacht te slepen. Brig, Matthew en Janine zullen alles uit de kast moeten halen om de jury ervan te overtuigen dat ze moeten winnen. In de laatste opdracht van dit seizoen moeten de kandidaten zes modellen onder handen nemen voor een modeshow van ontwerper Henry Duarte. Ze hebben in totaal zeven uur de tijd om de modellen te voorzien van kapsels die perfect aansluiten bij de kleding. Elke kandidaat wordt bijgestaan door twee stylisten die eerder in de wedstrijd zijn afgevallen. Wie maakt de mooiste creaties en mag zichzelf aan het eind van de show een waar genie noemen?

Overmorgen | 12:40 The Mechanic

Overmorgen - Film, Bishop (Jason Statham) is de beste huurmoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry (Donald Sutherland) wordt vermoord, ...

Bishop (Jason Statham) is de beste huurmoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry (Donald Sutherland) wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry’s zoon Steve (Ben Foster) hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren. De uitvoering van de opdrachten als duo, verloopt niet vlekkeloos en Steve ontdekt een groot geheim van Arthur. Arthur en Steve die als huurmoordenaars problemen van anderen oplossen, zullen onderling eerst een strijd moeten uitvechten...

Overmorgen | 13:32 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 1 Tens across the board! Het tiende seizoen van RuPaul's Drag Race gaat beginnen en het belooft waanzinniger dan ooit te worden. Veertien queens zullen alles uit de kast moeten halen als ze kans willen maken op een jaarvoorraad make-up van Anastasia Beverly Hills, een geldbedrag van 100.000 dollar en de titel America's Next Drag Superstar. Zoals beloofd zien we Eureka O'Hara weer terug, de queen die seizoen negen vroegtijdig moest verlaten vanwege een knieblessure. Zet je schrap voor knettergekke opdrachten, spetterende playbackoptredens en spectaculaire outfits op de catwalk. De jury wordt dit seizoen onder anderen bijgestaan door Christina Aguilera, Courtney Love, Halsey en Todrick Hall.In deze eerste aflevering van seizoen tien heeft Ru haar favoriete queens uit de geschiedenis van Drag Race uitgenodigd om haar te helpen met de beoordeling van veertien nieuwe kandidaten, die in de eerste opdracht een onbetaalbare look moeten creëren van een hoop troep uit de koopjeshoek.

Overmorgen | 14:35 Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team

Seizoen 14 - Aflevering 11 - Picture Perfect Het fotomoment is een moment van maken of breken. Het team krijgt een kookopdracht om elkaar beter te leren kennen. Er gaat iemand neer tijdens de repetitie en één kandidaat moet naar huis.

Overmorgen | 19:00 5MinutenShow

Seizoen 2 - Aflevering 6 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Overmorgen | 20:45 F.C. De Kampioenen

Seizoen 15 - Aflevering 13 - Het huwelijk De mannen zitten op de morgen van het huwelijk nog in de gevangenis. Het wordt een grote opdracht voor de Kampioenen om Marc op tijd toonbaar te krijgen om voor het altaar te verschijnen. Fernand probeert op alle manieren om toch maar op het feest uitgenodigd te worden. Het lukt hem ... bijna.

Overmorgen | 21:00 El Chicano

Overmorgen - Film, Moordenaars, drugsdealers en bendes maken de straten van East LA onveilig. Maar één mysterieuze, anonieme vigilante betaalt de misdaad met gelijke munt terug. In de getto staat hij bekend als 'El Chicano', die geharde criminelen ...

Moordenaars, drugsdealers en bendes maken de straten van East LA onveilig. Maar één mysterieuze, anonieme vigilante betaalt de misdaad met gelijke munt terug. In de getto staat hij bekend als 'El Chicano', die geharde criminelen op dezelfde gewelddadige manier uit de weg ruimt. Zijn acties lokken echter nog meer geweld uit en politieagent Diego Hernandez krijgt de opdracht hem te ontmaskeren. Diego heeft niet veel zin in de zaak want El Chicano doet het politiewerk een stuk sneller, efficiënter én dodelijker dan de politie zelf. Bovendien vermoedt Diego dat de vigilante een stuk bekender is dan hem lief is.

Overmorgen | 22:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 24 van 44 - Transformatie De ouders van Penny vinden het niet prettig dat Penny haar dop heeft uitgedaan. Penny vindt dat iedereen zijn dop uit zou moeten doen. Ze vragen Gumball om te beslissen wat er nu gedaan moet worden maar hij is helemaal niet blij met deze opdracht.

Zo 27 september 2020 | 05:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Zo 27 september 2020 | 08:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Zo 27 september 2020 | 09:32 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 1 Tens across the board! Het tiende seizoen van RuPaul's Drag Race gaat beginnen en het belooft waanzinniger dan ooit te worden. Veertien queens zullen alles uit de kast moeten halen als ze kans willen maken op een jaarvoorraad make-up van Anastasia Beverly Hills, een geldbedrag van 100.000 dollar en de titel America's Next Drag Superstar. Zoals beloofd zien we Eureka O'Hara weer terug, de queen die seizoen negen vroegtijdig moest verlaten vanwege een knieblessure. Zet je schrap voor knettergekke opdrachten, spetterende playbackoptredens en spectaculaire outfits op de catwalk. De jury wordt dit seizoen onder anderen bijgestaan door Christina Aguilera, Courtney Love, Halsey en Todrick Hall.In deze eerste aflevering van seizoen tien heeft Ru haar favoriete queens uit de geschiedenis van Drag Race uitgenodigd om haar te helpen met de beoordeling van veertien nieuwe kandidaten, die in de eerste opdracht een onbetaalbare look moeten creëren van een hoop troep uit de koopjeshoek.

 Meer

Opdracht gemist

Eerder Vandaag | 14:30 Telekids Mini's: Beertje Pol

Seizoen 2 - Aflevering 19 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Eerder Vandaag | 14:13 Shear Genius

Seizoen 3 - Aflevering 9 De laatste vier kandidaten van Shear Genius gaan in deze aflevering de strijd met elkaar aan om een felbegeerd plekje te bemachtigen in de grote finale. Voor de knipklus van deze week worden de stylisten naar een villa gestuurd om de styling te verzorgen van een bijzondere gast. Niemand minder dan Camila zit vandaag op de kappersstoel. In de eliminatieopdracht van deze week krijgen de stylisten de opdracht om een portfolio van drie looks samen te stellen die een goed beeld geven van hun persoonlijke stijl. Maar dit keer zijn het niet alleen de modellen die voor de camera staan. De stylisten zullen zichzelf ook onder handen moeten nemen voor een promotiefoto. Het gastjurylid van vandaag is de wereldberoemde Cubaanse haarstylist Oribe.

Eerder Vandaag | 13:55 Het Blok Nieuw Zeeland

Seizoen 1 - Aflevering 21 van 21 De winnaars van de vorige opdracht mogen bepalen welk huis als eerste geveild wordt. Daarna is het open huis en duizenden fans betreden de huizen en geven hun commentaar. Een terugblik laat alle highlights van de stellen zien van de afgelopen weken.

Eerder Vandaag | 13:45 Hoi Duggee

Seizoen 2 - Aflevering 45 van 52 - De zangsticker - AVROTROS Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.

Eerder Vandaag | 13:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Eerder Vandaag | 12:59 Ink Master

Seizoen 13 - Aflevering 13 - There Can Only Be One De tatoeëerders vechten om te mogen blijven bij een klassieke Ink Master-opdracht; portretten. Een schokkende schedelkeuze zet de teamdynamiek op losse schroeven en een van de tatoeëerders laat duidelijk zien voor wie hij gaat.

Eerder Vandaag | 11:56 5MinutenShow

Seizoen 2 - Aflevering 2 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Eerder Vandaag | 10:40 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2019 - Aflevering 83 van 273 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Eerder Vandaag | 10:29 Telekids Mini's: Chuggington Medaille Race

Seizoen 1 - Help eens een wieltje Animatieserie. Met de hulp van experts leren de treinen Koko, Wilson en Brewster hoe ze perfect kunnen rijden op het spoor. De ijverige leerlingen krijgen allerlei opdrachten, zoals het vervoeren van goederen en het uitzetten van routes.

Eerder Vandaag | 10:14 Shear Genius

Seizoen 3 - Aflevering 8 Nu de finale in zicht komt, neemt de druk voor de vier overgebleven stylisten enorm toe. In de knipklus van vandaag mogen de kandidaten een haarstijl voor de tegenstander uitkiezen. Tijdens de beoordeling kan Janine zich niet inhouden en valt ze Brig aan in bijzijn van de hoofdredacteur van Allure. Voor de eliminatieopdracht moeten de stylisten een nieuwe draai geven aan de bekendste kapsels uit de Amerikaanse filmgeschiedenis. Brig kiest voor de vlechtjes van Bo Derek uit de film 10. Maar als ze merkt dat het ontzettend lang duurt om de vlechtjes in het haar te krijgen, begint ze aan haar keus te twijfelen. Tijdens de fotoshoot wordt het Jon allemaal te veel. Hij is zo zenuwachtig dat hij helemaal verstijft.

Eerder Vandaag | 09:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Eerder Vandaag | 08:30 Telekids Mini's: Beertje Pol

Seizoen 2 - Aflevering 25 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Eerder Vandaag | 06:41 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Opdracht op Hol Alvin wil een superauto hebben en haalt Simon over om er een te maken voor zijn schoolopdracht.

Eerder Vandaag | 06:10 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2019 - Aflevering 82 van 273 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

 Meer