Je vindt hier de programma's van Ongelukken op tv We hebben de volgende programma's voor Ongelukken Bizarre Bestuurders: Serie, Aflevering 7 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van de dashcam mee kunnen kijken met de. All New Traffic Cops: Morgen - Amusement, Seizoen 6 Aflevering 9 In deze aflevering hebben de Traffic Cops te maken met motoren die worden. Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522: Overmorgen - Informatief, Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er. Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522: Overmorgen - Informatief, Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er. Ridiculousness: 10/04 - Amusement, Seizoen 11 Aflevering 6 Justina Valentine In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild. All New Traffic Cops: 10/04 - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 5 Career Criminals Deze aflevering zien we verkeersagenten in Bradford die een. Bizarre Bestuurders: 11/04 - Serie, Aflevering 8 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van de dashcam mee kunnen kijken met de. Politie USA Live: 11/04 - Amusement, Aflevering 15 Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid. Bizarre Bestuurders: 12/04 - Serie, Aflevering 1 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van dashcam mee kunnen kijken met de. Ridiculousness: 15/04 - Amusement, Seizoen 11 Aflevering 19 Chanel And Sterling LXII In deze aflevering van Ridiculousness waarschuwt.

Ongelukken op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:46 Bizarre Bestuurders

Aflevering 7 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van de dashcam mee kunnen kijken met de bestuurders in Rusland, Australië, Azië, Europa, kortom: de hele wereld. We zien de meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen.

Za 11 april 2020 | 19:00 Bizarre Bestuurders

Aflevering 8 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van de dashcam mee kunnen kijken met de bestuurders in Rusland, Australië, Azië, Europa, kortom: de hele wereld. We zien de meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen.

Za 11 april 2020 | 22:30 Politie USA Live

Aflevering 15 Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Zo 12 april 2020 | 19:00 Bizarre Bestuurders

Aflevering 1 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van dashcam mee kunnen kijken met de bestuurders in Rusland, Australië, Azië, Europa, kortom de hele wereld. We zien de meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen.

Za 18 april 2020 | 19:00 Bizarre Bestuurders

Aflevering 2 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van dashcam mee kunnen kijken met de bestuurders in Rusland, Australië, Azië, Europa, kortom de hele wereld. We zien de meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen.

Za 18 april 2020 | 22:30 Politie USA Live

Aflevering 16 Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Ongelukken op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 07:02 All New Traffic Cops

Seizoen 6 - Aflevering 9 In deze aflevering hebben de Traffic Cops te maken met motoren die worden gebruikt voor misdaden en motoren die betrokken zijn bij vreselijke ongelukken. Het zijn de wendbaarste, maar ook kwetsbaarste voertuigen op de weg.

Overmorgen | 21:00 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Wo 8 april 2020 | 03:00 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Vr 10 april 2020 | 01:10 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Vr 10 april 2020 | 18:45 All New Traffic Cops

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Career Criminals Deze aflevering zien we verkeersagenten in Bradford die een team vermoedde autodieven achtervolgen met een snelheid van 130 kilometer per uur. En agenten van de North Yorkshire Wegpolitie sporen een gestolen Land Rover Defender op.

Wo 15 april 2020 | 01:30 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Chanel And Sterling LXII In deze aflevering van Ridiculousness waarschuwt Rob Chanel en Sterling om op de grond te blijven in Gevreesde Vluchten, vieren ze het bestaan van Grootse Grootmoeders en slaan ze vooral geen Stankdrankjes achterover.

Za 18 april 2020 | 23:00 Building The Channel Tunnel

Aflevering 1 van 1 De Kanaaltunnel is een van de zeven wonderen van de moderne wereld. Ondanks overstromingen, brand, fatale ongelukken en financiële problemen is het een sterk staaltje bouwkunst geworden.

Ongelukken gemist

Do 20 februari 2020 | 20:30 Zembla: fatale Boeing-vliegtuigen

20/02 - Magazine, Deze aflevering van het onderzoeksjournalistieke programma Zembla gaat over 'de fatale vluchten van Boeing'. Ongelukken De 737 MAX, het gloednieuwe model van Boeing, staat wereldwijd al bijna een jaar...

Deze aflevering van het onderzoeksjournalistieke programma Zembla gaat over 'de fatale vluchten van Boeing'. Ongelukken De 737 MAX, het gloednieuwe model van Boeing, staat wereldwijd al bijna een jaar aan de grond na twee ongelukken waarbij 346 mensen om het leven kwamen. Nabestaande Een van de nabestaanden is de Nederlandse Huguette Debets. De vader van haar drie jonge kinderen overleed bij de crash in Ethiopië. Strijd Zembla volgt Huguette in haar juridische en persoonlijke strijd tegen Boeing en onderzoekt waarom deze 'vliegende doodskisten', zoals een Amerikaanse senator ze noemt, eigenlijk in het luchtruim werden toegelaten.

Wo 27 november 2019 | 20:35 Nieuw: 9-1-1 seizoen 2

27/11/19 - Dramaserie, Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie 9 1 1. Elke woensdag om 20:35 uur op FOX. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv aanbieder te zien is op gids.tv/3733/kanaal fox....

Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie 9-1-1. Elke woensdag om 20:35 uur op FOX. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3733/kanaal-fox. Hulpdiensten De serie gaat over de chaotische wereld van de hulpdiensten. Met als gevolg de meest zenuwslopende, angstaanjagende of liefdevolle momenten. Zware ongelukken Aan het begin van het nieuwe seizoen is het een van de warmste dagen van het jaar. De hulpverleners hebben hun handen vol met enkele zware ongelukken in de stad. Spanning Buck wordt verrast met een bezoek van zijn zus Maddie. Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby. In de brandweerkazerne ontstaat er spanning tussen nieuweling Eddie en Buck.

Wo 11 september 2019 | 21:00 Docu: 9/11 - Control The Skies

11/09/19 - Vlak na de aanslagen op 9/11 in Amerika wijken 167 vliegtuigen uit naar Gander, Newfoundland. Hoe heeft een klein team luchtverkeersleiders ervoor kunnen zorgen dat ze zonder ongelukken konden landen?...

Vlak na de aanslagen op 9/11 in Amerika wijken 167 vliegtuigen uit naar Gander, Newfoundland. Hoe heeft een klein team luchtverkeersleiders ervoor kunnen zorgen dat ze zonder ongelukken konden landen? Deze eenmalige uitzending is op deze 11 september 2019 te zien op National Geographic. Bekijk op welk kanaal je deze zender bij jouw tv-aanbieder kunt vinden op gids.tv/3726/national-geographic.

Zo 4 augustus 2019 | 21:55 Docu: Road IMDb: 7.9

04/08/19 - IMDB * 7.9 - Sportdocumentaire, Road is een Britse en Ierse sportdocumentaire uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Michael Hewitt en Dermot Lavery. Met de stem van acteur Liam Neeson. Motorraces die worden gehouden...

Road is een Britse en Ierse sportdocumentaire uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Michael Hewitt en Dermot Lavery. Met de stem van acteur Liam Neeson. Motorraces die worden gehouden op afgesloten openbare wegen zijn de meest gevaarlijkste van alle racesporten. Coureurs rijden met een noodgang langs bomen en stenen muurtjes. Slechts op twee plekken ter wereld wordt deze sport nog uitgeoefend: Ierland en het eiland Man. Dit is het verhaal van, uit twee verschillende families afkomstige, racende broers uit Noord-Ierland, die al dertig jaar deze vorm van extreme motorsport domineren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/road

Wo 10 juli 2019 | 01:35 EenVandaag: o.a. steeds vaker auto-ongelukken door lachgas

10/07/19 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: 'Steeds vaker ongelukken door lachgas achter het stuur' In België crashten afgelopen weekend vijf jongens fataal tegen een café. Waarschijnlijk was er lachgas in...

Vanavond onder andere in EénVandaag: 'Steeds vaker ongelukken door lachgas achter het stuur' In België crashten afgelopen weekend vijf jongens fataal tegen een café. Waarschijnlijk was er lachgas in het spel. "Dat komt steeds vaker voor", zegt de politie. Deze levensgevaarlijke verkeerssituaties zijn moeilijk aan te pakken. "Je hoeft hier maar even rond te lopen en je ziet jongeren in auto's met lachgas." Utrechts gemeenteraadslid Fred Dekkers woont in de wijk Lombok en ziet al jaren dat het gebruik van lachgas een probleem vormt in het drukke verkeer. "Het probleem bestaat uit vervuiling én overlast". Bij het industriegebied in de buurt van de Douwe Egbertsfabriek worden regelmatig jongeren in auto's aan de lachgas gesignaleerd. "Maar het gebeurt ook gewoon in de Kanaalstraat, een drukke winkelstraat", vertelt Dekkers. 'Effect van miljoenen aan ontwikkelingshulp moet beter worden onderzocht' Wat minister Kaag ook probeert om ontwikkelingshulp aan landen in de Sahel te verdedigen, steeds krijgt ze een lading kritiek. Niet zo gek, vindt emeritus hoogleraar Paul Hoebink. Volgens hem moet het effect van de hulp beter worden onderzocht. Eind juni was de minister van Ontwikkelingssamenwerking in Mali en Burkina Faso. Een paar maanden daarvoor was ze in Niger, een van de armste landen ter wereld. Nederland steekt daar de komende 4 jaar 100 miljoen euro in duurzame projecten en onderwijs voor meisjes. Ook helpt Nederland bij projecten tegen terreur en mensenhandel. Hoe ziet ons eten eruit in 2050? Misschien ligt dat aan de virtual-reality-bril die je op hebt Poedertjes eten, je eigen tomaat ontwerpen, kweekvlees... Food designer Chloé Rutzerveld gelooft dat technologie ons voedselprobleem in 2050 op gaat lossen, en ze is niet de enige. Maar missen we dan niet iets? "Je voegt wat rood licht en een beetje CO2 toe en dan heb je een hele grote tomaat. Uit hetzelfde zaadje kun je ook weer cherry-tomaatjes laten groeien." Volgens food designer Chloé Rutzerveld ontwerpen we in 2050 onze eigen tomaat, precies zoals we hem willen hebben. Rutzerveld houdt zich bezig met de nieuwste technologieën op het gebied van voedsel. Ze bedacht een tentoonstelling over eten in 2050, die vanaf deze week te zien is bij Nemo. De tentoonstelling toont verschillende scenario's voor ons voedsel in de toekomst. Meerderheid jongeren heeft geen last van vliegschaamte De meeste jonge mensen (71 procent) hebben geen last van vliegschaamte. Dat blijkt uit onderzoek van 3Vraagt, onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel, onder mensen tussen de 16 en 34 jaar. Slechts een op de vijf (19 procent) voelt wel een vorm van gêne als ze hun vlucht hebben geboekt. "Ik voel geen schaamte omdat ik het heel logisch vind dat ik het vliegtuig neem als ik drie keer zo goedkoop uit ben en er slechts 1-4 uur over doe om mijn bestemming te bereiken, in vergelijking met de trein of de auto", zegt een jongere.

Di 9 juli 2019 | 01:40 Nieuwsuur: o.a. betere hartcontroles voor topsporters

09/07/19 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Cardiologen Amsterdam UMC willen betere hartcontroles voor topsporters De huidige standaardmethode om hartstoornissen bij sporters vroegtijdig op te sporen is...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Cardiologen Amsterdam UMC willen betere hartcontroles voor topsporters De huidige standaardmethode om hartstoornissen bij sporters vroegtijdig op te sporen is verouderd, stellen cardiologen van het Amsterdam UMC. Om toekomstige ongelukken op het sportveld te voorkomen, zoals bij Ajax-speler Abdelhak Nouri twee jaar geleden, start het ziekenhuis een onderzoek om hartscreening te verbeteren. Vanavond in de uitzending een reportage. Ook komt letselschadeadvocaat van de familie Nouri, John Beer, naar de studio. Hij vertelt hoe het met Nouri gaat. Sea-Watch kapitein 'met dood bedreigd' Carola Rackete, de opgepakte kapitein van het reddingsschip Sea-Watch 3, is na haar arrestatie met de dood bedreigd, zegt ze tegen Nieuwsuur. Rackete wordt volgende week verhoord. Ze werd eind juni gearresteerd toen ze met het schip met daarop veertig migranten had afgemeerd in de haven van het Italiaanse eiland Lampedusa. Sea-Watch had geen toestemming van de Italiaanse autoriteiten om daar aan te leggen. Rackete denkt dat er geen rechtszaak komt, omdat ze zich met haar actie aan internationaal zeerecht zou hebben gehouden. Nieuwsuur Sport Wielrennen: Tour de France Tennis: Wimbledon

Di 9 juli 2019 | 00:55 Nieuwsuur: o.a. betere hartcontroles voor topsporters

09/07/19 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Cardiologen Amsterdam UMC willen betere hartcontroles voor topsporters De huidige standaardmethode om hartstoornissen bij sporters vroegtijdig op te sporen is...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Cardiologen Amsterdam UMC willen betere hartcontroles voor topsporters De huidige standaardmethode om hartstoornissen bij sporters vroegtijdig op te sporen is verouderd, stellen cardiologen van het Amsterdam UMC. Om toekomstige ongelukken op het sportveld te voorkomen, zoals bij Ajax-speler Abdelhak Nouri twee jaar geleden, start het ziekenhuis een onderzoek om hartscreening te verbeteren. Vanavond in de uitzending een reportage. Ook komt letselschadeadvocaat van de familie Nouri, John Beer, naar de studio. Hij vertelt hoe het met Nouri gaat. Sea-Watch kapitein 'met dood bedreigd' Carola Rackete, de opgepakte kapitein van het reddingsschip Sea-Watch 3, is na haar arrestatie met de dood bedreigd, zegt ze tegen Nieuwsuur. Rackete wordt volgende week verhoord. Ze werd eind juni gearresteerd toen ze met het schip met daarop veertig migranten had afgemeerd in de haven van het Italiaanse eiland Lampedusa. Sea-Watch had geen toestemming van de Italiaanse autoriteiten om daar aan te leggen. Rackete denkt dat er geen rechtszaak komt, omdat ze zich met haar actie aan internationaal zeerecht zou hebben gehouden. Nieuwsuur Sport Wielrennen: Tour de France Tennis: Wimbledon

Di 4 juni 2019 | 01:40 EenVandaag: o.a. maatregelen tegen woonplaatsfraude Kamerleden

04/06/19 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Toch maatregelen om fraude met woonplaats door Kamerleden tegen te gaan Om woonadresfraude te voorkomen moeten Tweede Kamerleden voortaan elk jaar...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Toch maatregelen om fraude met woonplaats door Kamerleden tegen te gaan Om woonadresfraude te voorkomen moeten Tweede Kamerleden voortaan elk jaar verplicht doorgeven waar ze wonen. SP en VVD stellen dit vandaag voor als maatregel tijdens het debat over integriteit van Kamerleden. Kamerleden geven bij hun installatie hun woonplaats op, maar in de jaren daarna wordt nooit meer gecontroleerd of dat adres nog klopt. In samenwerking met de Volkskrant ontdekte EenVandaag dat Tweede Kamerleden jarenlang onterecht een te hoge verblijfsvergoeding kregen. Te veel geld innen op basis van foutieve woonplaats wordt daarmee in de toekomst moeilijker. - Het beste studentenbedrijf van 2019? Dat is misschien wel deze breiclub Een breiclub tegen eenzaamheid is een van de tien studentenbedrijven die strijdt om de titel Student Company van het Jaar 2019. Het bedrijf gaat de strijd aan met, onder andere, een fietsband die nooit meer lek gaat en een innovatieve schaatsbeschermer. Tien studentenbedrijven vanuit het mbo en het hbo maken kans op de titel. De studenten zijn het afgelopen jaar als onderdeel van hun studie samen een onderneming begonnen. Met aandeelhouders en al. Het project Student Company is een initiatief van Jong Ondernemen, een stichting die jongeren beter wil voorbereiden op de arbeidsmarkt. En het blijkt te werken. Studenten die dit op hun cv hebben staan, vinden beduidend sneller een eerste baan na hun studie en raken minder vaak werkloos. - Van Vollenhoven wil 'kritische waakhond' om rampen, ongelukken en misstanden te voorkomen Na een grote ramp blijkt elke keer weer dat regels niet opgevolgd werden en toezichthouders niet optraden. Dat moet anders, vindt professor Pieter van Vollenhoven. Hij pleit voor 'een kritische waakhond voor de veiligheid'. Prof. mr. Pieter van Vollenhoven is oud-voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV). Na rampen of grote ongelukken kan de raad worden ingezet om onderzoek te doen naar de oorzaken van de ramp. Maar zij treden pas op als de ramp al heeft plaatsgevonden. - Algemene Rekenkamer: 'Probleem van achterstallig onderhoud bruggen wordt weggemoffeld' "We beginnen ons steeds meer zorgen te maken." Het gaat niet goed met het onderhoud van onze bruggen, viaducten en sluizen. Dat zegt collegelid Francine Giskes van de Algemene Rekenkamer. Vandaag stuurden verschillende branche-organisaties een brandbrief aan de minister. Ze schrijven dat er veel meer geld en snelheid nodig is voor de aanpak van achterstallig en uitgesteld onderhoud aan deze enorm belangrijke infrastructuur.

Za 1 juni 2019 | 01:25 EenVandaag: o.a. gegijzelde vogelspotter doodgeschoten bij ontsnappingspoging

01/06/19 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Gegijzelde vogelspotter Ewold Horn doodgeschoten bij ontsnappingspoging De Groningse Ewold Horn (59) is in de Filipijnen om het leven gekomen. Dat meldt...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Gegijzelde vogelspotter Ewold Horn doodgeschoten bij ontsnappingspoging De Groningse Ewold Horn (59) is in de Filipijnen om het leven gekomen. Dat meldt het Filipijnse leger. De Nederlander werd ruim 7 jaar vastgehouden door terreurorganisatie Abu Sayyaf in het zuiden van de Filipijnen. Horn deed een vluchtpoging tijdens een anderhalf uur durend vuurgevecht tussen regeringstroepen en strijders van de terreurorganisatie. Buitenlandse Zaken zoekt uit wat de precieze toedracht is. Behalve Horn zijn nog zes mensen omgekomen. Twaalf mensen raakten gewond. Kolonel Gerry Besana en het leger bevestigen dat Horn dood is. - Bijna helft van de wegen in Nederland is onveilig, de gevaarlijkste ligt in Almelo Vier op de tien wegen in Nederland zijn onveilig. Van die onveilige wegen is de Aalderinkssingel in Almelo de gevaarlijkste, blijkt uit een vergelijkend onderzoek naar ruim 43.000 lokale, provinciale en rijkswegen. Op het eerste oog lijkt het een doorsnee weg. Niet per se onveilig. Twee rijbanen die gescheiden zijn door een middenberm. Ook liggen er vrijliggende fietspaden. Toch is de Aalderinkssingel volgens harde data het onveiligste stuk weg van Nederland. In 5 jaar tijd gebeurden er twee dodelijke ongelukken en ook nog eens zes ongelukken waarbij mensen gewond raakten. Daarnaast registreerde de politie nog eens dertien ongelukken met alleen blikschade. - Vertrekkend fractievoorzitter ChristenUnie: 'We moeten de Eerste Kamer rechtstreeks kiezen' Fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Eerste Kamer Roel Kuiper vindt dat de Eerste Kamer rechtstreeks gekozen moet worden. Nu wordt de senaat nog indirect gekozen: de leden van Provinciale Staten kiezen de leden van de Eerste Kamer. Afgelopen week was er kritiek op de manier waarop de restzetels in de Eerste Kamer werden verdeeld. Handjeklap en hosselen waren termen die vielen, waarbij de ChristenUnie een vierde senaatszetel wist binnen te halen. "Ik vond het elk geval geen fraaie aanblik", zegt Roel Kuiper. "Ik vind dat we daarmee moeten stoppen." - Meer dan drie boetes per dag kan best, maar niet in een keer Stel: je rijdt zonder helm op een opgevoerde scooter over het fietspad en je hebt geen rijbewijs bij je. Vier overtredingen zou je zeggen, maar je krijgt daar maar drie boetes voor. Chris Bergström, sidekick en producer bij Radio 538, maakte in zijn tienerjaren de vier bovenstaande overtredingen. Daar vertelt hij over in de podcast 'Man, man man' die hij maakt met Q Music-dj Domien Verschuuren en producer Bas Louissen.

Za 4 mei 2019 | 01:30 EenVandaag: o.a. Nederlandse verzetshelden met SS-verleden

04/05/19 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Twee Nederlandse verzetshelden op de Erelijst van Gevallenen hadden een SS verleden Twee Nederlandse mannen die zijn opgenomen in de Erelijst van...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Twee Nederlandse verzetshelden op de Erelijst van Gevallenen hadden een SS-verleden Twee Nederlandse mannen die zijn opgenomen in de Erelijst van Gevallenen zaten in 1940 nog in een SS-regiment in München. Dat blijkt uit documenten die EenVandaag heeft ingezien. Arend Vrijs en Wouter IJssel de Schepper zijn twee van de 18.000 namen die terug te vinden zijn op de Erelijst van Gevallenen. Dit nationale monument eert de mensen die tijdens de oorlog overleden door verzet of oorlogshandelingen. Maar Vrijs en IJssel de Schepper zijn ook terug te vinden in een ander rijtje. Ze worden genoemd in een lijst van mannen die in 1940 gestationeerd waren bij de Standarte Westland, een SS-regiment in München. Hoe lang ze hier zaten is niet bekend, wel blijkt uit de documenten dat ze uiterlijk begin 1941 de SS vrijwillig verlieten. - Elly's zoon verongelukte, nu pleit ze voor meer onderzoek na dodelijke ongelukken De zoon van Elly Winkel werd op een zebrapad doodgereden door een bedwelmde automobilist. Sindsdien pleit ze voor meer onderzoek naar fatale ongelukken. "Nabestaanden hebben recht op de waarheid." Het aantal verkeersdoden bereikte in 2018 een record. Achterblijven zonder je kind of partner en niet weten wat de oorzaak is: Elly Winkel weet hoe slopend deze onduidelijkheid kan zijn. Haar zoon Fred (43) werd in de zomer van 2012 omvergereden. Hij stak met de fiets aan de hand de Haagse Weimarstraat over en werd geschept. De automobilist reed 107 kilometer per uur, op een weg waar 50 km per uur de norm is. Na onderzoek bleek dat de dader drugs had gebruikt. Hierdoor weet Elly wat er gebeurd is, en hierdoor kan ze het verkroppen. - 25 jaar na apartheid durft Wilmarie nog steeds niet te zeggen dat haar vriend zwart is Het is 25 jaar geleden dat Nelson Mandela bij de eerste niet-raciale verkiezingen werd verkozen tot president van Zuid-Afrika. Hoe gelijk is de eerste generatie die zonder apartheid opgroeit? Fotograaf Ilvy Njiokiktjien legde een aantal van hen vast. 25 jaar geleden sprak Nelson Mandela over de 'toekomstige generatie van hoop'. De Nederlandse foto-journalist Ilvy Njiokiktjien komt sinds 2007 regelmatig voor haar werk in de Republiek Zuid-Afrika en volgde voor haar documentaire en boek 'Born Free' 25 jonge Zuid-Afrikanen die vlak voor of ná de afschaffing van apartheid geboren zijn. Op een persoonlijke en intieme manier brengt ze deze jonge generatie in beeld. - Deze twintigers hebben een dure hobby: ze sparen oude oorlogsvoertuigen Je kunt je geld uitgeven aan uitgaan, dure vakanties of sparen voor je oude dag. Maar deze jongeren geven hun geld liever uit aan militaire voertuigen. "Het liefst had ik een Sherman Tank, zo'n Amerikaanse met kanon." Het zijn weer drukke dagen voor vereniging 'Keep Them Rolling', die militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog verzamelt en restaureert. De leden krijgen rond 4 en 5 mei veel aanvragen om met auto's bij herdenkingsevenementen aanwezig te zijn. Opvallend: steeds meer jongeren bezitten zo'n voertuig.

Do 25 april 2019 | 21:30 Nieuw: Strijd tegen de file

25/04/19 - Documentaire, Vanaf vanavond is het nieuwe reportageprogramma Strijd tegen de file elke donderdag rond 21:25 uur te zien op NPO 1. Files zijn een van onze grootste ergernissen. Toch willen we allemaal van A naar B...

Vanaf vanavond is het nieuwe reportageprogramma Strijd tegen de file elke donderdag rond 21:25 uur te zien op NPO 1. Files zijn een van onze grootste ergernissen. Toch willen we allemaal van A naar B en het liefst met z'n allen tegelijk. En dus staan we stil... Er wordt van alles aan gedaan om ons land in beweging te houden, nu en in de toekomst. Maar is dat genoeg? De eerste aflevering gaat over ongelukken. Per jaar gebeuren er 25 duizend ongelukken op de Nederlandse snelwegen. Minder ongelukken betekent minder file, maar kan dat?

Ma 21 januari 2019 | 18:15 EenVandaag: o.a. Uber zegt sorry en kondigt maatregelen aan

21/01/19 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Uber zegt sorry en verhoogt minimumleeftijd chauffeurs naar 21 jaar Na vier dodelijke ongelukken in nog geen 6 weken tijd moet het roer om bij taxidienst Uber. Het...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Uber zegt sorry en verhoogt minimumleeftijd chauffeurs naar 21 jaar Na vier dodelijke ongelukken in nog geen 6 weken tijd moet het roer om bij taxidienst Uber. Het bedrijf maakt vandaag excuses en kondigt nieuwe maatregelen aan. "Elk dodelijk slachtoffer is er één te veel. Daar is iedereen hier écht heel erg van geschrokken. We willen de onderste steen boven halen", zegt General Manager Thijs Emondts van Uber Benelux.

Vr 19 oktober 2018 | 01:20 EenVandaag: o.a. bouwsector neemt veiligheid niet serieus

19/10/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Bouwsector neemt veiligheid al jaren niet serieus De bouw in Nederland onderschat de veiligheid al jaren. De sector gaat vooral voor de laagste prijs en...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Bouwsector neemt veiligheid al jaren niet serieus De bouw in Nederland onderschat de veiligheid al jaren. De sector gaat vooral voor de laagste prijs en leert onvoldoende van eerdere ongelukken. Dat harde oordeel velt de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) in het onderzoeksrapport over het instorten van een parkeergarage in Eindhoven, dat EenVandaag in handen heeft. De OVV deed de afgelopen jaren meerdere onderzoeken naar incidenten in de bouw. De OVV constateert dat de bouwsector onvoldoende doet met conclusies en aanbevelingen. Volgens de Raad zijn bouwbedrijven na een ongeluk meer bezig met het afwentelen van de schuld, dan met het verbeteren van de veiligheid. - Verdeeldheid over zomer- of wintertijd: ‘Zolang het maar één tijd is' De Nederlandse politiek weet het nog niet, en ook veel mensen zijn sterk verdeeld over de vraag of Nederland de zomer- of de wintertijd moet instellen als standaardtijd. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 20.000 leden van het Opiniepanel. De Europese Commissie heeft beslist dat de zomer- en wintertijd in de Europese Unie kunnen worden afgeschaft. In Nederland is de zomertijd in 1977 ingesteld vanwege de oliecrisis: als het langer licht zou zijn, hoefde er minder energie verbruikt te worden. - Nieuwe tijden, nieuwe etiquette: 'Niet boring, maar scoring' "Het maakt je zelfverzekerd als je weet hoe je je moet gedragen in elke situatie", zegt schrijfster Reinildis van Ditzhuyzen. Ze schreef een nieuwe versie van het etiquetteboek 'Hoe hoort het eigenlijk?', beter bekend als 'De Dikke Ditz'. Nieuwe tijden vragen om nieuwe regels, maar dat is niet de enige reden dat etiquette momenteel zo goed verkoopt. Het etiquetteboek, van oorsprong van Amy Groskamp-ten Have kent inmiddels 42 versies. Waarom een nieuwe versie nodig was? "Nieuwe tijden, hebben nieuwe regels nodig", zegt van Reinildis van Ditzhuyzen. Ze maakt de regels niet maar, observeert wat er gebeurt en maakt hier regels voor. - 'Lage inkomens in financiële problemen door stijging energierekening' Huurders met een laag inkomen komen in grote financiële problemen door de stijging van de energierekening. Dit verwacht de Woonbond op basis van eigen onderzoek. Bij een meldpunt van de organisatie kwamen afgelopen maand honderden klachten van huurders binnen over de hoogte van de gasrekening en de slechte isolatie van huurwoningen. Paulus Jansen, directeur van de Woonbond: “Lage inkomens zijn tussen de 40 en 60% van hun inkomen aan huur en energiekosten kwijt. Dat is echt heel schrijnend.”

Do 18 oktober 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. bouwsector neemt veiligheid niet serieus

18/10/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Bouwsector neemt veiligheid al jaren niet serieus De bouw in Nederland onderschat de veiligheid al jaren. De sector gaat vooral voor de laagste prijs en leert...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Bouwsector neemt veiligheid al jaren niet serieus De bouw in Nederland onderschat de veiligheid al jaren. De sector gaat vooral voor de laagste prijs en leert onvoldoende van eerdere ongelukken. Dat harde oordeel velt de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) in het onderzoeksrapport over het instorten van een parkeergarage in Eindhoven, dat EenVandaag in handen heeft. De OVV deed de afgelopen jaren meerdere onderzoeken naar incidenten in de bouw. De OVV constateert dat de bouwsector onvoldoende doet met conclusies en aanbevelingen. Volgens de Raad zijn bouwbedrijven na een ongeluk meer bezig met het afwentelen van de schuld, dan met het verbeteren van de veiligheid. - Verdeeldheid over zomer- of wintertijd: ‘Zolang het maar één tijd is' De Nederlandse politiek weet het nog niet, en ook veel mensen zijn sterk verdeeld over de vraag of Nederland de zomer- of de wintertijd moet instellen als standaardtijd. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 20.000 leden van het Opiniepanel. De Europese Commissie heeft beslist dat de zomer- en wintertijd in de Europese Unie kunnen worden afgeschaft. In Nederland is de zomertijd in 1977 ingesteld vanwege de oliecrisis: als het langer licht zou zijn, hoefde er minder energie verbruikt te worden. - Nieuwe tijden, nieuwe etiquette: 'Niet boring, maar scoring' "Het maakt je zelfverzekerd als je weet hoe je je moet gedragen in elke situatie", zegt schrijfster Reinildis van Ditzhuyzen. Ze schreef een nieuwe versie van het etiquetteboek 'Hoe hoort het eigenlijk?', beter bekend als 'De Dikke Ditz'. Nieuwe tijden vragen om nieuwe regels, maar dat is niet de enige reden dat etiquette momenteel zo goed verkoopt. Het etiquetteboek, van oorsprong van Amy Groskamp-ten Have kent inmiddels 42 versies. Waarom een nieuwe versie nodig was? "Nieuwe tijden, hebben nieuwe regels nodig", zegt van Reinildis van Ditzhuyzen. Ze maakt de regels niet maar, observeert wat er gebeurt en maakt hier regels voor. - 'Lage inkomens in financiële problemen door stijging energierekening' Huurders met een laag inkomen komen in grote financiële problemen door de stijging van de energierekening. Dit verwacht de Woonbond op basis van eigen onderzoek. Bij een meldpunt van de organisatie kwamen afgelopen maand honderden klachten van huurders binnen over de hoogte van de gasrekening en de slechte isolatie van huurwoningen. Paulus Jansen, directeur van de Woonbond: “Lage inkomens zijn tussen de 40 en 60% van hun inkomen aan huur en energiekosten kwijt. Dat is echt heel schrijnend.”

Zo 23 september 2018 | 01:55 EenVandaag: o.a. duizenden doorrijders na ongevallen

23/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Duizenden automobilisten rijden door na ongevallen Vorige week in Sittard was het weer raak: een jonge vrouw van 19 wordt geschept door een auto, waarna...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Duizenden automobilisten rijden door na ongevallen Vorige week in Sittard was het weer raak: een jonge vrouw van 19 wordt geschept door een auto, waarna de automobilist doorrijdt. De vrouw overlijdt, de dader botst een paar honderd meter verderop met haar auto tegen een muur en gaat er van door. Als de politie de 43-jarige vrouw even later aanhoudt, blijkt ze te hebben gedronken. Het geval staat niet op zichzelf. Dagelijks lopen 3 mensen lichamelijk letsel op door ongelukken, waarbij de dader doorrijdt. Wie zijn de doorrijders? En, wat kan tegen doorrijden na ongevallen worden gedaan? - Belastingdienst mag omstreden camera inzetten in jacht op fraudeur De Belastingdienst haalt een bekend middel van stal in de strijd tegen automobilisten die de belasting ontduiken: de snelwegcamera. Vanaf volgend jaar wil de fiscus bestuurders die frauderen met motorrijtuigenbelasting (MRB) gaan opsporen via camerabeelden. Het plan is omstreden: eerder verbood de Hoge Raad het gebruik van de camera’s door de dienst. De plannen van de Belastingdienst zaten enigszins verstopt in de Prinsjesdagstukken. Per 1 januari 219 wil de fiscus het systeem gaan gebruiken, waarbij het nummerbord van elke passerende auto wordt gescand door camera’s boven de (snel)wegen die zijn uitgerust met de zogeheten ANPR-technologie. - Nederland scoort op World Nomad Games Izzy en Kaylee hebben maar een passie: worstelen. Niet zo gek, want ze zijn ermee opgegroeid. Nu doen ze mee met de Olympische Spelen voor Nomaden, de World Nomad Games in Kirgizië. De voormalige Sovjet-rupubliek is voor de derde keer gastheer van het evenement. De Kirgiezen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk nationaliteiten te laten deelnemen. Zo heeft de door Kirgiezen gedomineerde internationale riemworstel-federatie de tickets betaald van een groepje Nederlandse deelnemers. - Te weinig aanmeldingen voor 'saaie' universitaire studie Nederlands Het vak Nederlands op middelbare scholen moet flink worden aangepast, vindt een grote groep van hoogleraren Neerlandistiek van de zes universitaire opleidingen die er in Nederland zijn. Het doel is om scholieren te enthousiasmeren voor een studie Nederlands. De laatste jaren neemt het aantal jongeren dat Nederlands gaat studeren namelijk schrikbarend af. De opleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam dreigt zelfs te verdwijnen. - Gaat Zeeland kattenjacht toestaan? Na Friesland en Utrecht overweegt ook Zeeland om het afschieten van verwilderde katten toe te staan. Het afschieten is nodig om de weidevogels een kans te geven om te overleven, zo zeggen de voorstanders. Tegenstanders zijn woedend. "De katten zijn niet de weidevogels aan het uitroeien”, zegt Marleen Drijgers van Stichting Scheldekat. “Dat is de mens zelf.”

Za 22 september 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. duizenden doorrijders na ongevallen

22/09/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Duizenden automobilisten rijden door na ongevallen Vorige week in Sittard was het weer raak: een jonge vrouw van 19 wordt geschept door een auto, waarna de...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Duizenden automobilisten rijden door na ongevallen Vorige week in Sittard was het weer raak: een jonge vrouw van 19 wordt geschept door een auto, waarna de automobilist doorrijdt. De vrouw overlijdt, de dader botst een paar honderd meter verderop met haar auto tegen een muur en gaat er van door. Als de politie de 43-jarige vrouw even later aanhoudt, blijkt ze te hebben gedronken. Het geval staat niet op zichzelf. Dagelijks lopen 3 mensen lichamelijk letsel op door ongelukken, waarbij de dader doorrijdt. Wie zijn de doorrijders? En, wat kan tegen doorrijden na ongevallen worden gedaan? - Belastingdienst mag omstreden camera inzetten in jacht op fraudeur De Belastingdienst haalt een bekend middel van stal in de strijd tegen automobilisten die de belasting ontduiken: de snelwegcamera. Vanaf volgend jaar wil de fiscus bestuurders die frauderen met motorrijtuigenbelasting (MRB) gaan opsporen via camerabeelden. Het plan is omstreden: eerder verbood de Hoge Raad het gebruik van de camera’s door de dienst. De plannen van de Belastingdienst zaten enigszins verstopt in de Prinsjesdagstukken. Per 1 januari 219 wil de fiscus het systeem gaan gebruiken, waarbij het nummerbord van elke passerende auto wordt gescand door camera’s boven de (snel)wegen die zijn uitgerust met de zogeheten ANPR-technologie. - Nederland scoort op World Nomad Games Izzy en Kaylee hebben maar een passie: worstelen. Niet zo gek, want ze zijn ermee opgegroeid. Nu doen ze mee met de Olympische Spelen voor Nomaden, de World Nomad Games in Kirgizië. De voormalige Sovjet-rupubliek is voor de derde keer gastheer van het evenement. De Kirgiezen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk nationaliteiten te laten deelnemen. Zo heeft de door Kirgiezen gedomineerde internationale riemworstel-federatie de tickets betaald van een groepje Nederlandse deelnemers. - Te weinig aanmeldingen voor 'saaie' universitaire studie Nederlands Het vak Nederlands op middelbare scholen moet flink worden aangepast, vindt een grote groep van hoogleraren Neerlandistiek van de zes universitaire opleidingen die er in Nederland zijn. Het doel is om scholieren te enthousiasmeren voor een studie Nederlands. De laatste jaren neemt het aantal jongeren dat Nederlands gaat studeren namelijk schrikbarend af. De opleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam dreigt zelfs te verdwijnen. - Gaat Zeeland kattenjacht toestaan? Na Friesland en Utrecht overweegt ook Zeeland om het afschieten van verwilderde katten toe te staan. Het afschieten is nodig om de weidevogels een kans te geven om te overleven, zo zeggen de voorstanders. Tegenstanders zijn woedend. "De katten zijn niet de weidevogels aan het uitroeien”, zegt Marleen Drijgers van Stichting Scheldekat. “Dat is de mens zelf.”

Za 22 september 2018 | 01:25 EenVandaag: o.a. leed en onrust bij machinisten na drama Oss

22/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: 'Veel oud leed en onrust bij machinisten na bakfietsdrama Oss' Willem van Eilter van de vakbond voor rijdend personeel (VVMC) pleit ervoor om...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - 'Veel oud leed en onrust bij machinisten na bakfietsdrama Oss' Willem van Eilter van de vakbond voor rijdend personeel (VVMC) pleit ervoor om spoorwegovergangen door ondergrondse tunnels te vervangen om ongelukken zoals in Oss te voorkomen. Want behalve veel leed bij de familie in Oss en de omgeving, is het werk voor machinisten vaak niet zonder traumatische incidenten zoals suïcide en ongeluken op het spoor. - 'Honderden oude moord- en zedenzaken kunnen worden opgelost' Het coldcaseteam van de politie wil oude bloedsporen van moordenaars en verkrachters gebruiken voor DNA-onderzoek. Daarmee kunnen ze vermoedelijk honderden oude moord- en zedenzaken oplossen, zegt Carina van Leeuwen van het coldcaseteam van de politie in de uitzending van EenVandaag. Maar vanwege privacyredenen is dat nu niet toegestaan.

Vr 21 september 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. leed en onrust bij machinisten na drama Oss

21/09/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: 'Veel oud leed en onrust bij machinisten na bakfietsdrama Oss' Willem van Eilter van de vakbond voor rijdend personeel (VVMC) pleit ervoor om spoorwegovergangen...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - 'Veel oud leed en onrust bij machinisten na bakfietsdrama Oss' Willem van Eilter van de vakbond voor rijdend personeel (VVMC) pleit ervoor om spoorwegovergangen door ondergrondse tunnels te vervangen om ongelukken zoals in Oss te voorkomen. Want behalve veel leed bij de familie in Oss en de omgeving, is het werk voor machinisten vaak niet zonder traumatische incidenten zoals suïcide en ongeluken op het spoor. - 'Honderden oude moord- en zedenzaken kunnen worden opgelost' Het coldcaseteam van de politie wil oude bloedsporen van moordenaars en verkrachters gebruiken voor DNA-onderzoek. Daarmee kunnen ze vermoedelijk honderden oude moord- en zedenzaken oplossen, zegt Carina van Leeuwen van het coldcaseteam van de politie in de uitzending van EenVandaag. Maar vanwege privacyredenen is dat nu niet toegestaan.

Wo 29 augustus 2018 | 01:25 EenVandaag: o.a. hoe veilig zijn historische vliegtuigen?

29/08/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Vier ongelukken met historische vliegtuigen: hoe veilig zijn ze? Deze zomer zijn in vier weken tijd vier historische vliegtuigen verongelukt. Onderzoek...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Vier ongelukken met historische vliegtuigen: hoe veilig zijn ze? Deze zomer zijn in vier weken tijd vier historische vliegtuigen verongelukt. Onderzoek naar deze crashes loopt nog. Mogen deze oudjes nog vliegen of kunnen ze beter in een museum aan de grond worden gezet? - ‘Ik ben blij dat ik toen minister was en niet nu’ Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP, moest nog geboren worden toen Dries van Agt al minister-president van ons land werd. Hoe kijken zij aan tegen de politiek, vroeger en nu? Was vroeger alles beter of toch niet? Hij rolde in 1971 toevallig de politiek in, Dries van Agt, eerst namens de KVP, later ging die partij op in het CDA. “Tijdens de formatie van kabinet Biesheuvel vroeg iemand mij om minister van Cultuur te worden. Ik ben daar geen deskundige in, ik weet daar niks van.” Hij deed het niet, maar later werd hij gevraagd om voor datzelfde kabinet minister van justitie te worden. “Dat was het dienen van het recht in optima forma, dat vond ik prachtig.” In 1977 wordt hij minister-president van het eerste kabinet Van Agt.

Di 28 augustus 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. hoe veilig zijn historische vliegtuigen?

28/08/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Vier ongelukken met historische vliegtuigen: hoe veilig zijn ze? Deze zomer zijn in vier weken tijd vier historische vliegtuigen verongelukt. Onderzoek naar deze...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Vier ongelukken met historische vliegtuigen: hoe veilig zijn ze? Deze zomer zijn in vier weken tijd vier historische vliegtuigen verongelukt. Onderzoek naar deze crashes loopt nog. Mogen deze oudjes nog vliegen of kunnen ze beter in een museum aan de grond worden gezet? - ‘Ik ben blij dat ik toen minister was en niet nu’ Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP, moest nog geboren worden toen Dries van Agt al minister-president van ons land werd. Hoe kijken zij aan tegen de politiek, vroeger en nu? Was vroeger alles beter of toch niet? Hij rolde in 1971 toevallig de politiek in, Dries van Agt, eerst namens de KVP, later ging die partij op in het CDA. “Tijdens de formatie van kabinet Biesheuvel vroeg iemand mij om minister van Cultuur te worden. Ik ben daar geen deskundige in, ik weet daar niks van.” Hij deed het niet, maar later werd hij gevraagd om voor datzelfde kabinet minister van justitie te worden. “Dat was het dienen van het recht in optima forma, dat vond ik prachtig.” In 1977 wordt hij minister-president van het eerste kabinet Van Agt.

Wo 22 augustus 2018 | 01:25 EenVandaag: o.a. artsen in actie met #ikvaccineer

22/08/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Artsen in actie met #ikvaccineer: 'Anti vaxxers, ga je schamen!' Voor veel artsen is het om gek van te worden: hoeveel feiten of onderzoeken ze ook...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Artsen in actie met #ikvaccineer: 'Anti-vaxxers, ga je schamen!' Voor veel artsen is het om gek van te worden: hoeveel feiten of onderzoeken ze ook presenteren, het lukt niet om tegenstanders van vaccineren te overtuigen hun kinderen te laten inenten. Daarom komen artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals nu op twitter in actie met #ikvaccineer. “Ik heb in Afrika kinderen onder mijn handen dood zien gaan aan mazelen. Ga je schamen, anti-vaxxers!” schrijft huisarts en voormalig tropenarts Geert-Jan van Holten. - Joost Eerdmans: 'De erfenis van Pim Fortuyn is weggeëbd in Rotterdam' Hoewel Leefbaar Rotterdam de grootste werd bij de gemeenteraadsverkiezigen werden ze buiten het college gehouden. Dat maakt lijsttrekker en oud-wethouder Joost Eerdmans kwaad. Na lange college-onderhandelingen waarin Leefbaar en de VVD elkaar lange tijd vasthouden, kiest de VVD uiteindelijk voor het college en zet daarmee de partij van Joost Eerdmans buiten spel. Eerdmans neemt het vooral Links nog steeds kwalijk dat zijn partij op een zijspoor is gezet. - 'Filmende ramptoeristen bij ongelukken harder straffen' Een groot deel van de Kamer is dit het filmen na ongelukken helemaal zat en roept Minister Grapperhaus op in actie te komen. CDA-kamerlid Madeleine van Toorenburg: “Ik vind dat het strafbaar moet worden dit soort beelden te verspreiden." Het is een soort bizarre trend te zijn geworden: zo ver mogelijk gaan in het maken van de meest unieke beelden van verkeersongevallen. Deze maand nog vormde de A58 bij Bavel het decor van filmende automobilisten. - Eindelijk duidelijkheid voor familie in Nederland: lijst met Syrische doden openbaar Jarenlang leefde de Syrische Omar in onzekerheid over het lot van zijn neven. In 2014 zijn ze gearresteerd, omdat ze protesteerden tegen het regime. “Je maakt jezelf wijs dat ze nog leven. Vooral als je in al die tijd geen nieuws krijgt dat ze niet meer leven.” Vier jaar later weet hij het wél zeker: drie van zijn neven zijn dood. De Syrische regering is begonnen met het openbaar maken van dodenregisters. Hier staan duizenden namen op van Syriërs die zijn overleden in gevangenschap. Bij sommige mensen is de doodsoorzaak vermeld, vertelt ook Omar: “Ze melden dingen als ‘hart gestopt met kloppen’, tuberculose, nierfalen. Ook honger. Bij sommige ouders zijn ze langsgegaan om te vertellen dat hun familielid is geëxecuteerd.”

Di 21 augustus 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. artsen in actie met #ikvaccineer

21/08/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Artsen in actie met #ikvaccineer: 'Anti vaxxers, ga je schamen!' Voor veel artsen is het om gek van te worden: hoeveel feiten of onderzoeken ze ook presenteren,...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Artsen in actie met #ikvaccineer: 'Anti-vaxxers, ga je schamen!' Voor veel artsen is het om gek van te worden: hoeveel feiten of onderzoeken ze ook presenteren, het lukt niet om tegenstanders van vaccineren te overtuigen hun kinderen te laten inenten. Daarom komen artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals nu op twitter in actie met #ikvaccineer. “Ik heb in Afrika kinderen onder mijn handen dood zien gaan aan mazelen. Ga je schamen, anti-vaxxers!” schrijft huisarts en voormalig tropenarts Geert-Jan van Holten. - Joost Eerdmans: 'De erfenis van Pim Fortuyn is weggeëbd in Rotterdam' Hoewel Leefbaar Rotterdam de grootste werd bij de gemeenteraadsverkiezigen werden ze buiten het college gehouden. Dat maakt lijsttrekker en oud-wethouder Joost Eerdmans kwaad. Na lange college-onderhandelingen waarin Leefbaar en de VVD elkaar lange tijd vasthouden, kiest de VVD uiteindelijk voor het college en zet daarmee de partij van Joost Eerdmans buiten spel. Eerdmans neemt het vooral Links nog steeds kwalijk dat zijn partij op een zijspoor is gezet. - 'Filmende ramptoeristen bij ongelukken harder straffen' Een groot deel van de Kamer is dit het filmen na ongelukken helemaal zat en roept Minister Grapperhaus op in actie te komen. CDA-kamerlid Madeleine van Toorenburg: “Ik vind dat het strafbaar moet worden dit soort beelden te verspreiden." Het is een soort bizarre trend te zijn geworden: zo ver mogelijk gaan in het maken van de meest unieke beelden van verkeersongevallen. Deze maand nog vormde de A58 bij Bavel het decor van filmende automobilisten. - Eindelijk duidelijkheid voor familie in Nederland: lijst met Syrische doden openbaar Jarenlang leefde de Syrische Omar in onzekerheid over het lot van zijn neven. In 2014 zijn ze gearresteerd, omdat ze protesteerden tegen het regime. “Je maakt jezelf wijs dat ze nog leven. Vooral als je in al die tijd geen nieuws krijgt dat ze niet meer leven.” Vier jaar later weet hij het wél zeker: drie van zijn neven zijn dood. De Syrische regering is begonnen met het openbaar maken van dodenregisters. Hier staan duizenden namen op van Syriërs die zijn overleden in gevangenschap. Bij sommige mensen is de doodsoorzaak vermeld, vertelt ook Omar: “Ze melden dingen als ‘hart gestopt met kloppen’, tuberculose, nierfalen. Ook honger. Bij sommige ouders zijn ze langsgegaan om te vertellen dat hun familielid is geëxecuteerd.”

Ma 18 juni 2018 | 02:05 Nieuwsuur: o.a. Erdogan niet verzekerd van overwinning

18/06/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Erdogan niet verzekerd van overwinning De Turkse verkiezingen van volgende week zondag is voor president Erdogan meer dan ooit erop of eronder: het...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Erdogan niet verzekerd van overwinning De Turkse verkiezingen van volgende week zondag is voor president Erdogan meer dan ooit erop of eronder: het verschil tussen almacht of het einde van zijn politieke leven. De druk is immens, de oppositie vreest het ergste. Een verslag vanuit Turkije van correspondent Lucas Waagmeester. - Zullen we ooit vertrouwen op een zelfrijdende auto? We horen het nu al een paar jaar: de zelfrijdende auto is in aantocht. De industrie spendeert tientallen miljarden om het mogelijk te maken en ook Nederlandse universiteiten doen mee. Maar een reeks ongelukken met dodelijke afloop heeft het imago geen goed gedaan. Volgens sommige critici gaat die geheel autonome wagen er simpelweg nooit komen. - Onenigheid in Duitse coalitie over opvang migranten Bondskanselier Merkel en minister Seehofer van Binnenlandse Zaken worden het niet eens over het terugsturen van migranten aan de Duitse grens. Seehofer wil dat asielzoekers zonder papieren, en mensen die al een keer zijn afgewezen of in een ander EU-land geregistreerd staan, aan de Duitse grens worden tegengehouden. Merkel is daartegen. We praten erover verder met correspondent Jeroen Wollaars.

Ma 18 juni 2018 | 00:35 Nieuwsuur: o.a. Erdogan niet verzekerd van overwinning

18/06/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Erdogan niet verzekerd van overwinning De Turkse verkiezingen van volgende week zondag is voor president Erdogan meer dan ooit erop of eronder: het...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Erdogan niet verzekerd van overwinning De Turkse verkiezingen van volgende week zondag is voor president Erdogan meer dan ooit erop of eronder: het verschil tussen almacht of het einde van zijn politieke leven. De druk is immens, de oppositie vreest het ergste. Een verslag vanuit Turkije van correspondent Lucas Waagmeester. - Zullen we ooit vertrouwen op een zelfrijdende auto? We horen het nu al een paar jaar: de zelfrijdende auto is in aantocht. De industrie spendeert tientallen miljarden om het mogelijk te maken en ook Nederlandse universiteiten doen mee. Maar een reeks ongelukken met dodelijke afloop heeft het imago geen goed gedaan. Volgens sommige critici gaat die geheel autonome wagen er simpelweg nooit komen. - Onenigheid in Duitse coalitie over opvang migranten Bondskanselier Merkel en minister Seehofer van Binnenlandse Zaken worden het niet eens over het terugsturen van migranten aan de Duitse grens. Seehofer wil dat asielzoekers zonder papieren, en mensen die al een keer zijn afgewezen of in een ander EU-land geregistreerd staan, aan de Duitse grens worden tegengehouden. Merkel is daartegen. We praten erover verder met correspondent Jeroen Wollaars.

Zo 17 juni 2018 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. Erdogan niet verzekerd van overwinning

17/06/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Erdogan niet verzekerd van overwinning De Turkse verkiezingen van volgende week zondag is voor president Erdogan meer dan ooit erop of eronder: het verschil tussen...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Erdogan niet verzekerd van overwinning De Turkse verkiezingen van volgende week zondag is voor president Erdogan meer dan ooit erop of eronder: het verschil tussen almacht of het einde van zijn politieke leven. De druk is immens, de oppositie vreest het ergste. Een verslag vanuit Turkije van correspondent Lucas Waagmeester. - Zullen we ooit vertrouwen op een zelfrijdende auto? We horen het nu al een paar jaar: de zelfrijdende auto is in aantocht. De industrie spendeert tientallen miljarden om het mogelijk te maken en ook Nederlandse universiteiten doen mee. Maar een reeks ongelukken met dodelijke afloop heeft het imago geen goed gedaan. Volgens sommige critici gaat die geheel autonome wagen er simpelweg nooit komen. - Onenigheid in Duitse coalitie over opvang migranten Bondskanselier Merkel en minister Seehofer van Binnenlandse Zaken worden het niet eens over het terugsturen van migranten aan de Duitse grens. Seehofer wil dat asielzoekers zonder papieren, en mensen die al een keer zijn afgewezen of in een ander EU-land geregistreerd staan, aan de Duitse grens worden tegengehouden. Merkel is daartegen. We praten erover verder met correspondent Jeroen Wollaars.

Di 22 mei 2018 | 01:15 EenVandaag: o.a. power granny Ina

22/05/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Power granny Ina: 'Als je moe wordt begint het pas' Met de genen van haar vader, die beroepsmilitair was, kan Ina met een klein beetje puffen en steunen...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Power granny Ina: 'Als je moe wordt begint het pas' Met de genen van haar vader, die beroepsmilitair was, kan Ina met een klein beetje puffen en steunen twee keer haar gewicht tillen vanuit haar knieën. Powervrouw Ina, bijna 71, is namelijk Nederlands kampioen powerliften in haar klasse en is de enige in Nederland van haar leeftijd die dit doet. Met het motto van haar vader in haar in haar achterhoofd - "als je moe wordt begint het pas" - vertegenwoordigt Ina in juni Nederland tijdens de wereldkampioenschappen in Calgary, Canada. - Inheemse stam eist dat Shell stopt met gaswinning Argentinië Shell wil haar olie- en gasboringen in Argentinië flink opvoeren. De energiemaatschappij haalt op dit moment dagelijks 5000 vaten schaliegas uit Vaca Muerta, één van de grootste schaliegasvelden ter wereld. In 2021 wil Shell er 40.000 vaten gas per dag uit de grond halen. Dit tot groot verdriet van de inheemse bewoners van Vaca Muerta, de Mapuche-indianen. Zij vrezen dat de activiteiten van Shell en andere oliemaatschappijen hun leefwereld zo aantast, dat hun voortbestaan bedreigd wordt. Een regionaal leider van de Mapuche’s is in Nederland om zijn beklag te doen op de aandeelhoudersvergadering van Shell. - Aantal verkeersdoden op provinciale wegen terug te dringen door bomenkap? Als het aan Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, ligt staan er binnenkort minder bomen langs provinciale wegen (N-wegen). Jaarlijks komen 200 mensen om op deze wegen en raken 750 mensen ernstig gewond. Dat is een derde van alle verkeersdoden. De ernst van de ongelukken wordt vaak vergroot doordat de bestuurders tegen een boom, talud of lichtmast botsen, of in een sloot belanden. Bermongevallen lopen relatief ernstig af, met één dode per vijf ernstige ongevallen, dat is twee keer zo hoog als gemiddeld in Nederland. Om het aantal verkeersdoden omlaag te brengen wil Van Nieuwenhuizen obstakels langs de wegen verminderen en dit betekent: de zaag in de boom. - Inspectie: Politie kan fitheid agenten niet garanderen De Nationale Politie krijgt een tik op de vingers van de Inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken (de Inspectie SZW). Volgens de toezichthouder kan de politie niet garanderen dat iedere agent zich wel houdt aan het aantal wettelijk voorgeschreven trainingen. Dit blijkt uit een officiële brief van de toezichthoudende instantie, zo bevestigt een woordvoerder van de Inspectie tegenover tv-programma EenVandaag. De trainingen zijn cruciaal om agenten fit te houden en hen vaardigheden als het omgaan met vuurwapens bij te brengen.

Ma 21 mei 2018 | 18:10 EenVandaag: o.a. power granny Ina

21/05/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Power granny Ina: 'Als je moe wordt begint het pas' Met de genen van haar vader, die beroepsmilitair was, kan Ina met een klein beetje puffen en steunen twee keer...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Power granny Ina: 'Als je moe wordt begint het pas' Met de genen van haar vader, die beroepsmilitair was, kan Ina met een klein beetje puffen en steunen twee keer haar gewicht tillen vanuit haar knieën. Powervrouw Ina, bijna 71, is namelijk Nederlands kampioen powerliften in haar klasse en is de enige in Nederland van haar leeftijd die dit doet. Met het motto van haar vader in haar in haar achterhoofd - "als je moe wordt begint het pas" - vertegenwoordigt Ina in juni Nederland tijdens de wereldkampioenschappen in Calgary, Canada. - Inheemse stam eist dat Shell stopt met gaswinning Argentinië Shell wil haar olie- en gasboringen in Argentinië flink opvoeren. De energiemaatschappij haalt op dit moment dagelijks 5000 vaten schaliegas uit Vaca Muerta, één van de grootste schaliegasvelden ter wereld. In 2021 wil Shell er 40.000 vaten gas per dag uit de grond halen. Dit tot groot verdriet van de inheemse bewoners van Vaca Muerta, de Mapuche-indianen. Zij vrezen dat de activiteiten van Shell en andere oliemaatschappijen hun leefwereld zo aantast, dat hun voortbestaan bedreigd wordt. Een regionaal leider van de Mapuche’s is in Nederland om zijn beklag te doen op de aandeelhoudersvergadering van Shell. - Aantal verkeersdoden op provinciale wegen terug te dringen door bomenkap? Als het aan Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, ligt staan er binnenkort minder bomen langs provinciale wegen (N-wegen). Jaarlijks komen 200 mensen om op deze wegen en raken 750 mensen ernstig gewond. Dat is een derde van alle verkeersdoden. De ernst van de ongelukken wordt vaak vergroot doordat de bestuurders tegen een boom, talud of lichtmast botsen, of in een sloot belanden. Bermongevallen lopen relatief ernstig af, met één dode per vijf ernstige ongevallen, dat is twee keer zo hoog als gemiddeld in Nederland. Om het aantal verkeersdoden omlaag te brengen wil Van Nieuwenhuizen obstakels langs de wegen verminderen en dit betekent: de zaag in de boom. - Inspectie: Politie kan fitheid agenten niet garanderen De Nationale Politie krijgt een tik op de vingers van de Inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken (de Inspectie SZW). Volgens de toezichthouder kan de politie niet garanderen dat iedere agent zich wel houdt aan het aantal wettelijk voorgeschreven trainingen. Dit blijkt uit een officiële brief van de toezichthoudende instantie, zo bevestigt een woordvoerder van de Inspectie tegenover tv-programma EenVandaag. De trainingen zijn cruciaal om agenten fit te houden en hen vaardigheden als het omgaan met vuurwapens bij te brengen.

Di 1 mei 2018 | 01:15 EenVandaag: o.a. elke auto verplicht een ‘zwarte doos’?

01/05/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Moet elke auto verplicht een ‘zwarte doos’ krijgen? Veroorzakers van ernstige verkeersongelukken worden in Nederland lang niet altijd vervolgd blijkt...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Moet elke auto verplicht een ‘zwarte doos’ krijgen? Veroorzakers van ernstige verkeersongelukken worden in Nederland lang niet altijd vervolgd blijkt uit cijfers die het AD vandaag publiceert. Er gaan stemmen op om in elke auto verplicht een Event Data Recorder (EDR) te laten installeren. Die ‘zwarte doos’ verschaft data over de laatste seconden voor het ongeval en daarmee zouden meer zaken opgelost kunnen worden. Jaarlijks raken ongeveer 21.000 mensen ernstig gewond bij een verkeersongeval. In 2017 liep een verkeersongeval voor 613 mensen dodelijk af. Niet al die zaken worden door het Openbaar Ministerie onderzocht. In 2017 deed het OM onderzoek naar 460 ongelukken waarbij iemand overleed of zwaar gewond raakte. - 'Iedereen in het dorp wist wie mijn familie had verraden, maar niemand sprak erover' Annette Oudejans is tien jaar oud als ze op de zolder van haar oma een vergeelde krant vindt met vier portretten van familieleden. Wat blijkt: het is haar overgrootvader Jan Klingen en zijn kinderen Josef, Leo en Tilly. Vermoord door de Duitsers omdat ze in het verzet zitten. Nu, jaren later, dook Oudejans in de verzwegen geschiedenis van het verzetsgezin en dat het hele dorp er niet over durft te spreken. Ongeveer 45.000 Nederlanders zitten tijdens de bezetting in het georganiseerde verzet. Zo ook de Alemse dorpsonderwijzer Jan Klingen en zijn kinderen. Pas wanneer de zoon van Oudejans vijfentwintig jaar later vragen stelt over de Tweede wereldoorlog wordt haar nieuwsgierigheid opnieuw aangewakkerd. - Oranje gaat voor goud tijdens WK-voetbal voor 60-plussers De hoogtijdagen van het Nederlands elftal liggen al een tijd achter ons. Nu Oranje het WK in Rusland mist moeten de ‘oudjes’ weer onze eer redden. Toppers als Sjaak Swart, Dick Schoenaker en Wim Rijsbergen zoeken uit ruim 200 senioren in het Olympisch Stadion in Amsterdam naar de vijf beste talenten om Nederland te vertegenwoordigen op het WK Walking Football in Bristol. - 'BOA’s standaard uitrusten met wapenstok en pepperspray' Auto’s die op ze inrijden, gebroken handen en eindeloze scheldpartijen: voor veel buitengewone opsporingsambtenaren herkenbare incidenten. Daarom eisen de BOA’s actie van gemeenten. Ze willen standaard handboeien, maar in bepaalde gevallen ook een wapenstok of pepperspray. Want het geweld tegen deze handhavers rijst echt de pan uit, vindt Xander Huizing. "Ik ben een paar keer bijna dood gereden door een automobilist die ik een bekeuring gaf." - 'Toerisme Amsterdam loopt uit de hand en gemeenteraad moet ingrijpen' Metalen toegangspoortjes in Venetië moeten ervoor zorgen dat de stad de hordes toeristen beter in de hand kan houden. Als de hekjes dicht zijn, moeten toeristen een andere route nemen. Inwoners kunnen wel door de poortjes lopen. Ook het toerisme in ons land groeit explosief. Dat is goed nieuws, behalve voor Amsterdam. Want ruim een derde (37%) bezoekt de hoofdstad. Volgens toerisme-expert Stephen Hodes moet de gemeenteraad ingrijpen, want “het toerisme in Amsterdam loopt uit de hand.”

Ma 30 april 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. elke auto verplicht een ‘zwarte doos’?

30/04/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Moet elke auto verplicht een ‘zwarte doos’ krijgen? Veroorzakers van ernstige verkeersongelukken worden in Nederland lang niet altijd vervolgd blijkt uit cijfers...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Moet elke auto verplicht een ‘zwarte doos’ krijgen? Veroorzakers van ernstige verkeersongelukken worden in Nederland lang niet altijd vervolgd blijkt uit cijfers die het AD vandaag publiceert. Er gaan stemmen op om in elke auto verplicht een Event Data Recorder (EDR) te laten installeren. Die ‘zwarte doos’ verschaft data over de laatste seconden voor het ongeval en daarmee zouden meer zaken opgelost kunnen worden. Jaarlijks raken ongeveer 21.000 mensen ernstig gewond bij een verkeersongeval. In 2017 liep een verkeersongeval voor 613 mensen dodelijk af. Niet al die zaken worden door het Openbaar Ministerie onderzocht. In 2017 deed het OM onderzoek naar 460 ongelukken waarbij iemand overleed of zwaar gewond raakte. - 'Iedereen in het dorp wist wie mijn familie had verraden, maar niemand sprak erover' Annette Oudejans is tien jaar oud als ze op de zolder van haar oma een vergeelde krant vindt met vier portretten van familieleden. Wat blijkt: het is haar overgrootvader Jan Klingen en zijn kinderen Josef, Leo en Tilly. Vermoord door de Duitsers omdat ze in het verzet zitten. Nu, jaren later, dook Oudejans in de verzwegen geschiedenis van het verzetsgezin en dat het hele dorp er niet over durft te spreken. Ongeveer 45.000 Nederlanders zitten tijdens de bezetting in het georganiseerde verzet. Zo ook de Alemse dorpsonderwijzer Jan Klingen en zijn kinderen. Pas wanneer de zoon van Oudejans vijfentwintig jaar later vragen stelt over de Tweede wereldoorlog wordt haar nieuwsgierigheid opnieuw aangewakkerd. - Oranje gaat voor goud tijdens WK-voetbal voor 60-plussers De hoogtijdagen van het Nederlands elftal liggen al een tijd achter ons. Nu Oranje het WK in Rusland mist moeten de ‘oudjes’ weer onze eer redden. Toppers als Sjaak Swart, Dick Schoenaker en Wim Rijsbergen zoeken uit ruim 200 senioren in het Olympisch Stadion in Amsterdam naar de vijf beste talenten om Nederland te vertegenwoordigen op het WK Walking Football in Bristol. - 'BOA’s standaard uitrusten met wapenstok en pepperspray' Auto’s die op ze inrijden, gebroken handen en eindeloze scheldpartijen: voor veel buitengewone opsporingsambtenaren herkenbare incidenten. Daarom eisen de BOA’s actie van gemeenten. Ze willen standaard handboeien, maar in bepaalde gevallen ook een wapenstok of pepperspray. Want het geweld tegen deze handhavers rijst echt de pan uit, vindt Xander Huizing. "Ik ben een paar keer bijna dood gereden door een automobilist die ik een bekeuring gaf." - 'Toerisme Amsterdam loopt uit de hand en gemeenteraad moet ingrijpen' Metalen toegangspoortjes in Venetië moeten ervoor zorgen dat de stad de hordes toeristen beter in de hand kan houden. Als de hekjes dicht zijn, moeten toeristen een andere route nemen. Inwoners kunnen wel door de poortjes lopen. Ook het toerisme in ons land groeit explosief. Dat is goed nieuws, behalve voor Amsterdam. Want ruim een derde (37%) bezoekt de hoofdstad. Volgens toerisme-expert Stephen Hodes moet de gemeenteraad ingrijpen, want “het toerisme in Amsterdam loopt uit de hand.”

Wo 11 april 2018 | 09:45 Brandpunt+: o.a. medicijnverspilling

11/04/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond in Brandpunt+: Medicijnverspilling Jaarlijks wordt er voor 100 miljoen euro aan medicijnen vernietigd. Medicijnen die nog in de verpakking zitten en nog in perfecte conditie zijn....

Herhaling. Vanavond in Brandpunt+: Medicijnverspilling Jaarlijks wordt er voor 100 miljoen euro aan medicijnen vernietigd. Medicijnen die nog in de verpakking zitten en nog in perfecte conditie zijn. Daar is een goede reden voor: de medicijnen worden voor een specifieke patiënt voorgeschreven en verstrekt. Om misbruik en ongelukken te voorkomen gaan medicijnen die niet opgehaald worden of overblijven de verbrandingsoven in. Tegelijkertijd zijn er patiënten die door het hoge eigen risico hun medicijnen niet kunnen betalen en ze dan maar niet ophalen bij de apotheek. Steeds meer huisartsen beginnen met het opsparen van de ongebruikte medicijnen om ze vervolgens te herverdelen onder patiënten die ze anders niet zouden kunnen betalen.

Di 10 april 2018 | 21:00 Brandpunt+: o.a. medicijnverspilling

10/04/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond in Brandpunt+: Medicijnverspilling Jaarlijks wordt er voor 100 miljoen euro aan medicijnen vernietigd. Medicijnen die nog in de verpakking zitten en nog in perfecte conditie zijn. Daar is een...

Vanavond in Brandpunt+: Medicijnverspilling Jaarlijks wordt er voor 100 miljoen euro aan medicijnen vernietigd. Medicijnen die nog in de verpakking zitten en nog in perfecte conditie zijn. Daar is een goede reden voor: de medicijnen worden voor een specifieke patiënt voorgeschreven en verstrekt. Om misbruik en ongelukken te voorkomen gaan medicijnen die niet opgehaald worden of overblijven de verbrandingsoven in. Tegelijkertijd zijn er patiënten die door het hoge eigen risico hun medicijnen niet kunnen betalen en ze dan maar niet ophalen bij de apotheek. Steeds meer huisartsen beginnen met het opsparen van de ongebruikte medicijnen om ze vervolgens te herverdelen onder patiënten die ze anders niet zouden kunnen betalen.

Gisteren 22:38 Politie USA Live

Aflevering 14 Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Gisteren 19:09 Bizarre Bestuurders

Aflevering 6 Realityserie waarin we dankzij de explosieve groei van de dashcam mee kunnen kijken met de bestuurders in Rusland, Australië, Azië, Europa, kortom: de hele wereld. We zien de meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen.

Eergisteren 18:43 All New Traffic Cops

Seizoen 6 - Aflevering 10 De Traffic Cops richten zich op roekeloze bestuurders en vermoedelijke criminelen die denken dat ze boven de wet staan. In Harrogate zien agenten een jongeman die zich verdacht gedraagt.

Zo 29 maart 2020 | 18:59 Bizarre Bestuurders

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin we dankzij de explosieve groei van het aantal dashcams mee kunnen kijken met de bestuurders van over de hele wereld. De meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen passeren de revue.

Za 28 maart 2020 | 21:25 Politie USA Live

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Za 28 maart 2020 | 19:11 Bizarre Bestuurders

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin we dankzij de explosieve groei van het aantal dashcams mee kunnen kijken met de bestuurders van over de hele wereld. De meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen passeren de revue.

Zo 22 maart 2020 | 18:49 Bizarre Bestuurders

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin we dankzij de explosieve groei van het aantal dashcams mee kunnen kijken met de bestuurders van over de hele wereld. De meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen passeren de revue.

Za 21 maart 2020 | 21:25 Politie USA Live

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Za 21 maart 2020 | 19:08 Bizarre Bestuurders

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin we dankzij de explosieve groei van het aantal dashcams mee kunnen kijken met de bestuurders van over de hele wereld. De meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen passeren de revue.

Do 19 maart 2020 | 18:45 Ghost Whisperer

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 22 - Mean Ghost Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Een reeks ongelukken zetten het kampioenschap van de cheerleaders op het spel, en Melinda moet allerlei middelbare schooldrama's doorwaden om de waarheid te achterhalen.

Wo 18 maart 2020 | 19:35 Ghost Whisperer

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 22 - Mean Ghost Een pasgetrouwde vrouw heeft het vermogen om te communiceren met de geesten van onlangs overledenen. Ze twijfelt om hen te helpen hun belangrijke berichten te communiceren naar de buitenwereld. Een reeks ongelukken zetten het kampioenschap van de cheerleaders op het spel, en Melinda moet allerlei middelbare schooldrama's doorwaden om de waarheid te achterhalen.

Zo 15 maart 2020 | 19:00 Bizarre Bestuurders

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin we dankzij de explosieve groei van het aantal dashcams mee kunnen kijken met de bestuurders van over de hele wereld. De meest bizarre, bloedstollende ongelukken, acties en ontsnappingen passeren de revue.

Zo 15 maart 2020 | 08:00 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Russische animatieserie. Flitsende foto's. Masha heeft een oude fotocamera gevonden die een hele felle flits geeft wanneer ze een foto maakt. Zij verblindt iedereen die op de foto wordt gezet en daardoor gebeuren er allerlei ongelukken.

Za 14 maart 2020 | 21:24 Politie USA Live

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Za 7 maart 2020 | 21:25 Politie USA Live

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Za 29 februari 2020 | 21:30 Politie USA Live

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen en drugsdelicten.

Do 27 februari 2020 | 10:00 Zembla (BNNVARA)

De 737 MAX, het gloednieuwe model van Boeing, staat wereldwijd al bijna een jaar aan de grond na twee ongelukken waarbij 346 mensen om het leven kwamen. Een van de nabestaanden is de Nederlandse Huguette Debets. De vader van haar drie jonge kinderen overleed bij de crash in Ethiopië. Zembla volgt Huguette in haar juridische en persoonlijke strijd tegen Boeing en onderzoekt waarom deze 'vliegende doodskisten', zoals een Amerikaanse senator ze noemt, eigenlijk in het luchtruim werden toegelaten.

Di 25 februari 2020 | 21:50 Zembla (BNNVARA)

De 737 MAX, het gloednieuwe model van Boeing, staat wereldwijd al bijna een jaar aan de grond na twee ongelukken waarbij 346 mensen om het leven kwamen. Een van de nabestaanden is de Nederlandse Huguette Debets. De vader van haar drie jonge kinderen overleed bij de crash in Ethiopië. Zembla volgt Huguette in haar juridische en persoonlijke strijd tegen Boeing en onderzoekt waarom deze 'vliegende doodskisten', zoals een Amerikaanse senator ze noemt, eigenlijk in het luchtruim werden toegelaten.

Do 20 februari 2020 | 08:00 Air Crash Investigation Special Report

Drie verschrikkelijke ongelukken grepen wereldwijd de aandacht en om deze dodelijke mysteries op te lossen, worden onderzoekers tot het uiterste gedreven om de verborgen aanwijzingen te vinden.

Ma 3 februari 2020 | 21:25 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Ma 3 februari 2020 | 21:10 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Zo 2 februari 2020 | 07:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

Vr 31 januari 2020 | 11:45 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Vr 31 januari 2020 | 03:00 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Do 30 januari 2020 | 21:50 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Di 28 januari 2020 | 06:45 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Evolution Of Danger: Een terugblik op de meest schokkende ongelukken en bloedstollende momenten in de geschiedenis van de serie doet de vraag rijzen of krabvissen ooit wel een veilig beroep kan worden.

Di 28 januari 2020 | 06:25 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Evolution Of Danger: Een terugblik op de meest schokkende ongelukken en bloedstollende momenten in de geschiedenis van de serie doet de vraag rijzen of krabvissen ooit wel een veilig beroep kan worden.

Za 18 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Vr 17 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Vr 17 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Do 16 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Do 16 januari 2020 | 14:00 Building The Channel Tunnel

De Kanaaltunnel is een van de zeven wonderen van de moderne wereld. Ondanks overstromingen, brand, fatale ongelukken en financiële problemen is het een sterk staaltje bouwkunst geworden.

Do 16 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Wo 15 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Di 14 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Di 14 januari 2020 | 14:00 9/11: Control The Skies

Vlak na de aanslagen op 9/11 in Amerika wijken 167 vliegtuigen uit naar Gander, Newfoundland. Hoe heeft een klein team luchtverkeersleiders ervoor kunnen zorgen dat ze zonder ongelukken konden landen?

Di 14 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Ma 13 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Ma 13 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 12 januari 2020 | 12:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 12 januari 2020 | 10:55 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 12 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Za 11 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Do 9 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Do 9 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Di 7 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Di 7 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Ma 6 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Ma 6 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 5 januari 2020 | 12:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 5 januari 2020 | 10:55 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 5 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Za 4 januari 2020 | 21:28 Politie USA Live

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityserie

Za 4 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Vr 3 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Vr 3 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Do 2 januari 2020 | 17:05 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Do 2 januari 2020 | 04:25 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Ma 30 december 2019 | 20:00 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Ma 30 december 2019 | 17:00 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 29 december 2019 | 12:00 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Zo 29 december 2019 | 11:00 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Za 28 december 2019 | 21:26 Politie USA Live

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 28 december 2019 | 18:00 Kijk uit

Aflevering 52 - Verkeersmagazine. Wij wensen U veilige feestdagen!. In deze periode van het jaar hebben veel mensen verlof en staan er meestal enkele feestjes op de agenda. Maar voor de hulpdiensten breekt er nu een drukke periode aan. Zij staan dag en nacht paraat om hulp te bieden in tijden van nood of ongelukken, terwijl openbare diensten extra maatregelen treffen om iedereen veilig thuis te brengen. Hoog tijd om hun wensen aan u over te brengen!

Vr 27 december 2019 | 17:00 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Di 24 december 2019 | 04:30 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Za 21 december 2019 | 21:28 Politie USA Live

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 7 december 2019 | 23:48 Zwart water IMDb: 5.6

07/12/19 - IMDB * 5.6 - Horrorfilm, Zwart water is een Nederlandse thriller en horrorfilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Elbert van Strien (Marionette). Met Hadewych Minis en Barry Atsma in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een Nederlands gezin dat naar België verhuist nadat moeder Christine (Hadewych Minis) haar ouderlijk huis heeft geërfd. De negenjarige dochter Lisa (Isabelle Stokkel) ontdekt een vreemd en sinister meisje, Karen, in de kelder van het huis. Karen (Charlotte Arnoldy) vertelt haar dat ze...

Zwart water is een Nederlandse thriller en horrorfilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door Elbert van Strien (Marionette). Met Hadewych Minis en Barry Atsma in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een Nederlands gezin dat naar België verhuist nadat moeder Christine (Hadewych Minis) haar ouderlijk huis heeft geërfd. De negenjarige dochter Lisa (Isabelle Stokkel) ontdekt een vreemd en sinister meisje, Karen, in de kelder van het huis. Karen (Charlotte Arnoldy) vertelt haar dat ze de dode tweelingzus is van Lisa’s moeder, en beweert een gruwelijk geheim van haar te weten. Als ook Lisa’s vader Paul (Barry Atsma) ontdekt dat het verleden van zijn vrouw schimmig is, heeft dit grote gevolgen... Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/zwart-water

Di 3 december 2019 | 22:00 9-1-1

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Under Pressure. Het is een van de warmste dagen van het jaar. De hulpverleners hebben hun handen vol met enkele zware ongelukken in de stad. Buck wordt verrast met een bezoek van zijn zus Maddie. Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby. In de brandweerkazerne ontstaat er spanning tussen nieuweling Eddie en Buck.

Ma 2 december 2019 | 23:55 9-1-1

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Under Pressure. Het is een van de warmste dagen van het jaar. De hulpverleners hebben hun handen vol met enkele zware ongelukken in de stad. Buck wordt verrast met een bezoek van zijn zus Maddie. Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby. In de brandweerkazerne ontstaat er spanning tussen nieuweling Eddie en Buck.

Za 30 november 2019 | 21:55 9-1-1

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Under Pressure. Het is een van de warmste dagen van het jaar. De hulpverleners hebben hun handen vol met enkele zware ongelukken in de stad. Buck wordt verrast met een bezoek van zijn zus Maddie. Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby. In de brandweerkazerne ontstaat er spanning tussen nieuweling Eddie en Buck.

Za 23 november 2019 | 21:29 Politie USA Live

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Wo 20 november 2019 | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Missing Pieces: Drie verschrikkelijke ongelukken grepen wereldwijd de aandacht en om deze dodelijke mysteries op te lossen, worden onderzoekers tot het uiterste gedreven om de verborgen aanwijzingen te vinden.

Za 16 november 2019 | 21:28 Politie USA Live

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Do 14 november 2019 | 00:05 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Ma 11 november 2019 | 10:15 Yukon Gold

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Game Changer: In seizoen 3 van Yukon Gold zien we meer avonturen, ongelukken en problemen. Drie van de vier kampen keren terug, en er komt een nieuw kamp bij.

Za 9 november 2019 | 21:29 Politie USA Live

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Ma 28 oktober 2019 | 14:00 9/11: Control The Skies

9/11: Control The Skies: Vlak na de aanslagen op 9/11 in Amerika wijken 167 vliegtuigen uit naar Gander, Newfoundland. Hoe heeft een klein team luchtverkeersleiders ervoor kunnen zorgen dat ze zonder ongelukken konden landen?

Zo 27 oktober 2019 | 12:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Missing Pieces: Drie verschrikkelijke ongelukken grepen wereldwijd de aandacht en om deze dodelijke mysteries op te lossen, worden onderzoekers tot het uiterste gedreven om de verborgen aanwijzingen te vinden.

Vr 25 oktober 2019 | 14:00 Building The Channel Tunnel

Building The Channel Tunnel: De Kanaaltunnel is een van de zeven wonderen van de moderne wereld. Ondanks overstromingen, brand, fatale ongelukken en financiële problemen is het een sterk staaltje bouwkunst geworden.

Di 22 oktober 2019 | 00:00 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Za 19 oktober 2019 | 17:00 Building The Channel Tunnel

Building The Channel Tunnel: De Kanaaltunnel is een van de zeven wonderen van de moderne wereld. Ondanks overstromingen, brand, fatale ongelukken en financiële problemen is het een sterk staaltje bouwkunst geworden.

Di 15 oktober 2019 | 22:00 9/11: Control The Skies

9/11: Control The Skies: Vlak na de aanslagen op 9/11 in Amerika wijken 167 vliegtuigen uit naar Gander, Newfoundland. Hoe heeft een klein team luchtverkeersleiders ervoor kunnen zorgen dat ze zonder ongelukken konden landen?

Za 5 oktober 2019 | 00:35 Zwart Water IMDb: 5.6

05/10/19 - IMDB * 5.6 - Horrorfilm, Nederlandse horrorfilm. Na het overlijden van haar oude moeder verhuist Christine met haar man Paul en dochter Lisa naar België om in haar ouderlijk huis te gaan wonen. In het huis ontdekt de negenjarige Lisa een meisje van haar leeftijd, Karen. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee, maar Karen blijkt andere motieven te hebben en sleept Lisa mee in haar wereld. Dat zorgt voor vreemde ongelukken in en rond het huis, waardoor er een wig tussen Paul en Christine gedreven wordt.

Nederlandse horrorfilm. Na het overlijden van haar oude moeder verhuist Christine met haar man Paul en dochter Lisa naar België om in haar ouderlijk huis te gaan wonen. In het huis ontdekt de negenjarige Lisa een meisje van haar leeftijd, Karen. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee, maar Karen blijkt andere motieven te hebben en sleept Lisa mee in haar wereld. Dat zorgt voor vreemde ongelukken in en rond het huis, waardoor er een wig tussen Paul en Christine gedreven wordt.

Vr 20 september 2019 | 12:00 Air Crash Investigation Special Report 2

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Fuel Trouble: Na drie mysterieuze ongelukken gaat het onderzoeksteam op zoek naar aanwijzingen. Uiteindelijk blijkt bij alle drie de zaken de aanleiding hetzelfde te zijn: problemen met de brandstoftank.

Ma 16 september 2019 | 00:37 Zwart Water IMDb: 5.6

16/09/19 - IMDB * 5.6 - Horrorfilm, Nederlandse horrorfilm. Na het overlijden van haar oude moeder verhuist Christine met haar man Paul en dochter Lisa naar België om in haar ouderlijk huis te gaan wonen. In het huis ontdekt de negenjarige Lisa een meisje van haar leeftijd, Karen. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee, maar Karen blijkt andere motieven te hebben en sleept Lisa mee in haar wereld. Dat zorgt voor vreemde ongelukken in en rond het huis, waardoor er een wig tussen Paul en Christine gedreven wordt.

Nederlandse horrorfilm. Na het overlijden van haar oude moeder verhuist Christine met haar man Paul en dochter Lisa naar België om in haar ouderlijk huis te gaan wonen. In het huis ontdekt de negenjarige Lisa een meisje van haar leeftijd, Karen. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee, maar Karen blijkt andere motieven te hebben en sleept Lisa mee in haar wereld. Dat zorgt voor vreemde ongelukken in en rond het huis, waardoor er een wig tussen Paul en Christine gedreven wordt.

Di 10 september 2019 | 12:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Missing Pieces: Drie verschrikkelijke ongelukken grepen wereldwijd de aandacht en om deze dodelijke mysteries op te lossen, worden onderzoekers tot het uiterste gedreven om de verborgen aanwijzingen te vinden.

Wo 28 augustus 2019 | 01:30 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Episode 16: Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Di 27 augustus 2019 | 01:30 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Episode 15: Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Za 24 augustus 2019 | 20:00 Air Crash Investigation Special Report 2

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Fuel Trouble: Na drie mysterieuze ongelukken gaat het onderzoeksteam op zoek naar aanwijzingen. Uiteindelijk blijkt bij alle drie de zaken de aanleiding hetzelfde te zijn: problemen met de brandstoftank.

Za 24 augustus 2019 | 01:30 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Episode 14: Serie waarin gezocht wordt naar de wetenschappelijke verklaring achter een aantal grappige en verbijsterende filmpjes van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts.

Vr 12 juli 2019 | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

Wo 10 juli 2019 | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Evolution Of Danger: Een terugblik op de meest schokkende ongelukken en bloedstollende momenten in de geschiedenis van de serie doet de vraag rijzen of krabvissen ooit wel een veilig beroep kan worden.

Wo 10 juli 2019 | 06:45 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Evolution Of Danger: Een terugblik op de meest schokkende ongelukken en bloedstollende momenten in de geschiedenis van de serie doet de vraag rijzen of krabvissen ooit wel een veilig beroep kan worden.

Do 27 juni 2019 | 03:35 Sex Sent Me to the ER

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Can't Get Up: Liefde maakt het leven mooi. Maar seks kan mensen op de spoedeisende hulp doen belanden met medische ongelukken die bizar, potentieel gevaarlijk en zeer grappig kunnen zijn.

Wo 26 juni 2019 | 23:30 Sex Sent Me to the ER

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Can't Get Up: Liefde maakt het leven mooi. Maar seks kan mensen op de spoedeisende hulp doen belanden met medische ongelukken die bizar, potentieel gevaarlijk en zeer grappig kunnen zijn.

Di 25 juni 2019 | 23:30 Sex Sent Me to the ER

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Mile High Mishap: Liefde maakt het leven mooi. Maar seks kan mensen op de spoedeisende hulp doen belanden met medische ongelukken die bizar, potentieel gevaarlijk en zeer grappig kunnen zijn.

Di 25 juni 2019 | 10:10 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 8/16

Di 25 juni 2019 | 09:10 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 7/16

Di 25 juni 2019 | 03:35 Sex Sent Me to the ER

Seizoen 1 - Aflevering 21 - 5 Times & No Fun: Liefde maakt het leven mooi. Maar seks kan mensen op de spoedeisende hulp doen belanden met medische ongelukken die bizar, potentieel gevaarlijk en zeer grappig kunnen zijn.

Ma 24 juni 2019 | 23:30 Sex Sent Me to the ER

Seizoen 1 - Aflevering 21 - 5 Times & No Fun: Liefde maakt het leven mooi. Maar seks kan mensen op de spoedeisende hulp doen belanden met medische ongelukken die bizar, potentieel gevaarlijk en zeer grappig kunnen zijn.

Ma 24 juni 2019 | 15:00 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 8/16

Ma 24 juni 2019 | 14:00 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 7/16

Zo 23 juni 2019 | 23:10 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Zo 23 juni 2019 | 01:10 Rugrats

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Enge Snoepreepshow / Monster in de Garage: Stu en Didi bouwen een spookhuis voor Halloween en de baby's kruipen erin, op zoek naar Reptar-repen. // De volwassenen geven Spike de schuld van mysterieuze ongelukken in de garage, maar Tommy denkt dat hij onschuldig is.

Za 22 juni 2019 | 03:35 Sex Sent Me to the ER

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Wax On, Wax Off: Liefde maakt het leven mooi. Maar seks kan mensen op de spoedeisende hulp doen belanden met medische ongelukken die bizar, potentieel gevaarlijk en zeer grappig kunnen zijn.

Vr 21 juni 2019 | 23:30 Sex Sent Me to the ER

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Wax On, Wax Off: Liefde maakt het leven mooi. Maar seks kan mensen op de spoedeisende hulp doen belanden met medische ongelukken die bizar, potentieel gevaarlijk en zeer grappig kunnen zijn.

Ma 17 juni 2019 | 21:00 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Episode 15: Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Za 15 juni 2019 | 18:55 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Episode 14: Serie waarin gezocht wordt naar de wetenschappelijke verklaring achter een aantal grappige en verbijsterende filmpjes van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts.

Za 8 juni 2019 | 21:30 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 1 juni 2019 | 21:30 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 25 mei 2019 | 21:30 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Wo 22 mei 2019 | 21:00 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 8/16

Wo 22 mei 2019 | 19:55 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 7/16

Za 18 mei 2019 | 21:30 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Wo 15 mei 2019 | 15:35 How Do They Do It?

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Episode 17: Ontdek hoe ongelukken worden voorkomen in havens, hoe ze aan oliereserves komen en hoe van oude filmbeelden haarscherpe films worden gemaakt.

Za 11 mei 2019 | 21:25 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 4 mei 2019 | 21:27 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Do 2 mei 2019 | 11:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

Zo 28 april 2019 | 07:45 Strijd tegen de file

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reportagereeks (2019) over files en de manieren waarop men ze probeert aan te pakken. Ongelukken. Per jaar gebeuren er 25.000 ongelukken op de Nederlandse snelwegen. Minder ongelukken betekent minder file, maar kan dat?

Za 27 april 2019 | 21:30 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 20 april 2019 | 21:28 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 13 april 2019 | 21:28 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 6 april 2019 | 21:25 Politie USA Live

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse realityreeks. De moedige agenten worden tijdens hun soms levensgevaarlijke werk geconfronteerd met onder meer ongelukken, verkeersovertredingen, schietpartijen, drugsdelicten.

Za 6 april 2019 | 01:05 Rugrats

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Enge Snoepreepshow / Monster in de Garage: Stu en Didi bouwen een spookhuis voor Halloween en de baby's kruipen erin, op zoek naar Reptar-repen. // De volwassenen geven Spike de schuld van mysterieuze ongelukken in de garage, maar Tommy denkt dat hij onschuldig is.

Do 4 april 2019 | 02:55 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Evolution Of Danger: Een terugblik op de meest schokkende ongelukken en bloedstollende momenten in de geschiedenis van de serie doet de vraag rijzen of krabvissen ooit wel een veilig beroep kan worden.

Wo 3 april 2019 | 21:30 Deadliest Catch

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Evolution Of Danger: Een terugblik op de meest schokkende ongelukken en bloedstollende momenten in de geschiedenis van de serie doet de vraag rijzen of krabvissen ooit wel een veilig beroep kan worden.

Wo 3 april 2019 | 14:00 Yukon Gold

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Game Changer: In seizoen 3 van Yukon Gold zien we meer avonturen, ongelukken en problemen. Drie van de vier kampen keren terug, en er komt een nieuw kamp bij.

Do 28 maart 2019 | 11:45 ROAD

ROAD is het hartverscheurende en adrenaline pompende verhaal van de familie Dunlop die geobsedeerd is door wegraces op de motor, de gevaarlijkste vorm van alle motorsporten. Al twee generaties lang domineren de Dunlop mannen de internationale wegracecircuits. Deze documentaire neemt de kijker mee in een emotionele rollercoaster die de helden Joey, Robert, William en Michael berijden naar hun overwinningen en hun hobbels en botsingen zowel tijdens als naast het racen. Twee generaties van één familie verenigd door succes en verbonden door tragische ongelukken. Verteld door Liam Neeson.

Do 28 maart 2019 | 11:45 Road

Sportdocumentaire. Dit is het hartverscheurende en adrenaline-pompende verhaal van de familie Dunlop, die geobsedeerd is door wegraces op de motor, de gevaarlijkste vorm van alle motorsporten. Al twee generaties lang domineren de Dunlop-mannen de internationale wegracecircuits. Deze documentaire neemt de kijker mee in een emotionele rollercoaster die de helden Joey, Robert, William en Michael berijden naar hun overwinningen en hun hobbels en botsingen zowel tijdens als naast het racen. Twee generaties van één familie verenigd door succes en verbonden door tragische ongelukken.

Di 19 maart 2019 | 23:30 Danger Decoded

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Danger Decoded, 4: Ontdek wat er misging bij een aantal ongelukken die op beeld zijn vastgelegd. Na het analyseren van de visuele aanwijzingen zou de kijker moeten weten welke ramp er gaat plaatsvinden.

Vr 8 februari 2019 | 14:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

Zo 27 januari 2019 | 07:43 Marvel Guardians of the Galaxy

Animatieserie. Ongelukken Gebeuren

Wo 23 januari 2019 | 10:00 Koffietijd

Wat zijn veel voorkomende ongelukken bij honden en katten, hoe kan je ze voorkomen en wat kan je het beste doen in een noodsituatie? Dierenbeschermer, Karen Soeters, schuift samen met Piet Hellemans aan om te praten over EHBO bij huisdieren. Stage Entertainment komt met een nieuwe musicalproductie: Aida in Concert. Dit is een vervolg op het succes van Elisabeth in concert die afgelopen zomer speelden in een openluchttheater. Willemijn Verkaik speelt een hoofdrol in de musicalproductie en vertelt meer! Eva van der Gucht is te gast om te praten over Oogappels. Een dramaserie over 4 gezinnen, waarvan de kinderen allemaal naar dezelfde school gaan. Het BankGiroLoterij Theaterweekend staat voor de deur. Ambassadeur Tommie Christiaan vertelt hier meer over en komt ook nog zingen!

Wo 16 januari 2019 | 14:05 Yukon Gold

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Game Changer: In seizoen 3 van Yukon Gold zien we meer avonturen, ongelukken en problemen. Drie van de vier kampen keren terug, en er komt een nieuw kamp bij.

Za 5 januari 2019 | 13:00 De tweede dimensie

Jongerenprogramma. Er gebeuren steeds meer ongelukken bij de verschillende programma's van Zapp. De presentatoren slaan helemaal door. Het voortbestaan van Zapp staat op het spel.

Do 27 december 2018 | 22:30 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Za 22 december 2018 | 16:35 Mr. Accident IMDb: 4.3

22/12/18 - IMDB * 4.3 - Komedie, Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Zo 16 december 2018 | 16:00 All New Traffic Cops

Seizoen 6 - Aflevering 9 - In deze aflevering hebben de Traffic Cops te maken met motoren die worden gebruikt voor misdaden en motoren die betrokken zijn bij vreselijke ongelukken. Het zijn de wendbaarste, maar ook kwetsbaarste voertuigen op de weg.

Zo 16 december 2018 | 05:15 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 8/16

Zo 16 december 2018 | 04:25 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 7/16

Za 15 december 2018 | 17:50 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 8/16

Za 15 december 2018 | 16:50 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 7/16

Wo 12 december 2018 | 23:30 All New Traffic Cops

Seizoen 6 - Aflevering 9 - In deze aflevering hebben de Traffic Cops te maken met motoren die worden gebruikt voor misdaden en motoren die betrokken zijn bij vreselijke ongelukken. Het zijn de wendbaarste, maar ook kwetsbaarste voertuigen op de weg.

Ma 10 december 2018 | 15:05 De Handhavers

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse realityshow. Deze week stappen we in bij weginspecteur Wijnand van Rijkswaterstaat. Hij krijgt te maken met diverse ongelukken op de snelweg. In Breda krijgen Amy en Marinho uitgelegd wat het verschil is tussen een kar en en attractie als ze een foutgeparkeerde auto laten wegslepen en boswachter Khalil wordt aangereden door een motor wanneer hij deze wil staande houden in het bos. Verder gaan we het water op en is er weer genoeg werk aan de winkel voor handhavers Frans en Anil op Amsterdam centraal.

Ma 10 december 2018 | 05:15 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 8/16

Ma 10 december 2018 | 04:25 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 7/16

Zo 9 december 2018 | 20:30 De Handhavers

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse realityshow. Deze week stappen we in bij weginspecteur Wijnand van Rijkswaterstaat. Hij krijgt te maken met diverse ongelukken op de snelweg. In Breda krijgen Amy en Marinho uitgelegd wat het verschil is tussen een kar en en attractie als ze een foutgeparkeerde auto laten wegslepen en boswachter Khalil wordt aangereden door een motor wanneer hij deze wil staande houden in het bos. Verder gaan we het water op en is er weer genoeg werk aan de winkel voor handhavers Frans en Anil op Amsterdam centraal.

Zo 9 december 2018 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 8/16

Zo 9 december 2018 | 18:55 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden. 7/16

Di 20 november 2018 | 11:45 Mr. Accident IMDb: 4.3

20/11/18 - IMDB * 4.3 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Ma 19 november 2018 | 17:10 Mr. Accident IMDb: 4.3

19/11/18 - IMDB * 4.3 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Di 13 november 2018 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 31 - Aflevering 4053 - Jongerenprogramma. Crowdcontrol. Op een festival, in een pretpark of een grote bioscoopzaal komen heel veel mensen samen. Er zijn regels nodig om ervoor te zorgen dat er geen ongelukken ontstaan. Pascal neemt een kijkje achter de schermen van een groot evenement in Maastricht. Wie zorgt er eigenlijk voor dat alles goed verloopt, zonder dat iemand het doorheeft? En hoe doe je aan crowd control op een verjaardagsfeestje met weinig gasten?

Zo 11 november 2018 | 15:20 De tweede dimensie

Aflevering 8 - Jongerenprogramma. Hip voor Nop

Wo 7 november 2018 | 14:05 Burgemeester Undercover

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityprogramma. Ede. De gemeente Ede staat bekend als de gelukkigste gemeente van Nederland. De burgemeester heeft echter zijn handen vol aan het bovengemiddelde aantal verkeershufters in zijn gemeente. Het levert onveilige situaties op met zware ongelukken tot gevolg. Daarnaast krijgen verkeersregelaars geregeld te maken met agressie. Burgemeester Verhulst gaat undercover als verkeersregelaar en dat valt hem zwaar. Als hij ook nog met de politie meegaat, ziet hij met eigen ogen dat er aan de verkeersveiligheid nog wel wat verbeterd kan worden in zijn stad.

Di 6 november 2018 | 21:30 Burgemeester Undercover

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityprogramma. Ede. De gemeente Ede staat bekend als de gelukkigste gemeente van Nederland. De burgemeester heeft echter zijn handen vol aan het bovengemiddelde aantal verkeershufters in zijn gemeente. Het levert onveilige situaties op met zware ongelukken tot gevolg. Daarnaast krijgen verkeersregelaars geregeld te maken met agressie. Burgemeester Verhulst gaat undercover als verkeersregelaar en dat valt hem zwaar. Als hij ook nog met de politie meegaat, ziet hij met eigen ogen dat er aan de verkeersveiligheid nog wel wat verbeterd kan worden in zijn stad.

Zo 4 november 2018 | 15:30 De tweede dimensie

Aflevering 7 - Jongerenprogramma. Checkpoint

Zo 28 oktober 2018 | 15:25 De tweede dimensie

Aflevering 6 - Jongerenprogramma. De Buitendienst

Di 23 oktober 2018 | 07:20 Mr. Accident IMDb: 4.3

23/10/18 - IMDB * 4.3 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Ma 22 oktober 2018 | 17:20 Mr. Accident IMDb: 4.3

22/10/18 - IMDB * 4.3 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Za 6 oktober 2018 | 20:45 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Zo 30 september 2018 | 15:20 De tweede dimensie

Aflevering 2 - Jongerenprogramma. SpangaS

Zo 30 september 2018 | 15:15 Zappmissie

Aflevering 2 - Bizar virtueel spel. Er gebeuren steeds meer ongelukken bij de verschillende programma's van Zapp. De presentatoren slaan helemaal door. Het voortbestaan van Zapp staat op het spel.

Za 29 september 2018 | 21:10 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Di 25 september 2018 | 22:25 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Za 22 september 2018 | 22:00 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Za 22 september 2018 | 21:30 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Do 30 augustus 2018 | 04:30 Mr. Accident

30/08/18 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Wo 29 augustus 2018 | 13:50 Mr. Accident

29/08/18 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Wo 29 augustus 2018 | 07:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

Di 21 augustus 2018 | 07:00 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh: Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden.

Di 21 augustus 2018 | 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh: Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden.

Ma 20 augustus 2018 | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 8 - The Axeman Cometh: Part 2: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden.

Ma 20 augustus 2018 | 18:55 Midsomer Murders

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Axeman Cometh: Part 1: Als de oude rockers Hired Gun weer bij elkaar komen voor een optreden op het Midsomer Rocks Festival is zanger Gary Cooper ervan overtuigd dat iemand hen na enkele dodelijke ongelukken onder zijn bandleden probeert tegen te houden.

Zo 19 augustus 2018 | 13:05 Fryslân DOK

Aflevering 7 - Reportagereeks over actuele kwesties in Friesland. Man! De race van mijn leven. Motorcoureur Bertus Folkertsma is bereid de grootste risico's te nemen. Al 25 jaar is hij professioneel actief in de hoogste gelederen van de Nederlandse motorsport. Maar op racegebied heeft hij nog één ultieme uitdaging: racen op het eiland Man. De 'Isle of Man TT' is een wegrace voor motoren op het Britse eiland 'Man' en staat vanwege het hoge aantal ongelukken bekend als de gevaarlijkste ter wereld. Om deze TT ook ooit te mogen rijden, deed hij deze zomer als enige Nederlander mee aan de Manx GP. Een race over hetzelfde beruchte stratencircuit waar de afgelopen honderd jaar meer dan 250 coureurs het leven hebben gelaten.

Za 18 augustus 2018 | 15:30 Fryslân DOK

Aflevering 7 - Reportagereeks over actuele kwesties in Friesland. Man! De race van mijn leven. Motorcoureur Bertus Folkertsma is bereid de grootste risico's te nemen. Al 25 jaar is hij professioneel actief in de hoogste gelederen van de Nederlandse motorsport. Maar op racegebied heeft hij nog één ultieme uitdaging: racen op het eiland Man. De 'Isle of Man TT' is een wegrace voor motoren op het Britse eiland 'Man' en staat vanwege het hoge aantal ongelukken bekend als de gevaarlijkste ter wereld. Om deze TT ook ooit te mogen rijden, deed hij deze zomer als enige Nederlander mee aan de Manx GP. Een race over hetzelfde beruchte stratencircuit waar de afgelopen honderd jaar meer dan 250 coureurs het leven hebben gelaten.

Zo 12 augustus 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Ma 6 augustus 2018 | 13:10 Yukon Gold

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Game Changer: In seizoen 3 van Yukon Gold zien we meer avonturen, ongelukken en problemen. Drie van de vier kampen keren terug, en er komt een nieuw kamp bij.

Ma 6 augustus 2018 | 07:25 Dr. Hond

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Franse animatieserie. Slecht geweten. Vuil heeft zich vermomd als dokter Malstrom en veroorzaakt ongelukken om meer patiënten te krijgen. Als Dokter Hond hier achter komt, speelt hij samen met Kevin in op Vuils geweten.

Zo 5 augustus 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Ma 30 juli 2018 | 00:00 Aircrash Confidential

Aflevering 2 - Autopilot Error: De autopiloot is bedoeld om menselijke fouten te voorkomen. Toch zijn door fouten honderden slachtoffers gevallen. Zou het weer kunnen gebeuren? Met reconstructies van ongelukken.

Zo 29 juli 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 29 juli 2018 | 12:15 Mr. Accident IMDb: 4.3

29/07/18 - IMDB * 4.3 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Za 28 juli 2018 | 22:00 Mr. Accident IMDb: 4.3

28/07/18 - IMDB * 4.3 - Komedie , Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Een tot ongelukken gedoemde man verijdelt het snode plan van zijn baas om zwaar verslavende, met nicotine doordrenkte eieren op de markt te brengen.

Zo 22 juli 2018 | 22:05 The Out-of-Towners IMDb: 5.3

22/07/18 - IMDB * 5.3 - Komedie: Het echtpaar Nancy en Henry Clark trekt speciaal voor een sollicitatiegesprek naar New York. Ze hopen hiermee nieuw leven te blazen in hun relatie. Helaas wordt hun eerste trip naar de grote stad een aaneenschakeling van grote en kleine ongelukken.

Komedie: Het echtpaar Nancy en Henry Clark trekt speciaal voor een sollicitatiegesprek naar New York. Ze hopen hiermee nieuw leven te blazen in hun relatie. Helaas wordt hun eerste trip naar de grote stad een aaneenschakeling van grote en kleine ongelukken.

Za 21 juli 2018 | 19:30 Jessie

Beauty en de Basketballer: Chris Bosh, een basketbal-ster die een wedstrijd moet spelen tegen Luke's favoriete team, logeert bij de familie. Luke saboteert Chris' geluks-sokken, maar heeft spijt als Chris' carrière daardoor afgelopen dreigt te zijn. Ondertussen trekt Jessie stiekem 'n peperdure jurk aan, die Arturo Vitalli aan Emma geleend heeft. Daar komen natuurlijk ongelukken van...

Zo 15 juli 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 8 juli 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Ma 2 juli 2018 | 00:00 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Take-Offs & Crash Landings: De start is het gevaarlijkste moment van een vlucht. Waardoor wordt echter het verschil tussen een succesvolle start en een ramp veroorzaakt? Met reconstructies van ongelukken.

Zo 1 juli 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Ma 25 juni 2018 | 00:00 Aircrash Confidential

Aflevering 2 - Autopilot Error: De autopiloot is bedoeld om menselijke fouten te voorkomen. Toch zijn door fouten honderden slachtoffers gevallen. Zou het weer kunnen gebeuren? Met reconstructies van ongelukken.

Zo 24 juni 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Do 14 juni 2018 | 14:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

Zo 10 juni 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 3 juni 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 27 mei 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Vr 18 mei 2018 | 16:10 Focus

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Wetenschappelijk magazine. Heel Holland Fietst. Iedereen kan fietsen, maar het aantal ongelukken neemt toch toe. Na honderd jaar fietsen in Nederland wordt de fiets door de wetenschap ontdekt. En er blijkt nog veel te vertellen. Elisabeth en Diederik onderzoeken de natuurkunde van de fiets en de neurologie van het fietsen. In de Nederlandse steden en dorpen kan de fiets ons redden van files en vervuiling, maar er bestaat geen betrouwbare routeplanner voor de fiets. En in 2017 waren er voor het eerst in de recente geschiedenis meer dodelijke ongevallen met de fiets dan met de auto. Een treurig stemmende trend die dringend gekeerd moet worden. In een soepel draaiende aflevering onderzoeken Diederik en Elisabeth het enorme belang van de ordinaire stadsfiets en de verbazingwekkende neurobiologie van het fietsen.

Do 17 mei 2018 | 21:25 Focus

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Wetenschappelijk magazine. Heel Holland Fietst. Iedereen kan fietsen, maar het aantal ongelukken neemt toch toe. Na honderd jaar fietsen in Nederland wordt de fiets door de wetenschap ontdekt. En er blijkt nog veel te vertellen. Elisabeth en Diederik onderzoeken de natuurkunde van de fiets en de neurologie van het fietsen. In de Nederlandse steden en dorpen kan de fiets ons redden van files en vervuiling, maar er bestaat geen betrouwbare routeplanner voor de fiets. En in 2017 waren er voor het eerst in de recente geschiedenis meer dodelijke ongevallen met de fiets dan met de auto. Een treurig stemmende trend die dringend gekeerd moet worden. In een soepel draaiende aflevering onderzoeken Diederik en Elisabeth het enorme belang van de ordinaire stadsfiets en de verbazingwekkende neurobiologie van het fietsen.

Do 17 mei 2018 | 17:10 't Schaep in Mokum

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Komische serie (2013). Triller. De verjaardag van Opoe komt eraan en niemand weet hoe en of je zoiets moet vieren. Ko is onder de indruk van het overlijden van een leeftijdsgenoot. Als twee ongelukken op één dag hem confronteren met zijn eigen sterfelijkheid, biedt zelfs een heuse psychiater geen uitkomst. Opoe wil helpen, maar ze maakt Ko met haar verschijning alleen maar verder overstuur.

Zo 6 mei 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Za 5 mei 2018 | 22:40 May day

Documentairereeks: Diverse vliegrampen en bijna-rampen worden onder de loep genomen. De ongelukken worden nauwkeurig gereconstrueerd door middel van computeranimatie en nagespeelde scenario's.

Zo 29 april 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 22 april 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 15 april 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Do 12 april 2018 | 17:10 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Do 12 april 2018 | 03:25 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 11 april 2018 | 17:10 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 11 april 2018 | 03:25 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 10 april 2018 | 17:10 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 10 april 2018 | 03:25 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 9 april 2018 | 23:56 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 9 april 2018 | 20:01 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 9 april 2018 | 17:11 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 9 april 2018 | 03:53 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 9 april 2018 | 00:30 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 8 april 2018 | 21:30 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 8 april 2018 | 13:20 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 8 april 2018 | 12:27 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 8 april 2018 | 11:50 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 8 april 2018 | 10:55 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Za 7 april 2018 | 03:25 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Vr 6 april 2018 | 17:10 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Do 5 april 2018 | 17:10 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Do 5 april 2018 | 03:25 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 4 april 2018 | 17:10 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 4 april 2018 | 03:16 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 3 april 2018 | 16:57 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 3 april 2018 | 15:57 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 3 april 2018 | 03:18 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 2 april 2018 | 23:51 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 2 april 2018 | 06:46 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 2 april 2018 | 05:16 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 2 april 2018 | 03:40 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 2 april 2018 | 00:30 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 1 april 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Poor Maintenance: Ontdek hoe microscopische onderhoudsproblemen het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood voor de mensen aan boord. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 1 april 2018 | 21:34 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 1 april 2018 | 10:51 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Za 31 maart 2018 | 03:25 Air Crash Investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Vr 30 maart 2018 | 17:14 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Vr 30 maart 2018 | 03:37 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Do 29 maart 2018 | 17:00 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Do 29 maart 2018 | 03:35 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 28 maart 2018 | 17:00 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 28 maart 2018 | 03:35 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 27 maart 2018 | 17:00 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 27 maart 2018 | 03:47 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 26 maart 2018 | 17:02 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 26 maart 2018 | 05:16 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 26 maart 2018 | 03:45 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 26 maart 2018 | 02:17 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 25 maart 2018 | 23:30 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 25 maart 2018 | 23:15 Aircrash Confidential

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Great Boeing 737 Tail-Fin Mystery: Waarom waren er drie fatale crashes met Boeing 737-toestellen, 's werelds populairste vliegtuig? Ingenieurs kijken terug op hun onderzoek. Met reconstructies van ongelukken.

Zo 25 maart 2018 | 21:30 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 25 maart 2018 | 12:26 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 25 maart 2018 | 11:31 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Zo 25 maart 2018 | 10:39 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Za 24 maart 2018 | 03:35 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Vr 23 maart 2018 | 17:00 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Vr 23 maart 2018 | 03:35 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Do 22 maart 2018 | 17:00 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Do 22 maart 2018 | 03:57 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 21 maart 2018 | 17:00 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Wo 21 maart 2018 | 03:35 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 20 maart 2018 | 17:00 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Di 20 maart 2018 | 03:25 Air crash investigation

Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht.

Ma 19 maart 2018 | 17:02 Air crash investigation

Reportage Dit programma onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin reconstructies worden gecombineerd met nauwkeurige analyses. De oorzaken van de ongelukken worden onderzocht. Op ruim twaalfduizend meter komt een toestel van China Airlines in hevige turbulentie terecht. Een reeks fouten en onbekendheid van de gezagvoerder met de automatische piloot leiden bijna tot een ramp. Jaar van premiere: 2006 Regisseur: Rodney Gibbons Acteurs: Stephen Bogaert, Frank Nakashima, Dominic Fung, Russell Yuen, Zoe Doyle Scenario schrijver: Carl Knutson Land van herkomst: Cdn Componist: Anthony Rozankovic, Brian Eimer, J.R. Fountain, Demir Baran Kutlu

Vr 16 maart 2018 | 03:35 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Vr 16 maart 2018 | 02:30 Dalziel & Pascoe

De familie Alderman is dol op rozen. Oudtante Florence sterft al snoeiend in het harnas. Patrick erft het grote landhuis. We zien hem 23 jaar later terug: zelf getrouwd en rijk. Het valt Dalziel op dat er in de omgeving van Patrick raadselachtige ongelukken gebeuren waar hij zelf nooit slechter van wordt. Hij besluit een onderzoek in te stellen. Pascoes vrouw Ellie leert Patricks vrouw kennen en komt meer te weten over het huwelijk.

Do 15 maart 2018 | 10:30 Dalziel & Pascoe

De familie Alderman is dol op rozen. Oudtante Florence sterft al snoeiend in het harnas. Patrick erft het grote landhuis. We zien hem 23 jaar later terug: zelf getrouwd en rijk. Het valt Dalziel op dat er in de omgeving van Patrick raadselachtige ongelukken gebeuren waar hij zelf nooit slechter van wordt. Hij besluit een onderzoek in te stellen. Pascoes vrouw Ellie leert Patricks vrouw kennen en komt meer te weten over het huwelijk.

Do 15 maart 2018 | 04:12 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

Wo 14 maart 2018 | 18:30 Dalziel & Pascoe

De familie Alderman is dol op rozen. Oudtante Florence sterft al snoeiend in het harnas. Patrick erft het grote landhuis. We zien hem 23 jaar later terug: zelf getrouwd en rijk. Het valt Dalziel op dat er in de omgeving van Patrick raadselachtige ongelukken gebeuren waar hij zelf nooit slechter van wordt. Hij besluit een onderzoek in te stellen. Pascoes vrouw Ellie leert Patricks vrouw kennen en komt meer te weten over het huwelijk.

Wo 14 maart 2018 | 03:35 Air Crash Investigation

De succesvolle serie Air Crash Investigation onderzoekt schokkende vliegtuigrampen. Dramatische reconstructies, archiefbeelden en ooggetuigeverslagen geven de fatale minuten realistisch weer. Iedere aflevering laat de kritieke momenten zien, waarin nauwgezette reconstructies zijn verweven met meeslepende analyses. De oorzaken van de ongelukken worden uitvoerig onderzocht en de meest verwoestende fouten hebben geleid tot een aantal opzienbarende revoluties in de luchtvaartveiligheid.

 Meer