Je vindt hier de programma's van Ongeluk op tv We hebben de volgende programma's voor Ongeluk Chris Vos – Niets Is Onmogelijk: Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij. Sanjay & Craig: Seizoen 2 Aflevering 8 Lekker Verdriet / Glory Hounds: Sanjay en Craig hebben een slechte dag, maar als ze na het. Leo & Tijg: Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 10 Animatieserie. Een oude vriend. Het is vroeg in de lente en Tijg en Leo vinden. The Muppets: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 4 Amerikaanse komische serie. Pig Out. De groep gaat karaoke zingen tijdens een. Typisch: Vinkeveen: Magazine, Aflevering 5 Humaninterestmagazine over de levens van gewone mensen in het dorp Vinkeveen. Adrianus en Sjaan. Shimmer & Shine: Seizoen 4 Aflevering 13 Zeta Komt Slapen / Babygeestjes: Als Zeta haar grot per ongeluk vervuilt met stinkbeestjes. Inside the Ambulance: Seizoen 7 Aflevering 8 Gaz en Lee gaan met zwaailicht naar een vrouw die betrokken is bij een ongeluk met een. Rusty Rivets: Seizoen 1 Aflevering 12 Rusty's waterwerken / Rusty's afvalrace: Als Meneer Hendriks per ongeluk een GIGANTISCHE. Flodder: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 13 Nederlandse komische serie. De mooiste dag van je leven. Wanneer Johnnie per. De avonturen van Kid Danger: Seizoen 1 Aflevering 1 Popcornmonster / Droneduel: In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry.

Ongeluk op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:45 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Een oude vriend. Het is vroeg in de lente en Tijg en Leo vinden een leeg nest. Ze besluiten het te gebruiken als slee en gaan ermee van de heuvel af. Na een tijdje verstoppen ze het nest, omdat ze even naar Pandiga moeten. Maar plotseling blijkt dat het nest een eigenaar heeft, ooievaar Theodor, een oude vriend van Mapa Pandiga. De vrienden haasten zich naar het best, maar als ze daar aankomen blijkt het nest te zijn weggepikt door de marters. Tijdens een wilde achtervolging maken ze per ongeluk het hele nest stuk. Nu moeten onze vrienden zich verontschuldigen tegenover de ooievaar en een nieuw nest maken.

Vandaag | 14:00 The Muppets

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Pig Out. De groep gaat karaoke zingen tijdens een avondje uit. Kermit is geïrriteerd wanneer er de volgende dag niemand komt opdagen op het werk. Ondertussen heeft Fozzie een ongeluk.

Vandaag | 15:25 Typisch: Vinkeveen

Aflevering 5 - Humaninterestmagazine over de levens van gewone mensen in het dorp Vinkeveen. Adrianus en Sjaan zijn hoogbejaard, maar nog heel mobiel. Ze rijden zo vaak mogelijk naar hun invalide zoon Ad. Gerrit en Ria hadden ook een zoon, Mark. Hij verongelukte jaren geleden.

Vandaag | 17:30 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Nederlandse komische serie. De mooiste dag van je leven. Wanneer Johnnie per ongeluk moederdag is vergeten, probeert hij een fantastisch cadeau te bedenken om het weer goed te maken. Hij besluit Ma Flodder het mooiste cadeau te geven dat een moeder zich maar kan wensen: een bruiloft. Een leuk huwelijksfeest is nooit weg. Wanneer de voorbereidingen in volle gang zijn, verneemt Johnnie echter tot zijn grote schrik dat zijn 'toekomstige bruid' al getrouwd is.

Morgen | 18:35 Grey's Anatomy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into you like a train. Wanneer er een treinongeluk plaatsvindt, krijgen de dokters het erg druk. Addison en Izzie proberen een zwaar verbrande zwangere vrouw te helpen. Izzie komt voor een heel belangrijke keuze te staan: ze moet kiezen tussen haar vriendschap met Meredith en haar carrière.

Morgen | 23:40 Grey's Anatomy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into you like a train. Wanneer er een treinongeluk plaatsvindt, krijgen de dokters het erg druk. Addison en Izzie proberen een zwaar verbrande zwangere vrouw te helpen. Izzie komt voor een heel belangrijke keuze te staan: ze moet kiezen tussen haar vriendschap met Meredith en haar carrière.

Ongeluk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:10 Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Vandaag | 12:40 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Lekker Verdriet / Glory Hounds: Sanjay en Craig hebben een slechte dag, maar als ze na het luisteren naar trieste muziek worden ze toch weer blij. // Als Sanjay per ongeluk één van de trofeeën van Megan breekt, moet hij op zoek naar een nieuwe troffee.

Vandaag | 16:00 Shimmer & Shine

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Zeta Komt Slapen / Babygeestjes: Als Zeta haar grot per ongeluk vervuilt met stinkbeestjes hebben zij en Nazboo geen slaapplek. // Leah, Shimmer en Shine neuzen rond bij het kraampje met toverdrankjes op de marktplaats, als ze zich per ongeluk in baby's veranderen.

Vandaag | 16:35 Inside the Ambulance

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Gaz en Lee gaan met zwaailicht naar een vrouw die betrokken is bij een ongeluk met een vuilniswagen. Simone en Claire worden opgeroepen voor een gepensioneerde die is gevallen in haar slaapkamer en in de war is.

Vandaag | 16:45 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Rusty's waterwerken / Rusty's afvalrace: Als Meneer Hendriks per ongeluk een GIGANTISCHE strandbal met water in plaats van lucht vult moeten Rusty en Ruby deze naar het meer zien te krijgen om hem te legen. // Rusty en Ruby doen een wedstrijd wie het meeste afval naar het meer kan brengen als ze op een eiland gestrand raken.

Vandaag | 17:55 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornmonster / Droneduel: In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry en Ray per ongeluk een popcornmonster./ Om dokter Minyak eindelijk te kunnen verslaan in de jaarlijkse dronerace wordt Henry gekrompen om een vliegtuigje te besturen.

Vandaag | 18:10 Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Vandaag | 19:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Laat Ze Maar Kruimels Eten: De chipmunks eten per ongeluk de taart op die Eleanor voor de taartwedstrijd heeft gebakken. Ze proberen zo snel mogelijk een nieuwe te maken.

Vandaag | 20:00 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Papa hangt een foto op: Papa Big belooft dat hij een foto van Peppa en George zal ophangen als Mama Big weg is. Hij beschadigt de muur per ongeluk, dus Peppa en George helpen Papa Big om de muur te repareren voor Mama Big thuiskomt.

Vandaag | 20:20 Pour Sarah

'Dix-huit ans.' (s 1/ep 1) Sarah viert samen met haar jeugdvriend Cédric diens 18de verjaardag. Tijdens de avond maken ze een ritje met de wagen dat dramatisch eindigt wanneer ze in een ravijn storten. Beide jongeren lopen zware verwondingen op. De exacte omstandigheden van het ongeluk blijven onduidelijk.

Vandaag | 20:40 Home Run IMDb: 5.9

Amerikaans sportdrama. Honkbalster Cory Brand weet hoe je een wedstrijd moet winnen, maar buiten het veld verliest hij regelmatig de controle over zijn leven. Wanneer hij dronken een ongeluk veroorzaakt en geschorst wordt, stuurt zijn manager hem terug naar zijn geboorteplaats. Daar moet hij een jeugdteam coachen en acht weken in een ontwenningskliniek doorbrengen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/home-run

Vandaag | 21:20 Pour Sarah

'Casse-tête.' (s 1/ep 2) Sarah bevindt zich nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. Cédric is ontwaakt en heeft verschillende breuken opgelopen, maar hij herinnert zich niets meer van het ongeluk. Het politieonderzoek gaat zijn gang en de naasten van beide slachtoffers worden ondervraagd.

Vandaag | 22:00 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 2 - The Long Goodbye: Phil en Claire brengen een bliksembezoek aan Alex en beseffen dat ze zich beter redt op de universiteit dan ze hadden verwacht. Manny is vastbesloten om er geen zwaar afscheid van te maken nadat Gloria en Jay hem verhuizen naar zijn studentenkamer. Mitch zorgt per ongeluk voor een versnelde verbouwing en Hayley krijgt een onverwachte kans nadat ze vriendschap sluit met een rijk vrouwelijk lid van de sociëteit.

Vandaag | 22:25 L'accident

'1/6.' (ep 1) Gabriel Cauvy, de baas van een kmo in het Bretoense dorpje Sainte Lune, verliest zijn vrouw Rebecca in een auto-ongeluk dat ook het leven kostte aan twee andere personen. Hoewel Rebecca nooit drinkt en rijdt, was ze ditmaal dronken achter het stuur gekropen. Terwijl sommige inwoners binnen de gemeenschap zich vreemd beginnen te gedragen, probeert Gabriel te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Morgen | 00:35 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Vision: Impossible: Roger heeft een vreselijk ongeluk. Als hij bijkomt uit z'n coma, heeft hij visioenen van de toekomst en redt hij de Smiths van een vreselijke brand. De familie moet leren leven met de onzekerheid van de toekomst.

Morgen | 03:00 Aircrash Unsolved: The Mystery of Helios 522

Serie waarin de geheimen van de cockpit worden onthuld en dieper wordt ingegaan op wat er wordt gedaan om vliegtuigongelukken te voorkomen.

Morgen | 03:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 2 - Aflevering 20 - De Legende van Kuro Kabuto: Terwijl Leo probeert zijn team te overtuigen dat ze Karai moeten redden, steelt een onbekende meesterdief de helm van Shredder, die de Turtles per ongeluk in de handen krijgen.

Morgen | 06:00 Bob's Burgers

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Linda probeert beter betrokken te raken bij de oudercommissie, geïnspireerd door de perfect ogende voorzitter Joanne. Bob wil een winkeleigenaar opvrolijken, nadat hij per ongeluk een grap maakte over z'n weggevlogen papegaai.

Morgen | 07:10 Maya de Bij

'Willy's Ongeluk.' Nadat hij een knopje van een tulp afbrak, gelooft Willy dat hij ongeluk brengt. Om zijn vrienden te beschermen, besluit hij de korf te verlaten.

Morgen | 08:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Dave Gek Maken: Terwijl Dave werkt aan een belangrijk nieuw liedje, maken de Chipmunks er op hun kamer een rommeltje van. Dave beveelt ze op te ruimen, maar daarbij ruïneren ze per ongeluk zijn nieuwe liedje. Kunnen ze het nog repareren voor de grote show?

Morgen | 09:45 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Wij zijn de Waynzinnigen: Olly besluit een rockband te beginnen. Tijdens de repetitie bevrijdt hij per ongeluk een WF uit een oude versterker. Het WF is van plan alle inwoners van de Wayne te veranderen in muziekinstrumenten en toe te voegen aan zijn verzameling.

Morgen | 10:15 Shimmer & Shine

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Zeta Komt Slapen / Babygeestjes: Als Zeta haar grot per ongeluk vervuilt met stinkbeestjes hebben zij en Nazboo geen slaapplek. // Leah, Shimmer en Shine neuzen rond bij het kraampje met toverdrankjes op de marktplaats, als ze zich per ongeluk in baby's veranderen.

Morgen | 10:50 Inside the Ambulance

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Gaz en Lee gaan met zwaailicht naar een vrouw die betrokken is bij een ongeluk met een vuilniswagen. Simone en Claire worden opgeroepen voor een gepensioneerde die is gevallen in haar slaapkamer en in de war is.

Morgen | 12:00 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Een hechte vriendschap: Rox en Blair botsen tijdens de voorjaarsschoonmaak vanwege hun tegengestelde persoonlijkheden. Wanneer ze per ongeluk aan elkaar gelijmd raken door sterke haarlak, worden ze gedwongen om samen te werken.

Morgen | 13:40 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Pups en het mysterie van de stuurloze sneeuwkat / Rocky redt zichzelf: Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone extreem ver opgevoerd waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt. // Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland.

Morgen | 14:20 Home Run IMDb: 5.9

Amerikaans sportdrama. Honkbalster Cory Brand weet hoe je een wedstrijd moet winnen, maar buiten het veld verliest hij regelmatig de controle over zijn leven. Wanneer hij dronken een ongeluk veroorzaakt en geschorst wordt, stuurt zijn manager hem terug naar zijn geboorteplaats. Daar moet hij een jeugdteam coachen en acht weken in een ontwenningskliniek doorbrengen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/home-run

Morgen | 14:30 Night School IMDb: 5.6

Morgen - IMDB * 5.6 - Komedie, Het verhaal van Night School focust zich op Teddy Walker (Kevin Hart), een topverkoper die door een ongelukje zijn baan kwijtraakt. Hij kan via zijn beste vriend aan het werk als aandelenhandelaar, maar moet dan wel ...

Het verhaal van Night School focust zich op Teddy Walker (Kevin Hart), een topverkoper die door een ongelukje zijn baan kwijtraakt. Hij kan via zijn beste vriend aan het werk als aandelenhandelaar, maar moet dan wel alsnog zijn middelbareschooldiploma halen. Daarvoor meldt Teddy zich bij de avondschool, waar hij deel uitmaakt van een klas vol buitenbeentjes. Aan onderwijzeres Carrie ( Tiffany Haddish) om hen succesvol voor te bereiden op het GED examen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/night-school

Morgen | 15:15 Les enquêtes de Murdoch

'L'accident.' (s 11/ep 7) De voormalige chef van Brackenreid is het slachtoffer van een vreselijk auto-ongeluk. De man werd verpletterd tussen een wagen en een bus. Zijn toestand is kritiek. Murdoch denkt dat er geprutst werd aan de wagen.

Morgen | 15:20 Midsomer Murders

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Killings at Badger's Drift: Part 2: Deel 2/2. Als ook de postmortemkeuring uitwijst dat Emily's dood geen ongeluk was, komt uit het onderzoek een web van seks, chantage en leugens naar voren. 2/10

Morgen | 15:50 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Vision: Impossible: Roger heeft een vreselijk ongeluk. Als hij bijkomt uit z'n coma, heeft hij visioenen van de toekomst en redt hij de Smiths van een vreselijke brand. De familie moet leren leven met de onzekerheid van de toekomst.

Morgen | 16:45 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Rusty's waterwerken / Rusty's afvalrace: Als Meneer Hendriks per ongeluk een GIGANTISCHE strandbal met water in plaats van lucht vult moeten Rusty en Ruby deze naar het meer zien te krijgen om hem te legen. // Rusty en Ruby doen een wedstrijd wie het meeste afval naar het meer kan brengen als ze op een eiland gestrand raken.

Morgen | 17:30 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 2 - The Long Goodbye: Phil en Claire brengen een bliksembezoek aan Alex en beseffen dat ze zich beter redt op de universiteit dan ze hadden verwacht. Manny is vastbesloten om er geen zwaar afscheid van te maken nadat Gloria en Jay hem verhuizen naar zijn studentenkamer. Mitch zorgt per ongeluk voor een versnelde verbouwing en Hayley krijgt een onverwachte kans nadat ze vriendschap sluit met een rijk vrouwelijk lid van de sociëteit.

Morgen | 18:50 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Gay Witch Hunt. Maanden na de Casino Night is het team van Dunder Mifflin weer terug. Michael wil zich verontschuldigen bij zijn collega Oscar, die hij uitschold voor homo. Dit blijkt echter de realiteit te zijn en bovendien biedt Michael per ongeluk zijn excuses aan terwijl het voltallige team dat hoort. Ondertussen probeert Jim te wennen aan zijn promotie en zijn leven zonder Pam.

Morgen | 19:30 NOOBees ?

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Matt, de nieuwe avatar: Doordat Matt de koptelefoon van zijn vader heeft opgezet is Silvia de controle over haar krachten kwijt. Hierdoor hypnotiseert ze per ongeluk Hector en een aantal andere Noobees.  Zal dit ooit nog goedkomen?

Morgen | 19:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 50 - De Nieuwe Tas van Alvin: Alvin maakt per ongeluk de nieuwe tas van Brittany kapot. Nu moet hij alles op alles zetten om een nieuwe te vinden.

Morgen | 20:30 Helicopter ER

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Helikopter 98 haast zich naar een bizar ongeluk op de A1 waarbij een auto van de brug af is gereden en in vlammen uit is gebarsten. In de Dales is een fietser zwaargewond geraakt nadat hij op Buttertubs Pass tegen een stenen muur is gereden.

Morgen | 20:35 South Park

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Go God Go XII: Cartman bevriest zichzelf in een poging om de drie weken tot de verschijning van een nieuwe game snel voorbij te laten gaan. Door een bizar ongeluk komt hij 500 jaar verder in de toekomst terecht, waar hij te maken krijgt met oorlogen en woedende zeeotters.

Morgen | 21:30 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Catch of the Day: Phils dagelijkse ritueel van zijn onderbroek uitschoppen en hem opvangen met zijn handen geeft aan of het een goede dag wordt of niet - en vandaag heeft hij hem niet gevangen. Zijn enige oplossing is de dag rustig laten voorbijgaan vanaf een veilige plek zonder scherpe voorwerpen, maar Claire weigert mee te gaan in zijn bijgeloof en wil per se dat hij meedoet met de klusjes en activiteiten van de dag. De keuken van Mitch en Cam wordt verder gerenoveerd en Mitch is niet blij dat de aannemer Cam als de baas ziet en hem als het knappe vrouwtje. Hij is vastbesloten om assertiever te worden en wil per se zijn mening geven, maar hij is bang dat hij Cam daarmee tegenwerkt. Jay doet zijn best om Gloria te betrappen op een leugen over een vermeend auto-ongeluk en vraagt zelfs Joe om hulp.

Morgen | 22:55 The Cooler IMDb: 7

Morgen - IMDB * 7 - Komedie, Shelly Kaplow (Baldwin) is een slonzige directeur van een casino in Las Vegas, Bernie Lootz (Macy) is een gokker die zoveel ongeluk heeft dat hij van een gelukshand van een ander een slechte hand met kaarten kan maken ...

Shelly Kaplow (Baldwin) is een slonzige directeur van een casino in Las Vegas, Bernie Lootz (Macy) is een gokker die zoveel ongeluk heeft dat hij van een gelukshand van een ander een slechte hand met kaarten kan maken als hij alleen al aan de speeltafel komt staan. Shelly eist van Bernie dat hij hem helpt in het casino, vanwege een oude schuld. Maar wanneer de schuld afbetaald is, wil hij Bernie houden om de schatkist van het casino vol te houden. Dan ontmoet Bernie de mooie serveerster Natalie.

Morgen | 23:10 Réseau d'enquêtes

'Des routes, des jeunes, des drames.' Sinds 1950 verloren ongeveer een half miljoen Fransen het leven ten gevolge van een verkeersongeluk. Hoewel de laatste jaren het aantal verkeersslachtoffers sterk is afgenomen, blijft het de belangrijkste doodsoorzaak bij jongeren onder de 25.

Overmorgen | 00:10 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Familyland: Francine gaat met haar familie naar het middeleeuwse pretpark Familyland. Maar wanneer de ingevroren oprichter, Roy Family, per ongeluk ontdooid wordt, zijn de Smiths ineens gevangenen van het pretpark.

Overmorgen | 00:20 Alex Hugo

'Mémoire morte.' (s 5/ep 2) Na een auto-ongeluk kan Alex zich de laatste zes maanden van zijn leven niet meer herinneren. In zijn voertuig werd een afgevuurd pistool gevonden. Alex begrijpt er niets van. De zaken worden nog ingewikkelder wanneer het levenloze lichaam van de vrouw van een rijke immobliliënmakelaar wordt teruggevonden.

Overmorgen | 00:35 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Cock of the Sleepwalk: Na Stans 100ste moord ontketent hij per ongeluk een 'goede' Stan in zijn slaap - zoals in Jekyll & Hyde - die alle goede daden verricht die de echte Stan nooit zou overwegen. Hij is vastberaden Stan niemand meer te laten vermoorden.

Overmorgen | 01:40 CSI: Crime Scene Investigation

'A Thousand Days On Earth.' (s 8/ep 13) Een stand-upcomedian maakt een ongelukkig grapje over abortus. Enkele uren later treft hij een kinderlijkje aan in zijn wagen. Het slachtoffer is een driejarig meisje. Het CSI-team moet een schrijnende autopsie verrichten en vooral Catherine heeft het moeilijk met de zaak.

 Meer

Ongeluk gemist

Eerder Vandaag | 10:15 Shimmer & Shine

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Zeta Komt Slapen / Babygeestjes: Als Zeta haar grot per ongeluk vervuilt met stinkbeestjes hebben zij en Nazboo geen slaapplek. // Leah, Shimmer en Shine neuzen rond bij het kraampje met toverdrankjes op de marktplaats, als ze zich per ongeluk in baby's veranderen.

Eerder Vandaag | 08:15 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 6 - In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn. 6/10

Eerder Vandaag | 05:15 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 25 - De pups redden de woef 'n roll show / De pups redden een adelaar : De popster Luke Stars komt optreden in de Avonturenbaai, maar door een storm wordt zijn podium en de brug naar het dorp vernield. // Burgemeester Goodway gaat uit wandelen. Ze schopt Chickaletta per ongeluk in de klif.

Eerder Vandaag | 03:25 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Rusty gaat het bos in / Rusty's knuffelklus: Klem heeft het gevoel dat ze niet belangrijk is, loopt weg en raakt per ongeluk verdwaald, maar als Rusty, Ruby en de Barrels de handen ineen slaan, vinden ze haar gelukkig weer terug. // Door een ongelukje valt meneer Wiebelkont, de knuffel van Liam, uit het treinraam. Maar hem terugkrijgen is nog niet zo eenvoudig...

Eerder Vandaag | 02:40 Bubble Guppies

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Het nieuwe hondenhok: Als het hondenhok van Bubble Puppy kapot gaat door een ongeluk, bouwen de Guppies samen met alle buren het mooiste hondenhok van heel Bubbeldam!

Eerder Vandaag | 01:30 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 24 - De pups redden een pizza / De pups redden Skye : Jake en Everest geven een pizza-feestje. Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar Jake een klapband en de auto glijdt uit de bocht. // Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.

Gisteren 23:55 Kenan & Kel

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Imperfecte Foto: Als Kel per ongeluk de helft van de jaarboekfoto's van school vernietigt, moeten hij en Kenan het probleem oplossen. Gelukkig is Bill Bellamy die week in de stad.

Gisteren 23:22 De Psammy Show

Ik wou dat ik een poppetje had voor Engeltje: Psammy tovert per ongeluk een betoverde pop tevoorschijn.

Gisteren 23:10 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Dave Gek Maken: Terwijl Dave werkt aan een belangrijk nieuw liedje, maken de Chipmunks er op hun kamer een rommeltje van. Dave beveelt ze op te ruimen, maar daarbij ruïneren ze per ongeluk zijn nieuwe liedje. Kunnen ze het nog repareren voor de grote show?

Gisteren 22:45 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Een plakkerig probleem: Uh Oh! Po heeft per ongeluk de trainings hal verwoest...

Gisteren 22:10 Big Time Rush

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Big Time Bonus: De jongens willen hun eigen geld beheren. Als test krijgen ze $5000,- van Griffin om te bewijzen dat ze er verantwoordelijk mee omgaan. James koopt meteen een slang om indruk te maken op Lucy, Logan begint iedereen fooi te geven, Carlos huurt een assistent en Kendall koopt per ongeluk voor $5000,- aan sinaasappels. Na een dag hebben ze in totaal precies nog $1,- over en besluiten ze die laatste dollar uit te geven aan een zakje Gummie Buggies. En dat blijkt een goede investering!

Gisteren 20:25 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Vier Suups en een Baby: Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is en zijn baby-broertje te ontmoeten. Maar als Max de twee jongsten mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.

Gisteren 19:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Theozilla: Alvin en Simon moeten samen een scheikundeproject doen, maar wanneer Alvin er mee gaat spelen maken ze per ongeluk verschillende vreemde goedjes…

Gisteren 18:35 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Pups en het mysterie van de stuurloze sneeuwkat / Rocky redt zichzelf: Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone extreem ver opgevoerd waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt. // Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland.

Gisteren 17:55 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornmonster / Droneduel: In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry en Ray per ongeluk een popcornmonster./ Om dokter Minyak eindelijk te kunnen verslaan in de jaarlijkse dronerace wordt Henry gekrompen om een vliegtuigje te besturen.

Gisteren 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8140 - Amerikaanse soap. Flo onthult per ongeluk een cruciaal feitje uit haar verleden. Wyatt schrikt hier flink van. Hope voelt zich nog steeds incompleet zonder haar baby, Beth. Brooke troost haar.

Gisteren 16:20 The Predator IMDb: 5.4

Gisteren - IMDB * 5.4 - Sf-film, De jacht verplaatst zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum hebben zichzelf genetisch verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ...

De jacht verplaatst zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum hebben zichzelf genetisch verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen. De moordmachines willen maar één ding, en dat is de wereld veroveren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-predator

Gisteren 16:00 Diep in de Zee

Gisteren - Animatiefilm, Deep, een avontuurlijke octopus, is de laatste van zijn soort en leeft in de diepte met zijn twee vrienden Evo en Alice. Als hun huis door een ongeluk wordt vernield, worden ze op pad gestuurd om een nieuwe thuis te vinden.

Deep, een avontuurlijke octopus, is de laatste van zijn soort en leeft in de diepte met zijn twee vrienden Evo en Alice. Als hun huis door een ongeluk wordt vernield, worden ze op pad gestuurd om een nieuwe thuis te vinden.

Gisteren 16:00 Shimmer & Shine

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Zeta Komt Slapen / Babygeestjes: Als Zeta haar grot per ongeluk vervuilt met stinkbeestjes hebben zij en Nazboo geen slaapplek. // Leah, Shimmer en Shine neuzen rond bij het kraampje met toverdrankjes op de marktplaats, als ze zich per ongeluk in baby's veranderen.

Gisteren 15:30 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Een plakkerig probleem: Uh Oh! Po heeft per ongeluk de trainings hal verwoest...

Gisteren 13:40 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Pups redden de vlinders / Pups redden een ondergrondse kip: Burgemeester Humdinger wil een mooie plant in zijn tuin. Maar wanneer hij een struik mee neemt, vangt hij per ongeluk een vlinder! // Het standbeeld van Chickaletta is opeens verdwenen. De Paw Patrol vindt het terug in de tunnels van Avonturenbaai.

Gisteren 13:30 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 6 - In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn. 6/10

Gisteren 12:05 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Rusty's Bellenprobleem / Rusty's Losgeslagen Onderzeeër: Als Rusty en Ruby Bytes in bad willen doen gaat er iets mis waardoor er een giga bel ontstaat. / Liam en Emily starten per ongeluk de Rivethaai en gaan ervan door. Rusty en Ruby proberen ze te redden en gelukkig schiet Bottorilla te hulp.

Gisteren 11:50 Modern Family

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Pig Moon Rising: Tijdens het sporten in de garage gooit Mitchell per ongeluk een urn met de as van Cams geliefde varken Lily om. Hij probeert zijn blunder snel recht te zetten en bedenkt een geschikt plan.

Gisteren 11:36 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8140 - Amerikaanse soap. Flo onthult per ongeluk een cruciaal feitje uit haar verleden. Wyatt schrikt hier flink van. Hope voelt zich nog steeds incompleet zonder haar baby, Beth. Brooke troost haar.

Gisteren 10:15 Shimmer & Shine

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Boem Zahra-Bak / Raket's Magische Blaf: De meiden bakken per ongeluk een taart met stuiterbloem en als de taart ervan door stuitert, doen ze er alles aan om hem te vangen. // Raket is gezellig op bezoek maar veroorzaakt een hoop problemen als hij achter een vlinder aangaat.

Gisteren 09:10 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Pups redden de vlinders / Pups redden een ondergrondse kip: Burgemeester Humdinger wil een mooie plant in zijn tuin. Maar wanneer hij een struik mee neemt, vangt hij per ongeluk een vlinder! // Het standbeeld van Chickaletta is opeens verdwenen. De Paw Patrol vindt het terug in de tunnels van Avonturenbaai.

Gisteren 08:15 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 6 - In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn. 6/10

Gisteren 07:50 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Vier Suups en een Baby: Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is en zijn baby-broertje te ontmoeten. Maar als Max de twee jongsten mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.

Gisteren 05:45 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Rusty gaat het bos in / Rusty's knuffelklus: Klem heeft het gevoel dat ze niet belangrijk is, loopt weg en raakt per ongeluk verdwaald, maar als Rusty, Ruby en de Barrels de handen ineen slaan, vinden ze haar gelukkig weer terug. // Door een ongelukje valt meneer Wiebelkont, de knuffel van Liam, uit het treinraam. Maar hem terugkrijgen is nog niet zo eenvoudig...

Gisteren 01:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 50 - De Nieuwe Tas van Alvin: Alvin maakt per ongeluk de nieuwe tas van Brittany kapot. Nu moet hij alles op alles zetten om een nieuwe te vinden.

Gisteren 00:00 Kenan & Kel

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Cadeauspanning: Kenan is nieuwsgierig naar zijn verjaardagscadeaus en gaat op zoek. Kel maakt het cadeau per ongeluk kapot en het komt bij Kenans oom terecht. Nu moeten de jongens het cadeau omwisselen. Succes.

Eergisteren 23:50 Mechanic: Resurrection IMDb: 5.7

Eergisteren - IMDB * 5.7 - Mechanic: Resurrection, De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ...

De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert, is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mechanic-resurrection

Eergisteren 20:15 Mechanic: Resurrection IMDb: 5.7

Eergisteren - IMDB * 5.7 - Mechanic: Resurrection, De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ...

De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert, is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mechanic-resurrection

Eergisteren 19:35 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Alles voor het goede doel: De vete tussen de Harpers en de Montagellis is heviger dan ooit. Maar wat niemand weet is dat Dawn en Joey Montagelli elkaar leuk vinden. Ze proberen het angstvallig stil te houden maar Dicky verklapt per ongeluk het geheim, zonder dat hij van het geheim op de hoogte was.

Eergisteren 19:00 Modern Family

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Pig Moon Rising: Tijdens het sporten in de garage gooit Mitchell per ongeluk een urn met de as van Cams geliefde varken Lily om. Hij probeert zijn blunder snel recht te zetten en bedenkt een geschikt plan.

Eergisteren 18:20 De slaapservice

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Jeugdmagazine. Anna. Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm 'IT' gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Ze leert haar turntalent in te zetten om de rottige beelden letterlijk stuk te slaan.

Eergisteren 17:25 Topdoks

Aflevering 3 - Medisch jeugdmagazine. Rachel wordt door Elbert en de brandweer gered na een vervelend ongeluk. Elbert helpt bij de geboorte van een robotbaby. Op de HAP komt een jongen met 'een bubbel'.

Eergisteren 16:10 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 6 - In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn. 6/10

Eergisteren 16:02 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Frans-Belgische animatieserie. Ouwe rooie. Als Jimmy per ongeluk tegen de vader van de Rode Ridder zegt dat de Rode Ridder gymleraar is en geen hoofdridder, laat de opa merken dat hij dat afkeurt. Om indruk op zijn vader te maken, vertrekt de Rode Ridder voor een gevaarlijke queeste: Bad Jack verslaan. Colbert stelt Henri aan als vervanger, maar als de Rode Ridder gevangen wordt genomen door de draak, bedenkt Jimmy een plan om met de klas naar de Duistere Streken te gaan en de Rode Ridder te redden...

Eergisteren 14:25 Les Experts : Manhattan

'Playing With Matches.' (s 4/ep 14) In de openbare toiletten van de stad wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Wat op het eerste gezicht op een vreemd ongeluk lijkt, blijkt al snel een misdaad te zijn.

Eergisteren 13:25 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Een plakkerig probleem: Uh Oh! Po heeft per ongeluk de trainings hal verwoest...

Eergisteren 10:15 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Gebral in de hal: Charlotte raakt per ongeluk verwikkeld in een strijd met Byshelle. Die daagt haar uit om op maandag voor schooltijd te vechten. Ray en Henry hebben wel een idee hoe ze Charlotte kunnen helpen.

Eergisteren 10:10 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Popcornmonster / Droneduel: In hun zoektocht naar twee identieke stukjes popcorn creëren Henry en Ray per ongeluk een popcornmonster./ Om dokter Minyak eindelijk te kunnen verslaan in de jaarlijkse dronerace wordt Henry gekrompen om een vliegtuigje te besturen.

Eergisteren 08:20 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Alvin's wilde weekend / Voor wie de bel klinkt: Alvin wil graag een weekendje weg met Dave. Dave gaat akkoord en wordt meegesleurd in een serie wilde avonturen met Alvin. // Een hypnotiseur verandert Simon per ongeluk in een domme gans voor hij mee gaat doen met een universitaire wedstrijd.

Eergisteren 08:10 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Alvin's wilde weekend / Voor wie de bel klinkt: Alvin wil graag een weekendje weg met Dave. Dave gaat akkoord en wordt meegesleurd in een serie wilde avonturen met Alvin. // Een hypnotiseur verandert Simon per ongeluk in een domme gans voor hij mee gaat doen met een universitaire wedstrijd.

Eergisteren 07:00 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Belgische komische animatieserie. Scottie's smeltstandbeeld. Scottie breekt per ongeluk het standbeeld dat hij voor meneer Timmers heeft gemaakt. Iedereen wil hem helpen een nieuw te maken, maar wanneer de vrienden het werk overnemen en er hun eigen ding mee doen, komt Scottie er achter dat hij soms geduld moet hebben om te krijgen wat hij wil.

 Meer