Je vindt hier de programma's van Omstreden op tv We hebben de volgende programma's voor Omstreden Dr. Phil: Amusement, Seizoen 18 What were they thinking? When sentencing seems to make no sense Dr. Phil duikt dieper in. Bones: Drama, Seizoen 10 Aflevering 3 van 22 The Purging of the Pund Het team onderzoekt de moord op een omstreden. Crime Scene Investigation: Overmorgen - Serie, Seizoen 7 Redrum Catherine gaat ermee akkoord Keppler te helpen bij een geheim en omstreden plan om. Crime Scene Investigation: 01/10 - Serie, Seizoen 7 Redrum Catherine gaat ermee akkoord Keppler te helpen bij een geheim en omstreden plan om de. Love & Mercy: 06/10 - Film, In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen. Bones: 08/10 - Drama, Seizoen 10 Aflevering 9 van 22 The Mutilation of the Master Manipulator Het team onderzoekt het.

Omstreden op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:08 Dr. Phil

Seizoen 18 - What were they thinking? When sentencing seems to make no sense Dr. Phil duikt dieper in rechtszaken waarbij criminelen milde straffen kregen voor zware misdrijven. Hij spreekt onder meer een voormalig rechter van het hooggerechtshof, die ontslagen werd na het uitspreken van een omstreden vonnis.

Vandaag | 23:58 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 van 22 - The Purging of the Pund Het team onderzoekt de moord op een omstreden conservatieve radiopresentator, wiens lijk in een put is gevonden. Intussen tracht Aubrey Booths vertrouwen te winnen en maakt Brennan zich zorgen om hem.

Do 8 oktober 2020 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 9 van 22 - The Mutilation of the Master Manipulator Het team onderzoekt het stoffelijk overschot van een psychologiedocent. De omstreden sociale experimenten van het slachtoffer op zijn studenten zijn goed voor een waslijst aan gemotiveerde verdachten.

Omstreden op tv (overige uitzendingen)

Overmorgen | 19:35 Crime Scene Investigation

Seizoen 7 - Redrum Catherine gaat ermee akkoord Keppler te helpen bij een geheim en omstreden plan om de moordenaar van een populair politicus te vangen. Hierdoor moet ze tegen haar collega's liegen. De hoofdverdachte is de grootste drugshandelaar van de westkust, die zijn sporen goed weet uit te wissen.

Do 1 oktober 2020 | 09:50 Crime Scene Investigation

Seizoen 7 - Redrum Catherine gaat ermee akkoord Keppler te helpen bij een geheim en omstreden plan om de moordenaar van een populair politicus te vangen. Hierdoor moet ze tegen haar collega's liegen. De hoofdverdachte is de grootste drugshandelaar van de westkust, die zijn sporen goed weet uit te wissen.

Di 6 oktober 2020 | 11:35 Love & Mercy

06/10 - Film, In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen ...

In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen verliest hij door psychische problemen de grip op de realiteit en begint hij stemmen in zijn hoofd te horen. Later, in de jaren tachtig, is Wilson een gebroken en verwarde man. Hij staat onder observatie van de omstreden psycholoog Eugene Landy. Dan ontmoet hij Melinda Ledbetter, die vastbesloten is Wilson uit Landy's grip te krijgen.