Je vindt hier de programma's van Omar Epps op tv We hebben de volgende programma's voor Omar Epps

Omar Epps gemist

Ma 11 maart 2019 | 22:31 House: start seizoen 1 IMDb: 8.7

11/03 - IMDB * 8.7 - Dramaserie, Vanaf vanavond wordt het allereerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie House opnieuw uitgezonden op RTL 8. Elke werkdag is er rond 22:30 uur een aflevering te zien. De Amerikaanse dramaserie House...

Vanaf vanavond wordt het allereerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie House opnieuw uitgezonden op RTL 8. Elke werkdag is er rond 22:30 uur een aflevering te zien. De Amerikaanse dramaserie House gaat over de controversiële, geniale dokter Gregory House. Vanwege zijn cynische, starre houding botst hij voortdurend met zijn collega's en patiënten. Hij dwingt respect af door samen met zijn team ingewikkelde medische vraagstukken op te lossen en levens te redden. In de eerste aflevering slaat de 29-jarige kleuterjuf Rebecca plots wartaal uit. De kindjes in haar klas vinden het gebrabbel grappig, tot de juf een aanval krijgt. Rebecca wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze terechtkomt op de afdeling diagnostiek van de briljante dokter Gregory House. Hij geniet een uitstekende reputatie omdat hij de meest ingewikkelde medische vraagstukken kan oplossen, ware het niet dat hij beroerd wordt van patiënten en nauwelijks consultaties houdt. Rebecca kan hij echter niet weigeren, want zij is het nichtje van zijn medewerker James Wilson. Er bestaat geen twijfel over dat de jonge vrouw een hersenletsel heeft, maar op de scans is er geen tumor te zien en ze reageert niet op de bestraling.

Vr 11 oktober 2019 | 22:30 House

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Moving On. De bekende artieste Afsoun Hamidi wordt opgenomen in het ziekenhuis. Het team ontdekt dat de vrouw bezig is met een documentaire en dat heel wat van haar symptomen verzonnen zijn. Terwijl House de afweging maakt of een behandeling nodig is, komt hij in een situatie terecht die zijn relatie met Cuddy en Wilson definitief zou kunnen veranderen.

Do 10 oktober 2019 | 22:48 House

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. After Hours. Thirteen wordt verrast door een bezoek van een vriendin uit de gevangenis die dringend medische hulp nodig heeft. Ze is bang gearresteerd te worden en wil niet naar het ziekenhuis. Thirteen vraagt Chase om hulp. De experimentele medicijnen die House gebruikt, blijken levensgevaarlijke bijwerkingen te hebben. Taub krijgt verrassend nieuws van zijn vriendin.

Wo 9 oktober 2019 | 22:41 House

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The fix. House gaat een weddenschap aan met Wilson over een bokswedstrijd. Wanneer de dokter de weddenschap verliest, krijgt hij van Wilson een dag de tijd om zijn schuld af te lossen. House raakt ervan overtuigd dat de bokser aan een aandoening lijdt die hem de zege heeft gekost. Terwijl House op zoek gaat naar bewijzen, probeert het team een bomdeskundige er terug bovenop te krijgen. House experimenteert met een nieuw medicijn.

Di 8 oktober 2019 | 22:16 House

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Changes. House en zijn team gaan de uitdaging aan om een lottomiljonair die aan verschillende vormen van kanker lijdt, te behandelen. House vraagt zich af of het de nieuwe decadente levensstijl van de man is die zijn ziekte heeft veroorzaakt. Ondertussen dreigt Cuddy's moeder Arlene om het ziekenhuis te vervolgen. Foreman en Chase bekvechten met elkaar.

Ma 7 oktober 2019 | 22:38 House

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Last Temptation. Masters staat voor een moeilijke keuze tijdens haar laatste dagen als student. Moet ze haar droom volgen en chirurg worden of moet ze ingaan op het exclusieve voorstel van House om zijn medische team definitief te versterken? Ondertussen onderzoekt het team de toestand van een 16-jarig meisje dat enkele dagen vooraleer ze de wereld zou rondzeilen in elkaar is gestuikt. Hoewel haar familie erop aandringt dat het meisje zo snel mogelijk te water kan gaan, neemt Masters een kordate beslissing.

Vr 4 oktober 2019 | 22:40 House

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Dig. House ontdekt dat Thirteen het voorbije half jaar in de gevangenis heeft doorgebracht en hij wil koste wat het kost weten voor welke misdaad ze schuldig werd bevonden. Het team krijgt te maken met een leraar die bloed ophoest. Wanneer ze het huis van de man doorzoeken, doen ze enkele schokkende ontdekkingen.

Do 3 oktober 2019 | 22:44 House

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fall from grace. Een jonge dakloze man met een drugsverleden wordt zwaar toegetakeld teruggevonden in het park. De vreselijke littekens en brandwonden op zijn lichaam maken het werk van House en zijn team er niet makkelijker op. Bovendien weigert de man zijn ware identiteit te onthullen. Ondertussen neemt Cuddy Wilson in vertrouwen en vertelt ze hem dat ze spijt heeft van haar relatiebreuk met House, die op zijn beurt een prostituee wil helpen om een verblijfsvergunning te bemachtigen.

Wo 2 oktober 2019 | 22:45 House

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Out of the Chute. Het team behandelt een professionele stierentemmer die door een stier werd aangevallen. Ze trachten de oorzaak te achterhalen van de symptomen van de patiënt en zijn aanvallen. Het team kan hiervoor enkel op afstand rekenen op dr. House, hij is immers volop bezig met een andere zaak. Ondertussen valt Masters voor de charmes van de patiënt en vragen Wilson en Cuddy zich af of House zijn professioneel oordeel laat afhangen van de breuk met Cuddy.

Di 1 oktober 2019 | 23:00 House

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Bombshells. Cuddy krijgt ontnuchterend nieuws te horen waardoor ze de prioriteiten in haar leven op een rijtje zet. Tijdens een reeks dromen krijgt ze fragmenten van haar relatie met House te zien. Terwijl House zich concentreert op het welzijn van Cuddy, onderzoekt zijn team een tiener die steeds ergere symptomen vertoont. De littekens op zijn lichaam lijken erop te wijzen dat de jongen niet enkel met fysieke problemen te kampen heeft. Wanneer Taub zich toespitst op het privéleven van de tiener, doet hij een schokkende ontdekking.

Ma 30 september 2019 | 22:36 House

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Recession Proof. Een patiënt wordt opgenomen met ernstige huiduitslag door blootstelling aan chemicaliën. Terwijl ze de man behandelen, ontdekken House en zijn team dat diens vrouw nog steeds denkt dat haar echtgenoot een lucratief vastgoedkantoor leidt. Ondertussen leren Chase en Masters elkaar een lesje over relaties. Cuddy krijgt een award en wil dat House haar steunt tijdens de ceremonie. House wordt echter aan het denken gezet door zijn patiënt. Hij vreest dat zijn emoties hem afleiden van zijn werk, waardoor zijn vermogen om de juiste diagnose te stellen wordt aangetast.

Vr 27 september 2019 | 23:01 House

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Two Stories. House wordt gevraagd om te spreken tijdens de carrièredag op de lokale school. Nadat hij de leerlingen uit het vijfde leerjaar heeft geschokt met zijn expliciete medische verhalen, wordt hij ontboden op het bureau van de schooldirecteur. Twee leerlingen bieden House gratis relatieadvies aan.

Do 26 september 2019 | 22:46 House

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. You Must Remember This. Een serveerster zakt op het werk in elkaar en ze raakt verlamd. In het ziekenhuis wordt haar revalidatie bemoeilijkt door de jarenlange wrok die ze jegens haar oudere zus koestert. Ook Taub wordt op de proef gesteld, wanneer Foreman hem helpt tijdens de voorbereidingen van een medisch examen. Ondertussen ontdekt House Wilsons geheime compagnon wanneer hij zijn vriend weer op de datingmarkt wil helpen.

Wo 25 september 2019 | 22:45 House

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Family Practice. Wanneer Cuddy's moeder Arlene wordt opgenomen in het Princeton-Plainsboroziekenhuis, wil ze niet dat House haar behandelt. Maar op vraag van Cuddy doen House en zijn team dit stiekem toch en ze ontdekken zo enkele geheimen die Arlene en haar andere dochter voor Cuddy verborgen hielden. De onethische aanpak van deze zaak houdt Masters meer bezig dan gewoonlijk. Ondertussen neemt Taub een halftijdse baan aan als medisch adviseur bij Rachels broer, een advocaat.

Di 24 september 2019 | 22:20 House

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Carrot or Stick. Een militaire stagiair en zijn drilsergeant vertonen dezelfde eigenaardige symptomen. Nadat ze in het Princeton-Plainsboroziekenhuis worden binnengebracht, gaan House en zijn team op zoek naar de oorzaak van hun klachten. Ondertussen wordt er een compromitterende foto van Chase op het net gepost en helpt House Cuddy met de inschrijving van haar dochtertje Rachel in een prestigieuze kleuterschool.

Ma 23 september 2019 | 22:42 House

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Larger Than Life. Nadat een schijnbaar gezonde man een vrouw redt die op de sporen valt in een metrostation, stort hij in elkaar. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis, waar hij nog enkele aanvallen krijgt. Dr. House en zijn team gaan op zoek naar de oorzaak van de aanvallen. House probeert een etentje met Cuddy en haar eigenzinnige moeder te vermijden.

Vr 20 september 2019 | 22:36 House

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Small Sacrifices. Een man wordt in het ziekenhuis binnengebracht nadat hij zich zoals Jezus liet kruisigen. Cuddy heeft House nog steeds niet vergeven voor zijn leugen en ze wil dat hij meegaat naar het huwelijk van een collega. Op het huwelijk neemt Wilsons relatie met Sam een onverwachte wending. Ook Taub worstelt met huwelijksperikelen: hij verdenkt zijn vrouw ervan vreemd te gaan.

Do 19 september 2019 | 22:48 House

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. A Pox on Our House. Nadat een tiener tijdens een duikvakantie een 200 jaar oude medicijnfles in handen krijgt, wordt ze naar het ziekenhuis overgebracht met symptomen die wijzen op een pokkenbesmetting. House moet tijdens haar behandeling een moeilijke beslissing nemen die zijn eigen leven in gevaar brengt. Ondertussen ontfermen Wilson en Sam zich over een jonge kankerpatiënt.

Wo 18 september 2019 | 22:46 House

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Office Politics. House werft op aandringen van Cuddy de hoogbegaafde geneeskundestudente Martha M. Masters aan. Hij legt haar meteen op de rooster en probeert haar de morele waarden die ze op school mee kreeg uit het hoofd te praten. Ondertussen doet Martha haar best om mee te draaien met het team terwijl er een diagnose moet gesteld worden over een politieke campagnemanager die op mysterieuze wijze met leverproblemen en tijdelijke verlamming te kampen krijgt.

Di 17 september 2019 | 22:38 House

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unplanned Parenthood. House en zijn team staan voor een raadsel wanneer ze een pasgeboren baby met ademhalingsmoeilijkheden en leverproblemen behandelen. Ondertussen vraagt Cuddy House om op haar tweejarige dochtertje Rachel te passen, maar er loopt een en ander fout tijdens het babysitten en House roept noodgedwongen de hulp van Wilson in.

Ma 16 september 2019 | 22:35 House

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Massage Therapy. House en zijn team doen een onverwachte ontdekking over een patiënte die na onophoudelijk braken naar het ziekenhuis wordt gebracht. Tijdens het onderzoek krijgt het team versterking van de vervangster van Thirteen, die niet direct in goede aarde valt bij House. Ondertussen moeten House en Cuddy hun eigen persoonlijke gewoonten opgeven om dichter naar elkaar toe te groeien.

Vr 13 september 2019 | 22:32 House

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unwritten. Een schrijfster van populaire kinderboeken krijgt een beroerte net voor ze zelfmoord wil plegen. House en zijn team proberen haar te overtuigen om zich te laten behandelen en opnieuw voor het leven te kiezen, maar de dingen zijn niet wat ze lijken. Ondertussen gaan House en Cuddy op double date met Wilson en zijn vriendin.

Do 12 september 2019 | 22:51 House

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Selfish. Een 14-jarig meisje stort in tijdens een skateboardwedstrijd. Wanneer haar lichaam enige tijd later een donorlong afstoot, komen haar ouders voor een moeilijke beslissing te staan. Ondertussen vertelt House aan zijn team dat hij een relatie heeft met Cuddy.

Wo 11 september 2019 | 22:48 House

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Now What?. De dag nadat House een patiënt verloor, komt hij niet opdagen op het werk. Wilson maakt zich zorgen en gaat hem thuis opzoeken. Ondertussen genieten House en Cuddy van elkaars gezelschap en tasten ze de mogelijkheden van een relatie tussen hen beiden af. Zijn hun gevoelens voor elkaar sterk genoeg om House zijn stemmingswisselingen te overwinnen?

Di 10 september 2019 | 23:17 House

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Help Me. House, Cuddy en de hulporganisaties verstrekken medische hulp aan de slachtoffers van een ingestort huis. House vindt een vrouw die nog onder het puin ligt. Brandweerlui doen er alles aan om haar been te redden, maar wanneer er een tweede instorting plaatsvindt, lijkt dat niet meer zo eenvoudig. Ondertussen probeert het team van House in het ziekenhuis uit te zoeken wat er mis is met de man die het ongeluk veroorzaakte. Als klap op de vuurpijl vertelt Cuddy House dat ze gaat trouwen en dat nieuws valt niet bij iedereen in goede aarde.

Ma 9 september 2019 | 22:42 House

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Baggage. Tijdens een sessie met dr. Nolan vertelt House het verhaal van een vrouw die aankomt in het ziekenhuis van Princeton Plainsboro. Ze lijdt aan een onverklaarbare ziekte, maar ze is ook haar geheugen kwijt. House probeert de mysterieuze ziekte op te lossen, maar hij helpt haar ook in de zoektocht naar haar identiteit.

Vr 6 september 2019 | 22:33 House

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Choice. Een toekomstige bruidegom raadpleegt House omdat hij geheimen uit een vorig huwelijk niet kan verwerken. Zijn vrouw in spe wil, alvorens met hem te trouwen, antwoord krijgen op verschillende vragen. Terwijl het gefrustreerde team een oplossing probeert te bieden aan dit jonge koppel, brengt House extra tijd door met zijn Princeton Plainsboro- collega's.

Do 5 september 2019 | 22:47 House

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Open and shut. Het team van House neemt de zaak aan van Julia, die een open relatie heeft met haar man. Na een afspraak met een van haar vriendjes belandt ze in het ziekenhuis. Hoe complex de hele zaak ook lijkt, het hele team is verbouwereerd door het geluk van Julia. Ondertussen test House de relatie van Wilson en Sam.

Wo 4 september 2019 | 22:47 House

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Knight Fall. House en zijn team ontfermen zich over 'Sir William', een ridder die in elkaar zakte op een jaarbeurs en deel uitmaakt van een afgesloten gemeenschap. Leden van deze gemeenschap houden zich strikt aan de regels en de idealen van de renaissance. Foreman en Thirteen brengen een bezoek aan het middeleeuws dorp waar William woont. Wanneer ze ontdekken dat iedereen er middeleeuwse eetgewoonten op nahoudt, groeit het vermoeden dat William het slachtoffer van een bacteriële voedselvergiftiging is geworden. Ondertussen besluit Wilson zijn relatie met zijn ex-vrouw Sam een tweede kans te geven, tot grote ergernis van House.

Di 3 september 2019 | 22:49 House

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lockdown. Een pasgeboren baby verdwijnt uit zijn wieg in het Princeton-Plainsboro-ziekenhuis. Cuddy besluit het volledige gebouw meteen af te sluiten. Niemand mag het ziekenhuis nog binnen of buiten. Terwijl de politie elke kamer zorgvuldig controleert, brengt House de avond door in de kamer van een stervende patiënt. Die had House destijds gevraagd om zijn onderzoek te leiden, maar hij weigerde. Nu is het echter te laat om hem te redden. Ook Chase en Cameron brengen enkele uren in dezelfde kamer door.

Ma 2 september 2019 | 22:44 House

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Black hole. De 17-jarige Abby verliest het bewustzijn na het drinken van vodka op een schooluitstap. Een hartprobleem, verergerd door het drankmisbruik van het meisje, zou aan de oorzaak van haar toestand kunnen liggen. Het team van House twijfelt tussen een bacteriële infectie en een zeldzame schimmelinfectie in haar hartkamer. Om een beter beeld te krijgen van haar aandoening, overwegen House en co. een echotest uit te voeren, maar de kans bestaat dat die een hartaanval zou veroorzaken.

Vr 30 augustus 2019 | 22:48 House

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Private Lives. Een jonge vrouw die alle intieme details van haar privéleven op een blog publiceert, wordt in het ziekenhuis opgenomen met mysterieuze blauwe plekken in haar aangezicht. Een urinetest wijst bovendien uit dat er problemen met haar nieren zijn. Via het online-dagboek van de vrouw probeert het team van House allerhande symptomen te herkennen, die een diagnose van haar toestand mogelijk moeten maken. Ondertussen ontdekken House en Wilson enkele duistere geheimen van elkaar.

Do 29 augustus 2019 | 22:45 House

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. 5 to 9. Dr. Lisa Cuddy heeft dagelijks de handen meer dan vol met House, maar vandaag wordt haar geduld pas écht op de proef gesteld. Ze krijgt af te rekenen met de ontevreden Dr. Hourani, verzekeringsafgevaardigde Eli Morgan, die dreigt het contract met het ziekenhuis op te zeggen, en de advocaat van een patiënt wiens duim ongevraagd opnieuw aan zijn hand werd bevestigd en die de medische kosten voor deze ingreep weigert te betalen. Daarnaast loopt ook niet alles op wieltjes in haar privéleven.

Wo 28 augustus 2019 | 22:46 House

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Moving the Chains. Daryl Barylett, een getalenteerde footballspeler, gaat door het lint op de training. Zijn plotse woede-uitbarsting zou wel eens een medische oorzaak kunnen hebben, al vermoedt House dat zijn agressie eerder met het gebruik van steroïden te maken heeft. Die theorie wordt door de toxicologische tests van de spoeddienst weerlegd. Ondanks de negatieve testresultaten is House helemaal niet overtuigd dat Daryl clean is. Ondertussen probeert Foreman te achterhalen of hun patiënt recent hersenschade heeft opgelopen.

Di 27 augustus 2019 | 22:57 House

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Remorse. House en zijn team ontfermen zich over Valerie, een bijzonder aantrekkelijke zakenvrouw die met hevige pijnscheuten in haar oor kampt. Haar uiterlijk is zowat de enige reden voor House om deze zaak aan te nemen. Ook de andere mannen in zijn team zijn meteen door hun bevallige patiënte gecharmeerd. Thirteen hekelt de oppervlakkigheid van haar collega's en is vastberaden verder te kijken dan Valeries uiterlijke schoonheid.

Ma 26 augustus 2019 | 22:38 House

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Down Low. Wanneer drugdealer Mickey in elkaar zakt tijdens het afhandelen van een belangrijke deal, wordt hij door zijn kompaan Eddie naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. Mickey is bijzonder karig met het geven van persoonlijke informatie, waardoor House en zijn team op ouderwets detectivewerk zijn aangewezen om te achterhalen aan welke aandoening hij lijdt. Is zijn toestand te wijten aan een cocaïneverslaving of is er een andere oorzaak?

Vr 23 augustus 2019 | 22:33 House

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wilson. Wilson gaat jagen met Tucker, een ex-patiënt. Deze uitstap is een jaarlijkse traditie om Tuckers overwinning in de strijd tegen kanker te vieren. Plots verliest Tucker echter elk gevoel in zijn arm. Dit zou kunnen wijzen op een beroerte of een terugkeer van de kanker. Testen in het Princeton Plainsboro-ziekenhuis doen echter vermoeden dat de oorzaak elders moet worden gezocht. Wanneer Wilson een koortsblaasje op de lip van Tuckers vriendin opmerkt, denkt hij dat zijn vriend een virus heeft opgelopen. House is het niet eens met Wilsons diagnose. Hij is ervan overtuigd dat Tucker opnieuw kanker heeft. Hij wil er zelfs geld op verwedden.

Do 22 augustus 2019 | 22:31 House

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ignorance Is Bliss. Wetenschapper Jimmy Sidas is een genie, maar hij kiest er bewust voor om als koerier te werken. Hij wil niet leven met de druk die een job in de wetenschap met zich mee zou brengen. Hij is liever gelukkig dan briljant. Op een dag komt Jimmy tot de vaststelling dat hij zijn naam niet meer kan schrijven. Hij wordt opgenomen met allerlei vreemde symptomen. House en zijn team nemen het onderzoek voor hun rekening. Ondertussen probeert House ook nog een breuk te forceren tussen Cuddy en haar vriend Lucas.

Wo 21 augustus 2019 | 22:29 House

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Teamwork. Pornoacteur Hank Hardwick verliest het bewustzijn op de set van zijn nieuwste film. Hij heeft te kampen met zware oogpijn en wordt meteen naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. House staat te popelen om deze zaak te onderzoeken. Zodra Cuddy hem zijn dokterslicentie teruggeeft, kan hij opnieuw aan de slag gaan. Maar door het plotse vertrek van Cameron en Chase heeft hij enkel Foreman om hem te assisteren bij zijn zoektocht naar de oorzaak van Hardwicks toestand.

Di 20 augustus 2019 | 22:40 House

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Known Unknowns. Een groep tienermeisjes dringt stiekem een rockconcert binnen. De drummer van de groep neemt twee van hen, Jordan en Phoebe, mee naar de backstageruimte. Wanneer de meisjes opnieuw samenkomen, zwellen Jordans handen en voeten plots op en valt ze flauw. Dokter House besluit het meisje te behandelen, maar ze is niet volledig eerlijk over wat er die avond is gebeurd.

Ma 19 augustus 2019 | 23:02 House

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Brave Heart. Het team van House onderzoekt een roekeloze politiedetective wiens vader, grootvader en overgrootvader allen op 40-jarige leeftijd aan een mysterieuze hartkwaal stierven. Maar er zijn geen symptomen die doen vermoeden dat hem hetzelfde lot wacht. Precies daarom is House er niet op gebrand deze zaak onder de loep te nemen. Intussen wordt Chase achtervolgd door de Dibala-zaak.

Vr 16 augustus 2019 | 22:40 House

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Instant Karma. Een steenrijke zakenman brengt zijn ernstig zieke zoontje naar het Princeton Plainsboroziekenhuis en eist dat Dr. House zich over de zaak ontfermt. De man is ervan overtuigd dat de mysterieuze maagaandoening van zijn zoon een straf is voor zijn persoonlijk financieel succes en hij overweegt zijn leven drastisch om te gooien om zijn zoon te redden. Ondertussen bereiden Foreman en Chase zich voor op een presentatie in de Dibala-zaak.

Do 15 augustus 2019 | 22:32 House

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Tyrant. President Dibala - een bijzonder controversieel Afrikaans politicus - wordt opgenomen in het Princeton Plainsboro-ziekenhuis. House heeft zijn dokterslicentie nog niet terug, dus officieel heeft Foreman de leiding over dit onderzoek. Diens sterk uitgedunde team is niet bepaald gelukkig met de komst van de gewetenloze dictator. Ze hebben er moeite mee om een man te verzorgen die persoonlijk verantwoordelijk is voor tal van misdaden tegen de mensheid in zijn eigen land. Ondertussen probeert Wilson het bij te leggen met een lastige buurman.

Wo 14 augustus 2019 | 22:29 House

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Epic Fail. House keert eindelijk terug naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis. Hij verrast vriend en vijand door aan te kondigen dat hij grote veranderingen in zijn leven zal doorvoeren. Een daarvan is de zoektocht naar een nieuwe, minder stressvolle job. Foreman neemt voorlopig zijn taken over. Samen met zijn team heeft hij alle moeite van de wereld om een diagnose te stellen voor een patiënt die er niet aan kan weerstaan om zijn symptomen op het internet te plaatsen.

Di 13 augustus 2019 | 23:03 House

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Broken (part 2). House is er nog altijd niet in geslaagd om ontslagen te worden uit het psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft zich ondertussen neergelegd bij de behandelingswijze van Dr. Nolan en raakt steeds meer geïntrigeerd door Lydia, een familielid van een van zijn medepatiënten. Haar bezoekjes zijn steevast het hoogtepunt van zijn dag. House deelt een kus met haar, maar wanneer duidelijk wordt dat ze getrouwd is, besluit hij haar af te schepen. Een van beiden is immers gedoemd om vroeg of laat gekwetst te worden.

Ma 12 augustus 2019 | 22:57 House

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Broken (part 1). House ontwaakt in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft een pijnlijke ontwenning van zijn verslaving aan pijnstillers ondergaan, maar voelt zich nu beter en wil het ziekenhuis verlaten. Dr. Nolan vindt het nog te vroeg om hem opnieuw aan de slag te laten gaan. House legt zich neer bij de beslissing van de arts en besluit zich verder te laten behandelen om zo snel mogelijk zijn ontslag uit de kliniek te krijgen. In werkelijkheid wil hij het medisch personeel en zijn medepatiënten zo hard op de zenuwen werken dat ze hem ontslaan.

Vr 9 augustus 2019 | 22:36 House

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Both Sides Now. Scotts hersenhelften zijn in twee gesplitst, waardoor zijn linker- en rechterhelft niet meer met elkaar kunnen communiceren. Zijn rechterhand blijkt zo zijn eigen willetje te hebben gekregen, wat tot vreemde toestanden leidt. House neemt de leiding van het diagnostisch doktersteam opnieuw over en start het onderzoek. Hij voelt zich als herboren nu hij is afgekickt van de pijnstillers. Ook zijn stomende nacht met dr. Cuddy heeft hier zeker iets mee te maken. Wanneer dr. Cuddy echter verklaart niets meer te willen dan een werknemer-werkgever relatie, probeert House haar voor zich te winnen door haar op stang te jagen. Hij ontdekt echter dat niets is wat het lijkt. Ondertussen lopen ook dr. Chase en dr. Cameron slechtgeluimd rond nu het sperma van Camerons dode echtgenoot hun trouwplannen in de war stuurde.

Do 8 augustus 2019 | 22:35 House

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Under My Skin. Penelope, de ster van het balletgezelschap, stort in op het podium en heeft ademhalingsproblemen. Ze wordt toegewezen aan dr. House, maar die voelt zich niet in staat om een onderzoek te leiden. Onder toezicht van dr. Wilson doet hij echter toch zijn uiterste best, maar de hallucinaties van Amber spelen hem te veel parten. Terwijl Dr. House een diagnose voor zichzelf probeert te stellen, is het doktersteam dus op zichzelf aangewezen om Penelopes leven en carrière te redden. Dr. Chase steekt een handje toe bij de risicovolle behandelingen, maar hij is er zelf ook niet helemaal bij. Zijn verloofde, dr. Cameron, wil namelijk het ingevroren sperma van haar dode echtgenoot bewaren.

Wo 7 augustus 2019 | 22:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House Divided. Dr. House heeft amper geslapen sinds de dood van dr. Kutner. Daardoor krijgt hij levendige hallucinaties van Wilsons overleden vriendin Amber. De aanwezigheid van Amber lijkt een troef voor hem. Amber geeft House namelijk toegang tot de donkerste hoekjes van zijn geheugen en gidst hem door het onderzoek van de dove Seth, die last heeft van luide knallen in zijn oor. Ze helpt hem zelfs dr. Chases vrijgezellenavond te organiseren. Maar dan komt House in de problemen. Onder invloed van Amber bezorgt hij Seth ongewild een hoorimplantaat. En ook de vrijgezellenavond eindigt in mineur.

Di 6 augustus 2019 | 22:26 House

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Saviors. Milieuactivist Doug valt neer en kan zich niet meer bewegen. Dr. Cameron wil er zeker van zijn dat dr. House deze zaak aanneemt. Daarom stelt ze haar vakantie met dr. Chase uit. Chase denkt echter dat er andere redenen zijn voor dit uitstel. House profiteert van de situatie om Cameron met het onderzoek te belasten. Zelf is hij druk bezig met het onderzoeken van Wilsons mysterieuze dieet. Ondertussen gaat het van kwaad naar erger met patiënt Doug, wiens radeloze vrouw het hem erg kwalijk neemt dat hij het milieu boven zijn eigen zoon verkiest.

Ma 5 augustus 2019 | 22:40 House

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Simple Explanation. Charlotte en Eddie zijn twee oudere, liefhebbende gepensioneerden. Eddie lijdt echter aan longkanker en is stervende. Plots stort Charlotte, die altijd voor Eddie gezorgd heeft, zelf in. Terwijl haar toestand verslechtert, blijft die van Eddie op onverklaarbare wijze stabiel. Dr. House en zijn team staan dus tegenover twee medische mysteries. Deze verbleken echter bij een onverwacht verlies voor het doktersteam. Iedereen is van zijn melk, vooral dr. House. Hij stort zich dan maar op waar hij goed in is: de puzzel oplossen die niemand opgelost krijgt.

Vr 2 augustus 2019 | 22:37 House

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Locked In. Lee kan zijn lichaam niet meer bewegen, enkel zijn ogen functioneren nog. Vanuit zijn ziekenhuisbed ontdekt hij dat hij met zijn fiets tegen een open autoportier knalde en hersendood werd verklaard. Daar is dr. House, die toevallig in het bed naast Lee terecht kwam na een motorongeluk, het echter niet mee eens. Het lock-in-syndroom lijkt hem meer waarschijnlijk. Om zijn gelijk te bewijzen, laat hij Lee bij wijze van communicatie knipperen met zijn ogen en zet hij zijn doktersteam aan de slag om de mogelijke oorzaak van zijn hersenschade te achterhalen. Vooral Taub zal zijn best moeten doen: House dreigt hem immers te ontslaan wegens een gebrek aan motivatie. Ondertussen probeert Wilson uit te vissen waarom House in het geheim met zijn motor naar New York was gereden.

Do 1 augustus 2019 | 22:33 House

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Here Kitty. Zwarte kat Debbie slaapt enkel bij stervende mensen. Wanneer de kat bij verpleegster Morgan komt slapen, gelooft die dat ook haar laatste uren geslagen zijn. Voor Houses ogen veinst ze een aanval. Aangezien House is geïntrigeerd door het mysterie van de doodskat, besluit hij Morgan op te nemen in het ziekenhuis. Dit ondanks Cuddy's vraag Morgan zo snel mogelijk te ontslaan. Terwijl House voluit experimenteert met de kat en Kutners bijgeloof, wordt Morgan echter echt ziek. Taub worstelt met financiële problemen. Hij hoopt dat een oude schoolkennis hem misschien een kans kan geven om opnieuw een succesvol leven op te bouwen.

Wo 31 juli 2019 | 22:29 House

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Social Contract. Op een belangrijk zakendiner begint Nick Greenwald plots ongewild zijn diepste gedachten te delen met zijn tafelgenoten. Dit blijkt echter slechts één symptoom te zijn. Dr. House en zijn team kunnen de zoektocht naar de onderliggende oorzaak beginnen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, aangezien Nick altijd meteen zegt wat in hem opkomt. Vooral zijn gezin lijdt zwaar onder zijn kwetsende, en vaak ook beledigende, waarheden. In een poging om iets te verbergen voor House, neemt Wilson het daarentegen minder nauw met de waarheid. Deze haalt dan ook alles uit de kast om te weten te komen wat er met zijn beste vriend aan de hand is.

Di 30 juli 2019 | 22:40 House

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Softer Side. Tiener Jackson werd geboren met een genetische afwijking, waardoor hij zowel vrouwelijke als mannelijke cellen heeft. Als hij na een basketbalwedstrijd ineenzakt, brengen zijn ouders hem onmiddellijk naar het Princetonziekenhuis. Ze vragen wel aan het doktersteam diens interseksualiteit te verzwijgen. Terwijl Thirteen het hier moeilijk mee heeft, gaat House overal gewillig mee akkoord. Hij is zowaar in een goed humeur, wat Wilson en Cuddy achterdochtig maakt. Foreman en Thirteen vinden het vreemd dat Taub en Kutner er eerder dan House achter komen dat ze nog steeds een relatie hebben.

Ma 29 juli 2019 | 23:21 House

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unfaithful. House stelt Foreman en Thirteen een ultimatum: of één van hen neemt ontslag, of ze beëindigen hun relatie. In afwachting van hun beslissing besluit hij een blik te werpen op een onderzoek dat snel afgehandeld kan worden. Pastoor Danny wordt met hallucinaties in het ziekenhuis opgenomen. Wanneer diens teen plots afsterft, beseft het doktersteam dat er meer aan de hand is. Dr. Taub gaat ervan uit dat de complicaties te maken hebben met de veelbesproken reputatie van de patiënt. In het verleden werd hij immers beschuldigd van pedofilie. Tussen de onderzoeken door spelen House en Cuddy een schizofreen spelletje met als inzet een uitnodiging tot de Joodse naamceremonie van baby Rachel.

Vr 26 juli 2019 | 23:29 House

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Greater Good. De beroemde ex-kankeronderzoekster Dana Miller wordt opgenomen in het Princeton Hospital. Ze gaf haar levensreddende job op om haar eigen geluk na te kunnen streven. Dat zet Dr. Taub en Dr. Wilson aan het denken. Terwijl Dr. House de oorzaak van Dana's ernstige inwendige bloedingen probeert te achterhalen, ondervindt hij weerstand van de op wraak beluste Dr. Cuddy. Bovendien moet hij met een gehalveerd team werken, want Dr. Foremans goedbedoelde beslissing heeft desastreuze gevolgen voor Thirteen.

Do 25 juli 2019 | 22:41 House

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Big Baby. Dr. Cuddy heeft moeite om een band met haar pleegbaby op te bouwen en besluit meer tijd met haar door te brengen. Cameron neemt wat dagelijkse taken van haar over, waaronder House in het oog houden. Meteen ontstaat er een kat-en-muisspelletje tussen House en Cameron. Dat komt echter niet ten goede van kinderverzorgster Sarah, die plots bloed begon te spuwen en flauwviel in haar klas. Ondertussen worstelt Foreman met een ethisch dilemma: hij wil Thirteen helpen, maar zo zou hij dan wel de resultaten van de klinische proeven vertekenen.

Wo 24 juli 2019 | 22:39 House

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de financiële zaken van Dr. House. In ruil vraagt zij Dr. House om de toestand van patiënt Jeff onder de loep te nemen. Jeff heeft voortdurend ondraaglijke pijn en probeerde meermaals zelfmoord te plegen. Dr. House kan hiervan meespreken, zelf lijdt hij ook onder de onophoudelijke pijn in zijn been. De pijn verlichten door een bad te nemen is echter geen optie: de waterleiding in zijn huis is stuk. Bovendien kan hij niet rekenen op de hulp van Dr. Cuddy: het combineren van haar job met het pleegmoederschap blijkt moeilijker dan verwacht. Ondertussen probeert Thirteen Dr. Foreman te ontwijken, maar die geeft niet zo gemakkelijk op en tracht haar te overhalen om samen iets te gaan eten.

Di 23 juli 2019 | 22:32 House

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een schooloptreden valt de gepeste, zestienjarige Natalie onverklaarbaar flauw. Dr. Cuddy en Dr. Kutner voelen zich, elk voor hun eigen redenen, persoonlijk aangesproken en doen er alles aan om het onderzoek tot een goed einde te brengen. De spanning tussen Dr. House en Dr. Cuddy is echter nog steeds te snijden, wat zich afzet op het humeur van Dr. House. Dr. Wilson daagt hem dan ook uit om, omwille van het aankomende kerstfeest, voor één keer eens aardig te zijn tegen zijn patiënten. Ondertussen tikt Thirteen Dr. Foreman op de vingers over zijn omgang met de andere Huntingtonpatiënten tijdens de klinische proeven.

Ma 22 juli 2019 | 23:02 House

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Let Them Eat Cake. Tijdens de opnames van een infomercial over natuurlijk en gezond fit worden, stort fitnessgoeroe Emmy in. Dr. Taub ontfemt zich over haar, aangezien de andere teamleden andere zaken aan hun hoofd hebben. Zo begint Thirteen aan de klinische proeven voor de ziekte van Huntington onder leiding van Dr. Foreman. Ze heeft het echter moeilijk om de confrontatie met andere Huntington-patiënten aan te gaan. Dr. House is dan weer druk bezig met het boycotten van de renovaties van Dr. Cuddy's bureau.

Vr 19 juli 2019 | 22:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Last Resort. In het Princeton Plainsboro Teaching Hospital zitten de wachtzalen vol en Jason is ten einde raad. Om eindelijk zijn diagnose te krijgen, gijzelt hij Dr. House, Thirteen, een verpleegster en enkele patiënten. Het ziekenhuis wordt ontruimd en een speciale politie-eenheid komt ter plaatse. Onder schot gehouden door Jason heeft Dr. House geen andere keuze dan Jasons eisen in te willigen. Zo brengt hij echter de andere gijzelaars in groot gevaar.

Do 18 juli 2019 | 22:38 House

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Emancipation. Een 16-jarige arbeidster begint bloed te spuwen op de werkvloer. Aangezien ze op zo'n jonge leeftijd al geruime tijd zelfstandig is, denken Dr. House en zijn team meteen aan drugs en daarbijhorende hartproblemen. Het team komt echter dingen te weten over het meisje die een heel ander licht werpen op de zaak. Ondertussen heeft Dr. House geen oren naar Dr. Foremans plannen zijn assistentie te verlenen bij een aantal klinische testen.

Wo 17 juli 2019 | 22:31 House

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The itch. Een man met ernstige pleinvrees wordt ziek. Hij durft zijn woning niet te verlaten, dus gaat het team op huisbezoek. Wanneer zijn conditie achteruit gaat, bedenkt het team een plan om hem toch naar het ziekenhuis te krijgen. Cameron en Chase werken ondertussen aan hun relatie en House wordt helemaal gek van de jeuk.

Di 16 juli 2019 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy. Een alleenstaande vader heeft last van black-outs en slaapwandelen. Wanneer Thirteen en Dr. Taub hem volgen tijdens een van zijn slaapwandelsessies, blijkt hij onbewust drugs te gaan kopen. De drugs kunnen er echter niet de oorzaak van zijn dat Jerry plots begint bloed te zweten. Ondertussen kijkt Dr. Cuddy uit naar de geboorte van haar baby. De adoptie is echter zeer tegen de zin van Dr. House en hij doet er dan ook alles aan om haar van gedachten te doen veranderen. Hij lijkt daarin te slagen als er plots complicaties opduiken met Bekka, de biologische moeder. Dr. Cuddy wordt voor een hartverscheurende keuze gesteld.

Ma 15 juli 2019 | 22:59 House

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lucky Thirteen. Na een wild feestje krijgt Thirteens onenightstand, Spencer, een aanval in haar appartement. Eenmaal in het ziekenhuis blijkt dat de mix van XTC en alcohol daar niets mee te maken heeft. Dr. House ziet zijn kans schoon om Thirteen te jennen en ontfermt zich over de patiënt. Terwijl Spencers nieren en longen bezwijken, krijgt Thirteen het zwaar te verduren. Ondertussen herneemt privédetective Lucas in opdracht van Dr. House zijn onderzoek naar Dr. Wilson. Hij ontdekt iets wat Dr. House niet verwacht had.

Vr 12 juli 2019 | 22:44 House

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wanneer de moeder van dr. House belt om hem te vertellen dat zijn vader is overleden, is het team met stomheid geslagen door de gelatenheid van de dokter. Dr. Cuddy en dr. Wilson hebben echter zo hun eigen methode om hem te dwingen de begrafenis bij te wonen. Ondertussen wordt Nicole, een alcoholiste die in China op zoek ging naar haar biologische ouders, binnengebracht in het Princeton Hospital. In China werd ze behandeld voor SARS, maar deze ziekte stemt niet volledig overeen met de symptomen. Dr. House leidt het onderzoek via de telefoon, tot hij op weg naar de begrafenis samen met dr. Wilson wordt gearresteerd.

Do 11 juli 2019 | 22:43 House

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Adverse events. Brandon is een getalenteerd schilder, maar zijn laatste schilderij ziet er wat vreemd uit. Iets vertekende zijn zicht. Toch is er niets te zien op de hersenscans en zijn de tests op drugs negatief. Terwijl het doktersteam de oorzaak van Brandons symptomen probeert te achterhalen, pakt dr. House graag uit met de gênante details die privédetective Lucas over zijn teamleden te weten kwam. Vooral de informatie over dr. Taubs vrouw vindt hij interessant. Lucas is dan weer eerder geïnteresseerd in de verschijning van dr. Cuddy en spitst zich met veel plezier op haar doen en laten toe.

Wo 10 juli 2019 | 22:44 House

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Not cancer. Vier verschillende mensen, enkel verbonden door dezelfde orgaandonor, storten in. De enige overlevende is muzikant Frank. Vreemd genoeg lijken de oorzaken van hun instorting niets te maken te hebben met de getransplanteerde organen. Wanneer Frank toch sterft, lijkt Apple, een vijfde persoon die een orgaan kreeg van de sinistere donor, gedoemd. Alle sporen leiden naar kanker, maar volgens Dr. House is het geen kanker.

Di 9 juli 2019 | 22:37 House

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Dying changes everything. Twee maanden na de dood van Amber keert dokter Wilson terug naar het Princeton Plainsboro Teaching Hospital. Hij heeft Ambers dood echter nog steeds niet kunnen verwerken en besluit zijn ontslag in te dienen. Als de assistente van een gekende feministe plots hallucinaties krijgt tijdens een meeting, weigert House haar zelf te behandelen. Zo probeert hij Wilson onder druk te zetten om op zijn beslissing terug te komen. Thirteen ziet de staking van House staking als haar grote kans om zich te bewijzen, maar het team heeft twijfels over haar visie.

Ma 8 juli 2019 | 22:42 House

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wilson's Heart. Amber is er erg aan toe: haar nieren zijn zwaar beschadigd bij het busongeval en haar hartslag is veel te hoog. Om haar hart niet verder te belasten, besluiten House en Wilson het stil te leggen en haar lichaamstemperatuur met ijs te verlagen. Met de tijd die ze hiermee winnen, kunnen ze op zoek gaan naar de oorzaak van haar aandoening. De juiste diagnose stellen bij een patiënt zonder hartslag is echter allesbehalve gemakkelijk. Bovendien gaat het om iemand die ze goed kennen.

Vr 5 juli 2019 | 22:40 House

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House's Head. House raakt betrokken bij een zwaar busongeval. Hij heeft een ernstige hersenschudding opgelopen en kan zich amper iets herinneren van het ongeval. Toch is hij er van overtuigd dat hij iemand op de bus zag met levensbedreigende symptomen. Ondanks de ernst van zijn eigen verwondingen, weigert House te rusten voor hij heeft achterhaald welke passagier er ziek is.

Do 4 juli 2019 | 22:47 House

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Living the Dream. Wanneer House merkt dat zijn favoriete soapacteur zich vreemd gedraagt op tv, besluit hij de man te kidnappen voor een onderzoek. Pas na lang aandringen stemt de acteur in met een oogtest, die de oorzaak van zijn troebel zicht moet achterhalen. Ondertussen krijgt dokter Cuddy een onverwachte inspectie over de vloer.

Wo 3 juli 2019 | 22:47 House

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No more Mr Nice Guy. Het verplegend personeel van het Plainsboro Princetonziekenhuis is in staking. Daardoor moeten House en zijn collega's aan de slag op de spoedafdeling. House merkt een man op die opvallend vriendelijk blijft tegen de artsen, hoewel hij al uren op een consultatie wacht. House is ervan overtuigd dat de vriendelijkheid van de man een symptoom is van een ernstige, mysterieuze ziekte.

Di 2 juli 2019 | 22:15 House

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Don't ever change. Een 38-jarige vrouw wordt onwel tijdens haar huwelijksfeest. Het team van House ontdekt dat ze zich nog maar zes maanden geleden heeft bekeerd tot het joodse geloof en dat ze voordien verslaafd was aan heroïne. Ondertussen is House vastbesloten om Wilsons relatie met Amber tot op het bot uit te spitten.

Ma 1 juli 2019 | 23:32 House

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Frozen. Dokter Cate Milton bevindt zich op de Zuidpool wanneer ze plots zwaar ziek wordt. Door de barre weersomstandigheden kan ze niet geëvacueerd worden. Via een rechtstreekse webcamverbinding moeten House, Foreman en Wilson de juiste diagnose proberen te stellen. Ze denken eerst aan een nierprobleem, maar dan krijgt hun patiënte plots zware ademhalingsproblemen. Ondertussen geeft House zijn team de opdracht ervoor te zorgen dat hij kabeltelevisie krijgt.

Vr 28 juni 2019 | 23:01 House

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. It's a Wonderful Lie. House heeft eindelijk de nieuwe leden van zijn team gekozen. Samen proberen ze te achterhalen wat er mis is met een vrouw die plotseling last kreeg van verlammingsverschijnselen. De toestand van de vrouw wordt met de dag slechter en House denkt dat ze belangrijke informatie achterhoudt. Ondertussen geeft House zijn eigen draai aan een kersttraditie.

Do 27 juni 2019 | 22:46 House

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Games. Dokter House moet van dokter Cuddy vaart zetten achter zijn zoektocht naar twee nieuwe teamleden. Om de vier overgebleven stagiairs een laatste keer op de proef te stellen, besluit hij punkrocker Jimmy Quidd uit de spoeddienst weg te halen. Die lijdt aan ernstige interne bloedingen, wat veroorzaakt kan zijn door zijn drugs- en alcoholmisbruik. Maar House is ervan overtuigd dat er een andere oorzaak is voor zijn toestand.

Wo 26 juni 2019 | 22:46 House

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. You Don't Want to Know. Een illusionist ontsnapt op het nippertje aan de dood tijdens een optreden. Hij krijgt een hartaanval in een watertank en wordt door twee stagiairs van House gered, die toevallig in de nachtclub aanwezig zijn. De stagiairs willen het onderzoek aan House voorleggen, maar die vindt de hartproblemen van de goochelaar niet interessant genoeg. In plaats daarvan geeft hij zijn team de opdracht het slipje van Cuddy te bemachtigen. De stagiair die daar in slaagt, mag twee van zijn collega's voor eliminatie nomineren. House zal een van hen ontslaan.

Di 25 juni 2019 | 23:11 House

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ugly. Een filmploeg maakt een documentaire over Kenny, een tiener met een zwaar misvormd gezicht. Hij staat op het punt geopereerd te worden door dokter Chase. Tijdens de ingreep krijgt Kenny een hartaanval en kan hij maar net worden gered. House besluit de zaak onder de loep te nemen, maar daar krijgt hij al snel spijt van. Het volledige onderzoeksproces zal immers op band worden vastgelegd door de cameracrew.

Ma 24 juni 2019 | 22:48 House

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Whatever it takes. Racepilote Casey Alfonso verliest het bewustzijn na afloop van een belangrijke dragrace. Hoewel het er sterk naar uitziet dat ze enkel lijdt aan uitdroging door de extreme hitte, geeft House zijn team de opdracht niets aan het toeval over te laten en de vrouw te onderzoeken. Zelf wordt House door de CIA gevraagd om de vermoedelijke vergiftiging van een geheim agent onder de loep te nemen. De CIA is echter bijzonder karig met achtergrondinformatie over de man en diens laatste missie, waardoor House onorthodoxe onderzoeksmethodes moet aanwenden om zijn diagnose te stellen...

Vr 21 juni 2019 | 22:43 House

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Mirror, mirror. Nog voor House en zijn medewerkers een patiënt met ernstige ademhalingsproblemen kunnen behandelen, verrast dokter Cuddy hen met de mededeling dat ze dokter Eric Foreman opnieuw heeft aangenomen. Hij kan niet ontslagen worden en zal House en zijn stagiairs voortaan nauwlettend in de gaten houden. House is daar allesbehalve gelukkig mee en besluit Cuddy het leven zuur te maken. Ondertussen wordt duidelijk dat hun patiënt er erger aan toe is dan ze dachten: zijn bloed is aan het stollen. Bovendien blijkt hij het gedrag en de persoonlijkheid na te bootsen van iedereen die hij ontmoet.

Do 20 juni 2019 | 22:26 House

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Guardian Angels. De 24-jarige Irene Walesa wordt het ziekenhuis binnengebracht met stuiptrekkingen en hallucinaties. Ze beweert overleden mensen te kunnen zien en met hen te kunnen communiceren. House geeft zijn team van stagiairs de opdracht enkele tests uit te voeren. Wanneer die negatief blijken te zijn en de hallucinaties blijven toenemen, zitten de artsen met de handen in het haar. House weigert te geloven dat de vrouw daadwerkelijk geesten kan zien en besluit zich met de zaak bezig te houden.

Wo 19 juni 2019 | 22:46 House

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. 97 Seconds. Voor het onderzoek van de 37-jarige rolstoelpatiënt Thomas Stark, die bij het oversteken van de weg plots flauwviel, verdeelt House de tien overgebleven kandidaten in twee groepen. Bovendien staat hij aan de grond genageld wanneer een van zijn patiënten zich in zijn praktijk probeert te elektrocuteren. Die beweert achteraf dat hij een week voordien betrokken was bij een auto-ongeval en 97 seconden klinisch dood werd verklaard.

Di 18 juni 2019 | 23:05 House

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Right Stuff. Een 30-jarige gevechtspilote roept de hulp in van dokter House nadat ze in een vluchtsimulator het gevoel kreeg dat ze geluiden kon zien. Ze biedt hem 50.000 dollar aan om haar te helpen en zijn onderzoek geheim te houden. Ze komt immers in aanmerking voor een belangrijke NASA-missie en vreest door haar aandoening aan de kant geschoven te worden. House besluit al zijn stagiairs in te schakelen om de juiste diagnose te stellen.

Ma 17 juni 2019 | 22:27 House

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Alone. Als een kantoorgebouw instort, moet House met spoed een jonge vrouw behandelen die de ramp heeft overleefd. Door haar ernstige verwondingen kan ze alleen nog communiceren door te knipperen met haar ogen. Cuddy oefent druk uit op House en vindt dat hij een nieuw team moet samenstellen. Hij heeft daar geen zin in en bespreekt zijn theorieën met de conciërge. Maar langzamerhand realiseert House zich dat hij deze patiënt niet in zijn eentje kan genezen.

Vr 14 juni 2019 | 23:01 House

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Human Error. Twee Cubaanse vluchtelingen - Esteban en Marina Hernandez - riskeren lijf en leden om per boot de Verenigde Staten te bereiken. Aan de kustwacht die hen uit het water plukt, vragen ze een ontmoeting te regelen met dokter House. Marina is ernstig ziek, maar in haar thuisland slaagden artsen er niet in een precieze diagnose te stellen. House en zijn collega's kennen echter niet veel meer geluk. Ondertussen heeft de werking van Houses team zwaar te lijden onder Foremans nakende vertrek. Maar in plaats van in te praten op Foreman, gaat House de confrontatie aan met Chase. Hij besluit hem te bedanken voor bewezen diensten.

Do 13 juni 2019 | 22:27 House

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The jerk. House en zijn team onderzoeken de onhandelbare zestienjarige schaakkampioen Nate Harrison. De tiener maakt het team het leven zuur tijdens hun onderzoek. Foreman ontdekt dat iemand zijn sollicitatiegesprek met het New York Mercy Hospital heeft afgezegd. Hij verdenkt House, maar die blijft halsstarrig ontkennen.

Wo 12 juni 2019 | 22:47 House

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Resignation. Een 19-jarig meisje hoest bloed op tijdens haar karateles. In het ziekenhuis vinden de dokters niets dat interne bloedingen kan veroorzaken. Ze raakte niet geblesseerd tijdens de training en al haar organen lijken perfect te werken. Hoe meer tests House zijn team laat uitvoeren, hoe meer hij ervan overtuigd is dat hun jonge patiënte een mysterieuze infectie heeft opgelopen. Maar hij heeft geen bewijzen om zijn diagnose kracht bij te zetten. Ondertussen houdt Forman voet bij stuk. Hij neemt ontslag.

Di 11 juni 2019 | 22:42 House

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Family. Wilson roept de hulp in van House wanneer het tienjarige broertje van een leukemiepatiënt amper enkele dagen voor zijn cruciale beenmergtransplantatie plots ziek blijkt te zijn. Zolang de jongen ziek is, kan hij niet geopereerd worden. De tijd dringt voor zijn broer. House en zijn collega's moeten tot het uiterste gaan om de ziekte zo snel mogelijk op te sporen én te genezen. De eerste symptomen wijzen op een infectie, maar zolang die niet doorbreekt, kunnen de artsen van het Plainsboroziekenhuis geen precieze remedie voorschrijven. House besluit daarom het ziekteproces te versnellen.

Ma 10 juni 2019 | 22:17 House

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House training. Een 28-jarige vrouw verliest het bewustzijn tijdens een kaartspelletje op straat en wordt naar House en zijn team gebracht. Foreman is ervan overtuigd dat de vrouw drugsverslaafd is, ook al bewijzen toxicologische tests het tegendeel. Wanneer er andere zorgwekkende symptonen opduiken, moet hij zijn diagnose bijstellen. De situatie van de vrouw wordt een persoonlijke aangelegenheid voor Foreman.

Vr 7 juni 2019 | 22:28 House

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Act your age. Dokter House onderzoekt de zesjarige Lucy, die met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis wordt opgenomen. House en zijn collega's staan verstomd wanneer ze ontdekken dat het meisje een hartaandoening heeft die nagenoeg uitsluitend bij bejaarden voorkomt. De symptomen van de ziekte worden al snel gevolgd door nog meer ouderdomsverschijnselen, zoals slecht zicht en reuma. Aanvankelijk denkt het team van House aan een infectie of een bijzonder vroege vorm van reuma, maar deze hypotheses worden van tafel geveegd wanneer het meisje plots getroffen wordt door een beroerte.

Do 6 juni 2019 | 22:33 House

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Airborne. Terwijl House en Cuddy een medische conferentie in Singapore bijwonen, neemt Wilson tijdelijk de taken van zijn collega over. Hij onderzoekt een 58-jarige vrouw die met stuiptrekkingen wordt opgenomen. De vrouw blijkt net terug te zijn van een reis naar Caracas, waar ze een tatoeage liet zetten, drugs gebruikte en seks had met een wildvreemde man.

Wo 5 juni 2019 | 22:40 House

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fetal position. Rockfotografe Emma Sloan is vijf maanden zwanger wanneer ze een beroerte krijgt. Vlak nadat ze in het ziekenhuis wordt opgenomen, ontdekt House dat haar nieren niet naar behoren functioneren. Uit een scan blijkt dat er iets mis is met haar baby. Maar om precies te achterhalen wat er aan de hand is, stelt House voor om de foetus volledig te verdoven, zodat er een MRI-scan kan genomen worden. Dokter Cuddy heeft haar twijfels bij deze risicovolle ingreep.

Di 4 juni 2019 | 22:14 House

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Top secret. House onderzoekt een 34-jarige oorlogsveteraan die beweert dat hij het Golfoorlogsyndroom heeft. Hoewel House weinig geloof hecht aan zijn verhaal, is hij bijzonder geïnteresseerd in de zaak. Hij herkent diens gezicht immers uit een droom. De symptomen van de patiënt doen aanvankelijk vermoeden dat hij kanker heeft.

Ma 3 juni 2019 | 22:47 House

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Half-wit. House behandelt de 35-jarige Patrick Obyedkov, een muzikaal genie. Tijdens zijn laatste pianoconcert verstijfden zijn vingers. De krampen in zijn vingers worden gevolgd door oncontroleerbare aanvallen en ernstige hartritmestoornissen. Scans brengen interne bloedingen aan het licht en doen vermoeden dat de rechterhelft van Patricks hersenen aan het afsterven is.

Vr 31 mei 2019 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Insensitive. Op een koude winteravond wordt de auto van de jonge Hannah Morgenthal en haar moeder gegrepen door een vrachtwagen. House vermoedt dat Hannah aan een zeldzame ziekte lijdt, waardoor ze geen pijn kan voelen. Hij wil een biopsie op haar zenuwstelsel laten uitvoeren, maar stuit hierbij op verzet van Wilson.

Do 30 mei 2019 | 22:40 House

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Needle in a Haystack. Tiener Stevie Lipa komt tijdens een vrijpartij in zijn wagen in ademnood. Bij een scan komen er onverklaarbare interne bloedingen aan het licht. Terwijl House en zijn team op zoek gaan naar de oorsprong van deze bloedingen, ontdekken ze dat hun patiënt afkomstig is uit een zigeurnerfamilie. Ondertussen vecht House een verbeten strijd uit met de nieuwe researcher van het ziekenhuis, dokter Julie Whitner. Als rolstoelpatiënte heeft zij recht op een parkeerplaats dichtbij de ingang. Hierdoor moet House zijn vertrouwde plek afstaan.

Wo 29 mei 2019 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. One Day, One Room. Cuddy is van mening dat House bij haar in het krijt staat en schrikt er daarom niet voor terug om hem voltijds in het ziekenhuis in te schakelen. House probeert daar op alle mogelijke manieren onderuit te komen: tijdens zijn spreekuur krijgt hij immers voortdurend mensen over de vloer die hem lastigvallen met allerlei oninteressante kwaaltjes. Cuddy slaagt er echter toch in hem te overtuigen aan de slag te gaan. House behandelt een hele reeks patiënten met seksueel overdraagbare ziekten en ontdekt hierbij toevallig dat een van hen, een jonge vrouw, het slachtoffer is van een verkrachting. Hij vraagt Cuddy om een psycholoog in te schakelen, maar daar wil de vrouw niet van weten: ze wil haar verhaal enkel aan House vertellen.

Di 28 mei 2019 | 22:47 House

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Words and Deeds. House en zijn collega's onderzoeken Derek Hoyt, een brandweerman die last heeft van desoriëntatie en voortdurend beeft. House vermoedt dat de aandoening een hormonale oorsprong heeft en begint een behandeling om de mannelijke menopauze tegen te gaan. Maar Hoyt reageert allergisch op de hormooninjecties en krijgt een woede-uitbarsting die Cameron bijna fataal wordt. Ondanks de ernst van de zaak ziet House zich genoodzaakt het onderzoek voorlopig uit handen te geven terwijl hij zich in een rehabilitatiekliniek laat opnemen. Terwijl hij afkickt van zijn verslaving aan pijnstillers, houden Chase, Foreman en Cameron hem op de hoogte van Hoyts toestand. Het gaat van kwaad naar erger met hun patiënt : hij wordt getroffen door een reeks hartaanvallen.

Ma 27 mei 2019 | 22:34 House

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Merry Little Christmas. Dokter House krijgt een voorstel van politieagent Michael Tritter. Wanneer hij bekent verslaafd te zijn aan pijnstillers en zichzelf aanmeldt in een rehabilitatiekliniek, wordt er geen verder gevolg gegeven aan het politieonderzoek dat tegen hem loopt. Een veroordeling kan House missen als kiespijn. Ondanks de dreiging van een gevangenisstraf en een mogelijke schorsing van zijn dokterslicentie, blijft House echter zijn onschuld verdedigen en hij stuurt de agent wandelen. House stort zich op het onderzoek van een 15-jarig meisje met dwerggroei, die aan mysterieuze longproblemen lijdt. Maar nog voor hij haar kan onderzoeken, wordt hij door Cuddy aan de kant geschoven. Zolang House de deal van Tritter niet aanvaardt, mag hij geen enkel onderzoek meer uitvoeren en krijgt hij geen pijnstillers meer.

Vr 24 mei 2019 | 22:32 House

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Finding Judas. De 6-jarige Alice schreeuwt zich de longen uit het lijf op een kermisattractie. Ze heeft buikpijn en wordt onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. House vermoedt dat het meisje last heeft van galstenen en uit een scan blijkt dat hij het bij het rechte eind heeft. House raadt aan haar galblaas te laten verwijderen, maar de moeder van het meisje denkt daar duidelijk anders over. Door de tussenkomst van een rechter vindt de operatie toch plaats, maar al snel treden er complicaties op. Ondertussen blijft politieagent Michael Tritter druk zetten op de collega's van House. Door hun bankrekeningen te blokkeren wil hij hen dwingen uit de biecht te klappen over hun baas.

Do 23 mei 2019 | 22:38 House

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Whac-A-Mole. De 18-jarige Jack wordt naar het ziekenhuis gebracht na een hartaanval en heftig braken. House denkt al snel te weten wat hem mankeert en daagt zijn team uit de diagnose te stellen. Rechercheur Tritter maakt het Wilson onmogelijk zijn vak uit te oefenen, in de hoop een wig te drijven tussen hem en House.

Wo 22 mei 2019 | 22:44 House

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Son of Coma Guy. House vermoedt dat er iets mis is met Kyle, een jonge twintiger wiens vader Gabe al tien jaar in coma ligt. House heeft namelijk ontdekt dat de jongeman bepaalde bewegingen niet opmerkt. De arts besluit hem aan een eenvoudige test te onderwerpen. Alle symptomen wijzen in de richting van een erfelijke ziekte, maar er blijkt nog meer aan de hand te zijn. House wil zijn patiënt uithoren over de medische geschiedenis van zijn familie, maar krijgt hiertoe niet de kans omdat Kyles toestand er snel op achteruitgaat.

Di 21 mei 2019 | 22:20 House

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Que sera sera. Een man van 270 kilo, George Hagel, wordt in coma aangetroffen in zijn appartement en overgebracht naar het ziekenhuis. Om de precieze oorzaak van zijn toestand te achterhalen, moeten House en zijn collega's allerlei standaardproeven uitvoeren. Maar dat blijkt al snel onmogelijk door de zwaarlijvigheid van hun patiënt. Hoewel hun opties beperkt zijn, onderwerpt het artsenteam de hersenen van George aan een MRI-scan. Tijdens het scanneronderzoek ontwaakt hun patiënt echter. Nu hij volledig bij bewustzijn is en de artsen nog altijd geen verklaring hebben gevonden voor de mysterieuze coma, besluit George zichzelf genezen te verklaren en het ziekenhuis te verlaten. Zover laat dokter Cameron het echter niet komen: ze treft drastische maatregelen om zijn vertrek te verhinderen.

Ma 20 mei 2019 | 22:40 House

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fools for love. Dokter House onderzoekt Tracy Dawson, een 20-jarige vrouw die met ademhalingsmoeilijkheden en buikpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen nadat zij en haar echtgenoot Jeremy het slachtoffer werden van een gewelddadige overval. Tracy wordt eerst onderworpen aan een test die moet uitwijzen of haar symptomen niet veroorzaakt werden door stress. Maar nog voor de artsen dit onderzoek kunnen afronden, stuikt haar man Jeremy in elkaar in de observatieruimte. Hoewel de klachten van het jonge koppel niet volledig identiek zijn, vermoeden House en zijn team dat ze aan dezelfde aandoening lijden.

Vr 17 mei 2019 | 22:31 House

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lines in the sand. Een autistische jongen blijft maar luid schreeuwen zonder dat daar een reden voor lijkt te zijn. Omdat andere artsen niet achter de oorzaak kunnen komen, gaat House op onderzoek uit. Cuddy heeft een verandering aangebracht aan het kantoor van House. Hij weigert het nog langer te gebruiken en gaat op zoek naar een nieuwe ruimte.

Do 16 mei 2019 | 22:38 House

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Informed Consent. House moet noodgedwongen teruggrijpen naar zijn wandelstok, maar hij lost geen woord tegen zijn collega's over de pijn die in zijn been is teruggekeerd. Hij spitst zijn aandacht volledig toe op zijn nieuwe patiënt, de 71-jarige Ezra Powell, een befaamd wetenschapper die met ernstige ademhalingsproblemen in het ziekenhuis werd opgenomen. House laat zijn team onmiddellijk enkele tests uitvoeren om Powells hart en longen te controleren. Die leveren hen echter geen precieze diagnose op. Ondertussen gaat de toestand van de man snel achteruit.

Wo 15 mei 2019 | 22:46 House

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Cane and Able. Dokter House denkt nog altijd dat hij een verkeerde diagnose heeft gesteld bij zijn vorige patiënt. Hierdoor heeft zijn ego een serieuze knauw gekregen. De pijn in zijn rechterbeen is bovendien teruggekeerd, maar dat probeert hij zo goed mogelijk te verstoppen voor zijn collega's. House besluit zich vol overgave op een nieuwe zaak te storten: de 7-jarige Clancy wordt in het ziekenhuis opgenomen met rectale bloedingen en beweert ontvoerd en gemarteld te zijn door aliens.

Di 14 mei 2019 | 23:11 House

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Meaning. Dokter House is volledig hersteld van de verwondingen die hij twee maanden geleden opliep bij de schietpartij en hij gaat opnieuw aan de slag in het ziekenhuis. Hij barst van de energie en besluit zijn aandacht te verdelen over twee verschillende onderzoeken. Zijn eerste bezoek brengt hij aan Caren, een 26-jarige vrouw die vanaf haar nek verlamd raakte bij het uitvoeren van een yoga-oefening. Op de scans en foto's vinden de artsen echter geen enkele aanleiding voor de verlamming terug.

Ma 13 mei 2019 | 22:42 House

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No reason. House behandelt Vince, een patiënt met een gezwollen tong. Tijdens een interne bespreking van deze zaak stormt er plots een woedende ex-patiënt zijn bureau binnen. De man haalt een pistool boven en schiet hem in koelen bloede neer. House overleeft de aanslag op zijn leven, maar weigert de voorgeschreven rustperiode in acht te nemen. Vanuit zijn ziekenbed zet hij zijn onderzoek naar Vince's mysterieuze aandoening verder. Dat hij ondertussen de kamer moet delen met de man die hem om het leven wou brengen, maakt het hem er niet makkelijker op. Terwijl hij Vince's onderzoek op de voet volgt, ontdekt hij dat er iets niet klopt: sinds de schietpartij is de pijn in zijn been plots verdwenen.

Vr 10 mei 2019 | 22:58 House

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Who's Your Daddy?. House loopt een oude bekende tegen het lijf in de gangen van het Princeton-ziekenhuis: zijn voormalige collega-muzikant Crandall. Die vertelt hem dat zijn zestienjarige dochter Leona in het ziekenhuis werd opgenomen. Leona is een slachtoffer van orkaan Katrina en lijdt sindsdien aan zware hallucinaties en hartritmestoornissen. House besluit haar onderzoek voor zijn rekening te nemen, ondanks zijn vermoeden dat het meisje gelogen heeft over haar band met Crandall en haar verblijfplaats gedurende de afgelopen maanden. De waarheid achterhalen is cruciaal bij het behandelen van haar aandoening.

Do 9 mei 2019 | 22:39 House

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Forever. Kara Mason is een jonge moeder die een onverklaarbare aanval krijgt terwijl ze haar zoontje Mikey een bad geeft, waardoor het kind bijna verdrinkt. Beiden belanden op de afdeling van dokter House en zijn team. Alles wijst erop dat de vrouw de aanval veinsde. Ondertussen gaat Foreman opnieuw aan de slag. Tot ieders verbazing heeft zijn bijna-doodervaring van hem een nieuw mens gemaakt: hij gaat niet langer in discussie om zijn gelijk te halen, iets wat dokter House mateloos stoort.

Wo 8 mei 2019 | 22:46 House

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 2). Na de dood van de politieagent denkt ook Foreman dat zijn laatste uur is geslagen. House wil zo snel mogelijk een autopsie uitvoeren op het lijk van de agent, maar dokter Cuddy vreest dat hierdoor nog meer mensen worden blootgesteld aan de mysterieuze, besmettelijke ziekte en ze stelt haar veto. Foreman weigert af te wachten tot zijn collega's een precieze diagnose hebben gesteld. Hij heeft zich verzoend met zijn lot en belt zijn vader op om zijn laatste uren met hem te kunnen doorbrengen.

Di 7 mei 2019 | 23:14 House

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 1). Een politieagent raakt levensgevaarlijk gewond bij de achtervolging van een verdachte en hij wordt in kritieke toestand opgenomen in het Princeton-ziekenhuis. De artsen staan voor een raadsel: ondanks het feit dat hun patiënt een schotwonde in het hoofd heeft opgelopen, kan hij niet stoppen met lachen. Bloedtesten kunnen geen duidelijkheid brengen waarom de man in een euforische toestand verkeert. Naarmate de uren verstrijken gaat het van kwaad naar erger met de agent : hij wordt gekweld door helse spierpijnen en verliest zijn gezichtsvermogen. Maar dat is nog niet alles: plots begint ook dokter Eric Foreman dezelfde symptomen te vertonen.

Ma 6 mei 2019 | 23:30 House

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House vs. God. Wanneer de 15-jarige gebedsgenezer Boyd met brandende maagpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen, besluit House hem te onderzoeken. De jongen beweert met God te kunnen praten. House vermoedt dat de tiener louter een sluwe oplichter met bijzonder veel mensenkennis is. Maar wanneer Boyd een van Wilsons terminale kankerpatiënten aanraakt en haar tumor enkele dagen later kleiner blijkt te zijn, dreigt ook hij zijn mening te moeten herzien.

Vr 3 mei 2019 | 22:15 House

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Sleeping dogs lie. De 25-jarige Hannah heeft al tien dagen geen oog meer dichtgedaan. In een wanhopige poging de slaap te vatten, neemt ze al haar slaappillen in. Hierdoor belandt ze op de spoedafdeling van het Princeton-ziekenhuis. Aanvankelijk wordt voor haar mysterieus slaapprobleem gedacht aan een oogziekte. Wanneer de vrouw plots te kampen krijgt met bloedingen, blijkt dat een verkeerde diagnose. Hannahs toestand gaat zienderogen achteruit en het wordt stilaan duidelijk dat ze een dringende levertransplantatie moet ondergaan. Een donor is snel gevonden: haar vriendin en partner Max heeft dezelfde bloedgroep en stemt in met een transplantatie. Maar dan stuit het team van dokter House op cruciale informatie over de persoonlijke relatie van de twee vrouwen, die Hannahs overlevingskansen zwaar kan beïnvloeden.

Do 2 mei 2019 | 22:41 House

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. All in. Het Princetonziekenhuis organiseert een pokertoernooi voor het goede doel. House besluit de speeltafel onmiddellijk te verlaten wanneer hij hoort dat er net een zesjarige jongen op de spoedafdeling werd binnengebracht. Bepaalde symptomen doen hem immers sterk denken aan een zaak die hij twaalf jaar geleden behandelde. Toen slaagde hij er niet in het leven van een bejaarde patiënt te redden, maar hij is vastberaden de ziekte geen tweede dodelijke slachtoffer te laten maken. De eerste testresultaten ontkrachten zijn theorie echter.

Wo 1 mei 2019 | 22:46 House

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Safe. De opstandige tiener Melinda komt in het ziekenhuis omdat ze geïnfecteerd is geraakt na een harttransplantatie, ondanks haar verblijf in een steriele kamer. Ze raakt verlamd en is in levensgevaar. House en zijn team moeten bemiddelen tussen Melinda, haar vriend en Melinda's overbeschermende moeder. House en Wilson zijn ondertussen druk bezig hun nieuwe woonsituatie te verbeteren.

Di 30 april 2019 | 22:36 House

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Clueless. House en zijn team buigen zich over een nieuwe patiënt die ademhalingsklachten heeft gekregen na een actief rollenspel met zijn vrouw in de slaapkamer. De symptomen wijzen op een metaalvergiftiging, maar tests geven een ander resultaat. Ondertussen is Wilson bij House ingetrokken en dat verloopt wat stroefjes.

Ma 29 april 2019 | 22:19 House

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Sex kills. House behandelt de zestiger Henry, die met spoed een nieuw hart nodig heeft. Vanwege zijn leeftijd krijgt hij geen prioriteit op de transplantatielijst. House zet zijn zinnen op een orgaandonor die is overleden aan een mysterieuze, onbekende ziekte. Het hart van deze vrouw is afgekeurd voor donatie. Als House de doodsoorzaak weet te ontdekken, kan hij met haar hart mogelijk toch het leven van Henry redden.

Vr 26 april 2019 | 22:36 House

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Skin Deep. Een jong fotomodel is ingestort tijdens een modeshow en House ontdekt dat het meisje heroïne gebruikt. Hij laat haar afkicken, maar ze wordt alleen maar zieker. Het model blijkt een groot geheim te hebben. Een andere, mannelijke patiënt heeft veel oestrogeen in zijn lichaam en ervaart de zwangerschap van zijn vrouw levensecht, inclusief misselijkheid en weeën. House krijgt steeds meer pijn in zijn been en Wilson hoopt dat dat op herstel duidt.

Do 25 april 2019 | 22:48 House

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Afleiding. Tiener Adam wordt met ernstige brandwonden opgenomen in het Princeton ziekenhuis. De bloedtesten tonen aan dat er iets aan de hand is met zijn hersenen. House en zijn team moeten creatief te werk gaan omdat ze hun conventionele onderzoeksmethoden niet kunnen toepassen op het zwaarverbrande lichaam van Adam. Ondertussen is House vastbesloten te bewijzen dat de nieuwe medicatie tegen migraine, samengesteld door zijn aartsrivaal uit zijn studententijd, niet werkt. House neemt het geneesmiddel zelf, met alle gevolgen van dien.

Wo 24 april 2019 | 22:46 House

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Need To Know. House en zijn team onderzoeken een jonge huisvrouw, die probeert zwanger te worden en oncontroleerbare spasmes heeft. Als de artsen in de buurt van de diagnose komen, blijkt maar weer dat iedereen liegt. Cameron durft het resultaat van de hiv-test niet onder ogen te zien. De relatie tussen House en Stacy is sterker geworden na hun verblijf in Baltimore.

Di 23 april 2019 | 23:02 House

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Failure to Communicate. Journalist Fletcher Stone struikelt tijdens het afscheidsfeest van zijn uitgever en stoot zijn hoofd tegen de tafel. Naderhand kraamt hij wartaal uit. Fletcher wordt door zijn collega's naar het Princetonziekenhuis gebracht. Aangezien House en Stacy de stad uit zijn, staan Foreman, Chase en Cameron er alleen voor. Het trio bekvecht erop los en probeert de onmogelijke zinsconstructies van Fletcher te ontcijferen. Wanneer er zich vocht in zijn longen ophoopt, wordt het een strijd tegen de klok.

Ma 22 april 2019 | 22:35 House

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Deception. Gregory House brengt de dag door op de renbaan. Hij ontmoet er Anica, een leuke jonge vrouw met een vlotte babbel. Terwijl ze in spanning de paardenraces volgen, krijgt Anica opeens een aanval. House laat haar meteen naar het Princeton Ziekenhuis overbrengen. Hij en zijn team ontdekken dat Anica al heel wat dokters heeft geraadpleegd en dat voor tal van ziekten. De diagnose ligt dan ook voor de hand: Anica lijdt aan het Münchhausensyndroom, een mentale afwijking waarbij de patiënt medische klachten verzint of zichzelf verwondt om medische zorg en aandacht te krijgen.

Vr 19 april 2019 | 22:39 House

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Mistake. Kayla is de trotse mama van twee dochters. Ze kijkt dan ook vol bewondering naar het schooltoneelstuk van haar oogappels. Plots schreeuwt ze het uit van de buikpijn. Het medisch team van dokter House slaagt er niet in haar leven te redden. Zes maanden later worden dokters House en Chase op het matje geroepen door juriste Stacy. Zij moet in opdracht van Cuddy uitzoeken of één van beide dokters een fout heeft gemaakt, die tot Kayla's dood heeft geleid. Stacy vermoedt dat Chase belangrijke informatie achterhoudt en dat House de ware toedracht van de feiten verbloemt. Een bijzondere tuchtcommissie wordt aangesteld om uit te pluizen welke dokter in de fout is gegaan en om de professionele strafmaat te bepalen.

Do 18 april 2019 | 22:44 House

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Jacht. Kalvin, een excentrieke homo, is besmet met het aidsvirus. Hij is er echter van overtuigd dat er nog een ander virus in zijn lichaam woekert. Kalvin laat zich niet afschepen door House en hij wacht de eigenzinnige dokter thuis op. Wanneer de jongeman het bewustzijn verliest na een tikje van Houses wandelstok, vertelt Kalvin aan dokter Cuddy dat House hem heeft aangevallen. House moet Kalvin onderzoeken en de feiten aan juriste Stacy voorleggen. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om Stacy thuis op te zoeken en hij probeert te achterhalen wat ze nog voor hem voelt. Ondertussen in het ziekenhuis hoest Kalvin besmet bloed op.

Wo 17 april 2019 | 22:41 House

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Spin. Profwielrenner Jeff kreeg ademhalingsproblemen tijdens een wedstrijd en wordt in het ziekenhuis opgenomen. Dokter House weigert Jeff te behandelen, omdat hij ervan overtuigd is dat de sportman doping gebruikt. Maar zodra Jeff toegeeft dat hij pepmiddelen heeft genomen, raakt House geïntrigeerd. Hij vermoedt dat er een luchtbel in Jeffs aderen zit, waardoor hij nauwelijks kan ademhalen. Dokter Cameron vindt het niet kunnen dat de wielrenner aanbeden wordt door duizenden fans, maar doping gebruikt om zijn prestaties te verbeteren. Ze staat voor een dilemma: het doktersgeheim respecteren of met de volledige waarheid naar de pers stappen.

Di 16 april 2019 | 22:42 House

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Daddy's Boy. De tiener Carnell Hall die net is afgestudeerd aan een prestigieuze universiteit, begint plotseling te schokken tijdens een feest. De jongen en zijn ouders blijken niet eerlijk tegen elkaar te zijn. Ondertussen kampt House zelf ook met familieproblemen: zijn ouders komen op bezoek en daar probeert House onderuit te komen.

Ma 15 april 2019 | 22:24 House

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. TB or Not TB. Dokter Sebastian Charles staat aan het hoofd van een internationale humanitaire organisatie, die strijdt tegen de verspreiding van tuberculose in Afrika. Tijdens een vurig pleidooi om extra fondsen te bekomen van een Amerikaanse medicijnenfabrikant, verliest Charles het bewustzijn. Hij wordt onmiddellijk overgebracht naar het Princeton ziekenhuis. Charles is er zeker van dat ook hij aan tuberculose lijdt, maar dokter House houdt er een andere mening op na.

Vr 12 april 2019 | 23:00 House

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Humpty Dumpty. De klusjesman van Cuddy valt van het dak. Zijn hand wordt paars en het lijkt erop dat deze aan het ontbinden is. House en Cuddy moeten snel actie ondernemen om de man te redden.

Do 11 april 2019 | 22:44 House

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Autopsy. Andie is een negenjarig meisje met kanker in een terminale fase. Ze slaat in paniek wanneer ze hallucineert in de badkamer. Haar behandelend arts, Wilson, vindt geen verklaring voor de waanbeelden en hij roept het advies van House in. Zijn team staat versteld van Andies uitzonderlijke moed en doorzettingsvermogen. Een dergelijke strijdlust bij een negenjarige vindt House echter verdacht. Hij vermoedt dat het een symptoom van een hersentumor is.

Wo 10 april 2019 | 22:42 House

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Acceptance. Een dag voor zijn executie krijgt de ter dood veroordeelde Clarence visioenen waarin al zijn slachtoffers opduiken. Hij kan deze confrontatie niet aan en verliest het bewustzijn. Dokter House is geïntrigeerd en hij probeert binnen de gevangenismuren een verklaring te vinden voor de veel te snelle hartslag van Clarence. Maar de medische zoektocht blijkt ingewikkelder dan gedacht en House laat hem overbrengen naar het Princeton Ziekenhuis. Dokter Cameron is hier niet over te spreken.

Di 9 april 2019 | 22:29 House

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Honeymoon. Stacy, de ex-vrouw van House, wil dat haar nieuwe echtgenoot Mark zich laat opnemen in het Princeton Ziekenhuis. Mark maakt zich echter sterk dat hij niets mankeert, waardoor dokter House een slinkse manier moet bedenken om de man te laten opnemen. De spanning tussen de twee grote ego's is te snijden en de sarcastische opmerkingen vliegen in het rond. Dit tot grote ergernis van Stacy, die de kerk in het midden probeert te houden.

Ma 8 april 2019 | 22:38 House

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Three Stories. Gregory House is de kluts kwijt wanneer zijn ex-vriendin Stacy hem opzoekt. Het wordt hem echter snel duidelijk dat ze niet voor hem als mens is gekomen. Haar echtgenoot is doodziek en heeft dringend hulp nodig. Dokter Lisa Cuddy heeft ook een verrassing voor de geniale dokter: hij moet een zieke professor vervangen en een lezing geven aan studenten geneeskunde. House laat hen de symptomen van drie patiënten bestuderen en geeft hen intrigerende inzichten in de geneeskunde en in zichzelf.

Vr 5 april 2019 | 22:37 House

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Love Hurts. House maakt zich op voor zijn afspraakje met Cameron, waarbij zijn collega's in het ziekenhuis hem nauwlettend in de gaten houden. Intussen komt er een jonge man binnen die vreemd gedrag vertoont. Door toedoen van House krijgt hij een beroerte.

Do 4 april 2019 | 22:40 House

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Kids. In het Princeton Ziekenhuis is het alle hens aan dek wanneer er meer dan duizend mensen voor de deur staan die mogelijk besmet zijn met hersenvliesontsteking. Alle artsen worden ingeschakeld en dit keer kan zelfs Gregory House niet ontsnappen. Hij is allesbehalve geïntrigeerd, tot hij een twaalfjarig meisje moet onderzoeken. Ze heeft alle symptomen van meningitis, maar dokter House vermoedt dat er meer aan de hand is. Dokter Cuddy geeft hem één uur om een diagnose te stellen. House heeft meer tijd nodig en hij schakelt Foreman en Chase in om op ingenieuze wijze dokter Cuddy urenlang te ontwijken. House haalt ook opgelucht adem wanneer medisch directeur Vogler ontslagen wordt en hij probeert dokter Cameron te overtuigen om terug aan de slag te gaan...

Wo 3 april 2019 | 22:44 House

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Babies & Bathwater. Tijdens een politiecontrole verliest de hoogzwangere Naomi het bewustzijn. De vrouw van 39 heeft al drie miskramen gehad en wil dit geen vierde keer meemaken. In het ziekenhuis komt ze op de afdeling van dokter House terecht. Hij vermoedt dat zijn patiënte een zwangerschapsvergiftiging heeft. Ondertussen is medisch directeur Vogler op zoek naar een manier om de controversiële dokter House te ontslaan. Dokter Wilson gaat tegen Vogler in, maar toch verrast de strenge baas alle leden van de raad van bestuur met zijn beslissing.

Di 2 april 2019 | 23:15 House

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Role Model. Senator Tom Wright droomt ervan om de eerste zwarte president van Amerika te worden. Tijdens een toespraak voor zijn verkiezingscampagne stuikt de man in elkaar en wordt hij in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis. Medisch directeur Vogler speelt het dossier door aan House én stelt de geniale dokter voor een ultimatum. House moet een speech voorbereiden ter lancering van Voglers nieuw farmaceutisch product. Als House weigert, wordt zijn dienst opgedoekt.

Ma 1 april 2019 | 23:27 House

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Heavy. Dokter House en zijn team staan voor een nieuw medisch raadsel wanneer een tienjarig meisje geveld wordt door een hartaanval. House denkt dat het hart van het zwaarlijvige kind gestopt is door een overdosis dieetpillen, maar al snel wordt duidelijk dat dit een foute diagnose is. De eigenzinnige dokter wordt door de directie onder druk gezet om één van zijn medewerkers aan de deur te zetten. Wanneer House na lang piekeren een naam doorgeeft aan directeur Vogler, komt die plots met een ander plan voor de dag.

Vr 29 maart 2019 | 22:19 House

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Mob Rules. De beruchte maffioso Joey Arnello besluit de kaarten van zijn 'familie' op tafel te leggen voor de rechter. Vlak voor zijn getuigenis, valt hij echter in zwijm. Dokter House krijgt een gerechtelijk bevel om bliksemsnel uit te zoeken of de bedreigde gangster al dan niet zijn inzinking veinst. House en zijn team onderzoeken alle mogelijkheden. Ondertussen probeert dokter Cuddy medisch directeur Vogler te overtuigen van House zijn kwaliteiten als dokter.

Do 28 maart 2019 | 22:43 House

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Control. Zakenvrouw Carly Forlano moet een belangrijke vergadering vroegtijdig stopzetten wanneer ze plots haar rechterbeen niet meer kan bewegen. Uit de eerste testen van dokter House en zijn team blijkt de 32-jarige Carly ontzettend veel pijn te hebben, maar is er niets mis met haar spierweefsel of haar beenderstelsel. De artsen besluiten vervolgens te onderzoeken of de vrouw kanker heeft, maar ook die testen geven geen uitsluitsel over de oorzaak van haar pijn. Tijdens een nieuw scanneronderzoek krijgt Carly plots zware ademhalingsproblemen en hevige pijnscheuten in de borststreek. Ondanks het feit dat de vloeistof die werd aangetroffen in de longen van de vrouw nog onderzocht moet worden, aarzelt dokter House geen seconde om zijn patiënte op de wachtlijst te plaatsen voor een harttransplantatie.

Wo 27 maart 2019 | 22:45 House

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Cursed. Gabriel Rilek is een twaalfjarige jongen die daags na een onschuldig spelletje met een ouijabord hevige koortsaanvallen en ademhalingsmoeilijkheden ontwikkelt. Hij denkt dat hij vervloekt is, maar dokter House houdt het op een longontsteking. House moet zijn diagnose echter bijstellen wanneer dokter Chase een mysterieuze huiduitslag ontdekt op de arm van de jongen. Gabriel vertelt de artsen dat hij enkele dagen voordien zijn arm heeft bezeerd toen hij met zijn vriendjes op een stoffige zolder zat. Een microscopisch onderzoek van de weefsels die Chase op de plaats van de valpartij heeft gevonden, wijst uit dat Gabriel besmet is met miltvuur.

Di 26 maart 2019 | 22:21 House

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Sports Medicine. Baseballspeler Hank Wiggen breekt zijn bovenarm tijdens de opnames van een reclamefilmpje voor een nationale drugpreventiecampagne. Dokter House vermoedt dat - gezien het veelbesproken drugverleden van Wiggen - het gebruik van verboden middelen aan de oorzaak van de breuk ligt. Wiggen houdt echter vol niet hervallen te zijn in zijn oude gewoonten. Om het recent gebruik van steroïden uit te sluiten, laat dokter House een urinestaaltje van de topsporter afnemen. De resultaten van dit onderzoek bevestigen de beweringen van Wiggen, maar wijzen uit dat hij met een onrustwekkend nierprobleem kampt.

Ma 25 maart 2019 | 22:41 House

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Detox. Terwijl Gregory House probeert te achterhalen waarom de inwendige bloeding van zijn zestienjarige patiënt niet stopt, daagt dokter Cuddy hem uit om een week lang geen pijnstillers te slikken. House beseft dat hij verslaafd is, maar aanvaardt de weddenschap zodra hij hoort dat de inzet een maand vakantie is. Hij krijgt het ontzettend moeilijk zonder zijn medicatie: hij vertoont afkickverschijnselen, hij neemt meer risico's dan gewoonlijk en hij neemt voor niemand een blad voor de mond.

Vr 22 maart 2019 | 22:33 House

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Histories. Een jonge vrouw verliest het bewustzijn tijdens een razzia in een discotheek en wordt in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht. Dokter Foreman is van mening dat de onhandelbare, dakloze vrouw haar aanvallen veinst om even een dak boven het hoofd te hebben. Haar toestand raakt een gevoelige snaar bij dokter Wilson en hij is vastbesloten om de angstige twintiger er bovenop te helpen. Foreman blijft argwanend, maar hij moet zijn wantrouwen aan de kant schuiven wanneer haar aanvallen levensbedreigend worden. House en zijn team staan voor een medisch raadsel, want ze kennen de identiteit van de vrouw niet en weten bijgevolg niets over haar medische achtergrond. Net wanneer House vermoedt dat de patiënte aan een besmettelijke hersenvliesontsteking lijdt, verdwijnt ze in het niet.

Do 21 maart 2019 | 22:41 House

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. D n r. De legendarische jazzmuzikant John Giles valt in zwijm tijdens een studio-opname. Hij wordt opgenomen in het Princetonziekenhuis en weet dat zijn spierziekte hem het leven zal kosten. Giles wil koste wat het kost een langzame, pijnlijke dood vermijden en ondertekent een document waardoor het de dokters verboden wordt hem te reanimeren. Dokter House gaat echter niet akkoord en redt Johns leven wanneer hij een hartstilstand krijgt. De arts wordt voor de rechter gedaagd, maar tot eenieders verbazing verbetert de gezondheidstoestand van de patiënt. Het team van House is met verstomming geslagen en probeert dit medisch raadsel te verklaren. Ondanks alles groeit de verstandhouding tussen House en de muzikant. Hij stemt in met een behandeling, maar dokter Cuddy houdt er een andere mening op na.

Wo 20 maart 2019 | 22:24 House

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Poison. Een student wordt tijdens de examenperiode getroffen door een mysterieuze vergiftiging. Dokter House en zijn team moeten uitzoeken welk virus of welke bacterie hiervoor verantwoordelijk is. House is ervan overtuigd dat drugs de oorzaak zijn, ondanks een negatieve drugtest. Hij stuurt Cameron en Chase naar het huis van de tiener om er verdovende middelen op te sporen. Wanneer de dokters terugkeren van een kale reis, wordt er een tweede slachtoffer binnengebracht met identieke symptomen. Dokter House moet snel het antwoord vinden op dit medisch raadsel, want de toestand van de jongens gaat snel achteruit.

Di 19 maart 2019 | 22:44 House

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Fidelity. Ed maakt zich zorgen omdat zijn echtgenote Elise al vier dagen uitgeput in bed ligt. Hoewel ze gemiddeld achttien uur aan één stuk slaapt, geraakt ze er maar niet bovenop. Elise wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze verschillende testen ondergaat. De resultaten geven geen uitsluitsel over de oorzaak van haar probleem en dus moet dokter House zich over de zaak buigen. Hij geeft de opdracht voor een nieuw bloedonderzoek en de zoveelste scan, maar die geven evenmin het antwoord op het neurologische probleem. Dokter House meent de sleutel van het medisch mysterie in handen te hebben als Elise begint te hallucineren en stelt de Afrikaanse slaapziekte als diagnose.

Ma 18 maart 2019 | 23:12 House

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Socratic Method. Een 38-jarige vrouw hoort stemmen in haar hoofd. Een jaar eerder is geconstateerd dat ze schizofreen is. Nu wordt ze opgenomen wegens scherpe pijn in haar been. Het blijkt dat ze een bloedprop heeft die richting haar organen gaat. House is gefascineerd door de zaak, vooral wanneer blijkt dat de vrouw bijzondere hulp krijgt van haar tienerzoon.

Vr 15 maart 2019 | 22:26 House

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Damned If You Do. Zuster Augustine heeft vreemde rode vlekken op haar handen en ze vermoedt dat het stigmata zijn. Gregory House heeft een andere diagnose. Hij stelt dat de non allergisch is voor het afwasmiddel dat ze gebruikt, geeft haar een pilletje en schrijft haar een zalfje voor. Hij moet echter onmiddellijk ingrijpen wanneer de non acute ademhalingsproblemen en hartkloppingen krijgt. Lisa Cuddy vermoedt dat de briljante House een medische blunder heeft gemaakt en ze geeft hem vierentwintig uur om de reden van de hartritmestoornissen te achterhalen.

Do 14 maart 2019 | 22:45 House

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Maternity. Drie pasgeboren baby's worden ziek. House gelooft dat er een epidemie is, maar Cuddy is niet overtuigd. Hij weet haar echter zo ver te krijgen dat hij enkele onderzoeken mag doen. Dan verslechtert de gezondheid van de baby's en heeft House nog maar één dag de tijd om de kinderen te redden.

Wo 13 maart 2019 | 22:30 House

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Occam's Razor. De 22-jarige Brandon verliest het bewustzijn tijdens een passionele vrijpartij met zijn vriendin en belandt op de spoedafdeling. Hij heeft een hele waslijst klachten: keelpijn, huiduitslag, buikpijn, koorts, misselijkheid en lage bloeddruk. Het scanneronderzoek brengt niets aan het licht en geen enkel ziektepatroon heeft zoveel symptomen. Brandon wordt bijgevolg doorverwezen naar dokter House, hoofd van de afdeling diagnostiek. Hij maakt zich sterk dat de patiënt sinusitis heeft in combinatie met een slecht werkende schildklier.

Di 12 maart 2019 | 22:34 House

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Paternity. Dr. Cameron verzint een list om House een tiener die wordt getergd door nachtmerries te laten onderzoeken. Hij ziet weinig in de zaak en stuurt de jongen en zijn ouders al snel weg, maar dan valt hem iets op. Hij besluit de tiener, die onlangs bij het sporten een klap op zijn hoofd kreeg, te onderzoeken. House denkt dat de jongen last heeft van stress, maar de ziekte blijkt veel ernstiger dan gedacht.

Wo 20 februari 2019 | 22:33 House

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Nobody's fault. Een lid van het team van House raakt gewond na een schermutseling met een patiënt. Dokter Walter Cofield, de mentor van Foreman, laat zijn licht over de zaak schijnen en probeert de ware reden achter het incident te achterhalen. Hij besluit House en zijn team volledig door te lichten.

Di 19 februari 2019 | 23:00 House

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Runaways. Het team behandelt een minderjarige patiënte die bovendien dakloos is. Wanneer haar symptomen verergeren, moeten ze tot een operatie overgaan. House heeft daarvoor echter ouderlijke toestemming nodig. Wanneer de moeder opdaagt, blijkt de moeder-dochterrelatie ingewikkelder dan gedacht en moet de moeder het verleden van zich afzetten om de beste beslissing te maken voor haar kind. Ondertussen heeft Taub moeite om een band te scheppen met zijn dochters en dreigt House de relatie tussen Foreman en een getrouwde vrouw te onthullen.

Ma 18 februari 2019 | 22:32 House

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Better half. House en zijn team krijgen te maken met een eigenaardige alzheimerpatiënt. De man ontsteekt om kleinigheden in een razernij en spuugt regelmatig bloed op. Ondertussen krijgt Wilson af te rekenen met een patiënte die beweert dat elke seksuele aantrekkingskracht uit haar huwelijk is verdwenen.

Vr 15 februari 2019 | 22:06 House

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Perils of Paranoia. Het team van House is gefascineerd door de zaak van een openbare aanklager die op het eerste gezicht aan een extreme vorm van angstaanvallen lijkt te lijden. Wanneer Adams en Park de woning van de man doorzoeken, ontdekken ze een verborgen arsenaal aan vuurwapens. Chase en Taub verdiepen zich in het privéleven van Foreman, terwijl Wilson geobsedeerd raakt om te bewijzen dat House iets verborgen houdt in zijn woning.

Do 14 februari 2019 | 22:25 House

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Dead & Buried. De toestand van een meisje met een allergische reactie verslechtert zienderogen. House heeft zich vastgebeten in de zaak van een overleden vierjarig jongetje en is tot alles bereid om de waarheid te achterhalen. Zelfs als dat betekent dat hij hiervoor opnieuw de cel in moet. Ondertussen stelt Park zich vragen bij het gedrag van Chase.

Wo 13 februari 2019 | 22:22 House

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Parents. Wanneer House en zijn team een tiener behandelen die dringend een beenmergtransplantatie nodig heeft, ontdekken ze een verontrustend familiegeheim. Taub heeft andere problemen aan zijn hoofd. Zijn ex-vrouw wil samen met hun dochter naar de andere kant van het land verhuizen. House zoekt naar manieren om van zijn elektronische enkelband verlost te geraken.

Di 12 februari 2019 | 23:33 House

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Confession. Chase en Taub keren terug bij het team. Bob Harris, een gerespecteerd en geliefd familieman, wordt plots ziek. Terwijl in het ziekenhuis naar een diagnose wordt gezocht, biecht hij al zijn duistere geheimen op, met alle gevolgen van dien voor zijn vrienden en familie. House probeert uit te zoeken of Taub wel degelijk de vader is van zijn twee dochtertjes.

Ma 11 februari 2019 | 23:19 House

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Risky Business. House behandelt een bedrijfsleider die ernstig ziek werd enkele dagen voor hij een belangrijke zakendeal moest afsluiten. House probeert de man te chanteren om zo extra fondsen te verkrijgen voor zijn afdeling. Foreman woont de disciplinaire zitting van Park bij. Adams doet een onthulling over haar verleden.

Vr 8 februari 2019 | 22:15 House

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Charity Case. House en Park krijgen te maken met Benjamin, een wel zeer vrijgevige patiënt die in elkaar stortte nadat hij een grote schenking deed aan een liefdadigheidsfonds. House denkt dat een diepere oorzaak aan de basis ligt van het altruïstische gedrag van de man. Wanneer Benjamin op de koop toe een orgaan aanbiedt om een andere patiënt te helpen, roept House de hulp in van Thirteen. House overtuigt dokter Adams om zijn team bij te staan.

Do 7 februari 2019 | 22:26 House

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Transplant. House, die voorwaardelijk vrij is, wordt door Foreman meegenomen naar Princeton Plainsboro om een patiënt te behandelen die dringend een longtransplantatie moet ondergaan. Tijdens de behandeling, die niet van een leien dakje loopt, krijgt House af te rekenen met een verlegen interim, het verlies van zijn vroegere team én de vijandigheid van Wilson.

Wo 6 februari 2019 | 22:27 House

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Twenty Vicodin. Er is een jaar voorbij sinds House met Wilsons wagen de woonkamer van Cuddy is binnengereden. Het grootste deel van die tijd heeft hij in de cel doorgebracht. Om voorwaardelijk vrij te komen, moet hij ervoor zorgen dat hij vijf dagen uit de problemen blijft. De omstandigheden zitten hem echter niet mee: hij krijgt het aan de stok met enkele medegevangenen.

Di 5 februari 2019 | 22:30 House

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Moving On. De bekende artieste Afsoun Hamidi wordt opgenomen in het ziekenhuis. Het team ontdekt dat de vrouw bezig is met een documentaire en dat heel wat van haar symptomen verzonnen zijn. Terwijl House de afweging maakt of een behandeling nodig is, komt hij in een situatie terecht die zijn relatie met Cuddy en Wilson definitief zou kunnen veranderen.

Ma 4 februari 2019 | 22:36 House

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. After Hours. Thirteen wordt verrast door een bezoek van een vriendin uit de gevangenis die dringend medische hulp nodig heeft. Ze is bang gearresteerd te worden en wil niet naar het ziekenhuis. Thirteen vraagt Chase om hulp. De experimentele medicijnen die House gebruikt, blijken levensgevaarlijke bijwerkingen te hebben. Taub krijgt verrassend nieuws van zijn vriendin.

Vr 1 februari 2019 | 22:45 House

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The fix. House gaat een weddenschap aan met Wilson over een bokswedstrijd. Wanneer de dokter de weddenschap verliest, krijgt hij van Wilson een dag de tijd om zijn schuld af te lossen. House raakt ervan overtuigd dat de bokser aan een aandoening lijdt die hem de zege heeft gekost. Terwijl House op zoek gaat naar bewijzen, probeert het team een bomdeskundige er terug bovenop te krijgen. House experimenteert met een nieuw medicijn.

Do 31 januari 2019 | 22:30 House

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Changes. House en zijn team gaan de uitdaging aan om een lottomiljonair die aan verschillende vormen van kanker lijdt, te behandelen. House vraagt zich af of het de nieuwe decadente levensstijl van de man is die zijn ziekte heeft veroorzaakt. Ondertussen dreigt Cuddy's moeder Arlene om het ziekenhuis te vervolgen. Foreman en Chase bekvechten met elkaar.

Wo 30 januari 2019 | 22:35 House

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Last Temptation. Masters staat voor een moeilijke keuze tijdens haar laatste dagen als student. Moet ze haar droom volgen en chirurg worden of moet ze ingaan op het exclusieve voorstel van House om zijn medische team definitief te versterken? Ondertussen onderzoekt het team de toestand van een 16-jarig meisje dat enkele dagen vooraleer ze de wereld zou rondzeilen in elkaar is gestuikt. Hoewel haar familie erop aandringt dat het meisje zo snel mogelijk te water kan gaan, neemt Masters een kordate beslissing.

Di 29 januari 2019 | 22:20 House

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Dig. House ontdekt dat Thirteen het voorbije half jaar in de gevangenis heeft doorgebracht en hij wil koste wat het kost weten voor welke misdaad ze schuldig werd bevonden. Het team krijgt te maken met een leraar die bloed ophoest. Wanneer ze het huis van de man doorzoeken, doen ze enkele schokkende ontdekkingen.

Ma 28 januari 2019 | 22:27 House

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fall from grace. Een jonge dakloze man met een drugsverleden wordt zwaar toegetakeld teruggevonden in het park. De vreselijke littekens en brandwonden op zijn lichaam maken het werk van House en zijn team er niet makkelijker op. Bovendien weigert de man zijn ware identiteit te onthullen. Ondertussen neemt Cuddy Wilson in vertrouwen en vertelt ze hem dat ze spijt heeft van haar relatiebreuk met House, die op zijn beurt een prostituee wil helpen om een verblijfsvergunning te bemachtigen.

Vr 25 januari 2019 | 22:39 House

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Out of the Chute. Het team behandelt een professionele stierentemmer die door een stier werd aangevallen. Ze trachten de oorzaak te achterhalen van de symptomen van de patiënt en zijn aanvallen. Het team kan hiervoor enkel op afstand rekenen op dr. House, hij is immers volop bezig met een andere zaak. Ondertussen valt Masters voor de charmes van de patiënt en vragen Wilson en Cuddy zich af of House zijn professioneel oordeel laat afhangen van de breuk met Cuddy.

Do 24 januari 2019 | 22:30 House

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Bombshells. Cuddy krijgt ontnuchterend nieuws te horen waardoor ze de prioriteiten in haar leven op een rijtje zet. Tijdens een reeks dromen krijgt ze fragmenten van haar relatie met House te zien. Terwijl House zich concentreert op het welzijn van Cuddy, onderzoekt zijn team een tiener die steeds ergere symptomen vertoont. De littekens op zijn lichaam lijken erop te wijzen dat de jongen niet enkel met fysieke problemen te kampen heeft. Wanneer Taub zich toespitst op het privéleven van de tiener, doet hij een schokkende ontdekking.

Wo 23 januari 2019 | 22:40 House

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Recession Proof. Een patiënt wordt opgenomen met ernstige huiduitslag door blootstelling aan chemicaliën. Terwijl ze de man behandelen, ontdekken House en zijn team dat diens vrouw nog steeds denkt dat haar echtgenoot een lucratief vastgoedkantoor leidt. Ondertussen leren Chase en Masters elkaar een lesje over relaties. Cuddy krijgt een award en wil dat House haar steunt tijdens de ceremonie. House wordt echter aan het denken gezet door zijn patiënt. Hij vreest dat zijn emoties hem afleiden van zijn werk, waardoor zijn vermogen om de juiste diagnose te stellen wordt aangetast.

Di 22 januari 2019 | 22:41 House

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Two Stories. House wordt gevraagd om te spreken tijdens de carrièredag op de lokale school. Nadat hij de leerlingen uit het vijfde leerjaar heeft geschokt met zijn expliciete medische verhalen, wordt hij ontboden op het bureau van de schooldirecteur. Twee leerlingen bieden House gratis relatieadvies aan.

Ma 21 januari 2019 | 23:42 House

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. You Must Remember This. Een serveerster stuikt op het werk in elkaar en ze raakt verlamd. In het ziekenhuis wordt haar revalidatie bemoeilijkt door de jarenlange wrok die ze jegens haar oudere zus koestert. Ook Taub wordt op de proef gesteld, wanneer Foreman hem helpt tijdens de voorbereidingen van een medisch examen. Ondertussen ontdekt House Wilsons geheime compagnon wanneer hij zijn vriend weer op de datingmarkt wil helpen.

Vr 18 januari 2019 | 22:56 House

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Family Practice. Wanneer Cuddy's moeder Arlene wordt opgenomen in het Princeton-Plainsboroziekenhuis, wil ze niet dat House haar behandelt. Maar op vraag van Cuddy doen House en zijn team dit stiekem toch en ze ontdekken zo enkele geheimen die Arlene en haar andere dochter voor Cuddy verborgen hielden. De onethische aanpak van deze zaak houdt Masters meer bezig dan gewoonlijk. Ondertussen neemt Taub een halftijdse baan aan als medisch adviseur bij Rachels broer, een advocaat.

Do 17 januari 2019 | 22:25 House

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Carrot or Stick. Een militaire stagiair en zijn drilsergeant vertonen dezelfde eigenaardige symptomen. Nadat ze in het Princeton-Plainsboroziekenhuis worden binnengebracht, gaan House en zijn team op zoek naar de oorzaak van hun klachten. Ondertussen wordt er een compromitterende foto van Chase op het net gepost en helpt House Cuddy met de inschrijving van haar dochtertje Rachel in een prestigieuze kleuterschool.

Wo 16 januari 2019 | 22:32 House

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Larger Than Life. Nadat een schijnbaar gezonde man een vrouw redt die op de sporen valt in een metrostation, stort hij in elkaar. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis, waar hij nog enkele aanvallen krijgt. Dr. House en zijn team gaan op zoek naar de oorzaak van de aanvallen. House probeert een etentje met Cuddy en haar eigenzinnige moeder te vermijden.

Di 15 januari 2019 | 22:30 House

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Small Sacrifices. Een man wordt in het ziekenhuis binnengebracht nadat hij zich zoals Jezus liet kruisigen. Cuddy heeft House nog steeds niet vergeven voor zijn leugen en ze wil dat hij meegaat naar het huwelijk van een collega. Op het huwelijk neemt Wilsons relatie met Sam een onverwachte wending. Ook Taub worstelt met huwelijksperikelen: hij verdenkt zijn vrouw ervan vreemd te gaan.

Ma 14 januari 2019 | 22:38 House

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. A Pox on Our House. Nadat een tiener tijdens een duikvakantie een 200 jaar oude medicijnfles in handen krijgt, wordt ze naar het ziekenhuis overgebracht met symptomen die wijzen op een pokkenbesmetting. House moet tijdens haar behandeling een moeilijke beslissing nemen die zijn eigen leven in gevaar brengt. Ondertussen ontfermen Wilson en Sam zich over een jonge kankerpatiënt.

Vr 11 januari 2019 | 22:58 House

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Office Politics. House werft op aandringen van Cuddy de hoogbegaafde geneeskundestudente Martha M. Masters aan. Hij legt haar meteen op de rooster en probeert haar de morele waarden die ze op school mee kreeg uit het hoofd te praten. Ondertussen doet Martha haar best om mee te draaien met het team terwijl er een diagnose moet gesteld worden over een politieke campagnemanager die op mysterieuze wijze met leverproblemen en tijdelijke verlamming te kampen krijgt.

Do 10 januari 2019 | 22:28 House

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unplanned Parenthood. House en zijn team staan voor een raadsel wanneer ze een pasgeboren baby met ademhalingsmoeilijkheden en leverproblemen behandelen. Ondertussen vraagt Cuddy House om op haar tweejarige dochtertje Rachel te passen, maar er loopt een en ander fout tijdens het babysitten en House roept noodgedwongen de hulp van Wilson in.

Wo 9 januari 2019 | 22:37 House

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Massage Therapy. House en zijn team doen een onverwachte ontdekking over een patiënte die na onophoudelijk braken naar het ziekenhuis wordt gebracht. Tijdens het onderzoek krijgt het team versterking van de vervangster van Thirteen, die niet direct in goede aarde valt bij House. Ondertussen moeten House en Cuddy hun eigen persoonlijke gewoonten opgeven om dichter naar elkaar toe te groeien.

Di 8 januari 2019 | 22:29 House

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unwritten. Een schrijfster van populaire kinderboeken krijgt een beroerte net voor ze zelfmoord wil plegen. House en zijn team proberen haar te overtuigen om zich te laten behandelen en opnieuw voor het leven te kiezen, maar de dingen zijn niet wat ze lijken. Ondertussen gaan House en Cuddy op double date met Wilson en zijn vriendin.

Ma 7 januari 2019 | 22:45 House

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Selfish. Een 14-jarig meisje stort in tijdens een skateboardwedstrijd. Wanneer haar lichaam enige tijd later een donorlong afstoot, komen haar ouders voor een moeilijke beslissing te staan. Ondertussen vertelt House aan zijn team dat hij een relatie heeft met Cuddy.

Vr 4 januari 2019 | 23:02 House

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Now What?. De dag nadat House een patiënt verloor, komt hij niet opdagen op het werk. Wilson maakt zich zorgen en gaat hem thuis opzoeken. Ondertussen genieten House en Cuddy van elkaars gezelschap en tasten ze de mogelijkheden van een relatie tussen hen beiden af. Zijn hun gevoelens voor elkaar sterk genoeg om House zijn stemmingswisselingen te overwinnen?

Do 3 januari 2019 | 22:26 House

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Help Me. House, Cuddy en de hulporganisaties verstrekken medische hulp aan de slachtoffers van een ingestort huis. House vindt een vrouw die nog onder het puin ligt. Brandweerlui doen er alles aan om haar been te redden, maar wanneer er een tweede instorting plaatsvindt, lijkt dat niet meer zo eenvoudig. Ondertussen probeert het team van House in het ziekenhuis uit te zoeken wat er mis is met de man die het ongeluk veroorzaakte. Als klap op de vuurpijl vertelt Cuddy House dat ze gaat trouwen en dat nieuws valt niet bij iedereen in goede aarde.

Wo 2 januari 2019 | 22:29 House

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Baggage. Tijdens een sessie met dr. Nolan vertelt House het verhaal van een vrouw die aankomt in het ziekenhuis van Princeton Plainsboro. Ze lijdt aan een onverklaarbare ziekte, maar ze is ook haar geheugen kwijt. House probeert de mysterieuze ziekte op te lossen, maar hij helpt haar ook in de zoektocht naar haar identiteit.

Di 1 januari 2019 | 22:29 House

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Choice. Een toekomstige bruidegom raadpleegt House omdat hij geheimen uit een vorig huwelijk niet kan verwerken. Zijn vrouw in spe wil, alvorens met hem te trouwen, antwoord krijgen op verschillende vragen. Terwijl het gefrustreerde team een oplossing probeert te bieden aan dit jonge koppel, brengt House extra tijd door met zijn Princeton Plainsboro- collega's.

Vr 28 december 2018 | 22:30 House

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Open and shut. Het team van House neemt de zaak aan van Julia, die een open relatie heeft met haar man. Na een afspraak met een van haar vriendjes belandt ze in het ziekenhuis. Hoe complex de hele zaak ook lijkt, het hele team is verbouwereerd door het geluk van Julia. Ondertussen test House de relatie van Wilson en Sam.

Do 27 december 2018 | 22:34 House

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Knight Fall. House en zijn team ontfermen zich over 'Sir William', een ridder die in elkaar zakte op een jaarbeurs en deel uitmaakt van een afgesloten gemeenschap. Leden van deze gemeenschap houden zich strikt aan de regels en de idealen van de renaissance. Foreman en Thirteen brengen een bezoek aan het middeleeuws dorp waar William woont. Wanneer ze ontdekken dat iedereen er middeleeuwse eetgewoonten op nahoudt, groeit het vermoeden dat William het slachtoffer van een bacteriële voedselvergiftiging is geworden. Ondertussen besluit Wilson zijn relatie met zijn ex-vrouw Sam een tweede kans te geven, tot grote ergernis van House.

Wo 26 december 2018 | 22:07 House

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lockdown. Een pasgeboren baby verdwijnt uit zijn wieg in het Princeton-Plainsboro-ziekenhuis. Cuddy besluit het volledige gebouw meteen af te sluiten. Niemand mag het ziekenhuis nog binnen of buiten. Terwijl de politie elke kamer zorgvuldig controleert, brengt House de avond door in de kamer van een stervende patiënt. Die had House destijds gevraagd om zijn onderzoek te leiden, maar hij weigerde. Nu is het echter te laat om hem te redden. Ook Chase en Cameron brengen enkele uren in dezelfde kamer door.

Di 25 december 2018 | 22:16 House

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Black hole. De 17-jarige Abby verliest het bewustzijn na het drinken van vodka op een schooluitstap. Een hartprobleem, verergerd door het drankmisbruik van het meisje, zou aan de oorzaak van haar toestand kunnen liggen. Het team van House twijfelt tussen een bacteriële infectie en een zeldzame schimmelinfectie in haar hartkamer. Om een beter beeld te krijgen van haar aandoening, overwegen House en co. een echotest uit te voeren, maar de kans bestaat dat die een hartaanval zou veroorzaken.

Ma 24 december 2018 | 22:14 House

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Private Lives. Een jonge vrouw die alle intieme details van haar privéleven op een blog publiceert, wordt in het ziekenhuis opgenomen met mysterieuze blauwe plekken in haar aangezicht. Een urinetest wijst bovendien uit dat er problemen met haar nieren zijn. Via het online-dagboek van de vrouw probeert het team van House allerhande symptomen te herkennen, die een diagnose van haar toestand mogelijk moeten maken. Ondertussen ontdekken House en Wilson enkele duistere geheimen van elkaar.

Vr 21 december 2018 | 22:45 House

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. 5 to 9. Dr. Lisa Cuddy heeft dagelijks de handen meer dan vol met House, maar vandaag wordt haar geduld pas écht op de proef gesteld. Ze krijgt af te rekenen met de ontevreden Dr. Hourani, verzekeringsafgevaardigde Eli Morgan, die dreigt het contract met het ziekenhuis op te zeggen, en de advocaat van een patiënt wiens duim ongevraagd opnieuw aan zijn hand werd bevestigd en die de medische kosten voor deze ingreep weigert te betalen. Daarnaast loopt ook niet alles op wieltjes in haar privéleven.

Vr 21 december 2018 | 06:00 Juice

21/12/18 - Drama, Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Do 20 december 2018 | 22:30 House

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Moving the Chains. Daryl Barylett, een getalenteerde footballspeler, gaat door het lint op de training. Zijn plotse woede-uitbarsting zou wel eens een medische oorzaak kunnen hebben, al vermoedt House dat zijn agressie eerder met het gebruik van steroïden te maken heeft. Die theorie wordt door de toxicologische tests van de spoeddienst weerlegd. Ondanks de negatieve testresultaten is House helemaal niet overtuigd dat Daryl clean is. Ondertussen probeert Foreman te achterhalen of hun patiënt recent hersenschade heeft opgelopen.

Wo 19 december 2018 | 22:10 House

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Remorse. House en zijn team ontfermen zich over Valerie, een bijzonder aantrekkelijke zakenvrouw die met hevige pijnscheuten in haar oor kampt. Haar uiterlijk is zowat de enige reden voor House om deze zaak aan te nemen. Ook de andere mannen in zijn team zijn meteen door hun bevallige patiënte gecharmeerd. Thirteen hekelt de oppervlakkigheid van haar collega's en is vastberaden verder te kijken dan Valeries uiterlijke schoonheid.

Di 18 december 2018 | 22:15 House

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Down Low. Wanneer drugdealer Mickey in elkaar zakt tijdens het afhandelen van een belangrijke deal, wordt hij door zijn kompaan Eddie naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. Mickey is bijzonder karig met het geven van persoonlijke informatie, waardoor House en zijn team op ouderwets detectivewerk zijn aangewezen om te achterhalen aan welke aandoening hij lijdt. Is zijn toestand te wijten aan een cocaïneverslaving of is er een andere oorzaak?

Ma 17 december 2018 | 23:05 House

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wilson. Wilson gaat jagen met Tucker, een ex-patiënt. Deze uitstap is een jaarlijkse traditie om Tuckers overwinning in de strijd tegen kanker te vieren. Plots verliest Tucker echter elk gevoel in zijn arm. Dit zou kunnen wijzen op een beroerte of een terugkeer van de kanker. Testen in het Princeton Plainsboro-ziekenhuis doen echter vermoeden dat de oorzaak elders moet worden gezocht. Wanneer Wilson een koortsblaasje op de lip van Tuckers vriendin opmerkt, denkt hij dat zijn vriend een virus heeft opgelopen. House is het niet eens met Wilsons diagnose. Hij is ervan overtuigd dat Tucker opnieuw kanker heeft. Hij wil er zelfs geld op verwedden.

Vr 14 december 2018 | 22:20 House

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ignorance Is Bliss. Wetenschapper Jimmy Sidas is een genie, maar hij kiest er bewust voor om als koerier te werken. Hij wil niet leven met de druk die een job in de wetenschap met zich mee zou brengen. Hij is liever gelukkig dan briljant. Op een dag komt Jimmy tot de vaststelling dat hij zijn naam niet meer kan schrijven. Hij wordt opgenomen met allerlei vreemde symptomen. House en zijn team nemen het onderzoek voor hun rekening. Ondertussen probeert House ook nog een breuk te forceren tussen Cuddy en haar vriend Lucas.

Do 13 december 2018 | 22:37 House

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Teamwork. Pornoacteur Hank Hardwick verliest het bewustzijn op de set van zijn nieuwste film. Hij heeft te kampen met zware oogpijn en wordt meteen naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. House staat te popelen om deze zaak te onderzoeken. Zodra Cuddy hem zijn dokterslicentie teruggeeft, kan hij opnieuw aan de slag gaan. Maar door het plotse vertrek van Cameron en Chase heeft hij enkel Foreman om hem te assisteren bij zijn zoektocht naar de oorzaak van Hardwicks toestand.

Wo 12 december 2018 | 22:10 House

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Known Unknowns. Een groep tienermeisjes dringt stiekem een rockconcert binnen. De drummer van de groep neemt twee van hen, Jordan en Phoebe, mee naar de backstageruimte. Wanneer de meisjes opnieuw samenkomen, zwellen Jordans handen en voeten plots op en valt ze flauw. Dokter House besluit het meisje te behandelen, maar ze is niet volledig eerlijk over wat er die avond is gebeurd.

Di 11 december 2018 | 22:20 House

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Brave Heart. Het team van House onderzoekt een roekeloze politiedetective wiens vader, grootvader en overgrootvader allen op 40-jarige leeftijd aan een mysterieuze hartkwaal stierven. Maar er zijn geen symptomen die doen vermoeden dat hem hetzelfde lot wacht. Precies daarom is House er niet op gebrand deze zaak onder de loep te nemen. Intussen wordt Chase achtervolgd door de Dibala-zaak.

Ma 10 december 2018 | 22:15 House

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Instant Karma. Een steenrijke zakenman brengt zijn ernstig zieke zoontje naar het Princeton Plainsboroziekenhuis en eist dat Dr. House zich over de zaak ontfermt. De man is ervan overtuigd dat de mysterieuze maagaandoening van zijn zoon een straf is voor zijn persoonlijk financieel succes en hij overweegt zijn leven drastisch om te gooien om zijn zoon te redden. Ondertussen bereiden Foreman en Chase zich voor op een presentatie in de Dibala-zaak.

Vr 7 december 2018 | 22:15 House

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Tyrant. President Dibala - een bijzonder controversieel Afrikaans politicus - wordt opgenomen in het Princeton Plainsboro-ziekenhuis. House heeft zijn dokterslicentie nog niet terug, dus officieel heeft Foreman de leiding over dit onderzoek. Diens sterk uitgedunde team is niet bepaald gelukkig met de komst van de gewetenloze dictator. Ze hebben er moeite mee om een man te verzorgen die persoonlijk verantwoordelijk is voor tal van misdaden tegen de mensheid in zijn eigen land. Ondertussen probeert Wilson het bij te leggen met een lastige buurman.

Do 6 december 2018 | 22:37 House

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Epic Fail. House keert eindelijk terug naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis. Hij verrast vriend en vijand door aan te kondigen dat hij grote veranderingen in zijn leven zal doorvoeren. Een daarvan is de zoektocht naar een nieuwe, minder stressvolle job. Foreman neemt voorlopig zijn taken over. Samen met zijn team heeft hij alle moeite van de wereld om een diagnose te stellen voor een patiënt die er niet aan kan weerstaan om zijn symptomen op het internet te plaatsen.

Wo 5 december 2018 | 22:10 House

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Broken (part 2). House is er nog altijd niet in geslaagd om ontslagen te worden uit het psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft zich ondertussen neergelegd bij de behandelingswijze van Dr. Nolan en raakt steeds meer geïntrigeerd door Lydia, een familielid van een van zijn medepatiënten. Haar bezoekjes zijn steevast het hoogtepunt van zijn dag. House deelt een kus met haar, maar wanneer duidelijk wordt dat ze getrouwd is, besluit hij haar af te schepen. Een van beiden is immers gedoemd om vroeg of laat gekwetst te worden.

Di 4 december 2018 | 22:34 House

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Broken (part 1). House ontwaakt in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft een pijnlijke ontwenning van zijn verslaving aan pijnstillers ondergaan, maar voelt zich nu beter en wil het ziekenhuis verlaten. Dr. Nolan vindt het nog te vroeg om hem opnieuw aan de slag te laten gaan. House legt zich neer bij de beslissing van de arts en besluit zich verder te laten behandelen om zo snel mogelijk zijn ontslag uit de kliniek te krijgen. In werkelijkheid wil hij het medisch personeel en zijn medepatiënten zo hard op de zenuwen werken dat ze hem ontslaan.

Ma 3 december 2018 | 22:12 House

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Both Sides Now. Scotts hersenhelften zijn in twee gesplitst, waardoor zijn linker- en rechterhelft niet meer met elkaar kunnen communiceren. Zijn rechterhand blijkt zo zijn eigen willetje te hebben gekregen, wat tot vreemde toestanden leidt. House neemt de leiding van het diagnostisch doktersteam opnieuw over en start het onderzoek. Hij voelt zich als herboren nu hij is afgekickt van de pijnstillers. Ook zijn stomende nacht met dr. Cuddy heeft hier zeker iets mee te maken. Wanneer dr. Cuddy echter verklaart niets meer te willen dan een werknemer-werkgever relatie, probeert House haar voor zich te winnen door haar op stang te jagen. Hij ontdekt echter dat niets is wat het lijkt. Ondertussen lopen ook dr. Chase en dr. Cameron slechtgeluimd rond nu het sperma van Camerons dode echtgenoot hun trouwplannen in de war stuurde.

Vr 30 november 2018 | 22:25 House

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Under My Skin. Penelope, de ster van het balletgezelschap, stort in op het podium en heeft ademhalingsproblemen. Ze wordt toegewezen aan dr. House, maar die voelt zich niet in staat om een onderzoek te leiden. Onder toezicht van dr. Wilson doet hij echter toch zijn uiterste best, maar de hallucinaties van Amber spelen hem te veel parten. Terwijl Dr. House een diagnose voor zichzelf probeert te stellen, is het doktersteam dus op zichzelf aangewezen om Penelopes leven en carrière te redden. Dr. Chase steekt een handje toe bij de risicovolle behandelingen, maar hij is er zelf ook niet helemaal bij. Zijn verloofde, dr. Cameron, wil namelijk het ingevroren sperma van haar dode echtgenoot bewaren.

Do 29 november 2018 | 22:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House Divided. Dr. House heeft amper geslapen sinds de dood van dr. Kutner. Daardoor krijgt hij levendige hallucinaties van Wilsons overleden vriendin Amber. De aanwezigheid van Amber lijkt een troef voor hem. Amber geeft House namelijk toegang tot de donkerste hoekjes van zijn geheugen en gidst hem door het onderzoek van de dove Seth, die last heeft van luide knallen in zijn oor. Ze helpt hem zelfs dr. Chases vrijgezellenavond te organiseren. Maar dan komt House in de problemen. Onder invloed van Amber bezorgt hij Seth ongewild een hoorimplantaat. En ook de vrijgezellenavond eindigt in mineur.

Wo 28 november 2018 | 22:07 House

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Saviors. Milieuactivist Doug valt neer en kan zich niet meer bewegen. Dr. Cameron wil er zeker van zijn dat dr. House deze zaak aanneemt. Daarom stelt ze haar vakantie met dr. Chase uit. Chase denkt echter dat er andere redenen zijn voor dit uitstel. House profiteert van de situatie om Cameron met het onderzoek te belasten. Zelf is hij druk bezig met het onderzoeken van Wilsons mysterieuze dieet. Ondertussen gaat het van kwaad naar erger met patiënt Doug, wiens radeloze vrouw het hem erg kwalijk neemt dat hij het milieu boven zijn eigen zoon verkiest.

Di 27 november 2018 | 22:39 House

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Simple Explanation. Charlotte en Eddie zijn twee oudere, liefhebbende gepensioneerden. Eddie lijdt echter aan longkanker en is stervende. Plots stort Charlotte, die altijd voor Eddie gezorgd heeft, zelf in. Terwijl haar toestand verslechtert, blijft die van Eddie op onverklaarbare wijze stabiel. Dr. House en zijn team staan dus tegenover twee medische mysteries. Deze verbleken echter bij een onverwacht verlies voor het doktersteam. Iedereen is van zijn melk, vooral dr. House. Hij stort zich dan maar op waar hij goed in is: de puzzel oplossen die niemand opgelost krijgt.

Ma 26 november 2018 | 22:47 House

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Locked In. Lee kan zijn lichaam niet meer bewegen, enkel zijn ogen functioneren nog. Vanuit zijn ziekenhuisbed ontdekt hij dat hij met zijn fiets tegen een open autoportier knalde en hersendood werd verklaard. Daar is dr. House, die toevallig in het bed naast Lee terecht kwam na een motorongeluk, het echter niet mee eens. Het lock-in-syndroom lijkt hem meer waarschijnlijk. Om zijn gelijk te bewijzen, laat hij Lee bij wijze van communicatie knipperen met zijn ogen en zet hij zijn doktersteam aan de slag om de mogelijke oorzaak van zijn hersenschade te achterhalen. Vooral Taub zal zijn best moeten doen: House dreigt hem immers te ontslaan wegens een gebrek aan motivatie. Ondertussen probeert Wilson uit te vissen waarom House in het geheim met zijn motor naar New York was gereden.

Ma 26 november 2018 | 15:20 Juice

26/11/18 - Drama , Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Zo 25 november 2018 | 18:30 Juice

25/11/18 - Drama , Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Vr 23 november 2018 | 23:08 House

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Here Kitty. Zwarte kat Debbie slaapt enkel bij stervende mensen. Wanneer de kat bij verpleegster Morgan komt slapen, gelooft die dat ook haar laatste uren geslagen zijn. Voor Houses ogen veinst ze een aanval. Aangezien House is geïntrigeerd door het mysterie van de doodskat, besluit hij Morgan op te nemen in het ziekenhuis. Dit ondanks Cuddy's vraag Morgan zo snel mogelijk te ontslaan. Terwijl House voluit experimenteert met de kat en Kutners bijgeloof, wordt Morgan echter echt ziek. Taub worstelt met financiële problemen. Hij hoopt dat een oude schoolkennis hem misschien een kans kan geven om opnieuw een succesvol leven op te bouwen.

Do 22 november 2018 | 22:38 House

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Social Contract. Op een belangrijk zakendiner begint Nick Greenwald plots ongewild zijn diepste gedachten te delen met zijn tafelgenoten. Dit blijkt echter slechts één symptoom te zijn. Dr. House en zijn team kunnen de zoektocht naar de onderliggende oorzaak beginnen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, aangezien Nick altijd meteen zegt wat in hem opkomt. Vooral zijn gezin lijdt zwaar onder zijn kwetsende, en vaak ook beledigende, waarheden. In een poging om iets te verbergen voor House, neemt Wilson het daarentegen minder nauw met de waarheid. Deze haalt dan ook alles uit de kast om te weten te komen wat er met zijn beste vriend aan de hand is.

Wo 21 november 2018 | 22:12 House

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Softer Side. Tiener Jackson werd geboren met een genetische afwijking, waardoor hij zowel vrouwelijke als mannelijke cellen heeft. Als hij na een basketbalwedstrijd ineenzakt, brengen zijn ouders hem onmiddellijk naar het Princetonziekenhuis. Ze vragen wel aan het doktersteam diens interseksualiteit te verzwijgen. Terwijl Thirteen het hier moeilijk mee heeft, gaat House overal gewillig mee akkoord. Hij is zowaar in een goed humeur, wat Wilson en Cuddy achterdochtig maakt. Foreman en Thirteen vinden het vreemd dat Taub en Kutner er eerder dan House achter komen dat ze nog steeds een relatie hebben.

Di 20 november 2018 | 22:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unfaithful. House stelt Foreman en Thirteen een ultimatum: of één van hen neemt ontslag, of ze beëindigen hun relatie. In afwachting van hun beslissing besluit hij een blik te werpen op een onderzoek dat snel afgehandeld kan worden. Pastoor Danny wordt met hallucinaties in het ziekenhuis opgenomen. Wanneer diens teen plots afsterft, beseft het doktersteam dat er meer aan de hand is. Dr. Taub gaat ervan uit dat de complicaties te maken hebben met de veelbesproken reputatie van de patiënt. In het verleden werd hij immers beschuldigd van pedofilie. Tussen de onderzoeken door spelen House en Cuddy een schizofreen spelletje met als inzet een uitnodiging tot de Joodse naamceremonie van baby Rachel.

Ma 19 november 2018 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Greater Good. De beroemde ex-kankeronderzoekster Dana Miller wordt opgenomen in het Princeton Hospital. Ze gaf haar levensreddende job op om haar eigen geluk na te kunnen streven. Dat zet Dr. Taub en Dr. Wilson aan het denken. Terwijl Dr. House de oorzaak van Dana's ernstige inwendige bloedingen probeert te achterhalen, ondervindt hij weerstand van de op wraak beluste Dr. Cuddy. Bovendien moet hij met een gehalveerd team werken, want Dr. Foremans goedbedoelde beslissing heeft desastreuze gevolgen voor Thirteen.

Vr 16 november 2018 | 23:06 House

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Big Baby. Dr. Cuddy heeft moeite om een band met haar pleegbaby op te bouwen en besluit meer tijd met haar door te brengen. Cameron neemt wat dagelijkse taken van haar over, waaronder House in het oog houden. Meteen ontstaat er een kat-en-muisspelletje tussen House en Cameron. Dat komt echter niet ten goede van kinderverzorgster Sarah, die plots bloed begon te spuwen en flauwviel in haar klas. Ondertussen worstelt Foreman met een ethisch dilemma: hij wil Thirteen helpen, maar zo zou hij dan wel de resultaten van de klinische proeven vertekenen.

Do 15 november 2018 | 22:37 House

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de financiële zaken van Dr. House. In ruil vraagt zij Dr. House om de toestand van patiënt Jeff onder de loep te nemen. Jeff heeft voortdurend ondraaglijke pijn en probeerde meermaals zelfmoord te plegen. Dr. House kan hiervan meespreken, zelf lijdt hij ook onder de onophoudelijke pijn in zijn been. De pijn verlichten door een bad te nemen is echter geen optie: de waterleiding in zijn huis is stuk. Bovendien kan hij niet rekenen op de hulp van Dr. Cuddy: het combineren van haar job met het pleegmoederschap blijkt moeilijker dan verwacht. Ondertussen probeert Thirteen Dr. Foreman te ontwijken, maar die geeft niet zo gemakkelijk op en tracht haar te overhalen om samen iets te gaan eten.

Wo 14 november 2018 | 22:46 House

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een schooloptreden valt de gepeste, zestienjarige Natalie onverklaarbaar flauw. Dr. Cuddy en Dr. Kutner voelen zich, elk voor hun eigen redenen, persoonlijk aangesproken en doen er alles aan om het onderzoek tot een goed einde te brengen. De spanning tussen Dr. House en Dr. Cuddy is echter nog steeds te snijden, wat zich afzet op het humeur van Dr. House. Dr. Wilson daagt hem dan ook uit om, omwille van het aankomende kerstfeest, voor één keer eens aardig te zijn tegen zijn patiënten. Ondertussen tikt Thirteen Dr. Foreman op de vingers over zijn omgang met de andere Huntingtonpatiënten tijdens de klinische proeven.

Di 13 november 2018 | 23:06 House

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Let Them Eat Cake. Tijdens de opnames van een infomercial over natuurlijk en gezond fit worden, stort fitnessgoeroe Emmy in. Dr. Taub ontfemt zich over haar, aangezien de andere teamleden andere zaken aan hun hoofd hebben. Zo begint Thirteen aan de klinische proeven voor de ziekte van Huntington onder leiding van Dr. Foreman. Ze heeft het echter moeilijk om de confrontatie met andere Huntington-patiënten aan te gaan. Dr. House is dan weer druk bezig met het boycotten van de renovaties van Dr. Cuddy's bureau.

Ma 12 november 2018 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Last Resort. In het Princeton Plainsboro Teaching Hospital zitten de wachtzalen vol en Jason is ten einde raad. Om eindelijk zijn diagnose te krijgen, gijzelt hij Dr. House, Thirteen, een verpleegster en enkele patiënten. Het ziekenhuis wordt ontruimd en een speciale politie-eenheid komt ter plaatse. Onder schot gehouden door Jason heeft Dr. House geen andere keuze dan Jasons eisen in te willigen. Zo brengt hij echter de andere gijzelaars in groot gevaar.

Vr 9 november 2018 | 22:43 House

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Emancipation. Een 16-jarige arbeidster begint bloed te spuwen op de werkvloer. Aangezien ze op zo'n jonge leeftijd al geruime tijd zelfstandig is, denken Dr. House en zijn team meteen aan drugs en daarbijhorende hartproblemen. Het team komt echter dingen te weten over het meisje die een heel ander licht werpen op de zaak. Ondertussen heeft Dr. House geen oren naar Dr. Foremans plannen zijn assistentie te verlenen bij een aantal klinische testen.

Do 8 november 2018 | 22:35 House

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The itch. Een man met ernstige pleinvrees wordt ziek. Hij durft zijn woning niet te verlaten, dus gaat het team op huisbezoek. Wanneer zijn conditie achteruit gaat, bedenkt het team een plan om hem toch naar het ziekenhuis te krijgen. Cameron en Chase werken ondertussen aan hun relatie en House wordt helemaal gek van de jeuk.

Wo 7 november 2018 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy. Een alleenstaande vader heeft last van black-outs en slaapwandelen. Wanneer Thirteen en Dr. Taub hem volgen tijdens een van zijn slaapwandelsessies, blijkt hij onbewust drugs te gaan kopen. De drugs kunnen er echter niet de oorzaak van zijn dat Jerry plots begint bloed te zweten. Ondertussen kijkt Dr. Cuddy uit naar de geboorte van haar baby. De adoptie is echter zeer tegen de zin van Dr. House en hij doet er dan ook alles aan om haar van gedachten te doen veranderen. Hij lijkt daarin te slagen als er plots complicaties opduiken met Bekka, de biologische moeder. Dr. Cuddy wordt voor een hartverscheurende keuze gesteld.

Di 6 november 2018 | 22:48 House

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lucky Thirteen. Na een wild feestje krijgt Thirteens onenightstand, Spencer, een aanval in haar appartement. Eenmaal in het ziekenhuis blijkt dat de mix van XTC en alcohol daar niets mee te maken heeft. Dr. House ziet zijn kans schoon om Thirteen te jennen en ontfermt zich over de patiënt. Terwijl Spencers nieren en longen bezwijken, krijgt Thirteen het zwaar te verduren. Ondertussen herneemt privédetective Lucas in opdracht van Dr. House zijn onderzoek naar Dr. Wilson. Hij ontdekt iets wat Dr. House niet verwacht had.

Ma 5 november 2018 | 23:05 House

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wanneer de moeder van dr. House belt om hem te vertellen dat zijn vader is overleden, is het team met stomheid geslagen door de gelatenheid van de dokter. Dr. Cuddy en dr. Wilson hebben echter zo hun eigen methode om hem te dwingen de begrafenis bij te wonen. Ondertussen wordt Nicole, een alcoholiste die in China op zoek ging naar haar biologische ouders, binnengebracht in het Princeton Hospital. In China werd ze behandeld voor SARS, maar deze ziekte stemt niet volledig overeen met de symptomen. Dr. House leidt het onderzoek via de telefoon, tot hij op weg naar de begrafenis samen met dr. Wilson wordt gearresteerd.

Vr 2 november 2018 | 22:39 House

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Adverse events. Brandon is een getalenteerd schilder, maar zijn laatste schilderij ziet er wat vreemd uit. Iets vertekende zijn zicht. Toch is er niets te zien op de hersenscans en zijn de tests op drugs negatief. Terwijl het doktersteam de oorzaak van Brandons symptomen probeert te achterhalen, pakt dr. House graag uit met de gênante details die privédetective Lucas over zijn teamleden te weten kwam. Vooral de informatie over dr. Taubs vrouw vindt hij interessant. Lucas is dan weer eerder geïnteresseerd in de verschijning van dr. Cuddy en spitst zich met veel plezier op haar doen en laten toe.

Do 1 november 2018 | 22:39 House

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Not cancer. Vier verschillende mensen, enkel verbonden door dezelfde orgaandonor, storten in. De enige overlevende is muzikant Frank. Vreemd genoeg lijken de oorzaken van hun instorting niets te maken te hebben met de getransplanteerde organen. Wanneer Frank toch sterft, lijkt Apple, een vijfde persoon die een orgaan kreeg van de sinistere donor, gedoemd. Alle sporen leiden naar kanker, maar volgens Dr. House is het geen kanker.

Wo 31 oktober 2018 | 22:44 House

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Dying changes everything. Twee maanden na de dood van Amber keert dokter Wilson terug naar het Princeton Plainsboro Teaching Hospital. Hij heeft Ambers dood echter nog steeds niet kunnen verwerken en besluit zijn ontslag in te dienen. Als de assistente van een gekende feministe plots hallucinaties krijgt tijdens een meeting, weigert House haar zelf te behandelen. Zo probeert hij Wilson onder druk te zetten om op zijn beslissing terug te komen. Thirteen ziet de staking van House staking als haar grote kans om zich te bewijzen, maar het team heeft twijfels over haar visie.

Di 30 oktober 2018 | 22:31 House

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wilson's Heart. Amber is er erg aan toe: haar nieren zijn zwaar beschadigd bij het busongeval en haar hartslag is veel te hoog. Om haar hart niet verder te belasten, besluiten House en Wilson het stil te leggen en haar lichaamstemperatuur met ijs te verlagen. Met de tijd die ze hiermee winnen, kunnen ze op zoek gaan naar de oorzaak van haar aandoening. De juiste diagnose stellen bij een patiënt zonder hartslag is echter allesbehalve gemakkelijk. Bovendien gaat het om iemand die ze goed kennen.

Ma 29 oktober 2018 | 22:36 House

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House's Head. House raakt betrokken bij een zwaar busongeval. Hij heeft een ernstige hersenschudding opgelopen en kan zich amper iets herinneren van het ongeval. Toch is hij er van overtuigd dat hij iemand op de bus zag met levensbedreigende symptomen. Ondanks de ernst van zijn eigen verwondingen, weigert House te rusten voor hij heeft achterhaald welke passagier er ziek is.

Vr 26 oktober 2018 | 23:14 House

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Living the Dream. Wanneer House merkt dat zijn favoriete soapacteur zich vreemd gedraagt op tv, besluit hij de man te kidnappen voor een onderzoek. Pas na lang aandringen stemt de acteur in met een oogtest, die de oorzaak van zijn troebel zicht moet achterhalen. Ondertussen krijgt dokter Cuddy een onverwachte inspectie over de vloer.

Do 25 oktober 2018 | 22:37 House

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No more Mr Nice Guy. Het verplegend personeel van het Plainsboro Princetonziekenhuis is in staking. Daardoor moeten House en zijn collega's aan de slag op de spoedafdeling. House merkt een man op die opvallend vriendelijk blijft tegen de artsen, hoewel hij al uren op een consultatie wacht. House is ervan overtuigd dat de vriendelijkheid van de man een symptoom is van een ernstige, mysterieuze ziekte.

Wo 24 oktober 2018 | 22:46 House

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Don't ever change. Een 38-jarige vrouw wordt onwel tijdens haar huwelijksfeest. Het team van House ontdekt dat ze zich nog maar zes maanden geleden heeft bekeerd tot het joodse geloof en dat ze voordien verslaafd was aan heroïne. Ondertussen is House vastbesloten om Wilsons relatie met Amber tot op het bot uit te spitten.

Di 23 oktober 2018 | 23:13 House

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Frozen. Dokter Cate Milton bevindt zich op de Zuidpool wanneer ze plots zwaar ziek wordt. Door de barre weersomstandigheden kan ze niet geëvacueerd worden. Via een rechtstreekse webcamverbinding moeten House, Foreman en Wilson de juiste diagnose proberen te stellen. Ze denken eerst aan een nierprobleem, maar dan krijgt hun patiënte plots zware ademhalingsproblemen. Ondertussen geeft House zijn team de opdracht ervoor te zorgen dat hij kabeltelevisie krijgt.

Ma 22 oktober 2018 | 22:40 House

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. It's a Wonderful Lie. House heeft eindelijk de nieuwe leden van zijn team gekozen. Samen proberen ze te achterhalen wat er mis is met een vrouw die plotseling last kreeg van verlammingsverschijnselen. De toestand van de vrouw wordt met de dag slechter en House denkt dat ze belangrijke informatie achterhoudt. Ondertussen geeft House zijn eigen draai aan een kersttraditie.

Vr 19 oktober 2018 | 22:14 House

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Games. Dokter House moet van dokter Cuddy vaart zetten achter zijn zoektocht naar twee nieuwe teamleden. Om de vier overgebleven stagiairs een laatste keer op de proef te stellen, besluit hij punkrocker Jimmy Quidd uit de spoeddienst weg te halen. Die lijdt aan ernstige interne bloedingen, wat veroorzaakt kan zijn door zijn drugs- en alcoholmisbruik. Maar House is ervan overtuigd dat er een andere oorzaak is voor zijn toestand.

Vr 19 oktober 2018 | 15:00 Juice

19/10/18 - Drama , Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Do 18 oktober 2018 | 22:37 House

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. You Don't Want to Know. Een illusionist ontsnapt op het nippertje aan de dood tijdens een optreden. Hij krijgt een hartaanval in een watertank en wordt door twee stagiairs van House gered, die toevallig in de nachtclub aanwezig zijn. De stagiairs willen het onderzoek aan House voorleggen, maar die vindt de hartproblemen van de goochelaar niet interessant genoeg. In plaats daarvan geeft hij zijn team de opdracht het slipje van Cuddy te bemachtigen. De stagiair die daar in slaagt, mag twee van zijn collega's voor eliminatie nomineren. House zal een van hen ontslaan.

Do 18 oktober 2018 | 18:55 Juice

18/10/18 - Drama , Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Vier vrienden blijven maar net binnen de grenzen van de wet, tot het noodlottige moment dat ze te ver gaan en op de vlucht moeten slaan.

Wo 17 oktober 2018 | 22:45 House

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ugly. Een filmploeg maakt een documentaire over Kenny, een tiener met een zwaar misvormd gezicht. Hij staat op het punt geopereerd te worden door dokter Chase. Tijdens de ingreep krijgt Kenny een hartaanval en kan hij maar net worden gered. House besluit de zaak onder de loep te nemen, maar daar krijgt hij al snel spijt van. Het volledige onderzoeksproces zal immers op band worden vastgelegd door de cameracrew.

Di 16 oktober 2018 | 22:42 House

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Whatever it takes. Racepilote Casey Alfonso verliest het bewustzijn na afloop van een belangrijke dragrace. Hoewel het er sterk naar uitziet dat ze enkel lijdt aan uitdroging door de extreme hitte, geeft House zijn team de opdracht niets aan het toeval over te laten en de vrouw te onderzoeken. Zelf wordt House door de CIA gevraagd om de vermoedelijke vergiftiging van een geheim agent onder de loep te nemen. De CIA is echter bijzonder karig met achtergrondinformatie over de man en diens laatste missie, waardoor House onorthodoxe onderzoeksmethodes moet aanwenden om zijn diagnose te stellen...

Ma 15 oktober 2018 | 22:33 House

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Mirror, mirror. Nog voor House en zijn medewerkers een patiënt met ernstige ademhalingsproblemen kunnen behandelen, verrast dokter Cuddy hen met de mededeling dat ze dokter Eric Foreman opnieuw heeft aangenomen. Hij kan niet ontslagen worden en zal House en zijn stagiairs voortaan nauwlettend in de gaten houden. House is daar allesbehalve gelukkig mee en besluit Cuddy het leven zuur te maken. Ondertussen wordt duidelijk dat hun patiënt er erger aan toe is dan ze dachten: zijn bloed is aan het stollen. Bovendien blijkt hij het gedrag en de persoonlijkheid na te bootsen van iedereen die hij ontmoet.

Za 13 oktober 2018 | 00:01 House

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Guardian Angels. De 24-jarige Irene Walesa wordt het ziekenhuis binnengebracht met stuiptrekkingen en hallucinaties. Ze beweert overleden mensen te kunnen zien en met hen te kunnen communiceren. House geeft zijn team van stagiairs de opdracht enkele tests uit te voeren. Wanneer die negatief blijken te zijn en de hallucinaties blijven toenemen, zitten de artsen met de handen in het haar. House weigert te geloven dat de vrouw daadwerkelijk geesten kan zien en besluit zich met de zaak bezig te houden.

Do 11 oktober 2018 | 22:41 House

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. 97 Seconds. Voor het onderzoek van de 37-jarige rolstoelpatiënt Thomas Stark, die bij het oversteken van de weg plots flauwviel, verdeelt House de tien overgebleven kandidaten in twee groepen. Bovendien staat hij aan de grond genageld wanneer een van zijn patiënten zich in zijn praktijk probeert te elektrocuteren. Die beweert achteraf dat hij een week voordien betrokken was bij een auto-ongeval en 97 seconden klinisch dood werd verklaard.

Wo 10 oktober 2018 | 22:44 House

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Right Stuff. Een 30-jarige gevechtspilote roept de hulp in van dokter House nadat ze in een vluchtsimulator het gevoel kreeg dat ze geluiden kon zien. Ze biedt hem 50.000 dollar aan om haar te helpen en zijn onderzoek geheim te houden. Ze komt immers in aanmerking voor een belangrijke NASA-missie en vreest door haar aandoening aan de kant geschoven te worden. House besluit al zijn stagiairs in te schakelen om de juiste diagnose te stellen.

Di 9 oktober 2018 | 22:58 House

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Alone. Als een kantoorgebouw instort, moet House met spoed een jonge vrouw behandelen die de ramp heeft overleefd. Door haar ernstige verwondingen kan ze alleen nog communiceren door te knipperen met haar ogen. Cuddy oefent druk uit op House en vindt dat hij een nieuw team moet samenstellen. Hij heeft daar geen zin in en bespreekt zijn theorieën met de conciërge. Maar langzamerhand realiseert House zich dat hij deze patiënt niet in zijn eentje kan genezen.

Ma 8 oktober 2018 | 22:34 House

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Human Error. Twee Cubaanse vluchtelingen - Esteban en Marina Hernandez - riskeren lijf en leden om per boot de Verenigde Staten te bereiken. Aan de kustwacht die hen uit het water plukt, vragen ze een ontmoeting te regelen met dokter House. Marina is ernstig ziek, maar in haar thuisland slaagden artsen er niet in een precieze diagnose te stellen. House en zijn collega's kennen echter niet veel meer geluk. Ondertussen heeft de werking van Houses team zwaar te lijden onder Foremans nakende vertrek. Maar in plaats van in te praten op Foreman, gaat House de confrontatie aan met Chase. Hij besluit hem te bedanken voor bewezen diensten.

Vr 5 oktober 2018 | 23:08 House

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The jerk. House en zijn team onderzoeken de onhandelbare zestienjarige schaakkampioen Nate Harrison. De tiener maakt het team het leven zuur tijdens hun onderzoek. Foreman ontdekt dat iemand zijn sollicitatiegesprek met het New York Mercy Hospital heeft afgezegd. Hij verdenkt House, maar die blijft halsstarrig ontkennen.

Do 4 oktober 2018 | 22:36 House

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Resignation. Een 19-jarig meisje hoest bloed op tijdens haar karateles. In het ziekenhuis vinden de dokters niets dat interne bloedingen kan veroorzaken. Ze raakte niet geblesseerd tijdens de training en al haar organen lijken perfect te werken. Hoe meer tests House zijn team laat uitvoeren, hoe meer hij ervan overtuigd is dat hun jonge patiënte een mysterieuze infectie heeft opgelopen. Maar hij heeft geen bewijzen om zijn diagnose kracht bij te zetten. Ondertussen houdt Forman voet bij stuk. Hij neemt ontslag.

Wo 3 oktober 2018 | 22:44 House

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Family. Wilson roept de hulp in van House wanneer het tienjarige broertje van een leukemiepatiënt amper enkele dagen voor zijn cruciale beenmergtransplantatie plots ziek blijkt te zijn. Zolang de jongen ziek is, kan hij niet geopereerd worden. De tijd dringt voor zijn broer. House en zijn collega's moeten tot het uiterste gaan om de ziekte zo snel mogelijk op te sporen én te genezen. De eerste symptomen wijzen op een infectie, maar zolang die niet doorbreekt, kunnen de artsen van het Plainsboroziekenhuis geen precieze remedie voorschrijven. House besluit daarom het ziekteproces te versnellen.

Di 2 oktober 2018 | 22:34 House

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House training. Een 28-jarige vrouw verliest het bewustzijn tijdens een kaartspelletje op straat en wordt naar House en zijn team gebracht. Foreman is ervan overtuigd dat de vrouw drugsverslaafd is, ook al bewijzen toxicologische tests het tegendeel. Wanneer er andere zorgwekkende symptonen opduiken, moet hij zijn diagnose bijstellen. De situatie van de vrouw wordt een persoonlijke aangelegenheid voor Foreman.

Ma 1 oktober 2018 | 22:34 House

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Act your age. Dokter House onderzoekt de zesjarige Lucy, die met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis wordt opgenomen. House en zijn collega's staan verstomd wanneer ze ontdekken dat het meisje een hartaandoening heeft die nagenoeg uitsluitend bij bejaarden voorkomt. De symptomen van de ziekte worden al snel gevolgd door nog meer ouderdomsverschijnselen, zoals slecht zicht en reuma. Aanvankelijk denkt het team van House aan een infectie of een bijzonder vroege vorm van reuma, maar deze hypotheses worden van tafel geveegd wanneer het meisje plots getroffen wordt door een beroerte.

Vr 28 september 2018 | 22:26 House

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Airborne. Terwijl House en Cuddy een medische conferentie in Singapore bijwonen, neemt Wilson tijdelijk de taken van zijn collega over. Hij onderzoekt een 58-jarige vrouw die met stuiptrekkingen wordt opgenomen. De vrouw blijkt net terug te zijn van een reis naar Caracas, waar ze een tatoeage liet zetten, drugs gebruikte en seks had met een wildvreemde man.

Vr 28 september 2018 | 09:55 The Program IMDb: 6.4

28/09/18 - IMDB * 6.4 - Drama , De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

Do 27 september 2018 | 22:36 House

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fetal position. Rockfotografe Emma Sloan is vijf maanden zwanger wanneer ze een beroerte krijgt. Vlak nadat ze in het ziekenhuis wordt opgenomen, ontdekt House dat haar nieren niet naar behoren functioneren. Uit een scan blijkt dat er iets mis is met haar baby. Maar om precies te achterhalen wat er aan de hand is, stelt House voor om de foetus volledig te verdoven, zodat er een MRI-scan kan genomen worden. Dokter Cuddy heeft haar twijfels bij deze risicovolle ingreep.

Do 27 september 2018 | 13:50 The Program IMDb: 6.4

27/09/18 - IMDB * 6.4 - Drama , De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

Wo 26 september 2018 | 22:43 House

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Top secret. House onderzoekt een 34-jarige oorlogsveteraan die beweert dat hij het Golfoorlogsyndroom heeft. Hoewel House weinig geloof hecht aan zijn verhaal, is hij bijzonder geïnteresseerd in de zaak. Hij herkent diens gezicht immers uit een droom. De symptomen van de patiënt doen aanvankelijk vermoeden dat hij kanker heeft.

Di 25 september 2018 | 22:40 House

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Half-wit. House behandelt de 35-jarige Patrick Obyedkov, een muzikaal genie. Tijdens zijn laatste pianoconcert verstijfden zijn vingers. De krampen in zijn vingers worden gevolgd door oncontroleerbare aanvallen en ernstige hartritmestoornissen. Scans brengen interne bloedingen aan het licht en doen vermoeden dat de rechterhelft van Patricks hersenen aan het afsterven is.

Ma 24 september 2018 | 22:36 House

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Insensitive. Op een koude winteravond wordt de auto van de jonge Hannah Morgenthal en haar moeder gegrepen door een vrachtwagen. House vermoedt dat Hannah aan een zeldzame ziekte lijdt, waardoor ze geen pijn kan voelen. Hij wil een biopsie op haar zenuwstelsel laten uitvoeren, maar stuit hierbij op verzet van Wilson.

Vr 21 september 2018 | 22:33 House

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Needle in a Haystack. Tiener Stevie Lipa komt tijdens een vrijpartij in zijn wagen in ademnood. Bij een scan komen er onverklaarbare interne bloedingen aan het licht. Terwijl House en zijn team op zoek gaan naar de oorsprong van deze bloedingen, ontdekken ze dat hun patiënt afkomstig is uit een zigeurnerfamilie. Ondertussen vecht House een verbeten strijd uit met de nieuwe researcher van het ziekenhuis, dokter Julie Whitner. Als rolstoelpatiënte heeft zij recht op een parkeerplaats dichtbij de ingang. Hierdoor moet House zijn vertrouwde plek afstaan.

Do 20 september 2018 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. One Day, One Room. Cuddy is van mening dat House bij haar in het krijt staat en schrikt er daarom niet voor terug om hem voltijds in het ziekenhuis in te schakelen. House probeert daar op alle mogelijke manieren onderuit te komen: tijdens zijn spreekuur krijgt hij immers voortdurend mensen over de vloer die hem lastigvallen met allerlei oninteressante kwaaltjes. Cuddy slaagt er echter toch in hem te overtuigen aan de slag te gaan. House behandelt een hele reeks patiënten met seksueel overdraagbare ziekten en ontdekt hierbij toevallig dat een van hen, een jonge vrouw, het slachtoffer is van een verkrachting. Hij vraagt Cuddy om een psycholoog in te schakelen, maar daar wil de vrouw niet van weten: ze wil haar verhaal enkel aan House vertellen.

Wo 19 september 2018 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Words and Deeds. House en zijn collega's onderzoeken Derek Hoyt, een brandweerman die last heeft van desoriëntatie en voortdurend beeft. House vermoedt dat de aandoening een hormonale oorsprong heeft en begint een behandeling om de mannelijke menopauze tegen te gaan. Maar Hoyt reageert allergisch op de hormooninjecties en krijgt een woede-uitbarsting die Cameron bijna fataal wordt. Ondanks de ernst van de zaak ziet House zich genoodzaakt het onderzoek voorlopig uit handen te geven terwijl hij zich in een rehabilitatiekliniek laat opnemen. Terwijl hij afkickt van zijn verslaving aan pijnstillers, houden Chase, Foreman en Cameron hem op de hoogte van Hoyts toestand. Het gaat van kwaad naar erger met hun patiënt : hij wordt getroffen door een reeks hartaanvallen.

Di 18 september 2018 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Merry Little Christmas. Dokter House krijgt een voorstel van politieagent Michael Tritter. Wanneer hij bekent verslaafd te zijn aan pijnstillers en zichzelf aanmeldt in een rehabilitatiekliniek, wordt er geen verder gevolg gegeven aan het politieonderzoek dat tegen hem loopt. Een veroordeling kan House missen als kiespijn. Ondanks de dreiging van een gevangenisstraf en een mogelijke schorsing van zijn dokterslicentie, blijft House echter zijn onschuld verdedigen en hij stuurt de agent wandelen. House stort zich op het onderzoek van een 15-jarig meisje met dwerggroei, die aan mysterieuze longproblemen lijdt. Maar nog voor hij haar kan onderzoeken, wordt hij door Cuddy aan de kant geschoven. Zolang House de deal van Tritter niet aanvaardt, mag hij geen enkel onderzoek meer uitvoeren en krijgt hij geen pijnstillers meer.

Ma 17 september 2018 | 22:59 House

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Finding Judas. De 6-jarige Alice schreeuwt zich de longen uit het lijf op een kermisattractie. Ze heeft buikpijn en wordt onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. House vermoedt dat het meisje last heeft van galstenen en uit een scan blijkt dat hij het bij het rechte eind heeft. House raadt aan haar galblaas te laten verwijderen, maar de moeder van het meisje denkt daar duidelijk anders over. Door de tussenkomst van een rechter vindt de operatie toch plaats, maar al snel treden er complicaties op. Ondertussen blijft politieagent Michael Tritter druk zetten op de collega's van House. Door hun bankrekeningen te blokkeren wil hij hen dwingen uit de biecht te klappen over hun baas.

Vr 14 september 2018 | 22:12 House

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Whac-A-Mole. De 18-jarige Jack wordt naar het ziekenhuis gebracht na een hartaanval en heftig braken. House denkt al snel te weten wat hem mankeert en daagt zijn team uit de diagnose te stellen. Rechercheur Tritter maakt het Wilson onmogelijk zijn vak uit te oefenen, in de hoop een wig te drijven tussen hem en House.

Vr 14 september 2018 | 14:30 Juice

14/09/18 - Drama , Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Do 13 september 2018 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Son of Coma Guy. House vermoedt dat er iets mis is met Kyle, een jonge twintiger wiens vader Gabe al tien jaar in coma ligt. House heeft namelijk ontdekt dat de jongeman bepaalde bewegingen niet opmerkt. De arts besluit hem aan een eenvoudige test te onderwerpen. Alle symptomen wijzen in de richting van een erfelijke ziekte, maar er blijkt nog meer aan de hand te zijn. House wil zijn patiënt uithoren over de medische geschiedenis van zijn familie, maar krijgt hiertoe niet de kans omdat Kyles toestand er snel op achteruitgaat.

Do 13 september 2018 | 16:40 Juice

13/09/18 - Drama , Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Wo 12 september 2018 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Que sera sera. Een man van 270 kilo, George Hagel, wordt in coma aangetroffen in zijn appartement en overgebracht naar het ziekenhuis. Om de precieze oorzaak van zijn toestand te achterhalen, moeten House en zijn collega's allerlei standaardproeven uitvoeren. Maar dat blijkt al snel onmogelijk door de zwaarlijvigheid van hun patiënt. Hoewel hun opties beperkt zijn, onderwerpt het artsenteam de hersenen van George aan een MRI-scan. Tijdens het scanneronderzoek ontwaakt hun patiënt echter. Nu hij volledig bij bewustzijn is en de artsen nog altijd geen verklaring hebben gevonden voor de mysterieuze coma, besluit George zichzelf genezen te verklaren en het ziekenhuis te verlaten. Zover laat dokter Cameron het echter niet komen: ze treft drastische maatregelen om zijn vertrek te verhinderen.

Di 11 september 2018 | 22:45 House

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Fools for love. Dokter House onderzoekt Tracy Dawson, een 20-jarige vrouw die met ademhalingsmoeilijkheden en buikpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen nadat zij en haar echtgenoot Jeremy het slachtoffer werden van een gewelddadige overval. Tracy wordt eerst onderworpen aan een test die moet uitwijzen of haar symptomen niet veroorzaakt werden door stress. Maar nog voor de artsen dit onderzoek kunnen afronden, stuikt haar man Jeremy in elkaar in de observatieruimte. Hoewel de klachten van het jonge koppel niet volledig identiek zijn, vermoeden House en zijn team dat ze aan dezelfde aandoening lijden.

Ma 10 september 2018 | 23:06 House

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lines in the sand. Een autistische jongen blijft maar luid schreeuwen zonder dat daar een reden voor lijkt te zijn. Omdat andere artsen niet achter de oorzaak kunnen komen, gaat House op onderzoek uit. Cuddy heeft een verandering aangebracht aan het kantoor van House. Hij weigert het nog langer te gebruiken en gaat op zoek naar een nieuwe ruimte.

Za 8 september 2018 | 07:25 The Program IMDb: 6.4

08/09/18 - IMDB * 6.4 - Drama , De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

Vr 7 september 2018 | 22:26 House

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Informed Consent. House moet noodgedwongen teruggrijpen naar zijn wandelstok, maar hij lost geen woord tegen zijn collega's over de pijn die in zijn been is teruggekeerd. Hij spitst zijn aandacht volledig toe op zijn nieuwe patiënt, de 71-jarige Ezra Powell, een befaamd wetenschapper die met ernstige ademhalingsproblemen in het ziekenhuis werd opgenomen. House laat zijn team onmiddellijk enkele tests uitvoeren om Powells hart en longen te controleren. Die leveren hen echter geen precieze diagnose op. Ondertussen gaat de toestand van de man snel achteruit.

Vr 7 september 2018 | 22:00 The Program IMDb: 6.4

07/09/18 - IMDB * 6.4 - Drama , De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

Do 6 september 2018 | 22:46 House

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Cane and Able. Dokter House denkt nog altijd dat hij een verkeerde diagnose heeft gesteld bij zijn vorige patiënt. Hierdoor heeft zijn ego een serieuze knauw gekregen. De pijn in zijn rechterbeen is bovendien teruggekeerd, maar dat probeert hij zo goed mogelijk te verstoppen voor zijn collega's. House besluit zich vol overgave op een nieuwe zaak te storten: de 7-jarige Clancy wordt in het ziekenhuis opgenomen met rectale bloedingen en beweert ontvoerd en gemarteld te zijn door aliens.

Wo 5 september 2018 | 22:42 House

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Meaning. Dokter House is volledig hersteld van de verwondingen die hij twee maanden geleden opliep bij de schietpartij en hij gaat opnieuw aan de slag in het ziekenhuis. Hij barst van de energie en besluit zijn aandacht te verdelen over twee verschillende onderzoeken. Zijn eerste bezoek brengt hij aan Caren, een 26-jarige vrouw die vanaf haar nek verlamd raakte bij het uitvoeren van een yoga-oefening. Op de scans en foto's vinden de artsen echter geen enkele aanleiding voor de verlamming terug.

Di 4 september 2018 | 22:34 House

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No reason. House behandelt Vince, een patiënt met een gezwollen tong. Tijdens een interne bespreking van deze zaak stormt er plots een woedende ex-patiënt zijn bureau binnen. De man haalt een pistool boven en schiet hem in koelen bloede neer. House overleeft de aanslag op zijn leven, maar weigert de voorgeschreven rustperiode in acht te nemen. Vanuit zijn ziekenbed zet hij zijn onderzoek naar Vince's mysterieuze aandoening verder. Dat hij ondertussen de kamer moet delen met de man die hem om het leven wou brengen, maakt het hem er niet makkelijker op. Terwijl hij Vince's onderzoek op de voet volgt, ontdekt hij dat er iets niet klopt: sinds de schietpartij is de pijn in zijn been plots verdwenen.

Ma 3 september 2018 | 22:39 House

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Who's your daddy?. House loopt een oude bekende tegen het lijf in de gangen van het Princeton-ziekenhuis: zijn voormalige collega-muzikant Crandall. Die vertelt hem dat zijn zestienjarige dochter Leona in het ziekenhuis werd opgenomen. Leona is een slachtoffer van orkaan Katrina en lijdt sindsdien aan zware hallucinaties en hartritmestoornissen. House besluit haar onderzoek voor zijn rekening te nemen, ondanks zijn vermoeden dat het meisje gelogen heeft over haar band met Crandall en haar verblijfplaats gedurende de afgelopen maanden. De waarheid achterhalen is cruciaal bij het behandelen van haar aandoening.

Vr 31 augustus 2018 | 22:18 House

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Forever. Kara Mason is een jonge moeder die een onverklaarbare aanval krijgt terwijl ze haar zoontje Mikey een bad geeft, waardoor het kind bijna verdrinkt. Beiden belanden op de afdeling van dokter House en zijn team. Alles wijst erop dat de vrouw de aanval veinsde. Ondertussen gaat Foreman opnieuw aan de slag. Tot ieders verbazing heeft zijn bijna-doodervaring van hem een nieuw mens gemaakt: hij gaat niet langer in discussie om zijn gelijk te halen, iets wat dokter House mateloos stoort.

Do 30 augustus 2018 | 22:43 House

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 2). Na de dood van de politieagent denkt ook Foreman dat zijn laatste uur is geslagen. House wil zo snel mogelijk een autopsie uitvoeren op het lijk van de agent, maar dokter Cuddy vreest dat hierdoor nog meer mensen worden blootgesteld aan de mysterieuze, besmettelijke ziekte en ze stelt haar veto. Foreman weigert af te wachten tot zijn collega's een precieze diagnose hebben gesteld. Hij heeft zich verzoend met zijn lot en belt zijn vader op om zijn laatste uren met hem te kunnen doorbrengen.

Wo 29 augustus 2018 | 22:41 House

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 1). Een politieagent raakt levensgevaarlijk gewond bij de achtervolging van een verdachte en hij wordt in kritieke toestand opgenomen in het Princeton-ziekenhuis. De artsen staan voor een raadsel: ondanks het feit dat hun patiënt een schotwonde in het hoofd heeft opgelopen, kan hij niet stoppen met lachen. Bloedtesten kunnen geen duidelijkheid brengen waarom de man in een euforische toestand verkeert. Naarmate de uren verstrijken gaat het van kwaad naar erger met de agent : hij wordt gekweld door helse spierpijnen en verliest zijn gezichtsvermogen. Maar dat is nog niet alles: plots begint ook dokter Eric Foreman dezelfde symptomen te vertonen.

Di 28 augustus 2018 | 22:42 House

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House vs. God. Wanneer de 15-jarige gebedsgenezer Boyd met brandende maagpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen, besluit House hem te onderzoeken. De jongen beweert met God te kunnen praten. House vermoedt dat de tiener louter een sluwe oplichter met bijzonder veel mensenkennis is. Maar wanneer Boyd een van Wilsons terminale kankerpatiënten aanraakt en haar tumor enkele dagen later kleiner blijkt te zijn, dreigt ook hij zijn mening te moeten herzien.

Ma 27 augustus 2018 | 23:04 House

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Sleeping dogs lie. De 25-jarige Hannah heeft al tien dagen geen oog meer dichtgedaan. In een wanhopige poging de slaap te vatten, neemt ze al haar slaappillen in. Hierdoor belandt ze op de spoedafdeling van het Princeton-ziekenhuis. Aanvankelijk wordt voor haar mysterieus slaapprobleem gedacht aan een oogziekte. Wanneer de vrouw plots te kampen krijgt met bloedingen, blijkt dat een verkeerde diagnose. Hannahs toestand gaat zienderogen achteruit en het wordt stilaan duidelijk dat ze een dringende levertransplantatie moet ondergaan. Een donor is snel gevonden: haar vriendin en partner Max heeft dezelfde bloedgroep en stemt in met een transplantatie. Maar dan stuit het team van dokter House op cruciale informatie over de persoonlijke relatie van de twee vrouwen, die Hannahs overlevingskansen zwaar kan beïnvloeden.

Vr 24 augustus 2018 | 22:18 House

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. All in. Het Princetonziekenhuis organiseert een pokertoernooi voor het goede doel. House besluit de speeltafel onmiddellijk te verlaten wanneer hij hoort dat er net een zesjarige jongen op de spoedafdeling werd binnengebracht. Bepaalde symptomen doen hem immers sterk denken aan een zaak die hij twaalf jaar geleden behandelde. Toen slaagde hij er niet in het leven van een bejaarde patiënt te redden, maar hij is vastberaden de ziekte geen tweede dodelijke slachtoffer te laten maken. De eerste testresultaten ontkrachten zijn theorie echter.

Do 23 augustus 2018 | 22:43 House

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Safe. De opstandige tiener Melinda komt in het ziekenhuis omdat ze geïnfecteerd is geraakt na een harttransplantatie, ondanks haar verblijf in een steriele kamer. Ze raakt verlamd en is in levensgevaar. House en zijn team moeten bemiddelen tussen Melinda, haar vriend en Melinda's overbeschermende moeder. House en Wilson zijn ondertussen druk bezig hun nieuwe woonsituatie te verbeteren.

Wo 22 augustus 2018 | 22:41 House

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Clueless. House en zijn team buigen zich over een nieuwe patiënt die ademhalingsklachten heeft gekregen na een actief rollenspel met zijn vrouw in de slaapkamer. De symptomen wijzen op een metaalvergiftiging, maar tests geven een ander resultaat. Ondertussen is Wilson bij House ingetrokken en dat verloopt wat stroefjes.

Ma 13 augustus 2018 | 06:55 Juice

13/08/18 - Drama , Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Zo 12 augustus 2018 | 12:10 Juice

12/08/18 - Drama , Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Four friends edge around the outside of the law until the fateful moment when they finally step over the line and find themselves on the run.

Za 11 augustus 2018 | 18:30 The Program IMDb: 6.4

11/08/18 - IMDB * 6.4 - Drama , De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

De film volgt de opkomst van wielrenner Lance Armstrong door de jaren 90 en 00, strijdend tegen kanker, terwijl hij en zijn Amerikaanse teamgenoten de typische Europese wielersport domineren en veranderen. De sportjournalist David Walsh raakt ervan overtuigd dat Armstrong zijn prestaties aandrijft met verboden middelen. Met deze overtuiging begint hij te zoeken naar bewijs.

Vr 10 augustus 2018 | 22:05 The Program IMDb: 6.4

10/08/18 - IMDB * 6.4 - Drama , Het footballteam van een Amerikaanse universiteit staat onder grote druk om te scoren. Coach Sam brengt samen met de aanvoerder Joe het team tot fantastische prestaties... met niet altijd geoorloofde middelen.

Het footballteam van een Amerikaanse universiteit staat onder grote druk om te scoren. Coach Sam brengt samen met de aanvoerder Joe het team tot fantastische prestaties... met niet altijd geoorloofde middelen.

 Meer