Ochtend op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:36 Nieuw: White House Farm

Serie, Vanaf vanavond is de nieuwe misdaadserie White House Farm drie zaterdagen om 20:35 uur met dubbele afleveringen ...

Vanaf vanavond is de nieuwe misdaadserie White House Farm drie zaterdagen om 20:35 uur met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas. Verontrustend Woensdagochtend, 7 augustus 1985. De politie in Chelmsford, Essex krijgt een verontrustend telefoontje van de lokale landbouwer Jeremy Bamber. Allemaal dood Meteen daarna worden er agenten opgeroepen om naar de afgelegen boerderij van Jeremy's ouders te gaan. Jeremy's zus, moeder, vader en beide neefjes worden allemaal dood teruggevonden. Teruggetrokken De politie krijgt het beeld van een hechte familie, die wel een erg teruggetrokken bestaan leidt. Inspecteur 'Taff' Jones trekt al gauw zijn conclusies, maar brigadier Stan heeft zijn daar twijfels bij.

Je vindt hier de programma's van Ochtend op tv We hebben de volgende programma's voor Ochtend Nieuw: White House Farm: Serie, Vanaf vanavond is de nieuwe misdaadserie White House Farm drie zaterdagen om 20:35 uur met dubbele afleveringen. Opwekking Praise 2019: Religieus, Zondagochtend Registratie van de praise tijdens Opwekking 2019. Happily Divorced: Happily Divorced, Seizoen 1 Aflevering 2 Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met. Walk of Shame: comedy, Verslaggeefster Meghan (Elizabeth Banks) mag geen auditie doen om de nieuwe vaste nieuwslezeres te worden. Om haar op te fleuren nemen haar vriendinnen haar mee op een avond stappen. De volgende ochtend wordt ze na een onenightstand wakker. Journaallus: Nieuws, Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer. Early Birds: Morgen - Muziek, XITE helpt je de vroege uurtjes door te komen! Opbeurende muziek voor ochtendmensen, met de tofste. Ochtendklok: Morgen - Muziek, Populaire muziek, Ochtendklok. Noordmannen: Morgen - Noordmannen, Sfeervol zondagochtendprogramma vanaf een locatie in de provincie. Unikitty: Morgen - Animatie, Aflevering 79 van 104 Speciale Bezorging Nadat Bim Bom Unikitty's dagelijkse ochtendlied grof. Happily Divorced: Morgen - Comedy, Seizoen 1 Aflevering 2 Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met.

Ochtend op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 09:55 Koffietijd

Seizoen 30 - Aflevering 20 - Ochtendmagazine. Met in deze uitzending: Musicalster Simone Kleinsma wordt in het zonnetje gezet en vertelt over haar nieuwe voorstelling 'Simone'. -Aandacht voor de expositie van fotograaf Peter Lindbergh in De Kunsthal in Rotterdam.

Overmorgen | 14:25 Jinek: Sander van de Pavert, Jort Kelder en meer

Overmorgen - News, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Na 15 jaar valt vanavond definitief het doek voor De ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Na 15 jaar valt vanavond definitief het doek voor De Wereld Draait Door. Vijftien jaar lang was het programma een icoon op de Nederlandse Televisie. Vaste tafelheer Jort Kelder bespreekt het succes van het programma en zijn presentator. En zeg DWDD en je zegt Lucky TV. In 15 jaar maakte Sander van de Pavert bijna 4000 filmpjes voor het programma. Vanavond laat hij een selectie zien. - Woensdag werd Patty Brard 65 jaar. Ter ere van die verjaardag is er nu het boek Patty. Voor dat boek waren Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman anderhalf jaar lang de schaduw van Patty Brard. Ze gingen mee naar Ibiza, gingen met haar terug naar haar verleden en ze waren zelfs bij de hereniging met haar moeder. Hoe is het ze bevallen om Patty te volgen en hoe was het om als stel samen een boek te schrijven? Ze vertellen het vanavond bij Eva aan tafel. - Peter Heerschop zijn agenda voor het aankomende half jaar was door corona plotseling leeg. Hij had geen zin om niks te doen en daarom besloot hij een luisterend oor te worden. Iedere ochtend zit hij bij de telefoon bij Radio 538 om de verhalen van mensen in coronatijd aan te horen. Van de meest opvallende dingen heeft hij een top 5 gemaakt, waar hij vanavond over verteld. - Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers en Hoofd Intensive Care van het UMCG Peter van der Voort over de toenemende druk op Nederlandse ic's.

Di 31 maart 2020 | 09:55 Koffietijd

Seizoen 28 - Aflevering 44 - Ochtendmagazine

Di 31 maart 2020 | 20:30 Topdokters

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen centraal staan. Plastisch chirurg Irene Mathijssen opereert kinderen die door een syndroom een afwijkende schedel hebben. Haar 10-jarige patiënt moet opnieuw geopereerd worden, omdat er hersenvocht lekt. Darmchirurg Anke Smits wordt 's ochtends vroeg gebeld, omdat haar patiënt hard achteruit gaat. En revalidatiearts Ilse van Nes behandelt bij een jonge patiënt een hardnekkige doorligwond.

Wo 1 april 2020 | 09:55 Koffietijd

Seizoen 33 - Aflevering 143 - Ochtendmagazine over lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn en kunst & cultuur

Wo 1 april 2020 | 16:15 Topdokters

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen centraal staan. Plastisch chirurg Irene Mathijssen opereert kinderen die door een syndroom een afwijkende schedel hebben. Haar 10-jarige patiënt moet opnieuw geopereerd worden, omdat er hersenvocht lekt. Darmchirurg Anke Smits wordt 's ochtends vroeg gebeld, omdat haar patiënt hard achteruit gaat. En revalidatiearts Ilse van Nes behandelt bij een jonge patiënt een hardnekkige doorligwond.

Wo 1 april 2020 | 19:45 Dharma & Greg

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. A Girl Can Dream, Can't She?. Greg moet op zakenreis naar Washington. De nacht voor zijn vertrek droomt Dharma dat zijn vliegtuig crasht en dat haar echtgenoot overlijdt. De volgende ochtend gaat ze dan ook tot het uiterste om Greg te beletten op het vliegtuig te stappen.

Ochtend op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:00 Opwekking Praise 2019

Zondagochtend Registratie van de praise tijdens Opwekking 2019.

Vandaag | 19:24 Happily Divorced

Seizoen 1 - Aflevering 2 Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran en Elliot proberen een romantisch avondje te plannen, maar Peter zorgt de ochtend erna voor een ongemakkelijke situatie.

Morgen | 03:00 Walk of Shame

comedy, Verslaggeefster Meghan (Elizabeth Banks) mag geen auditie doen om de nieuwe vaste nieuwslezeres te worden. Om haar op te fleuren nemen haar vriendinnen haar mee op een avond stappen. De volgende ochtend wordt ze na een onenightstand wakker ...

Verslaggeefster Meghan (Elizabeth Banks) mag geen auditie doen om de nieuwe vaste nieuwslezeres te worden. Om haar op te fleuren nemen haar vriendinnen haar mee op een avond stappen. De volgende ochtend wordt ze na een onenightstand wakker zonder geld, zonder auto en met een lege telefoon. Het enige berichtje dat ze nog krijgt is van haar baas: als ze nu naar de studio komt kan ze alsnog de felbegeerde baan krijgen.

Morgen | 03:08 Journaallus

Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer.

Morgen | 06:00 Early Birds

XITE helpt je de vroege uurtjes door te komen! Opbeurende muziek voor ochtendmensen, met de tofste nummers van deze eeuw en natuurlijk de lekkerste hits om mee op te staan.

Morgen | 07:00 Ochtendklok

Ochtendklok

Morgen | 08:00 Noordmannen

Sfeervol zondagochtendprogramma vanaf een locatie in de provincie.

Morgen | 11:02 Unikitty

Aflevering 79 van 104 - Speciale Bezorging Nadat Bim Bom Unikitty's dagelijkse ochtendlied grof onderbroken heeft, neemt zij boos het advies van haar vrienden aan en schrijft ze haar gevoelens op in een brief met de bedoeling de brief voor zichzelf te houden. Echter, de brief wordt, met verzendkosten en al, toch verstuurd naar Bim Bom! De groep zet een wilde achtervolging in op de postbezorgingsdienst van het Unikoninkrijk, zodat die heftige brief uit handen van Bim Bom blijf en zijn gevoelens niet worden gekwetst. Dan blijkt dat Unikitty's onbeleefde brief eigenlijk vol complimenten staat.

Morgen | 14:25 Happily Divorced

Seizoen 1 - Aflevering 2 Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran en Elliot proberen een romantisch avondje te plannen, maar Peter zorgt de ochtend erna voor een ongemakkelijke situatie.

Morgen | 16:05 Komen Eten

Seizoen 18 - Christ uit Ledegem De 50-jarige Christ werkt als hoofd van de technische dienst van Ledegem, voor hem de mooiste gemeente van Vlaanderen. Iedere ochtend fietst hij een half uurtje. In zijn dromen rijdt hij mee in Parijs-Roubaix, en daarom staat zijn hometrainer buiten met zicht op zijn kasseien. Zijn menu presenteert hij op een bijzondere manier: een popje, gemaakt door zijn lieftallige vrouw 'Smurfke'. Het koken begint voor Christ niet in zijn keuken, maar in de plaatselijke supermarkt. Daar komt hij toe met zijn borden voor het voorgerecht. Aangezien Smurfke in de winkel werkt, helpt zij haar man aan de beste carpaccio van Ledegem en omstreken. Voor zijn gasten heeft Christ slechts één leuze: doe alsof je thuis bent. Hij zal dan ook proberen om hen alles te geven wat ze maar willen.

Morgen | 20:45 Just Roll With It

Owen en Blair in de ochtend: Owen en Blair vervangen Byron als ochtend-dj´s.

Overmorgen | 01:53 Journaallus

Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer.

Overmorgen | 06:00 Early Birds

XITE helpt je de vroege uurtjes door te komen! Opbeurende muziek voor ochtendmensen, met de tofste nummers van deze eeuw en natuurlijk de lekkerste hits om mee op te staan.

Overmorgen | 06:00 Edwin op Noord

Iedere ochtend ontwaak je met Edwin op Noord. Daarin het laatste nieuws uit Groningen, weer en verkeer, het gesprek van de dag in het Lopend Vuur, de Noord Nieuwsquiz, onze rondreizende verslaggever in de provincie en lekkere muziek.

Overmorgen | 06:00 Kijk Radio: De 538ochtendshow Met Frank! (live)

Kijk Radio: De 538ochtendshow Met Frank! (live)

Overmorgen | 07:00 Brabant Nieuws

Het belangrijkste Brabantse nieuws uit de nacht en de vroege ochtend, zodat je altijd weet wat er in Brabant speelt.

Overmorgen | 10:00 Babette op Noord

Iedere ochtend tussen 10 en 13 hoor je Babette Alma op Radio Noord. Een verrassende mix van actualiteit, muziek en informatie.

Overmorgen | 10:23 Happily Divorced

Seizoen 1 - Aflevering 2 Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran en Elliot proberen een romantisch avondje te plannen, maar Peter zorgt de ochtend erna voor een ongemakkelijke situatie.

Overmorgen | 17:45 Komen Eten

Seizoen 18 - Eveline uit Erpe-Mere Deze week laten vier Vlaamse artiesten zien wat ze in huis en fornuis hebben. De 31-jarige Eveline uit Erpe-Mere bijt de spits af. Eveline begon vijf jaar geleden aan haar zangcarrière en is ondertussen al drie jaar presentatrice bij MentTV. Naast zingen, is ook koken een van haar passies. Voor 'Komen Eten' wil ze vooral lekker en gezond koken. Haar menu presenteert Eveline op cd's in een houten kistje. Ze houdt bovendien van spreuken, dus verwelkomt ze haar gasten met een mooie spreuk op hun bord.

Overmorgen | 23:30 Moordvrouw

Kind van de rekening Een jongetje van zes loopt weg van huis en zijn ouders zijn ten einde raad. Een zoektocht levert niets op en als het jochie die avond laat nog steeds niet terug is, begint ook de politie zich ernstig te maken. De volgende ochtend wordt zijn teddybeer gevonden bij het huis van een veroordeelde pedoseksueel die onlangs is vrijgelaten.

Di 31 maart 2020 | 01:23 Journaallus

Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer.

Di 31 maart 2020 | 04:00 Moordvrouw

Kind van de rekening Een jongetje van zes loopt weg van huis en zijn ouders zijn ten einde raad. Een zoektocht levert niets op en als het jochie die avond laat nog steeds niet terug is, begint ook de politie zich ernstig te maken. De volgende ochtend wordt zijn teddybeer gevonden bij het huis van een veroordeelde pedoseksueel die onlangs is vrijgelaten.

Di 31 maart 2020 | 06:00 Edwin op Noord

Iedere ochtend ontwaak je met Edwin op Noord. Daarin het laatste nieuws uit Groningen, weer en verkeer, het gesprek van de dag in het Lopend Vuur, de Noord Nieuwsquiz, onze rondreizende verslaggever in de provincie en lekkere muziek.

Di 31 maart 2020 | 06:00 Kijk Radio: De 538ochtendshow Met Frank! (live)

Kijk Radio: De 538ochtendshow Met Frank! (live)

Di 31 maart 2020 | 06:00 Early Birds

XITE helpt je de vroege uurtjes door te komen! Opbeurende muziek voor ochtendmensen, met de tofste nummers van deze eeuw en natuurlijk de lekkerste hits om mee op te staan.

Di 31 maart 2020 | 07:00 Brabant Nieuws

Het belangrijkste Brabantse nieuws uit de nacht en de vroege ochtend, zodat je altijd weet wat er in Brabant speelt.

Di 31 maart 2020 | 10:00 Babette op Noord

Iedere ochtend tussen 10 en 13 hoor je Babette Alma op Radio Noord. Een verrassende mix van actualiteit, muziek en informatie.

Di 31 maart 2020 | 16:45 Aspe

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Hoogmoed komt voor de val Op een ochtend hangt tegen de gevel van het Concertgebouw het gekruisigde lichaam van de bekende Brugse tenor Filip Verstraete, alias Felipe. Het blijkt al snel om een misplaatste grap te gaan. Commissaris De Kee vermoedt echter dat het om een regelrechte doodsbedreiging gaat en wil het geplande optreden van de tenor laten afgelasten. Van In komt in de problemen wanneer Hannelore plots bij hem thuis opduikt en geconfronteerd wordt met Eva. Ook De Maegd heeft zorgen: Machteld blijkt de dood van haar moeder maar moeilijk te kunnen verwerken. Hij vraagt aan collega Smeekens of Linde eens met zijn dochter wil praten.

Di 31 maart 2020 | 16:59 Óngerwaeg

Formule 1 De hazewind is de Max Verstappen onder de honden. Op deze zonovergoten ochtend in Venlo is er groot onderhoud aan de racebaan van de Limburgse Windhonden Renvereniging, de LWR. Dat geeft ons de kans om eens met Henk Naus te kletsen. Henk heeft twee honden bij zich, waarvan er eentje kan worden beschouwd als de absolute Formule 1 van het ras!

Di 31 maart 2020 | 23:09 Óngerwaeg

Formule 1 De hazewind is de Max Verstappen onder de honden. Op deze zonovergoten ochtend in Venlo is er groot onderhoud aan de racebaan van de Limburgse Windhonden Renvereniging, de LWR. Dat geeft ons de kans om eens met Henk Naus te kletsen. Henk heeft twee honden bij zich, waarvan er eentje kan worden beschouwd als de absolute Formule 1 van het ras!

Di 31 maart 2020 | 23:47 Óngerwaeg

Formule 1 De hazewind is de Max Verstappen onder de honden. Op deze zonovergoten ochtend in Venlo is er groot onderhoud aan de racebaan van de Limburgse Windhonden Renvereniging, de LWR. Dat geeft ons de kans om eens met Henk Naus te kletsen. Henk heeft twee honden bij zich, waarvan er eentje kan worden beschouwd als de absolute Formule 1 van het ras!

Wo 1 april 2020 | 01:03 Journaallus

Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer.

Wo 1 april 2020 | 06:00 Early Birds

XITE helpt je de vroege uurtjes door te komen! Opbeurende muziek voor ochtendmensen, met de tofste nummers van deze eeuw en natuurlijk de lekkerste hits om mee op te staan.

Wo 1 april 2020 | 06:00 Kijk Radio: De 538ochtendshow Met Frank! (live)

Kijk Radio: De 538ochtendshow Met Frank! (live)

Wo 1 april 2020 | 06:00 Edwin op Noord

Iedere ochtend ontwaak je met Edwin op Noord. Daarin het laatste nieuws uit Groningen, weer en verkeer, het gesprek van de dag in het Lopend Vuur, de Noord Nieuwsquiz, onze rondreizende verslaggever in de provincie en lekkere muziek.

Wo 1 april 2020 | 07:00 Brabant Nieuws

Het belangrijkste Brabantse nieuws uit de nacht en de vroege ochtend, zodat je altijd weet wat er in Brabant speelt.

Wo 1 april 2020 | 10:00 Babette op Noord

Iedere ochtend tussen 10 en 13 hoor je Babette Alma op Radio Noord. Een verrassende mix van actualiteit, muziek en informatie.

Wo 1 april 2020 | 16:37 Óngerwaeg

Formule 1 De hazewind is de Max Verstappen onder de honden. Op deze zonovergoten ochtend in Venlo is er groot onderhoud aan de racebaan van de Limburgse Windhonden Renvereniging, de LWR. Dat geeft ons de kans om eens met Henk Naus te kletsen. Henk heeft twee honden bij zich, waarvan er eentje kan worden beschouwd als de absolute Formule 1 van het ras!

Wo 1 april 2020 | 17:40 Moordvrouw

Kind van de rekening Een jongetje van zes loopt weg van huis en zijn ouders zijn ten einde raad. Een zoektocht levert niets op en als het jochie die avond laat nog steeds niet terug is, begint ook de politie zich ernstig te maken. De volgende ochtend wordt zijn teddybeer gevonden bij het huis van een veroordeelde pedoseksueel die onlangs is vrijgelaten.

Do 2 april 2020 | 02:48 Journaallus

Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer.

Do 2 april 2020 | 06:00 Early Birds

XITE helpt je de vroege uurtjes door te komen! Opbeurende muziek voor ochtendmensen, met de tofste nummers van deze eeuw en natuurlijk de lekkerste hits om mee op te staan.

Do 2 april 2020 | 06:00 Edwin op Noord

Iedere ochtend ontwaak je met Edwin op Noord. Daarin het laatste nieuws uit Groningen, weer en verkeer, het gesprek van de dag in het Lopend Vuur, de Noord Nieuwsquiz, onze rondreizende verslaggever in de provincie en lekkere muziek.

Do 2 april 2020 | 07:00 Brabant Nieuws

Het belangrijkste Brabantse nieuws uit de nacht en de vroege ochtend, zodat je altijd weet wat er in Brabant speelt.

 Meer

Ochtend gemist

Eerder Vandaag | 00:28 Jinek: Sander van de Pavert, Jort Kelder en meer

Gisteren - News, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Na 15 jaar valt vanavond definitief het doek voor De Wereld ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Na 15 jaar valt vanavond definitief het doek voor De Wereld Draait Door. Vijftien jaar lang was het programma een icoon op de Nederlandse Televisie. Vaste tafelheer Jort Kelder bespreekt het succes van het programma en zijn presentator. En zeg DWDD en je zegt Lucky TV. In 15 jaar maakte Sander van de Pavert bijna 4000 filmpjes voor het programma. Vanavond laat hij een selectie zien. - Woensdag werd Patty Brard 65 jaar. Ter ere van die verjaardag is er nu het boek Patty. Voor dat boek waren Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman anderhalf jaar lang de schaduw van Patty Brard. Ze gingen mee naar Ibiza, gingen met haar terug naar haar verleden en ze waren zelfs bij de hereniging met haar moeder. Hoe is het ze bevallen om Patty te volgen en hoe was het om als stel samen een boek te schrijven? Ze vertellen het vanavond bij Eva aan tafel. - Peter Heerschop zijn agenda voor het aankomende half jaar was door corona plotseling leeg. Hij had geen zin om niks te doen en daarom besloot hij een luisterend oor te worden. Iedere ochtend zit hij bij de telefoon bij Radio 538 om de verhalen van mensen in coronatijd aan te horen. Van de meest opvallende dingen heeft hij een top 5 gemaakt, waar hij vanavond over verteld. - Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers en Hoofd Intensive Care van het UMCG Peter van der Voort over de toenemende druk op Nederlandse ic's.

Eerder Vandaag | 13:25 Piet Patron

'Piet Patron - Anthony & geitenkaas.' In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding. Op bevel van patron Piet Huysentruyt ontbijt het keukenteam zoals elke ochtend samen, hét moment van de dag om de motor van het team aan te zwengelen volgens de patron.

Eerder Vandaag | 07:00 Ochtendklok

Ochtendklok

Eerder Vandaag | 02:15 Journaallus

Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer.

Eerder Vandaag | 01:30 Love at Second Sight

Gisteren - Love at Second Sight, Het is liefde op het eerste gezicht wanneer de achttienjarige Olivia en Raphaël elkaar ontmoeten. Ze zijn onafscheidelijk en steunen elkaars passies onvoorwaardelijk: hij schrijft, zij speelt piano. Tien jaar later ...

Het is liefde op het eerste gezicht wanneer de achttienjarige Olivia en Raphaël elkaar ontmoeten. Ze zijn onafscheidelijk en steunen elkaars passies onvoorwaardelijk: hij schrijft, zij speelt piano. Tien jaar later zijn ze getrouwd, maar het geluk is ver te zoeken. Raphaël schrijft bestsellers en verliest zich in zijn succes. Hij verwaarloost Olivia en haar muzikale carrière dooft uit. Na een hevige ruzie twijfelt Olivia of ze nog wel van hem houdt. De ochtend erna wordt Raphaël alleen wakker in een parallel universum waarin zij degene is met een grootse carrière, niet hij. Bovendien heeft deze Olivia geen idee wie Raphaël is.

Gisteren 21:55 Piet Patron

'Piet Patron - Anthony & geitenkaas.' In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding. Op bevel van patron Piet Huysentruyt ontbijt het keukenteam zoals elke ochtend samen, hét moment van de dag om de motor van het team aan te zwengelen volgens de patron.

Gisteren 13:45 Sleepwalking in Suburbia

Gisteren - Sleepwalking in Suburbia, Michelle Miller is een knappe, getrouwde vrouw die vaak slaapwandelt. In haar slaap doolt ze rond in het dorpje waar zij en haar man Dan wonen. Op een nacht belandt Michelle in het bed van haar buurman Luke ...

Michelle Miller is een knappe, getrouwde vrouw die vaak slaapwandelt. In haar slaap doolt ze rond in het dorpje waar zij en haar man Dan wonen. Op een nacht belandt Michelle in het bed van haar buurman Luke Williams, terwijl zijn vrouw Nancy niet thuis is. Maar haar problemen beginnen pas echt wanneer ze op een ochtend wakker wordt naast een dode man. Michelle krijgt al gauw het vermoeden dat iemand de moord in haar schoenen probeert te schuiven.

Gisteren 10:00 Babette op Noord

Iedere ochtend tussen 10 en 13 hoor je Babette Alma op Radio Noord. Een verrassende mix van actualiteit, muziek en informatie.

Gisteren 07:00 Brabant Nieuws

Het belangrijkste Brabantse nieuws uit de nacht en de vroege ochtend, zodat je altijd weet wat er in Brabant speelt.

Gisteren 06:00 Edwin op Noord

Iedere ochtend ontwaak je met Edwin op Noord. Daarin het laatste nieuws uit Groningen, weer en verkeer, het gesprek van de dag in het Lopend Vuur, de Noord Nieuwsquiz, onze rondreizende verslaggever in de provincie en lekkere muziek.

Gisteren 02:30 Journaallus

Herhalingen tot de ochtend. Met: Het journaal en Het weer.

Gisteren 00:10 Piet Patron

'Piet Patron - Anthony & geitenkaas.' In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding. Op bevel van patron Piet Huysentruyt ontbijt het keukenteam zoals elke ochtend samen, hét moment van de dag om de motor van het team aan te zwengelen volgens de patron.

Eergisteren 10:00 Babette op Noord

Iedere ochtend tussen 10 en 13 hoor je Babette Alma op Radio Noord. Een verrassende mix van actualiteit, muziek en informatie.

Eergisteren 07:00 Brabant Nieuws

Het belangrijkste Brabantse nieuws uit de nacht en de vroege ochtend, zodat je altijd weet wat er in Brabant speelt.

Eergisteren 06:00 Edwin op Noord

Iedere ochtend ontwaak je met Edwin op Noord. Daarin het laatste nieuws uit Groningen, weer en verkeer, het gesprek van de dag in het Lopend Vuur, de Noord Nieuwsquiz, onze rondreizende verslaggever in de provincie en lekkere muziek.

 Meer