Je vindt hier de programma's van Norman op tv We hebben de volgende programma's voor Norman What Lies Beneath: IMDB * 6.6 - Thriller, Terwijl professor Norman Spencer (Harrison Ford) zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er beginnen vreemde. Brandweerman Sam: Tekenfilm, Seizoen 10 Aflevering 24 Britse animatieserie. Piekepolder in het park. In het gezellige dorpje Piekepolder. Brandweerman Sam: Tekenfilm, Seizoen 10 Aflevering 25 Britse animatieserie. De schat van Piekepolder Pier (deel 1). In het gezellige. Emmerdale: Herhaling. More day to day drama from the village of Emmerdale. Turner finds himself in the newspaper. Ruth has. Emmerdale: Morgen - Herhaling. More day to day drama from the village of Emmerdale. Turner finds himself in the newspaper. Ruth. Brandweerman Sam: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 10 Aflevering 26 Britse animatieserie. De schat van Piekepolder Pier (deel 2). In het. Brandweerman Sam: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 11 Aflevering 1 Britse animatieserie. Norbert Man tegen Vuurhond. Norman Price en zijn. The Professionals: Morgen - Herhaling. Action packed drama series about two criminal intelligence agents. The unit is hit by bombings and. Climate Change by Numbers: Overmorgen - The debate surrounding climate change, as the public appears to be less sure it understands exactly what. Brandweerman Sam: Overmorgen - Tekenfilm, Seizoen 11 Aflevering 2 Britse animatieserie. Cadet catastrofe. Norman Price en zijn vrienden.

Norman op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. Piekepolder in het park. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Vandaag | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 25 - Britse animatieserie. De schat van Piekepolder Pier (deel 1). In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 26 - Britse animatieserie. De schat van Piekepolder Pier (deel 2). In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Britse animatieserie. Norbert-Man tegen Vuurhond. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Overmorgen | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Britse animatieserie. Cadet catastrofe. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Overmorgen | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Britse animatieserie. Monstermanie. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Za 16 november 2019 | 01:20 The Walking Dead

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Amerikaanse horrorserie. Bonds. Carol en Daryl gaan samen op een missie, terwijl Siddiq worstelt om een mysterie op te lossen.

Ma 18 november 2019 | 07:58 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Britse animatieserie. Tinus Tover. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Ma 18 november 2019 | 12:55 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Britse animatieserie. De prins in Piekepolder. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Ma 18 november 2019 | 20:30 Fury IMDb: 7.6

18/11 - IMDB * 7.6 - Oorlogsfilm, Het verhaal van deze film 'Fury' speelt zich af aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. De geallieerden zijn via het Franse land de Duitse grens binnengetrokken om te proberen het taaie Duitse leger met hun sterk ...

Het verhaal van deze film 'Fury' speelt zich af aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. De geallieerden zijn via het Franse land de Duitse grens binnengetrokken om te proberen het taaie Duitse leger met hun sterk gepantserde tanks op hun knieën te krijgen. De Amerikanen hebben moeite de tanks van hun tegenstanders te verslaan omdat deze veel groter en kolossaler zijn gebouwd. Een van de weinigen overgebleven tanks van de geallieerden is er één die de naam Fury (Nederlands vertaald woede) draagt. De tank wordt geleid door Don ‘Wardaddy’ Collier, gespeeld door Brad Pitt. Samen met zijn vijfkoppige team, met onder anderen Shia LaBeouf en Michael Peña, vormen zij een onverslaanbaar team waar menig Duitse militair het van in de broek doet. Totdat ze hun schutter verliezen tijdens een bloedig gevecht en deze vervangen wordt door de onervaren Norman Ellison (Logan Lerman), die van origine boekhouder is. Een bloedstollend en spannende oorlogsfilm met Brad Pitt in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fury

Ma 18 november 2019 | 22:00 The Walking Dead

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse horrorserie. Open Your Eyes. Carol verlegt grenzen waarbij Daryl zich ongemakkelijk voelt. Alpha en Beta hebben hun bedenkingen bij iemand.

Di 19 november 2019 | 07:58 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Britse animatieserie. De Hoezo-zaak. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Di 19 november 2019 | 12:55 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Britse animatieserie. Piekepolder cowboys. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Wo 20 november 2019 | 07:58 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Britse animatieserie. Wie liet de kat los?. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Wo 20 november 2019 | 12:55 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Britse animatieserie. Verkeerde afslag, Dieuwertje!. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Do 21 november 2019 | 07:58 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Britse animatieserie. De nacht van de Norbert. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Do 21 november 2019 | 12:55 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Britse animatieserie. Buitenaardse beestenjacht. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Vr 22 november 2019 | 07:58 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Britse animatieserie. Vlam uit het verleden. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Vr 22 november 2019 | 12:55 Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Britse animatieserie. Jaap en de reuzenpompoen. Norman Price en zijn vrienden vinden het heerlijk om te spelen, maar daardoor raken ze vaak in de problemen. Zo zitten ze vast in een brandend gebouw, kunnen ze niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen ze in een grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Za 23 november 2019 | 01:00 The Walking Dead

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse horrorserie. Open Your Eyes. Carol verlegt grenzen waarbij Daryl zich ongemakkelijk voelt. Alpha en Beta hebben hun bedenkingen bij iemand.

Ma 25 november 2019 | 07:58 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Britse animatieserie. Paard op hol. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Ma 25 november 2019 | 12:55 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Britse animatieserie. De verjaardag van Sam. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Ma 25 november 2019 | 22:00 The Walking Dead

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Amerikaanse horrorserie. The World Before. Een gevecht verzoorzaakt spanning in Oceanside terwijl de Alexandriërs op een belangrijke missie gaan.

Di 26 november 2019 | 07:58 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Britse animatieserie. Kastelen en koningen. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

 Meer

Norman op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 00:05 What Lies Beneath IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Thriller, Terwijl professor Norman Spencer (Harrison Ford) zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er beginnen vreemde ...

Terwijl professor Norman Spencer (Harrison Ford) zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren in hun grote, lege huis en als Claire visioenen krijgt van een vermoorde vrouw, begint ze te geloven dat de buurman zijn echtgenote heeft vermoord. Norman maakt zich zorgen, maar gelooft niet dat hun huis behekst is en wil dat Claire psychische hulp zoekt. Wanneer de bovennatuurlijke verschijnselen steeds gevaarlijker worden, dreigt de afschuwelijke waarheid alles kapot te maken. De bovennatuurlijke thriller What Lies Beneath maakte regisseur Robert Zemeckis (Back to the Future-trilogie) in de periode dat de opnames van zijn film Cast Away een paar maanden stil lagen om hoofdrolspeler Tom Hanks de gelegenheid te geven af te vallen. Zemeckis wilde per se de topacteurs Harrison Ford en Michelle Pfeiffer hebben voor de hoofdrollen. Dat hem dit lukte, was op zich een hele prestatie omdat zowel Ford als Pfeiffer niet voor veel films te strikken zijn. Ford, die bekend werd met zijn rollen van Han Solo in Star Wars en de avonturier Indiana Jones, houdt sinds de jaren tachtig een gemiddelde van één film per jaar aan. En Pfeiffer liet kort na What Lies Beneath een paar jaar niets meer van zich horen, om in 2007 terug te keren in maar liefst drie bioscoopfilms: Hairspray, Stardust en I Could Never Be Your Woman. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/what-lies-beneath

Vandaag | 14:45 Emmerdale

Herhaling. More day-to-day drama from the village of Emmerdale. Turner finds himself in the newspaper. Ruth has unwelcome news for Frank. Lynn is delighted to convey her bad tidings to Chris. With Richard Thorp, Coral Atkins, Norman Bowler, Fionnuala Ellwood, and Peter Amory.(2013)

Morgen | 07:55 Emmerdale

Herhaling. More day-to-day drama from the village of Emmerdale. Turner finds himself in the newspaper. Ruth has unwelcome news for Frank. Lynn is delighted to convey her bad tidings to Chris. With Richard Thorp, Coral Atkins, Norman Bowler, Fionnuala Ellwood, and Peter Amory.(2013)

Morgen | 17:50 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal intelligence agents. The unit is hit by bombings and assassinations as part of a vendetta campaign. Bodie and Doyle must find the perpetrators before they end up as the next victims. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Leo Dolan, and Norman Gregory.

Overmorgen | 00:20 Climate Change by Numbers

The debate surrounding climate change, as the public appears to be less sure it understands exactly what is going on, despite there being more information on the issue than ever. Mathematicians Dr Hannah Fry, Professor Norman Fenton and Professor David Spiegelhalter discuss the three key numbers that clarify the important questions around climate change, as scientists use them to help explain what is happening to the Earth.

Overmorgen | 12:50 The Professionals

Herhaling. Action-packed drama series about two criminal intelligence agents. The unit is hit by bombings and assassinations as part of a vendetta campaign. Bodie and Doyle must find the perpetrators before they end up as the next victims. With Martin Shaw, Lewis Collins, Gordon Jackson, Leo Dolan, and Norman Gregory.

Overmorgen | 14:45 Emmerdale

More day-to-day drama from the village of Emmerdale. The Woolpack is shocked by Annie's hen party. Michael is amazed to find he is under suspicion. Frank is surprised by the patter of tiny feet. With Sheila Mercier, Matthew Vaughan, Norman Bowler, Peter Amory, and Cy Chadwick.(2013)

Overmorgen | 15:00 Chronicles of a Champion Golfer

Chronicles of a Champion Golfer. A look back at the careers of some of golf's greats. Here the focus is on two-time Open champion Greg Norman.

Overmorgen | 17:00 Chronicles of a Champion Golfer

Chronicles of a Champion Golfer. A look back at the careers of some of golf's greats. Here the focus is on two-time Open champion Greg Norman.

Za 16 november 2019 | 05:00 Chronicles of a Champion Golfer

Chronicles of a Champion Golfer. A look back at the careers of some of golf's greats. Here the focus is on two-time Open champion Greg Norman.

Za 16 november 2019 | 17:45 ZeitZeichen

El Alamein, Stalingrad, die Strände der Normandie: An diesen Orten fanden während des Zweiten Weltkrieges Schlachten statt, die sich in das kollektive Gedächtnis der Deutschen eingebrannt haben. Eine der blutigsten Auseinandersetzungen dieses Krieges wurde in der Nordeifel ausgetragen. Doch die Schlacht im Hürtgenwald ist nahezu unbekannt. Das liegt auch daran, dass die Nazi-Propaganda sie nicht erwähnen wollte. Gefechte auf deutschem Boden wollte man Ende des Jahres 1944 nicht in der Deutschen Wochenschau zeigen. Den Hürtgenwald ganz im Westen des Deutschen Reiches erreichten die Soldaten der US-Armee im September 1944. Noch erschöpft von den Einsätzen in Frankreich waren sie für eine Atempause auf Höhe des Westwalls dankbar. Darüber hinaus hatte der Vormarsch der GI'S zu Schwierigkeiten beim Nachschub gesorgt. In der Zwischenzeit bauten deutsche Soldaten den Hürtgenwald zu einer explosiven Festung aus. Mit dem Beginn von "Operation Queen" am 16. November 19

Za 16 november 2019 | 20:15 Friedrich II. - Der Staufer

Kaum ein anderer Herrscher prägte das hohe Mittelalter so wie Friedrich II. von Hohenstaufen. Er war eine absolute Ausnahmegestalt auf dem römisch-deutschen Kaiserthron: Aufgewachsen im Vielvölkerstaat Sizilien, war seine Herrschaft von byzantinischen und normannischen Traditionen geprägt, die auch Juden und Muslimen ihre Freiräume ließ. Friedrich war ein Förderer der Wissenschaft, ein Reformer, vielleicht sogar der erste moderne Herrscher. Alle Königshäuser in Europa sollen staunend zu ihm aufgeblickt haben. Friedrich II. selbst sah sich als Nachfolger der römischen Cäsaren und als Kaiser von Gottes Gnaden - eine Vorstellung, die mit den Ansprüchen der machtbewussten Päpste dieser Epoche kollidieren musste. Mit insgesamt fünf aufeinander folgenden Päpsten befand sich Friedrich II. in erbitterten Auseinandersetzungen. So ist es nicht erstaunlich, dass er mehrfach exkommuniziert wurde und die kirchliche Propaganda Friedrich nach seinem Tod als Häretiker und Antichrist brandmarkte. Fried

Zo 17 november 2019 | 04:05 Lip Sync Battle

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Fifth Harmony: Ally Brooke vs. Normani Kordei vs. Dinah Jane vs. Lauren Jauregui: De bekroonde zangeressen van Fifth Harmony nemen het tegen elkaar op in een epische vierstrijd in de LSB-arena.

Zo 17 november 2019 | 05:05 Les nouveaux nomades

Au sommaire : "Cap Sud Ouest : La Flow Vélo". La "Flow Vélo" est une voie bucolique et protégée, aménagée pour les vélos - "Chroniques d'en Haut : Le nouvel Hôtel-Dieu". Sur la presqu'île de Lyon, l'emblématique Hôtel-Dieu achève sa réhabilitation - "Histoire de se Balader : Fibre normande". Grâce à son climat doux océanique, la Normandie est devenue un terroir pour le lin - "Pourquoi chercher plus loin ? : Bûcheronnage sportif". Schirrhein, petite commune d'Alsace en bordure de forêt, est un haut lieu du bûcheronnage en France - "Ô Sud ! : Nuances de noir". Face à la flamboyante cathédrale de Rodez, se dresse un autre joyau d'architecture et d'art de la ville

Zo 17 november 2019 | 15:15 Agatha Christie : dix petits nègres

Dix personnes qui ne se connaissent pas - huit invités et deux domestiques - se retrouvent sur l'île du Soldat, située le long de la côte du Devon, en Angleterre. Isolés du continent par une tempête, leur hôte Anders Norman O'Nyme mystérieusement absent, ils se retrouvent tour à tour accusés de crime. Avant le matin, deux personnes ont déjà trouvé la mort dans des circonstances suspectes

Ma 18 november 2019 | 17:20 Les Minikeums

Minikeums est la nouvelle version de cette production phare des années 90 avec les marionnettes de Rihanna, Kev Adams, Norman, Louane, Pogba

Ma 18 november 2019 | 21:05 Le monde de Jamy

Vingt ans après les "tempêtes du siècle" de 1999, Le Monde de Jamy propose une enquête exceptionnelle : avec plus de 4 000 km de côtes notre pays reste particulièrement exposé aux tempêtes. Sommes-nous à l'abri d'une nouvelle catastrophe de cette ampleur ? Sommes-nous bien préparés ? Le réchauffement climatique aggrave-t-il le risque ? C'est une cicatrice encore douloureuse dans notre histoire collective. Les 25 et 26 décembre 1999, alors que les Français s'apprêtent à entrer dans le nouveau millénaire, deux tempêtes d'une violence sans précédent s'abattent sur notre pays. De la Normandie à l'Alsace, de la Charente Maritime à la Provence, les vents soufflent à 200 km/h, déracinent les arbres, arrachent les toitures, abattent les pylônes électriques. Le bilan est très lourd : 92 morts et 7 milliards d'euros de dégâts. Vingt ans après cette catastrophe qui nous avait pris de court, Le Monde de Jamy enquête en métropole et en Outre-Mer : la France est-elle aujourd'hui mieux préparée pour affronter ces colères du ciel ? La météo sait-elle mieux les anticiper ? Sommes-nous armés pour éviter les coupures d?électricité et protéger nos forêts ? Dans la rue, au volant, quel comportement adopter quand la tempête s?abat ? Jamy et Eglantine retracent heure par heure l'épisode de 1999 avec les responsables qui étaient aux commandes des prévisions et des secours. Dans une soufflerie géante, ils mènent des expériences inédites pour mieux comprendre la force du vent et la bonne stratégie à adopter pour y faire face

Ma 18 november 2019 | 22:35 Bates Motel

Caleb wordt vastgeketend wakker in de kelder van het Bateshuis. Norman helpt Chick met een project. Madeleine vertelt Norman over haar moeilijke huwelijk.

Ma 18 november 2019 | 23:30 Bates Motel

Norman ontdekt wie hij kan vertrouwen wanneer hij zijn geheimen probeert te verbergen.

Di 19 november 2019 | 13:00 Stadt Land Kunst

(1): Normandie: Claude Monets AlabasterküsteAn der normannischen Alabasterküste erstrecken sich endlose Strände am Fuße steiler Kreidefelsen. In dieser atemberaubenden Naturkulisse wuchs ein großer Meister auf: Claude Monet verbrachte hier als kleiner Junge seine Sommerferien und sog die schillernden Farben und die maritime Szenerie in sich auf. Später zog er mit Leinwand und Pinsel von Le Havre bis Etretat, malte Hunderte Bilder und vervollkommnete seinen einzigartigen Stil.(2): Liverpool: Pop Is All You NeedIm Nordwesten Englands, an der Mündung des Flusses Mersey, liegt Liverpool mit seinen Docks und alten Fabrikgebäuden aus rotem Backstein. Als die Hafenstadt in den 60er Jahren von Grund auf saniert wurde, entstand hier der Sound einer neuen Generation, deren Vorreiter die legendären Beatles waren. Der glob

Wo 20 november 2019 | 01:00 War Junk 2

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Juno Beach: Tijdens D-Day op 6 juni 1944 landden de Canadese troepen op Juno Beach, waarmee de slag om Normandië begon. Het team van War Junk mag als eerste onderzoek doen en graven op Juno Beach.

Wo 20 november 2019 | 08:45 Stadt Land Kunst

(1): Normandie: Claude Monets AlabasterküsteAn der normannischen Alabasterküste erstrecken sich endlose Strände am Fuße steiler Kreidefelsen. In dieser atemberaubenden Naturkulisse wuchs ein großer Meister auf: Claude Monet verbrachte hier als kleiner Junge seine Sommerferien und sog die schillernden Farben und die maritime Szenerie in sich auf. Später zog er mit Leinwand und Pinsel von Le Havre bis Etretat, malte Hunderte Bilder und vervollkommnete seinen einzigartigen Stil.(2): Liverpool: Pop Is All You NeedIm Nordwesten Englands, an der Mündung des Flusses Mersey, liegt Liverpool mit seinen Docks und alten Fabrikgebäuden aus rotem Backstein. Als die Hafenstadt in den 60er Jahren von Grund auf saniert wurde, entstand hier der Sound einer neuen Generation, deren Vorreiter die legendären Beatles waren. Der glob

Vr 22 november 2019 | 04:10 Les nouveaux nomades

Au sommaire : "Cap Sud Ouest : La Flow Vélo". La "Flow Vélo" est une voie bucolique et protégée, aménagée pour les vélos - "Chroniques d'en Haut : Le nouvel Hôtel-Dieu". Sur la presqu'île de Lyon, l'emblématique Hôtel-Dieu achève sa réhabilitation - "Histoire de se Balader : Fibre normande". Grâce à son climat doux océanique, la Normandie est devenue un terroir pour le lin - "Pourquoi chercher plus loin ? : Bûcheronnage sportif". Schirrhein, petite commune d'Alsace en bordure de forêt, est un haut lieu du bûcheronnage en France - "Ô Sud ! : Nuances de noir". Face à la flamboyante cathédrale de Rodez, se dresse un autre joyau d'architecture et d'art de la ville

Za 23 november 2019 | 20:00 Deadly Affairs

Seizoen 2 - Aflevering 4 - A Fool's Bet: Virginia en Norman genieten van een leven in luxe, totdat Virginia besluit haar verveling te verdrijven met andere mannen. Haar schreeuw om aandacht heeft dodelijke gevolgen.

Ma 25 november 2019 | 09:05 Histoire de se balader

Reportagemagazine. Nos jeunes champions normands

Ma 25 november 2019 | 18:00 Evil Lives Here

Seizoen 3 - Aflevering 2 - He Comes To My Dreams: Gwen Bailey voelt zich de gelukkigste vrouw op aarde als ze met Norman Starnes trouwt. Jaren later dringt het tot haar door dat haar ideale man in werkelijkheid een monster was.

 Meer

Norman gemist

Gisteren 12:56 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 23 - Britse animatieserie. De ontsnapte pinguïn. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Gisteren 11:20 The Sweeney

Herhaling. Classic 70s police drama series. Regan is sure he knows the identity of a robber, but has a difficult time proving it. With John Thaw, Dennis Waterman, Garfield Morgan, Moira Redmond, and Norman Rodway.

Gisteren 07:59 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Britse animatieserie. Doorpeddelen. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Gisteren 07:55 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. Chris is upset when Kathy's birthday plans don't include him. Turner and Frank settle their differences. Nick is horrified when he discovers what is wrong with Peter Whiteley. With Peter Amory, Malandra Burrows, Norman Bowler, Richard Thorp, and Cy Chadwick.

Eergisteren 23:15 Bates Motel

De date van Norman loopt niet zoals gepland. Romero's frustraties bereiken een hoogtepunt. Chick geeft Norman een geschenk.

Eergisteren 22:20 Bates Motel

Het is twee jaar geleden dat Norma stief. Norman runt het Bates Motel en probeert de schijn op te houden ondanks een verontrustende ontdekking. Romero zit een gevangenisstraf uit en stuurt een huurmoordenaar om Norman te vermoorden. Dylan en Emma wonen in Seattle en weten niet dat Norma is gestorven.

Eergisteren 22:00 The Walking Dead

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Amerikaanse horrorserie. Bonds. Carol en Daryl gaan samen op een missie, terwijl Siddiq worstelt om een mysterie op te lossen.

Eergisteren 18:55 The Sweeney

Herhaling. Classic 70s police drama series. Regan is sure he knows the identity of a robber, but has a difficult time proving it. With John Thaw, Dennis Waterman, Garfield Morgan, Moira Redmond, and Norman Rodway.

Eergisteren 14:45 Emmerdale

Drama serial set in the Dales. Chris is upset when Kathy's birthday plans don't include him. Turner and Frank settle their differences. Nick is horrified when he discovers what is wrong with Peter Whiteley. With Peter Amory, Malandra Burrows, Norman Bowler, Richard Thorp, and Cy Chadwick.

Eergisteren 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Britse animatieserie. Norbert, de circusdirecteur. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eergisteren 08:25 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. Sarah's plans go awry when three becomes a crowd. Disaster befalls the Windsors on their big day. At Home Farm, Frank is astounded by Jack's change of heart. With Madeleine Howard, Clive Hornby, Norman Bowler, Alun Lewis, and Deena Payne.

Eergisteren 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Britse animatieserie. Zwoegen door de sneeuw. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Eergisteren 07:55 Emmerdale

Herhaling. Drama serial set in the Dales. It's Chris's first day in his new job. Frank spots an old flame. At Emmerdale, it seems as though Sarah is having second thoughts. With Peter Amory, Norman Bowler, Madeleine Howard, Malandra Burrows, and John Leary.

 Meer