Je vindt hier de programma's van Nicky op tv We hebben de volgende programma's voor Nicky Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 6 Een leugentje om bestwil De vierling neemt wraak op een ander voetbal team door hun. Top 40 Hitdossier: Serie, Aflevering 17 Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de. 1000 Inseln im Sankt-Lorenz-Strom: Informatief, Aflevering 3 van 5 Auf der Hauptinsel Wolfe Island befindet sich einer der größten Windparks Kanadas.. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Morgen - Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 7 Wie is er klaar voor Ele Funk Mae heeft 5 kaartjes voor het Ele Funkconcert en. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Morgen - Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 8 Kleine weerwolfjes worden groot De vierling gaat met hun vrienden kamperen in de. Animal Kingdom: Morgen - Serie/soap, Seizoen 2 Treasure Craig overtuigt de mannen en Nicky om een jacht te kapen. Ondertussen zoekt. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 20 Op water, brood en suikerspinnen De vierling gaan de fout in en mogen. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 10 Wie niet klaagt, wie niet wint Dawn en Mae vinden een baantje om een reis. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: 09/08 - Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 23 De Erfenis van de Vierliing De klas van de vierling maakt zich op voor de. Animal Kingdom: 10/08 - Serie/soap, Seizoen 2 Treasure Craig overtuigt de mannen en Nicky om een jacht te kapen. Ondertussen zoekt. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 5 De vijfde vierling De vierling maakt zich op voor een bobslee wedstrijd. Maar als de.

Nicky op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:22 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Een leugentje om bestwil De vierling neemt wraak op een ander voetbal team door hun mascotte te stelen; een big. Ze zijn echter gedwongen om te doen alsof ze deze gekocht hebben voor hun moeder, die jarig is.

Vandaag | 15:33 Top 40 Hitdossier

Aflevering 17 - Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de befaamde Top 40. In elke aflevering staat de Top 40 van een bijzondere datum uit de geschiedenis centraal. In deze aflevering: 22 februari 1973. De nummer 1 hit is deze keer te danken aan de Britse producers Nicky Chinn en Mike Chapman. Zij zijn in de jaren ’70 verantwoordelijk voor hits van onder anderen Smokie, Suzi Quatro, Hot Chocolate en de mannen: The Sweet met ‘’Block Buster’’. Verder staat You’re So Vain op nummer 9 in de top 40 en een van de 6 nieuwe binnenkomers is David Bowie met The Jean Genie.

Vandaag | 17:50 1000 Inseln im Sankt-Lorenz-Strom

Aflevering 3 van 5 Auf der Hauptinsel Wolfe Island befindet sich einer der größten Windparks Kanadas. Als Mike Jablonicky zum Arbeiten dort hinkam, beschloss er, den Rest seines Lebens auf der Insel zu verbringen. Rob White ist auf Wolfe Island groß geworden. Jeden Sommer organisiert er ein sogenanntes Round Up, eine Art Rodeo. In diesem Jahr möchte sein zehnjähriger Sohn das erste Mal daran teilnehmen.

Morgen | 11:56 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wie is er klaar voor Ele-Funk Mae heeft 5 kaartjes voor het Ele-Funkconcert en natuurlijk neemt ze de vierling mee. Maar dan krijgen Mae en Dawn ruzie, waardoor Dawn niet meer naar het concert wil, en haar broers mogen ook niet mee.

Morgen | 12:21 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Kleine weerwolfjes worden groot De vierling gaat met hun vrienden kamperen in de winkel van hun ouders en houden een bangmaak wedstrijd. Al gauw loopt het anders dan gepland en gebeuren er vreemde dingen.

Overmorgen | 00:40 Animal Kingdom

Seizoen 2 - Treasure Craig overtuigt de mannen en Nicky om een jacht te kapen. Ondertussen zoekt Smurf uit wie haar overvallen heeft.

Overmorgen | 17:36 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Op water, brood en suikerspinnen De vierling gaan de fout in en mogen daardoor niet naar de jaarlijkse carnaval en moeten nablijven. Ze komen in een kamer terecht met een groep slechte kinderen waar ze voor straf suikerspinnen moeten maken, die ze zelf niet mogen aanraken.

Overmorgen | 19:14 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Wie niet klaagt, wie niet wint Dawn en Mae vinden een baantje om een reis naar Parijs te kunnen bekostigen, maar hun plannen worden gedwarsboomd als de jongens erachter komen dat klagen in restaurants in je voordeel kan werken.

Zo 9 augustus 2020 | 17:53 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 23 - De Erfenis van de Vierliing De klas van de vierling maakt zich op voor de Sayonara stunt, een stunt die het einde van hun schooltijd op deze school markeert. Om problemen te voorkomen heeft Directeur Tarian een lijstje gemaakt van toegestane stunts.

Ma 10 augustus 2020 | 11:40 Animal Kingdom

Seizoen 2 - Treasure Craig overtuigt de mannen en Nicky om een jacht te kapen. Ondertussen zoekt Smurf uit wie haar overvallen heeft.

Ma 10 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Volwassen zijn, of niet volwassen zijn, dat is de vraag Het is weet tijd voor de jaarlijkse Rennaissance jaarmarkt, georganiseerd door Tom en Anne. Dawn en haar broers ruziën om wie het meest volwassen is, en ze gebruiken de jaarmarkt als hun strijdtoneel.

Ma 10 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Wat kan er nou helemaal mis gaan? De vierling heeft het weekend bij hun oma gelogeerd en krijgen een cadeau als beloning voor hun goede gedrag. Ze mogen deze echter pas de volgende dag openmaken. Maar morgen is wel héél ver weg.

Di 11 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Ik Wil Mae Terug Door haar vriendje Miles heeft Mae geen tijd meer voor Dawn. Dawn besluit Miles en Mae uit elkaar te drijven om meer tijd met Mae alleen te hebben.

Di 11 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 12 - #Stuntvierling De Harper vierling en de Kramdems vierling strijden om wie de hashtag #stuntvierling mag gebruiken voor hun stuntfoto's. Degene die voor het einde van het weekend de meeste likes heeft voor een foto, wint.

Di 11 augustus 2020 | 21:00 Holby City

Seizoen 22 - Aflevering 25 Guy finds Ric lying unconscious in theatre, and decides to seize the opportunity he is presented with. It falls to Louis and Donna to uncover his intentions and stop him before it is too late. Sacha is encouraged by Fletch to set things right with Essie, only to discover she has big plans for the future. Nicky is hurt by Cameron's odd behaviour towards her, and receives an unexpected offer.

Wo 12 augustus 2020 | 08:00 1000 Inseln im Sankt-Lorenz-Strom

Aflevering 3 van 5 Auf der Hauptinsel Wolfe Island befindet sich einer der größten Windparks Kanadas. Als Mike Jablonicky zum Arbeiten dort hinkam, beschloss er, den Rest seines Lebens auf der Insel zu verbringen. Rob White ist auf Wolfe Island groß geworden. Jeden Sommer organisiert er ein sogenanntes Round Up, eine Art Rodeo. In diesem Jahr möchte sein zehnjähriger Sohn das erste Mal daran teilnehmen.

Wo 12 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Anne en Tom stellen de vierling voor aan Simone, die net in de buurt is komen wonen. De vriendschap begint goed, maar al gauw worden ze één voor één niet meer bij haar uitgenodigd.

Wo 12 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Het Buffelaatste Nieuws De vierling verzorgen samen met een paar andere klasgenoten het ochtendnieuws op de schooltelevisie. Ricky, die de leiding heeft, begint plotseling Avery heel erg voor te trekken, tot grote verbazing en frustratie van de anderen.

Do 13 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Onafvierlingheidsdag De vierling maakt zich op voor een speciale voordracht op school over onafhankelijkheid. De jongens dromen al heel lang over een slang, Dawn over echte gaatjes prikken voor oorbellen.

Do 13 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Lessen van een vierling De vierling baalt van de gymles. De leraar krijgt een ongelukje, en de vierling zorgt ervoor dat Tom in komt vallen. Hier krijgen ze al snel spijt van.

Do 13 augustus 2020 | 19:10 Le prince de Bel-Air

Seizoen 4 - Aflevering 4 van 26 - Le père de l'année Après la naissance de leur nouveau fils, Nicky, Philip Banks et sa femme Vivian, se préparent à passer du temps ensemble, afin de raviver la flamme amoureuse de leur couple. Ils quittent leur demeure de Bel-Air pour passer un après-midi dans l'intimité et demandent à leur fille, Hilary, de s'occuper de Nicky

Vr 14 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Een vierling in de ruimte Ricky wilt dolgraag meedoen aan een ruimtevaart trainings programma. Hij wordt toegelaten, mits zijn broers en zus mee mogen. Eenmaal begonnen met de training gaat alles traditie getrouw mis en komt de vierling per ongeluk in de ruimte terecht.

Vr 14 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Alles voor het goede doel De vete tussen de Harpers en de Montagellis is heviger dan ooit. Maar wat niemand weet is dat Dawn en Joey Montagelli elkaar leuk vinden. Ze proberen het stil te houden maar Dicky verklapt het per ongeluk, zonder dat hij ervan op de hoogte was.

Vr 14 augustus 2020 | 21:30 Janáček - Jenufa

Het orkest en koor van de Munt presenteren Leoš Janáčeks (1854-1928) opera Jenůfa, opgenomen in de Koninklijke Muntschouwburg te Brussel in 2013. De opera is een psychologisch-realistisch familiedrama in drie akten en is gebaseerd op het toneelstuk Její Pastorkyňa van de Tsjechische toneelschrijfster Gabriela Preissová. Het verhaal gaat over de jonge Jenůfa en haar pleegmoeder en speelt zich af in een afgelegen gemeenschap in Moravië. De jaloezie en rivaliteit tussen de hoofdpersonen binnen de gemeenschap leidt uiteindelijk tot de tragische moord op een onschuldig kind; Jenůfa’s baby wordt gedood door haar pleegmoeder die Jenůfa's reputatie probeert te redden door van haar een acceptabele bruid te maken. De partituur van Janáčeks derde opera is lange tijd geweerd door het Nationale Theater van Praag vanwege het controversiële thema, maar de opera betekende wel Janáčeks doorbraak als componist voor muziektheater. Solisten in deze productie zijn onder meer Sally Matthews (Jenůfa), Charles Workman (Laca Klemeň) en Nicky Spence (Števa Buryja). De muzikale leiding is in handen van Ludovic Morlot.

Za 15 augustus 2020 | 17:41 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 24 - YOCO De vierling krijgt van hun ouders een YOCO, een intelligente robot die alles overneemt in het huishouden. Dit om meer harmonie in het huis te creeën en te zorgen dat de vierling minder ruzie maakt.

Za 15 augustus 2020 | 19:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Groetjes uit Australië Isaiah Thomas komt zijn nieuwe schoenen signeren in de winkel en Tom en Anne leren de vierling een lesje door ze net als iedereen in de rij te laten wachten.

Zo 16 augustus 2020 | 17:50 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Dude, waar is mijn school? De vierling heeft zijn draai helemaal gevonden op hun nieuwe school, totdat ze het complete gebouw per ongeluk laten zinken. Ze doen er alles aan om dit geheim te houden en met een schone lei te beginnen op een nieuwe school.

Zo 16 augustus 2020 | 20:15 Frühling

Aflevering 16 Aus einem Hotel erreicht Katja ein Anruf: Zwei Kinder sitzen allein im Speisesaal, ihre Eltern sind von einer Bergtour nicht zurückgekehrt sind. Katja versucht, den elfjährigen Nicky und die 14-jährige Paula zu beruhigen, und übernachtet bei ihnen im Hotelzimmer. Doch auch am nächsten Morgen fehlt von den Eltern jede Spur. Darum nimmt Katja die beiden mit in ihr derzeit chaotisches Zuhause.

Ma 17 augustus 2020 | 03:25 Holby City

Seizoen 22 - Aflevering 25 Guy finds Ric lying unconscious in theatre, and decides to seize the opportunity he is presented with. It falls to Louis and Donna to uncover his intentions and stop him before it is too late. Sacha is encouraged by Fletch to set things right with Essie, only to discover she has big plans for the future. Nicky is hurt by Cameron's odd behaviour towards her, and receives an unexpected offer.

Ma 17 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 19 - De beste zomer ooit Dawn en Mae gaan in een luxe strandtent werken en verwachten dat dit hun beste zomer ooit wordt. Maar haar drie broers komen onverwacht langs, haar ouders gaan maar niet weg en Madison is haar baas. Niet de beste start voor de beste zomer ooit.

Ma 17 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Op water, brood en suikerspinnen De vierling gaan de fout in en mogen daardoor niet naar de jaarlijkse carnaval en moeten nablijven. Ze komen in een kamer terecht met een groep slechte kinderen waar ze voor straf suikerspinnen moeten maken, die ze zelf niet mogen aanraken.

Di 18 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Sprookjes bestaan niet Tijdens het zomer theater evenement staat De Tovenaar van Oz staat op het menu en Dawn wil de rol van Dorothy bemachtigen. Ze krijgt de rol niet, de gemoederen lopen op en Dawn krijgt een ongeluk. Ze valt flauw en wordt wakker in een andere wereld.

Di 18 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Sprookjes bestaan niet Tijdens het zomer theater evenement staat De Tovenaar van Oz staat op het menu en Dawn wil de rol van Dorothy bemachtigen. Ze krijgt de rol niet, de gemoederen lopen op en Dawn krijgt een ongeluk. Ze valt flauw en wordt wakker in een andere wereld.

Wo 19 augustus 2020 | 11:51 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 23 - De Erfenis van de Vierliing De klas van de vierling maakt zich op voor de Sayonara stunt, een stunt die het einde van hun schooltijd op deze school markeert. Om problemen te voorkomen heeft Directeur Tarian een lijstje gemaakt van toegestane stunts.

Wo 19 augustus 2020 | 12:16 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 24 - YOCO De vierling krijgt van hun ouders een YOCO, een intelligente robot die alles overneemt in het huishouden. Dit om meer harmonie in het huis te creeën en te zorgen dat de vierling minder ruzie maakt.

Wo 19 augustus 2020 | 19:40 Le prince de Bel-Air

Seizoen 4 - Aflevering 13 van 26 - Un baptême pas comme les autres La veille de Noël, en 1993, Philip et sa femme, Vivian, se préparent avec joie pour le baptême de leur bébé, Nicky. Les soeurs de Vivian, Vy et Helen, arrivent cette nuit-là pour célébrer l'événement. Cependant, Vivian s'est trompée et a promis à chacune d'entre elles qu'elle serai la marraine de Nicky. Entretemps, les frères et soeurs de Nicky comparent les cadeaux de valeurs qu'ils ont achetés pour le baptême de leur petit frère

 Meer

Nicky gemist

Eerder Vandaag | 11:56 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 5 - De vijfde vierling De vierling maakt zich op voor een bobslee wedstrijd. Maar als de Kramden vierling komt opdagen worden ze heel nerveus en willen ze zich terugtrekken uit de race.