New York op tv (tv-tips)

Do 11 juni 2020 | 20:35 Docu: Zweden doen het anders

11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in ...

Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in Zweden blijven scholen en horeca gewoon open. Waarom? Journalisten Thomas Erdbrink en Sander Schimmelpenninck onderzoeken het in deze eenmalige special. Lockdown Vol verbazing kijken we sinds een paar weken naar de Zweden. Tijdens de coronacrisis gaat de wereld in lockdown, maar in Zweden zijn scholen en horeca gewoon open. Het dagelijks leven én de economie moeten zo min mogelijk ontwricht worden, dat is het uitgangspunt van de regering. Vertrouwen Correspondent Thomas Erdbrink heeft Iran verruild voor Noord-Europa als standplaats. Voor The New York Times doet hij verslag van de aanpak van het coronavirus in Zweden. Met verbazing en verwondering kijkt hij naar de kracht van de welvaartsstaat en het vertrouwen van de burgers in elkaar en in hun overheid. Viroloog Hij spreekt de viroloog die achter het Zweedse plan zit, migranten die extra hard zijn geraakt door de coronacrisis, een twaalfjarige Pippi Langkous-actrice over de rechten van het kind om naar school te blijven gaan en met Björn van Abba. Horeca Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck bezoekt Zweden al jaren wekelijks voor zijn geliefde. Schimmelpenninck bezoekt het platteland van Grebbestad, waar zijn vriendin oesters duikt. Met zijn schoonfamilie heeft hij het over vertrouwen in de overheid en met lokale horecaondernemers bespreekt hij de situatie daar.

Overmorgen | 20:30 Actiethriller: Leon IMDb: 8.5

Overmorgen - IMDB * 8.5 - Misdaad, Serie, Spanning, Film, Léon (of The Cleaner, of The professional) is een Franse ...

Léon (of The Cleaner, of The professional) is een Franse productie uit het jaar 1994 van de regisseur Luc Besson. In de Engelstalige film hebben Jean Reno, Gary Oldman en Natalie Portman de hoofdrollen. Mathilda (Nathalie Portman) is een twaalfjarig meisje uit een asociaal New Yorks gezin, wier vader verwikkeld is in drugszaken. Als zij op een kwade dag even boodschappen gaat doen, moordt de corrupte agent Norman Stansfield (Gary Oldman) op gruwelijke wijze haar hele familie uit. Mathilda zoekt onderdak bij de introverte Franse buurman Leon (Jean Reno) die een huurmoordenaar blijkt te zijn. Na enige aarzeling ontfermt hij zich over het meisje en leert haar zelfs de kneepjes van het vak. Kan hij haar echter ook beschermen tegen de moordenaars van haar gezin? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/leon

Je vindt hier de programma's van New York op tv We hebben de volgende programma's voor New York Docu: Zweden doen het anders: 11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in. Actiethriller: Leon: Overmorgen - IMDB * 8.5 - Misdaad, Serie, Spanning, Film, Léon (of The Cleaner, of The professional) is een Franse. Nick, Simon & Kees: Homeward Bound: Muziek, Aflevering 1 van 5 Simon & Garfunkel AVROTROS Nick en Simon storten zich samen met vriend Kees in het leven. Marvel Spider-Man: Jeugd, Mijn Eigen Ergste Vijand Doc Ock, in Spider Mans lichaam, is van plan om New York op z'n knieën te dwingen,. Marvel Spider-Man: Jeugd, Mijn Eigen Ergste Vijand Doc Ock, in Spider Mans lichaam, is van plan om New York op z'n knieën te dwingen,. Shade: Queens of NYC: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America wedstrijd. Ze doet. Comet: Film, Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar. Blinky Bill: Jeugd, Heimwee Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is. Formule e: FIA Championship in New York: Sport, Terugblik Verenigde Staten. Anthony Bourdain: No Reservations: Serie, Seizoen 3 Aflevering 3 New York Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een.

New York op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:17 Marvel Spider-Man

Mijn Eigen Ergste Vijand Doc Ock, in Spider-Mans lichaam, is van plan om New York op z'n knieën te dwingen, maar zijn nieuwe brein bevat nog herinneringen aan ome Ben.

Morgen | 00:50 Blue Bloods

Seizoen 7 - Aflevering 19 van 22 - Love Lost Frank Reagan is hoofd van het New York Police Department. Hij gaat met zijn afdeling net zo slim te werk als met zijn familie, die ook werkzaam zijn bij de politie van New York. Ook al hebben de familieleden een hechte band, de verschillende generaties hebben zo hun eigen werkwijze. De ex-man van Erin vertegenwoordigt de persoon die ze probeert te veroordelen voor moord.

Morgen | 23:30 Z Doc: Het Succesverhaal Van DJ Kygo

Aflevering 1 Documentaire over het succes van de Noorse dj en remixer Kyrre Gørvell-Dahll, beter bekend als dj Kygo. We volgen hem tijdens de voorbereidingen op zijn show in het gigantische Barclays Center in Brooklyn, New York. Kygo schreef geschiedenis toen hij op de muziekdiensten in een recordtijd een miljard streams wist te behalen. Maar hij wil weten of hij naast het succes dat hij heeft met streaming, ook succesvol is buiten de digitale wereld. De show in het Barclays Center is voor hem een test om zijn status buiten de digitale wereld te meten.

New York op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

Aflevering 1 van 5 - Simon & Garfunkel - AVROTROS Nick en Simon storten zich samen met vriend Kees in het leven van hun muzikale inspiratiebronnen Simon & Garfunkel. In hun nieuwe rol als documentairemakers willen ze iedereen kennis laten maken met Paul Simon en Art Garfunkel. Ze reizen daarvoor naar New York, de stad waar de muziekcarrière van het jaren 60-duo begon. De mannen nemen hun intrek in een appartement in de wijk Forest Hills in Queens, een echte Joodse middenstandswijk. De wijk waar Simon & Garfunkel zijn opgegroeid. Verder ontmoeten ze Alex die op dezelfde high school als Simon & Garfunkel zat. De school waar Simon & Garfunkel voor het eerst als duo optraden. Voor Nick en Simon is het schoolbezoek een speciaal moment, want zij mogen op hetzelfde podium als hun idolen een nummer spelen. Ze spelen een nummer dat Simon & Garfunkel zelfs hebben geschreven tijdens hun high school-tijd. Een momentje waar ons Volendamse duo even stil van is.

Vandaag | 09:17 Marvel Spider-Man

Mijn Eigen Ergste Vijand Doc Ock, in Spider-Mans lichaam, is van plan om New York op z'n knieën te dwingen, maar zijn nieuwe brein bevat nog herinneringen aan ome Ben.

Vandaag | 09:31 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America-wedstrijd. Ze doet voor de tweede keer mee en ze is vastbesloten om de kroon te veroveren met haar politiek getinte act. In New York geniet Brita samen met haar moeder van een vrije dag.

Vandaag | 09:55 Comet

Film, Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar ...

Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar aangetrokken en beginnen ze aan een liefdesverhaal dat we volgen door de op vier belangrijke momenten. Een gevecht op de bruiloft van een vriendin in Parijs; een uitmaakgesprek nadat Dell naar New York is verhuisd; een treinrit langs de Californische kust; en tenslotte, wanneer Dell onverwacht Kimberly in haar huis in de Hollywood Hills binnenstapt.

Vandaag | 10:00 Blinky Bill

Heimwee Als Cranky zijn nieuwe hagedissenbeeld laat overkomen, wordt Eddy overmand door emoties. Het is officieel: hij heeft heimwee! Blinky en Jacko beseffen dat ze Eddy nooit terug naar New York kunnen brengen, dus brengen ze New York naar Greenpatch.

Vandaag | 10:30 Formule e: FIA Championship in New York

Formule e: FIA Championship in New York. Terugblik - Verenigde Staten

Vandaag | 13:30 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 3 - New York Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Vandaag | 13:35 A-List: New York, The

A-List: New York, The

Vandaag | 14:55 CSI: New York

Yahrzeit Een medewerker van een veilinghuis wordt op zijn werk vermoord met een wapen uit de jaren 40. Vlak voor zijn dood belde hij met neonazi Michael Elgers. Het CSI-team ontdekt dat zowel Elgers als het slachtoffer een uitgebreide verzameling had met artefacten uit de Tweede Wereldoorlog. Mac komt in contact met een man die de holocaust overleefde en leert meer over zijn eigen familie.

Vandaag | 15:36 CSI: New York

Greater good Mac komt Talmadge Neville tegen, een man die achttien maanden in de gevangenis zat nadat hij iemand had doodgereden. Mac gelooft niet dat Neville achter het stuur zat en denkt dat hij iemand in bescherming nam. Het CSI-team gaat op zoek naar de werkelijke dader. Na de geboorte van hun dochtertje vragen Lindsay en Danny aan Mac of hij peetoom wil worden.

Vandaag | 16:17 CSI: New York

Grounds for deception George Kolovos, de man die Stella en detective Angell naar Cyprus hadden verscheept, wordt dood aangetroffen in New York. Mac denkt dat hij wraak kwam nemen. Stella ontdekt dat haar oude vriend professor Papakota mogelijk betrokken is bij handel in gestolen antieke voorwerpen. Ze reist naar Griekenland om hem te vinden. Mac volgt haar en komt erachter waarom Stella zich zo vastbijt in deze zaak.

Vandaag | 16:58 CSI: New York

Pay up Connor Dunbrook staat op het punt tegen zijn vader, mediamagnaat Robert Dunbrook, te getuigen als hij met veel geweld wordt ontvoerd. Rechercheur Angell raakt hierbij zwaargewond. Mac denkt dat Robert Dunbrook achter de ontvoering zit. Als het team slecht nieuws krijgt, zijn de rechercheurs vastbesloten de waarheid te achterhalen en voor gerechtigheid te zorgen.

Vandaag | 19:10 Vranckx

Seizoen 2020 - Zwart bloedt Wat nu gebeurt in Amerika, komt niet onverwacht. De steden die nu in brand stonden, waren toen al aan het smeulen. Dat merkte Rudi Vranckx toen hij er enkele jaren geleden op reportage was voor de reeks 'Kleine helden'. In de buitenwijken van de Amerikaanse grootsteden broeit iets dat wij in Europa zelf ook maar al te goed kennen. De Brusselse concentratiewijken en de Parijse banlieues zie je daar in de vorm van echte getto's op de maat van steden. Jongeren groeien op zonder ouders en zonder toekomst. Ze zwerven maar wat rond door de straten, raken aan de drugs, en belanden daardoor al te makkelijk in de kleine en grotere criminaliteit. Vaak zijn ze al tienerouders wanneer ze achter de tralies belanden, kunnen ze vervolgens hun kinderen niet opvoeden... en dan herhaalt de hele cyclus zich. Zowel bij ons als in de VS vervreemden die jongeren in snel tempo van een samenleving die geen plaats voor hen lijkt te hebben, een proces dat hand in hand gaat met een diepgeworteld gevoel van wantrouwen tegenover het symbool bij uitstek van die samenleving: de politie. Hun huidskleur verschilt, net als de achterliggende oorzaken van hun problemen, maar de problemen zelf lijken wel erg goed op elkaar. In deze reportage volgen we drie Amerikaanse kleine helden die proberen uit alle macht die vicieuze cirkel te doorbreken. In Baltimore bouwde Ericka Alston, zelf ooit een tienermoeder en drugsverslaafde, een wassalon uit tot een dagcentrum waarin ze kinderen opvangt die anders op straat zouden belanden. En ze helpt drugsverslaafden in een afkickcentrum. Michael Brown Sr. moest vier uur lang toekijken terwijl zijn zoon dood op straat lag, doodgeschoten door de politie. Hij probeert de jeugd van Ferguson, St.-Louis, nu uit alle macht te behoeden voor hetzelfde lot. En in Brooklyn, New York, richtte Pat Russo een boksschool op die risicojongeren een positief doel geeft in het leven. O ja, Pat is blank. En een voormalige politieman. Kunnen wij iets opsteken van hun werk? (Oorspronkelijk: 'Kleine Helden: VS' © 2016)

Vandaag | 20:30 12 Years a Slave

Film, In de 19e eeuw, voorafgaand aan de burgeroorlog, leeft de Afro Amerikaanse violist en timmerman Solomon Northup als een vrij man met zijn gezin in New York. Hij wordt benaderd om te komen musiceren bij een reizend circus in Washington, maar ...

In de 19e eeuw, voorafgaand aan de burgeroorlog, leeft de Afro-Amerikaanse violist en timmerman Solomon Northup als een vrij man met zijn gezin in New York. Hij wordt benaderd om te komen musiceren bij een reizend circus in Washington, maar deze goedbetaalde klus blijkt een gemene valstrik. Solomon wordt ontvoerd en verkocht als slaaf in het zuiden. Hier moet hij niet alleen vechten om te overleven, maar ook zijn waardigheid te behouden. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke wreedheid van slaveneigenaar Epps. Twaalf jaar lang leeft Solomon in gevangenschap en onderdrukking.

Vandaag | 23:00 Sleeping with Other People

Film, Jaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagden, komen Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch ...

Jaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagden, komen Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch mislukte romances hebben geleid tot eindeloos vreemdgaan, dus besluiten ze hun vriendschap platonisch te houden om samen te herstellen van alle liefdesmisère. En hoe help je een goede vriend beter dan met een cursus zelfbevrediging? Kan liefde ook opbloeien terwijl je met andere mensen naar bed gaat?

Morgen | 00:35 Manifest

Seizoen 1 - Vanishing Point Na de verdwijning van Cal schakelen Ben en Grace de politie in. Michaela doet een opvallende ontdekking over Autumns dochter. The Major komt aan in New York.

Morgen | 01:00 Last Night In...

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Empire State Murder Beginnend danseres Laura Garza is net naar New York verhuisd. Na een avondje stappen verdwijnt ze spoorloos. Zal de verdachte vrijuit gaan?

Morgen | 02:00 Castle

Aflevering 11 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 02:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 3 - New York Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Morgen | 02:40 Castle

Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 03:20 Castle

Aflevering 13 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 04:00 Castle

Aflevering 14 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 06:30 John Wick IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Film, John Wick is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn ...

John Wick is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar een ding: wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/john-wick

Morgen | 07:00 Basketbal: Charlotte Bobcats vs New York Knicks van 24 januari 2014

Basketbal: Charlotte Bobcats vs New York Knicks van 24 januari 2014. Carmelo Anthony scoort het hoogste aantal punten van 62 in zijn carrière.

Morgen | 07:00 Basketbal: Charlotte Bobcats vs New York Knicks van 24 januari 2014

Basketbal: Charlotte Bobcats vs New York Knicks van 24 januari 2014. Carmelo Anthony scoort het hoogste aantal punten van 62 in zijn carrière.

Morgen | 08:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Morgen | 09:20 Black Market

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - High Stakes Michael reist naar New York City, de plek waar het illegaal pokeren floreert, en ontdekt dat de grote verliezers soms degene zijn die de wedstrijden leiden.

Morgen | 09:34 A-List: New York, The

A-List: New York, The

Morgen | 09:35 Cities of the Underworld

Seizoen 1 - Aflevering 8 - New York Wat is het hart van de Big Apple? Ontdek een web van ingenieurskunst, geschiedenis en geheimen in een donker ondergronds labyrint. Het is de stad die nooit slaapt.

Morgen | 11:45 True Story IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Film, True Story is een Amerikaanse thriller en mysteriefilm uit het jaar 2015. Met Jonah Hill en James Franco in de hoofdrol. Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij ...

True Story is een Amerikaanse thriller- en mysteriefilm uit het jaar 2015. Met Jonah Hill en James Franco in de hoofdrol. Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo ontmoet, een man die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een onvergetelijk kat-en-muisspel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/true-story

Morgen | 12:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Morgen | 13:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Morgen | 14:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 3 - New York Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Morgen | 15:10 CSI: New York

Yahrzeit Een medewerker van een veilinghuis wordt op zijn werk vermoord met een wapen uit de jaren 40. Vlak voor zijn dood belde hij met neonazi Michael Elgers. Het CSI-team ontdekt dat zowel Elgers als het slachtoffer een uitgebreide verzameling had met artefacten uit de Tweede Wereldoorlog. Mac komt in contact met een man die de holocaust overleefde en leert meer over zijn eigen familie.

Morgen | 16:05 CSI: New York

Greater good Mac komt Talmadge Neville tegen, een man die achttien maanden in de gevangenis zat nadat hij iemand had doodgereden. Mac gelooft niet dat Neville achter het stuur zat en denkt dat hij iemand in bescherming nam. Het CSI-team gaat op zoek naar de werkelijke dader. Na de geboorte van hun dochtertje vragen Lindsay en Danny aan Mac of hij peetoom wil worden.

Morgen | 16:05 Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

Aflevering 2 van 5 - Simon & Garfunkel - AVROTROS In deze aflevering proberen de mannen opnames voor hun documentaire te maken in de ouderlijke woningen van Simon & Garfunkel. In de woning van Art Garfunkel ontmoeten ze een bijzondere man die een wel heel bijzondere verrassing in zijn kelder heeft staan. Verder hebben ze een ontmoeting met Anthony DeCurtis, een muziekjournalist die voor diverse grote bladen schrijft en voor zijn werk Simon & Garfunkel mocht interviewen. Nick & Simon willen alles over dit interview weten. Kees komt op het idee om albumhoezen van Simon & Garfunkel na te maken, maar dan met Nick & Simon op de cover. Daarvoor gaan ze shoppen in een typische tweedehands New Yorkse-winkel. Kees leeft zich uit om zo mooi mogelijke covers te fotograferen.

Morgen | 16:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Morgen | 16:45 Legende van Longwood

Morgen - Film, Wanneer de twaalfjarige Mickey Miller van New York naar Ierland verhuist, ontdekt ze dat zij is voorbestemd om een 300 jaar oude vloek te verbreken. Maar eerst zal ze een bijzondere kudde witte paarden moeten redden en het mysterie ...

Wanneer de twaalfjarige Mickey Miller van New York naar Ierland verhuist, ontdekt ze dat zij is voorbestemd om een 300 jaar oude vloek te verbreken. Maar eerst zal ze een bijzondere kudde witte paarden moeten redden en het mysterie van de Zwarte Ridder moeten ontrafelen.

Morgen | 17:00 CSI: New York

Grounds for deception George Kolovos, de man die Stella en detective Angell naar Cyprus hadden verscheept, wordt dood aangetroffen in New York. Mac denkt dat hij wraak kwam nemen. Stella ontdekt dat haar oude vriend professor Papakota mogelijk betrokken is bij handel in gestolen antieke voorwerpen. Ze reist naar Griekenland om hem te vinden. Mac volgt haar en komt erachter waarom Stella zich zo vastbijt in deze zaak.

Morgen | 17:30 Tattoo Age

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - Troy Denning Troy Denning is een grote persoonlijkheid in de tatoewereld. Troy begon zijn carrière in San Francisco en verhuisde toen naar New York waar hij zijn eigen tatoeagewinkel opende.

Morgen | 17:55 CSI: New York

Pay up Connor Dunbrook staat op het punt tegen zijn vader, mediamagnaat Robert Dunbrook, te getuigen als hij met veel geweld wordt ontvoerd. Rechercheur Angell raakt hierbij zwaargewond. Mac denkt dat Robert Dunbrook achter de ontvoering zit. Als het team slecht nieuws krijgt, zijn de rechercheurs vastbesloten de waarheid te achterhalen en voor gerechtigheid te zorgen.

Morgen | 18:08 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America-wedstrijd. Ze doet voor de tweede keer mee en ze is vastbesloten om de kroon te veroveren met haar politiek getinte act. In New York geniet Brita samen met haar moeder van een vrije dag.

Morgen | 18:57 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Choose Your Battles Kailyn werkt aan haar relatie met Vee. Cole gaat met Aubree naar haar vader/dochterbal. Jenelle gaat naar New York vanwege mysterieuze gezondheidsklachten. Het co-ouderschap van Leah en Corey loopt een deuk op door 'n verontrustend filmpje.

Morgen | 19:30 Baggage Battles

Seizoen 1 - Aflevering 10 - NYC Transit Op de veiling van niet-geclaimde goederen van New York City Transit koopt Billy voor $100 een kunstbeen. Laurence en Sally gokken op een viool en Mark biedt op een verrassingsdoos.

Morgen | 21:20 Law & Order: Special Victims Unit

Seizoen 17 - Institutional Fail Benson en haar team gaan op zoek naar de moeder van een kleuter die alleen door de straten van New York aan het dwalen was. Ze ontdekken dat het jongetje uit een gezin komt waar de moeder nauwelijks aandacht besteedt aan haar kinderen. Benson besluit om met Keith Musio te gaan praten, de sociaal werker die het dossier van het gezin behandelt. Die geeft toe al maanden niet meer bij het gezin te zijn langsgeweest en beschuldigt zijn overste ervan zijn rapporten te vervalsen.

Morgen | 23:25 Comet

Morgen - Film, Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar ...

Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar aangetrokken en beginnen ze aan een liefdesverhaal dat we volgen door de op vier belangrijke momenten. Een gevecht op de bruiloft van een vriendin in Parijs; een uitmaakgesprek nadat Dell naar New York is verhuisd; een treinrit langs de Californische kust; en tenslotte, wanneer Dell onverwacht Kimberly in haar huis in de Hollywood Hills binnenstapt.

Morgen | 23:45 How I Met Your Mother

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Subway Wars Als de vrienden Robin plagen omdat ze geen echte New Yorkse is, probeert ze het tegendeel te bewijzen door hen te verslaan bij een race naar een restaurant om daar een glimp op te vangen van Woody Allen, de ultieme New Yorker.

 Meer