Je vindt hier de programma's van Nesten op tv We hebben de volgende programma's voor Nesten Dieren in nesten: Natuurmagazine, Seizoen 11 Aflevering 8 Dierenmagazine met Chris Dusauchoit. In deze aflevering trekt Chris Dusauchoit. SpongeBob: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek. SpongeBob: Seizoen 5 Aflevering 1 Atlantis Squarepantis: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas. SpongeBob: Seizoen 11 Aflevering 14 Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in. SpongeBob: Seizoen 11 Aflevering 15 High Sea Diving/Bottle Burgers: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote. SpongeBob: Seizoen 11 Aflevering 17 Shopping List/Mustard O’ Mine: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote. SpongeBob: Seizoen 11 Aflevering 18 Whale Watching/Clean Livin’: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote. Dieren in nesten: Morgen - Reportage, Seizoen 3 Aflevering 5 Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Met Chris Dusauchoit gaan we naar het. SpongeBob: Morgen - SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats. SpongeBob: Morgen - SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats. De Pinguïns van Madagascar: Gisteren - Seizoen 2 Aflevering 15 Werkorder / Glad ijs: De pinguins bewaken de nesten met eieren. Jammer genoeg worden. SpongeBob: Gisteren - Seizoen 11 Aflevering 11 Chatterbox Gary/Don’t Feed the Clowns: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en. SpongeBob: Gisteren - Seizoen 11 Aflevering 10 Cuddle E. Hugs/Pat the Horse: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in. SpongeBob: Gisteren - SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats. SpongeBob: Gisteren - SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 11 Aflevering 18 Whale Watching/Clean Livin’: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 11 Aflevering 17 Shopping List/Mustard O’ Mine: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en. The Simpsons: Eergisteren - Lisa wil de carrière van een dakloze folkmuzikant lanceren. Ondertussen probeert Homer de kat des. SpongeBob: Eergisteren - Seizoen 11 Aflevering 10 Cuddle E. Hugs/Pat the Horse: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont.

Nesten op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 12:10 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Klein Duimpje. Masha vertelt: Klein Duimpje haalt zijn broers telkens uit de nesten, maar oogst slechts spot als beloning. Een gelaarsde kat neemt ze per ongeluk mee naar het kasteel van een reuzenkannibaal.

Za 26 oktober 2019 | 19:50 Ninja Nanny

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie. Wachten, luisteren, kijken.... Nu Hunter weet dat haar nanny de ninja is, wil ze zo snel mogelijk alles van haar leren. Na Farah's eerste Pencak Silat-les denkt Hunter meteen dat ze een superheld is en ze werkt zichzelf in de nesten wanneer ze Joachims landgoed probeert te beschermen.

Nesten op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:15 Dieren in nesten

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Dierenmagazine met Chris Dusauchoit. In deze aflevering trekt Chris Dusauchoit naar Friesland waar hij gaat wilsterflappen, een eeuwenoude Friese traditie waarbij trekvogels worden gevangen. Er is ook het eerste deel van een vervolgverhaal over een uniek adoptieproject in dierenkliniek De Brem: pasgeboren veulens die hun moeder zijn kwijtgeraakt worden geadopteerd door een adoptiemerrie. En we volgen negen weken lang het CAT-project, Canine Assisted Therapy. Patiënten van het psychiatrisch centrum Sint-Jan Baptist in Zelzate trainen asielhonden die niemand wil. De honden krijgen een nieuwe kans en voor de patiënten is het een vorm van therapie. Vandaag worden de honden uit het asiel gehaald.

Vandaag | 16:00 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vandaag | 18:25 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Atlantis Squarepantis: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vandaag | 21:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vandaag | 21:20 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 15 - High Sea Diving/Bottle Burgers: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 04:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Shopping List/Mustard O’ Mine: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 04:30 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Whale Watching/Clean Livin’: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 14:25 Dieren in nesten

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Met Chris Dusauchoit gaan we naar het Natuurhulpcentrum te Opglabbeek, waar een kerkuil wordt binnengebracht. Het arme dier kwam terecht in een muizenval vol lijm en kan geen kant meer op. In de dierenkliniek in Merelbeke volgen we de gebeurtenissen van de hond Uran en zijn baasjes. Dierendokter Francis moet een zeilstaartagaam verzorgen nadat het grote reptiel door een gulzige schildpad gebeten werd. Dierenarts Johan onderzoekt Orbo de Golden Retriever. Deze brave hond kreeg last van allerhande kwaaltjes. Het zou om een tumor kunnen gaan.

Morgen | 16:00 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 16:10 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 21:20 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Library Cards/Plankton Paranoia: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Overmorgen | 04:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Surf N’ Turf/Call the Cops!: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Overmorgen | 04:35 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Goons on the Moon: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Overmorgen | 14:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Cuddle E. Hugs/Pat the Horse: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Overmorgen | 14:25 Dieren in nesten

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Met Chris Dusauchoit gaan we naar de Zoo van Antwerpen, waar een uilnachtzwaluw dringend onderzocht moet worden. De vreemde Australische vogel zit sinds enige tijd roerloos op de grond. Dokter Francis neemt foto's en ziet iets vreemds in de buik van het dier. Johan is 'dierenarts van dienst' op de Hondsdolle dag te Beervelde. Dat is een happening waar onze trouwe viervoeter centraal staat, een waar hondenfeest. In het Natuurhulpcentrum volgen we Bart die enkele jonge hertjes met de papfles grootbrengt. Na maanden van goede verzorging breekt de dag aan dat ze in de vrije natuur moeten worden losgelaten.

Overmorgen | 16:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Overmorgen | 16:10 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Overmorgen | 20:00 Familie

Benny's woorden lijken tot Vince door te dringen. Mieke heeft een beslissing genomen, maar is bang voor de reacties. Zjef worstelt ondertussen nog steeds met zijn positie tegenover Rudi. Niko krijgt een belangrijk bericht. Brigitte besluit Jonas te helpen, maar Lars stelt zich vragen. Amélie werkt zichzelf in de nesten.

Overmorgen | 21:20 Good Doctor

'Le nouveau chef.' (s 2/ep 15) Shaun werkt zichzelf in de nesten wanneer hij bot reageert op de bezorgde moeder van een doodzieke baby. Het nieuwe hoofd van de afdeling chirurgie moet beslissen of Shaun mag blijven.

Vr 18 oktober 2019 | 13:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Chatterbox Gary/Don’t Feed the Clowns: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vr 18 oktober 2019 | 16:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vr 18 oktober 2019 | 16:10 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Za 19 oktober 2019 | 13:30 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Za 19 oktober 2019 | 21:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Whale Watching/Clean Livin’: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Za 19 oktober 2019 | 22:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Library Cards/Plankton Paranoia: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Za 19 oktober 2019 | 22:35 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Surf N’ Turf/Call the Cops!: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Za 19 oktober 2019 | 23:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Goons on the Moon: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Zo 20 oktober 2019 | 08:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Chatterbox Gary/Don’t Feed the Clowns: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Zo 20 oktober 2019 | 18:40 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Zo 20 oktober 2019 | 22:20 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Chatterbox Gary/Don’t Feed the Clowns: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Ma 21 oktober 2019 | 14:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Ma 21 oktober 2019 | 15:00 Dieren in nesten

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Max, een brave Rottweiler mankt erg en heeft pijn in zijn schoudergewricht. Dokter Bernadette van de dierenkliniek in Merelbeke zal Max onderzoeken. In de Zoo van Antwerpen moet Francis zich ontfermen over een Kowari, een Australische buidelrat. Het mooie nachtdiertje werd door zijn vrouwtje gebeten en hield daar een flinke wonde aan over. Het zal een zware klus worden voor Francis. Met Sil van het Natuurhulpcentrum rukken we uit voor een nieuwe reddingsactie. Een gans zit vastgevroren op een vijver.

Ma 21 oktober 2019 | 16:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 15 - High Sea Diving/Bottle Burgers: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Ma 21 oktober 2019 | 16:05 Borneo's Secret Kingdom

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks over de Kinabatangan-rivier in Borneo en de dieren die leven in het gebied rond de rivier. Empire of the Sun. De Kinabatangan-rivier kent stroomversnellingen, gaat door heuvels en in verdronken land. Maar het is het jaar van El Niño en de regen komt laat, wat zorgt voor hongersnood en droogte. Het leven kent hier veel uitdagingen, maar ook talrijke antwoorden daarop, gaande van de eigenaardige nesten van de neushoornvogel tot de junglevaardigheden van de orang-oetang. Op grillige stukken verdronken land leven olifanten, holbewoners en miniberen onder het bladerdak.

Di 22 oktober 2019 | 13:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 15 - High Sea Diving/Bottle Burgers: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Di 22 oktober 2019 | 14:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 16 - My Leg!/Ink Lemonade: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Di 22 oktober 2019 | 16:50 Buren

Aflevering 7869 - Australische soap. Iedereen vraagt zich af wat Ned plots weer in Erinsborough doet. Terese trekt al snel de conclusie dat hij zichzelf weer in de nesten heeft gewerkt, maar Leo komt met een andere theorie op de proppen. En dat is dan weer spek naar de bek van Elly. Shane wil wat reclame maken voor zijn uitvinding, maar brengt daarmee Dipi's musical én Gary's reputatie in het gedrang. Sheila bekent eindelijk aan Toadie dat ze niet graag zijn assistente is. Kan hij ervoor zorgen dat ze haar oude job terugkrijgt?

Wo 23 oktober 2019 | 13:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Shopping List/Mustard O’ Mine: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Wo 23 oktober 2019 | 14:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Whale Watching/Clean Livin’: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Wo 23 oktober 2019 | 14:25 Dieren in nesten

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Met Chris Dusauchoit zijn we vandaag in Planckendael. Neushoornmannetje Gusrath krijgt er heel wat aandacht. Ze gaan hem bij het vrouwtje plaatsen, maar daarvoor moet men eerst zijn hoorn bijvijlen. Johan moet naar een gans gaan kijken die wel erg mankt. In de Dierenkliniek in Merelbeke volgen we het verhaal van golden retriever Chloë. Ze moet onder de CT scan want er komt wat bloed uit haar neus en dat is geen goed teken. In het Natuurhulpcentrum krijgt Sil een telefoontje van mensen die een gewonde vogel vonden. Het gaat om een scholekster die beslist verzorgd moet worden. Met veearts Heidi gaan we op stal om een koe te vaccineren tegen typische koeienziektes.

Do 24 oktober 2019 | 01:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Cuddle E. Hugs/Pat the Horse: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Do 24 oktober 2019 | 14:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Library Cards/Plankton Paranoia: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Do 24 oktober 2019 | 14:25 Dieren in nesten

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Met Chris Dusauchoit zijn we in de Zoo van Antwerpen, waar Francis een vleugel van een aalscholver moet wieken. Francis zal een paar vleugelpennen moeten verwijderen om te voorkomen dat het dier ontsnapt. In de Dierenkliniek in Merelbeke volgen we Dick, een lieve hond die last heeft van artrose. Een operatie lijkt onvermijdelijk. Johan moet vandaag naar een bejaardentehuis, waar de geitjes van Maurice eens onderzocht moet worden.

Do 24 oktober 2019 | 17:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Chatterbox Gary/Don’t Feed the Clowns: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vr 25 oktober 2019 | 13:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Surf N’ Turf/Call the Cops!: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vr 25 oktober 2019 | 14:10 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Goons on the Moon: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vr 25 oktober 2019 | 17:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Za 26 oktober 2019 | 01:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Doodle Dimension/Move Your Bubble Bass: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

 Meer

Nesten gemist

Eerder Vandaag | 02:40 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Werkorder / Glad ijs: De pinguins bewaken de nesten met eieren. Jammer genoeg worden ze bijna gesnapt als een lek in het pinguinverblijf gedicht moet worden. // Julien wacht op een geschenk van de geschenken ster,

Gisteren 21:20 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Chatterbox Gary/Don’t Feed the Clowns: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Gisteren 21:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Cuddle E. Hugs/Pat the Horse: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Gisteren 16:10 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Gisteren 16:00 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Eergisteren 22:35 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Whale Watching/Clean Livin’: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Eergisteren 22:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Shopping List/Mustard O’ Mine: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Eergisteren 18:00 The Simpsons

Lisa wil de carrière van een dakloze folkmuzikant lanceren. Ondertussen probeert Homer de kat des huizes, die zich in nesten heeft gewerkt, te redden.

Eergisteren 08:45 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Cuddle E. Hugs/Pat the Horse: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.