Je vindt hier de programma's van Neef op tv We hebben de volgende programma's voor Neef The A-Team: Serie, Seizoen 4 A Lease with an Option to Die Kyle Ludwig is een uitstekend chauffeur. Met het geld dat zijn neef en. Dummie de Mummie: IMDB * 6.0 - Film, Dummie de Mummie is een Nederlandse familie en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door met Julian Ras, Ton Kas en Jennifer Hoffman. Het verhaal gaat over Goos Guts. Hij is absoluut doodnormaal en woont. Tashi: Jeugd, Aflevering 26 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef. Tashi: Jeugd, Aflevering 27 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef. Angelo Rules: Jeugd, Aflevering 29 van 46 Het Neefje van Knakker Angelo spreekt met Knakker af in de zomer met zijn neefje op te. Zip Zip: Morgen - Serie, Jeugd, Allergie alarm De Levenslusts hebben het neefje van de buren te logeren gevraagd, maar hij is. Zip Zip: Morgen - Serie, Jeugd, Allergie alarm De Levenslusts hebben het neefje van de buren te logeren gevraagd, maar hij is. Ducktales: Morgen - Serie, Jeugd, Een denderend dagje uit Wanneer de neefjes en Webby gevangen worden door de Zware Jongens moeten. Ducktales: Morgen - Serie, Jeugd, Een denderend dagje uit Wanneer de neefjes en Webby gevangen worden door de Zware Jongens moeten. LEGO® City Avonturen: Morgen - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 1 Ballonnen en boeven / Billy de kever Een promotiestunt gaat mis, waardoor er.

Neef op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:56 Zip Zip

Allergie alarm De Levenslusts hebben het neefje van de buren te logeren gevraagd, maar hij is allergisch voor alles!

Morgen | 07:08 Ducktales

Een denderend dagje uit Wanneer de neefjes en Webby gevangen worden door de Zware Jongens moeten Donald en mevrouw Baktaart samenwerken om ze te redden.

Morgen | 20:30 Bij Ons Op Het Kamp

Seizoen 1 - Aflevering 4 Het hele kamp van Liesbeth staat op zijn kop. Vandaag is het doopfeest van haar neefje en de familie pakt natuurlijk groots uit. Volkszanger Hannes jr. maakt na een lange tijd niet te hebben opgetreden eindelijk zijn comeback. Maar door grote audioproblemen dreigt de comeback volledig in de soep te lopen. We leren Tony uit Hoorn kennen. Hij woont op een van de laatste grote familiekampen van Nederland.

Overmorgen | 07:08 Ducktales

De speer van Selene Dagobert en zijn familie maken een noodlanding, Kwek en Webby gaan op zoek gaan naar de Speer van Selene. Dagobert, Donald en de neefjes uitgedaagd door de oppergod, Zeus, en zijn zoon Vlerkules.

Wo 23 september 2020 | 07:08 Ducktales

Het huis van de geluksvogel! Guus Geluk vraagt Dagobert, Donald en de neefjes om hem te redden in een enorm hotel. Wanneer het blijkt dat hij gevangen wordt gehouden moet Donald al zijn pech inschakelen om hem te redden.

Wo 23 september 2020 | 18:10 The King of Queens

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 25 - Party Favor Wanneer Dougs neef gaat trouwen, wordt Doug zijn getuige en moet op het laatste moment een vrijgezellenfeestje organiseren. Met de hulp van Carrie lukt het hem om een goed bedoeld feestje te geven met een stripper, maar er komen slechts een handjevol mensen opdagen.

Do 24 september 2020 | 08:25 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 20 van 26 - Danskriebels - VPRO Panda, het neefje van Beer, komt logeren en zet samen met Masha het hele huis op stelten. Beer besluit om ze naar de danslessen van Big te sturen. Beer timmert ondertussen een theater in elkaar waar ze een show mogen neerzetten.

Vr 25 september 2020 | 15:00 Kosmoo

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 13 - Spokenjacht - AVROTROS Floris, de neef van Ellis, gaat op spokenjacht in een oude, vervallen fabriek. Ellis volgt alles via haar smartphone, maar dan valt plotseling het contact weg. Ellis maakt zich zorgen en vraagt Robbe en Kosmoo om een kijkje te gaan nemen.

Neef op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:05 The A-Team

Seizoen 4 - A Lease with an Option to Die Kyle Ludwig is een uitstekend chauffeur. Met het geld dat zijn neef en onderwereldfiguur op tafel legt, kan hij zijn energie en tijd stoppen in zijn grote passie: formule 1-races. Ook Kid Harmon is bezeten van wagens. Kyle is een slecht verliezer en wil een belangrijke wedstrijd winnen. Hij vraagt zijn neef om hulp. Die zorgt ervoor dat Kid vroegtijdig uitgeschakeld wordt. Kid is razend en contacteert oom Hannibal.

Vandaag | 10:06 Dummie de Mummie IMDb: 6.0

IMDB * 6.0 - Film, Dummie de Mummie is een Nederlandse familie en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door met Julian Ras, Ton Kas en Jennifer Hoffman. Het verhaal gaat over Goos Guts. Hij is absoluut doodnormaal en woont ...

Dummie de Mummie is een Nederlandse familie- en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door met Julian Ras, Ton Kas en Jennifer Hoffman. Het verhaal gaat over Goos Guts. Hij is absoluut doodnormaal en woont in het saaiste dorp van de hele wereld. Op een bijzondere dag loop je de tuin in en je ontdekt ineens een levende mummie. Wat doe je dan? In het geval van Goos en zijn vader Klaas loopt hun idee om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is uit op een heel stoer avontuur. Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dummie-de-mummie

Vandaag | 10:41 Tashi

Aflevering 26 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Vandaag | 10:53 Tashi

Aflevering 27 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 00:25 Angelo Rules

Aflevering 29 van 46 - Het Neefje van Knakker Angelo spreekt met Knakker af in de zomer met zijn neefje op te trekken. Wanneer neef Donald alleen maar voor ellende zorgt moeten Angelo Lola en Sherwood proberen van 'm af te komen.

Morgen | 06:56 Zip Zip

Allergie alarm De Levenslusts hebben het neefje van de buren te logeren gevraagd, maar hij is allergisch voor alles!

Morgen | 07:08 Ducktales

Een denderend dagje uit Wanneer de neefjes en Webby gevangen worden door de Zware Jongens moeten Donald en mevrouw Baktaart samenwerken om ze te redden.

Morgen | 09:43 LEGO® City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Ballonnen en boeven / Billy de kever Een promotiestunt gaat mis, waardoor er een gigantische 'Cubby de agent' ballon over de stad zweeft. // Brandweercommandante McCloud koopt per ongeluk een slecht werkende Helikopterpet voor haar neefje.

Morgen | 10:46 Tashi

Aflevering 28 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 10:55 101 Dalmatian Street

Dante de waarzegger / De Vil om op te noemen Dante's rampzalige voorspellingen komen nooit uit en hij is het helemaal zat. / Hunter, de achterneef van Cruella is ontsnapt uit zijn gevangenschap.

Morgen | 12:49 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Mike & Joey Nev en medepresentator Jane Carrey helpen nieuw suikerneefje Mike te kiezen tussen z'n relaxte leven in Los Angeles en z'n gevoelens voor de geheimzinnige Joey, een monteur zonder geld waar hij op Grindr voor is gevallen.

Morgen | 13:05 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 100 - Verbannen in bikinibroek / Stanley S. Squarepants Een bezorgde burger, Juffrouw Griezelpoes, regelt samen met haar man, agent Jan dat de krokante Krab wordt gesloten. // SpongeBob krijgt bezoek van zijn neef Stanley. Deze blijkt een ongelofelijke kluns te zijn.

Morgen | 13:13 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Kuikens op de loop Rod moeten op Piep en Tjilp en hun nichtjes en neefjes passen. Het is een drukke boel als de kuikens ervandoor gaan in de vervoersmiddelen van Top Wing.

Morgen | 13:50 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Pups redden de sneeuwwandelende Goodways / Pups redden een eendenplas Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen in de bergen. Wanneer er een sneeuwstorm opsteekt, moeten ze schuilen totdat ze gered worden. // Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.

Overmorgen | 06:03 Muppet Babies S2

Zwaan-kleef-aan Kikkervisje / Fonkelster Wisseltruc Kermit's neefje komt langs. / Summer tekent een ster!

Overmorgen | 07:08 Ducktales

De speer van Selene Dagobert en zijn familie maken een noodlanding, Kwek en Webby gaan op zoek gaan naar de Speer van Selene. Dagobert, Donald en de neefjes uitgedaagd door de oppergod, Zeus, en zijn zoon Vlerkules.

Overmorgen | 10:45 Tashi

Aflevering 29 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Overmorgen | 13:19 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Félix Julek, Alya en Rose worden geakumeerd tot Reflekte, Lady Wifi en Prinses Parfum dankzij Adrien's neef Félix, die sprekend op hem lijkt. Kunnen Ladybug en Cat Noir de drie slechterikken stoppen?

Overmorgen | 16:11 Ducktales

Een denderend dagje uit Wanneer de neefjes en Webby gevangen worden door de Zware Jongens moeten Donald en mevrouw Baktaart samenwerken om ze te redden.

Overmorgen | 18:33 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Félix Julek, Alya en Rose worden geakumeerd tot Reflekte, Lady Wifi en Prinses Parfum dankzij Adrien's neef Félix, die sprekend op hem lijkt. Kunnen Ladybug en Cat Noir de drie slechterikken stoppen?

Wo 23 september 2020 | 02:50 Angelo Rules

Aflevering 29 van 46 - Het Neefje van Knakker Angelo spreekt met Knakker af in de zomer met zijn neefje op te trekken. Wanneer neef Donald alleen maar voor ellende zorgt moeten Angelo Lola en Sherwood proberen van 'm af te komen.

Wo 23 september 2020 | 07:08 Ducktales

Het huis van de geluksvogel! Guus Geluk vraagt Dagobert, Donald en de neefjes om hem te redden in een enorm hotel. Wanneer het blijkt dat hij gevangen wordt gehouden moet Donald al zijn pech inschakelen om hem te redden.

Wo 23 september 2020 | 10:45 Tashi

Aflevering 30 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Wo 23 september 2020 | 12:15 LEGO City Avonturen

Seizoen 2 - Aflevering 9 - De jonge meerijder Freya neemt haar broer Mark en haar neefje Billy mee in de brandweerwagen. Mark zijn angsten overwinnen om zijn zoontje te helpen.

Wo 23 september 2020 | 16:36 Ducktales

Het huis van de geluksvogel! Guus Geluk vraagt Dagobert, Donald en de neefjes om hem te redden in een enorm hotel. Wanneer het blijkt dat hij gevangen wordt gehouden moet Donald al zijn pech inschakelen om hem te redden.

Wo 23 september 2020 | 18:10 The King of Queens

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 25 - Party Favor Wanneer Dougs neef gaat trouwen, wordt Doug zijn getuige en moet op het laatste moment een vrijgezellenfeestje organiseren. Met de hulp van Carrie lukt het hem om een goed bedoeld feestje te geven met een stripper, maar er komen slechts een handjevol mensen opdagen.

Wo 23 september 2020 | 18:12 Gravity Falls

Soos en het echte meisje Met de hulp van Dipper en Mabel gaat Soos op zoek naar een date voor het verlovingsfeestje van zijn neef, Reggie.

Do 24 september 2020 | 10:45 Tashi

Aflevering 31 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Do 24 september 2020 | 14:17 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 23 - De Pups Redden de Neefjes Turbot Wanneer Turbot een foto wil maken van een zeldzame vogel, duikt zijn franse neef op en besluit hem te helpen.

Do 24 september 2020 | 20:17 Henry Danger

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Captain Man op Vakantie Captain Man heeft een bruiloft van zijn neefje maar kan de Mancave maar moeilijk los laten. Piper neemt het op tegen Jana Tetrazini in de strijd om de meeste volgers.

Vr 25 september 2020 | 02:22 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Félix Julek, Alya en Rose worden geakumeerd tot Reflekte, Lady Wifi en Prinses Parfum dankzij Adrien's neef Félix, die sprekend op hem lijkt. Kunnen Ladybug en Cat Noir de drie slechterikken stoppen?

Vr 25 september 2020 | 04:52 Sadie Sparks

De betovering van Blaine / Mama Memory! Als Zaine, de neef van Blaine, plotseling opduikt, heeft hij een slechte invloed op Blaine. / Als Sadie bij haar moeder een herinnering wil wissen, wist ze haar hele bestaan uit haar moeder's leven.

Vr 25 september 2020 | 10:45 Tashi

Aflevering 32 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Vr 25 september 2020 | 13:30 Wat Beren Leren

Aflevering 21 van 33 - Neef Jon Wat Beren Leren is een vrolijke serie over drie beren-broers met de namen Grizz Panda en IJsbeer. De serie volgt de beren in hun onnavolgbare pogingen om te integreren in de mensenwereld van San Francisco; of ze nu op zoek zijn naar eten naar nieuwe vrienden of proberen beroemd te worden op internet. Wat er ook gebeurt het is duidelijk dat het niet meevalt om een beer te zijn in deze geciviliseerde moderne wereld. Maar gelukkig hebben ze elkaar!

Za 26 september 2020 | 02:30 Angelo Rules

Aflevering 29 van 46 - Het Neefje van Knakker Angelo spreekt met Knakker af in de zomer met zijn neefje op te trekken. Wanneer neef Donald alleen maar voor ellende zorgt moeten Angelo Lola en Sherwood proberen van 'm af te komen.

Za 26 september 2020 | 09:45 Mira, Koninklijke Detective

De zaak van de koninklijke sjaal / De zaak van de verdwenen fiets Wanneer de sjaal die Priya voor de koningin gemaakt heeft verdwijnt, moet Mira hem zien te vinden! Mira moet op haar neefje passen terwijl ze op zoek gaat naar een verdwenen fiets.

Za 26 september 2020 | 10:40 Tashi

Aflevering 33 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Za 26 september 2020 | 10:50 Tashi

Aflevering 34 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Za 26 september 2020 | 16:11 Henry Danger

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Captain Man op Vakantie Captain Man heeft een bruiloft van zijn neefje maar kan de Mancave maar moeilijk los laten. Piper neemt het op tegen Jana Tetrazini in de strijd om de meeste volgers.

Za 26 september 2020 | 17:53 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Woelige wildwaterwedstrijd / Top Wing-reisleiders Chomps daagt Brody en Penny uit voor een wildwaterwedstrijd, maar laat Rocco de stunts doen. Als dat maar goed gaat! // Shirley krijgt haar nichtje en neefje uit de stad op bezoek. En Team Top Wing is net druk aan het oefenen voor de reisleidersbadge

Za 26 september 2020 | 18:17 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 23 - De Pups en de Bonenstaak / De Pups Redden de Neefjes Turbot Rubble valt in slaap onder de boom bij boer Yumi wanneer er een groot probleem ontstaat. Reus Alex. // Wanneer Turbot een foto wil maken van een zeldzame vogel, duikt zijn franse neef op en besluit hem te helpen.

Za 26 september 2020 | 18:20 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Félix Julek, Alya en Rose worden geakumeerd tot Reflekte, Lady Wifi en Prinses Parfum dankzij Adrien's neef Félix, die sprekend op hem lijkt. Kunnen Ladybug en Cat Noir de drie slechterikken stoppen?

 Meer