Nederlander op tv (tv-tip)

Morgen | 20:30 Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Morgen - Reality-show, In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan ...

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan. Op maat gemaakt In dit programma organiseert Chantal Janzen bij bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty.

Je vindt hier de programma's van Nederlander op tv We hebben de volgende programma's voor Nederlander Chantals Pyjama Party: o.a. Maan: Morgen - Reality-show, In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan. Sterren op het Doek: Cultuurmagazine, Herhaling. Deze week is Floortje Dessing te gast in Sterren op het Doek, het programma waarin. Ranking the Stars: Spelshow, Seizoen 1 Aflevering 3 Spelshow waarin Bekende Nederlanders elkaar de maat nemen, niet alledaagse vragen. De S.P.E.L.-show: Quiz, Seizoen 2 Aflevering 9 Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Onder leiding van Astrid Joosten nemen Jean. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 187 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. Nederland in beweging: Morgen - Informatief programma, Aflevering 188 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. De monitor: Morgen - Actualiteitenmagazine, Aflevering 22 Reportagemagazine. De Plasticplaag: wie moet onze rivieren schoon. De alarmcentrale: pech onder de zon: Morgen - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks waarin ANWB medewerkers worden gevolgd die deze zomer. Nederland in beweging: Morgen - Informatief programma, Aflevering 188 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Nederland in beweging: Overmorgen - Informatief programma, Aflevering 189 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Nieuwsuur: o.a. in gesprek met Frans Timmermans: Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: In gesprek met inkomend EU. Nieuwsuur: o.a. in gesprek met Frans Timmermans: Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: In gesprek met inkomend EU. Nederland in beweging: Informatief programma, Aflevering 187 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en. Nederland in beweging: Gisteren - Informatief programma, Aflevering 186 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Dossier Van Den Heuvel: Gisteren - Reportage, Seizoen 2 Aflevering 3 Reportagereeks waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele. Nederland in beweging: Gisteren - Informatief programma, Aflevering 186 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Nederland in beweging: Eergisteren - Informatief programma, Aflevering 185 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga. Nederland in beweging: Eergisteren - Informatief programma, Aflevering 185 Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga.

Nederlander op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:10 Sterren op het Doek

Herhaling. Deze week is Floortje Dessing te gast in Sterren op het Doek, het programma waarin prominente Nederlanders worden vereeuwigd door kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt. Ongemakkelijk De reislustige Floortje Dessing gaat in gesprek met Özcan Akyol over de ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken en over de altijd aanwezige onrust in haar leven. Herkennen Aan de kunstenaars de schone taak om een portret te maken waar Floortje zichzelf in gaat herkennen.

Vandaag | 20:30 Ranking the Stars

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Spelshow waarin Bekende Nederlanders elkaar de maat nemen, niet-alledaagse vragen beantwoorden en openhartige bekentenissen doen

Vandaag | 21:30 De S.P.E.L.-show

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Onder leiding van Astrid Joosten nemen Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders.

Morgen | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 187 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Morgen | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 188 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Morgen | 13:25 De monitor

Aflevering 22 - Reportagemagazine. De Plasticplaag: wie moet onze rivieren schoon houden?. Veel Nederlanders maken zich zorgen over het plastic dat van alle kanten onze wateren in waait en stroomt. Ze zien dat het zich ophoopt en dat dieren er last van hebben. Vrijwilligers ruimen regelmatig onze stranden op. Maar hoe zit dat met onze rivieren en grachten: hoeveel plastic zit daarin? En wie moet het opruimen?

Morgen | 20:30 De alarmcentrale: pech onder de zon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin ANWB-medewerkers worden gevolgd die deze zomer gestrande Nederlanders in Europa een helpende hand bieden. Jochem van Gelder reist mee met één van de medewerkers van de ANWB en spreekt met de pechvogels.

Overmorgen | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 188 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Overmorgen | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 189 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Overmorgen | 16:00 Chantal's Pyjama Party

Herhaling. In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan. Op maat gemaakt In dit programma organiseert Chantal Janzen bij bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty.

Za 21 september 2019 | 06:00 Nederland in beweging

Aflevering 189 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Za 21 september 2019 | 06:15 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Najib Amhali. Voor cabaretier Najib Amhali is zorgen voor een ander een vanzelfsprekendheid vanuit zijn Marokkaanse cultuur. Hij stapt voor een paar dagen in de rol van mantelzorger en ontlast vader Huug (63), die voor zijn 24-jarige zoon Robert zorgt. Robert lijdt aan een niet-aangeboren hersenletsel en is licht verstandelijk beperkt. Najib, zelf vader, komt er snel achter dat mantelzorgen een emotionele rollercoaster is.

Za 21 september 2019 | 09:50 Sterren op het Doek

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin prominente Nederlanders worden vereeuwigd door kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt. Floortje Dessing. De reislustige Floortje Dessing gaat in gesprek met Özcan Akyol over de ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken en over de altijd aanwezige onrust in haar leven. Aan de kunstenaars de schone taak om een portret te maken waar Floortje zichzelf in gaat herkennen.

Za 21 september 2019 | 15:30 Plezier En Passie

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Lifestylemagazine waarin de leukste plekken worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

Za 21 september 2019 | 18:05 Jachtseizoen

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin een bekende Nederlander met een gps-zender in een oranje overall vier uur uit handen moet blijven van drie presentatoren. In 'Jachtseizoen' nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?

Za 21 september 2019 | 19:30 De alarmcentrale: pech onder de zon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin ANWB-medewerkers worden gevolgd die deze zomer gestrande Nederlanders in Europa een helpende hand bieden. Jochem van Gelder reist mee met één van de medewerkers van de ANWB en spreekt met de pechvogels.

Za 21 september 2019 | 20:00 Dancing With The Stars

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Danswedstrijd waarin elf bekende Nederlanders gekoppeld worden aan elf dansprofessionals. De elf koppels gaan de strijd met elkaar aan op de dansvloer.

Zo 22 september 2019 | 07:00 De S.P.E.L.-show

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Onder leiding van Astrid Joosten nemen Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders.

Zo 22 september 2019 | 11:05 Nederland Zingt Dichtbij

Aflevering 3 - Muziekmagazine met een mix van muziek, persoonlijke geloofsverhalen en een Bijbelse overdenking. Tiny de Jong. Tiny de Jong is 89 jaar en doet thuis nog alles zelf. Een keer per week gaat ze met haar wandelstok met de tram en de metro naar mensen bij wie ze al 35 jaar strijkt.

Zo 22 september 2019 | 20:30 Ranking the Stars

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Spelshow waarin Bekende Nederlanders elkaar de maat nemen, niet-alledaagse vragen beantwoorden en openhartige bekentenissen doen

Zo 22 september 2019 | 22:30 Chantal's Pyjama Party

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty organiseert. Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

Ma 23 september 2019 | 00:35 Naches

Aflevering 3 - Documentairereeks over Joodse Nederlanders. Jan Erik Grunveld. Jan Erik Grunveld is lid van de joodse gemeenschap in Utrecht. Hij geeft rondleidingen in de synagoge en organiseert concerten en andere culturele activiteiten.

Ma 23 september 2019 | 01:20 Jachtseizoen

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin een bekende Nederlander met een gps-zender in een oranje overall vier uur uit handen moet blijven van drie presentatoren. In 'Jachtseizoen' nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?

Ma 23 september 2019 | 05:50 Nederland in beweging

Aflevering 187 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Ma 23 september 2019 | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 186 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Ma 23 september 2019 | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 190 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Ma 23 september 2019 | 22:20 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Stef Bos. Mariska (48) is mantelzorger voor haar man Harjo (47), die aan niet-aangeboren hersenletsel lijdt. Zijn ziekte legt niet alleen een grote druk op Mariska, die naast haar werk voor Harjo zorgt, maar ook op hun 11-jarige zoon Justin. Ook Justin neemt mantelzorgtaken over als Mariska op haar werk is. Zanger Stef Bos ervaart, voor even, als mantelzorger wat er bij komt kijken om te leven met en zorgen voor een man die bij alles in zijn leven beperkt wordt door zijn hersenletsel.

Di 24 september 2019 | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 190 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Di 24 september 2019 | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 191 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Di 24 september 2019 | 20:30 Sterren op het Doek

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Reportagereeks waarin prominente Nederlanders worden vereeuwigd door kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt. Waylon. Na een roerig rock-'n-roll-leven voelt Waylon zich nu beter dan ooit. In een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol vertelt hij over zijn behoefte om in de spotlights te staan en zijn prille gezinsgeluk.

Wo 25 september 2019 | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 191 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Wo 25 september 2019 | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 192 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Wo 25 september 2019 | 20:30 Ranking the Stars

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Spelshow waarin Bekende Nederlanders elkaar de maat nemen, niet-alledaagse vragen beantwoorden en openhartige bekentenissen doen

Wo 25 september 2019 | 21:30 De S.P.E.L.-show

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Onder leiding van Astrid Joosten nemen Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders.

Do 26 september 2019 | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 192 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Do 26 september 2019 | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 193 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Do 26 september 2019 | 20:30 Chantal's Pyjama Party

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty organiseert. Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens. Hij weet niet wat hij meemaakt als 's avonds laat de bel gaat en er een optocht van junglefigureren zijn huis binnenmarcheert.

Do 26 september 2019 | 20:30 De alarmcentrale: pech onder de zon

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin ANWB-medewerkers worden gevolgd die deze zomer gestrande Nederlanders in Europa een helpende hand bieden. Jochem van Gelder reist mee met één van de medewerkers van de ANWB en spreekt met de pechvogels.

Vr 27 september 2019 | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 193 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Vr 27 september 2019 | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 194 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Vr 27 september 2019 | 16:00 Chantal's Pyjama Party

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty organiseert. Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens. Hij weet niet wat hij meemaakt als 's avonds laat de bel gaat en er een optocht van junglefigureren zijn huis binnenmarcheert.

Vr 27 september 2019 | 20:30 The Masked Singer

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zangcompetitie waarin twaalf bekende Nederlanders gemaskerd en gehuld in bijzondere kostuums de strijd met elkaar aangaan. Twee panels doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen.

Vr 27 september 2019 | 20:30 Dance Dance Dance

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Dansshow. Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. De deelnemende koppels zijn: 'GTST'-acteurs Toprak Yalçiner en Stijn Fransen, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer, 'Miss Nederland 2016' Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink, 'Shownieuws'-collega's Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen en 'The Voice'-winnares Maan met haar maatje Kaj van der Voort. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer.

Za 28 september 2019 | 06:00 Nederland in beweging

Aflevering 194 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Za 28 september 2019 | 06:15 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Stef Bos. Mariska (48) is mantelzorger voor haar man Harjo (47), die aan niet-aangeboren hersenletsel lijdt. Zijn ziekte legt niet alleen een grote druk op Mariska, die naast haar werk voor Harjo zorgt, maar ook op hun 11-jarige zoon Justin. Ook Justin neemt mantelzorgtaken over als Mariska op haar werk is. Zanger Stef Bos ervaart, voor even, als mantelzorger wat er bij komt kijken om te leven met en zorgen voor een man die bij alles in zijn leven beperkt wordt door zijn hersenletsel.

Za 28 september 2019 | 09:50 Sterren op het Doek

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Reportagereeks waarin prominente Nederlanders worden vereeuwigd door kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt. Waylon. Na een roerig rock-'n-roll-leven voelt Waylon zich nu beter dan ooit. In een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol vertelt hij over zijn behoefte om in de spotlights te staan en zijn prille gezinsgeluk.

Za 28 september 2019 | 13:40 Dance Dance Dance

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Dansshow. Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. De deelnemende koppels zijn: 'GTST'-acteurs Toprak Yalçiner en Stijn Fransen, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer, 'Miss Nederland 2016' Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink, 'Shownieuws'-collega's Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen en 'The Voice'-winnares Maan met haar maatje Kaj van der Voort. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer.

Za 28 september 2019 | 15:30 Plezier En Passie

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Lifestylemagazine waarin de leukste plekken worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

Za 28 september 2019 | 18:05 Jachtseizoen

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin een bekende Nederlander met een gps-zender in een oranje overall vier uur uit handen moet blijven van drie presentatoren. In 'Jachtseizoen' nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?

Za 28 september 2019 | 18:30 The Masked Singer

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Zangcompetitie waarin twaalf bekende Nederlanders gemaskerd en gehuld in bijzondere kostuums de strijd met elkaar aangaan. Twee panels doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen.

 Meer

Nederlander gemist

Gisteren 03:15 Nieuwsuur: o.a. in gesprek met Frans Timmermans

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: In gesprek met inkomend EU ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: In gesprek met inkomend EU-Commissaris Frans Timmermans De Nederlander Frans Timmermans wacht vanaf 1 november de taak om de Europese omslag in het klimaatbeleid te gaan maken. De klimaatpaus, zoals hij nu al in de Brusselse wandelgangen wordt genoemd, moet een Green Deal gaan opstellen. Die moet ertoe leiden dat de Europese Unie uiterlijk in 2050 klimaatneutraal wordt. Hoe kansrijk acht Timmermans zijn missie? We spreken vanavond uitgebreid met hem. VS: satellietbeelden tonen Iraanse betrokkenheid bij olie-aanval De Amerikaanse veiligheidsdiensten beschikken over satellietbeelden en andere inlichtingen die zouden aantonen dat Iran betrokken was bij de aanval op olie-installaties in Saudi-Arabië. President Trump zinspeelt op een mogelijke militaire vergeldingsactie. De acties worden toegeschreven aan de Houthi-rebellen die gesteund door Iran tegen de invloed van de Saudi's in Yemen strijden. Wie zijn die Houthi's precies? En welke rol heeft Iran? Tekort aan plekken in verpleeghuizen loopt op In 2014 blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur dat ruim 10.000 mensen wachten op een plek in een verpleeghuis. Bijna de helft van hen wacht al langer dan een jaar. Nu, vijf jaar later, is dat tekort alleen maar opgelopen. Volgens recente cijfers van het Zorginstituut wachten inmiddels bijna 14.000 mensen op een plek. We spreken met internist ouderengeneeskunde Marieke Meinardi van het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. Ze kent de problemen van de tekorten uit de praktijk.

Gisteren 02:20 Nieuwsuur: o.a. in gesprek met Frans Timmermans

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: In gesprek met inkomend EU ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: In gesprek met inkomend EU-Commissaris Frans Timmermans De Nederlander Frans Timmermans wacht vanaf 1 november de taak om de Europese omslag in het klimaatbeleid te gaan maken. De klimaatpaus, zoals hij nu al in de Brusselse wandelgangen wordt genoemd, moet een Green Deal gaan opstellen. Die moet ertoe leiden dat de Europese Unie uiterlijk in 2050 klimaatneutraal wordt. Hoe kansrijk acht Timmermans zijn missie? We spreken vanavond uitgebreid met hem. VS: satellietbeelden tonen Iraanse betrokkenheid bij olie-aanval De Amerikaanse veiligheidsdiensten beschikken over satellietbeelden en andere inlichtingen die zouden aantonen dat Iran betrokken was bij de aanval op olie-installaties in Saudi-Arabië. President Trump zinspeelt op een mogelijke militaire vergeldingsactie. De acties worden toegeschreven aan de Houthi-rebellen die gesteund door Iran tegen de invloed van de Saudi's in Yemen strijden. Wie zijn die Houthi's precies? En welke rol heeft Iran? Tekort aan plekken in verpleeghuizen loopt op In 2014 blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur dat ruim 10.000 mensen wachten op een plek in een verpleeghuis. Bijna de helft van hen wacht al langer dan een jaar. Nu, vijf jaar later, is dat tekort alleen maar opgelopen. Volgens recente cijfers van het Zorginstituut wachten inmiddels bijna 14.000 mensen op een plek. We spreken met internist ouderengeneeskunde Marieke Meinardi van het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. Ze kent de problemen van de tekorten uit de praktijk.

Eerder Vandaag | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 187 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Eerder Vandaag | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 186 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Gisteren 21:30 Dossier Van Den Heuvel

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Afl. 3: Zuid-Amerika - Follow-up. John van den Heuvel onderzocht jaren geleden een zaak waarbij een Nederlander onder verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dankzij nieuwe informatie wordt er een ander licht op de zaak geworpen. Samen met zijn team reist John af naar Zuid-Amerika om de bevestiging te krijgen dat die informatie klopt.

Gisteren 10:15 Nederland in beweging

Aflevering 186 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Gisteren 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 185 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Eergisteren 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 185 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.