Nederland op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:20 Layla M. IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Drama, Layla M. is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Mijke de Jong ('God Only Knows'). Met Nora El Koussour en Hassan Akkouch in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de 18 jarige moslima ...

Layla M. is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Mijke de Jong ('God Only Knows'). Met Nora El Koussour en Hassan Akkouch in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de 18-jarige moslima Layla. Zij is van Marokkaanse achtergrond en is geboren en getogen in Amsterdam, maar voelt zich steeds minder thuis in Nederland. Langzamerhand radicaliseert ze en sluit zich aan bij een groep radicale moslims. Layla vindt in haar leven een wereld die haar idealen voedt en verscheurt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/layla-m

Vandaag | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6085 - Nederlandse soap. Ludo en Billy bezoeken Carmen. Janine heeft groot nieuws voor Linda en Anton, maar Rob wil dat ze het nog verzwijgt. Valentijn verricht een goede daad. Nina drukt haar ware gevoelens weg als Daan en Puck hun eerste echte date plannen.

Vandaag | 20:30 Finale: The Voice Senior

Reality-show, Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+ zangtalent van ...

Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+-zangtalent van Nederland. Coaches In de afgelopen weken hebben de coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato kandidaten geselecteerd en begeleid en vervolgens, op de finalisten na, laten afvallen. Finalisten De finalisten zijn Ruud Hermans en Joke Tromp (Team Ilse), IJsbrand van Belleghem en Klaas van der Veen (Team Frans), Eddie Taylor en Bruno Lord (Team Angela) en Steve Yocum en René van der Wel (Team Marco).

Vandaag | 21:05 Nederland tussen de oorlogen: vreemdelingen

Informatief programma, Deze aflevering staan vreemdelingen centraal in de historische docureeks over het turbulente ...

Deze aflevering staan vreemdelingen centraal in de historische docureeks over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland. Afleveringen Het is de vierde van zes afleveringen, die elke vrijdag rond 21:10 uur te zien zijn op NPO 2. Crisis Nederland kent begin 20ste eeuw een groeiend aantal vreemdelingen: Chinezen, Belgen, Duitsers en Surinamers. Maar als in de jaren 30 de crisis losbreekt, wordt de stemming grimmiger. Joden En wanneer joodse vluchtelingen uit Duitsland massaal hun toevlucht in Nederland zoeken, gaan de grenzen dicht.

Do 26 september 2019 | 20:40 Nieuw: Earth from Space

26/09 - Natuurdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige BBC natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's ...

In de nieuwe, vierdelige BBC-natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's bijzondere gebeurtenissen in de natuur vastgelegd. Zoals wisselende seizoenen, een planeet die razendsnel verandert en kleurrijke Nederlandse tulpenvelden. Ruimte Dankzij de allernieuwste technologie kan het verhaal over het leven op aarde vanuit een totaal nieuwe invalshoek worden verteld. Vanuit de ruimte. En dat levert prachtige beelden op, die de komende donderdagen om 20:30 uur te zien zijn op NPO 1. Spectaculair In de eerste aflevering zijn spectaculaire natuurverschijnselen, weersveranderingen en ingrijpende seizoenswisselingen te zien. Vastgelegd met camera's op de grond, in de lucht en in de ruimte. Kleur van poep Een olifantenfamilie heeft met droogte te kampen, nog onbekende kolonies keizerspinguïns zijn te herkennen aan de kleur van hun poep en er worden mysterieuze ijsringen ontdekt die robbenjongen in gevaar kunnen brengen.

Vandaag | 20:40 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een tip van Zuid-Afrikaanse rangers onderschept in de Rotterdamse haven. Aan boord van de container bevindt zich een verse schedel van een mens die geïdentificeerd wordt als van een Nederlandse student die stage in Zuid-Afrika liep. Een Zuid- Afrikaanse liaison komt het team helpen en vooral Dries is erg gecharmeerd van de hulp. Uiteindelijk leiden de sporen naar een Chinese onderneming die beschermde diersoorten verhandelt.

Morgen | 20:35 Beste Zangers: Ruben Annink

Morgen - Muziekshow, Deze week is singer songwriter Ruben Annink de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Repertoire Het ...

Deze week is singer-songwriter Ruben Annink de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Repertoire Het belooft een hele muzikale avond te worden. Dat is niet zo vreemd, gezien het repertoire van Ruben Annink. Floor Jansen brengt een Engelse versie van het nummer 'Van de liefde weet ik niets' en Emma heeft een eigen versie van ' Wie ze (hij) was'. Deelnemers In Beste Zangers steken zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje steken. De BN'ers dit jaar zijn Tim Akkerman, Floor Jansen, Ruben Annink, Emma Heesters, Henk Poort, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk. Het programma is opgenomen op Ibiza.

Morgen | 10:45 Live: 75 jaar bevrijding - Market Garden

Morgen - Magazine, Rechtstreeks verslag van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied ...

Rechtstreeks verslag van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog: Operatie Market Garden. Riskant Het was een gedurfde maar riskante combinatie van massale luchtlandingen (operatie Market) en een grondoffensief vanuit België (operatie Garden). Snelheid was geboden, maar door allerlei tegenslagen was de vaart er al snel uit. Brug te ver De geallieerden wisten nog wel Limburg en een deel van Zuid-Nederland te bevrijden, maar de Slag bij Arnhem was letterlijk een brug te ver. De bevrijding van het westen van Europa zou nog ruim een half jaar duren en Nederland benoorden de rivieren wachtte een hongerwinter. Ginkelse Heide Deze uitzending komt rechtstreeks vanaf de Ginkelse Heide bij Ede, 75 jaar geleden een van de droppingzones van wat de grootste luchtlandingsoperatie uit de geschiedenis was. Onder de aanwezigen bij de Airborne-herdenking daar zijn veteranen, prinses Beatrix en de Britse prins Charles. Paradroppings Rob Trip praat met historicus Erwin van Loo (Nederlands Instituut voor Militaire Historie) over de betekenis van de luchtlandingen en de Slag om Arnhem. In de uitzending is ruim aandacht voor de paradroppings en de historische vluchten die de herdenking van de luchtlandingen luister bijzetten.

Overmorgen | 21:05 Tegenlicht: stijgende zeespiegel

Overmorgen - Documentaire, De zeespiegel stijgt en de bodem zakt. Maar hoeveel blijft onzeker. Hoe gaan we om met de ...

De zeespiegel stijgt en de bodem zakt. Maar hoeveel blijft onzeker. Hoe gaan we om met de fundamentele onzekerheid omtrent de zeespiegelstijging? Daarover gaat deze aflevering van Tegenlicht. Toepassingen Waar we het gevecht tegen het water de afgelopen eeuwen nog met dijken, waterschappen en een Deltaplan het hoofd konden bieden, zullen die toepassingen de komende honderd jaar misschien niet meer toereikend zijn. Onzekerheid Op de tekentafels van de Nederlandse ingenieurs zien we nu extremere, en inventievere maatregelen. Hoe gaan we om met de fundamentele onzekerheid omtrent de zeespiegelstijging en welke invloed heeft het op de Nederlandse identiteit? Krimpenerwaard Op sommige plekken is de nieuwe strijd tegen het water al begonnen. In de polders, waar de bodemdaling het sterkst is, zoals in de Krimpenerwaard, is de situatie nu al nijpend. Maar waar de één kansen ziet en cranberries verbouwt op het natte land, blijft de ander het liefst zo lang mogelijk Goudse boerenkaas maken. Andere manieren De kennis en ervaring om door te gaan met pompen en hogere dijken bouwen is er. Maar blijft dat ook betaalbaar? Of moeten we op hele andere manieren gaan denken? En moeten we misschien delen van ons land gaan teruggeven aan de zee?

Overmorgen | 19:20 Verslag: 75 jaar bevrijding - Market Garden

Overmorgen - Magazine, Hoogtepunten van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied ...

Hoogtepunten van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog: Operatie Market Garden. Rob Trip presenteert de uitzending. Slag om Arnhem De focus ligt in deze uitzending op Operatie Market Garden als geheel, want in tegenstelling tot wat nogal eens wordt gedacht omvat die veel meer dan de Slag om Arnhem alleen. Nijmegen Er wordt onder meer ingezoomd op de bevrijding van Eindhoven, de befaamde oversteek van de Waal bij Nijmegen door Amerikanen in lichte bootjes (de Waal Crossing) en de gevechten rond de smalle provinciale weg - later bekend als Hell's Highway - waarover de geallieerde troepenmacht moest opmarcheren en de Slag om Arnhem.

Je vindt hier de programma's van Nederland op tv We hebben de volgende programma's voor Nederland Layla M.: IMDB * 6.7 - Drama, Layla M. is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Mijke de Jong ('God Only Knows'). Met Nora El Koussour en Hassan Akkouch in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de 18 jarige moslima. Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 43 Aflevering 6085 Nederlandse soap. Ludo en Billy bezoeken Carmen. Janine heeft groot nieuws voor Linda. Finale: The Voice Senior: Reality-show, Vanavond is de finale van The Voice Senior, de zoektocht naar het beste nieuwe 60+ zangtalent van. Nederland tussen de oorlogen: vreemdelingen: Informatief programma, Deze aflevering staan vreemdelingen centraal in de historische docureeks over het turbulente. Nieuw: Earth from Space: 26/09 - Natuurdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige BBC natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's. Flikken Rotterdam: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 2 Politieserie. Trofeeën. Een container met illegaal geschoten dieren wordt na een. Beste Zangers: Ruben Annink: Morgen - Muziekshow, Deze week is singer songwriter Ruben Annink de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Repertoire Het. Live: 75 jaar bevrijding - Market Garden: Morgen - Magazine, Rechtstreeks verslag van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied. Tegenlicht: stijgende zeespiegel: Overmorgen - Documentaire, De zeespiegel stijgt en de bodem zakt. Maar hoeveel blijft onzeker. Hoe gaan we om met de. Verslag: 75 jaar bevrijding - Market Garden: Overmorgen - Magazine, Hoogtepunten van de herdenking van de grootste militaire operatie op Nederlands grondgebied.

Nederland op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 113 - Lifestylemagazine. Theo-Bert helpt Elly en Frank bij het opknappen van hun slaapkamer.In Brabant runnen Bart en Daniëlla een zorgtuinderij. Ramon maakt zomerse taco's.

Vandaag | 13:25 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Vandaag | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vandaag | 14:35 Achter de Dijken: Vrijheid

Aflevering 2 - Reportagereeks waarin Leo Blokhuis de Nederlandse vrijheidsgeschiedenis ontrafelt. Eeuwenoude sporen. Leo Blokhuis gaat terug naar de tijd van ridders en Romeinen. Sporen van de drang naar vrijheid zijn millennia oud. Leo reist naar kastelen en kloosters en vaart over de ooit ontwaterde Friese meren.

Vandaag | 15:55 Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Realityreeks waarin mr. Frank Visser en Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten proberen op te lossen voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar Bianca overhoop ligt met haar buurman Jos. Inzet van het geschil is een enorme coniferenhaag die volgens haar veel te breed is en ervoor zorgt dat haar tuin steeds kleiner wordt.

Vandaag | 16:00 Chantal's Pyjama Party

Herhaling. In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan. Op maat gemaakt In dit programma organiseert Chantal Janzen bij bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty.

Vandaag | 16:10 Brugklas

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Nederlandse jeugdserie. Klikkerfittie. Ebru zet Jamie onder druk om Klikker niet op te geven. Als Jamie de app vervolgens openbaar maakt, is ze echter niet blij met het resultaat.

Vandaag | 16:20 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 14 - Nederlandse jeugdserie. Meestervervalser. Maud lucht haar hart bij Filiz. Mo denkt dat hij het gemaakt heeft bij Maud maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

Vandaag | 16:25 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse dramaserie. Augustus. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Vandaag | 16:30 #forever

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Nederlandse jeugdserie. Jaloers. Dex heeft met Meral te doen als hij van haar hoort dat ze grote problemen met haar pleegouders heeft. Hij belooft haar te helpen, maar belofte maakt schuld.

Vandaag | 18:00 Brugklas

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Nederlandse jeugdserie. Vechten om een meisje. Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Vandaag | 18:15 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 14 - Nederlandse jeugdserie. Meestervervalser. Maud lucht haar hart bij Filiz. Mo denkt dat hij het gemaakt heeft bij Maud maar Joris denkt dat Maud Mo juist gebruikt. Is dat waar?

Vandaag | 18:25 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Nederlandse jeugdserie. Over & uit. Mo maakt Maud blij met het vervalste absentiebriefje. Elza wil influencer worden. Filiz maakt zich druk, want waarom is Alex zo relax?

Vandaag | 19:00 Hart van Nederland - Vroeg

Aflevering 189 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Vandaag | 19:30 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Vandaag | 19:35 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 4 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. De Westerschelde. De enige openzeeverbinding in Zeeland is de Westerschelde. Grote sterns leven in crèches op de zandplaten, torenvalken worden geringd, baardmannetjes hebben zich in het riet verstopt en er zijn natuurlijk enorme groepen zeehonden op en rond het water.

Vandaag | 20:30 Voor de rechter

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de confrontaties tussen burgers en de rechterlijke macht in Nederland worden gevolgd

Vandaag | 22:30 Hart van Nederland - Late editie

Toegankelijk nieuwsprogramma

Vandaag | 23:25 Piets weerbericht

Aflevering 263 - Weerbericht. Nederlands populairste weerman Piet Paulusma brengt elke dag het weer vanuit een andere locatie in Nederland.

Vandaag | 23:30 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Vandaag | 23:30 Jeuk

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Nederlandse komische serie. Willen jullie met ons neuken. Thomas en Jelka doen een poging tot adoptie, maar daarvoor moeten ze eerst 'logeren' bij Diederik en Jacqueline.

Morgen | 01:35 De nachtzoen

Aflevering 95 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Kristi Satjadibrata. Deze bevechter van homorechten in migrantenkerken heeft een kort lijntje met boven. Niet zelden ziet Kristi Satjadibrata een droom als boodschap van God.

Morgen | 06:00 Loop Hart van Nederland

Aflevering 263 - Magazine met regio-, show- en sportnieuws

Morgen | 06:00 Nederland in beweging

Aflevering 189 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Morgen | 06:15 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Najib Amhali. Voor cabaretier Najib Amhali is zorgen voor een ander een vanzelfsprekendheid vanuit zijn Marokkaanse cultuur. Hij stapt voor een paar dagen in de rol van mantelzorger en ontlast vader Huug (63), die voor zijn 24-jarige zoon Robert zorgt. Robert lijdt aan een niet-aangeboren hersenletsel en is licht verstandelijk beperkt. Najib, zelf vader, komt er snel achter dat mantelzorgen een emotionele rollercoaster is.

Morgen | 07:55 Beste Zangers

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje steken. Floor Jansen. Deze week is Floor Jansen, de leadzangers van de Finse symfonische metalband Nightwish, de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van 'Strong' (After Forever)' en Samantha zingt het nummer 'Our Decades in the Sun' in het Nederlands ('Jij zit voor altijd in mij').

Morgen | 08:15 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 4 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. De Westerschelde. De enige openzeeverbinding in Zeeland is de Westerschelde. Grote sterns leven in crèches op de zandplaten, torenvalken worden geringd, baardmannetjes hebben zich in het riet verstopt en er zijn natuurlijk enorme groepen zeehonden op en rond het water.

Morgen | 09:50 Sterren op het Doek

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin prominente Nederlanders worden vereeuwigd door kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt. Floortje Dessing. De reislustige Floortje Dessing gaat in gesprek met Özcan Akyol over de ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken en over de altijd aanwezige onrust in haar leven. Aan de kunstenaars de schone taak om een portret te maken waar Floortje zichzelf in gaat herkennen.

Morgen | 10:45 Brugklas

Seizoen 8 - Nederlandse jeugdserie. Brugklas Weekoverzicht

Morgen | 11:40 Weekoverzicht SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Nederlandse jeugdserie. Vijf afleveringen van de serie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.

Morgen | 11:45 Dilemma's rond leven en dood

Aflevering 2 - Documentaire over de voor- en tegenargumenten over voltooid leven en orgaandonatie onder hindoes in Nederland. Thema's als voltooid leven/euthanasie en orgaandonatie zijn zeer omstreden en vaak ronduit taboe onder hindoes in Nederland. Aan de hand van concrete casussen van hindoes die voor belangrijke beslissingen staan rond leven en dood en door gesprekken met hindoegeestelijken en deskundigen worden in dit tweeluik de voor- en tegenargumenten over voltooid leven en orgaandonatie onderzocht.

Morgen | 12:20 Holland van Boven

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Magazine waarin iedere week een andere provincie aan bod komt. 'Holland van Boven' vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Morgen | 13:00 Nederland Proeft

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Culinair magazine waarin het draait om culinair genieten in eigen land met producten van eigen bodem. Winston Post en Ed Hoogendijk reizen af naar Schmidt Zeevis in Rotterdam. Terwijl Ed gaat barbecuen, maakt Winston een uitstapje naar Bemmel waar hij alles te weten komt over de Hollandse aubergine.

Morgen | 13:10 Sterren NL Top 20

Aflevering 38 - Muziekmagazine met een overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Onder meer clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat passeren de revue.

Morgen | 13:20 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Kangoeroe Lulu. Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.

Morgen | 13:30 Helemaal Gek Van

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Magazine over de populairste plekken van Nederland

Morgen | 13:45 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Kat Tara. USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.

Morgen | 14:00 Pluijms eetbare wereld

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van de 'Nederlandse' keuken. Kok René Pluijm laat zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities en gaat op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Morgen | 14:10 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Gorilla Binti Jua. USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.

Morgen | 14:25 Onze boerderij

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Reportagereeks over het boerenleven. Tomatenkweker Leo was pas achttien jaar toen hij samen met zijn broer het bedrijf van zijn vader overnam. Inmiddels is die kleine kwekerij uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Ondanks dat volgens Leo de Nederlandse tomaat de beste ter wereld is, eten wij toch vooral tomaten uit het buitenland. Yvon wil weten waarom. Yvon gaat terug naar melkveehouders Frans en Léonie, voor wie 2018 een ingrijpend jaar was. De nieuwe fosfaatwetgeving dwong het jonge boerenstel ertoe om een groot deel van hun veestapel naar de slacht te brengen. De consequenties van deze periode zijn nog steeds voelbaar, in zowel de bedrijfsvoering als in hun persoonlijke leven. Hoe gaat het nu met hen?

Morgen | 14:35 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Varken Lulu. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.

Morgen | 15:00 Life Is Beautiful

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Nederlands lifestylemagazine met onderwerpen voor de moderne man en vrouw die wil genieten van bereikbare luxe

Morgen | 15:00 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Paard Kerry Gold. Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. Haar paard Kerry trapt de koe, Fiona is gered.

Morgen | 15:15 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Nederlandse dramaserie. September. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Morgen | 15:30 Plezier En Passie

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Lifestylemagazine waarin de leukste plekken worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

Morgen | 15:55 NOS Sport: EK Volleybal

Seizoen 1 - Aflevering 243 - Verslag van het Europees kampioenschap volleybal voor mannen, dat wordt georganiseerd in België, Frankrijk, Nederland en Slovenië. Liveverslag van een wedstrijd uit de achtste finale.

Morgen | 17:00 NOS Sport: EK Volleybal

Seizoen 1 - Aflevering 245 - Verslag van het Europees kampioenschap volleybal voor mannen, dat wordt georganiseerd in België, Frankrijk, Nederland en Slovenië. Liveverslag van een wedstrijd uit de achtste finale.

Morgen | 17:10 Mees Kees

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie. Farao. Sammy is ervan overtuigd dat hij per ongeluk een Egyptische vloek over Mees Kees heeft uitgesproken. Iedereen vindt dat maar onzin, totdat Mees Kees ziek wordt.

Morgen | 18:20 Nederland Zingt

Aflevering 21 - Muziekmagazine met massale koor- en samenzang vanuit een van de vele monumentale kerkgebouwen in Nederland. Special: Vrede verbindt over grenzen. Op 21 september start de nationale Vredesweek met als thema 'Vrede verbindt over grenzen'. Vrede is een prachtig thema waarover veel wordt gezongen.

Morgen | 18:30 Eerste hulp bij festivals

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin medisch professionals worden gevolgd terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen in Nederland. We kijken mee met het medisch team op het Solar festival. Er komt van alles voorbij: een gebroken enkel, iemand die gewond is geraakt bij een vechtpartij en een persoon met rugletsel als gevolg van een valpartij. Tijdens de avondfeesten van de Vierdaagse is het voor het medisch team een drukte van belang. Ze krijgen te maken met mensen met te veel alcohol op, een gebroken enkel, iemand met zijn schouder uit de kom en een mogelijk overdosis drugs.

 Meer

Nederland gemist

Eerder Vandaag | 10:00 Koffietijd

Magazine, Marjolein Hordijk is projectmedewerker bij Bibliotheek Gelderland Zuid, gevestigd in Nijmegen. Hiermee is ze ...

Marjolein Hordijk is projectmedewerker bij Bibliotheek Gelderland Zuid, gevestigd in Nijmegen. Hiermee is ze verantwoordelijk voor de culturele en literaire programmering van deze bibliotheek. Ze werd genomineerd voor Beste Bibliothecaris van Nederland 2018 en behoorde tot de laatste drie kandidaten voor de titel. Samen met Margje Woodrow en Rosalie de Beus gaat zij het hebben over de Boekenweek voor Jongeren. Ook onder andere Remon de Jong is te gast.

Gisteren 14:02 Beau: o.a. Gerard Spong

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: In Amsterdam werd vanmorgen in ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: In Amsterdam werd vanmorgen in alle vroegte Derk Wiersum doodgeschoten. Hij was de advocaat van kroongetuige Nabil B in het Marengo-proces, tegen de Mocro Maffia. De 44-jarige Wiersum laat twee jonge kinderen en een echtgenote achter. Strafrechtadvocaat Gerard Spong vertelt vanavond waarom dit een zwarte dag voor de advocatuur is. Artsen gaven Fernando Ricksen hooguit vijf maanden toen de ziekte ALS bij hem in oktober 2013 werd geconstateerd. Bijna zes jaren later is de oud-voetballer vandaag overleden in een hospice in Schotland. Jarenlang vocht hij tegen de slopende ziekte. Zijn biograaf en vriend Vincent de Vries is samen met de directeur van Stichting ALS Nederland, Gorrit-Jan Blonk, te gast. We sluiten de uitzending af met een feestje! Fred van Leer blaast vandaag 43 kaarsjes uit en komt zijn verjaardag vieren bij Beau in de studio. En wie jarig is, trakteert. Daarom maakte Fred vandaag bekend dat zijn volgende verjaardag groots en hysterisch gevierd zal worden in Ahoy, met maar liefst 13.000 vrienden.

Gisteren 09:59 Koffietijd

Gisteren - Magazine, Ron Weil is personal shopper bij de Bijenkorf in Rotterdam en geeft klanten dagelijks tips op het ...

Ron Weil is personal shopper bij de Bijenkorf in Rotterdam en geeft klanten dagelijks tips op het gebied van stijling. De herfst staat voor de deur en gelukkig is daar Ron, die Pernille en Cilly bijpraat over de nieuwe najaarsmode van 2019. Colin Butcher begon in 2005 zijn dierendetectivebureau The UK Pet Detectives. Wanneer er een dier zoekgeraakt of mogelijk gestolen is, zijn Colin en zijn team in te huren als detectives. Op 17 september verscheen Colin's boek 'Molly & ik' in Nederland, over de samenwerking tussen hem en zijn hond én collega Molly. Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, is een Nederlandse rapper uit Zwolle. Afgelopen weekend was de officiële opening van Onrust: een expositie in Museum de Fundatie in Zwolle waarin de nieuwe muziek van Junte Uiterwijk exclusief voor vier maanden te ervaren is. Na deze vier maanden is deze muziek weg en nooit meer ergens te horen. Leonie ter Braak werkte als fotomodel en presenteerde tevens voor RTV Oost. Later werd ze bij het grote publiek bekend door programma's als Keuringsdienst van Waarde en Goedemorgen Nederland. Momenteel is zij te zien in het programma Niets Liever dan Een Kind, waar ze bij ons in de uitzending over komt praten.

Gisteren 03:25 Nieuwsuur: o.a. advocaat kroongetuige Nabil B. geliquideerd

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Advocaat kroongetuige Nabil B. ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Advocaat kroongetuige Nabil B. geliquideerd In Amsterdam is op straat bij zijn huis advocaat Derk Wiersum doodgeschoten, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de grote liquidatiezaak Marengo. Hoofdverdachten Ridouan Taghi en Said Razzouki in die zaak gelden als de meest gezochte criminelen van Nederland. Op 29 maart 2018 werd de onschuldige broer van de kroongetuige al doodgeschoten, waarschijnlijk als vergelding. Daarvoor werd een man veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf. Sindsdien zit de overige familie van de kroongetuige ondergedoken. Volgende week zou dat proces met de kroongetuige verder gaan. Kamer praat over gepresenteerde Prinsjesdag-plannen De Tweede Kamer levert vandaag kritiek op de begrotingsplannen voor volgend jaar. Die werden gisteren, op Prinsjesdag, bekendgemaakt. De zogeheten Algemene Politieke Beschouwingen worden gezien als het belangrijkste debat van het jaar. Vandaag is het woord aan de fractieleiders van alle partijen. Morgen antwoordt premier Mark Rutte. Nieuwsuur Sport Volleybal: EK: Nederland-Tsjechië (vanaf 20.00u live op nos.nl) Voetbal: vooraf Rangers-Feyenoord Voetbal: CL: Atlético-Juventus

Gisteren 02:35 Nieuwsuur: o.a. advocaat kroongetuige Nabil B. geliquideerd

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Advocaat kroongetuige Nabil B. ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Advocaat kroongetuige Nabil B. geliquideerd In Amsterdam is op straat bij zijn huis advocaat Derk Wiersum doodgeschoten, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de grote liquidatiezaak Marengo. Hoofdverdachten Ridouan Taghi en Said Razzouki in die zaak gelden als de meest gezochte criminelen van Nederland. Op 29 maart 2018 werd de onschuldige broer van de kroongetuige al doodgeschoten, waarschijnlijk als vergelding. Daarvoor werd een man veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf. Sindsdien zit de overige familie van de kroongetuige ondergedoken. Volgende week zou dat proces met de kroongetuige verder gaan. Kamer praat over gepresenteerde Prinsjesdag-plannen De Tweede Kamer levert vandaag kritiek op de begrotingsplannen voor volgend jaar. Die werden gisteren, op Prinsjesdag, bekendgemaakt. De zogeheten Algemene Politieke Beschouwingen worden gezien als het belangrijkste debat van het jaar. Vandaag is het woord aan de fractieleiders van alle partijen. Morgen antwoordt premier Mark Rutte. Nieuwsuur Sport Volleybal: EK: Nederland-Tsjechië (vanaf 20.00u live op nos.nl) Voetbal: vooraf Rangers-Feyenoord Voetbal: CL: Atlético-Juventus

Gisteren 00:50 Beau: o.a. Gerard Spong

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: In Amsterdam werd vanmorgen ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: In Amsterdam werd vanmorgen in alle vroegte Derk Wiersum doodgeschoten. Hij was de advocaat van kroongetuige Nabil B in het Marengo-proces, tegen de Mocro Maffia. De 44-jarige Wiersum laat twee jonge kinderen en een echtgenote achter. Strafrechtadvocaat Gerard Spong vertelt vanavond waarom dit een zwarte dag voor de advocatuur is. Artsen gaven Fernando Ricksen hooguit vijf maanden toen de ziekte ALS bij hem in oktober 2013 werd geconstateerd. Bijna zes jaren later is de oud-voetballer vandaag overleden in een hospice in Schotland. Jarenlang vocht hij tegen de slopende ziekte. Zijn biograaf en vriend Vincent de Vries is samen met de directeur van Stichting ALS Nederland, Gorrit-Jan Blonk, te gast. We sluiten de uitzending af met een feestje! Fred van Leer blaast vandaag 43 kaarsjes uit en komt zijn verjaardag vieren bij Beau in de studio. En wie jarig is, trakteert. Daarom maakte Fred vandaag bekend dat zijn volgende verjaardag groots en hysterisch gevierd zal worden in Ahoy, met maar liefst 13.000 vrienden.

Eergisteren 22:20 Het Mooiste Meisje van de Klas: model met burn-out

Eergisteren - Realityreeks, In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon ...

In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto te zien. Zij maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Miss Limburg Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om mee te doen aan de Miss Nederland-verkiezing. Als Miss Limburg ontdekt ze het modellenwereldje en vertrekt ze naar Milaan, weg van haar problemen thuis. Onmacht Toch kan ze niet helemaal afscheid nemen van Nederland en komt ze terug. Na verschillende nare gebeurtenissen waarin Sharon altijd voor iedereen klaar stond, zoals de verslaving van haar broer en het overlijden van haar nichtje, wordt de onmacht haar teveel en krijgt ze te maken met een burn-out. Creatieve kant Ze moet terug naar de basis en ontdekken wat haar in het leven écht gelukkig maakt. Met haar creatieve kant blijkt ze opnieuw veel mensen gelukkig te maken.

Eergisteren 21:25 Docu: De Schuldmachine

Eergisteren - Documentaire over de manier waarop problematische schulden jongeren gevangenhoudt. Jongvolwassenen Aan de ...

Documentaire over de manier waarop problematische schulden jongeren gevangenhoudt. Jongvolwassenen Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal achter de schulden verteld om jongeren te helpen hun toekomst weer in handen te nemen. Vrijwilliger Onze gids in de schuldmachine is Willem Los, jarenlang manager debiteurenbeheer en sinds enkele jaren vrijwilliger bij ONSbank. Dat is een kunstenaarsinitiatief dat met een persoonlijk en artistiek leertraject en schuldrust jongeren een nieuw perspectief biedt op zichzelf en hun leefwereld om zelf oplossingsgericht aan hun toekomst te kunnen werken. Digitalisering Met Willem ontdekken we hoe door de verregaande digitalisering in Nederland mensen anonieme BSN-nummers zijn geworden. Hoe makkelijk je gevangen raakt in een ondoorgrondelijk systeem waarmee de schuldenindustrie krankzinnig veel geld verdient, maar mensen steeds verder in de problemen komen.

Eergisteren 14:01 Beau: o.a. Wopke Hoekstra

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Niemand kon vandaag op ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Niemand kon vandaag op Prinsjesdag om hem heen: onze minister van financiën Wopke Hoekstra. CDA's golden boy presenteerde vandaag zijn miljoenennota vol goed nieuws aan Nederland. The man of the hour sluit zijn drukke dag in ontspannen setting af bij ons in de studio. Tophockeyer Dennis Warmerdam kreeg anderhalf jaar geleden te horen dat hij een agressieve tumor in zijn arm had die het einde van zijn topsportcarrière zou betekenen. Dennis vroeg de artsen er alles aan te doen om zijn arm niet te amputeren. Ruim een jaar verder beleefde hij afgelopen weekend zijn grote comeback op topniveau. Tot slot komt YouTuber Kalvijn langs. De 23-jarige Kelvin Boerma is een van Nederlands grootste online influencers. Kunstbende is een creatief platform waar onder meer Douwe Bob, Martin Garrix en ook Kalvijn doorbrak. Niet meer dan logisch dus dat hij gaat helpen om jonge influencers groot te maken.

Eerder Vandaag | 11:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6084 - Nederlandse soap. Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy moeten aanpakken. Janine trekt een conclusie over haar relatie met Rob. Door een angstaanjagende gebeurtenis komen Lucas en Tiffy nader tot elkaar. Ludo ontdekt dat Billy achter zijn rug om met de politie in contact staat.

Eerder Vandaag | 10:25 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Nederlandse animatieserie. Een bos bloemen van Boris

Eerder Vandaag | 09:15 Onze boerderij

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Reportagereeks over het boerenleven. Tomatenkweker Leo was pas achttien jaar toen hij samen met zijn broer het bedrijf van zijn vader overnam. Inmiddels is die kleine kwekerij uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Ondanks dat volgens Leo de Nederlandse tomaat de beste ter wereld is, eten wij toch vooral tomaten uit het buitenland. Yvon wil weten waarom. Yvon gaat terug naar melkveehouders Frans en Léonie, voor wie 2018 een ingrijpend jaar was. De nieuwe fosfaatwetgeving dwong het jonge boerenstel ertoe om een groot deel van hun veestapel naar de slacht te brengen. De consequenties van deze periode zijn nog steeds voelbaar, in zowel de bedrijfsvoering als in hun persoonlijke leven. Hoe gaat het nu met hen?

Eerder Vandaag | 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 189 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Eerder Vandaag | 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 15 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 15 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 07:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 15 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 15 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 188 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Eerder Vandaag | 02:30 Grenzeloos Talent

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over twaalf vluchtelingen die in Nederland een carrière proberen op te bouwen. Wasem en Amera. De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. Wasim studeerde aan de universiteit van Aleppo. Toen de milities de universiteit bombardeerden, wist hij dat hij als jonge man gerekruteerd zou worden om te vechten. Tijdens zijn vlucht haalde hij kracht uit de muziek en wil daar nu ook in Nederland zijn toekomst mee opbouwen.

Eerder Vandaag | 01:20 De nachtzoen

Aflevering 92 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Merel Hubatka. In het diepst van de nacht houdt de zon zich schuil, maar laat het vuur van schrijfster Merel Hubatka zich als geen ander zien. Een pleidooi voor het leven van de bewoners van haar geboortegrond.

Gisteren 23:30 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Gisteren 23:25 Piets weerbericht

Aflevering 262 - Weerbericht. Nederlands populairste weerman Piet Paulusma brengt elke dag het weer vanuit een andere locatie in Nederland.

Gisteren 22:30 Hart van Nederland - Late editie

Toegankelijk nieuwsprogramma

Gisteren 21:35 Grenzeloos Talent

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over twaalf vluchtelingen die in Nederland een carrière proberen op te bouwen. Wasem en Amera. De 38-jarige Amera werkte als verloskundige in Syrië. Ze wil niets liever dan ook in Nederland bevallingen begeleiden, maar worstelt met de regelgeving. Wasim studeerde aan de universiteit van Aleppo. Toen de milities de universiteit bombardeerden, wist hij dat hij als jonge man gerekruteerd zou worden om te vechten. Tijdens zijn vlucht haalde hij kracht uit de muziek en wil daar nu ook in Nederland zijn toekomst mee opbouwen.

Gisteren 21:30 Eerste hulp bij festivals

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin medisch professionals worden gevolgd terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen in Nederland. We kijken mee met het medisch team op het Solar festival. Er komt van alles voorbij: een gebroken enkel, iemand die gewond is geraakt bij een vechtpartij en een persoon met rugletsel als gevolg van een valpartij. Tijdens de avondfeesten van de Vierdaagse is het voor het medisch team een drukte van belang. Ze krijgen te maken met mensen met te veel alcohol op, een gebroken enkel, iemand met zijn schouder uit de kom en een mogelijk overdosis drugs.

Gisteren 21:25 Mr. Frank Visser doet uitspraak

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Realityreeks waarin mr. Frank Visser en Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten proberen op te lossen voor de gewone man en vrouw in Nederland. Mr. Visser reist af naar het Limburgse Kessel waar Bianca overhoop ligt met haar buurman Jos. Inzet van het geschil is een enorme coniferenhaag die volgens haar veel te breed is en ervoor zorgt dat haar tuin steeds kleiner wordt.

Gisteren 19:30 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Gisteren 19:00 Hart van Nederland - Vroeg

Aflevering 188 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Gisteren 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3841 - Informatief jongerenmagazine. Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao. De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao zijn al jaren een bijzonder onderdeel van Nederland. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in de bevolking en komt meer te weten over waarom er op Curaçao zoveel verschillende culturen bij elkaar leven.

Gisteren 15:22 Socutera

Aflevering 37 - Informatief magazine rond goede doelen. Nierstichting Nederland. Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.

Gisteren 13:47 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Gisteren 13:30 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Gisteren 13:23 Socutera

Aflevering 37 - Informatief magazine rond goede doelen. Nierstichting Nederland. Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.

Gisteren 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 188 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Gisteren 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Gisteren 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Gisteren 07:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Gisteren 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Gisteren 06:00 Loop Hart van Nederland

Aflevering 261 - Magazine met regio-, show- en sportnieuws

Gisteren 05:55 Nederland in beweging

Aflevering 187 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Gisteren 02:25 De nachtzoen

Aflevering 93 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Susanne Roos. Deze theatermaker en actrice wist vele keren kinderen te vermaken met een voorstelling over gepieker in de nacht. Een nachtzoen van Susanne Roos.

Gisteren 00:20 NOS Sport: EK Volleybal

Seizoen 1 - Aflevering 260 - Verslag van het Europees kampioenschap volleybal voor mannen, dat wordt georganiseerd in België, Frankrijk, Nederland en Slovenië. Met o.a. een samenvatting van de wedstrijd Nederland - Tsjechië.

Eergisteren 23:35 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Eergisteren 23:30 Piets weerbericht

Aflevering 261 - Weerbericht. Nederlands populairste weerman Piet Paulusma brengt elke dag het weer vanuit een andere locatie in Nederland.

Eergisteren 22:35 Hart van Nederland - Late editie

Toegankelijk nieuwsprogramma

Eergisteren 22:30 Make Holland Great Again

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Show waarin Sahil Amar Aïssa een poging doet om van Nederland een betere plek te maken. Van schelden bij de bakker tot een cursus levensreddend handelen.. Sahil en zijn team proberen uit wat er gebeurt als je bij de bakker of op straat net zo scheldt als langs de sportvelden. Tipje van de sluier: dat wordt niet echt gewaardeerd. Om weer wat vriendelijker met elkaar om te gaan, en zo Nederland weer een beetje greater te maken, introduceren ze de not-so-great-kaart tegen schelden. Daarnaast komt het Great-team met een oplossing voor ouderen die eenzaam zijn én onvoldoende bewegen: dansen! Want dansen is gezond en maakt nog eens gelukkig ook. Tot slot houdt het team een experiment om te kijken of mensen kunnen reanimeren. Omdat lang niet iedereen weet hoe je in zo'n situatie moet handelen, biedt Sahil in alle provincies een gratis cursus levensreddend handelen aan.

Eergisteren 19:30 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Eergisteren 19:00 Hart van Nederland - Vroeg

Aflevering 187 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Eergisteren 14:10 Kassa

Seizoen 34 - Aflevering 2 - Consumentenmagazine met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests, gepresenteerd door Amber Kortzorg. Spellen in gamehallen hebben geen leeftijdsclassificatie, terwijl ze wel toegankelijk zijn voor jonge kinderen. Waarom niet? Mag dit wettelijk gezien wel? Ook besteden we aandacht aan de 4000 mensen in Nederland die afhankelijk zijn van beademingsapparatuur waaraan hoge stroomkosten vast zitten. Wie draait op voor deze kosten? Daarnaast kijken we naar internetoplichting middels nepwebsites van klantenservices, gaan we in op de negatieve spaarrente en belichten we een breekbaar reparatiebeleid in de Belbus.

Eergisteren 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Eergisteren 13:25 Man bijt hond

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Humaninterestmagazine. 'Man bijt hond' brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Eergisteren 10:00 Metterdaad

Aflevering 57 - Magazine rond goede doelen. Levensgevaarlijk zwanger. In Nederland kent men de uitdrukking 'in blijde verwachting zijn'. In de binnenlanden van het West-Afrikaanse Guinee zijn zwangere vrouwen eerder 'in bange verwachting'.

Eergisteren 09:15 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 3 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. De Grevelingen. Van het grootste zoutwatermeer in Europa tot een logeerpartij bij Kees de Kraker op de Hompelvoet, de beroemdste vogelwachter van Nederland.

Eergisteren 09:15 Nederland in beweging

Aflevering 187 - Ochtendgymnastiek. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.

Eergisteren 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn partijleider van Forum voor Democratie Thierry Baudet en financieel journalist van het FD Jean Dohmen. Met hen hebben wij het over Prinsjesdag en de documentairereeks over Nederlandse helden.

Eergisteren 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn partijleider van Forum voor Democratie Thierry Baudet en financieel journalist van het FD Jean Dohmen. Met hen hebben wij het over Prinsjesdag en de documentairereeks over Nederlandse helden.

Eergisteren 07:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn partijleider van Forum voor Democratie Thierry Baudet en financieel journalist van het FD Jean Dohmen. Met hen hebben wij het over Prinsjesdag en de documentairereeks over Nederlandse helden.

Eergisteren 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn partijleider van Forum voor Democratie Thierry Baudet en financieel journalist van het FD Jean Dohmen. Met hen hebben wij het over Prinsjesdag en de documentairereeks over Nederlandse helden.

Eergisteren 06:00 Loop Hart van Nederland

Aflevering 260 - Magazine met regio-, show- en sportnieuws

Eergisteren 06:00 Loop Hart van Nederland

Aflevering 260 - Magazine met regio-, show- en sportnieuws

 Meer