Natuur op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:55 Terug: Down the Road

Overmorgen - Documentaire, Vanavond start het tweede seizoen van het Vlaamse programma Down the Road, waarin ...

Vanavond start het tweede seizoen van het Vlaamse programma Down the Road, waarin presentator Dieter Coppens samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een avontuurlijke roadtrip maakt van drie weken. Zuid-Afrika In dit tweede seizoen wordt Dieter bijgestaan door begeleidster Saar. Samen met de jongeren trekken ze 21 dagen door Zuid-Afrika. Ze starten in Kaapstad, volgen een stuk van de Garden Route en eindigen boven Johannesburg in het natuurpark Pilanesberg. Activiteiten De avontuurlijke trip zit vol spectaculaire activiteiten, zoals surfen, ziplinen en een safari. Maar de groep geniet minstens even hard van de kleine momenten samen. Zoals samen koken, kletsen rond het kampvuur en samen giechelen op de kamer. Vrienschap Elke week leren ze elkaar én zichzelf beter kennen, groeit hun vriendschap, en verleggen ze hun eigen grenzen.

Vandaag | 22:15 Op1

Informatief, Seizoen 1 Aflevering 125 van 163 BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. ...

Seizoen 1 - Aflevering 125 van 163 - BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Je vindt hier de programma's van Natuur op tv We hebben de volgende programma's voor Natuur Terug: Down the Road: Overmorgen - Documentaire, Vanavond start het tweede seizoen van het Vlaamse programma Down the Road, waarin. Op1: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 125 van 163 BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam.. America's Wild Spaces: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Glories of Glacier National Park Het Glacier National Park in het noorden van. Natuur Op Z: Wildest Survival: Informatief, Aflevering 3 Documentaireserie waarin we naar het verbazingwekkende gedrag kijken dat wilde dieren over de. Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo: Jeugd, Aflevering 4 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de. B.O.Z.: Beyblade Burst: Jeugd, Aflevering 46 Animatieserie over Aiger Akabene die in de natuur is opgegroeid. De wedstrijd tegen Valt Aoi heeft. America's Wild Spaces: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Glories of Glacier National Park Het Glacier National Park in het noorden van. Wine Party Pool: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 5 Texas Sized Pool Anthony Archer Wills ontwerpt unieke en exclusieve zwembaden. Zijn. De Verwondering: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 8 van 36 Aldith Hunkar KRO NCRV Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in. House Vision: Informatief, Seizoen 15 Aflevering 23 Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van.

Natuur op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:27 Natuur Op Z: Wildest Survival

Aflevering 3 Documentaireserie waarin we naar het verbazingwekkende gedrag kijken dat wilde dieren over de hele wereld zichzelf hebben aangeleerd om te overleven, voedsel te zoeken, een partner te vinden en soms zelfs om wraak te nemen.

Vandaag | 07:15 Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo

Aflevering 4 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schatzoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier zien kinderen hoe leuk het is om de natuur te ontdekken, erover te leren en hoe je kunt samenwerken en elkaar kunt helpen.

Vandaag | 07:37 B.O.Z.: Beyblade Burst

Aflevering 46 Animatieserie over Aiger Akabene die in de natuur is opgegroeid. De wedstrijd tegen Valt Aoi heeft hem geïnspireerd. Hij wil alleen vechten tegen krachtige tegenstanders, zodat hij sterker kan worden. Niets zal hem ervan weerhouden om Valt Aoi te verslaan en wereldkampioen te worden.

Vandaag | 08:25 De Verwondering

Seizoen 2020 - Aflevering 8 van 36 - Aldith Hunkar - KRO-NCRV Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld gebracht, waarmee ze Nederland soms met verbazing bekijkt. Aldith Hunkar groeide op in een rooms-katholiek gezin, maar besloot als kind dat ze niet meer naar de kerk wilde. Spiritueel voelt ze zich verwant aan de rastafari, een levensbeschouwelijke stroming geworteld in het Oude Testament en gericht op leven in verbinding met de natuur. Het is een emancipatoire beweging die in Jamaica is ontstaan onder de zwarte bevolking, die door het slavernijverleden onderaan de sociale ladder stond. Aldith Hunkar is dankbaar voor wat het leven haar heeft gebracht. Het gedicht Fasen, van Herman Hesse, verwoordt voor haar het leven zelf, dat altijd verandert en een en al beweging is.

Vandaag | 10:17 House Vision

Seizoen 15 - Aflevering 23 Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. De woning en alles wat daarbij komt kijken wordt optimaal onder de aandacht gebracht: de omgeving, het park, de natuur en de toeristische attracties.

Vandaag | 10:32 Enchantimals: Harvest Hills

Een magische gebeurtenis houdt de lente tegen en Everwilde wordt nu bedreigd door allerlei natuurrampen. De Enchantimals komen in actie. In een race tegen de klok proberen ze de lente opnieuw op te starten!

Vandaag | 14:45 De Kennis van Nu

Seizoen 11 - Aflevering 7 van 10 - Stikstofvreters - NTR De Kennis van Nu duikt in de chemie achter het stikstofprobleem en bezoekt veehouders - want vooral varkens en koeien lijken de grote veroorzakers. Er bestaan al technieken om de problemen te beperken: water bij mest, stallen met filters, beter voer en zelfs steenmeel strooien om de problemen in natuurgebieden te verminderen. Dat lijkt een stuk meer effect te hebben dan door met z'n allen 100 kilometer per uur te rijden. Dus er is hoop. Hoe zit dat precies? De Kennis van Nu gaat op onderzoek in de wereld van de stikstofvreters.

Vandaag | 17:45 Topdoks

Seizoen 2016 - Aflevering 6 van 11 - EO Rachel telt spieren, neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische schokjes van Elbert. Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. En hij heeft natuurlijk een nieuw lichaamstrucje. In de lijfshow zie je de bijzondere lichamen van twee freerunners. En de patiënt op de spoedeisende hulp is hard van de balk afgevallen bij turnen.

Vandaag | 19:40 Natuur op 2: Bultruggen: een detectiveverhaal

EO Een springende bultrug kwam op de kajak terecht. Die brak doormidden en de toeristen werden mee de diepte in getrokken. Wonder boven wonder overleefden ze het. Het verhaal was overal ter wereld voorpaginanieuws. Natuurfilmmaker Tom Mustill was aan boord van de kajak. Na die ervaring ging hij op onderzoek uit. Was het een ongeluk of had de bultrug het expres gedaan? In zijn zoektocht naar antwoorden spreekt Tom met ooggetuigen, vindt hij bijzonder beeldmateriaal en vertellen deskundigen hem meer over deze bijzondere dieren.

Vandaag | 22:20 Draadstaal

Seizoen 05 - Aflevering 8 van 8 - AVROTROS Satirisch sketchprogramma waarin veel nieuwe personages worden geïntroduceerd, waaronder de Pantomimespelers, Annelies met haar Formule 1-analyses en een First Dates-item inclusief de enige echte Sergio. Daarnaast natuurlijk ook de traditioneel ongezouten mening van Fred en Ria, de absurde conversaties van Jopie in Leons typisch-Hollandse snackbar en de weersvoorspellingen van The Againman.

Vandaag | 23:35 Man Bijt Hond XL

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 Man bijt hond XL is een uur vol bijzondere en waarachtige verhalen, waarbij iedere aflevering als vanouds wordt afgesloten met het doornemen van de dag. Met de vertrouwde stem van Michael Abspoel en een aantal bekende rubrieken. Maar Man bijt hond XL is méér. In de afgelopen tijd zijn er nieuwe rubrieken geboren. Zo keren de verslaggevers in deze XL-versie terug naar de deuren waar ze exact 20 jaar geleden ook aanbelden. Ronnie vertelt hoe hij zijn geliefde Penny in moeilijke tijden opbeurt en ten allen tijde beschermt. Penny voelt zich bij niemand zo veilig als bij hem. Ted en Remco tonen in hun 'Quarantuin'- cursus hoe je puur natuur kunt afrekenen met ongedierte op je tuintje. Ook belt de Man bijt hond-verslaggever opnieuw aan bij dezelfde deur, 20 jaar later.

Vandaag | 23:35 Op1

Informatief, Seizoen 1 Aflevering 125 van 163 BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. ...

Seizoen 1 - Aflevering 125 van 163 - BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Morgen | 00:30 De making-off van BBC Wildlife: Africa

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 5 In deze making-off serie krijgen we een kijkje achter de schermen en zien we hoe in vier jaar tijd de natuurdocumentaire BBC Wildlife: Africa gemaakt is. In de vijf afleveringen natuurdocumentaire BBC Wildlife: Africa wordt telkens een ander adembenemend natuurgebied van het Afrikaanse continent in beeld gebracht. Van de halfwoestijn in de Kalahari en de (sub)tropische savanne maar ook Congo met zijn onontgonnen oerwouden en de grootste woestijn op aarde, de Sahara, tot aan het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent, De Kaap. In deze making-off serie gaan de documentairemakers van BBC op zoek naar intieme, oog-in-oog ontmoetingen met buitengewone dieren in het wild en onontdekte plaatsen en legt ongezien gedrag vast, zelfs van de meest bekende als onbekende dieren in het wild.

Morgen | 06:00 De 538 Ochtendshow met Frank Dane

Seizoen 1 - Aflevering 43 van 53 Frank Dane presenteert de ochtendshow op 538 samen met Jelte van der Goot, nieuwslezer Henk Blok, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo. Iedere werkdag begint met het laatste nieuws, de beste artiesten van dit moment en natuurlijk humor die het ochtendhumeur sterk verbetert.

Morgen | 09:20 Moomin Vallei

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 13 - Het geheim van de Hattifnatten - KRO-NCRV Animatieserie over de Moomins, een bijzondere en idealistische familie, met veel liefde voor de natuur. De nieuwsgierige MoominTrol gaat voorop in het ontdekken van de magie van de Moominvallei.

Morgen | 10:35 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 25 - Aflevering 12 Thomas maakt een mooi poppenhuis voor op de meisjeskamer. Tom en Evelyn zijn bij Marijke Helwegen, die graag een vogelhotel wil in haar tuin. Tom start een leuk project bij een samengesteld gezin. De man in huis is in de minderheid, maar Tom zorgt ervoor dat hij in zijn tuin zijn eigen mannendeel krijgt. De dames krijgen natuurlijk ook hun eigen plek.

Morgen | 11:31 Paf de hond

Appeltje Taartje Een gerenommeerde banketbakker organiseert een taartbakwedstrijd. De winnaar mag met hem een tv-programma presenteren. Lola kookt graag en neemt natuurlijk deel aan de wedstrijd.

Morgen | 16:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 20 van 175 - KRO-NCRV In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, te midden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonouders nog gewoond hebben, staat nu hun zelfontworpen droomhuis. Als het water stijgt verandert de locatie in een eilandje. De grote passie van Jacoline is inrichten en dat is in het hele huis terug te zien. * Culinair expert Alain Caron is in Den Helder, waar hij op pad gaat met Gertjan Klein. Gertjan is wiskundeleraar, maar in zijn vrije tijd wrakvisser. In de Noordzee liggen honderden wrakken, waar vissen graag vertoeven. En met versgevangen vis maakt Alain thuis bij Gertjan een lekker gerecht.

Morgen | 20:30 Natuur Op Z: Wildest Survival

Aflevering 4 Documentaireserie waarin we naar het verbazingwekkende gedrag kijken dat wilde dieren over de hele wereld zichzelf hebben aangeleerd om te overleven, voedsel te zoeken, een partner te vinden en soms zelfs om wraak te nemen.

Morgen | 21:30 Natuur Op Z: Wildest Survival

Aflevering 5 Documentaireserie waarin we naar het verbazingwekkende gedrag kijken dat wilde dieren over de hele wereld zichzelf hebben aangeleerd om te overleven, voedsel te zoeken, een partner te vinden en soms zelfs om wraak te nemen.

Morgen | 22:20 Draadstaal

Seizoen 05 - Aflevering 8 van 8 - AVROTROS Satirisch sketchprogramma waarin veel nieuwe personages worden geïntroduceerd, waaronder de Pantomimespelers, Annelies met haar Formule 1-analyses en een First Dates-item inclusief de enige echte Sergio. Daarnaast natuurlijk ook de traditioneel ongezouten mening van Fred en Ria, de absurde conversaties van Jopie in Leons typisch-Hollandse snackbar en de weersvoorspellingen van The Againman.

Morgen | 22:20 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 142 van 163 BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, ...

Seizoen 1 - Aflevering 142 van 163 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Morgen | 22:30 Natuur Op Z: Wildest Survival

Aflevering 6 Documentaireserie waarin we naar het verbazingwekkende gedrag kijken dat wilde dieren over de hele wereld zichzelf hebben aangeleerd om te overleven, voedsel te zoeken, een partner te vinden en soms zelfs om wraak te nemen.

Morgen | 23:55 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 142 van 163 BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, ...

Seizoen 1 - Aflevering 142 van 163 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 06:00 De 538 Ochtendshow met Frank Dane

Seizoen 1 - Aflevering 44 van 53 Frank Dane presenteert de ochtendshow op 538 samen met Jelte van der Goot, nieuwslezer Henk Blok, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo. Iedere werkdag begint met het laatste nieuws, de beste artiesten van dit moment en natuurlijk humor die het ochtendhumeur sterk verbetert.

Overmorgen | 09:20 Moomin Vallei

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 13 - Snuisterik en de parkwachter - KRO-NCRV Animatieserie over de Moomins, een bijzondere en idealistische familie, met veel liefde voor de natuur. De nieuwsgierige MoominTrol gaat voorop in het ontdekken van de magie van de Moominvallei.

Overmorgen | 09:55 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 25 - Aflevering 13 Tom start in een tuin van bewoners die een voorliefde hebben voor vintage. Hun huis is ingericht met meubels met een verhaal. Die sfeer willen ze ook graag in hun tuin. Evelyn kijkt binnen bij DJ Jean, een van de grondleggers van de Nederlandse dancemuziek. DJ Jean woont in een enorm hip huis op IJburg. Thomas gaat onder meer aan de slag met zijn dj-booth, die nodig aan vervanging toe is. Verder maakt Thomas een nieuwe woonkeuken met een bijzonder knusse sfeer door de vele natuurlijke materialen die hij gebruikt.

 Meer

Natuur op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:26 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Glories of Glacier National Park Het Glacier National Park in het noorden van Montana is misschien wel de meest verbluffende natuurlijke omgeving in Amerika. De ecosystemen hier zijn afhankelijk van smeltend ijs.

Vandaag | 07:48 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Glories of Glacier National Park Het Glacier National Park in het noorden van Montana is misschien wel de meest verbluffende natuurlijke omgeving in Amerika. De ecosystemen hier zijn afhankelijk van smeltend ijs.

Vandaag | 08:10 Wine Party Pool

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Texas-Sized Pool Anthony Archer-Wills ontwerpt unieke en exclusieve zwembaden. Zijn volledig natuurlijke zwembaden zijn zeer gewild bij huiseigenaren overal in de VS.

Vandaag | 11:50 Legendary Locations

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Man Vs. Nature Josh Gates bezoekt vijf bekende locaties waar mensen geconfronteerd werden met natuurkrachten, waaronder de plek van een verlaten Amerikaanse droom in het Amazonewoud.

Vandaag | 14:35 Het uur van de wolf: Christo - Walking on Water

NTR Energieke documentaire over de totstandkoming van de Floating Piers van gerenommeerd kunstenaar Christo (84). Hij is bekend om zijn inpakkunst van onder andere de Rijksdag in Berlijn en de Pont Neuf in Parijs. Zes jaar na het overlijden van zijn vrouw en tevens creatieve wederhelft, heeft Christo de ambitie opgevat om als Jezus over het water te lopen. Deze documentaire legt de totstandkoming van de Floating Piers in een Italiaans meer vast. Christo en zijn enorme team worden flink op de proef gesteld, door technische en logistieke problemen en complexe botsingen tussen kunst en politiek. En er is de natuur die zich niet laat temmen. Regisseur Andrey Paounov weet met adembenemende opnames vanuit de lucht heel fraai de lyriek in Christo's werk te vangen en geeft tevens een onthullend inkijkje in de kunstwereld. Een geestig portret van een temperamentvolle charmeur die iedereen weet in te pakken.

Vandaag | 15:05 The Great British Bake Off

Seizoen 7 - Aflevering 7 van 10 - Dessertweek - MAX Het is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze zullen alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is compleet met een soort moussemarathon als spektakelstuk.

Vandaag | 19:45 Kijken in de ziel: Wetenschappers

Seizoen 11 - Aflevering 2 van 6 - Zoeken en vinden - NTR Coen Verbraak praat met toonaangevende wetenschappers, onder wie natuurkundige Robbert Dijkgraaf, primatoloog/etholoog Frans de Waal en wiskundige Ionica Smeets.

Vandaag | 20:31 Malaysia from Above

Aflevering 1 van 1 In Malaysia from Above kijken we vanaf een uniek punt naar de mooiste bezienswaardigheden in Maleisië. Van de drukke steden, tot natuurlijke landschappen. Ontdek dit prachtige land.

Vandaag | 21:00 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Rebirth In The Mara Jonathan Scott laat ons kennismaken met de nieuwe generatie leeuwen van de Marsh-troep en hij kijkt hoe het gaat met de jachtluipaarden van natuurreservaat Masai Mara in Kenia.

Vandaag | 23:15 MegaQuake: Hour that Shook Japan

Op 11 maart 2011 werd Japan getroffen door een verwoestende natuurramp. Hoe is de aardbeving ontstaan en wat zijn de gevolgen voor de wetenschap, de wereld en de toekomst?

Morgen | 02:25 Het uur van de wolf: Christo - Walking on Water

NTR Energieke documentaire over de totstandkoming van de Floating Piers van gerenommeerd kunstenaar Christo (84). Hij is bekend om zijn inpakkunst van onder andere de Rijksdag in Berlijn en de Pont Neuf in Parijs. Zes jaar na het overlijden van zijn vrouw en tevens creatieve wederhelft, heeft Christo de ambitie opgevat om als Jezus over het water te lopen. Deze documentaire legt de totstandkoming van de Floating Piers in een Italiaans meer vast. Christo en zijn enorme team worden flink op de proef gesteld, door technische en logistieke problemen en complexe botsingen tussen kunst en politiek. En er is de natuur die zich niet laat temmen. Regisseur Andrey Paounov weet met adembenemende opnames vanuit de lucht heel fraai de lyriek in Christo's werk te vangen en geeft tevens een onthullend inkijkje in de kunstwereld. Een geestig portret van een temperamentvolle charmeur die iedereen weet in te pakken.

Morgen | 05:14 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Glories of Glacier National Park Het Glacier National Park in het noorden van Montana is misschien wel de meest verbluffende natuurlijke omgeving in Amerika. De ecosystemen hier zijn afhankelijk van smeltend ijs.

Morgen | 05:45 Bed & Breakfast

Seizoen 10 - Aflevering 1 van 6 - MAX Er wordt gelogeerd pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christe runnen hier namelijk hun bed & breakfast in een oude pastorie. Ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een B&B met kamers in wintersportstijl in Midden-Delfland. Natuurlijk gaan de gasten hier skiën maar ze brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. De laatste B&B is van Peter en Anneriet. In de gemeente Boxmeer hebben zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, dit onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel.

Morgen | 07:45 Kijken in de ziel: Wetenschappers

Seizoen 11 - Aflevering 2 van 6 - Zoeken en vinden - NTR Coen Verbraak praat met toonaangevende wetenschappers, onder wie natuurkundige Robbert Dijkgraaf, primatoloog/etholoog Frans de Waal en wiskundige Ionica Smeets.

Morgen | 10:30 Op1

Seizoen 1 - Aflevering 125 van 159 - BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Morgen | 17:20 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jordan De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Morgen | 18:15 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Caspian De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Morgen | 19:10 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Arabia De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Morgen | 23:45 Wild Australia

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wild Australia - Part 1 Australië heeft een van de grootste en extreemste wildernissen ter wereld. De Aboriginals wisten hier te overleven door van de natuur te leren.

Overmorgen | 07:17 Wild Sri Lanka

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - Coast Of Giants Sri Lanka kent een opvallend grote biodiversiteit, vooral in verhouding tot de grootte van het eiland. Wat maakt de natuur hier zo uniek?

Overmorgen | 09:05 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jordan De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Overmorgen | 10:00 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Caspian De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

Overmorgen | 10:55 Wildest Middle East

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Arabia De natuur van het Midden-Oosten is nog nauwelijks op film vastgelegd. Van dichte wouden tot uitgestrekte woestijnen: je staat versteld van de rijkdom aan natuurschatten.

 Meer