Nacht op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 The Odd Life of Timothy Green IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Film, Cindy en Jim kunnen geen kinderen krijgen en schrijven daarom hun hoop en dromen op een blad papier. Ze stoppen dit in een doos die ze in de achtertuin begraven. Plots treffen ze midden in de nacht een met modder besmeurd jongetje ...

Cindy en Jim kunnen geen kinderen krijgen en schrijven daarom hun hoop en dromen op een blad papier. Ze stoppen dit in een doos die ze in de achtertuin begraven. Plots treffen ze midden in de nacht een met modder besmeurd jongetje aan in hun huis, dat hen papa en mama noemt. Hij is het antwoord op al hun dromen. Cindy en Jim hebben echter geen idee van de magie die de jongen bezit en hoe dit hun kijk op de liefde en die van iedereen om hen heen voorgoed zal veranderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-odd-life-of-timothy-green

Vandaag | 20:29 Security IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Thriller, De voormalige legerkapitein Eddie Deacon (Antonio Banderas) heeft het moeilijk na zijn terugkeer en is wanhopig op zoek naar een baan. Hij weet een baan te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens zijn eerste ...

De voormalige legerkapitein Eddie Deacon (Antonio Banderas) heeft het moeilijk na zijn terugkeer en is wanhopig op zoek naar een baan. Hij weet een baan te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens zijn eerste nachtdienst opent hij de deuren van het winkelcentrum voor een elfjarig meisje. Het meisje, Jamie, is in paniek en vertelt hem dat ze ontsnapt is aan criminelen die een politietransport onderschept hebben. Jamie is een belangrijke getuige in een rechtszaak. De criminelen zijn echter vastbesloten haar uit te schakelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/security

Morgen | 00:01 Chocolate City IMDb: 3.9

IMDB * 3.9 - Drama, Chocolate City is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2015. Met Robert Ri'chard, Tyson Beckford, Ginuwine, Darrin Dewitt Henson, Vivica A. Fox en DeRay Davis in de hoofdrol. Student Michael ploetert naast zijn studie bij een ...

Chocolate City is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2015. Met Robert Ri'chard, Tyson Beckford, Ginuwine, Darrin Dewitt Henson, Vivica A. Fox en DeRay Davis in de hoofdrol. Student Michael ploetert naast zijn studie bij een slecht betaald baantje totdat hij de uitbater tegenkomt van een succesvolle mannelijke stripclub. Michael wordt de nieuwste 'exotische danser' van de heetste nachtclub in de stad: Chocolate City. Hij moet nu omgaan met de onverwachte druk als sexy vrouwenmagneet, de jaloersie van zijn collega-dansers en op de koop toe zijn nieuwe beroep verborgen houden voor zijn familie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/chocolate-city

Je vindt hier de programma's van Nacht op tv We hebben de volgende programma's voor Nacht The Odd Life of Timothy Green: IMDB * 6.6 - Film, Cindy en Jim kunnen geen kinderen krijgen en schrijven daarom hun hoop en dromen op een blad papier. Ze stoppen dit in een doos die ze in de achtertuin begraven. Plots treffen ze midden in de nacht een met modder besmeurd jongetje. Security: IMDB * 5.7 - Thriller, De voormalige legerkapitein Eddie Deacon (Antonio Banderas) heeft het moeilijk na zijn terugkeer en is wanhopig op zoek naar een baan. Hij weet een baan te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens zijn eerste. Chocolate City: IMDB * 3.9 - Drama, Chocolate City is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2015. Met Robert Ri'chard, Tyson Beckford, Ginuwine, Darrin Dewitt Henson, Vivica A. Fox en DeRay Davis in de hoofdrol. Student Michael ploetert naast zijn studie bij een. Ancient Aliens: Informatief, Seizoen 12 Aflevering 13 The Constellation Code In de oude wereld werden overal structuren gebouwd om de. Kidnap: IMDB * 5.9 - Misdaad, Film, Kidnap is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2017. Met Halle Berry en Sage Correa in de hoofdrol. Een film wat voor alle moeders een pure nachtmerrie is. Het verhaal gaat over Karla McCoy. Zij gaat samen met haar zoon. Monchhichi: Jeugd, Aflevering 14 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste. De gekste goals van de Bundesliga: Sport, Seizoen 2019 2020 Aflevering 10 van 40 Comedian Hendrik Nachtsheim neemt je mee naar de gekste, leukste en. Costa!: Drama, Zon, zee, seks en een tattoo Monica wordt na een heftige nacht wakker met een tatoeage op haar schouder. Wolf is. De gekste goals van de Bundesliga: Sport, Seizoen 2019 2020 Aflevering 10 van 40 Comedian Hendrik Nachtsheim neemt je mee naar de gekste, leukste en. De Nachtzoen: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 33 van 90 Ingmar Heytze EO De coronacrisis was net uitgebroken. Ingmar Heytze,. Pit Bulls & Parolees: Informatief, Seizoen 9 Aflevering 4 Midnight Savior Na een telefoontje midden in de nacht moet Tia met spoed op pad om.

Nacht op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:04 Monchhichi

Aflevering 14 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Morgen | 01:10 De Nachtzoen

Seizoen 2020 - Aflevering 33 van 90 - Ingmar Heytze - EO De coronacrisis was net uitgebroken. Ingmar Heytze, dichter, zat aan tafel en wachtte op inspiratie voor het actuele gedicht waar mensen van televisie om hadden gevraagd. Hoe liep het af?

Morgen | 01:23 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Morgen | 02:23 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Morgen | 05:26 Chillen met de Ronks

Lach je tanden bloot / Flash zonder techniek Flash introduceert tandhygiëne bij de ronks. / Walter daagt Flash uit om een dag en nacht in de jungle door te brengen zonder technische hulpmiddelen.

Morgen | 08:00 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 26 - De ontmoeting - VPRO Op de vlucht voor een bijenzwerm zoekt Masha dekking in een huisje. Dat blijkt van Beer te zijn. Hij probeert van haar af te komen en dumpt haar in het bos. 's Nachts krijgt hij spijt en gaat haar zoeken. Ze is inmiddels weer in zijn huisje terug. Beer brengt haar thuis.

Morgen | 14:00 Baby Daddy

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 20 - Homecoming and Going De jonge vrijgezelle Ben geniet van het leven in New York. Zijn leven staat op z'n kop, wanneer zijn ex hun dochter van drie maanden oud bij hem achterlaat. Ben besluit om de zorg voor de baby op zich te nemen en krijgt hulp van zijn maatje Tucker, broer Danny, moeder Bonnie en de knappe Riley. Met z'n allen proberen ze de baby zo goed mogelijk op te voeden, wat hen niet altijd goed af gaat. Nadat Ben en Zoey onschuldig de nacht samen hebben doorgebracht, toont Sam interesse in Ben. Ze nodigt hem, Riley en Danny uit op het strand waar een geheim wordt onthuld.

Morgen | 15:30 Fryslân DOK

Aflevering 22 van 57 - Ira Judkovskaja - Omrop Fryslan Artistiek directeur Ira Judkovskaja neemt afscheid van het Friese theatergezelschap Tryater. Een film over missie, passie en persoonlijkheid, en over haar online afscheidsvoorstelling '1000&1 nacht'.

Morgen | 17:35 Jacobine

Seizoen 2019 - Aflevering 6 van 58 - Is de Kristallnacht wel verleden tijd? - KRO-NCRV Precies 81 jaar geleden voltrok zich in Duitsland de Kristallnacht: een massale uitbarsting van gruwelijk geweld tegen de joodse bevolking, opmaat naar de bijna totale vernietiging van het Europese jodendom. Jacobine Geel praat erover met drie gasten: Wolfgang Kotek, ooggetuige van de Kristallnacht, radiopresentator Frits Spits en schrijver van de bestseller 't Hooge Nest, Roxane van Iperen. Drie generaties over de vraag: Is de Kristallnacht wel echt verleden tijd?

Morgen | 18:05 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 51 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Morgen | 18:35 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 52 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Morgen | 20:29 Helden Van Hier: De Luchtpolitie

Seizoen 1 - Aflevering 2 De piloten van De Luchtpolitie krijgen een dringende oproep binnen voor de achtervolging van een grijze auto die tegen 200 kilometer per uur over de E17 scheert. Wat een gewone preventievlucht had moeten worden, verandert ineens in een bloedstollende klopjacht. Tijdens een nachtelijke zoekactie schakelt de luchtpolitie drones in.

Overmorgen | 00:25 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Overmorgen | 01:25 De Nachtzoen

Seizoen 2020 - Aflevering 34 van 90 - Saskia Mulder - EO Saskia Mulder werd verkozen tot Meest positieve onbekende Nederlander en zoekt naar een manier om twee crises in één klap te slaan. Op naar een wereld zonder corona en met een schoon klimaat.

Overmorgen | 02:25 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Overmorgen | 07:20 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 26 van 36 - EO Als de moeder van Marc van der Seijs dementeert, komt zijn overleden vader in haar verbeelding weer tot leven. Dit confronteert Marc met het verlies van zijn vader, die 25 jaar geleden is overleden. Zijn vader was zijn maatje, zijn allerbeste vriend, maar hij toonde nooit zijn emoties. Marc lijkt op hem, maar heeft ondertussen wél zijn emotionele kant ontwikkeld. * 'Elke morgen als we wakker worden, gaan we de strijd weer aan. De strijd om het leven weer op te pakken.' Dat vertellen Dave en Betty Mazereeuw. In 2018 komt hun dochter Laurie (19) met haar auto op de verkeerde weghelft terecht. Ze botst frontaal tegen een vrachtwagen. Voor Dave en Betty is dit een nachtmerrie die in hun ziel gegrift staat. Hoe kun je dan nog getroost worden? * 'Anne, je bent het waard om je leven te leven. Ga het doen zoals jij het wil, want dat doe je hartstikke goed!' Deze levensles geeft de moeder van Anne Tiemensma haar dochter mee. Annes moeder overlijdt in januari 2019 aan de gevolgen van een zeldzaam virus dat haar lichaam steeds verder verlamt. Lukt het Anne om haar leven weer op te pakken na dit grote verlies?

Overmorgen | 08:00 Jacobine

Seizoen 2019 - Aflevering 6 van 58 - Is de Kristallnacht wel verleden tijd? - KRO-NCRV Precies 81 jaar geleden voltrok zich in Duitsland de Kristallnacht: een massale uitbarsting van gruwelijk geweld tegen de joodse bevolking, opmaat naar de bijna totale vernietiging van het Europese jodendom. Jacobine Geel praat erover met drie gasten: Wolfgang Kotek, ooggetuige van de Kristallnacht, radiopresentator Frits Spits en schrijver van de bestseller 't Hooge Nest, Roxane van Iperen. Drie generaties over de vraag: Is de Kristallnacht wel echt verleden tijd?

Overmorgen | 09:24 Marathon: Suske En Wiske Junior

De boomhut Suske en Wiske mogen een nachtje in hun boomhut slapen, maar in slaap komen blijkt moeilijker dan gedacht. Misschien kan een reis naar de ruimte helpen.

Overmorgen | 09:46 Marathon: Blinky Bill

De Bunyip-jager Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jacko om het gevaarlijke dier te stoppen.

Overmorgen | 13:05 According To Jim

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 22 - Old Friends Jim komt Danny tegen, een oude vriend die single is. Hij veroordeelt Jim dat hij een gesettelde en getrouwde man is. Jim wil Danny het tegendeel te bewijzen door samen de hele nacht te gaan feesten.

Overmorgen | 13:10 Fryslân DOK

Aflevering 22 van 57 - Ira Judkovskaja - Omrop Fryslan Artistiek directeur Ira Judkovskaja neemt afscheid van het Friese theatergezelschap Tryater. Een film over missie, passie en persoonlijkheid, en over haar online afscheidsvoorstelling '1000&1 nacht'.

Overmorgen | 17:45 Topdoks

Seizoen 2016 - Aflevering 5 van 11 - EO Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Ze komt binnen met een breuk in haar been op de Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt mee met de ambulancedienst tijdens een oefening en hij gaat langs bij een KNO-arts. Die weet echt alles over... snot!

Overmorgen | 19:30 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 7 van 12 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Ruud en Ingrid zijn bijna 28 jaar getrouwd en vanaf die tijd al woonachtig in dit huis. Nu alleen de jongste van hun drie dochters nog thuis woont, willen ze de woonkamer gezelliger maken nu ze meer tijd gaan doorbrengen met zijn tweeën. Alleen de vele deuren en ramen maken het moeilijk om de inrichting aan te passen. Daarbij is het interieur nu vijftig tinten wit en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo. Maar Ruud ziet juist graag wat minder prullaria en meer grote elementen terug.

Overmorgen | 22:45 Crime Scene Investigation

Coupe de Grace Als een politieagent 's nachts buiten werktijd door een collega wordt gedood, moet het CSI-team vaststellen of het een ongeval was of moord. Ooggetuigen verklaren dat de agent zijn collega neerschoot toen hij al op de grond lag.

Overmorgen | 23:55 Unfriended IMDb: 5.5

Overmorgen - IMDB * 5.5 - Film, Unfriended is een Amerikaanse thriller en horrorfilm uit het jaar 2014. Met onder andere Matthew Bohrer en Courtney Halverson in de hoofdrol. De paniek slaat toe als zes schoolvrienden op een nacht aan het ...

Unfriended is een Amerikaanse thriller- en horrorfilm uit het jaar 2014. Met onder andere Matthew Bohrer en Courtney Halverson in de hoofdrol. De paniek slaat toe als zes schoolvrienden op een nacht aan het videochatten zijn, ontvangen ze een Skype bericht van een klasgenote die precies een jaar eerder zelfmoord heeft gepleegd. Aanvankelijk denken ze dat het een lugubere grap is, maar wanneer het meisje de diepste geheimen van de vrienden begint te onthullen, realiseren ze zich dat ze te maken hebben met iets bovennatuurlijks. Iets wat hen dood wil hebben... Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/unfriended

Ma 1 juni 2020 | 01:15 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Ma 1 juni 2020 | 02:01 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

 Meer

Nacht op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:00 Ancient Aliens

Seizoen 12 - Aflevering 13 - The Constellation Code In de oude wereld werden overal structuren gebouwd om de sterrenbeelden in de nachtelijke hemel te weerspiegelen. In de meeste gevallen is dit alleen duidelijk wanneer zij vanaf hoog boven de aarde worden bekeken.

Vandaag | 13:05 Kidnap IMDb: 5.9

IMDB * 5.9 - Misdaad, Film, Kidnap is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2017. Met Halle Berry en Sage Correa in de hoofdrol. Een film wat voor alle moeders een pure nachtmerrie is. Het verhaal gaat over Karla McCoy. Zij gaat samen met haar zoon ...

Kidnap is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2017. Met Halle Berry en Sage Correa in de hoofdrol. Een film wat voor alle moeders een pure nachtmerrie is. Het verhaal gaat over Karla McCoy. Zij gaat samen met haar zoon Frankie naar een pretpark. Wanneer Frankie vervolgens wordt ontvoerd, moet Karla naar hem op zoek. Wat volgt is een wilde achtervolging waarbij Karla voor niets stopt om haar zoon veilig thuis te brengen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kidnap

Vandaag | 16:30 De gekste goals van de Bundesliga

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 10 van 40 Comedian Hendrik Nachtsheim neemt je mee naar de gekste, leukste en grappigste momenten uit de Bundesliga-historie. Met veel bekende en minder bekende gezichten die iets onvergetelijks op een voetbalveld hebben gedaan.

Vandaag | 20:12 Costa!

Zon, zee, seks en een tattoo Monica wordt na een heftige nacht wakker met een tatoeage op haar schouder. Wolf is onder de indruk en wil ook zo'n tatoeage. Monica doet net alsof ze zich de tatoeëerder herinnert, maar dat veroorzaakt alleen maar problemen.

Vandaag | 23:35 De gekste goals van de Bundesliga

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 10 van 40 Comedian Hendrik Nachtsheim neemt je mee naar de gekste, leukste en grappigste momenten uit de Bundesliga-historie. Met veel bekende en minder bekende gezichten die iets onvergetelijks op een voetbalveld hebben gedaan.

Morgen | 02:09 Costa!

Zon, zee, seks en een experiment De jongste propper van de Costa, de 16-jarige Danny, wordt versierd door de 32-jarige Sabine. Als hij oog in oog komt te staan met Sabine's dochter Lola, moet hij kiezen tussen moeder en dochter. Björn wordt door elke vrouw genegeerd door zijn relatie met Ice. Agnetha heeft genoeg van mannen. Als blijkt dat de lesbische Anna er net zo over denkt, laat Agnetha zich verleiden. Tommy en Björn hebben een videocamera in de slaapkamer geïnstalleerd en genieten daardoor mee van de passievolle nacht.

Morgen | 04:55 Ancient Aliens

Seizoen 12 - Aflevering 13 - The Constellation Code In de oude wereld werden overal structuren gebouwd om de sterrenbeelden in de nachtelijke hemel te weerspiegelen. In de meeste gevallen is dit alleen duidelijk wanneer zij vanaf hoog boven de aarde worden bekeken.

Morgen | 06:15 Typisch Nieuw Den Helder

Seizoen 14 - Aflevering 3 van 12 - BNNVARA Lianda probeert iedereen in 't Wijkhuis te ondersteunen. Zelf had ze een moeilijke jeugd. Ze ging op zoek naar haar onbekende vader, kwam hem op het spoor, maar heeft hem toch nooit ontmoet. Carla en Huug maken zich zorgen om de plannen van de woningbouwvereniging. Blijft hun straatje wel bestaan of komen er duurdere, nieuwe huizen voor in de plaats? Flaviana kwam op haar 17e van Curaçao naar Nederland. Ze werkt nu bij Defensie, waar ze nachtzichtkijkers onderhoudt. Het was zeker niet vanzelfsprekend dat Flaviana carrière zou maken en ze is trots op zichzelf dat het zo goed met haar en haar gezin gaat. En Bodhin heeft een belangrijke kickbokswedstrijd. Zijn moeder Dikla gaat mee en is zijn grootste fan. Maar het is ook lastig voor een moeder om haar zoon te zien als hij klappen oploopt.

Morgen | 10:05 Costa!

Zon, zee, seks en een tattoo Monica wordt na een heftige nacht wakker met een tatoeage op haar schouder. Wolf is onder de indruk en wil ook zo'n tatoeage. Monica doet net alsof ze zich de tatoeëerder herinnert, maar dat veroorzaakt alleen maar problemen.

Morgen | 15:40 Web of Lies

Seizoen 2 - Aflevering 2 - The Perfect Bride De 36-jarige Indle verleidt de 18-jarige Anastasia online. Ze vertrekt uit Kirgizië naar Seattle om met hem te trouwen, maar haar droom slaat al snel om in een nachtmerrie.

Morgen | 16:25 Makers van morgen

Aflevering 32 van 33 - En nu de nacht - VPRO 'En nu de nacht' is een poëtisch portret van een slapeloze nacht, gezien door de ogen van vier mensen die leiden aan chronische insomnia. Een film waarin het angstige en het mooie van de nacht samenkomen en een nieuw licht wordt geworpen op de manier waarop wij in het westen denken over slaap.

Morgen | 23:00 ESPN Film: O.J.: Made in America

Seizoen 2018 - Aflevering 51 van 130 - deel 3 Oscarwinnende documentairereeks over de opkomst en ondergang van O.J. Simpson, de American Football-ster en latere acteur die werd beschuldigd van een dubbele moord. De nacht van 12 op 13 juni 1994 zet het leven van O.J. en heel Amerika op zijn kop. Bij het appartement van Simpson komen twee mensen om het leven, onder wie zijn inmiddels ex-vrouw. O.J. komt steeds verder in het nauw en slaat op de vlucht.

Overmorgen | 00:35 Makers van morgen

Aflevering 32 van 33 - En nu de nacht - VPRO 'En nu de nacht' is een poëtisch portret van een slapeloze nacht, gezien door de ogen van vier mensen die leiden aan chronische insomnia. Een film waarin het angstige en het mooie van de nacht samenkomen en een nieuw licht wordt geworpen op de manier waarop wij in het westen denken over slaap.

Overmorgen | 01:15 Boarding School

Morgen - Film, De twaalfjarige Jacob wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hierop sturen zijn neurotische moeder en stiefvader hem naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen'. Op ...

De twaalfjarige Jacob wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hierop sturen zijn neurotische moeder en stiefvader hem naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen'. Op deze kostschool uit de hel hebben alle kinderen een bepaalde afwijking, maar de berekenende Jacob ontdekt dat er met de leraren ook veel mis is. Wanneer er een dodelijk slachtoffer valt, zijn er verdachten te over. En wanneer het dodental stijgt, merkt Jacob dat er meer dan één dader is.

Overmorgen | 03:30 KRO Detectivemaand: Lewis serie 1

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - Old school ties Lewis moet toezicht houden op Nicky Turnbull, een veroordeelde computer hacker die het tot schrijver gemaakt heeft. Turnbull is vrijgelaten en wordt bedreigd. Lewis heeft weinig symphatie voor de man. Een jonge studente, die net de nacht met Turnbull heeft doorgebracht, wordt vermoord gevonden in de hotelkamer naast hem. De kamer was gereserveerd op naam van Lewis.

Overmorgen | 08:00 Costa!

Zon, zee, seks en een experiment De jongste propper van de Costa, de 16-jarige Danny, wordt versierd door de 32-jarige Sabine. Als hij oog in oog komt te staan met Sabine's dochter Lola, moet hij kiezen tussen moeder en dochter. Björn wordt door elke vrouw genegeerd door zijn relatie met Ice. Agnetha heeft genoeg van mannen. Als blijkt dat de lesbische Anna er net zo over denkt, laat Agnetha zich verleiden. Tommy en Björn hebben een videocamera in de slaapkamer geïnstalleerd en genieten daardoor mee van de passievolle nacht.

Overmorgen | 12:25 90 Day Fiancé

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Most OMG Moments De meest opzienbarende gebeurtenissen komen voorbij, van zeer heftige ruzies tot romantische nachten, met overweldigende acties en onthulde geheimen. De OMG-momenten blijven komen.

Overmorgen | 15:30 Costa!

Zon, zee, seks en een tattoo Monica wordt na een heftige nacht wakker met een tatoeage op haar schouder. Wolf is onder de indruk en wil ook zo'n tatoeage. Monica doet net alsof ze zich de tatoeëerder herinnert, maar dat veroorzaakt alleen maar problemen.

Overmorgen | 19:35 Dertigers

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 25 - BNNVARA Tijdens het wekelijkse etentje stelt Pieter zijn nieuwe vriendin Babs aan de groep voor. Tot grote ergernis van Lot is Bart te laat. Saar heeft huurders in haar huis en duikt met hen het nachtleven in. Nora en Feras hebben een grote verrassing, maar niet iedereen is daar even blij mee.

Overmorgen | 21:25 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Lord Of The Ring Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

Overmorgen | 22:31 The High Chaparral

Seizoen 3, Aflevering 15 - The Journal of Death. Sherrif Garnet vraagt onderdak aan bij de Cannon Ranch tijdens de begeleiding van de gevangene Kendel, een chirurg die verdacht wordt van de dood van meerdere gevangen patiënten. Als Victoria die nacht ernstig ziek wordt en een operatie nodig heeft om haar leven te redden, moet John de verbitterde Kendel om hulp vragen.

Ma 1 juni 2020 | 01:25 Costa!

Zon, zee, seks en een experiment De jongste propper van de Costa, de 16-jarige Danny, wordt versierd door de 32-jarige Sabine. Als hij oog in oog komt te staan met Sabine's dochter Lola, moet hij kiezen tussen moeder en dochter. Björn wordt door elke vrouw genegeerd door zijn relatie met Ice. Agnetha heeft genoeg van mannen. Als blijkt dat de lesbische Anna er net zo over denkt, laat Agnetha zich verleiden. Tommy en Björn hebben een videocamera in de slaapkamer geïnstalleerd en genieten daardoor mee van de passievolle nacht.

Ma 1 juni 2020 | 01:30 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Lord Of The Ring Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

 Meer

Nacht gemist

Eerder Vandaag | 08:05 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Midnight Savior Na een telefoontje midden in de nacht moet Tia met spoed op pad om te helpen bij een familiecrisis. En een dakloze man vraagt om hulp als zijn hond ademhalingsproblemen heeft.