Nacht op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Cloverfield IMDb: 7.0

IMDB * 7.0 - Film, Cloverfield is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2008, geproduceerd door J.J. Abrams, geregisseerd door Matt Reeves en geschreven door Drew Goddard. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Stahl David, Mike Vogel en Lizzy ...

Cloverfield is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2008, geproduceerd door J.J. Abrams, geregisseerd door Matt Reeves en geschreven door Drew Goddard. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Stahl-David, Mike Vogel en Lizzy Caplan. Een groep jonge New Yorkers geven als verrassing een groot feest voor hun vriend Rob die binnenkort naar Japan vertrekt. Zijn vriend Hud krijgt een videocamera in zijn handen geduwd en vraagt alle gasten om een afscheidswoordje. Terwijl het feest in volle gang is, wordt de stad plotseling aangevallen. Door wie of door wat is een raadsel, maar wel is duidelijk dat iedereen zo snel mogelijk Manhattan moet verlaten als ze het er levend vanaf willen brengen. Rob is echter vastbesloten om eerst zijn vriendin Beth te redden, die vast zit in haar appartement. Terwijl Hud alles vastlegt met zijn camera, begint een klein groepje vrienden aan een bloedstollende tocht door de nacht in een stad waar chaos heerst. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloverfield

Morgen | 15:30 Just Charlie IMDb: 6.8

Morgen - IMDB * 6.8 - Jeugd, Film, Just Charlie (Nederlandse titel: 'Gewoon Charlie') is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Rebekah Fortune ('Deadly Intent'). Met Harry Gilby en Ewan Mitchell in de hoofdrol. ...

Just Charlie (Nederlandse titel: 'Gewoon Charlie') is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Rebekah Fortune ('Deadly Intent'). Met Harry Gilby en Ewan Mitchell in de hoofdrol. Charlie heeft een groot talent voor voetbal. Een topclub wil hem een contract aanbieden en zijn toekomst lijkt uitgestippeld. De tiener ziet het echter als één grote nachtmerrie. Charlie is eigenlijk een meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen en ze wordt verscheurd door het moeten kiezen tussen de verwachtingen van haar vader te volgen en kiezen voor haar eigen geluk in een meer passend lichaam. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/just-charlie

Wo 27 januari 2021 | 21:30 Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen

27/01 - Amusement, Deze week helpt Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrouw die meerdere keren kanker ...

Deze week helpt Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrouw die meerdere keren kanker had en twee vrouwen die een logeerhuis voor verstandelijk beperkte kinderen runnen aan een bijzondere dag. Zware jaren Wendy van Dijk verrast Janita en Meine. Het stel, dat al achttien jaar getrouwd is, heeft vijf zware jaren achter de rug, omdat Janita in deze periode meerdere keren kanker heeft gehad. Ondanks alles blijft de liefde tussen Janita en Meine erg sterk. Trouwjurken Janita's zus Gerlinda heeft Wendy's hulp ingeschakeld om Janita's grote wens in vervulling te laten gaan: trouwjurken passen met haar drie dochters. Maar daar laat Wendy het niet bij. Janita en Meine krijgen een onvergetelijke dag die volledig in het teken staat van hun liefde voor elkaar. Gedragsstoornis Wendy gaat ook langs bij de Friezinnen Ytsje en Baukje. Zij runnen een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke beperking of een gedragsstoornis, waar ze dag en nacht voor klaarstaan. Speelplaats In de tuin van het logeerhuis staan verouderde speeltoestellen die wel een upgrade kunnen gebruiken. Terwijl de vrouwen een ontspannende dag krijgen, wordt de tuin omgetoverd tot een fijne speelplaats voor de kinderen. Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/hart-in-aktie.

Je vindt hier de programma's van Nacht op tv We hebben de volgende programma's voor Nacht Cloverfield: IMDB * 7.0 - Film, Cloverfield is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2008, geproduceerd door J.J. Abrams, geregisseerd door Matt Reeves en geschreven door Drew Goddard. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Stahl David, Mike Vogel en Lizzy. Just Charlie: Morgen - IMDB * 6.8 - Jeugd, Film, Just Charlie (Nederlandse titel: 'Gewoon Charlie') is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Rebekah Fortune ('Deadly Intent'). Met Harry Gilby en Ewan Mitchell in de hoofdrol.. Hart in Aktie: o.a. trouwjurken passen: 27/01 - Amusement, Deze week helpt Wendy van Dijk in Hart in Aktie onder anderen een vrouw die meerdere keren kanker. SpongeBob: Animatie, Seizoen 12 Aflevering 242 BoerenBob / Gerrit & Spot SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer. Craig van de Kreek: Comedy, Aflevering 37 De Sleutel van de Kreek Als Craig op een regenachtige zaterdag binnen blijft, gebruikt hij zijn. Teen Mom 2: Amusement, Seizoen 10 Aflevering 1 New Season, Old Wounds Briana is gefrustreerd dat Luis er steeds niet is en zoekt. Noah: IMDB * 5.7 - Film, 'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het. Ik vertrek: Informatief, Seizoen 20 Aflevering 2 van 10 Emmy en Rutger AVROTROS Emmy (59) wil al haar hele leven in een kasteel. Paw Patrol: Animatie, Seizoen 4 Aflevering 5 Pups Redden een Slaapfeestje / Pups Redden de Braderie Boer Al wil de schuur. Pacific Heights: Film, Het stel Drake en Patty doet de aankoop van hun leven, een prachtig Victoriaans huis in San Francisco. Om de kosten te drukken, verhuren ze het appartement beneden aan een Chinees echtpaar, en de studio aan Carter Hayes. Hayes lijkt een.

Nacht op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:20 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Vandaag | 18:55 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Vandaag | 19:30 Rampzalige Vakanties

Seizoen 2 - Aflevering 1 Documentaire over extreme situaties die zich voor hebben gedaan tijdens vakanties. De beelden zijn opgenomen met camera's en telefoons door mensen die toevallig ter plekke waren. Zij leggen zelf uit wat er precies gebeurde. Ongelukken, orkanen, ruzie op het vliegveld en mensen die volledig door het lint gaan: stuk voor stuk gebeurtenissen die de welverdiende vakantie omtoverden tot een nachtmerrie.

Vandaag | 21:30 Rampzalige Vakanties

Seizoen 1 - Aflevering 1 Documentaire over extreme situaties die zich voor hebben gedaan tijdens vakanties. De beelden zijn opgenomen met camera's en telefoons door mensen die toevallig ter plekke waren. Zij leggen zelf uit wat er precies gebeurde. Een hevige ruzie om een strandstoel, overlast door straalbezopen toeristen en locals die volledig door het lint gaan: stuk voor stuk gebeurtenissen die de welverdiende vakantie omtoverden tot een nachtmerrie.

Morgen | 01:10 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Morgen | 01:30 De Nachtzoen

Seizoen 2020 - Aflevering 141 van 150 - Rik Torfs - EO Deze coronatijd geeft kerken de kans om het weer over essentiële vragen te hebben, zoals het perspectief op een hiernamaals. Who wants to live forever? Kerkjurist Rik Torfs kan niet wachten.

Morgen | 02:01 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Overmorgen | 01:00 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Overmorgen | 02:01 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

Overmorgen | 08:49 Ducktales

Een nachtmerrie op Autografheuvel! Wanneer de dromen op een logeerpartijtje in nachtmerries veranderen, is Lena bang dat ze net zo wordt als haar tante, Zwarte Magica.

Overmorgen | 10:20 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 26 - Nacht - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Overmorgen | 23:25 De Kist

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 8 - Marc van der Linden - EO Royaltyjournalist Marc van der Linden (51) was in de zomer van 2020 ineens zelf nieuws, omdat hij in coma in het ziekenhuis lag. Zijn moeder had een 'onderbuikgevoel' dat er iets mis was met haar zoon, liet zijn deur openbreken en vond Marc, liggend op de grond. Hij vertelt hoe zijn familie dag en nacht waakte bij zijn bed, omdat er een kans bestond dat Marc het niet zou halen. Pas in de weken erna drong het tot hem door hoe dicht hij bij de dood was geweest. Wanneer het einde alsnog komt, weet Marc al waar hij wordt begraven: in het familiegraf op de begraafplaats bij de Heilig Hartkerk in Vught, bij zijn 'geweldige' grootvader.

Di 26 januari 2021 | 00:25 De Nachtzoen

Seizoen 2020 - Aflevering 147 van 150 - Jeanneke Scholtens - EO Deze onderzoeker stort zich dagelijks op 'de toekomst', maar ontdekte gaandeweg de waarde van iets dat al eeuwen meegaat. De kracht van rituelen, ook in haar gezin: van ruziegebak tot Sint Pannenkoek. Een nachtzoen van Jeanneke Scholtens.

Di 26 januari 2021 | 00:40 Teleshop 5: Nachtlounge

Homeshopping

 Meer

Nacht op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:17 SpongeBob

Seizoen 12 - Aflevering 242 - BoerenBob / Gerrit & Spot SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen. // Gerrit en Spot gaan op nachtelijk avontuur uit.

Vandaag | 15:55 Craig van de Kreek

Aflevering 37 - De Sleutel van de Kreek Als Craig op een regenachtige zaterdag binnen blijft, gebruikt hij zijn fantasie en speelgoed om zijn eigen (muzikale) avontuur te creëren!

Vandaag | 16:00 Teen Mom 2

Seizoen 10 - Aflevering 1 - New Season, Old Wounds Briana is gefrustreerd dat Luis er steeds niet is en zoekt hem op in een nachtclub. Na een grote ruzie met haar moeder wordt alles nog erger voor Jade op Kloie's verjaardagsfeestje. Jemery krijgt ruzie met Corey en Leah zit er middenin.

Vandaag | 16:05 Noah IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Film, 'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het ...

'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren... Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/noah

Vandaag | 16:15 Ik vertrek

Seizoen 20 - Aflevering 2 van 10 - Emmy en Rutger - AVROTROS Emmy (59) wil al haar hele leven in een kasteel wonen. 'Ik wil me een sprookjesprinses voelen.' Zo gezegd, zo gedaan. In het Franse Douzillac heeft Emmy een chateau gekocht, met maar liefst tien kamers en vijf hectare grond. Ze wil er een chambres d'hôtes met minicamping beginnen. Dat haar man Rutger (69) voorlopig niet mee wil verhuizen, staat Emmy's plannen niet in de weg. Hij wil liever op een bootje in 't Gooi wonen. Hoewel er veertig jaar niks aan het chateau is gebeurd, ziet Emmy vooral mogelijkheden. Rutger daarentegen heeft nachtmerries dat zijn vrouw moederziel alleen in een hoekje zit te huilen in haar eigen kasteel. En dromen zijn niet altijd bedrog.

Vandaag | 16:15 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups Redden een Slaapfeestje / Pups Redden de Braderie Boer Al wil de schuur schoonmaken. Maar dan moeten zijn dieren wel een nachtje ergens anders slapen. // Zuma oefent het hagedissenschieten om een prijs te kunnen winnen op de braderie. Burgemeester Humdinger verstoort de boel.

Vandaag | 17:05 Pacific Heights

Film, Het stel Drake en Patty doet de aankoop van hun leven, een prachtig Victoriaans huis in San Francisco. Om de kosten te drukken, verhuren ze het appartement beneden aan een Chinees echtpaar, en de studio aan Carter Hayes. Hayes lijkt een ...

Het stel Drake en Patty doet de aankoop van hun leven, een prachtig Victoriaans huis in San Francisco. Om de kosten te drukken, verhuren ze het appartement beneden aan een Chinees echtpaar, en de studio aan Carter Hayes. Hayes lijkt een perfecte huurder, goede referenties en veel geld op de bank. Maar naarmate Hayes vreemde en asociale trekjes gaat vertonen, krijgen Drake en Patty hier spijt van, en verandert hun leven in een nachtmerrie.

Vandaag | 19:03 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Nachtbraken / Winkel meisje Lincoln, Clyde, Rusty en Zach gaan naar Liam voor een slaapfeestje, maar Jordan geeft een tuinfeest waar ze heel graag heen willen. // Leni is veel te lief. Als er uitverkoop is, laat ze alle koopjes voor haar neus weg graaien.

Vandaag | 20:00 Drunk Parents

Comedy, Film, Frank en Nancy Teagarten (Alec Baldwin en Salma Hayek) zijn een welgestelde familie met een glanzende, zwarte Range Rover en een smaakvolle woning. Met knikkende knieën maar vol trots zetten ze hun dochter af voor haar eerste dag op ...

Frank en Nancy Teagarten (Alec Baldwin en Salma Hayek) zijn een welgestelde familie met een glanzende, zwarte Range Rover en een smaakvolle woning. Met knikkende knieën maar vol trots zetten ze hun dochter af voor haar eerste dag op de universiteit. Wanneer kort daarna de deurwaarder op de stoep staat, blijkt hun rijkdom minder groot dan gedacht. In een poging de studie van hun dochter te bekostigen, besluiten ze een rommelmarkt te organiseren gevolgd door een nacht met veel drank. De volgende ochtend blijken ze een aantal betreurenswaardige beslissingen genomen te hebben.

Vandaag | 20:00 Sam Sam

Seizoen 10 - Stille nacht, Suus nacht Nederlandse comedyserie over het leven van vier jongeren en twee ouderen die samen een huis delen. De jongelui, Jimmy, Chris, Jo en Lex huren het bovenste gedeelte van het huis Nol en Riet Brouwer, die zelf op de begane grond wonen. Dit oudere stel kan het niet laten om geregeld hun neus in de zaken van de jeugdige huurders te steken, waardoor ze regelmatig met elkaar in botsing komen.

Vandaag | 20:10 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 141 - Lamme Eenden / Perfecte Nachtmerrie Er is bij de Turners ingebroken en Timmy's vader zet samen met Timmy en Meneer Crocker een detective-team op. // Timmy's vader is verdrietig vanwege het feit dat de Dinkelbergs steeds de prijs voor het perfecte gezin winnen.

Vandaag | 21:25 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 12 van 40 - De Droom Gumball heeft een verschrikkelijke nachtmerrie waarin Darwin met Penny zoent. Om alles weer te krijgen zoals het was besluiten Gumball en Darwin om de droom in te gaan.

Morgen | 01:00 Sam Sam

Seizoen 10 - Stille nacht, Suus nacht Nederlandse comedyserie over het leven van vier jongeren en twee ouderen die samen een huis delen. De jongelui, Jimmy, Chris, Jo en Lex huren het bovenste gedeelte van het huis Nol en Riet Brouwer, die zelf op de begane grond wonen. Dit oudere stel kan het niet laten om geregeld hun neus in de zaken van de jeugdige huurders te steken, waardoor ze regelmatig met elkaar in botsing komen.

Morgen | 02:15 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Bug Mathematician Hoe voorkomen vleermuizen dat ze 's nachts in het donker tegen elkaar aan botsen? En waarom zocht een tuimelaar hulp bij een duiker? Experts onderzoeken deze vragen en meer.

Morgen | 02:45 Weather Gone Viral

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Weather 9111 Als extreem weer toeslaat, kan een bijzondere gewaarwording in enkele minuten, of zelfs seconden, veranderen in een chaos. Voor nietsvermoedende toeschouwers kan de razernij van Moeder Natuur eindigen in een nachtmerrie.

Morgen | 04:20 Ik vertrek

Seizoen 20 - Aflevering 2 van 10 - Emmy en Rutger - AVROTROS Emmy (59) wil al haar hele leven in een kasteel wonen. 'Ik wil me een sprookjesprinses voelen.' Zo gezegd, zo gedaan. In het Franse Douzillac heeft Emmy een chateau gekocht, met maar liefst tien kamers en vijf hectare grond. Ze wil er een chambres d'hôtes met minicamping beginnen. Dat haar man Rutger (69) voorlopig niet mee wil verhuizen, staat Emmy's plannen niet in de weg. Hij wil liever op een bootje in 't Gooi wonen. Hoewel er veertig jaar niks aan het chateau is gebeurd, ziet Emmy vooral mogelijkheden. Rutger daarentegen heeft nachtmerries dat zijn vrouw moederziel alleen in een hoekje zit te huilen in haar eigen kasteel. En dromen zijn niet altijd bedrog.

Morgen | 06:00 Ice Cold Killers

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Blizzard Of Bullets Tijdens huiveringwekkende winternachten in Idaho is een gek op jacht en valt burgers aan met misdaden die gezinnen verlammen en iedereen beangstigen. Onderzoekers racen tegen de klok om een moordenaar te vangen die voor de spanning daarvan doodt.

Morgen | 08:25 Ice Cold Killers

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Meach In de meest gewelddadige nacht in de geschiedenis van Anchorage vallen zeven doden, waaronder vier tieners. De politie-afdeling wordt overweldigd door de reeks schietpartijen, totdat aanwijzingen haar naar de onwaarschijnlijkste verdachten leiden.

Morgen | 09:52 Monchhichi

Seizoen 1 - Aflevering 24 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Morgen | 11:32 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Nacht van de Graanzombies Door het Onweerstaanbare HunkerBunkerbrood verandert iedereen in Eendhoven in brooddorstige Graanzombies. Aan de Broodschappers de taak om deze invasie te stoppen.

Morgen | 13:04 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Pups Napraten / Zeemeerpups redden de Turbots Ryder en de pups bezoeken Carlos en Tracker in de jungle. Maar Matea de papagaai zorgt voor problemen. // Op een zeldzame nacht komen de zeemeerpups boven. Kaptein Turbot en Francois willen dit documenteren maar komen vast te zitten.

Morgen | 18:00 Pandora's Box: Unleashing Evil

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Hate And Fury Nadat drie synagogen tegelijkertijd in vlammen zijn opgegaan, werken rechercheurs dag en nacht om de brandstichtingen op te lossen. Ze stuiten op een duister web van haat en woede.

Morgen | 19:20 Gabby Duran: De Alien Babysitter

Sky's eerste nachtelijke slaapevenement voor jongeren Sky en Gabby houden een slaapfeestje, maar de vader van Sky dwarsboomt iedere vorm van plezier.

Overmorgen | 02:10 Weather Gone Viral

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Weather 9111 Als extreem weer toeslaat, kan een bijzondere gewaarwording in enkele minuten, of zelfs seconden, veranderen in een chaos. Voor nietsvermoedende toeschouwers kan de razernij van Moeder Natuur eindigen in een nachtmerrie.

Overmorgen | 04:40 Ice Cold Killers

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Blizzard Of Bullets Tijdens huiveringwekkende winternachten in Idaho is een gek op jacht en valt burgers aan met misdaden die gezinnen verlammen en iedereen beangstigen. Onderzoekers racen tegen de klok om een moordenaar te vangen die voor de spanning daarvan doodt.

Overmorgen | 05:10 Piercing

Morgen - Film, Gekweld door een mysterieuze aandrang staat Reed 's nachts over zijn kind gebogen, klaar om de baby te doden met een ijspriem... Om van die neigingen af te komen bedenkt hij een plan: een kamer boeken in een hotel, een escortdame ...

Gekweld door een mysterieuze aandrang staat Reed 's nachts over zijn kind gebogen, klaar om de baby te doden met een ijspriem... Om van die neigingen af te komen bedenkt hij een plan: een kamer boeken in een hotel, een escortdame bellen en het nietsvermoedende slachtoffer vermoorden. Een uitlaatklep voor zijn verderfelijke impulsen. Maar wanneer de intrigerende callgirl Jackie (Mia Wasikowska) plots de kamer binnenstapt, komt er een kink in de kabel. Wie is de kat en wie de muis in zijn spelletje? Is dit een koortsdroom? Voor de nacht voorbij is, zullen Reed en Jackie hun verbintenis met bloed bezegelen.

Overmorgen | 07:30 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 17 - To Boulderly Go Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

Overmorgen | 07:50 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Sex, Lies, and Kickball Een nacht vol logeerpartijtjes! Jay en Gloria komen Shorty tegen, die terug is uit Costa Rica, en willen per se dat hij blijft slapen.

Overmorgen | 08:49 Ducktales

Een nachtmerrie op Autografheuvel! Wanneer de dromen op een logeerpartijtje in nachtmerries veranderen, is Lena bang dat ze net zo wordt als haar tante, Zwarte Magica.

Overmorgen | 15:17 Monchhichi

Seizoen 1 - Aflevering 25 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Overmorgen | 16:28 De Casagrandes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Kantje board / Te hard van stapel Ronnie Anne ontdekt dat oom Carlos stiekem 's-nachts haar skateboard pakt en gaat skaten. // Ronnie Anne en Sid bieden aan om de honden van de buren uit te laten. Van het geld willen ze dingen kopen die ze graag willen hebben.

Overmorgen | 19:16 De Casagrandes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Kantje board / Te hard van stapel Ronnie Anne ontdekt dat oom Carlos stiekem 's-nachts haar skateboard pakt en gaat skaten. // Ronnie Anne en Sid bieden aan om de honden van de buren uit te laten. Van het geld willen ze dingen kopen die ze graag willen hebben.

Overmorgen | 20:30 Flikken Gent

Seizoen 5 - Flikken Gent 5.02 - Spoorloos In de ijskoude winternacht organiseren Britt en haar team de zoektocht naar mevrouw Bosman. Het wordt een race tegen de klok, want in deze barre omstandigheden verkleinen haar overlevingskansen met het uur.

Overmorgen | 22:00 Drunk Parents

Overmorgen - Comedy, Film, Frank en Nancy Teagarten (Alec Baldwin en Salma Hayek) zijn een welgestelde familie met een glanzende, zwarte Range Rover en een smaakvolle woning. Met knikkende knieën maar vol trots zetten ze hun dochter af voor haar ...

Frank en Nancy Teagarten (Alec Baldwin en Salma Hayek) zijn een welgestelde familie met een glanzende, zwarte Range Rover en een smaakvolle woning. Met knikkende knieën maar vol trots zetten ze hun dochter af voor haar eerste dag op de universiteit. Wanneer kort daarna de deurwaarder op de stoep staat, blijkt hun rijkdom minder groot dan gedacht. In een poging de studie van hun dochter te bekostigen, besluiten ze een rommelmarkt te organiseren gevolgd door een nacht met veel drank. De volgende ochtend blijken ze een aantal betreurenswaardige beslissingen genomen te hebben.

Di 26 januari 2021 | 02:00 Flikken Gent

Seizoen 5 - Flikken Gent 5.02 - Spoorloos In de ijskoude winternacht organiseren Britt en haar team de zoektocht naar mevrouw Bosman. Het wordt een race tegen de klok, want in deze barre omstandigheden verkleinen haar overlevingskansen met het uur.

Di 26 januari 2021 | 02:00 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Klaas Soms Havikmot heeft een jongetje geakomeerd tot Klaas Soms, die de nachtmerries van mensen werkelijkheid laat worden. Marinette en Cat Noir kunnen alleen niet transformeren.

 Meer

Nacht gemist

Eerder Vandaag | 14:40 De wereld van de Chinezen

Seizoen 01 - Aflevering 2 van 7 - Cambodja - VPRO Aan de kust van Cambodja is in enkele jaren een slapend backpackersdorp getransformeerd tot een gigantische stad met casino's, hotels en nachtclubs. Sihanoukville wordt gebouwd en bevolkt door Chinezen en Chinese investeerders en gelukszoekers overspoelen de stad. De Cambodjanen zijn sterk in de minderheid, kunnen de concurrentie niet aan en herkennen hun stad niet meer nu overal Chinese billboards te zien zijn. Ruben Terlou drinkt met de baas van een nachtclub cognac van 6000 dollar per fles, leert er een Chinese danseres kennen en ontmoet een Cambodjaanse arbeider die vrienden en familie is verloren nadat een Chinees bouwproject instortte.

Eerder Vandaag | 14:20 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Angstegaal De populaire zangeres Clara Nachtegaal wordt door Havikmot geakumeerd tot Angstegaal. Om haar te verslaan moeten Adrien en Marinette blijven dansen, zingen en rijmen.

Eerder Vandaag | 14:01 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 239 - De grill is weg / De nachtburger SpongeBob sluit zich an bij de nachtploeg van de Krokante Krab. // De grill is weg - Na een heftige schoonmaak van de Krokante Krab blijkt het fornuis verdwenen te zijn.

Eerder Vandaag | 12:50 House Rules Australië

Seizoen 7 - Aflevering 8 van 44 De teams hebben veel werk voor de boeg om Lisa en Andy's nachtmerrie van bruine bakstenen uit de jaren zeventig in een droomhuis te veranderen.

Eerder Vandaag | 12:45 My Cat From Hell

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Blood Thirsty Jackson Galaxy helpt een brandweerman in Los Angeles die moeite heeft met zijn gestoorde kat Coco. Foley jaagt een Texaans echtpaar de stuipen op het lijf met zijn nachtmerries.

Eerder Vandaag | 12:45 Shutter

Film, Fotograaf Ben (Joshua Jackson) en zijn nieuwe bruid, Jane (Rachael Taylor), maken van hun huwelijksreis een werkvakantie wanneer hij een prestigieuze opdracht in Japan krijgt. Terwijl ze 's nachts een bergweg oprijden, rijden ze een vrouw aan ...

Fotograaf Ben (Joshua Jackson) en zijn nieuwe bruid, Jane (Rachael Taylor), maken van hun huwelijksreis een werkvakantie wanneer hij een prestigieuze opdracht in Japan krijgt. Terwijl ze 's nachts een bergweg oprijden, rijden ze een vrouw aan die plotseling op de weg verschijnt. Ben en Jane kunnen haar lichaam niet vinden na de botsing. Ben zegt dat het waarschijnlijk hun verbeelding was en ze besluiten verder te rijden. Maar niets blijkt minder waar wanneer Ben spookachtige gedaantes ziet in de foto's die hij ontwikkelt.

Eerder Vandaag | 11:55 House Rules Australië

Seizoen 7 - Aflevering 7 van 44 Het is tijd voor Lisa en Andy uit Zuid-Australië om de sleutels te overhandigen van hun zelfbenoemde 'nachtmerrie van de jaren zeventig'. Het paar kan niet wachten tot de teams het onder handen nemen.

Eerder Vandaag | 09:52 Monchhichi

Seizoen 1 - Aflevering 23 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Eerder Vandaag | 07:35 Cruise Ship Killers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Ashley Een huwelijkscruise loopt fout wanneer de bruid naar verluidt midden in de nacht van een balkon wordt geblazen. Maar als het weerbericht voor die avond geen wind meldt, start het moordonderzoek.

Eerder Vandaag | 06:45 Cruise Ship Killers

Seizoen 1 - Aflevering 12 - George Een pasgetrouwd stel gaat cruisen, maar het wordt horror als er een middenin de nacht verdwijnt. Een met bloed bevlekte baldakijn is het enige teken van het lot van een jongeman en levert meer vragen dan antwoorden op over wat er is gebeurd.