NAC Breda

NAC op tv

Alle wedstrijden van NAC Breda in de eredivisie worden op tv uitgezonden op FOX Sports. De samenvattingen van de eredivisieduels van NAC zijn op tv ook te zien in de uitzendingen van NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1. De voetbalclub maakt ook eigen uitzendingen onder de naam NAC TV, te zien op FOX Sports en via de site en het YouTube-kanaal van NAC Breda.

NAC Breda

De club NAC bestaat sinds 19 september 1912. Op die dag fuseerden NOAD (Nooit Opgeven Altijd Doorzetten) en ADVENDO (Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning) tot NAC (Noad Advendo Combinatie). Daarmee is de volledige naam van de voetbalclub de een-na-langste clubnaam van de wereld.

NAC speelt haar wedstrijden in het Rat Verlegh Stadion, dat sinds 1996 de thuisbasis van de club is. De 19.000 supporters die het stadion kunnen bezoeken noemen een avondwedstrijd van NAC Breda vaak 'een avondje NAC'.

De laatste Europese wedstrijden speelde NAC Breda in het seizoen 2009/2010. In de tweede en derde voorronde van de UEFA Europa League werd nog gewonnen van tegenstanders uit Armenië en Polen, maar in de play-off-ronde was het Spaanse Villarreal te sterk.


Nac Breda op tv (overige uitzendingen NL)

Di 29 oktober 2019 | 20:45 TOTO KNVB Beker

Aflevering 2 - Verslag. NAC Breda - FC Emmen

Nac Breda gemist

Eerder Vandaag | 11:00 NAC Breda - De Graafschap

NAC Breda - De Graafschap. Keuken Kampioen Divisie

Eerder Vandaag | 06:00 NAC Breda - De Graafschap

NAC Breda - De Graafschap. Keuken Kampioen Divisie

Eerder Vandaag | 01:03 NAC Breda - De Graafschap

NAC Breda - De Graafschap. Keuken Kampioen Divisie

Gisteren 21:50 Interviews NAC Breda - De Graafschap

Interviews NAC Breda - De Graafschap. Interviews Keuken Kampioen Divisie

Gisteren 20:00 NAC Breda - De Graafschap

NAC Breda - De Graafschap. Keuken Kampioen Divisie