Muziek op tv (tv-tips)

Do 30 augustus 2018 | 21:30 Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel

30/08 - Praatprogramma, Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange ...

Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Ilse vertelt over haar recente succes: het bemachtigen van een rol in de Amerikaanse serie 'Nashville'. Verder vertelt ze over haar jeugd, haar grote liefde Bart en waarom de mening van haar moeder over haar muziek zo belangrijk is. John spreekt over de bedreigingen waarmee hij te maken heeft en over religie. Ook wordt er gesproken over de ontmoeting met zijn vrouw en de opvoeding van zijn kinderen. En wat heeft hij met discoplaten uit de jaren 80? Morgen is de laatste aflevering van Linda's Zomerweek 2018. Dan zijn Wendy van Dijk en Jochem Myjer te gast.

Do 30 augustus 2018 | 21:30 Nieuw: Drone Masters

30/08 - Show, Van een tv commercial voor waspoeder tot een bikini shoot in de natuur: wat je allemaal zelf kunt doen ...

Van een tv-commercial voor waspoeder tot een bikini-shoot in de natuur: wat je allemaal zelf kunt doen met een drone is grenzeloos. In het nieuwe tv-programma Drone Masters nemen zeven BN'ers het tegen elkaar op. Ze krijgen uitdagende opdrachten. Lukt het ze om de jury omver te blazen met hun droneskills en creativiteit? Wie is de beste dronepiloot? Drone Masters is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur zijn de BN’ers die met elkaar de strijd aangaan. Elke aflevering voeren zij onder leiding van presentator Dennis van der Geest drie verschillende opdrachten uit: een behendigheidsopdracht, een foto-opdracht en een video-opdracht. Zo moeten de deelnemers met hun drone een biertje bezorgen op een vol terras, fotograferen ze stuntende motorcrossers vanuit de lucht en bedenken ze zelf het scenario voor de videoclip van een bekende artiest. Vooral met de dronevideo’s kunnen ze zich helemaal uitleven, omdat ze zelf ook verantwoordelijk zijn voor de montage en de muziekkeuze. De jury bestaat uit film- en tv-regisseur Tim Oliehoek en drone-expert Wiebe de Jager. Zij sturen elke week één van de deelnemers naar huis. Welke BN’er kan het beste een drone bedienen en weet de mooiste beelden te schieten? Wie wordt de Drone Master van 2018?

Vr 24 augustus 2018 | 21:05 Live: Uitmarkt 2018 - De Opening

24/08 - Muziekshow, De Uitmarkt Amsterdam viert dit jaar haar 41e editie en vindt evenals vorig jaar plaats rond het ...

De Uitmarkt Amsterdam viert dit jaar haar 41e editie en vindt evenals vorig jaar plaats rond het Oosterdok en het Marineterrein Amsterdam. Traditiegetrouw is de NTR live aanwezig en presenteert een vooruitblik op de hoogtepunten van het komend cultureel seizoen met muziek, dans, theater, cabaret, aanstormend talent en heel veel fragmenten uit nieuwe voorstellingen. Vanavond presenteert Eric Corton - live vanaf het Oosterdok in Amsterdam - het openingsprogramma. Een opwindende mix van cabaret, dans en muziekoptredens: Guus Meeuwis zingt zijn hit single ‘Je Moet Het Voelen’. Cabaretiers Van der Laan & Woe komen humoristisch en messcherp uit de hoek. Aanstormend talent van eigen bodem: singer-songwriter Pitou en de energieke band EUT. Het virtuoze Weense duo BartolomeyBittmann pakt uit op cello en viool. Soul van zanger Pete Philly. De Amsterdamse band The Dubbeez geeft reggae een hedendaagse schwung. Dans is er van de explosieve dansgroep 155, maar ook van het moderne balletgezelschap Introdans. En rapgroep Broederliefde bouwt een feestje met hun zomerhit 'Hoe Je Bent'. Dit allemaal onder begeleiding van de meest swingende bigband van Nederland, New Cool Collective.

Je vindt hier de programma's van Muziek op tv We hebben de volgende programma's voor Muziek Linda's Zomerweek: Ilse DeLange en John van den Heuvel: 30/08 - Praatprogramma, Linda de Mol ontvangt in de vierde aflevering van Linda's Zomerweek 2018 zangeres Ilse DeLange. Nieuw: Drone Masters: 30/08 - Show, Van een tv commercial voor waspoeder tot een bikini shoot in de natuur: wat je allemaal zelf kunt doen. Live: Uitmarkt 2018 - De Opening: 24/08 - Muziekshow, De Uitmarkt Amsterdam viert dit jaar haar 41e editie en vindt evenals vorig jaar plaats rond het. Qmusic: Muziek. Radio - De Brink: Muziekprogramma , U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van De Brink, Radio Drenthe's. Brabants Bont: Informatief programma , Leuke gasten, interessante gesprekken ?n heel veel gezelligheid! Lekker aanschuiven aan de. Dit is Flevoland: Actualiteiten , Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper. Radio - Anouk in de middag: Muziekprogramma , U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag:. Zoon van Rambow: Komedie , Will is het zoontje van een familie die behoort tot een streng gelovige sekte, waar televisie, muziek en andere wereldse zaken taboe zijn. Wanneer Will echter kennis maakt met Carter, die zonder ouders opgroeit en die er op school een. Radio - Anouk in de middag: Muziekprogramma , U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag:.

Muziek op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:35 Verborgen verleden

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Documentairereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Jochem Myjer. Jochem Myjer leek sinds zijn doorbraak in 1997 als cabaretier voor het geluk geboren: geliefd, succesvol, gelukkig getrouwd en vader van twee kinderen. Een tumor zette daar even een flinke streep door. Maar Jochem vocht zich naar genezing en maakte de ziekte onderwerp van zijn laatste show, Even geduld aub. De achternaam van Jochem moet een van meest verkeerd gespelde achternamen van Nederland zijn: Myjer. Hij wil nu wel eens weten hoe hij aan die naam komt. En waar komen zijn talenten voor muziek en taal vandaan? Heeft hij dat aan de vele dominees onder zijn voorouders te danken? Een paar jaar terug twitterde Jochem dat hij van Willem van Oranje afstamt. Dat is niet niks, maar is het waar? Als hij op zoek gaat naar het antwoord op die vraag valt hij van de ene verbazing in de andere. Zijn afstamming zit verrassender in elkaar dan hij had kunnen vermoeden.

Morgen | 13:55 De reis van Jean-Michel Jarre

Documentaire over Jean-Michel Jarre, pionier van de Franse elektromuziek. In deze roadmovie volgt men Jean-Michel Jarre wanneer zijn grote droom in vervulling gaat: de wereld rondreizen en een album opnemen met de grootste namen binnen de wereld van de elektronische muziek.

Morgen | 14:40 Tracy Beaker

Seizoen 1 - Britse jeugdserie. Muziek

Morgen | 19:30 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Brits datingprogramma. Hannah en Lee houden allebei van muziekfestivals. Gaan ze samen het hoogste lied zingen? Mary uit Liverpool zoekt een 'Paul O'Grady, maar dan hetero'. En de nerveuze Olivia heeft de eerste date van haar leven.

Morgen | 23:50 Prinsengrachtconcert 2018

Verslag van het Prinsengrachtconcert. Lucas en Arthur Jussen, de (inter)nationaal gerenommeerde pianobroers, zijn op 18 augustus de hoofdgast tijdens het Prinsengrachtconcert. Zij treden samen met de bevriende musici sopraan Laetitia Gerards en violist Daniel Lozakovich op. Deze nieuwe, jonge generatie internationaal gelauwerde musici verzorgt een gevarieerd programma, live vanaf de Prinsengracht in Amsterdam. De presentatie is in handen van Hans van den Boom.

Overmorgen | 08:15 Plop En De Muziekkampioen

Theatershow. Kabouter Amadeus geeft een groot concert, maar slechts één van onze vrienden kan hier aan meedoen. Wordt het Klus, Kwebbel of Lui? Ze zullen allemaal hun best doen en hun muzikaalste beentje voor zetten in de Grote Muzikale Kabouter Test. De Ploppertjes in de zaal mogen samen met Kabouter Plop kiezen wie de enige echte Muziekkampioen wordt!

Overmorgen | 10:57 Telekids Mini's: Sprookjesboom: Zing En Dans Mee

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Kinderprogramma. Muziekfeest in het Sprookjesbos

Muziek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:20 Qmusic

Vandaag | 10:00 Radio - De Brink

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van De Brink, Radio Drenthe's ontmoetingsplaats in de ochtend. Gastheer Aaldert Oosterhuis ontvangt gasten, draait muziek, speelt een spel en stelt dagelijks de lijnen voor u open in Beltijd.

Vandaag | 10:00 Brabants Bont

Leuke gasten, interessante gesprekken ?n heel veel gezelligheid! Lekker aanschuiven aan de tafel bij Brabants Bont. Koen Wijn en Arianne de Jong zorgen voor het gesprek dat jou raakt. Daar past alleen de beste muziek bij van toen en nu. Tussen 10.00 en 13.00 uur het allerleukste kijk en luisterprogramma.

Vandaag | 11:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Vandaag | 13:00 Radio - Anouk in de middag

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag: muziek, nieuwsflitsen uit de provincie en interviews over allerlei onderwerpen.

Vandaag | 14:25 Zoon van Rambow

Komedie , Will is het zoontje van een familie die behoort tot een streng gelovige sekte, waar televisie, muziek en andere wereldse zaken taboe zijn. Wanneer Will echter kennis maakt met Carter, die zonder ouders opgroeit en die er op school een ...

Will is het zoontje van een familie die behoort tot een streng gelovige sekte, waar televisie, muziek en andere wereldse zaken taboe zijn. Wanneer Will echter kennis maakt met Carter, die zonder ouders opgroeit en die er op school een potje van maakt, verandert zijn leven compleet. Samen willen de twee jongens een remake maken van de film Rambo: First Blood. Maar als een Franse uitwisselingsstudent ook mee wil doen, wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld.

Vandaag | 15:18 Radio - Anouk in de middag

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag: muziek, nieuwsflitsen uit de provincie en interviews over allerlei onderwerpen.

Vandaag | 15:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Vandaag | 15:30 Kid-e-Cats

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Een muzikale verjaardagskaart: Papa is jarig. De Kid-e-Cats geven hun vader een heel bijzondere verjaardagskaart; eentje die muziek maakt.

Vandaag | 18:49 Drenthe's muziekmix

De leukste regionale of nationale en nieuwe of oude muziekclips.

Vandaag | 19:00 The Late Late Show with James Corden

Seizoen 4 - Aflevering 38 - Elke doordeweekse avond geeft JAMES CORDEN in THE LATE LATE SHOW de ultieme late afterparty met een mix van beroemde gasten, gewaagde muziekoptredens, spelletjes en sketches. Corden onderscheidt zich met kijkjes achter de schermen in de green room, door zijn gasten tegelijk te laten opkomen, en met zijn muzikale en acteertalenten die je terugziet in de sketches. Bandleider Reggie Watts en de huisband laten originele, geïmproviseerde muziek horen. Sinds Corden host werd in maart 2015 is hij snel bekend geworden met zijn virale filmpjes, zoals die van Carpool Karaoke.

Vandaag | 22:15 Soundtracks: Songs that defined history

Achtdelige serie over de muziek die om welke reden dan ook geassoci?erd wordt met belangrijke gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis.

Vandaag | 22:55 NPO Radio 2 presenteert...

Muziekprogramma met Leo Blokhuis.

Morgen | 00:35 Blockade

De langste belegering tijdens de Tweede Wereldoorlog was die bij Leningrad. Hitler probeerde gedurende 900 dagen de Sovjetstad met drie miljoen inwoners uit te hongeren. 'Blockade' is een vertelling van deze gebeurtenis. Door het verhaal op te delen in passages en gebruik te maken van opgeschoond archiefmateriaal - zonder muziek en zonder gesproken woord - begeven wij ons in deze afschuwelijke situatie.

Morgen | 03:35 Klassiek viert de zomer

Tien getalenteerde jonge musici gaan op zoek naar de oorsprong van hun muziek. Daarnaast reist presentator Floris Kortie heel Nederland door langs zonnige festivals en zomerse dansfeesten op zoek naar klassieke muziek.

Morgen | 03:45 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Morgen | 04:14 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Morgen | 07:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Morgen | 08:20 Qmusic

Morgen | 09:00 Radio - Draaideur

U ziet beelden uit onze provincie Mooi Drenthe en luistert naar Draaideur, non-stop muziek van Nederlandse bodem. Het beste van de jaren 60 tot en met nu. Van palingsound tot Nederpop, van luisterliedjes tot streektaal en van chansons tot hunebedpop.

Morgen | 09:17 K3

Muziekspecial

Morgen | 09:20 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Junior's Teddy Bear: In een serie vol muziek, comedy en avontuur zet kapster Sunny haar unieke talent, positieve instelling en fysieke vaardigheden in om op creatieve wijze problemen op te lossen en haar vrienden te helpen in het kleurrijke Friendly Falls.

Morgen | 09:45 Qmusic

Morgen | 10:00 Radio - De Brink

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van De Brink, Radio Drenthe's ontmoetingsplaats in de ochtend. Gastheer Aaldert Oosterhuis ontvangt gasten, draait muziek, speelt een spel en stelt dagelijks de lijnen voor u open in Beltijd.

Morgen | 10:00 Brabants Bont

Leuke gasten, interessante gesprekken ?n heel veel gezelligheid! Lekker aanschuiven aan de tafel bij Brabants Bont. Koen Wijn en Arianne de Jong zorgen voor het gesprek dat jou raakt. Daar past alleen de beste muziek bij van toen en nu. Tussen 10.00 en 13.00 uur het allerleukste kijk en luisterprogramma.

Morgen | 10:00 Clickbait

Seizoen 1 - Aflevering 6 - 106: Clickbait bekijkt alles op het internet wat met muziek te maken heeft: van sexy vakantiefoutjes tot hilarische dansende honden, bizarre freestyle-raps, gevaarlijke dansjes en komische muzikale rampen.

Morgen | 11:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Morgen | 12:55 Masha en de Beer: de Film

Morgen - Jeugd , Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex circusbeer die kan praten, fietsen, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Een beetje luieren, ...

Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex-circusbeer die kan praten, fietsen, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Een beetje luieren, honing eten en thee drinken. Het leven van de beer is ??n groot Luilekkerland. Totdat Masha in zijn leven verschijnt. Masha is een echte druktemaker, met een levendige fantasie. Elke opnieuw betrekt ze de beer bij haar streken. Daar wordt de beer wel eens chagrijnig van. Totdat hij ontdekt dat zijn leven zonder Masha wel erg saai zou zijn.

Morgen | 13:00 Radio - Anouk in de middag

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag: muziek, nieuwsflitsen uit de provincie en interviews over allerlei onderwerpen.

Morgen | 14:25 Toni Erdmann IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Drama , Winfried is een 65 jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze ...

Winfried is een 65-jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan bezoeken op haar werk.

Morgen | 15:18 Radio - Anouk in de middag

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag: muziek, nieuwsflitsen uit de provincie en interviews over allerlei onderwerpen.

Morgen | 15:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Morgen | 18:49 Drenthe's muziekmix

De leukste regionale of nationale en nieuwe of oude muziekclips.

Morgen | 19:00 The Late Late Show with James Corden

Seizoen 4 - Aflevering 39 - Elke doordeweekse avond geeft JAMES CORDEN in THE LATE LATE SHOW de ultieme late afterparty met een mix van beroemde gasten, gewaagde muziekoptredens, spelletjes en sketches. Corden onderscheidt zich met kijkjes achter de schermen in de green room, door zijn gasten tegelijk te laten opkomen, en met zijn muzikale en acteertalenten die je terugziet in de sketches. Bandleider Reggie Watts en de huisband laten originele, geïmproviseerde muziek horen. Sinds Corden host werd in maart 2015 is hij snel bekend geworden met zijn virale filmpjes, zoals die van Carpool Karaoke.

Morgen | 22:45 Brahms: The Complete String Quartets

Muziek van Johannes Brahms door het Belcea Quartet o.l.v. Fr?d?ric Delesques.

Overmorgen | 07:50 Nella and the Princess Knight

Seizoen 1 - Aflevering 33 - De Dag Dat De Muziek Ermee Ophield - Samenwonen Met Clod: Als Badalf De Valse Tovenaar de instrumenten van Nella en Olivia pikt moeten ze samenwerken om ze terug te krijgen! - Clod trekt in bij Trinket als zijn stal verbouwd wordt.

Overmorgen | 08:20 Qmusic

Overmorgen | 09:04 K3

Muziekspecial

Overmorgen | 09:17 K3

Muziekspecial

Overmorgen | 09:20 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Wild Styled: In een serie vol muziek, comedy en avontuur zet kapster Sunny haar unieke talent, positieve instelling en fysieke vaardigheden in om op creatieve wijze problemen op te lossen en haar vrienden te helpen in het kleurrijke Friendly Falls.

Overmorgen | 09:45 Qmusic

Overmorgen | 10:00 Clickbait

Seizoen 1 - Aflevering 7 - 107: Clickbait toont alles op internet wat met muziek te maken heeft; van geniale mislukkingen op het podium, via maffe muziekclips tot rappers met een verbazend goede flow. Ooit een sexy slagwerk.er ritmes zien maken met vlees? Dat komt nog

Overmorgen | 16:10 Don't Tell The Bride - Ireland

'Matthew and Threase.' Matthew en Threase zijn elkaars uitersten. De jonge Matthew is dol op metal muziek, terwijl Threase dit verafschuwt. Wat Threase ook verafschuwt is de goedkope jurk uit een Oxfam-winkel die Matthew voor haar uitkoos.

 Meer

Muziek gemist

Eergisteren 20:35 Quiz: De Nederlandse Muziektest

Eergisteren - Quiz, Jan Smit en Romy Monteiro testen de muziekkennis van vijf bekende Nederlanders, het publiek in de ...

Jan Smit en Romy Monteiro testen de muziekkennis van vijf bekende Nederlanders, het publiek in de studio en de mensen thuis in De Nederlandse Muziektest. Hoeveel weten Patty Brard, René Froger, Frans Duijts, Brace, Dave Roelvink en Nederland over muziek van eigen bodem? Onder begeleiding van een swingende live band strijden zij tegen elkaar. Wie is de grootste kenner van de Nederlandse muziek?

Eerder Vandaag | 10:00 Clickbait

Seizoen 1 - Aflevering 5 - 205: Clickbait neemt je mee in de internetkrochten der muziek; van sexy dansen tot breakdancende agenten, tot de kwaadste gitarist ooit. En zang, dans en fails die je doen verlangen naar meer.

Eerder Vandaag | 09:45 Qmusic

Eerder Vandaag | 09:30 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Eerder Vandaag | 09:20 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Top Dog: In een serie vol muziek, comedy en avontuur zet kapster Sunny haar unieke talent, positieve instelling en fysieke vaardigheden in om op creatieve wijze problemen op te lossen en haar vrienden te helpen in het kleurrijke Friendly Falls.

Eerder Vandaag | 09:17 K3

Muziekspecial

Eerder Vandaag | 09:10 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Eerder Vandaag | 09:00 Klassiek viert de zomer

Tien getalenteerde jonge musici gaan op zoek naar de oorsprong van hun muziek. Daarnaast reist presentator Floris Kortie heel Nederland door langs zonnige festivals en zomerse dansfeesten op zoek naar klassieke muziek.

Eerder Vandaag | 09:00 Radio - Draaideur

U ziet beelden uit onze provincie Mooi Drenthe en luistert naar Draaideur, non-stop muziek van Nederlandse bodem. Het beste van de jaren 60 tot en met nu. Van palingsound tot Nederpop, van luisterliedjes tot streektaal en van chansons tot hunebedpop.

Eerder Vandaag | 07:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Eerder Vandaag | 02:40 BuitenSpelen

Muzikale sessies waarin artiesten uit binnen- en buitenland in een ongewone setting hun muziek ten gehore brengen.

Gisteren 23:35 Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro op wereldtournee

Aflevering 6 - Documentairereeks over dirigent Jaap van Zweden. In Dallas vindt het Solunafestival plaats: een groot festival met muziek en kunst waarvan Jaap van Zweden de muzikaal leider is, terwijl zijn dochter Anna-Sophia de directeur is van het festival: een opmerkelijke familieaangelegenheid dus. Verder staan Jaap van Zweden en zijn vrouw Aaltje voor een emotioneel moment: hun autistische zoon Benjamin gaat voor het eerst op zichzelf wonen.

Gisteren 22:00 Blockade

De langste belegering tijdens de Tweede Wereldoorlog was die bij Leningrad. Hitler probeerde gedurende 900 dagen de Sovjetstad met drie miljoen inwoners uit te hongeren. 'Blockade' is een vertelling van deze gebeurtenis. Door het verhaal op te delen in passages en gebruik te maken van opgeschoond archiefmateriaal - zonder muziek en zonder gesproken woord - begeven wij ons in deze afschuwelijke situatie.

Gisteren 21:15 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Muziek uit de ruimte: Strijkers! Koper! Houtblazers! Slagwerk! Nadat Gil en Molly een dirigent hebben ontmoet, willen alle guppies in een orkest spelen. Onder leiding van een buitenaardse dirigent maakt het guppie-orkest de beste muziek van het heelal!

Gisteren 19:00 The Late Late Show with James Corden

Seizoen 4 - Aflevering 37 - Elke doordeweekse avond geeft JAMES CORDEN in THE LATE LATE SHOW de ultieme late afterparty met een mix van beroemde gasten, gewaagde muziekoptredens, spelletjes en sketches. Corden onderscheidt zich met kijkjes achter de schermen in de green room, door zijn gasten tegelijk te laten opkomen, en met zijn muzikale en acteertalenten die je terugziet in de sketches. Bandleider Reggie Watts en de huisband laten originele, geïmproviseerde muziek horen. Sinds Corden host werd in maart 2015 is hij snel bekend geworden met zijn virale filmpjes, zoals die van Carpool Karaoke.

Gisteren 16:15 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Gisteren 15:55 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Gisteren 15:45 Klassiek viert de zomer

Tien getalenteerde jonge musici gaan op zoek naar de oorsprong van hun muziek. Daarnaast reist presentator Floris Kortie heel Nederland door langs zonnige festivals en zomerse dansfeesten op zoek naar klassieke muziek.

Gisteren 15:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Gisteren 15:18 Radio - Anouk in de middag

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag: muziek, nieuwsflitsen uit de provincie en interviews over allerlei onderwerpen.

Gisteren 15:00 Spiel mir einer

Boordevol muziek uit de Alpenlanden, gefilmd op locatie in Oostenrijk.

Gisteren 13:15 BuitenSpelen

Muzikale sessies waarin artiesten uit binnen- en buitenland in een ongewone setting hun muziek ten gehore brengen.

Gisteren 13:00 Spiel mir einer

Boordevol muziek uit de Alpenlanden, gefilmd op locatie in Oostenrijk.

Gisteren 13:00 Radio - Anouk in de middag

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van Anouk in de Middag. Met iedere werkdag: muziek, nieuwsflitsen uit de provincie en interviews over allerlei onderwerpen.

Gisteren 12:00 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Amerikaanse talkshow. My sister and brother-in-law are allowing their 15-year-old son to drop out of s. Angie en Hunters zoon Rivers weigert naar school te gaan. Hij wil alleen maar muziek luisteren en gamen. De ouders geven aan dat ze de strijd hebben opgegeven, omdat Rivers erg agressief kan zijn. Angies zus, Cindy, maakt zich ernstige zorgen over de veiligheid van het gezin.

Gisteren 12:00 Patti Cake$ IMDb: 6.6

Gisteren - IMDB * 6.6 - Drama , De aspirant rapper Patricia Dombrowski, alias Killa P, alias Patti Cake$ is op zoek naar roem in haar vertrapte woonplaats in Jersey waar haar leven uit elkaar valt. Patty probeert het te maken in de hiphopscene met ...

De aspirant-rapper Patricia Dombrowski, alias Killa P, alias Patti Cake$ is op zoek naar roem in haar vertrapte woonplaats in Jersey waar haar leven uit elkaar valt. Patty probeert het te maken in de hiphopscene met originele en invloedrijke muziek. Aangemoedigd door haar vrienden, Jheri en Bastard. Daarnaast draagt ze ook nog de zorg voor haar kwakkelende grootmoeder.

Gisteren 11:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Gisteren 10:00 Spiel mir einer

Boordevol muziek uit de Alpenlanden, gefilmd op locatie in Oostenrijk.

Gisteren 10:00 Brabants Bont

Leuke gasten, interessante gesprekken ?n heel veel gezelligheid! Lekker aanschuiven aan de tafel bij Brabants Bont. Koen Wijn en Arianne de Jong zorgen voor het gesprek dat jou raakt. Daar past alleen de beste muziek bij van toen en nu. Tussen 10.00 en 13.00 uur het allerleukste kijk en luisterprogramma.

Gisteren 10:00 Radio - De Brink

U ziet beelden uit de radiostudio en hoort de uitzending van De Brink, Radio Drenthe's ontmoetingsplaats in de ochtend. Gastheer Aaldert Oosterhuis ontvangt gasten, draait muziek, speelt een spel en stelt dagelijks de lijnen voor u open in Beltijd.

Gisteren 09:45 Qmusic

Gisteren 09:20 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Messenger Mix-Up: In een serie vol muziek, comedy en avontuur zet kapster Sunny haar unieke talent, positieve instelling en fysieke vaardigheden in om op creatieve wijze problemen op te lossen en haar vrienden te helpen in het kleurrijke Friendly Falls.

Gisteren 09:00 Radio - Draaideur

U ziet beelden uit onze provincie Mooi Drenthe en luistert naar Draaideur, non-stop muziek van Nederlandse bodem. Het beste van de jaren 60 tot en met nu. Van palingsound tot Nederpop, van luisterliedjes tot streektaal en van chansons tot hunebedpop.

Gisteren 08:20 Qmusic

Gisteren 07:30 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek. Presentatie: Leo Schouwenaar en Kasper Kooij.

Gisteren 07:00 Finn IMDb: 6.7

Gisteren - IMDB * 6.7 - Jeugd , Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. ...

Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die op een viool de sterren van de hemel speelt. Elke zaterdag, terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn stiekem naar de boerderij om te oefenen. Op school vraagt de juf of Finn wil optreden in de kerstmusical. Dan kan hij eindelijk laten zien wat hij de afgelopen maanden heeft geleerd. Durft Finn om op Kerstavond te spelen? Ook voor zijn vader? Deze Nederlandse familiefilm, met Daan Schuurmans in de rol van vader, werd geselecteerd voor het Internationale Filmfestival van Berlijn.

Gisteren 05:46 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Gisteren 05:45 BuitenSpelen

Muzikale sessies waarin artiesten uit binnen- en buitenland in een ongewone setting hun muziek ten gehore brengen.

Gisteren 02:50 Muti conducts Brahms and Tchaikovsky

Muziek van Pyotr I. Tchaikovsky en Johannes Brahms, gespeeld door het Wiener Philharmoniker onder leiding van Riccardo Muti. Met Anne-Sophie Mutter op de viool.

Gisteren 01:45 Qmusic

Gisteren 01:30 Nella and the Princess Knight

Seizoen 1 - Aflevering 33 - De Dag Dat De Muziek Ermee Ophield - Samenwonen Met Clod: Als Badalf De Valse Tovenaar de instrumenten van Nella en Olivia pikt moeten ze samenwerken om ze terug te krijgen! - Clod trekt in bij Trinket als zijn stal verbouwd wordt.

Gisteren 01:23 Acoustic

Muziekmagazine waarin een artiest live zijn muziek speelt

Eergisteren 19:29 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Eergisteren 19:05 Klassiek viert de zomer extra

Programma over klassieke muziek

Eergisteren 18:55 Klassiek viert de zomer

Tien getalenteerde jonge musici gaan op zoek naar de oorsprong van hun muziek. Daarnaast reist presentator Floris Kortie heel Nederland door langs zonnige festivals en zomerse dansfeesten op zoek naar klassieke muziek.

Eergisteren 18:50 Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro op wereldtournee

Aflevering 6 - Documentairereeks over dirigent Jaap van Zweden. In Dallas vindt het Solunafestival plaats: een groot festival met muziek en kunst waarvan Jaap van Zweden de muzikaal leider is, terwijl zijn dochter Anna-Sophia de directeur is van het festival: een opmerkelijke familieaangelegenheid dus. Verder staan Jaap van Zweden en zijn vrouw Aaltje voor een emotioneel moment: hun autistische zoon Benjamin gaat voor het eerst op zichzelf wonen.

Eergisteren 16:32 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Eergisteren 15:10 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Eergisteren 13:48 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Eergisteren 13:00 Toppers van toen, treffers van nu live radio

Muziek van de jaren zestig en zeventig.

Eergisteren 12:26 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Eergisteren 12:05 Waterboys IMDb: 7.1

Eergisteren - IMDB * 7.1 - Tragikomedie , Misdaadboekenschrijver Victor (Leopold Witte) en zijn 20 jarige cello spelende zoon Zack (Tim Linde) worden tegelijkertijd weer single; ze worden om verschillende redenen door hun vrouwen het huis uit ...

Misdaadboekenschrijver Victor (Leopold Witte) en zijn 20-jarige cello spelende zoon Zack (Tim Linde) worden tegelijkertijd weer single; ze worden om verschillende redenen door hun vrouwen het huis uit gegooid. Tijdens een reis naar Schotland is de confrontatie met elkaar en de onstane situatie thuis onvermijdelijk. Mede dankzij hun liefde voor de muziek van de Schotse band The Waterboys komen ze nader tot elkaar.

Eergisteren 11:04 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Eergisteren 10:00 Qmusic

Eergisteren 09:42 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Eergisteren 08:46 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

Eergisteren 08:20 Brahms: The Complete String Quartets

Muziek van Johannes Brahms door het Belcea Quartet o.l.v. Fr?d?ric Delesques.

Eergisteren 08:05 BuitenSpelen

Muzikale sessies waarin artiesten uit binnen- en buitenland in een ongewone setting hun muziek ten gehore brengen.

Eergisteren 07:22 Wij maken muziek

Kinderprogramma

Eergisteren 07:16 Toer de Loes

Een Veenkoloniale aflevering van Toer de Loes met Bert Hadders in de kever! Bert is geboren en getogen in 2e Exlo?rmond en verhuist naar Groningen om te gaan studeren. Maar de muziek is interessanter dan de studie. Hij speelt in verschillende bands tot hij in 2005 de Nozems tegenkomt met wie hij liedjes in het Gronings gaat maken. Of was het nou Veenkoloniaal-Drents? En ligt zijn favoriete plek dan ook in de Veenkoloni?n?

 Meer