Muziek op tv (tv-tips)

Vandaag | 23:05 Pauw: o.a. Fred Westerbeke over MH17

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en Piet Ploeg Op ...

Vanavond onder andere in Pauw: - Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en Piet Ploeg Op 9 maart 2020 begint de rechtszaak over het neerhalen van vlucht MH17. Dat heeft het Joint Investigation Team dat onderzoek doet naar de ramp vandaag bekendgemaakt. Het onderzoeksteam heeft vier verdachten in het vizier en zij worden allemaal aangeklaagd voor moord. Vanavond bij Pauw bespreken we het nieuws met hoofdofficier Fred Westerbeke, politiechef Wilbert Paulissen en met Piet Ploeg, voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17. - Karin Bloemen De jeugd van Karin Bloemen werd getekend door misbruik, mishandeling en angst. In haar autobiografie ‘Mijn ware verhaal’ vertelt de cabaretière voor het eerst over hoe zijzelf en haar zussen zijn misbruikt door haar vader. Hoe Bloemen zich ondanks deze traumatische ervaringen heeft los geworsteld en een artistieke carrière heeft opgebouwd, vertelt ze vanavond bij PAUW. - Tim Knol, Wilfred de Jong en Nico Dijkshoorn Vrijdag start in Rotterdam een nieuw seizoen van het rondreizende theaterfestival De Parade. Ook present: singer/songwriter Tim Knol, huisdichter Nico Dijkshoorn, schrijver en programmamaker Wilfried de Jong en het Holland Baroque orkest. Gezamenlijk maken zij een voorstelling die ‘Kakofonie’ heet, en ook zo zal klinken. Verwacht action-painting, gedichten, barokmuziek, country, en dat het liefst tegelijkertijd. Vanavond gaan Nico en Wilfried een poging doen om het allemaal uit te leggen, en treedt Tim op met het orkest.

Vandaag | 22:30 Zomer Met Art

Praatprogramma over de actualiteit, Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet ...

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Richard Groenendijk is deze week zijn zomerdate. Er is zomerse muziek van Alain Clarke. Meer informatie over de gasten volgt.

Morgen | 21:35 DWDD Summerschool: Waylon

Morgen - Cultuurmagazine, In deze aflevering van DWDD Summerschool vertelt zanger Waylon over de Outlaws in de ...

In deze aflevering van DWDD Summerschool vertelt zanger Waylon over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk daarbij aan gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook veel, heel veel mooie muziek. Bijvoorbeeld Johnny Cash, Kris Kristofferson, Merle Haggard en uiteraard Waylon Jennings. Met een gitaar op schoot eert Waylon de vrijbuiters en vrijheidsstrijders van de Amerikaanse gitaarmuziek, die Nashville en de Amerikaanse muziekgeschiedenis voor altijd zouden veranderen door zich niet altijd even netjes aan de regels te houden. In de volgende afleveringen vertelt Femke van der Laan over verdriet en komt Diederik van Vleuten over James Cook vertellen.

Morgen | 23:05 Docu: Elvis - The Searcher

Morgen - Muziekdocumentaire, Vanavond is het eerste deel van deze muziekdocumentaire over de Amerikaanse zanger en ...

Vanavond is het eerste deel van deze muziekdocumentaire over de Amerikaanse zanger en acteur Elvis Presley (1935-1977). Deel twee is volgende week donderdag om 23:05 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. Deze in totaal drie uur durende muziekdocumentaire brengt het verhaal van Elvis Presley, vanaf zijn kindertijd tot aan de opnames van zijn laatste album, in 1976. Met unieke beelden van zijn iconische woonst Graceland, interviews met producers, technici, regisseurs en andere artiesten die hem goed kenden of door hem beïnvloed werden. En met uniek beeldmateriaal uit privécollecties over de hele wereld en met een soundtrack geschreven door Pearl Jam-gitarist Mike McCready.

Overmorgen | 21:20 Vooruitblik: Rock Werchter 2019

Overmorgen - Muziekmagazine, Muziekspecial waarin vooruitgeblikt wordt op Rock Werchter 2019. Van 27 tot 30 juni ...

Muziekspecial waarin vooruitgeblikt wordt op Rock Werchter 2019. Van 27 tot 30 juni verzamelen muziekliefhebbers uit alle windstreken opnieuw in het Festivalpark in Werchter. Canvas blikt vooruit naar de 44e editie van het grootste Belgische festival met drie artiesten van eigen bodem: Jente Pironet van dreampopband Portland, Fenne Kuppens van postpunksensatie Whispering Sons, en last but not least Brusselse rapper Zwangere Guy. Wat is hun band met Rock Werchter? Hoe leven ze toe naar hun concert? En welke andere namen op de affiche doen hun hart sneller kloppen?

Morgen | 00:30 Pauw: o.a. Fred Westerbeke over MH17

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en Piet Ploeg Op 9 maart 2020 begint de rechtszaak over het neerhalen van vlucht MH17. Dat heeft het Joint Investigation Team dat onderzoek doet naar de ramp vandaag bekendgemaakt. Het onderzoeksteam heeft vier verdachten in het vizier en zij worden allemaal aangeklaagd voor moord. Vanavond bij Pauw bespreken we het nieuws met hoofdofficier Fred Westerbeke, politiechef Wilbert Paulissen en met Piet Ploeg, voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17. - Karin Bloemen De jeugd van Karin Bloemen werd getekend door misbruik, mishandeling en angst. In haar autobiografie ‘Mijn ware verhaal’ vertelt de cabaretière voor het eerst over hoe zijzelf en haar zussen zijn misbruikt door haar vader. Hoe Bloemen zich ondanks deze traumatische ervaringen heeft los geworsteld en een artistieke carrière heeft opgebouwd, vertelt ze vanavond bij PAUW. - Tim Knol, Wilfred de Jong en Nico Dijkshoorn Vrijdag start in Rotterdam een nieuw seizoen van het rondreizende theaterfestival De Parade. Ook present: singer/songwriter Tim Knol, huisdichter Nico Dijkshoorn, schrijver en programmamaker Wilfried de Jong en het Holland Baroque orkest. Gezamenlijk maken zij een voorstelling die ‘Kakofonie’ heet, en ook zo zal klinken. Verwacht action-painting, gedichten, barokmuziek, country, en dat het liefst tegelijkertijd. Vanavond gaan Nico en Wilfried een poging doen om het allemaal uit te leggen, en treedt Tim op met het orkest.

Morgen | 00:05 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Di 25 juni 2019 | 21:25 Start: MAX Masterclass

25/06 - Wetenschappelijk magazine, De komende drie dinsdagen worden de colleges van hoogleraar neuropsychologie Erik ...

De komende drie dinsdagen worden de colleges van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder over de hersenen herhaald op dinsdag om 21:25 uur op NPO 1. Het eerste college gaat over hersenen en muziek. Professor Scherder publiceerde al over de unieke samenwerking tussen muziek en de hersenen. Wat gebeurt er allemaal in het brein als we luisteren naar muziek? Waarom houden we van droevige muziek? En hoe kan het dat een liedje soms eindeloos lang in je hoofd blijft hangen? En op wat voor manier kan muziek een helende werking hebben? College twee gaat over hersenen en stress. Het derde en laatste college gaat over hersenen en taal.

Je vindt hier de programma's van Muziek op tv We hebben de volgende programma's voor Muziek Pauw: o.a. Fred Westerbeke over MH17: Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en Piet Ploeg Op. Zomer Met Art: Praatprogramma over de actualiteit, Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet. DWDD Summerschool: Waylon: Morgen - Cultuurmagazine, In deze aflevering van DWDD Summerschool vertelt zanger Waylon over de Outlaws in de. Docu: Elvis - The Searcher: Morgen - Muziekdocumentaire, Vanavond is het eerste deel van deze muziekdocumentaire over de Amerikaanse zanger en. Vooruitblik: Rock Werchter 2019: Overmorgen - Muziekmagazine, Muziekspecial waarin vooruitgeblikt wordt op Rock Werchter 2019. Van 27 tot 30 juni. Pauw: o.a. Fred Westerbeke over MH17: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en. M: o.a. Maarten van der Weijden te gast: Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de. Start: MAX Masterclass: 25/06 - Wetenschappelijk magazine, De komende drie dinsdagen worden de colleges van hoogleraar neuropsychologie Erik. XITE & Chill: Muziek. Jamie's American Road Trip: Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Culinair magazine waarin Jamie Oliver op culinair avontuur door de Verenigde.

Muziek op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:35 Opium op Oerol

Aflevering 3 - Cultuurmagazine in het teken van het jaarlijkse kunst-, muziek- en theaterfestival Oerol op Terschelling. Speciale gast: Schrijver Adriaan van Dis.

Morgen | 00:53 Zomer Met Art

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. ...

Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Richard Groenendijk is deze week zijn zomerdate. Er is zomerse muziek van Alain Clarke. Meer informatie over de gasten volgt.

Morgen | 01:00 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Morgen | 01:55 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Morgen | 02:50 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Morgen | 03:40 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Morgen | 09:37 Muziek

Kinderprogramma

Morgen | 10:00 Zomer Met Art

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te ...

Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Richard Groenendijk is deze week zijn zomerdate. Er is zomerse muziek van Alain Clarke. Meer informatie over de gasten volgt.

Morgen | 10:55 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Morgen | 14:30 Pauw: o.a. Fred Westerbeke over MH17

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Fred Westerbeke, Wilbert ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en Piet Ploeg Op 9 maart 2020 begint de rechtszaak over het neerhalen van vlucht MH17. Dat heeft het Joint Investigation Team dat onderzoek doet naar de ramp vandaag bekendgemaakt. Het onderzoeksteam heeft vier verdachten in het vizier en zij worden allemaal aangeklaagd voor moord. Vanavond bij Pauw bespreken we het nieuws met hoofdofficier Fred Westerbeke, politiechef Wilbert Paulissen en met Piet Ploeg, voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17. - Karin Bloemen De jeugd van Karin Bloemen werd getekend door misbruik, mishandeling en angst. In haar autobiografie ‘Mijn ware verhaal’ vertelt de cabaretière voor het eerst over hoe zijzelf en haar zussen zijn misbruikt door haar vader. Hoe Bloemen zich ondanks deze traumatische ervaringen heeft los geworsteld en een artistieke carrière heeft opgebouwd, vertelt ze vanavond bij PAUW. - Tim Knol, Wilfred de Jong en Nico Dijkshoorn Vrijdag start in Rotterdam een nieuw seizoen van het rondreizende theaterfestival De Parade. Ook present: singer/songwriter Tim Knol, huisdichter Nico Dijkshoorn, schrijver en programmamaker Wilfried de Jong en het Holland Baroque orkest. Gezamenlijk maken zij een voorstelling die ‘Kakofonie’ heet, en ook zo zal klinken. Verwacht action-painting, gedichten, barokmuziek, country, en dat het liefst tegelijkertijd. Vanavond gaan Nico en Wilfried een poging doen om het allemaal uit te leggen, en treedt Tim op met het orkest.

Morgen | 15:20 Pauw: o.a. Fred Westerbeke over MH17

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Fred Westerbeke, Wilbert ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Fred Westerbeke, Wilbert Paulissen en Piet Ploeg Op 9 maart 2020 begint de rechtszaak over het neerhalen van vlucht MH17. Dat heeft het Joint Investigation Team dat onderzoek doet naar de ramp vandaag bekendgemaakt. Het onderzoeksteam heeft vier verdachten in het vizier en zij worden allemaal aangeklaagd voor moord. Vanavond bij Pauw bespreken we het nieuws met hoofdofficier Fred Westerbeke, politiechef Wilbert Paulissen en met Piet Ploeg, voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17. - Karin Bloemen De jeugd van Karin Bloemen werd getekend door misbruik, mishandeling en angst. In haar autobiografie ‘Mijn ware verhaal’ vertelt de cabaretière voor het eerst over hoe zijzelf en haar zussen zijn misbruikt door haar vader. Hoe Bloemen zich ondanks deze traumatische ervaringen heeft los geworsteld en een artistieke carrière heeft opgebouwd, vertelt ze vanavond bij PAUW. - Tim Knol, Wilfred de Jong en Nico Dijkshoorn Vrijdag start in Rotterdam een nieuw seizoen van het rondreizende theaterfestival De Parade. Ook present: singer/songwriter Tim Knol, huisdichter Nico Dijkshoorn, schrijver en programmamaker Wilfried de Jong en het Holland Baroque orkest. Gezamenlijk maken zij een voorstelling die ‘Kakofonie’ heet, en ook zo zal klinken. Verwacht action-painting, gedichten, barokmuziek, country, en dat het liefst tegelijkertijd. Vanavond gaan Nico en Wilfried een poging doen om het allemaal uit te leggen, en treedt Tim op met het orkest.

Morgen | 15:25 Opium op Oerol

Aflevering 3 - Cultuurmagazine in het teken van het jaarlijkse kunst-, muziek- en theaterfestival Oerol op Terschelling. Speciale gast: Schrijver Adriaan van Dis.

Morgen | 16:30 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Morgen | 19:15 Opium op Oerol

Aflevering 4 - Cultuurmagazine in het teken van het jaarlijkse kunst-, muziek- en theaterfestival Oerol op Terschelling. Speciale gast: Cabaretier Jochem Myjer.

 Meer

Muziek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:20 XITE & Chill

Vandaag | 22:00 Jamie's American Road Trip

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver op culinair avontuur door de Verenigde Staten trekt. Jamie Oliver trekt op culinair avontuur in de Verenigde Staten van Amerika. Hij verkent de delen van het land die weinig bezoekers kennen. Jamie polst naar persoonlijke verhalen, probeert het echte Amerikaanse eten uit en ontmoet de interessantste keukenpieten. De mensen, de cultuur, de muziek, maar boven alles het eten, brengen Jamie van de ene verrassing in de andere.

Vandaag | 23:00 3x

Vandaag | 23:10 Pillowtalk

Morgen | 00:00 Trending 5

Morgen | 00:20 Pillowtalk

Morgen | 00:25 Qmusic

Morgen | 01:00 All Night

Morgen | 01:00 Jamie's American Road Trip

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver op culinair avontuur door de Verenigde Staten trekt. Jamie Oliver trekt op culinair avontuur in de Verenigde Staten van Amerika. Hij verkent de delen van het land die weinig bezoekers kennen. Jamie polst naar persoonlijke verhalen, probeert het echte Amerikaanse eten uit en ontmoet de interessantste keukenpieten. De mensen, de cultuur, de muziek, maar boven alles het eten, brengen Jamie van de ene verrassing in de andere.

Morgen | 01:35 Qmusic

Morgen | 05:00 Early Birds

Morgen | 07:00 Morning Motivation

Morgen | 07:20 School of Rock IMDb: 7.1

Morgen - IMDB * 7.1 - School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band ...

School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek- en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock-'n-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-school-of-rock

Morgen | 08:00 According to Jim

'Jami McFame.' (s 8/ep 3) Jim en zijn muziekband krijgen de kans om op te treden voor een popidool. Wanneer de ster arrogant is tegen hen, besluit Jim om haar een lesje te leren.

Morgen | 08:20 Qmusic

Morgen | 09:45 Qmusic

Morgen | 10:00 Pete Philly's Playlist

Morgen | 10:20 We Love Music Videos

Morgen | 11:30 Culture Express

Morgen | 12:00 Lunch Box

Morgen | 12:55 All is Lost IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Drama, All Is Lost is een Amerikaanse avonturenfilm uit 2013 die geschreven en geregisseerd werd door J. C. Chandor. De hoofdrol wordt vertolkt door Robert Redford. Deze productie werd bekroond met een Golden Globe voor beste ...

All Is Lost is een Amerikaanse avonturenfilm uit 2013 die geschreven en geregisseerd werd door J. C. Chandor. De hoofdrol wordt vertolkt door Robert Redford. Deze productie werd bekroond met een Golden Globe voor beste muziek. Nadat zijn jacht in botsing is geraakt met een drijvende container probeert een solozeiler tijdens zijn tocht over de Indische Oceaan te overleven. De meedogenloze zon, een slinkende voorraad voedsel en levensgevaarlijke haaien zorgen ervoor dat de situatie steeds zorgwekkender wordt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/all-is-lost

Morgen | 13:25 Jamie's American Road Trip

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver op culinair avontuur door de Verenigde Staten trekt. Jamie Oliver trekt op culinair avontuur in de Verenigde Staten van Amerika. Hij verkent de delen van het land die weinig bezoekers kennen. Jamie polst naar persoonlijke verhalen, probeert het echte Amerikaanse eten uit en ontmoet de interessantste keukenpieten. De mensen, de cultuur, de muziek, maar boven alles het eten, brengen Jamie van de ene verrassing in de andere.

Morgen | 14:00 3x

Morgen | 14:00 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Palestine Now & Viva Cuba Libre. Vandaag een reportage over de toestand op de Westelijke Jordaanoever, waar het conflict tussen Israël en de Palestijnen al generaties lang woedt. Palestijnse jongeren zijn er ondertussen zo ontmoedigd over het status quo dat ze zich tegen hun eigen regering keren. Verder trok Shane Smith naar Havana: nu Barack Obama als eerste Amerikaanse president in 88 jaar Cuba bezocht, worden de betrekkingen genormaliseerd. VICE onderzocht niet alleen hoe de politieke verandering verloopt, maar ook hoe de Cubaanse muziek en cultuur een brug met de VS probeert te slaan.

Morgen | 14:00 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Roadie nergens heen/ Koude oorlog: Luna wil graag doorbreken als rock ster. Als ze ontdekt dat Chunk, haar roadie, die droom ook had en hij het dus niet gemaakt heeft, wil Luna de muziek opgeven./De restjes van paps kookkunst zijn erg in trek; er wordt om gevochten.

Morgen | 14:10 We Love Music Videos

Morgen | 16:00 4 at 4

Morgen | 16:15 The Hang-Out

Morgen | 17:30 Culture Express

Morgen | 17:30 Clips

Aflevering 1 - Muziekclips. Clipintro

Morgen | 18:00 Trending 5

Morgen | 18:20 Hungry af.

Morgen | 18:53 Drenthe's muziekmix

Morgen | 20:00 Daniel Bussers Playlist

Morgen | 20:20 Throwback Thursday

Morgen | 20:30 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Simon de superieure / De invaller: Wanneer Alvin de goochelact van Simon belachelijk maakt, daagt Simon hem uit voor een goochelduel. // Alvin schrijft zich tegen zijn zin in voor de naschoolse muziekles, maar zijn klasgenoten behandelen hem anders nu hij leraar is.

 Meer

Muziek gemist

Eerder Vandaag | 19:05 M: o.a. Maarten van der Weijden te gast

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in M: Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de ...

Vanavond onder andere in M: - Zwemmer Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de 2e keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het nu wel te redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht die je overigens live kunt volgen op gids.tv/v79199/maarten-livetream-elfstedenzwemtocht - Het Joint Investigation Team heeft vandaag 4 verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover bij M. - President Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. ‘Keep America Great’ is het nieuwe ‘Make America Great Again’. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten, Twan Huys spreekt van razzia’s en praat over de harde toon en oude retoriek. Bekijk de speech hier: gids.tv/video/79163/donald-trump-speech - Hun album ‘BLUE’ is uitgeroepen tot beste Blues-album van 2018. NRC noemt ze ‘een van de culturele hoogtepunten van deze zomer’, en de muziek neemt je mee naar de tijd van rokerige blues-clubs in Chicago en New York. Vanavond zijn The Preacher Men bij M!

Eerder Vandaag | 09:58 Zomer Met Art: o.a. Frank Lammers

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. ...

Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Richard Groenendijk is deze week zijn zomerdate. Dit zijn hun gasten: Frank Lammers maakt furore als Ferry Bouman in de hit-serie Undercover. Wat is het geheim van het spelen van een superschurk? Noa, de dochter van Linda de Mol, leerde de Syrische Sara kennen tijdens vrijwilligerswerk op Lesbos. Vanavond vertellen de twee over hun bijzondere vriendschap. Freddy 'Vjeze Fur' Trathlener kennen we allemaal van De Jeugd van Tegenwoordig. De rapper gaat een tweede carrière tegemoet met zijn hilarische kookkunsten. En er is de hele week zomerse muziek van Alain Clark!

Eerder Vandaag | 00:54 Zomer Met Art: o.a. Frank Lammers

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af ...

Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Richard Groenendijk is deze week zijn zomerdate. Dit zijn hun gasten: Frank Lammers maakt furore als Ferry Bouman in de hit-serie Undercover. Wat is het geheim van het spelen van een superschurk? Noa, de dochter van Linda de Mol, leerde de Syrische Sara kennen tijdens vrijwilligerswerk op Lesbos. Vanavond vertellen de twee over hun bijzondere vriendschap. Freddy 'Vjeze Fur' Trathlener kennen we allemaal van De Jeugd van Tegenwoordig. De rapper gaat een tweede carrière tegemoet met zijn hilarische kookkunsten. En er is de hele week zomerse muziek van Alain Clark!

Eerder Vandaag | 20:37 Basique, l'essentiel de la musique

Het licht wordt geworpen op de nieuwste muziek, in een dynamisch en toegankelijk formaat.

Eerder Vandaag | 20:05 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Simon de superieure / De invaller: Wanneer Alvin de goochelact van Simon belachelijk maakt, daagt Simon hem uit voor een goochelduel. // Alvin schrijft zich tegen zijn zin in voor de naschoolse muziekles, maar zijn klasgenoten behandelen hem anders nu hij leraar is.

Eerder Vandaag | 20:00 Your Choice

Eerder Vandaag | 19:20 Opium op Oerol

Aflevering 3 - Cultuurmagazine in het teken van het jaarlijkse kunst-, muziek- en theaterfestival Oerol op Terschelling. Speciale gast: Schrijver Adriaan van Dis.

Eerder Vandaag | 18:53 Drenthe's muziekmix

Eerder Vandaag | 18:20 Hungry af.

Eerder Vandaag | 18:00 Trending 5

Eerder Vandaag | 17:30 Culture Express

Eerder Vandaag | 17:20 According to Jim

'Jami McFame.' (s 8/ep 3) Jim en zijn muziekband krijgen de kans om op te treden voor een popidool. Wanneer de ster arrogant is tegen hen, besluit Jim om haar een lesje te leren.

Eerder Vandaag | 16:15 The Hang-Out

Eerder Vandaag | 16:00 4 at 4

Eerder Vandaag | 15:25 Opium op Oerol

Aflevering 2 - Cultuurmagazine in het teken van het jaarlijkse kunst-, muziek- en theaterfestival Oerol op Terschelling. Speciale gasten: Journalist en programmamaker Twan Huys en culinair publicist Janny van der Heijden.

Eerder Vandaag | 14:30 Pitch Perfect 3 IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Komedie, De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de groep uit elkaar ...

De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de groep uit elkaar en ontdekken ze dat er geen banen in het vooruitzicht liggen in de zangwereld. Maar wanneer ze de kans krijgen om op te treden voor een overzeese USO-tour gaat de groep nerds weer muziek maken voor een laatste keer.

Eerder Vandaag | 14:10 We Love Music Videos

Eerder Vandaag | 14:00 3x

Eerder Vandaag | 12:00 Lunch Box

Eerder Vandaag | 11:30 Culture Express

Eerder Vandaag | 10:20 We Love Music Videos

Eerder Vandaag | 10:00 Galantis' Playlist

Eerder Vandaag | 09:45 Qmusic

Eerder Vandaag | 08:50 Finn IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Jeugd, Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een ...

Familiefilm: Finn is gek op muziek en wil leren vioolspelen, maar zijn vader heeft liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die op een viool de sterren van de hemel speelt. Elke zaterdag, terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn stiekem naar de boerderij om te oefenen. Op school vraagt de juf of Finn wil optreden in de kerstmusical. Dan kan hij eindelijk laten zien wat hij de afgelopen maanden heeft geleerd. Durft Finn om op Kerstavond te spelen? Ook voor zijn vader? Deze Nederlandse familiefilm, met Daan Schuurmans in de rol van vader, werd geselecteerd voor het Internationale Filmfestival van Berlijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/finn

Eerder Vandaag | 08:20 Qmusic

Eerder Vandaag | 08:05 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de Glendragon bigband. Mike en zijn vriendjes gaan op de muzikale toer en gaan proberen ridderlijke muziek te maken. Dan moeten ze wel goed oefenen!

Eerder Vandaag | 07:20 School of Rock IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt ...

School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek- en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock-'n-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-school-of-rock

Eerder Vandaag | 07:00 Morning Motivation

Eerder Vandaag | 05:00 Early Birds

Eerder Vandaag | 01:30 Qmusic

Eerder Vandaag | 01:00 All Night

Eerder Vandaag | 00:50 Qmusic

Eerder Vandaag | 00:35 Qmusic

Eerder Vandaag | 00:20 Pillowtalk

Eerder Vandaag | 00:00 Trending 5

Gisteren 23:10 Pillowtalk

Gisteren 23:00 3x

Gisteren 21:30 XITE & Chill

Gisteren 21:00 Siempre Latino

Gisteren 20:36 Basique, l'essentiel de la musique

Het licht wordt geworpen op de nieuwste muziek, in een dynamisch en toegankelijk formaat.

Gisteren 20:20 XITE & Chill

Gisteren 19:00 De Libis Playlist

Gisteren 18:20 Hungry af.

Gisteren 18:00 Trending 5

Gisteren 17:30 Culture Express

Gisteren 16:15 The Hang-Out

Gisteren 16:00 4 at 4

Gisteren 14:10 We Love Music Videos

Gisteren 14:00 3x

Gisteren 12:00 Lunch Box

Gisteren 11:30 Culture Express

Gisteren 10:20 We Love Music Videos

Gisteren 10:00 Tabitha's Playlist

Gisteren 09:58 Nieuw: Zomer Met Art

Herhaling. Vanaf vanavond is er weer een talkshow te zien op de late avond van RTL 4. De komende tien weken is Art Rooijakkers elke werkdag om 22:30 uur te zien met Zomer Met Art. De actualiteit wordt behandeld, maar ook onderwerpen die passen op zwoele zomeravonden. Wekelijks zit er een andere co-presentator naast Art. Dat zijn onder anderen Merel Westrik, Gert Verhulst en Ellie Lust. Tijdens Zomer Met Art laten verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten in reportages zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje. Art Rooijakkers begint vanavond aan zijn eigen talkshow op RTL4 met Richard Groenendijk als eerste co-host. Art en Richard ontvangen in de eerste uitzending onder andere cabaretier Guido Weijers, die zich de afgelopen jaren heeft ontpopt tot geluksexpert en vertelt hoe de zomer ultiem beleeft kan worden, en de 12-jarige Max, die afgelopen maandag tijdens het douchen werd getroffen door de bliksem. Co-host Richard krijgt ook een rondleiding door Artis, waar de talkshow vandaan komt. De Amsterdamse dierentuin komt deze zomer met een rondleiding over homoseksualiteit in het dierenrijk en bioloog Jasper Buikx geeft Richard een voorproefje. Daarnaast verzorgt Alain Clark de hele week zomerse muziek.

Gisteren 09:45 Qmusic

Gisteren 09:40 Nico, 1988 IMDb: 6.8

Gisteren - IMDB * 6.8 - Biografie, 'Nico, 1988' is een road movie gewijd aan de laatste jaren van Christa Päffgen, ook bekend als "Nico". Ze was één van Warhol's muses, zangeres van de Velvet Underground en een vrouw van legendarische schoonheid. ...

'Nico, 1988' is een road-movie gewijd aan de laatste jaren van Christa Päffgen, ook bekend als "Nico". Ze was één van Warhol's muses, zangeres van de Velvet Underground en een vrouw van legendarische schoonheid. Nico leidde na het verhaal dat voor iedereen bekend was een tweede leven. Haar muziek is één van de meest originele van de jaren zeventig en tachtig, en heeft veel invloed gehad op de muzikale productie die daarop volgde. Zij werd 'priesteres der duisternis' genoemd en vond haar echte roeping na haar veertigste, toen ze het gewicht van haar schoonheid afschudde en haar relatie met haar vergeten zoon heropbouwde. 'Nico, 1988' is het verhaal van de laatste tour van Nico met de band die in de jaren tachtig door Europa trok. Het is het verhaal van een wedergeboorte, een kunstenares, een moeder en een iconische vrouw.

Gisteren 08:20 Qmusic

Gisteren 07:00 Morning Motivation

Gisteren 06:30 Pitch Perfect 3 IMDb: 5.8

Gisteren - IMDB * 5.8 - Komedie, De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de groep ...

De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld waar meer nodig is dan een mooie stem om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de groep uit elkaar en ontdekken ze dat er geen banen in het vooruitzicht liggen in de zangwereld. Maar wanneer ze de kans krijgen om op te treden voor een overzeese USO-tour gaat de groep nerds weer muziek maken voor een laatste keer.

Gisteren 05:00 Early Birds

Gisteren 01:30 Qmusic

Gisteren 01:00 All Night

Gisteren 00:51 Nieuw: Zomer Met Art

Herhaling. Vanaf vanavond is er weer een talkshow te zien op de late avond van RTL 4. De komende tien weken is Art Rooijakkers elke werkdag om 22:30 uur te zien met Zomer Met Art. De actualiteit wordt behandeld, maar ook onderwerpen die passen op zwoele zomeravonden. Wekelijks zit er een andere co-presentator naast Art. Dat zijn onder anderen Merel Westrik, Gert Verhulst en Ellie Lust. Tijdens Zomer Met Art laten verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten in reportages zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje. Art Rooijakkers begint vanavond aan zijn eigen talkshow op RTL4 met Richard Groenendijk als eerste co-host. Art en Richard ontvangen in de eerste uitzending onder andere cabaretier Guido Weijers, die zich de afgelopen jaren heeft ontpopt tot geluksexpert en vertelt hoe de zomer ultiem beleeft kan worden, en de 12-jarige Max, die afgelopen maandag tijdens het douchen werd getroffen door de bliksem. Co-host Richard krijgt ook een rondleiding door Artis, waar de talkshow vandaan komt. De Amsterdamse dierentuin komt deze zomer met een rondleiding over homoseksualiteit in het dierenrijk en bioloog Jasper Buikx geeft Richard een voorproefje. Daarnaast verzorgt Alain Clark de hele week zomerse muziek.

Gisteren 00:50 Qmusic

Gisteren 00:40 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pups feesten met vleermuizen / Pups redden Sensei Yumi: Er is een dansfeest in de Avonturenbaai en Dj Rubble haalt met zijn muziek vleermuizen uit hun grot. // Yumi leert de pups Pup-Fu en Marshall bewijst dat hij de groene band meer dan verdiend heeft.

Gisteren 00:20 Pillowtalk

Gisteren 00:00 Don't Tell the Bride - Ireland

'Matthew and Threase.' Matthew en Threase zijn elkaars uitersten. De jonge Matthew is dol op metal muziek, terwijl Threase dit verafschuwt. Wat Threase ook verafschuwt is de goedkope jurk uit een Oxfam-winkel die Matthew voor haar uitkoos.

Gisteren 00:00 Trending 5

Eergisteren 23:10 Pillowtalk

Eergisteren 23:10 Victorious

Seizoen 1 - Aflevering 2 - De Vogelscène : Tori moet een monoloog, the Bird Scene, succesvol uitvoeren. Als dit goed gaat komt ze in de toekomst in aanmerking voor het stuk waar André de muziek voor schrijft. Wanneer zij mr. Sikowitz vraagt of de Vogelscene goed was, zegt hij van niet. Uit boosheid zegt ze dat het haar niet uitmaakt wat anderen van haar denken. Zelf weet ze wel dat hte goed was. Ondertussen hebben André en Robbie zich opgegeven voor balletles om daar meisjes te ontmoeten. Ze waren alleen niet de enige met dit goede idee.

Eergisteren 23:00 3x

Eergisteren 21:10 XITE & Chill

Eergisteren 20:37 Basique, l'essentiel de la musique

Het licht wordt geworpen op de nieuwste muziek, in een dynamisch en toegankelijk formaat.

Eergisteren 20:00 15 Artists to Watch

Eergisteren 18:20 Hungry af.

Eergisteren 18:00 Trending 5

Eergisteren 17:30 Culture Express

Eergisteren 16:15 The Hang-Out

Eergisteren 16:00 4 at 4

Eergisteren 15:20 Hearts Beat Loud

Eergisteren - Komedie, Terwijl alleenstaande vader Frank zich klaarmaakt om zijn hardwerkende dochter Sam naar de universiteit te sturen, beseft hij dat hij moet accepteren dat zijn eigen platenzaak mislukt. In de hoop om verbonden te blijven met ...

Terwijl alleenstaande vader Frank zich klaarmaakt om zijn hardwerkende dochter Sam naar de universiteit te sturen, beseft hij dat hij moet accepteren dat zijn eigen platenzaak mislukt. In de hoop om verbonden te blijven met zijn dochter door hun gedeelde liefde voor muziek, dringt hij er bij haar op aan om van hun wekelijkse "Jamsessie" een echte band te maken. Onverwacht wordt hun eerste nummer een kleine Spotify-hit.

Eergisteren 14:10 We Love Music Videos

Eergisteren 14:00 3x

Eergisteren 12:50 Don't Tell the Bride - Ireland

'Matthew and Threase.' Matthew en Threase zijn elkaars uitersten. De jonge Matthew is dol op metal muziek, terwijl Threase dit verafschuwt. Wat Threase ook verafschuwt is de goedkope jurk uit een Oxfam-winkel die Matthew voor haar uitkoos.

Eergisteren 12:00 Lunch Box

Eergisteren 11:30 Culture Express

Eergisteren 10:20 We Love Music Videos

Eergisteren 10:00 Leafs' Playlist

Eergisteren 09:45 Qmusic

Eergisteren 08:20 Qmusic

Eergisteren 07:30 Icon

Eergisteren 07:00 Morning Motivation

 Meer