Muziek op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:30 De Alleskunner: kledingketting & slaapzakrace

Overmorgen - Amusement, Er zijn nog zeventig van de honderd kandidaten over in De Alleskunner, maar aan het eind van de ...

Er zijn nog zeventig van de honderd kandidaten over in De Alleskunner, maar aan het eind van de aflevering zijn er weer tien mensen die het spel moeten verlaten. Kleding De kandidaten gaan deze week een ketting maken van de kleding die ze aanhebben. Spelen ze op safe of gaan ze uit de kleren tijdens deze opdracht? Slaapzak Ook moeten ze kruipend in een slaapzak naar de finishlijn en spelen ze een muziekquiz waarbij de vraag luidt: is dit nummer van een nationale of internationale artiest? Finale Elk spel valt de slechtste kandidaat af en zo gaat het de komende weken verder tot er in de finale nog twee kandidaten over zijn. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/de-alleskunner.

Za 23 januari 2021 | 23:00 Concert: Snow Patrol Plays Baloise Session 2019

23/01 - Muziek, Populaire muziek, Registratie van het concert dat Snow Patrol in 2019 gaf tijdens Baloise Session, het ...

Registratie van het concert dat Snow Patrol in 2019 gaf tijdens Baloise Session, het populaire indoor boutique muziekfestival in Bazel. Trouw De Ierse band Snow Patrol is trouw aan de eigen cultuur. De kracht en trots van Ierland en Schotland doordringt de liederen van de muzikanten. Gevoelens Hun muziek vermengen krachtige volksliederen die tot ver buiten de horizon klinken met gevoelens van stille eenzaamheid en respectvolle nederigheid. Hits Nummers als Chasing Cars en Run, werden internationale hits. Chasing Cars was het meest gespeelde nummer van het afgelopen decennium in het Verenigd Koninkrijk.

Je vindt hier de programma's van Muziek op tv We hebben de volgende programma's voor Muziek De Alleskunner: kledingketting & slaapzakrace: Overmorgen - Amusement, Er zijn nog zeventig van de honderd kandidaten over in De Alleskunner, maar aan het eind van de. Concert: Snow Patrol Plays Baloise Session 2019: 23/01 - Muziek, Populaire muziek, Registratie van het concert dat Snow Patrol in 2019 gaf tijdens Baloise Session, het. Roffa Represent: Muziek, Populaire muziek, Aflevering 3 van 9 Green Cabin NTR Een niet te stoppen machine van beatmakers,. Hits Now: Muziek, Check de populairste muziekvideo's van dit moment in Hits Now. Kijk Radio: Wietze de Jager: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2021 Aflevering 13 van 260 live De beste muziek om je middag mee door te komen, met. Unikitty: Comedy, Aflevering 34 van 40 Muziek Clips Unikitty organiseert een live muziekvideo festival voor de inwoners van het. 538 Top 50 Hits: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 1 van 416 De beste muziek & videoclips uit de meest actuele hitlijst van. 3voor12 presenteert...: Muziek, Populaire muziek, Aflevering 9 van 26 Joost VPRO Programma met aandacht voor de betere popmuziek. Hits Now: Muziek, Check de populairste muziekvideo's van dit moment in Hits Now. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 13 De Muziekdoos / Speciale Levering Omdat het schoolhoofd haar kat kwijt is geeft Theodore. BuitenSpelen: Muziek, Aflevering 2 van 7 VPRO Gitarist Marzio Scholtens soloalbum We Never Left Town staat vol met gewaagde thema's,.

Muziek op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:30 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 52 - Muziekles bij opa - VPRO Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.

Overmorgen | 09:00 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 52 - Regendruppelmuziek - KRO-NCRV Het regent, de druppels maken muziek. Als het stopt met regenen maken Nelli en Nora hun eigen muziek met restjes regendruppels.

Muziek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:15 Roffa Represent

Aflevering 3 van 9 - Green Cabin - NTR Een niet te stoppen machine van beatmakers, tekstschrijvers en kunstenaars: dat is hiphopcollectief Green Cabin. Elijah Waters, Grown George, M3SEN, Big Cam, Nash Crebula, China Viking en Roca Beats vormen de groep. Samen produceren zij in razend tempo harde tunes, begeleid door smoke-infused lyrics. Met als doel om te kunnen leven van hun passie: muziek.

Vandaag | 11:00 Hits Now

Check de populairste muziekvideo's van dit moment in Hits Now.

Vandaag | 12:00 Kijk Radio: Wietze de Jager

Seizoen 2021 - Aflevering 13 van 260 - live De beste muziek om je middag mee door te komen, met Wietze de Jager en Chris Bergström.

Vandaag | 13:30 Unikitty

Aflevering 34 van 40 - Muziek Clips Unikitty organiseert een live muziekvideo festival voor de inwoners van het koninkrijk en presenteert de top 4 muziekvideo's. Unikitty en Hawkodile werken samen voor een death-metal picknick-gevechtsvideo, Dr Fox zingt een jaren 80 synth-pop jam over het creëren van de perfecte danspartner doormiddel van wetenschap, Puppycorn zingt een krankzinnig onzin nummer over zijn perfecte dag en Richard sluit onverwachts de show met het beste lied, een zinderende metal rockballade met veel solo's en gepassioneerd gedans.

Vandaag | 14:00 538 Top 50 Hits

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 416 De beste muziek & videoclips uit de meest actuele hitlijst van Nederland: de 538 Top 50.

Vandaag | 14:50 3voor12 presenteert...

Aflevering 9 van 26 - Joost - VPRO Programma met aandacht voor de betere popmuziek.

Vandaag | 15:00 Hits Now

Check de populairste muziekvideo's van dit moment in Hits Now.

Vandaag | 15:00 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 13 - De Muziekdoos / Speciale Levering Omdat het schoolhoofd haar kat kwijt is geeft Theodore haar een muziekdoos. Als Dave merkt dat de muziekdoos van zijn oma kwijt is belt hij de politie. / Theodore wordt per ongeluk verzonden in een doos. Alvin en Simon proberen hem te zoeken.

Vandaag | 17:15 AVROTROS Klassiek presenteert: Ramon van Engelenhoven

Pianist Ramon van Engelenhoven (1995) groeide op in een gezin waarin klassieke muziek helemaal niet vanzelfsprekend was. Inmiddels neemt zijn carrière een hoge vlucht en trad hij in het Mariinsky Theater o.l.v. topdirigent Valery Gergiev op als solist in het Vijfde pianoconcert van Prokofiev. We volgen Ramon in zijn dagelijks leven: thuis, op het conservatorium, maar ook als hij in Medemblik langsgaat in de biowinkel van zijn moeder en bij zijn oma. De documentaire wordt afgesloten met een registratie van de Images I van Debussy.

Vandaag | 17:15 We Love Music Videos

"We Love Music Videos!" Muziekvideo's die je sowieso 1 keer gezien moet hebben.

Vandaag | 17:55 Giselle

NTR Ballet in twee actes, opgenomen in het Royal Opera House te Londen. De originele muziek van Adolphe Adam werd bewerkt door Joseph Horovitz. Het Orkest van het Royal Opera House staat o.l.v. Peter Manning. Met onder anderen Marianela Nunez, Vadim Muntagirov en Bennet Gartside.

Vandaag | 18:20 We Love Music Videos

"We Love Music Videos!" Muziekvideo's die je sowieso 1 keer gezien moet hebben.

Vandaag | 20:30 Welcome to Plathville

Seizoen 2 - Aflevering 8 De Plaths vormen een blonde, blauwogige familie met elf gezinsleden in het Amerikaanse Georgia. Ze delen een passie voor muziek, religie, gezinsleven en traditionele rolpatronen.

Vandaag | 20:30 Back to North Sea Jazz

NTR Muziekprogramma waarin we in de archieven van het North Sea Jazz festival duiken.

Vandaag | 21:00 538 Top 50 Hits

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 416 De beste muziek & videoclips uit de meest actuele hitlijst van Nederland: de 538 Top 50.

Vandaag | 23:00 Rock On

Ontdek de rockmuziek van nu. Een mix van rock & alternative.

Morgen | 00:30 Welcome to Plathville

Seizoen 2 - Aflevering 8 De Plaths vormen een blonde, blauwogige familie met elf gezinsleden in het Amerikaanse Georgia. Ze delen een passie voor muziek, religie, gezinsleven en traditionele rolpatronen.

Morgen | 01:25 Roffa Represent

Aflevering 3 van 9 - Green Cabin - NTR Een niet te stoppen machine van beatmakers, tekstschrijvers en kunstenaars: dat is hiphopcollectief Green Cabin. Elijah Waters, Grown George, M3SEN, Big Cam, Nash Crebula, China Viking en Roca Beats vormen de groep. Samen produceren zij in razend tempo harde tunes, begeleid door smoke-infused lyrics. Met als doel om te kunnen leven van hun passie: muziek.

Morgen | 01:26 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pups Feesten met Vleermuizen / Pups Redden Sensei Yumi Er is een dansfeest in de Avonturenbaai en Dj Rubble haalt met zijn muziek vleermuizen uit hun grot. // Yumi leert de pups Pup-Fu en Marshall bewijst dat hij de groene band meer dan verdiend heeft.

Morgen | 04:30 3voor12 presenteert...

Aflevering 9 van 26 - Joost - VPRO Programma met aandacht voor de betere popmuziek.

Morgen | 05:10 Bravetown

Film, Door een foute dosis drugs ontsnapt de getalenteerde DJ Josh op een haartje na aan de dood. Zijn moeder stuurt hem vanuit New York naar het plattelandsstadje van zijn vader, waar Josh terug naar school moet en zijn ontspoorde leven weer op de ...

Door een foute dosis drugs ontsnapt de getalenteerde DJ Josh op een haartje na aan de dood. Zijn moeder stuurt hem vanuit New York naar het plattelandsstadje van zijn vader, waar Josh terug naar school moet en zijn ontspoorde leven weer op de rit moet krijgen. De enige met wie hij een klein beetje contact maakt is zijn reclasseringsambtenaar, Alex. Dan ontmoet hij Mary, die hem vraagt om te draaien voor haar dansteam. Het regionale kampioenschap staat voor de deur en met de trendy undergroundmuziek van Josh wil ze de cup pakken. Josh raakt beetje bij beetje gemotiveerd om de problemen van Alex, Mary én zichzelf te overwinnen.

Morgen | 05:25 Volle Zalen

Seizoen 04 - Aflevering 1 van 8 - Danny Vera - AVROTROS 2020 zou hét jaar worden van Danny Vera (43). De populaire Zeeuwse singer-songwriter stond na zijn megahit Roller Coaster op menig festival prominent geprogrammeerd, zoals op PinkPop. Corona besliste anders, maar Vera zit bepaald niet in zak en as. In tegendeel; na jaren van zwoegen kwam de gedwongen rustperiode hem eigenlijk wel goed uit. Hij kon alles 'een beetje loslaten' en componeerde tijdens de 'intelligente lockdown' nieuwe liedjes. Intussen raakte zijn vrouw Escha zwanger van hun eerste kind. Danny Vera blijkt behalve muziek nóg een fascinatie te hebben; alles wat te maken heeft met het heelal, planeten en mogelijk buitenaards leven.

Morgen | 08:20 Teen Titans Go!

Aflevering 25 van 52 - Hoofdstuk 2: Het verhaal in je ogen Zonder Cyborg voelt Beast Boy zich verloren en gaat op zoek naar zichzelf en hij ontmoet daarbij een muzieklegende.

Morgen | 08:30 The Bélier Family

Morgen - Film, In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag ...

In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin kan weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.

Morgen | 09:59 Elena van Avalor

Team Isa Tito, een bandiet die met zijn magische gitaarmuziek mensen kan betoveren om ze daarna te bestelen, betovert ook Elena, Mateo, Gabe en Naomi. Het is nu aan Isabel om hen te redden.

Morgen | 10:20 Welcome to Plathville

Seizoen 2 - Aflevering 8 De Plaths vormen een blonde, blauwogige familie met elf gezinsleden in het Amerikaanse Georgia. Ze delen een passie voor muziek, religie, gezinsleven en traditionele rolpatronen.

Morgen | 11:00 Hits Now

Check de populairste muziekvideo's van dit moment in Hits Now.

Morgen | 11:10 Madama Butterfly

NTR Italiaanse opera van Giacomo Puccini, uitgevoerd in 2003 door De Nederlandse Opera, het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Koor van de Nederlandse Opera o.l.v. Edo de Waart vanuit het Muziektheater in Amsterdam. De opera vertelt het tragische verhaal van een jonge Japanse geisha Cio-Cio-San, alias Madama Butterfly (Cheryl Baker), die enige tijd de vrouw is van de Amerikaanse marineofficier Pinkerton (Martin Thompson). Na verloop van tijd keert Pinkerton terug naar zijn geboorteland en laat niets meer van zich horen. Madame Butterfly bevalt van zijn zoon.

Morgen | 11:19 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Lekker Verdriet / Glory Hounds Sanjay en Craig hebben een slechte dag, maar als ze na het luisteren naar trieste muziek worden ze toch weer blij. // Als Sanjay per ongeluk één van de trofeeën van Megan breekt, moet hij op zoek naar een nieuwe troffee.

Morgen | 12:00 Kijk Radio: Wietze de Jager

Seizoen 2021 - Aflevering 14 van 260 - live De beste muziek om je middag mee door te komen, met Wietze de Jager en Chris Bergström.

Morgen | 13:35 Amphibia

Familie visuitje / Bizarre Bazaar Sprig wil tijd doorbrengen met Hop Pop tijdens hun jaarlijkse visuitje maar Hop Pop's nieuwe vriendin, Sylvia, staat dat in de weg. / Anne raakt haar muziekdoos kwijt op de Bizarre Bazaar.

Morgen | 14:00 538 Top 50 Hits

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 416 De beste muziek & videoclips uit de meest actuele hitlijst van Nederland: de 538 Top 50.

Morgen | 14:55 Teen Titans Go!

Aflevering 25 van 52 - Hoofdstuk 2: Het verhaal in je ogen Zonder Cyborg voelt Beast Boy zich verloren en gaat op zoek naar zichzelf en hij ontmoet daarbij een muzieklegende.

Morgen | 15:00 Hits Now

Check de populairste muziekvideo's van dit moment in Hits Now.

Morgen | 17:15 We Love Music Videos

"We Love Music Videos!" Muziekvideo's die je sowieso 1 keer gezien moet hebben.

Morgen | 17:20 Studio 2020

Aflevering 20 van 50 - Kovacs - NTR Muziekprogramma 2 Meter Sessies opent de studiodeuren voor Nederlandse acts om het geluid van 2020 te laten horen en zien. Gastheer: Jan Douwe Kroeske.

Morgen | 18:14 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Kapitein Hardrock De moeder van Juleka is een ouwe rebel die tijdens het Muziekfestival door Havikmot tot Kapitein Hardrock geakumeerd wordt.

Morgen | 18:20 We Love Music Videos

"We Love Music Videos!" Muziekvideo's die je sowieso 1 keer gezien moet hebben.

Morgen | 18:55 Art Department

Aflevering 47 van 53 - Melancholiek van de majeur - NTR Melancholiek van de majeur gaat over het scheppingsproces van de muziek van de 22-jarige componiste Sarah Neutkens, waarbij onrust een belangrijk ingrediënt is.

Morgen | 21:00 538 Top 50 Hits

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 416 De beste muziek & videoclips uit de meest actuele hitlijst van Nederland: de 538 Top 50.

Morgen | 22:50 Muziek op Oerol

Aflevering 3 van 5 - AVROTROS Optredens van Jochem Myjer, Jeangu Macrooy, Janne Schra, Muus & Harteveld, Douwe Bob, Orgel Vreten, Blaudzun en Nynke Laverman.

Morgen | 23:15 BuitenSpelen

Aflevering 31 van 36 - Stella Chiweshe - VPRO Muzikale sessies waarin artiesten uit binnen- en buitenland in een ongewone setting hun muziek ten gehore brengen.

Morgen | 23:55 Vrije Geluiden Live

Aflevering 9 van 10 - Sofie Winterson - VPRO Serie concerten in samenwerking met TivoliVredenburg in Cloud Nine, bovenin het Utrechtse muziekpaleis. De line-up is net zo breed als die van de tv-uitzendingen; van klassiek tot wereld en van jazz tot singer-songwriter.

Overmorgen | 00:15 BuitenSpelen

Aflevering 35 van 36 - Jim White - VPRO Muzikale sessies waarin artiesten uit binnen- en buitenland in een ongewone setting hun muziek ten gehore brengen.

Overmorgen | 02:35 Madama Butterfly

NTR Italiaanse opera van Giacomo Puccini, uitgevoerd in 2003 door De Nederlandse Opera, het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Koor van de Nederlandse Opera o.l.v. Edo de Waart vanuit het Muziektheater in Amsterdam. De opera vertelt het tragische verhaal van een jonge Japanse geisha Cio-Cio-San, alias Madama Butterfly (Cheryl Baker), die enige tijd de vrouw is van de Amerikaanse marineofficier Pinkerton (Martin Thompson). Na verloop van tijd keert Pinkerton terug naar zijn geboorteland en laat niets meer van zich horen. Madame Butterfly bevalt van zijn zoon.

Overmorgen | 03:02 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Muziekinstrumenten Mama Big en Papa Big vinden een doos met instrumenten op zolder. Peppa en George proberen ze uit.

Overmorgen | 04:35 Funny Girl IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Film, Funny Girl is een Amerikaanse muziek en dramafilm uit het jaar 1968. De hoofdrollen worden vertolkt door Barbra Streisand en Omar Sharif. Fanny Brice (Barbra Streisand) is een jonge meid die begin jaren ’20 woont in de ...

Funny Girl is een Amerikaanse muziek- en dramafilm uit het jaar 1968. De hoofdrollen worden vertolkt door Barbra Streisand en Omar Sharif. Fanny Brice (Barbra Streisand) is een jonge meid die begin jaren ’20 woont in de Joodse gemeenschap in de 'Lower East Side' van New York. Op een bijzondere dag krijgt ze de kans om op te treden in Keeney's Music Hall. Fanny's geweldige en hilarische debuut als een showballetmeisje op rollerskates zorgt ervoor dat ze een contract krijgt als comediènne. Een jaar later staat ze onder contract bij Florenz Ziegfeld in zijn wereldvermaarde Follies. Ze groeit uit tot een superster, en wordt verliefd op de aantrekkelijke beroepsgokker Nick Arnstein en trouwt met hem. Het geluk is echter niet met Nick en hij raakt betrokken bij een duistere deal. Uiteindelijk wordt hij veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf, maar Fanny weigert zich van hem te laten scheiden, ondanks de zeer negatieve publiciteit rond het schandaal. Zal liefde overwinnen? Gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van Fanny Brice, die met haar komische bokkensprongen en haar zangtalent de harten van het publiek wist te stelen. Barbra Streisand maakte haar Oscarwinnende debuut in deze film, waarin zij even onweerstaanbaar is als musicalster Fanny Brice. Één van de liedjes uit de musical en film 'Second hand Rose' werd een hitje voor Barbra Streisand. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/funny-girl

Overmorgen | 09:05 3voor12 presenteert...

Aflevering 9 van 26 - Joost - VPRO Programma met aandacht voor de betere popmuziek.

 Meer

Muziek gemist

Eerder Vandaag | 06:15 BuitenSpelen

Aflevering 2 van 7 - VPRO Gitarist Marzio Scholtens soloalbum We Never Left Town staat vol met gewaagde thema's, vervreemdende melodieën en onverwachte akkoorden. Heel relaxte muziek met een sfeer van warme zomermiddagen op de veranda en uitzicht over eindeloze prairies. Ook op het parkeerdek van het VPRO-gebouw roept Scholten filmische sferen op. Van het album speelt Scholten Taking Down Our Flags en Heartland. Arp Frique is het muzikale vehikel van Niels Nieuborg, met een dansbare cocktail van afrobeat, disco en funk. In deze sessie speelt Arp Frique twee nummers: African Reggae Disco (met Ronald Snijders op fluit) en Curpin Sabe (met Americo Brito op zang).