Motorcross

Motorcross op tv

Beelden van de races in het wereldkampioenschap motorcross zijn op tv te zien in de uitzendingen van NOS Studio Sport, in samenvatting en soms live op tv of via de website van de NOS. Uitgebreide samenvattingen zijn te zien op RTL 7 in het programma RTL GP: MXGP.

Eurosport doet regelmatig rechtstreeks verslag van de wereldkampioenschappen motorcross op tv. Deze registraties zijn niet altijd op een van de Eurosport-kanalen te zien, maar worden vaak wel aangeboden via de Eurosport Player-app en -website.

WK motorcross

Het wereldkampioenschap motorcross bestaat uit twee verschillende categorieën: de MXGP-klasse en de MX2-klasse. De MXGP-klasse is de grootste klasse in de motorcross, met de zwaarste motoren, de beste rijders en de meeste aandacht. De meeste MXGP-coureurs hebben eerst ervaring opgedaan in de MX2-klasse, waarin veel talenten worden opgeleid. De MX2-klasse heeft een maximumleeftijd van 23 jaar.

Jeffrey Herlings

De Nederlandse motorcrosser Jeffrey Herlings is de afgelopen jaren drie keer wereldkampioen in de MX2-klasse geworden. Sinds 2017 rijdt hij mee in de koningsklasse, de MXGP.

Motorcross Grand Prix van Nederland

De motorcrossers rijden jaarlijks ook een GP-wedstrijd in het wereldkampioenschap in Nederland. Het TT-circuit van Assen wordt daarvoor omgebouwd door motorcross-parcours. In 2017 vindt de Nederlandse GP plaats op zaterdag 9 en zondag 10 september. Op deze dag worden niet alleen de races in de MXGP en MX2 verreden, maar ook het WK voor veteranen, het EK150 en het WK voor dames staan op het programma.

Een rechtstreeks verslag van de GP van Nederland wordt live op NOS.nl uitgezonden. RTL GP zendt op RTL 7 een uitgebreide samenvatting op tv uit.

Motorcross op tv (overige uitzendingen NL)

Za 18 april 2020 | 17:10 EO Metterdaad

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 38 - Bangladesh: De strijder en de doorzetter 'Alsof een prachtig jongensboek met een fatale klap wordt dichtgeslagen.' Zo omschrijft de succesvolle motorcrosser Sylvan Canrinus uit Bolsward het wedstrijdongeluk dat een eind maakte aan zijn veelbelovende carrière. Sylvan kreeg een dwarslaesie en kwam in een rolstoel terecht. Om te ervaren hoe zijn mindervalide leeftijdsgenoten in Bangladesh hun handicap ervaren, gaat hij mee op een werkvakantie voor jongeren. Ze gaan een centrum bouwen waar mindervalide Bengalen elkaar kunnen helpen en trainen. Daar ontmoet hij Polash, een jonge Bengaal, die in hetzelfde schuitje zit als Sylvan. Kunnen zij iets van elkaar leren?

Zo 19 april 2020 | 12:00 EO Metterdaad

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 38 - Bangladesh: De strijder en de doorzetter 'Alsof een prachtig jongensboek met een fatale klap wordt dichtgeslagen.' Zo omschrijft de succesvolle motorcrosser Sylvan Canrinus uit Bolsward het wedstrijdongeluk dat een eind maakte aan zijn veelbelovende carrière. Sylvan kreeg een dwarslaesie en kwam in een rolstoel terecht. Om te ervaren hoe zijn mindervalide leeftijdsgenoten in Bangladesh hun handicap ervaren, gaat hij mee op een werkvakantie voor jongeren. Ze gaan een centrum bouwen waar mindervalide Bengalen elkaar kunnen helpen en trainen. Daar ontmoet hij Polash, een jonge Bengaal, die in hetzelfde schuitje zit als Sylvan. Kunnen zij iets van elkaar leren?

Motorcross op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 09:55 Crime Scene Investigation

Sheltered Het onderzoek naar de moord op een jeugdige motorcrosser leidt het CSI-team naar een natuurreservaat. Daar stuiten ze op een ondergrondse bunker waar een vermeende seriemoordenaar en zijn dochter zich schuilhouden.

Ma 13 april 2020 | 16:23 Ernst, Bobbie En De Rest

Motorcrosser (Broedseizoen) Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven.

Zo 19 april 2020 | 05:10 Science of Stupid

Seizoen 7 - Aflevering 18 van 20 In deze aflevering leren we wat er misgaat bij een motorcrosswedstrijd, springen op een tafel en een jet vol vloeistof.

Motorcross gemist

Zo 29 september 2019 | 19:00 Het journaal - Sportweekend

29/09/19 - Nieuwsuitzending, Live uitzending, Met vanavond onder andere: Wielrennen: WK voor profs in Yorkshire een uitgebreid wedstrijdverslag, met reacties van alle hoofdrolspelers analyse door Michel Wuyts/Maarten Vangramberen Voetbal:...

Met vanavond onder andere: Wielrennen: WK voor profs in Yorkshire - een uitgebreid wedstrijdverslag, met reacties van alle hoofdrolspelers - analyse door Michel Wuyts/Maarten Vangramberen Voetbal: speeldag 9 in de Jupiler Pro League - een verslag van Anderlecht - Waasland-Beveren + reacties - een reportage over KV Mechelen - Club Brugge en/of STVV - Racing Genk - uit Spanje: een verslag van Atlético Madrid - Real Madrid (o.v.) Atletiek: een verslag van dag 3 op het WK in Doha Formule 1: een verslag van de Grote Prijs van Rusland MX: een verslag van de motorcross der Naties in Assen (Nederland) Kort: - Finale EK volleybal (mannen) - WK rugby Padel: een reportage over de World Tour in Brussel (onder voorbehoud van andere en bijkomende actualiteit)

Zo 31 maart 2019 | 23:15 Andere Tijden Sport: motorcrosser Gerrit Wolsink

31/03/19 - Sportreportage, Op de dag van de Grand Prix van Valkenswaard zendt Andere Tijden Sport een nieuwe aflevering uit over één van Nederlands beroemdste motorcrossers, Gerrit Wolsink. Het gaat vanavond over de sexy jaren...

Op de dag van de Grand Prix van Valkenswaard zendt Andere Tijden Sport een nieuwe aflevering uit over één van Nederlands beroemdste motorcrossers, Gerrit Wolsink. Het gaat vanavond over de sexy jaren van de motorcross. Jeffrey Herlings is de eerste Nederlandse wereldkampioen motorcross in de koningsklasse, maar hij had eigenlijk de tweede moeten zijn. In de jaren zeventig is Gerrit Wolsink, de Vliegende Tandarts, er heel dichtbij. De Nederlander kan in 1976 wereldkampioen worden, maar in de állerlaatste Grand Prix van het seizoen wordt hij dwars gezeten door een Belg, waardoor een andere Belg er met de wereldtitel vandoor gaat. Wolsink vermoedt nog steeds een complot. De Achterhoekse crosser is in die dagen razendpopulair. Niet alleen in Nederland, maar ook in de Verenigde Staten, waar hij liefst vijf keer op rij de Grand Prix wint. Wolsink staat model voor de superhit Oerend Hard van Normaal én voor de spraakmakende film Spetters van Paul Verhoeven. Lees waar en hoe laat je de MXGP in Valkenswaard van dit jaar live kunt zien op gids.tv/3748/mxgp-live-op-tv.

Wo 12 september 2018 | 13:50 RTL Late Night Met Twan Huys: o.a. Jeffrey Herlings

12/09/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Jeffrey Herlings kan wereldkampioen worden in koningsklasse van de motorcross Jeffrey Herlings (23) kan onder het toeziend oog van meer dan 50.000...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jeffrey Herlings kan wereldkampioen worden in koningsklasse van de motorcross Jeffrey Herlings (23) kan onder het toeziend oog van meer dan 50.000 toeschouwers de eerste Nederlandse wereldkampioen ooit worden in de koningsklasse van het motorcross: de MXGP. Herlings maakte vorig jaar zijn overstap van de MX2 (waar hij driemaal wereldkampioen is geworden) naar de koningsklasse: de MXGP. Zijn overstap bij de grote jongens was gelijk succesvol, in zijn debuutjaar werd hij ondanks blessures tweede. Jeffrey Herlings vertelt vanavond in RTL Late Night met Twan Huys over succes, risico's, angst, blessures en de droom om de allerbeste van de aardbol te willen zijn. - Tjitske Reidinga speelt Nederlandse Bridget Jones in Doris De nieuwe film Doris kan wel eens de Nederlandse Bridget Jones worden. De rol is door actrice en schrijfster Roos Ouwehand speciaal voor Tjitske Reidinga geschreven. Reidinga heeft door de jaren heen veel verschillende personages gespeeld, met als één van de bekendste voorbeelden natuurlijk Claire van Kampen in de televisieserie Gooische Vrouwen. In RTL Late Night met Twan Huys spreekt Tjitske Reidinga over sterke vrouwenrollen, Claire van Kampen en hoe dicht de rol van Doris bij haar staat. - Jeffrey Wammes Jeffrey Wammes is een bekende turner, Maurice een Hagenese glazenwasser die van voetbal houdt. Allebei komen ze niet uit de typische gayscene. Hoe is het om homo te zijn in een hetero-wereld?

Wo 12 september 2018 | 00:55 RTL Late Night Met Twan Huys: o.a. Jeffrey Herlings

12/09/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Jeffrey Herlings kan wereldkampioen worden in koningsklasse van de motorcross Jeffrey Herlings (23) kan onder het toeziend oog van meer dan 50.000...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jeffrey Herlings kan wereldkampioen worden in koningsklasse van de motorcross Jeffrey Herlings (23) kan onder het toeziend oog van meer dan 50.000 toeschouwers de eerste Nederlandse wereldkampioen ooit worden in de koningsklasse van het motorcross: de MXGP. Herlings maakte vorig jaar zijn overstap van de MX2 (waar hij driemaal wereldkampioen is geworden) naar de koningsklasse: de MXGP. Zijn overstap bij de grote jongens was gelijk succesvol, in zijn debuutjaar werd hij ondanks blessures tweede. Jeffrey Herlings vertelt vanavond in RTL Late Night met Twan Huys over succes, risico's, angst, blessures en de droom om de allerbeste van de aardbol te willen zijn. - Tjitske Reidinga speelt Nederlandse Bridget Jones in Doris De nieuwe film Doris kan wel eens de Nederlandse Bridget Jones worden. De rol is door actrice en schrijfster Roos Ouwehand speciaal voor Tjitske Reidinga geschreven. Reidinga heeft door de jaren heen veel verschillende personages gespeeld, met als één van de bekendste voorbeelden natuurlijk Claire van Kampen in de televisieserie Gooische Vrouwen. In RTL Late Night met Twan Huys spreekt Tjitske Reidinga over sterke vrouwenrollen, Claire van Kampen en hoe dicht de rol van Doris bij haar staat. - Jeffrey Wammes Jeffrey Wammes is een bekende turner, Maurice een Hagenese glazenwasser die van voetbal houdt. Allebei komen ze niet uit de typische gayscene. Hoe is het om homo te zijn in een hetero-wereld?

Di 11 september 2018 | 22:28 RTL Late Night Met Twan Huys: o.a. Jeffrey Herlings

11/09/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Jeffrey Herlings kan wereldkampioen worden in koningsklasse van de motorcross Jeffrey Herlings (23) kan onder het toeziend oog van meer dan 50.000 toeschouwers...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jeffrey Herlings kan wereldkampioen worden in koningsklasse van de motorcross Jeffrey Herlings (23) kan onder het toeziend oog van meer dan 50.000 toeschouwers de eerste Nederlandse wereldkampioen ooit worden in de koningsklasse van het motorcross: de MXGP. Herlings maakte vorig jaar zijn overstap van de MX2 (waar hij driemaal wereldkampioen is geworden) naar de koningsklasse: de MXGP. Zijn overstap bij de grote jongens was gelijk succesvol, in zijn debuutjaar werd hij ondanks blessures tweede. Jeffrey Herlings vertelt vanavond in RTL Late Night met Twan Huys over succes, risico's, angst, blessures en de droom om de allerbeste van de aardbol te willen zijn. - Tjitske Reidinga speelt Nederlandse Bridget Jones in Doris De nieuwe film Doris kan wel eens de Nederlandse Bridget Jones worden. De rol is door actrice en schrijfster Roos Ouwehand speciaal voor Tjitske Reidinga geschreven. Reidinga heeft door de jaren heen veel verschillende personages gespeeld, met als één van de bekendste voorbeelden natuurlijk Claire van Kampen in de televisieserie Gooische Vrouwen. In RTL Late Night met Twan Huys spreekt Tjitske Reidinga over sterke vrouwenrollen, Claire van Kampen en hoe dicht de rol van Doris bij haar staat. - Jeffrey Wammes Jeffrey Wammes is een bekende turner, Maurice een Hagenese glazenwasser die van voetbal houdt. Allebei komen ze niet uit de typische gayscene. Hoe is het om homo te zijn in een hetero-wereld?

Eerder Vandaag | 10:55 Crime Scene Investigation

Sheltered Het onderzoek naar de moord op een jeugdige motorcrosser leidt het CSI-team naar een natuurreservaat. Daar stuiten ze op een ondergrondse bunker waar een vermeende seriemoordenaar en zijn dochter zich schuilhouden.

Ma 14 oktober 2019 | 00:05 Supersport: WK in Argentinië

Verslag

Zo 13 oktober 2019 | 19:08 Live: Supersport: WK in Argentinië

Live: Verslag

Zo 13 oktober 2019 | 19:00 Live: Supersport: WK in Argentinië

Live: Verslag

Zo 6 oktober 2019 | 15:01 Motocross Of Nations 2019

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Motocrossmagazine. Motocross Of Nations. Terugblik op het belangrijkste motorcross-evenement van het jaar: De Motocross of Nations op het TT Circuit Assen.

Za 5 oktober 2019 | 12:01 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Za 5 oktober 2019 | 11:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Za 5 oktober 2019 | 10:59 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Vr 4 oktober 2019 | 20:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Vr 4 oktober 2019 | 19:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Vr 4 oktober 2019 | 19:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Vr 4 oktober 2019 | 14:26 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Vr 4 oktober 2019 | 13:56 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Vr 4 oktober 2019 | 13:25 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Do 3 oktober 2019 | 22:58 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Do 3 oktober 2019 | 22:28 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Do 3 oktober 2019 | 21:58 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Wo 2 oktober 2019 | 14:36 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Wo 2 oktober 2019 | 14:05 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Wo 2 oktober 2019 | 13:35 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Di 1 oktober 2019 | 17:29 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Di 1 oktober 2019 | 17:25 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Di 1 oktober 2019 | 09:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Di 1 oktober 2019 | 09:29 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Ma 30 september 2019 | 20:44 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Ma 30 september 2019 | 20:14 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Ma 30 september 2019 | 13:59 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Ma 30 september 2019 | 13:28 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Ma 30 september 2019 | 12:59 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Zo 29 september 2019 | 23:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Zo 29 september 2019 | 22:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Zo 29 september 2019 | 21:59 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Zo 29 september 2019 | 18:15 WK (Nederland)

Verslag. Race 3

Zo 29 september 2019 | 17:45 WK (Nederland)

Verslag. Race 2

Zo 29 september 2019 | 17:15 WK (Nederland)

Verslag. Race 1

Zo 29 september 2019 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 33 - Sportmagazine. Met: wielrennen: WK in Harrogate (GB). Wegrit elite mannen (285 km). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer - Formule 1: GP van Rusland. Commentaar: Sammy Neyrinck - Motorcross: MXGP Motorcross of Nations (Nederland). Commentaar: Gert Gommé - Autosport. East Belgian Rally. Commentaar: Gert Gommé.

Wo 11 september 2019 | 07:30 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 11 september 2019 | 07:00 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. Race 1 MX2

Di 10 september 2019 | 21:38 WK (Turkije)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 10 september 2019 | 21:08 WK (Turkije)

Verslag. Race 2 MX2

Di 10 september 2019 | 20:40 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. Race 1 MXGP

Di 10 september 2019 | 20:12 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 8 september 2019 | 15:00 WK (Turkije)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 8 september 2019 | 14:00 Live: WK (Turkije)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 8 september 2019 | 10:00 Live: WK in Afyon (Turkije)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Za 7 september 2019 | 14:35 Motocross Of Nations Historie

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Motocrossmagazine. Een overzicht van de Motorcross of Nations door de jaren heen. De wedstrijd voor landenteams werd voor het eerst gehouden in 1947. In 2019 valt de eer te beurt aan Assen om dit evenement te organiseren.

Zo 1 september 2019 | 14:37 Motocross Of Nations Historie

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Motocrossmagazine. Een overzicht van de Motorcross of Nations door de jaren heen. De wedstrijd voor landenteams werd voor het eerst gehouden in 1947. In 2019 valt de eer te beurt aan Assen om dit evenement te organiseren.

Zo 25 augustus 2019 | 21:14 WK in Uddevalla (Zweden)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 25 augustus 2019 | 20:44 WK in Uddevalla (Zweden)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 25 augustus 2019 | 16:30 WK in Uddevalla (Zweden)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 25 augustus 2019 | 16:00 WK in Uddevalla (Zweden)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 25 augustus 2019 | 15:00 Live: WK in Uddevalla (Zweden)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 25 augustus 2019 | 14:30 WK in Uddevalla (Zweden)

Verslag. Race 1 MXGP

Vr 9 augustus 2019 | 07:02 WK (België)

Verslag. Race 1 MXGP

Do 8 augustus 2019 | 09:57 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 7 augustus 2019 | 23:30 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 7 augustus 2019 | 23:02 WK (België)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 7 augustus 2019 | 12:43 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 7 augustus 2019 | 12:30 WK (België)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 7 augustus 2019 | 12:13 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MX2

Wo 7 augustus 2019 | 11:30 WK (België)

Verslag. Race 1 MX2

Di 6 augustus 2019 | 22:35 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MX2

Di 6 augustus 2019 | 22:01 WK (België)

Verslag. Race 1 MX2

Di 6 augustus 2019 | 19:18 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 6 augustus 2019 | 08:57 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 6 augustus 2019 | 08:30 WK (België)

Verslag. Race 1 MX2

Ma 5 augustus 2019 | 23:31 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 5 augustus 2019 | 22:58 WK (België)

Verslag. Race 1 MX2

Ma 5 augustus 2019 | 22:29 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 5 augustus 2019 | 21:58 WK (België)

Verslag. Race 1 MXGP

Ma 5 augustus 2019 | 12:58 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 5 augustus 2019 | 12:28 WK (België)

Verslag. Race 1 MX2

Ma 5 augustus 2019 | 11:59 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 5 augustus 2019 | 11:29 WK (België)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 4 augustus 2019 | 18:00 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 4 augustus 2019 | 17:30 WK in Lommel (België)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 4 augustus 2019 | 12:00 Live: WK (België)

Live: Verslag. Race 1 MXGP

Zo 4 augustus 2019 | 11:01 Live: WK (België)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Wo 31 juli 2019 | 12:30 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 31 juli 2019 | 11:59 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MX2

Wo 31 juli 2019 | 00:26 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 31 juli 2019 | 00:01 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 29 juli 2019 | 23:30 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 29 juli 2019 | 23:00 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 29 juli 2019 | 19:31 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 29 juli 2019 | 19:01 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 29 juli 2019 | 02:30 Motorcross: WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 29 juli 2019 | 02:30 Motorcross: WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 28 juli 2019 | 21:16 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 28 juli 2019 | 16:00 WK (Tsjechië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 28 juli 2019 | 15:00 Live: WK (Tsjechië)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 28 juli 2019 | 12:00 Live: WK (Tsjechië)

Live: Verslag. Race 1 MXGP

Zo 28 juli 2019 | 11:00 Live: WK in Loket (Tsjechië)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Wo 17 juli 2019 | 19:00 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 16 juli 2019 | 22:59 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 16 juli 2019 | 14:04 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 16 juli 2019 | 13:33 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 15 juli 2019 | 19:44 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 15 juli 2019 | 19:03 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 15 juli 2019 | 15:00 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 15 juli 2019 | 09:56 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 15 juli 2019 | 05:57 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 1 MXGP

Ma 15 juli 2019 | 05:05 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Zo 14 juli 2019 | 08:53 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 14 juli 2019 | 08:00 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 2 MX2

Zo 14 juli 2019 | 06:00 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 1 MXGP

Za 13 juli 2019 | 08:40 Zappsport

Aflevering 36 - Sportprogramma voor kinderen. Battle motorcross. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Di 9 juli 2019 | 10:25 Motorcross: WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 9 juli 2019 | 09:54 Motorcross: WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Di 9 juli 2019 | 08:58 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 8 juli 2019 | 22:20 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 8 juli 2019 | 21:35 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 8 juli 2019 | 05:45 Motorcross: WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 8 juli 2019 | 05:05 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Ma 8 juli 2019 | 05:00 Motorcross: WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 7 juli 2019 | 23:15 Motorcross: WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 7 juli 2019 | 22:45 Motorcross: WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 7 juli 2019 | 19:27 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 7 juli 2019 | 19:00 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 7 juli 2019 | 18:45 Motorcross: WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 7 juli 2019 | 12:30 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 7 juli 2019 | 12:29 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 7 juli 2019 | 12:00 WK (Indonesië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 7 juli 2019 | 08:57 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 7 juli 2019 | 08:01 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 2 MX2

Zo 7 juli 2019 | 06:02 Live: WK (Indonesië)

Live: Verslag. Race 1 MXGP

Zo 23 juni 2019 | 14:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 23 - Sportmagazine. - Gymnastiek. FIT-challenge: teamfinales junioren & senioren. Commentaar: Inge Van Meensel - Wielrennen. Liveverslag van de Elfstedenronde. Commentaar: Renaat Schotte en José De Cauwer - Varia. Een reportage over het bewegingsproject 'Climbing for Life - Passo dello Stelvio'. Commentaar: Bert Pitschon - Autosport. GP F1 van Frankrijk. Commentaar: Sammy Neyrinck - Motorcross. MXGP van Duitsland. Commentaar: Kris Meertens. Presentatie: Ruben Van Gucht.

Vr 21 juni 2019 | 11:15 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Do 20 juni 2019 | 01:30 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 21:33 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 21:03 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MX2

Wo 19 juni 2019 | 20:31 WK in Kegums (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 20:30 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 19:59 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MX2

Wo 19 juni 2019 | 14:32 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 13:31 WK in Kegums (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 13:30 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 13:01 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MX2

Wo 19 juni 2019 | 05:30 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 00:03 WK in Kegums (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 19 juni 2019 | 00:00 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Di 18 juni 2019 | 18:36 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 18 juni 2019 | 18:06 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MX2

Di 18 juni 2019 | 17:30 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Di 18 juni 2019 | 17:04 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MX2

Di 18 juni 2019 | 11:30 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Di 18 juni 2019 | 03:30 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Ma 17 juni 2019 | 16:00 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Ma 17 juni 2019 | 15:59 WK in Kegums (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Ma 17 juni 2019 | 15:29 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 17 juni 2019 | 15:00 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MX2

Ma 17 juni 2019 | 08:45 WK (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 16 juni 2019 | 23:29 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 16 juni 2019 | 23:02 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 16 juni 2019 | 18:30 WK (Letland)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 16 juni 2019 | 18:00 WK in Kegums (Letland)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 16 juni 2019 | 14:00 Live: WK (Letland)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 9 juni 2019 | 21:00 WK (Rusland)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 9 juni 2019 | 20:31 WK (Rusland)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 9 juni 2019 | 20:02 WK (Rusland)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 9 juni 2019 | 20:00 WK (Rusland)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 9 juni 2019 | 20:00 WK (Rusland)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 9 juni 2019 | 19:33 WK (Rusland)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 9 juni 2019 | 19:30 WK (Rusland)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 26 mei 2019 | 20:00 WK in Saint Jean d'Angely (Frankrijk)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 19 mei 2019 | 11:30 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 19 mei 2019 | 11:00 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MX2

Wo 15 mei 2019 | 15:30 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 15 mei 2019 | 15:03 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MX2

Di 14 mei 2019 | 13:50 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 13 mei 2019 | 12:06 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 12 mei 2019 | 18:00 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 12 mei 2019 | 17:30 WK in Mantova (Italië)

Verslag. Race 2 MX2

Za 11 mei 2019 | 08:55 Zappsport

Aflevering 36 - Sportprogramma voor kinderen. Battle motorcross. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Ma 8 april 2019 | 02:28 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Za 6 april 2019 | 01:01 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Vr 5 april 2019 | 14:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MXGP

Vr 5 april 2019 | 14:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Vr 5 april 2019 | 13:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Vr 5 april 2019 | 13:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Vr 5 april 2019 | 10:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Vr 5 april 2019 | 09:31 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MXGP

Vr 5 april 2019 | 09:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Do 4 april 2019 | 22:44 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MXGP

Do 4 april 2019 | 22:02 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Do 4 april 2019 | 19:36 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MXGP

Do 4 april 2019 | 19:02 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Do 4 april 2019 | 18:32 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Do 4 april 2019 | 18:02 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Do 4 april 2019 | 11:45 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 3 april 2019 | 17:26 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MXGP

Wo 3 april 2019 | 17:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Wo 3 april 2019 | 16:30 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Wo 3 april 2019 | 16:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Di 2 april 2019 | 14:26 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 2 april 2019 | 14:00 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Di 2 april 2019 | 13:29 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Di 2 april 2019 | 12:58 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Di 2 april 2019 | 00:09 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 1 april 2019 | 11:01 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Ma 1 april 2019 | 10:31 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 31 maart 2019 | 23:31 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 23:05 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 31 maart 2019 | 23:02 WK (Nederland)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 31 maart 2019 | 21:33 Motorcross: WK in Nederland

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 21:02 Motorcross: WK in Nederland

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 19:16 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 18:34 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 31 maart 2019 | 15:01 Live: WK (Nederland)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 14:01 WK (Nederland)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 31 maart 2019 | 13:33 Live: WK (Nederland)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Zo 31 maart 2019 | 12:06 Live: WK (Nederland)

Live: Verslag. Race 1 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 11:06 Live: WK (Nederland)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Zo 31 maart 2019 | 10:32 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 10:04 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 31 maart 2019 | 03:30 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 03:30 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 03:30 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 31 maart 2019 | 03:00 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 31 maart 2019 | 03:00 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 31 maart 2019 | 03:00 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MX2

Za 30 maart 2019 | 16:31 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MXGP

Za 30 maart 2019 | 16:00 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MX2

Za 30 maart 2019 | 15:29 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MXGP

Za 30 maart 2019 | 14:56 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MX2

Do 28 maart 2019 | 10:30 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MX2

Di 26 maart 2019 | 14:56 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MXGP

Di 26 maart 2019 | 14:25 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MX2

Ma 25 maart 2019 | 16:56 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MX2

Ma 25 maart 2019 | 14:30 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 25 maart 2019 | 13:29 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MXGP

Ma 25 maart 2019 | 12:55 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 24 maart 2019 | 21:05 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 24 maart 2019 | 16:05 Live: WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 24 maart 2019 | 15:05 Live: WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Live: Verslag. Race 2 MX2

Zo 24 maart 2019 | 14:29 WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Verslag. Race 1 MX2

Zo 24 maart 2019 | 13:05 Live: WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Live: Verslag. Race 1 MXGP

Zo 24 maart 2019 | 12:05 Live: WK in Matterley Basin (Groot-Brittannië)

Live: Verslag. Race 1 MX2

Za 9 maart 2019 | 00:29 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Do 7 maart 2019 | 21:30 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MXGP

Do 7 maart 2019 | 20:55 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Wo 6 maart 2019 | 20:34 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Di 5 maart 2019 | 16:30 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 5 maart 2019 | 09:38 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 4 maart 2019 | 22:33 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 4 maart 2019 | 18:01 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Ma 4 maart 2019 | 14:30 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MXGP

Ma 4 maart 2019 | 14:00 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 3 maart 2019 | 21:45 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MXGP

Zo 3 maart 2019 | 21:02 WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 2 MX2

Zo 3 maart 2019 | 19:00 Live: WK in Neuquén (Argentinië)

Live verslag van de tweede manche van de MXGP van Patagonië, Argentinië. De eerste manche is vanaf 17:00 uur te zien op Eurosport 2. Bekijk de MXGP-kalender van dit seizoen op gids.tv/3747/kalender-mxgp-2019.

Zo 3 maart 2019 | 18:00 Live: WK in Neuquén (Argentinië)

Live: Verslag. Race 2 MX2

Zo 3 maart 2019 | 17:00 WK in Neuquén (Argentinië)

Live verslag van de eerste manche van de MXGP van Patagonië, Argentinië. De tweede manche is vanaf 20:00 uur te zien op Eurosport 2. Lees meer over deze MXGP op gids.tv/3748/mxgp-in-patagonie-argentinie. Bekijk de MXGP-kalender van dit seizoen op gids.tv/3747/kalender-mxgp-2019.

Zo 3 maart 2019 | 16:00 Live: WK in Neuquén (Argentinië)

Verslag. Race 1 MX2

Vr 26 oktober 2018 | 14:23 Supersport: WK in Argentinië

Verslag

Vr 26 oktober 2018 | 10:30 Night of the Jumps (China)

Verslag

Do 25 oktober 2018 | 21:57 Night of the Jumps (China)

Verslag

Wo 24 oktober 2018 | 16:01 Night of the Jumps (China)

Verslag

Ma 22 oktober 2018 | 04:30 WK in Argentinië

Verslag

Za 20 oktober 2018 | 17:00 WK in Argentinië

Verslag

Za 20 oktober 2018 | 15:59 Motocross Of Nations

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Za 20 oktober 2018 | 12:35 WK in Argentinië

Verslag

Vr 19 oktober 2018 | 19:00 WK in Argentinië

Verslag

Vr 19 oktober 2018 | 14:00 WK in Argentinië

Verslag

Do 18 oktober 2018 | 19:04 WK in Argentinië

Verslag

Do 18 oktober 2018 | 02:00 Supersport: WK in Argentinië

Verslag

Di 16 oktober 2018 | 12:00 Supersport: WK in Argentinië

Verslag

Di 16 oktober 2018 | 00:02 WK in Argentinië

Verslag

Ma 15 oktober 2018 | 09:33 WK in Argentinië

Verslag

Ma 15 oktober 2018 | 00:30 Supersport: WK in Argentinië

Verslag

Zo 14 oktober 2018 | 19:30 Live: Supersport: WK in Argentinië

Live: Verslag

Zo 14 oktober 2018 | 15:57 Motocross Of Nations

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Za 13 oktober 2018 | 16:00 Motocross - Italië

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross. Italië

Zo 7 oktober 2018 | 23:40 Sporza: WK Motorcross

Verslag. Samenvatting van de Motorcross der Naties in Buchanan, Michigan (VS). Commentaar: Kris Meertens.

Zo 7 oktober 2018 | 23:40 Sporza: WK Motorcross

Verslag. Samenvatting van de Motorcross der Naties in Buchanan, Michigan (VS). Commentaar: Kris Meertens.

Zo 7 oktober 2018 | 16:01 Motocross - Italië

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross. Italië

Zo 7 oktober 2018 | 16:01 Motocross - Italië

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross. Italië

Zo 7 oktober 2018 | 16:00 Motocross - Amerika

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross. Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross. Over de hele wereld nemen de coureurs het op onverhard terrein tegen elkaar op.

Za 29 september 2018 | 15:30 Motocross - Assen

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Zo 23 september 2018 | 15:30 Motocross - Assen

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Za 15 september 2018 | 16:31 Motocross

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Zo 9 september 2018 | 16:29 Motocross

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Za 8 september 2018 | 16:30 Motocross

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Do 6 september 2018 | 23:37 Rollerball IMDb: 3

06/09/18 - IMDB * 3 - Actiefilm, Amerikaanse actiefilm. IJshockeyspeler en fervent liefhebber van extreme sporten Jonathan Cross wordt door een oude vriend gerekruteerd om in Kazachstan 'rollerball' te spelen, een buitengewoon gewelddadige kruising tussen ijshockey, rolschaatsen en motorcross. Cross blijkt aanleg te hebben voor deze nieuwe sport en hij maakt zich op korte tijd bijzonder populair. Dan ontdekt hij echter dat Alexis Petrovich, de bedenker en tevens producer van het televisiefenomeen, de kijkcijfers van de show...

Amerikaanse actiefilm. IJshockeyspeler en fervent liefhebber van extreme sporten Jonathan Cross wordt door een oude vriend gerekruteerd om in Kazachstan 'rollerball' te spelen, een buitengewoon gewelddadige kruising tussen ijshockey, rolschaatsen en motorcross. Cross blijkt aanleg te hebben voor deze nieuwe sport en hij maakt zich op korte tijd bijzonder populair. Dan ontdekt hij echter dat Alexis Petrovich, de bedenker en tevens producer van het televisiefenomeen, de kijkcijfers van de show probeert op te krikken door met opzet levensgevaarlijke ongevallen uit te lokken.

Di 4 september 2018 | 23:31 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 4 september 2018 | 23:30 WK (Turkije)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 4 september 2018 | 23:02 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. MX2 - Race 2

Di 4 september 2018 | 23:00 WK (Turkije)

Verslag. MX2 - Race 2

Di 4 september 2018 | 16:00 WK (Turkije)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 4 september 2018 | 16:00 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. Race 2 MXGP

Di 4 september 2018 | 10:25 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. MX2 - Race 2

Zo 2 september 2018 | 16:34 Motocross

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Verslag van het officiële wereldkampioenschap Motocross

Zo 2 september 2018 | 13:04 Live: WK in Afyon (Turkije)

Live: Verslag. Race 2 MXGP

Zo 2 september 2018 | 12:04 Live: WK in Afyon (Turkije)

Live: Verslag. MX2 - Race 2

Zo 2 september 2018 | 11:33 WK in Afyon (Turkije)

Verslag. Race 1 MXGP

Zo 2 september 2018 | 09:01 Live: WK in Afyon (Turkije)

Live: Verslag. MX2 - 1ste Race

 Meer