Je vindt hier de programma's van Morrison op tv We hebben de volgende programma's voor Morrison The A-Team: Actieserie, Seizoen 5 Aflevering 1 Amerikaanse actieserie. Dishpan Man. Het A Team wordt gechanteerd door de. The A-Team: Actieserie, Seizoen 5 Aflevering 2 Amerikaanse actieserie. Trial by Fire. Het A Team wordt aangeklaagd voor de dood van. Superfly: IMDB * 5.0 - Actiethriller, Youngblood Priest is een drugsdealer die er aan zit te denken om te stoppen met de hele handel. Hij probeert nog één grote slag te slaan. De vraag is echter of hem dat wel wordt gegund. Want Priest kent nogal wat. Vera: Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the murder of a. House: Morgen - Dramaserie, Seizoen 5 Aflevering 10 Amerikaanse ziekenhuisserie. Let Them Eat Cake. Tijdens de opnames van een. A Touch of Frost: Morgen - Herhaling. An unidentified corpse is dragged out of a river, the only clue to its identity being a driving. House: Overmorgen - Dramaserie, Seizoen 5 Aflevering 11 Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een. House: 24/07 - Dramaserie, Seizoen 5 Aflevering 12 Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de. Vera: 25/07 - Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When the body of 18 year old Mia Hinkin. House: 25/07 - Dramaserie, Seizoen 5 Aflevering 13 Amerikaanse ziekenhuisserie. Big Baby. Dr. Cuddy heeft moeite om een band.

Morrison op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Dishpan Man. Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen. Josh Curtis en kolonel Morrison helpen hem, maar een van hen verraadt Stockwell.

Vandaag | 18:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Trial by Fire. Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.

Morgen | 23:02 House

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Let Them Eat Cake. Tijdens de opnames van een infomercial over natuurlijk en gezond fit worden, stort fitnessgoeroe Emmy in. Dr. Taub ontfemt zich over haar, aangezien de andere teamleden andere zaken aan hun hoofd hebben. Zo begint Thirteen aan de klinische proeven voor de ziekte van Huntington onder leiding van Dr. Foreman. Ze heeft het echter moeilijk om de confrontatie met andere Huntington-patiënten aan te gaan. Dr. House is dan weer druk bezig met het boycotten van de renovaties van Dr. Cuddy's bureau.

Overmorgen | 22:40 House

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een schooloptreden valt de gepeste, zestienjarige Natalie onverklaarbaar flauw. Dr. Cuddy en Dr. Kutner voelen zich, elk voor hun eigen redenen, persoonlijk aangesproken en doen er alles aan om het onderzoek tot een goed einde te brengen. De spanning tussen Dr. House en Dr. Cuddy is echter nog steeds te snijden, wat zich afzet op het humeur van Dr. House. Dr. Wilson daagt hem dan ook uit om, omwille van het aankomende kerstfeest, voor één keer eens aardig te zijn tegen zijn patiënten. Ondertussen tikt Thirteen Dr. Foreman op de vingers over zijn omgang met de andere Huntingtonpatiënten tijdens de klinische proeven.

Wo 24 juli 2019 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de financiële zaken van Dr. House. In ruil vraagt zij Dr. House om de toestand van patiënt Jeff onder de loep te nemen. Jeff heeft voortdurend ondraaglijke pijn en probeerde meermaals zelfmoord te plegen. Dr. House kan hiervan meespreken, zelf lijdt hij ook onder de onophoudelijke pijn in zijn been. De pijn verlichten door een bad te nemen is echter geen optie: de waterleiding in zijn huis is stuk. Bovendien kan hij niet rekenen op de hulp van Dr. Cuddy: het combineren van haar job met het pleegmoederschap blijkt moeilijker dan verwacht. Ondertussen probeert Thirteen Dr. Foreman te ontwijken, maar die geeft niet zo gemakkelijk op en tracht haar te overhalen om samen iets te gaan eten.

Do 25 juli 2019 | 22:40 House

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Big Baby. Dr. Cuddy heeft moeite om een band met haar pleegbaby op te bouwen en besluit meer tijd met haar door te brengen. Cameron neemt wat dagelijkse taken van haar over, waaronder House in het oog houden. Meteen ontstaat er een kat-en-muisspelletje tussen House en Cameron. Dat komt echter niet ten goede van kinderverzorgster Sarah, die plots bloed begon te spuwen en flauwviel in haar klas. Ondertussen worstelt Foreman met een ethisch dilemma: hij wil Thirteen helpen, maar zo zou hij dan wel de resultaten van de klinische proeven vertekenen.

Vr 26 juli 2019 | 23:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Greater Good. De beroemde ex-kankeronderzoekster Dana Miller wordt opgenomen in het Princeton Hospital. Ze gaf haar levensreddende job op om haar eigen geluk na te kunnen streven. Dat zet Dr. Taub en Dr. Wilson aan het denken. Terwijl Dr. House de oorzaak van Dana's ernstige inwendige bloedingen probeert te achterhalen, ondervindt hij weerstand van de op wraak beluste Dr. Cuddy. Bovendien moet hij met een gehalveerd team werken, want Dr. Foremans goedbedoelde beslissing heeft desastreuze gevolgen voor Thirteen.

Zo 28 juli 2019 | 16:35 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Trial by Fire. Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.

Ma 29 juli 2019 | 23:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unfaithful. House stelt Foreman en Thirteen een ultimatum: of één van hen neemt ontslag, of ze beëindigen hun relatie. In afwachting van hun beslissing besluit hij een blik te werpen op een onderzoek dat snel afgehandeld kan worden. Pastoor Danny wordt met hallucinaties in het ziekenhuis opgenomen. Wanneer diens teen plots afsterft, beseft het doktersteam dat er meer aan de hand is. Dr. Taub gaat ervan uit dat de complicaties te maken hebben met de veelbesproken reputatie van de patiënt. In het verleden werd hij immers beschuldigd van pedofilie. Tussen de onderzoeken door spelen House en Cuddy een schizofreen spelletje met als inzet een uitnodiging tot de Joodse naamceremonie van baby Rachel.

Di 30 juli 2019 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Softer Side. Tiener Jackson werd geboren met een genetische afwijking, waardoor hij zowel vrouwelijke als mannelijke cellen heeft. Als hij na een basketbalwedstrijd ineenzakt, brengen zijn ouders hem onmiddellijk naar het Princetonziekenhuis. Ze vragen wel aan het doktersteam diens interseksualiteit te verzwijgen. Terwijl Thirteen het hier moeilijk mee heeft, gaat House overal gewillig mee akkoord. Hij is zowaar in een goed humeur, wat Wilson en Cuddy achterdochtig maakt. Foreman en Thirteen vinden het vreemd dat Taub en Kutner er eerder dan House achter komen dat ze nog steeds een relatie hebben.

Wo 31 juli 2019 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Social Contract. Op een belangrijk zakendiner begint Nick Greenwald plots ongewild zijn diepste gedachten te delen met zijn tafelgenoten. Dit blijkt echter slechts één symptoom te zijn. Dr. House en zijn team kunnen de zoektocht naar de onderliggende oorzaak beginnen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, aangezien Nick altijd meteen zegt wat in hem opkomt. Vooral zijn gezin lijdt zwaar onder zijn kwetsende, en vaak ook beledigende, waarheden. In een poging om iets te verbergen voor House, neemt Wilson het daarentegen minder nauw met de waarheid. Deze haalt dan ook alles uit de kast om te weten te komen wat er met zijn beste vriend aan de hand is.

Do 1 augustus 2019 | 22:40 House

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Here Kitty. Zwarte kat Debbie slaapt enkel bij stervende mensen. Wanneer de kat bij verpleegster Morgan komt slapen, gelooft die dat ook haar laatste uren geslagen zijn. Voor Houses ogen veinst ze een aanval. Aangezien House is geïntrigeerd door het mysterie van de doodskat, besluit hij Morgan op te nemen in het ziekenhuis. Dit ondanks Cuddy's vraag Morgan zo snel mogelijk te ontslaan. Terwijl House voluit experimenteert met de kat en Kutners bijgeloof, wordt Morgan echter echt ziek. Taub worstelt met financiële problemen. Hij hoopt dat een oude schoolkennis hem misschien een kans kan geven om opnieuw een succesvol leven op te bouwen.

Vr 2 augustus 2019 | 22:40 House

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Locked In. Lee kan zijn lichaam niet meer bewegen, enkel zijn ogen functioneren nog. Vanuit zijn ziekenhuisbed ontdekt hij dat hij met zijn fiets tegen een open autoportier knalde en hersendood werd verklaard. Daar is dr. House, die toevallig in het bed naast Lee terecht kwam na een motorongeluk, het echter niet mee eens. Het lock-in-syndroom lijkt hem meer waarschijnlijk. Om zijn gelijk te bewijzen, laat hij Lee bij wijze van communicatie knipperen met zijn ogen en zet hij zijn doktersteam aan de slag om de mogelijke oorzaak van zijn hersenschade te achterhalen. Vooral Taub zal zijn best moeten doen: House dreigt hem immers te ontslaan wegens een gebrek aan motivatie. Ondertussen probeert Wilson uit te vissen waarom House in het geheim met zijn motor naar New York was gereden.

 Meer

Morrison op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:05 Superfly IMDb: 5.0

IMDB * 5.0 - Actiethriller, Youngblood Priest is een drugsdealer die er aan zit te denken om te stoppen met de hele handel. Hij probeert nog één grote slag te slaan. De vraag is echter of hem dat wel wordt gegund. Want Priest kent nogal wat ...

Youngblood Priest is een drugsdealer die er aan zit te denken om te stoppen met de hele handel. Hij probeert nog één grote slag te slaan. De vraag is echter of hem dat wel wordt gegund. Want Priest kent nogal wat criminele duistere types. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/superfly

Morgen | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the murder of a promising journalism student, who falls to his death in suspicious circumstances. With no eyewitnesses and no immediate leads, Vera turns to friends and family to glean all she can about Jamie, and to discover who might have wanted him dead. Could his investigative journalism be responsible for making serious enemies? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Overmorgen | 01:05 A Touch of Frost

Herhaling. An unidentified corpse is dragged out of a river, the only clue to its identity being a driving licence found on the body. But Frost is intrigued to discover that the owner of the licence is alive and has no connection with the dead man. Meanwhile the star player of Denton Athletic collapses at a press conference. With David Jason, Bruce Alexander, Lindy Whiteford, Larry Lamb, and Jon Morrison.(1995)

Do 25 juli 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When the body of 18-year-old Mia Hinkin is discovered buried on the moors, DCI Vera Stanhope is forced to delve into the life and the secrets of the victim. Vera has to deliver the terrible news of her death to her family. Mia had left home against their wishes to attend the Eastbury music festival. Vera must retrace the vulnerable young woman's footsteps from her isolated rural life and into a dark and tangled web of deceit to track down her killer. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Za 3 augustus 2019 | 15:35 Vera

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Little Lazarus. Een elfjarige jongen is de enige getuige van de moord op zijn moeder. Tijdens zijn vlucht zakt hij door het ijs en dreigt te verdrinken. Inspecteur Vera Stanhope is snel ter plaatse en slaagt er met veel moeite in de jongen te redden. Vera is niet erg handig in de omgang met kinderen, maar voelt zich nu wel verantwoordelijk voor de jongen. Tegelijk moet ze de moord op zijn moeder onderzoeken: een verhaal van macht, geld en moederliefde. Geleidelijk beseft ze dat de sleutel voor de oplossing van de misdaad diep in het geheugen van het kind ligt.

Morrison gemist

Wo 12 juni 2019 | 15:20 Pauw: o.a. Johan Derksen

12/06 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Johan Derksen Grolloo, in Drenthe, is heilige grond als het gaat om de blues in Nederland. Vanuit dit dorpje leerde Harry Muskee met zijn band Cuby +...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Johan Derksen Grolloo, in Drenthe, is heilige grond als het gaat om de blues in Nederland. Vanuit dit dorpje leerde Harry Muskee met zijn band Cuby + Blizzards de Hollanders wat the blues nou eigenlijk is. Het is niet toevallig ook de woonplaats van Johan Derksen, die nu zo ongeveer in zijn achtertuin het belangrijkste bluesfestival van Nederland organiseert. De vierde editie van Holland International Blues Festival (14 en 15 juni) kent grote namen als Van Morrison, ZZ Top en Jonny Lang. Maar ook jonger talent, als St. Paul & The Broken Bones en Gary Clark junior. Johan Derksen, die op diverse regionale zenders te horen is met muziekprogramma’s, schuift vanavond aan over zijn festivalkindje, en zijn grote held Van Morrison. - Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks Vanmiddag begint dan eindelijk ook voor het Nederlands vrouwenvoetbalelftal het WK voetbal in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman neemt het in Le Havre op tegen Nieuw-Zeeland (aftrap 15.00 uur). Hoe zijn de Leeuwinnen van start gegaan? Dat bespreken we met oud-international Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks. - Lisa Westerveld, Paul Weustink en Peer van der Helm Nadat het verhaal over de zelfgekozen dood van 17-jarige Noa Pothoven de wereld over ging, laait het debat over jeugdzorg weer op in Nederland. Paul Weustink is bang dat zijn dochter de volgende is. Samen met psycholoog Peer van der Helm en GroenLinks kamerlid Lisa Westerveld luidt hij de noodklok. Er moet dringend iets veranderen in ons jeugdzorg systeem. - Peter Kee Vanavond bij Pauw politiek redacteur Peter Kee over Geert Wilders, die een parlementaire enquête wil naar de rol van voormalig minister Opstelten bij zijn strafproces over zijn ‘minder-Marokkanen’-uitspraken. De PVV-leider is ervan overtuigd dat de toenmalig minister van Justitie heeft aangestuurd op vervolging.

Wo 12 juni 2019 | 00:25 Pauw: o.a. Johan Derksen

12/06 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Johan Derksen Grolloo, in Drenthe, is heilige grond als het gaat om de blues in Nederland. Vanuit dit dorpje leerde Harry Muskee met zijn band Cuby +...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Johan Derksen Grolloo, in Drenthe, is heilige grond als het gaat om de blues in Nederland. Vanuit dit dorpje leerde Harry Muskee met zijn band Cuby + Blizzards de Hollanders wat the blues nou eigenlijk is. Het is niet toevallig ook de woonplaats van Johan Derksen, die nu zo ongeveer in zijn achtertuin het belangrijkste bluesfestival van Nederland organiseert. De vierde editie van Holland International Blues Festival (14 en 15 juni) kent grote namen als Van Morrison, ZZ Top en Jonny Lang. Maar ook jonger talent, als St. Paul & The Broken Bones en Gary Clark junior. Johan Derksen, die op diverse regionale zenders te horen is met muziekprogramma’s, schuift vanavond aan over zijn festivalkindje, en zijn grote held Van Morrison. - Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks Vanmiddag begint dan eindelijk ook voor het Nederlands vrouwenvoetbalelftal het WK voetbal in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman neemt het in Le Havre op tegen Nieuw-Zeeland (aftrap 15.00 uur). Hoe zijn de Leeuwinnen van start gegaan? Dat bespreken we met oud-international Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks. - Lisa Westerveld, Paul Weustink en Peer van der Helm Nadat het verhaal over de zelfgekozen dood van 17-jarige Noa Pothoven de wereld over ging, laait het debat over jeugdzorg weer op in Nederland. Paul Weustink is bang dat zijn dochter de volgende is. Samen met psycholoog Peer van der Helm en GroenLinks kamerlid Lisa Westerveld luidt hij de noodklok. Er moet dringend iets veranderen in ons jeugdzorg systeem. - Peter Kee Vanavond bij Pauw politiek redacteur Peter Kee over Geert Wilders, die een parlementaire enquête wil naar de rol van voormalig minister Opstelten bij zijn strafproces over zijn ‘minder-Marokkanen’-uitspraken. De PVV-leider is ervan overtuigd dat de toenmalig minister van Justitie heeft aangestuurd op vervolging.

Di 11 juni 2019 | 23:30 Pauw: o.a. Johan Derksen

11/06 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Johan Derksen Grolloo, in Drenthe, is heilige grond als het gaat om de blues in Nederland. Vanuit dit dorpje leerde Harry Muskee met zijn band Cuby +...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Johan Derksen Grolloo, in Drenthe, is heilige grond als het gaat om de blues in Nederland. Vanuit dit dorpje leerde Harry Muskee met zijn band Cuby + Blizzards de Hollanders wat the blues nou eigenlijk is. Het is niet toevallig ook de woonplaats van Johan Derksen, die nu zo ongeveer in zijn achtertuin het belangrijkste bluesfestival van Nederland organiseert. De vierde editie van Holland International Blues Festival (14 en 15 juni) kent grote namen als Van Morrison, ZZ Top en Jonny Lang. Maar ook jonger talent, als St. Paul & The Broken Bones en Gary Clark junior. Johan Derksen, die op diverse regionale zenders te horen is met muziekprogramma’s, schuift vanavond aan over zijn festivalkindje, en zijn grote held Van Morrison. - Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks Vanmiddag begint dan eindelijk ook voor het Nederlands vrouwenvoetbalelftal het WK voetbal in Frankrijk. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman neemt het in Le Havre op tegen Nieuw-Zeeland (aftrap 15.00 uur). Hoe zijn de Leeuwinnen van start gegaan? Dat bespreken we met oud-international Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks. - Lisa Westerveld, Paul Weustink en Peer van der Helm Nadat het verhaal over de zelfgekozen dood van 17-jarige Noa Pothoven de wereld over ging, laait het debat over jeugdzorg weer op in Nederland. Paul Weustink is bang dat zijn dochter de volgende is. Samen met psycholoog Peer van der Helm en GroenLinks kamerlid Lisa Westerveld luidt hij de noodklok. Er moet dringend iets veranderen in ons jeugdzorg systeem. - Peter Kee Vanavond bij Pauw politiek redacteur Peter Kee over Geert Wilders, die een parlementaire enquête wil naar de rol van voormalig minister Opstelten bij zijn strafproces over zijn ‘minder-Marokkanen’-uitspraken. De PVV-leider is ervan overtuigd dat de toenmalig minister van Justitie heeft aangestuurd op vervolging.

Vr 10 mei 2019 | 21:20 Start: Three Wives, One Husband IMDb: 6.5

10/05 - IMDB * 6.5 - Reality-show, Vanavond start de vierdelige Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap. De afleveringen zijn elke vrijdag rond 21:15 uur te zien op NPO 3. Enoch Foster heeft al zestien...

Vanavond start de vierdelige Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap. De afleveringen zijn elke vrijdag rond 21:15 uur te zien op NPO 3. Enoch Foster heeft al zestien kinderen en zegt: "Relaties zijn mijn religie." Hij is één van de invloedrijkste mannen in de gemeenschap en zijn twee echtgenotes, Catrina en Lillian, zijn dol op hem én op elkaar. Iedereen op de ranch noemt de Fosters een schoolvoorbeeld van een geslaagd polygaam huwelijk, mensen bij wie alles vanzelf lijkt te gaan. Ze krijgen gezinsuitbreiding: baby nummer zeventien zit er ieder moment aan te komen. Tegelijkertijd legt Enoch het aan met een mogelijke derde echtgenote, de 25-jarige kinderjuf Lydia Rose. Het huwelijk is voor mormonen de hoogste verbintenis: niet alleen een kwestie van opperste trouw in dit leven, maar een zielsverbond voor de eeuwigheid. Terwijl Enoch zich opmaakt om Lydia ten huwelijk te vragen, begint zij te twijfelen. En die onzekerheid verstoort de rust in huize Foster. Buurman Abel Morrison weet als geen ander welke problemen een derde vrouw met zich mee kan brengen. Het kost zijn nieuwe vrouw Marina grote moeite om haar jaloezie te beteugelen en te geloven dat hij werkelijk evenveel van haar houdt als van zijn twee andere echtgenotes.

Ma 11 maart 2019 | 22:31 House: start seizoen 1 IMDb: 8.7

11/03 - IMDB * 8.7 - Dramaserie, Vanaf vanavond wordt het allereerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie House opnieuw uitgezonden op RTL 8. Elke werkdag is er rond 22:30 uur een aflevering te zien. De Amerikaanse dramaserie House...

Vanaf vanavond wordt het allereerste seizoen van de Amerikaanse dramaserie House opnieuw uitgezonden op RTL 8. Elke werkdag is er rond 22:30 uur een aflevering te zien. De Amerikaanse dramaserie House gaat over de controversiële, geniale dokter Gregory House. Vanwege zijn cynische, starre houding botst hij voortdurend met zijn collega's en patiënten. Hij dwingt respect af door samen met zijn team ingewikkelde medische vraagstukken op te lossen en levens te redden. In de eerste aflevering slaat de 29-jarige kleuterjuf Rebecca plots wartaal uit. De kindjes in haar klas vinden het gebrabbel grappig, tot de juf een aanval krijgt. Rebecca wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze terechtkomt op de afdeling diagnostiek van de briljante dokter Gregory House. Hij geniet een uitstekende reputatie omdat hij de meest ingewikkelde medische vraagstukken kan oplossen, ware het niet dat hij beroerd wordt van patiënten en nauwelijks consultaties houdt. Rebecca kan hij echter niet weigeren, want zij is het nichtje van zijn medewerker James Wilson. Er bestaat geen twijfel over dat de jonge vrouw een hersenletsel heeft, maar op de scans is er geen tumor te zien en ze reageert niet op de bestraling.

Vr 25 januari 2019 | 20:35 Nieuw: Vera seizoen 9 IMDb: 7.9

25/01 - IMDB * 7.9 - Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt de Vlaamse zender Eén het nieuwe, negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera uit. De afleveringen zijn binnen twee weken na de première op de Britse televisie te zien. Vera...

Vanaf vanavond zendt de Vlaamse zender Eén het nieuwe, negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera uit. De afleveringen zijn binnen twee weken na de première op de Britse televisie te zien. Vera seizoen 9 bestaat uit vier afleveringen. De komende weken is elke vrijdag om 20:35 uur op België Eén een nieuwe aflevering te zien. Wanneer in de eerste aflevering op een stortplaats het lichaam wordt gevonden van Joanne Caswell, is het inspecteur Vera Stanhope die de moord moet oplossen. Joanne was een veelbelovende studente forensische psychologie, die ondanks de relatieproblemen van haar ouders een perfect leven leek te leiden. Er lijkt dan ook niemand te zijn die haar had willen vermoorden. Tot Vera aan het licht brengt dat Joanne de zaak van een voormalig gevangene aan het onderzoeken was. Het is nu aan haar om het spoor van Joanne te volgen, in de hoop te ontdekken wie een motief had om haar te vermoorden.

Gisteren 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the mysterious death of businessman John Shearwood, found floating in the water under the Gateshead Millennium Bridge when he was supposed to be on a golf trip to Ireland. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2014)

Eergisteren 22:35 Hard Target 2 IMDb: 5.3

Eergisteren - IMDB * 5.3 - Actiethriller, Hard Target 2 is een Amerikaanse thriller en actiefilm uit het jaar 2016. Geregisseerd door de Nederlandse regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter, Redbad en Dead Again in Tombstone) Met onder meer acteurs ...

Hard Target 2 is een Amerikaanse thriller- en actiefilm uit het jaar 2016. Geregisseerd door de Nederlandse regisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter, Redbad en Dead Again in Tombstone) Met onder meer acteurs Scott Adkins en Robert Knepper in de hoofdrol. Deze film gaat over Wes Baylor. Hij is een martial arts fighter en wordt na een gewonnen gevecht uitgenodigd om in Thailand te komen vechten. Daar aangekomen blijkt dit gevecht zo zijn eigen spelregels te hebben. In de jungle wordt Wes vrijgelaten, waarna een 'manhunt' op Wes op touw gezet wordt. Wes zal samen met zijn vrouwelijke collega Sofia zich een weg uit de jungle moeten vechten, terwijl hij op de hielen gezeten wordt door een stel tot de tanden bewapende bad guys. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hard-target-2

Eergisteren 22:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Last Resort. In het Princeton Plainsboro Teaching Hospital zitten de wachtzalen vol en Jason is ten einde raad. Om eindelijk zijn diagnose te krijgen, gijzelt hij Dr. House, Thirteen, een verpleegster en enkele patiënten. Het ziekenhuis wordt ontruimd en een speciale politie-eenheid komt ter plaatse. Onder schot gehouden door Jason heeft Dr. House geen andere keuze dan Jasons eisen in te willigen. Zo brengt hij echter de andere gijzelaars in groot gevaar.

Wo 17 juli 2019 | 22:31 House

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The itch. Een man met ernstige pleinvrees wordt ziek. Hij durft zijn woning niet te verlaten, dus gaat het team op huisbezoek. Wanneer zijn conditie achteruit gaat, bedenkt het team een plan om hem toch naar het ziekenhuis te krijgen. Cameron en Chase werken ondertussen aan hun relatie en House wordt helemaal gek van de jeuk.

Di 16 juli 2019 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy. Een alleenstaande vader heeft last van black-outs en slaapwandelen. Wanneer Thirteen en Dr. Taub hem volgen tijdens een van zijn slaapwandelsessies, blijkt hij onbewust drugs te gaan kopen. De drugs kunnen er echter niet de oorzaak van zijn dat Jerry plots begint bloed te zweten. Ondertussen kijkt Dr. Cuddy uit naar de geboorte van haar baby. De adoptie is echter zeer tegen de zin van Dr. House en hij doet er dan ook alles aan om haar van gedachten te doen veranderen. Hij lijkt daarin te slagen als er plots complicaties opduiken met Bekka, de biologische moeder. Dr. Cuddy wordt voor een hartverscheurende keuze gesteld.

Ma 15 juli 2019 | 22:59 House

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lucky Thirteen. Na een wild feestje krijgt Thirteens onenightstand, Spencer, een aanval in haar appartement. Eenmaal in het ziekenhuis blijkt dat de mix van XTC en alcohol daar niets mee te maken heeft. Dr. House ziet zijn kans schoon om Thirteen te jennen en ontfermt zich over de patiënt. Terwijl Spencers nieren en longen bezwijken, krijgt Thirteen het zwaar te verduren. Ondertussen herneemt privédetective Lucas in opdracht van Dr. House zijn onderzoek naar Dr. Wilson. Hij ontdekt iets wat Dr. House niet verwacht had.

Zo 14 juli 2019 | 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Dishpan Man. Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen. Josh Curtis en kolonel Morrison helpen hem, maar een van hen verraadt Stockwell.

Za 13 juli 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. When a suspected poacher is found dead from a single gunshot wound, DCI Vera Stanhope must unearth the real truth behind his return to the Northumberland moors after a 15 year absence. Could his death be the result of a poacher's war gone wrong or linked to a dispute over land? With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Richard Dillane.(2014)

Vr 12 juli 2019 | 22:44 House

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wanneer de moeder van dr. House belt om hem te vertellen dat zijn vader is overleden, is het team met stomheid geslagen door de gelatenheid van de dokter. Dr. Cuddy en dr. Wilson hebben echter zo hun eigen methode om hem te dwingen de begrafenis bij te wonen. Ondertussen wordt Nicole, een alcoholiste die in China op zoek ging naar haar biologische ouders, binnengebracht in het Princeton Hospital. In China werd ze behandeld voor SARS, maar deze ziekte stemt niet volledig overeen met de symptomen. Dr. House leidt het onderzoek via de telefoon, tot hij op weg naar de begrafenis samen met dr. Wilson wordt gearresteerd.

Do 11 juli 2019 | 22:43 House

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Adverse events. Brandon is een getalenteerd schilder, maar zijn laatste schilderij ziet er wat vreemd uit. Iets vertekende zijn zicht. Toch is er niets te zien op de hersenscans en zijn de tests op drugs negatief. Terwijl het doktersteam de oorzaak van Brandons symptomen probeert te achterhalen, pakt dr. House graag uit met de gênante details die privédetective Lucas over zijn teamleden te weten kwam. Vooral de informatie over dr. Taubs vrouw vindt hij interessant. Lucas is dan weer eerder geïnteresseerd in de verschijning van dr. Cuddy en spitst zich met veel plezier op haar doen en laten toe.

Do 11 juli 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When the body of a drug addict is found face down in a river, DCI Vera Stanhope is forced to delve into a case from the past in order to unmask the killer. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Wo 10 juli 2019 | 22:44 House

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Not cancer. Vier verschillende mensen, enkel verbonden door dezelfde orgaandonor, storten in. De enige overlevende is muzikant Frank. Vreemd genoeg lijken de oorzaken van hun instorting niets te maken te hebben met de getransplanteerde organen. Wanneer Frank toch sterft, lijkt Apple, een vijfde persoon die een orgaan kreeg van de sinistere donor, gedoemd. Alle sporen leiden naar kanker, maar volgens Dr. House is het geen kanker.

Di 9 juli 2019 | 22:37 House

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Dying changes everything. Twee maanden na de dood van Amber keert dokter Wilson terug naar het Princeton Plainsboro Teaching Hospital. Hij heeft Ambers dood echter nog steeds niet kunnen verwerken en besluit zijn ontslag in te dienen. Als de assistente van een gekende feministe plots hallucinaties krijgt tijdens een meeting, weigert House haar zelf te behandelen. Zo probeert hij Wilson onder druk te zetten om op zijn beslissing terug te komen. Thirteen ziet de staking van House staking als haar grote kans om zich te bewijzen, maar het team heeft twijfels over haar visie.

Za 6 juli 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope unearths a 30-year-old mystery when the son of a prominent local family is found brutally murdered on the sands of a seaside resort. Then a second death leaves Vera faced with mounting pressure to crack the case. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2014)

Do 4 juli 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the mysterious death of a wildlife ranger, whose body is discovered on the shore of a remote island off the coast of Northumberland. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Za 29 juni 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. Investigating the mysterious death of pensioner Margaret Kraszewski on a busy Newcastle Metro train at the height of rush hour, DCI Vera Stanhope finds herself in a quiet Northumberland coastal town with clues that keep revolving around one street. But why are the residents so reluctant to talk? With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2013)

Do 27 juni 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When the body of missing fisherman Tommy Stonnall is found tangled in the nets of a North Sea trawler, DCI Vera Stanhope and the team must delve into the lives of his family and a close-knit fishing community. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Noof McEwan.(2016)

Wo 26 juni 2019 | 01:05 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates a mysterious double murder in a remote country manor house. After a student who was minding the house is killed in a hit-and-run, Vera and DC Aiden Healy then discover the body of moth enthusiast Martin Nielson stabbed to death on the dining room floor. Captivated by the strange circumstances surrounding these two murders, Vera and her team try to build a clearer picture of what happened the night before. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Noof McEwan.(2016)

Za 22 juni 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope and Sergeant Joe Ashworth investigate a fatal stabbing outside a busy Newcastle nightclub. Identifying the victim as ex-Met officer John Warnock, the only clues are an empty flat and an unregistered car with six thousand pounds hidden in the boot. Vera must ultimately retrace John Warnock's final steps to uncover the truth behind a web of lies spanning 25 years. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Liam Cunningham.(2013)

Za 22 juni 2019 | 13:30 Vera

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. The Crow Trap. In een schuur wordt het lichaam aangetroffen van Bella Furness. De moord wordt ontdekt door collega-milieuactiviste Anne Preece. Beiden waren hevig gekant tegen zakenman Godfrey Waugh die een mijn in de buurt in exploitatie wil nemen. Vera ontdekt echter dat Anne een relatie heeft met Godfrey. Door de dood van Bella gaat haar huis naar haar stiefzoon Neville, een man met financiële problemen. Nog een andere verdachte is Bev McDonald, die Bella de schuld geeft van de dood van haar zoontje Lee twaalf jaar geleden. Vera verneemt van Bella's echtgenoot Dougie dat Bella alsnog van plan was om haar huis aan Waugh te verkopen.

Do 20 juni 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates a mysterious double murder in a remote country manor house. After a student who was minding the house is killed in a hit-and-run, Vera and DC Aiden Healy then discover the body of moth enthusiast Martin Nielson stabbed to death on the dining room floor. Captivated by the strange circumstances surrounding these two murders, Vera and her team try to build a clearer picture of what happened the night before. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Noof McEwan.(2016)

Za 15 juni 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the troubled past of extreme sports fanatic Gideon Frane, who plunges from a Northumberland cliff in a ball of flames. With the help of new recruits DC Rebecca Shepherd and DC Mark Edwards, Vera and her team - Sergeant Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart - track down Gideon's gang and uncover a history of bullying and an unexpected tale of tested loyalties and rough justice. With Brenda Blethyn, David Leon, Darragh Horgan, Jon Morrison, and Clare Calbraith.(2013)

Do 13 juni 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the mysterious death of a young man whose remains were discovered in remote caves notorious for illicit teenage gatherings. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Joe Dixon.(2016)

Di 11 juni 2019 | 18:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse serie over een groep Viëtnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. Trial by Fire. Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.

Ma 10 juni 2019 | 22:45 Independence Day: Wiederkehr

20 Jahre nach dem Befreiungsschlag der Menschheit gegen die Aliens sind diese zurück: größer und böser! Metropolen von London bis Singapur sind betroffen, auch das Weiße Haus kriegt wieder was ab! Den Kampf gegen die neuerliche Invasion legt die amtierende US-Präsidentin Elizabeth Lanford (Sela Ward) in die Hände junger Kampfpiloten, darunter Dylan Hiller (Jessie Usher), der Sohn des beim Testflug gestorbenen einstigen Kriegshelden Steven Hiller (im ersten Film gespielt von Will Smith), und der mutige Jake Morrison (Liam Hemsworth). Dessen Verlobte Patricia Whit-more (Maika Monroe, "It Follows") ist zugleich die Tochter des inzwischen leicht vernebelten Expräsidenten Thomas J. Whitmore (Bill Pullman)... Roland Emmerichs Kernkompetenzen bleiben Bombast und schiere Größe, wobei die an "Star Wars" bis "Transformers" orientierte Action (im Kino auch in 3D) ein Regisseur wie Michael Bay sicherlich noch stilbewusster hinbekommen hätte. Die Zutatenliste des Crashkinos wird nüchtern abgehakt, statt raffiniert erweitert. Ein Film nach altem Rezept, der bei allem Spektakel (und dem üblichen Witz auf eigene Kosten) hier und da am Abgrund der Langweiligkeit entlangschrammt. Da kann selbst die ansonsten so tolle Charlotte Gainsbourg ("3 Herzen") als Wissenschaftlerin keine Akzente setzen. Zum Schluss halten sich Emmerich & Co. übrigens ein Türchen für eine weitere Fortsetzung offen. Wenn daraus nichts werden sollte – die Welt würde nicht untergehen.

Ma 10 juni 2019 | 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse serie over een groep Viëtnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. Trial by Fire. Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.

Ma 10 juni 2019 | 18:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse serie over een groep Viëtnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. Dishpan Man. Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen. Josh Curtis en kolonel Morrison helpen hem, maar een van hen verraadt Stockwell.

Zo 9 juni 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the murder of a promising journalism student, who falls to his death in suspicious circumstances. With no eyewitnesses and no immediate leads, Vera turns to friends and family to glean all she can about Jamie, and to discover who might have wanted him dead. Could his investigative journalism be responsible for making serious enemies? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Zo 9 juni 2019 | 20:15 Independence Day: Wiederkehr

20 Jahre nach dem Befreiungsschlag der Menschheit gegen die Aliens sind diese zurück – größer und böser. Den Kampf gegen die neuerliche Invasion legt die amtierende US-Präsidentin Lanford (Sela Ward) in die Hände junger Kampfpiloten, u. a. Dylan Hiller (Jessie Usher), Sohn des verstorbenen Kriegshelden Steven (im ersten Film gespielt von Will Smith), und der mutige Jake Morrison (Liam Hemsworth). Dessen Braut Patricia (Maika Monroe, "It Follows") ist zugleich die Tochter des inzwischen leicht vernebelten Ex-Präsidenten Whitmore (wieder dabei: Bill Pullman)... Roland Emmerich ("Stonewall") hakt die Zutatenliste des Crashkinos nüchtern ab, statt sie raffiniert zu erweitern. So schrammt die späte Fortsetzung von "Independence Day" bei allem Spektakel immer wieder am Abgrund der Langeweile entlang.

Za 8 juni 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. Respected surgeon Dan Marsden is shot dead days before his retirement and his teenage daughters Mira and Karen are abducted. DCI Vera Stanhope, DS Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart must race against time to track down the killer and save the sisters. Newcomer DC Barry Kelman joins the team, and it is not long before the case takes a violent and unexpected turn. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Saskia Reeves.(2013)

Za 8 juni 2019 | 13:30 Vera

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Telling Tales. Tien jaar geleden werd Jeannie Long veroordeeld voor de moord op Abby, de dochter van haar minnaar Keith. Nu is Jeannie ontsnapt uit de gevangenis, maar na een ruzie met haar vader pleegt ze zelfmoord. Haar dood brengt nieuw bewijsmateriaal aan het licht waaruit blijkt dat ze destijds onterecht veroordeeld is, zoals ze zelf altijd heeft volgehouden. Daarom wordt het onderzoek heropend. Tijdens een benefietactie waar Keith hulde brengt aan Jeannie wordt Chris Winter, de zoon van van Jeannies paroolofficier, vermoord. Hij wou blijkbaar contact opnemen met de voormalige politieagente Caroline Fletcher, die Jeannie indertijd gearresteerd had. Vera vraagt zich af waarom.

Vr 7 juni 2019 | 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse serie over een groep Viëtnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. Dishpan Man. Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen. Josh Curtis en kolonel Morrison helpen hem, maar een van hen verraadt Stockwell.

Do 6 juni 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. Vera investigates the mysterious death of Anne-Marie Richards, whose body is discovered by a young girl on the wild and desolate Northumberland moors. Anne-Marie has recently returned from Scotland to attempt a reconciliation with her two daughters. Then a 999 call on the night of the murder and the disturbed state of her cottage suggest that she may have been abducted by someone she knew. The fractious relationship between the victim and her family arouses Vera's suspicions. Who has been posting abusive comments about Anne-Marie online? Did she have a connection to the Newcastle businessman who has been spending time on the coast? What Vera and her team do not know is that this event will have long-term and devastating effects on all of them. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2016)

Zo 2 juni 2019 | 00:05 Vera

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Shadows in the sky. Dokwerker Owen Thorne valt van de bovenste verdieping van een parkeergarage wanneer hij zijn dochter gaat ophalen na het schoolbal. Het spoor leidt naar het bedrijf waar Owen werkte. Een collega werd er het slachtoffer van een werkongeluk, maar sommigen geven Owen de schuld. Het gevaar is nog niet geweken, want al snel blijkt dat de dader plannen heeft om nog een moord te plegen. Vera en haar team moeten zich haasten om de waarheid zo vlug mogelijk zien te achterhalen.

Za 1 juni 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the brutal murder of young physiotherapist Lizzie Faulkner, who was gunned down at a luxury country retreat. In a story of betrayal, guilt and the need for atonement, Vera must move quickly to avoid another tragedy, while Joe finally makes amends with the demons from his own past. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Nicholas Gleaves.(2013)

Za 1 juni 2019 | 14:15 Vera

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie. Hidden Depths. De eigengereide en drankzuchtige DCI Vera Stanhope onderzoekt samen met haar jonge assistent, sergeant Joe Ashworth, de dood van de 15-jarige Luke Armstrong. De jongen werd gewurgd en in bad gelegd, temidden van bloemen en kaarsen. De mama van Luke, weduwe Julie Armstrong, vertelt de speurders dat een vriend van Luke, Tommy, een tijdje geleden verdronken is. Kort daarna wordt ook nog een vrouw vermoord: lerares Lily Marsh. Ook zij werd gewurgd en haar lichaam werd daarna op het strand gelegd, omringd door bloemen. Er is duidelijk een verband tussen de moorden, maar zijn de slachtoffers lukraak gekozen of bestaat er ook een link tussen beiden? Dat vragen Vera en Joe zich af.

Zo 26 mei 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When the body of a drug addict is found face down in a river, DCI Vera Stanhope is forced to delve into a case from the past in order to unmask the killer. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Christopher Colquhoun, and Noof McEwan.(2017)

Zo 26 mei 2019 | 00:00 Vera

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Muddy waters. Vera en haar partner Aiden Healy onderzoeken de moord op het ongeïdentificeerde lichaam van een man die werd opgevist uit een modderpoel op een boerderij. De eigenaar van de boerderij moet al gauw toegeven dat hij illegale Servische arbeiders tewerkstelt. Maar wat is de link tussen deze Oost-Europese arbeiders en het slachtoffer? Het hele onderzoeksteam wordt gemobiliseerd om de tragische gebeurtenis op te helderen.

Za 25 mei 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DI Vera Stanhope rescues a young boy from a freezing pond after he escapes from a violent attack which left his mother dead. As Vera and her team investigate what happened to the child, they unravel a web of deadly secrets and discover a murderous sequence of events set in motion by power, money and a mother's love. Although she is usually awkward and uninterested around children, Vera finds a kindred spirit in the boy, and begins to realise that the key to the investigation may lie hidden in his memory. With Brenda Blethyn, Kerry Fox, Jon Morrison, Renu Setna, and Tim Dutton.(2011)

Do 23 mei 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. When the body of dock worker Owen Thorne plummets from a multi-story car park, DCI Vera Stanhope is forced to uncover a life of secrets and lies. For Vera everything points to foul play but Thorne's wife Ellie insists that he was a good man and a loving father to their children. The team discover a dispute at work over the death of a young lad when a safety rig failed. Everyone believes that Owen was to blame, despite an inquest failing to find fault. The victim's father admits that he wanted revenge, but his alibi holds. Vera spots an inconsistency in Ellie's statement, suggesting that she was less sure of her husband's fidelity than she is admitting. Aided by her team, Vera must use all her investigative skill and ingenuity to expose the truth behind Owen Thorne's death and ultimately stop his killer from claiming another victim. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Wo 22 mei 2019 | 02:05 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 19 mei 2019 | 02:05 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Aflevering 1: In de eerste aflevering worden de kandidaten direct keihard getest op hun tattooskills. Hoe presteren zij onder enorme 'liefdevolle' druk tijdens de eerste flash challenge? Juryleden Errol Buwalda, Morrison Schiffmacher en presentator Marco Roelofs zijn dit jaar harder, scherper en strenger. De eliminatietattoo is dan ook onverbiddelijk. Eén foutje betekent onverbiddelijk einde competitie.

Zo 19 mei 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the brutal murder of young physiotherapist Lizzie Faulkner, who was gunned down at a luxury country retreat. In a story of betrayal, guilt and the need for atonement, Vera must move quickly to avoid another tragedy, while Joe finally makes amends with the demons from his own past. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Nicholas Gleaves.(2013)

Za 18 mei 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When charred remains are discovered in an abattoir furnace, DCI Vera Stanhope is called to investigate the horrific circumstances and uncover the mystery that led to the murder. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Riley Jones.(2018)

Za 18 mei 2019 | 02:05 Three Wives, One Husband

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap. Abel Morrison heeft drie vrouwen en elf kinderen. Zijn nieuwste vrouw Marina (22) is hoogzwanger, dus het is een hectische tijd in het gezin en de verhoudingen staan onder druk. Zijn eerste vrouw Suzie heeft weinig moeite met de aanwezigheid van de andere echtgenotes, maar zijn tweede vrouw Beth vindt dat Marina Abels aandacht te veel opeist. Op de dag van de bevalling kan ze haar emoties niet bedwingen en komt het tot een uitbarsting. Terwijl de gezinsleden kampen met hun jaloezie en trachten de banden te herstellen, dreigt een nieuwe ontwikkeling hun hele leven op zijn kop te zetten.

Vr 17 mei 2019 | 21:20 Three Wives, One Husband

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap. Abel Morrison heeft drie vrouwen en elf kinderen. Zijn nieuwste vrouw Marina (22) is hoogzwanger, dus het is een hectische tijd in het gezin en de verhoudingen staan onder druk. Zijn eerste vrouw Suzie heeft weinig moeite met de aanwezigheid van de andere echtgenotes, maar zijn tweede vrouw Beth vindt dat Marina Abels aandacht te veel opeist. Op de dag van de bevalling kan ze haar emoties niet bedwingen en komt het tot een uitbarsting. Terwijl de gezinsleden kampen met hun jaloezie en trachten de banden te herstellen, dreigt een nieuwe ontwikkeling hun hele leven op zijn kop te zetten.

Do 16 mei 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. DCI Vera Stanhope and her team investigate the mysterious death of an unidentified man, found floating in the slurry pit of a remote Northumberland farm. Owner Danny Pryor is forced to admit that he uses a number of illegal Serbian workers. A faded tattoo identifies the victim as Jack Reeves, a young man from the local travelling community. His father Billy Reeves insists that he has not seen his son since he broke off his engagement to teenager Sigourney O'Brien. But would her father Frank go as far as murder to avenge the honour of his daughter? An old police report links Jack to a fight in a pub owned by Danny Pryor's brother Robert and exposes the real reason Jack broke off his wedding to Sigourney. For months Jack had been hiding out in a mobile home on woodland close to Pryor farm. Fingerprints reveal that someone else has been inside the caravan. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Ma 13 mei 2019 | 22:42 House

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No reason. House behandelt Vince, een patiënt met een gezwollen tong. Tijdens een interne bespreking van deze zaak stormt er plots een woedende ex-patiënt zijn bureau binnen. De man haalt een pistool boven en schiet hem in koelen bloede neer. House overleeft de aanslag op zijn leven, maar weigert de voorgeschreven rustperiode in acht te nemen. Vanuit zijn ziekenbed zet hij zijn onderzoek naar Vince's mysterieuze aandoening verder. Dat hij ondertussen de kamer moet delen met de man die hem om het leven wou brengen, maakt het hem er niet makkelijker op. Terwijl hij Vince's onderzoek op de voet volgt, ontdekt hij dat er iets niet klopt: sinds de schietpartij is de pijn in zijn been plots verdwenen.

Za 11 mei 2019 | 23:45 Vera

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Old wounds. In een bos wordt het stoffelijk overschot van een tienermeisje gevonden. Vera ontdekt algauw dat het om mijnwerkersdochter Carrie Telling gaat, die al in 1984 vermist raakte. Een creditcard die bij het lichaam gevonden wordt, brengt de eerste aanwijzing. Wellicht had Carrie iets ontdekt wat het daglicht niet mocht zien en heeft ze die ontdekking met haar leven moeten bekopen. Een 30 jaar oude zaak oplossen blijkt echter geen lachertje. Vera zet het hele mijnwerkersdorp op zijn kop in haar zoektocht naar de dader van deze drieste daad.

Vr 10 mei 2019 | 22:58 House

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Who's Your Daddy?. House loopt een oude bekende tegen het lijf in de gangen van het Princeton-ziekenhuis: zijn voormalige collega-muzikant Crandall. Die vertelt hem dat zijn zestienjarige dochter Leona in het ziekenhuis werd opgenomen. Leona is een slachtoffer van orkaan Katrina en lijdt sindsdien aan zware hallucinaties en hartritmestoornissen. House besluit haar onderzoek voor zijn rekening te nemen, ondanks zijn vermoeden dat het meisje gelogen heeft over haar band met Crandall en haar verblijfplaats gedurende de afgelopen maanden. De waarheid achterhalen is cruciaal bij het behandelen van haar aandoening.

Do 9 mei 2019 | 22:39 House

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Forever. Kara Mason is een jonge moeder die een onverklaarbare aanval krijgt terwijl ze haar zoontje Mikey een bad geeft, waardoor het kind bijna verdrinkt. Beiden belanden op de afdeling van dokter House en zijn team. Alles wijst erop dat de vrouw de aanval veinsde. Ondertussen gaat Foreman opnieuw aan de slag. Tot ieders verbazing heeft zijn bijna-doodervaring van hem een nieuw mens gemaakt: hij gaat niet langer in discussie om zijn gelijk te halen, iets wat dokter House mateloos stoort.

Do 9 mei 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. When the remains of a teenage girl are found half-buried in a Northumberland wood, Vera and her team find themselves investigating a 30-year-old mystery. The remains are identified as those of miner's daughter Carrie Telling, who vanished during the miners' strike in 1984. Photographs recovered from Carrie's camera yield further revelations for Vera. What did Carrie discover the day she vanished that ultimately led to her death? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Wo 8 mei 2019 | 22:46 House

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 2). Na de dood van de politieagent denkt ook Foreman dat zijn laatste uur is geslagen. House wil zo snel mogelijk een autopsie uitvoeren op het lijk van de agent, maar dokter Cuddy vreest dat hierdoor nog meer mensen worden blootgesteld aan de mysterieuze, besmettelijke ziekte en ze stelt haar veto. Foreman weigert af te wachten tot zijn collega's een precieze diagnose hebben gesteld. Hij heeft zich verzoend met zijn lot en belt zijn vader op om zijn laatste uren met hem te kunnen doorbrengen.

Di 7 mei 2019 | 23:14 House

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Euphoria (part 1). Een politieagent raakt levensgevaarlijk gewond bij de achtervolging van een verdachte en hij wordt in kritieke toestand opgenomen in het Princeton-ziekenhuis. De artsen staan voor een raadsel: ondanks het feit dat hun patiënt een schotwonde in het hoofd heeft opgelopen, kan hij niet stoppen met lachen. Bloedtesten kunnen geen duidelijkheid brengen waarom de man in een euforische toestand verkeert. Naarmate de uren verstrijken gaat het van kwaad naar erger met de agent : hij wordt gekweld door helse spierpijnen en verliest zijn gezichtsvermogen. Maar dat is nog niet alles: plots begint ook dokter Eric Foreman dezelfde symptomen te vertonen.

Ma 6 mei 2019 | 23:30 House

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House vs. God. Wanneer de 15-jarige gebedsgenezer Boyd met brandende maagpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen, besluit House hem te onderzoeken. De jongen beweert met God te kunnen praten. House vermoedt dat de tiener louter een sluwe oplichter met bijzonder veel mensenkennis is. Maar wanneer Boyd een van Wilsons terminale kankerpatiënten aanraakt en haar tumor enkele dagen later kleiner blijkt te zijn, dreigt ook hij zijn mening te moeten herzien.

Zo 5 mei 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the brutal murder of young physiotherapist Lizzie Faulkner, who was gunned down at a luxury country retreat. In a story of betrayal, guilt and the need for atonement, Vera must move quickly to avoid another tragedy, while Joe finally makes amends with the demons from his own past. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Nicholas Gleaves.(2013)

Za 4 mei 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When charred remains are discovered in an abattoir furnace, DCI Vera Stanhope is called to investigate the horrific circumstances and uncover the mystery that led to the murder. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Riley Jones.(2018)

Vr 3 mei 2019 | 22:15 House

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Sleeping dogs lie. De 25-jarige Hannah heeft al tien dagen geen oog meer dichtgedaan. In een wanhopige poging de slaap te vatten, neemt ze al haar slaappillen in. Hierdoor belandt ze op de spoedafdeling van het Princeton-ziekenhuis. Aanvankelijk wordt voor haar mysterieus slaapprobleem gedacht aan een oogziekte. Wanneer de vrouw plots te kampen krijgt met bloedingen, blijkt dat een verkeerde diagnose. Hannahs toestand gaat zienderogen achteruit en het wordt stilaan duidelijk dat ze een dringende levertransplantatie moet ondergaan. Een donor is snel gevonden: haar vriendin en partner Max heeft dezelfde bloedgroep en stemt in met een transplantatie. Maar dan stuit het team van dokter House op cruciale informatie over de persoonlijke relatie van de twee vrouwen, die Hannahs overlevingskansen zwaar kan beïnvloeden.

Do 2 mei 2019 | 22:41 House

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. All in. Het Princetonziekenhuis organiseert een pokertoernooi voor het goede doel. House besluit de speeltafel onmiddellijk te verlaten wanneer hij hoort dat er net een zesjarige jongen op de spoedafdeling werd binnengebracht. Bepaalde symptomen doen hem immers sterk denken aan een zaak die hij twaalf jaar geleden behandelde. Toen slaagde hij er niet in het leven van een bejaarde patiënt te redden, maar hij is vastberaden de ziekte geen tweede dodelijke slachtoffer te laten maken. De eerste testresultaten ontkrachten zijn theorie echter.

Do 2 mei 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. DCI Vera Stanhope investigates the death of a young woman in a suspicious fire that rips through a coastal holiday park. When Vera discovers that the victim was locked in her cabin, she realises this is more than just an accident. Supported by her trusted team, Vera must use all her tenacity and instinct to expose the deep rift at the heart of a fractured family and ultimately discover the truth behind the woman's tragic fate. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Wo 1 mei 2019 | 22:46 House

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Safe. De opstandige tiener Melinda komt in het ziekenhuis omdat ze geïnfecteerd is geraakt na een harttransplantatie, ondanks haar verblijf in een steriele kamer. Ze raakt verlamd en is in levensgevaar. House en zijn team moeten bemiddelen tussen Melinda, haar vriend en Melinda's overbeschermende moeder. House en Wilson zijn ondertussen druk bezig hun nieuwe woonsituatie te verbeteren.

Wo 1 mei 2019 | 22:00 Morocco to Timbuktu: An Arabian Adventure

Herhaling. Arabist and explorer Alice Morrison takes on the vast Sahara in an epic camel trek over the dunes. She stops in Tamegroute, where she finds a hidden library of ancient books, including manuscripts by a 16th-century Malian scholar. Border disputes over Western Sahara bring Alice's journey along the salt roads to a complete halt. She has to fly across Africa to the capital of Mali. Here, she gets to the source of Timbuktu's legendary wealth with a visit to a gold mine and tries to unearth her own gold nugget. Flying the last leg into Timbuktu itself involves begging a seat on a UN flight. This ancient city has turned into one of the most dangerous places in the world after an incursion by Islamic extremists in 2012. When she finally reaches the City of Gold, Alice relives its glorious past with a visit to its world-famous mosques, the last surviving treasures of a bygone era. (2017)

Di 30 april 2019 | 22:36 House

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Clueless. House en zijn team buigen zich over een nieuwe patiënt die ademhalingsklachten heeft gekregen na een actief rollenspel met zijn vrouw in de slaapkamer. De symptomen wijzen op een metaalvergiftiging, maar tests geven een ander resultaat. Ondertussen is Wilson bij House ingetrokken en dat verloopt wat stroefjes.

Ma 29 april 2019 | 22:19 House

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Sex kills. House behandelt de zestiger Henry, die met spoed een nieuw hart nodig heeft. Vanwege zijn leeftijd krijgt hij geen prioriteit op de transplantatielijst. House zet zijn zinnen op een orgaandonor die is overleden aan een mysterieuze, onbekende ziekte. Het hart van deze vrouw is afgekeurd voor donatie. Als House de doodsoorzaak weet te ontdekken, kan hij met haar hart mogelijk toch het leven van Henry redden.

Zo 28 april 2019 | 00:15 Vera

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie (2015). Changing tides. Inspecteur Vera Stanhope onderzoekt de dood van een vrouw die omgekomen is bij een brand in een vakantiepark. Algauw blijkt de brand geen toevallig gebeurtenis. Het spoor leidt naar Riley, een tienerjongen voor wie Deena, het slachtoffer, een boontje had. Tijdens haar onderzoek verdenkt Vera ook Malcolm, een permanente bewoner van het vakantiepark. Het wordt geen eenvoudige klus om het trieste verhaal achter de tragische dood van Deena te achterhalen.

Za 27 april 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When charred remains are discovered in an abattoir furnace, DCI Vera Stanhope is called to investigate the horrific circumstances and uncover the mystery that led to the murder. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Riley Jones.(2018)

Vr 26 april 2019 | 22:36 House

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Skin Deep. Een jong fotomodel is ingestort tijdens een modeshow en House ontdekt dat het meisje heroïne gebruikt. Hij laat haar afkicken, maar ze wordt alleen maar zieker. Het model blijkt een groot geheim te hebben. Een andere, mannelijke patiënt heeft veel oestrogeen in zijn lichaam en ervaart de zwangerschap van zijn vrouw levensecht, inclusief misselijkheid en weeën. House krijgt steeds meer pijn in zijn been en Wilson hoopt dat dat op herstel duidt.

Vr 26 april 2019 | 22:00 John Lee Hooker: The Boogie Man

John Lee Hooker was one of the greatest bluesmen of the 20th century. Born into poverty and racial segregation, he lived through a monumental time in American history. This is the story of a cultural icon, and his far-reaching impact on popular music, told in his own words and those of his family and closest collaborators. Interviews with Keith Richards, Van Morrison, Carlos Santana, Bonnie Raitt and Robert Cray tell how an illiterate man from the rural and impoverished backwaters of the Mississippi Delta influenced their own musical journey. We reveal his part in bringing the Blues to a new generation of young British musicians and how, in turn, those musicians introduced young, mainstream Americans to their own cultural heritage. His is an astonishing tale of survival and creativity, ingenuity and reinvention - of a man who became a superstar against extraordinary odds. It is also the story of modern America, portrayed through the incredible and touching journey of a singer-songwriter who has left an indelible mark on today's music.(2019)

Do 25 april 2019 | 22:48 House

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Afleiding. Tiener Adam wordt met ernstige brandwonden opgenomen in het Princeton ziekenhuis. De bloedtesten tonen aan dat er iets aan de hand is met zijn hersenen. House en zijn team moeten creatief te werk gaan omdat ze hun conventionele onderzoeksmethoden niet kunnen toepassen op het zwaarverbrande lichaam van Adam. Ondertussen is House vastbesloten te bewijzen dat de nieuwe medicatie tegen migraine, samengesteld door zijn aartsrivaal uit zijn studententijd, niet werkt. House neemt het geneesmiddel zelf, met alle gevolgen van dien.

Do 25 april 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the mysterious death of businessman John Shearwood, found floating in the water under the Gateshead Millennium Bridge when he was supposed to be on a golf trip to Ireland. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2014)

Wo 24 april 2019 | 22:46 House

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Need To Know. House en zijn team onderzoeken een jonge huisvrouw, die probeert zwanger te worden en oncontroleerbare spasmes heeft. Als de artsen in de buurt van de diagnose komen, blijkt maar weer dat iedereen liegt. Cameron durft het resultaat van de hiv-test niet onder ogen te zien. De relatie tussen House en Stacy is sterker geworden na hun verblijf in Baltimore.

Wo 24 april 2019 | 22:00 Morocco to Timbuktu: An Arabian Adventure

Herhaling. Arabist and explorer Alice Morrison journeys deep into the history, culture and civilisation of both ancient and modern Morocco on her quest to reach the legendary city of Timbuktu. (2017)

Di 23 april 2019 | 23:02 House

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Failure to Communicate. Journalist Fletcher Stone struikelt tijdens het afscheidsfeest van zijn uitgever en stoot zijn hoofd tegen de tafel. Naderhand kraamt hij wartaal uit. Fletcher wordt door zijn collega's naar het Princetonziekenhuis gebracht. Aangezien House en Stacy de stad uit zijn, staan Foreman, Chase en Cameron er alleen voor. Het trio bekvecht erop los en probeert de onmogelijke zinsconstructies van Fletcher te ontcijferen. Wanneer er zich vocht in zijn longen ophoopt, wordt het een strijd tegen de klok.

Ma 22 april 2019 | 22:35 House

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Deception. Gregory House brengt de dag door op de renbaan. Hij ontmoet er Anica, een leuke jonge vrouw met een vlotte babbel. Terwijl ze in spanning de paardenraces volgen, krijgt Anica opeens een aanval. House laat haar meteen naar het Princeton Ziekenhuis overbrengen. Hij en zijn team ontdekken dat Anica al heel wat dokters heeft geraadpleegd en dat voor tal van ziekten. De diagnose ligt dan ook voor de hand: Anica lijdt aan het Münchhausensyndroom, een mentale afwijking waarbij de patiënt medische klachten verzint of zichzelf verwondt om medische zorg en aandacht te krijgen.

Za 20 april 2019 | 18:25 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DI Vera Stanhope rescues a young boy from a freezing pond after he escapes from a violent attack which left his mother dead. As Vera and her team investigate what happened to the child, they unravel a web of deadly secrets and discover a murderous sequence of events set in motion by power, money and a mother's love. Although she is usually awkward and uninterested around children, Vera finds a kindred spirit in the boy, and begins to realise that the key to the investigation may lie hidden in his memory. With Brenda Blethyn, Kerry Fox, Jon Morrison, Renu Setna, and Tim Dutton.(2011)

Vr 19 april 2019 | 22:39 House

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Mistake. Kayla is de trotse mama van twee dochters. Ze kijkt dan ook vol bewondering naar het schooltoneelstuk van haar oogappels. Plots schreeuwt ze het uit van de buikpijn. Het medisch team van dokter House slaagt er niet in haar leven te redden. Zes maanden later worden dokters House en Chase op het matje geroepen door juriste Stacy. Zij moet in opdracht van Cuddy uitzoeken of één van beide dokters een fout heeft gemaakt, die tot Kayla's dood heeft geleid. Stacy vermoedt dat Chase belangrijke informatie achterhoudt en dat House de ware toedracht van de feiten verbloemt. Een bijzondere tuchtcommissie wordt aangesteld om uit te pluizen welke dokter in de fout is gegaan en om de professionele strafmaat te bepalen.

Do 18 april 2019 | 22:44 House

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Jacht. Kalvin, een excentrieke homo, is besmet met het aidsvirus. Hij is er echter van overtuigd dat er nog een ander virus in zijn lichaam woekert. Kalvin laat zich niet afschepen door House en hij wacht de eigenzinnige dokter thuis op. Wanneer de jongeman het bewustzijn verliest na een tikje van Houses wandelstok, vertelt Kalvin aan dokter Cuddy dat House hem heeft aangevallen. House moet Kalvin onderzoeken en de feiten aan juriste Stacy voorleggen. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om Stacy thuis op te zoeken en hij probeert te achterhalen wat ze nog voor hem voelt. Ondertussen in het ziekenhuis hoest Kalvin besmet bloed op.

Do 18 april 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. When a suspected poacher is found dead from a single gunshot wound, DCI Vera Stanhope must unearth the real truth behind his return to the Northumberland moors after a 15 year absence. Could his death be the result of a poacher's war gone wrong or linked to a dispute over land? With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Richard Dillane.(2014)

Wo 17 april 2019 | 22:41 House

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Spin. Profwielrenner Jeff kreeg ademhalingsproblemen tijdens een wedstrijd en wordt in het ziekenhuis opgenomen. Dokter House weigert Jeff te behandelen, omdat hij ervan overtuigd is dat de sportman doping gebruikt. Maar zodra Jeff toegeeft dat hij pepmiddelen heeft genomen, raakt House geïntrigeerd. Hij vermoedt dat er een luchtbel in Jeffs aderen zit, waardoor hij nauwelijks kan ademhalen. Dokter Cameron vindt het niet kunnen dat de wielrenner aanbeden wordt door duizenden fans, maar doping gebruikt om zijn prestaties te verbeteren. Ze staat voor een dilemma: het doktersgeheim respecteren of met de volledige waarheid naar de pers stappen.

Di 16 april 2019 | 22:42 House

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Daddy's Boy. De tiener Carnell Hall die net is afgestudeerd aan een prestigieuze universiteit, begint plotseling te schokken tijdens een feest. De jongen en zijn ouders blijken niet eerlijk tegen elkaar te zijn. Ondertussen kampt House zelf ook met familieproblemen: zijn ouders komen op bezoek en daar probeert House onderuit te komen.

Ma 15 april 2019 | 22:24 House

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. TB or Not TB. Dokter Sebastian Charles staat aan het hoofd van een internationale humanitaire organisatie, die strijdt tegen de verspreiding van tuberculose in Afrika. Tijdens een vurig pleidooi om extra fondsen te bekomen van een Amerikaanse medicijnenfabrikant, verliest Charles het bewustzijn. Hij wordt onmiddellijk overgebracht naar het Princeton ziekenhuis. Charles is er zeker van dat ook hij aan tuberculose lijdt, maar dokter House houdt er een andere mening op na.

Zo 14 april 2019 | 20:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DI Vera Stanhope rescues a young boy from a freezing pond after he escapes from a violent attack which left his mother dead. As Vera and her team investigate what happened to the child, they unravel a web of deadly secrets and discover a murderous sequence of events set in motion by power, money and a mother's love. Although she is usually awkward and uninterested around children, Vera finds a kindred spirit in the boy, and begins to realise that the key to the investigation may lie hidden in his memory. With Brenda Blethyn, Kerry Fox, Jon Morrison, Renu Setna, and Tim Dutton.(2011)

Zo 14 april 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope unearths a 30-year-old mystery when the son of a prominent local family is found brutally murdered on the sands of a seaside resort. Then a second death leaves Vera faced with mounting pressure to crack the case. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2013)

Za 13 april 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. In a remote rural town, the body of a teenage boy is found in a reservoir. DCI Vera Stanhope must scrutinise the fractured relationships of the surrounding community to find his killer. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Ibinabo Jack.(2018)

Vr 12 april 2019 | 23:00 House

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Humpty Dumpty. De klusjesman van Cuddy valt van het dak. Zijn hand wordt paars en het lijkt erop dat deze aan het ontbinden is. House en Cuddy moeten snel actie ondernemen om de man te redden.

Vr 12 april 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 8 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Do 11 april 2019 | 22:44 House

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Autopsy. Andie is een negenjarig meisje met kanker in een terminale fase. Ze slaat in paniek wanneer ze hallucineert in de badkamer. Haar behandelend arts, Wilson, vindt geen verklaring voor de waanbeelden en hij roept het advies van House in. Zijn team staat versteld van Andies uitzonderlijke moed en doorzettingsvermogen. Een dergelijke strijdlust bij een negenjarige vindt House echter verdacht. Hij vermoedt dat het een symptoom van een hersentumor is.

Do 11 april 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope unearths a 30-year-old mystery when the son of a prominent local family is found brutally murdered on the sands of a seaside resort. Then a second death leaves Vera faced with mounting pressure to crack the case. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2013)

Wo 10 april 2019 | 22:42 House

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Acceptance. Een dag voor zijn executie krijgt de ter dood veroordeelde Clarence visioenen waarin al zijn slachtoffers opduiken. Hij kan deze confrontatie niet aan en verliest het bewustzijn. Dokter House is geïntrigeerd en hij probeert binnen de gevangenismuren een verklaring te vinden voor de veel te snelle hartslag van Clarence. Maar de medische zoektocht blijkt ingewikkelder dan gedacht en House laat hem overbrengen naar het Princeton Ziekenhuis. Dokter Cameron is hier niet over te spreken.

Wo 10 april 2019 | 21:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 8 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Di 9 april 2019 | 22:29 House

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Honeymoon. Stacy, de ex-vrouw van House, wil dat haar nieuwe echtgenoot Mark zich laat opnemen in het Princeton Ziekenhuis. Mark maakt zich echter sterk dat hij niets mankeert, waardoor dokter House een slinkse manier moet bedenken om de man te laten opnemen. De spanning tussen de twee grote ego's is te snijden en de sarcastische opmerkingen vliegen in het rond. Dit tot grote ergernis van Stacy, die de kerk in het midden probeert te houden.

Ma 8 april 2019 | 22:38 House

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Three Stories. Gregory House is de kluts kwijt wanneer zijn ex-vriendin Stacy hem opzoekt. Het wordt hem echter snel duidelijk dat ze niet voor hem als mens is gekomen. Haar echtgenoot is doodziek en heeft dringend hulp nodig. Dokter Lisa Cuddy heeft ook een verrassing voor de geniale dokter: hij moet een zieke professor vervangen en een lezing geven aan studenten geneeskunde. House laat hen de symptomen van drie patiënten bestuderen en geeft hen intrigerende inzichten in de geneeskunde en in zichzelf.

Ma 8 april 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 8 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Za 6 april 2019 | 22:15 All Round to Mrs Brown's

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Agnes and the family are joined by Noel Edmonds, Fay Ripley, Scarlett Moffat and Shaun Williamson, while James Morrison provides the music.

Za 6 april 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the North East. Quiet life in suburbia takes a dark turn when a woman is found murdered in her garden. DCI Vera Stanhope discovers that the neighbours are not all that they seem, and buried secrets must be unearthed to catch the killer. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Ibinabo Jack.(2018)

Vr 5 april 2019 | 22:37 House

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Love Hurts. House maakt zich op voor zijn afspraakje met Cameron, waarbij zijn collega's in het ziekenhuis hem nauwlettend in de gaten houden. Intussen komt er een jonge man binnen die vreemd gedrag vertoont. Door toedoen van House krijgt hij een beroerte.

Vr 5 april 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Do 4 april 2019 | 22:40 House

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Kids. In het Princeton Ziekenhuis is het alle hens aan dek wanneer er meer dan duizend mensen voor de deur staan die mogelijk besmet zijn met hersenvliesontsteking. Alle artsen worden ingeschakeld en dit keer kan zelfs Gregory House niet ontsnappen. Hij is allesbehalve geïntrigeerd, tot hij een twaalfjarig meisje moet onderzoeken. Ze heeft alle symptomen van meningitis, maar dokter House vermoedt dat er meer aan de hand is. Dokter Cuddy geeft hem één uur om een diagnose te stellen. House heeft meer tijd nodig en hij schakelt Foreman en Chase in om op ingenieuze wijze dokter Cuddy urenlang te ontwijken. House haalt ook opgelucht adem wanneer medisch directeur Vogler ontslagen wordt en hij probeert dokter Cameron te overtuigen om terug aan de slag te gaan...

Do 4 april 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope and Sergeant Joe Ashworth investigate a fatal stabbing outside a busy Newcastle nightclub. Identifying the victim as ex-Met officer John Warnock, the only clues are an empty flat and an unregistered car with six thousand pounds hidden in the boot. Vera must ultimately retrace John Warnock's final steps to uncover the truth behind a web of lies spanning 25 years. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Liam Cunningham.(2013)

Wo 3 april 2019 | 23:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the troubled past of extreme sports fanatic Gideon Frane, who plunges from a Northumberland cliff in a ball of flames. With the help of new recruits DC Rebecca Shepherd and DC Mark Edwards, Vera and her team - Sergeant Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart - track down Gideon's gang and uncover a history of bullying and an unexpected tale of tested loyalties and rough justice. With Brenda Blethyn, David Leon, Darragh Horgan, Jon Morrison, and Clare Calbraith.(2013)

Wo 3 april 2019 | 22:44 House

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Babies & Bathwater. Tijdens een politiecontrole verliest de hoogzwangere Naomi het bewustzijn. De vrouw van 39 heeft al drie miskramen gehad en wil dit geen vierde keer meemaken. In het ziekenhuis komt ze op de afdeling van dokter House terecht. Hij vermoedt dat zijn patiënte een zwangerschapsvergiftiging heeft. Ondertussen is medisch directeur Vogler op zoek naar een manier om de controversiële dokter House te ontslaan. Dokter Wilson gaat tegen Vogler in, maar toch verrast de strenge baas alle leden van de raad van bestuur met zijn beslissing.

Wo 3 april 2019 | 22:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Di 2 april 2019 | 23:15 House

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Role Model. Senator Tom Wright droomt ervan om de eerste zwarte president van Amerika te worden. Tijdens een toespraak voor zijn verkiezingscampagne stuikt de man in elkaar en wordt hij in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis. Medisch directeur Vogler speelt het dossier door aan House én stelt de geniale dokter voor een ultimatum. House moet een speech voorbereiden ter lancering van Voglers nieuw farmaceutisch product. Als House weigert, wordt zijn dienst opgedoekt.

Ma 1 april 2019 | 23:27 House

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Heavy. Dokter House en zijn team staan voor een nieuw medisch raadsel wanneer een tienjarig meisje geveld wordt door een hartaanval. House denkt dat het hart van het zwaarlijvige kind gestopt is door een overdosis dieetpillen, maar al snel wordt duidelijk dat dit een foute diagnose is. De eigenzinnige dokter wordt door de directie onder druk gezet om één van zijn medewerkers aan de deur te zetten. Wanneer House na lang piekeren een naam doorgeeft aan directeur Vogler, komt die plots met een ander plan voor de dag.

Ma 1 april 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 31 maart 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. Respected surgeon Dan Marsden is shot dead days before his retirement and his teenage daughters Mira and Karen are abducted. DCI Vera Stanhope, DS Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart must race against time to track down the killer and save the sisters. Newcomer DC Barry Kelman joins the team, and it is not long before the case takes a violent and unexpected turn. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Saskia Reeves.(2013)

Za 30 maart 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. When a popular and well-loved member of a coastal community is violently and deliberately run off the road, DCI Vera Stanhope is forced to trace back through the victim's past in the hope of finding the killer. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Ibinabo Jack.(2018)

Vr 29 maart 2019 | 22:19 House

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Mob Rules. De beruchte maffioso Joey Arnello besluit de kaarten van zijn 'familie' op tafel te leggen voor de rechter. Vlak voor zijn getuigenis, valt hij echter in zwijm. Dokter House krijgt een gerechtelijk bevel om bliksemsnel uit te zoeken of de bedreigde gangster al dan niet zijn inzinking veinst. House en zijn team onderzoeken alle mogelijkheden. Ondertussen probeert dokter Cuddy medisch directeur Vogler te overtuigen van House zijn kwaliteiten als dokter.

Vr 29 maart 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Do 28 maart 2019 | 22:43 House

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Control. Zakenvrouw Carly Forlano moet een belangrijke vergadering vroegtijdig stopzetten wanneer ze plots haar rechterbeen niet meer kan bewegen. Uit de eerste testen van dokter House en zijn team blijkt de 32-jarige Carly ontzettend veel pijn te hebben, maar is er niets mis met haar spierweefsel of haar beenderstelsel. De artsen besluiten vervolgens te onderzoeken of de vrouw kanker heeft, maar ook die testen geven geen uitsluitsel over de oorzaak van haar pijn. Tijdens een nieuw scanneronderzoek krijgt Carly plots zware ademhalingsproblemen en hevige pijnscheuten in de borststreek. Ondanks het feit dat de vloeistof die werd aangetroffen in de longen van de vrouw nog onderzocht moet worden, aarzelt dokter House geen seconde om zijn patiënte op de wachtlijst te plaatsen voor een harttransplantatie.

Do 28 maart 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. Respected surgeon Dan Marsden is shot dead days before his retirement and his teenage daughters Mira and Karen are abducted. DCI Vera Stanhope, DS Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart must race against time to track down the killer and save the sisters. Newcomer DC Barry Kelman joins the team, and it is not long before the case takes a violent and unexpected turn. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Saskia Reeves.(2013)

Wo 27 maart 2019 | 22:45 House

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Cursed. Gabriel Rilek is een twaalfjarige jongen die daags na een onschuldig spelletje met een ouijabord hevige koortsaanvallen en ademhalingsmoeilijkheden ontwikkelt. Hij denkt dat hij vervloekt is, maar dokter House houdt het op een longontsteking. House moet zijn diagnose echter bijstellen wanneer dokter Chase een mysterieuze huiduitslag ontdekt op de arm van de jongen. Gabriel vertelt de artsen dat hij enkele dagen voordien zijn arm heeft bezeerd toen hij met zijn vriendjes op een stoffige zolder zat. Een microscopisch onderzoek van de weefsels die Chase op de plaats van de valpartij heeft gevonden, wijst uit dat Gabriel besmet is met miltvuur.

Wo 27 maart 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Di 26 maart 2019 | 22:21 House

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Sports Medicine. Baseballspeler Hank Wiggen breekt zijn bovenarm tijdens de opnames van een reclamefilmpje voor een nationale drugpreventiecampagne. Dokter House vermoedt dat - gezien het veelbesproken drugverleden van Wiggen - het gebruik van verboden middelen aan de oorzaak van de breuk ligt. Wiggen houdt echter vol niet hervallen te zijn in zijn oude gewoonten. Om het recent gebruik van steroïden uit te sluiten, laat dokter House een urinestaaltje van de topsporter afnemen. De resultaten van dit onderzoek bevestigen de beweringen van Wiggen, maar wijzen uit dat hij met een onrustwekkend nierprobleem kampt.

Di 26 maart 2019 | 21:00 Vera

Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. Vera investigates the mysterious death of Anne-Marie Richards, whose body is discovered by a young girl on the wild and desolate Northumberland moors. Anne-Marie has recently returned from Scotland to attempt a reconciliation with her two daughters. Then a 999 call on the night of the murder and the disturbed state of her cottage suggest that she may have been abducted by someone she knew. The fractious relationship between the victim and her family arouses Vera's suspicions. Who has been posting abusive comments about Anne-Marie online? Did she have a connection to the Newcastle businessman who has been spending time on the coast? What Vera and her team do not know is that this event will have long-term and devastating effects on all of them. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2016)

Ma 25 maart 2019 | 22:41 House

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Detox. Terwijl Gregory House probeert te achterhalen waarom de inwendige bloeding van zijn zestienjarige patiënt niet stopt, daagt dokter Cuddy hem uit om een week lang geen pijnstillers te slikken. House beseft dat hij verslaafd is, maar aanvaardt de weddenschap zodra hij hoort dat de inzet een maand vakantie is. Hij krijgt het ontzettend moeilijk zonder zijn medicatie: hij vertoont afkickverschijnselen, hij neemt meer risico's dan gewoonlijk en hij neemt voor niemand een blad voor de mond.

Ma 25 maart 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 maart 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the brutal murder of young physiotherapist Lizzie Faulkner, who was gunned down at a luxury country retreat. In a story of betrayal, guilt and the need for atonement, Vera must move quickly to avoid another tragedy, while Joe finally makes amends with the demons from his own past. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Nicholas Gleaves.(2013)

Za 23 maart 2019 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. When charred remains are discovered in an abattoir furnace, DCI Vera Stanhope is called to investigate the horrific circumstances and uncover the mystery that led to the murder. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Riley Jones.(2018)

Vr 22 maart 2019 | 22:33 House

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Histories. Een jonge vrouw verliest het bewustzijn tijdens een razzia in een discotheek en wordt in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht. Dokter Foreman is van mening dat de onhandelbare, dakloze vrouw haar aanvallen veinst om even een dak boven het hoofd te hebben. Haar toestand raakt een gevoelige snaar bij dokter Wilson en hij is vastbesloten om de angstige twintiger er bovenop te helpen. Foreman blijft argwanend, maar hij moet zijn wantrouwen aan de kant schuiven wanneer haar aanvallen levensbedreigend worden. House en zijn team staan voor een medisch raadsel, want ze kennen de identiteit van de vrouw niet en weten bijgevolg niets over haar medische achtergrond. Net wanneer House vermoedt dat de patiënte aan een besmettelijke hersenvliesontsteking lijdt, verdwijnt ze in het niet.

Do 21 maart 2019 | 22:41 House

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. D n r. De legendarische jazzmuzikant John Giles valt in zwijm tijdens een studio-opname. Hij wordt opgenomen in het Princetonziekenhuis en weet dat zijn spierziekte hem het leven zal kosten. Giles wil koste wat het kost een langzame, pijnlijke dood vermijden en ondertekent een document waardoor het de dokters verboden wordt hem te reanimeren. Dokter House gaat echter niet akkoord en redt Johns leven wanneer hij een hartstilstand krijgt. De arts wordt voor de rechter gedaagd, maar tot eenieders verbazing verbetert de gezondheidstoestand van de patiënt. Het team van House is met verstomming geslagen en probeert dit medisch raadsel te verklaren. Ondanks alles groeit de verstandhouding tussen House en de muzikant. Hij stemt in met een behandeling, maar dokter Cuddy houdt er een andere mening op na.

Do 21 maart 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 5 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Do 21 maart 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the brutal murder of young physiotherapist Lizzie Faulkner, who was gunned down at a luxury country retreat. In a story of betrayal, guilt and the need for atonement, Vera must move quickly to avoid another tragedy, while Joe finally makes amends with the demons from his own past. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Nicholas Gleaves.(2013)

Wo 20 maart 2019 | 23:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 5 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Wo 20 maart 2019 | 22:24 House

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Poison. Een student wordt tijdens de examenperiode getroffen door een mysterieuze vergiftiging. Dokter House en zijn team moeten uitzoeken welk virus of welke bacterie hiervoor verantwoordelijk is. House is ervan overtuigd dat drugs de oorzaak zijn, ondanks een negatieve drugtest. Hij stuurt Cameron en Chase naar het huis van de tiener om er verdovende middelen op te sporen. Wanneer de dokters terugkeren van een kale reis, wordt er een tweede slachtoffer binnengebracht met identieke symptomen. Dokter House moet snel het antwoord vinden op dit medisch raadsel, want de toestand van de jongens gaat snel achteruit.

Di 19 maart 2019 | 22:44 House

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Fidelity. Ed maakt zich zorgen omdat zijn echtgenote Elise al vier dagen uitgeput in bed ligt. Hoewel ze gemiddeld achttien uur aan één stuk slaapt, geraakt ze er maar niet bovenop. Elise wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze verschillende testen ondergaat. De resultaten geven geen uitsluitsel over de oorzaak van haar probleem en dus moet dokter House zich over de zaak buigen. Hij geeft de opdracht voor een nieuw bloedonderzoek en de zoveelste scan, maar die geven evenmin het antwoord op het neurologische probleem. Dokter House meent de sleutel van het medisch mysterie in handen te hebben als Elise begint te hallucineren en stelt de Afrikaanse slaapziekte als diagnose.

Di 19 maart 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 5 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 18 maart 2019 | 23:12 House

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Socratic Method. Een 38-jarige vrouw hoort stemmen in haar hoofd. Een jaar eerder is geconstateerd dat ze schizofreen is. Nu wordt ze opgenomen wegens scherpe pijn in haar been. Het blijkt dat ze een bloedprop heeft die richting haar organen gaat. House is gefascineerd door de zaak, vooral wanneer blijkt dat de vrouw bijzondere hulp krijgt van haar tienerzoon.

Ma 18 maart 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 5 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 17 maart 2019 | 12:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Za 16 maart 2019 | 03:05 Van Morrison at the BBC

Compilation of singer-songwriter Van Morrison's most memorable BBC performances.

Za 16 maart 2019 | 01:35 The Irish Rock Story: A Tale of Two Cities

This film tells the story of how rock music helped to change Ireland. The 40-year-old story of Irish rock and pop music is grounded in the very different musical traditions of the two main cities of the island, Belfast and Dublin. This musical celebration charts the lives and careers of some of the biggest selling acts in Irish rock, punk and pop, from Van Morrison and Thin Lizzy to The Undertones and U2.

Vr 15 maart 2019 | 22:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Vr 15 maart 2019 | 22:26 House

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Damned If You Do. Zuster Augustine heeft vreemde rode vlekken op haar handen en ze vermoedt dat het stigmata zijn. Gregory House heeft een andere diagnose. Hij stelt dat de non allergisch is voor het afwasmiddel dat ze gebruikt, geeft haar een pilletje en schrijft haar een zalfje voor. Hij moet echter onmiddellijk ingrijpen wanneer de non acute ademhalingsproblemen en hartkloppingen krijgt. Lisa Cuddy vermoedt dat de briljante House een medische blunder heeft gemaakt en ze geeft hem vierentwintig uur om de reden van de hartritmestoornissen te achterhalen.

Vr 15 maart 2019 | 21:30 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the mysterious death of a young man whose remains were discovered in remote caves notorious for illicit teenage gatherings. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Kingsley Ben-Adir, and Joe Dixon.(2016)

Do 14 maart 2019 | 22:45 House

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Maternity. Drie pasgeboren baby's worden ziek. House gelooft dat er een epidemie is, maar Cuddy is niet overtuigd. Hij weet haar echter zo ver te krijgen dat hij enkele onderzoeken mag doen. Dan verslechtert de gezondheid van de baby's en heeft House nog maar één dag de tijd om de kinderen te redden.

Do 14 maart 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. DCI Vera Stanhope and DS Joe Ashworth investigate a suspicious death in an army barracks. Although the scene has been made to look like a suicide, Vera quickly establishes that Staff Sgt 'Dev' Deverson was murdered. Sensing a connection to a soldier named Ollie who was killed in Afghanistan, Vera interviews Dev's loyal comrades and Ollie's grieving family, exposing a deeply concealed trauma at the heart of the crime. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Ben Aldridge.(2012)

Wo 13 maart 2019 | 23:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Wo 13 maart 2019 | 22:30 House

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Occam's Razor. De 22-jarige Brandon verliest het bewustzijn tijdens een passionele vrijpartij met zijn vriendin en belandt op de spoedafdeling. Hij heeft een hele waslijst klachten: keelpijn, huiduitslag, buikpijn, koorts, misselijkheid en lage bloeddruk. Het scanneronderzoek brengt niets aan het licht en geen enkel ziektepatroon heeft zoveel symptomen. Brandon wordt bijgevolg doorverwezen naar dokter House, hoofd van de afdeling diagnostiek. Hij maakt zich sterk dat de patiënt sinusitis heeft in combinatie met een slecht werkende schildklier.

Di 12 maart 2019 | 22:34 House

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Paternity. Dr. Cameron verzint een list om House een tiener die wordt getergd door nachtmerries te laten onderzoeken. Hij ziet weinig in de zaak en stuurt de jongen en zijn ouders al snel weg, maar dan valt hem iets op. Hij besluit de tiener, die onlangs bij het sporten een klap op zijn hoofd kreeg, te onderzoeken. House denkt dat de jongen last heeft van stress, maar de ziekte blijkt veel ernstiger dan gedacht.

Di 12 maart 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 11 maart 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 10 maart 2019 | 12:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Za 9 maart 2019 | 00:00 Vocal Giants and Beyond with Beverley Knight and James Morrison

Beverley Knight and James Morrison select their all-time favourite vocalists in a playlist packed with some of the world's greatest singers. They celebrate incredible voices and track their influence in an hour of astonishing archive performances. James picks Tina Turner's epic Proud Mary rendition as one of his all-time greats, and Beverley introduces him to Big Mama Thornton - a woman who taught Elvis a thing a two. What's it like to sing with your 'idol of idols'? Beverley reveals how she felt when this opportunity presented itself. Experience the raw stadium rock vocal of Steve Tyler and the soaring acoustic purity of Eva Cassidy; the intensity of Otis Redding and the passion of Prince. Whitney Houston sings live to an audience of millions, and Sir Tom Jones returns to the green grass of Wales to deliver one of his classic hits. Finally a pitch-perfect George Michael serves to blow the roof off Wembley stadium in this feelgood hour of dazzling show-stoppers.

Vr 8 maart 2019 | 22:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Do 7 maart 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Wo 6 maart 2019 | 23:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Di 5 maart 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 4 maart 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 4 maart 2019 | 19:32 McLeod's Daughters

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Australische dramaserie. Show of love. Alex schrikt zich een hoedje wanneer zijn eerste liefde, Tracey Morrison, aanbelt. Ze is op zoek naar nieuw talent voor haar succesvolle rodeoshow. Stevie was vroeger de beste vriendin van Tracey, maar dat zijn lang vervlogen tijden. De romantiek tussen Tracey en Alex laait weer op tijdens een avontuurlijke rit te paard. Tess heeft problemen met de bevruchting van haar schapen, maar reddende engel Nick snelt ter hulp. Intussen ontmoet Jodi de rolstoelpatiënt Dale, wiens grenzeloos optimisme ze oprecht bewondert. Ze gelooft haar ogen niet als ze ziet wie hij kust.

Zo 3 maart 2019 | 12:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Vr 1 maart 2019 | 22:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Vr 1 maart 2019 | 21:30 Vera

Herhaling. Crime drama series. When the body of dock worker Owen Thorne plummets from a multi-story car park, DCI Vera Stanhope is forced to uncover a life of secrets and lies. For Vera everything points to foul play but Thorne's wife Ellie insists that he was a good man and a loving father to their children. The team discover a dispute at work over the death of a young lad when a safety rig failed. Everyone believes that Owen was to blame, despite an inquest failing to find fault. The victim's father admits that he wanted revenge, but his alibi holds. Vera spots an inconsistency in Ellie's statement, suggesting that she was less sure of her husband's fidelity than she is admitting. Aided by her team, Vera must use all her investigative skill and ingenuity to expose the truth behind Owen Thorne's death and ultimately stop his killer from claiming another victim. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Do 28 februari 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Wo 27 februari 2019 | 23:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Wo 27 februari 2019 | 10:10 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Part 2: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Di 26 februari 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 25 februari 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 februari 2019 | 23:00 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 februari 2019 | 23:00 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 februari 2019 | 12:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 februari 2019 | 12:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Za 23 februari 2019 | 14:20 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Part 2: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Vr 22 februari 2019 | 22:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Vr 22 februari 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. DCI Vera Stanhope and her team investigate the mysterious death of an unidentified man, found floating in the slurry pit of a remote Northumberland farm. Owner Danny Pryor is forced to admit that he uses a number of illegal Serbian workers. A faded tattoo identifies the victim as Jack Reeves, a young man from the local travelling community. His father Billy Reeves insists that he has not seen his son since he broke off his engagement to teenager Sigourney O'Brien. But would her father Frank go as far as murder to avenge the honour of his daughter? An old police report links Jack to a fight in a pub owned by Danny Pryor's brother Robert and exposes the real reason Jack broke off his wedding to Sigourney. For months Jack had been hiding out in a mobile home on woodland close to Pryor farm. Fingerprints reveal that someone else has been inside the caravan. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Do 21 februari 2019 | 21:30 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Wo 20 februari 2019 | 23:15 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Wo 20 februari 2019 | 22:33 House

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Nobody's fault. Een lid van het team van House raakt gewond na een schermutseling met een patiënt. Dokter Walter Cofield, de mentor van Foreman, laat zijn licht over de zaak schijnen en probeert de ware reden achter het incident te achterhalen. Hij besluit House en zijn team volledig door te lichten.

Wo 20 februari 2019 | 16:10 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Part 2: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Wo 20 februari 2019 | 10:10 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Part 1: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Di 19 februari 2019 | 23:00 House

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Runaways. Het team behandelt een minderjarige patiënte die bovendien dakloos is. Wanneer haar symptomen verergeren, moeten ze tot een operatie overgaan. House heeft daarvoor echter ouderlijke toestemming nodig. Wanneer de moeder opdaagt, blijkt de moeder-dochterrelatie ingewikkelder dan gedacht en moet de moeder het verleden van zich afzetten om de beste beslissing te maken voor haar kind. Ondertussen heeft Taub moeite om een band te scheppen met zijn dochters en dreigt House de relatie tussen Foreman en een getrouwde vrouw te onthullen.

Di 19 februari 2019 | 17:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 18 februari 2019 | 22:32 House

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Better half. House en zijn team krijgen te maken met een eigenaardige alzheimerpatiënt. De man ontsteekt om kleinigheden in een razernij en spuugt regelmatig bloed op. Ondertussen krijgt Wilson af te rekenen met een patiënte die beweert dat elke seksuele aantrekkingskracht uit haar huwelijk is verdwenen.

Zo 17 februari 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama based on characters created by crime writer Ann Cleeves. Vera's reunion with her first-ever sergeant, Stuart Macken, occurs under tragic circumstances when his house is petrol-bombed. Stuart is badly burned by the attack and his 18-year-old daughter Stella is left fighting for her life in intensive care. Vera is shocked to see that Stuart is a shadow of the man she knew 20 years before and, when her investigation uncovers unpleasant revelations about his personal life, she is faced with some long-buried memories of her own. With Brenda Blethyn, Jon Morrison, David Leon, Paul Ritter, and Wunmi Mosaku.(2012)

Za 16 februari 2019 | 14:20 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Part 1: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Vr 15 februari 2019 | 22:06 House

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Perils of Paranoia. Het team van House is gefascineerd door de zaak van een openbare aanklager die op het eerste gezicht aan een extreme vorm van angstaanvallen lijkt te lijden. Wanneer Adams en Park de woning van de man doorzoeken, ontdekken ze een verborgen arsenaal aan vuurwapens. Chase en Taub verdiepen zich in het privéleven van Foreman, terwijl Wilson geobsedeerd raakt om te bewijzen dat House iets verborgen houdt in zijn woning.

Vr 15 februari 2019 | 20:35 Vera

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Britse detectiveserie. The seagull. In Whitley Bay wordt het skelet van Robbie Mashburn gevonden, een beruchte crimineel die twintig jaar eerder van de aardbodem verdween. Kort daarna wordt een tweede lichaam gevonden. Het spoor leidt Vera tot bij een criminele familie uit de buurt. Ze wil uitzoeken of zij iets te maken hebben met de brutale moorden. Vera moet een web van geheimen en corruptie blootleggen om de omstandigheden te begrijpen die tot beide moorden hebben geleid.

Do 14 februari 2019 | 22:25 House

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Dead & Buried. De toestand van een meisje met een allergische reactie verslechtert zienderogen. House heeft zich vastgebeten in de zaak van een overleden vierjarig jongetje en is tot alles bereid om de waarheid te achterhalen. Zelfs als dat betekent dat hij hiervoor opnieuw de cel in moet. Ondertussen stelt Park zich vragen bij het gedrag van Chase.

Do 14 februari 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama based on the novel by Ann Cleeves. Vera investigates the case of a murdered social worker named Jenny Lister, who was universally considered to have been principled and popular. However, in an overworked and understaffed social work system, a notorious case involving the death of a child seems to hold the key to solving the killing. As Vera pursues the truth, she discovers the real secret at the heart of Jenny's death - and the killer who will stop at nothing to keep it hidden. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Cush Jumbo.(2012)

Wo 13 februari 2019 | 23:00 Vera

Herhaling. Detective drama based on characters created by crime writer Ann Cleeves. Vera's reunion with her first-ever sergeant, Stuart Macken, occurs under tragic circumstances when his house is petrol-bombed. Stuart is badly burned by the attack and his 18-year-old daughter Stella is left fighting for her life in intensive care. Vera is shocked to see that Stuart is a shadow of the man she knew 20 years before and, when her investigation uncovers unpleasant revelations about his personal life, she is faced with some long-buried memories of her own. With Brenda Blethyn, Jon Morrison, David Leon, Paul Ritter, and Wunmi Mosaku.(2012)

Wo 13 februari 2019 | 22:22 House

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Parents. Wanneer House en zijn team een tiener behandelen die dringend een beenmergtransplantatie nodig heeft, ontdekken ze een verontrustend familiegeheim. Taub heeft andere problemen aan zijn hoofd. Zijn ex-vrouw wil samen met hun dochter naar de andere kant van het land verhuizen. House zoekt naar manieren om van zijn elektronische enkelband verlost te geraken.

Wo 13 februari 2019 | 16:10 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Part 1: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Di 12 februari 2019 | 23:33 House

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Confession. Chase en Taub keren terug bij het team. Bob Harris, een gerespecteerd en geliefd familieman, wordt plots ziek. Terwijl in het ziekenhuis naar een diagnose wordt gezocht, biecht hij al zijn duistere geheimen op, met alle gevolgen van dien voor zijn vrienden en familie. House probeert uit te zoeken of Taub wel degelijk de vader is van zijn twee dochtertjes.

Ma 11 februari 2019 | 23:19 House

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Risky Business. House behandelt een bedrijfsleider die ernstig ziek werd enkele dagen voor hij een belangrijke zakendeal moest afsluiten. House probeert de man te chanteren om zo extra fondsen te verkrijgen voor zijn afdeling. Foreman woont de disciplinaire zitting van Park bij. Adams doet een onthulling over haar verleden.

Ma 11 februari 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama based on characters created by crime writer Ann Cleeves. Vera's reunion with her first-ever sergeant, Stuart Macken, occurs under tragic circumstances when his house is petrol-bombed. Stuart is badly burned by the attack and his 18-year-old daughter Stella is left fighting for her life in intensive care. Vera is shocked to see that Stuart is a shadow of the man she knew 20 years before and, when her investigation uncovers unpleasant revelations about his personal life, she is faced with some long-buried memories of her own. With Brenda Blethyn, Jon Morrison, David Leon, Paul Ritter, and Wunmi Mosaku.(2012)

Vr 8 februari 2019 | 22:15 House

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Charity Case. House en Park krijgen te maken met Benjamin, een wel zeer vrijgevige patiënt die in elkaar stortte nadat hij een grote schenking deed aan een liefdadigheidsfonds. House denkt dat een diepere oorzaak aan de basis ligt van het altruïstische gedrag van de man. Wanneer Benjamin op de koop toe een orgaan aanbiedt om een andere patiënt te helpen, roept House de hulp in van Thirteen. House overtuigt dokter Adams om zijn team bij te staan.

Vr 8 februari 2019 | 20:35 Vera

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie. Cold river. Zakenvrouw Lisa Varsey, eigenares van een keten schoonheidssalons in Newcastle, houdt een rijkelijk bootfeestje voor familie en vrienden op de Tynerivier. Maar de boel loopt fout, want haar zus Dani wordt dood in het water aangetroffen. Vera vermoedt dat Dani op het punt stond een duistere waarheid aan het licht te brengen. Ze moet het web zien te ontwarren om erachter te komen wie de moord op een onschuldige vrouw op het geweten heeft.

Do 7 februari 2019 | 22:26 House

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Transplant. House, die voorwaardelijk vrij is, wordt door Foreman meegenomen naar Princeton Plainsboro om een patiënt te behandelen die dringend een longtransplantatie moet ondergaan. Tijdens de behandeling, die niet van een leien dakje loopt, krijgt House af te rekenen met een verlegen interim, het verlies van zijn vroegere team én de vijandigheid van Wilson.

Do 7 februari 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama based on characters created by crime writer Ann Cleeves. Vera's reunion with her first-ever sergeant, Stuart Macken, occurs under tragic circumstances when his house is petrol-bombed. Stuart is badly burned by the attack and his 18-year-old daughter Stella is left fighting for her life in intensive care. Vera is shocked to see that Stuart is a shadow of the man she knew 20 years before and, when her investigation uncovers unpleasant revelations about his personal life, she is faced with some long-buried memories of her own. With Brenda Blethyn, Jon Morrison, David Leon, Paul Ritter, and Wunmi Mosaku.(2012)

Wo 6 februari 2019 | 23:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DI Vera Stanhope rescues a young boy from a freezing pond after he escapes from a violent attack which left his mother dead. As Vera and her team investigate what happened to the child, they unravel a web of deadly secrets and discover a murderous sequence of events set in motion by power, money and a mother's love. Although she is usually awkward and uninterested around children, Vera finds a kindred spirit in the boy, and begins to realise that the key to the investigation may lie hidden in his memory. With Brenda Blethyn, Kerry Fox, Jon Morrison, Renu Setna, and Tim Dutton.(2011)

Wo 6 februari 2019 | 22:27 House

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Twenty Vicodin. Er is een jaar voorbij sinds House met Wilsons wagen de woonkamer van Cuddy is binnengereden. Het grootste deel van die tijd heeft hij in de cel doorgebracht. Om voorwaardelijk vrij te komen, moet hij ervoor zorgen dat hij vijf dagen uit de problemen blijft. De omstandigheden zitten hem echter niet mee: hij krijgt het aan de stok met enkele medegevangenen.

Zo 3 februari 2019 | 21:00 Vera

Detective drama series set in the north east of England. DCI Vera Stanhope must open up a familiar cold case to find the connection between a skeleton discovered underneath the site of a notorious, burnt-out nightclub and a present-day murder. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, and Ibinabo Jack.(2019)

Za 2 februari 2019 | 20:30 The Greatest Dancer

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Alesha Dixon and Jordan Banjo host a dance talent show where dancers of any age and dance style compete to win £50,000 and a chance to perform on Strictly Come Dancing. After four weeks of auditions the show goes live as the final nine acts take to the stage for the challenge shows. Every week, each of the dancers are set a challenge that they must tackle with their dance captain to create an unforgettable performance. For the first time the power is in the hands of the viewers as they vote to decide who stays in the competition. For the three dance captains - Cheryl, Matthew Morrison and Oti Mabuse - the pressure is really on as they each mentor their three chosen acts through the live challenge shows.

Vr 1 februari 2019 | 20:35 Vera

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie. Cuckoo. Vera moet de moord op een tienerjongen in het rustige kustplaatsje Peyton-by-the-Sea onderzoeken. De Cel Vermiste Personen verneemt dat Caden Lennon zes weken eerder uit een opvangtehuis in Newcastle was weggelopen. Ondertussen ontdekt Vera een groeiend drugsprobleem in Peyton-by-the-Sea. Is er een link tussen Newcastle en Peyton en hoe past Caden daarin? Vera zet alles op het spel om de meedogenloze moordenaar van Caden te vinden.

Do 31 januari 2019 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the novels by Ann Cleeves. DI Vera Stanhope rescues a young boy from a freezing pond after he escapes from a violent attack which left his mother dead. As Vera and her team investigate what happened to the child, they unravel a web of deadly secrets and discover a murderous sequence of events set in motion by power, money and a mother's love. Although she is usually awkward and uninterested around children, Vera finds a kindred spirit in the boy, and begins to realise that the key to the investigation may lie hidden in his memory. With Brenda Blethyn, Kerry Fox, Jon Morrison, Renu Setna, and Tim Dutton.(2011)

Zo 27 januari 2019 | 21:00 Vera

Detective drama series set in the north east of England. The successful businesswoman behind an empire of beauty salons throws a lavish party on board a boat on the River Tyne, only for her sister to be found dead in the water. Vera's investigation uncovers the possibility that the victim may have been in an abusive relationship, and that she may also have been about to reveal a terrible secret that threatened her entire family. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, and Ibinabo Jack.(2019)

Za 26 januari 2019 | 20:30 The Greatest Dancer

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Alesha Dixon and Jordan Banjo host a dance talent show where dancers of any age and dance style compete to win £50,000 and a chance to perform on Strictly Come Dancing. As the auditions draw to a close, it is time for the callbacks, where the dance captains finally hold the power. They must each choose three acts to take through to the live challenge shows. The three superstar dance captains - Cheryl, Matthew Morrison and Oti Mabuse - have the tough job of whittling down the acts who the mirror opened for and deciding upon their final three to mentor in the next stage of the competition.

Di 22 januari 2019 | 22:16 Rocky V IMDb: 5.2

22/01 - IMDB * 5.2 - Actiefilm, Rocky V is een Amerikaanse sportfilm uit 1990, geregisseerd door John G. Avildsen en geschreven door Sylvester Stallone, die tevens de hoofdrol speelt. Ook zijn acteurs Burt Young en Sage Stallone te zien in deze film. Dit was de laatste film in een reeks van 5 Rocky films. Daarna volgde het zesde deel Rocky Balboa. In 2015 en 2018 kwamen er nog twee spin off films uit genaamd Creed. De Russische bokser Ivan Drago heeft Rocky Balboa permanente hersenbeschadiging toegebracht, waardoor deze...

Rocky V is een Amerikaanse sportfilm uit 1990, geregisseerd door John G. Avildsen en geschreven door Sylvester Stallone, die tevens de hoofdrol speelt. Ook zijn acteurs Burt Young en Sage Stallone te zien in deze film. Dit was de laatste film in een reeks van 5 Rocky-films. Daarna volgde het zesde deel Rocky Balboa. In 2015 en 2018 kwamen er nog twee spin-off films uit genaamd Creed. De Russische bokser Ivan Drago heeft Rocky Balboa permanente hersenbeschadiging toegebracht, waardoor deze gedwongen is om te stoppen met boksen. Wanneer hij thuiskomt, komt hij erachter dat al zijn geld is vergokt. Balboa besluit daarop de jonge veelbelovende bokser Tommy Gunn te trainen. Hij steekt zijn ziel en zaligheid in de jongen, waardoor zijn eigen puberende zoon Robert zich verwaarloosd voelt. Wanneer Gunn naar het andere kamp overloopt, zit er voor Rocky niets anders op dan zijn bokshandschoenen voor een laatste keer op te nemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/rocky-v

Zo 20 januari 2019 | 21:10 Vera

Detective drama series set in the north east of England. DCI Stanhope investigates the discovery of a teenage boy's body in a shipyard. Listed as a missing person, the boy had absconded from the care of his support worker. Vera discovers that the quiet community where he was found is plagued by a serious drugs problem, despite the fact that the only known dealer in the area has turned his back on crime. The victim could be the answer to the mystery, but a wall of silence surrounds his death. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, and Ibinabo Jack.(2019)

Vr 11 januari 2019 | 00:10 Swinger

David (Owen McDonnell) hat Scheidungsstress und sucht einen Job. Ist das der Grund für seine Erektionsprobleme? Seine Freundin Alice (Elena Anaya) hat beruflichen Druck, doch sie ist begeistert von der Idee der Paartherapeutin, mit erotischen Abenteuern neuen Schwung in die Beziehung zu bringen. Alice meldet sich als Wettie Bettie auf einer Swingerseite an. Gleich beim ersten Date erlebt sie prickelnde Höhepunkte. Doch David will nur Alice und keinen Sex mit fremden Frauen... In der offenherzigen Verfilmung des 2007 erschienenen Romans "Swung" des Schotten Ewan Morrison (er schrieb auch das Drehbuch) sorgen die ungelenken Swingeranfänge von David und Alice für einiges Schmunzeln, aber die verzweifelte Suche des Paars nach Intimität und Geborgenheit geht dann doch ernsthaft unter die Haut.

Wo 9 januari 2019 | 23:05 Vera

Herhaling. Detective drama based on characters created by crime writer Ann Cleeves. Vera's reunion with her first-ever sergeant, Stuart Macken, occurs under tragic circumstances when his house is petrol-bombed. Stuart is badly burned by the attack and his 18-year-old daughter Stella is left fighting for her life in intensive care. Vera is shocked to see that Stuart is a shadow of the man she knew 20 years before and, when her investigation uncovers unpleasant revelations about his personal life, she is faced with some long-buried memories of her own. With Brenda Blethyn, Jon Morrison, David Leon, Paul Ritter, and Wunmi Mosaku.(2012)

Za 5 januari 2019 | 21:00 The Greatest Dancer

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Alesha Dixon and Jordan Banjo host a dance talent show where dancers of any age and dance style compete to win £50,000 and a chance to perform on Strictly Come Dancing. Leading the charge to discover the greatest dancer are three superstar dance captains - platinum-selling singer Cheryl, Broadway and Glee star Matthew Morrison and Strictly Come Dancing professional Oti Mabuse. The audience hold the power - if they are impressed by the audition, they can vote to open the mirror, and if 75 per cent of the audience vote yes then the mirror will open and the dancer will make it through to the next stage of the competition, the callbacks. Get ready to see talent from across the world of dance, from ballet to jazz, street to ballroom, contemporary to disco as the dancers give the performances of their lives in the hope of opening the mirror.

Do 3 januari 2019 | 23:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. When the body of dock worker Owen Thorne plummets from a multi-story car park, DCI Vera Stanhope is forced to uncover a life of secrets and lies. For Vera everything points to foul play but Thorne's wife Ellie insists that he was a good man and a loving father to their children. The team discover a dispute at work over the death of a young lad when a safety rig failed. Everyone believes that Owen was to blame, despite an inquest failing to find fault. The victim's father admits that he wanted revenge, but his alibi holds. Vera spots an inconsistency in Ellie's statement, suggesting that she was less sure of her husband's fidelity than she is admitting. Aided by her team, Vera must use all her investigative skill and ingenuity to expose the truth behind Owen Thorne's death and ultimately stop his killer from claiming another victim. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Do 3 januari 2019 | 22:26 House

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Help Me. House, Cuddy en de hulporganisaties verstrekken medische hulp aan de slachtoffers van een ingestort huis. House vindt een vrouw die nog onder het puin ligt. Brandweerlui doen er alles aan om haar been te redden, maar wanneer er een tweede instorting plaatsvindt, lijkt dat niet meer zo eenvoudig. Ondertussen probeert het team van House in het ziekenhuis uit te zoeken wat er mis is met de man die het ongeluk veroorzaakte. Als klap op de vuurpijl vertelt Cuddy House dat ze gaat trouwen en dat nieuws valt niet bij iedereen in goede aarde.

Wo 2 januari 2019 | 23:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. DCI Vera Stanhope and her team investigate the mysterious death of an unidentified man, found floating in the slurry pit of a remote Northumberland farm. Owner Danny Pryor is forced to admit that he uses a number of illegal Serbian workers. A faded tattoo identifies the victim as Jack Reeves, a young man from the local travelling community. His father Billy Reeves insists that he has not seen his son since he broke off his engagement to teenager Sigourney O'Brien. But would her father Frank go as far as murder to avenge the honour of his daughter? An old police report links Jack to a fight in a pub owned by Danny Pryor's brother Robert and exposes the real reason Jack broke off his wedding to Sigourney. For months Jack had been hiding out in a mobile home on woodland close to Pryor farm. Fingerprints reveal that someone else has been inside the caravan. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Wo 2 januari 2019 | 22:29 House

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Baggage. Tijdens een sessie met dr. Nolan vertelt House het verhaal van een vrouw die aankomt in het ziekenhuis van Princeton Plainsboro. Ze lijdt aan een onverklaarbare ziekte, maar ze is ook haar geheugen kwijt. House probeert de mysterieuze ziekte op te lossen, maar hij helpt haar ook in de zoektocht naar haar identiteit.

Di 1 januari 2019 | 23:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. When the remains of a teenage girl are found half-buried in a Northumberland wood, Vera and her team find themselves investigating a 30-year-old mystery. The remains are identified as those of miner's daughter Carrie Telling, who vanished during the miners' strike in 1984. Photographs recovered from Carrie's camera yield further revelations for Vera. What did Carrie discover the day she vanished that ultimately led to her death? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Di 1 januari 2019 | 22:29 House

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Choice. Een toekomstige bruidegom raadpleegt House omdat hij geheimen uit een vorig huwelijk niet kan verwerken. Zijn vrouw in spe wil, alvorens met hem te trouwen, antwoord krijgen op verschillende vragen. Terwijl het gefrustreerde team een oplossing probeert te bieden aan dit jonge koppel, brengt House extra tijd door met zijn Princeton Plainsboro- collega's.

Di 1 januari 2019 | 01:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope and Sergeant Joe Ashworth investigate a fatal stabbing outside a busy Newcastle nightclub. Identifying the victim as ex-Met officer John Warnock, the only clues are an empty flat and an unregistered car with six thousand pounds hidden in the boot. Vera must ultimately retrace John Warnock's final steps to uncover the truth behind a web of lies spanning 25 years. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Liam Cunningham.(2013)

Ma 31 december 2018 | 23:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. DCI Vera Stanhope investigates the death of a young woman in a suspicious fire that rips through a coastal holiday park. When Vera discovers that the victim was locked in her cabin, she realises this is more than just an accident. Supported by her trusted team, Vera must use all her tenacity and instinct to expose the deep rift at the heart of a fractured family and ultimately discover the truth behind the woman's tragic fate. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Ma 31 december 2018 | 13:10 Morrison krijgt een zusje IMDb: 6.1

31/12/18 - IMDB * 6.1 - Familiefilm, Nederlandse familiefilm. Morrison is een aandoenlijk jongetje van vijf jaar. Hij is heel gelukkig, tot er een nieuwe baby komt. Want dan is er geen plaats meer voor Morrison en moet hij naar zijn tante in het klooster. Morrison stelt alles in het werk om dat te voorkomen. Eerst loopt hij weg, maar wanneer dat mislukt heeft hij een beter plan. Niet hij moet weg, maar wel de baby.

Nederlandse familiefilm. Morrison is een aandoenlijk jongetje van vijf jaar. Hij is heel gelukkig, tot er een nieuwe baby komt. Want dan is er geen plaats meer voor Morrison en moet hij naar zijn tante in het klooster. Morrison stelt alles in het werk om dat te voorkomen. Eerst loopt hij weg, maar wanneer dat mislukt heeft hij een beter plan. Niet hij moet weg, maar wel de baby.

Vr 28 december 2018 | 23:55 Independence Day: Wiederkehr

20 Jahre nach dem Befreiungsschlag der Menschheit gegen die Aliens sind diese zurück: größer und böser! Metropolen von London bis Singapur sind betroffen, auch das Weiße Haus kriegt wieder was ab! Den Kampf gegen die neuerliche Invasion legt die amtierende US-Präsidentin Elizabeth Lanford (Sela Ward) in die Hände junger Kampfpiloten, darunter Dylan Hiller (Jessie Usher), der Sohn des beim Testflug gestorbenen einstigen Kriegshelden Steven Hiller (im ersten Film gespielt von Will Smith), und der mutige Jake Morrison (Liam Hemsworth). Dessen Verlobte Patricia Whit-more (Maika Monroe, "It Follows") ist zugleich die Tochter des inzwischen leicht vernebelten Expräsidenten Thomas J. Whitmore (Bill Pullman)... Roland Emmerichs Kernkompetenzen bleiben Bombast und schiere Größe, wobei die an "Star Wars" bis "Transformers" orientierte Action (im Kino auch in 3D) ein Regisseur wie Michael Bay sicherlich noch stilbewusster hinbekommen hätte. Die Zutatenliste des Crashkinos wird nüchtern abgehakt, statt raffiniert erweitert. Ein Film nach altem Rezept, der bei allem Spektakel (und dem üblichen Witz auf eigene Kosten) hier und da am Abgrund der Langweiligkeit entlangschrammt. Da kann selbst die ansonsten so tolle Charlotte Gainsbourg ("3 Herzen") als Wissenschaftlerin keine Akzente setzen. Zum Schluss halten sich Emmerich & Co. übrigens ein Türchen für eine weitere Fortsetzung offen. Wenn daraus nichts werden sollte – die Welt würde nicht untergehen.

Vr 28 december 2018 | 22:30 House

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Open and shut. Het team van House neemt de zaak aan van Julia, die een open relatie heeft met haar man. Na een afspraak met een van haar vriendjes belandt ze in het ziekenhuis. Hoe complex de hele zaak ook lijkt, het hele team is verbouwereerd door het geluk van Julia. Ondertussen test House de relatie van Wilson en Sam.

Vr 28 december 2018 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope and Sergeant Joe Ashworth investigate a fatal stabbing outside a busy Newcastle nightclub. Identifying the victim as ex-Met officer John Warnock, the only clues are an empty flat and an unregistered car with six thousand pounds hidden in the boot. Vera must ultimately retrace John Warnock's final steps to uncover the truth behind a web of lies spanning 25 years. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Liam Cunningham.(2013)

Do 27 december 2018 | 22:34 House

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Knight Fall. House en zijn team ontfermen zich over 'Sir William', een ridder die in elkaar zakte op een jaarbeurs en deel uitmaakt van een afgesloten gemeenschap. Leden van deze gemeenschap houden zich strikt aan de regels en de idealen van de renaissance. Foreman en Thirteen brengen een bezoek aan het middeleeuws dorp waar William woont. Wanneer ze ontdekken dat iedereen er middeleeuwse eetgewoonten op nahoudt, groeit het vermoeden dat William het slachtoffer van een bacteriële voedselvergiftiging is geworden. Ondertussen besluit Wilson zijn relatie met zijn ex-vrouw Sam een tweede kans te geven, tot grote ergernis van House.

Do 27 december 2018 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the brutal murder of young physiotherapist Lizzie Faulkner, who was gunned down at a luxury country retreat. In a story of betrayal, guilt and the need for atonement, Vera must move quickly to avoid another tragedy, while Joe finally makes amends with the demons from his own past. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Nicholas Gleaves.(2013)

Wo 26 december 2018 | 22:07 House

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Lockdown. Een pasgeboren baby verdwijnt uit zijn wieg in het Princeton-Plainsboro-ziekenhuis. Cuddy besluit het volledige gebouw meteen af te sluiten. Niemand mag het ziekenhuis nog binnen of buiten. Terwijl de politie elke kamer zorgvuldig controleert, brengt House de avond door in de kamer van een stervende patiënt. Die had House destijds gevraagd om zijn onderzoek te leiden, maar hij weigerde. Nu is het echter te laat om hem te redden. Ook Chase en Cameron brengen enkele uren in dezelfde kamer door.

Wo 26 december 2018 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. Respected surgeon Dan Marsden is shot dead days before his retirement and his teenage daughters Mira and Karen are abducted. DCI Vera Stanhope, DS Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart must race against time to track down the killer and save the sisters. Newcomer DC Barry Kelman joins the team, and it is not long before the case takes a violent and unexpected turn. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Saskia Reeves.(2013)

Wo 26 december 2018 | 08:15 A Cookie Cutter Christmas IMDb: 6.2

26/12/18 - IMDB * 6.2 - Romantische tv-film, A Cookie Cutter Christmas is een Canadese film uit 2014. Geregisseerd door Christie Will Wolfmet en met hoofdrollen voor Erin Krakow, David Haydn Jones en Alan Thicke. Twee leraren brengen hun onderlinge rivaliteit naar een nieuw en hoger niveau, als ze het tegen elkaar opnemen bij een leuke bakkerswedstrijd. Er is echter één probleem: Christie kan absoluut niet bakken. Als ze door één van haar leerlingen in contact wordt gebracht met een alleenstaande vader die wel kan bakken, slaat de vlam...

A Cookie Cutter Christmas is een Canadese film uit 2014. Geregisseerd door Christie Will Wolfmet en met hoofdrollen voor Erin Krakow, David Haydn-Jones en Alan Thicke. Twee leraren brengen hun onderlinge rivaliteit naar een nieuw en hoger niveau, als ze het tegen elkaar opnemen bij een leuke bakkerswedstrijd. Er is echter één probleem: Christie kan absoluut niet bakken. Als ze door één van haar leerlingen in contact wordt gebracht met een alleenstaande vader die wel kan bakken, slaat de vlam keihard in de pan. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/a-cookie-cutter-christmas

Di 25 december 2018 | 22:16 House

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Black hole. De 17-jarige Abby verliest het bewustzijn na het drinken van vodka op een schooluitstap. Een hartprobleem, verergerd door het drankmisbruik van het meisje, zou aan de oorzaak van haar toestand kunnen liggen. Het team van House twijfelt tussen een bacteriële infectie en een zeldzame schimmelinfectie in haar hartkamer. Om een beter beeld te krijgen van haar aandoening, overwegen House en co. een echotest uit te voeren, maar de kans bestaat dat die een hartaanval zou veroorzaken.

Ma 24 december 2018 | 22:14 House

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Private Lives. Een jonge vrouw die alle intieme details van haar privéleven op een blog publiceert, wordt in het ziekenhuis opgenomen met mysterieuze blauwe plekken in haar aangezicht. Een urinetest wijst bovendien uit dat er problemen met haar nieren zijn. Via het online-dagboek van de vrouw probeert het team van House allerhande symptomen te herkennen, die een diagnose van haar toestand mogelijk moeten maken. Ondertussen ontdekken House en Wilson enkele duistere geheimen van elkaar.

Ma 24 december 2018 | 21:00 Vera

Herhaling. DCI Vera Stanhope and DS Joe Ashworth investigate a suspicious death in an army barracks. Although the scene has been made to look like a suicide, Vera quickly establishes that Staff Sgt 'Dev' Deverson was murdered. Sensing a connection to a soldier named Ollie who was killed in Afghanistan, Vera interviews Dev's loyal comrades and Ollie's grieving family, exposing a deeply concealed trauma at the heart of the crime. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Ben Aldridge.(2012)

Vr 21 december 2018 | 22:45 House

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. 5 to 9. Dr. Lisa Cuddy heeft dagelijks de handen meer dan vol met House, maar vandaag wordt haar geduld pas écht op de proef gesteld. Ze krijgt af te rekenen met de ontevreden Dr. Hourani, verzekeringsafgevaardigde Eli Morgan, die dreigt het contract met het ziekenhuis op te zeggen, en de advocaat van een patiënt wiens duim ongevraagd opnieuw aan zijn hand werd bevestigd en die de medische kosten voor deze ingreep weigert te betalen. Daarnaast loopt ook niet alles op wieltjes in haar privéleven.

Do 20 december 2018 | 22:30 House

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Moving the Chains. Daryl Barylett, een getalenteerde footballspeler, gaat door het lint op de training. Zijn plotse woede-uitbarsting zou wel eens een medische oorzaak kunnen hebben, al vermoedt House dat zijn agressie eerder met het gebruik van steroïden te maken heeft. Die theorie wordt door de toxicologische tests van de spoeddienst weerlegd. Ondanks de negatieve testresultaten is House helemaal niet overtuigd dat Daryl clean is. Ondertussen probeert Foreman te achterhalen of hun patiënt recent hersenschade heeft opgelopen.

Wo 19 december 2018 | 22:10 House

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Remorse. House en zijn team ontfermen zich over Valerie, een bijzonder aantrekkelijke zakenvrouw die met hevige pijnscheuten in haar oor kampt. Haar uiterlijk is zowat de enige reden voor House om deze zaak aan te nemen. Ook de andere mannen in zijn team zijn meteen door hun bevallige patiënte gecharmeerd. Thirteen hekelt de oppervlakkigheid van haar collega's en is vastberaden verder te kijken dan Valeries uiterlijke schoonheid.

Di 18 december 2018 | 22:15 House

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Down Low. Wanneer drugdealer Mickey in elkaar zakt tijdens het afhandelen van een belangrijke deal, wordt hij door zijn kompaan Eddie naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. Mickey is bijzonder karig met het geven van persoonlijke informatie, waardoor House en zijn team op ouderwets detectivewerk zijn aangewezen om te achterhalen aan welke aandoening hij lijdt. Is zijn toestand te wijten aan een cocaïneverslaving of is er een andere oorzaak?

Ma 17 december 2018 | 23:05 House

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wilson. Wilson gaat jagen met Tucker, een ex-patiënt. Deze uitstap is een jaarlijkse traditie om Tuckers overwinning in de strijd tegen kanker te vieren. Plots verliest Tucker echter elk gevoel in zijn arm. Dit zou kunnen wijzen op een beroerte of een terugkeer van de kanker. Testen in het Princeton Plainsboro-ziekenhuis doen echter vermoeden dat de oorzaak elders moet worden gezocht. Wanneer Wilson een koortsblaasje op de lip van Tuckers vriendin opmerkt, denkt hij dat zijn vriend een virus heeft opgelopen. House is het niet eens met Wilsons diagnose. Hij is ervan overtuigd dat Tucker opnieuw kanker heeft. Hij wil er zelfs geld op verwedden.

Vr 14 december 2018 | 22:20 House

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ignorance Is Bliss. Wetenschapper Jimmy Sidas is een genie, maar hij kiest er bewust voor om als koerier te werken. Hij wil niet leven met de druk die een job in de wetenschap met zich mee zou brengen. Hij is liever gelukkig dan briljant. Op een dag komt Jimmy tot de vaststelling dat hij zijn naam niet meer kan schrijven. Hij wordt opgenomen met allerlei vreemde symptomen. House en zijn team nemen het onderzoek voor hun rekening. Ondertussen probeert House ook nog een breuk te forceren tussen Cuddy en haar vriend Lucas.

Do 13 december 2018 | 22:37 House

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Teamwork. Pornoacteur Hank Hardwick verliest het bewustzijn op de set van zijn nieuwste film. Hij heeft te kampen met zware oogpijn en wordt meteen naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. House staat te popelen om deze zaak te onderzoeken. Zodra Cuddy hem zijn dokterslicentie teruggeeft, kan hij opnieuw aan de slag gaan. Maar door het plotse vertrek van Cameron en Chase heeft hij enkel Foreman om hem te assisteren bij zijn zoektocht naar de oorzaak van Hardwicks toestand.

Do 13 december 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland. Vera en haar partner Aiden Healy onderzoeken de moord op het ongeïdentificeerde lichaam van een man die opgevist wordt uit een modderpoel op een boerderij. De eigenaar van de boerderij moet al gauw toegeven dat hij illegale Servische arbeiders heeft werken. Maar wat is de link tussen deze Oost-Europese arbeiders en het slachtoffer? Het hele onderzoeksteam wordt gemobiliseerd om de tragische gebeurtenis op te helderen.

Wo 12 december 2018 | 22:10 House

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Known Unknowns. Een groep tienermeisjes dringt stiekem een rockconcert binnen. De drummer van de groep neemt twee van hen, Jordan en Phoebe, mee naar de backstageruimte. Wanneer de meisjes opnieuw samenkomen, zwellen Jordans handen en voeten plots op en valt ze flauw. Dokter House besluit het meisje te behandelen, maar ze is niet volledig eerlijk over wat er die avond is gebeurd.

Wo 12 december 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland. In een bos wordt het stoffelijk overschot van een tienermeisje gevonden. Vera ontdekt algauw dat het om mijnwerkersdochter Carrie Telling gaat, die al in 1984 vermist raakte. Een creditcard die bij het lichaam gevonden wordt, brengt de eerste aanwijzing. Wellicht had Carrie iets ontdekt wat het daglicht niet mocht zien en heeft ze die ontdekking met haar leven moeten bekopen. Een 30 jaar oude zaak oplossen blijkt echter geen lachertje. Vera zet het hele mijnwerkersdorp op z'n kop op zoek naar de dader van deze moord.

Di 11 december 2018 | 22:20 House

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Brave Heart. Het team van House onderzoekt een roekeloze politiedetective wiens vader, grootvader en overgrootvader allen op 40-jarige leeftijd aan een mysterieuze hartkwaal stierven. Maar er zijn geen symptomen die doen vermoeden dat hem hetzelfde lot wacht. Precies daarom is House er niet op gebrand deze zaak onder de loep te nemen. Intussen wordt Chase achtervolgd door de Dibala-zaak.

Ma 10 december 2018 | 22:15 House

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Instant Karma. Een steenrijke zakenman brengt zijn ernstig zieke zoontje naar het Princeton Plainsboroziekenhuis en eist dat Dr. House zich over de zaak ontfermt. De man is ervan overtuigd dat de mysterieuze maagaandoening van zijn zoon een straf is voor zijn persoonlijk financieel succes en hij overweegt zijn leven drastisch om te gooien om zijn zoon te redden. Ondertussen bereiden Foreman en Chase zich voor op een presentatie in de Dibala-zaak.

Ma 10 december 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.In de Tyne, onder de Gateshead Millennium Bridge in Newcastle, wordt het lichaam gevonden van zakenman John Shearwood. Zijn vrouw Stella en zijn broer Luke waren ervan overtuigd dat John voor een golftrip naar Ierland was. Nog vreemder wordt het wanneer blijkt dat hij als informant werkte voor de belastingdienst en zelfs zijn eigen bedrijf bespioneerde.

Zo 9 december 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. DCI Vera Stanhope investigates the murder of 29-year-old Niall Coulter. With those closest to Niall intent upon obscuring the truth, it is not until the body of a drug dealer is found washed up on a Northumberland beach that the dreadful truth begins to emerge about Niall's past. While coping with revelations from her own past, Vera sifts through evidence of the grief, love and addiction that characterised Niall's life and deduces that his murderer acted through selfless and unrequited love. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Cush Jumbo.(2012)

Vr 7 december 2018 | 22:15 House

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Tyrant. President Dibala - een bijzonder controversieel Afrikaans politicus - wordt opgenomen in het Princeton Plainsboro-ziekenhuis. House heeft zijn dokterslicentie nog niet terug, dus officieel heeft Foreman de leiding over dit onderzoek. Diens sterk uitgedunde team is niet bepaald gelukkig met de komst van de gewetenloze dictator. Ze hebben er moeite mee om een man te verzorgen die persoonlijk verantwoordelijk is voor tal van misdaden tegen de mensheid in zijn eigen land. Ondertussen probeert Wilson het bij te leggen met een lastige buurman.

Do 6 december 2018 | 22:37 House

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Epic Fail. House keert eindelijk terug naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis. Hij verrast vriend en vijand door aan te kondigen dat hij grote veranderingen in zijn leven zal doorvoeren. Een daarvan is de zoektocht naar een nieuwe, minder stressvolle job. Foreman neemt voorlopig zijn taken over. Samen met zijn team heeft hij alle moeite van de wereld om een diagnose te stellen voor een patiënt die er niet aan kan weerstaan om zijn symptomen op het internet te plaatsen.

Wo 5 december 2018 | 22:10 House

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Broken (part 2). House is er nog altijd niet in geslaagd om ontslagen te worden uit het psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft zich ondertussen neergelegd bij de behandelingswijze van Dr. Nolan en raakt steeds meer geïntrigeerd door Lydia, een familielid van een van zijn medepatiënten. Haar bezoekjes zijn steevast het hoogtepunt van zijn dag. House deelt een kus met haar, maar wanneer duidelijk wordt dat ze getrouwd is, besluit hij haar af te schepen. Een van beiden is immers gedoemd om vroeg of laat gekwetst te worden.

Di 4 december 2018 | 22:34 House

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Broken (part 1). House ontwaakt in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft een pijnlijke ontwenning van zijn verslaving aan pijnstillers ondergaan, maar voelt zich nu beter en wil het ziekenhuis verlaten. Dr. Nolan vindt het nog te vroeg om hem opnieuw aan de slag te laten gaan. House legt zich neer bij de beslissing van de arts en besluit zich verder te laten behandelen om zo snel mogelijk zijn ontslag uit de kliniek te krijgen. In werkelijkheid wil hij het medisch personeel en zijn medepatiënten zo hard op de zenuwen werken dat ze hem ontslaan.

Di 4 december 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Ma 3 december 2018 | 22:12 House

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Both Sides Now. Scotts hersenhelften zijn in twee gesplitst, waardoor zijn linker- en rechterhelft niet meer met elkaar kunnen communiceren. Zijn rechterhand blijkt zo zijn eigen willetje te hebben gekregen, wat tot vreemde toestanden leidt. House neemt de leiding van het diagnostisch doktersteam opnieuw over en start het onderzoek. Hij voelt zich als herboren nu hij is afgekickt van de pijnstillers. Ook zijn stomende nacht met dr. Cuddy heeft hier zeker iets mee te maken. Wanneer dr. Cuddy echter verklaart niets meer te willen dan een werknemer-werkgever relatie, probeert House haar voor zich te winnen door haar op stang te jagen. Hij ontdekt echter dat niets is wat het lijkt. Ondertussen lopen ook dr. Chase en dr. Cameron slechtgeluimd rond nu het sperma van Camerons dode echtgenoot hun trouwplannen in de war stuurde.

Ma 3 december 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Zo 2 december 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama based on the novel by Ann Cleeves. Vera investigates the case of a murdered social worker named Jenny Lister, who was universally considered to have been principled and popular. However, in an overworked and understaffed social work system, a notorious case involving the death of a child seems to hold the key to solving the killing. As Vera pursues the truth, she discovers the real secret at the heart of Jenny's death - and the killer who will stop at nothing to keep it hidden. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Cush Jumbo.(2012)

Vr 30 november 2018 | 23:00 Stevie Wonder: A Musical History

Well-known fans celebrate Stevie Wonder and his music by selecting some of his best-loved songs. Wonder is one of the dominant figures in American music, a multi-faceted genius whose music has permeated popular culture, and he's not short of celebrity fans. His musical achievements are lauded in this anthology of his greatest hits. Contributors include actor Martin Freeman, singers Alexander O'Neal, James Morrison, Beverley Knight and Corinne Bailey Rae, New Order's Gillian Gilbert and Stephen Morris, DJs Ana Matronic, Trevor Nelson and Norman Jay, Heaven's 17's Glenn Gregory and Martyn Ware, journalist Sian Pattenden and presenter Emma Dabiri.

Vr 30 november 2018 | 22:25 House

Seizoen 5 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Under My Skin. Penelope, de ster van het balletgezelschap, stort in op het podium en heeft ademhalingsproblemen. Ze wordt toegewezen aan dr. House, maar die voelt zich niet in staat om een onderzoek te leiden. Onder toezicht van dr. Wilson doet hij echter toch zijn uiterste best, maar de hallucinaties van Amber spelen hem te veel parten. Terwijl Dr. House een diagnose voor zichzelf probeert te stellen, is het doktersteam dus op zichzelf aangewezen om Penelopes leven en carrière te redden. Dr. Chase steekt een handje toe bij de risicovolle behandelingen, maar hij is er zelf ook niet helemaal bij. Zijn verloofde, dr. Cameron, wil namelijk het ingevroren sperma van haar dode echtgenoot bewaren.

Vr 30 november 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Do 29 november 2018 | 22:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Amerikaanse ziekenhuisserie. House Divided. Dr. House heeft amper geslapen sinds de dood van dr. Kutner. Daardoor krijgt hij levendige hallucinaties van Wilsons overleden vriendin Amber. De aanwezigheid van Amber lijkt een troef voor hem. Amber geeft House namelijk toegang tot de donkerste hoekjes van zijn geheugen en gidst hem door het onderzoek van de dove Seth, die last heeft van luide knallen in zijn oor. Ze helpt hem zelfs dr. Chases vrijgezellenavond te organiseren. Maar dan komt House in de problemen. Onder invloed van Amber bezorgt hij Seth ongewild een hoorimplantaat. En ook de vrijgezellenavond eindigt in mineur.

Do 29 november 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Wo 28 november 2018 | 22:07 House

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Saviors. Milieuactivist Doug valt neer en kan zich niet meer bewegen. Dr. Cameron wil er zeker van zijn dat dr. House deze zaak aanneemt. Daarom stelt ze haar vakantie met dr. Chase uit. Chase denkt echter dat er andere redenen zijn voor dit uitstel. House profiteert van de situatie om Cameron met het onderzoek te belasten. Zelf is hij druk bezig met het onderzoeken van Wilsons mysterieuze dieet. Ondertussen gaat het van kwaad naar erger met patiënt Doug, wiens radeloze vrouw het hem erg kwalijk neemt dat hij het milieu boven zijn eigen zoon verkiest.

Di 27 november 2018 | 22:39 House

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Simple Explanation. Charlotte en Eddie zijn twee oudere, liefhebbende gepensioneerden. Eddie lijdt echter aan longkanker en is stervende. Plots stort Charlotte, die altijd voor Eddie gezorgd heeft, zelf in. Terwijl haar toestand verslechtert, blijft die van Eddie op onverklaarbare wijze stabiel. Dr. House en zijn team staan dus tegenover twee medische mysteries. Deze verbleken echter bij een onverwacht verlies voor het doktersteam. Iedereen is van zijn melk, vooral dr. House. Hij stort zich dan maar op waar hij goed in is: de puzzel oplossen die niemand opgelost krijgt.

Ma 26 november 2018 | 22:47 House

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Locked In. Lee kan zijn lichaam niet meer bewegen, enkel zijn ogen functioneren nog. Vanuit zijn ziekenhuisbed ontdekt hij dat hij met zijn fiets tegen een open autoportier knalde en hersendood werd verklaard. Daar is dr. House, die toevallig in het bed naast Lee terecht kwam na een motorongeluk, het echter niet mee eens. Het lock-in-syndroom lijkt hem meer waarschijnlijk. Om zijn gelijk te bewijzen, laat hij Lee bij wijze van communicatie knipperen met zijn ogen en zet hij zijn doktersteam aan de slag om de mogelijke oorzaak van zijn hersenschade te achterhalen. Vooral Taub zal zijn best moeten doen: House dreigt hem immers te ontslaan wegens een gebrek aan motivatie. Ondertussen probeert Wilson uit te vissen waarom House in het geheim met zijn motor naar New York was gereden.

Zo 25 november 2018 | 22:40 Speed 2 - Cruise Control IMDb: 3.8

25/11/18 - IMDB * 3.8 - Actiefilm, Speed 2: Cruise Control is een Amerikaanse actie en dramafilm uit 1997 van Jan de Bont. De hoofdrollen zijn voor Sandra Bullock, Willem Dafoe, Temuera Morrison en Jason Patric. Het is een vervolg op Speed hoewel Keanu Reeves, hoofdrolspeler in de eerste film, ervoor koos om niet mee te spelen. Na de op hol geslagen bus in 'Speed', is de actie in de sequel verplaatst naar een luxe cruiseschip. Op dat schip geniet Annie samen met haar vriend Alex van een welverdiende vakantie. Dat is ook wel...

Speed 2: Cruise Control is een Amerikaanse actie- en dramafilm uit 1997 van Jan de Bont. De hoofdrollen zijn voor Sandra Bullock, Willem Dafoe, Temuera Morrison en Jason Patric. Het is een vervolg op Speed hoewel Keanu Reeves, hoofdrolspeler in de eerste film, ervoor koos om niet mee te spelen. Na de op hol geslagen bus in 'Speed', is de actie in de sequel verplaatst naar een luxe cruiseschip. Op dat schip geniet Annie samen met haar vriend Alex van een welverdiende vakantie. Dat is ook wel nodig, want hun relatie heeft de laatste tijd nogal onder druk gestaan. Veel tijd om te praten of leuke dingen te doen, hebben de lovebirds niet want al snel breekt de pleuris uit. Een gedesillusioneerde computerdeskundige is nijdig. Daarom is hij van plan de boot op te blazen. Met een zelfontworpen besturingssysteem laat hij het enorme schip rechtstreeks op de wal afkoersen. Handen uit de mouwen dus. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/speed-2-cruise-control

Zo 25 november 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama based on characters created by crime writer Ann Cleeves. Vera's reunion with her first-ever sergeant, Stuart Macken, occurs under tragic circumstances when his house is petrol-bombed. Stuart is badly burned by the attack and his 18-year-old daughter Stella is left fighting for her life in intensive care. Vera is shocked to see that Stuart is a shadow of the man she knew 20 years before and, when her investigation uncovers unpleasant revelations about his personal life, she is faced with some long-buried memories of her own. With Brenda Blethyn, Jon Morrison, David Leon, Paul Ritter, and Wunmi Mosaku.(2012)

Za 24 november 2018 | 01:10 Speed 2: Cruise Control

24/11/18 - Speed 2: Cruise Control is een Amerikaanse actie en dramafilm uit 1997 van Jan de Bont. De hoofdrollen zijn voor Sandra Bullock, Willem Dafoe, Temuera Morrison en Jason Patric. Het is een vervolg op Speed hoewel Keanu Reeves, hoofdrolspeler in de eerste film, ervoor koos om niet mee te spelen. Na de op hol geslagen bus in 'Speed', is de actie in de sequel verplaatst naar een luxe cruiseschip. Op dat schip geniet Annie samen met haar vriend Alex van een welverdiende vakantie. Dat is ook wel...

Speed 2: Cruise Control is een Amerikaanse actie- en dramafilm uit 1997 van Jan de Bont. De hoofdrollen zijn voor Sandra Bullock, Willem Dafoe, Temuera Morrison en Jason Patric. Het is een vervolg op Speed hoewel Keanu Reeves, hoofdrolspeler in de eerste film, ervoor koos om niet mee te spelen. Na de op hol geslagen bus in 'Speed', is de actie in de sequel verplaatst naar een luxe cruiseschip. Op dat schip geniet Annie samen met haar vriend Alex van een welverdiende vakantie. Dat is ook wel nodig, want hun relatie heeft de laatste tijd nogal onder druk gestaan. Veel tijd om te praten of leuke dingen te doen, hebben de lovebirds niet want al snel breekt de pleuris uit. Een gedesillusioneerde computerdeskundige is nijdig. Daarom is hij van plan de boot op te blazen. Met een zelfontworpen besturingssysteem laat hij het enorme schip rechtstreeks op de wal afkoersen. Handen uit de mouwen dus.

Vr 23 november 2018 | 23:08 House

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Here Kitty. Zwarte kat Debbie slaapt enkel bij stervende mensen. Wanneer de kat bij verpleegster Morgan komt slapen, gelooft die dat ook haar laatste uren geslagen zijn. Voor Houses ogen veinst ze een aanval. Aangezien House is geïntrigeerd door het mysterie van de doodskat, besluit hij Morgan op te nemen in het ziekenhuis. Dit ondanks Cuddy's vraag Morgan zo snel mogelijk te ontslaan. Terwijl House voluit experimenteert met de kat en Kutners bijgeloof, wordt Morgan echter echt ziek. Taub worstelt met financiële problemen. Hij hoopt dat een oude schoolkennis hem misschien een kans kan geven om opnieuw een succesvol leven op te bouwen.

Vr 23 november 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. When the body of dock worker Owen Thorne plummets from a multi-story car park, DCI Vera Stanhope is forced to uncover a life of secrets and lies. For Vera everything points to foul play but Thorne's wife Ellie insists that he was a good man and a loving father to their children. The team discover a dispute at work over the death of a young lad when a safety rig failed. Everyone believes that Owen was to blame, despite an inquest failing to find fault. The victim's father admits that he wanted revenge, but his alibi holds. Vera spots an inconsistency in Ellie's statement, suggesting that she was less sure of her husband's fidelity than she is admitting. Aided by her team, Vera must use all her investigative skill and ingenuity to expose the truth behind Owen Thorne's death and ultimately stop his killer from claiming another victim. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Do 22 november 2018 | 22:38 House

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Social Contract. Op een belangrijk zakendiner begint Nick Greenwald plots ongewild zijn diepste gedachten te delen met zijn tafelgenoten. Dit blijkt echter slechts één symptoom te zijn. Dr. House en zijn team kunnen de zoektocht naar de onderliggende oorzaak beginnen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, aangezien Nick altijd meteen zegt wat in hem opkomt. Vooral zijn gezin lijdt zwaar onder zijn kwetsende, en vaak ook beledigende, waarheden. In een poging om iets te verbergen voor House, neemt Wilson het daarentegen minder nauw met de waarheid. Deze haalt dan ook alles uit de kast om te weten te komen wat er met zijn beste vriend aan de hand is.

Do 22 november 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. DCI Vera Stanhope and her team investigate the mysterious death of an unidentified man, found floating in the slurry pit of a remote Northumberland farm. Owner Danny Pryor is forced to admit that he uses a number of illegal Serbian workers. A faded tattoo identifies the victim as Jack Reeves, a young man from the local travelling community. His father Billy Reeves insists that he has not seen his son since he broke off his engagement to teenager Sigourney O'Brien. But would her father Frank go as far as murder to avenge the honour of his daughter? An old police report links Jack to a fight in a pub owned by Danny Pryor's brother Robert and exposes the real reason Jack broke off his wedding to Sigourney. For months Jack had been hiding out in a mobile home on woodland close to Pryor farm. Fingerprints reveal that someone else has been inside the caravan. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Wo 21 november 2018 | 22:12 House

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Softer Side. Tiener Jackson werd geboren met een genetische afwijking, waardoor hij zowel vrouwelijke als mannelijke cellen heeft. Als hij na een basketbalwedstrijd ineenzakt, brengen zijn ouders hem onmiddellijk naar het Princetonziekenhuis. Ze vragen wel aan het doktersteam diens interseksualiteit te verzwijgen. Terwijl Thirteen het hier moeilijk mee heeft, gaat House overal gewillig mee akkoord. Hij is zowaar in een goed humeur, wat Wilson en Cuddy achterdochtig maakt. Foreman en Thirteen vinden het vreemd dat Taub en Kutner er eerder dan House achter komen dat ze nog steeds een relatie hebben.

Wo 21 november 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. When the remains of a teenage girl are found half-buried in a Northumberland wood, Vera and her team find themselves investigating a 30-year-old mystery. The remains are identified as those of miner's daughter Carrie Telling, who vanished during the miners' strike in 1984. Photographs recovered from Carrie's camera yield further revelations for Vera. What did Carrie discover the day she vanished that ultimately led to her death? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Di 20 november 2018 | 22:30 House

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unfaithful. House stelt Foreman en Thirteen een ultimatum: of één van hen neemt ontslag, of ze beëindigen hun relatie. In afwachting van hun beslissing besluit hij een blik te werpen op een onderzoek dat snel afgehandeld kan worden. Pastoor Danny wordt met hallucinaties in het ziekenhuis opgenomen. Wanneer diens teen plots afsterft, beseft het doktersteam dat er meer aan de hand is. Dr. Taub gaat ervan uit dat de complicaties te maken hebben met de veelbesproken reputatie van de patiënt. In het verleden werd hij immers beschuldigd van pedofilie. Tussen de onderzoeken door spelen House en Cuddy een schizofreen spelletje met als inzet een uitnodiging tot de Joodse naamceremonie van baby Rachel.

Di 20 november 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. Crime drama series. DCI Vera Stanhope investigates the death of a young woman in a suspicious fire that rips through a coastal holiday park. When Vera discovers that the victim was locked in her cabin, she realises this is more than just an accident. Supported by her trusted team, Vera must use all her tenacity and instinct to expose the deep rift at the heart of a fractured family and ultimately discover the truth behind the woman's tragic fate. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Cush Jumbo, and Kingsley Ben-Adir.(2015)

Ma 19 november 2018 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Greater Good. De beroemde ex-kankeronderzoekster Dana Miller wordt opgenomen in het Princeton Hospital. Ze gaf haar levensreddende job op om haar eigen geluk na te kunnen streven. Dat zet Dr. Taub en Dr. Wilson aan het denken. Terwijl Dr. House de oorzaak van Dana's ernstige inwendige bloedingen probeert te achterhalen, ondervindt hij weerstand van de op wraak beluste Dr. Cuddy. Bovendien moet hij met een gehalveerd team werken, want Dr. Foremans goedbedoelde beslissing heeft desastreuze gevolgen voor Thirteen.

Ma 19 november 2018 | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the mysterious death of businessman John Shearwood, found floating in the water under the Gateshead Millennium Bridge when he was supposed to be on a golf trip to Ireland. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2014)

Ma 19 november 2018 | 21:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Vr 16 november 2018 | 23:06 House

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Big Baby. Dr. Cuddy heeft moeite om een band met haar pleegbaby op te bouwen en besluit meer tijd met haar door te brengen. Cameron neemt wat dagelijkse taken van haar over, waaronder House in het oog houden. Meteen ontstaat er een kat-en-muisspelletje tussen House en Cameron. Dat komt echter niet ten goede van kinderverzorgster Sarah, die plots bloed begon te spuwen en flauwviel in haar klas. Ondertussen worstelt Foreman met een ethisch dilemma: hij wil Thirteen helpen, maar zo zou hij dan wel de resultaten van de klinische proeven vertekenen.

Vr 16 november 2018 | 21:00 Vocal Giants and Beyond with Beverley Knight and James Morrison

Beverley Knight and James Morrison select their all-time favourite vocalists in a playlist packed with some of the world's greatest singers. They celebrate incredible voices and track their influence in an hour of astonishing archive performances. James picks Tina Turner's epic Proud Mary rendition as one of his all-time greats and Beverley introduces him to Big Mama Thornton - a woman who taught Elvis a thing a two. What's it like to sing with your 'idol of idols'? Beverley reveals how she felt when this opportunity presented itself. Experience the raw stadium rock vocal of Steve Tyler and the soaring acoustic purity of Eva Cassidy; the intensity of Otis Redding and the passion of Prince, Whitney Houston sings live to an audience of millions and Sir Tom Jones returns to the green grass of Wales to deliver one of his classic hits. Finally a pitch-perfect George Michael serves to blow the roof off Wembley stadium in this feelgood hour of dazzling show-stoppers.

Do 15 november 2018 | 22:37 House

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de financiële zaken van Dr. House. In ruil vraagt zij Dr. House om de toestand van patiënt Jeff onder de loep te nemen. Jeff heeft voortdurend ondraaglijke pijn en probeerde meermaals zelfmoord te plegen. Dr. House kan hiervan meespreken, zelf lijdt hij ook onder de onophoudelijke pijn in zijn been. De pijn verlichten door een bad te nemen is echter geen optie: de waterleiding in zijn huis is stuk. Bovendien kan hij niet rekenen op de hulp van Dr. Cuddy: het combineren van haar job met het pleegmoederschap blijkt moeilijker dan verwacht. Ondertussen probeert Thirteen Dr. Foreman te ontwijken, maar die geeft niet zo gemakkelijk op en tracht haar te overhalen om samen iets te gaan eten.

Do 15 november 2018 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. When a suspected poacher is found dead from a single gunshot wound, DCI Vera Stanhope must unearth the real truth behind his return to the Northumberland moors after a 15 year absence. Could his death be the result of a poacher's war gone wrong or linked to a dispute over land? With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Richard Dillane.(2014)

Wo 14 november 2018 | 22:46 House

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Joy to the World. Tijdens een schooloptreden valt de gepeste, zestienjarige Natalie onverklaarbaar flauw. Dr. Cuddy en Dr. Kutner voelen zich, elk voor hun eigen redenen, persoonlijk aangesproken en doen er alles aan om het onderzoek tot een goed einde te brengen. De spanning tussen Dr. House en Dr. Cuddy is echter nog steeds te snijden, wat zich afzet op het humeur van Dr. House. Dr. Wilson daagt hem dan ook uit om, omwille van het aankomende kerstfeest, voor één keer eens aardig te zijn tegen zijn patiënten. Ondertussen tikt Thirteen Dr. Foreman op de vingers over zijn omgang met de andere Huntingtonpatiënten tijdens de klinische proeven.

Wo 14 november 2018 | 09:50 Vaiana IMDb: 7.6

14/11/18 - IMDB * 7.6 - Animatie , Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

Di 13 november 2018 | 23:06 House

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Let Them Eat Cake. Tijdens de opnames van een infomercial over natuurlijk en gezond fit worden, stort fitnessgoeroe Emmy in. Dr. Taub ontfemt zich over haar, aangezien de andere teamleden andere zaken aan hun hoofd hebben. Zo begint Thirteen aan de klinische proeven voor de ziekte van Huntington onder leiding van Dr. Foreman. Ze heeft het echter moeilijk om de confrontatie met andere Huntington-patiënten aan te gaan. Dr. House is dan weer druk bezig met het boycotten van de renovaties van Dr. Cuddy's bureau.

Ma 12 november 2018 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Last Resort. In het Princeton Plainsboro Teaching Hospital zitten de wachtzalen vol en Jason is ten einde raad. Om eindelijk zijn diagnose te krijgen, gijzelt hij Dr. House, Thirteen, een verpleegster en enkele patiënten. Het ziekenhuis wordt ontruimd en een speciale politie-eenheid komt ter plaatse. Onder schot gehouden door Jason heeft Dr. House geen andere keuze dan Jasons eisen in te willigen. Zo brengt hij echter de andere gijzelaars in groot gevaar.

Vr 9 november 2018 | 22:43 House

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Emancipation. Een 16-jarige arbeidster begint bloed te spuwen op de werkvloer. Aangezien ze op zo'n jonge leeftijd al geruime tijd zelfstandig is, denken Dr. House en zijn team meteen aan drugs en daarbijhorende hartproblemen. Het team komt echter dingen te weten over het meisje die een heel ander licht werpen op de zaak. Ondertussen heeft Dr. House geen oren naar Dr. Foremans plannen zijn assistentie te verlenen bij een aantal klinische testen.

Do 8 november 2018 | 22:35 House

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The itch. Een man met ernstige pleinvrees wordt ziek. Hij durft zijn woning niet te verlaten, dus gaat het team op huisbezoek. Wanneer zijn conditie achteruit gaat, bedenkt het team een plan om hem toch naar het ziekenhuis te krijgen. Cameron en Chase werken ondertussen aan hun relatie en House wordt helemaal gek van de jeuk.

Do 8 november 2018 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope unearths a 30-year-old mystery when the son of a prominent local family is found brutally murdered on the sands of a seaside resort. Then a second death leaves Vera faced with mounting pressure to crack the case. With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2013)

Do 8 november 2018 | 11:00 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Part 2: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Do 8 november 2018 | 10:10 Keith Morrison Investigates: Donnie Rudd

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Part 1: Wie is Donnie Rudd? Is hij een oorlogsheld en een topadvocaat, of is hij zoals anderen zeggen een oplichter en mogelijk een moordenaar? Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn.

Wo 7 november 2018 | 17:15 Vaiana IMDb: 7.6

07/11/18 - IMDB * 7.6 - Animatie , Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

Ma 5 november 2018 | 00:10 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Ma 5 november 2018 | 00:05 Vaiana IMDb: 7.6

05/11/18 - IMDB * 7.6 - Animatie , Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

Prinses Moana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden.

Zo 4 november 2018 | 22:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Zo 4 november 2018 | 00:05 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Za 3 november 2018 | 22:40 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Vr 2 november 2018 | 00:24 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Do 1 november 2018 | 21:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. Investigating the mysterious death of pensioner Margaret Kraszewski on a busy Newcastle Metro train at the height of rush hour, DCI Vera Stanhope finds herself in a quiet Northumberland coastal town with clues that keep revolving around one street. But why are the residents so reluctant to talk? With Brenda Blethyn, David Leon, Jon Morrison, Clare Calbraith, and Sonya Cassidy.(2013)

Do 1 november 2018 | 20:50 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Do 1 november 2018 | 18:30 Der ewige Garten

Wer den Pariser Friedhof Père Lachaise betritt, findet mitten in der lärmenden Großstadt eine Oase der Stille, einen Ort der Besinnung, einen Flecken Natur. Die Dokumentation erkundet die 44 Hektar große Anlage, die jährlich drei Millionen Menschen anzieht, mit ihren verborgenen Winkeln, ihrer vielfältigen Tier- und Pflanzenwelt und den Menschen, die täglich dort zu tun haben. Gärtner, Ornithologen, Besucher, Bildhauer und Geschichtsbegeisterte, Stammbesucher und Touristen – sie alle haben ein persönliches Verhältnis zu diesem Friedhof, auf dem Berühmtheiten wie Marcel Proust, Frédéric Chopin und Jim Morrison begraben sind. Père Lachaise ist nicht nur eine Stätte der Ruhe und des Gedenkens, sondern auch ein Refugium für zahlreiche Tier- und Pflanzenarten, die hier im Rhythmus der Jahreszeiten leben. Ein Ort der Vergänglichkeit und zugleich ein ewiger Garten.

Do 1 november 2018 | 00:24 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Wo 31 oktober 2018 | 20:50 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Wo 31 oktober 2018 | 00:25 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Di 30 oktober 2018 | 20:50 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Di 30 oktober 2018 | 00:25 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Ma 29 oktober 2018 | 20:50 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Zo 28 oktober 2018 | 22:25 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

Za 27 oktober 2018 | 23:54 Vera

Hoofdinspecteur Vera Stanhope lost moorden op in landschappen van Northumberland.

 Meer