Je vindt hier de programma's van Morrison op tv We hebben de volgende programma's voor Morrison Vera: Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. The successful businesswoman behind an empire of. House: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 5 Amerikaanse dramaserie. Damned If You Do. Zuster Augustine heeft vreemde rode. Ink Master: Meesters van de Lage Landen: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 1 Aflevering 1: In de eerste aflevering worden de kandidaten direct keihard getest op hun. Ink Master: Meesters van de Lage Landen: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 1 Aflevering 1: In de eerste aflevering worden de kandidaten direct keihard getest op hun. Vera: Morgen - Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. DCI Vera Stanhope must open up a familiar. House: Morgen - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Amerikaanse dramaserie. The Socratic Method. Een 38 jarige vrouw hoort. Morrison hoost een boot: Overmorgen - Jeugdprogramma, Kinderprogramma. Noël en héritage: Overmorgen - Après des années d'absence, Emma Reynolds revient fêter Noël dans sa ville natale, Oliver's Well, avec son frère et sa soeur. En dehors de vingt quatre heures pour l'enterrement de sa mère, cela fait des années qu'Emma n'est pas. Vera: Overmorgen - Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope. House: Overmorgen - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Amerikaanse dramaserie. Fidelity. Ed maakt zich zorgen omdat zijn. House: Gisteren - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 4 Amerikaanse dramaserie. Maternity. Drie pasgeboren baby's worden ziek.. Vera: Gisteren - Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. DCI Stanhope investigates the discovery. Superfly: Gisteren - IMDB * 5.1 - Actiethriller, Youngblood Priest is een drugsdealer die er aan zit te denken om te stoppen met de hele handel. Hij probeert nog één grote slag te slaan. De vraag is echter of hem dat wel wordt gegund. Want Priest kent nogal. House: Eergisteren - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 3 Amerikaanse dramaserie. Occam's Razor. De 22 jarige Brandon verliest. Vera: Eergisteren - Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. DCI Vera Stanhope investigates the.

Morrison op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:40 House

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Damned If You Do. Zuster Augustine heeft vreemde rode vlekken op haar handen en ze vermoedt dat het stigmata zijn. Gregory House heeft een andere diagnose. Hij stelt dat de non allergisch is voor het afwasmiddel dat ze gebruikt, geeft haar een pilletje en schrijft haar een zalfje voor. Hij moet echter onmiddellijk ingrijpen wanneer de non acute ademhalingsproblemen en hartkloppingen krijgt. Lisa Cuddy vermoedt dat de briljante House een medische blunder heeft gemaakt en ze geeft hem vierentwintig uur om de reden van de hartritmestoornissen te achterhalen.

Morgen | 22:40 House

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Socratic Method. Een 38-jarige vrouw hoort stemmen in haar hoofd. Een jaar eerder is geconstateerd dat ze schizofreen is. Nu wordt ze opgenomen wegens scherpe pijn in haar been. Het blijkt dat ze een bloedprop heeft die richting haar organen gaat. House is gefascineerd door de zaak, vooral wanneer blijkt dat de vrouw bijzondere hulp krijgt van haar tienerzoon.

Overmorgen | 13:06 Morrison hoost een boot

Kinderprogramma

Overmorgen | 22:10 House

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Fidelity. Ed maakt zich zorgen omdat zijn echtgenote Elise al vier dagen uitgeput in bed ligt. Hoewel ze gemiddeld achttien uur aan één stuk slaapt, geraakt ze er maar niet bovenop. Elise wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze verschillende testen ondergaat. De resultaten geven geen uitsluitsel over de oorzaak van haar probleem en dus moet dokter House zich over de zaak buigen. Hij geeft de opdracht voor een nieuw bloedonderzoek en de zoveelste scan, maar die geven evenmin het antwoord op het neurologische probleem. Dokter House meent de sleutel van het medisch mysterie in handen te hebben als Elise begint te hallucineren en stelt de Afrikaanse slaapziekte als diagnose.

Zo 24 november 2019 | 17:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse actieserie. Dishpan Man. Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Hij ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen als het A-Team er niet voor zorgt dat de ontvoerde mensen in een Spaans vliegtuig vrij komen. Josh Curtis en kolonel Morrison helpen hem, maar een van hen verraadt Stockwell.

Zo 24 november 2019 | 18:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Trial by Fire. Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.

Ma 25 november 2019 | 22:40 House

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Poison. Een student wordt tijdens de examenperiode getroffen door een mysterieuze vergiftiging. Dokter House en zijn team moeten uitzoeken welk virus of welke bacterie hiervoor verantwoordelijk is. House is ervan overtuigd dat drugs de oorzaak zijn, ondanks een negatieve drugtest. Hij stuurt Cameron en Chase naar het huis van de tiener om er verdovende middelen op te sporen. Wanneer de dokters terugkeren van een kale reis, wordt er een tweede slachtoffer binnengebracht met identieke symptomen. Dokter House moet snel het antwoord vinden op dit medisch raadsel, want de toestand van de jongens gaat snel achteruit.

Di 26 november 2019 | 22:15 House

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. D n r. De legendarische jazzmuzikant John Giles valt in zwijm tijdens een studio-opname. Hij wordt opgenomen in het Princetonziekenhuis en weet dat zijn spierziekte hem het leven zal kosten. Giles wil koste wat het kost een langzame, pijnlijke dood vermijden en ondertekent een document waardoor het de dokters verboden wordt hem te reanimeren. Dokter House gaat echter niet akkoord en redt Johns leven wanneer hij een hartstilstand krijgt. De arts wordt voor de rechter gedaagd, maar tot eenieders verbazing verbetert de gezondheidstoestand van de patiënt. Het team van House is met verstomming geslagen en probeert dit medisch raadsel te verklaren. Ondanks alles groeit de verstandhouding tussen House en de muzikant. Hij stemt in met een behandeling, maar dokter Cuddy houdt er een andere mening op na.

Wo 27 november 2019 | 22:45 House

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Histories. Een jonge vrouw verliest het bewustzijn tijdens een razzia in een discotheek en wordt in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht. Dokter Foreman is van mening dat de onhandelbare, dakloze vrouw haar aanvallen veinst om even een dak boven het hoofd te hebben. Haar toestand raakt een gevoelige snaar bij dokter Wilson en hij is vastbesloten om de angstige twintiger er bovenop te helpen. Foreman blijft argwanend, maar hij moet zijn wantrouwen aan de kant schuiven wanneer haar aanvallen levensbedreigend worden. House en zijn team staan voor een medisch raadsel, want ze kennen de identiteit van de vrouw niet en weten bijgevolg niets over haar medische achtergrond. Net wanneer House vermoedt dat de patiënte aan een besmettelijke hersenvliesontsteking lijdt, verdwijnt ze in het niet.

Do 28 november 2019 | 22:40 House

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Detox. Terwijl Gregory House probeert te achterhalen waarom de inwendige bloeding van zijn zestienjarige patiënt niet stopt, daagt dokter Cuddy hem uit om een week lang geen pijnstillers te slikken. House beseft dat hij verslaafd is, maar aanvaardt de weddenschap zodra hij hoort dat de inzet een maand vakantie is. Hij krijgt het ontzettend moeilijk zonder zijn medicatie: hij vertoont afkickverschijnselen, hij neemt meer risico's dan gewoonlijk en hij neemt voor niemand een blad voor de mond.

Vr 29 november 2019 | 22:20 House

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Sports Medicine. Baseballspeler Hank Wiggen breekt zijn bovenarm tijdens de opnames van een reclamefilmpje voor een nationale drugpreventiecampagne. Dokter House vermoedt dat - gezien het veelbesproken drugverleden van Wiggen - het gebruik van verboden middelen aan de oorzaak van de breuk ligt. Wiggen houdt echter vol niet hervallen te zijn in zijn oude gewoonten. Om het recent gebruik van steroïden uit te sluiten, laat dokter House een urinestaaltje van de topsporter afnemen. De resultaten van dit onderzoek bevestigen de beweringen van Wiggen, maar wijzen uit dat hij met een onrustwekkend nierprobleem kampt.

Zo 1 december 2019 | 16:35 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse actieserie. Trial by Fire. Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.

Ma 2 december 2019 | 22:00 House

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Cursed. Gabriel Rilek is een twaalfjarige jongen die daags na een onschuldig spelletje met een ouijabord hevige koortsaanvallen en ademhalingsmoeilijkheden ontwikkelt. Hij denkt dat hij vervloekt is, maar dokter House houdt het op een longontsteking. House moet zijn diagnose echter bijstellen wanneer dokter Chase een mysterieuze huiduitslag ontdekt op de arm van de jongen. Gabriel vertelt de artsen dat hij enkele dagen voordien zijn arm heeft bezeerd toen hij met zijn vriendjes op een stoffige zolder zat. Een microscopisch onderzoek van de weefsels die Chase op de plaats van de valpartij heeft gevonden, wijst uit dat Gabriel besmet is met miltvuur.

Di 3 december 2019 | 22:05 House

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Control. Zakenvrouw Carly Forlano moet een belangrijke vergadering vroegtijdig stopzetten wanneer ze plots haar rechterbeen niet meer kan bewegen. Uit de eerste testen van dokter House en zijn team blijkt de 32-jarige Carly ontzettend veel pijn te hebben, maar is er niets mis met haar spierweefsel of haar beenderstelsel. De artsen besluiten vervolgens te onderzoeken of de vrouw kanker heeft, maar ook die testen geven geen uitsluitsel over de oorzaak van haar pijn. Tijdens een nieuw scanneronderzoek krijgt Carly plots zware ademhalingsproblemen en hevige pijnscheuten in de borststreek. Ondanks het feit dat de vloeistof die werd aangetroffen in de longen van de vrouw nog onderzocht moet worden, aarzelt dokter House geen seconde om zijn patiënte op de wachtlijst te plaatsen voor een harttransplantatie.

 Meer

Morrison op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. The successful businesswoman behind an empire of beauty salons throws a lavish party on board a boat on the River Tyne, only for her sister to be found dead in the water. Vera's investigation uncovers the possibility that the victim may have been in an abusive relationship, and that she may also have been about to reveal a terrible secret that threatened her entire family. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Ibinabo Jack, and Paul Kaye.(2019)

Morgen | 02:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Aflevering 1: In de eerste aflevering worden de kandidaten direct keihard getest op hun tattooskills. Hoe presteren zij onder enorme 'liefdevolle' druk tijdens de eerste flash challenge? Juryleden Errol Buwalda, Morrison Schiffmacher en presentator Marco Roelofs zijn dit jaar harder, scherper en strenger. De eliminatietattoo is dan ook onverbiddelijk. Eén foutje betekent onverbiddelijk einde competitie.

Morgen | 08:00 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Aflevering 1: In de eerste aflevering worden de kandidaten direct keihard getest op hun tattooskills. Hoe presteren zij onder enorme 'liefdevolle' druk tijdens de eerste flash challenge? Juryleden Errol Buwalda, Morrison Schiffmacher en presentator Marco Roelofs zijn dit jaar harder, scherper en strenger. De eliminatietattoo is dan ook onverbiddelijk. Eén foutje betekent onverbiddelijk einde competitie.

Morgen | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. DCI Vera Stanhope must open up a familiar cold case to find the connection between a skeleton discovered underneath the site of a notorious, burnt-out nightclub and a present-day murder. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Ibinabo Jack, and Kathleen Cranham.(2019)

Overmorgen | 13:55 Noël en héritage

Overmorgen - Après des années d'absence, Emma Reynolds revient fêter Noël dans sa ville natale, Oliver's Well, avec son frère et sa soeur. En dehors de vingt quatre heures pour l'enterrement de sa mère, cela fait des années qu'Emma n'est pas ...

Après des années d'absence, Emma Reynolds revient fêter Noël dans sa ville natale, Oliver's Well, avec son frère et sa soeur. En dehors de vingt-quatre heures pour l'enterrement de sa mère, cela fait des années qu'Emma n'est pas revenue dans la demeure familiale de Honeysuckle Lane. Les souvenirs ne tardent pas à refaire surface et la nostalgie s'empare très vite d'Emma, malgré un planning très chargé. Le frère d'Emma est en effet très strict, il ne faudra pas déroger aux traditions de Noël. Il y aura le concours de bonhomme de neige, la décoration du sapin de la ville, de leur propre sapin avec sa nièce et son neveu, la préparation du repas de Noël et la réception de Marie Bernadette, une amie de la famille. Emma devra par ailleurs résoudre plusieurs dilemmes : choisir entre son ex-fiancé Ian et son nouveau prétendant Morgan Shelby, l'antiquaire d'Oliver's Well, accepter de reprendre le cabinet de son père ou sa promotion en tant qu'associée chez Huntley and Morrison à New York, et enfin trouver le temps de manger et dormir

Overmorgen | 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the troubled past of extreme sports fanatic Gideon Frane, who plunges from a Northumberland cliff in a ball of flames. With the help of new recruits DC Rebecca Shepherd and DC Mark Edwards, Vera and her team - Sergeant Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart - track down Gideon's gang and uncover a history of bullying and an unexpected tale of tested loyalties and rough justice. With Brenda Blethyn, David Leon, Darragh Horgan, Jon Morrison, and Clare Calbraith.(2013)

Za 23 november 2019 | 07:20 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Za 23 november 2019 | 08:10 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Za 23 november 2019 | 09:00 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 november 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. DCI Vera Stanhope investigates the brutal murder of young physiotherapist Lizzie Faulkner, who was gunned down at a luxury country retreat. In a story of betrayal, guilt and the need for atonement, Vera must move quickly to avoid another tragedy, while Joe finally makes amends with the demons from his own past. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Nicholas Gleaves.(2013)

Zo 24 november 2019 | 01:10 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 november 2019 | 02:10 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 november 2019 | 02:55 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 november 2019 | 03:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 november 2019 | 06:20 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 november 2019 | 07:15 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Zo 24 november 2019 | 08:05 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 8 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 25 november 2019 | 00:00 Vera

Herhaling. Detective drama series based on the characters created by Ann Cleeves. Respected surgeon Dan Marsden is shot dead days before his retirement and his teenage daughters Mira and Karen are abducted. DCI Vera Stanhope, DS Joe Ashworth and DC Kenny Lockhart must race against time to track down the killer and save the sisters. Newcomer DC Barry Kelman joins the team, and it is not long before the case takes a violent and unexpected turn. With Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Jon Morrison, and Saskia Reeves.(2013)

Ma 25 november 2019 | 01:20 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 5 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 25 november 2019 | 02:10 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 25 november 2019 | 02:45 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 7 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

Ma 25 november 2019 | 03:25 Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Seizoen 3 - Aflevering 8 - In Ink Master - Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise.

 Meer

Morrison gemist

Gisteren 23:08 House

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Maternity. Drie pasgeboren baby's worden ziek. House gelooft dat er een epidemie is, maar Cuddy is niet overtuigd. Hij weet haar echter zo ver te krijgen dat hij enkele onderzoeken mag doen. Dan verslechtert de gezondheid van de baby's en heeft House nog maar één dag de tijd om de kinderen te redden.

Gisteren 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. DCI Stanhope investigates the discovery of a teenage boy's body in a shipyard. Listed as a missing person, the boy had absconded from the care of his support worker. Vera discovers that the quiet community where he was found is plagued by a serious drugs problem, despite the fact that the only known dealer in the area has turned his back on crime. The victim could be the answer to the mystery, but a wall of silence surrounds his death. With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Ibinabo Jack, and Paul Kaye.(2019)

Gisteren 10:10 Superfly IMDb: 5.1

Gisteren - IMDB * 5.1 - Actiethriller, Youngblood Priest is een drugsdealer die er aan zit te denken om te stoppen met de hele handel. Hij probeert nog één grote slag te slaan. De vraag is echter of hem dat wel wordt gegund. Want Priest kent nogal ...

Youngblood Priest is een drugsdealer die er aan zit te denken om te stoppen met de hele handel. Hij probeert nog één grote slag te slaan. De vraag is echter of hem dat wel wordt gegund. Want Priest kent nogal wat criminele duistere types. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/superfly

Eergisteren 22:46 House

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Occam's Razor. De 22-jarige Brandon verliest het bewustzijn tijdens een passionele vrijpartij met zijn vriendin en belandt op de spoedafdeling. Hij heeft een hele waslijst klachten: keelpijn, huiduitslag, buikpijn, koorts, misselijkheid en lage bloeddruk. Het scanneronderzoek brengt niets aan het licht en geen enkel ziektepatroon heeft zoveel symptomen. Brandon wordt bijgevolg doorverwezen naar dokter House, hoofd van de afdeling diagnostiek. Hij maakt zich sterk dat de patiënt sinusitis heeft in combinatie met een slecht werkende schildklier.

Eergisteren 22:00 Vera

Herhaling. Detective drama series set in the north east of England. DCI Vera Stanhope investigates the death of newly qualified forensic psychologist Joanne Caswell, who was working in Newcastle when her body was found dumped on a landfill site. Vera soon discovers that Joanne had been looking into the crimes of a one-time patient who had recently taken their own life. Can she follow the trail to uncover a suspect with a motive to kill the victim? With Brenda Blethyn, Kenny Doughty, Jon Morrison, Ibinabo Jack, and Riley Jones.(2019)