Moord op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:25 Docu: De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw

Documentaire over de gevangenisbezoeken van schrijver Tim Krabbé aan Ferdi Elsas (1942 2009), de moordenaar van Ahold ...

Documentaire over de gevangenisbezoeken van schrijver Tim Krabbé aan Ferdi Elsas (1942-2009), de moordenaar van Ahold-directeur Gerrit Jan Heijn. Veroordeling In 1987 ontvoerde en vermoordde Ferdi Elsas Ahold-topman Gerrit Jan Heijn. De rechtbank veroordeelde Ferdi tot twintig jaar gevangenisstraf en tbs. Schrijver Tim Krabbé bezocht Ferdi veertien jaar lang in de gevangenis. Details Obsessief noteerde hij ieder detail van de moord en van het gezinsleven van Elsas, daarbij ook geholpen door diens vrouw Els. Krabbé schreef hierover het boek 'Vrienden, een kroniek'. Twan Huys Net als Tim Krabbé bezocht ook journalist Twan Huys Ferdi E. bijna negen jaar in de gevangenis. In deze documentaire spreken Huys en Krabbé, in een cellenblok van de Bijlmerbajes in Amsterdam, over Ferdi E., de moord en zijn gezin.

Vr 22 november 2019 | 20:30 The Legend of Tarzan IMDb: 6.2

22/11 - IMDB * 6.2 - Avonturenfilm, The Legend of Tarzan is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door David Yates. De hoofdrollen worden vertolkt door Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson en ...

The Legend of Tarzan is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door David Yates. De hoofdrollen worden vertolkt door Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson en Margot Robbie. De jaren vliegen voorbij als de man ooit bekend als Tarzan (Alexander Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Margot Robbie) aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Christoph Waltz). Maar diegenen achter dit moorddadige plot hebben echter geen idee wat ze te wachten staat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-legend-of-tarzan

Je vindt hier de programma's van Moord op tv We hebben de volgende programma's voor Moord Docu: De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw: Documentaire over de gevangenisbezoeken van schrijver Tim Krabbé aan Ferdi Elsas (1942 2009), de moordenaar van Ahold. The Legend of Tarzan: 22/11 - IMDB * 6.2 - Avonturenfilm, The Legend of Tarzan is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door David Yates. De hoofdrollen worden vertolkt door Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson en. The Company You Keep: Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Wat niemand in zijn huidige leven weet, is dat hij ooit lid was van het activistische 'Weather Underground'. De leden van deze organisatie zijn veroordeeld voor moord, maar Jim en een paar anderen weten. Uilenbal: In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen. CSI: Miami: Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder. Jakob the Liar: Tijdens de Tweede Wereldoorlog hoort de arme Joodse cafébezitter Jakob Heym (Williams) uit Warschau bij toeval een verboden radio nieuwsbulletin over het succes van het Sovjetleger tegen de Duitsers. Om de ongelooflijke depressie en het aantal. Crime Scene Investigation: Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in. Betrayed: Bent On Betrayal, Seizoen 2 Aflevering 6 Bent On Betrayal: Wanneer carrièrevrouw Joan Bent wordt vermoord, zijn er. Crime Scene Investigation: Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in. What The Killer Did Next: Wanneer een moordenaar moordt, wat doet hij dan in de minuten, uren en dagen na zijn misdaad? Deze serie richt zich op.

Moord op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Britse komische serie. The Coming of the Long Distance Duck. René brengt Edith, Yvette en Mimi op de hoogte van Denises moordplannen. Edith besluit om zich te vermommen. Kolonel Van Strohm beveelt de Italianen om het communistische verzet aan te vallen, zodat hij ondertussen met Helga de schilderijen opnieuw in handen kan krijgen. Een groep Duitse generaals gaat de invasieplannen voor Engeland bespreken. René zal de bediening verzorgen en moet ondertussen de plannen zien te fotograferen.

Vandaag | 17:40 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 121 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Hollywood obsessed: the Black Dahlia murder mystery. In 1947 werd in Los Angeles het gruwelijk verminkte lichaam van een 22-jarige vrouw gevonden. De huiveringwekkende moord haalde alle voorpagina's en het slachtoffer kreeg de bijnaam 'The Black Dahlia'. Het is de bekendste onopgeloste moord in de Amerikaanse geschiedenis. Voormalig rechercheur Steve Hodel heeft zich twintig jaar met deze zaak beziggehouden. Hij had nooit kunnen vermoeden dat zijn vader de moordenaar zou kunnen zijn.

Vandaag | 21:25 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Undead Again. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een man wiens lichaam vreemde bijtsporen vertoont. De enige getuige beweert dat de man werd aangevallen door zombies. Castle en Beckett zetten de volgende stap in hun relatie.

Moord op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:30 The Company You Keep

Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Wat niemand in zijn huidige leven weet, is dat hij ooit lid was van het activistische 'Weather Underground'. De leden van deze organisatie zijn veroordeeld voor moord, maar Jim en een paar anderen weten ...

Jim Grant is advocaat en alleenstaande vader. Wat niemand in zijn huidige leven weet, is dat hij ooit lid was van het activistische 'Weather Underground'. De leden van deze organisatie zijn veroordeeld voor moord, maar Jim en een paar anderen weten zich al meer dan dertig jaar schuil te houden. Als een voormalig Weather-lid zichzelf plotseling aangeeft bij de FBI, begint de jonge journalist Ben Shephard verder te graven. Wanneer het spoor naar Jim leidt, slaat deze op de vlucht omwille van zijn jonge dochter. Een veilige haven is echter niet zo gemakkelijk te vinden.

Vandaag | 07:00 Uilenbal

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ...

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ze immers een nieuw leven beginnen. Maar voor ze het weten hebben ze een team low-budget huurmoordenaars achter zich aan. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Vandaag | 08:00 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Vandaag | 08:35 Jakob the Liar

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hoort de arme Joodse cafébezitter Jakob Heym (Williams) uit Warschau bij toeval een verboden radio nieuwsbulletin over het succes van het Sovjetleger tegen de Duitsers. Om de ongelooflijke depressie en het aantal ...

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hoort de arme Joodse cafébezitter Jakob Heym (Williams) uit Warschau bij toeval een verboden radio-nieuwsbulletin over het succes van het Sovjetleger tegen de Duitsers. Om de ongelooflijke depressie en het aantal zelfmoorden in het Joodse getto terug te dringen, bazuint Jakob verhalen rond over fictieve overwinningen van de geallieerden op de nazi's. Hierdoor komt langzaam maar zeker het optimisme en het geloof in de toekomst terug in het getto. Echter, de Duitsers horen de geruchten over een 'geheime radio' en gaan op zoek naar degene die hun gezag durft te ondermijnen.

Vandaag | 08:55 Crime Scene Investigation

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in gokparadijs Las Vegas.

Vandaag | 09:40 Betrayed

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Bent On Betrayal: Wanneer carrièrevrouw Joan Bent wordt vermoord, zijn er verdachten in overvloed. Maar als na een aanwijzing de identiteit van de dader aan het licht komt, is iedereen verbijsterd.

Vandaag | 09:50 Crime Scene Investigation

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in gokparadijs Las Vegas.

Vandaag | 10:25 What The Killer Did Next

Wanneer een moordenaar moordt, wat doet hij dan in de minuten, uren en dagen na zijn misdaad? Deze serie richt zich op het meest inzichtelijke deel van een moord: de tijd tussen de moord op het slachtoffer en het gevangen nemen van de moordenaar.

Vandaag | 10:35 The Juror

Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet schuldig' vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar ...

Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia-rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet-schuldig'-vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar te vermoorden als ze dit niet zal doen.

Vandaag | 10:35 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 47 - Spring Break Nightmare: Colleen Orsborn spijbelt en gaat naar het strand, waarna ze spoorloos verdwijnt. Als er een seriemoordenaar wordt gesignaleerd, neemt het onderzoek een duistere wending.

Vandaag | 12:00 NCIS

Het team onderzoekt de brutale moord op een voormalig medewerker van het NCIS. Ze ontdekken dat hij informatie doorspeelde aan enkele criminelen die een pakhuis wilden overvallen waar heel wat waardevolle voorwerpen lagen opgeslagen.

Vandaag | 12:45 Elementary

Sherlock en Joan onderzoeken de moord op Ellen Jacobs, een zwangere vrouw die dood werd aangetroffen in haar wagen. Ze ontdekken al snel dat Ellens echtgenoot niet de vader is van haar ongeboren kind, en dat Ellen dus een minnaar moet hebben gehad. Daarnaast bereidt Bell zich voor op een belangrijk examen. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van Joan.

Vandaag | 13:20 American Monster

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Sing for the Camera: In de zomer van 2014 wordt een vredig stadje opgeschrikt door de moord op een tiener. Welke inwoner van het kleine stadje zou tot zo'n gruweldaad in staat zijn?

Vandaag | 14:15 American Monster

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wave To Daddy: In deze aflevering komen we oog in oog met een van de beruchtste moordenaars van de VS. Met unieke filmopnames en een interview met de dochter van deze koelbloedige moordenaar.

Vandaag | 14:35 Lair Of The Killer Crocs

Het aantal krokodillen in Australië groeit sterk en ze worden groter en gevaarlijker. De moordlustige krokodillen worden gevangen en elders uitgezet om slachtoffers te voorkomen.

Vandaag | 14:35 Lair Of The Killer Crocs

Het aantal krokodillen in Australië groeit sterk en ze worden groter en gevaarlijker. De moordlustige krokodillen worden gevangen en elders uitgezet om slachtoffers te voorkomen.

Vandaag | 14:45 National Security

Wanneer politieagent Hank Rafferty veroordeeld wordt voor het mishandelen van een onschuldige autobestuurder, Earl Montgomery, wordt hij uit zijn functie ontheven en moet hij zes maanden doorbrengen in een streng bewaakte gevangenis. Heel erg ...

Wanneer politieagent Hank Rafferty veroordeeld wordt voor het mishandelen van een onschuldige autobestuurder, Earl Montgomery, wordt hij uit zijn functie ontheven en moet hij zes maanden doorbrengen in een streng bewaakte gevangenis. Heel erg correct is de uitspraak van de rechter echter niet, want Montgomery, zelf een voormalig aspirant-politieagent van de LAPD, wou wraak nemen op zijn vroegere werkgever en besloot van een misverstand gebruik te maken om Rafferty aan te klagen. Die gaat na zijn gevangenisstraf noodgedwongen aan de slag bij een bewakingsfirma. Rafferty is echter gebrand op eerherstel en wil zijn onderzoek naar de mysterieuze moord op zijn partner koste wat het kost voortzetten. Zelfs al moet hij daarvoor de handen in elkaar slaan met Montgomery, een van zijn nieuwe collega's bij de bewakingsfirma.

Vandaag | 15:00 The First 48

Als een jonge vader in een hinderlaag wordt gelokt door een groep brutale schutters, ontdekt rechercheur Summer Benton het schokkende motief voor deze moord.

Vandaag | 15:10 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Vandaag | 15:15 Castle

Slaughter roept de hulp in van Castle om de moord op een van zijn informanten op te lossen. Die informant was betrokken bij de diefstal van een uiterst waardevolle computerchip. Het duurt echter niet lang voor Slaughter zelf van de moord verdacht wordt en Castle alles uit de kast moet halen om diens onschuld te bewijzen.

Vandaag | 16:05 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Vandaag | 17:00 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Vandaag | 17:00 Beauty Queen Murders

Seizoen 1 - Aflevering 5 - If Looks Could Kill: Schoonheidskoningin Peggy Sue Thomas uit Washington lijkt de ideale vrouw en moeder te zijn. Of heeft ze iets te maken met de moord op de man van haar beste vriendin?

Vandaag | 17:50 NCIS: New Orleans

Pride en burgemeester Douglas Hamilton worden tijdens Mardi Gras ontvoerd. De dader is een man die enkele jaren geleden zijn vrouw verloor. Even werd Hamilton er toen van verdacht iets met de moord te maken te hebben. Pride onderzocht toen de zaak en concludeerde dat het om zelfmoord ging.

Vandaag | 17:55 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Vandaag | 18:15 A Few Good Men

De succesvolle Navy advocaat Daniel Kaffee (Tom Cruise) wordt aangesteld om twee mariniers te verdedigen in verband met de moord op militair William Santiago. Zoals gewoonlijk wil Kaffee het op een akkoordje gooien met de tegenpartij, maar zijn ...

De succesvolle Navy-advocaat Daniel Kaffee (Tom Cruise) wordt aangesteld om twee mariniers te verdedigen in verband met de moord op militair William Santiago. Zoals gewoonlijk wil Kaffee het op een akkoordje gooien met de tegenpartij, maar zijn confrère Joanne Galloway (Demi Moore) bespeurt een samenzwering. De twee verdachten blijven aanvankelijk stoïcijns onder de aantijgingen, maar tijdens een kruisverhoor onthullen ze dat hen werd opgedragen een 'Code Rood' uit te voeren op Santiago. Ondertussen wil kolonel Nathan Jessep (Jack Nicholson) de hele kwestie liever in de doofpot stoppen.

Vandaag | 18:40 Crime Scene Investigation

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in gokparadijs Las Vegas.

Vandaag | 18:45 Elementary

Sherlock en Joan onderzoeken de moord op de Russische oligarch Maksim Zolotov. Opvallend genoeg kwamen de twee schutters even later zelf om het leven bij een ongeluk met hun vluchtwagen. Sherlock vermoedt dat iemand de boordcomputer van de auto heeft gehackt en de wagen doelbewust heeft doen crashen.

Vandaag | 19:35 Crime Scene Investigation

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in gokparadijs Las Vegas.

Vandaag | 19:35 Ultraviolet

Aan het einde van de 21e eeuw, is er een nieuw genetisch gemodificeerd menselijk ras ontstaan. Deze zogenaamde Hemophages beschikken over een enorme snelheid, een ongelooflijk uithoudingsvermogen en een verhoogde intelligentie. De regering ziet de ...

Aan het einde van de 21e eeuw, is er een nieuw genetisch gemodificeerd menselijk ras ontstaan. Deze zogenaamde Hemophages beschikken over een enorme snelheid, een ongelooflijk uithoudingsvermogen en een verhoogde intelligentie. De regering ziet de steeds groter wordende groep mutanten als een bedreiging en wil ze uitmoorden. De rebelse strijder Violet (Milla Jovovich) wil haar ras koste wat kost beschermen en wraak nemen op degenen die haar leven voor altijd hebben veranderd. Met haar vechttechnieken en kameleon-achtige eigenschappen tracht ze het wapen te vinden waarmee de regering alle Hemophages probeert te vernietigen.

Vandaag | 19:40 NCIS

Vance wil dat het team de dood onderzoekt van kolonel Parks. De man werd enkele weken geleden vermoord teruggevonden. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij achter de moord zit.

Vandaag | 20:00 Most Evil

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Up Close: Om gewelddadige misdaden te voorkomen, is het nodig ze te begrijpen. In deze bijzondere, één uur durende aflevering vertellen moordenaars hun kant van het verhaal.

Vandaag | 20:30 Moordvrouw

Vlijmscherpe politieserie. Het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk, staat voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waarbij het gaat om leven of dood. Complicerende factor is rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide 'moordvrouw', die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Vandaag | 21:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Jehovah Jinx: Jehova's getuige Pam Candelario wordt door een indringer vermoord en haar man wordt mishandeld. De rechercheurs vallen tijdens het moordonderzoek van de ene verbazing in de andere.

Vandaag | 21:30 Moordvrouw

Vlijmscherpe politieserie. Het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk, staat voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waarbij het gaat om leven of dood. Complicerende factor is rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide 'moordvrouw', die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Vandaag | 22:00 American Monster

Seizoen 4 - Aflevering 2 - An Open Relationship: Videobeelden, tapes van politieverhoren en tv-opnames in de rechtszaal geven een beeld van het dubbelleven dat beruchte Amerikaanse moordenaars leidden voordat ze werden gepakt.

Vandaag | 22:25 An Officer and a Murderer

Kolonel Russell Williams en zijn vrouw Mary Elizabeth werden ooit aanzien als een van de machtigste echtparen van Canada. Tot het dorpje Tweed de thuishaven van de familie Williams geteisterd wordt door een reeks spraakmakende misdaden. Wat begint ...

Kolonel Russell Williams en zijn vrouw Mary Elizabeth werden ooit aanzien als een van de machtigste echtparen van Canada. Tot het dorpje Tweed - de thuishaven van de familie Williams - geteisterd wordt door een reeks spraakmakende misdaden. Wat begint als seksuele geweldplegingen, eindigt uiteindelijk in moord. Het onderzoek van de politie brengt verrassende aanwijzingen aan het licht en die wijzen allemaal in de richting van dezelfde persoon: kolonel Russell Williams...

Vandaag | 22:28 Hit & Miss

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse dramaserie. Mia ontmoet haar moeder Claire op een kermis. Het kost Claire moeite om te accepteren dat haar zoon nu een vrouw is en Mia wordt aangevallen door haar broer die haar een monster noemt. Mia's gedeukte zelfvertrouwen krijgt weer een boost als Ben haar zijn liefde verklaart en Ryan eist dat zijn vader naar huis komt. Riley staat op het punt de moord op John te bekennen, maar Liam is haar voor. Mia voert de eerste huurmoord vlekkeloos uit, maar verknoeit de tweede. Als ze terugkeert naar de boerderij om haar kinderen op te pikken, staat Eddie plots voor de deur. Hij moet Mia afmaken, zoniet zullen zijn opdrachtgevers hém van kant maken.

Vandaag | 22:30 Moordvrouw

Vlijmscherpe politieserie. Het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk, staat voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waarbij het gaat om leven of dood. Complicerende factor is rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide 'moordvrouw', die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Vandaag | 22:50 Criminal Minds

De BAU wordt naar Los Angeles gestuurd, waar twee vrouwen in gelijkaardige omstandigheden werden vermoord. De beide slachtoffers werden om het leven gebracht in hun huis en alles wijst erop dat ze de dader zelf binnenlieten. Terwijl het team deze dubbele moord onderzoekt, valt er een derde slachtoffer.

Vandaag | 23:30 Moordvrouw

Vlijmscherpe politieserie. Het uiterst gemotiveerde en professionele politieteam, onder leiding van Carla Vreeswijk, staat voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met ontspannen gepuzzel, als wel met bloedstollende races tegen de klok waarbij het gaat om leven of dood. Complicerende factor is rechercheur Fenna Kremer, een eigengereide 'moordvrouw', die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega's tegen zich in het harnas jaagt.

Vandaag | 23:35 The Oslo Killing

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over de moord op diplomatenvrouw Anni Nielsen Iranzo in Oslo in 1974. Maria bekijkt de pistes die door de politie over het hoofd waren gezien. In de nationale archieven van Noorwegen ontdekt ze een brief met een bekentenis, geschreven door een drugsverslaafde die beweert dat hij op zoek was naar drugs in het huis van de Iranzo's. Hij zegt dat de moord op Anni Nielsen Iranzo een wanhoopsdaad was. De verscheurde jas die in de doos met bewijzen zit blijft een groot mysterie. Maria ontmoet de broer van de eigenaar ervan in een poging een link te vinden met de moord. Maria wil dat er DNA-onderzoek gedaan wordt op het recent gevonden bewijsmateriaal en spreekt af met de adjunct-commissaris van de politie in Oslo.

Morgen | 00:00 Home Sweet Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 4 - In Cold Blood: Wanneer Betty Sue Short dood in haar woning wordt aangetroffen, ontdekt de politie verontrustende overeenkomsten met een andere recente moord in het stadje Kingsport in Tennessee.

Morgen | 00:30 NCIS

Vance wil dat het team de dood onderzoekt van kolonel Parks. De man werd enkele weken geleden vermoord teruggevonden. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij achter de moord zit.

Morgen | 00:30 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 00:55 Crimes That Shook Britain

Het schokkende verhaal van de moord op de 8-jarige Victoria Climbie, die in 2000 door haar voogden in Noord-Londen werd mishandeld en vermoord.

Morgen | 02:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 2 - One Hot Summer: In 1975 wordt de 14-jarige Christie Mullins uit Clintonville in Ohio vermoord. De zaak blijft 40 jaar lang onopgelost, totdat een jonge vrouw haar oom als de moordenaar aanwijst.

 Meer

Moord gemist

Eerder Vandaag | 07:05 The First 48

In Mobile eindigt een oplichterstruc in een dubbele moord en neemt een kersverse rechercheur de zaak persoonlijk op.

Eerder Vandaag | 07:05 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Eerder Vandaag | 06:30 Desperado

Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie Carolina ...

Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie Carolina (Salma Hayek), maar ondertussen stuurt Bucho zijn mannen op hem af. Een explosieve confrontatie kan niet uitblijven.

Eerder Vandaag | 06:20 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Eerder Vandaag | 05:40 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 23:45 American Horror Story

Ally, Ivy en Oz ontmoeten de nieuwe buren, Jack Samuels onderzoekt een moord en Kai wil lid worden van de gemeenteraad.

Gisteren 21:25 Van Rossem Vertelt: Burgemeester Beernt Proys

Maarten vertelt op zijn eigen wijze over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Vandaag over de door slagers gepleegde moord op burgemeester Beernt Proys in 1425.

Gisteren 21:10 De twaalf (open audiodescriptie)

Vlaamse fictiereeks waarin twaalf gewone burgers opgeroepen worden als volksjury van een ophefmakende moordzaak. Ze beslissen over de schuld of onschuld van de gerespecteerde schooldirectrice Frie Palmers, die wordt beschuldigd van een dubbele moord. (met open audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden)

Gisteren 21:05 De twaalf

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Dramaserie. Eliane. Met een overtuigende uitleg zet agente Eliane Pascual in de rechtbank uiteen hoe ze Frie Palmers heeft kunnen vatten voor de moord op haar beste vriendin Brechtje en haar dochtertje Roos. In de volksjury wordt Holly Ceusters schuin bekeken door Carl omdat ze gelogen heeft over haar achternaam. Holly lijkt ook nogal losjes om te springen met mannen. En dat blijkt jurylid Joeri niet zo erg te vinden.

Gisteren 21:00 A Simple Favor

Gisteren - De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een ...

De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy en stylish thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak!

Gisteren 20:57 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Killer moves. De moord op een Elvis-imitator en de dood van een vogel blijken met elkaar verbonden te zijn. Greg ontdekt tijdens zijn onderzoek dat de slachtoffers en de plekken waarop ze werden aangetroffen, verwijzen naar de posities en stukken van een schaakspel. Het CSI-team roept de hulp in van een schaakleraar om de seriemoordenaar met schaakobsessie op te sporen.

Gisteren 20:40 National Security

Gisteren - Wanneer politieagent Hank Rafferty veroordeeld wordt voor het mishandelen van een onschuldige autobestuurder, Earl Montgomery, wordt hij uit zijn functie ontheven en moet hij zes maanden doorbrengen in een streng bewaakte gevangenis. Heel ...

Wanneer politieagent Hank Rafferty veroordeeld wordt voor het mishandelen van een onschuldige autobestuurder, Earl Montgomery, wordt hij uit zijn functie ontheven en moet hij zes maanden doorbrengen in een streng bewaakte gevangenis. Heel erg correct is de uitspraak van de rechter echter niet, want Montgomery, zelf een voormalig aspirant-politieagent van de LAPD, wou wraak nemen op zijn vroegere werkgever en besloot van een misverstand gebruik te maken om Rafferty aan te klagen. Die gaat na zijn gevangenisstraf noodgedwongen aan de slag bij een bewakingsfirma. Rafferty is echter gebrand op eerherstel en wil zijn onderzoek naar de mysterieuze moord op zijn partner koste wat het kost voortzetten. Zelfs al moet hij daarvoor de handen in elkaar slaan met Montgomery, een van zijn nieuwe collega's bij de bewakingsfirma.

Gisteren 19:30 Vranckx

Aflevering 40 - Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over de grote brandhaarden op het wereldtoneel. Meisjes achter tralies. Saholy werkte als meid voor een dokter. Ze was zeventien toen die haar betichtte van diefstal. Saholy schreeuwde haar onschuld uit. En toch belandde ze in de gevangenis zonder proces. Geen alleenstaand geval in Madagascar. Maar liefst tachtig procent van de minderjarige meisjes in Malagassische gevangenissen, zit daar zonder proces, laat staan veroordeling. Reporter Datshiane Navanayagam gaat Saholy bezoeken in de gevangenis. De jonge vrouwen leven op elkaar gepakt in cellen. 'Het gaat om een gsm en een flesje parfum. Maar ik heb echt niets gestolen,' houdt Saholy vol. Saholy wordt beticht van kruimeldiefstal, maar andere meisjes zitten vast voor moord. Ze moeten soms jaren wachten op een proces. Vaak weet de familie van de meisjes van niets. Ook de ouders van Saholy weten niet waar hun dochter is. Vony Rakotonirina zet zich in voor meisjes die opgesloten zitten.

Gisteren 19:25 Van Rossem Vertelt: Burgemeester Beernt Proys

Maarten vertelt op zijn eigen wijze over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Vandaag over de door slagers gepleegde moord op burgemeester Beernt Proys in 1425.

Gisteren 18:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Leap of Faith. Het NCIS-team wordt erbij gehaald om te voorkomen dat een marineofficier zelfmoord pleegt door van het dak te springen. De zelfmoordpoging verandert echter in een moord en het team moet nu achterhalen wie de dader is.

Gisteren 17:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Identity Crisis. Ducky ontdekt dat een van de lijken die hij tijdens zijn sessies gebruikt om research op te verrichten, het slachtoffer van een moord is.

Gisteren 17:25 Van Rossem Vertelt: Burgemeester Beernt Proys

Maarten vertelt op zijn eigen wijze over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Vandaag over de door slagers gepleegde moord op burgemeester Beernt Proys in 1425.

Gisteren 16:05 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Gisteren 15:50 CSI: NY

Het team onderzoekt de moord op een jongeman die werd teruggevonden in een plastic zeil. Ze ontdekken dat het slachtoffer betrokken was bij de organisatie van een belangrijk videospelletjestoernooi.

Gisteren 15:45 NCIS

Het team onderzoekt de brutale moord op een voormalig medewerker van het NCIS. Ze ontdekken dat hij informatie doorspeelde aan enkele criminelen die een pakhuis wilden overvallen waar heel wat waardevolle voorwerpen lagen opgeslagen.

Gisteren 15:25 Van Rossem Vertelt: Burgemeester Beernt Proys

Maarten vertelt op zijn eigen wijze over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Vandaag over de door slagers gepleegde moord op burgemeester Beernt Proys in 1425.

Gisteren 15:20 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Gisteren 14:55 CSI: NY

In een leegstaand gebouw wordt het lichaam gevonden van een laborant die voor het team werkt. In datzelfde gebouw werd in 1957 in dezelfde omstandigheden ook een moord gepleegd.

Gisteren 14:25 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Gisteren 13:30 CSI: New York

Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft in de soms onheilspellende wereldstad New York.

Gisteren 13:25 Van Rossem Vertelt: Burgemeester Beernt Proys

Maarten vertelt op zijn eigen wijze over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Vandaag over de door slagers gepleegde moord op burgemeester Beernt Proys in 1425.

Gisteren 12:35 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 12:30 NCIS

Het team onderzoekt de moord op een marinier. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde. De lijst met verdachten is lang.

Gisteren 12:25 Criminal Minds

De BAU wordt naar Los Angeles gestuurd, waar twee vrouwen in gelijkaardige omstandigheden werden vermoord. De beide slachtoffers werden om het leven gebracht in hun huis en alles wijst erop dat ze de dader zelf binnenlieten. Terwijl het team deze dubbele moord onderzoekt, valt er een derde slachtoffer.

Gisteren 11:50 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 11:30 Grave Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Bottom Of The Stairs: De politie onderzoekt in het huis van de familie Fitzhugh een dodelijke val. De lijkschouwer ontdekt verdachte verwondingen en vermoedt dat het om moord gaat. Wie is de dader?

Gisteren 11:25 Van Rossem Vertelt: Burgemeester Beernt Proys

Maarten vertelt op zijn eigen wijze over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Vandaag over de door slagers gepleegde moord op burgemeester Beernt Proys in 1425.

Gisteren 10:55 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 10:35 Murder Chose Me

Seizoen 3 - Aflevering 5 - The Passenger: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Gisteren 10:00 A Few Good Men

Gisteren - De succesvolle Navy advocaat Daniel Kaffee (Tom Cruise) wordt aangesteld om twee mariniers te verdedigen in verband met de moord op militair William Santiago. Zoals gewoonlijk wil Kaffee het op een akkoordje gooien met de tegenpartij, ...

De succesvolle Navy-advocaat Daniel Kaffee (Tom Cruise) wordt aangesteld om twee mariniers te verdedigen in verband met de moord op militair William Santiago. Zoals gewoonlijk wil Kaffee het op een akkoordje gooien met de tegenpartij, maar zijn confrère Joanne Galloway (Demi Moore) bespeurt een samenzwering. De twee verdachten blijven aanvankelijk stoïcijns onder de aantijgingen, maar tijdens een kruisverhoor onthullen ze dat hen werd opgedragen een 'Code Rood' uit te voeren op Santiago. Ondertussen wil kolonel Nathan Jessep (Jack Nicholson) de hele kwestie liever in de doofpot stoppen.

Gisteren 10:00 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 09:40 Prom Night

Gisteren - Donna's schoolbal zou de beste nacht van haar leven moeten zijn, met magie, schoonheid en liefde. Ze wordt omringd door haar beste vrienden en zou veilig moeten zijn voor de gruwelen uit haar verleden. Maar als de nacht omslaat van magie ...

Donna's schoolbal zou de beste nacht van haar leven moeten zijn, met magie, schoonheid en liefde. Ze wordt omringd door haar beste vrienden en zou veilig moeten zijn voor de gruwelen uit haar verleden. Maar als de nacht omslaat van magie naar moord is er maar één man die daar verantwoordelijk voor kan zijn, hoewel ze dacht dat hij voor altijd verdwenen was.

Gisteren 09:40 Murder Chose Me

Aflevering 3 - Trapped In Place: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Gisteren 09:25 Van Rossem Vertelt: Burgemeester Beernt Proys

Maarten vertelt op zijn eigen wijze over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Vandaag over de door slagers gepleegde moord op burgemeester Beernt Proys in 1425.

Gisteren 08:45 The Perfect Suspect

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Triangles And Tribulations: Als een zwangere jonge moeder verstrikt raakt in een driehoeksverhouding, leidt liefdesverdriet tot moord. De politie duikt diep in het verleden om de waarheid te achterhalen.

Gisteren 04:00 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 03:20 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 02:40 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 02:01 CSI: Miami

Amerikaanse actieserie waarbij een team van forensisch rechercheurs ervoor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami.

Gisteren 01:30 Ghost Adventures Specials

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Black Dahlia House: Zak Bagans reist naar LA om onderzoek te doen naar een van de meest iconische moordmysteries: The Black Dahlia. Het team ervaart negatieve energie en legt audiovisueel bewijs vast dat leidt tot nieuwe aanwijzingen voor de moord.

Eergisteren 23:20 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse politieserie. Quid Pro Quo. Sykes moet getuigen op het proces tegen de rijke zakenman Richard Bloom, die ervan verdacht wordt de moord te hebben beraamd op Thomas Chandler, de ex-man van zijn vrouw. De geloofwaardigheid van Sykes komt in de loop van dit proces zwaar op de helling te staan.

Eergisteren 23:00 The First 48

In Mobile eindigt een oplichterstruc in een dubbele moord en neemt een kersverse rechercheur de zaak persoonlijk op.

Eergisteren 22:51 CSI: New York

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Civilized lies. Mac onderzoekt een schietpartij waarbij politieagent Mark Riley om het leven komt. Hij ontdekt dat de enige getuige van de moord een strafblad heeft en eerder werd veroordeeld voor drugshandel. Lindsay kende Mark persoonlijk en heeft het dan ook erg moeilijk tijdens het onderzoek.

Eergisteren 22:00 Home Sweet Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 4 - In Cold Blood: Wanneer Betty Sue Short dood in haar woning wordt aangetroffen, ontdekt de politie verontrustende overeenkomsten met een andere recente moord in het stadje Kingsport in Tennessee.

Eergisteren 21:35 NCIS: Los Angeles

Het team onderzoekt de moord op twee zakenmannen. Ze ontdekken dat de moorden het werk zijn van de beruchte seriemoordenaar Chameleon. Tot groot misnoegen van het team, neemt Granger de zaak in handen.

Eergisteren 21:25 Dr. Bull

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Into the Mystic. Een vrouw met de reputatie van agressieveling wordt vervolgd voor de moord op haar man. Ze kan zich het voorval echter niet herinneren omdat ze te veel had gedronken.

Eergisteren 20:35 Silent Witness

Seizoen 20 - Aflevering 5 - Britse misdaadserie. Awakening. Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Eergisteren 20:10 Vranckx

Aflevering 40 - Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over de grote brandhaarden op het wereldtoneel. Meisjes achter tralies. Saholy werkte als meid voor een dokter. Ze was zeventien toen die haar betichtte van diefstal. Saholy schreeuwde haar onschuld uit. En toch belandde ze in de gevangenis zonder proces. Geen alleenstaand geval in Madagascar. Maar liefst tachtig procent van de minderjarige meisjes in Malagassische gevangenissen, zit daar zonder proces, laat staan veroordeling. Reporter Datshiane Navanayagam gaat Saholy bezoeken in de gevangenis. De jonge vrouwen leven op elkaar gepakt in cellen. 'Het gaat om een gsm en een flesje parfum. Maar ik heb echt niets gestolen,' houdt Saholy vol. Saholy wordt beticht van kruimeldiefstal, maar andere meisjes zitten vast voor moord. Ze moeten soms jaren wachten op een proces. Vaak weet de familie van de meisjes van niets. Ook de ouders van Saholy weten niet waar hun dochter is. Vony Rakotonirina zet zich in voor meisjes die opgesloten zitten.

Eergisteren 19:30 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 17 - 12 and a Half Angry Men: Als er een bloederige moord heeft plaatsgevonden in de villa van de burgemeester, is hij de hoofdverdachte. Er komt een proces en de burgers van Quahog moeten bepalen of de burgemeester schuldig is of niet.

Eergisteren 18:35 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Grey Man. Kensi en Deeks gaan undercover om de moord op een dakloze man, een ex-marinier en CIA-agent, te onderzoeken. Ze ontdekken dat er een verband is tussen de man en het Mexicaanse kartel.

Eergisteren 17:45 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Venganza. Het team onderzoekt de moord op een gevangene uit een federale gevangenis. Het slachtoffer was de geadopteerde dochter van een beruchte crimineel.

Eergisteren 16:45 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse misdaadserie. Een valse noot. In het riviertje de Jeker vlakbij Maastricht wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. De enige aanwijzingen zijn een klein doosje hars en een dure halsketting. Voor de jonge temperamentvolle rechercheur Eva van Dongen is deze moord een nieuwe uitdaging in haar dynamische werk. Dan verschijnt Floris Wolfs op de plaats delict. Deze Amsterdammer is door hoofdinspecteur Flamand toegevoegd aan het rechercheteam van Limburg-Zuid. Tot groot ongenoegen van Eva blijkt Wolfs ook nog haar nieuwe partner.

Eergisteren 14:30 NCIS: Los Angeles

Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om de zaak uit te pluizen.

Eergisteren 13:40 NCIS: Los Angeles

Hetty en haar team worden ingeschakeld om de moord te onderzoeken op een voormalig marinier. Het slachtoffer had zijn werk in het leger opgegeven en gekozen voor een bestaan als vredesactivist.

Eergisteren 12:05 NCIS: Los Angeles

Het team onderzoekt de moord op een journaliste die een reportage maakte over een Libische rebellenleider. Callen komt via Hetty iets te weten uit zijn verleden en dat nieuws zou hun relatie ernstig kunnen beïnvloeden.

 Meer