Moord op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:20 Docu: Louis Theroux - Moordbrigade in Milwaukee

Documentaire, In de laatste aflevering van de documentairereeks Dark State bezoekt Louis Theroux de Amerikaanse stad ...

In de laatste aflevering van de documentairereeks Dark State bezoekt Louis Theroux de Amerikaanse stad Milwaukee. Die stad heeft te kampen met moord als verwoestende humanitaire crisis. Spanningen Louis is in Milwaukee wanneer daar de spanningen tussen de politie en de Afro-Amerikaanse gemeenschap hoog oplopen. Het aantal wapendelicten en moorden swingt er de pan uit, een schoolvoorbeeld van de problematische Amerikaanse liefde voor wapens en de slechte verhouding tussen de politie en de lokale gemeenschap. Moordbrigade Louis volgt de moordbrigade tijdens enkele moordonderzoeken en hij komt in contact met families van slachtoffers. Ondanks alle wreedheden merkt Louis dat er toch een sprankeltje hoop leeft in deze wanhopige stad.

Morgen | 20:30 Inspector Morse: start seizoen 7

Morgen - Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. ...

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. Hersenbeschadiging Een steenrijke zakenman is een zonderlinge eenzaat geworden nadat zijn dochter een zware hersenbeschadiging opliep tijdens een operatie. Hoofdverdachte Wanneer de directeur van het behandelende ziekenhuis vermoord wordt, is de zakenman voor Morse meteen de hoofdverdachte. Tot de inspecteur iets vreemds ontdekt.

Je vindt hier de programma's van Moord op tv We hebben de volgende programma's voor Moord Docu: Louis Theroux - Moordbrigade in Milwaukee: Documentaire, In de laatste aflevering van de documentairereeks Dark State bezoekt Louis Theroux de Amerikaanse stad. Inspector Morse: start seizoen 7: Morgen - Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit.. Extreme Measures: Don't You Be My Neighbor, Aflevering 2 Don't You Be My Neighbor: Een onopgeloste moord heeft een verwoestende impact op. New Tricks: Seizoen 5 Aflevering 1 Tijdens het heropende onderzoek naar de moord op een zakenman, brengt het team een zwendel in. Deadly Secrets: A Fire Inside, Seizoen 1 Aflevering 5 A Fire Inside: Een pyromaan vermoordt vier mensen in een winkel in Californië.. Deadly Secrets: A Killer Hand, Seizoen 1 Aflevering 6 A Killer Hand: Steven Willis is geschokt wanneer een familielid wordt vermoord.. Father Brown: Seizoen 6 Aflevering 3 Een campagne om het treinstation van Kembleford te redden, wordt opgeschrikt door een vreselijke. Killer Instinct with Chris Hansen: Murder At Yale, Seizoen 2 Aflevering 7 Murder At Yale: Chris Hansen gebruikt zijn journalistieke expertise om de meest. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen 23 Aflevering 3 Amerikaanse animatieserie. Treehouse Of Horror XXII. De Simpsons vertellen. Killer Instinct with Chris Hansen: Kill Or BE Killed, Seizoen 2 Aflevering 8 Kill Or BE Killed: Chris Hansen gebruikt zijn journalistieke expertise om de.

Moord op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:35 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 3 - Amerikaanse animatieserie. Treehouse Of Horror XXII. De Simpsons vertellen opnieuw drie bloedstollende verhalen. In 'The Diving Bell and the Butterball' wordt Homer gebeten door een uiterst giftige spin, waardoor hij zich niet meer kan bewegen. In 'Dial D for Diddy' krijgt Ned Flanders de opdracht van God om mensen te vermoorden. In 'In the Na'vi' worden Bart en Milhouse naar een andere planeet gestuurd om een kostbaar sap te bemachtigen.

Vandaag | 17:05 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 3 - Amerikaanse animatieserie. Treehouse Of Horror XXII. De Simpsons vertellen opnieuw drie bloedstollende verhalen. In 'The Diving Bell and the Butterball' wordt Homer gebeten door een uiterst giftige spin, waardoor hij zich niet meer kan bewegen. In 'Dial D for Diddy' krijgt Ned Flanders de opdracht van God om mensen te vermoorden. In 'In the Na'vi' worden Bart en Milhouse naar een andere planeet gestuurd om een kostbaar sap te bemachtigen.

Vandaag | 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Undead Comic. Andrea en Melinda genieten van een knotsgekke voorstelling in de lokale club. Melinda's glimlach verdwijnt echter wanneer ze een angstaanjagende geest ziet. Ze ontdekt dat het de geest is van de overleden komiek Marty Golden. Hij beseft niet dat hij dood is en wil weten wat er aan de hand is. Melinda achterhaalt dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

Vandaag | 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Friendly Neighborhood Ghost. Melinda en Jim krijgen een nieuwe overbuur. Melinda begroet de man hartelijk, maar Todd stelt zich afstandelijk op. Melinda schrikt wanneer ze ziet dat Todd wordt achtervolgd door de moordzuchtige geest Lyle. Die denkt dat Todd zijn kleindochter heeft vermoord en wil hem met gelijke munt betalen. Todd beseft dat hij door iets of iemand wordt achtervolgd, maar hij kan zijn oren niet geloven wanneer Melinda hem vertelt wat er aan de hand is. Jim maakt zich zorgen omdat de geesten met wie Melinda in contact komt steeds sterker worden. Ze wil echter niet dat hij zich met haar gave bemoeit.

Vandaag | 20:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Murder in the Middle East. Wanneer een machtig Iraans parlementslid stagiair Arastoo kidnapt om hem te helpen bij een moordzaak, trekken Booth en Brennan halsoverkop naar Iran. De rest van het team probeert intussen de moordenaar te ontmaskeren. Brennan ontdekt dat Booth zijn oude gokverslaving weer heeft opgepikt. Ze schakelt de hulp in van Aubrey om Booths schuldeisers uit de buurt van haar en Christine te houden.

Vandaag | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The woman in the Whirlpool. Booth en Aubrey onderzoeken de moord op een verwoede verzamelaar van koekjestrommels. Nu Booth uit het huis is gezet, probeert hij het tij te keren en besluit hij een bijeenkomst van de Anonieme Gokverslaafden bij te wonen. Aubrey en Jessica groeien steeds meer naar elkaar toe.

Vandaag | 23:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Fury In The Jury. Profvoetballer Peter Kidman wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, een zaak waarin Bones zich verder mag verdiepen. Intussen neemt Daisy haar plaats in bij het Jeffersonian-team, maar ze heeft het duidelijk moeilijk met de hoge verwachtingen. Iedereen is ervan overtuigd dat Peter de dader is, maar Bones twijfelt. Wanneer haar collega's plots geconfronteerd worden met het vermoorde lichaam van Kidmans vriend Barnes lijkt het erop dat ze Bones misschien toch weer gelijk moeten geven.

Vandaag | 23:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Mystery in the Meat. Terwijl Angela zich op de organisatie van een laattijdig vrijgezellenfeest voor Bones stort, onderzoekt de rest van het Jeffersonian-team de moord op voedingsspecialist Howard Compton. Zijn overblijfselen kwamen terecht in een snijmachine voor vlees. Wanneer het team zijn gloednieuwe en uitermate winstgevende voedseluitvinding ontdekt, beginnen ze zich af te vragen wie het op hem gemunt kon hebben. Ze gaan meteen op zoek naar jaloerse wetenschappers uit de voedingsindustrie die ook op een lucratieve uitvinding broedden en hun idee in rook zagen opgaan naast dat van het slachtoffer.

Morgen | 00:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. The Spark in the Park. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op een hooggeplaatste en professionele turnster, die wordt geïdentificeerd als de zestienjarige Amanda Watters. Haar overblijfselen werden geraakt door een blikseminslag en op lelijke wijze verspreid in een openbaar park. Het beperkte bewijsmateriaal waar Bones en haar collega's zich op kunnen beroepen, wijst in de richting van de medeturners van het slachtoffer. Niet veel later ontdekt het team echter dat Amanda een dubbelleven leidde. Cam heeft daarenboven nog een ander eitje te pellen: ze gaat de confrontatie aan met de vrouw die haar identiteit stal.

Morgen | 01:00 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Morning Jog. Laura en Jake onderzoeken de moord op dokter Aidan Silverman, die tijdens het joggen voor een bus werd geduwd. Mimi, de vrouw van Aidan, onthult aan de detectives dat ze op het punt stonden te verhuizen naar Europa, omdat de wereldvoetbalbond FIFA Aidan een topjob had aangeboden. Kurt Behrenson, de biologische vader van Mimi's zoon, was ronduit tegen de verhuisplannen van de familie Silverman.

Moord op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 01:00 Extreme Measures

Aflevering 2 - Don't You Be My Neighbor: Een onopgeloste moord heeft een verwoestende impact op de nabestaanden. Sommigen van hen gaan zelf op onderzoek om de politie te helpen en gerechtigheid te krijgen.

Vandaag | 05:10 New Tricks

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Tijdens het heropende onderzoek naar de moord op een zakenman, brengt het team een zwendel in orgaandonatie aan het licht. 1/8

Vandaag | 06:00 Deadly Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 5 - A Fire Inside: Een pyromaan vermoordt vier mensen in een winkel in Californië. Twee brandonderzoekers onderzoeken de zaak en wanneer de waarheid aan het licht komt, is iemand er gloeiend bij!

Vandaag | 06:55 Deadly Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 6 - A Killer Hand: Steven Willis is geschokt wanneer een familielid wordt vermoord. Hij gaat op zoek naar de dader, maar voordat de waarheid aan het licht komt, vallen er nog drie slachtoffers.

Vandaag | 07:30 Father Brown

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Een campagne om het treinstation van Kembleford te redden, wordt opgeschrikt door een vreselijke moord. 3/10

Vandaag | 07:50 Killer Instinct with Chris Hansen

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Murder At Yale: Chris Hansen gebruikt zijn journalistieke expertise om de meest schokkende moorden in de VS te onderzoeken. Hij interviewt getuigen, overlevenden, buren en rechercheurs.

Vandaag | 08:45 Killer Instinct with Chris Hansen

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Kill Or BE Killed: Chris Hansen gebruikt zijn journalistieke expertise om de meest schokkende moorden in de VS te onderzoeken. Hij interviewt getuigen, overlevenden, buren en rechercheurs.

Vandaag | 10:55 Father Brown

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Een campagne om het treinstation van Kembleford te redden, wordt opgeschrikt door een vreselijke moord. 3/10

Vandaag | 11:45 New Tricks

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Tijdens het heropende onderzoek naar de moord op een zakenman, brengt het team een zwendel in orgaandonatie aan het licht. 1/8

Vandaag | 15:35 Barely Lethal IMDb: 5.4

IMDB * 5.4 - Actie, Megan Walsch (Hailee Steinfeld) is een 16 jarig meisje dat is opgegroeid op een kostschool waar kinderen worden opgeleid tot moordenaars. Inmiddels verlangt ze naar een 'normaal' leven en besluit te verhuizen. Echter wordt ze ...

Megan Walsch (Hailee Steinfeld) is een 16-jarig meisje dat is opgegroeid op een kostschool waar kinderen worden opgeleid tot moordenaars. Inmiddels verlangt ze naar een 'normaal' leven en besluit te verhuizen. Echter wordt ze achterna gezeten door de kwaadaardige Victoria Knox (Jessica Alba), die het op haar gemunt heeft.

Vandaag | 16:05 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Serial Deception: Als eind jaren 60 in Florida tientallen vrouwen verdwijnen, wordt aangenomen dat ze zijn weggelopen. Na de vondst van twee lichamen blijkt dat er een seriemoordenaar actief is.

Vandaag | 17:00 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Two-Faced: In een aquaduct wordt het in ontbinding verkerende lichaam van een zakenman aangetroffen. Het kost de politie tientallen jaren speurwerk om de moordzaak op te lossen.

Vandaag | 17:00 NCIS: Los Angeles

'Internal Affairs.' (s 7/ep 10) Deeks wordt gearresteerd voor de moord op zijn voormalige partner. Het team probeert zijn onschuld te bewijzen.

Vandaag | 17:05 Did You Hear About the Morgans? IMDb: 4.8

IMDB * 4.8 - Komedie, Romantische komedie: Meryl Morgan, een succesvolle New Yorkse makelaar, en haar echtgenoot Paul, een geslaagde advocaat, staan op het punt te scheiden. Nadat ze getuige zijn van een moord worden ze echter in een ...

Romantische komedie: Meryl Morgan, een succesvolle New Yorkse makelaar, en haar echtgenoot Paul, een geslaagde advocaat, staan op het punt te scheiden. Nadat ze getuige zijn van een moord worden ze echter in een getuigenbeschermingsprogramma geplaatst en moeten ze onderduiken in het piepkleine dorp Ray in de staat Wyoming. Daar zijn ze enkel op elkaar aangewezen.

Vandaag | 17:50 Cold Case

'Witness Protection.' (s 6/ep 15) Het team gaat op zoek naar een recent verdwenen tienerjongen, terwijl ze ook de vijf maanden oude moord op de vader van de jongen onderzoeken. De twee waren beschermde getuigen aangezien de vader bereid was te getuigen tegen een gevaarlijke maffiabaas.

Vandaag | 18:00 True Conviction

Seizoen 2 - Aflevering 10 - A Long Road To Justice: Bijna 30 jaar na een gruwelijk misdrijf komt de politie eindelijk op het spoor van de dader die drie decennia lang dacht dat hij ongestraft weg was gekomen met moord.

Vandaag | 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 1 - A Talent For Life: Part 1: Deel 1/2. Na de dubbele moord op de excentrieke weduwe, Isobel Hewitt, en de overspelige dokter, Duncan Goff, ontdekken Barnaby en Troy meer over hun leven in het dorpje Malham Bridge. 1/10

Vandaag | 19:00 Murder Chose Me

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Loose Cannon: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Vandaag | 20:00 Still A Mystery

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Dangerous Houses: In 2013 verdwijnt tiener Brookelyn Farthing spoorloos na een feestje bezocht te hebben. En de familie van de vermoorde Lindsay Buziak wil weten wat er met haar is gebeurd.

Vandaag | 21:00 Breaking Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 8 - A Murder In Paradise: In 2010 verdwijnt Amber Jackson uit haar woning op het Hawaïaanse eiland Kauai. Niet veel later wordt ze dood gevonden. Is ze vermoord door een ex-vriend of door een onbekende?

Vandaag | 21:30 Ghost Adventures Specials

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Hauntings of Vicksburg: Spirits Under Siege: Zak en het team ontdekken gevaarlijke paranormale activiteit op twee verlaten locaties in het door de Burgeroorlog getekende Vicksburg. Eerst een voormalige Elks-loge waar een onopgelost moord plaatsvond en daarna een ziekenhuis vol ziekte en dood.

Vandaag | 22:00 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Our Secret Identity: Pam Jacobs onthult de duistere waarheid over haar vader. Als jong meisje wist ze niet dat hij een voortvluchtige was die verdacht werd van de moord op een aantal muntenhandelaren.

Vandaag | 23:00 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Let Her Rot: Wanneer Joshua Hudnall wordt uitgezonden, denkt hij aan zijn wrede moeder te zijn ontsnapt. Bij thuiskomst blijkt dat zijn moeder zijn zus heeft aangezet tot de moord op hun vader.

Morgen | 00:00 Still A Mystery

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Dangerous Houses: In 2013 verdwijnt tiener Brookelyn Farthing spoorloos na een feestje bezocht te hebben. En de familie van de vermoorde Lindsay Buziak wil weten wat er met haar is gebeurd.

Morgen | 00:50 The Blacklist

'Drexel.' (s 3/ep 15) Na de moord op een internetondernemer worden er foto's van hem online geplaatst door de dader. Red herkent dit als het werk van de moordlustige kunstenaar Drexel, die de afbeeldingen van zijn slachtoffers voor een kunstproject gebruikt. Terwijl Red een manier zoekt om Drexel te benaderen, wordt Liz herenigd met de zwaargewonde Tom.

Morgen | 01:00 Breaking Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 8 - A Murder In Paradise: In 2010 verdwijnt Amber Jackson uit haar woning op het Hawaïaanse eiland Kauai. Niet veel later wordt ze dood gevonden. Is ze vermoord door een ex-vriend of door een onbekende?

Morgen | 02:00 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Our Secret Identity: Pam Jacobs onthult de duistere waarheid over haar vader. Als jong meisje wist ze niet dat hij een voortvluchtige was die verdacht werd van de moord op een aantal muntenhandelaren.

Morgen | 02:45 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Let Her Rot: Wanneer Joshua Hudnall wordt uitgezonden, denkt hij aan zijn wrede moeder te zijn ontsnapt. Bij thuiskomst blijkt dat zijn moeder zijn zus heeft aangezet tot de moord op hun vader.

Morgen | 03:25 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 1 - A Talent For Life: Part 1: Deel 1/2. Na de dubbele moord op de excentrieke weduwe, Isobel Hewitt, en de overspelige dokter, Duncan Goff, ontdekken Barnaby en Troy meer over hun leven in het dorpje Malham Bridge. 1/10

Morgen | 03:30 True Conviction

Seizoen 2 - Aflevering 10 - A Long Road To Justice: Bijna 30 jaar na een gruwelijk misdrijf komt de politie eindelijk op het spoor van de dader die drie decennia lang dacht dat hij ongestraft weg was gekomen met moord.

Morgen | 07:50 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Serial Deception: Als eind jaren 60 in Florida tientallen vrouwen verdwijnen, wordt aangenomen dat ze zijn weggelopen. Na de vondst van twee lichamen blijkt dat er een seriemoordenaar actief is.

Morgen | 08:45 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Two-Faced: In een aquaduct wordt het in ontbinding verkerende lichaam van een zakenman aangetroffen. Het kost de politie tientallen jaren speurwerk om de moordzaak op te lossen.

Morgen | 08:50 Proud Mary

Morgen - Actiethriller, Mary verdient haar geld als professionele huurmoordenaar voor een machtige gangster uit Boston. Een van haar opdrachten is het doden van een gokker met zware schulden. Ze ontdekt dat ze hierdoor de tiener Danny tot wees heeft ...

Mary verdient haar geld als professionele huurmoordenaar voor een machtige gangster uit Boston. Een van haar opdrachten is het doden van een gokker met zware schulden. Ze ontdekt dat ze hierdoor de tiener Danny tot wees heeft gemaakt. Sinds de moord houdt Mary de jongen van een afstand in de gaten en merkt dat hij zich inlaat met gevaarlijke criminelen.

Morgen | 09:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 1 - A Talent For Life: Part 1: Deel 1/2. Na de dubbele moord op de excentrieke weduwe, Isobel Hewitt, en de overspelige dokter, Duncan Goff, ontdekken Barnaby en Troy meer over hun leven in het dorpje Malham Bridge. 1/10

Morgen | 10:35 True Conviction

Seizoen 2 - Aflevering 10 - A Long Road To Justice: Bijna 30 jaar na een gruwelijk misdrijf komt de politie eindelijk op het spoor van de dader die drie decennia lang dacht dat hij ongestraft weg was gekomen met moord.

Morgen | 11:30 Murder Chose Me

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Loose Cannon: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Morgen | 13:35 Cold Case

'Witness Protection.' (s 6/ep 15) Het team gaat op zoek naar een recent verdwenen tienerjongen, terwijl ze ook de vijf maanden oude moord op de vader van de jongen onderzoeken. De twee waren beschermde getuigen aangezien de vader bereid was te getuigen tegen een gevaarlijke maffiabaas.

Morgen | 14:25 NCIS: Los Angeles

'Internal Affairs.' (s 7/ep 10) Deeks wordt gearresteerd voor de moord op zijn voormalige partner. Het team probeert zijn onschuld te bewijzen.

Morgen | 15:05 Striking Distance IMDb: 5.8

Morgen - IMDB * 5.8 - Actie, Tom Hardy is als politieagent werkzaam bij de Water Rescue Squad. In een rivier vindt hij een paar lijken, die hem aan zijn tragische verleden herinneren. De mysterieuze omstandigheden doen bij Tom namelijk de woede weer ...

Tom Hardy is als politieagent werkzaam bij de Water Rescue Squad. In een rivier vindt hij een paar lijken, die hem aan zijn tragische verleden herinneren. De mysterieuze omstandigheden doen bij Tom namelijk de woede weer oplaaien om de dood van zijn vader. Twee jaar geleden is Tom zijn politiepenning kwijtgeraakt omdat hij beweerde dat zijn vader, politiechef Hardy, vermoord werd door een politieagent. Niemand hechtte hier enig geloof aan en het hele politiedepartement beschouwde hem als een deserteur. Toms nieuwe collega, Jo Christman, is van mening dat zijn verhaal op meer berust dan enkel fantasie. Samen starten ze een illegaal onderzoek naar de nieuwe moorden.

Morgen | 16:10 New Tricks

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Het team heropent het onderzoek naar de moord op de populaire dj Johnny Deacon, die tijdens een live uitzending na een brandaanslag overleed. 3/8

 Meer

Moord gemist

Gisteren 22:40 Motive : le mobile du crime

'Framed.' (s 1/ep 9) Angie onderzoekt de moord op een jonge jogger, die in een kunstgalerie werkt en vermoord werd met een wapen uit een gestolen collectie in slechte staat.

Gisteren 21:25 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Kick the Ballistics. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ze ontdekken dat de vrouw werd omgebracht met Ryans oude dienstwapen, dat eerder werd gestolen door seriemoordenaar 3XK.

Gisteren 21:00 Extreme Measures

Aflevering 2 - Don't You Be My Neighbor: Een onopgeloste moord heeft een verwoestende impact op de nabestaanden. Sommigen van hen gaan zelf op onderzoek om de politie te helpen en gerechtigheid te krijgen.

Gisteren 20:30 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Head Case. Castle en Beckett worden opgeroepen om een moord te onderzoeken. Wanneer ze op de plaats delict aankomen, vinden ze een grote plas bloed op de grond, maar geen lichaam. Alexis komt te weten of ze al dan niet wordt toegelaten tot Stanford.

Gisteren 17:30 NCIS : enquêtes spéciales

'Double identité.' (s 7/ep 17) Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marinier en tijdens het onderzoek ontdekken ze dat het slachtoffer enkele duistere geheimen had.

Gisteren 17:00 Father Brown

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Een campagne om het treinstation van Kembleford te redden, wordt opgeschrikt door een vreselijke moord. 3/10

Gisteren 16:05 New Tricks

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Tijdens het heropende onderzoek naar de moord op een zakenman, brengt het team een zwendel in orgaandonatie aan het licht. 1/8

Gisteren 15:10 Father Brown

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Britse misdaadserie. The Penitent Man. Father Brown gaat langs bij Flambeau, die wordt beschuldigd van de moord op zijn kameraard Flynn. De man schreeuwt zijn onschuld uit, maar de vrouw van Flynn beweert dat ze hem het lijk in een rivier heeft zien gooien. Mrs. McCarthy denkt dan weer dat Flynn helemaal niet dood is. Ondertussen pleit Flambeau alsnog schuldig, tot grote verbazing van Father Brown.

Gisteren 14:20 High Plains Drifter

Een geheimzinnige vreemdeling arriveert in het stadje Lago dat geteisterd wordt door een stel bandieten. De bange inwoners van Lago vragen de man hen te verdedigen, maar ze beseffen niet dat ze een duivel in mensengedaante in hun midden opnemen. De vreemdeling is immers naar Lago gekomen met één bepaald doel voor ogen: wraak nemen voor de lafhartige moord op de sheriff van Lago.

Gisteren 14:20 Les enquêtes de Murdoch

'Tel le phénix.' (s 11/ep 1) Murdoch wordt beschuldigd van de moord op de beroemde danseres Lydia Hall. Zal hij erin slagen zijn onschuld te bewijzen?

Gisteren 13:45 Sworn to Silence

Gisteren - Tv-thriller, De vredige Amish gemeenschap Painter's Mill wordt opgeschrikt door een reeks brute moorden. Kate Burkholder was destijds een meisje dat zodanig werd getraumatiseerd dat ze afstand moest nemen van het dorp, en van haar geloof. ...

De vredige Amish-gemeenschap Painter's Mill wordt opgeschrikt door een reeks brute moorden. Kate Burkholder was destijds een meisje dat zodanig werd getraumatiseerd dat ze afstand moest nemen van het dorp, en van haar geloof. Nu, vijftien jaar later, keert ze terug als politie-inspecteur. Een nieuwe moord rijt echter oude wonden open.

Gisteren 12:45 Animal Fight Club

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Clash Of The Titans: Leeuwen gaan de strijd met elkaar aan, grijze wolven nemen het op tegen een grizzlybeer en één van 's werelds grootste apen wil een moord plegen.

Gisteren 06:55 Nightmare Next Door

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Coldest Case: In een kleine stad in Michigan zorgt de moord op Christopher Green voor opschudding. Detectives volgen de paar aanwijzingen die ze hebben en trekken een ijzingwekkende conclusie.

Gisteren 02:10 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Big Friends, Big Enemies. Nadat een auto op een massa concertgangers inrijdt en een lokale rapper doodt, vermoedt Voight dat de moord het werk is van een terrorist. Hij schakelt de veiligheidsdiensten in om met het onderzoek te begeleiden. Wanneer er een tweede schietpartij plaatsvindt, vermoedt het team echter dat er een bendeoorlog gaande is. Ondertussen ziet Burgess de jongere zoon van Atwater, terwijl ze een groep verdachten observeert.

Eergisteren 23:49 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 19 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Split Decisions. Het team wordt ingeschakeld om een moord in een casino te onderzoeken. In de speelzaal werd een man in koelen bloede neergeschoten. Russell vermoedt dat de dader nog in het casino aanwezig is en hij geeft het bevel om het gebouw te laten afsluiten.

Eergisteren 23:10 Death Race

Eergisteren - Actiethriller, Death Race is een Amerikaans, Brits en Duitse actie sciencefictionfilm uit het jaar 2008. Deze productie is geregisseerd door Paul W.S. Anderson. De hoofdrollen worden vertolkt door Jason Statham, Tyrese Gibson en Joan ...

Death Race is een Amerikaans, Brits en Duitse actie- sciencefictionfilm uit het jaar 2008. Deze productie is geregisseerd door Paul W.S. Anderson. De hoofdrollen worden vertolkt door Jason Statham, Tyrese Gibson en Joan Allen. Gevangenisbewaarders verzinnen in de nabije toekomst een manier om geld te verdienen aan hun gevangenen. Zij laten hen op tv een strijd op leven en dood voeren in opgevoerde wagens. Drievoudig racekampioen Jensen Ames is een expert in het overleven in het postindustriële verwoeste landschap. Maar net wanneer hij denkt het verleden achter zich te hebben gelaten, wordt hem een moord in de schoenen geschoven. Hij wordt gedwongen om mee te doen aan de Death Race. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/death-race

Eergisteren 23:00 Lives Destroyed: Shattered

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Box: In 1996 zint een vader uit Texas op wraak na de gruwelijke moord op zijn zoon, een tiener ontsnapt in Mississippi uit een kist en een rechercheur krijgt de zaak van zijn leven.

Eergisteren 22:50 Commissaire Montalbano

'Un nid de vipères.' (s 11/ep 1) Een rijke womanizer wordt neergeschoten. Om de ware toedracht van deze moord te achterhalen, moet Montalbano zich een weg banen in een web van jaloezie, prostitutie en louche geldzaken. Hij krijgt hierbij hulp uit onverwachte hoek.

Eergisteren 22:45 Game Night IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Actiekomedie, Game Night is een hilarische Amerikaanse komedie en mysteriefilm uit het jaar 2018. In deze zeer geslaagde komedie zijn onder andere Jason Bateman, Rachel McAdams en Kyle Chandler te zien. Deze film volgt een ...

Game Night is een hilarische Amerikaanse komedie- en mysteriefilm uit het jaar 2018. In deze zeer geslaagde komedie zijn onder andere Jason Bateman, Rachel McAdams en Kyle Chandler te zien. Deze film volgt een groep met koppels die zich verzamelen om een aantal spelletjes te spelen, iets wat ze geregeld doen. Hun normaal zo gezellige bijeenkomst verloopt echter anders dan ze zouden denken. Wanneer iemand komt te overlijden, en iedereen denkt dat het om een brute moord gaat, zullen ze samen moeten werken en zien te achterhalen wie de dader is. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/game-night

Eergisteren 21:54 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 17 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Trends with Benefits. Het team onderzoekt de moord op een student die een fervent blogger was. Ze ontdekken dat de jongen op het punt stond een groot schandaal over de universiteit aan het licht te brengen.

Eergisteren 21:30 Under the Silver Lake

Eergisteren - Misdaadkomedie, Los Angeles. We volgen Sam, die in de ban raakt van de verdwijning van de mysterieuze Sarah en van de vreemde moord op een miljardair. Hij ontdekt een link tussen de misdaad en een reeks dode honden.

Los Angeles. We volgen Sam, die in de ban raakt van de verdwijning van de mysterieuze Sarah en van de vreemde moord op een miljardair. Hij ontdekt een link tussen de misdaad en een reeks dode honden.

Eergisteren 20:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Verdict in the Victims. Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

Eergisteren 20:40 High Plains Drifter

Een geheimzinnige vreemdeling arriveert in het stadje Lago dat geteisterd wordt door een stel bandieten. De bange inwoners van Lago vragen de man hen te verdedigen, maar ze beseffen niet dat ze een duivel in mensengedaante in hun midden opnemen. De vreemdeling is immers naar Lago gekomen met één bepaald doel voor ogen: wraak nemen voor de lafhartige moord op de sheriff van Lago.

Eergisteren 20:30 Carbone IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Misdaad, Antoine Roca bevindt zich in een situatie waarin hij zijn bedrijf kan verliezen. Hij beraamt een plan voor een oplichtingszaak die de geschiedenisboeken zal ingaan als de roof van de eeuw. Hij zit er echter tot ...

Antoine Roca bevindt zich in een situatie waarin hij zijn bedrijf kan verliezen. Hij beraamt een plan voor een oplichtingszaak die de geschiedenisboeken zal ingaan als de roof van de eeuw. Hij zit er echter tot over zijn oren in en moet afrekenen met verraad en moord.

Eergisteren 19:10 Les Experts : Miami

'Tous les coups sont permis.' (s 7/ep 4) Het CSI-team trekt naar The Everglades in Florida, waar een brutale dubbele moord werd gepleegd. Ze vermoeden dat de twee slachtoffers in een vechtpartij met elkaar waren verwikkeld en dat ze elkaar om het leven brachten.

Eergisteren 19:00 Nightmare Next Door

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Coldest Case: In een kleine stad in Michigan zorgt de moord op Christopher Green voor opschudding. Detectives volgen de paar aanwijzingen die ze hebben en trekken een ijzingwekkende conclusie.

Eergisteren 17:30 Major Crimes

'Derrière les apparences.' (s 5/ep 4) Wanneer Flynn tijdens zijn huizenjacht om raad vraagt bij Provenza en Buzz leidt een onverwachte samenloop van omstandigheden tot een nieuw onderzoek voor het team. Buzz onderzoekt ondertussen de moord op zijn vader.

Eergisteren 16:50 CSI: Crime Scene Investigation

'Ghosts of The Past.' (s 13/ep 21) Het team onderzoekt de moord op een spokenjager die dood werd aangetroffen op de plaats waar eerder al verschillende moorden werden gepleegd.

Eergisteren 14:30 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Hidden Depths: Part 2: Deel 2/2. Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat. 12/16

Eergisteren 13:40 Les Experts : Manhattan

'Dent pour dent.' (s 4/ep 13) Mac onderzoekt de moord op een vrouw vóór een bloemenwinkel. Niet veel later wordt verderop het lijk van een man gevonden. Het CSI-team moet onderzoeken of één iemand verantwoordelijk is voor de twee doden.

Eergisteren 13:35 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Hidden Depths: Part 1: Deel 1/2. Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat. 11/16

Eergisteren 13:35 Instinct

'Go Figure.' (s 2/ep 8) Dylan en Lizzie onderzoeken de moord op een Olympisch figuurschaatser. Ondertussen komen Ryan en Dylan in een vervelende situatie terecht.

Eergisteren 10:45 Death in Paradise

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Het romantische weekend van Humphrey en Martha in het afgelegen Hotel Cecile wordt in de eerste nacht van hun verblijf verstoord door de moord op de hoteleigenaar. 3/8

Eergisteren 09:45 Death in Paradise

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Na een literair festival wordt een schoolvriendin van Florence dood aan de voet van een klif gevonden. Alles wijst op zelfmoord, maar Humphrey ruikt moord als haar laptop onvindbaar is. 2/8

Eergisteren 08:45 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 9 - The Killer Next Door: Na de moord op twee vrouwen maakt de politie bewijsmateriaal openbaar dat mogelijk naar de dader kan leiden. Een anonieme tip brengt vervolgens een verrassende verdachte in beeld.

Eergisteren 08:45 Deadly Expose

Eergisteren - Thriller, Rechercheur Maxine Peyton krijgt de opdracht een moord te onderzoeken. Het slachtoffers was lid van een datingssite voor getrouwde personen. Omdat er op het lijk een voorwerp is achtergelaten, heeft Maxine het vermoeden dat ...

Rechercheur Maxine Peyton krijgt de opdracht een moord te onderzoeken. Het slachtoffers was lid van een datingssite voor getrouwde personen. Omdat er op het lijk een voorwerp is achtergelaten, heeft Maxine het vermoeden dat het geen normale moord is.

Eergisteren 07:50 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Dead By Dawn: Een onopgeloste moord op een tiener blijft rechercheurs achtervolgen, totdat er jaren later opeens een DNA-match is. De uitkomst is zo schokkend dat de FBI wordt ingeschakeld.

 Meer