Moord op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:30 Se7en IMDb: 8.6

Overmorgen - IMDB * 8.6 - Misdaad, Film, Spanning, De New Yorkse politiedetective Somerset moet nog zeven dagen werken alvorens hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog precies zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op ...

De New Yorkse politiedetective Somerset moet nog zeven dagen werken alvorens hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog precies zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op te leiden. Samen ontdekken ze het spoor van een seriemoordenaar. Bij elke nieuwe moord laat die een souvenir achter. Hij kiest zijn slachtoffers willekeurig en de methode waarop hij ze vermoord is telkens anders. Elke moord heeft te maken met de zeven hoofdzonden: vraatzucht, hebzucht, lust, trots, jaloezie, luiheid en woede. Somerset gebruikt zijn connecties om de lijst van verdachten in te korten. Wanneer de agenten de vermoedelijke dader willen arresteren, kan hij echter ontsnappen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/se7en

Morgen | 20:29 The Courier IMDb: 4.5

Morgen - IMDB * 4.5 - Thriller, The Courier is een Amerikaanse misdaad en actiefilm uit het jaar 2012. Met Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke in de hoofdrol. Een miljoen dollar krijgt een koerier als hij een koffer kan afleveren. In ...

The Courier is een Amerikaanse misdaad- en actiefilm uit het jaar 2012. Met Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke in de hoofdrol. Een miljoen dollar krijgt een koerier als hij een koffer kan afleveren. In een gevaarlijke wereld die niet op vragen zit te wachten, is hij de beste die er is en met het leven van zijn enige vriend dat ook op het spel staat, kan hij zich absoluut geen fout veroorloven. Het grote probleem is alleen dat de koffer afgeleverd dient te worden bij de de meest gevreesde en ongrijpbare huurmoordenaar van de onderwereld. Opgejaagd door huurmoordenaars en foute FBI-agenten begint de koerier aan een onmogelijke en spannende zoektocht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-courier-2012

Morgen | 14:50 Murder by Death IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Drama, Murder by Death is een Amerikaanse mysterie en komediefilm uit het jaar 1976. Deze productie is geregisseerd door Robert Moore ('The Cheap Detective'). Met Peter Falk en Peter Sellers in de hoofdrol. Lionel Twain is ...

Murder by Death is een Amerikaanse mysterie- en komediefilm uit het jaar 1976. Deze productie is geregisseerd door Robert Moore ('The Cheap Detective'). Met Peter Falk en Peter Sellers in de hoofdrol. Lionel Twain is miljonair en nodigt 's werelds vijf beste detectives uit voor een weekend in zijn kasteel. Tijdens dit weekend zal er een brute moord gepleegd worden en het is aan de vijf om dit op te lossen. De winnaar krijgt een geldbedrag van een miljoen dollar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/murder-by-death

Wo 10 juni 2020 | 20:30 Nieuw: Vera seizoen 9

10/06 - Serie/soap, Serie, Spanning, Vanaf vanavond is het vierdelige negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera ...

Vanaf vanavond is het vierdelige negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera elke woensdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Ruige schoonheid De serie gaat over Vera Stanhope, die in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden onderzoek die alleen zij kan oplossen. Raadsel Als in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een jonge forensisch psychologe vermoord wordt aangetroffen op een afvalstort, is het aan inspecteur Vera om de dader te vinden. Het slachtoffer lijkt geen vijanden gehad te hebben, dus het is een raadsel wie haar zo bruut om het leven heeft gebracht. Schaduw Uiteindelijk komt Vera op het spoor van een oude moordzaak die nog altijd een schaduw werpt over deze hechte gemeenschap.

Je vindt hier de programma's van Moord op tv We hebben de volgende programma's voor Moord Se7en: Overmorgen - IMDB * 8.6 - Misdaad, Film, Spanning, De New Yorkse politiedetective Somerset moet nog zeven dagen werken alvorens hij met pensioen gaat. Hij heeft dus nog precies zeven dagen om zijn enthousiaste, maar onervaren opvolger David Mills op. The Courier: Morgen - IMDB * 4.5 - Thriller, The Courier is een Amerikaanse misdaad en actiefilm uit het jaar 2012. Met Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke in de hoofdrol. Een miljoen dollar krijgt een koerier als hij een koffer kan afleveren. In. Murder by Death: Morgen - IMDB * 7.4 - Drama, Murder by Death is een Amerikaanse mysterie en komediefilm uit het jaar 1976. Deze productie is geregisseerd door Robert Moore ('The Cheap Detective'). Met Peter Falk en Peter Sellers in de hoofdrol. Lionel Twain is. Nieuw: Vera seizoen 9: 10/06 - Serie/soap, Serie, Spanning, Vanaf vanavond is het vierdelige negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera. Grave Secrets: Serie, Seizoen 1 Aflevering 9 A Curve In The Road Het lijkt erop dat de bus van Wendy Kratzert in een slip is geraakt,. Chicago PD: Drama, Seizoen 2 Aflevering 12 van 23 Disco Bob Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit. The Devil Speaks: Serie, Seizoen 1 Aflevering 3 Dirty Little Secret De 83 jarige Jack Rains wordt vermoord in zijn huis in Murfreesboro. Z Doc: Moord, Leugens En Alibi's: Serie, Aflevering 1 Documentaire waarin een indrukwekkende misdaad wordt geanalyseerd vanuit het perspectief van. Chicago P.D.: Drama, Seizoen 7 Aflevering 16 van 20 Intimate Violence Een gewapende overval blijkt al gauw een moordzaak te zijn. Als. Press: Drama, Aflevering 3 van 6 Don't take my heart, don't break my heart BNNVARA Een zakenman wordt beschuldigd van seksuele.

Moord op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:30 Chicago PD

Seizoen 2 - Aflevering 12 van 23 - Disco Bob Chicago PD volgt District 21 van het Chicago Police Department, dat uit twee duidelijk verschillende groepen bestaat: de geüniformeerde politie en de inlichtingeneenheid. Ingewikkelde aanwijzingen omringen de moord op een moeder en haar dochter. Terwijl Lindsay zich voorbereidt op een undercoveronderzoek in Bolivia, dringt het tot Burgess en Roman door dat ze het verleden achter zich moeten laten. Ingewikkelde aanwijzingen omringen de moord op een moeder en haar dochter.

Vandaag | 22:11 Z Doc: Moord, Leugens En Alibi's

Aflevering 1 Documentaire waarin een indrukwekkende misdaad wordt geanalyseerd vanuit het perspectief van slachtoffers, hun familie en vrienden, ooggetuigen, onderzoekers en daders. Deze verhalen worden ondersteund met beeldmateriaal van straatcamera's, amateur opnames, audiotapes en interviews met betrokkenen.

Vandaag | 22:27 Chicago P.D.

Seizoen 7 - Aflevering 16 van 20 - Intimate Violence Een gewapende overval blijkt al gauw een moordzaak te zijn. Als de achtergrond van een van de verdachten op huiselijk geweld wijst, ziet Upton zich gedwongen haar eigen jeugd onder ogen te zien.

Morgen | 03:19 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 23 van 23 - Twilight Een groep terroristen stuurt Ari erop uit om Gibbs te vermoorden. Het team van NCIS probeert Ari af te stoppen en zijn moorddadige plannen te verijdelen.

Morgen | 04:02 The X-Files Essential Collection

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 24 - Squeeze Mulder en Scully gaan op zoek naar een humanoïde moordenaar, die om de 30 jaar een aantal beestachtige moorden pleegt. Van alle slachtoffers lijkt de lever met blote handen te zijn uitgerukt.

Morgen | 18:17 The A-Team

The Spy Who Mugged Me 5 /11 Murdock moet een moordenaar zien te stoppen, voordat die opnieuw een slachtoffer maakt. De enige manier waarop hij dit kan voorkomen, is door zich voor te doen als een geheim agent.

Morgen | 19:30 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 8 van 22 - Dead Listing Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Melinda wordt meegesleurd in een moordmysterie.

Morgen | 20:05 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 1 van 23 - Assume Nothing Een aantal stellen wordt na een wild feest in een chic hotel op gewelddadige wijze vermoord. Een oud-studiegenoot van Nick lekt informatie naar de pers met als gevolg dat Nick ontslagen kan worden.

Morgen | 20:30 Magnum, P.I.

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 20 - Lie, Cheat, Steal, Kill Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Abby helpen als ze zich realiseert dat de cliënt die ze met succes heeft verdedigd in een moordzaak, schuldig is.

Morgen | 20:33 Detectives Op Donderdag: Silent Witness

The meaning of death (part 1) Het team houdt zich bezig met een seriemoordenaar. Nikki heeft het zwaar met het overlijden van haar oma en vindt het moeilijk om zich op haar werk te concentreren. Harry onderzoekt de dood van een vrouw die lijkt te zijn verdronken in een ondiep kinderbadje.

Morgen | 21:25 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 20 - Six Paintings, One Frame Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. In deze aflevering wordt Magnum gearresteerd als hoofdverdachte wanneer een goede vriend van Higgins, een kunstkenner die onlangs Thomas inhuurt om zijn beveiliging te testen, is vermoord.

Morgen | 21:38 Detectives Op Donderdag: Silent Witness

The meaning of death (part 2) Het team houdt zich bezig met een seriemoordenaar. Nikki heeft het zwaar met het overlijden van haar oma en vindt het moeilijk om zich op haar werk te concentreren. Harry onderzoekt de dood van een vrouw die lijkt te zijn verdronken in een ondiep kinderbadje.

Morgen | 21:55 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 3 van 23 - Homebodies Vingerafdrukken wijzen op een verband tussen twee moordzaken, maar vooralsnog lijkt er geen verband te zijn tussen de slachtoffers of de verdachten, die voor hetzelfde geld onschuldig kunnen zijn.

Morgen | 23:35 The Clinton Affair

Seizoen 01 - Aflevering 1 van 6 - VPRO De Democraten heroveren na twaalf jaar Republikeins bewind weer het Witte Huis, maar de schandalen die Bill Clinton tijdens de campagne teisterden, blijven hem in Washington achtervolgen. Na de zelfmoord van Vince Foster, de juridisch adviseur van het Witte Huis, probeert president Clinton de schandalen de wereld uit te helpen door een speciaal aanklager op de zaken te zetten. Naar aanleiding van geruchten dat Clinton als gouverneur afspraakjes regelde via politieagenten, dient Paula Jones een aanklacht tegen hem in wegens ongewenste intimiteiten. De Republikeinen grijpen deze kans met beide handen aan om aan de stoelpoten van de Clintons te zagen. Terwijl het onderzoek van de speciaal aanklager zich uitbreidt, begint de president een verhouding met Monica Lewinsky, die stage loopt in het Witte Huis. Hiermee zet hij zijn politieke loopbaan op het spel.

Overmorgen | 01:06 Z Doc: Moord, Leugens En Alibi's

Aflevering 1 Documentaire waarin een indrukwekkende misdaad wordt geanalyseerd vanuit het perspectief van slachtoffers, hun familie en vrienden, ooggetuigen, onderzoekers en daders. Deze verhalen worden ondersteund met beeldmateriaal van straatcamera's, amateur opnames, audiotapes en interviews met betrokkenen.

Overmorgen | 18:50 Ghost Whisperer

Seizoen 5 - Aflevering 8 van 22 - Dead Listing Melinda Gordon heeft sinds haar kindertijd de gave om met aardgebonden geesten te communiceren. Deze geesten zijn overleden mensen die om uiteenlopende redenen op aarde zijn gebleven. Het is Melinda's taak deze geesten te helpen om het probleem dat hen op aarde houdt op te lossen, zodat ze alsnog naar het hiernamaals kunnen gaan. Melinda wordt meegesleurd in een moordmysterie.

Overmorgen | 20:30 Detectives Op Vrijdag: Agatha Christie's Poirot

Third girl De jonge, neurotische erfgename Norma Restarick vertelt Poirot dat ze denkt iemand vermoord te hebben, maar vertrekt zonder verdere uitleg te geven. Later die dag wordt Norma's vroegere nanny dood aangetroffen. Poirot duikt in de zaak en ontdekt een complot dat diep is geworteld in een tragische familiegeschiedenis.

Overmorgen | 20:30 Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto

Seizoen 1 - Aflevering 1 Ewout Genemans reist af naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten met moord en geweld. Deze wijk staat bekend als no-go area voor blanken én de politie. En dat ervaart Ewout ook als een van de bendes het op zijn apparatuur heeft voorzien.

Overmorgen | 21:25 Flikken Rotterdam

Aflevering 7 van 10 - Hoogmoed - AVROTROS De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de directeur het niet al te nauw nam met de financiën. Hein Berg krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer in het vizier.

Overmorgen | 22:15 Detectives: Manhunt

Aflevering 3 van 3 - KRO-NCRV Het onderzoek naar de moord op Amélie is in een stroomversnelling geraakt en Colin Sutton en zijn team maken zich op voor de arrestatie van Levi Bellfield. Als ze hem al weten te arresteren, mag Bellfield volgens de wet maar maximaal 72 uur worden vastgehouden. Dan staan Sutton en zijn team voor de moeilijke taak om een onwillige moordverdachte tot een bekentenis te bewegen.

 Meer

Moord op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:00 Grave Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 9 - A Curve In The Road Het lijkt erop dat de bus van Wendy Kratzert in een slip is geraakt, maar na nadere inspectie komt de politie tot de conclusie dat het geen noodlottig ongeluk was, maar moord.

Vandaag | 21:00 The Devil Speaks

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Dirty Little Secret De 83-jarige Jack Rains wordt vermoord in zijn huis in Murfreesboro in Tennessee. Na de moord gaan er geruchten rond over een affaire tussen het slachtoffer en een jongere vrouw.

Vandaag | 22:35 Press

Aflevering 3 van 6 - Don't take my heart, don't break my heart - BNNVARA Een zakenman wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en Holly krijgt groen licht om dat te gaan uitzoeken. Als zich een nieuwe getuige meldt, moet The Herald er wel een artikel aan wijden. Maar het publiceren van het artikel hierover blijkt grote gevolgen te hebben voor The Herald én Amina. Duncan zet de premier onder druk voor een exclusief artikel. Ed gaat naar Warwick om voor The Post een interview te doen met een man die wordt beticht van betrokkenheid bij moord. Leona van The Herald blijkt daar ook te zijn, om dezelfde reden.

Morgen | 02:50 Press

Aflevering 3 van 6 - Don't take my heart, don't break my heart - BNNVARA Een zakenman wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en Holly krijgt groen licht om dat te gaan uitzoeken. Als zich een nieuwe getuige meldt, moet The Herald er wel een artikel aan wijden. Maar het publiceren van het artikel hierover blijkt grote gevolgen te hebben voor The Herald én Amina. Duncan zet de premier onder druk voor een exclusief artikel. Ed gaat naar Warwick om voor The Post een interview te doen met een man die wordt beticht van betrokkenheid bij moord. Leona van The Herald blijkt daar ook te zijn, om dezelfde reden.

Morgen | 04:44 Man V Animal

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 12 - Ultimate Hippo Hoe is een vegetarische reus een van de grootste mensenmoordenaar in Afrika geworden?

Morgen | 06:00 The Interrogator

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Overkill Een jonge vrouw treft haar buurvrouw dood aan in haar woning. Ze is vastbesloten om rechercheur Fil Waters te helpen om de meedogenloze moordenaar te vinden.

Morgen | 06:00 ESPN Film: O.J.: Made in America

Seizoen 2018 - Aflevering 52 van 130 - deel 4 Oscarwinnende documentairereeks over de opkomst en ondergang van O.J. Simpson, de American Football-ster en latere acteur die werd beschuldigd van een dubbele moord. In januari 1995 begint begint 'het proces van de eeuw'. De hoofdrolspelers blikken terug op deze opzienbarende periode van tien maanden.

Morgen | 06:50 The Interrogator

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Like Mother, Like Daughter Een moeder wordt in haar slaapkamer gewurgd terwijl haar zoontje ligt te slapen. Rechercheur Fil Waters ontdekt dat 25 jaar eerder de moeder van het slachtoffer ook werd vermoord.

Morgen | 07:10 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 2 van 6 - Conflict - EO Als de droogte toeslaat in de Serengeti wordt de concurrentiestrijd heftiger. De sterke vrouwtjes treden op de voorgrond. Ze maken korte metten met eigenzinnige mannetjes en knokken voor het voortbestaan van hun verwanten. Leeuwin Kali en haar zus hebben veel plezier met hun zeven jongen. Samen kunnen ze veel makkelijker jagen en is het leven goed. Maar hun geluk is van korte duur, want ze worden achterna gezeten door Sefu, een mannetjesleeuw uit de groep. Er is ook een nieuwe familie aangekomen in de Serengeti: jachtluipaard Kike met haar drie piepkleine jongen. Het is Kikes eerste nest en haar jongen overleven het alleen als ze het moederschap snel onder de knie krijgt. Ze moet niet alleen leren jagen en zorgen dat haar jongen veilig zijn, maar ze moet ze ook uit de buurt houden van andere roofdieren die het op hen gemunt hebben. Baviaan Bakari heeft grote moeite om het jong op te voeden dat hij gered heeft toen de moeder werd vermoord en gaat ten einde raad op zoek naar een vrouwtje dat hem kan helpen het weesje groot te brengen. Nalla, de olifantenmatriarch, maakt zich zorgen om de veiligheid van haar jong als een groep enorme mannetjesolifanten om een van de vrouwtjes van de familie komt vechten.

Morgen | 09:00 Truth About Murder With Sunny Hostin

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder At The Window Sunny Hostin onderzoekt de schokkende zaak van de zwangere Malinada Gibbons, die in haar eigen woning op gruwelijke wijze werd verkracht en vermoord.

Morgen | 11:30 Grave Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 9 - A Curve In The Road Het lijkt erop dat de bus van Wendy Kratzert in een slip is geraakt, maar na nadere inspectie komt de politie tot de conclusie dat het geen noodlottig ongeluk was, maar moord.

Morgen | 13:20 I'd Kill for You

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Anything for My Baby Tabitha heeft haar vriendje onlangs aan de kant gezet. Haar nieuwe vlam levert echter ook nieuwe problemen op; hun passie leidt tot een gruwelijke dubbele moord.

Morgen | 16:05 Murder Loves Company

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Devil In The Dance Hall Bij een moord binnen een volksdansvereniging in Texarkana in Arkansas zijn er diverse verdachten met uiteenlopende motieven, waaronder een driehoeksverhouding, jaloezie en geld.

Morgen | 17:00 Murder In The Heartland

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Fear Travels Fast De inwoners van Aurora zijn geschokt wanneer een plaatselijke kapster dood wordt aangetroffen. Het slachtoffer was geliefd bij iedereen. Waarom zou iemand haar willen vermoorden?

Morgen | 20:00 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Fire & Water Twee vrouwen overlijden twee jaar na elkaar op mysterieuze wijze. Er lijkt geen verband te zijn. Zijn het twee losstaande zaken of zijn ze het werk van een berekende moordenaar?

Morgen | 21:00 Torn From The Headlines: New York Post Reports

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Baby Hope Na een gruwelijke vondst in een koelbox langs een snelweg in Upper Manhattan onderzoeken rechercheurs diverse sporen. Kunnen ze de moordenaar vinden voordat hij opnieuw toeslaat?

Morgen | 22:35 Stella Blómkvist

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - KRO-NCRV Stella Blómkvist is een slimme, eigenwijze advocate. De IJslandse gaat het gevaar niet uit de weg en om haar doel te bereiken deinst ze er niet voor terug om de regels aan haar laars te lappen. Wanneer de assistente van de premier wordt vermoord, werpt Stella zich op als advocaat van Saemi, de hoofdverdachte. In haar zoektocht naar de waarheid komt ze op het spoor van corruptie en verduistering.

Morgen | 23:00 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 1 - All News Is Local In 2000 werd de 17-jarige Jessica Carpenter dood aangetroffen door haar moeder. Verslaggevers en familieleden vertellen over de zoektocht naar een mogelijke seriemoordenaar.

Overmorgen | 02:45 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Overmorgen | 02:50 Stella Blómkvist

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - KRO-NCRV Stella Blómkvist is een slimme, eigenwijze advocate. De IJslandse gaat het gevaar niet uit de weg en om haar doel te bereiken deinst ze er niet voor terug om de regels aan haar laars te lappen. Wanneer de assistente van de premier wordt vermoord, werpt Stella zich op als advocaat van Saemi, de hoofdverdachte. In haar zoektocht naar de waarheid komt ze op het spoor van corruptie en verduistering.

Overmorgen | 06:00 I'd Kill for You

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Anything for My Baby Tabitha heeft haar vriendje onlangs aan de kant gezet. Haar nieuwe vlam levert echter ook nieuwe problemen op; hun passie leidt tot een gruwelijke dubbele moord.

Overmorgen | 06:22 ESPN Film: O.J.: Made in America

Seizoen 2018 - Aflevering 53 van 130 - deel 5 Oscarwinnende documentairereeks over de opkomst en ondergang van O.J. Simpson, de American Football-ster en latere acteur die werd beschuldigd van een dubbele moord. Op 3 oktober 1995 oordeelt de jury tot verbijstering van velen dat Simpson niet schuldig is. Voor de een het bewijs dat met geld alles te koop is en voor de ander genoegdoening voor het onrecht waarmee zwart Amerika tientallen jaren te maken heeft gehad.

Overmorgen | 09:00 Murder In The Heartland

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Fear Travels Fast De inwoners van Aurora zijn geschokt wanneer een plaatselijke kapster dood wordt aangetroffen. Het slachtoffer was geliefd bij iedereen. Waarom zou iemand haar willen vermoorden?

Overmorgen | 13:20 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Code Of Silence Cabretti Wheeler en zijn vriend Kyle Ellis worden in Florida vermoord en de enige getuige verdwijnt. De moeder van Cabretti gaat tot het uiterste om gerechtigheid te krijgen.

Overmorgen | 14:15 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Speaking From The Grave Margaret Purk is hoogzwanger als zij en haar ongeboren zoon dood worden gevonden. Het lijkt op zelfmoord. Na 24 jaar komen er nieuwe aanwijzingen aan het licht. Was het toch moord?

Overmorgen | 16:05 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 6 - I will Find You In juni 2002 wordt de 19-jarige Ali Kemp dood aangetroffen; ze is mishandeld en gewurgd. Haar vader, die het lichaam heeft gevonden, is vastbesloten de moordenaar op te sporen.

Overmorgen | 18:02 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 9 - Watch the Birdie. De invasieplannen zijn nog steeds niet gefotografeerd en de eend is ontsnapt. René moet de foto's maken op de bijeenkomst van de Duitse generaals. De Gestapo denkt nog steeds dat de generaals Hitler willen vermoorden.

Overmorgen | 19:00 Til Death Do Us Part

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Don't Shoot! Een getrouwd stel wordt doodgeschoten in hun woning. Rechercheurs stuiten op een bizarre zaak rond drugs, gestolen geld en een papegaai als moordgetuige.

Overmorgen | 21:00 Taggart

Seizoen 2, Aflevering 2, Deel 2 (3) - Death Call. Taggart en zijn partner Livingstone moeten de moord op de vrouw van een rijke landeigenaar onderzoeken. Haar man werd voor het laatste gezien toen hij op het punt stond naar Zwitserland te vertrekken met een grote som geld.

Overmorgen | 23:01 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 9 - Watch the Birdie. De invasieplannen zijn nog steeds niet gefotografeerd en de eend is ontsnapt. René moet de foto's maken op de bijeenkomst van de Duitse generaals. De Gestapo denkt nog steeds dat de generaals Hitler willen vermoorden.

 Meer

Moord gemist

Eerder Vandaag | 17:00 Truth About Murder With Sunny Hostin

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder At The Window Sunny Hostin onderzoekt de schokkende zaak van de zwangere Malinada Gibbons, die in haar eigen woning op gruwelijke wijze werd verkracht en vermoord.

Eerder Vandaag | 16:05 Truth About Murder With Sunny Hostin

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Knock Twice For Murder Sunny Hostin bezoekt het rustige kuststadje Milford in Connecticut, waar ze de moord op de 28-jarige zwangere Kelsey Monahon opnieuw onder de loep neemt.

Eerder Vandaag | 14:15 The Interrogator

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Like Mother, Like Daughter Een moeder wordt in haar slaapkamer gewurgd terwijl haar zoontje ligt te slapen. Rechercheur Fil Waters ontdekt dat 25 jaar eerder de moeder van het slachtoffer ook werd vermoord.

Eerder Vandaag | 13:50 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 2 van 6 - Conflict - EO Als de droogte toeslaat in de Serengeti wordt de concurrentiestrijd heftiger. De sterke vrouwtjes treden op de voorgrond. Ze maken korte metten met eigenzinnige mannetjes en knokken voor het voortbestaan van hun verwanten. Leeuwin Kali en haar zus hebben veel plezier met hun zeven jongen. Samen kunnen ze veel makkelijker jagen en is het leven goed. Maar hun geluk is van korte duur, want ze worden achterna gezeten door Sefu, een mannetjesleeuw uit de groep. Er is ook een nieuwe familie aangekomen in de Serengeti: jachtluipaard Kike met haar drie piepkleine jongen. Het is Kikes eerste nest en haar jongen overleven het alleen als ze het moederschap snel onder de knie krijgt. Ze moet niet alleen leren jagen en zorgen dat haar jongen veilig zijn, maar ze moet ze ook uit de buurt houden van andere roofdieren die het op hen gemunt hebben. Baviaan Bakari heeft grote moeite om het jong op te voeden dat hij gered heeft toen de moeder werd vermoord en gaat ten einde raad op zoek naar een vrouwtje dat hem kan helpen het weesje groot te brengen. Nalla, de olifantenmatriarch, maakt zich zorgen om de veiligheid van haar jong als een groep enorme mannetjesolifanten om een van de vrouwtjes van de familie komt vechten.

Eerder Vandaag | 13:20 The Interrogator

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Overkill Een jonge vrouw treft haar buurvrouw dood aan in haar woning. Ze is vastbesloten om rechercheur Fil Waters te helpen om de meedogenloze moordenaar te vinden.

Eerder Vandaag | 11:30 American Monster

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Edge Of Reason Todd en Rachel Winkler lijken een gelukkig getrouwd stel. Maar achter de voordeur kampt het echtpaar met veel problemen die uiteindelijk escaleren en uitmonden in moord.

Eerder Vandaag | 10:40 American Monster

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Smoke Gets In Your Eyes Dr. Jim Kohnle wordt na een brand in zijn huis dood aangetroffen. De politie probeert uit bewijsmateriaal en tips af te leiden of het een ongeluk, zelfmoord of moord betreft.

Eerder Vandaag | 07:00 ESPN Film: O.J.: Made in America

Seizoen 2018 - Aflevering 51 van 130 - deel 3 Oscarwinnende documentairereeks over de opkomst en ondergang van O.J. Simpson, de American Football-ster en latere acteur die werd beschuldigd van een dubbele moord. De nacht van 12 op 13 juni 1994 zet het leven van O.J. en heel Amerika op zijn kop. Bij het appartement van Simpson komen twee mensen om het leven, onder wie zijn inmiddels ex-vrouw. O.J. komt steeds verder in het nauw en slaat op de vlucht.

Eerder Vandaag | 06:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Impossible Perpetrator Wanneer Candace Hiltz uit Prison Valley wordt vermoord, verdenkt de politie haar broer. Door gebrek aan bewijs blijft de zaak onopgelost, totdat de politie een opslagbox ontdekt.

Eerder Vandaag | 06:00 Man V Animal

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 12 - Ultimate Hippo Hoe is een vegetarische reus een van de grootste mensenmoordenaar in Afrika geworden?