Je vindt hier de programma's van Monster op tv We hebben de volgende programma's voor Monster Monster Jam: Amusement. Monster Jam: Amusement. Monster Carp: Herhaling. Series in which carp fishing fanatic Ali Hamidi seeks out giant carp across the world in the ultimate. Blaze en de Monsterwielen: Blaze en de Monsterwielen, Seizoen 1 Aflevering 8 De Teamwedstrijd Er wordt een teamwedstrijd georganiseerd. Pickle. Blaze en de Monsterwielen: Blaze en de Monsterwielen, Seizoen 1 Aflevering 9 De junglehoorn Stripes heeft een junglehoorn. Wanneer hij met dieren. Blaze en de Monsterwielen: Blaze en de Monsterwielen, Seizoen 4 Aflevering 20 De Midzomernachtsrace Blaze en zijn vrienden doen mee met de. RuPaul's Drag Race: Amusement, Seizoen 11 Aflevering 5 Monster Ball De queens doen mee aan een griezelige schoonheidswedstrijd met drie. Alaska Monsters: The Otterman, Seizoen 1 Aflevering 3 The Otterman: Het team onderzoekt de Otterman, een wezen dat van vorm zou kunnen. Alaska Monsters: The Otterman, Seizoen 1 Aflevering 3 The Otterman: Het team onderzoekt de Otterman, een wezen dat van vorm zou kunnen. Secrets Of The Underground: Rocky Mountain Monsters, Seizoen 1 Aflevering 5 Rocky Mountain Monsters: Rob Nelson onderzoekt bizar bewijs van een.

Monster op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 09:35 Koekiemonsters eetkar

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Kinderprogramma. Superhelden. Koekiemonster heeft een eigen eetkar en gaat voor je koken, maar hij zal toch wel eens iets anders kunnen maken dan alleen koekjes?

Morgen | 13:50 Om Nom

Aflevering 5 Animatieserie over het schattige groene monstertje Om Nom. Hij is dol op snoepjes en beleeft allerlei avonturen. Om Nom is heel nieuwsgierig en dat brengt hem soms in de problemen.

Morgen | 16:09 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Phineas' Verjaardagsclipshow (Special)

Morgen | 16:17 Phineas and Ferb

Seizoen 4 - Amerikaanse animatieserie. Monster uit het Id / Giga-mier

Monster op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:05 Monster Jam

Vandaag | 16:30 Monster Jam

Vandaag | 16:40 Monster Carp

Herhaling. Series in which carp fishing fanatic Ali Hamidi seeks out giant carp across the world in the ultimate angling adventure. In episode two, Ali, Tom Dove and Neil Spooner go on one big Croatian adventure, searching for huge king carp. Their journey culminates in them visiting the home of the Croatian carp record of 94lb, and turns into one of the most memorable fishing trips ever.

Vandaag | 16:55 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 8 - De Teamwedstrijd Er wordt een teamwedstrijd georganiseerd. Pickle verheugt zich er enorm op, want nu kan hij samen met zijn beste vriend Crusher in een team racen. Alleen - Crusher heeft al een andere teamgenoot gevonden: Rudy. Gelukkig kan Pickle nog bij Blaze.

Vandaag | 17:19 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De junglehoorn Stripes heeft een junglehoorn. Wanneer hij met dieren uit de jungle wil spelen, roept hij ze door op de junglehoorn te blazen. Crusher wil de junglehoorn hebben; niet om met de dieren te kunnen spelen, maar om ze als huisdier te houden.

Vandaag | 17:43 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 20 - De Midzomernachtsrace Blaze en zijn vrienden doen mee met de Midzomernachtsrace. Een race in het donker om een lichtgevende trofee.

Vandaag | 18:56 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Monster Ball De queens doen mee aan een griezelige schoonheidswedstrijd met drie looks die gebaseerd zijn op monsters. Supermodel Cara Delevigne en popicoon Elvira zijn de gastjuryleden.

Vandaag | 19:10 Alaska Monsters

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Otterman: Het team onderzoekt de Otterman, een wezen dat van vorm zou kunnen veranderen. Todd gebruikt een vuurring als val, terwijl de rest van het team gebruik maakt van een moerasboot.

Vandaag | 19:10 Alaska Monsters

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Otterman: Het team onderzoekt de Otterman, een wezen dat van vorm zou kunnen veranderen. Todd gebruikt een vuurring als val, terwijl de rest van het team gebruik maakt van een moerasboot.

Vandaag | 20:10 Secrets Of The Underground

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Rocky Mountain Monsters: Rob Nelson onderzoekt bizar bewijs van een gewelddadige ontmoeting tussen prehistorische dieren. En zwemmen er buitenaardse wezens in een vreemd meer in Californië?

Vandaag | 20:43 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Robot Krachten Blaze en AJ proberen drie robots te stoppen die Axle Stad dreigen te slopen.

Vandaag | 21:06 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Kamperen met de familie Pickle Familie Pickle gaat kamperen. Maar als de familie op zoek gaat naar hout voor het kampvuur raakt de een na de ander in de problemen. Gelukkig zijn Blaze en AJ in de buurt om Pickle te helpen bij het redden van zijn neven, nichtjes en opa.

Vandaag | 21:55 Guardians Of The Glades

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Dusty vs The Monster: Dusty 'Wildman' Crum heeft een neus voor zaken en is niet bang om risico's te nemen. Toen hij een vacature zag voor slangenjager in de Everglades, greep hij zijn kans!

Vandaag | 21:55 Guardians Of The Glades

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Dusty vs The Monster: Dusty 'Wildman' Crum heeft een neus voor zaken en is niet bang om risico's te nemen. Toen hij een vacature zag voor slangenjager in de Everglades, greep hij zijn kans!

Vandaag | 22:00 Slutever

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 10 - Monster Fantasy Karley onderzoekt de wereld van monstererotiek en ontdekt dat monsterfantasieën vaker voorkomen dan verwacht.

Vandaag | 22:04 Monster Constrictors

Aflevering 1 van 1

Vandaag | 22:17 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 15 - De vliegende leeuw Blaze en AJ ontmoeten Roarian, een vliegende leeuw. Hij heeft een mooie zonnesteen die Crusher ook wel wil hebben. Als Crusher zijn zonnesteen steelt, blijkt dat vreselijke gevolgen te hebben voor Roarian. Blaze en AJ gaan erachteraan!

Morgen | 00:32 Monster Constrictors

Aflevering 1 van 1

Morgen | 01:48 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Robots in de ruimte Robot Blaze vertrekt samen met zijn vrienden naar de ruimte om commandant Megan te helpen. Zij staat op de dwergplaneet Pluto met pech.

Morgen | 01:48 SpongeBob

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Het monster dat Bikinibroek bezocht / Bikinibroek-driehoek heet je welkom Een monster bezoekt Bikininbroek. Hij sloopt de huizen van Patrick, SpongeBob en Octo! // Meneer Krabs heeft een systeem uitgevonden waarmee hij spullen van anderen naar een eiland kan overbrengen.

Morgen | 02:11 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Superbanden! Blaze komt tijdens een race met lekke banden te staan. Gelukkig regelt Gabby een set nieuwe banden; Superbanden die zich kunnen aanpassen aan alle omstandigheden.

Morgen | 06:10 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Het Dino-spel Zegg wordt tijdens het spelen door een geiser weggeblazen en belandt verderop in een grote modderpoel. Blaze en AJ gaan hem redden met behulp van zelfontworpen en zelfgebouwde machines die lijken op dinosaurussen.

Morgen | 06:16 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Superbanden! Blaze komt tijdens een race met lekke banden te staan. Gelukkig regelt Gabby een set nieuwe banden; Superbanden die zich kunnen aanpassen aan alle omstandigheden.

Morgen | 06:40 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Sneeuwpret en chocolademelk Gabby heeft voor Blaze en zijn vrienden warme chocolademelk gemaakt. En daar hebben ze met dit koude weer wel trek in! Maar Crusher heeft geen trek in delen; hij wil alle chocolademelk voor zichzelf.

Morgen | 07:45 Monster Jam

Morgen | 09:21 De Avonturen Van K3

Aflevering 15 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Morgen | 11:21 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 19 - De Razende Raket Crusher wil een prijs winnen op de kermis en speelt vals. Dit gaat fout en Crusher en Pickle belanden op een raket. Blaze en AJ gaan de twee proberen te redden met behulp van veren.

Morgen | 11:46 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Opladen Blaze en AJ zijn bij de ridders in het koninkrijk. Een draak steelt het koninklijke oplaadstation en dus kunnen de ridders niet meer opladen. Ze zitten zonder energie en vallen in slaap. Blaze en AJ gaan achter de draak aan.

Morgen | 13:20 Sesamstraat 10 voor... (NTR)

Seizoen 40 - Koekiemonster Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Morgen | 13:50 Croc Ganglands

Aflevering 1 van 1 In de Luangwa-vallei, Zambia, leeft een reusachtige nijlkrokodil. Volg de strijd van dit riviermonster om als alleenheerser te overleven.

Morgen | 14:43 NG Wild series

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - Incredible Spiders Ontdek de verborgen wereld van de harige achtbenige monsters die enkele van de meest veelzijdige en efficiënte roofdieren op aarde zijn.

Morgen | 15:40 Phineas And Ferb

Monster uit het Id / Giga-mier: Het kado van Jeremy verloren. / Een reuze mieren-farm.

Morgen | 16:06 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 106 - Ultracycloop Dascycloop wordt enorm groot om een reuze monster te verslaan, maar als hij weigert om weer terug te krimpen, kent het koninkrijk een nieuw gevaar.

Morgen | 17:18 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 5 - Aflevering 1

Morgen | 17:41 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 5 - Aflevering 2

Morgen | 17:46 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 106 - Ultracycloop Dascycloop wordt enorm groot om een reuze monster te verslaan, maar als hij weigert om weer terug te krimpen, kent het koninkrijk een nieuw gevaar.

Morgen | 20:05 The Return Of The Monster Mako

Haaientagger Keith Poe, zeebioloog Greg Stuntz en Matt Ajemain proberen met geavanceerde technologie een aanval van een 500 kilo zware makreelhaai vast te leggen.

Morgen | 20:05 The Return Of The Monster Mako

Haaientagger Keith Poe, zeebioloog Greg Stuntz en Matt Ajemain proberen met geavanceerde technologie een aanval van een 500 kilo zware makreelhaai vast te leggen.

Morgen | 20:46 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Het Kippencircus Blaze en AJ bezoeken samen met Darington het Kippencircus. Maar waar zijn de kippen gebleven? Blaze en zijn vrienden gaan op zoek.

Morgen | 21:00 Catching Monsters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Bluefin Battle: Op de noordelijke Atlantische Oceaan gaat het blauwvintonijnseizoen van start. Een tonijn kan wel $30.000 opbrengen, maar iedere visser mag per seizoen maar één vis vangen.

Morgen | 21:00 Catching Monsters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Bluefin Battle: Op de noordelijke Atlantische Oceaan gaat het blauwvintonijnseizoen van start. Een tonijn kan wel $30.000 opbrengen, maar iedere visser mag per seizoen maar één vis vangen.

Morgen | 21:00 Cosmos: Possible Worlds 2

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 13 - Vavilov In de eerste helft van de 20e eeuw bezocht geneticus Nikolaj Vavilov vijf continenten om zaadmonsters te verzamelen en zo een eind te maken aan hongernoden. Zijn eerlijkheid kostte hem zijn leven.

Morgen | 21:07 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Ninja Blaze Blaze en AJ worden opgeleid tot ninja. Ze kunnen direct hun nieuwe vaardigheden in de praktijk brengen als Crusher en Pickle moeten worden gered.

Morgen | 22:15 The Great Wall IMDb: 5.9

Morgen - IMDB * 5.9 - The Great Wall is een Amerikaans Chinese actie en avonturen fantasyfilm uit het jaar 2016, geregisseerd door Zhang Yimou. De hoofdrol wordt vertolkt door Matt Damon, Jing Tian en Pedro Pascal. The Great Wall vertelt het verhaal ...

The Great Wall is een Amerikaans-Chinese actie en avonturen-fantasyfilm uit het jaar 2016, geregisseerd door Zhang Yimou. De hoofdrol wordt vertolkt door Matt Damon, Jing Tian en Pedro Pascal. The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld, de Chinese muur, de mensheid beschermt. William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen genomen worden door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een grote oorlog tegen mythische monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen tussen zich in de strijd mengen, of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten. Deze film zit vol special effects. De Chinese Muur uit de film is niet wat het lijkt. Hoewel je het gevoel hebt dat je naar de echte constructie zit te kijken, zijn het in werkelijkheid replica's van delen van de muur die door de productieteams in elkaar gezet zijn. The Great Wall is een grote productie vol spektakel met grootse gevechten en grote monsters, maar een groot deel van die actie komt dus voort uit de magie die Hollywood te bieden heeft. En met een budget van ongeveer 150 miljoen is er zeker niet bezuindigd op de special effects. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-great-wall-2016

Morgen | 22:19 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Raket-ski's op hol Crusher denkt met zijn raket-ski's van Blaze te kunnen winnen, maar de raket-ski's slaan op hol en sturen Crusher de verkeerde kant op. Crusher zijn oma helpt Blaze en AJ om Crusher weer tot stilstand te brengen.

Morgen | 22:59 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 482 - De Schil Gumball geeft Penny een kopstoot, en daardoor breekt haar schil. Daaronder blijkt een gedaanteverwisselend monster te zitten, maar alleen Gumball ziet hoe mooi ze werkelijk is.

 Meer

Monster gemist

Gisteren 22:19 Cloverfield IMDb: 7.0

Gisteren - IMDB * 7.0 - Action, Cloverfield is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2008, geproduceerd door J.J. Abrams, geregisseerd door Matt Reeves en geschreven door Drew Goddard. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Stahl David, Mike ...

Cloverfield is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2008, geproduceerd door J.J. Abrams, geregisseerd door Matt Reeves en geschreven door Drew Goddard. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Stahl-David, Mike Vogel en Lizzy Caplan. Een groep jonge New Yorkers geven als verrassing een groot feest voor hun vriend Rob die binnenkort naar Japan vertrekt. Zijn vriend Hud krijgt een videocamera in zijn handen geduwd en vraagt alle gasten om een afscheidswoordje. Terwijl het feest in volle gang is, wordt de stad plotseling aangevallen. Door wie of door wat is een raadsel, maar wel is duidelijk dat iedereen zo snel mogelijk Manhattan moet verlaten als ze het er levend vanaf willen brengen. Rob is echter vastbesloten om eerst zijn vriendin Beth te redden, die vast zit in haar appartement. Terwijl Hud alles vastlegt met zijn camera, begint een klein groepje vrienden aan een bloedstollende tocht door de nacht in een stad waar chaos heerst. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloverfield

Eerder Vandaag | 12:17 Monster Constrictors

Aflevering 1 van 1

Eerder Vandaag | 12:16 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 6 van 52 - Alle pootjes aan dek Ondanks Velma's sterke afkeer van water klimt de gang aan boord van het cruiseschip dat wordt gerund door Fred's neef. Maar een waterfobie is de minste van hun problemen wanneer het zee monster het schip aanvalt!

Eerder Vandaag | 11:52 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 5 van 52 - Wees stil Scooby-Doo Om het mysterie van de Kristallen Kruiper, een vleermuisachtig monster, op te lossen moet de gang het Kristal Paradijs in. Een labyrint van kristallen formatie. Het wordt nog erger, want ze mogen niet praten, omdat met het minste geluid de kristallen in elkaar zullen storten.

Eerder Vandaag | 11:47 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Duel op Drakeneiland Blaze en Crusher racen tegen elkaar in het Duel op Drakeneiland. Crusher wil nu eindelijk wel eens winnen van Blaze. Hij speelt opnieuw vals - deze keer door een robot-stuiterbal en lasertorren in te zetten.

Eerder Vandaag | 11:22 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Veevervoer Starla en Blaze komen in de stromende regen een familie koeien tegen. Starla wil ze graag een plek geven bij haar op de boerderij. Om weer thuis te komen maken ze gebruik van de stroming in de rivier en warme luchtstromen in de lucht.

Eerder Vandaag | 10:55 Guardians Of The Glades

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Dusty vs The Monster: Dusty 'Wildman' Crum heeft een neus voor zaken en is niet bang om risico's te nemen. Toen hij een vacature zag voor slangenjager in de Everglades, greep hij zijn kans!

Eerder Vandaag | 10:55 Guardians Of The Glades

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Dusty vs The Monster: Dusty 'Wildman' Crum heeft een neus voor zaken en is niet bang om risico's te nemen. Toen hij een vacature zag voor slangenjager in de Everglades, greep hij zijn kans!

Eerder Vandaag | 09:03 De Avonturen Van K3

Aflevering 14 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Eerder Vandaag | 08:25 The Boss Baby: Back in Business

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Nacht van de droopad Op een donkere, stormachtige avond zetten Tim en Kleine Baas vallen voor twee zeer verschillende gevaren: een mythisch monster en een agent van Puppy Co., Bob de Mop.

Eerder Vandaag | 07:47 Gravity Falls

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse animatieserie. De legende van de Grobbelzomper. Mabel en Dipper horen van een oude gek dat er een groot monster rondzwemt in het meer.

Eerder Vandaag | 06:41 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Robots in de ruimte Robot Blaze vertrekt samen met zijn vrienden naar de ruimte om commandant Megan te helpen. Zij staat op de dwergplaneet Pluto met pech.

Eerder Vandaag | 06:36 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Enge Clowns Theodore wil dolgraag de rol van monster in een toneelstuk, dus doet Alvin voor hoe je mensen echt laat schrikken. Maar Theodore schrikt zo erg dat hij verstijft als een standbeeld. Krijgt Alvin Theodore weer in beweging voor de auditie?

Eerder Vandaag | 06:10 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Blaze en de wensgeest Blaze en AJ vinden in de woestijn een lamp met daarin een wensgeest. Ze mogen een wens doen. Maar dan verliest de geest de wensstenen waarmee hij wensen uit kan laten komen. Blaze en AJ gaan samen met hem op zoek.

Eerder Vandaag | 04:30 Mary Shelley's Frankenstein

Gisteren - Film, De geniale dokter Frankenstein (Kenneth Branagh) schenkt het leven aan een afschuwelijk maar complex, intelligent en tragisch schepsel (Robert De Niro). Maar het monster tot leven is gewekt door zijn schepper, wordt het vervolgens ...

De geniale dokter Frankenstein (Kenneth Branagh) schenkt het leven aan een afschuwelijk maar complex, intelligent en tragisch schepsel (Robert De Niro). Maar het monster tot leven is gewekt door zijn schepper, wordt het vervolgens in de steek gelaten.

Eerder Vandaag | 01:01 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Enge Clowns Theodore wil dolgraag de rol van monster in een toneelstuk, dus doet Alvin voor hoe je mensen echt laat schrikken. Maar Theodore schrikt zo erg dat hij verstijft als een standbeeld. Krijgt Alvin Theodore weer in beweging voor de auditie?

Eerder Vandaag | 00:30 What Could Possibly Go Wrong?

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Monster Truck Golf Cart: Met gezond verstand en wat brute kracht proberen vrienden Grant Reynolds en Kevin Moore te ontcijferen wat er mis ging in de schandaligste video's op internet waarin het misliep.

Gisteren 22:10 LoliRock

Slim: Praxina en Mephisto hebben een nieuw monster gemaakt.

Gisteren 18:55 Experimenter

Gisteren - Film, Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, ...

- Dokter Stanley Milgram bedenkt op de universiteit van Yale een controversieel psychologisch experiment: proefpersonen geloven dat ze elektrische schokken toedienen aan iemand in een andere kamer. Hiermee test hij gehoorzaamheid, geweten en vrije wil. Het resultaat van de experimenten is schokkend: 65 procent van de proefpersonen dient hun ondervraagde een dodelijke dosis toe, omdat een gezagsdrager in een witte jas hen daar beleefd om vraagt. Maar Milgrams onderzoek keert zich tegen hem en in de media wordt hij afgeschilderd als een manipulatief monster.

Gisteren 12:50 Stadt Land Kunst Spezial

Aflevering 70 (1): Georges Bernanos, unter der Sonne Brasiliens Minas Gerais liegt im Westen von Rio de Janeiro. Der im Landesinneren gelegene brasilianische Bundesstaat ist für seine prächtigen Kolonialstädte bekannt, die noch von der Zeit des Goldrauschs im 18. Jahrhundert zeugen. Georges Bernanos, das "göttliche Monster der französischen Literatur", entdeckte diese Region 1938. Nach dem Niedergang der Demokratie in Europa fand der verzweifelte Autor von "Die Sonne Satans" und "Tagebuch eines Landpfarrers" hier im Widerstand neue Hoffnung. (2): Brasilien: Ein Stück Deutschland in Südamerika Im Süden Brasiliens säumen Fachwerkhäuser und Bierbrauereien die Straßen von Vale Europeu. Was heute merkwürdig erscheinen mag, hat Geschichte: Im 19. Jahrhundert folgten deutsche Siedler dem Appell des jungen brasilianischen Staates und ließen sich auf diesem Fleckchen Erde nieder. Sie bestellten die Felder, bauten Städte und brachten ihre Traditionen und Sprache mit, die bis heute präsent geblieben sind.

Gisteren 12:40 Monster Carp

Herhaling. Series in which carp fishing fanatic Ali Hamidi seeks out giant carp across the world in the ultimate angling adventure. In episode two, Ali, Tom Dove and Neil Spooner go on one big Croatian adventure, searching for huge king carp. Their journey culminates in them visiting the home of the Croatian carp record of 94lb, and turns into one of the most memorable fishing trips ever.

Gisteren 11:55 Henry Danger

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Eén Henry, Drie Meisjes Deel 2 Henry raakt verstrikt in een web van leugens als hij onder invloed van Ray besluit om Chloë mee te nemen naar het gehaktbal als Kid Danger en Bianca als Henry.

Gisteren 11:43 De Avonturen Van K3

Aflevering 13 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Gisteren 10:35 American Monster

Aflevering 2 - Alabama Murder Mystery: Wanneer Frank Hilley overlijdt als gevolg van een mysterieuze ziekte, is het stadje Anniston in rouw. Als daarna ook zijn dochter ernstig ziek wordt, ontstaan er verdenkingen.

Gisteren 09:47 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 721 - Het Monsterplan Darwin en Gumball bedenken een plan om al het Halloweensnoep te stelen maar daarmee roepen ze een vreselijk monster op.

Gisteren 09:40 American Monster

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wave To Daddy: In deze aflevering komen we oog in oog met een van de beruchtste moordenaars van de VS. Met unieke filmopnames en een interview met de dochter van deze koelbloedige moordenaar.

Gisteren 09:35 The Furchester Hotel

Herhaling. Preschool puppet show. One of the Furchester's dog guests, Digby, can't find his favourite toy bone anywhere. It's blue, squeaky and smells of cheese. Funella suggests bringing in a sniffologist and within seconds a dapper dog called Sir Sniffsalot is hunting around the hotel, but he can't find the bone either. Then Phoebe has a monster idea. If they squeeze things, they might hear a squeak and that will be where the bone is.

Gisteren 09:07 De Avonturen Van K3

Aflevering 13 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Gisteren 05:14 Monster Croc Wrangler

Seizoen 4 - Aflevering 8 van 8 - Castaway Croc

Gisteren 04:50 Monster Croc Wrangler

Seizoen 4 - Aflevering 7 van 8 - Ranch Rampage

Gisteren 02:32 Angelo Rules

Aflevering 46 van 46 - Monster aan de Deur Omdat Angelo, Lola en Sherwood per ongeluk het decor vernielen, moeten ze meewerken aan Damien Burst's nieuwste toneelvoorstelling... met Angelo in de hoofdrol. Als dat maar goed komt.

Eergisteren 17:07 De Avonturen Van K3

Aflevering 20 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Eergisteren 17:00 Love Monster

Love Monster doesn't like the beach but tries to give it another go by looking for an aspect of it that he can enjoy.With Javone Prince, Tamsin Greig, Lewis MacLeod, and Freya Parker.(2020)

Eergisteren 16:56 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Rusty en Kapitein IJsco / Rusty's griezelgrijper Sammie krijgt concurrentie en Rusty helpt hem met een superpak dat sneller ijsjes rondbrengt. Tot de concurrentie een collega wordt. // Liam heeft een monster gehoord in het bos. Het blijkt een slapeloze Bottosaurus te zijn. Maar wat is er?

Eergisteren 14:05 Posh Pawnbrokers

Herhaling. Posh Pawn spin-off series that goes behind the scenes in the world of high-end pawnbroking. At London Road in Sheffield, Dan is considering deals on an Olympic football signed by Team GB women, a 200-year-old picture that contains a hidden secret with a royal connection, and a luxury timepiece with a huge price tag. In Brighton, father and son pawnbroking team Doug Senior and Doug Junior at Gold Arts are looking at a unique sound system in the shape of a big green monster and a stunning diamond and white gold ring.

Eergisteren 10:30 Diesel Brothers

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Clash Of The Titan: De jeugddroom van Heavy D om zelf mee te doen aan Monster Jam komt uit. En het team haalt alles uit de kast voor hun nieuwe weggeefproject: een gestroomlijnde Nissan Titan.

Eergisteren 10:10 Diesel Brothers

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Clash Of The Titan: De jeugddroom van Heavy D om zelf mee te doen aan Monster Jam komt uit. En het team haalt alles uit de kast voor hun nieuwe weggeefproject: een gestroomlijnde Nissan Titan.

Eergisteren 09:25 De Avonturen Van K3

Aflevering 12 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Eergisteren 08:19 Gravity Falls

De legende van de Grobbelzomper: Mabel en Dipper horen dat er een groot monster rondzwemt.

Eergisteren 08:15 Gravity Falls

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse animatieserie. De legende van de Grobbelzomper. Mabel en Dipper horen van een oude gek dat er een groot monster rondzwemt in het meer.

Eergisteren 08:10 Monster Croc Wrangler

Seizoen 4 - Aflevering 8 van 8 - Castaway Croc

Eergisteren 06:49 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 106 - Ultracycloop Dascycloop wordt enorm groot om een reuze monster te verslaan, maar als hij weigert om weer terug te krimpen, kent het koninkrijk een nieuw gevaar.

Eergisteren 06:00 Monster Croc Wrangler

Seizoen 4 - Aflevering 7 van 8 - Ranch Rampage

 Meer