Molen op tv (tv-tip)

Vandaag | 22:20 Andere Tijden: Frau Antje

Andere Tijden (NTR/VPRO), Andere Tijden gaat vanavond over Frau Antje, het blanke, blonde en blozende uithangbord van ...

Andere Tijden gaat vanavond over Frau Antje, het blanke, blonde en blozende uithangbord van de Nederlandse kaasexport. Uithangbord Duitsland houdt van Frau Antje, al zestig jaar het uithangbord van export van kaas en boter. Hoewel ze in ons land nauwelijks bekend is, is Frau Antje bij onze oosterburen een ster die uitgroeide tot het symbool voor Nederland. Levend persoon De Duitser weet: zie je Frau Antje, dan gaat het over Nederland. Wordt Frau Antje geportretteerd met een joint en een blik bier, dan weet de Duitser: Nederland is in verloedering. Maar anders dan de traditionele beeldenmerken als tulpen, klompen en molens is Frau Antje een levend persoon die groter wordt dan eigen promotie. Wonderlijk Andere Tijden blikt met drie Frau Antjes terug op hun wonderlijke carrières. Er wordt gekookt uit Frau Antjes kaas-kookboek en presentator Astrid Sy vraagt zich af of zij ook Frau Antje kan zijn terwijl ze zich laat portretteren als Volendamse vissersvrouw.

Je vindt hier de programma's van Molen op tv We hebben de volgende programma's voor Molen Andere Tijden: Frau Antje: Andere Tijden (NTR/VPRO), Andere Tijden gaat vanavond over Frau Antje, het blanke, blonde en blozende uithangbord van. Telekids Mini's: Fien & Teun: Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke. Bing (NTR): Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een. Andere Tijden (NTR/VPRO): Andere Tijden (NTR/VPRO), Duitsland houdt van Frau Antje, al zestig jaar het uithangbord van export van kaas en boter.. Bing (NTR): Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een. Telekids Mini's: Juf Roos: Morgen - Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag. Buurman en Buurman hebben een nieuw huis: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 10 Animatieserie. Windmolen. Bing (NTR): Morgen - Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert. Telekids Mini's: Juf Roos: Morgen - Telekids Mini's: Juf Roos, Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar. Telekids Mini's: Juf Roos: Morgen - Telekids Mini's: Juf Roos, Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar. Telekids Mini's: Fien & Teun: Telekids Mini's: Fien & Teun, Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het. Telekids Mini's: Juf Roos: Telekids Mini's: Juf Roos, Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het. Telekids Mini's: Juf Roos: Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle. Rain Man: Gisteren - Glaubt man Regisseur Barry Levinson, so sind Autisten wahre Genies. In Wahrheit haben diese Menschen gravierende Probleme bei der Informationsver arbeitung im Gehirn. Und nur "ausnahmsweise" sind sie zu solch atemberaubenden. Telekids Mini's: Juf Roos: Gisteren - Telekids Mini's: Juf Roos, Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar. Telekids Mini's: Juf Roos: Gisteren - Telekids Mini's: Juf Roos, Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar. Telekids Mini's: Juf Roos: Eergisteren - Telekids Mini's: Juf Roos, Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen. Telekids Mini's: Juf Roos: Eergisteren - Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele.

Molen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:20 Andere Tijden (NTR/VPRO)

Duitsland houdt van Frau Antje, al zestig jaar het uithangbord van export van kaas en boter. Hoewel ze in ons land nauwelijks bekend is, is Frau Antje bij onze oosterburen een ster die uitgroeide tot het symbool voor Nederland. De Duitser weet: zie je Frau Antje, dan gaat het over Holland. Frau Antje met joint en blik bier? Nederland is in verloedering. Maar anders dan traditionele beeldmerken als klompen en molens, is Frau Antje een levende persoon. Andere Tijden blikt met drie Frau Antjes terug op hun wonderlijke carrières en onderzoekt of presentator Astrid Sy ook Frau Antje kan zijn.

Morgen | 08:00 Buurman en Buurman hebben een nieuw huis

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Animatieserie. Windmolen

Morgen | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Morgen | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Morgen | 11:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Overmorgen | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Overmorgen | 11:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Za 29 februari 2020 | 07:10 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Ierse animatieserie. Windmolenmeisje. Het waait, de windmolen bij buurman Tom draait op volle toeren. Het is een mannetje dat aan het werk is, een windmolen-mannetje. Nora heeft ook een windmolen, als het hard waait wordt ze net zo snel als haar molen. Maar als de wind gaat liggen wordt Nora heel erg traag.

Za 29 februari 2020 | 15:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 23 van 39 In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat het team ook balkons aanpakken en geven Anne en Rosanne creatieve en groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op pad om wat grotere projecten aan te pakken. Zo maakt hij met- en voor kinderen een beleeftuin op een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Za 29 februari 2020 | 17:05 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat het team ook balkons aanpakken en geven Anne en Rosanne creatieve en groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op pad om wat grotere projecten aan te pakken. Zo maakt hij met- en voor kinderen een beleeftuin op een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Zo 1 maart 2020 | 08:55 Ik mis je (EO)

'Hij was een man waar het hart goed van was, maar hij kon het niet openen', zegt Willie Dalmolen over haar man Anton. Als Anton asbestkanker krijgt en in gesprek komt met dominee Veldhuizen, komt er een bijzonder moment waarop Willie en Anton elkaar volledig en van harte opnieuw hun jawoord geven. * De eerste dag dat Ireen van Eck begint met haar werk als uitvaartverzorger overlijdt haar vader en staat ze voor de zware taak haar vaders begrafenis te organiseren. Na de uitvaart wacht er thuis een grote bos rozen op haar met de tekst: 'Ik wist dat je het kon, pap.' Ireen put nog steeds kracht uit de wijze levenslessen van haar vader. * 'We hadden de sinterklaascadeautjes en -versjes al klaar. Maar Ria is niet meer thuisgekomen.' Dat vertelt Leen Jordaan over zijn vrouw. Ria is diabetespatiënt en als ze in het ziekenhuis wordt opgenomen, blijkt ze ook kanker te hebben. Ze overlijdt kort daarna. Het leven van Leen, die voor zijn carrière gaat, krijgt een totaal andere wending.

Zo 1 maart 2020 | 09:30 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Ivo Putman samen met Anouk van Kooijk en één van de twee stylistes, Anne Pater of Rosanne Weerheim, wekelijks op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin èn interieur. Daarnaast gaat het team ook balkons aanpakken en geven Anne en Rosanne creatieve en groene DIY-tips die iedereen makkelijk thuis kan toepassen. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' gaat Lodewijk Hoekstra dit seizoen op pad om wat grotere projecten aan te pakken. Zo maakt hij met- en voor kinderen een beleeftuin op een basisschool. Rob Verlinden bezoekt in zijn rubriek '50-tinten vreugde' snijbloemkwekers, daar beantwoordt hij vragen van de kijkers.

Zo 1 maart 2020 | 14:55 Andere Tijden (NTR/VPRO)

Duitsland houdt van Frau Antje, al zestig jaar het uithangbord van export van kaas en boter. Hoewel ze in ons land nauwelijks bekend is, is Frau Antje bij onze oosterburen een ster die uitgroeide tot het symbool voor Nederland. De Duitser weet: zie je Frau Antje, dan gaat het over Holland. Frau Antje met joint en blik bier? Nederland is in verloedering. Maar anders dan traditionele beeldmerken als klompen en molens, is Frau Antje een levende persoon. Andere Tijden blikt met drie Frau Antjes terug op hun wonderlijke carrières en onderzoekt of presentator Astrid Sy ook Frau Antje kan zijn.

Ma 2 maart 2020 | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Ma 2 maart 2020 | 11:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Ma 2 maart 2020 | 15:25 Andere Tijden (NTR/VPRO)

Duitsland houdt van Frau Antje, al zestig jaar het uithangbord van export van kaas en boter. Hoewel ze in ons land nauwelijks bekend is, is Frau Antje bij onze oosterburen een ster die uitgroeide tot het symbool voor Nederland. De Duitser weet: zie je Frau Antje, dan gaat het over Holland. Frau Antje met joint en blik bier? Nederland is in verloedering. Maar anders dan traditionele beeldmerken als klompen en molens, is Frau Antje een levende persoon. Andere Tijden blikt met drie Frau Antjes terug op hun wonderlijke carrières en onderzoekt of presentator Astrid Sy ook Frau Antje kan zijn.

Di 3 maart 2020 | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Di 3 maart 2020 | 11:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Wo 4 maart 2020 | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Wo 4 maart 2020 | 11:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Do 5 maart 2020 | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Do 5 maart 2020 | 11:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Vr 6 maart 2020 | 06:50 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Duitse animatieserie. Tom en het varken van de molenaar

 Meer

Molen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Vandaag | 17:50 Bing (NTR)

Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een beetje duizelig zijn leuk is, maar te duizelig zijn is helemaal niet leuk.

Morgen | 01:40 Bing (NTR)

Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een beetje duizelig zijn leuk is, maar te duizelig zijn is helemaal niet leuk.

Morgen | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen.

Morgen | 08:00 Bing (NTR)

Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een beetje duizelig zijn leuk is, maar te duizelig zijn is helemaal niet leuk.

Morgen | 13:40 Bing (NTR)

Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een beetje duizelig zijn leuk is, maar te duizelig zijn is helemaal niet leuk.

Morgen | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Morgen | 22:45 Bing (NTR)

Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een beetje duizelig zijn leuk is, maar te duizelig zijn is helemaal niet leuk.

Overmorgen | 05:15 Bing (NTR)

Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een beetje duizelig zijn leuk is, maar te duizelig zijn is helemaal niet leuk.

Overmorgen | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen.

Overmorgen | 10:55 Bing (NTR)

Bing wil graag duizelig worden op de draaimolen en de draaischotel, maar Pando duwt hem supersnel. Bing leert dat een beetje duizelig zijn leuk is, maar te duizelig zijn is helemaal niet leuk.

Overmorgen | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Za 29 februari 2020 | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen.

Za 29 februari 2020 | 12:05 Europe From Above

Kijk mee naar de spectaculaire beelden van Nederland uit de lucht. We zien oude windmolens, futuristische kassen en 's werelds grootste kampvuur.

Zo 1 maart 2020 | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen.

Zo 1 maart 2020 | 15:00 Europe From Above

Kijk mee naar de spectaculaire beelden van Nederland uit de lucht. We zien oude windmolens, futuristische kassen en 's werelds grootste kampvuur.

Zo 1 maart 2020 | 17:55 American Pickers

Terwijl ze Oregon doorkruisen, komen de mannen een enorm erfgoedproject tegen: de laatste door water aangedreven korenmolen ten westen van de Mississippi, behalve het historische houten gebouw dat enkele jaren geleden tot de grond afbrandde.

Ma 2 maart 2020 | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Ma 2 maart 2020 | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Di 3 maart 2020 | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Di 3 maart 2020 | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Wo 4 maart 2020 | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Wo 4 maart 2020 | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Wo 4 maart 2020 | 18:53 Sprookjes

Er was eens een molenaar met een beeldschone dochter die voor de koning goud moest spinnen uit stro. Onmogelijk! Maar dan is daar Repelsteeltje. Zal hij haar helpen of niet?

Do 5 maart 2020 | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Do 5 maart 2020 | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Vr 6 maart 2020 | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

 Meer

Molen gemist

Eerder Vandaag | 11:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Eerder Vandaag | 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Eerder Vandaag | 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen.

Gisteren 13:45 Rain Man

Gisteren - Glaubt man Regisseur Barry Levinson, so sind Autisten wahre Genies. In Wahrheit haben diese Menschen gravierende Probleme bei der Informationsver arbeitung im Gehirn. Und nur "ausnahmsweise" sind sie zu solch atemberaubenden ...

Glaubt man Regisseur Barry Levinson, so sind Autisten wahre Genies. In Wahrheit haben diese Menschen gravierende Probleme bei der Informationsver-arbeitung im Gehirn. Und nur "ausnahmsweise" sind sie zu solch atemberaubenden Gedächtnisleistungen fähig wie Levinsons Held Raymond Babbitt, der über Nacht Telefonbücher auswendig lernt. Dustin Hoffman (Foto, links) ist es zu verdanken, daß die sentimentale Geschichte zweier ungleicher Brüder trotz dieser irreführenden Verallgemeinerung überzeugt. Hoffman spielt den wahrnehmungs- und kontaktgestörten Raymond nicht nur, er lebt diese bedauernswerte Figur geradezu. Mit leerem Blick und abweisender Körperhaltung wirkt er wie ein Wesen aus einer fremden Welt. Der Lohn: ein Oscar. An Hoffmans Seite wächst auch Tom Cruise (rechts) als zunächst selbstgefälliger, dann geläuterter Yuppie über sich hinaus. Zu einer Oscar-Nominierung reichte es für den smarten Schwiegermutter-Traum leider dennoch nicht.

Gisteren 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Gisteren 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen.

Eergisteren 08:53 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Eergisteren 06:40 Telekids Mini's: Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen.