Je vindt hier de programma's van Moira op tv We hebben de volgende programma's voor Moira Molly and Mack: Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. Mack tries to. Emmerdale: Morgen - Aaron and Robert make a decision. Moira continues to evade Pete. Victoria is the bearer of bad news. With. Emmerdale: Morgen - Herhaling. Aaron and Robert make a decision. Moira continues to evade Pete. Victoria is the bearer of bad. Emmerdale Omnibus: 19/10 - Faith has suspicions over Moira and what she is up to. Chas and Paddy worry. Robert and Aaron have big.

Moira op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:30 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. Mack tries to help Daisy by bringing Twinkle the pony to the vet's surgery. Twinkle escapes and ends up in the Big Hub - which doesn't please Moira at all.With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Morgen | 09:00 Emmerdale

Aaron and Robert make a decision. Moira continues to evade Pete. Victoria is the bearer of bad news. With Danny Miller, Ryan Hawley, Natalie J Robb, Anthony Quinlan, and Isabel Hodgins.(2018)

Morgen | 13:15 Emmerdale

Herhaling. Aaron and Robert make a decision. Moira continues to evade Pete. Victoria is the bearer of bad news. With Danny Miller, Ryan Hawley, Natalie J Robb, Anthony Quinlan, and Isabel Hodgins.(2018)

Za 19 oktober 2019 | 07:25 Emmerdale Omnibus

Faith has suspicions over Moira and what she is up to. Chas and Paddy worry. Robert and Aaron have big decisions to make. With Sally Dexter, Natalie J Robb, Lucy Pargeter, Dominic Brunt, and Ryan Hawley.

Moira gemist

Di 17 september 2019 | 12:07 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Australische dramaserie. The show must go on. Phil wil een muzikale ode brengen aan zijn grote liefde Moira. Tijdens de repetities hoort ze hem met een andere vrouw praten, waardoor ze denkt dat hij een affaire heeft. Phil onthult dat het de verloofde van zijn zoon was die hem uitnodigde op hun trouwfeest. Maar de trotse Phil heeft 'neen' gezegd. Moira laat het hier niet bij en belt zelf naar Phil Junior. Wanneer zij de gemoederen tussen beide heethoofden kan bedaren, is het op slag weer grote liefde tussen Phil en Moira.

Di 17 september 2019 | 00:30 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Australische dramaserie. The Show Must Go On. Phil wil een muzikale ode brengen aan zijn grote liefde Moira. Tijdens de repetities hoort ze hem met een andere vrouw praten, waardoor ze denkt dat hij een affaire heeft. Phil onthult dat het de verloofde van zijn zoon was die hem uitnodigde op hun trouwfeest. Maar de trotse Phil heeft 'neen' gezegd. Moira laat het hier niet bij en belt zelf naar Phil Junior. Wanneer zij de gemoederen tussen beide heethoofden kan bedaren, is het op slag weer grote liefde tussen Phil en Moira.

Vr 13 september 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Australische dramaserie. Every move you make. Paul, de agressieve ex-man van Ingrid, onderzoekt de diefstal van vee op Drovers Run. Ingrid staat doodsangsten uit, want ze vreest dat hij Marcus iets zal aandoen als hij ontdekt dat ze een relatie hebben. Tegenover de anderen gedraagt Paul zich normaal, maar Ingrid weet als geen ander tot wat hij in staat is. Phil wil de truckstop verkopen en met Moira een nieuw leven beginnen. Hij hoopt alsnog een baby met haar te krijgen, maar daar denkt Moira anders over.

Vr 13 september 2019 | 00:47 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Australische dramaserie. Every Move You Make. Paul, de agressieve ex-man van Ingrid, onderzoekt de diefstal van vee op Drovers Run. Ingrid staat doodsangsten uit, want ze vreest dat hij Marcus iets zal aandoen als hij ontdekt dat ze een relatie hebben. Tegenover de anderen gedraagt Paul zich normaal, maar Ingrid weet als geen ander tot wat hij in staat is. Phil wil de truckstop verkopen en met Moira een nieuw leven beginnen. Hij hoopt alsnog een baby met haar te krijgen, maar daar denkt Moira anders over.

Di 10 september 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Australische dramaserie. Snogging frogs. Er wordt een galabal georganiseerd op Drovers Run ten voordele van arme kinderen. Iedereen dost zich uit, behalve Stevie, die bij baby Xander wil blijven. Marcus haalt al zijn charmes uit de kast om haar te overtuigen om toch mee te gaan dansen. Tayler besluit met haar studievriend Wolfgang te gaan, na een verhitte discussie met de jaloerse Patrick. Moira is zwanger, maar ze durft het Phil nog niet te vertellen. Priester Dan heeft moeite om zijn gevoelens voor Grace te onderdrukken.

Di 10 september 2019 | 00:29 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Australische dramaserie. Snogging Frogs. Er wordt een galabal georganiseerd op Drovers Run ten voordele van arme kinderen. Iedereen dost zich uit, behalve Stevie, die bij baby Xander wil blijven. Marcus haalt al zijn charmes uit de kast om haar te overtuigen om toch mee te gaan dansen. Tayler besluit met haar studievriend Wolfgang te gaan, na een verhitte discussie met de jaloerse Patrick. Moira is zwanger, maar ze durft het Phil nog niet te vertellen. Priester Dan heeft moeite om zijn gevoelens voor Grace te onderdrukken.

Ma 9 september 2019 | 12:04 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Australische dramaserie. My prince will come. De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat ze zwanger is.

Za 7 september 2019 | 00:28 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Australische dramaserie. My prince will come. De ex van Jaz komt langs uit Italië. Hij wil helpen haar reputatie te herstellen en probeert haar over te halen weer te gaan trainen met haar springpaard Anastasia. Phil en Moira maken plannen om te gaan reizen, maar dan ontdekt Moira dat ze zwanger is.

Wo 4 september 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Australische dramaserie. Bright lights, big trouble. Grace, Jaz, Marcus en Frank trekken naar de stad om een hartig woordje met de minister te spreken. Deze is verantwoordelijk voor de bouw van de dam naast Drovers Run. Marcus probeert een afspraak te beleggen, maar voor ze het goed en wel beseffen worden ze op een persconferentie met vragen bestookt. Phil wil Moira's hart veroveren door haar het script van zijn musical te laten lezen. Wanneer Moira ontdekt dat het hoofdpersonage op haar is gebaseerd, smelt ze en vliegt ze Phil in de armen.

Wo 4 september 2019 | 00:43 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Australische dramaserie. Bright Lights, Big Trouble. Grace, Jaz, Marcus en Frank trekken naar de stad om een hartig woordje met de minister te spreken. Deze is verantwoordelijk voor de bouw van de dam naast Drovers Run. Marcus probeert een afspraak te beleggen, maar voor ze het goed en wel beseffen worden ze op een persconferentie met vragen bestookt. Phil wil Moira's hart veroveren door haar het script van zijn musical te laten lezen. Wanneer Moira ontdekt dat het hoofdpersonage op haar is gebaseerd, smelt ze en vliegt ze Phil in de armen.

Do 29 augustus 2019 | 12:00 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Australische dramaserie. Bringing up wombat. Op de begrafenis van Alex zweert Stevie dat ze haar man nooit zal vergeten. Ze besluit dan ook om Drovers Run te verlaten en haar intrek te nemen op Killarney. Ze wil de herinnering aan Alex eren en eist dat alles op dezelfde plaats blijft staan. Marcus krijgt dan ook de volle lading wanneer Stevie hem op de motor van Alex betrapt. De jonge weduwe wordt verteerd door haar verdriet en besluit haar job op Drovers Run op te geven. Ze wil het kweekprogramma dat Alex in Argentinië opstartte, naar Australië overbrengen. Grace en Moira beseffen dat ze te hard van stapel loopt en proberen op Stevie in te praten.

Do 29 augustus 2019 | 00:40 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Australische dramaserie. Bringing up Wombat. Op de begrafenis van Alex zweert Stevie dat ze haar man nooit zal vergeten. Ze besluit dan ook om Drovers Run te verlaten en haar intrek te nemen op Killarney. Ze wil de herinnering aan Alex eren en eist dat alles op dezelfde plaats blijft staan. Marcus krijgt dan ook de volle lading wanneer Stevie hem op de motor van Alex betrapt. De jonge weduwe wordt verteerd door haar verdriet en besluit haar job op Drovers Run op te geven. Ze wil het kweekprogramma dat Alex in Argentinië opstartte, naar Australië overbrengen. Grace en Moira beseffen dat ze te hard van stapel loopt en proberen op Stevie in te praten.

Di 27 augustus 2019 | 12:00 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Australische dramaserie. Stand by me. Een indringer dwaalt rond op Drovers Run. 's Nachts kan Moira hem bijna in de keuken betrappen, maar behalve een open doos koeken krijgt ze niets te zien. Ook de volgende dag hoort Moira een onrustwekkend geluid. Samen met Tayler gaat ze op zoek, maar wederom zonder resultaat. Ondertussen stelt Moira vast dat Phil Rakich op de sukkel is in de truckstop. Ze vermoedt dat de vloek die ze over hem heeft uitgesproken daar voor iets tussen zit.

Ma 26 augustus 2019 | 19:35 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Australische dramaserie. Stand by me. Een indringer dwaalt rond op Drovers Run. 's Nachts kan Moira hem bijna in de keuken betrappen, maar behalve een open doos koeken krijgt ze niets te zien. Ook de volgende dag hoort Moira een onrustwekkend geluid. Samen met Tayler gaat ze op zoek, maar wederom zonder resultaat. Ondertussen stelt Moira vast dat Phil Rakich op de sukkel is in de truckstop. Ze vermoedt dat de vloek die ze over hem heeft uitgesproken daar voor iets tussen zit.

Zo 25 augustus 2019 | 22:00 The Handmaid's Tale

Multi-Emmy-winning US drama set in a dystopian society that treats women as property of the state. Gilead leadership is shaken by losses amongst their own. Luke and Moira adjust to new arrivals in Canada. June is anxious about disruptions to her plan, and tragedy strikes the entire household. With Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Amanda Brugel, Ann Dowd, and Max Minghella.(2019)

Vr 23 augustus 2019 | 12:02 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Wild ride. Stevie en Moira worden achternagezeten door een roekeloze motorrijder. Stevie merkt dat het haar jeugdvriendin Sharon is, die hen als grap de stuipen op het lijf wil jagen. Sharon heeft net als Stevie een bewogen leven achter de rug. Stevie vermoedt dat haar jeugdvriendin in de problemen zit en stelt voor om haar geld te lenen, maar dat weigert Sharon. Later op de dag ontdekken Patrick en Tayler per toeval wat de echte reden is van haar onaangekondigd bezoek. Marcus redt veearts Ingrid op het nippertje van een aanranding, maar verliest hierdoor zijn kans om de paardenrace te winnen.

Do 22 augustus 2019 | 19:31 McLeod's Daughters

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Wild Ride. Stevie en Moira worden achternagezeten door een roekeloze motorrijder. Stevie merkt dat het haar jeugdvriendin Sharon is, die hen als grap de stuipen op het lijf wil jagen. Sharon heeft net als Stevie een bewogen leven achter de rug. Stevie vermoedt dat haar jeugdvriendin in de problemen zit en stelt voor om haar geld te lenen, maar dat weigert Sharon. Later op de dag ontdekken Patrick en Tayler per toeval wat de echte reden is van haar onaangekondigd bezoek. Marcus redt veearts Ingrid op het nippertje van een aanranding, maar verliest hierdoor zijn kans om de paardenrace te winnen.

Wo 14 augustus 2019 | 11:55 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Australische dramaserie. The short cut. Twee gemaskerde dieven stelen het vee op Drovers Run. Grace en Stevie zetten de achtervolging in, maar de criminelen kunnen ontsnappen. Iedereen zit in zak en as want dit betekent de financiële doodsteek voor Drovers Run. In het café zet Grace de boel op stelten wanneer ze denkt een van de dieven te herkennen. Nadat ze Sam tot een bekentenis heeft gedwongen, haast ze zich naar de plaats waar het vee is opgeslagen. Ze wordt er opgewacht door Ashleigh, die een geladen jachtgeweer in de hand houdt. Ondertussen treurt Marcus aan het sterfbed van Bryce. En Phil beseft dat Moira oprecht van hem houdt en niet uit is op zijn geld.

Di 13 augustus 2019 | 19:29 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Australische dramaserie. The short cut. Twee gemaskerde dieven stelen het vee op Drovers Run. Grace en Stevie zetten de achtervolging in, maar de criminelen kunnen ontsnappen. Iedereen zit in zak en as want dit betekent de financiële doodsteek voor Drovers Run. In het café zet Grace de boel op stelten wanneer ze denkt een van de dieven te herkennen. Nadat ze Sam tot een bekentenis heeft gedwongen, haast ze zich naar de plaats waar het vee is opgeslagen. Ze wordt er opgewacht door Ashleigh, die een geladen jachtgeweer in de hand houdt. Ondertussen treurt Marcus aan het sterfbed van Bryce. En Phil beseft dat Moira oprecht van hem houdt en niet uit is op zijn geld.

Ma 5 augustus 2019 | 11:42 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Australische dramaserie. Spark from heaven. Drovers Run wordt geplaagd door een periode van extreme droogte. Rose ligt nog steeds in het ziekenhuis met verlamde benen. Stevie, Kate, Moira en Tayler voelen zich belabberd door de verzengende hitte en spreken een wens uit wanneer ze een kometenregen zien. De volgende dag krijgen ze onaangekondigd bezoek van de mysterieuze Gabriel. Is hij naar Drovers gekomen om hun wensen te vervullen? Dat lijkt alvast niet het geval wanneer Rose betrokken raakt in een bizar auto-ongeval. Moira overtuigt de meiden om samen een regendans te doen, naakt.

Za 3 augustus 2019 | 13:50 The Red Shoes

A budding prima ballerina is set to achieve her dream of stardom when she decides to leave her prestigious company to marry a composer - a decision that enrages her possessive mentor, who vows revenge. Powell and Pressburger's drama, based on the story by Hans Christian Andersen, starring Anton Walbrook, Moira Shearer, Marius Goring, Robert Helpmann and Albert Basserman.

Vr 2 augustus 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Australische dramaserie. Spark from heaven. Drovers Run wordt geplaagd door een periode van extreme droogte. Rose ligt nog steeds in het ziekenhuis met verlamde benen. Stevie, Kate, Moira en Tayler voelen zich belabberd door de verzengende hitte en spreken een wens uit wanneer ze een kometenregen zien. De volgende dag krijgen ze onaangekondigd bezoek van de mysterieuze Gabriel. Is hij naar Drovers gekomen om hun wensen te vervullen? Dat lijkt alvast niet het geval wanneer Rose betrokken raakt in een bizar auto-ongeval. Moira overtuigt de meiden om samen een regendans te doen, naakt.

Do 1 augustus 2019 | 12:00 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. Hot water. Grace krijgt geen lening bij de bank, waardoor ze verplicht is schapen te verkopen. Onderweg naar de veemarkt vallen zij en Kate stil door een oververhitte motor. Kate gaat op zoek naar hulp in een nabijgelegen boerderij, maar ze wordt er door de dolgedraaide boer Jeff gevangen genomen. Wanneer Grace een kijkje gaat nemen, wordt ook zij vastgebonden. Ondertussen kampt Moira met het voorgevoel dat er iemand zal worden neergeschoten.

Wo 31 juli 2019 | 19:34 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. Hot Water. Grace krijgt geen lening bij de bank, waardoor ze verplicht is schapen te verkopen. Onderweg naar de veemarkt vallen zij en Kate stil door een oververhitte motor. Kate gaat op zoek naar hulp in een nabijgelegen boerderij, maar ze wordt er door de dolgedraaide boer Jeff gevangen genomen. Wanneer Grace een kijkje gaat nemen, wordt ook zij vastgebonden. Ondertussen kampt Moira met het voorgevoel dat er iemand zal worden neergeschoten.

Wo 24 juli 2019 | 11:58 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Australische dramaserie. Conflicts of interest. De kans is groot dat Drovers Run tot een stortplaats voor chemisch afval wordt omgevormd. Regan, Stevie en Grace proberen daar een stokje voor te steken, maar ze staan machteloos tegen de onteigening. Regan wordt razend wanneer ze ontdekt dat Lyle, de getrouwde geoloog met wie ze een affaire had, aan het hoofd van het project staat. Toch laat ze zich snel terug door hem inpalmen. Moira probeert op Phil, de burgemeester van Gungellan, in te praten, maar ook hij is voorstander van het project. Ondertussen zorgt een legale kwestie ervoor dat het huwelijk van Stevie en Alex in het gedrang komt.

Di 23 juli 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Australische dramaserie. Conflicts of Interest. De kans is groot dat Drovers Run tot een stortplaats voor chemisch afval wordt omgevormd. Regan, Stevie en Grace proberen daar een stokje voor te steken, maar ze staan machteloos tegen de onteigening. Regan wordt razend wanneer ze ontdekt dat Lyle, de getrouwde geoloog met wie ze een affaire had, aan het hoofd van het project staat. Toch laat ze zich snel terug door hem inpalmen. Moira probeert op Phil, de burgemeester van Gungellan, in te praten, maar ook hij is voorstander van het project. Ondertussen zorgt een legale kwestie ervoor dat het huwelijk van Stevie en Alex in het gedrang komt.

Di 23 juli 2019 | 11:58 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Australische dramaserie. Warts and all. Bryce Redstaff komt aan op Killarney vanwege de verloving tussen Alex en Marcus. Hij zet Marcus en Alex tegen elkaar op. Phil verrast Moira met het nieuws dat hij de truckstop heeft gekocht. Grace heeft een geitenbok gekocht. Het beestje blijkt nogal eigenwijs te zijn.

Ma 22 juli 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Australische dramaserie. Warts and All. Bryce Redstaff komt aan op Killarney vanwege de verloving tussen Alex en Marcus. Hij zet Marcus en Alex tegen elkaar op. Phil verrast Moira met het nieuws dat hij de truckstop heeft gekocht. Grace heeft een geitenbok gekocht. Het beestje blijkt nogal eigenwijs te zijn.

Ma 22 juli 2019 | 12:07 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Australische dramaserie. Bloodlines. Regans zus Grace keert na lang twijfelen terug naar Drovers Run. Ze bewijst meteen dat ze een durfal is en breekt in bij een slachter die het vee van Drovers liet stelen. Regan wil Grace overtuigen om bij haar en Stevie in te trekken. Phil Rakich kan Moira niet uit zijn hoofd zetten en probeert haar hart te veroveren. Kate daarentegen wordt verteerd door liefdesverdriet en stort zich op de organisatie van het huwelijk van Stevie en Alex om haar breuk met Dave te verwerken.

Vr 19 juli 2019 | 19:35 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Australische dramaserie. Bloodlines. Regans zus Grace keert na lang twijfelen terug naar Drovers Run. Ze bewijst meteen dat ze een durfal is en breekt in bij een slachter die het vee van Drovers liet stelen. Regan wil Grace overtuigen om bij haar en Stevie in te trekken. Phil Rakich kan Moira niet uit zijn hoofd zetten en probeert haar hart te veroveren. Kate daarentegen wordt verteerd door liefdesverdriet en stort zich op de organisatie van het huwelijk van Stevie en Alex om haar breuk met Dave te verwerken.

Ma 24 juni 2019 | 12:10 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 161 - Australische dramaserie. For better or worse. Jodi overweegt iemand aan te nemen, voor het geval Stevie naar de gevangenis moet. Alex probeert uit te vinden wat de status is van zijn relatie met Fiona. Fiona doet er alles aan om de sfeer te verbeteren. De tankwagen van Moira lekt brandstof op het land van Drovers Run.

Vr 21 juni 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 161 - Australische dramaserie. For Better or Worse. Jodi overweegt iemand aan te nemen, voor het geval Stevie naar de gevangenis moet. Alex probeert uit te vinden wat de status is van zijn relatie met Fiona. Fiona doet er alles aan om de sfeer te verbeteren. De tankwagen van Moira lekt brandstof op het land van Drovers Run.

Di 18 juni 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. The great temptation. De zaken gaan goed op Drovers Run wanneer Jodi een groot contract met een veehandelaar binnenrijft. Maar wanneer het vee klaar staat om te worden weggevoerd, ontdekt Dave dat een van de dieren met een gevaarlijk virus is besmet. De overeenkomst valt bijgevolg in het water. Regan ontdekt dat er kwaad opzet in het spel is. Ondertussen schrikt Moira wanneer haar ex-man voor de deur staat. Ze probeert Hugh af te schepen, maar hij smeekt haar om een tweede kans.

Ma 17 juni 2019 | 19:32 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. The Great Temptation. De zaken gaan goed op Drovers Run wanneer Jodi een groot contract met een veehandelaar binnenrijft. Maar wanneer het vee klaar staat om te worden weggevoerd, ontdekt Dave dat een van de dieren met een gevaarlijk virus is besmet. De overeenkomst valt bijgevolg in het water. Regan ontdekt dat er kwaad opzet in het spel is. Ondertussen schrikt Moira wanneer haar ex-man voor de deur staat. Ze probeert Hugh af te schepen, maar hij smeekt haar om een tweede kans.

Vr 24 mei 2019 | 19:31 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Kiss of Death. In een poging om Alex te vergeten, beleeft Stevie een avontuurtje met Leo, een jonge kerel die ze in de pub heeft ontmoet. Ze weet niet dat hij de piloot is, die door Harry is ingehuurd om het Killarney-landgoed te besproeien. Voor Stevie was het een eenmalige gebeurtenis, maar Leo laat zich niet afschepen. Wanneer ze hem kordaat wandelen stuurt, besluit de piloot wraak te nemen. Rob stort in wanneer hij verneemt dat zijn vader overleden is. Jodi troost hem en Rob vertrouwt haar zijn grootste geheim toe. Terry ontdekt iets over Moira dat het daglicht niet mag zien.

Wo 15 mei 2019 | 19:35 McLeod's Daughters

Seizoen 5 - Aflevering 28 - Australische dramaserie. Stranger than Fiction. Moira ziet in een visioen dat er voor de dames en heren van Drovers Run problemen op komst zijn. Haar voorspelling wordt keiharde waarheid. Alex krijgt het aan de stok met Harry, omdat die nog altijd twijfelt aan zijn capaciteiten om de werken op het land in goede banen te leiden. Het gaat van kwaad naar erger wanneer de eerste druk van Megs boek in Drovers Run belandt. Megs grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid, Terry's hart wordt gebroken en Jodi voelt zich verraden.

Ma 6 mei 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Australische dramaserie. Moonstruck. De volle maan over Drovers Run wakkert vooral jaloezie aan. Meg keert onaangekondigd terug en kan haar ergernis niet verbergen wanneer ze merkt dat Terry en Moira het goed met elkaar kunnen vinden. Nu ze zonder werk zit en weinig aandacht krijgt van Terry, voelt Meg zich eenzaam. Ook Stevie wordt door gevoelens van jaloezie overmeesterd. Alex geeft aan de druk van Harry toe en gaat niet met haar, maar met zijn jeugdvriendin Felicity naar het galabal.

Vr 3 mei 2019 | 19:32 McLeod's Daughters

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Australische dramaserie. Heaven and Earth. Stevie worstelt met de vele taken en verantwoordelijkheden die ze moet combineren als manager van Drovers Run. De afwezigheid van Tess weegt op haar en ze is slecht voorbereid op de komst van een belangrijke potentiële klant. Ze gaat door het lint wanneer ze ontdekt dat ze vergiftigd voedsel heeft gekocht voor de schapen. Kate en Jodi proberen de schade te beperken, maar Oscar, Tess' paard, eet ervan en krijgt koliek. Stevie gaat tot het uiterste om Oscar te redden, maar een hevige storm zet op waardoor ze nog andere problemen moet oplossen. Ook voor Terry breekt een stresserende periode aan. Harry heeft immers het tankstation opgekocht en Terry's job aan Moira gegeven.

 Meer