Moeder op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:30 André Rieu Welcome to my World: dromen komen uit

Realityreeks, Dromen komen uit in de voorlaatste aflevering van de realityserie André Rieu Welcome to my World, over ...

Dromen komen uit in de voorlaatste aflevering van de realityserie André Rieu Welcome to my World, over de wereld achter de schermen van de concerten van orkestleider André Rieu. Fans André helpt dromen uitkomen door een blozende bruid te verrassen met haar droomtrouwjurk. Ook kunnen zijn fans een plaats in het orkest innemen. Maastricht Franco, de contrabassist, reist naar Italië om zijn moeder te verrassen. Hij brengt haar terug naar Maastricht om te zien hoe hij voor het eerst in meer dan 30 jaar speelt op het podium.

Ma 16 december 2019 | 21:25 Terug: Spoorloos

16/12 - Realityreeks, Vanaf vanavond is Spoorloos weer terug op televisie. Elke maandag rond 20:20 uur op NPO 1 zijn er ...

Vanaf vanavond is Spoorloos weer terug op televisie. Elke maandag rond 20:20 uur op NPO 1 zijn er nieuwe verhalen te zien van bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren, met presentatoren Derk Bolt en Jetske van den Elsen. Eenmalige ontmoeting Vanavond het verhaal van Anoi. Zij is geadopteerd uit Thailand en heeft, tijdens een vakantie met haar ouders en zusjes in 1995, een eenmalige en kortstondige ontmoeting met haar biologische moeder gehad. Spijt Meer dan een ongemakkelijk uurtje was het niet en daarna verwaterde het contact snel. Nu heeft Anoi daar spijt van en hoopt ze antwoord op haar vragen te krijgen. Maar heeft moeder de Tsunami van 2004 wel overleefd en is ze nog te vinden?

Di 17 december 2019 | 20:30 Huisvrouwen Bestaan Niet IMDb: 6.7

17/12 - IMDB * 6.7 - Komedie, Huisvrouwen Bestaan Niet is een Nederlandse komedie uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Aniëlle Webster (Wat is dan Liefde). Met Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Jim Bakkum, Waldemar Torenstra ...

Huisvrouwen Bestaan Niet is een Nederlandse komedie uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Aniëlle Webster (Wat is dan Liefde). Met Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Jim Bakkum, Waldemar Torenstra en Loes Luca in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Gijsje. Zij is jonge carrièrevrouw die samenwoont met haar vriend Jasper. Gijsje wil maar wat graag een kind, maar samen met Jasper blijkt dat nog een heel traject. Haar zus Marjolein lijkt het makkelijker voor elkaar te hebben. Die heeft een man Huib, drie kinderen en een perfecte baan als journalist. Echter krijgt zij ook de nodige problemen, als zij haar baan kwijt raakt. Als ook de moeder van beide dames een grote hypotheekschuld blijkt te hebben is het hek helemaal van de dam. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/huisvrouwen-bestaan-niet

Wo 18 december 2019 | 20:25 Quiz: De Zwangerschapstest

18/12 - Spelshow, In De Zwangerschapstest krijgen de BN'ers in de studio en de kijkers thuis 25 vragen over alles wat ...

In De Zwangerschapstest krijgen de BN'ers in de studio en de kijkers thuis 25 vragen over alles wat met zwangerschap te maken heeft. Moedermelk Presentatoren Lauren Verster en Klaas van der Eerden stellen vragen over onder andere conceptie, sperma, weeën, luiers, moedermelk en 'gender reveals'. Deelnemers De BN'ers die meedoen in de studio: - Rick Paul van Mulligen - Sanne Vogel - Tatum Dagelet - Tess Milne - Yes-R Expert Wie weet het meeste van zwangerschappen en wordt gekroond als dé zwangerschapsexpert van Nederland? Je kunt thuis meedoen met de app van NPO 3. Download de NPO 3-app via gids.tv/6499/npo-3-app.

Je vindt hier de programma's van Moeder op tv We hebben de volgende programma's voor Moeder André Rieu Welcome to my World: dromen komen uit: Realityreeks, Dromen komen uit in de voorlaatste aflevering van de realityserie André Rieu Welcome to my World, over. Terug: Spoorloos: 16/12 - Realityreeks, Vanaf vanavond is Spoorloos weer terug op televisie. Elke maandag rond 20:20 uur op NPO 1 zijn er. Huisvrouwen Bestaan Niet: 17/12 - IMDB * 6.7 - Komedie, Huisvrouwen Bestaan Niet is een Nederlandse komedie uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Aniëlle Webster (Wat is dan Liefde). Met Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Jim Bakkum, Waldemar Torenstra. Quiz: De Zwangerschapstest: 18/12 - Spelshow, In De Zwangerschapstest krijgen de BN'ers in de studio en de kijkers thuis 25 vragen over alles wat. Chris Vos – Niets Is Onmogelijk: Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij. Swamp Murders: Lost Highway, Seizoen 5 Aflevering 9 Lost Highway: De 22 jarige moeder Shawn Williams gaat 's avonds naar de winkel,. Something Borrowed, Something New: This Dress Kicks Your Dress to the Curb!, Seizoen 2 Aflevering 14 This Dress Kicks Your Dress to the Curb!: Karina, een. Domestic: Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan klaarmaken voor een. Teen Mom OG: Seizoen 7 Aflevering 20 Unconditional Love: Cheyennes vader komt erachter dat haar vriendje Zach bij haar woont. Maci. SpangaS: Jeugdserie, Seizoen 13 Aflevering 74 Nederlandse jeugdserie. 101 Pannenkoeken en 63 cupcakes. Mo en Joris worden bijna.

Moeder op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:15 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 74 - Nederlandse jeugdserie. 101 Pannenkoeken en 63 cupcakes. Mo en Joris worden bijna betrapt tijdens het voorbereiden van een prank. Luna schrikt als ze haar moeder ziet koken. Otis nodigt Elza uit voor de hapjesgroep. Wil ze samenwerken met Laurens?

Vandaag | 16:30 #forever

Seizoen 2 - Aflevering 59 - Nederlandse jeugdserie. De kinderbescherming. Dex probeert zijn moeder te overtuigen de Kinderbescherming te bellen voor Jesse. Bloem en haar oma bedenken een list om te voorkomen dat Bloems ouders nog verder uit elkaar drijven.

Vandaag | 18:30 The Simpsons

Seizoen 29 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. The Serfsons. In een middeleeuwse wereld verandert de moeder van Marge in een Ice Walker. Homer kan de remedie alleen betalen als hij Lisa dwingt tot illegale toverij. Als de koning dit hoort, ontvoert hij Lisa.

Vandaag | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. Why We Gave Up Women. Walden staat op het punt om Zoey te vertellen dat hij samenwonen met haar en haar dochter Ava niet ziet zitten. Net op dat moment weet Ava hem echter te raken. Ze vindt Walden zo fijn dat haar moeder besluit om toch permanent in te trekken in Malibu House. Alan geraakt hierdoor zodanig in paniek dat hij zelfs een hartaanval krijgt en in het ziekenhuis belandt. Daar krijgt hij verrassend bezoek. Ondertussen maakt Zoey zich zorgen dat Alan uitvluchten zoekt om bij Walden te kunnen blijven, net zoals zijn zoon Jake.

Vandaag | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6145 - Nederlandse soap. Shanti baalt van haar moeder en daagt haar uit. Dit leidt tot een ongekende bekentenis. Linda leert een les van Tiffy. Janine komt in actie als ze een financiële buffer wil opbouwen vanwege haar ziekte.

Vandaag | 20:30 12 Days of Giving IMDb: 6.1

12 Days of Giving is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2017. Met David Blue en Ashley Jones in de hoofdrol. Een geluksdag voor Baxter Billings. Hij is fotograaf in een klein stadje, en wint 50.000 dollar met een wedstrijd. Hij besluit zijn goede hart te tonen en met het geld kerstcadeautjes te kopen voor de mensen in het dorp. Op die manier maakt hij kennis met Westin Collins, een jongetje dat zijn vader verloor. Zijn moeder Pamela heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Baxter trekt zich het lot van het gezin erg aan en wordt gaandeweg verliefd op Pamela. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/12-days-of-giving

Vandaag | 20:35 Serengeti

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Natuurdocumentairereeks over enkele iconische dieren op de Afrikaanse Serengeti-vlakte. Tegenslag. De grote trek is volop bezig en heeft een impact op alle families op de grote savanne. Kali de leeuwin moet terugkeren naar haar groep als één van haar welpen gedood wordt. Olifantenmoeder Nalla krijgt te maken met het tienergedrag van Tembo. Shani de zebra moet de rivier oversteken, maar een krokodil ligt op de loer.

Vandaag | 21:55 TreurTeeVee

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse tragikomische serie. Niets. Over doodsangst in een wereld zonder de troost van een hiernamaals. Als Slager Margje stikt in een plakje worst belandt ze in het voorportaal van de Dood. Ze slaat op de vlucht, op zoek naar de uitgang. Uusbief neemt afscheid van zijn overleden moeder en haar vagina neemt afscheid van hem. Frederik Kaak interviewt Marjamalla Bonin Prajahamanassa over haar boek 'Ik ben een vlieg', waarin zij schrijft over haar geloof in reïncarnatie. Wanneer Marjamalla net over het boek wil vertellen, krijgt ze een tia en lijkt reïncarnatie opeens zo gek nog niet.

Morgen | 00:35 TreurTeeVee

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse tragikomische serie. Niets. Over doodsangst in een wereld zonder de troost van een hiernamaals. Als Slager Margje stikt in een plakje worst belandt ze in het voorportaal van de Dood. Ze slaat op de vlucht, op zoek naar de uitgang. Uusbief neemt afscheid van zijn overleden moeder en haar vagina neemt afscheid van hem. Frederik Kaak interviewt Marjamalla Bonin Prajahamanassa over haar boek 'Ik ben een vlieg', waarin zij schrijft over haar geloof in reïncarnatie. Wanneer Marjamalla net over het boek wil vertellen, krijgt ze een tia en lijkt reïncarnatie opeens zo gek nog niet.

Morgen | 08:45 The Simpsons

Seizoen 28 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische animatieserie. Looking for Mr. Goodbart. Bart kan het goed vinden met Skinners moeder door hun gezamenlijke afkeer van Skinner. Bart denkt dat hij goud geld kan verdienen door vriendschap te sluiten met eenzame, ontevreden grootmoeders.

Morgen | 10:00 The Simpsons

Seizoen 29 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. The Serfsons. In een middeleeuwse wereld verandert de moeder van Marge in een Ice Walker. Homer kan de remedie alleen betalen als hij Lisa dwingt tot illegale toverij. Als de koning dit hoort, ontvoert hij Lisa.

Morgen | 10:45 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Jeugdserie met de mooiste sprookjes. Prins Hemelblauw en de fee Lupine. Duits sprookje. Een knappe prins en de fee Lupine worden verliefd op elkaar, maar zijn moeder en een gemene heks doen er alles aan om de twee te scheiden.

Morgen | 14:36 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Assepoester. Er was eens een mooi en gelukkig meisje dat met haar vader, stiefmoeder en twee stiefzussen in een groot huis woonde. Zij had een rustig leven tot haar vader stierf. Na zijn dood werd zij verstoten door haar stiefmoeder en stiefzussen en was ze alleen nog goed genoeg om zwaar huishoudelijk werk te doen voor de drie vrouwen. Op een dag verkondigde de koning dat hij een bal voor zijn zoon zou organiseren. Alle meisjes uit het rijk werden uitgenodigd, ook Assepoester en de stiefzussen.

Morgen | 17:00 Mees Kees

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Nederlandse jeugdserie. Verkering. Als Lisa verkering krijgt, voelt haar beste vriendin Jacky zich enorm buitengesloten. Mees Kees zit een beetje in hetzelfde schuitje, want zijn moeder heeft alleen maar aandacht voor nieuwe vriend Alfons.

Morgen | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse komische serie. Oh Look Al Qaeda. Alan wijst zijn zoon erop dat hij weldra afstudeert en dat hij dus dringend moet nadenken over zijn toekomst. Ook Jakes moeder Judith is bezig met de toekomst van hun zoon. Ze stelt voor dat Alan aan miljardair Walden, eigenaar van een internetbedrijf, vraagt om hun zoon in dienst te nemen. Wanneer Lyndsey dit hoort, wil ze dat Alan dit ook vraagt voor haar zoon Eldridge. Hoewel Walden er niet achter staat, neemt zijn business partner Billy de twee jongens aan. Het duurt echter niet lang voor ze weer op straat staan.

 Meer

Moeder op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:40 Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Vandaag | 12:25 Swamp Murders

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Lost Highway: De 22-jarige moeder Shawn Williams gaat 's avonds naar de winkel, maar komt niet terug. De volgende dag wordt haar lichaam bij een rivier gevonden. Is de moordenaar een bekende?

Vandaag | 12:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 14 - This Dress Kicks Your Dress to the Curb!: Karina, een werkende moeder met twee kinderen, heeft geen tijd gehad om haar naderende bruiloft te plannen. De trouwlocatie en de verloofde zijn geregeld, maar meer ook niet.

Vandaag | 13:40 Domestic

Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan klaarmaken voor een ...

Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan klaarmaken voor een maaltijd. Alex stemt toe maar al snel beseft ze dat ze het dier niet van haar leven kan beroven. De ouders besluiten daarop van het bedrag te verhogen.

Vandaag | 15:55 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Unconditional Love: Cheyennes vader komt erachter dat haar vriendje Zach bij haar woont. Maci heeft een ongemakkelijke overdracht met Ryans moeder Jen en Amber beseft dat ze ondanks het geluk van het moederschap nog steeds depressief is.

Vandaag | 17:40 Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Vandaag | 18:35 A Simple Favor

De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy en ...

De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy en stylish thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak!

Vandaag | 19:00 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Say Less to the Dress: Kayla wil een bruiloft met een tuinthema, in de kas waar haar verloofde om haar hand vroeg. Maar ze wil eerst de moeizame relatie met haar moeder verbeteren.

Vandaag | 19:00 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 57 - Hometown Hero: Brandweervrouw Margaret McEnroe wordt vermist; ze laat een dochter achter. Margaret kan humeurig zijn, maar ze is een toegewijd moeder. Haar verdwijning is op zijn minst verdacht.

Vandaag | 21:31 Op hoop van zegen IMDb: 6.2

De vissersjongen Barend weigert nog langer zijn leven te riskeren op een nauwelijks zeewaardig schip. De gewetenloze reder is niet van plan een cent aan reparaties uit te geven. Samen met zijn net uit de gevangenis ontslagen broer wordt Barend tegen beter weten in, door moeder Knier nog een keer naar zee gestuurd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/op-hoop-van-zegen

Vandaag | 23:30 Ridiculousness

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Chanel And Sterling LXXIII: In een nieuwe Ridiculousness juichen Rob, Chanel en Steelo voor BRUTE BROEKIES, LOSGESLAGEN MOEDERS en zijn ze getuige van een GROOTS AFSCHEID.

Vandaag | 23:35 Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Morgen | 02:20 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Say Less to the Dress: Kayla wil een bruiloft met een tuinthema, in de kas waar haar verloofde om haar hand vroeg. Maar ze wil eerst de moeizame relatie met haar moeder verbeteren.

Morgen | 04:50 Carrie

Het eenzame tienermeisje Carrie wordt opgevoed door een fundamentalistische moeder en is op school het slachtoffer van nare pesterijen. Carrie ontdekt echter dat ze over telekinetische gaven beschikt. Met haar kracht kan ze objecten laten zweven. ...

Het eenzame tienermeisje Carrie wordt opgevoed door een fundamentalistische moeder en is op school het slachtoffer van nare pesterijen. Carrie ontdekt echter dat ze over telekinetische gaven beschikt. Met haar kracht kan ze objecten laten zweven. Dit wordt niet gewaardeerd door haar moeder, die deze gave ziet als een teken van de duivel. Ondertussen lijkt Carrie's populariteit groter te worden wanneer zij door de knappe Tommy wordt gevraagd om samen naar het schoolbal te gaan. Maar deze date loopt uit op een gruwelijke nachtmerrie.

Morgen | 05:10 Swamp Murders

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Lost Highway: De 22-jarige moeder Shawn Williams gaat 's avonds naar de winkel, maar komt niet terug. De volgende dag wordt haar lichaam bij een rivier gevonden. Is de moordenaar een bekende?

Morgen | 07:15 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Tall Order Bride: De 1 meter 80 lange Bridget heeft een conventionele moeder. Bridgets moeder en oma hebben dezelfde bruidsjurk gedragen en dus staat ze onder druk om de traditie in ere te houden.

Morgen | 07:40 Something Borrowed, Something New

Aflevering 2 - Can You Drop It Like It's Hot?: Terron weet wat ze wil: een koninklijke bruiloft met een mooie, nauwsluitende jurk. De jurk van haar moeder voldoet niet aan haar wensen, dus moeten er concessies gedaan worden.

Morgen | 11:00 Expeditie Schoonmoeder

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Patty Brard reist samen met schoonmoeders en -dochters naar een eiland om daar aan hun moeizame relatie te werken. Komen ze dichterbij of juist verder van elkaar af te staan?

Morgen | 15:35 Wildlife 

Morgen - Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van Jeanette en Jerry, die op een golfbaan werkt. Wanneer hij zijn baan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat Jerry zijn vrouw en kind achter ...

Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van Jeanette en Jerry, die op een golfbaan werkt. Wanneer hij zijn baan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat Jerry zijn vrouw en kind achter en sluit hij zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Joe wordt gedwongen de rol van man in het huis op zich te nemen en ziet hoe zijn moeder een eigen avontuur begint, een affaire met een oudere man.

Morgen | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 25 - Getting Lei’d: Een jaar met grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in dit spannende derde seizeon van Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met hun peuters en de 'terrible twos' en daarnaast hebben ze nog andere problemen en challenges en moeten ze ook nog aan zichzelf denken. In dit seizoen moet onze Southern Sweetheart Leah Corey loslaten als hun scheiding definitief is. Maar als hij nieuwe vlam, Jermey, in beeld the picture komt. Bekent Corey dat hij spijt heeft. Na wat getouwtrek, realiseert Leah dat Corey niet zijn best wil doen om haar terug te winnen en gaat verder met haar leven. Niet snel daarna verkondigt ze dat ze verloofd is en schokt ze Corey met het nieuws dat ze weer zwanger is. Ondertussen is Jenelle net thuis van rehab en valt langzaam weer in oude gewoontes. Terwijl ze probeert uit de gevangenis te blijven is ze ook aan het uitzoeken wie nou eigenlijk Jace zijn biologische vader is. Kailyn heeft nog altijd gevoelens voor Jo, de vader van haar zoontje Isaac, maar haar hoop verdwijnt als ze erachter komt dat hij een nieuwe vriendin, Vee, heeft. Kailyn probeert het dus weer goed te maken met haar ex Jordan, maar maakt zich meer zorgen om hoeveel tijd Jo en Vee met Isaac spenderen. Na een paar bezoekjes aan de rechtbank wordt het eindelijk wat rustiger voor Kailyn en ontmoet zij een nieuwe jongen; Javi. En tot slot, Chelsea is terug bij haar ex en de vader van dochtertje Aubree; Adam. Dit keer geeft hij een promise ring en zegt dat ze aan hun problemen werken. Na een ruzie met Chelsea's vader is Adam verdwenen. Chelsea probeert nu over hem heen te komen en gaat verder met haar leven. De schoonheidsspecialisten opleiding komt steeds dichterbij als ze haar diploma haalt.

Morgen | 17:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 1 - Aflevering 3 - A Mother's Mission: In Alaska wordt een tiener verkracht en vermoord. Is de onvoorwaardelijke liefde van haar moeder en twintig jaar geduld genoeg om de dader te vinden?

Morgen | 17:15 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 26 - Normal Parents: Jade's relatie met haar moeder verslechtert. Als Briana John opzoekt in New York gaat het mis. Ali wordt wat zelfstandiger op een kamp voor kinderen met spierdystrofie. Kail viert de verjaardag van Lux.

Morgen | 17:35 A Simple Favor

Morgen - De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy ...

De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy en stylish thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak!

Morgen | 18:10 La ch'tite famille

Morgen - Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en ...

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Morgen | 18:10 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 27 - Bailout: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Morgen | 18:15 La ch'tite famille

Morgen - Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en ...

Valentin D, die samen met zijn partner Constance een succesvol designerduo vormt, heeft om een plek in de exclusieve wereld vol luxe te verwerven altijd gelogen over zijn eenvoudige komaf. Wanneer zijn ongemanierde moeder, broer en schoonzus onverwachts bij de opening van zijn retrospectief in het prestigieuze Palais de Tokyo in Parijs komen opdagen, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar. Al helemaal wanneer Valentin ook nog eens wordt aangereden door een auto, daardoor zijn geheugen verliest en zich twintig jaar in het verleden waant, toen hij nog een Noord-Franse, ch’ti-sprekende arbeiderszoon was.

Morgen | 19:05 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 28 - Sugar-coated Mood: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Morgen | 21:20 The Road Within

Morgen - Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen ...

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen besluiten ze de auto van dokter Rose te stelen om de as van Vincents moeder in de oceaan te verstrooien. Wanneer de autistische Alex hen dreigt aan te geven, zijn ze gedwongen hem op sleeptouw te nemen. Al snel worden ze door Vincents vader en dokter Rose achtervolgd terwijl Vincent, Marie en Alex aan een epische roadtrip beginnen die hun leven voor altijd zal veranderen.

Morgen | 22:00 Home Alone

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Bullets In The Basement: De alleenstaande moeder Erin vermoedt dat iemand haar stalkt en installeert een beveiligingssysteem, maar haar belager is vastbesloten om haar en zichzelf van het leven te beroven.

Morgen | 23:35 The Dressmaker

Morgen - The Dressmaker vertelt het verhaal van de mooie, getalenteerde Tilly Dunnage (Oscar winnares Kate Winslet). Na jarenlang bij exclusieve modehuizen in Parijs te hebben gewerkt, keert Tilly terug naar haar geboortedorp op het Australische ...

The Dressmaker vertelt het verhaal van de mooie, getalenteerde Tilly Dunnage (Oscar-winnares Kate Winslet). Na jarenlang bij exclusieve modehuizen in Parijs te hebben gewerkt, keert Tilly terug naar haar geboortedorp op het Australische platteland om zich met haar excentrieke en dementerende moeder Molly (Judy Davis) te verzoenen. Gewapend met haar naaimachine en feilloze gevoel voor haute couture transformeert en bevrijdt ze de vrouwen van het dorp. Op deze manier rekent ze op een briljante manier af met het onrecht dat haar in het verleden is aangedaan. Maar als ze onverwachts verliefd wordt op de goudeerlijke Teddy (Liam Hemsworth) leidt de romantiek haar tot een destructieve daad...

Overmorgen | 01:40 Little Women

Morgen - Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en ...

Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en Beth op onder de hoede van hun sterke moeder. Het zijn moeilijke tijden voor de vier jonge vrouwen die hun weg in de maatschappij moeten vinden. Met onder anderen Winona Ryder, Kirsten Dunst, Claire Danes, Susan Sarandon en Christian Bale.

Overmorgen | 03:35 Daughter of Mine

Morgen - De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar ...

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

Overmorgen | 04:45 Carrie

Morgen - Het eenzame tienermeisje Carrie wordt opgevoed door een fundamentalistische moeder en is op school het slachtoffer van nare pesterijen. Carrie ontdekt echter dat ze over telekinetische gaven beschikt. Met haar kracht kan ze objecten laten ...

Het eenzame tienermeisje Carrie wordt opgevoed door een fundamentalistische moeder en is op school het slachtoffer van nare pesterijen. Carrie ontdekt echter dat ze over telekinetische gaven beschikt. Met haar kracht kan ze objecten laten zweven. Dit wordt niet gewaardeerd door haar moeder, die deze gave ziet als een teken van de duivel. Ondertussen lijkt Carrie's populariteit groter te worden wanneer zij door de knappe Tommy wordt gevraagd om samen naar het schoolbal te gaan. Maar deze date loopt uit op een gruwelijke nachtmerrie.

Overmorgen | 06:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 1 - Aflevering 3 - A Mother's Mission: In Alaska wordt een tiener verkracht en vermoord. Is de onvoorwaardelijke liefde van haar moeder en twintig jaar geduld genoeg om de dader te vinden?

Overmorgen | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Shattered Shelter: Na een barre winter en een zware aardbeving heeft Moeder Natuur nog meer narigheid in petto. Slecht weer en ijzige wind vormen een gevaar voor de Kilchers en hun vee.

 Meer

Moeder gemist

Eergisteren 10:15 Tijd voor MAX: Tessa van Tol, Jaap Visser, Salo Muller en meer

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De musical Anastasia, genomineerd voor ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending -De musical Anastasia, genomineerd voor de publieksprijs Beste Musical, vertelt het verhaal over de mysterieuze verdwijning van de laatste Russische tsarendochter Anastasia Romanov. Kunsthistoricus en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem heeft de voorstelling voor ons bekeken en geeft zijn deskundig oordeel. Ook musicalster Tessa van Tol, die in deze Nederlandse versie de rol van Anastasia speelt en treedt voor ons op met één van de hits die de musical rijk is. - Sportjournalist Jaap Visser is mede-auteur van het boek Keizer. Een hommage aan voetballegende Piet Keizer, leermeester en rivaal van Johan Cruijff en net als Johan eigenzinnig en mysterieus. Jaap vertelt over wat hij ontdekte over de mens achter de voetballer. Ook Salo Muller, die Keizer goed kende door de vele jaren dat hij als fysiotherapeut aan Ajax verbonden was. - Geboren in Keulen van een Montenegrijnse moeder en een Kosovaarse vader werd de familie Kolic vlak na Bekir zijn eerste verjaardag verplicht Duitsland te verlaten. Uiteindelijk kwam hij met zijn familie in een AZC in Middelburg terecht en heeft het tien jaar geduurd voordat zijn familie eindelijk een verblijfsvergunning kreeg. - In de keuken specialist in duurzame vis Bart van Olphen.

Eerder Vandaag | 09:30 Unpolished

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Lexi Martone creëert de meest ongelooflijke, unieke en modieuze nail art nagelkunst van Amerika. Samen met haar oma, moeder en zus runt ze een succesvolle manicure-salon.

Eerder Vandaag | 09:05 Waffel de wonderhond

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Britse komische serie. Waffel mist Dirk. Dirk gaat een paar dagen bij zijn moeder Zoë logeren, die net terug is uit Alaska. Waffel denkt dat hij Dirk vreselijk zal missen. Maar als Zoë filmpjes van walvissen laat zien en horen, komt alles goed.

Eerder Vandaag | 08:55 The Simpsons

Seizoen 28 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische animatieserie. Looking for Mr. Goodbart. Bart kan het goed vinden met Skinners moeder door hun gezamenlijke afkeer van Skinner. Bart denkt dat hij goud geld kan verdienen door vriendschap te sluiten met eenzame, ontevreden grootmoeders.

Eerder Vandaag | 07:00 The Architect

De succesvolle Hamburgse architect Georg Winter gaat samen met zijn vrouw Eva en hun twee volwassen kinderen Jan en Reh naar de begrafenis van Georgs moeder in het besneeuwde bergdorp waar hij als kind is opgegroeid. Op de begrafenis verschijnen ...

De succesvolle Hamburgse architect Georg Winter gaat samen met zijn vrouw Eva en hun twee volwassen kinderen Jan en Reh naar de begrafenis van Georgs moeder in het besneeuwde bergdorp waar hij als kind is opgegroeid. Op de begrafenis verschijnen plotseling de mysterieuze Hannah en haar zoon Alex. Ze onthult een waarheid die de familie meesleurt in een draaikolk van verlangens en verwarring. Als een sneeuwlawine het dorp van de buitenwereld afsnijdt, is er geen ontsnappen aan.

Eerder Vandaag | 04:20 My Cat From Hell

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Big Boi Ruins Our Social Life: Een aanstaande moeder probeert een koppige kat uit haar werkruimte te houden, terwijl een kat met een sterke territoriumdrang het liefdesleven van zijn baasje bederft.

Eerder Vandaag | 01:55 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Tall Order Bride: De 1 meter 80 lange Bridget heeft een conventionele moeder. Bridgets moeder en oma hebben dezelfde bruidsjurk gedragen en dus staat ze onder druk om de traditie in ere te houden.

Eerder Vandaag | 01:05 Unpolished

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Lexi Martone creëert de meest ongelooflijke, unieke en modieuze nail art nagelkunst van Amerika. Samen met haar oma, moeder en zus runt ze een succesvolle manicure-salon.

Gisteren 22:55 The Changeover

Gisteren - Laura woont samen met haar moeder en haar vierjarige broertje Jacko in een buitenwijk. Laura voelt op een bovennatuurlijk niveau dingen aan, als waarschuwingen dat er iets ergs staat te gebeuren. Wanneer zij Jacko aantreft in een winkel ...

Laura woont samen met haar moeder en haar vierjarige broertje Jacko in een buitenwijk. Laura voelt op een bovennatuurlijk niveau dingen aan, als waarschuwingen dat er iets ergs staat te gebeuren. Wanneer zij Jacko aantreft in een winkel van een oude man, zet dat haar voorspellende voorgevoel in werking. De oude man lijkt ongevaarlijk, maar niets is minder waar. Nadat Jacko een stempel op zijn hand krijgt van de oude man wordt hij ziek en de oude man steeds jonger. Laura krijgt onverwachts hulp. De jongen Sorensen blijkt een heks te zijn en lid van een heksencoven die Laura willen helpen.

Gisteren 21:25 De Kolping: een volkswijk in renovatie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks over de tumultueuze overlevingsstrijd van de bewoners van de Nijmeegse wijk De Kolping, die afgelopen anderhalf jaar op de schop ging. Bert krijgt het verzoek of hij hondje Sammie van Hanne wil herbegraven. Elly heeft zo haar bedenkingen. Truus is een van de bewoners met een verslavingsverleden in de Kolping. Zij is net terug uit een kliniek. Haar dochter Heidi vertelt over haar jeugd, die ondanks alle problemen met haar moeder toch gelukkig was. Jackie worstelt nog met zijn middelengebruik.

Gisteren 20:30 Unpolished

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Aflevering 2: Lexi Martone creëert de meest ongelooflijke, unieke en modieuze nail art nagelkunst van Amerika. Samen met haar oma, moeder en zus runt ze een succesvolle manicure-salon.

Gisteren 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Mr. Hose Says Yes. Walden deelt zijn huisgenoot Alan mee dat Zoey en haar dochter Ava de komende week bij hen zullen doorbrengen in Malibu House. Het is een test voor het koppel om na te gaan of ze nadien ook permanent zullen samenwonen. Huishoudster Bertha blijft in het huis, maar ze kijkt niet bepaald uit naar het bezoek. Alan daarentegen belooft dat Jake bij zijn moeder zal logeren en dat hij zelf ook voor een week zal verdwijnen. Hij gaat bij zijn vriendin Lyndsey logeren, wat anders uitdraait dan hij gehoopt had. En ook voor Walden draait de week anders uit dan gepland.

Gisteren 19:10 The Simpsons

Seizoen 28 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische animatieserie. Looking for Mr. Goodbart. Bart kan het goed vinden met Skinners moeder door hun gezamenlijke afkeer van Skinner. Bart denkt dat hij goud geld kan verdienen door vriendschap te sluiten met eenzame, ontevreden grootmoeders.

Gisteren 18:30 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 74 - Nederlandse jeugdserie. 101 Pannenkoeken en 63 cupcakes. Mo en Joris worden bijna betrapt tijdens het voorbereiden van een prank. Luna schrikt als ze haar moeder ziet koken. Otis nodigt Elza uit voor de hapjesgroep. Wil ze samenwerken met Laurens?

Gisteren 18:15 De regels van Floor

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie. Mannending. Regel: Je mag nooit zeggen dat iets een mannending is, tenzij je voor duizend procent zeker weet dat het ook echt zo is! Kees en de vader van Floor hebben samen een hobby: karper vissen. Floor wil ook graag meedoen, maar haar vader vindt het meer een mannending. Floor betrekt haar moeder in het karper-conflict. Kijken of ze nu nog steeds niet mee mag...

Gisteren 16:20 #forever

Seizoen 2 - Aflevering 57 - Nederlandse jeugdserie. Vlog You!. Dex vraagt Jesse filmpjes te maken van zijn situatie thuis. Hij hoopt daarmee bewijs te krijgen dat Jesses moeder niet goed voor Jesse zorgt.

Gisteren 15:05 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 138 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Kami storms off: will she accept help?. Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Kami, een dakloze drugsverslaafde, en moeder van vier kinderen. Ze rende het podium af vlak nadat ze twee van haar dochters en haar jongere zus onder ogen kwam. Haar dochters en zus vertellen haar dat ze het contact met haar zullen verbreken als ze niet afkickt. Is Kami bereid om dit te doen?

Gisteren 14:10 Daughter of Mine

Gisteren - De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar ...

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

Gisteren 14:00 A Tale of Love and Darkness

Gisteren - Amos woont met zijn ouders in Jeruzalem en de band met zijn moeder is zeer hecht. De begindagen van de staat Israël brengen zoveel ingrijpende veranderingen met zich mee dat moeder Fania het zwaar krijgt. Zijn complexe jeugd zet de ...

Amos woont met zijn ouders in Jeruzalem en de band met zijn moeder is zeer hecht. De begindagen van de staat Israël brengen zoveel ingrijpende veranderingen met zich mee dat moeder Fania het zwaar krijgt. Zijn complexe jeugd zet de eerste stappen voor de literaire carrière van Amos maar het is vooral zijn moeder die hem inspireert met haar vaak verregaande verhalen.

Gisteren 14:00 Say Yes to the Dress: Canada

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Generations' Expectations: Wanneer bruid Tiffany bij de salon aankomt, hoopt ze een jurk te vinden waar ze zelf van droomt maar die ook voldoet aan de wensen van haar moeder en haar oma.

Gisteren 13:10 The Humanity Bureau

Gisteren - In een grotendeels opgedroogde wereld, bepaalt het Bureau voor de Mensheid met koude precisie of burgers van waarde zijn voor de samenleving. Noah werkt voor het Bureau om burgers te deporteren die van onvoldoende waarde geacht worden. ...

In een grotendeels opgedroogde wereld, bepaalt het Bureau voor de Mensheid met koude precisie of burgers van waarde zijn voor de samenleving. Noah werkt voor het Bureau om burgers te deporteren die van onvoldoende waarde geacht worden. Enkele collega's die jaloers zijn op zijn succes, zetten een valstrik op voor hem. Hij krijgt het bevel om een jonge moeder en haar zoontje te deporteren. Noah besluit hen echter te helpen en ontdekt een gruwelijk geheim binnen het Bureau. Hij moet al zijn kennis en gevechtservaring gebruiken om zijn leven en dat van Rachel en Lucas te redden.

Gisteren 12:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Maybe I Won't Pay for the Wedding!: Dokter Erika is een bruid die niet gehinderd wordt door emoties bij het nemen van een beslissing. Haar moeder staat erop dat ze haar bruidsjurk uit de jaren zeventig draagt.

Gisteren 09:15 Little Women

Gisteren - Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en ...

Gebaseerd op Louisa May Alcotts autobiografische roman uit 1868 over liefde, familie en de vrouwelijke geest binnen de familie March. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse Burgeroorlog, groeien de zussen Jo, Amy, Meg en Beth op onder de hoede van hun sterke moeder. Het zijn moeilijke tijden voor de vier jonge vrouwen die hun weg in de maatschappij moeten vinden. Met onder anderen Winona Ryder, Kirsten Dunst, Claire Danes, Susan Sarandon en Christian Bale.

Gisteren 08:45 The First 48

In Atlanta worden twee mannen in een hinderlaag gelokt, waarvan er maar één het kan navertellen. Langs een weg wordt een moeder gevonden die doodgestoken is, maar een trouwring op de plaats delict kan voor een doorbraak in de zaak zorgen.

Gisteren 08:30 Casper & Emma – Beste vriendjes

Gisteren - Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Hier ...

Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Hier ontmoeten de kleuters elkaar en hebben ze allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee sluiten direct vriendschap en hun knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien.

Gisteren 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Big Boi Ruins Our Social Life: Een aanstaande moeder probeert een koppige kat uit haar werkruimte te houden, terwijl een kat met een sterke territoriumdrang het liefdesleven van zijn baasje bederft.

Gisteren 03:10 The First 48

In Atlanta worden twee mannen in een hinderlaag gelokt, waarvan er maar één het kan navertellen. Langs een weg wordt een moeder gevonden die doodgestoken is, maar een trouwring op de plaats delict kan voor een doorbraak in de zaak zorgen.

Gisteren 02:20 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 14 - This Dress Kicks Your Dress to the Curb!: Karina, een werkende moeder met twee kinderen, heeft geen tijd gehad om haar naderende bruiloft te plannen. De trouwlocatie en de verloofde zijn geregeld, maar meer ook niet.

Gisteren 02:10 How I Got Lost

Eergisteren - Jake, een aspirant romanschrijver die zijn brood verdient als sportjournalist, kampt met liefdesverdriet. Zijn beste vriend Andrew, die het probeert op Wall Street, haalt hem over om New York even te laten voor wat het is en naar ...

Jake, een aspirant-romanschrijver die zijn brood verdient als sportjournalist, kampt met liefdesverdriet. Zijn beste vriend Andrew, die het probeert op Wall Street, haalt hem over om New York even te laten voor wat het is en naar Philadelphia te maken. Daar lenen ze de auto van Andrews moeder en trekken ze weer verder. Maar wanneer ze ergens in niemandsland stranden, komt de echte reden voor Andrews vluchtgedrag boven: zijn vader is overleden en hij is bang dat hij de begrafenis niet alleen aan kan.

Eergisteren 20:30 Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Make-overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina, haar oudste dochter, vindt de kleding van haar moeder verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage decolleté en korte jurkjes vaak meer aandacht dan zijzelf. De 54-jarige Pieta is een alleenstaande moeder van drie zoons en twee dochters. Inmiddels is ze vier jaar vrijgezel. Dochter Kimberly vindt de kledingstijl van haar moeder veel te bloot. Ze schaamt zich voor haar als ze op straat lopen en alle mannen naar Pieta kijken.

Eergisteren 19:05 The First 48

In Atlanta worden twee mannen in een hinderlaag gelokt, waarvan er maar één het kan navertellen. Langs een weg wordt een moeder gevonden die doodgestoken is, maar een trouwring op de plaats delict kan voor een doorbraak in de zaak zorgen.

Eergisteren 19:00 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 14 - This Dress Kicks Your Dress to the Curb!: Karina, een werkende moeder met twee kinderen, heeft geen tijd gehad om haar naderende bruiloft te plannen. De trouwlocatie en de verloofde zijn geregeld, maar meer ook niet.

Eergisteren 18:10 The Big Bang Theory

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The Explosion Implosion. Howard maakt zich zorgen over zijn vaderschap terwijl hij samen met Sheldon in de woestijn een modelraket gaat lanceren. Penny en Leonards moeder Bernadette lijken tot zijn frustratie vriendinnen te worden.

Eergisteren 17:40 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 138 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Kami storms off: will she accept help?. Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Kami, een dakloze drugsverslaafde, en moeder van vier kinderen. Ze rende het podium af vlak nadat ze twee van haar dochters en haar jongere zus onder ogen kwam. Haar dochters en zus vertellen haar dat ze het contact met haar zullen verbreken als ze niet afkickt. Is Kami bereid om dit te doen?

Eergisteren 17:05 The Road Within

Eergisteren - Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. ...

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen besluiten ze de auto van dokter Rose te stelen om de as van Vincents moeder in de oceaan te verstrooien. Wanneer de autistische Alex hen dreigt aan te geven, zijn ze gedwongen hem op sleeptouw te nemen. Al snel worden ze door Vincents vader en dokter Rose achtervolgd terwijl Vincent, Marie en Alex aan een epische roadtrip beginnen die hun leven voor altijd zal veranderen.

Eergisteren 15:30 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Friends in Need: Amber is kwaad op Gary en Kristina omdat ze zeggen dat ze een slechte moeder is. Tyler worstelt om hun kledingzaak draaiende te houden nu z'n vader en vrouw aan het afkicken zijn. Maci gaat op bezoek bij Catelynn in de kliniek.

Eergisteren 15:09 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 137 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. From perfect mom to homeless, incarcerated and addicted. Kami werd ooit een perfecte moeder genoemd, maar dat veranderde op slag toen ze werd beschuldigd van seks met het 17-jarige vriendje van een van haar dochters. Daarnaast kwam haar drugsverslaving aan het licht. Kami is nu een dakloze verslaafde en inmiddels twaalf keer gearresteerd. Twee van haar dochters en haar jongere zus zeggen dat ze niets meer met Kami te maken willen hebben als ze niet afkickt. Kami stormt het podium af vlak nadat ze haar familie onder ogen komt.

Eergisteren 12:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Whose Sari Now: Een aanstaande bruid moet een keuze maken: gaat ze voor een nieuwe bruidsjurk of neemt ze de jurk die haar moeder heeft gekozen. Gepresenteerd door Kelly Nishimoto en Sam Saboura.

Eergisteren 12:07 E.R

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Good touch, bad touch. Mark Greene wordt vandaag geconfronteerd met de moeder en de broer van Kenny Law, de jonge zwarte die bij zijn opname in de spoedafdeling is gestorven. De familie van Kenny beschuldigt de arts van racisme en medische fouten. Mark ziet ontzettend op tegen de hoorzitting en reageert zich af op zijn patiënten en collega's. Peter Benton slaagt er nauwelijks in om zijn gezinsleven te combineren met zijn carrière.

Eergisteren 11:50 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 26 - Normal Parents: Jade's relatie met haar moeder verslechtert. Als Briana John opzoekt in New York gaat het mis. Ali wordt wat zelfstandiger op een kamp voor kinderen met spierdystrofie. Kail viert de verjaardag van Lux.

Eergisteren 09:52 Mijn Petsaurus

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse jeugdserie. Kunstjes. Chloe organiseert haar eigen versie van het hondenevenement Crufts.

Eergisteren 06:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 1 - Aflevering 3 - A Mother's Mission: In Alaska wordt een tiener verkracht en vermoord. Is de onvoorwaardelijke liefde van haar moeder en twintig jaar geduld genoeg om de dader te vinden?

 Meer