Mode op tv (tv-tip)

Vr 30 augustus 2019 | 21:10 Nieuw: Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen

30/08 - Informatief programma, Vanavond start de zesdelige geschiedenisserie 'Een bezeten wereld. Nederland tussen de ...

Vanavond start de zesdelige geschiedenisserie 'Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen', gepresenteerd door Hans Goedkoop. De documentairereeks gaat over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30. Modernisering Na de Eerste Wereldoorlog moderniseert Nederland in snel tempo. Het is een tijd vol nieuwe techniek - bioscoop, radio, auto, vliegtuig -, en vol verheven idealen, emanciperende vrouwen, kersverse woonwijken, jazzmuziek. De toenemende welvaart brengt swing en optimisme. Werklozen Maar rond 1930 keert het tij. De economie stokt met als gevolg duizenden werklozen. Het onbehagen neemt toe, er is behoefte aan houvast. Steeds meer mensen klampen zich vast aan tradities of aan het idee van een sterke leider. De betovering van de wervelende moderne maatschappij is voorbij.

Je vindt hier de programma's van Mode op tv We hebben de volgende programma's voor Mode Nieuw: Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen: 30/08 - Informatief programma, Vanavond start de zesdelige geschiedenisserie 'Een bezeten wereld. Nederland tussen de. Modern Family: Seizoen 6 Aflevering 22 Patriot Games: Alex' ergste droom komt uit als ze haar Valedictorian titel moet delen met haar. Modern Family: Seizoen 6 Aflevering 23 Crying Out Loud: De familie wil dat Alex haar examenjaar spijbeldag viert en Phil, Luke en. Wild Nordic: Seizoen 1 Aflevering 1 Viking Coast: Aan de Noorse kustlijn vind je enorme fjorden, torenhoge bergen en avontuurlijke. Modern Family: Seizoen 6 Aflevering 24 American Skyper: De hele familie is bij Jay en Gloria voor Alex' examenfeest, behalve Phil. Hij. Top Models: Kunst/cultuur, Mode. Modern Family: Seizoen 7 Aflevering 1 Summer Lovin': Haley wil voorkomen dat Andy Beth ten huwelijk vraagt en daardoor moeten zowel. Top Models: Kunst/cultuur, Mode. America's Next Top Model: Reality-show, Seizoen 24 Aflevering 13 Realityreeks waarin 26 aspirant modellen in New York strijden om de titel van. Modern Family: Seizoen 7 Aflevering 2 The Day Alex Left for College: Phil en Claire zijn teleurgesteld in hun kinderen als Alex expres.

Mode op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:39 America's Next Top Model

Seizoen 24 - Aflevering 13 - Realityreeks waarin 26 aspirant-modellen in New York strijden om de titel van 'America's Next Top Model'. Aflevering 13: Beauty is a commercial. De vier finalisten moeten een gezicht geven aan de campagne 'Strong is Beautiful' van Pantene om de fabrikant van haarverzorgingsmiddelen voor zich te winnen met succesvolle reclames voor zijn producten. Modeontwerper Philipp Plein is gastjurylid.

Vandaag | 19:34 America's Next Top Model

Seizoen 24 - Aflevering 14 - Realityreeks waarin 26 aspirant-modellen in New York strijden om de titel van 'America's Next Top Model'. Aflevering 14: Behind the beauty. Een kijkje achter de schermen, en niet eerder vertoonde beelden van dit seizoen.

Morgen | 00:35 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Brits-Franse misdaadserie. Posing in Murder. Een modeshow op het strand draait uit op een tragedie wanneer een van de modellen vlak na haar loopje op de catwalk gewurgd wordt aangetroffen. Tijdens het onderzoek blijkt dat het pand voortdurend beveiligd was, wat betekent dat de moordenaar een van de collega's van het model moet zijn. Ze hebben echter stuk voor stuk een waterdicht alibi. Goodman en zijn team moeten verder met de enige aanwijzing die ze hebben: een netkous in de hand van het slachtoffer. Intussen doet Florence haar best om Goodman bij te staan in zijn pogingen om vlot over te komen bij vrouwen.

Morgen | 10:30 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Modern Wedding. De huwelijksdag is eindelijk aangebroken en Sabrina's moeder heeft een cameraploeg ingehuurd om het hele gebeuren vast te leggen. Een aantal catastrofes dreigen de dag echter compleet te verpesten, waaronder een strijd tussen Maw Maw en dominee Bob.

Morgen | 12:32 Super 4

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Frans-Duitse animatieserie. Konvooi van eer. Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat de Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg!

Morgen | 16:15 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse sitcom. Loose Lips Sink Relationships. Wanneer Jack ontdekt dat zijn bazin een boontje voor Will heeft, probeert hij hier sluw gebruik van te maken om een dag verlof te krijgen. Hij regelt een afspraakje met zijn nietsvermoedende vriend, die denkt dat de vrouw interesse in hem heeft als model voor de volgende catalogus van de winkel. Ondertussen laat Grace zich verleiden om haar bedervaringen uit het verleden te vergelijken met de prestaties van haar huidige vriend Nathan.

Morgen | 20:33 America's Next Top Model

Seizoen 24 - Aflevering 15 - Realityreeks waarin 26 aspirant-modellen in New York strijden om de titel van 'America's Next Top Model'. Aflevering 15: Next Level Fierce. Finale. De jury gaat de deelneemster aanwijzen die volgens hen de schoonheid, pit en durf bezit die nodig is om 'America's Next Top Model' te worden. Dit gebeurt na een catwalkoptreden met allerlei sterren, waarbij de beroemde modeontwerper Philipp Plein als presentator optreedt.

Morgen | 21:28 I Can Make You a Supermodel

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Nederlandse realityreeks waarin Paul Fisher op zoek gaat naar toekomstige topmodellen. De teleurstelling is groot als Paul met zijn team arriveert in Almere. Hij scout er weinig geschikte modellen. In Hilversum lopen ze wel enkele talenten tegen het lijf, maar toch besluit Fisher om de modellen een grondige metamorfose te geven.

Morgen | 22:20 Top Gear

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Brits auto- en motormagazine. Chris Evans, Matt LeBlanc en Sabine Schmitz kopen allemaal een goedkope tweedehandswagen en rijden naar Venetië om te bewijzen dat reizen met de auto even luxueus kan zijn als met de trein. Rory Reid neemt een kijkje naar het elektrische Tesla-model X. Chris Harris neemt plaats achter het wiel van de meest krachtige Aston Martin. Brian Cox en Bear Grylls zijn te gast in 'Stars in a Rally Cross Car'.

Morgen | 23:25 Top Gear

Seizoen 23 - Aflevering 5 - Brits auto- en motormagazine. Chris Evans en Matt Le Blanc nemen een kijkje naar de nieuwste Rolls Royce en zoeken uit of die is opgewassen tegen een van de meest succesvolle modellen ooit van het automerk: de 1976 Cornishe. Chris Harris maakt een testrit met de nieuwe BMW M2. Jennifer Saunders en 'The Great British Bake Off'-ster Paul Hollywood zijn te gast in 'Stars in a Rallycross Car'.

Overmorgen | 12:34 Super 4

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Frans-Duitse animatieserie. Mist boven koningsland. Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat de Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg!

Overmorgen | 13:20 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Give Him the Chair!. Frasier en Niles zijn de oude, versleten zetel van hun vader meer dan moe. Ze besluiten een splinternieuw, modern exemplaar aan te schaffen en de oude stoel in bewaring te geven. Martin is niet tevreden met zijn nieuwe stoel, hij wil zijn oude vertrouwde sofa terug, maar die blijkt intussen verdwenen te zijn. Frasier voelt zich schuldig en zet een zoektocht op touw.

 Meer

Mode op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:05 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Patriot Games: Alex' ergste droom komt uit als ze haar Valedictorian-titel moet delen met haar grootste concurrent, Sanjay.

Vandaag | 17:30 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 23 - Crying Out Loud: De familie wil dat Alex haar examenjaar-spijbeldag viert en Phil, Luke en Haley dwingen haar mee te gaan, maar ze maken een onverwachte omweg.

Vandaag | 17:50 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Viking Coast: Aan de Noorse kustlijn vind je enorme fjorden, torenhoge bergen en avontuurlijke onderzoekers. Het is een prachtige combinatie van eeuwenoude cultuur en moderne wildernis.

Vandaag | 18:00 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 24 - American Skyper: De hele familie is bij Jay en Gloria voor Alex' examenfeest, behalve Phil. Hij heeft een manier bedacht om er via Skype bij te zijn, omdat hij in Seattle is opgehouden op zakenreis.

Vandaag | 18:00 Top Models

Vandaag | 18:30 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Summer Lovin': Haley wil voorkomen dat Andy Beth ten huwelijk vraagt en daardoor moeten zowel Haley als Andy hun gevoelens een plek geven, elk op hun eigen manier. Phil en Claire maken het alleen maar erger.

Vandaag | 18:30 Top Models

Vandaag | 19:00 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 2 - The Day Alex Left for College: Phil en Claire zijn teleurgesteld in hun kinderen als Alex expres een verkeerde startdatum van haar studie doorgeeft om al te veel bombarie te voorkomen en Luke heeft weinig zin om Phils open huis bij te wonen.

Vandaag | 19:30 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 3 - The Closet Case: Mitchell zit zonder werk en belandt in een lastige positie als hij een baan aangeboden krijgt bij Closets, Closets, Closets, Closets!, het bedrijf van Jay's aartsvijand.

Vandaag | 20:25 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Viking Coast: Aan de Noorse kustlijn vind je enorme fjorden, torenhoge bergen en avontuurlijke onderzoekers. Het is een prachtige combinatie van eeuwenoude cultuur en moderne wildernis.

Vandaag | 22:05 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 4 - She Crazy: Phil is helemaal geobsedeerd door de drie achtergelaten eendeneieren die hij thuis heeft uitgebroed en daar is niemand blij mee. Claire maakt zich zorgen om de kastontwerpen die ze gaat presenteren aan haar vader en zijn pretentieuze team.

Vandaag | 22:35 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 5 - The Verdict: Gloria is opgeroepen om in de rechtbankjury te gaan zitten, maar door haar enthousiasme kan dat misschien niet doorgaan. Jay valt in voor Gloria op Joe's peuterspeelzaal en Claire heeft de leiding op kantoor.

Morgen | 01:35 Rocko's Modern Life

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Angst met een suikerlaagje / Ed is dood: een thriller: Filbert gaat de strijd aan met zijn angst voor Halloween. // Rocko verdenkt Beverly ervan Ed vermoord te hebben.

Morgen | 03:00 Top Models

Morgen | 03:00 LoliRock

Als Auriana wordt model voor Rose Red Shampoo.

Morgen | 03:30 Top Models

Morgen | 04:35 Winx Club

Seizoen 6 - Aflevering 12 - De glinstering in de schaduw: De Winx zijn nog steeds in gevecht met de kinderen van de nacht, de vampiers die Selina heeft opgeroepen. Toch houdt dat Stella niet tegen om mee te doen aan een modeshow.

Morgen | 07:00 Model Talks

Morgen | 08:15 Last Man Standing

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Back to School: Een pater familias en echte mannenman houdt zich maar net staande in een huishouden vol vrouwen en vraagt zich af hoe ver de moderne vrouw is gekomen en wat er van alle mannen is geworden.

Morgen | 08:45 Last Man Standing

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Driving Lessons: Een pater familias en echte mannenman houdt zich maar net staande in een huishouden vol vrouwen en vraagt zich af hoe ver de moderne vrouw is gekomen en wat er van alle mannen is geworden.

Morgen | 11:15 Speed Is The New Black

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Heavy Metal Model A: Een rockster vraagt Noah om een Ford Model A een heavymetallook te geven. De 'old school'-Ford wordt omgebouwd tot een echte rock-'n-roll-hotrod.

Morgen | 11:50 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 2 - The Day Alex Left for College: Phil en Claire zijn teleurgesteld in hun kinderen als Alex expres een verkeerde startdatum van haar studie doorgeeft om al te veel bombarie te voorkomen en Luke heeft weinig zin om Phils open huis bij te wonen.

Morgen | 12:15 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 3 - The Closet Case: Mitchell zit zonder werk en belandt in een lastige positie als hij een baan aangeboden krijgt bij Closets, Closets, Closets, Closets!, het bedrijf van Jay's aartsvijand.

Morgen | 14:45 Pixels IMDb: 5.6

Morgen - IMDB * 5.6 - Komedie, Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende ...

Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Sam Brenner, in de jaren 80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en zo de buitenaardse wezens te verslaan en de planeet te redden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pixels

Morgen | 15:00 Drain The Oceans 2

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Undersea Empires: Verborgen onder water liggen onderzeese rijken en de relikwieën van hun bloederige oorlogen. Door middel van de modernste technieken zullen we voor het eerst verdwenen rijken laten zien.

Morgen | 17:05 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 4 - She Crazy: Phil is helemaal geobsedeerd door de drie achtergelaten eendeneieren die hij thuis heeft uitgebroed en daar is niemand blij mee. Claire maakt zich zorgen om de kastontwerpen die ze gaat presenteren aan haar vader en zijn pretentieuze team.

Morgen | 17:30 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 5 - The Verdict: Gloria is opgeroepen om in de rechtbankjury te gaan zitten, maar door haar enthousiasme kan dat misschien niet doorgaan. Jay valt in voor Gloria op Joe's peuterspeelzaal en Claire heeft de leiding op kantoor.

Morgen | 20:15 Extreme Engineering

Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport: Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Morgen | 21:30 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 6 - The More You Ignore Me: Luke is aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs en Phil is woest. Claire is juist opgelucht dat Luke eindelijk eens iets rebels doet, waardoor Phil het idee krijgt dat ze vindt dat Luke te veel op hem lijkt.

Morgen | 22:00 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Phil's Sexy, Sexy House: Phil heeft een nieuw huis in z'n portefeuille: een heel sexy huis met alles erop en eraan. Iedereen wil het zien. Haley wil de jacuzzi met 16 jets proberen, maar ze wordt betrapt door Andy die het open huis voorbereidt.

Morgen | 23:00 Top Models

Overmorgen | 01:30 Rocko's Modern Life

Seizoen 4 - Aflevering 2 - De High Five der Verdoemenis / Vliegburgers: Als Rocko en Heffer Filberts dagboek lezen, vermoeden ze dat hij een alien is. // Flecko de vlieg klaagt Rocko aan.

Overmorgen | 02:15 Extreme Engineering

Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport: Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Overmorgen | 09:30 Hollywood Love Story

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin aanstormende modellen, ontwerpers, rappers en zangers worden gevolgd die proberen door te breken in de wereld van glitter en glamour. Moe. Moe is een camgirl die de overstap maakt naar persoonlijke sekswerker. Tegelijkertijd strijdt Moe als @animesuppository voor conventionele normen voor schoonheid en sexy uitstraling.

Overmorgen | 09:55 Hollywood Love Story

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks waarin aanstormende modellen, ontwerpers, rappers en zangers worden gevolgd die proberen door te breken in de wereld van glitter en glamour. Sky. Skylar est mannequin/actrice/DJ née à Los Angeles avec un près fan de métal et une mère modèle pour bikinis. @sky_sky partage sa vie glamour mais lutte pour joindre les deux bouts.

Overmorgen | 11:35 My House

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks over de ballroomscene in New York. C.r.e.a.m.. Jelani roept de hulp in van een financieel adviseur om meer te weten te komen over investeringen en het opbouwen van krediet. Tati en Alex lopen mee in de modeweek voor een luxe merk.

Overmorgen | 11:50 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 4 - She Crazy: Phil is helemaal geobsedeerd door de drie achtergelaten eendeneieren die hij thuis heeft uitgebroed en daar is niemand blij mee. Claire maakt zich zorgen om de kastontwerpen die ze gaat presenteren aan haar vader en zijn pretentieuze team.

Overmorgen | 12:15 Modern Family

Seizoen 7 - Aflevering 5 - The Verdict: Gloria is opgeroepen om in de rechtbankjury te gaan zitten, maar door haar enthousiasme kan dat misschien niet doorgaan. Jay valt in voor Gloria op Joe's peuterspeelzaal en Claire heeft de leiding op kantoor.

 Meer

Mode gemist

Eerder Vandaag | 16:45 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Integrity: Phil en Jay halen Lily's tweedehands prinsessenkasteel op voor Joe. Ze zijn echter allebei chagrijnig, want Phil is boos omdat hij geen spelcomputer mag kopen van Claire.

Eerder Vandaag | 16:15 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Knock 'em Down: Jay speelt als invaller in Cams bowlingteam voor de finale, maar Cam heeft niet verteld dat het een homocompetitie is, waardoor Jay in een lastig parket zit.

Eerder Vandaag | 15:50 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Grill, Interrupted: Iedereen komt bij elkaar voor Jays verjaardag en Phil is blij met z'n supercoole cadeau voor Jay: een ultramoderne buitengrill.

Eerder Vandaag | 15:30 Je zal maar uitverkoren zijn

Aflevering 5 - Documentairereeks over de bijdragen die Joden aan de moderne samenleving hebben geleverd. De wereld verbeteren. Geen woorden, maar daden is een van de basisbeginselen van het Jodendom. Dit uitgangspunt is leidend voor de voorvechters van de totstandkoming van universele mensenrechten, de Verenigde Naties en het feminisme.

Eerder Vandaag | 15:25 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Spring Break: In de voorjaarsvakantie houdt Claire de voorjaarsschoonmaak. Phil heeft er moeite mee dat hij niet meer de jongste is, wat alleen maar erger wordt doordat Luke nu vrijwel overal beter in is dan hij.

Eerder Vandaag | 15:25 The Adventures of Tintin

Animatie, De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de ...

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen...

Eerder Vandaag | 14:55 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Closet? You'll Love It!: Jay en Claire willen snel een reclame opnemen voor Pritchett Closets als reactie op de nieuwe en pakkende advertentie van hun concurrent. Maar vader en dochter verschillen nogal op creatief vlak.

Eerder Vandaag | 14:25 Modern Family

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Connection Lost: Claire's computer wordt het middelpunt van de familie als ze vastzit op een vliegveld en Haley dolgraag wil spreken na een erge ruzie.

Eerder Vandaag | 14:00 Drain The Oceans 2

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Undersea Empires: Verborgen onder water liggen onderzeese rijken en de relikwieën van hun bloederige oorlogen. Door middel van de modernste technieken zullen we voor het eerst verdwenen rijken laten zien.

Eerder Vandaag | 13:00 Drain The Oceans 2

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Malaysia Airlines 370: Hoe kunnen we met al onze moderne technologieën een vliegtuig met 239 mensen aan boord kwijtraken? MH370: een verslag van de langste en duurste zoektocht in de geschiedenis van de luchtvaart.

Eerder Vandaag | 12:50 Love, Marilyn IMDb: 7.3

IMDB * 7.3 - Documentair portret, Love, Marilyn is een Amerikaanse en Franse biografische documentaire uit het jaar 2012. Deze docu is geregisseerd door Liz Garbus. Op 5 augustus 1962 overleed Amerikaans fotomodel, actrice en zangeres Norma Jeane ...

Love, Marilyn is een Amerikaanse- en Franse biografische documentaire uit het jaar 2012. Deze docu is geregisseerd door Liz Garbus. Op 5 augustus 1962 overleed Amerikaans fotomodel, actrice en zangeres Norma Jeane Mortenson, beter bekend als Marilyn Monroe. Nu ruim vijftig jaar na haar tragische dood worden twee dozen met brieven, dagboeken en notities van Marilyn Monroe gevonden in het huis van haar acteercoach. Die ontdekking wordt tot leven gebracht in deze documentaire met ondersteuning van sommige van onze hedendaagse iconen en sterren. Het geeft een nieuwe kijk op het bijzondere leven van Monroe. Aan het woord komen onder andere Elizabeth Banks, Lindsay Lohan, Evan Rachel Wood, Ben Foster, Uma Thurman, Paul Giamatti, Ellen Burstyn, Adrien Brody, Marisa Tomei en Glenn Close. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/love-marilyn

Eerder Vandaag | 12:01 Songs of Praise

Aflevering 2 - Muzikaal magazine met Engelse traditionele hymnes, moderne kerkliederen en persoonlijke geloofsverhalen. Wifi in de kerk. Presentatrice Connie Fisher gaat in gesprek met musicalcomponist Andrew Lloyd Webber over zijn favoriete kerkmuziek en wifi in de kerk.

Eerder Vandaag | 12:00 Extreme Engineering

Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport: Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Eerder Vandaag | 11:23 Life Is Beautiful

Seizoen 19 - Aflevering 2 - Nederlands lifestylemagazine met onderwerpen voor de moderne man en vrouw die wil genieten van bereikbare luxe

Eerder Vandaag | 10:55 Chasing Classic Cars

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Wayne's Apprentice: Wayne bezoekt McPherson College om drie leerlingen voor zijn team te vinden. De studenten moeten als test een Model T in elkaar zetten en Wayne maakt de winnaars bekend.

Eerder Vandaag | 09:20 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Can't Buy Me Love. Om zijn vader een plezier te doen, stemt Frasier erin toe om zichzelf kandidaat te stellen voor een veiling van beroemde vrijgezellen. In tegenstelling tot Bulldog, die geen interesse kan opwekken bij de bieders, slaagt Frasier erin om een aanzienlijk bedrag in te zamelen. Het hoogste bod komt van het knappe model Kristina. Frasier kijkt al uit naar een afspraakje met de schoonheid, maar hun plannen vallen in het water.

Eerder Vandaag | 09:00 Car S.O.S. 7

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Anglia Angels: De hele familie Hutchings-Clarke rijdt in Ford Anglia's, behalve James. Zijn model heeft geen motor. Slaagt het team erin de wagen te redden?

Eerder Vandaag | 07:30 Model Talks

 Meer