Je vindt hier de programma's van Mma op tv We hebben de volgende programma's voor Mma Vechtershart: 20/05 - Serie, Seizoen 2 Aflevering 3 van 10 Fuck or Fight BNNVARA Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het. Vechtershart: 21/05 - Serie, Seizoen 2 Aflevering 4 van 10 De ring BNNVARA Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds. Vechtershart: 25/05 - Serie, Seizoen 2 Aflevering 5 van 10 Paret vs Griffith BNNVARA Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door. Vechtershart: 26/05 - Serie, Seizoen 2 Aflevering 6 van 10 The Fight for the Fight BNNVARA Nick moet voor zijn eerste MMA fight in. Vechtershart: 27/05 - Serie, Seizoen 2 Aflevering 7 van 10 Schade BNNVARA Na zijn overwinning bij zijn MMA debuut ligt Nick helemaal. Vechtershart: 28/05 - Serie, Seizoen 2 Aflevering 8 van 10 Contractbreuk BNNVARA Nick komt erachter hoe David de sportschool aan de.

Mma op tv (overige uitzendingen NL)

Do 20 mei 2021 | 01:55 Vechtershart

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 10 - Fuck or Fight - BNNVARA Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts), laat Nick zich klaarstomen tot MMA-vechter. Intussen kan zijn broer David de verleiding van het 'makkelijke' geld maar moeilijk weerstaan, zeker nu hij er zijn missie van heeft gemaakt om de sportschool van de financiele ondergang te redden. In een poging om zich het MMA eigen te maken, gaat Nick naar een bootcamp in de Ardennen waar hij zijn celmaatje Briek uit de gevangenis ontmoet. David tovert de sportschool in no-time om in een lucratieve onderneming. Maar niet geheel volgens de regels van de wet...

Vr 21 mei 2021 | 01:25 Vechtershart

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 10 - De ring - BNNVARA Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts), laat Nick zich klaarstomen tot MMA-vechter. Intussen kan zijn broer David de verleiding van het makkelijke geld maar moeilijk weerstaan, zeker nu hij er zijn missie van heeft gemaakt om de sportschool van de ondergang te redden Terwijl Nick zijn best doet voor een droombruiloft, heeft Kirsten een groot geheim voor hem. Nick op zijn beurt verzwijgt zijn gebruik van hormonale middelen. Selma maakt intussen werk van het feit dat zij haar laatste gevecht oneerlijk verloren heeft.

Di 25 mei 2021 | 00:45 Vechtershart

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 10 - Paret vs Griffith - BNNVARA Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts), laat Nick zich klaarstomen tot MMA-vechter. Intussen kan zijn broer David de verleiding van het 'makkelijke' geld maar moeilijk weerstaan, zeker nu hij er zijn missie van heeft gemaakt om de sportschool van de ondergang te redden. Als er een vechter sterft aan een hartaanval, begint Nick zich zorgen te maken over zijn gebruik van stimulerende middelen. Hij vraagt raad bij zijn oude celmaat Briek, die hij tot ongenoegen van Rudy en David heeft aangetrokken als MMA-trainer.

Wo 26 mei 2021 | 00:40 Vechtershart

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 10 - The Fight for the Fight - BNNVARA Nick moet voor zijn eerste MMA-fight in korte tijd vele kilo's verliezen. Briek helpt hem hierbij met harde hand, maar gaat hierin veel te ver: Nick gaat sterk verzwakt de kooi in. En dan blijkt dat Briek er op meer fronten onorthodoxe methodes op na houdt.

Do 27 mei 2021 | 01:05 Vechtershart

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 10 - Schade - BNNVARA Na zijn overwinning bij zijn MMA-debuut ligt Nick helemaal in de kreukels. En net nu stuurt Kirsten aan op een vechtscheiding vanwege zijn scheve schaats op hun huwelijksnacht. Briek begint een louche transportonderneming met de Marokkaanse vechters van de gym.

Vr 28 mei 2021 | 00:30 Vechtershart

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 10 - Contractbreuk - BNNVARA Nick komt erachter hoe David de sportschool aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Een contract met de Amerikaanse MMA-sportbond lijkt uitkomst te bieden, maar Rudy doet niet meer mee. Sjoerd wordt ondertussen afgeperst door Rino.