Je vindt hier de programma's van Missie op tv We hebben de volgende programma's voor Missie Nova Zembla: IMDB * 5.8 - Film, Nova Zembla vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz (Derek de Lint), dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer (Robert de Hoog). In. WWII's Most Daring Raids: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 1 Secret Weapon Sabotage In ‘WWII’s Most Daring Raids’ zien we hoe een. Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme: History, Educatief, Seizoen 1 Aflevering 1 van 4 Missie F 16: Onze strijd tegen terrorisme In de eerste aflevering. Reportage: Eindelijk weer een gezicht, deel 1: Documentaire, Elk jaar reizen twintig medische vrijwilligers naar Ethiopië voor een bijzondere missie. Hun patiënten. WWII's Most Daring Raids: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 1 Secret Weapon Sabotage In ‘WWII’s Most Daring Raids’ zien we hoe een. Secret Space Escapes: Serie, Seizoen 1 Aflevering 4 Secret Mayday Mission Tijdens een geheime missie ontdekt de bemanning van de Space. Vigilante Diaries: Film, The Vigilante Diaries is een explosieve action adventure film vol filmhelden uit de jaren ’90 en internationale spionage. De film draait om een team misdaad bestrijdende black ops agenten, die worden geleid door een mysterieuze anti held die. Pit Bulls & Parolees: Morgen - Informatief, Seizoen 5 Aflevering 8 Collision Course Er wordt een gevaarlijke reddingsmissie op touw gezet na. LEGO® City Avonturen: Morgen - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 6 Kleine Carol / De laatste die zweeft De burgermeester en Carol werken tot. Mojicons: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 8 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel.

Missie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:55 Reportage: Eindelijk weer een gezicht, deel 1

Elk jaar reizen twintig medische vrijwilligers naar Ethiopië voor een bijzondere missie. Hun patiënten daar zijn verminkt als gevolg van infecties, tumoren, ziektes en verwondingen. Tijdens deze missie heeft het team veertien uur nodig om een gezwel te verwijderen bij de 20-jarige Hulu. Als ze niet wordt geopereerd, zal ze langzaam verhongeren. Het is een ingreep met veel risico's.

Morgen | 16:00 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 11 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 15:58 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 12 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 5 - Aflevering 23 van 24 - Launch Acceleration NASA verschuift Howards ruimtemissie en zet zijn trouwplannen met Bernadette in gevaar. Hij zal zijn angsten en Bernadette's vader onder ogen moeten zien. Ondertussen zegt Leonard iets opmerkelijks tegen Penny in de slaapkamer.

Missie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:30 Nova Zembla IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Film, Nova Zembla vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz (Derek de Lint), dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer (Robert de Hoog). In ...

Nova Zembla vertelt het legendarische, waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz (Derek de Lint), dat destijds is opgetekend door het jonge bemanningslid Gerrit de Veer (Robert de Hoog). In het 16e eeuwse Amsterdam waarin de scheepsbemanning wordt samengesteld is Gerrit de Veer assistent van de bekende dominee Petrus Plancius (Jan Decleir) en bovendien verliefd op diens mooie dochter Catharina (Doutzen Kroes). Als grote initiator van de ontdekkingsreis besluit Plancius heimelijk om de bleue Gerrit mee te sturen op de expeditie van Barentsz en Heemskerck (Victor Reinier) om te bewijzen de liefde van zijn dochter waard te zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/nova-zembla

Vandaag | 21:25 WWII's Most Daring Raids

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Secret Weapon Sabotage In ‘WWII’s Most Daring Raids’ zien we hoe een elitegroep soldaten op de proef wordt gesteld, angstaanjagende kansen moet grijpen en ontmoedigende obstakels moet overkomen om een missie uit te voeren die de loop van de oorlog zou kunnen veranderen.

Vandaag | 23:35 Missie F16: Onze strijd tegen terrorisme

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Missie F-16: Onze strijd tegen terrorisme In de eerste aflevering maken we kennis met 7 van de zwaar getraind F-16 piloten van Defensie: Narc, Tweak, Sloth, Sniff, Dealer, A-Lock en McFly. Allemaal doorgewinterde militairen die vaak als kleine jongen al een droom hadden: Straaljagerpiloot worden. Ze doorliepen de ongekend zware selecties en opleidingen, lieten huis en haard achter voor opleidingen in de Verenigde Staten en staan sindsdien altijd paraat om de lucht in te gaan voor vrede en veiligheid. Maar dat het allesbehalve een sprookje is, dat maken ze snel duidelijk. Kapitein Dealer: ‘Je moet je altijd blijven beseffen dat het doodmaken van een ander mens, dat dat niet normaal is. Oorlog is absoluut niet grappig.’

Morgen | 01:45 WWII's Most Daring Raids

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Secret Weapon Sabotage In ‘WWII’s Most Daring Raids’ zien we hoe een elitegroep soldaten op de proef wordt gesteld, angstaanjagende kansen moet grijpen en ontmoedigende obstakels moet overkomen om een missie uit te voeren die de loop van de oorlog zou kunnen veranderen.

Morgen | 02:48 Secret Space Escapes

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Secret Mayday Mission Tijdens een geheime missie ontdekt de bemanning van de Space Shuttle Atlantis onherstelbare schade aan het hitteschild aan de onderkant van hun schip.

Morgen | 04:45 Vigilante Diaries

Film, The Vigilante Diaries is een explosieve action adventure film vol filmhelden uit de jaren ’90 en internationale spionage. De film draait om een team misdaad bestrijdende black ops agenten, die worden geleid door een mysterieuze anti held die ...

The Vigilante Diaries is een explosieve action-adventure film vol filmhelden uit de jaren ’90 en internationale spionage. De film draait om een team misdaad bestrijdende black-ops agenten, die worden geleid door een mysterieuze anti-held die bekend staat als ‘The Vigilante’. Hun reddingsmissies en wraakacties voeren ons van mega-villa’s en de onderwereld van Los Angeles naar verre oorden als Irak, Armenië en Rusland en laten ons kennismaken met een groep kleurrijke, gevaarlijke en hilarische karakters. Er staat het team van The Vigilante een zware kluif te wachten!

Morgen | 07:36 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Collision Course Er wordt een gevaarlijke reddingsmissie op touw gezet na een melding dat er twee honden op het spoor lopen. Een echtpaar komt langs om een hond te adopteren.

Morgen | 09:43 LEGO® City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Kleine Carol / De laatste die zweeft De burgermeester en Carol werken tot laat wanneer er plotseling allemaal vreemde dingen gebeuren. // Extreme Sportverslaggever Daan Dynamiet houdt een wedstrijd om te bepalen wie er mee mag op missie naar Mars.

Morgen | 11:44 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 8 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Morgen | 12:12 The Weapon Hunter

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 6 Paul Shull heeft een missie om de zwaarste wapens uit de oorlogsgeschiedenis te vinden. In The Weapon Hunter wordt hij geholpen door een groepje excentrieke experts.

Morgen | 13:11 The Weapon Hunter

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 6 - Aflevering 5 Paul Shull heeft een missie om de zwaarste wapens uit de oorlogsgeschiedenis te vinden. In The Weapon Hunter wordt hij geholpen door een groepje excentrieke experts.

Morgen | 13:30 Admission

Morgen - Comedy, Film, Portia zit in de toelatingscommissie van de Princeton universiteit. Ze is erg gedreven en leeft haar leven volgens het boekje, zowel op haar werk als in haar relatie met haar faculteit collega Mark. Bij een bezoek aan de ...

Portia zit in de toelatingscommissie van de Princeton universiteit. Ze is erg gedreven en leeft haar leven volgens het boekje, zowel op haar werk als in haar relatie met haar faculteit-collega Mark. Bij een bezoek aan de experimentele middelbare school van New Hampshire ontmoet ze John die samen met haar op de universiteit blijkt te hebben gezeten. Ze wordt herinnerd aan haar beslissing die ze tijdens haar studie maakte en haar leven veranderde. Ze had een kind opgegeven voor adoptie en nu blijkt hij één van John's studenten te zijn genaamd Jeremia. In de hoop Jermemia op het rechte pad te krijgen past ze de toelatingseisen aan.

Morgen | 15:15 Friends, meiden met een missie

Seizoen 2 Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Morgen | 15:45 Vigilante Diaries

Morgen - Film, The Vigilante Diaries is een explosieve action adventure film vol filmhelden uit de jaren ’90 en internationale spionage. De film draait om een team misdaad bestrijdende black ops agenten, die worden geleid door een mysterieuze anti ...

The Vigilante Diaries is een explosieve action-adventure film vol filmhelden uit de jaren ’90 en internationale spionage. De film draait om een team misdaad bestrijdende black-ops agenten, die worden geleid door een mysterieuze anti-held die bekend staat als ‘The Vigilante’. Hun reddingsmissies en wraakacties voeren ons van mega-villa’s en de onderwereld van Los Angeles naar verre oorden als Irak, Armenië en Rusland en laten ons kennismaken met een groep kleurrijke, gevaarlijke en hilarische karakters. Er staat het team van The Vigilante een zware kluif te wachten!

Morgen | 17:15 Brothers

Morgen - Film, De succesvolle officier Sam (Tobey Maguire) en vrijbuiter Tommy (Jake Gyllenhaal) zijn twee broers. Als Sam op een missie in Afghanistan wordt vermist en er weinig hoop is dat hij levend terugkeert, probeert Tommy het verlies van zijn ...

De succesvolle officier Sam (Tobey Maguire) en vrijbuiter Tommy (Jake Gyllenhaal) zijn twee broers. Als Sam op een missie in Afghanistan wordt vermist en er weinig hoop is dat hij levend terugkeert, probeert Tommy het verlies van zijn broer op te vangen door de verantwoordelijkheid voor Grace (Natalie Portman) en de kinderen op zich te nemen. Tegen de verwachting in groeien Tommy en Grace steeds meer naar elkaar toe. Maar dan komt Sam terug...

Morgen | 17:26 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 3 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Morgen | 19:45 Unikitty

Aflevering 1 van 40 - Ruimtemissie in gevaar Unikitty verlaat de Lego-film en creëert haar eigen wereld vol avontuur, spanning en dansfeestjes! Ze heeft een goed hart en een kort lontje en doet letterlijk alles wat nodig is om haar koninkrijk tevreden te houden. Samen met haar kleine broertje Puppycorn en een kleurrijke ploeg nieuwe vrienden wordt Unikitty's leven een aaneenschakeling van monstergevechten, glitter en plezier.

Morgen | 20:52 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 32 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Morgen | 21:00 NASA's Unexplained Files

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Aliens In The Amazon Neil Armstrong maakte een expeditie naar de Tayos-grotten in de Amazone, waar zich een bibliotheek van buitenaardse bezoekers zou bevinden. Wat inspireerde hem tot deze missie?

Morgen | 21:00 The Hitman's Bodyguard

Morgen - Comedy, Film, Met zijn reputatie in duigen aanvaardt Michael Bryce een aanbod van Interpol om de internationale huurmoordenaar, Darius Kincaid, van Manchester naar Den Haag te begeleiden. De taak lijkt eenvoudig: Bryce moet Kincaid van punt ...

Met zijn reputatie in duigen aanvaardt Michael Bryce een aanbod van Interpol om de internationale huurmoordenaar, Darius Kincaid, van Manchester naar Den Haag te begeleiden. De taak lijkt eenvoudig: Bryce moet Kincaid van punt A naar punt B vervoeren; desondanks is de reis naar Nederland lang en gevaarlijk, en Kincaid, die als enige het lef en voldoende hard bewijs heeft om te getuigen tegen een tirannieke Wit-Russische dictator, is een duidelijk doelwit. Het is ongetwijfeld een zware klus. Kan de lijfwacht van de huurmoordenaar de belangrijkste missie in zijn carrière uitvoeren?

Morgen | 21:13 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 33 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Morgen | 21:34 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 34 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Overmorgen | 01:45 Terminal

Morgen - Film, In een anonieme metropool van neon, bloed en regen worden twee huurmoordenaars door een mysterieuze werkgever ingehuurd voor een lugubere klus die wel erg veel wegheeft van een zelfmoordmissie. Ze krijgen er echter goed voor betaald, ...

In een anonieme metropool van neon, bloed en regen worden twee huurmoordenaars door een mysterieuze werkgever ingehuurd voor een lugubere klus die wel erg veel wegheeft van een zelfmoordmissie. Ze krijgen er echter goed voor betaald, dus stribbelen ze niet tegen. Wanneer het onwaarschijnlijke in contact komt met serveerster Annie (Margot Robbie), een aantrekkelijke femme fatale met een bizar dubbelleven, neemt hun dodelijke opdracht een onverwachte wending.

Overmorgen | 02:10 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Het Kraang Complot April wil niet langer thuiszitten als haar broers op pad gaan en eist dat ze met de Turtles mee mag op hun missie naar TCRI. Daar doen ze een afschuwelijke ontdekking over April's verleden.

Overmorgen | 02:48 NASA's Unexplained Files

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Aliens In The Amazon Neil Armstrong maakte een expeditie naar de Tayos-grotten in de Amazone, waar zich een bibliotheek van buitenaardse bezoekers zou bevinden. Wat inspireerde hem tot deze missie?

Overmorgen | 03:45 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Overmorgen | 06:35 Power Players

Aflevering 7 van 52 - Sergeant heeft de leiding Axel en het team moeten Sergeant redden van een eenmansmissie in de achtertuin, welke Orangoetank heeft veranderd in zijn eigen hart van duisternis.

Overmorgen | 07:26 Puppy Vriendjes S2

Maki spelletjes / Hoe het hondenpark veroverd werd De Pups reizen naar Madagascar om alles over Maki's te leren. / Wanneer een grote hond Keia's speeltje afpakt in het hondenpark, gaan Bingo en Rolly op een missie om het speeltje terug te halen!

Overmorgen | 11:45 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 9 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 14:54 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Operatie: Chimpan-Nee / Sneeuwmageddon! De pinguïns komen erachter dat Roger de chimpansee wordt uitgekozen voor een missie naar de maan. // Wanneer een grote sneeuwstorm plots de kop op steekt, zit Skipper met Marlene vast in een winkel, waar Agent X ook blijkt te zitten.

Overmorgen | 15:15 Friends, meiden met een missie

Seizoen 2 Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Overmorgen | 17:27 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 4 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Overmorgen | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 5 - Aflevering 23 van 24 - Launch Acceleration NASA verschuift Howards ruimtemissie en zet zijn trouwplannen met Bernadette in gevaar. Hij zal zijn angsten en Bernadette's vader onder ogen moeten zien. Ondertussen zegt Leonard iets opmerkelijks tegen Penny in de slaapkamer.

Overmorgen | 20:20 Power Players

Aflevering 7 van 52 - Sergeant heeft de leiding Axel en het team moeten Sergeant redden van een eenmansmissie in de achtertuin, welke Orangoetank heeft veranderd in zijn eigen hart van duisternis.

Overmorgen | 20:55 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 35 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Overmorgen | 21:16 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 36 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Overmorgen | 21:37 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 37 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Overmorgen | 22:00 The Last Kingdom

Seizoen 4 - Aflevering 10 van 10 De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook Uhtred kijkt vooruit. Na zijn eigen geluk te hebben opgeofferd, wacht hem een onverwachte missie en hij beseft meer dan ooit dat zijn toekomst nauw verweven is met Alfreds droom van een verenigd land.

Overmorgen | 22:40 The Expendables

Overmorgen - Film, The Expendables is een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme, die in opdracht infiltreren in een Zuid Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen ...

The Expendables is een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme, die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

Wo 30 september 2020 | 02:15 The Last Kingdom

Seizoen 4 - Aflevering 10 van 10 De Denen en de Saksen richten zich op een nieuwe toekomst. En ook Uhtred kijkt vooruit. Na zijn eigen geluk te hebben opgeofferd, wacht hem een onverwachte missie en hij beseft meer dan ooit dat zijn toekomst nauw verweven is met Alfreds droom van een verenigd land.

Wo 30 september 2020 | 04:00 Michiel de Ruyter

Overmorgen - Film, Na het overlijden van admiraal Maarten Tromp wordt Michiel de Ruyter aangesteld als zijn opvolger. De Ruyter behaalt grote successen als admiraal over de oorlogsvloot van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en weet met ...

Na het overlijden van admiraal Maarten Tromp wordt Michiel de Ruyter aangesteld als zijn opvolger. De Ruyter behaalt grote successen als admiraal over de oorlogsvloot van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en weet met zijn vlaggenschip de Zeven Provinciën de Engelsen te verslaan. In de Republiek is echter een interne machtsstrijd losgebroken tussen enerzijds de republikeinen met als aanvoerder Johan de Witt en anderzijds de Orangisten die prins Willem III op de troon willen plaatsen. Als De Witt wordt vermoord en Willem III als stadhouder is geïnstalleerd wordt De Ruyter op een onmogelijke missie gestuurd.

Wo 30 september 2020 | 07:26 Puppy Vriendjes S2

De winderige stad / Sham-puppy Bingo en Rolly gaan op missie naar de Winderige Stad voor Bob's vlieger! / Keia is zenuwachtig, ze moet naar de kapper! Dus maken Bingo en Rolly er hun van missie om haar te helpen.

Wo 30 september 2020 | 07:36 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 6 - Aflevering 1 - A Diamond in the Rough Na een gevaarlijke reddingsmissie probeert Tia de mysterieuze herkomst van een hond te achterhalen. Een kat brengt de mogelijke adoptie van een langzitter in Villalobos in gevaar.

Wo 30 september 2020 | 10:10 WWII's Most Daring Raids

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Secret Weapon Sabotage In ‘WWII’s Most Daring Raids’ zien we hoe een elitegroep soldaten op de proef wordt gesteld, angstaanjagende kansen moet grijpen en ontmoedigende obstakels moet overkomen om een missie uit te voeren die de loop van de oorlog zou kunnen veranderen.

Wo 30 september 2020 | 11:35 Unikitty

Aflevering 31 van 40 - Welkom in het UniKoninkrijk Nadat Unikitty ontdekt dat toerisme veel waarde heeft voor het UniKoninkrijk, rekruteert ze haar vrienden om een toeristenvideo te maken om mensen te inspireren het koninkrijk te bezoeken. Maar nadat calamiteiten elkaar opvolgen, begint Unikitty te geloven dat de video een grote ramp is. Maar haar vrienden redden de boel met hun creativiteit en slagen erin om in ieder geval één toerist te enthousiasmeren. Missie volbracht!

Wo 30 september 2020 | 11:40 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 10 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

 Meer

Missie gemist

Eerder Vandaag | 21:38 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 31 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eerder Vandaag | 21:17 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 30 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eerder Vandaag | 20:56 Gadget En De Gadgetinis

Seizoen 1 - Aflevering 29 Animatieserie waarin inspecteur Gadget samen met zijn nichtje Penny aan zijn missies werkt. Penny heeft twee miniversies van inspecteur Gadget gemaakt, namelijk de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze inspecteur Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen. Met de schurk dr. Claw om de hoek is het telkens weer een avontuur.

Eerder Vandaag | 17:29 Mojicons

Seizoen 1 - Aflevering 2 Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Er zijn ontelbaar veel emoticons die we iedere dag gebruiken in onze digitale communicatie. Gek genoeg snappen deze emoticons zelf helemaal niet hoe het internet werkt! Als een mysterieuze digitale slechterik het apenstaartsymbool steelt, krijgen de Mojicons een spannende en zelfs gevaarlijke missie om het systeem te herstellen. Maar dan moeten ze wel weten wat dat 'systeem' nou eigenlijk is! Als dat maar goedkomt...

Eerder Vandaag | 16:30 Michiel de Ruyter

Film, Na het overlijden van admiraal Maarten Tromp wordt Michiel de Ruyter aangesteld als zijn opvolger. De Ruyter behaalt grote successen als admiraal over de oorlogsvloot van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en weet met zijn ...

Na het overlijden van admiraal Maarten Tromp wordt Michiel de Ruyter aangesteld als zijn opvolger. De Ruyter behaalt grote successen als admiraal over de oorlogsvloot van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en weet met zijn vlaggenschip de Zeven Provinciën de Engelsen te verslaan. In de Republiek is echter een interne machtsstrijd losgebroken tussen enerzijds de republikeinen met als aanvoerder Johan de Witt en anderzijds de Orangisten die prins Willem III op de troon willen plaatsen. Als De Witt wordt vermoord en Willem III als stadhouder is geïnstalleerd wordt De Ruyter op een onmogelijke missie gestuurd.

Eerder Vandaag | 16:27 Flin & Flo

Seizoen 3 - Tartula, de Spindraak Flo komt terug van een missie en is te moe om alles te vertellen. Maar Flin moet en zal het verhaal horen! Na een list geeft Flo uiteindelijk toe. Hij vertelt het verhaal van Tartula de Spindraak, die hij enkele uren eerder heeft verslagen.

Eerder Vandaag | 15:10 Friends, meiden met een missie

Seizoen 2 Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Eerder Vandaag | 14:40 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 9 van 57 - Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? - KRO-NCRV Hoe verstuur je een selfie zonder internet? Als voorwaarde voor deze missie wordt gesteld dat de selfie binnen vijftien seconden over een afstand van 400 meter bezorgd wordt. Rennen is dus geen optie. Als eerste zoekt Klaas een oplossing in het verleden. Remco van Haaren is lid van het gilde in Grave, dat in 1527 werd opgericht. Om de stad te verdedigen werden de muren uitgerust met kanonnen. Met dit kanon probeert Klaas zijn selfie over de Maas te schieten. Klaas vervolgt zijn missie bij het studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven. Dit team werkt sinds 2015 aan manieren waarop we drones kunnen gebruiken in ons dagelijks leven. Met de Blue Jay-drone doet hij een tweede poging. Maar om zijn missie te halen doet Klaas een ultieme poging met een dragrace-auto. Deze speciale auto wordt ingezet tijdens dragracen oftewel vanuit stilstand zo snel mogelijk met een auto over een rechte baan scheuren. Daarbij is het van belang dat je de auto zo snel mogelijk optrekt. Lukt het Klaas om binnen vijftien seconden zijn selfie af te leveren? * Klaas daagt een BN'er uit voor een duel. In deze strijd maken ze gebruik van de nieuwste gadgets. Voor het duel van deze keer daagt Klaas StukTV-host Thomas van der Vlugt uit. Ze gaan in Groningen de hoogste vrijstaande klimmuur (37 meter) van Europa beklimmen met een touwbrommer. Touwbrommers worden door klimmers ingezet bij hoge en moeilijk bereikbare plekken, zoals windmolens, maar ook bij het evacueren van slachtoffers bij rampen en het wegtakelen van puin. Overwint Klaas zijn hoogtevrees en is hij eerder boven dan Thomas? * Klaas is voor één dag 'culinair recensent'. Met eten proeven je geld verdienen, dat wil toch iedereen? De Amsterdamse Gilles van der Loo is het gelukt. Iedere week gaat hij voor de krant Het Parool op pad en geeft hij zijn ongezouten mening over de restaurants waar hij eet. Zijn Klaas' smaakpapillen goed genoeg om een recensie te schrijven over een sterrenrestaurant?

Eerder Vandaag | 14:15 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 12 van 57 - Jubileumuitzending 5 jaar Klaas Kan Alles - KRO-NCRV In deze jubileumaflevering krijgt Klaas de kans om revanche te nemen op missies die de afgelopen vijf jaar niet gelukt zijn. In seizoen 2 kreeg Klaas de missie: Kan Klaas 150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof? Ondanks een ademhalingstraining en door gebruik te maken van een onderwaterscooter lukte het Klaas toen niet. Voor deze speciale uitzending hebben we een twee keer zo snelle onderwaterscooter geregeld. Lukt het Klaas nu wel? De missie Kan Klaas een autobrand uitblazen? is in 2016 niet gelukt met speciale ballen die exploderen in het vuur en de autobrand zouden moeten doven. In samenwerking met Marcel Bus van de TU Delft probeert Klaas dit keer een fikse autobrand uit te blazen met een grote hoeveelheid vloeibare stikstof. Heeft hij nu meer succes? Tijdens de winterspecial in 2017 verloor Klaas een sneeuwballengevecht in Finland. Dit keer daagt hij Olympische schaatskampioen Stefan Groothuis uit voor een sneeuwbalgevecht. Hiervoor krijgen ze natuurlijk weer een leuke gadget. Er is één probleempje, geen sneeuw in Nederland. Maar natuurlijk heeft Klaas daar iets op gevonden. Presentator Jorn van Vrijaldenhoven van Ski&More is de scheidsrechter. Lukt het Klaas dit keer wel om het sneeuwbalduel te winnen? Voor het bijzondere beroep van deze feestelijke uitzending mag Klaas voor één dagje meester-patissier zijn. Robèrt van Beckhoven leert Klaas hoe hij zijn eigen chocolade jubileumtaart kan maken.

Eerder Vandaag | 13:50 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 11 van 57 - Kan Klaas in de huid kruipen van een personage uit Penoza? - KRO-NCRV De missie is: Kan Klaas in de huid kruipen van een personage uit Penoza? Als eerste krijgt Klaas acteerles van Thom Hoffman. Klaas gaat zijn acteer-skills trainen door even in de huid te kruipen van Dokter Tinus. Vervolgens gaat Klaas langs bij Kevin van den Bergh. Hij is grimeur en expert in special make-upeffects. Hij is onder andere het creatieve genie achter transformaties voor de TV-kantine. Hij transformeert Klaas naar Berry uit Penoza. Vindt Monic Hendrickx (Carmen uit Penoza) de kale Klaas geloofwaardig genoeg? Klaas probeert zijn missie te halen met een techniek waar momenteel veel om te doen is: deepfake. Deepfake is een verzamelnaam voor software waarmee je nepvideo's kunt maken die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Theo Gevers' bedrijf 3DUniversum doet onderzoek naar de methodes om deze filmpjes te maken en ontwikkelt met zijn team software om de deepfakes te ontmaskeren. Theo is de expert als het gaat om deepfake en vandaag probeert hij een video te maken waarin Klaas de hoofdrol van Carmen overneemt in Penoza. Maar is dit geloofwaardig genoeg voor een kritisch publiek? * Ook duikt Klaas onder in de wereld van de Rotterdamse haven en is hij voor één dag sjorder. Al 35 jaar werkt Ed van den Hoek als sjorder in de Rotterdamse haven. Een sjorder zet in de haven scheepsladingen vast of maakt ze weer los van zeecontainers. Het is een hele belangrijke baan, want als de lading niet goed is vastgezet kan het schip kapseizen. * En Klaas gaat een duel aan met presentator Kees Tol. Wie metselt het hoogste en mooiste muurtje? Eerst krijgen ze een basiscursus metselen van de Nederlands Kampioen Metselen Erik Hop. Albert Hoekstra en zijn team hebben speciaal voor Klaas Kan Alles een metsel-app ontwikkeld voor de hololens. De hololens-bril voorziet diegene die gaat metselen van een blauwdruk, die op de werkelijkheid wordt geprojecteerd. Zo zijn zelfs Klaas en Kees in staat om een muur met een complexe structuur te metselen.

Eerder Vandaag | 13:07 Mini Ninja's

Nachtbrakers Omdat ze door haar leeftijd en onervarenheid buiten de missies gehouden wordt, is Kunoichi vastbeloten om te laten zien dat ze net zo goed is als de Mini Ninja's.

Eerder Vandaag | 13:07 Mini Ninja's

Nachtbrakers Omdat ze door haar leeftijd en onervarenheid buiten de missies gehouden wordt, is Kunoichi vastbeloten om te laten zien dat ze net zo goed is als de Mini Ninja's.

Eerder Vandaag | 13:00 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 18 van 57 - Kan Klaas ontsnappen uit een brandend gebouw? - KRO-NCRV De missie: Kan Klaas ontsnappen uit een hoog brandend gebouw? Als eerste gaat Klaas langs bij vuurexperts Arjan en Arjan. Hier krijgt hij een lesje welke kleding het snelst brand vat en wat je in ieder geval dus niet moet dragen als er ergens een brand uitbreekt. Vervolgens doet Klaas mee met een brandweeroefening van de brandweer Twente. Maar om echt snel uit een hoog brandend gebouw te kunnen ontsnappen maakt Klaas gebruik van een spectaculaire gadget. Lukt het Klaas om uit de 15 meter hoge Maassilo in Rotterdam te ontsnappen aan een brand? Verder reist Klaas naar Las Vegas om daar voor een dag showworstelaar te zijn. Nicholas Cvjetkovich, beter bekend als Sinn Bodhi is een Servisch-Canadese showworstelaar. Hij worstelde in grote competities als World Wrestling Entertainment en vocht tegen legendes als Jake the Snake Roberts. Vandaag laat hij Klaas alle hoeken van zijn worstelacademie zien. Klaas komt erachter dat worstelen voor de show niet bepaald pijnloos is. Lukt het Klaas om aan het einde van de dag een onderdeel van de show te zijn?

Eerder Vandaag | 12:56 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Missie PAW: Koninklijk Gespook / Pups Redden Aap-Dinger Het spookt in het kasteel van Blaffenburcht. Ryder en de Paw Patrol gaan het mysterie oplossen. // Burgemeester Humdinger heeft vakantie en gaat op safari in de jungle. En daar komt hij wel heel dicht bij de dieren te staan.

Eerder Vandaag | 12:35 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 1 van 57 - Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? - KRO-NCRV Klaas start meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe, namelijk: Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen, hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring met het optillen van auto's. Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom roept Klaas ook de hulp in van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van de Universiteit van Twente. Met het zogenaamde 'hefboomprincipe' lukt het Klaas om de auto op te krikken. Om zijn missie te kunnen halen reist Klaas af naar Oakland, Amerika. Daar heeft Matt Oehrlein samen met Gui Cavalcanti een gigantische robot ontwikkeld en gebouwd. Deze robot doet je denken aan Transformers en Robocop. Samen met een co-piloot bestuurt Klaas deze robot. Tijdens de opnames dreigt de robot in brand te vliegen. Lukt het Klaas toch nog op zijn missie te volbrengen? Verder stapt Klaas voor één dag in de voetsporen van concertfotograaf Raymond van Olphen. The Rolling Stones, Mumford and Sons, Madonna: je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft ze voor zijn lens gehad. Als officiële fotograaf voor 3FM, Radio 2 én diverse artiesten heeft Raymond de afgelopen vijftien jaar zijn sporen zeker verdiend. Klaas heeft wel wat ervaring met fotografie, maar concertfotografie is een vak apart. Tijdens Pinkpop krijgt Klaas de opdracht om foto's te maken van zangeres Davina Michelle. Radio-dj Frank van der Lende bepaalt welke foto's geschikt zijn voor de website van 3FM. Zit er een geslaagde foto van Klaas tussen? Verder crosst Klaas met zes BN'ers in een zwaar gepantserd voertuig van het Nederlandse leger: De bushmaster. Onderweg krijgen ze vijf wetenschappelijke vragen. Degene die de meeste wetenschappelijke vragen goed heeft en de snelste tijd neer zet, wint eeuwige roem. De BN'ers die aan de tand worden gevoeld zijn: Iris Amber Stenger, Edson Da Graça, Moïse Trustfull, Mert Ugurdiken, Daan Boom en Stijn Fransen.

Eerder Vandaag | 12:07 Mini Ninja's

Het Zwaard Van Yamabushi De Meester stuurt de ninja's op missie om het zwaard van Yamabushi te vinden, dat ooit aan hem gegeven was, maar werd gestolen door Ashida.

Eerder Vandaag | 12:07 Mini Ninja's

Het Zwaard Van Yamabushi De Meester stuurt de ninja's op missie om het zwaard van Yamabushi te vinden, dat ooit aan hem gegeven was, maar werd gestolen door Ashida.

Eerder Vandaag | 11:55 Royal Pains

Seizoen 6 - Steaks on a Plane Boris stuurt Hank op een gevaarlijke missie in Monte Carlo. Emma's aanwezigheid zorgt voor spanningen tussen Evan en Page. Divya en Jerimiah proberen een mysterieuze ziekte op te lossen.

Eerder Vandaag | 08:11 Star Wars Rebels

Sluipaanval Het Keizerrijk heeft een nieuw wapen ontwikkeld, waarmee ze Sato en Ezra gevangennemen. Onze helden starten een reddingsmissie.

Eerder Vandaag | 08:11 Star Wars Rebels

Sluipaanval Het Keizerrijk heeft een nieuw wapen ontwikkeld, waarmee ze Sato en Ezra gevangennemen. Onze helden starten een reddingsmissie.

Eerder Vandaag | 06:51 Puppy Vriendjes

IJs, ijs, puppy Als Bob's ijsmaker stuk gaat, gaan de puppy's op missie naar Antarctica om ijs te halen.

 Meer