Je vindt hier de programma's van Mieke op tv We hebben de volgende programma's voor Mieke Les grands ducs: 01/12 - IMDB * 5.8 - Komedie. Georges, Victor en Eddie zijn drie overjarige komieken die hopen op een comeback met hun wanstaltige Scoubidou tour. Het lijkt een fiasco te worden totdat een onbedoelde vechtpartij op het toneel het publiek razend. Third Act: 01/12 - Kunstdocumentaire, Documentaire waarin het Brusselse dansgezelschap Peeping Tom wordt gevolgd tijdens hun. Tussen Kunst en Kitsch: 04/12 - Cultuurmagazine, Aflevering 16 Cultuurmagazine waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. Diverse Musea. Les grands ducs: 06/12 - IMDB * 5.8 - Komedie. Georges, Victor en Eddie zijn drie overjarige komieken die hopen op een comeback met hun wanstaltige Scoubidou tour. Het lijkt een fiasco te worden totdat een onbedoelde vechtpartij op het toneel het publiek razend. Familie: Gisteren - Jan heeft een zware klap gekregen en stort zijn hart uit bij Mieke. Peter maakt tijd vrij voor Gloria. Lars. Mega Mindy: Gisteren - Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy. Cordon: Gisteren - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 10 Belgische dramaserie. Jana wil Nald koste wat het kost van zijn sokkel. Cordon: Eergisteren - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 9 Belgische dramaserie. Op Jana heeft Nalds dreiging het omgekeerde. Mega Mindy: Eergisteren - Spannende detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Mieke op tv (overige uitzendingen NL)

Wo 4 december 2019 | 20:35 Tussen Kunst en Kitsch

Aflevering 16 - Cultuurmagazine waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. Diverse Musea (2). Er wordt in diverse musea getaxeerd. Martijn Akkerman taxeert vanuit Stedelijk Museum Schiedam een solitaire diamanten ring. Mieke Zilverberg taxeert vanuit Verbeke Foundation Kemzeke een Egyptisch masker. Wim Bouwman taxeert vanuit Aviodrome Lelystad een Boeddha-reisaltaar.

Mieke op tv (overige uitzendingen)

Zo 1 december 2019 | 21:01 Les grands ducs IMDb: 5.8

01/12 - IMDB * 5.8 - Komedie. Georges, Victor en Eddie zijn drie overjarige komieken die hopen op een comeback met hun wanstaltige Scoubidou tour. Het lijkt een fiasco te worden totdat een onbedoelde vechtpartij op het toneel het publiek razend ...

Komedie. Georges, Victor en Eddie zijn drie overjarige komieken die hopen op een comeback met hun wanstaltige Scoubidou-tour. Het lijkt een fiasco te worden totdat een onbedoelde vechtpartij op het toneel het publiek razend enthousiast maakt. De show wordt een succes en belandt op Broadway waar het gebroken Engels van de Franse komieken de kolder nog verder opzweept.

Zo 1 december 2019 | 22:05 Third Act

Documentaire waarin het Brusselse dansgezelschap Peeping Tom wordt gevolgd tijdens hun tournee rond de wereld met de familietrilogie 'Vader', 'Moeder' en 'Kind'. Het leven is een schouwtoneel, maar wat als het doek bijna valt? Leo is 80 en reist de wereld rond met het internationaal dans- en theatercollectief Peeping Tom. Actief en creatief zijn houdt hem jong. In het stuk 'Vader' speelt hij een man die door zijn zoon wordt achtergelaten in een bejaardentehuis. Lokale senioren spelen de andere bewoners van het rusthuis. Thuis, in België, is het Leo's vrouw die in een instelling zit en wacht op haar man. Leo zal moeten kiezen tussen de zorg voor zijn vrouw en het afremmen van zijn creatieve noden. In 'Third Act' worden de verhalen uit de voorstellingen verweven met de persoonlijke verhalen van de acteurs.

Vr 6 december 2019 | 18:41 Les grands ducs IMDb: 5.8

06/12 - IMDB * 5.8 - Komedie. Georges, Victor en Eddie zijn drie overjarige komieken die hopen op een comeback met hun wanstaltige Scoubidou tour. Het lijkt een fiasco te worden totdat een onbedoelde vechtpartij op het toneel het publiek razend ...

Komedie. Georges, Victor en Eddie zijn drie overjarige komieken die hopen op een comeback met hun wanstaltige Scoubidou-tour. Het lijkt een fiasco te worden totdat een onbedoelde vechtpartij op het toneel het publiek razend enthousiast maakt. De show wordt een succes en belandt op Broadway waar het gebroken Engels van de Franse komieken de kolder nog verder opzweept.

Mieke gemist

Gisteren 20:00 Familie

Jan heeft een zware klap gekregen en stort zijn hart uit bij Mieke. Peter maakt tijd vrij voor Gloria. Lars denkt het ideale geschenk voor Véroniques verjaardag gevonden te hebben. Mathias wil haar op zijn beurt een halssnoer cadeau doen en ook Cédric heeft iets voorbereid voor zijn moeder.

Gisteren 13:30 Mega Mindy

Spannende detective over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.

Gisteren 00:10 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Belgische dramaserie. Jana wil Nald koste wat het kost van zijn sokkel halen en daar is hij zich maar al te goed bewust van. Het virus zelf zorgt voor een onverwachte wending, die het cordon misschien overbodig maakt. Nald en Lommers panikeren, want als Cannaerts en Jokke buiten komen, komt de waarheid misschien ook buiten. Lommers stelt Nald een oplossing voor, die alle verbeelding tart.

Eergisteren 23:00 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische dramaserie. Op Jana heeft Nalds dreiging het omgekeerde effect. Ze gaat nog verbetener achter hem aan en begint zijn verleden uit te spitten. Suzy koestert argwaan wanneer Dennis zijn remmers niet komt ophalen. Tyl beseft dat hij niet de enige patiënt is in de beveiligde medische faciliteit. Lommers doet de onthulling van NeoTyline op de blog van The Horseman af als onzin en probeert ook Gryspeerts daarvan te overtuigen. Hij gaat echter achter de hacker van zijn blog aan om de waarheid te weten te komen. Een gevaarlijke onderneming, want Gryspeerts voelt de hete adem van Lommers en Nald in zijn nek.

Eergisteren 13:30 Mega Mindy

Spannende detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.