Je vindt hier de programma's van Middeleeuwen op tv We hebben de volgende programma's voor Middeleeuwen Arthur en de kinderen van de ronde tafel: Morgen - Animatie, Seizoen 1 Spannende animatiereeks over de avonturen van de schildknaap Arthur en zijn vrienden in de. Mijn Ridder En Ik: Morgen - Jeugd, Geen kaas van gegeten Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij. Mijn Ridder En Ik: Morgen - Jeugd, Geheime dienst Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij. Mijn Ridder En Ik: Morgen - Jeugd, Epische droom Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft. Mijn Ridder En Ik: Overmorgen - Jeugd, Mijn ridder, mijn draak en ik Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde. Mijn Ridder En Ik: Overmorgen - Jeugd, Hoe red je een prinses? Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde. Mijn Ridder En Ik: 18/08 - Jeugd, Fans van de zwaan Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij. Mijn Ridder En Ik: 18/08 - Jeugd, De kat en de zwaan Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij. Mijn Ridder En Ik: 19/08 - Jeugd, Epische droom Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft. Mijn Ridder En Ik: 19/08 - Jeugd, Heksenjacht Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft. Mijn Ridder En Ik: Jeugd, Fans van de zwaan Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft. Mijn Ridder En Ik: Jeugd, Kattenkwaad op de prinsessenschool Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder.. Mijn Ridder En Ik: Jeugd, Operatie appeltaart Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft. Arthur en de kinderen van de ronde tafel: Animatie, Seizoen 1 Spannende animatiereeks over de avonturen van de schildknaap Arthur en zijn vrienden in de.

Middeleeuwen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 15:52 Mijn Ridder En Ik

Geen kaas van gegeten Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Morgen | 16:03 Mijn Ridder En Ik

Geheime dienst Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Overmorgen | 07:41 Mijn Ridder En Ik

Mijn ridder, mijn draak en ik Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Di 18 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

Fans van de zwaan Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Wo 19 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

Epische droom Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Do 20 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

Hoe red je een prinses? Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Vr 21 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

De kat en de zwaan Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Za 22 augustus 2020 | 15:23 Mijn Ridder En Ik

Heksenjacht Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Za 22 augustus 2020 | 15:34 Mijn Ridder En Ik

Stoute, stoute mandoline Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Zo 23 augustus 2020 | 10:30 Oggy De Film

Al sinds het begin der tijden wordt er een constante strijd gevoerd tussen twee oerkrachten. Goed tegen slecht, of in dit geval: Oggy tegen de kakkerlakken. In het Stenen Tijdperk, bij de Romeinen, in de Middeleeuwen, in het leger van Napoleon, Londen rond 1900 en in de toekomst met lichtzwaarden: overal en altijd wordt Oggy lastiggevallen door de vervelende kakkerlakken.

Zo 23 augustus 2020 | 15:23 Mijn Ridder En Ik

Een balletje Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Zo 23 augustus 2020 | 15:34 Mijn Ridder En Ik

Modegrillen Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Ma 24 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

De slag van de reuzenschildknaap Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Di 25 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

De helm van Epic Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Wo 26 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

De wedstrijd Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Do 27 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

Koninklijke lijfwacht Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Vr 28 augustus 2020 | 07:38 Mijn Ridder En Ik

De wegridder Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

 Meer

Middeleeuwen op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 08:20 Arthur en de kinderen van de ronde tafel

Seizoen 1 Spannende animatiereeks over de avonturen van de schildknaap Arthur en zijn vrienden in de middeleeuwen. Gebaseerd op de legende rond Koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel.

Morgen | 20:30 Mijn Ridder En Ik

Epische droom Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Overmorgen | 20:30 Mijn Ridder En Ik

Hoe red je een prinses? Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Di 18 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

De kat en de zwaan Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Wo 19 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Heksenjacht Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Do 20 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Stoute, stoute mandoline Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Vr 21 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Een balletje Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Za 22 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Modegrillen Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Zo 23 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

De slag van de reuzenschildknaap Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Ma 24 augustus 2020 | 16:40 Het Oversticht

Historie over de Hanzesteden langs de IJssel. De Hanze was een handelsverbond dat een belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling van Zwolle, Kampen en Deventer in de late middeleeuwen. De IJssel was daarbij van cruciaal belang: ze zorgde voor een verbinding met open zee en vormde de grens tussen de economisch en politiek belangrijke gebieden Holland en Duitsland. De invloed van de Hanze is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. In ver uiteengelegen steden als Gdansk en Zwolle kun je dezelfde middeleeuwse bouwstijlen aantreffen.

Ma 24 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

De helm van Epic Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Ma 24 augustus 2020 | 21:37 Het Oversticht

Historie over de Hanzesteden langs de IJssel. De Hanze was een handelsverbond dat een belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling van Zwolle, Kampen en Deventer in de late middeleeuwen. De IJssel was daarbij van cruciaal belang: ze zorgde voor een verbinding met open zee en vormde de grens tussen de economisch en politiek belangrijke gebieden Holland en Duitsland. De invloed van de Hanze is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. In ver uiteengelegen steden als Gdansk en Zwolle kun je dezelfde middeleeuwse bouwstijlen aantreffen.

Di 25 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

De wedstrijd Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Wo 26 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Koninklijke lijfwacht Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Do 27 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

De wegridder Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Vr 28 augustus 2020 | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Schoon blazoen Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

 Meer

Middeleeuwen gemist

Eerder Vandaag | 20:33 Mijn Ridder En Ik

Fans van de zwaan Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Eerder Vandaag | 15:59 Mijn Ridder En Ik

Kattenkwaad op de prinsessenschool Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Eerder Vandaag | 15:48 Mijn Ridder En Ik

Operatie appeltaart Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Eerder Vandaag | 08:21 Arthur en de kinderen van de ronde tafel

Seizoen 1 Spannende animatiereeks over de avonturen van de schildknaap Arthur en zijn vrienden in de middeleeuwen. Gebaseerd op de legende rond Koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel.