Je vindt hier de programma's van Michiel Vos op tv We hebben de volgende programma's voor Michiel Vos Jinek: Michiel Vos, Joost Eerdmans en meer: Overmorgen - Amusement, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het laatste debat tussen Trump en Biden! Amerikanen.

Michiel Vos op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 14:00 Jinek: Michiel Vos, Joost Eerdmans en meer

Overmorgen - Amusement, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het laatste debat tussen Trump en Biden! Amerikanen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het laatste debat tussen Trump en Biden! Amerikanen hadden zich schrap gezet voor een nieuwe partij moddergooien, maar zagen vannacht zowaar een inhoudelijk debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Heeft dit de campagne beïnvloed of hebben de Amerikanen hun keuze allang gemaakt? Te gast zijn Amerikadeskundige Michiel Vos en politicus Joost Eerdmans. Het was Wereldstotterdag: wij praten met ervaringsdeskundigen! Van internationale filmhelden tot Nederlandse politici en van wereldberoemde popsterren tot topfitte atleten. Wereldwijd zijn er ongeveer zestig miljoen mensen die stotteren of spraakproblemen hebben. In Nederland stottert 1% van de bevolking wat neerkomt op 170.000 mensen. We praten er vanavond over met evaringsdeskundigen Femke Merel van Kooten-Arissen, Erben Wennemars en Waldemar Torenstra. Over de wereld van misdaad, geweld en boeven Het blijft een eindeloze bron van fascinatie: de wereld van misdaad, geweld en boeven. De kijker smult en gruwelt ervan, maar wie zijn de mannen die écht oog in oog durven te staan met de criminelen. Kees van der Spek en Ewout Genemans lijken op het eerste gezicht allebei verschillend, maar in de kern doen ze hetzelfde: boeven ontmaskeren. Een nieuw dagrecord: 10.000 besmettingen Diederik Gommers is te gast.