Je vindt hier de programma's van Michaela Conlin op tv We hebben de volgende programma's voor Michaela Conlin Bones: 27/10 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 1 Amerikaanse misdaadserie. Pilot. Forensisch antropoloog dr. Brennan en FBI. Bones: 27/10 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 2 Amerikaanse misdaadserie. The Man in The SUV. De Afghaan Hamid Masrouk. Bones: 02/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 3 Amerikaanse misdaadserie. A Boy in A Tree. Booth, Brennan en Zack begeven. Bones: 02/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 4 Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Bear. Seeley en Temperance. Bones: 03/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 5 Amerikaanse misdaadserie. A Boy in a Bush. Brennan en Booth werken samen. Bones: 04/11 - Misdaadserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Wall. Temperance en Angela.

Michaela Conlin op tv (overige uitzendingen NL)

Zo 27 oktober 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Pilot. Forensisch antropoloog dr. Brennan en FBI-agent Booth onderzoeken samen de onopgeloste moord op een jonge stagiaire van de Senaat. Drie mannen worden verdacht: de senator, de speechschrijver en de vriend van het meisje.

Zo 27 oktober 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The SUV. De Afghaan Hamid Masrouk werkt bij de Arab-American Friendship League. Amper een paar dagen nadat hij een ontmoeting heeft gehad met de Amerikaanse president ontploft zijn jeep en komt hij om het leven. Door de impact van de autobom vallen er daarnaast nog enkele andere doden en gewonden. Booth en Brennan onderzoeken het verkoolde lichaam van Masrouk, maar er wordt meteen veel druk uitgeoefend op het onderzoek omdat de FBI zo snel mogelijk wil weten of het al dan niet om een terroristische aanslag gaat.

Za 2 november 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. A Boy in A Tree. Booth, Brennan en Zack begeven zich naar de prestigieuze Hannover-privéschool, waar het onherkenbare lichaam van een verhangen jongeman in een boom wordt teruggevonden. Zijn lichaam wordt meteen naar Brennans labo gebracht voor onderzoek. Temperance stelt vast dat het om de zoon van de Venezolaanse ambassadeur gaat en sluit zelfmoord vrijwel meteen uit. Maar wanneer Brennan en Booth onthullen dat het om een moord gaat, krijgen ze plots veel tegenstand...

Za 2 november 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Bear. Seeley en Temperance trekken naar het bergachtige Aurora, waar tijdens een autopsie op een bruine beer een menselijke hand in de maag van het dier is aangetroffen. Seeley krijgt de opdracht te achterhalen aan wie de hand toebehoorde. Temperance moet hem hierbij assisteren. Zij stelt vast dat de hand afgezaagd werd en dus niet door de beer werd afgerukt.

Zo 3 november 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A Boy in a Bush. Brennan en Booth werken samen om uit te zoeken wie een jongen, die in een veld is aangetroffen, seksueel misbruikt en vermoord heeft.

Ma 4 november 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Wall. Temperance en Angela krijgen het tijdens een avondje uit aan de stok met enkele andere fuivers. Temperance verkoopt een van hen een rake mep, waardoor die door een wand valt. Tot ieders verbazing zit achter de wand een gemummificeerd lichaam verborgen, dat Temperance meteen wil onderzoeken. In het holst van de nacht trommelt ze haar collega's op. Booth moet daardoor een romantisch afspraakje met zijn vriendin Tessa abrupt beëindigen.

Michaela Conlin gemist

Ma 30 september 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Resurrection in the Remains. Na de huiveringwekkende ontdekking van enkele menselijke resten, gaan Brennan en Booth op zoek naar aanwijzingen. Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze Ichabod en Abbie, die ook aan dezelfde zaak werken. Samen proberen ze het mysterie op te lossen.

Do 26 september 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Ghost in the Killer. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op Lana Brewster. Haar lichamelijke overblijfselen werden niet zomaar ergens ontdekt, maar rechtstreeks aan huis geleverd bij Bones en Booth. Ze werden gebracht door een kennis van het meisje die zich er maar niet bij kan neerleggen dat haar dood een toevallig accident zou zijn. Al na een eerste fase van het onderzoek ontdekken Bones en haar collega's dat Lana vermoord werd. De mensen uit haar verleden worden meteen aangewezen als hoofdverdachten. Een van hen is haar ex-lief en tevens een jeugdvriend van Hodgins. Intussen wordt Bones opnieuw geteisterd door haar aartsvijand Pelant. Dood of niet, hij blijft haar achtervolgen. Is het niet in het echte leven, dan is het wel in haar dromen.

Do 26 september 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. The Spark in the Park. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op een hooggeplaatste en professionele turnster, die wordt geïdentificeerd als de zestienjarige Amanda Watters. Haar overblijfselen werden geraakt door een blikseminslag en op lelijke wijze verspreid in een openbaar park. Het beperkte bewijsmateriaal waar Bones en haar collega's zich op kunnen beroepen, wijst in de richting van de medeturners van het slachtoffer. Niet veel later ontdekt het team echter dat Amanda een dubbelleven leidde. Cam heeft daarenboven nog een ander eitje te pellen: ze gaat de confrontatie aan met de vrouw die haar identiteit stal.

Do 26 september 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Mystery in the Meat. Terwijl Angela zich op de organisatie van een laattijdig vrijgezellenfeest voor Bones stort, onderzoekt de rest van het Jeffersonian-team de moord op voedingsspecialist Howard Compton. Zijn overblijfselen kwamen terecht in een snijmachine voor vlees. Wanneer het team zijn gloednieuwe en uitermate winstgevende voedseluitvinding ontdekt, beginnen ze zich af te vragen wie het op hem gemunt kon hebben. Ze gaan meteen op zoek naar jaloerse wetenschappers uit de voedingsindustrie die ook op een lucratieve uitvinding broedden en hun idee in rook zagen opgaan naast dat van het slachtoffer.

Wo 25 september 2019 | 00:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Heiress in the Hill. Het team onderzoekt de moord op Lauren Frank, die begraven lag in een park. Als blijkt dat Lauren een slechte relatie met haar stiefmoeder had, geeft dat het team te denken.

Wo 25 september 2019 | 00:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Di 24 september 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Di 24 september 2019 | 23:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Big in the Philippines. Het slachtoffer dat Bones en haar collega's dit keer bezig houdt, is Colin Haynes, een countryzanger uit de Filipijnen die moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen en die werd aangetroffen in een ondiep graf. Hoe meer de Jeffersonian-onderzoekers te weten komen over het slachtoffer en zijn muzikale carrière, hoe meer ze begrijpen dat Haynes werd voorgelogen en bedrogen door zijn platenlabel. Intussen breekt hockeyspeler Wendell Bray zijn arm tijdens een wedstrijd. Bones staat hem bij door zijn wonden te behandelen, maar een blik van naderbij levert uiterst schokkend nieuws op voor Bray.

Ma 23 september 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Nazi on The Honeymoon. Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

Za 21 september 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Next in the Last. Wanneer het Jeffersonian-team de stoffelijke resten van een onbekend slachtoffer terugvindt, wijzen alle sporen in de richting van een copycat van seriemoordenaar Christopher Pelant. Angela blijft sceptisch over haar verhuis naar Parijs met Hodgins. Zal het koppel nog van gedachten veranderen? Ook Brennan en Booth overwegen intussen een andere toekomst.

Za 21 september 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van een yoga-instructeur. Al snel blijkt dat het slachtoffer banden had met een motorbende. Booth heeft al dertig dagen niet meer gegokt. Beetje bij beetje probeert hij de relatieproblemen met Brennan op te lossen. Angela en Hodgins besluiten naar Parijs te verhuizen.

Do 19 september 2019 | 23:45 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The woman in the Whirlpool. Booth en Aubrey onderzoeken de moord op een verwoede verzamelaar van koekjestrommels. Nu Booth uit het huis is gezet, probeert hij het tij te keren en besluit hij een bijeenkomst van de Anonieme Gokverslaafden bij te wonen. Aubrey en Jessica groeien steeds meer naar elkaar toe.

Do 19 september 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Murder in the Middle East. Wanneer een machtig Iraans parlementslid stagiair Arastoo kidnapt om hem te helpen bij een moordzaak, trekken Booth en Brennan halsoverkop naar Iran. De rest van het team probeert intussen de moordenaar te ontmaskeren. Brennan ontdekt dat Booth zijn oude gokverslaving weer heeft opgepikt. Ze schakelt de hulp in van Aubrey om Booths schuldeisers uit de buurt van haar en Christine te houden.

Do 19 september 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Fury In The Jury. Profvoetballer Peter Kidman wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, een zaak waarin Bones zich verder mag verdiepen. Intussen neemt Daisy haar plaats in bij het Jeffersonian-team, maar ze heeft het duidelijk moeilijk met de hoge verwachtingen. Iedereen is ervan overtuigd dat Peter de dader is, maar Bones twijfelt. Wanneer haar collega's plots geconfronteerd worden met het vermoorde lichaam van Kidmans vriend Barnes lijkt het erop dat ze Bones misschien toch weer gelijk moeten geven.

Do 19 september 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Dude in the Dam. Het team onderzoekt de dood van een knappe, intelligente man die geld verdiende als spermadonor. Verder bekritiseren Brennan en een andere misdaadschrijver elkaars boeken.

Do 19 september 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Nazi on The Honeymoon. Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

Wo 18 september 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. The Spark in the Park. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op een hooggeplaatste en professionele turnster, die wordt geïdentificeerd als de zestienjarige Amanda Watters. Haar overblijfselen werden geraakt door een blikseminslag en op lelijke wijze verspreid in een openbaar park. Het beperkte bewijsmateriaal waar Bones en haar collega's zich op kunnen beroepen, wijst in de richting van de medeturners van het slachtoffer. Niet veel later ontdekt het team echter dat Amanda een dubbelleven leidde. Cam heeft daarenboven nog een ander eitje te pellen: ze gaat de confrontatie aan met de vrouw die haar identiteit stal.

Di 17 september 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Mystery in the Meat. Terwijl Angela zich op de organisatie van een laattijdig vrijgezellenfeest voor Bones stort, onderzoekt de rest van het Jeffersonian-team de moord op voedingsspecialist Howard Compton. Zijn overblijfselen kwamen terecht in een snijmachine voor vlees. Wanneer het team zijn gloednieuwe en uitermate winstgevende voedseluitvinding ontdekt, beginnen ze zich af te vragen wie het op hem gemunt kon hebben. Ze gaan meteen op zoek naar jaloerse wetenschappers uit de voedingsindustrie die ook op een lucratieve uitvinding broedden en hun idee in rook zagen opgaan naast dat van het slachtoffer.

Di 17 september 2019 | 23:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Fury In The Jury. Profvoetballer Peter Kidman wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, een zaak waarin Bones zich verder mag verdiepen. Intussen neemt Daisy haar plaats in bij het Jeffersonian-team, maar ze heeft het duidelijk moeilijk met de hoge verwachtingen. Iedereen is ervan overtuigd dat Peter de dader is, maar Bones twijfelt. Wanneer haar collega's plots geconfronteerd worden met het vermoorde lichaam van Kidmans vriend Barnes lijkt het erop dat ze Bones misschien toch weer gelijk moeten geven.

Di 17 september 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The woman in the Whirlpool. Booth en Aubrey onderzoeken de moord op een verwoede verzamelaar van koekjestrommels. Nu Booth uit het huis is gezet, probeert hij het tij te keren en besluit hij een bijeenkomst van de Anonieme Gokverslaafden bij te wonen. Aubrey en Jessica groeien steeds meer naar elkaar toe.

Di 17 september 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Murder in the Middle East. Wanneer een machtig Iraans parlementslid stagiair Arastoo kidnapt om hem te helpen bij een moordzaak, trekken Booth en Brennan halsoverkop naar Iran. De rest van het team probeert intussen de moordenaar te ontmaskeren. Brennan ontdekt dat Booth zijn oude gokverslaving weer heeft opgepikt. Ze schakelt de hulp in van Aubrey om Booths schuldeisers uit de buurt van haar en Christine te houden.

Ma 16 september 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Veredict in the victims. Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

Ma 16 september 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost in the Found. De restanten van een studente worden aangetroffen in een greppel. Brennan en Booth vermoeden dat het om een uit de hand gelopen geval van pesten gaat. De zaak doet Brennan terugdenken aan haar eigen turbulente tienerjaren. Het Jeffersonian team probeert uit te vissen of het meisje al dan niet vermoord is.

Ma 16 september 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Big Beef at the Royal Diner. Wanneer de restanten van een populaire tv-kok teruggevonden worden in een park, gaat het Jeffersonian team in enkele nabijgelegen restaurants op zoek naar aanwijzingen. Maar wanneer er bewijs opduikt in de Royal Diner, Brennan en Booths favoriete restaurant, moeten de twee hun status als favoriete klanten op het spel zetten en het restaurantpersoneel ondervragen. Hodgins slaagt erin om zijn uitvinding voor enkele miljoenen dollars te verkopen.

Zo 15 september 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Verdict in the Victims. Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

Zo 15 september 2019 | 20:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost in the Found. De restanten van een studente worden aangetroffen in een greppel. Brennan en Booth vermoeden dat het om een uit de hand gelopen geval van pesten gaat. De zaak doet Brennan terugdenken aan haar eigen turbulente tienerjaren. Het Jeffersonian team probeert uit te vissen of het meisje al dan niet vermoord is.

Za 14 september 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Big Beef at the Royal Diner. Wanneer de restanten van een populaire tv-kok teruggevonden worden in een park, gaat het Jeffersonian team in enkele nabijgelegen restaurants op zoek naar aanwijzingen. Maar wanneer er bewijs opduikt in de Royal Diner, Brennan en Booths favoriete restaurant, moeten de twee hun status als favoriete klanten op het spel zetten en het restaurantpersoneel ondervragen. Hodgins slaagt erin om zijn uitvinding voor enkele miljoenen dollars te verkopen.

Za 14 september 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Eye in the Sky. Wanneer de menselijke resten van een befaamde gokker worden aangetroffen in een industriële versnipperaar, wordt Booth pijnlijk herinnerd aan zijn oude gokverslaving. Brennan graaft intussen in de duistere wereld van poker. Ondertussen ontwikkelt Hodgins een nieuw product dat nuttig kan zijn voor het lab. Brennan en Booth krijgen heuglijk nieuws.

Do 12 september 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Putter in the Rough. Tijdens het onderzoek naar de moord op een topsporter verdiept het Jeffersonian-team zich in de wereld van de minigolf. Brennan is bezorgd dat haar vader Max zal hervallen in zijn criminele gewoontes. Stagiair Wendell Bray roept de hulp in van Hodgins om de familievete van zijn vriendin op te lossen.

Do 12 september 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. De mysterieuze aartsvijand Pelant is weer terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Di 10 september 2019 | 23:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Lady on The List. Het lichaam van ene Charlie McCord wordt gevonden in een klif, aan de voet van een berg. Na identificatie van de lichamelijke overblijfselen blijkt dat het slachtoffer een leerkracht was die aan terminale kanker leed en die stap voor stap zijn lijstje met risicovolle dingen die je moet doen voor je sterft in de praktijk aan het omzetten was. Zijn vriend hielp hem hier bij, maar misschien wel net iets te goed. Tussen het oplossen van moorden door trachten Booth en Brennan hun huwelijk te plannen en vreest Sweets voor het behoud van zijn job.

Di 10 september 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. Vijand nummer één, de mysterieuze Pelant, is terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Di 10 september 2019 | 21:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Putter in the Rough. Tijdens het onderzoek naar de moord op een topsporter verdiept het Jeffersonian-team zich in de wereld van de minigolf. Brennan is bezorgd dat haar vader Max zal hervallen in zijn criminele gewoontes. Stagiair Wendell Bray roept de hulp in van Hodgins om de familievete van zijn vriendin op te lossen.

Di 10 september 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Baker in the Bits. Na een explosie in een mijn wordt het lichaam gevonden van een ex-gedetineerde. Het team volgt een spoor dat leidt naar een bakkerij waar vaak ex-gevangenen worden aangeworven. Arastoo krijgt te horen dat zijn broer zwaar ziek is en overweegt om terug te keren naar Iran.

Zo 8 september 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Baker in the Bits. Na een explosie in een mijn wordt het lichaam gevonden van een ex-gedetineerde. Het team volgt een spoor dat leidt naar een bakkerij waar vaak ex-gevangenen worden aangeworven. Arastoo krijgt te horen dat zijn broer zwaar ziek is en overweegt om terug te keren naar Iran.

Vr 6 september 2019 | 00:45 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Mutilation of the Master Manipulator. Het team onderzoekt de moord op een professor psychologie. Aangezien het slachtoffer studenten gebruikte als proefkonijn voor zijn controversiële sociale experimenten, kan het team al snel een lijst met verdachten samenstellen. Wendell worstelt met zijn gevoelens voor een verpleegster die hem begeleidde tijdens zijn chemotherapie.

Do 5 september 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Puzzler in the Pit. Nadat een beroemde kruiswoordpuzzelkampioen wordt teruggevonden op een stedelijke boorsite, ondervraagt het Jeffersonian team de tegenspelers van de kampioen om zo de moordenaar op te sporen. Nadat ze ontdekken dat het slachtoffer aan een mentale ziekte leed wanneer hij overleed, beseft het team dat de zaak veel ingewikkelder is dan aanvankelijk gedacht. Een zwangere Daisy zoekt troost bij haar bevallingscoach Valentina. Het Jeffersonian team verwelkomt de kleine spruit.

Do 5 september 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Money Maker on the Merry-Go-Round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Do 5 september 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Secrets In The Proposal. Het Jeffersonian team onderzoekt de moord op Jason Siedel, een overheidsboekhouder van wie de stoffelijke resten werden teruggevonden in een hotel. Wanneer Booth ontdekt dat zijn voormalige legervriend en CIA-agent Danny Beck bewijsmateriaal verwijdert van het lichaam van het slachtoffer, vermoedt hij dat de moord op Siedel meer verdachten kan hebben dan ze dachten. Booth gaat intussen ook op bezoek bij Aldo Clemens, een vriend uit zijn legerdienst en tevens een ex-priester. Van hem hoopt hij advies te krijgen over zijn relatie met Brennan, nu Pelant hen uiteen heeft gedreven. Brennan staat intussen zelf voor een hartverscheurende keuze.

Wo 4 september 2019 | 01:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Butcher In The Car. Sweets doet vrijwilligerswerk in een arme Mexicaanse gemeenschap. Als iemand uit die gemeenschap in een auto verbrandt, roept Booth de hulp van Sweets in.

Wo 4 september 2019 | 00:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Butcher In The Car. Sweets doet vrijwilligerswerk in een arme Mexicaanse gemeenschap. Als iemand uit die gemeenschap in een auto verbrandt, roept Booth de hulp van Sweets in.

Di 3 september 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Cheat In The Retreat. Het team onderzoekt de moord op Adam Park, een managementconsultant wiens lichaam werd opgegeten door een rode lynx. Wanneer het bewijsmateriaal het team naar een oord voor echtparen met problemen leidt, gaan Brennan en Booth op zoek naar meer bewijzen, undercover als echtgenoten Roxie en Tony. Tijdens deze cursus ontmoeten ze het oud getrouwd koppel Bill en Evelyn Schumacher. Hun relatie lijkt perfect, en dat zet Brennan en Booth aan het denken. Ondertussen wordt Cam per vergissing gearresteerd wanneer haar identiteitskaart gestolen werd.

Di 3 september 2019 | 23:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Secrets In The Proposal. Het Jeffersonian team onderzoekt de moord op Jason Siedel, een overheidsboekhouder van wie de stoffelijke resten werden teruggevonden in een hotel. Wanneer Booth ontdekt dat zijn voormalige legervriend en CIA-agent Danny Beck bewijsmateriaal verwijdert van het lichaam van het slachtoffer, vermoedt hij dat de moord op Siedel meer verdachten kan hebben dan ze dachten. Booth gaat intussen ook op bezoek bij Aldo Clemens, een vriend uit zijn legerdienst en tevens een ex-priester. Van hem hoopt hij advies te krijgen over zijn relatie met Brennan, nu Pelant hen uiteen heeft gedreven. Brennan staat intussen zelf voor een hartverscheurende keuze.

Di 3 september 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Puzzler in the Pit. Nadat een beroemde kruiswoordpuzzelkampioen wordt teruggevonden op een stedelijke boorsite, ondervraagt het Jeffersonian team de tegenspelers van de kampioen om zo de moordenaar op te sporen. Nadat ze ontdekken dat het slachtoffer aan een mentale ziekte leed wanneer hij overleed, beseft het team dat de zaak veel ingewikkelder is dan aanvankelijk gedacht. Een zwangere Daisy zoekt troost bij haar bevallingscoach Valentina. Het Jeffersonian team verwelkomt de kleine spruit.

Ma 2 september 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Money Maker on the Merry-Go-Round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Zo 1 september 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Puzzler in the Pit. Nadat een beroemde kruiswoordpuzzelkampioen wordt teruggevonden op een stedelijke boorsite, ondervraagt het Jeffersonian team de tegenspelers van de kampioen om zo de moordenaar op te sporen. Nadat ze ontdekken dat het slachtoffer aan een mentale ziekte leed wanneer hij overleed, beseft het team dat de zaak veel ingewikkelder is dan aanvankelijk gedacht. Een zwangere Daisy zoekt troost bij haar bevallingscoach Valentina. Het Jeffersonian team verwelkomt de kleine spruit.

Zo 1 september 2019 | 19:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Money Maker on the Merry-Go-Round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Za 31 augustus 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost Love in the Foreign Land. Het team onderzoekt de moord op een geïmmigreerde schoonmaakster van wie de overblijfselen in een berm werden teruggevonden. Haar voormalige werkgever Sandra Zins is de hoofdverdachte. Wanneer het team ontdekt dat het slachtoffer illegaal het land werd binnengebracht, blijkt de zaak echter ingewikkelder dan gedacht. Cam en Arastoo praten voor het eerst over een huwelijk. Terwijl Arastoo hoopt op Brennans goedkeuring voor zijn proefschrift, lopen de spanningen tussen Cam en Brennan hoog op.

Za 31 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Corpse at the Convention. Tijdens een wetenschappelijk congres over forensisch onderzoek, waar Brennan een belangrijke speech houdt, wordt in een trappenhal een lijk ontdekt. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van dr. Hodgins. Terwijl het team een manier zoekt om zijn onschuld te bewijzen, stoot Brennan op haar rivale Tess Brown.

Do 29 augustus 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Geek in the Guck. Het team onderzoekt met de hulp van Special Agent James Aubrey de moord op een videogamedesigner wiens overblijfselen teruggevonden werden in een rivier. Wanneer ze meer te weten komen over de financiële achtergrond van het slachtoffer, beseffen de teamleden dat iedereen uit diens omgeving een mogelijke verdachte is. Een plotse wending in het onderzoek zorgt ervoor dat ze dichter bij de dader komen. Ondertussen kibbelen Booth en Brennan over de toekomst van Christine.

Do 29 augustus 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pundit. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Do 29 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Recluse in the Recliner. Het team onderzoekt de dood van een man die Booth wilde informeren over een doofpotaffaire. De zaak dreigt Booth boven het hoofd te groeien als zijn toekomst bij de FBI op het spel komt te staan.

Di 27 augustus 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Geek in the Guck. Het team onderzoekt met de hulp van Special Agent James Aubrey de moord op een videogamedesigner wiens overblijfselen teruggevonden werden in een rivier. Wanneer ze meer te weten komen over de financiële achtergrond van het slachtoffer, beseffen de teamleden dat iedereen uit diens omgeving een mogelijke verdachte is. Een plotse wending in het onderzoek zorgt ervoor dat ze dichter bij de dader komen. Ondertussen kibbelen Booth en Brennan over de toekomst van Christine.

Di 27 augustus 2019 | 00:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pundit. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Ma 26 augustus 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pundit. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Zo 25 augustus 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pundit. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Zo 25 augustus 2019 | 20:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Lance to the Heart. Om erachter te komen wie Booth laat opdraaien voor de moord, werkt het team samen met FBI-agent Aubrey. Gezamenlijk gaan ze op zoek naar degene die achter het complot binnen de regering zit. Er wordt vreemd DNA aangetroffen bij een slachtoffer dat gelinkt is aan het schandaal. Hierdoor kan het team het aantal verdachten verkleinen en komen ze steeds dichter bij de oplossing.

Za 24 augustus 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Conspiracy in the Corpse. Brennan en het Jeffersonian-team doen er alles aan om de onschuldige Booth uit de gevangenis te krijgen en zijn naam te zuiveren. De botresten van een man die al zestien jaar dood is zouden hen daarbij kunnen helpen. Het team schiet in actie en neemt het skelet van de man onder de loep. De samenzwering die ze hopen bloot te leggen lijkt een diepgewortelde oorsprong te hebben. Ondertussen hebben Daisy en Sweets een verrassing in petto.

Za 24 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Recluse In The Reclinder. Het team onderzoekt de dood van een man die Booth wilde informeren over een doofpotaffaire. De zaak dreigt Booth boven het hoofd te groeien als zijn toekomst bij de FBI op het spel komt te staan.

Do 22 augustus 2019 | 23:45 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Drama in the Queen. De hoofdzwemcoach van een onderwijsinstelling wordt dood aangetroffen op de bodem van een put.

Do 22 augustus 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Di 20 augustus 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Drama in the Queen. De hoofdzwemcoach van een onderwijsinstelling wordt dood aangetroffen op de bodem van een put.

Di 20 augustus 2019 | 00:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Ma 19 augustus 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Zo 18 augustus 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Zo 18 augustus 2019 | 19:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Cold in the Case. Het team onderzoekt de moord op een vrouw die dood is aangetroffen in een moeras. Haar lijk was cryogeen ingevroren voor het werd gedumpt.

Za 17 augustus 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The High in the Low. In het bos wordt het lijk van een oud-student kunstgeschiedenis aangetroffen. Wendell is met de kankerbehandeling begonnen en komt terug. Booth bereidt zich voor op een FBI-test.

Za 17 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Turn in the Urn. Todd is een rijke verzamelaar van kunstvoorwerpen die aanklopt bij het Jeffersonian Instituut nadat hij binnenliep op zijn eigen begrafenis. Bones en haar team mogen voor hem uitzoeken van wie de gecremeerde overblijfselen in de urne werkelijk zijn. Het onderzoek wordt pas echt ingewikkeld wanneer het team ontdekt dat er maar liefst drie verschillende types van assen in de urne zitten. Intussen geniet Finn van het succes dat hij samen met Hodgins heeft met hun zelfgemaakte hete sauzen. Jammer genoeg wordt de euforie abrupt onderbroken wanneer Michelle slecht nieuws komt brengen.

Do 15 augustus 2019 | 23:45 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Carrot in the Kudzu. Een overspelige acteur uit een kinderserie wordt vermoord. Het team gaat achter de schermen aan het werk om erachter te komen wie het geliefde personage 'Carrot Bill' om het leven heeft gebracht.

Do 15 augustus 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Di 13 augustus 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Carrot in the Kudzu. Een overspelige acteur uit een kinderserie wordt vermoord. Het team gaat achter de schermen aan het werk om erachter te komen wie het geliefde personage 'Carrot Bill' om het leven heeft gebracht.

Di 13 augustus 2019 | 00:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Ma 12 augustus 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Zo 11 augustus 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Zo 11 augustus 2019 | 20:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Source in the Sludge. Een informant van de CIA wordt vermoord. Booth en CIA-agent Danny Beck moeten samenwerken om de dader op te sporen. Booth denkt dat een dood gewaande terrorist mogelijk verantwoordelijk is voor de moord. Brennan wil een nauwere samenwerking met Booth in het veld.

Za 10 augustus 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Heiress in the Hill. Het team onderzoekt de moord op Lauren Frank, die begraven lag in een park. Als blijkt dat Lauren een slechte relatie met haar stiefmoeder had, geeft dat het team te denken.

Za 10 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Do 8 augustus 2019 | 23:45 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Big in the Philippines. Het slachtoffer dat Bones en haar collega's dit keer bezig houdt, is Colin Haynes, een countryzanger uit de Filipijnen die moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen en die werd aangetroffen in een ondiep graf. Hoe meer de Jeffersonian-onderzoekers te weten komen over het slachtoffer en zijn muzikale carrière, hoe meer ze begrijpen dat Haynes werd voorgelogen en bedrogen door zijn platenlabel. Intussen breekt hockeyspeler Wendell Bray zijn arm tijdens een wedstrijd. Bones staat hem bij door zijn wonden te behandelen, maar een blik van naderbij levert uiterst schokkend nieuws op voor Bray.

Do 8 augustus 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Ghost in the Killer. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op Lana Brewster. Haar lichamelijke overblijfselen werden niet zomaar ergens ontdekt, maar rechtstreeks aan huis geleverd bij Bones en Booth. Ze werden gebracht door een kennis van het meisje die zich er maar niet bij kan neerleggen dat haar dood een toevallig accident zou zijn. Al na een eerste fase van het onderzoek ontdekken Bones en haar collega's dat Lana vermoord werd. De mensen uit haar verleden worden meteen aangewezen als hoofdverdachten. Een van hen is haar ex-lief en tevens een jeugdvriend van Hodgins. Intussen wordt Bones opnieuw geteisterd door haar aartsvijand Pelant. Dood of niet, hij blijft haar achtervolgen. Is het niet in het echte leven, dan is het wel in haar dromen.

Di 6 augustus 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Big in the Philippines. Het slachtoffer dat Bones en haar collega's dit keer bezig houdt, is Colin Haynes, een countryzanger uit de Filipijnen die moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen en die werd aangetroffen in een ondiep graf. Hoe meer de Jeffersonian-onderzoekers te weten komen over het slachtoffer en zijn muzikale carrière, hoe meer ze begrijpen dat Haynes werd voorgelogen en bedrogen door zijn platenlabel. Intussen breekt hockeyspeler Wendell Bray zijn arm tijdens een wedstrijd. Bones staat hem bij door zijn wonden te behandelen, maar een blik van naderbij levert uiterst schokkend nieuws op voor Bray.

Zo 4 augustus 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Ghost in the Killer. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op Lana Brewster. Haar lichamelijke overblijfselen werden niet zomaar ergens ontdekt, maar rechtstreeks aan huis geleverd bij Bones en Booth. Ze werden gebracht door een kennis van het meisje die zich er maar niet bij kan neerleggen dat haar dood een toevallig accident zou zijn. Al na een eerste fase van het onderzoek ontdekken Bones en haar collega's dat Lana vermoord werd. De mensen uit haar verleden worden meteen aangewezen als hoofdverdachten. Een van hen is haar ex-lief en tevens een jeugdvriend van Hodgins. Intussen wordt Bones opnieuw geteisterd door haar aartsvijand Pelant. Dood of niet, hij blijft haar achtervolgen. Is het niet in het echte leven, dan is het wel in haar dromen.

Zo 4 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. The Spark in the Park. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op een hooggeplaatste en professionele turnster, die wordt geïdentificeerd als de zestienjarige Amanda Watters. Haar overblijfselen werden geraakt door een blikseminslag en op lelijke wijze verspreid in een openbaar park. Het beperkte bewijsmateriaal waar Bones en haar collega's zich op kunnen beroepen, wijst in de richting van de medeturners van het slachtoffer. Niet veel later ontdekt het team echter dat Amanda een dubbelleven leidde. Cam heeft daarenboven nog een ander eitje te pellen: ze gaat de confrontatie aan met de vrouw die haar identiteit stal.

Za 3 augustus 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Mystery in the Meat. Terwijl Angela zich op de organisatie van een laattijdig vrijgezellenfeest voor Bones stort, onderzoekt de rest van het Jeffersonian-team de moord op voedingsspecialist Howard Compton. Zijn overblijfselen kwamen terecht in een snijmachine voor vlees. Wanneer het team zijn gloednieuwe en uitermate winstgevende voedseluitvinding ontdekt, beginnen ze zich af te vragen wie het op hem gemunt kon hebben. Ze gaan meteen op zoek naar jaloerse wetenschappers uit de voedingsindustrie die ook op een lucratieve uitvinding broedden en hun idee in rook zagen opgaan naast dat van het slachtoffer.

Za 3 augustus 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Fury In The Jury. Profvoetballer Peter Kidman wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, een zaak waarin Bones zich verder mag verdiepen. Intussen neemt Daisy haar plaats in bij het Jeffersonian-team, maar ze heeft het duidelijk moeilijk met de hoge verwachtingen. Iedereen is ervan overtuigd dat Peter de dader is, maar Bones twijfelt. Wanneer haar collega's plots geconfronteerd worden met het vermoorde lichaam van Kidmans vriend Barnes lijkt het erop dat ze Bones misschien toch weer gelijk moeten geven.

Do 1 augustus 2019 | 23:45 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Dude in the Dam. Het team onderzoekt de dood van een knappe, intelligente man die geld verdiende als spermadonor. Verder bekritiseren Brennan en een andere misdaadschrijver elkaars boeken.

Do 1 augustus 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Nazi on The Honeymoon. Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

Di 30 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Nazi on The Honeymoon. Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

Zo 28 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman In White. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op Nancy Handelman. Haar lichaam werd ontdekt tijdens de huwelijksrepetitie van Brennan en Booth. Wanneer de zaak echter serieuzer lijkt dan het team in eerste instantie dacht, willen Cam en Angela er toch alles aan doen om Brennan hier volledig buiten te houden. Ze willen dat ze zich uitsluitend focust op haar grote dag, maar dat is buiten Brennan gerekend. Intussen stapelen de ongeplande gebeurtenissen zich op en dat komt het huwelijk van Bones en Booth steeds meer in de weg te staan.

Zo 28 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Lady on The List. Het lichaam van ene Charlie McCord wordt gevonden in een klif, aan de voet van een berg. Na identificatie van de lichamelijke overblijfselen blijkt dat het slachtoffer een leerkracht was die aan terminale kanker leed en die stap voor stap zijn lijstje met risicovolle dingen die je moet doen voor je sterft in de praktijk aan het omzetten was. Zijn vriend hielp hem hier bij, maar misschien wel net iets te goed. Tussen het oplossen van moorden door trachten Booth en Brennan hun huwelijk te plannen en vreest Sweets voor het behoud van zijn job.

Za 27 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Sense In The Sacrifice. Vijand nummer één, de mysterieuze Pelant, is terug. Het Jeffersonian-team wil zijn pesterijen aan hun adres voor eens en voor altijd stoppen. Wanneer een menselijk lijk naar het instituut wordt gebracht voor onderzoek, stellen ze een plan op in samenwerking met agent Hayes Flynn om Pelant bij de moordzaak te betrekken. Hun snode plan draait echter volledig verkeerd uit wanneer Pelant hen weer een stap voor lijkt te zijn, wat zelfs het leven kost van een naaste van Booth. Intussen keert Sweets terug uit zijn periode van afwezigheid en hij stelt meteen de samenwerking met Flynn in vraag.

Do 25 juli 2019 | 23:45 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Butcher In The Car. Sweets doet vrijwilligerswerk in een arme Mexicaanse gemeenschap. Als iemand uit die gemeenschap in een auto verbrandt, roept Booth de hulp van Sweets in.

Do 25 juli 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Cheat In The Retreat. Het team onderzoekt de moord op Adam Park, een managementconsultant wiens lichaam werd opgegeten door een rode lynx. Wanneer het bewijsmateriaal het team naar een oord voor echtparen met problemen leidt, gaan Brennan en Booth op zoek naar meer bewijzen, undercover als echtgenoten Roxie en Tony. Tijdens deze cursus ontmoeten ze het oud getrouwd koppel Bill en Evelyn Schumacher. Hun relatie lijkt perfect, en dat zet Brennan en Booth aan het denken. Ondertussen wordt Cam per vergissing gearresteerd wanneer haar identiteitskaart gestolen werd.

Di 23 juli 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Butcher In The Car. Sweets doet vrijwilligerswerk in een arme Mexicaanse gemeenschap. Als iemand uit die gemeenschap in een auto verbrandt, roept Booth de hulp van Sweets in.

Zo 21 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Cheat In The Retreat. Het team onderzoekt de moord op Adam Park, een managementconsultant wiens lichaam werd opgegeten door een rode lynx. Wanneer het bewijsmateriaal het team naar een oord voor echtparen met problemen leidt, gaan Brennan en Booth op zoek naar meer bewijzen, undercover als echtgenoten Roxie en Tony. Tijdens deze cursus ontmoeten ze het oud getrouwd koppel Bill en Evelyn Schumacher. Hun relatie lijkt perfect, en dat zet Brennan en Booth aan het denken. Ondertussen wordt Cam per vergissing gearresteerd wanneer haar identiteitskaart gestolen werd.

Zo 21 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Secrets In The Proposal. Het Jeffersonian team onderzoekt de moord op Jason Siedel, een overheidsboekhouder van wie de stoffelijke resten werden teruggevonden in een hotel. Wanneer Booth ontdekt dat zijn voormalige legervriend en CIA-agent Danny Beck bewijsmateriaal verwijdert van het lichaam van het slachtoffer, vermoedt hij dat de moord op Siedel meer verdachten kan hebben dan ze dachten. Booth gaat intussen ook op bezoek bij Aldo Clemens, een vriend uit zijn legerdienst en tevens een ex-priester. Van hem hoopt hij advies te krijgen over zijn relatie met Brennan, nu Pelant hen uiteen heeft gedreven. Brennan staat intussen zelf voor een hartverscheurende keuze.

Za 20 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Stargazer in the Puddle. In een winkelwagentje wordt een lichaam gevonden dat in verregaande staat van ontbinding verkeert. Het blijkt te gaan om een jonge vrouw, die lijdt aan een verouderingsziekte. Het spoor leidt naar de verzorger van de vrouw.

Za 20 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Glowing Bones in a Cove. Brennan en Booth onderzoeken een lichtgevend skelet dat sporen van diepe messteken vertoont. Het slachtoffer was een talentvolle chef-kok. Haar beenderen zijn aangetast door een zeldzame schimmel, afkomstig van een Japanse vissoort.

Do 18 juli 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Spaceman in a Crater. Een landbouwer vindt op één van zijn velden een diepe krater met daarin het stoffelijk overschot van een man. Het slachtoffer is een astronaut, kolonel Cal Howard. Eén van zijn leerlingen brengt Booth en Brennan op de hoogte van Howards contacten met een organisatie die commerciële ruimtereizen organiseert.

Do 18 juli 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Killer in the Concrete. Een speurhond vindt het skelet van een volwassen man, begraven in beton. Gezien de uitvoerige sporen van geweld op de overblijfselen van de man vermoedt Booth een afrekening in het misdaadmilieu. Verdachte nummer één is Hugh Kennedy, een misdadiger die berucht was om het gebruik van een ijspriem bij zijn afrekeningen. Hij zou echter vijf jaar eerder omgekomen zijn tijdens een vluchtpoging. Booth weigert dit te geloven en start zijn zoektocht naar Kennedy. Maar die vastberadenheid dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen krijgt Brennan het bezoek van haar vader, die aandringt om haar te helpen bij het onderzoek.

Di 16 juli 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Spaceman in a Crater. Een landbouwer vindt op één van zijn velden een diepe krater met daarin het stoffelijk overschot van een man. Het slachtoffer is een astronaut, kolonel Cal Howard. Eén van zijn leerlingen brengt Booth en Brennan op de hoogte van Howards contacten met een organisatie die commerciële ruimtereizen organiseert.

Zo 14 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Killer in the Concrete. Een speurhond vindt het skelet van een volwassen man, begraven in beton. Gezien de uitvoerige sporen van geweld op de overblijfselen van de man vermoedt Booth een afrekening in het misdaadmilieu. Verdachte nummer één is Hugh Kennedy, een misdadiger die berucht was om het gebruik van een ijspriem bij zijn afrekeningen. Hij zou echter vijf jaar eerder omgekomen zijn tijdens een vluchtpoging. Booth weigert dit te geloven en start zijn zoektocht naar Kennedy. Maar die vastberadenheid dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen krijgt Brennan het bezoek van haar vader, die aandringt om haar te helpen bij het onderzoek.

Zo 14 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Priest in the Churchyard. Door een breuk in een waterleiding is er een grondverzakking op een oud kerkhof. Talloze lijkkisten zijn hierdoor aan de oppervlakte gekomen. Brennans team wordt ingeschakeld om de stoffelijke resten te identificeren, zodat de graven gerestaureerd kunnen worden. Hierbij stuiten ze op een recent skelet van vijf jaar oud, hoewel er al sinds vijftig jaar niemand meer op het kerkhof begraven is.

Za 13 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Boneless Bride in the River. Booth stoort Brennan tijdens haar vakantie met Sully omdat hij haar hulp nodig heeft in een zaak waarbij het stoffelijk overschot van een jonge Aziatische vrouw werd aangetroffen in een rivier. Haar botten ontbreken echter. Haar ex-verloofde wordt ervan verdacht de botten te hebben verkocht aan een Chinese familie voor een postuum huwelijksritueel.

Za 13 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Bodies in the Book. Brennan en Booth onderzoeken een zaak die opvallend veel gelijkenissen vertoont met een moord in Brennans nieuwste misdaadroman. Het slachtoffer is een handelsreiziger, maar nog voor ze de dader kunnen vinden, wordt er een nieuwe moord gepleegd. Ook ditmaal kan er van toeval geen sprake zijn: de moord is overduidelijk geïnspireerd door Brennans boek. Booth gaat op zoek naar Oliver Laurier, Brennans vroegere stalker. Die ontkent elke betrokkenheid bij de zaak. Hij blijkt bovendien overgevoelig te zijn aan het zien van bloed, waardoor hij meteen van de lijst met verdachten mag worden geschrapt. Terwijl de FBI en de medewerkers van het Jeffersonian beide moorden aan elkaar proberen te linken, stuiten Brennan en Booth op een derde lijk.

Do 11 juli 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in the Mansion. Booth en Brennan onderzoeken de dood van Terence Bancroft, een van de belangrijkste geldschieters van het Jeffersoninstituut. Alles wijst erop dat hij verwikkeld was in cocaïnetrafiek. Als Hodgins de identiteit van het slachtoffer verneemt, verstoort hij het onderzoek door bewijsstukken te laten verdwijnen om zijn banden met de Bancroft-familie en de zaak te verbergen.

Do 11 juli 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Girl in the Gator. Brennan onderzoekt samen met Tim Sullivan de moord op een studente, wier lichaam teruggevonden werd in de maag van een krokodil. Aan de hand van skeletresten slaagt Brennan erin de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Het gaat om Judy Dowd, een jonge vrouw die samen met haar beste vriendin Abby op vakantie was in Florida. De meisjes werden gefilmd in het gezelschap van Monte Gold, de bedenker van een website die dronken tienermeisjes aanspoort om zich uit te kleden voor de cameralens.

Di 9 juli 2019 | 20:15 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in the Mansion. Booth en Brennan onderzoeken de dood van Terence Bancroft, een van de belangrijkste geldschieters van het Jeffersoninstituut. Alles wijst erop dat hij verwikkeld was in cocaïnetrafiek. Als Hodgins de identiteit van het slachtoffer verneemt, verstoort hij het onderzoek door bewijsstukken te laten verdwijnen om zijn banden met de Bancroft-familie en de zaak te verbergen.

Zo 7 juli 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Girl in the Gator. Brennan onderzoekt samen met Tim Sullivan de moord op een studente, wier lichaam teruggevonden werd in de maag van een krokodil. Aan de hand van skeletresten slaagt Brennan erin de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Het gaat om Judy Dowd, een jonge vrouw die samen met haar beste vriendin Abby op vakantie was in Florida. De meisjes werden gefilmd in het gezelschap van Monte Gold, de bedenker van een website die dronken tienermeisjes aanspoort om zich uit te kleden voor de cameralens.

Zo 7 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in the Cell. Een hevige brand in een gevangeniscel kost het leven aan één gedetineerde. Brennan en Booth worden ter plaatse gestuurd om de zaak te onderzoeken. De beruchte seriemoordenaar Howard Epps zou omgekomen zijn bij de brand, maar Brennan ontdekt al snel dat dit niet het geval is: de stoffelijke resten van het slachtoffer zijn van een brandweerman. Dan wordt Epps' ex-vrouw onthoofd teruggevonden.

Za 6 juli 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Judas on a Pole. Een man wordt vermoord teruggevonden op het dak van een hotel. Hij werd van dichtbij neergeschoten en de dader hing zijn lichaam op aan een kruis en stak het in brand. Russ, Brennans broer, vertelt aan Brennan dat hij door hun vader werd gewaarschuwd dat ze beiden in gevaar verkeren. Kort daarna worden Booth en Brennan benaderd door een priester die tracht hen te overhalen de zaak te laten rusten.

Za 6 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Headless Witch in the Woods. Filmstudent Graham Hastings wordt onthoofd teruggevonden in een bos, dat volgens een plaatselijke spooklegende bewoond wordt door de geest van Maggie Cinders, een heks uit de 18e eeuw. Het slachtoffer blijkt samen met enkele klasgenoten zelf op zoek geweest te zijn naar de geest: hij droeg een videocamera bij zich en maakte een documentaire over de legende. De ondervraging van de klasgenoten van de student maakt Booth en Brennan niet meteen wijzer: ze lijken er heilig van overtuigd dat Maggie Cinders hun vriend op gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht.

Vr 5 juli 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Aliens in A Space Ship. Booth en Brennan gaan op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers levend begraaft en dan losgeld eist. Wanneer Brennan en Hodgins ook levend begraven worden, begint een race tegen de tijd voor Booth, Angela en Zack.

Do 4 juli 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in the Sand. Dokter Brennan en Seeley Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken. De vondst van het lijk in de woestijn nabij de gokstad kwam er na een tip van een prostituee, die op haar sterfbed beweerde deze informatie ooit van een topgangster vernomen te hebben. Maar wanneer Brennan de stoffelijke resten van de man bestudeert, merkt ze plots een aasgier in de buurt op. Die leidt haar naar een tweede lijk iets verderop: een vrouw die minder dan een week geleden om het leven werd gebracht. Dat kan geen toeval zijn.

Do 4 juli 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Girl with the Curl. Het stoffelijk overschot van een jong meisje wordt gevonden in een waterzuiveringssysteem. Hoewel het slachtoffer hoogstens tien jaar oud was, blijkt uit een eerste onderzoek dat ze make-up droeg én een vals gebit had. Deze informatie leidt de onderzoekers van het Jeffersonian Institute naar de naam van Brianna Swanson, een kindsterretje dat zes maanden geleden verdween tijdens een schoonheidswedstrijd. Booth en Brennan brengen Jackie Swanson - de moeder van het meisje - op de hoogte van het overlijden van haar dochter.

Wo 3 juli 2019 | 01:10 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Judas on a Pole. Een man wordt vermoord teruggevonden op het dak van een hotel. Hij werd van dichtbij neergeschoten en de dader hing zijn lichaam op aan een kruis en stak het in brand. Russ, Brennans broer, vertelt aan Brennan dat hij door hun vader werd gewaarschuwd dat ze beiden in gevaar verkeren. Kort daarna worden Booth en Brennan benaderd door een priester die tracht hen te overhalen de zaak te laten rusten.

Wo 3 juli 2019 | 00:10 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Headless Witch in the Woods. Filmstudent Graham Hastings wordt onthoofd teruggevonden in een bos, dat volgens een plaatselijke spooklegende bewoond wordt door de geest van Maggie Cinders, een heks uit de 18e eeuw. Het slachtoffer blijkt samen met enkele klasgenoten zelf op zoek geweest te zijn naar de geest: hij droeg een videocamera bij zich en maakte een documentaire over de legende. De ondervraging van de klasgenoten van de student maakt Booth en Brennan niet meteen wijzer: ze lijken er heilig van overtuigd dat Maggie Cinders hun vriend op gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht.

Di 2 juli 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Headless Witch in the Woods. Filmstudent Graham Hastings wordt onthoofd teruggevonden in een bos, dat volgens een plaatselijke spooklegende bewoond wordt door de geest van Maggie Cinders, een heks uit de 18e eeuw. Het slachtoffer blijkt samen met enkele klasgenoten zelf op zoek geweest te zijn naar de geest: hij droeg een videocamera bij zich en maakte een documentaire over de legende. De ondervraging van de klasgenoten van de student maakt Booth en Brennan niet meteen wijzer: ze lijken er heilig van overtuigd dat Maggie Cinders hun vriend op gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht.

Di 2 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Aliens in A Space Ship. Booth en Brennan gaan op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers levend begraaft en dan losgeld eist. Wanneer Brennan en Hodgins ook levend begraven worden, begint een race tegen de tijd voor Booth, Angela en Zack.

Zo 30 juni 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in the Sand. Dokter Brennan en Seeley Booth vliegen naar Las Vegas om het vermoedelijke lichaam van Mason Roberts, een openbare aanklager die in 2001 verdween, te onderzoeken. De vondst van het lijk in de woestijn nabij de gokstad kwam er na een tip van een prostituee, die op haar sterfbed beweerde deze informatie ooit van een topgangster vernomen te hebben. Maar wanneer Brennan de stoffelijke resten van de man bestudeert, merkt ze plots een aasgier in de buurt op. Die leidt haar naar een tweede lijk iets verderop: een vrouw die minder dan een week geleden om het leven werd gebracht. Dat kan geen toeval zijn.

Zo 30 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Girl with the Curl. Het stoffelijk overschot van een jong meisje wordt gevonden in een waterzuiveringssysteem. Hoewel het slachtoffer hoogstens tien jaar oud was, blijkt uit een eerste onderzoek dat ze make-up droeg én een vals gebit had. Deze informatie leidt de onderzoekers van het Jeffersonian Institute naar de naam van Brianna Swanson, een kindsterretje dat zes maanden geleden verdween tijdens een schoonheidswedstrijd. Booth en Brennan brengen Jackie Swanson - de moeder van het meisje - op de hoogte van het overlijden van haar dochter.

Za 29 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Girl in Suite 2013. Brennan en Booth onderzoeken een zware ontploffing in een hotel. Vier lijken worden geborgen, maar dan ontdekt Brennan het stoffelijk overschot van een vijfde slachtoffer. Het blijkt om het lichaam van een jonge vrouw - Lisa Winokur - te gaan. Aanvankelijk wordt gedacht dat zij een bomaanslag pleegde. Bij de autopsie van de jongedame wordt duidelijk dat ze gewurgd werd.

Za 29 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Truth in The Lye. Op een bouwwerf worden de overblijfselen van een volwassen man gevonden. De verdachte van de moord op de man is een elektricien die er een dubbelleven op na hield bij twee verschillende vrouwen.

Do 27 juni 2019 | 23:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Blonde in The Game. Brennan en haar collega's onderzoeken de overblijfselen van een tienermeisje die door een toevallige wandelaar werden opgemerkt in een bos. De manier waarop het meisje werd begraven, doet terugdenken aan de werkwijze van seriemoordenaar Howard Epps. Die zit echter al 7 jaar in de cel. Een verhoor van Epps levert het team geen nieuwe informatie op, totdat ze een tip op het lichaam van het vermoorde meisje vinden. Samen met enkele cryptische uitspraken van Epps leidt dit spoor hen naar de vondst van een tweede levenloos lichaam in een mijn.

Di 25 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Blonde in The Game. Brennan en haar collega's onderzoeken de overblijfselen van een tienermeisje die door een toevallige wandelaar werden opgemerkt in een bos. De manier waarop het meisje werd begraven, doet terugdenken aan de werkwijze van seriemoordenaar Howard Epps. Die zit echter al 7 jaar in de cel. Een verhoor van Epps levert het team geen nieuwe informatie op, totdat ze een tip op het lichaam van het vermoorde meisje vinden. Samen met enkele cryptische uitspraken van Epps leidt dit spoor hen naar de vondst van een tweede levenloos lichaam in een mijn.

Zo 23 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Boy in The Shroud. Het lijk van een tiener wordt gevonden in de laadbak van een vuilniswagen, nadat die botste met een truck. Aanvankelijk denkt het team van Brennan het lichaam van een jonge junkie of een dakloze gevonden te hebben, maar hun verbazing is groot wanneer de jongen uit een gegoede familie afkomstig blijkt te zijn.

Zo 23 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Mother and Child in The Bay. Duikers vinden een levenloos lichaam in de baai van Delaware. Het blijkt om Carlie Richardson te gaan, een hoogzwangere jonge vrouw die meer dan een jaar geleden verdween. De hoofdverdachte in de moordzaak is haar man Kyle, maar verder onderzoek wijst erop dat de dader zo goed als zeker een vrouw was.

Za 22 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Titan On The Tracks. Brennan en Booth onderzoeken de zelfmoord van een man. Hij beroofde zich van het leven door zijn wagen op de treinsporen te parkeren. Een aanstormende passagierstrein sleurde hem mee. Naast hem kwamen ook enkele treinpassagiers om het leven, onder wie senator Paula Davis.

Za 22 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in The Limbo. De resten van een gevonden vrouw blijken die van Brennans moeder. Brennan moet onder ogen zien wie haar ouders echt waren en waarom ze 15 jaar geleden ineens verdwenen.

Di 18 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Soldier on The Grave. Bones en Booth trekken naar een soldatenkerkhof. Aan het graf van Charlie Kent, een jonge soldaat en tevens een bijzonder beloftevolle basketspeler die op heldhaftige wijze stierf in Irak, vinden ze het verkoolde lichaam van een jongeman. Aanvankelijk wordt gedacht dat het om een zelfmoord gaat, een symbolische daad als teken van afkeer tegen de oorlogsvoering van het Amerikaanse leger. Maar wanneer Bones en haar onderzoekers de overblijfselen bestuderen, ontdekken ze dat de jongeman Devon Marshall is, een ex-collega uit Charlie Kents eenheid,

Zo 16 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Graft in The Girl. Amy Collin, het tienerdochtertje van Booths baas, ligt in het ziekenhuis en vecht tegen longkanker. Wanneer Bones het meisje toevallig ontmoet en met haar praat, ontdekt ze dat ze ooit een bottransplantatie heeft ondergaan na een val met haar skateboard. Bones ontdekt dat Amy met kanker besmet bot ingeplant kreeg en licht Booth in. Voor ze het goed en wel beseffen, stuiten ze op een netwerk van transplantaties die met besmette beenderen gebeurd zijn.

Zo 16 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Morgue. Brennan is met vakantie. In plaats van te luieren, besluit ze echter haar vrije tijd door te brengen in New Orleans, waar ze als vrijwilligster helpt met de identificatie van de slachtoffers van orkaan Katrina. Ze werkt er samen met dokter Graham Lagère. Samen met hem voert ze de identificatie uit van 'John Doe 361'. Twee dagen later ontwaakt ze als uit een droom: ze zit onder het bloed in haar hotelkamer en herinnert zich niets meer van wat er de voorbije twee dagen is gebeurd. Booth snelt haar meteen ter hulp.

Za 15 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Man With The Bone. Booth verneemt dat onderzoeker Ted Macy dood werd aangetroffen nabij de site waar hij zocht naar aanwijzingen om de legende van piraat Blauwbaard te bewijzen. In de buurt van het lichaam van het slachtoffer werd een vingerkootje teruggevonden.en nabij de site waar hij zocht naar aanwijzingen om de legende van piraat Blauwbaard te bewijzen. Nabij het lichaam van het slachtoffer werd een vingerkootje teruggevonden.

Za 15 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Skull in The Desert. Vanop haar vakantiebestemming belt Angela Brennan op met verontrustend nieuws. Haar vriend, fotograaf Kirk, is al vijf dagen vermist in de woestijn en ze vreest dat hem iets overkomen is. Bovendien werd er kort na zijn verdwijning een schedel afgeleverd op het kantoor van de plaatselijke sheriff. Brennan snelt Angela meteen te hulp.

Di 11 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in the Tunnel. Met behulp van een dakloze doorzoekt het team een verlaten buizenstelsel onder Washington in de hoop de moord op een documentairemaker op te lossen.

Zo 9 juni 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Two Bodies in The Lab. Booth brengt het skelet van de aangespoelde maffiabaas Cougini naar Brennans lab voor verder onderzoek, om de precieze doodsoorzaak van de gangster te achterhalen. Maar wanneer Booth plots weggeroepen wordt in verband met een ander dossier, dat mogelijk verband houdt met het werk van seriemoordenaar Hollings, een man die Booth al jaren probeert te klissen, geeft hij het Cougini-dossier in handen van zijn FBI-collega Kenton.

Zo 9 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Man on The Fairway. Wanneer een vliegtuig nabij een golfterrein neerstort na een mislukte noodlanding worden Brennan en Zack erbij gehaald om de verkoolde lichamen van de onfortuinlijke passagiers te onderzoeken. Dr. Goodman vraagt Brennan en haar team de vijf slachtoffers, onder wie drie communistische Chinese attachés, in alle vertrouwelijkheid te identificeren. Haar prioriteit moet bovendien uitgaan naar het achterhalen van de identiteit van een zesde passagier van wie niemand weet wie hij of zij was of waarom die persoon zich aan boord van het vliegtuig bevond. In de buurt het vliegtuig ontdekt Brennan nog fragmenten van een zevende skelet. Die blijken er echter al vijf jaar te liggen.

Za 8 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in The Garden. In de koffer van de wagen van de Salvadoriaanse José wordt een skelet gevonden van een zwangere vrouw. José weigert te onthullen hoe het skelet in zijn koffer belandde noch wat hij ermee van plan was. Booth arresteert hem, maar de man weet te ontsnappen. Terwijl Booth op zoek gaat naar de voortvluchtige José, die lid blijkt te zijn van een beruchte maffiabende, onderzoeken Brennan en haar team de overblijfselen van de vrouw. Op basis van de aarde die ze rondom het skelet aantreffen, stellen ze vast dat de vrouw eerder begraven werd in een tuin met een zeldzame plantensoort. Dat spoor leidt hen naar de tuin van senator Alan Corman, die blijkbaar heel wat Salvadoriaanse illegalen in dienst heeft.

Za 8 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Superhero in The Alley. In een steeg vinden spelende kinderen een skelet dat het kostuum van superheld Citizen 14 draagt. Het blijkt om de zeventienjarige Warren Granger te gaan. De jongen werd tien maanden geleden als vermist opgegeven en bleek inderdaad een grote fan te zijn van stripalbums en superhelden. Het onderzoek naar zijn moordenaar blijkt geen sinecure want Warren was een eenzame jongeman zonder veel vrienden. Booth en Brennan ontdekken dat hij lid was van een heel bizarre clan van nerds die in hun eigen stripwereld lijken te leven.

Di 4 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in The Car. Booth en Brennan onderzoeken het verkoolde lichaam van een vrouw. Haar stoffelijk overschot werd in haar wagen aangetroffen samen met een rugzak en een kinderschoen. Booth vermoedt dat haar kind werd ontvoerd en al snel blijkt hij het bij het rechte eind te hebben. De vrouw wordt geïdentificeerd als Paulina, de vrouw van Carl Decker. Decker is kroongetuige in een belangrijk proces tegen zijn voormalige werkgever. Nog voor Booth de kans krijgt Carl te ondervragen, blijkt ook die plots spoorloos te zijn.

Zo 2 juni 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in The Car. Booth en Brennan onderzoeken het verkoolde lichaam van een vrouw. Haar stoffelijk overschot werd in haar wagen aangetroffen samen met een rugzak en een kinderschoen. Booth vermoedt dat haar kind werd ontvoerd en al snel blijkt hij het bij het rechte eind te hebben. De vrouw wordt geïdentificeerd als Paulina, de vrouw van Carl Decker. Decker is kroongetuige in een belangrijk proces tegen zijn voormalige werkgever. Nog voor Booth de kans krijgt Carl te ondervragen, blijkt ook die plots spoorloos te zijn.

Zo 2 juni 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Za 1 juni 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Fallout Shelter. Brennan en haar team moeten vlak voor kerst in een nucleaire bunker een lijk identificeren. Als ze in de botten snijden, komt er een dodelijke schimmel vrij. Het team moet in quarantaine.

Za 1 juni 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Girl in The Fridge. Prof. Michael Styres - de ex-vriend, ex-leraar en tevens collega-antrolopoog van Dr. Brennan - komt haar in het lab opzoeken. Net op dat moment daagt ook Booth op... met een koelkast waarin een vrouwenlichaam in ver gevorderde staat van ontbinding verborgen zit. Onderzoek wijst uit dat het gaat om de negentienjarige danseres Maggie Shilling, een jonge vrouw die enkele weken geleden op mysterieuze wijze verdween. Wanneer Bones en haar team op zoek gaat naar de mogelijke doodsoorzaak, valt het hen op dat Michael niet meteen omkan met het feit dat Bones een betere antropologe geworden is dan hem. Ondertussen moet Booth de ouders van Maggie inlichten over de dood van hun dochter. Op de koop toe ontdekken Booth en Bones dat Michael een dubbele agenda heeft.

Zo 26 mei 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Man on Death Row. Advocate Amy Morton vraagt Booths medewerking om de zaak van de ter dood veroordeelde Howard Epps opnieuw te openen en de executie van de man te voorkomen. Howard houdt zijn onschuld vol. Ondanks het feit dat Booth al jarenlang overtuigd is van zijn schuld, is er één feit dat hij niet kan verklaren en dat mogelijk op Howards onschuld kan wijzen. Booth besluit de zaak opnieuw onder de loep te nemen en hoopt dat de hulp van Bones een nieuw licht op de zaak kan werpen.

Zo 26 mei 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Wall. Temperance en Angela krijgen het tijdens een avondje uit aan de stok met enkele andere fuivers. Temperance verkoopt een van hen een rake mep, waardoor die door een wand valt. Tot ieders verbazing zit achter de wand een gemummificeerd lichaam verborgen, dat Temperance meteen wil onderzoeken. In het holst van de nacht trommelt ze haar collega's op. Booth moet daardoor een romantisch afspraakje met zijn vriendin Tessa abrupt beëindigen.

Di 21 mei 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Bear. Seeley en Temperance trekken naar het bergachtige Aurora, waar tijdens een autopsie op een bruine beer een menselijke hand in de maag van het dier is aangetroffen. Seeley krijgt de opdracht te achterhalen aan wie de hand toebehoorde. Temperance moet hem hierbij assisteren. Zij stelt vast dat de hand afgezaagd werd en dus niet door de beer werd afgerukt.

Za 18 mei 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. A Boy in a Bush. Brennan en Booth werken samen om uit te zoeken wie een jongen, die in een veld is aangetroffen, seksueel misbruikt en vermoord heeft.

Za 18 mei 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The Bear. Seeley en Temperance trekken naar het bergachtige Aurora, waar tijdens een autopsie op een bruine beer een menselijke hand in de maag van het dier is aangetroffen. Seeley krijgt de opdracht te achterhalen aan wie de hand toebehoorde. Temperance moet hem hierbij assisteren. Zij stelt vast dat de hand afgezaagd werd en dus niet door de beer werd afgerukt.

Za 18 mei 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. A Boy in A Tree. Wanneer het lijk van de zoon van de Venezolaanse ambassadeur wordt gevonden, hangend in een boom op de campus van een exclusieve privéschool, veranderd een eenvoudige zelfmoordzaak snel in een web van leugens, seks en schandaal.

Zo 12 mei 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Pilot. Forensisch antropoloog dr. Brennan en FBI-agent Booth onderzoeken samen de onopgeloste moord op een jonge stagiaire van de Senaat. Drie mannen worden verdacht: de senator, de speechschrijver en de vriend van het meisje.

Za 11 mei 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in The SUV. De Afghaanse Hamid Masrouk werkt bij de Arab-American Friendship League. Amper een paar dagen nadat hij een ontmoeting heeft gehad met de Amerikaanse president ontploft zijn jeep en komt hij om het leven. Door de impact van de autobom vallen er daarnaast nog enkele andere doden en gewonden. Booth en Brennan onderzoeken het verkoolde lichaam van Masrouk, maar er wordt meteen veel druk uitgeoefend op het onderzoek omdat de FBI zo snel mogelijk wil weten of het al dan niet om een terroristische aanslag gaat.

Za 11 mei 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Pilot. Forensisch antropoloog dr. Brennan en FBI-agent Booth onderzoeken samen de onopgeloste moord op een jonge stagiaire van de Senaat. Drie mannen worden verdacht: de senator, de speechschrijver en de vriend van het meisje.

Di 7 mei 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Next in the Last. Wanneer het Jeffersonian-team de stoffelijke resten van een onbekend slachtoffer terugvindt, wijzen alle sporen in de richting van een copycat van seriemoordenaar Christopher Pelant. Angela blijft sceptisch over haar verhuis naar Parijs met Hodgins. Zal het koppel nog van gedachten veranderen? Ook Brennan en Booth overwegen intussen een andere toekomst.

Za 4 mei 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Next in the Last. Wanneer het Jeffersonian-team de stoffelijke resten van een onbekend slachtoffer terugvindt, wijzen alle sporen in de richting van een copycat van seriemoordenaar Christopher Pelant. Angela blijft sceptisch over haar verhuis naar Parijs met Hodgins. Zal het koppel nog van gedachten veranderen? Ook Brennan en Booth overwegen intussen een andere toekomst.

Za 4 mei 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Next in the Last. Wanneer het Jeffersonian-team de stoffelijke resten van een onbekend slachtoffer terugvindt, wijzen alle sporen in de richting van een copycat van seriemoordenaar Christopher Pelant. Angela blijft sceptisch over haar verhuis naar Parijs met Hodgins. Zal het koppel nog van gedachten veranderen? Ook Brennan en Booth overwegen intussen een andere toekomst.

Za 4 mei 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van een yoga-instructeur. Al snel blijkt dat het slachtoffer banden had met een motorbende. Booth heeft al dertig dagen niet meer gegokt. Beetje bij beetje probeert hij de relatieproblemen met Brennan op te lossen. Angela en Hodgins besluiten naar Parijs te verhuizen.

Vr 3 mei 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van een yoga-instructeur. Al snel blijkt dat het slachtoffer banden had met een motorbende. Booth heeft al dertig dagen niet meer gegokt. Beetje bij beetje probeert hij de relatieproblemen met Brennan op te lossen. Angela en Hodgins besluiten naar Parijs te verhuizen.

Do 2 mei 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The woman in the Whirlpool. Booth en Aubrey onderzoeken de moord op een verwoede verzamelaar van koekjestrommels. Nu Booth uit het huis is gezet, probeert hij het tij te keren en besluit hij een bijeenkomst van de Anonieme Gokverslaafden bij te wonen. Aubrey en Jessica groeien steeds meer naar elkaar toe.

Di 30 april 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Murder in the Middle East. Wanneer een machtig Iraans parlementslid stagiair Arastoo kidnapt om hem te helpen bij een moordzaak, trekken Booth en Brennan halsoverkop naar Iran. De rest van het team probeert intussen de moordenaar te ontmaskeren. Brennan ontdekt dat Booth zijn oude gokverslaving weer heeft opgepikt. Ze schakelt de hulp in van Aubrey om Booths schuldeisers uit de buurt van haar en Christine te houden.

Zo 28 april 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van een yoga-instructeur. Al snel blijkt dat het slachtoffer banden had met een motorbende. Booth heeft al dertig dagen niet meer gegokt. Beetje bij beetje probeert hij de relatieproblemen met Brennan op te lossen. Angela en Hodgins besluiten naar Parijs te verhuizen.

Za 27 april 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The woman in the Whirlpool. Booth en Aubrey onderzoeken de moord op een verwoede verzamelaar van koekjestrommels. Nu Booth uit het huis is gezet, probeert hij het tij te keren en besluit hij een bijeenkomst van de Anonieme Gokverslaafden bij te wonen. Aubrey en Jessica groeien steeds meer naar elkaar toe.

Za 27 april 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Murder in the Middle East. Wanneer een machtig Iraans parlementslid stagiair Arastoo kidnapt om hem te helpen bij een moordzaak, trekken Booth en Brennan halsoverkop naar Iran. De rest van het team probeert intussen de moordenaar te ontmaskeren. Brennan ontdekt dat Booth zijn oude gokverslaving weer heeft opgepikt. Ze schakelt de hulp in van Aubrey om Booths schuldeisers uit de buurt van haar en Christine te houden.

Vr 26 april 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Veredict in the victims. Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

Do 25 april 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost in the Found. De restanten van een studente worden aangetroffen in een greppel. Brennan en Booth vermoeden dat het om een uit de hand gelopen geval van pesten gaat. De zaak doet Brennan terugdenken aan haar eigen turbulente tienerjaren. Het Jeffersonian team probeert uit te vissen of het meisje al dan niet vermoord is.

Di 23 april 2019 | 22:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost in the Found. De restanten van een studente worden aangetroffen in een greppel. Brennan en Booth vermoeden dat het om een uit de hand gelopen geval van pesten gaat. De zaak doet Brennan terugdenken aan haar eigen turbulente tienerjaren. Het Jeffersonian team probeert uit te vissen of het meisje al dan niet vermoord is.

Di 23 april 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Big Beef at the Royal Diner. Wanneer de restanten van een populaire tv-kok teruggevonden worden in een park, gaat het Jeffersonian team in enkele nabijgelegen restaurants op zoek naar aanwijzingen. Maar wanneer er bewijs opduikt in de Royal Diner, Brennan en Booths favoriete restaurant, moeten de twee hun status als favoriete klanten op het spel zetten en het restaurantpersoneel ondervragen. Hodgins slaagt erin om zijn uitvinding voor enkele miljoenen dollars te verkopen.

Di 23 april 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Eye in the Sky. Wanneer de menselijke resten van een befaamde gokker worden aangetroffen in een industrieel vernietigingstoestel, wordt Booth pijnlijk herinnerd aan zijn oude gokverslaving. Brennan graaft intussen in de duistere wereld van poker. Ondertussen ontwikkelt Hodgins een nieuw product dat nuttig kan zijn voor het lab. Brennan en Booth krijgen heuglijk nieuws.

Zo 21 april 2019 | 23:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Murder in the Middle East. Wanneer een machtig Iraans parlementslid stagiair Arastoo kidnapt om hem te helpen bij een moordzaak, trekken Booth en Brennan halsoverkop naar Iran. De rest van het team probeert intussen de moordenaar te ontmaskeren. Brennan ontdekt dat Booth zijn oude gokverslaving weer heeft opgepikt. Ze schakelt de hulp in van Aubrey om Booths schuldeisers uit de buurt van haar en Christine te houden.

Zo 21 april 2019 | 22:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Veredict in the victims. Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

Zo 21 april 2019 | 21:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost in the Found. De restanten van een studente worden aangetroffen in een greppel. Brennan en Booth vermoeden dat het om een uit de hand gelopen geval van pesten gaat. De zaak doet Brennan terugdenken aan haar eigen turbulente tienerjaren. Het Jeffersonian team probeert uit te vissen of het meisje al dan niet vermoord is.

Za 20 april 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Big Beef at the Royal Diner. Wanneer de restanten van een populaire tv-kok teruggevonden worden in een park, gaat het Jeffersonian team in enkele nabijgelegen restaurants op zoek naar aanwijzingen. Maar wanneer er bewijs opduikt in de Royal Diner, Brennan en Booths favoriete restaurant, moeten de twee hun status als favoriete klanten op het spel zetten en het restaurantpersoneel ondervragen. Hodgins slaagt erin om zijn uitvinding voor enkele miljoenen dollars te verkopen.

Za 20 april 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Eye in the Sky. Wanneer de menselijke resten van een befaamde gokker worden aangetroffen in een industrieel vernietigingstoestel, wordt Booth pijnlijk herinnerd aan zijn oude gokverslaving. Brennan graaft intussen in de duistere wereld van poker. Ondertussen ontwikkelt Hodgins een nieuw product dat nuttig kan zijn voor het lab. Brennan en Booth krijgen heuglijk nieuws.

Vr 19 april 2019 | 00:35 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Putter in the Rough. Tijdens het onderzoek naar de moord op een topsporter verdiept het Jeffersonian-team zich in de wereld van de minigolf. Brennan is bezorgd dat haar vader Max zal hervallen in zijn criminele gewoontes. Stagiair Wendell Bray roept de hulp in van Hodgins om de familievete van zijn vriendin op te lossen.

Do 18 april 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Baker in the Bits. Na een explosie in een mijn wordt het lichaam gevonden van een ex-gedetineerde. Het team volgt een spoor dat leidt naar een bakkerij waar vaak ex-gevangenen worden aangeworven. Arastoo krijgt te horen dat zijn broer zwaar ziek is en overweegt om terug te keren naar Iran.

Di 16 april 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Baker in the Bits. Na een explosie in een mijn wordt het lichaam gevonden van een ex-gedetineerde. Het team volgt een spoor dat leidt naar een bakkerij waar vaak ex-gevangenen worden aangeworven. Arastoo krijgt te horen dat zijn broer zwaar ziek is en overweegt om terug te keren naar Iran.

Di 16 april 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Teacher in the Book. Wanneer een welvarende lerares dood wordt aangetroffen in een verlaten boekenhandel, zijn de leraren en studenten van haar school verdachten in de zaak. Intussen wordt Brennan door haar uitgever aangemoedigd om een Twitter-account op te starten, om zo meer fans te bereiken. Stagiaire Jessica leert Brennan de meest essentiële Twitter-trucs, waarmee ze meteen enthousiast aan de slag gaat.

Di 16 april 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Psychic in the Soup. Het lichaam van een helderziende wordt teruggevonden in een boom. Naarmate het team meer te weten komt over het privéleven van het slachtoffer, blijken er in haar omgeving nogal wat mogelijke verdachten rond te lopen. Ondertussen discussiëren Booth en Brennan over de voor- en nadelen van de nieuwe denkbeeldige vriend van Christine. Het team herdenkt Sweets op zijn verjaardag.

Zo 14 april 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Putter in the Rough. Tijdens het onderzoek naar de moord op een topsporter verdiept het Jeffersonian-team zich in de wereld van de minigolf. Brennan is bezorgd dat haar vader Max zal hervallen in zijn criminele gewoontes. Stagiair Wendell Bray roept de hulp in van Hodgins om de familievete van zijn vriendin op te lossen.

Zo 14 april 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Baker in the Bits. Na een explosie in een mijn wordt het lichaam gevonden van een ex-gedetineerde. Het team volgt een spoor dat leidt naar een bakkerij waar vaak ex-gevangenen worden aangeworven. Arastoo krijgt te horen dat zijn broer zwaar ziek is en overweegt om terug te keren naar Iran.

Zo 14 april 2019 | 02:25 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. The Secret In The Siege. De psychopathische techneut Christopher Pelant keert, weliswaar gehavend na de laatste confrontatie, terug om het Jeffersonianteam weer tot last te zijn bij hun nieuwste onderzoek. Het team ontdekt al snel dat het lichaam uit de meest recente zaak speciaal in een park is gelegd als lokaas, om hen naar daar te leiden. Ze zijn er helemaal van overtuigd dat Pelant hen teistert wanneer het slachtoffer een voormalige partner blijkt te zijn van Booth bij de FBI. Dit slachtoffer is bovendien niet het eerste in het rijtje ex-collega's van Booth. Sweets en Bones vrezen stilaan het ergste en dat plaatst Bones voor een zware, persoonlijke keuze. Een keuze die Pelant woedend maakt.

Zo 14 april 2019 | 01:40 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. The Pathos In The Pathogens. Bones en haar collega's voeren onderzoek uit naar de moord op journaliste Mia Garrett. Het team trof haar geïnfecteerde lichaam aan tussen het biologisch gevaarlijk afval. Aangezien het virus zo gevaarlijk is, wordt nog een andere werkgroep bij de case betrokken in de hoop om een virale uitbraak te voorkomen. De collega's van het Jeffersonian team hebben het echter moeilijk om de identiteit van het slachtoffer te ontrafelen en verliezen zo kostbare tijd. Bovendien infecteert het gemuteerde virus ook stagiair Arastoo van het Jeffersonian. De enige kans om hem te redden, is deze moord zo snel mogelijk op te lossen.

Za 13 april 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Teacher in the Book. Wanneer een welvarende lerares dood wordt aangetroffen in een verlaten boekenhandel, zijn de leraren en studenten van haar school verdachten in de zaak. Intussen wordt Brennan door haar uitgever aangemoedigd om een Twitter-account op te starten, om zo meer fans te bereiken. Stagiaire Jessica leert Brennan de meest essentiële Twitter-trucs, waarmee ze meteen enthousiast aan de slag gaat.

Za 13 april 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Psychic in the Soup. Het lichaam van een helderziende wordt teruggevonden in een boom. Naarmate het team meer te weten komt over het privéleven van het slachtoffer, blijken er in haar omgeving nogal wat mogelijke verdachten rond te lopen. Ondertussen discussiëren Booth en Brennan over de voor- en nadelen van de nieuwe denkbeeldige vriend van Christine. Het team herdenkt Sweets op zijn verjaardag.

Za 13 april 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. The Maiden In The Mushrooms. Het Jeffersonian team onderzoekt de moord op tv-producente Rebecca Pearce. Haar lichaam werd aangetroffen in de kelder van een verlaten gebouw, het gezicht bedekt met een laag champignons. Een van de hoofdverdachten is haar collega en ex-geliefde Bailiff. Ondertussen heeft Brennan moeite om te accepteren dat haar dochter Christine een medeklasgenoot zou hebben gebeten. Ze wil uitzoeken waarom ze zoiets zou doen. Hodgins heeft zijn handen intussen vol om Finns favoriete saus, waarvan Hodgins het laatste opat, na te maken in zijn lab.

Za 13 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. The Blood From The Stones. Het team wordt opgeroepen om het lijk van een undercoveragent te bestuderen. Zijn lichaam is zwaar verminkt en Brennan treft een zak met diamanten aan in zijn maag. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de aanwezigheid van een cameraploeg die een documentaire over Brennan wil draaien.

Vr 12 april 2019 | 02:50 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Doom In The Gloom. Wanneer het team van het Jeffersonian Instituut de lichamelijke overblijfselen van ex-marinier Deanna Barbieri onderzoekt, ontdekken ze dat het slachtoffer werd ontslagen nadat ze met een andere marinier in een vechtpartij verwikkeld was geraakt. Booth en Sweets ondervragen de betrokken marinier en vernemen dat Deanna geobsedeerd was door het idee van de Apocalyps. Zo komt het team bij een groep fanatiekelingen terecht die zich voorbereiden op het einde der tijden. Ondertussen meent Sweets zijn droomappartement te hebben gevonden, maar Brennan en Booth zijn er niet van overtuigd dat hij ook daadwerkelijk zal verhuizen.

Vr 12 april 2019 | 02:10 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. The Survivor In The Soap. Het Jeffersonian Instituut onderzoekt de dood van Symchay Conteh, een jongeman waarvan het stoffelijk overschot werd teruggevonden in een vat van een afvalverwerkingsbedrijf. Het team van Bones ontdekt dat het slachtoffer oorspronkelijk uit Sierra Leone kwam en er heel wat deeltijdse banen op nahield om de eindjes aan elkaar te knopen. Het onderzoek leidt het team naar twee hoofdverdachten: de advocaat die Symchay destijds aan een visum hielp en een van zijn vrienden die het land werd uitgewezen, maar sinds kort opnieuw illegaal in de VS verblijft. Cam en Arastoo ondervinden ondertussen hoe moeilijk het is om hun relatie geheim te houden.

Vr 12 april 2019 | 01:25 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. The Fact In The Fiction. Dr. Oliver Wells, de nieuwe stagiair van het Jefferson Institute, vindt een menselijk hoofd. Brennan ontdekt dat het gaat om de resten van Benji Garcia, een jonge wetenschapper met een bijzondere interesse voor tijdrijzen. Wells' excentrieke opvattingen hierover zorgen voor een frisse wind binnen het team. Vooral Brennan stelt zich heel wat ruimdenkender op, al gaat ze hier volgens Booth te ver in.

Vr 12 april 2019 | 00:40 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The 200th in the 10th. Hollywood, jaren vijftig. LAPD-rechercheur Brennan gaat de strijd aan met het seksisme binnen de politie. Wanneer juwelendief Booth ten onrechte wordt beschuldigd van de moord op een rijke socialite, besluit Brennan hem te helpen om zijn naam te zuiveren en de echte moordenaar te vinden.

Do 11 april 2019 | 23:45 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Mutilation of the Master Manipulator. Het team onderzoekt de moord op een professor psychologie. Aangezien het slachtoffer studenten gebruikte als proefkonijn voor zijn controversiële sociale experimenten, kan het team al snel een lijst met verdachten samenstellen. Wendell worstelt met zijn gevoelens voor een verpleegster die hem begeleidde tijdens zijn chemotherapie.

Do 11 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. The Friend In Need. Het team onderzoekt de overblijfselen van de vijftienjarige Martin. Al snel blijkt dat deze schijnbaar onschuldige jongen betrokken was bij illegale drugspraktijken. Bovendien beweert zijn minderjarige buurmeisje Kat dat ze verkracht werd, maar zich de dader niet kan herinneren. Haar moeder steekt niet onder stoelen of banken dat ze Martin hiervan verdenkt.

Do 11 april 2019 | 01:05 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Shot In The Dark. Na een ruzie met Booth besluit Brennan over te werken in het Jeffersonian. Terwijl ze forensisch onderzoek uitvoert, wordt ze getroffen door een kogel. Ze wordt in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Booth ontdekt dat de dader wellicht ook achter de moord zat op het slachtoffer dat Bones onderzocht. De moordenaar lijkt bovendien zelf in het Jeffersonian te werken. Dr. Sweets en FBI-agent Olivia Sparling stellen een verdachtenlijst op.

Wo 10 april 2019 | 02:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Doll In The Derby. Brennan en Booth onderzoeken de dood van een competitierolschaatsster. Angela gaat undercover in de rolschaatsclub om aanwijzingen te verzamelen. Ondertussen wil Cam van Booth weten waarom hij de laatste tijd zo vaak naar de dokter gaat.

Wo 10 april 2019 | 01:50 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. The Twist In The Plot. Het team onderzoekt twee lichamen die werden teruggevonden op een begraafplaats. De restanten blijken afkomstig van een vrouw die aan kanker leed en de dame die haar bijstond tijdens haar ziekte. Tijdens het onderzoek komt het tot enkele fikse meningsverschillen tussen Booth en Brennan. Ook Sweets heeft het moeilijk. Dit is immers de eerste zaak waaraan Daisy meewerkt sinds de twee een punt zetten achter hun relatie.

Di 9 april 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The 200th in the 10th. Hollywood, jaren vijftig. LAPD-rechercheur Brennan gaat de strijd aan met het seksisme binnen de politie. Wanneer juwelendief Booth ten onrechte wordt beschuldigd van de moord op een rijke socialite, besluit Brennan hem te helpen om zijn naam te zuiveren en de echte moordenaar te vinden.

Di 9 april 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Mutilation of the Master Manipulator. Het team onderzoekt de moord op een professor psychologie. Aangezien het slachtoffer studenten gebruikte als proefkonijn voor zijn controversiële sociale experimenten, kan het team al snel een lijst met verdachten samenstellen. Wendell worstelt met zijn gevoelens voor een verpleegster die hem begeleidde tijdens zijn chemotherapie.

Di 9 april 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Puzzler in the Pit. Nadat een beroemde kruiswoordpuzzelkampioen wordt teruggevonden op een stedelijke boorsite, ondervraagt het Jeffersonian team de tegenspelers van de kampioen om zo de moordenaar op te sporen. Nadat ze ontdekken dat het slachtoffer aan een mentale ziekte leed wanneer hij overleed, beseft het team dat de zaak veel ingewikkelder is dan aanvankelijk gedacht. Een zwangere Daisy zoekt troost bij haar bevallingscoach Valentina. Het Jeffersonian team verwelkomt de kleine spruit.

Di 9 april 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. The Corpse On The Canopy. Bij het ontwaken treffen Hodgins en Angela een lijk aan boven hun bed. Bovendien liggen er bloemblaadjes in het kinderbedje van hun zoon Michael, waaruit het koppel afleidt dat de moordlustige Pelant opnieuw in het land is om wraak te nemen op Hodgins. Terwijl Booth Hodgins probeert te overtuigen om niet zelf achter zijn vijand aan te gaan, onderzoeken Bones en haar collega's de identiteit en de doodsoorzaak van het vermoorde slachtoffer.

Di 9 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Archaeologist In The Cocoon. Brennan en haar team onderzoeken de dood van de bekende archeoloog James Sutton. De man werd in een cocon gewikkeld en aan een boom gehangen. In Suttons laboratorium vindt Brennan eeuwenoude menselijke beenderen. Ze vermoedt dat hij op de rand stond van een baanbrekende ontdekking en is vanaf dat moment meer geïnteresseerd in Suttons research dan in het moordonderzoek.

Zo 7 april 2019 | 22:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The 200th in the 10th. Hollywood, jaren vijftig. LAPD-rechercheur Brennan gaat de strijd aan met het seksisme binnen de politie. Wanneer juwelendief Booth ten onrechte wordt beschuldigd van de moord op een rijke socialite, besluit Brennan hem te helpen om zijn naam te zuiveren en de echte moordenaar te vinden.

Zo 7 april 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Mutilation of the Master Manipulator. Het team onderzoekt de moord op een professor psychologie. Aangezien het slachtoffer studenten gebruikte als proefkonijn voor zijn controversiële sociale experimenten, kan het team al snel een lijst met verdachten samenstellen. Wendell worstelt met zijn gevoelens voor een verpleegster die hem begeleidde tijdens zijn chemotherapie.

Zo 7 april 2019 | 02:35 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. The Diamond In The Rough. Onder het alziend oog van de kijkers van zijn realityshow vindt een geestenjager een lijk bijgewerkt met honderden diamanten. Hij brengt het lichaam naar het Jeffersonian-team, dat wat later ontdekt dat het om een vermoorde ballroomdanseres gaat. Ze was van plan om deel te nemen aan een grootse danscompetitie. Meteen verdenken Bones en Booth hierdoor de concurrerende dansers die ook deelnemen aan de show, maar ook de ex-partner van de danseres en diens huidige partner zijn verdachten. Brennan en Booth nemen undercover als danskoppel deel aan de competitie om er al zo de moordenaar te vinden, wat hen aardig lukt dankzij Booth's danservaring. Angela blijkt stiekem jaloers te zijn op het koppel en vraagt zich af of ze wel de juiste keuzes in haar leven maakte.

Zo 7 april 2019 | 01:55 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Ghost In The Machine. In een serre wordt het lichaam van de 14-jarige Colin Gibson gevonden. Angela doet een beroep op medium Avalon Harmonia om de moord op te lossen. Zij beweert dat ze in contact staat met de geest van de jongen. Booth vermoedt dat Colins vader de dader is en doet er alles aan om zijn theorie te staven.

Za 6 april 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Puzzler in the Pit. Nadat een beroemde kruiswoordpuzzelkampioen wordt teruggevonden op een stedelijke boorsite, ondervraagt het Jeffersonian team de tegenspelers van de kampioen om zo de moordenaar op te sporen. Nadat ze ontdekken dat het slachtoffer aan een mentale ziekte leed wanneer hij overleed, beseft het team dat de zaak veel ingewikkelder is dan aanvankelijk gedacht. Een zwangere Daisy zoekt troost bij haar bevallingscoach Valentina. Het Jeffersonian team verwelkomt de kleine spruit.

Za 6 april 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Money maker on the merry go round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Za 6 april 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. The But in the Joke. Een kunstenaar die zijn werk wil aanplakken, valt met zijn lijm bovenop een lijk. Het team moet de kunstenaar van de stoffelijke resten scheiden. Angela herkent hem als een beroemde straatartiest.

Za 6 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. The Bod In The Pod. Het Jefferson-team onderzoekt de dood van een schoonmaker van plaatsen delict, die is aangetroffen in een ondoordringbare capsule die op het strand is aangespoeld.

Vr 5 april 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Patriot in Purgatory. Brennan is geïntrigeerd door de managementstijl van basketbalcoach Phil Jackson en laat haar co-assistenten als team zich buigen over stoffelijke resten die als onidentificeerbaar gelden.

Vr 5 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. The Method In The Madness. In een vuilniscontainer wordt het zwaar verminkte lijk van de eigenares van een biowinkel aangetroffen. Brennan en Booth treffen op het lichaam enkele vreemde inkervingen aan. Sweets heeft het moeilijk na zijn breuk met Daisy. Booth stelt hem voor om een tijdje bij hem en Brennan te logeren.

Wo 3 april 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. The Tiger In The Tale. Brennan en haar team onderzoeken de moord op dierenverzorger Jared Drew, die dood werd aangetroffen in de zoo. Ze komen al snel een illegale dierenhandel op het spoor. Brennan koestert politieke ambities. Sweets en Daisy nemen een belangrijke beslissing over hun relatie.

Wo 3 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. The Gunk In The Garage. Brennan en haar team onderzoeken een zware explosie in een ondergrondse parkeergarage waarbij een man om het leven kwam. Het slachtoffer is Robert Carlson, een gewone huisvader. Sweets en zijn tijdelijke partner Olivia Sparling gaan Roberts vrouw inlichten over de dood van haar man. Wanneer ze aanbellen, blijkt Robert gewoon thuis te zijn. Booth werkt ondertussen keihard aan een administratief dossier om zijn kansen op een promotie te vergroten.

Wo 3 april 2019 | 01:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Money maker on the merry go round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Di 2 april 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost Love in the Foreign Land. Het team onderzoekt de moord op een geïmmigreerde schoonmaakster van wie de overblijfselen in een berm werden teruggevonden. Haar voormalige werkgever Sandra Zins is de hoofdverdachte. Wanneer het team ontdekt dat het slachtoffer illegaal het land werd binnengebracht, blijkt de zaak echter ingewikkelder dan gedacht. Cam en Arastoo praten voor het eerst over een huwelijk. Terwijl Arastoo hoopt op Brennans goedkeuring voor zijn proefschrift, lopen de spanningen tussen Cam en Brennan hoog op.

Di 2 april 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Corpse at the Convention. Tijdens een wetenschappelijke conventie over forensisch onderzoek, waar Brennan een belangrijke speech houdt, wordt in een trappenhal een lijk ontdekt. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van dr. Hodgins. Terwijl het team een manier zoekt om zijn onschuld te bewijzen, stoot Brennan op haar rivale Tess Brown.

Di 2 april 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Partners In The Divorce. Het team van het Jefferson Instituut moet een verbrand lichaam van een vermoorde advocaat onderzoeken. Deze advocaat was gespecialiseerd in echtscheidingen voor de hogere sociale klasse en blijkt veel ontevreden cliënten en dus mogelijke vijanden te hebben. Nog moeilijker wordt de zaak wanneer het team ontdekt dat de vrouw en de assistent van het slachtoffer samen cruciale informatie achterhouden. Ondertussen moeten Brennan en Booth er weer aan wennen om samen te leven na al die maanden dat Bones op de vlucht was. Dit leidt tot heel wat onwennige momenten en onenigheden tussen hen, zowel thuis als op het werk.

Di 2 april 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. The Future In The Past. Bones is samen met haar dochter en vader Max nog steeds op de vlucht voor de FBI. Ze wordt immers gelinkt aan een moordzaak. Haar teamleden van het Jeffersonian zijn er echter van overtuigd dat technicus Christopher Pelant haar erin heeft geluisd. Terwijl Booth zijn dochter en vrouw steeds meer mist, is hij samen met Angela en haar collega's op zoek naar een manier om de onschuld van Bones te bewijzen.

Ma 1 april 2019 | 01:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. The Secret In The Siege. De psychopathische techneut Christopher Pelant keert, weliswaar gehavend na de laatste confrontatie, terug om het Jeffersonianteam weer tot last te zijn bij hun nieuwste onderzoek. Het team ontdekt al snel dat het lichaam uit de meest recente zaak speciaal in een park is gelegd als lokaas, om hen naar daar te leiden. Ze zijn er helemaal van overtuigd dat Pelant hen teistert wanneer het slachtoffer een voormalige partner blijkt te zijn van Booth bij de FBI. Dit slachtoffer is bovendien niet het eerste in het rijtje ex-collega's van Booth. Sweets en Bones vrezen stilaan het ergste en dat plaatst Bones voor een zware, persoonlijke keuze. Een keuze die Pelant woedend maakt.

Zo 31 maart 2019 | 21:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Money maker on the merry go round. Het zwaar verminkte lijk van een man wordt gevonden onder een draaimolen. Zijn leidinggevende bij een investeringsmaatschappij is hoofdverdachte in het onderzoek. Aubrey voelt zich emotioneel betrokken bij de zaak. Christine vloekt voor het eerst en Booth en Brennan krijgen daar onenigheid over.

Zo 31 maart 2019 | 03:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. The Pathos In The Pathogens. Bones en haar collega's voeren onderzoek uit naar de moord op journaliste Mia Garrett. Het team trof haar geïnfecteerde lichaam aan tussen het biologisch gevaarlijk afval. Aangezien het virus zo gevaarlijk is, wordt nog een andere werkgroep bij de case betrokken in de hoop om een virale uitbraak te voorkomen. De collega's van het Jeffersonian team hebben het echter moeilijk om de identiteit van het slachtoffer te ontrafelen en verliezen zo kostbare tijd. Bovendien infecteert het gemuteerde virus ook stagiair Arastoo van het Jeffersonian. De enige kans om hem te redden, is deze moord zo snel mogelijk op te lossen.

Zo 31 maart 2019 | 01:50 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. The Maiden In The Mushrooms. Het Jeffersonian team onderzoekt de moord op tv-producente Rebecca Pearce. Haar lichaam werd aangetroffen in de kelder van een verlaten gebouw, het gezicht bedekt met een laag champignons. Een van de hoofdverdachten is haar collega en ex-geliefde Bailiff. Ondertussen heeft Brennan moeite om te accepteren dat haar dochter Christine een medeklasgenoot zou hebben gebeten. Ze wil uitzoeken waarom ze zoiets zou doen. Hodgins heeft zijn handen intussen vol om Finns favoriete saus, waarvan Hodgins het laatste opat, na te maken in zijn lab.

Za 30 maart 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost Love in the Foreign Land. Het team onderzoekt de moord op een geïmmigreerde schoonmaakster van wie de overblijfselen in een berm werden teruggevonden. Haar voormalige werkgever Sandra Zins is de hoofdverdachte. Wanneer het team ontdekt dat het slachtoffer illegaal het land werd binnengebracht, blijkt de zaak echter ingewikkelder dan gedacht. Cam en Arastoo praten voor het eerst over een huwelijk. Terwijl Arastoo hoopt op Brennans goedkeuring voor zijn proefschrift, lopen de spanningen tussen Cam en Brennan hoog op.

Za 30 maart 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Corpse at the Convention. Tijdens een wetenschappelijke conventie over forensisch onderzoek, waar Brennan een belangrijke speech houdt, wordt in een trappenhal een lijk ontdekt. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van dr. Hodgins. Terwijl het team een manier zoekt om zijn onschuld te bewijzen, stoot Brennan op haar rivale Tess Brown.

Za 30 maart 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. The Blood From The Stones. Het team wordt opgeroepen om het lijk van een undercoveragent te bestuderen. Zijn lichaam is zwaar verminkt en Brennan treft een zak met diamanten aan in zijn maag. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de aanwezigheid van een cameraploeg die een documentaire over Brennan wil draaien.

Za 30 maart 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Doom In The Gloom. Wanneer het team van het Jeffersonian Instituut de lichamelijke overblijfselen van ex-marinier Deanna Barbieri onderzoekt, ontdekken ze dat het slachtoffer werd ontslagen nadat ze met een andere marinier in een vechtpartij verwikkeld was geraakt. Booth en Sweets ondervragen de betrokken marinier en vernemen dat Deanna geobsedeerd was door het idee van de Apocalyps. Zo komt het team bij een groep fanatiekelingen terecht die zich voorbereiden op het einde der tijden. Ondertussen meent Sweets zijn droomappartement te hebben gevonden, maar Brennan en Booth zijn er niet van overtuigd dat hij ook daadwerkelijk zal verhuizen.

Vr 29 maart 2019 | 02:25 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Doom In The Gloom. Wanneer het team van het Jeffersonian Instituut de lichamelijke overblijfselen van ex-marinier Deanna Barbieri onderzoekt, ontdekken ze dat het slachtoffer werd ontslagen nadat ze met een andere marinier in een vechtpartij verwikkeld was geraakt. Booth en Sweets ondervragen de betrokken marinier en vernemen dat Deanna geobsedeerd was door het idee van de Apocalyps. Zo komt het team bij een groep fanatiekelingen terecht die zich voorbereiden op het einde der tijden. Ondertussen meent Sweets zijn droomappartement te hebben gevonden, maar Brennan en Booth zijn er niet van overtuigd dat hij ook daadwerkelijk zal verhuizen.

Vr 29 maart 2019 | 01:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. The Survivor In The Soap. Het Jeffersonian Instituut onderzoekt de dood van Symchay Conteh, een jongeman waarvan het stoffelijk overschot werd teruggevonden in een vat van een afvalverwerkingsbedrijf. Het team van Bones ontdekt dat het slachtoffer oorspronkelijk uit Sierra Leone kwam en er heel wat deeltijdse banen op nahield om de eindjes aan elkaar te knopen. Het onderzoek leidt het team naar twee hoofdverdachten: de advocaat die Symchay destijds aan een visum hielp en een van zijn vrienden die het land werd uitgewezen, maar sinds kort opnieuw illegaal in de VS verblijft. Cam en Arastoo ondervinden ondertussen hoe moeilijk het is om hun relatie geheim te houden.

Di 26 maart 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Geek in the Guck. Het team onderzoekt met de hulp van Special Agent James Aubrey de moord op een videogamedesigner wiens overblijfselen teruggevonden werden in een rivier. Wanneer ze meer te weten komen over de financiële achtergrond van het slachtoffer, beseffen de teamleden dat iedereen uit diens omgeving een mogelijke verdachte is. Een plotse wending in het onderzoek zorgt ervoor dat ze dichter bij de dader komen. Ondertussen kibbelen Booth en Brennan over de toekomst van Christine.

Di 26 maart 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pund. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Di 26 maart 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. The Friend In Need. Het team onderzoekt de overblijfselen van de vijftienjarige Martin. Al snel blijkt dat deze schijnbaar onschuldige jongen betrokken was bij illegale drugspraktijken. Bovendien beweert zijn minderjarige buurmeisje Kat dat ze verkracht werd, maar zich de dader niet kan herinneren. Haar moeder steekt niet onder stoelen of banken dat ze Martin hiervan verdenkt.

Di 26 maart 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Shot In The Dark. Na een ruzie met Booth besluit Brennan over te werken in het Jeffersonian. Terwijl ze forensisch onderzoek uitvoert, wordt ze getroffen door een kogel. Ze wordt in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Booth ontdekt dat de dader wellicht ook achter de moord zat op het slachtoffer dat Bones onderzocht. De moordenaar lijkt bovendien zelf in het Jeffersonian te werken. Dr. Sweets en FBI-agent Olivia Sparling stellen een verdachtenlijst op.

Ma 25 maart 2019 | 02:40 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. The Fact In The Fiction. Dr. Oliver Wells, de nieuwe stagiair van het Jefferson Institute, vindt een menselijk hoofd. Brennan ontdekt dat het gaat om de resten van Benji Garcia, een jonge wetenschapper met een bijzondere interesse voor tijdrijzen. Wells' excentrieke opvattingen hierover zorgen voor een frisse wind binnen het team. Vooral Brennan stelt zich heel wat ruimdenkender op, al gaat ze hier volgens Booth te ver in.

Zo 24 maart 2019 | 02:40 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. The Friend In Need. Het team onderzoekt de overblijfselen van de vijftienjarige Martin. Al snel blijkt dat deze schijnbaar onschuldige jongen betrokken was bij illegale drugspraktijken. Bovendien beweert zijn minderjarige buurmeisje Kat dat ze verkracht werd, maar zich de dader niet kan herinneren. Haar moeder steekt niet onder stoelen of banken dat ze Martin hiervan verdenkt.

Zo 24 maart 2019 | 01:55 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Shot In The Dark. Na een ruzie met Booth besluit Brennan over te werken in het Jeffersonian. Terwijl ze forensisch onderzoek uitvoert, wordt ze getroffen door een kogel. Ze wordt in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Booth ontdekt dat de dader wellicht ook achter de moord zat op het slachtoffer dat Bones onderzocht. De moordenaar lijkt bovendien zelf in het Jeffersonian te werken. Dr. Sweets en FBI-agent Olivia Sparling stellen een verdachtenlijst op.

Za 23 maart 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The Geek in the Guck. Het team onderzoekt met de hulp van Special Agent James Aubrey de moord op een videogamedesigner wiens overblijfselen teruggevonden werden in een rivier. Wanneer ze meer te weten komen over de financiële achtergrond van het slachtoffer, beseffen de teamleden dat iedereen uit diens omgeving een mogelijke verdachte is. Een plotse wending in het onderzoek zorgt ervoor dat ze dichter bij de dader komen. Ondertussen kibbelen Booth en Brennan over de toekomst van Christine.

Za 23 maart 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pund. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Za 23 maart 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Doll In The Derby. Brennan en Booth onderzoeken de dood van een competitierolschaatsster. Angela gaat undercover in de rolschaatsclub om aanwijzingen te verzamelen. Ondertussen wil Cam van Booth weten waarom hij de laatste tijd zo vaak naar de dokter gaat.

Za 23 maart 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. The Twist In The Plot. Het team onderzoekt twee lichamen die werden teruggevonden op een begraafplaats. De restanten blijken afkomstig van een vrouw die aan kanker leed en de dame die haar bijstond tijdens haar ziekte. Tijdens het onderzoek komt het tot enkele fikse meningsverschillen tussen Booth en Brennan. Ook Sweets heeft het moeilijk. Dit is immers de eerste zaak waaraan Daisy meewerkt sinds de twee een punt zetten achter hun relatie.

Vr 22 maart 2019 | 02:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. The Corpse On The Canopy. Bij het ontwaken treffen Hodgins en Angela een lijk aan boven hun bed. Bovendien liggen er bloemblaadjes in het kinderbedje van hun zoon Michael, waaruit het koppel afleidt dat de moordlustige Pelant opnieuw in het land is om wraak te nemen op Hodgins. Terwijl Booth Hodgins probeert te overtuigen om niet zelf achter zijn vijand aan te gaan, onderzoeken Bones en haar collega's de identiteit en de doodsoorzaak van het vermoorde slachtoffer.

Vr 22 maart 2019 | 01:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Archaeologist In The Cocoon. Brennan en haar team onderzoeken de dood van de bekende archeoloog James Sutton. De man werd in een cocon gewikkeld en aan een boom gehangen. In Suttons laboratorium vindt Brennan eeuwenoude menselijke beenderen. Ze vermoedt dat hij op de rand stond van een baanbrekende ontdekking en is vanaf dat moment meer geïnteresseerd in Suttons research dan in het moordonderzoek.

Vr 22 maart 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pund. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Do 21 maart 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Lance to the Heart. Om erachter te komen wie Booth laat opdraaien voor de moord, werkt het team samen met FBI-agent Aubrey. Gezamenlijk gaan ze op zoek naar degene die achter het complot binnen de regering zit. Er wordt vreemd DNA aangetroffen bij een slachtoffer dat gelinkt is aan het schandaal. Hierdoor kan het team het aantal verdachten verkleinen en komen ze steeds dichter bij de oplossing.

Wo 20 maart 2019 | 03:15 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. The Diamond In The Rough. Onder het alziend oog van de kijkers van zijn realityshow vindt een geestenjager een lijk bijgewerkt met honderden diamanten. Hij brengt het lichaam naar het Jeffersonian-team, dat wat later ontdekt dat het om een vermoorde ballroomdanseres gaat. Ze was van plan om deel te nemen aan een grootse danscompetitie. Meteen verdenken Bones en Booth hierdoor de concurrerende dansers die ook deelnemen aan de show, maar ook de ex-partner van de danseres en diens huidige partner zijn verdachten. Brennan en Booth nemen undercover als danskoppel deel aan de competitie om er al zo de moordenaar te vinden, wat hen aardig lukt dankzij Booth's danservaring. Angela blijkt stiekem jaloers te zijn op het koppel en vraagt zich af of ze wel de juiste keuzes in haar leven maakte.

Wo 20 maart 2019 | 02:35 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Ghost In The Machine. In een serre wordt het lichaam van de 14-jarige Colin Gibson gevonden. Angela doet een beroep op medium Avalon Harmonia om de moord op te lossen. Zij beweert dat ze in contact staat met de geest van de jongen. Booth vermoedt dat Colins vader de dader is en doet er alles aan om zijn theorie te staven.

Di 19 maart 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Conspiracy in the Corpse. Brennan en het Jeffersonian-team doen er alles aan om de onschuldige Booth uit de gevangenis te krijgen en zijn naam te zuiveren. De botresten van een man die al zestien jaar dood is zouden hen daarbij kunnen helpen. Het team schiet in actie en neemt het skelet van de man onder de loep. De samenzwering die ze hopen bloot te leggen lijkt een diepgewortelde oorsprong te hebben. Ondertussen hebben Daisy en Sweets een verrassing in petto.

Di 19 maart 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. The But in the Joke. Een kunstenaar die zijn werk wil aanplakken, valt met zijn lijm bovenop een lijk. Het team moet de kunstenaar van de stoffelijke resten scheiden. Angela herkent hem als een beroemde straatartiest.

Di 19 maart 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. The Bod In The Pod. Het Jefferson-team onderzoekt de dood van een schoonmaker van plaatsen delict, die is aangetroffen in een ondoordringbare capsule die op het strand is aangespoeld.

Ma 18 maart 2019 | 02:20 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Patriot in Purgatory. Brennan is geïntrigeerd door de managementstijl van basketbalcoach Phil Jackson en laat haar co-assistenten als team zich buigen over stoffelijke resten die als onidentificeerbaar gelden.

Ma 18 maart 2019 | 01:40 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. The Method In The Madness. In een vuilniscontainer wordt het zwaar verminkte lijk van de eigenares van een biowinkel aangetroffen. Brennan en Booth treffen op het lichaam enkele vreemde inkervingen aan. Sweets heeft het moeilijk na zijn breuk met Daisy. Booth stelt hem voor om een tijdje bij hem en Brennan te logeren.

Zo 17 maart 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Lance to the Heart. Om erachter te komen wie Booth laat opdraaien voor de moord, werkt het team samen met FBI-agent Aubrey. Gezamenlijk gaan ze op zoek naar degene die achter het complot binnen de regering zit. Er wordt vreemd DNA aangetroffen bij een slachtoffer dat gelinkt is aan het schandaal. Hierdoor kan het team het aantal verdachten verkleinen en komen ze steeds dichter bij de oplossing.

Zo 17 maart 2019 | 03:15 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. The Method In The Madness. In een vuilniscontainer wordt het zwaar verminkte lijk van de eigenares van een biowinkel aangetroffen. Brennan en Booth treffen op het lichaam enkele vreemde inkervingen aan. Sweets heeft het moeilijk na zijn breuk met Daisy. Booth stelt hem voor om een tijdje bij hem en Brennan te logeren.

Zo 17 maart 2019 | 02:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. The Tiger In The Tale. Brennan en haar team onderzoeken de moord op dierenverzorger Jared Drew, die dood werd aangetroffen in de zoo. Ze komen al snel een illegale dierenhandel op het spoor. Brennan koestert politieke ambities. Sweets en Daisy nemen een belangrijke beslissing over hun relatie.

Zo 17 maart 2019 | 01:40 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. The Gunk In The Garage. Brennan en haar team onderzoeken een zware explosie in een ondergrondse parkeergarage waarbij een man om het leven kwam. Het slachtoffer is Robert Carlson, een gewone huisvader. Sweets en zijn tijdelijke partner Olivia Sparling gaan Roberts vrouw inlichten over de dood van haar man. Wanneer ze aanbellen, blijkt Robert gewoon thuis te zijn. Booth werkt ondertussen keihard aan een administratief dossier om zijn kansen op een promotie te vergroten.

Za 16 maart 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Conspiracy in the Corpse. Brennan en het Jeffersonian-team doen er alles aan om de onschuldige Booth uit de gevangenis te krijgen en zijn naam te zuiveren. De botresten van een man die al zestien jaar dood is zouden hen daarbij kunnen helpen. Het team schiet in actie en neemt het skelet van de man onder de loep. De samenzwering die ze hopen bloot te leggen lijkt een diepgewortelde oorsprong te hebben. Ondertussen hebben Daisy en Sweets een verrassing in petto.

Za 16 maart 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Recluse In The Reclinder. Het team onderzoekt de dood van een man die Booth wilde informeren over een doofpotaffaire. De zaak dreigt Booth boven het hoofd te groeien als zijn toekomst bij de FBI op het spel komt te staan.

Za 16 maart 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Partners In The Divorce. Het team van het Jefferson Instituut moet een verbrand lichaam van een vermoorde advocaat onderzoeken. Deze advocaat was gespecialiseerd in echtscheidingen voor de hogere sociale klasse en blijkt veel ontevreden cliënten en dus mogelijke vijanden te hebben. Nog moeilijker wordt de zaak wanneer het team ontdekt dat de vrouw en de assistent van het slachtoffer samen cruciale informatie achterhouden. Ondertussen moeten Brennan en Booth er weer aan wennen om samen te leven na al die maanden dat Bones op de vlucht was. Dit leidt tot heel wat onwennige momenten en onenigheden tussen hen, zowel thuis als op het werk.

Za 16 maart 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. The Future In The Past. Bones is samen met haar dochter en vader Max nog steeds op de vlucht voor de FBI. Ze wordt immers gelinkt aan een moordzaak. Haar teamleden van het Jeffersonian zijn er echter van overtuigd dat technicus Christopher Pelant haar erin heeft geluisd. Terwijl Booth zijn dochter en vrouw steeds meer mist, is hij samen met Angela en haar collega's op zoek naar een manier om de onschuld van Bones te bewijzen.

Vr 15 maart 2019 | 03:10 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. The Secret In The Siege. De psychopathische techneut Christopher Pelant keert, weliswaar gehavend na de laatste confrontatie, terug om het Jeffersonianteam weer tot last te zijn bij hun nieuwste onderzoek. Het team ontdekt al snel dat het lichaam uit de meest recente zaak speciaal in een park is gelegd als lokaas, om hen naar daar te leiden. Ze zijn er helemaal van overtuigd dat Pelant hen teistert wanneer het slachtoffer een voormalige partner blijkt te zijn van Booth bij de FBI. Dit slachtoffer is bovendien niet het eerste in het rijtje ex-collega's van Booth. Sweets en Bones vrezen stilaan het ergste en dat plaatst Bones voor een zware, persoonlijke keuze. Een keuze die Pelant woedend maakt.

Vr 15 maart 2019 | 02:25 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. The Pathos In The Pathogens. Bones en haar collega's voeren onderzoek uit naar de moord op journaliste Mia Garrett. Het team trof haar geïnfecteerde lichaam aan tussen het biologisch gevaarlijk afval. Aangezien het virus zo gevaarlijk is, wordt nog een andere werkgroep bij de case betrokken in de hoop om een virale uitbraak te voorkomen. De collega's van het Jeffersonian team hebben het echter moeilijk om de identiteit van het slachtoffer te ontrafelen en verliezen zo kostbare tijd. Bovendien infecteert het gemuteerde virus ook stagiair Arastoo van het Jeffersonian. De enige kans om hem te redden, is deze moord zo snel mogelijk op te lossen.

Vr 15 maart 2019 | 01:40 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. The Party In The Pants. Het team onderzoekt de moord op Jack Spindler. Overdag werkte de man bij een beursvennootschap, 's nachts in een stripclub. Een van de hoofdverdachten is zijn vriend en collega-stripper Storm. Booth krijgt voor het eerst in 24 jaar bezoek van zijn moeder Marianne. Ze vertelt hem dat ze gaat trouwen en al een tijdje kinderen heeft bij een andere man.

Do 14 maart 2019 | 03:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. The Maiden In The Mushrooms. Het Jeffersonian team onderzoekt de moord op tv-producente Rebecca Pearce. Haar lichaam werd aangetroffen in de kelder van een verlaten gebouw, het gezicht bedekt met een laag champignons. Een van de hoofdverdachten is haar collega en ex-geliefde Bailiff. Ondertussen heeft Brennan moeite om te accepteren dat haar dochter Christine een medeklasgenoot zou hebben gebeten. Ze wil uitzoeken waarom ze zoiets zou doen. Hodgins heeft zijn handen intussen vol om Finns favoriete saus, waarvan Hodgins het laatste opat, na te maken in zijn lab.

Do 14 maart 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. The Blood From The Stones. Het team wordt opgeroepen om het lijk van een undercoveragent te bestuderen. Zijn lichaam is zwaar verminkt en Brennan treft een zak met diamanten aan in zijn maag. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door de aanwezigheid van een cameraploeg die een documentaire over Brennan wil draaien.

Wo 13 maart 2019 | 03:15 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. The Survivor In The Soap. Het Jeffersonian Instituut onderzoekt de dood van Symchay Conteh, een jongeman waarvan het stoffelijk overschot werd teruggevonden in een vat van een afvalverwerkingsbedrijf. Het team van Bones ontdekt dat het slachtoffer oorspronkelijk uit Sierra Leone kwam en er heel wat deeltijdse banen op nahield om de eindjes aan elkaar te knopen. Het onderzoek leidt het team naar twee hoofdverdachten: de advocaat die Symchay destijds aan een visum hielp en een van zijn vrienden die het land werd uitgewezen, maar sinds kort opnieuw illegaal in de VS verblijft. Cam en Arastoo ondervinden ondertussen hoe moeilijk het is om hun relatie geheim te houden.

Wo 13 maart 2019 | 02:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. The Friend In Need. Het team onderzoekt de overblijfselen van de vijftienjarige Martin. Al snel blijkt dat deze schijnbaar onschuldige jongen betrokken was bij illegale drugspraktijken. Bovendien beweert zijn minderjarige buurmeisje Kat dat ze verkracht werd, maar zich de dader niet kan herinneren. Haar moeder steekt niet onder stoelen of banken dat ze Martin hiervan verdenkt.

Di 12 maart 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Drama in the Queen. De hoofdzwemcoach van een onderwijsinstelling wordt dood aangetroffen op de bodem van een put.

Di 12 maart 2019 | 03:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. The Friend In Need. Het team onderzoekt de overblijfselen van de vijftienjarige Martin. Al snel blijkt dat deze schijnbaar onschuldige jongen betrokken was bij illegale drugspraktijken. Bovendien beweert zijn minderjarige buurmeisje Kat dat ze verkracht werd, maar zich de dader niet kan herinneren. Haar moeder steekt niet onder stoelen of banken dat ze Martin hiervan verdenkt.

Di 12 maart 2019 | 02:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. The Shot In The Dark. Na een ruzie met Booth besluit Brennan over te werken in het Jeffersonian. Terwijl ze forensisch onderzoek uitvoert, wordt ze getroffen door een kogel. Ze wordt in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Booth ontdekt dat de dader wellicht ook achter de moord zat op het slachtoffer dat Bones onderzocht. De moordenaar lijkt bovendien zelf in het Jeffersonian te werken. Dr. Sweets en FBI-agent Olivia Sparling stellen een verdachtenlijst op.

Di 12 maart 2019 | 02:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Doll In The Derby. Brennan en Booth onderzoeken de dood van een competitierolschaatsster. Angela gaat undercover in de rolschaatsclub om aanwijzingen te verzamelen. Ondertussen wil Cam van Booth weten waarom hij de laatste tijd zo vaak naar de dokter gaat.

Ma 11 maart 2019 | 02:30 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Doll In The Derby. Brennan en Booth onderzoeken de dood van een competitierolschaatsster. Angela gaat undercover in de rolschaatsclub om aanwijzingen te verzamelen. Ondertussen wil Cam van Booth weten waarom hij de laatste tijd zo vaak naar de dokter gaat.

Ma 11 maart 2019 | 01:45 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. The Twist In The Plot. Het team onderzoekt twee lichamen die werden teruggevonden op een begraafplaats. De restanten blijken afkomstig van een vrouw die aan kanker leed en de dame die haar bijstond tijdens haar ziekte. Tijdens het onderzoek komt het tot enkele fikse meningsverschillen tussen Booth en Brennan. Ook Sweets heeft het moeilijk. Dit is immers de eerste zaak waaraan Daisy meewerkt sinds de twee een punt zetten achter hun relatie.

Zo 10 maart 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Drama in the Queen. De hoofdzwemcoach van een onderwijsinstelling wordt dood aangetroffen op de bodem van een put.

Zo 10 maart 2019 | 03:50 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. The Corpse On The Canopy. Bij het ontwaken treffen Hodgins en Angela een lijk aan boven hun bed. Bovendien liggen er bloemblaadjes in het kinderbedje van hun zoon Michael, waaruit het koppel afleidt dat de moordlustige Pelant opnieuw in het land is om wraak te nemen op Hodgins. Terwijl Booth Hodgins probeert te overtuigen om niet zelf achter zijn vijand aan te gaan, onderzoeken Bones en haar collega's de identiteit en de doodsoorzaak van het vermoorde slachtoffer.

Za 9 maart 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nail In The Coffin. Het team onderzoekt de dood van Stephanie McNamara, de dochter van een rijke familie wier lichaam werd aangetroffen in een park. Het team vermoedt dat zij wel eens het laatste slachtoffer van de Ghost Killer zou kunnen zijn wanneer ze een link vinden met een ander slachtoffer.

Za 9 maart 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Cold in the Case. Het team onderzoekt de moord op een vrouw die dood is aangetroffen in een moeras. Haar lijk was cryogeen ingevroren voor het werd gedumpt.

Za 9 maart 2019 | 04:10 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Archaeologist In The Cocoon. Brennan en haar team onderzoeken de dood van de bekende archeoloog James Sutton. De man werd in een cocon gewikkeld en aan een boom gehangen. In Suttons laboratorium vindt Brennan eeuwenoude menselijke beenderen. Ze vermoedt dat hij op de rand stond van een baanbrekende ontdekking en is vanaf dat moment meer geïnteresseerd in Suttons research dan in het moordonderzoek.

Za 9 maart 2019 | 03:25 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. The Diamond In The Rough. Onder het alziend oog van de kijkers van zijn realityshow vindt een geestenjager een lijk bijgewerkt met honderden diamanten. Hij brengt het lichaam naar het Jeffersonian-team, dat wat later ontdekt dat het om een vermoorde ballroomdanseres gaat. Ze was van plan om deel te nemen aan een grootse danscompetitie. Meteen verdenken Bones en Booth hierdoor de concurrerende dansers die ook deelnemen aan de show, maar ook de ex-partner van de danseres en diens huidige partner zijn verdachten. Brennan en Booth nemen undercover als danskoppel deel aan de competitie om er al zo de moordenaar te vinden, wat hen aardig lukt dankzij Booth's danservaring. Angela blijkt stiekem jaloers te zijn op het koppel en vraagt zich af of ze wel de juiste keuzes in haar leven maakte.

Vr 8 maart 2019 | 04:00 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. The Ghost In The Machine. In een serre wordt het lichaam van de 14-jarige Colin Gibson gevonden. Angela doet een beroep op medium Avalon Harmonia om de moord op te lossen. Zij beweert dat ze in contact staat met de geest van de jongen. Booth vermoedt dat Colins vader de dader is en doet er alles aan om zijn theorie te staven.

Vr 8 maart 2019 | 03:20 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. The But in the Joke. Een kunstenaar die zijn werk wil aanplakken, valt met zijn lijm bovenop een lijk. Het team moet de kunstenaar van de stoffelijke resten scheiden. Angela herkent hem als een beroemde straatartiest.

Vr 8 maart 2019 | 02:35 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. The Bod In The Pod. Het Jefferson-team onderzoekt de dood van een schoonmaker van plaatsen delict, die is aangetroffen in een ondoordringbare capsule die op het strand is aangespoeld.

Vr 8 maart 2019 | 01:50 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Patriot in Purgatory. Brennan is geïntrigeerd door de managementstijl van basketbalcoach Phil Jackson en laat haar co-assistenten als team zich buigen over stoffelijke resten die als onidentificeerbaar gelden.

Do 7 maart 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The High in the Low. In het bos wordt het lijk van een oud-student kunstgeschiedenis aangetroffen. Wendell is met de kankerbehandeling begonnen en komt terug. Booth bereidt zich voor op een FBI-test.

Do 7 maart 2019 | 04:05 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. The Method In The Madness. In een vuilniscontainer wordt het zwaar verminkte lijk van de eigenares van een biowinkel aangetroffen. Brennan en Booth treffen op het lichaam enkele vreemde inkervingen aan. Sweets heeft het moeilijk na zijn breuk met Daisy. Booth stelt hem voor om een tijdje bij hem en Brennan te logeren.

Do 7 maart 2019 | 03:20 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. The Tiger In The Tale. Brennan en haar team onderzoeken de moord op dierenverzorger Jared Drew, die dood werd aangetroffen in de zoo. Ze komen al snel een illegale dierenhandel op het spoor. Brennan koestert politieke ambities. Sweets en Daisy nemen een belangrijke beslissing over hun relatie.

Do 7 maart 2019 | 02:40 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. The Gunk In The Garage. Brennan en haar team onderzoeken een zware explosie in een ondergrondse parkeergarage waarbij een man om het leven kwam. Het slachtoffer is Robert Carlson, een gewone huisvader. Sweets en zijn tijdelijke partner Olivia Sparling gaan Roberts vrouw inlichten over de dood van haar man. Wanneer ze aanbellen, blijkt Robert gewoon thuis te zijn. Booth werkt ondertussen keihard aan een administratief dossier om zijn kansen op een promotie te vergroten.

Wo 6 maart 2019 | 03:20 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Partners In The Divorce. Het team van het Jefferson Instituut moet een verbrand lichaam van een vermoorde advocaat onderzoeken. Deze advocaat was gespecialiseerd in echtscheidingen voor de hogere sociale klasse en blijkt veel ontevreden cliënten en dus mogelijke vijanden te hebben. Nog moeilijker wordt de zaak wanneer het team ontdekt dat de vrouw en de assistent van het slachtoffer samen cruciale informatie achterhouden. Ondertussen moeten Brennan en Booth er weer aan wennen om samen te leven na al die maanden dat Bones op de vlucht was. Dit leidt tot heel wat onwennige momenten en onenigheden tussen hen, zowel thuis als op het werk.

Wo 6 maart 2019 | 02:35 Bones

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. The Future In The Past. Bones is samen met haar dochter en vader Max nog steeds op de vlucht voor de FBI. Ze wordt immers gelinkt aan een moordzaak. Haar teamleden van het Jeffersonian zijn er echter van overtuigd dat technicus Christopher Pelant haar erin heeft geluisd. Terwijl Booth zijn dochter en vrouw steeds meer mist, is hij samen met Angela en haar collega's op zoek naar een manier om de onschuld van Bones te bewijzen.

Di 5 maart 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Turn in the Urn. Todd is een rijke verzamelaar van kunstvoorwerpen die aanklopt bij het Jeffersonian Instituut nadat hij binnenliep op zijn eigen begrafenis. Bones en haar team mogen voor hem uitzoeken van wie de gecremeerde overblijfselen in de urne werkelijk zijn. Het onderzoek wordt pas echt ingewikkeld wanneer het team ontdekt dat er maar liefst drie verschillende types van assen in de urne zitten. Intussen geniet Finn van het succes dat hij samen met Hodgins heeft met hun zelfgemaakte hete sauzen. Jammer genoeg wordt de euforie abrupt onderbroken wanneer Michelle slecht nieuws komt brengen.

Zo 3 maart 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Turn in the Urn. Todd is een rijke verzamelaar van kunstvoorwerpen die aanklopt bij het Jeffersonian Instituut nadat hij binnenliep op zijn eigen begrafenis. Bones en haar team mogen voor hem uitzoeken van wie de gecremeerde overblijfselen in de urne werkelijk zijn. Het onderzoek wordt pas echt ingewikkeld wanneer het team ontdekt dat er maar liefst drie verschillende types van assen in de urne zitten. Intussen geniet Finn van het succes dat hij samen met Hodgins heeft met hun zelfgemaakte hete sauzen. Jammer genoeg wordt de euforie abrupt onderbroken wanneer Michelle slecht nieuws komt brengen.

Za 2 maart 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Carrot in the Kudzu. Een overspelige acteur uit een kinderserie wordt vermoord. Het team gaat achter de schermen aan het werk om erachter te komen wie het geliefde personage 'Carrot Bill' om het leven heeft gebracht.

Za 2 maart 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Repo Man in the Septic Tank. In een septische tank wordt het lijk van een beslaglegger gevonden. Het team moet erachter zien te komen wie de dader is. Sommige getuigen blijken ineens mogelijke verdachten.

Za 2 maart 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Source in the Sludge. Een informant van de CIA wordt vermoord. Booth en CIA-agent Danny Beck moeten samenwerken om de dader op te sporen. Booth denkt dat een dood gewaande terrorist mogelijk verantwoordelijk is voor de moord. Brennan wil een nauwere samenwerking met Booth in het veld.

Za 2 maart 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Heiress in the Hill. Het team onderzoekt de moord op Lauren Frank, die begraven lag in een park. Als blijkt dat Lauren een slechte relatie met haar stiefmoeder had, geeft dat het team te denken.

Za 23 februari 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. The Master in the Slop. Het team vindt het lijk van een gevierde, maar gehate schaakmeester. Sweets verrast iedereen met zijn schaaktalent en gaat undercover in de schaakwereld om de moordenaar op te sporen.

Za 23 februari 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Big in the Philippines. Het slachtoffer dat Bones en haar collega's dit keer bezig houdt, is Colin Haynes, een countryzanger uit de Filipijnen die moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen en die werd aangetroffen in een ondiep graf. Hoe meer de Jeffersonian-onderzoekers te weten komen over het slachtoffer en zijn muzikale carrière, hoe meer ze begrijpen dat Haynes werd voorgelogen en bedrogen door zijn platenlabel. Intussen breekt hockeyspeler Wendell Bray zijn arm tijdens een wedstrijd. Bones staat hem bij door zijn wonden te behandelen, maar een blik van naderbij levert uiterst schokkend nieuws op voor Bray.

Vr 22 februari 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Ghost in the Killer. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op Lana Brewster. Haar lichamelijke overblijfselen werden niet zomaar ergens ontdekt, maar rechtstreeks aan huis geleverd bij Bones en Booth. Ze werden gebracht door een kennis van het meisje die zich er maar niet bij kan neerleggen dat haar dood een toevallig accident zou zijn. Al na een eerste fase van het onderzoek ontdekken Bones en haar collega's dat Lana vermoord werd. De mensen uit haar verleden worden meteen aangewezen als hoofdverdachten. Een van hen is haar ex-lief en tevens een jeugdvriend van Hodgins. Intussen wordt Bones opnieuw geteisterd door haar aartsvijand Pelant. Dood of niet, hij blijft haar achtervolgen. Is het niet in het echte leven, dan is het wel in haar dromen.

Do 21 februari 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. The Spark in the Park. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op een hooggeplaatste en professionele gymnaste, na identificatie herkend als de zestienjarige Amanda Watters. Haar overblijfselen werden geraakt door een blikseminslag en op lelijke wijze verspreid in een openbaar park. Het beperkte bewijsmateriaal waar Bones en haar collega's zich op kunnen beroepen, wijst in de richting van de medeturners van het slachtoffer. Niet veel later ontdekt het team echter dat Amanda een dubbelleven leidde. Cam heeft daarenboven nog een ander eitje te pellen: ze gaat de confrontatie aan met de vrouw die haar identiteit stal.

Za 16 februari 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Mystery in the Meat. Terwijl Angela zich op de organisatie van een laattijdig vrijgezellenfeest voor Bones stort, onderzoekt de rest van het Jeffersonian-team de moord op voedingsspecialist Howard Compton. Zijn overblijfselen kwamen terecht in een snijmachine voor vlees. Wanneer het team zijn gloednieuwe en uitermate winstgevende voedseluitvinding ontdekt, beginnen ze zich af te vragen wie het op hem gemunt kon hebben. Ze gaan meteen op zoek naar jaloerse wetenschappers uit de voedingsindustrie die ook op een lucratieve uitvinding broedden en hun idee in rook zagen opgaan naast dat van het slachtoffer.

Za 16 februari 2019 | 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Fury In The Jury. Profvoetballer Peter Kidman wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, een zaak waarin Bones zich verder mag verdiepen. Intussen neemt Daisy haar plaats in bij het Jeffersonian-team, maar ze heeft het duidelijk moeilijk met de hoge verwachtingen. Iedereen is ervan overtuigd dat Peter de dader is, maar Bones twijfelt. Wanneer haar collega's plots geconfronteerd worden met het vermoorde lichaam van Kidmans vriend Barnes lijkt het erop dat ze Bones misschien toch weer gelijk moeten geven.

Vr 15 februari 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. The Dude in the Dam. Het team onderzoekt de dood van een knappe, intelligente man die geld verdiende als spermadonor. Verder bekritiseren Brennan en een andere misdaadschrijver elkaars boeken.

Do 14 februari 2019 | 23:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Nazi on The Honeymoon. Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

Za 9 februari 2019 | 22:50 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman In White. Het Jeffersonian-team onderzoekt de moord op Nancy Handelman. Haar lichaam werd ontdekt tijdens de huwelijksrepetitie van Brennan en Booth. Wanneer de zaak echter serieuzer lijkt dan het team in eerste instantie dacht, willen Cam en Angela er toch alles aan doen om Brennan hier volledig buiten te houden. Ze willen dat ze zich uitsluitend focust op haar grote dag, maar dat is buiten Brennan gerekend. Intussen stapelen de ongeplande gebeurtenissen zich op en dat komt het huwelijk van Bones en Booth steeds meer in de weg te staan.

 Meer