Je vindt hier de programma's van Michael Weatherly op tv We hebben de volgende programma's voor Michael Weatherly Dr. Bull: 22/09 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 2 Amerikaanse dramaserie. The Woman in 8D. Na een tragische vliegtuigcrash. NCIS: 22/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 10 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 22/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 11 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 22/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 12 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. Dr. Bull: 26/09 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 2 Amerikaanse dramaserie. The Woman in 8D. Na een tragische vliegtuigcrash. Dr. Bull: 29/09 - Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 3 Amerikaanse dramaserie. Unambiguous. Bull en zijn team krijgen af te rekenen. NCIS: 29/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 13 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 29/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 14 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 29/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 85 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine..

Michael Weatherly op tv (overige uitzendingen NL)

Zo 22 september 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Woman in 8D. Na een tragische vliegtuigcrash wordt de enige overlevende, de pilote, beschuldigd van nalatigheid. Dr. Bull en zijn team moeten haar reputatie zien te redden.

Zo 22 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Smoked. Wanneer een verbrand en gemummificeerd lichaam van een vermiste man wordt aangetroffen op een marinebasis, moet het NCIS-team samenwerken met de FBI. Het slachtoffer blijkt een seriemoordenaar te zijn. Beide teams bezoeken zijn familie en doen een schokkende ontdekking. McGee krijgt het hard te verduren door het boek dat hij over het NCIS-team heeft geschreven.

Zo 22 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Driven. Een robotvoertuig, Otto genaamd, maakt deel uit van een belangrijk project van het ministerie van Defensie, maar Otto veroorzaakt de dood van een luitenant van de marine en bijna die van Abby. Het NCIS-team moet uitzoeken wie verantwoordelijk is voor de sabotage van het voertuig.

Zo 22 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Suspicion. Wanneer een topofficier van de marine vermoord wordt aangetroffen in een motelkamer moet het NCIS-team de dader opsporen. Het slachtoffer was al drie dagen dood en de lokale politie heeft zijn eigen onderzoek gevoerd. Gibbs is vastbesloten om de dader te vatten en kan de zaak in verband brengen met een terroristische cel.

Do 26 september 2019 | 00:50 Dr. Bull

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. The Woman in 8D. Na een tragische vliegtuigcrash wordt de enige overlevende, de pilote, beschuldigd van nalatigheid. Dr. Bull en zijn team moeten haar reputatie zien te redden.

Zo 29 september 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Unambiguous. Bull en zijn team krijgen af te rekenen met de vooroordelen van een jury wanneer ze een vrouw verdedigen die terechtstaat voor de moord op een atleet die haar zou hebben aangerand. Tijdens het proces komt Benny oog in oog te staan met zijn ex-vriendin Amanda.

Zo 29 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Sharif Returns. Het NCIS-team ontdekt dat een erg giftig chemisch wapen in handen is van Mamoun Sharif, een gezochte terrorist. Het team zal een manier moeten vinden om de man op tijd te stoppen.

Zo 29 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Blowback. Het team ontdekt dat een geheim wapensysteem verkocht zal worden aan La Grenouille, een belangrijke wapenhandelaar. Om de transactie tegen te houden, gaat Ducky undercover. Intussen blijkt dat andere agentschappen dezelfde zaak onderzoeken, maar met andere bedoelingen.

Zo 29 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 85 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Friends and Lovers. Het NCIS-team denkt aanvankelijk dat een matroos is overleden aan een onbedoelde overdosis. Deze gedachte verdwijnt snel als Abby een onheilspellende, in bloed geschreven, boodschap ontdekt.

Michael Weatherly gemist

Eergisteren 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Twisted Sister. Om zijn zus Sara te helpen, breekt McGee de regels, wat hem zijn baan kan kosten. Sara werd bebloed en gedesoriënteerd teruggevonden. Terwijl hij uitzoekt wat er met haar is gebeurd, onderzoekt het NCIS-team de zaak van een matroos, die verband houdt met de zaak van Sara. Tony en Abby hebben last van liefdesperikelen.

Eergisteren 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Once a Hero. Het NCIS-team moet uitpluizen wat er is gebeurd met een gedecoreerde veteraan die dood werd aangetroffen in een hotel waar op hetzelfde moment een belangrijke politieke reünie plaatsvond.

Eergisteren 17:40 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Sandblast. Een marinier komt om bij een explosie op een golfbaan. Het NCIS-team krijgt de opdracht om samen met de CIA deze zaak te onderzoeken, omdat het mogelijk om een terroristische aanval zou gaan. De CIA geeft het team een tip over een verlaten magazijn. Het NCIS-team ontdekt tijdig dat dit een valstrik is, die hen het leven zou hebben gekost. McGee kraakt geheime overheidsbestanden om de terroristische cel bloot te leggen.

Zo 8 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Witch Hunt. Het is Halloween en het NCIS-team is volop bezig met een afpersingszaak. Een marinier werd aangevallen in zijn eigen huis en de dader heeft zijn dochter ontvoerd.

Zo 8 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Dead and Unburied. Wanneer een vermiste korporaal dood wordt teruggevonden in een leegstaand huis ontdekt het NCIS-team dat het lijk eerst was begraven in de tuin, en toen weer werd opgegraven. Bij het natrekken van zijn identiteit ontdekken ze dat de korporaal naar Irak moest vertrekken, maar dat hij nooit is opgedaagd. Verder onderzoek wijst uit dat hij twee verloofdes had. Abby neemt DNA-stalen af van de beide vrouwen om na te gaan of er een overeenkomst is met de DNA-sporen die op het lijk werden teruggevonden.

Zo 8 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Faking It. Een onderofficier wordt dood teruggevonden in een auto tijdens het uitvoeren van een undercoveropdracht. Op dat moment wordt ook een Russische spion dood teruggevonden, samen met een net afgevuurd wapen. De hele zaak wordt helemaal ingewikkeld wanneer het ministerie van Binnenlandse Zaken verklaart dat de moordenaar van de onderofficier iemand van hun departement is.

Zo 1 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Singled Out. Een verlaten auto, die geregistreerd stond op naam van een vermiste luitenant van de marine, wordt vol bloed teruggevonden. Het NCIS-team ontdekt dat de vermiste luitenant mannen schaduwde om op die manier de perfecte man voor zichzelf te vinden. Ducky onderzoekt de profielen die de luitenant heeft opgesteld. Ziva pakt het anders aan en gaat undercover om meer informatie te achterhalen.

Zo 1 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Escaped. Gibbs moet terugkeren van vakantie om Fornell, die door een ontsnapte gevangene wordt bedreigd, te helpen. Gibbs en het NCIS-team heropenen de oude zaak en ondervragen een gepensioneerde zeiler, die als enige nog contact had met de veroordeelde.

Zo 1 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Shalom. Ziva is toevallig getuige van een moord. Ze verneemt dat de FBI haar aan het zoeken is en ontsnapt, terwijl het NCIS-team onder leiding van Tony moet bewijzen dat Ziva wel degelijk onschuldig is. Wanneer ze in nauwe schoentjes komt, keert Ziva zich tot de enige persoon die ze altijd vertrouwd heeft: Gibbs.

Zo 25 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Sister City: Part One. De bemanning en de passagiers van een privéjet worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijst in de richting van de vermiste chef Luca.

Zo 25 augustus 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Spinning Weel. Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer, die tientallen jaren geleden overleed. Het NCIS-team gaat op zoek naar de dader, terwijl Ducky emotionele herinneringen ophaalt aan de laatste dagen die hij met zijn broer doorbracht.

Zo 25 augustus 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Brothers. Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.

Do 22 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Déjà vu. Wanneer een marinier vermoord wordt aangetroffen komt het NCIS-team een circuit van internationale mensenhandel op het spoor.

Wo 21 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Sister City: Part One. De bemanning en de passagiers van een privéjet worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijst in de richting van de vermiste chef Luca.

Di 20 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Spinning Weel. Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer, die tientallen jaren geleden overleed. Het NCIS-team gaat op zoek naar de dader, terwijl Ducky emotionele herinneringen ophaalt aan de laatste dagen die hij met zijn broer doorbracht.

Ma 19 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Brothers. Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.

Zo 18 augustus 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Family First. Het team is nog steeds op zoek naar de ontsnapte Britse spion die het gemunt heeft op verschillende agenten. DiNozzo neemt afscheid van het NCIS-team.

Zo 18 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Saviors. DiNozzo wordt herenigd met zijn ex-vriendin Jeanne wanneer rebellen in Soedan een groep vrijwilligers aanvallen waartoe ook haar man behoort.

Zo 18 augustus 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. 16 years. De moord op een gepensioneerde luitenant dwingt Ducky om zijn deelname aan een geheime organisatie te onthullen.

Zo 18 augustus 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viral. Wanneer de moord op een onderofficier gelijkenissen vertoont met de modus operandi van een seriemoordenaar moet het team uitzoeken of het al dan niet om een copycat gaat.

Do 15 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Day in Court. Een onderofficier, die is aangeklaagd voor moord op zijn ex-vriendin, is vrijgelaten. Om zijn onschuld te bewijzen vraagt hij het NCIS-team om de zaak te onderzoeken.

Wo 14 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Saviors. DiNozzo wordt herenigd met zijn ex-vriendin Jeanne wanneer rebellen in Soedan een groep vrijwilligers aanvallen waartoe ook haar man behoort.

Di 13 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. 16 years. De moord op een gepensioneerde luitenant dwingt Ducky om zijn deelname aan een geheime organisatie te onthullen.

Ma 12 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viral. Wanneer de moord op een onderofficier gelijkenissen vertoont met de modus operandi van een seriemoordenaar moet het team uitzoeken of het al dan niet om een copycat gaat.

Zo 11 augustus 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Letter. Het NCIS-team zet samen met de FBI de internationale klopjacht op een ontsnapte Britse spion voort.

Zo 11 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Double Trouble. Vance werkt samen met Gibbs wanneer er een connectie blijkt te zijn tussen een moordzaak en een voormalig NCIS-agent die werd opgepakt wegens het stelen van bewijsmateriaal.

Zo 11 augustus 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Incognito. Nadat een marinier dood wordt aangetroffen gaan Bishop en McGee undercover als getrouwd stel.

Zo 11 augustus 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Personal Day. Gibbs vraagt het team om agent Luis Mitchell bij te staan in een zaak die maar niet opgelost geraakt. DiNozzo ontdekt dat Gibbs een persoonlijke link heeft met Mitchell en dat hij er veel belang bij heeft dat ze de zaak oplossen.

Do 8 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Lockdown. Tijdens haar bezoek aan een pharmaceutisch labo raakt Abby betrokken bij een gijzeling.

Wo 7 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Double Trouble. Vance werkt samen met Gibbs wanneer er een connectie blijkt te zijn tussen een moordzaak en een voormalig NCIS-agent die werd opgepakt wegens het stelen van bewijsmateriaal.

Di 6 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Incognito. Nadat een marinier dood wordt aangetroffen gaan Bishop en McGee undercover als getrouwd stel.

Ma 5 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Personal Day. Gibbs vraagt het team om agent Luis Mitchell bij te staan in een zaak die maar niet opgelost geraakt. DiNozzo ontdekt dat Gibbs een persoonlijke link heeft met Mitchell en dat hij er veel belang bij heeft dat ze de zaak oplossen.

Zo 4 augustus 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Homefront. Bij een veertienjarige jongen wordt thuis een inval gedaan. Gibbs vermoedt dat de tiener relevante informatie achterhoudt.

Zo 4 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Neverland. De jacht naar de wereldwijde terroristengroep die kinderen rekruteert via het internet gaat onverbiddelijk door.

Zo 4 augustus 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost Boys. De cyberzaak verandert in een wereldwijde samenwerking nadat bewijs bevestigt dat een internationale terroristengroep die kinderen rekruteert via het internet bommen aanschaft op de zwarte markt.

Zo 4 augustus 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Troll. Het team voert onderzoek naar een organisatie die jongeren aanzet om zichzelf op te blazen.

Do 1 augustus 2019 | 22:15 Bull

Seizoen 2 - Aflevering 18/22 (41) - Regelmäßig wird Bull-Darsteller Michael Weatherly als Bond-Nachfolger von Daniel Craig gehandelt. Der Amerikaner mit irischen Wurzeln hätte nichts dagegen: Seit 1979 ist er Mitglied des offiziellen 007-Fanclubs.

Do 1 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Stop The Bleeding. Gibbs vecht voor zijn leven nadat hij werd neergeschoten door Luke Harris. Tony DiNozzo en CIA-officier Joanna Teague reizen ondertussen naar Egypte.

Wo 31 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Neverland. De jacht naar de wereldwijde terroristengroep die kinderen rekruteert via het internet gaat onverbiddelijk door.

Di 30 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Lost Boys. De cyberzaak verandert in een wereldwijde samenwerking nadat bewijs bevestigt dat een internationale terroristengroep die kinderen rekruteert via het internet bommen aanschaft op de zwarte markt.

Ma 29 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Troll. Het team voert onderzoek naar een organisatie die jongeren aanzet om zichzelf op te blazen.

Zo 28 juli 2019 | 21:20 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Return to Sender. Een Britse cipier wordt dood aangetroffen in een container vol doodskisten. Het NCIS-team staat voor een moeilijke opdracht. McGee probeert de waarheid te achterhalen over hoe DiNozzo zijn plek bij de politie heeft kunnen bemachtigen.

Zo 28 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. No Good Deed. DiNozzo moet voor een nieuwe moordzaak samenwerken met zijn vriendin Zoé Keates. Ondertussen komt DiNozzo's vader naar de stad om kennis te maken met Zoé.

Zo 28 juli 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Patience. De moord op een officier zorgt voor nieuwe aanwijzingen in een 40 jaar oude onopgeloste zaak die Gibbs en DiNozzo onlangs hadden heropend.

Zo 28 juli 2019 | 17:55 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Status Update. Het lichaam van een dief wordt gevonden in het huis van een marinier. Het NCIS-team vindt er ook een visitekaartje van een terreurgroep.

Do 25 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Lost in Translation. Gibbs en Bishop reizen af naar Afghanistan om een moord te onderzoeken die verband houdt met een terroristische groepering. Ondertussen zit Tony ermee verveeld dat McGee het gezicht van de nieuwe brochures is geworden.

Wo 24 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. No Good Deed. DiNozzo moet voor een nieuwe moordzaak samenwerken met zijn vriendin Zoé Keates. Ondertussen komt DiNozzo's vader naar de stad om kennis te maken met Zoé.

Di 23 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Patience. De moord op een officier zorgt voor nieuwe aanwijzingen in een 40 jaar oude onopgeloste zaak die Gibbs en DiNozzo onlangs hadden heropend.

Ma 22 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Status Update. Het lichaam van een dief wordt gevonden in het huis van een marinier. Het NCIS-team vindt er ook een visitekaartje van een terreurgroep.

Zo 21 juli 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Charade. DiNozzo ontvangt een enveloppe vol geld van een senator. Even later doet het bericht de ronde dat hij is omgekomen in een auto-ongeval. Het team moet onderzoeken wie de identiteit van DiNozzo heeft aangenomen en vooral: waarom?

Zo 21 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Blast From the Past. Een geheime identiteit die destijds voor een undercoveroperatie van Gibbs werd gecreëerd komt 20 jaar na datum opeens weer boven water. Iemand leefde blijkbaar al die tijd onder die alias en wordt nu vermoord teruggevonden.

Zo 21 juli 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Cabin Fever. Tijdens een internationale antiterreurtop vindt een explosie plaats. Het team vermoedt dat de Russische agent Sergej hierachter zit.

Zo 21 juli 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Cadence. Wanneer er een marinier wordt vermoord keert DiNozzo terug naar de militaire academie waar hij als tiener een opleiding volgde. Bishop en Jake nodigen Gibbs en de rest van het team uit voor een etentje.

Do 18 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. The Artful Dodger. Het bewijsmateriaal in een moordzaak onthult dat een zeldzaam schilderij werd vervangen door een replica. DiNozzo wordt gevraagd om zijn contacten in de kunstwereld aan te spreken.

Wo 17 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Blast From the Past. Een geheime identiteit die destijds voor een undercoveroperatie van Gibbs werd gecreëerd komt 20 jaar na datum opeens weer boven water. Iemand leefde blijkbaar al die tijd onder die alias en wordt nu vermoord teruggevonden.

Di 16 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Cabin Fever. Tijdens een internationale antiterreurtop vindt een explosie plaats. Het team vermoedt dat de Russische agent Sergej hierachter zit.

Ma 15 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Cadence. Wanneer er een marinier wordt vermoord keert DiNozzo terug naar de militaire academie waar hij als tiener een opleiding volgde. Bishop en Jake nodigen Gibbs en de rest van het team uit voor een etentje.

Zo 14 juli 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Reasonable Doubts. De vrouw en de minnares van een officier die vermoord werd beschuldigen elkaar van de misdaad. Het team moet onderzoeken wie liegt en wie de waarheid spreekt.

Zo 14 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Enemy Within. Gibbs en de rest van het NCIS-team maken samen met FBI-agent Fornell jacht op een terrorist die in Amerika geboren is, gespot in Syrië en nu opnieuw wordt gesignaleerd in Washington D.C..

Zo 14 juli 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Check. Het team onderzoekt een reeks moorden die gelijkenissen vertoont met eerdere zaken. Ondertussen duiken twee ex-vrouwen van Gibbs op. Zij willen enkele belangrijke dingen met hem bespreken.

Zo 14 juli 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. House Rules. Het NCIS-team praat met drie cyberterroristen die opgesloten zitten na een cyberaanval waardoor het internet in een hele stad een week lang uitgeschakeld was.

Do 11 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. We Build, We Fight. Het team onderzoekt de moord op luitenant Eric Kutzel. De man was recent openlijk uitgekomen voor zijn homoseksuele geaardheid.

Wo 10 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Enemy Within. Gibbs en de rest van het NCIS-team maken samen met FBI-agent Fornell jacht op een terrorist die in Amerika geboren is, gespot in Syrië en nu opnieuw wordt gesignaleerd in Washington D.C..

Di 9 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Check. Het team onderzoekt een reeks moorden die gelijkenissen vertoont met eerdere zaken. Ondertussen duiken twee ex-vrouwen van Gibbs op. Zij willen enkele belangrijke dingen met hem bespreken.

Ma 8 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. House Rules. Het NCIS-team praat met drie cyberterroristen die opgesloten zitten na een cyberaanval waardoor het internet in een hele stad een week lang uitgeschakeld was.

Zo 7 juli 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Scope. Wanneer een Amerikaans koppel wordt aangevallen in Irak, probeert Gibbs een sniper te contacteren die zes maanden eerder in hetzelfde gebied onder vuur lag.

Zo 7 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Semper Fortis. NCIS-agent Gibbs probeert het hoofd van een marinehospitaal vrij te pleiten wanneer die wordt aangeklaagd voor het illegaal verstrekken van medische hulp aan de slachtoffers van een crash.

Zo 7 juli 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Searchers. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een gepensioneerde sergeant en ontbloot een malafide liefdadigheidsinstelling die aast op gezinnen die op zoek zijn naar vermiste militairen.

Zo 7 juli 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Parental Guidance Suggested. De vrouw van een commandant van de zeemacht wordt dood aangetroffen. Het team onderzoekt of haar dood iets te maken heeft met haar beroep als therapeute, of dat het om een terroristische aanslag gaat.

Vr 5 juli 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Till Death Do Us Part. Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken, maar hun plan mislukt. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance. Hij is van plan om daarmee het hoofdkwartier van het NCIS op te blazen. Cole haast zich naar de auto om de bom onschadelijk te maken.

Vr 5 juli 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Up In Smoke. Het onderzoek naar de terrorist die het gemunt heeft op de marine neemt een vreemde wending wanneer er een hightech afluisterapparaat wordt gevonden.

Do 4 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Grounded. DiNozzo, Bishop en haar man zitten door het slechte weer vast op de luchthaven van Dulles. Ze werken aan een zaak waarbij er rond kerst een verhoogde terroristische dreiging is op luchthavens.

Wo 3 juli 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Semper Fortis. NCIS-agent Gibbs probeert het hoofd van een marinehospitaal vrij te pleiten wanneer die wordt aangeklaagd voor het illegaal verstrekken van medische hulp aan de slachtoffers van een crash.

Di 2 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Searchers. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een gepensioneerde sergeant en ontbloot een malafide liefdadigheidsinstelling die aast op gezinnen die op zoek zijn naar vermiste militairen.

Ma 1 juli 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Parental Guidance Suggested. De vrouw van een commandant van de zeemacht wordt dood aangetroffen. Het team onderzoekt of haar dood iets te maken heeft met haar beroep als therapeute, of dat het om een terroristische aanslag gaat.

Zo 30 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. After Hours. De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer een makkelijk gesloten zaak toch niet afgerond blijkt te zijn. McGee en Delilah hebben een discussie over hoe werk en privé gescheiden te houden.

Zo 30 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Choke Hold. Het NCIS-team krijgt een zaak toegewezen waarbij de hoofdverdachte van een moord ook achterna gezeten wordt door de Russische overheid. Gibbs en DiNozzo zijn genoodzaakt om samen te werken met Leia Pendergast, het hoofd van de task force.

Zo 30 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. So It Goes. Wanneer in een zaak blijkt dat er een verband is met een jeugdvriend van Ducky, reist hij samen met agent Bishop naar Londen om met de familie en collega's van zijn voormalige vriend te spreken.

Zo 30 juni 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Kill The Messenger. Wanneer een luitenant wordt vermoord op weg naar een afspraak met de president moet het NCIS-team bepalen of de moord onderdeel is van een reeks overvallen of dat het om een doelgerichte aanslag gaat.

Za 29 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Till Death Do Us Part. Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken, maar hun plan mislukt. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance. Hij is van plan om daarmee het hoofdkwartier van het NCIS op te blazen. Cole haast zich naar de auto om de bom onschadelijk te maken.

Za 29 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Up In Smoke. Het onderzoek naar de terrorist die het gemunt heeft op de marine neemt een vreemde wending wanneer er een hightech afluisterapparaat wordt gevonden.

Vr 28 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Playing With Fire. Het onderzoek van het NCIS-team naar een brand op een marineboot zorgt voor een aangescherpte beveiliging van alle U.S. Marine-faciliteiten wereldwijd.

Vr 28 juni 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Rekindled. Tony wordt geconfronteerd met een jongen uit zijn verleden wanneer vermiste documenten van de marine teruggevonden worden in een magazijnbrand.

Vr 28 juni 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Missionary Position. Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro en vermoeden dat Wade werd ontvoerd door een drugskartel terwijl hij in een dorpje vaccins uitdeelde.

Vr 28 juni 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Good Son. Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.

Do 27 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The San Dominick. Tijdens een oefening van de kustwacht en NCIS vinden Gibbs en CGIS-agent Borin een overleden man. Wanneer Gibbs aan boord gaat van het schip blijkt het gekaapt te zijn door piraten.

Wo 26 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Choke Hold. Het NCIS-team krijgt een zaak toegewezen waarbij de hoofdverdachte van een moord ook achterna gezeten wordt door de Russische overheid. Gibbs en DiNozzo zijn genoodzaakt om samen te werken met Leia Pendergast, het hoofd van de task force.

Di 25 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. So It Goes. Wanneer in een zaak blijkt dat er een verband is met een jeugdvriend van Ducky, reist hij samen met agent Bishop naar Londen om met de familie en collega's van zijn voormalige vriend te spreken.

Ma 24 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Kill The Messenger. Wanneer een luitenant wordt vermoord op weg naar een afspraak met de president moet het NCIS-team bepalen of de moord onderdeel is van een reeks overvallen of dat het om een doelgerichte aanslag gaat.

Zo 23 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Loose Cannons. Wanneer dr. Rush een verdachte van Gibbs moet opereren, ontdekt hij belangrijk bewijs. DiNozzo bezoekt Jeanne Benoit en helpt haar met een zaak waarbij Soedanese dokters betrokken zijn.

Zo 23 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Honor the Father. Het team onderzoekt of een brand op een schip van de US Navy een ongeluk was of dat de brand opzettelijk werd aangestoken. Ondertussen reist Gibbs naar zijn ouderlijk huis, na het nieuws dat zijn vader overleden is.

Zo 23 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Admiral's Daughter. Vance geeft DiNozzo een speciale opdracht: de dochter van een admiraal van Frankrijk terug naar huis brengen. DiNozzo moet echter zijn NCIS-team te hulp schieten wanneer hij een omstreden plaats delict betreedt.

Zo 23 juni 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Shooter. Wanneer een fotograaf verdwijnt voor hij kan getuigen in de rechtbank moet het NCIS-team de moord waarvan hij getuige was onderzoeken.

Za 22 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Missionary Position. Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro en vermoeden dat Wade werd ontvoerd door een drugskartel terwijl hij in een dorpje vaccins uitdeelde.

Za 22 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Good Son. Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.

Vr 21 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Tell. De secretaris van de marine laat Gibbs en dr. Samantha Ryan samenwerken nadat er geheime informatie is gelekt.

Vr 21 juni 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Need to Know. Wanneer een onderofficier wordt vermoord, leidt het onderzoek het NCIS-team naar een internationale wapenhandelaar. Ondertussen probeert een nieuwe agent indruk te maken op Gibbs.

Vr 21 juni 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Psych Out. Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen, moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord. DiNozzo krijgt per ongeluk McGees loonbriefje in handen.

Vr 21 juni 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Secrets. Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.

Do 20 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Twenty Klicks. Gibbs en McGee reizen naar Rusland om een computerexpert, die toegang heeft tot belangrijke informatie, veilig thuis te krijgen. Hun missie is echter in gevaar en ze moeten onderduiken wanneer ze gezocht worden door Russische huurlingen. Ondertussen probeert de rest van het team de vermiste teamleden te vinden.

Wo 19 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Honor the Father. Het team onderzoekt of een brand op een schip van de US Navy een ongeluk was of dat de brand opzettelijk werd aangestoken. Ondertussen reist Gibbs naar zijn ouderlijk huis, na het nieuws dat zijn vader overleden is.

Di 18 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. The Admiral's Daughter. Vance geeft DiNozzo een speciale opdracht: de dochter van een admiraal van Frankrijk terug naar huis brengen. DiNozzo moet echter zijn NCIS-team te hulp schieten wanneer hij een omstreden plaats delict betreedt.

Ma 17 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Shooter. Wanneer een fotograaf verdwijnt voor hij kan getuigen in de rechtbank moet het NCIS-team de moord waarvan hij getuige was onderzoeken.

Zo 16 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. React. De dochter van secretaresse Sarah Porter werd ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI.

Zo 16 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Page Not Found. McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.

Zo 16 juni 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Cresent City Part 2. In New Orleans onderzoeken Gibbs en Pride bewijsmateriaal dat lijkt te leiden naar een imitator van de beroemde moordenaar Privileged Killer. Bishop stuurt ondertussen een speciaal souvenir naar DiNozzo.

Zo 16 juni 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Crescent City (Part I). Wanneer het lichaam van congreslid Dan McLane, een voormalig NCIS-agent, aanspoelt in New Orleans worden Gibbs en zijn voormalige collega, agent Dwayne Cassius Pride, herenigd in een zaak die door beide teams en de FBI wordt onderzocht.

Za 15 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Psych Out. Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen, moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord. DiNozzo krijgt per ongeluk McGees loonbriefje in handen.

Za 15 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Secrets. Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.

Vr 14 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Life Before His Eyes. Gibbs wordt neergeschoten wanneer hij aan een wegrestaurant stopt voor een kop koffie. Hierdoor begint hij na te denken over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt.

Vr 14 juni 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. A Desperate Man. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant die dood werd aangetroffen op een bouwterrein. Ziva denkt na over het huwelijksaanzoek van Ray, maar doet dan een schokkende ontdekking.

Vr 14 juni 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Housekeeping. Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het NCIS-team naar E.J. Barrett. Ze ontdekken dat Stratton het nog steeds op haar gemunt heeft. Tony en Ziva lijken eindelijk toe te geven aan hun gevoelens voor elkaar.

Vr 14 juni 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Newborn King. Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.

Do 13 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Alleged. Nadat een marineofficier dood werd aangetroffen op een landweg moet het NCIS-team uitzoeken of de moord het resultaat was van een bargevecht of dat er een heel andere reden achter zijn dood zit.

Wo 12 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Page Not Found. McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.

Di 11 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Cresent City Part 2. In New Orleans onderzoeken Gibbs en Pride bewijsmateriaal dat lijkt te leiden naar een imitator van de beroemde moordenaar Privileged Killer. Bishop stuurt ondertussen een speciaal souvenir naar DiNozzo.

Ma 10 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Crescent City (Part I). Wanneer het lichaam van congreslid Dan McLane, een voormalig NCIS-agent, aanspoelt in New Orleans worden Gibbs en zijn voormalige collega, agent Dwayne Cassius Pride, herenigd in een zaak die door beide teams en de FBI wordt onderzocht.

Zo 9 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Decompressed. Een diepzeeduiker wordt vermoord. Het NCIS-team moet op een andere manier dan gewoonlijk de zaak onderzoeken.

Zo 9 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Dressed to Kill. Wanneer DiNozzo naar het Adams Hotel gaat om er af te spreken met zijn vader, ontstaat er een vuurgevecht met een man die zich voordoet als marineofficier.

Zo 9 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Bulletproof. Wanneer een vrachtwagen vol defecte kogelwerende vesten gestolen blijkt te zijn, probeert het team de dader en de defecte vesten, die wellicht al verzonden zijn naar de militairen, op te sporen.

Zo 9 juni 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Monsters and Men. De moord op een officier van een havenbedrijf onthult de mogelijke verblijfplaats van Parsa. Het team zet hun onvermoeibare jacht op hem voort.

Za 8 juni 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Pillar Of Salt. Bull verdedigt een stiefmoeder die wordt beschuldigd van de moord op haar stiefdochter. Benny krijgt verontrustend nieuws over zijn zus. Marissa weet of zij een baby wil met haar man.

Za 8 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Housekeeping. Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het NCIS-team naar E.J. Barrett. Ze ontdekken dat Stratton het nog steeds op haar gemunt heeft. Tony en Ziva lijken eindelijk toe te geven aan hun gevoelens voor elkaar.

Za 8 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Newborn King. Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.

Za 8 juni 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. When The Rains Came. Bull helpt een verdediging op te bouwen voor de schoonbroer van Taylor een gevangenisbewaker die is aangeklaagd wegens doodslag door de twee verdronken gevangenen in het midden van een orkaan.

Vr 7 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Sins of the Father. In de koffer van een auto wordt een lijk gevonden. Ook Tony's vader wordt in de wagen aangetroffen, maar hij kan zich niets herinneren. De politie beschouwt hem als hoofdverdachte. Tony wordt van het onderzoek gehaald, maar probeert op zijn eentje toch de onschuld van zijn vader te bewijzen.

Vr 7 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Engaged part 2. Gibbs en Zeva reizen naar Afghanistan, waar ze op zoek gaan naar Gabriella Flores. Ze slagen in hun opdracht, maar Flores' overste sterft bij de reddingsactie. Terug in Amerika komen Gibbs en zijn team een terroristische cel op het spoor die een aanslag in Washington beraamt.

Vr 7 juni 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Engaged Part 1. Het NCIS-team wordt ingeschakeld om de crash van een militair vliegtuig te onderzoeken. Het toestel vervoerde de lichamen van gesneuvelde soldaten vanuit Afghanistan naar de VS. Bij de identificatie van de soldaten doet het team een opmerkelijke ontdekking.

Vr 7 juni 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Triangle. Gibbs en Fornell krijgen bezoek van Diane. Zij wil dat de twee de verdachte verdwijning van haar echtgenoot onderzoeken. Ze ontdekken dat de man ontvoerd werd om een chemisch wapen te ontwerpen dat zou worden ingezet bij een benefietevenement van het leger.

Do 6 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Rock and a Hard Place. Wanneer er een bom ontploft op een militair benefietconcert moet het NCIS-team erachter zien te komen of het doelwit een rockster uit de jaren 80 was of dat de bom onderdeel was van een veel groter plan.

Wo 5 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Dressed to Kill. Wanneer DiNozzo naar het Adams Hotel gaat om er af te spreken met zijn vader, ontstaat er een vuurgevecht met een man die zich voordoet als marineofficier.

Di 4 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Bulletproof. Wanneer een vrachtwagen vol defecte kogelwerende vesten gestolen blijkt te zijn, probeert het team de dader en de defecte vesten, die wellicht al verzonden zijn naar de militairen, op te sporen.

Ma 3 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Monsters and Men. De moord op een officier van een havenbedrijf onthult de mogelijke verblijfplaats van Parsa. Het team zet hun onvermoeibare jacht op hem voort.

Zo 2 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Kill Chain. Gibbs komt tijdens het onderzoek naar een gestolen drone in contact met zijn voormalige vriendin Hollis Mann. Al snel blijkt dat er een link is tussen de diefstal en terrorist Benham Parsa. McGee zou graag vrijaf nemen om aanwezig te kunnen zijn op het chique gala ter ere van zijn vriendin.

Zo 2 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Homesick. In korte tijd zijn 8 kinderen met dezelfde symptomen opgenomen in het ziekenhuis. Omdat het gaat om kinderen van wie familieleden bij het leger werken, wordt bioterrorisme niet uitgesloten. Het NCIS-team werkt samen met het Naval Medical Research Center om uit te zoeken waar het virus vandaan komt. Vance krijgt onverwacht bezoek van zijn schoonvader, die hij nooit heeft kunnen vergeven dat hij Jackie indertijd in de steek liet.

Zo 2 juni 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Triad. Het NCIS-team onderzoekt de moord op marinier Ron Flegman, die werd doodgeschoten door een clown. De gsm van het slachtoffer leidt Gibbs en Tony naar een hotel waar ze in een kamer Fornell en Diane betrappen. Diane geeft toe dat zij herhaaldelijk geprobeerd heeft om naar de gsm van Flegman te bellen, maar dat het nummer volgens haar toebehoort aan haar ex-vriendje Eddie Macklin. Gibbs en Fornell gaan samen naar Eddie op zoek.

Za 1 juni 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. When The Rains Came. Bull helpt een verdediging op te bouwen voor de schoonbroer van Taylor een gevangenisbewaker die is aangeklaagd wegens doodslag door de twee verdronken gevangenen in het midden van een orkaan.

Za 1 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Engaged Part 1. Het NCIS-team wordt ingeschakeld om de crash van een militair vliegtuig te onderzoeken. Het toestel vervoerde de lichamen van gesneuvelde soldaten vanuit Afghanistan naar de VS. Bij de identificatie van de soldaten doet het team een opmerkelijke ontdekking.

Za 1 juni 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Triangle. Gibbs en Fornell krijgen bezoek van Diane. Zij wil dat de twee de verdachte verdwijning van haar echtgenoot onderzoeken. Ze ontdekken dat de man ontvoerd werd om een chemisch wapen te ontwerpen dat zou worden ingezet bij een benefietevenement van het leger.

Za 1 juni 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. The Good One. Een lid van een beruchte misdaadfamilie staat terecht voor de moord op zijn broer. Naarmate het proces begint, probeert Bull zijn cliënt ervan te overtuigen zijn proces te los te breken van die van zijn broer, waardoor de broers tegen elkaar moeten getuigen in de rechtbank.

Vr 31 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Thirst. Het NCIS-team onderzoekt de dood van een luitenant-ter-zee. Uit onderzoek blijkt dat de man gestorven is door overhydratatie, wat op moord wijst. Ondertussen maakt Gibbs kennis met Mary Courtney, de nieuwe vriendin van Ducky.

Vr 31 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Safe Harbor. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een onderofficier die werd neergeschoten toen hij in de haven een vrachtschip controleerde. Libanese asielzoekers zouden zich in de boot hebben verschanst. Tony en McGee zoeken ondertussen de perfecte vrouw voor Gibbs.

Vr 31 mei 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Enemy on the Hill. De gezochte huurmoordenaar The Cooler probeert te vluchten voor een nieuwsploeg, maar raakt betrokken bij een ongeval en komt in een coma terecht. Gibbs ontdekt dat 'The Cooler' de opdracht had gekregen om Geoffrey Brett om te brengen, een hooggeplaatst officier. Het team ontdekt al snel wie Brett uit de weg wilde laten ruimen.

Vr 31 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Penelope Papers. Het team onderzoekt de moord op luitenant Paul Booth. Het slachtoffer blijkt een oude kennis te zijn van McGee. Booth was namelijk een goede vriend van diens grootmoeder Penelope, die destijds aan een onderzoeksproject voor het leger werkte.

Do 30 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Double Back. In een poging om terrorist Parsa te kunnen klissen, sporen Gibbs en het NCIS-team een van zijn handlangers op. Ondertussen heeft McGee het emotioneel zwaar na het incident dat hij heeft veroorzaakt.

Wo 29 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Kill Chain. Gibbs komt tijdens het onderzoek naar een gestolen drone in contact met zijn voormalige vriendin Hollis Mann. Al snel blijkt dat er een link is tussen de diefstal en terrorist Benham Parsa. McGee zou graag vrijaf nemen om aanwezig te kunnen zijn op het chique gala ter ere van zijn vriendin.

Di 28 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Homesick. In korte tijd zijn 8 kinderen met dezelfde symptomen opgenomen in het ziekenhuis. Omdat het gaat om kinderen van wie familieleden bij het leger werken, wordt bioterrorisme niet uitgesloten. Het NCIS-team werkt samen met het Naval Medical Research Center om uit te zoeken waar het virus vandaan komt. Vance krijgt onverwacht bezoek van zijn schoonvader, die hij nooit heeft kunnen vergeven dat hij Jackie indertijd in de steek liet.

Ma 27 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Triad. Het NCIS-team onderzoekt de moord op marinier Ron Flegman, die werd doodgeschoten door een clown. De gsm van het slachtoffer leidt Gibbs en Tony naar een hotel waar ze in een kamer Fornell en Diane betrappen. Diane geeft toe dat zij herhaaldelijk geprobeerd heeft om naar de gsm van Flegman te bellen, maar dat het nummer volgens haar toebehoort aan haar ex-vriendje Eddie Macklin. Gibbs en Fornell gaan samen naar Eddie op zoek.

Zo 26 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Alibi. Het NCIS-team wordt ingeschakeld om een dodelijke aanrijding met vluchtmisdrijf te onderzoeken. Ze komen al snel de vermoedelijke dader op het spoor: sergeant Justin Dunne. Die vertelt zijn advocate Carrie Clark dat hij niet de chauffeur geweest kan zijn omdat hij op het moment van de aanrijding elders een moord aan het plegen was. Carrie, een oude bekende van het team, is door haar beroepsgeheim gebonden en kan Gibbs de waarheid over het alibi van haar cliënt niet vertellen.

Zo 26 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Better Angels. Het team onderzoekt de dood van Michael Dawson, een sergeant die om het leven kwam toen hij een overval probeerde te verijdelen. Tony en McGee ontdekken dat de overval een valstrik was en dat Dawson het eigenlijke doelwit was. Gibbs gaat samen met zijn vader Jackson op zoek naar Walter Beck, een terminaal zieke man die tijdens WO II Jacksons leven redde.

Zo 26 mei 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Oil and Water. Het NCIS-team onderzoekt een explosie op een boorplatform waarbij een arbeider om het leven kwam. Ze krijgen tijdens hun onderzoek de hulp van oude bekende Abigail Borin. Al snel blijkt dat de ontploffing werd veroorzaakt door een bom.

Za 25 mei 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. The Good One. Een lid van een beruchte misdaadfamilie staat terecht voor de moord op zijn broer. Naarmate het proces begint, probeert Bull zijn cliënt ervan te overtuigen zijn proces te los te breken van die van zijn broer, waardoor de broers tegen elkaar moeten getuigen in de rechtbank.

Za 25 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Enemy on the Hill. De gezochte huurmoordenaar The Cooler probeert te vluchten voor een nieuwsploeg, maar raakt betrokken bij een ongeval en komt in een coma terecht. Gibbs ontdekt dat 'The Cooler' de opdracht had gekregen om Geoffrey Brett om te brengen, een hooggeplaatst officier. Het team ontdekt al snel wie Brett uit de weg wilde laten ruimen.

Za 25 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Penelope Papers. Het team onderzoekt de moord op luitenant Paul Booth. Het slachtoffer blijkt een oude kennis te zijn van McGee. Booth was namelijk een goede vriend van diens grootmoeder Penelope, die destijds aan een onderzoeksproject voor het leger werkte.

Za 25 mei 2019 | 00:10 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Bounty. Bull helpt een premiejager die tijdens zijn eerste opdracht de verkeerde Mark heeft ontvoerd. Nadat Bull verneemt dat zijn cliënt een anonieme tip heeft gekregen die hem ertoe heeft gebracht de verkeerde persoon te pakken, gooit hij het over een andere boeg. Bull gaat voor de vergissing door feit-verdediging die beweert dat de acties van hun cliënt waren gebaseerd op feitelijke fouten.

Vr 24 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Restless. Marinier Thomas Hill zakt tijdens een feestje in elkaar. De jongeman heeft verschillende steekwonden. Het team graaft in Hills verleden en ontdekt dat hij een 27-jarige adoptiezus heeft die een oplichtster blijkt te zijn.

Vr 24 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Nature of the Beast. Tony raakt gewond tijdens een speciale missie voor SecNav en belandt in het ziekenhuis. Gibbs gaat hem opzoeken en vertelt hem dat hij tijdens zijn opdracht een andere NCIS-agent neerschoot. Tony kan zich dit voorval echter niet herinneren. Gibbs en de anderen gaan op zoek naar de ware toedracht.

Vr 24 mei 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Pyramid. Wanneer de ware identiteit van de Port-to-Port-moordenaar aan het licht komt, is het hele NCIS-team in gevaar.

Vr 24 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Swan Song. Het team stelt alles in het werk om de psychopaat van Port-to-Port te vatten. Tijdens het onderzoek ontdekken ze een nieuw lijk: agent Earl Stark.

Do 23 mei 2019 | 20:15 Navy CIS

Seizoen 13 - Aflevering 24/24 (306) - 2016 gab Michael Weatherly als Agent Tony DiNozzo seine Abschiedsvorstellung: Während das Team mit dem FBI und dem MI6 einen abtrünnigen britischen Spion jagt, erreichen Tony tragische Nachrichten aus Israel... Im selben Jahr begann Weatherlys Karriere als ausgebuffter Psychologe "Bull" (s. 22.15 Uhr).

Do 23 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Gut Check. Minister Sara Porter blijkt tijdens een geheime briefing te zijn afgeluisterd door middel van een microfoon die in haar vulpen verstopt zat. Korte tijd later krijgt ze een boodschap van een afperser die 10 miljoen dollar eist in ruil voor de informatie die door hem werd opgenomen. Het NCIS-team wordt ingeschakeld om de man op te sporen. Ze krijgen daarbij de hulp van NSA-analyste Ellie Bishop.

Wo 22 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Alibi. Het NCIS-team wordt ingeschakeld om een dodelijke aanrijding met vluchtmisdrijf te onderzoeken. Ze komen al snel de vermoedelijke dader op het spoor: sergeant Justin Dunne. Die vertelt zijn advocate Carrie Clark dat hij niet de chauffeur geweest kan zijn omdat hij op het moment van de aanrijding elders een moord aan het plegen was. Carrie, een oude bekende van het team, is door haar beroepsgeheim gebonden en kan Gibbs de waarheid over het alibi van haar cliënt niet vertellen.

Di 21 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Better Angels. Het team onderzoekt de dood van Michael Dawson, een sergeant die om het leven kwam toen hij een overval probeerde te verijdelen. Tony en McGee ontdekken dat de overval een valstrik was en dat Dawson het eigenlijke doelwit was. Gibbs gaat samen met zijn vader Jackson op zoek naar Walter Beck, een terminaal zieke man die tijdens WO II Jacksons leven redde.

Ma 20 mei 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Oil and Water. Het NCIS-team onderzoekt een explosie op een boorplatform waarbij een arbeider om het leven kwam. Ze krijgen tijdens hun onderzoek de hulp van oude bekende Abigail Borin. Al snel blijkt dat de ontploffing werd veroorzaakt door een bom.

Zo 19 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Anonymous Was a Woman. Tony en McGee onderzoeken de dood van een vrouw met de identiteitspapieren van sergeant Patricia Moreno. Ze ontdekken dat de echte Moreno drie jaar geleden omkwam tijdens een missie in Afghanistan en dat het lichaam toebehoort aan een illegale Afghaanse immigrante die Moreno's identiteit had overgenomen.

Zo 19 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Under the Radar. Het NCIS-team moet gebruikmaken van Twitter om de zaak rond de verdwijning van de luitenant-ter-zee op te lossen. McGee besluit geen informatie te delen met Gibbs en de autoriteiten.

Zo 19 mei 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Past, Present and Future. Gibbs en zijn team zetten de jacht op Parsa en zijn terreurgroep verder. Ze ontdekken dat Tomás Mendez, lid van een antiterreurbeweging, hun volgende doelwit zou kunnen zijn. Tony is naar Israël afgereisd om er Ziva te zoeken. Wanneer hij haar eindelijk heeft gevonden, probeert Ziva hem uit te leggen dat ze wil breken met het verleden en in Israël een nieuw leven wil beginnen.

Za 18 mei 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Bounty. Bull helpt een premiejager die tijdens zijn eerste opdracht de verkeerde Mark heeft ontvoerd. Nadat Bull verneemt dat zijn cliënt een anonieme tip heeft gekregen die hem ertoe heeft gebracht de verkeerde persoon te pakken, gooit hij het over een andere boeg. Bull gaat voor de vergissing door feit-verdediging die beweert dat de acties van hun cliënt waren gebaseerd op feitelijke fouten.

Za 18 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Pyramid. Wanneer de ware identiteit van de Port-to-Port-moordenaar aan het licht komt, is het hele NCIS-team in gevaar.

Za 18 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Swan Song. Het team stelt alles in het werk om de psychopaat van Port-to-Port te vatten. Tijdens het onderzoek ontdekken ze een nieuw lijk: agent Earl Stark.

Za 18 mei 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Don't Say a Word. Diana Lindsay, de romantische rivaal van Bull, brengt haar carrière in gevaar wanneer ze Bull stiekem naar Texas laat komen om een koppel te helpen in een rechtszaak tegen haar voormalige cliënt om voogd te worden van hun kleinkinderen.

Vr 17 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Baltimore. Danny Price, een voormalige collega van Tony, wordt vermoord aangetroffen. De modus operandi komt overeen met die van de seriemoordenaar op wie het team al een tijdje jacht maakt. Tony denkt door dit drama terug aan zijn tijd als agent in Baltimore.

Vr 17 mei 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Reflection. Op een beveiligingscamera is te zien hoe een onderofficier een moord pleegt. Het NCIS-team wordt belast met het onderzoek. Gibbs deelt mee dat agent Barrett en haar team de Port-to-Port-moordzaak overnemen.

Vr 17 mei 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Two Faced. Tot groot ongenoegen van Gibbs leidt agent Barrett het onderzoek naar de dood van een matroos. De rest van het team is bang dat Gibbs hierdoor het team opnieuw zal verlaten.

Vr 17 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Tell-All. Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek waarin de geheimen uit enkele militaire operaties worden blootgelegd. Het team gaat op zoek naar de schrijver van het boek.

Do 16 mei 2019 | 22:15 Bull

Seizoen 1 - Aflevering 21/23 (21) - Erster Auftritt von Eliza Dushku ("Buffy") als Topanwältin Nunnelly, die man in der 2. Staffel in den Hauptcast befördern wollte. Stattdessen zahlte der Sender CBS Dushku 9,5 Millionen US-Dollar Entschädigung, nachdem Michael Weatherly sie am Set sexuell belästigt hat.

Do 16 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Once a Crook. Het NCIS-team onderzoekt de moord op cryptoanalist Andrew Wells. Ze komen Anton Markin op het spoor, een man die vroeger door Tony werd ingezet als informant bij de Russische maffia. Markins opdracht liep echter faliekant af: hij bracht de maffioso die hij moest bespioneren om het leven en dook daarna onder.

Wo 15 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Anonymous Was a Woman. Tony en McGee onderzoeken de dood van een vrouw met de identiteitspapieren van sergeant Patricia Moreno. Ze ontdekken dat de echte Moreno drie jaar geleden omkwam tijdens een missie in Afghanistan en dat het lichaam toebehoort aan een illegale Afghaanse immigrante die Moreno's identiteit had overgenomen.

Wo 15 mei 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Death Sentence. Elliott Miles zit op de beklaagdenbank wegens dubbele moord en wacht op het vonnis. Bull is echter niet overtuigd van de schuld van de man en probeert de jury op andere gedachten te brengen. Krijgt Elliott Miles toch de doodstraf?

Di 14 mei 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Under the Radar. Het NCIS-team moet gebruikmaken van Twitter om de zaak rond de verdwijning van de luitenant-ter-zee op te lossen. McGee besluit geen informatie te delen met Gibbs en de autoriteiten.

Ma 13 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Past, Present and Future. Gibbs en zijn team zetten de jacht op Parsa en zijn terreurgroep verder. Ze ontdekken dat Tomás Mendez, lid van een antiterreurbeweging, hun volgende doelwit zou kunnen zijn. Tony is naar Israël afgereisd om er Ziva te zoeken. Wanneer hij haar eindelijk heeft gevonden, probeert Ziva hem uit te leggen dat ze wil breken met het verleden en in Israël een nieuw leven wil beginnen.

Zo 12 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Damned If You Do. Richard Parsons zet zijn onderzoek naar het team verder en heeft het daarbij duidelijk op Gibbs gemunt. Vance doet een beroep op voormalig advocaat-generaal AJ Chegwidden om Gibbs te helpen. McGee en de anderen onderzoeken ondertussen de moord op soldaat Chad McBride. De vrouw van McBride ontving een doos met daarin het hoofd van haar man.

Zo 12 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Double Blind. Onderofficier Lowry roept de hulp in van Gibbs en zijn team. Hij beweert achtervolgd te worden door een onbekende man en vreest dat zijn leven in gevaar is. Hij vertelt ook dat hij onlangs aangevallen is geweest en dat hij aan die aanval een zware hersenschudding heeft overgehouden. Het team wordt ondertussen op de rooster gelegd door Richard Parsons, die een onderzoek is gestart naar de afhandeling van de zaak Bodnar.

Zo 12 mei 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Revenge. Tony en Ziva worden na het ongeluk naar het ziekenhuis overgebracht. Bodnar is er met de diamanten vandoor. McGee en Gibbs komen Bodnar op het spoor en volgen hem naar een huis op het platteland. Daar treffen ze het lichaam aan van een vroegere trawant van hem. Het gaat om de Zuid-Afrikaanse huurling Clive Goddard. Van Bodnar ontbreekt elk spoor. Korte tijd later neemt Bodnar contact op met Ziva. Het komt uiteindelijk tot een dramatische confrontatie tussen hen.

Za 11 mei 2019 | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Death Sentence. Elliott Miles zit op de beklaagdenbank wegens dubbele moord en wacht op het vonnis. Bull is echter niet overtuigd van de schuld van de man en probeert de jury op andere gedachten te brengen. Krijgt Elliott Miles toch de doodstraf?

Za 11 mei 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Don't Say a Word. Diana Lindsay, de romantische rivaal van Bull, brengt haar carrière in gevaar wanneer ze Bull stiekem naar Texas laat komen om een koppel te helpen in een rechtszaak tegen haar voormalige cliënt om voogd te worden van hun kleinkinderen.

Za 11 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Two Faced. Tot groot ongenoegen van Gibbs leidt agent Barrett het onderzoek naar de dood van een matroos. De rest van het team is bang dat Gibbs hierdoor het team opnieuw zal verlaten.

Za 11 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Tell-All. Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek waarin de geheimen uit enkele militaire operaties worden blootgelegd. Het team gaat op zoek naar de schrijver van het boek.

Vr 10 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Out of the Frying Pan. Vance wil dat het team de dood van kolonel Parks onderzoekt. De man werd enkele weken geleden vermoord aangetroffen. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer, en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij de dader is.

Vr 10 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. One Last Score. Het team onderzoekt de brutale moord op een voormalig medewerker van het NCIS. Ze ontdekken dat hij informatie doorspeelde aan enkele criminelen die een pakhuis wilden overvallen waar heel wat waardevolle voorwerpen lagen opgeslagen.

Vr 10 mei 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Kill Screen. Wanneer de afgesneden vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier in een gestolen handtas worden gevonden, gaat het NCIS-team op zoek naar de koelbloedige moordenaar.

Vr 10 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Defiance. Nadat een zelfmoordactivist een aanslag pleegt op een minister in Belgrado moet het team diens dochter, die in de Verenigde Staten studeert, beschermen.

Do 9 mei 2019 | 20:15 Navy CIS

Seizoen 13 - Aflevering 20/24 (302) - Identitätskrise! Gleich drei Kriminelle schlüpfen in die Rolle des Agenten und erpressen hochrangige US-Politiker. Hat Tonys (Michael Weatherly) flüchtige Affäre Leah was damit zu tun? Um 22.15 Uhr gibt’s noch einmal den echten Michael Weatherly zu sehen – in neuen Folgen von "Bull".

Do 9 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Whiskey Tango Foxtrot. Bij een bomaanslag in een hotel komt Clayton Jarvis om het leven en raakt Tom Morrow zwaargewond. Gibbs beseft al snel dat de aanslag het werk is van een huurmoordenaar die de leden van het NCIS-team een voor een probeert uit te schakelen. Vance ontdekt dat Ziva het volgende doelwit is.

Wo 8 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Damned If You Do. Richard Parsons zet zijn onderzoek naar het team verder en heeft het daarbij duidelijk op Gibbs gemunt. Vance doet een beroep op voormalig advocaat-generaal AJ Chegwidden om Gibbs te helpen. McGee en de anderen onderzoeken ondertussen de moord op soldaat Chad McBride. De vrouw van McBride ontving een doos met daarin het hoofd van haar man.

Di 7 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Double Blind. Onderofficier Lowry roept de hulp in van Gibbs en zijn team. Hij beweert achtervolgd te worden door een onbekende man en vreest dat zijn leven in gevaar is. Hij vertelt ook dat hij onlangs aangevallen is geweest en dat hij aan die aanval een zware hersenschudding heeft overgehouden. Het team wordt ondertussen op de rooster gelegd door Richard Parsons, die een onderzoek is gestart naar de afhandeling van de zaak Bodnar.

Ma 6 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Revenge. Tony en Ziva worden na het ongeluk naar het ziekenhuis overgebracht. Bodnar is er met de diamanten vandoor. McGee en Gibbs komen Bodnar op het spoor en volgen hem naar een huis op het platteland. Daar treffen ze het lichaam aan van een vroegere trawant van hem. Het gaat om de Zuid-Afrikaanse huurling Clive Goddard. Van Bodnar ontbreekt elk spoor. Korte tijd later neemt Bodnar contact op met Ziva. Het komt uiteindelijk tot een dramatische confrontatie tussen hen.

Zo 5 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Squall. Het marineschip USS Borealis komt in een hevige storm terecht. Tijdens het onweer wordt het lichaam van scheepsarts Brian Haber gevonden. Al snel wordt duidelijk dat de man werd vermoord en het team moet naar het schip om de moord te onderzoeken. McGee ontdekt tot zijn grote verrassing dat zijn vader, een hooggeplaatst admiraal, aan boord was op het moment van de moord.

Zo 5 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Seek. Het team onderzoekt de moord op sergeant Theodore Lemere. Die werd tijdens een missie in het Afghaanse Kabul neergeschoten door een sluipschutter toen hij met zijn speurhond Dex een kind uit een mijnenveld probeerde te bevrijden. Ruby, de weduwe van het slachtoffer, toont Gibbs een videoboodschap van haar man waarin deze beweert dat iemand hem naar het leven staat. Gibbs ontdekt dat Lemere vlak voor zijn dood fikse ruzie had gemaakt met Norman Pittorino, de man die Dex heeft afgericht.

Za 4 mei 2019 | 18:55 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Kill Screen. Wanneer de afgesneden vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier in een gestolen handtas worden gevonden, gaat het NCIS-team op zoek naar de koelbloedige moordenaar.

Za 4 mei 2019 | 17:55 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Defiance. Nadat een zelfmoordactivist een aanslag pleegt op een minister in Belgrado moet het team diens dochter, die in de Verenigde Staten studeert, beschermen.

Za 4 mei 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Parental Guidance. Bull vertegenwoordigt een in isolatie opgevoede tiener als hij terechtstaat voor moord. Bull selecteert juryleden die geloven dat hij onder invloed is van de enige persoon die hij kent; zijn vader.

Vr 3 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. A Man Walks Into a Bar. Het team onderzoekt de moord op een commandant die dood werd aangetroffen in zijn kajuit. Ondertussen moeten alle teamleden deelnemen aan een verplichte psychologische test.

Vr 3 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Freedom. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde. De lijst met verdachten is lang.

Vr 3 mei 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Recruited. Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is. Ondertussen krijgt het team het bezoek van dr. Magnus. Die heeft slecht nieuws.

Vr 3 mei 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ships in the Night. Het team onderzoekt de dood van een marinier die werd vermoord door een sluipschutter en moet hiervoor samenwerken met Abigail Sciuto, een agente van de kustwacht. Ze ontdekken dat het slachtoffer de meerderheid van de aandelen zou erven van een multinational. Bovendien wou hij het bedrijf omvormen tot een liefdadigheidsinstelling.

Do 2 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Berlin. Het team onderzoekt de moord op Mossad-agent Amir Mantel. Hij werd in een parkeergarage in Virginia doodgeschoten. Gibbs en Vance werken samen met Orli Elbaz, het nieuwe hoofd van de Mossad, om de moordenaar te vinden. Ziva en Tony zijn te weten gekomen dat Ilan Bodnar zich in Berlijn bevindt. Ze besluiten hem achterna te gaan.

Wo 1 mei 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Chasing Ghosts. Het NCIS-team onderzoekt de verdwijning van Noah, de man van marinier Callie Daniels. Callie beweert dat Noah recent een grote som geld heeft geërfd en dat zijn ontvoerders waarschijnlijk uit zijn op losgeld. Gibbs maakt zich zorgen om Ziva, die nog steeds op zoek is naar Bodner.

Wo 1 mei 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Reckless. Het team van Bull maakt zich zorgen als hij de onwinbare zaak van Elliott Miles op zich neemt. Een stomme man riskeert de doodstraf als hij schuldig wordt bevonden aan moord en brandstichting.

Di 30 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Squall. Het marineschip USS Borealis komt in een hevige storm terecht. Tijdens het onweer wordt het lichaam van scheepsarts Brian Haber gevonden. Al snel wordt duidelijk dat de man werd vermoord en het team moet naar het schip om de moord te onderzoeken. McGee ontdekt tot zijn grote verrassing dat zijn vader, een hooggeplaatst admiraal, aan boord was op het moment van de moord.

Ma 29 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Seek. Het team onderzoekt de moord op sergeant Theodore Lemere. Die werd tijdens een missie in het Afghaanse Kabul neergeschoten door een sluipschutter toen hij met zijn speurhond Dex een kind uit een mijnenveld probeerde te bevrijden. Ruby, de weduwe van het slachtoffer, toont Gibbs een videoboodschap van haar man waarin deze beweert dat iemand hem naar het leven staat. Gibbs ontdekt dat Lemere vlak voor zijn dood fikse ruzie had gemaakt met Norman Pittorino, de man die Dex heeft afgericht.

Zo 28 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Hereafter. Tijdens een zware training zakt marinier Gabe Crowe plots in elkaar. Duckie treft op het lichaam verschillende kneuzingen en wonden aan. Gibbs vermoedt dat Crowe geregeld deelnam aan illegale vechtwedstrijden, wat zijn vele kwetsuren zou kunnen verklaren. Hij moet zijn mening al snel herzien wanneer er korte tijd later een tweede marinier overlijdt en ook op zijn lichaam gelijkaardige wonden vertoont. Vance probeert te wennen aan een leven zonder Jackie.

Zo 28 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Canary. Het team arresteert een hacker die hoog op de lijst met de meest gezochte cyberterroristen staat. De man was eerder verantwoordelijk voor een cyberaanval op een afdeling van het NCIS, waarbij een undercoveragent om het leven kwam. Ziva en Anthony ontdekken op zijn computer aanwijzingen dat er in een pakhuis een chemische bom wordt gemaakt die het ebolavirus bevat. Om de hacker te doen praten, brengen ze hem over naar de gevangenis van Guantánamo Bay.

Za 27 april 2019 | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Reckless. Het team van Bull maakt zich zorgen als hij de onwinbare zaak van Elliott Miles op zich neemt. Een stomme man riskeert de doodstraf als hij schuldig wordt bevonden aan moord en brandstichting.

Za 27 april 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Parental Guidance. Bull vertegenwoordigt een in isolatie opgevoede tiener als hij terechtstaat voor moord. Bull selecteert juryleden die geloven dat hij onder invloed is van de enige persoon die hij kent; zijn vader.

Za 27 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Recruited. Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is. Ondertussen krijgt het team het bezoek van dr. Magnus. Die heeft slecht nieuws.

Za 27 april 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ships in the Night. Het team onderzoekt de dood van een marinier die werd vermoord door een sluipschutter en moet hiervoor samenwerken met Abigail Sciuto, een agente van de kustwacht. Ze ontdekken dat het slachtoffer de meerderheid van de aandelen zou erven van een multinational. Bovendien wou hij het bedrijf omvormen tot een liefdadigheidsinstelling.

Za 27 april 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Forfeiture. Het TAC-team werkt dubbele zaken als Chunk zijn eerste legale klant vertegenwoordigt die wordt beschuldigd van vervalsing en Bull vertegenwoordigt zijn grootvader voor het verkopen van deze goederen.

Vr 26 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. False Witness. Een marineofficier is de enige getuige in een rechtszaak. Wanneer de man spoorloos verdwijnt, roept het team de hulp in van een advocaat om hem op te sporen. Ziva en Timothy proberen uit te zoeken waarom Tony zich zo vreemd gedraagt.

Vr 26 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Enemies Domestic. Gibbs vindt het lichaam van Hadar. Vance raakte zwaargewond en Eli is spoorloos verdwenen. Het team beseft dat de bom werd geplaatst door een mol binnen de NCIS. Ze ontdekken dat Eli is ondergedoken om aan zijn belagers te ontkomen.

Vr 26 april 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Enemies Foreign. Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.

Vr 26 april 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Broken Arrow. Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.

Do 25 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Prime Suspect. Gibbs krijgt een vreemd verzoek van zijn kapper Eddie. De man wil dat Gibbs voor hem uitzoekt of zijn zoon Cameron de beruchte seriemoordenaar The Dead Rose Slasher is. Daarnaast moet het team een marinier opsporen die 120.000 dollar heeft gestolen en naar de Caraïben is gevlucht.

Wo 24 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Detour. Terwijl Ducky en Palmer de zelfmoord van een marineluitenant onderzoeken, worden ze in een hinderlaag gelokt en ontvoerd. De ontvoerders eisen dat ze een belangrijk voorwerp vinden dat de luitenant bij zich zou hebben gehad op het moment van zijn dood. De rest van het team ontdekt ondertussen dat de luitenant een Cubaanse spion was die geheime legerdocumenten had gestolen.

Wo 24 april 2019 | 01:05 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Justified. Een vrouw die jarenlang door haar man is mishandeld, heeft hem in zijn slaap neergeschoten. Ze was bang voor haar eigen leven en dat van haar ongeboren kind. Bulls hulp wordt ingeschakeld.

Di 23 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Hereafter. Tijdens een zware training zakt marinier Gabe Crowe plots in elkaar. Duckie treft op het lichaam verschillende kneuzingen en wonden aan. Gibbs vermoedt dat Crowe geregeld deelnam aan illegale vechtwedstrijden, wat zijn vele kwetsuren zou kunnen verklaren. Hij moet zijn mening al snel herzien wanneer er korte tijd later een tweede marinier overlijdt en ook op zijn lichaam gelijkaardige wonden vertoont. Vance probeert te wennen aan een leven zonder Jackie.

Ma 22 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Canary. Het team arresteert een hacker die hoog op de lijst met de meest gezochte cyberterroristen staat. De man was eerder verantwoordelijk voor een cyberaanval op een afdeling van het NCIS, waarbij een undercoveragent om het leven kwam. Ziva en Anthony ontdekken op zijn computer aanwijzingen dat er in een pakhuis een chemische bom wordt gemaakt die het ebolavirus bevat. Om de hacker te doen praten, brengen ze hem over naar de gevangenis van Guantánamo Bay.

Za 20 april 2019 | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Justified. Een vrouw die jarenlang door haar man is mishandeld, heeft hem in zijn slaap neergeschoten. Ze was bang voor haar eigen leven en dat van haar ongeboren kind. Bulls hulp wordt ingeschakeld.

Za 20 april 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Forfeiture. Het TAC-team werkt dubbele zaken als Chunk zijn eerste legale klant vertegenwoordigt die wordt beschuldigd van vervalsing en Bull vertegenwoordigt zijn grootvader voor het verkopen van deze goederen.

Za 20 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Enemies Foreign. Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.

Za 20 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Broken Arrow. Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.

Za 20 april 2019 | 00:10 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Security Fraud. Bull gaat samen met zijn idool, Walter Franklin, aan de slag om een gezin te helpen. Zij klagen de Amerikaanse regering aan voor het doden van de verkeerde man tijdens getuigenbescherming.

Vr 19 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Cracked. Luitenant-ter-zee Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht. Abby bijt zich vast in de zaak.

Vr 19 april 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Air. Het team onderzoekt de moorden op een controversiële dj en een marineofficier. Ze werden vermoord tijdens een rechtstreekse radio-uitzending en de lijst met verdachten is lang.

Vr 19 april 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Royals and Loyals. Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.

Vr 19 april 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Short Fuse. Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer. Het team onderzoekt de zaak en ontdekt dat Heather niet alleen was op het moment van de inbraak. Bovendien blijkt dat de inbreker een huurmoordenaar was.

Do 18 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Hit and run. Het team onderzoekt een auto-ongeval waarbij marinier Chad Dunn en zijn vriendin Lyla Cutwright om het leven kwamen. Abby ontdekt dat beide slachtoffers al dood waren voor het ongeluk. Het onderzoek roept herinneringen op bij haar.

Wo 17 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Shiva. Jarvis wil dat het nieuws over de dood van Eli David en Jackie Vance wordt stilgehouden zolang de identiteit van hun moordenaar nog niet bekend is. Ducky vermoedt dat de dader een Zweedse huurmoordenaar is. Ziva en Vance hebben het moeilijk om met hun verlies om te gaan. Ze willen allebei nauw betrokken worden bij het onderzoek, hoewel dat verboden is. Gibbs probeert Ziva zo goed mogelijk op te vangen, maar vreest tegelijk dat ook haar leven in gevaar is.

Wo 17 april 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. A Redemption. Bull helpt Jim Grayson. Hij was gearresteerd omdat hij zijn identiteit had veranderd na een overval met dodelijke afloop.

Di 16 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Shabbat Shalom. In een meer wordt het lichaam gevonden van een man in een legeruniform. Het gaat om Tyler Wilkes, een journalist die enkele maanden eerder alle geloofwaardigheid verloor toen hij foto's manipuleerde voor een artikel. Nu was Wilkes een onderzoek aan het voeren naar druggebruik binnen de marine. Gibbs komt vier verdachten op het spoor, die allen bekennen de moord te hebben gepleegd.

Ma 15 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. You Better Watch Out. Tony krijgt met Kerstmis het bezoek van zijn vader Anthony. Het team onderzoekt ondertussen de moord op de echtgenoot van een marineofficier.

Za 13 april 2019 | 22:15 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. A Redemption. Bull helpt Jim Grayson. Hij was gearresteerd omdat hij zijn identiteit had veranderd na een overval met dodelijke afloop.

Za 13 april 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Security Fraud. Bull gaat samen met zijn idool, Walter Franklin, aan de slag om een gezin te helpen. Zij klagen de Amerikaanse regering aan voor het doden van de verkeerde man tijdens getuigenbescherming.

Za 13 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Royals and Loyals. Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.

Za 13 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Short Fuse. Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer. Het team onderzoekt de zaak en ontdekt dat Heather niet alleen was op het moment van de inbraak. Bovendien blijkt dat de inbreker een huurmoordenaar was.

Za 13 april 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Leave It All Behind. Dr. Bull probeert twijfel te zaaien onder de juryleden in het proces van zijn vriend Nathan. Hij wordt berecht voor de moord op zijn vrouw en de zaak van de aanklager is gebaseerd op indirect bewijs.

Vr 12 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Worst Nightmares. Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd. Rebecca woont in bij haar grootvader omdat haar ouders op een militaire missie zijn. De grootvader vermoedt dat het de ontvoerders om losgeld te doen is, want Rebecca's moeder erfde onlangs een grote som geld.

Vr 12 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Spider and the Fly. Het team maakt nog steeds jacht op Paloma Reynosa. Die geeft zich niet zomaar gewonnen en begint een kat-en-muisspel met Gibbs. Ondertussen onderzoekt het team een helikoptercrash in Virginia waarbij piloot John McMahon en een passagier zijn omgekomen.

Vr 12 april 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Rule Fifty-One. Gibbs gaat naar Mexico om wraak te nemen op een groep drugsdealers. Daar wordt hij gevangengenomen door Paloma Reynosa, het hoofd van het drugskartel en de dochter van de man die Gibbs twintig jaar geleden vermoordde. Ze verplicht hem voor haar een pakje te smokkelen. Als hij dat niet doet, zal ze iedereen vermoorden die Gibbs na aan het hart ligt.

Vr 12 april 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Patriot down. Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek van een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt. Een geheim dat hij al twintig jaar verborgen kon houden, dreigt nu uit te komen. Abby weet niet wat te doen met de informatie die ze over hem heeft.

Do 11 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Trifecta. Gibbs werkt samen met FBI-agent Fornell aan een onderzoek, nadat die laatste het doelwit werd van een schietpartij. Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren want Diane bracht de nacht door bij McGee.

Wo 10 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Gone. Marinier Wade ziet hoe enkele gemaskerde mannen zijn tienerdochter Lydia en haar vriendin Rosie proberen te ontvoeren. Wade snelt de meisjes te hulp, maar wordt neergeschoten. Lydia kan aan haar belagers ontkomen, maar Rosie wordt ontvoerd. Ziva ontfermt zich over Lydia. Gibbs ontdekt dat Rosie in handen is van een bende mensensmokkelaars.

Wo 10 april 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Bad Medicine. Bull helpt een dokter die over de grens olie heeft gekocht die CBD bevat. Ze wil haar patiënten in Virginia daarmee helpen, maar de olie is er illegaal.

Di 9 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Amerikaanse misdaadserie. Shell Shock (2). Gibbs moet een terrorist opsporen. Hiervoor werkt hij samen met een marinekapitein die aan een posttraumatische stressstoornis lijdt.

Ma 8 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Amerikaanse misdaadserie. Shell Shock (1). Het team onderzoekt de brute moord op een luitenant. Hij was net terug uit het Midden-Oosten.

Za 6 april 2019 | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Bad Medicine. Bull helpt een dokter die over de grens olie heeft gekocht die CBD bevat. Ze wil haar patiënten in Virginia daarmee helpen, maar de olie is er illegaal.

Za 6 april 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Leave It All Behind. Dr. Bull probeert twijfel te zaaien onder de juryleden in het proces van zijn vriend Nathan. Hij wordt berecht voor de moord op zijn vrouw en de zaak van de aanklager is gebaseerd op indirect bewijs.

Za 6 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Rule Fifty-One. Gibbs gaat naar Mexico om wraak te nemen op een groep drugsdealers. Daar wordt hij gevangengenomen door Paloma Reynosa, het hoofd van het drugskartel en de dochter van de man die Gibbs twintig jaar geleden vermoordde. Ze verplicht hem voor haar een pakje te smokkelen. Als hij dat niet doet, zal ze iedereen vermoorden die Gibbs na aan het hart ligt.

Za 6 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Patriot down. Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek van een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt. Een geheim dat hij al twintig jaar verborgen kon houden, dreigt nu uit te komen. Abby weet niet wat te doen met de informatie die ze over hem heeft.

Za 6 april 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Prior Bad Acts. De plotselinge dood van Benny's vader zorgt voor hereniging. Ook vraagt de broer van een overleden tech miljardair om hulp bij het aanklagen van de dokter die hij verantwoordelijk acht voor zijn dood.

Vr 5 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Borderland. Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers zijn lid van een motorbende. Het onderzoek leidt het team naar een verrassende ontknoping. Abby wordt uitgenodigd op een symposium in Mexico en McGee vergezelt haar. Ze ontdekt een vreselijk geheim over Gibbs en dat brengt haar in een lastige positie.

Vr 5 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Obsession. Een man overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Terwijl het team op zoek is naar de moordenaar, verdwijnt de zus van het slachtoffer. Ook een vriend van de broers en zussen is recent overleden.

Vr 5 april 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Moonlighting. Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken en vlakbij ligt een ander lijk. Roebuck probeerde het slachtoffer te beschermen, maar werd zelf te grazen genomen. Gibbs en Fornell moeten op zoek naar een lek binnen het NCIS.

Vr 5 april 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Guilty pleasure. Wanneer het team een link vindt tussen de dood van een marinier en een escortdame, schakelen zij de hulp in van Holly Snow om de dader te vinden.

Do 4 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Namesake. Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt dat het moordwapen afkomstig was uit een pandjeshuis. Tot zijn grote verbazing ziet hij daar een ereteken dat te koop wordt aangeboden. De medaille behoorde toe aan Leroy Jethro Moore, een goede vriend van zijn vader, naar wie Gibbs werd genoemd.

Wo 3 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Lost At Sea. Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor. Ducky vindt het vreemd dat de passagiers er slechts met lichte verwondingen vanaf zijn gekomen.

Wo 3 april 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Gag Order. Bull zegt toe om Chuncks dochter Anna te helpen. Haar lerares wordt aangeklaagd omdat ze data zou hebben gestolen.

Di 2 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Phoenix. Ducky, die nog steeds herstelt van zijn hartaanval, besluit een twaalf jaar oude zaak te heropenen en laat het lichaam van een vermoorde marineofficier opgraven. Ondertussen onderzoekt het team de moord op een marinier. Het wordt al snel duidelijk dat er een verband bestaat tussen hun zaak en die van Ducky.

Ma 1 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Recovery. Het team onderzoekt de dood van een voormalig werknemer van het NCIS. De vrouw verdween spoorloos na de bomaanslag op het NCIS-hoofdkwartier en haar lichaam werd teruggevonden in een rivier. Het team vermoedt dat een vrouw die de restauratiewerken van het hoofdkwartier leidt iets met de zaak te maken heeft. Abby heeft last van nachtmerries. Gibbs wil dat ze naar een psycholoog gaat.

Za 30 maart 2019 | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Gag Order. Bull zegt toe om Chuncks dochter Anna te helpen. Haar lerares wordt aangeklaagd omdat ze data zou hebben gestolen.

Za 30 maart 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Prior Bad Acts. De plotselinge dood van Benny's vader zorgt voor hereniging. Ook vraagt de broer van een overleden tech miljardair om hulp bij het aanklagen van de dokter die hij verantwoordelijk acht voor zijn dood.

Za 30 maart 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Moonlighting. Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken en vlakbij ligt een ander lijk. Roebuck probeerde het slachtoffer te beschermen, maar werd zelf te grazen genomen. Gibbs en Fornell moeten op zoek naar een lek binnen het NCIS.

Za 30 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Guilty pleasure. Wanneer het team een link vindt tussen de dood van een marinier en een escortdame, schakelen zij de hulp in van Holly Snow om de dader te vinden.

Za 30 maart 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Split Hairs. Bull neemt de verdediging van New Yorks belangrijkste patholoog op zich wanneer zij wordt beschuldigd van knoeien met bewijsmateriaal dat verband houdt met de jarenoude zaak die haar carrière heeft gemaakt. Als Bull zich zorgen begint te maken dat de brutale eerlijkheid van zijn cliënt haar kansen in de rechtbank zou kunnen beïnvloeden, wil hij de jury opvullen met personen die geneigd zijn te geloven dat ze een fout heeft gemaakt in plaats van opzettelijk te knoeien met forensisch bewijs.

Vr 29 maart 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Jurisdiction. Een duiker die naar verloren schatten op zoek ging, wordt dood aangetroffen. Het NCIS-team moet voor het onderzoek samenwerken met de CGIS, de Coast Guard Investigative Services. Gaandeweg ontdekken ze dat beide teams nogal wat gelijkenissen vertonen.

Vr 29 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Double Identity. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marinier en tijdens het onderzoek ontdekken ze dat het slachtoffer enkele duistere geheimen had.

Vr 29 maart 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Mother's Day. Gibbs wordt gedwongen om in zijn pijnlijke verleden te graven wanneer zijn ex-schoonmoeder een getuige blijkt te zijn bij een moordonderzoek.

Vr 29 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Jack Knife. Het NCIS-team onderzoekt de moord op ex-marinier Heatherton. Ze ontdekken dat het slachtoffer betrokken was bij illegale praktijken. Het team gaat undercover om die praktijken aan banden te leggen en de moord op te lossen.

Do 28 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Extreme Prejudice. Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat. Net wanneer ze hem bijna te pakken hebben, pleegt hij zelfmoord. Gibbs vermoedt echter dat Dearing zijn dood in scène zette en zo kon ontkomen.

Wo 27 maart 2019 | 01:00 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Absolution. Dr. Jason Bull grijpt de kans om de verdediging van een oude cliënt opnieuw ter harte te nemen wanneer er wordt getwijfeld over het bewijs dat veertien jaar eerder een veroordeling voor moord opleverde.

Za 23 maart 2019 | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Absolution. Dr. Jason Bull grijpt de kans om de verdediging van een oude cliënt opnieuw ter harte te nemen wanneer er wordt getwijfeld over het bewijs dat veertien jaar eerder een veroordeling voor moord opleverde.

Za 23 maart 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Split Hairs. Bull neemt de verdediging van New Yorks belangrijkste patholoog op zich wanneer zij wordt beschuldigd van knoeien met bewijsmateriaal dat verband houdt met de jarenoude zaak die haar carrière heeft gemaakt. Als Bull zich zorgen begint te maken dat de brutale eerlijkheid van zijn cliënt haar kansen in de rechtbank zou kunnen beïnvloeden, wil hij de jury opvullen met personen die geneigd zijn te geloven dat ze een fout heeft gemaakt in plaats van opzettelijk te knoeien met forensisch bewijs.

Za 23 maart 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Mother's Day. Gibbs wordt gedwongen om in zijn pijnlijke verleden te graven wanneer zijn ex-schoonmoeder een getuige blijkt te zijn bij een moordonderzoek.

Za 23 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Jack Knife. Het NCIS-team onderzoekt de moord op ex-marinier Heatherton. Ze ontdekken dat het slachtoffer betrokken was bij illegale praktijken. Het team gaat undercover om die praktijken aan banden te leggen en de moord op te lossen.

Za 23 maart 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Separate Together. Bull en zijn on-again, off-again romantische rivaal, Diana Lindsay, bundelen hun krachten om twee afzonderlijke maar gezamenlijke verdedigingsteams te creëren.

Vr 22 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Masquerade. Nu de senaat over een belangrijke wet moet stemmen, dreigt een groep terroristen ermee een nucleaire bom te laten ontploffen in Washington. De zoektocht naar de bom wordt echter bemoeilijkt door Hart, die een van de verdachten verdedigt.

Vr 22 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Jet Lag. Tijdens een terugvlucht uit Parijs begeleiden Tony en Ziva een getuige in een verduisteringszaak. Wanneer ze te horen krijgen dat er zich een moordenaar op het vliegtuig bevindt, die het op de getuige heeft gemunt, is het aan het team om deze getuige levend en wel terug thuis te brengen.

Vr 22 maart 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Flesh and Blood. Tony's bankrekening is geblokkeerd. De bank in kwestie heeft hem verward met zijn vader Anthony DiNozzo Sr, die hij al enkele dagen niet kan bereiken. Maar dan duikt zijn vader uit het niets op. Wanneer de zoon van Prins Omar op het nippertje een moordaanslag overleeft, moet het team de decadente prins beschermen. De vader van Tony raakt betrokken bij de zaak en Gibbs twijfelt of Tony het onderzoek wel kan voeren. Tony ontdekt een ongelooflijk geheim over zijn vader.

Vr 22 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ignition. Een legerpiloot wordt dood aangetroffen in een afgelegen gebied. Het team moet het opnemen tegen een advocaat die recht voor de raap is en er bovendien een verborgen agenda op nahoudt.

Wo 20 maart 2019 | 01:05 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Witness for the Prosecution. De officier van justitie huurt Bull in om te helpen bij de veroordeling van Hazel Diaz. Diaz is een beruchte drugsdealer die een politieagent heeft vermoord.

Za 16 maart 2019 | 22:25 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Witness for the Prosecution. De officier van justitie huurt Bull in om te helpen bij de veroordeling van Hazel Diaz. Diaz is een beruchte drugsdealer die een politieagent heeft vermoord.

Za 16 maart 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Separate Together. Bull en zijn on-again, off-again romantische rivaal, Diana Lindsay, bundelen hun krachten om twee afzonderlijke maar gezamenlijke verdedigingsteams te creëren.

Za 16 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Flesh and Blood. Tony's bankrekening is geblokkeerd. De bank in kwestie heeft hem verward met zijn vader Anthony DiNozzo Sr, die hij al enkele dagen niet kan bereiken. Maar dan duikt zijn vader uit het niets op. Wanneer de zoon van Prins Omar op het nippertje een moordaanslag overleeft, moet het team de decadente prins beschermen. De vader van Tony raakt betrokken bij de zaak en Gibbs twijfelt of Tony het onderzoek wel kan voeren. Tony ontdekt een ongelooflijk geheim over zijn vader.

Za 16 maart 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ignition. Een legerpiloot wordt dood aangetroffen in een afgelegen gebied. Het team moet het opnemen tegen een advocaat die recht voor de raap is en er bovendien een verborgen agenda op nahoudt.

Za 16 maart 2019 | 00:05 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. A Higher Law. Bull accepteert dat TAC een priester vertegenwoordigt die verantwoordelijk wordt geacht voor een dodelijke aanrijding nadat hij achter het stuur van de kerkbus zat die bij de crash betrokken was.

Vr 15 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Faith. Kinderen vinden in een steegje het bevroren lijk van een man die in een gebedskleed is gewikkeld. Het gaat om luitenant Thom Ellis. Hoewel zijn vader protestants dominee is, heeft Thom zich tijdens de oorlog in Irak tot de islam bekeerd. Dit heeft binnen zijn familie voor de nodige spanningen gezorgd.

Vr 15 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Child's Play. Enkele kinderen ontdekken in een maïsveld het lichaam van korporaal Losado. Die werkte in een militaire basis waar hoogbegaafde kinderen worden ingezet om geheime codes te kraken. Het team ontdekt dat Losado's protégée, de twaalfjarige Angela, codes met ultrageheime informatie bijhield.

Vr 15 maart 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Power Down. Het team onderzoekt de moord op een jonge vrouwelijke marinier. Omdat in heel Washington de elektriciteit niet meer werkt en ze dus hun snufjes niet kunnen gebruiken, moet het team inventief te werk gaan om de zaak op te lossen.

Vr 15 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Endgame. Vance krijgt de hulp van de overige teamleden om het hoofd te bieden aan zijn problemen, maar ontdekt dat een oude vijand opnieuw is opgedoken. Tim ontmoet een interessante dame in een koffiebar.

Wo 13 maart 2019 | 01:05 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Keep Your Friends Close. Dr. Bull wordt ingeschakeld door de FBI om een hacker te arresteren.

Za 9 maart 2019 | 22:25 Dr. Bull

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Keep Your Friends Close. Dr. Bull wordt ingeschakeld door de FBI om een hacker te arresteren.

Za 9 maart 2019 | 21:25 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. A Higher Law. Bull accepteert dat TAC een priester vertegenwoordigt die verantwoordelijk wordt geacht voor een dodelijke aanrijding nadat hij achter het stuur van de kerkbus zat die bij de crash betrokken was.

Za 9 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Power Down. Het team onderzoekt de moord op een jonge vrouwelijke marinier. Omdat in heel Washington de elektriciteit niet meer werkt en ze dus hun snufjes niet kunnen gebruiken, moet het team inventief te werk gaan om de zaak op te lossen.

 Meer