Je vindt hier de programma's van Meisjes op tv We hebben de volgende programma's voor Meisjes The Eleven: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 1 Paradise Lost Deze serie over waargebeurde misdaden volgt de rechercheurs Lise Olsen en. Holland's Next Top Model: Amusement, Seizoen 9 De meiden krijgen onverwacht bezoek van Mac Folkes, de beroemde catwalkcoach. Hij zal hen niet. Paul van Vliet: Serie, Aflevering 2 (6) Programmamaker Job Cieraad maakte voor ONS een exclusieve zesdelige documentaireserie over. Holland's Next Top Model: Morgen - Amusement, Seizoen 9 Nu de meisjes nog maar met zes zijn, voelen ze de spanning en de druk om goed te. Enchantimals: Morgen - Jeugd, Aflevering 7 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun. Enchantimals: Morgen - Jeugd, Aflevering 16 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun. Enchantimals: Morgen - Jeugd, Aflevering 4 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun. Cougar Town: Morgen - Serie, Seizoen 6 The Wild One, Forever Nadat een orkaan de sportzaal van een school onder water heeft gezet,. My Lottery Dream Home: Morgen - Lifestyle, Seizoen 4 Aflevering 7 Family Fortune Een gezin uit Massachusetts gaat op zoek naar een droomhuis. Manage Immenhof - een zomer vol avontuur: Morgen - IMDB * 5.9 - Jeugd, 'Manage Immenhof een zomer vol avontuur' is een Duitse familie en dramafilm uit het jaar 2019. De hoofdrol wordt vertolkt door Leia Holtwick. Na de dood van hun vader hebben de zussen Charly, Lou en Emmie de leiding van.

Meisjes op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:01 Enchantimals

Aflevering 4 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 15:40 Manage Immenhof - een zomer vol avontuur IMDb: 5.9

Morgen - IMDB * 5.9 - Jeugd, 'Manage Immenhof een zomer vol avontuur' is een Duitse familie en dramafilm uit het jaar 2019. De hoofdrol wordt vertolkt door Leia Holtwick. Na de dood van hun vader hebben de zussen Charly, Lou en Emmie de leiding van ...

'Manage Immenhof - een zomer vol avontuur' is een Duitse familie- en dramafilm uit het jaar 2019. De hoofdrol wordt vertolkt door Leia Holtwick. Na de dood van hun vader hebben de zussen Charly, Lou en Emmie de leiding van manege Immmenhof op zich genomen. Wanneer Lou een paard uit het moeras redt krijgen ze moeilijkheden met de eigenaar van het paard, die beweert dat het paard door de redding een trauma heeft opgelopen en daardoor niet meer kan racen. Hij lijkt nog maar op één ding uit te zijn: de meisjes van Immenhof te verdrijven. Lou biedt aan het paard van zijn trauma af te helpen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/zappbios-manage-immenhof-een-zomer-vol-avontuur

Overmorgen | 12:00 Enchantimals

Aflevering 5 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vr 5 juni 2020 | 12:00 Enchantimals

Aflevering 6 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vr 5 juni 2020 | 19:45 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 28 - Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim alles lijkt te verprutsen. Op de dag van het feest blijkt Jim te moeten zorgen voor alle meisjes die blijven slapen op het pyjamafeest.

Zo 7 juni 2020 | 11:13 Enchantimals

Aflevering 14 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Zo 7 juni 2020 | 11:23 Enchantimals

Aflevering 15 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Zo 7 juni 2020 | 11:33 Enchantimals

Aflevering 16 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Zo 7 juni 2020 | 14:45 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 28 - Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim alles lijkt te verprutsen. Op de dag van het feest blijkt Jim te moeten zorgen voor alle meisjes die blijven slapen op het pyjamafeest.

Zo 7 juni 2020 | 19:30 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 18 - Thank Heaven for Little Girls, and Big Ones Too Magnum P.I. was ooit lid van de Navy Seals maar heeft nu een praktijk als privédetective in Hawaii. Hij woont op een duur landgoed en verzorgt daar de beveiliging. Daarnaast onderzoekt hij spraakmakende zaken. Vijf kleine schoolmeisjes uit Vermont vragen Magnum om hun vermiste leraar te vinden.

Meisjes op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 The Eleven

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Paradise Lost Deze serie over waargebeurde misdaden volgt de rechercheurs Lise Olsen en Fred Paige, die de moord op elf tienermeisjes onderzoeken nadat er een brief met een bekentenis is opgedoken.

Morgen | 03:05 Holland's Next Top Model

Seizoen 9 De meiden krijgen onverwacht bezoek van Mac Folkes, de beroemde catwalkcoach. Hij zal hen niet alleen catwalkskills bijbrengen, maar ook levenslessen. Tijdens de fotoshoot krijgen de meisjes de kans om met knappe brandweermannen te poseren. Kunnen ze gefocust blijven?

Morgen | 05:36 Paul van Vliet

Aflevering 2 (6) - Programmamaker Job Cieraad maakte voor ONS een exclusieve zesdelige documentaireserie over één van de grootste cabaretiers van ons land: Paul van Vliet. De serie geeft een beeld van het gehele theaterleven van deze veelzijdige cabaretier. Alle grote successen waarmee hij zich onsterfelijk heeft gemaakt, passeren de revue, zoals de typetjes Bram van de Commune, Majoor Kees Baron Taets van Avezaethe en Haagse Benny. Van Vliet is door de jaren heen ook bekend geworden met zijn indrukwekkende liedjes, zoals Meisjes van 13, Veilig achterop bij vader op de fiets en Pappa is blijven hangen aan de sixties. Veel van zijn liedjes werden grote hits. Naast het beeldmateriaal uit zijn shows bevat iedere aflevering ook interviews met Paul van Vliet.

Morgen | 06:55 Holland's Next Top Model

Seizoen 9 Nu de meisjes nog maar met zes zijn, voelen ze de spanning en de druk om goed te presteren stilaan stijgen. Ze krijgen bezoek van een sociale media-expert die hen meteen een moeilijke opdracht geeft. Ze mogen naar huis bellen en dat brengt heel wat emotie met zich mee.

Morgen | 09:56 Enchantimals

Aflevering 7 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 10:17 Enchantimals

Aflevering 16 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 13:10 Cougar Town

Seizoen 6 - The Wild One, Forever Nadat een orkaan de sportzaal van een school onder water heeft gezet, vindt het schoolbal plaats in Gray's Pub. Andy en Ellie proberen een bende pestkoppen een halt toe te roepen en Travis en Grayson helpen twee tieners een meisjeshart te veroveren.

Morgen | 15:35 My Lottery Dream Home

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Family Fortune Een gezin uit Massachusetts gaat op zoek naar een droomhuis na 4 miljoen dollar te hebben gewonnen. Kunnen de tienermeisjes het eens worden over wie de grotere slaapkamer krijgt?

Morgen | 17:05 Scooby-Doo en Raad de Clou

Aflevering 6 van 52 - De Scooby der Duizend gezichten! Wanneer er een standbeeld tot leven komt in een Grieks museum staan onze vrienden oog in oog met een gevaarlijke minotaur en een zwaardzwaaiende Wonder Woman! Door de samenwerking met de Amazoniaanse Prinses van Themyscira ondervinden de mysterieoplossers een kleine breuk tussen jongens en meisjes. Wie kan dit mysterie beter oplossen?

Morgen | 18:51 Sprookjes

Assepoester Er was eens een mooi en gelukkig meisje. Zij leefde met haar vader, stiefmoeder en twee stiefzussen in een groot huis. Zij had een rustig leven tot haar vader stierf. Na zijn dood werd zij verstoten door haar stiefmoeder en stiefzussen. Plots was ze alleen nog goed genoeg om zwaar huishoudelijk werk te doen voor de drie vrouwen. Op een dag verkondigde de koning dat hij een bal voor zijn zoon zou organiseren. Alle meisjes uit het rijk werden uitgenodigd, ook Assepoester en de stiefzussen.

Morgen | 22:53 LoliRock

In het duister tasten Als Lolirock het voorprogramma is van een grote band, beseffen de meisjes dat de dynamiek van de band door de tijd heen kan veranderen.

Overmorgen | 02:43 LoliRock

In het duister tasten Als Lolirock het voorprogramma is van een grote band, beseffen de meisjes dat de dynamiek van de band door de tijd heen kan veranderen.

Overmorgen | 03:15 Holland's Next Top Model

Seizoen 9 Nu de meisjes nog maar met zes zijn, voelen ze de spanning en de druk om goed te presteren stilaan stijgen. Ze krijgen bezoek van een sociale media-expert die hen meteen een moeilijke opdracht geeft. Ze mogen naar huis bellen en dat brengt heel wat emotie met zich mee.

Overmorgen | 07:00 Holland's Next Top Model

Seizoen 9 Voor de vijf overgebleven meiden komt de finale al in zicht. De meisjes krijgen stylingles en daar hoort een moeilijke opdracht bij. De laatste fotoshoot staat op het programma dus ze halen alles uit de kast om een plekje in de finale te verzilveren.

Overmorgen | 09:58 Enchantimals

Aflevering 8 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 10:01 The Boy with the Wig: Kids on Mozart

The boy with the Wig - Kids on Mozart verkent de fascinatie van kinderen voor de beroemde componist. In de 30 minuten durende film van Klaus Wischmann zien we jongens en meisjes, variërend in leeftijd van acht tot elf jaar, die zijn levensverhaal soms op speelse, en soms op serieuze wijze navertellen. Ontdek Wolfgang Amadeus Mozart zoals kinderen hem zien!

Overmorgen | 10:19 Enchantimals

Aflevering 17 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vr 5 juni 2020 | 01:55 Big IMDb: 7.3

Overmorgen - IMDB * 7.3 - Film, De twaalfjarige Josh leidt een normaal leven. Alleen de karweitjes thuis, zijn huiswerk en zijn verlegenheid tegenover meisjes zitten hem al eens dwars.Wanneer hem op de kermis de toegang tot een van de attracties ...

De twaalfjarige Josh leidt een normaal leven. Alleen de karweitjes thuis, zijn huiswerk en zijn verlegenheid tegenover meisjes zitten hem al eens dwars.Wanneer hem op de kermis de toegang tot een van de attracties wordt geweigerd in het bijzijn van zijn droomprinses, voelt hij zich vernederd. Hij stopt een kwartje in de elektronische wensmachine en spreekt de wens uit groot te mogen zijn. De volgende ochtend blijkt hij plots een volwassen jongeman te zijn. Zijn moeder herkent hem niet en is bang van hem. Alleen zijn vriend Billy gelooft zijn verhaal en helpt hem. Samen trekken ze naar de wensmachine om de wens ongedaan te maken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/big

Vr 5 juni 2020 | 03:10 Holland's Next Top Model

Seizoen 9 Voor de vijf overgebleven meiden komt de finale al in zicht. De meisjes krijgen stylingles en daar hoort een moeilijke opdracht bij. De laatste fotoshoot staat op het programma dus ze halen alles uit de kast om een plekje in de finale te verzilveren.

Vr 5 juni 2020 | 10:05 Enchantimals

Aflevering 18 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vr 5 juni 2020 | 10:11 Enchantimals

Aflevering 9 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vr 5 juni 2020 | 12:00 Verleden van Utrecht

De eerste trein door de Heuvelrug (1845) In de 19e eeuw zijn veel mensen bang voor het vurige monster. De trein veranderd het leven van twee Maarsbergse meisjes voorgoed, de een arm, de ander rijk.

Vr 5 juni 2020 | 13:00 Verleden van Utrecht

De eerste trein door de Heuvelrug (1845) In de 19e eeuw zijn veel mensen bang voor het vurige monster. De trein veranderd het leven van twee Maarsbergse meisjes voorgoed, de een arm, de ander rijk.

Vr 5 juni 2020 | 14:00 Verleden van Utrecht

De eerste trein door de Heuvelrug (1845) In de 19e eeuw zijn veel mensen bang voor het vurige monster. De trein veranderd het leven van twee Maarsbergse meisjes voorgoed, de een arm, de ander rijk.

Vr 5 juni 2020 | 15:00 Verleden van Utrecht

De eerste trein door de Heuvelrug (1845) In de 19e eeuw zijn veel mensen bang voor het vurige monster. De trein veranderd het leven van twee Maarsbergse meisjes voorgoed, de een arm, de ander rijk.

Vr 5 juni 2020 | 16:00 Verleden van Utrecht

De eerste trein door de Heuvelrug (1845) In de 19e eeuw zijn veel mensen bang voor het vurige monster. De trein veranderd het leven van twee Maarsbergse meisjes voorgoed, de een arm, de ander rijk.

Vr 5 juni 2020 | 21:50 Three Girls

Aflevering 2 van 3 - BNNVARA Jaren later wordt de omvang van het misbruik pas echt duidelijk; tot Sara's verbazing komt het alsnog tot een omvangrijk politieonderzoek. Het is aan Maggie en haar team om de eerder gemaakte fouten recht te zetten. Daarvoor moeten ze de meisjes overhalen om de gruwelijke herinneringen te herbeleven voor een getuigenis. Maar kunnen de slachtoffers en hun families nog de kracht opbrengen na alle moeite die ze hebben gedaan hun levens te herpakken?

Za 6 juni 2020 | 01:55 Three Girls

Aflevering 2 van 3 - BNNVARA Jaren later wordt de omvang van het misbruik pas echt duidelijk; tot Sara's verbazing komt het alsnog tot een omvangrijk politieonderzoek. Het is aan Maggie en haar team om de eerder gemaakte fouten recht te zetten. Daarvoor moeten ze de meisjes overhalen om de gruwelijke herinneringen te herbeleven voor een getuigenis. Maar kunnen de slachtoffers en hun families nog de kracht opbrengen na alle moeite die ze hebben gedaan hun levens te herpakken?

Za 6 juni 2020 | 02:25 South Park

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Tweek x Craig De Aziatische meisjes op school maken dromerige tekeningen van Tweek en Craig.

Za 6 juni 2020 | 04:50 Level 16

06/06 - Misdaad, Film, De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van ...

De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die haar toentertijd verraden heeft. Samen beginnen de meisjes aan een gevaarlijke zoektocht om de gruwelijke waarheid achter hun opsluiting bloot te leggen. Hun leven staat op het spel en ze moeten alles op alles zetten om zichzelf te redden...

Za 6 juni 2020 | 08:10 Bluey

Papa past op Mama gaat naar een babyborrel, dus moet papa de meisjes naar bed brengen. Maar Bluey mist mama en daarom zal papa alles uit de kast moeten trekken om haar en Bingo te vermaken.

Za 6 juni 2020 | 15:46 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Meisjesdingen / De Rollen Zijn Omgedraaid Dave ontdekt dat hij niet zo goed is in het ruige buitenleven als-ie op trektocht gaat met de Chipettes. // Wanneer Alvin doet of-ie slimmer is dan Simon met een nep IQ test, besluiten de Chipettes hem terug te pakken.

Za 6 juni 2020 | 18:58 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Sapoti’s Als Alya's jongere zusjes lopen te keten terwijl zij en Marinette aan het oppassen zijn, verandert Havikmot de meisjes in zijn lievelingsmonstertjes, de Sapoti's.

Za 6 juni 2020 | 20:10 Vranckx

Seizoen 2020 - Thank God I'm in Europe Wat drijft vrouwen en meisjes om uit landen als Eritrea en Ethiopië te vluchten? Wat hebben ze meegemaakt en waarom willen ze zo graag naar Engeland? Nomaden Saar en Caroline draaiden een reportage in het 'Sister's House', een nachtverblijf voor vrouwelijke vluchtelingen in Brussel. Caroline was er een jaar lang vrijwilligster. Een reportage van Saar Van Eyck en Caroline Van Gastel © 2020

Za 6 juni 2020 | 20:25 Mona Lisa Smile

06/06 - Film, Katherine Watson is een jonge, ongehuwde en ambitieuze lerares die in de herfst van 1953 naar Wellesley College trekt een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten om er kunstgeschiedenis te doceren. De ...

Katherine Watson is een jonge, ongehuwde en ambitieuze lerares die in de herfst van 1953 naar Wellesley College trekt - een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten - om er kunstgeschiedenis te doceren. De aanpassing aan haar nieuwe omgeving verloopt bijzonder moeizaam: haar liefde voor moderne kunst en haar uitgesproken mening over de rol van de vrouw in de samenleving worden allesbehalve gewaardeerd door haar conservatieve collega's. Zelfs bij haar leerlingen vindt ze niet altijd bijval. Katherine volhardt echter in haar idealen en laat zich niet intimideren. Ze spoort haar leerlingen aan om een eigen mening te ontwikkelen en verder te studeren in plaats van meteen te trouwen. Hiermee gaat ze in tegen de traditie van de school.

Zo 7 juni 2020 | 00:16 Vranckx

Seizoen 2020 - Thank God I'm in Europe Wat drijft vrouwen en meisjes om uit landen als Eritrea en Ethiopië te vluchten? Wat hebben ze meegemaakt en waarom willen ze zo graag naar Engeland? Nomaden Saar en Caroline draaiden een reportage in het 'Sister's House', een nachtverblijf voor vrouwelijke vluchtelingen in Brussel. Caroline was er een jaar lang vrijwilligster. Een reportage van Saar Van Eyck en Caroline Van Gastel © 2020

Zo 7 juni 2020 | 10:10 My Lottery Dream Home

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Family Fortune Een gezin uit Massachusetts gaat op zoek naar een droomhuis na 4 miljoen dollar te hebben gewonnen. Kunnen de tienermeisjes het eens worden over wie de grotere slaapkamer krijgt?

Zo 7 juni 2020 | 13:00 Guilty Pleasure Doc - My Perfect Instagram Body

Op Instagram vind je tegenwoordig evenveel foto's van billen en borsten als leuke en gezellige vakantiefoto's. Het lijkt normaal geworden om in een niets verhullende outfit op de foto te staan. Voor veel meisjes en vrouwen is de druk dan ook groot geworden, want elke klik confronteert hen met het vrouwelijke ideaalbeeld. Zij kiezen daarom steeds vaker voor plastische chirurgie.

Zo 7 juni 2020 | 14:10 Mona Lisa Smile

07/06 - Film, Katherine Watson is een jonge, ongehuwde en ambitieuze lerares die in de herfst van 1953 naar Wellesley College trekt een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten om er kunstgeschiedenis te doceren. De ...

Katherine Watson is een jonge, ongehuwde en ambitieuze lerares die in de herfst van 1953 naar Wellesley College trekt - een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten - om er kunstgeschiedenis te doceren. De aanpassing aan haar nieuwe omgeving verloopt bijzonder moeizaam: haar liefde voor moderne kunst en haar uitgesproken mening over de rol van de vrouw in de samenleving worden allesbehalve gewaardeerd door haar conservatieve collega's. Zelfs bij haar leerlingen vindt ze niet altijd bijval. Katherine volhardt echter in haar idealen en laat zich niet intimideren. Ze spoort haar leerlingen aan om een eigen mening te ontwikkelen en verder te studeren in plaats van meteen te trouwen. Hiermee gaat ze in tegen de traditie van de school.

Zo 7 juni 2020 | 19:30 Vranckx

Seizoen 2020 - Thank God I'm in Europe Wat drijft vrouwen en meisjes om uit landen als Eritrea en Ethiopië te vluchten? Wat hebben ze meegemaakt en waarom willen ze zo graag naar Engeland? Nomaden Saar en Caroline draaiden een reportage in het 'Sister's House', een nachtverblijf voor vrouwelijke vluchtelingen in Brussel. Caroline was er een jaar lang vrijwilligster. Een reportage van Saar Van Eyck en Caroline Van Gastel © 2020

 Meer

Meisjes gemist

Eerder Vandaag | 18:10 Cougar Town

Seizoen 6 - The Wild One, Forever Nadat een orkaan de sportzaal van een school onder water heeft gezet, vindt het schoolbal plaats in Gray's Pub. Andy en Ellie proberen een bende pestkoppen een halt toe te roepen en Travis en Grayson helpen twee tieners een meisjeshart te veroveren.

Eerder Vandaag | 13:32 Paul van Vliet

Aflevering 2 (6) - Programmamaker Job Cieraad maakte voor ONS een exclusieve zesdelige documentaireserie over één van de grootste cabaretiers van ons land: Paul van Vliet. De serie geeft een beeld van het gehele theaterleven van deze veelzijdige cabaretier. Alle grote successen waarmee hij zich onsterfelijk heeft gemaakt, passeren de revue, zoals de typetjes Bram van de Commune, Majoor Kees Baron Taets van Avezaethe en Haagse Benny. Van Vliet is door de jaren heen ook bekend geworden met zijn indrukwekkende liedjes, zoals Meisjes van 13, Veilig achterop bij vader op de fiets en Pappa is blijven hangen aan de sixties. Veel van zijn liedjes werden grote hits. Naast het beeldmateriaal uit zijn shows bevat iedere aflevering ook interviews met Paul van Vliet.

Eerder Vandaag | 12:35 Scooby-Doo en Raad de Clou

Aflevering 6 van 52 - De Scooby der Duizend gezichten! Wanneer er een standbeeld tot leven komt in een Grieks museum staan onze vrienden oog in oog met een gevaarlijke minotaur en een zwaardzwaaiende Wonder Woman! Door de samenwerking met de Amazoniaanse Prinses van Themyscira ondervinden de mysterieoplossers een kleine breuk tussen jongens en meisjes. Wie kan dit mysterie beter oplossen?

Eerder Vandaag | 12:00 Enchantimals

Aflevering 3 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 11:06 Paf de hond

Wat een Worstdag Lola en haar vrienden moeten de volgende dag een wiskundeopdracht inleveren. In plaats van zijn eigen huiswerk te doen besluit Victor te wachten tot de meisjes hun opdracht hebben afgerond.

Eerder Vandaag | 11:06 Paf de hond

Wat een Worstdag Lola en haar vrienden moeten de volgende dag een wiskundeopdracht inleveren. In plaats van zijn eigen huiswerk te doen besluit Victor te wachten tot de meisjes hun opdracht hebben afgerond.

Eerder Vandaag | 10:10 Enchantimals

Aflevering 15 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 10:00 Enchantimals

Aflevering 6 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 07:26 American Dad!

Seizoen 15 - Aflevering 6 - Top of the Steve Steve gaat naar een kostschool, maar komt erachter dat het een meisjesschool is. Stan raakt geïrriteerd door een reeks personages die Steve's plek thuis willen innemen.

Eerder Vandaag | 07:22 School of Rock

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Ben Niet Bang Tomika vraagt aan Summer of ze zin heeft om met haar mee te gaan naar een horrorfilm. Summer is eigenlijk te bang maar laat zich toch overhalen. Lawrence neemt een oud jasje van Freddy over en is ineens heel populair bij de meisjes.

Eerder Vandaag | 06:50 Holland's Next Top Model

Seizoen 9 De meiden krijgen onverwacht bezoek van Mac Folkes, de beroemde catwalkcoach. Hij zal hen niet alleen catwalkskills bijbrengen, maar ook levenslessen. Tijdens de fotoshoot krijgen de meisjes de kans om met knappe brandweermannen te poseren. Kunnen ze gefocust blijven?

 Meer