Meisje op tv (tv-tips)

Vandaag | 23:05 Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle

Documentaire, Als meisje droomde Julita over een leven als moeder met veel kinderen, een aap en een kasteel. Nu is de ...

Als meisje droomde Julita over een leven als moeder met veel kinderen, een aap en een kasteel. Nu is de moeder van filmmaker Gustavo Salmerón de tachtig gepasseerd en haar wensen zijn allemaal in vervulling gegaan. Ze kreeg zes kinderen, had ooit een aap en bewoont een kasteel dat vol staat met spullen. Als de economische crisis in 2008 toeslaat moet zij verhuizen. Maar hoe? Botten Gustavo Salmerón keert met zijn broers en zussen terug naar het kasteel om te helpen de talloze bezittingen van hun aan verzamelwoede lijdende moeder uit te zoeken. Tussen die spullen moet zich ergens een doos met de botten van Julita's grootmoeder bevinden die tijdens de Spaanse burgeroorlog in 1930 is geëxecuteerd. Gustavo probeert de doos terug te vinden om de botten een decente begrafenis te kunnen geven. Maar waar moet hij beginnen met zoeken? Veertien jaar Julita blijkt een vat vol tegenstrijdigheden met een groot gevoel voor drama en humor. Filmmaker Gustavo Salmerón werkte veertien jaar aan dit familieportret waarin zijn moeder de hoofdrol heeft.

Overmorgen | 23:20 Una Mujer Fantástica IMDb: 7.2

Overmorgen - IMDB * 7.2 - Drama, Film, Una Mujer Fantástica (Engelse titel: A Fantastic Woman) is een Chileense, Duitse, Spaanse en Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2017. Met actrice Daniela Vega in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Marina ...

Una Mujer Fantástica (Engelse titel: A Fantastic Woman) is een Chileense, Duitse, Spaanse en Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2017. Met actrice Daniela Vega in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Marina Vidal, een transseksueel meisje. Zij is een serveerster in een nachtclub. Naast haar drukke werkzaamheden treedt ze ook op als zangeres. Ze heeft een goede relatie met haar vriend, die twintig jaar ouder is dan zij. Wanneer hij op een dag plots overlijdt in haar armen is ze diep onder de indruk. Ze wordt geconfronteerd met discriminatie en argwaan in het moderne en meedogenloze Santiago. Dat zorgt ervoor dat ze kwetsbaarder wordt dan tevoren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/una-mujer-fantastica

Je vindt hier de programma's van Meisje op tv We hebben de volgende programma's voor Meisje Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle: Documentaire, Als meisje droomde Julita over een leven als moeder met veel kinderen, een aap en een kasteel. Nu is de. Una Mujer Fantástica: Overmorgen - IMDB * 7.2 - Drama, Film, Una Mujer Fantástica (Engelse titel: A Fantastic Woman) is een Chileense, Duitse, Spaanse en Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2017. Met actrice Daniela Vega in de hoofdrol. Het verhaal gaat over Marina. De Reünie: Informatief, Seizoen 2017 Aflevering 9 van 21 Augustinus College Groningen KRO NCRV Alles klasgenoten van 3 Havo van. Caps Club: Serie, Jeugd, Aflevering 7 van 48 AVROTROS Tom en Lucienne zijn beide niet meer veilig. Lucienne moet bij de grootvader. Verborgen verleden: Documentaire, Geschiedenis, Aflevering 7 van 27 Lenny Kuhr NTR Als meisje van negentien was zangeres Lenny Kuhr op slag. Flikken Gent: Serie, Stoffelijke schade Bij een nachtelijke verkeerscontrole gaat een automobilist er met hoge snelheid vandoor.. Domestic: Comedy, Film, Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan. Trauma Centrum: Amusement, Seizoen 9 Aflevering 57 van 100 Spoedeisende Hulp en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms. Trauma Centrum: Amusement, Seizoen 9 Aflevering 58 van 100 Spoedeisende Hulp en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms. Brugklas Vakantieliefde: Serie, Jeugd, Seizoen 01 Aflevering 3 van 24 Het mooiste meisje van de camping AVROTROS Milan heeft alleen maar oog.

Meisje op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:45 Caps Club

Aflevering 7 van 48 - AVROTROS Tom en Lucienne zijn beide niet meer veilig. Lucienne moet bij de grootvader van Roxanne gaan logeren en Tom wordt door de politie constant in de gaten gehouden. Tom gaat bij meneer Fu langs, omdat hij meer wil weten over het Chinese meisje, maar meneer Fu vertelt hem dat hij niet alles hoeft te weten om het goede te kunnen doen. Vervolgens gaat Tom naar de rest van de club op het pleintje. Ze bedenken samen een plan om van de politie af te komen en een val te zetten voor de bende. Zal het de club lukken de bende op te sporen?

Vandaag | 17:40 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 57 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Vandaag | 18:10 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 58 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Vandaag | 18:30 Brugklas Vakantieliefde

Seizoen 01 - Aflevering 3 van 24 - Het mooiste meisje van de camping - AVROTROS Milan heeft alleen maar oog voor de mooie Anouska, terwijl Jamie aanpapt met de stoere Bart.

Morgen | 00:00 The A-Team

Bullets & Bikinis Twee meisjes uit Miami vragen het A-Team om hen te helpen. Ze willen voorkomen dat hun strandhotel in handen van een stel gangsters valt.

Morgen | 08:06 Wissper

Aflevering 24 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Morgen | 09:25 Knofje

Seizoen 2018 - Aflevering 24 van 52 - Spruitjes - KRO-NCRV Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft; soms met haar buurjongen Zizou, soms met haar opa en oma Snor waar ze graag logeert. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar. Iedere aflevering heeft een eigen liedje.

Morgen | 10:40 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 26 - Tamboerijn - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Morgen | 10:45 Mijn Petsaurus

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 20 - Regen - VPRO Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.

Morgen | 11:00 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 24 van 40 - Mars als maan - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Morgen | 11:35 Paf de hond

Wat een Worstdag Lola en haar vrienden moeten de volgende dag een wiskundeopdracht inleveren. In plaats van zijn eigen huiswerk te doen besluit Victor te wachten tot de meisjes hun opdracht hebben afgerond.

Morgen | 11:53 Enchantimals

Aflevering 24 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 12:03 Wissper

Aflevering 10 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Morgen | 12:25 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 23 van 26 - Lang leve de koning(in)! - NTR Animatieserie over het meisje Masha dat bevriend raakt met een beer.

Morgen | 14:55 Caps Club

Aflevering 8 van 48 - AVROTROS Bij de politie heerst er onrust. Waar zijn Tom en de andere kinderen gebleven? Ook Toms moeder heeft er genoeg van. Ze wil weten waar haar zoon is. Toms ouders krijgen een sms'je van Tom dat alles goed gaat, maar ook dat stelt ze niet gerust. Ondertussen is de club druk bezig om de bende te ontmaskeren en een plan te bedenken. Sam gaat naar huis om een kimono te halen, want ze wil zich voordoen als het Chinese meisje. Maar dan staat opeens Con Groeneweg voor haar neus. Als dat maar goed gaat.

Morgen | 17:45 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 58 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Morgen | 18:15 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 59 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Morgen | 18:30 Brugklas Vakantieliefde

Seizoen 01 - Aflevering 4 van 24 - Meisjes gluren - AVROTROS Terwijl Milan alleen maar oog heeft voor Anoushka, wordt hij beschuldigd van gluren bij de douches.

Morgen | 19:30 First Dates

Seizoen 8 - Aflevering 14 van 27 - BNNVARA Wervings- en selectieadviseur en boksmeisje Chloe zit aan tafel met Anthony, die met zijn ondeugende knipoog iedere vrouw denkt te kunnen verleiden. Acteur Josh is op zoek naar zijn hoofdrolspeelster, maar als klein mens kost het hem moeite om iemand te vinden die hem niet op zijn lengte beoordeelt. Zijn date is huisvestingsmedewerker Lori, die met haar geringe lengte de liefde ook een lastige zaak vindt. Verder wordt Rob, een toegewijde vader, gekoppeld aan Donna, die vroeger in een vakantiepark werkte. Hoe zal ze reageren als hij tien kinderen blijkt te hebben?

Morgen | 21:55 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 25 - Formalities Grissom moet samenwerken met Sofia Curtis van de dagploeg als een middelbare scholier na een feest dood wordt gevonden in een hotelkamer. Dan blijkt dat een ander meisje op dat feest te zijn ontvoerd.

Overmorgen | 08:05 Wissper

Aflevering 25 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Overmorgen | 09:25 Knofje

Seizoen 2018 - Aflevering 25 van 52 - Restaurantje - KRO-NCRV Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft; soms met haar buurjongen Zizou, soms met haar opa en oma Snor waar ze graag logeert. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar. Iedere aflevering heeft een eigen liedje.

Overmorgen | 10:35 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 25 van 26 - Het dekentje - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Overmorgen | 10:40 Mijn Petsaurus

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 20 - Hindernisbaan - VPRO Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.

Overmorgen | 10:50 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 25 van 40 - Ezel springt - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Overmorgen | 11:11 Paf de hond

Kamping Gekte Lola en Lucy besluiten de nacht door te brengen met kamperen. Een nacht vol plezier is gegarandeerd. Pat helpt de meisjes de tent op zetten en neemt de hele nacht de wacht op zich.

Overmorgen | 11:50 Enchantimals

Aflevering 25 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 12:00 Wissper

Aflevering 11 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Overmorgen | 12:20 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 24 van 26 - De wereld is een podium - NTR Animatieserie over het meisje Masha dat bevriend raakt met een beer.

 Meer

Meisje op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:20 De Reünie

Seizoen 2017 - Aflevering 9 van 21 - Augustinus College Groningen - KRO-NCRV Alles klasgenoten van 3 Havo van het Groningse Augustinuscollege weten nog hoe Edwin altijd met computers bezig was. En dat is hij nog steeds, want Edwin is een hacker. Een ethisch hacker noemt hij zichzelf. Als hij een computersysteem hackt doet hij dat niet voor eigen gewin, maar laat hij het bedrijf weten dat er iets mis is met de beveiliging. Aan Ajouad El Miloudi laat Edwin zien hoe makkelijk het is om drones te hacken, en gaan ze samen het Dark Web op om te kijken hoe je een huurmoordenaar kunt bestellen. Els vlucht als 15-jarig meisje al uit huis, de relatie met haar moeder verstikt haar. Aan Jan Kooijman vertelt Els hoe ze in het onderkomen van het Leger des Heils haar ouders heeft gemist en hoe de relatie uiteindelijk toch weer herstelt. Patrick was in 1986 de eerste blinde jongen op het Augustinuscollege. Klasgenote Ilona ontfermt zich veel over hem en tussen de twee pubers ontstaat een bijzondere relatie. Tot Ilona die van de ene op de andere dag verbreekt. Voor de Reünie komen de twee vrienden van toen weer bij elkaar om te onderzoeken wat er destijds is gebeurd.

Vandaag | 15:10 Verborgen verleden

Aflevering 7 van 27 - Lenny Kuhr - NTR Als meisje van negentien was zangeres Lenny Kuhr op slag een ster, toen ze met De Troubadour het Eurovisie Songfestival won. Vele hits volgden en nog altijd toert Lenny door heel Nederland met haar rijke repertoire. In de familie doen spannende verhalen de ronde over haar voorouders. Bijvoorbeeld over een gokverslaafde Zwitserse arts die berooid naar Indië vertrok om daar in het Nederlandse leger te dienen. En over een brand in een pakhuis in Amsterdam tijdens de aardappelrelletjes, die één van Lenny's voorouders tot wees maakte. Op zoek naar de waarheid van deze verhalen stuit Lenny op een nieuw raadsel: hoe kan een voorouder officieel dood zijn verklaard als hij daarna nog trouwt en kinderen krijgt?

Vandaag | 15:32 Flikken Gent

Stoffelijke schade Bij een nachtelijke verkeerscontrole gaat een automobilist er met hoge snelheid vandoor. Vanneste en Selattin zetten de achtervolging in. Een paar kilometer verderop crasht de vluchtauto. Vanneste en Selattin vinden naast het autowrak een zwaargewond meisje. De auto blijkt kort daarvoor gestolen te zijn bij een uitgaansgelegenheid. Britt en Tony werken voor het eerst onder Nadine Vanbruane en dat is even wennen.

Vandaag | 16:00 Domestic

Comedy, Film, Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan ...

Alex, een tienjarig meisje, heeft een lunch met haar vader. Haar moeder komt de keuken binnen met een een levende hen in haar handen. De vader wil Alex wat geld geven op voorwaarde dat ze de kip doodt, zodat moeder het dier kan klaarmaken voor een maaltijd. Alex stemt toe maar al snel beseft ze dat ze het dier niet van haar leven kan beroven. De ouders besluiten daarop van het bedrag te verhogen.

Vandaag | 22:30 The Howling: Reborn

Film, Op de avond van zijn diploma uitreiking, legt buitenbeentje Will eindelijk contact met het meisje van zijn dromen. Tegelijkertijd komt hij tot de verschrikkelijke ontdekking dat hij een weerwolf is. Nu moet hij niet alleen zijn eigen ...

Op de avond van zijn diploma-uitreiking, legt buitenbeentje Will eindelijk contact met het meisje van zijn dromen. Tegelijkertijd komt hij tot de verschrikkelijke ontdekking dat hij een weerwolf is. Nu moet hij niet alleen zijn eigen bloeddorstige aard onderdrukken, maar het ook opnemen tegen een leger van gevaarlijke monsters die de mensheid wil wegvagen.

Morgen | 00:00 Bletchley Circle

Seizoen 1, Aflevering 2 - Cracking a Killer's Code, deel 2. Terwijl Susan en de andere Bletchley-vrouwen de moordenaar van de vijf meisjes op de hielen zitten, brengt een schokkende ontdekking hun theorieën in twijfel en dwingt hen een gevaarlijke val te zetten - een val die een van hen in nog groter gevaar brengt.

Morgen | 01:25 Down a Dark Hall

Film, De opstandige puber Kit Gordy (AnnaSophia Robb) wordt naar Blackwood gestuurd, een school die zich richt op getalenteerde, maar verwarde meisjes en die geleid wordt door Madame Duret (Uma Thurman). Daar ontmoet ze de slechts vier andere ...

De opstandige puber Kit Gordy (AnnaSophia Robb) wordt naar Blackwood gestuurd, een school die zich richt op getalenteerde, maar verwarde meisjes en die geleid wordt door Madame Duret (Uma Thurman). Daar ontmoet ze de slechts vier andere studentes van Blackwood. Stilaan merken de dames een bovennatuurlijke aanwezigheid op en wordt het hen duidelijk dat de school een geheim verbergt.

Morgen | 03:58 Bletchley Circle

Seizoen 1, Aflevering 2 - Cracking a Killer's Code, deel 2. Terwijl Susan en de andere Bletchley-vrouwen de moordenaar van de vijf meisjes op de hielen zitten, brengt een schokkende ontdekking hun theorieën in twijfel en dwingt hen een gevaarlijke val te zetten - een val die een van hen in nog groter gevaar brengt.

Morgen | 05:25 Flikken Gent

Stoffelijke schade Bij een nachtelijke verkeerscontrole gaat een automobilist er met hoge snelheid vandoor. Vanneste en Selattin zetten de achtervolging in. Een paar kilometer verderop crasht de vluchtauto. Vanneste en Selattin vinden naast het autowrak een zwaargewond meisje. De auto blijkt kort daarvoor gestolen te zijn bij een uitgaansgelegenheid. Britt en Tony werken voor het eerst onder Nadine Vanbruane en dat is even wennen.

Morgen | 05:30 No One Can Brush My Hair Like the Wind

Film, Twee eenzame zielen raken verstrikt in een wanhopige zoektocht: de moeizame relatie tussen een eenzame schrijfster en een jong meisje dat haar leven binnenkomt.

Twee eenzame zielen raken verstrikt in een wanhopige zoektocht: de moeizame relatie tussen een eenzame schrijfster en een jong meisje dat haar leven binnenkomt.

Morgen | 05:45 Verborgen verleden

Aflevering 7 van 27 - Lenny Kuhr - NTR Als meisje van negentien was zangeres Lenny Kuhr op slag een ster, toen ze met De Troubadour het Eurovisie Songfestival won. Vele hits volgden en nog altijd toert Lenny door heel Nederland met haar rijke repertoire. In de familie doen spannende verhalen de ronde over haar voorouders. Bijvoorbeeld over een gokverslaafde Zwitserse arts die berooid naar Indië vertrok om daar in het Nederlandse leger te dienen. En over een brand in een pakhuis in Amsterdam tijdens de aardappelrelletjes, die één van Lenny's voorouders tot wees maakte. Op zoek naar de waarheid van deze verhalen stuit Lenny op een nieuw raadsel: hoe kan een voorouder officieel dood zijn verklaard als hij daarna nog trouwt en kinderen krijgt?

Morgen | 06:02 Bletchley Circle

Seizoen 1, Aflevering 2 - Cracking a Killer's Code, deel 2. Terwijl Susan en de andere Bletchley-vrouwen de moordenaar van de vijf meisjes op de hielen zitten, brengt een schokkende ontdekking hun theorieën in twijfel en dwingt hen een gevaarlijke val te zetten - een val die een van hen in nog groter gevaar brengt.

Morgen | 08:00 Figlia Mia

Morgen - Film, De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar ...

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

Morgen | 11:03 Bletchley Circle

Seizoen 1, Aflevering 2 - Cracking a Killer's Code, deel 2. Terwijl Susan en de andere Bletchley-vrouwen de moordenaar van de vijf meisjes op de hielen zitten, brengt een schokkende ontdekking hun theorieën in twijfel en dwingt hen een gevaarlijke val te zetten - een val die een van hen in nog groter gevaar brengt.

Morgen | 11:40 Blame

Morgen - Film, De mooie maar onstabiele student Abigail heeft een taboe relatie met haar leraar Jeremy. Dit valt bij haar klasgenoot Melissa op, die barst van de jaloezie. Melissa is het populaire meisje op school, de aanvoerder van de cheerleaders, ...

De mooie maar onstabiele student Abigail heeft een taboe-relatie met haar leraar Jeremy. Dit valt bij haar klasgenoot Melissa op, die barst van de jaloezie. Melissa is het populaire meisje op school, de aanvoerder van de cheerleaders, met een klein leger van bewonderaars die haar volgen. Beetje bij beetje raakt ze volledig geobsedeerd en wil ze niets liever dan Abigail's leven ellendig maken. Wat begon met vrij onschuldige pesterijen liep volledig uit de hand: Chantage, stalken, geweld. Maar Melissa ontdekt dat Abigail zelf een duister geheim heeft en niet bang is om genadeloos alles te doen om te krijgen wat ze wil.

Morgen | 20:00 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 8 van 9 - Oud zeer - AVROTROS Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd, wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Marion en Romeo ontfermen zich over een meisje dat betrapt werd op winkeldiefstal.

Morgen | 20:30 Exorcist: The Beginning

Morgen - Film, Ver voordat priester Lankester Merrin de duivel uit het meisje Regan zou verdrijven, verliest hij zijn geloof bij een gruwelijke gebeurtenis tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij besluit archeoloog te worden en doet in Afrika een ...

Ver voordat priester Lankester Merrin de duivel uit het meisje Regan zou verdrijven, verliest hij zijn geloof bij een gruwelijke gebeurtenis tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij besluit archeoloog te worden en doet in Afrika een opzienbarende ontdekking: een Byzantijnse kerk wordt in volledig ongeschonden staat opgegraven. Er hangt echter een onheilspellende sfeer rondom het werkterrein. Sommige arbeiders verliezen hun verstand en een jongen wordt afgeslacht door een troep hyena's terwijl zijn broertje ongeschonden blijft. Het is een voorbode van de duivelse krachten die Merrin binnen het kerkgebouw te lijf zal moeten gaan.

Overmorgen | 00:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 8 van 9 - Oud zeer - AVROTROS Een keurige student wordt dood aangetroffen. De wijze waarop het is gebeurd, wijst naar een net vrijgelaten crimineel die incasso's deed voor drugscriminelen. Zat de jongen in de drugswereld of heeft zijn dood met zijn scriptie te maken? Marion en Romeo ontfermen zich over een meisje dat betrapt werd op winkeldiefstal.

Overmorgen | 08:00 The Year Dolly Parton Was My Mom

Overmorgen - Comedy, Film, Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze ...

Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met alleen haar verbeelding als gids, besluit ze te vertrekken, op zoek naar haar eigen identiteit. Marion, haar adoptiemoeder, voelt zich al snel gedwongen om alle waarheden rondom Elizabeth bekend te maken.

Overmorgen | 11:55 Siesta Key

Seizoen 3 - Aflevering 14 - I'm Not Asking For Any Judgment Juliettes ex Robby probeert haar terug te winnen. Kelsey twijfels aan Garretts trouw als een meisje uit zijn verleden opduikt. Tussen Brandon en Camilla bloeit weer wat op en Jared stelt zijn nieuwe vriendin voor aan de groep.

Overmorgen | 12:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 2 - Aflevering 5 - The Feeling Is Believing Show Van stress via depressie naar perfectie: drie aanstaande bruiden gaan op zoek naar hun droomjurk. Eén van hen is al eenendertig keer bruidsmeisje geweest.

 Meer

Meisje gemist

Eerder Vandaag | 13:14 16 and Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Lindsey Lindsey is een jongensachtig meisje en heeft ambities. Ze heeft altijd gevochten om verder te komen in alles wat ze wil. Maar wanneer ze op haar 16e ineens zwanger raakt, vindt deze tienermoeder het moeilijk om een stabiele leefsituatie te creëren.

Eerder Vandaag | 12:35 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 22 van 26 - Apenstreken - NTR Animatieserie over het meisje Masha dat bevriend raakt met een beer.

Eerder Vandaag | 12:25 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 21 van 26 - Onderwaterbeer - NTR Animatieserie over het meisje Masha dat bevriend raakt met een beer.

Eerder Vandaag | 12:11 Wissper

Aflevering 9 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 12:01 Enchantimals

Aflevering 23 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 11:45 The Year Dolly Parton Was My Mom

Comedy, Film, Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt ...

Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met alleen haar verbeelding als gids, besluit ze te vertrekken, op zoek naar haar eigen identiteit. Marion, haar adoptiemoeder, voelt zich al snel gedwongen om alle waarheden rondom Elizabeth bekend te maken.

Eerder Vandaag | 10:55 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 23 van 40 - Het dansspel - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Eerder Vandaag | 10:42 Mijn Petsaurus

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 20 - Oppassen - VPRO Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.

Eerder Vandaag | 10:35 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 26 - Poetsen - AVROTROS Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. In het theater oefent ze met haar zus nieuwe dansjes, terwijl kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt.

Eerder Vandaag | 09:25 Knofje

Seizoen 2018 - Aflevering 23 van 52 - Muziek - KRO-NCRV Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft; soms met haar buurjongen Zizou, soms met haar opa en oma Snor waar ze graag logeert. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar. Iedere aflevering heeft een eigen liedje.

Eerder Vandaag | 08:09 Wissper

Aflevering 23 Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 08:07 Bletchley Circle

Seizoen 1, Aflevering 2 - Cracking a Killer's Code, deel 2. Terwijl Susan en de andere Bletchley-vrouwen de moordenaar van de vijf meisjes op de hielen zitten, brengt een schokkende ontdekking hun theorieën in twijfel en dwingt hen een gevaarlijke val te zetten - een val die een van hen in nog groter gevaar brengt.

 Meer