Meisje op tv (tv-tip)

Morgen | 21:55 Nieuw: Great Indian Railway Journeys

Morgen - Reisdocumentaire, Vanavond start de vierdelige Britse reisserie, waarin journalist, mediafiguur en voormalig ...

Vanavond start de vierdelige Britse reisserie, waarin journalist, mediafiguur en voormalig politicus Michael Portillo per trein India doorkruist aan de hand van George Bradshaws 'Handbook of Indian, Foreign and Colonial Travel' uit 1913. De afleveringen zijn elke zondag rond 21:55 uur te zien op de Vlaamse zender Eén. Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een. Michael vertrekt op een klassieke treinreis van Amritsar naar Shimla. Onderweg helpt hij een handje in de grootste gratis keuken ter wereld en volgt hij dezelfde route als de miljoenen migranten tijdens de deling van Brits-Indië. In de Punjab geeft hij zijn outfit een Indisch tintje en waagt hij zich aan een paar bhangra-danspasjes. In Ludhiana bezoekt hij een medische universiteit voor meisjes, alvorens zich onder te dompelen in Chandigarh, een staaltje modernistische architectuur van Le Corbusier. En in Kalka vangt hij een eerste glimp op van de Himalaya voor hij naar de voormalige hoofdzetel van Brits-Indië trekt.

Je vindt hier de programma's van Meisje op tv We hebben de volgende programma's voor Meisje Nieuw: Great Indian Railway Journeys: Morgen - Reisdocumentaire, Vanavond start de vierdelige Britse reisserie, waarin journalist, mediafiguur en voormalig. Mona Lisa Smile: Romantisch drama, New England, 1953. De ambitieuze lerares Katherine Watson trekt naar het Wellesley College, een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten, om er kunstgeschiedenis te doceren. De aanpassing aan haar nieuwe. CSI: New York: Misdaadserie, Seizoen 7 Aflevering 20 Amerikaanse misdaadserie. Nothing for something. Het lichaam van een jonge vrouw. Het Mooiste Meisje van de Klas: Realityreeks, Seizoen 12 Aflevering 3 Realityreeks over de levens van de mooiste meisjes van de klas. Sharon. De. Chicago P.D: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 13 Amerikaanse misdaadserie. I Remember Her Now. In een verlaten gebouw wordt het. Say Yes to the Dress: Entourage Sabotage, Seizoen 12 Aflevering 1 Entourage Sabotage: Fashionista Tenisha uit Florida heeft haar moeder en. Jamie Oliver's Food Revolution: Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 3 Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie doet er alles aan om verse voeding. ALVINNN!!! En de Chipmunks: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 11 Zuigpad / Geheime aanbidder: Brittany doet een spreekbeurt over innerlijke schoonheid,. Hallo K3: Morgen - Sitcom, 'Van de poes en de vis.' (s 1/ep 3) Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van. Polly Pocket: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 25 Amerikaans Canadese 3D animatieserie. Unlocketing the past (part 1). Het.

Meisje op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:52 CSI: New York

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Nothing for something. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen in Central Park. Het team legt al snel de link met een oude moordzaak, waarbij een ander meisje op exact dezelfde manier om het leven kwam. De verdenking valt op een kunstverzamelaar uit Manhattan. Ondertussen wordt crimineel Raymond Harris vrijgelaten uit de gevangenis. En die heeft nog een rekening te vereffenen met Mac.

Morgen | 01:00 Het Mooiste Meisje van de Klas

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Realityreeks over de levens van de mooiste meisjes van de klas. Sharon. De Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om mee te doen aan de Miss Nederland-verkiezing. Als Miss Limburg ontdekt ze het modellenwereldje en vertrekt ze naar Milaan, weg van haar problemen thuis. Toch kan ze niet helemaal afscheid nemen van Nederland en komt ze terug. Na verschillende nare gebeurtenissen waarin Sharon altijd voor iedereen klaar stond, zoals de verslaving van haar broer en het overlijden van haar nichtje, wordt de onmacht haar teveel en krijgt ze te maken met een burn-out. Ze moet terug naar de basis en ontdekken wat haar in het leven écht gelukkig maakt. Met haar creatieve kant blijkt ze opnieuw veel mensen gelukkig te maken.

Morgen | 02:55 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. I Remember Her Now. In een verlaten gebouw wordt het lichaam gevonden van een vijftienjarig meisje dat was weggevlucht uit een jongerenopvangcentrum. Voight vermoedt dat de andere patiënten van het centrum iets verzwijgen, en stuurt Halstead undercover als bewakingsagent.

Morgen | 09:16 Polly Pocket

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Amerikaans-Canadese 3D-animatieserie. Unlocketing the past (part 1). Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Morgen | 09:39 Polly Pocket

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Amerikaans-Canadese 3D-animatieserie. Unlocketing the past (part 2). Het avontuurlijke meisje Polly kan zichzelf en haar vriendinnen met een magisch apparaat laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen.

Morgen | 12:57 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The dateless amigo. Twee vrienden van Bud hebben een date. Hij wil niet achterblijven, maar slaagt er niet in een meisje te strikken. Al moet naar een conventie voor schoenenverkopers. Voor hem is dit dé gelegenheid om indruk te maken met zijn uitvinding 'Shoe Lights'. Hij gebruikt de lichten en de batterij van de auto en bindt die vast aan Kelly's schoenen.

Morgen | 13:50 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Hond Norman. USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.

Morgen | 15:00 Grey's Anatomy

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. You Can Look (But You'd Better Not Touch). Bailey, Arizona en Jo behandelen een gewelddadig tienermeisje en haar ongeboren baby. Het meisje zit in een vrouwengevangenis.

Morgen | 22:51 Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Karma to Burn. Russell zet alles op alles om zijn kleindochter Kaitlyn terug te vinden. Het meisje werd ontvoerd in opdracht van Jeffrey McKeen. De ontvoerders hebben enkel een briefje achtergelaten met daarop het woord 'karma'.

Overmorgen | 02:20 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Favor, Affection, Malice Or Ill-Will. Een rouwende vader wil wraak voor zijn vermoorde dochter en is op zoek naar een huurmoordenaar. Het team schakelt Olinsky in om undercover te gaan in een poging de vader te stoppen. Ondertussen heropent Intelligence de moordzaak op het meisje. Ruzek is terug, maar in plaats van zijn oude functie terug op te nemen wordt hij door Voigt als politieagent de baan opgestuurd.

Overmorgen | 07:05 Knofje

Aflevering 3 - Jeugdserie. Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.

Overmorgen | 07:10 Knofje

Aflevering 4 - Jeugdserie. Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.

Overmorgen | 10:05 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Animatieserie. Wiebelwabbel gaat over de brug. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Overmorgen | 11:29 'Allo 'Allo!

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Britse komische serie. René wordt als 'liefdesslaaf' gevangengehouden door de meisjes van het communistische verzet. Ondertussen gaat iedereen ervan uit dat René omgekomen is bij de ontploffing van de windmolen, en trachten Herr Flick en von Smallhausen Edith erin te luizen door zich voor te doen als Britten.

Overmorgen | 11:50 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Animatieserie. Het perfecte huis. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Overmorgen | 12:30 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Show met de meisjes van K3

Overmorgen | 15:35 Kappen

Overmorgen - Drama, Nederlandse jeugdfilm. Sander, Chris en Maarten zijn van kinds af aan al vrienden en groeien samen op. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten door een nieuwe jongen, Emiel, worden overgehaald om slechte ...

Nederlandse jeugdfilm. Sander, Chris en Maarten zijn van kinds af aan al vrienden en groeien samen op. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten door een nieuwe jongen, Emiel, worden overgehaald om slechte dingen te doen. Sander concentreert zich liever op school, zijn voetbalcarrière en is verliefd op Indra, een meisje van zijn school. Sander is getuige van een mishandeling van een jongen die in coma wordt geslagen door Emiel, in bijzijn van Chris en Maarten. Sander wordt door hen bedreigd en mag niet zeggen tegen de politie.

 Meer

Meisje op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:25 Mona Lisa Smile

Romantisch drama, New England, 1953. De ambitieuze lerares Katherine Watson trekt naar het Wellesley College, een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten, om er kunstgeschiedenis te doceren. De aanpassing aan haar nieuwe ...

New England, 1953. De ambitieuze lerares Katherine Watson trekt naar het Wellesley College, een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten, om er kunstgeschiedenis te doceren. De aanpassing aan haar nieuwe omgeving verloopt echter moeizaam. Haar liefde voor moderne kunst en haar uitgesproken mening over de rol van de vrouw worden allesbehalve gewaardeerd.

Morgen | 03:05 Say Yes to the Dress

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Entourage Sabotage: Fashionista Tenisha uit Florida heeft haar moeder en bruidsmeisjes meegebracht om de perfecte jurk uit te zoeken. De jonge Elyse heeft nog maar vier maanden om een jurk te kiezen.

Morgen | 03:45 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie doet er alles aan om verse voeding op het bord van de studenten in Huntington te toveren. Ondanks het grote verzet van D.J. Rod en kokkin Alice Grue, kan Jamie de directie van de school eindelijk tot inzicht brengen. Hij krijgt zelfs de toestemming om voor de studenten te koken. Wanneer Jamie een groep jonge, gemotiveerde tieners ontmoet, denkt hij zijn geheime wapen gevonden te hebben. Brittany heeft al geruime tijd last van overgewicht, waardoor haar lever nu ernstig beschadigd is. Bovendien zijn de levensverwachtingen van het meisje drastisch ingekort door de extra kilo's. Ook Marisa weet wat de gevolgen van overgewicht zijn. Het werd namelijk de oorzaak van haar vaders vroegtijdige dood. En we horen ook wat de beweegredenen zijn van Ryan, Robert en Brian om hun extra gewicht kwijt te spelen...

Morgen | 07:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Zuigpad / Geheime aanbidder: Brittany doet een spreekbeurt over innerlijke schoonheid, maar dan nestelt een bedreigde diersoort zich in haar gezicht. Kan ze doen wat ze voordraagt? // Alvin denkt dat Kevin verliefd is op een van de Chipettes. De meisjes besluiten hem tactvol af te poeieren door zo vervelend mogelijk te doen.

Morgen | 09:10 Hallo K3

'Van de poes en de vis.' (s 1/ep 3) Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen. Kristel krijgt van Rosie een visje cadeau en ze plant een eetfestijn met de meisjes en Bas. Ze weet enkel nog niet dat de visjes die Marcel vangt de lelijkste zijn die je ooit gezien hebt.

Morgen | 09:30 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Sweet Taste of Liberty: Barney krijgt Ted zover om meiden te versieren op het vliegveld. Ze volgen twee meisjes naar Philadelphia, maar worden door de beveiliging tegengehouden om verdacht gedrag. Lily is van slag als Robin alle aandacht krijgt tijdens 't uitgaan.

Morgen | 10:00 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Return of the Shirt: Ted zoekt contact met een oude vlam om te zien of hij nu klaar is voor een relatie. Het meisje weet nog dat ze hem op haar verjaardag heeft gedumpt en is niet blij van hem te horen. Barney betaalt Robin om ongepaste dingen te zeggen op tv.

Morgen | 10:05 Léo Matteï, brigade des mineurs

'La revenante.' (s 2/ep 3) Een 11-jarig meisje slaagt erin te ontsnappen van de man die haar vijf jaar lang gevangen hield. Matteï en zijn team proberen haar te doen praten.

Morgen | 10:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Slutty Pumpkin: Ted vertelt dat hij als twintiger elk jaar naar hetzelfde saaie Halloween-feestje ging in de hoop het meisje te zien dat hij daar ooit zag, maar van wie hij het telefoonnummer kwijt is geraakt. Robin gaat op dubbeldate met Marshall en Lily.

Morgen | 11:55 2 Broke Girls

'And the Loophole.' (s 5/ep 18) De meisjes gaan op zoek naar een grotere locatie voor hun nieuwe project. Randy duikt opeens op met een belangrijke vraag voor Max.

Morgen | 15:25 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 7 - De slaperige stad Lighthaven is stomverbaasd als een tienermeisje terugkeert uit de dood. Waar is ze het afgelopen jaar geweest? En wie is er in haar plaats begraven? 7/10

Morgen | 15:45 Rapunzel: De Serie

Grote broers van Corona: Lance en Eugene nemen twee weesmeisjes onder hun hoede.

Morgen | 16:35 Les petits meurtres d'Agatha Christie

'Meurtre à la kermesse.' (s 2/ep 1) Inspecteur Laurence is tijdelijk blind ten gevolge van een aanslag op zijn persoon. Wanneer op een schoolfeest een meisje wordt vermoord, is hij toch vastberaden de moordenaar te vatten. Daarom roept hij noodgedwongen de hulp in van journaliste Alice Avril.

Morgen | 16:55 CSI: Miami

'Blown Away.' (s 10/ep 3) Het team onderzoekt de dood van een tienermeisje dat in haar huis werd vermoord. Net wanneer Walter en Ryan het huis willen doorzoeken, wordt de buurt getroffen door een tornado. Het huis wordt volledig vernield. Bovendien blijkt er na de doortocht van de wervelwind geen spoor te zijn van Ryan.

Morgen | 18:50 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Grote afspraakjes: Een wanhopige Phoebe zorgt dat Max zich niet met haar schoolproject bemoeit door hem te overtuigen dat een meisje van school met hem uit wil. Maar nadat Max en zijn date hier achterkomen, willen ze wraak.

Morgen | 19:10 Les Experts : Miami

'Aveuglés.' (s 7/ep 9) Een jonge studente wordt dood teruggevonden. Ze werd geëlektrocuteerd. Haar verwijde pupillen doen vermoeden dat ze werd verblind door een fel licht waardoor ze zich niet heeft kunnen verdedigen. Het team vermoedt dat de dood van het meisje het werk is van een moordenaar die al een jaar lang de streek teistert.

Morgen | 20:10 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Zittende stier / Bespioneerd uit liefde: Lori, Leni, Luna en Luan worden gebeld om op te passen en kunnen geen van allen. Lynn is de eerstvolgende om dat te gaan doen, maar ze is nogal ruw. Toch geven ze haar een kans en dat pakt slecht uit. De zussen maken haar oppas-af. // Ronnie Anne gaat het centrum in om graffiti te bekijken. Haar moeders familie vindt het maar niks, zo'n dorpsmeisje in haar eentje het centrum van de stad in. Ze verzinnen alle mogelijke manieren om een oogje in het zeil te houden.

Morgen | 23:15 CSI: Miami

'Blown Away.' (s 10/ep 3) Het team onderzoekt de dood van een tienermeisje dat in haar huis werd vermoord. Net wanneer Walter en Ryan het huis willen doorzoeken, wordt de buurt getroffen door een tornado. Het huis wordt volledig vernield. Bovendien blijkt er na de doortocht van de wervelwind geen spoor te zijn van Ryan.

Morgen | 23:15 Big Time Rush

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Big Time Verliefd: Kendall en Jo helpen Carlos een date te vinden. Logan flirt met een nieuw meisje terwijl hij nog steeds niet precies weet hoe het zit met Camile. James wil Katie helpen met haar nieuwe liefde, maar verandert in een overbezorgde ouder.

Overmorgen | 03:20 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Olivia Olifant: Er komt een nieuw meisje op school. Ze heet Olivia Olifant en ze is een beetje verlegen. Maar bij Peppa en haar vriendjes zal dat gelukkig niet zo lang duren!

Overmorgen | 03:35 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 7 - De slaperige stad Lighthaven is stomverbaasd als een tienermeisje terugkeert uit de dood. Waar is ze het afgelopen jaar geweest? En wie is er in haar plaats begraven? 7/10

Overmorgen | 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Overmorgen | 08:12 Hallo K3!

Comedyserie waarin de drie meiden van K3 samen in een appartement gaan wonen en proberen de balans te vinden tussen een normaal leven en een superster zijn. Dit zorgt voor hilarische en grappige situaties. En dan is er ook nog de knappe buurjongen Bas, die alle drie de meisjes heel leuk vinden.

Overmorgen | 08:25 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 7 - De slaperige stad Lighthaven is stomverbaasd als een tienermeisje terugkeert uit de dood. Waar is ze het afgelopen jaar geweest? En wie is er in haar plaats begraven? 7/10

Overmorgen | 08:37 Hallo K3!

Comedyserie waarin de drie meiden van K3 samen in een appartement gaan wonen en proberen de balans te vinden tussen een normaal leven en een superster zijn. Dit zorgt voor hilarische en grappige situaties. En dan is er ook nog de knappe buurjongen Bas, die alle drie de meisjes heel leuk vinden.

Overmorgen | 08:50 Une étrange baby-sitter

Overmorgen - Tv-thriller, Na de adoptie van hun dochtertje Riley gaan Ben en Kara op zoek naar een nanny voor het meisje. Ze komen in contact met Alyssa en vinden haar geschikt voor de job. Maar dan verwijnt Riley plots.

Na de adoptie van hun dochtertje Riley gaan Ben en Kara op zoek naar een nanny voor het meisje. Ze komen in contact met Alyssa en vinden haar geschikt voor de job. Maar dan verwijnt Riley plots.

Overmorgen | 10:11 Enchantimals

Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 11:50 The Coroner

Seizoen 1 - Aflevering 7 - De slaperige stad Lighthaven is stomverbaasd als een tienermeisje terugkeert uit de dood. Waar is ze het afgelopen jaar geweest? En wie is er in haar plaats begraven? 7/10

Overmorgen | 12:20 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Overmorgen | 13:45 Caught

Allie is lerares van het atletiekteam op haar school en helpt ook nog mee in het restaurant van haar moeder. Daarnaast houdt ze er een geheime relatie op na met een oudere man. Op een dag wordt ze ontvoerd door de echtgenote van haar minnaar en diens zus. Zij willen het meisje aanvankelijk gewoon een lesje leren, maar al snel loopt alles serieus uit de hand.

Overmorgen | 15:05 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Overmorgen | 15:10 Wissper

Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten! Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen.

Overmorgen | 15:20 Remembrance

Te midden van de terreur in een Duits concentratiekamp in 1944 in Polen, bloeit de liefde op tussen een Poolse gevangene en een Joods meisje. Tegen alle verwachtingen in weten zij te ontsnappen uit het kamp, om een gevaarlijke reis naar de vrijheid te maken. Maar tijdens de chaos aan het einde van de oorlog worden de twee van elkaar gescheiden. Meer dan dertig jaar later ontdekt de gelukkig getrouwde 52-jarige vrouw in New York per ongeluk dat haar voormalige Poolse minnaar nog leeft.

 Meer

Meisje gemist

Eergisteren 22:55 Docu: Conversatie met Romy Schneider

Eergisteren - Documentaire waarin de Duitse feministe en journaliste Alice Schwarzer 40 jaar later terugblikt op haar ...

Documentaire waarin de Duitse feministe en journaliste Alice Schwarzer 40 jaar later terugblikt op haar spraakmakende interview met actrice Romy Schneider. Sissy Actrice Romy Schneider (1938-1982) werd haar hele leven geassocieerd met de rol die ze als jong meisje speelde, die van de charismatische Oostenrijkse keizerin Sissy. Ze ontwikkelde zich tot een succesvolle, intelligente actrice, maar in haar privéleven bleef ze een gekwelde ziel. Problemen In een exclusief, nachtelijk interview met de Duitse journaliste Alice Schwarzer werpt Schneider in 1976 voor het eerst een licht op de oorsprong van haar problemen. Haar moeder en haar stiefvader blijken een sleutelrol gespeeld te hebben in haar moeilijke jeugd.

Eerder Vandaag | 20:35 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Afwezig / Wees mijn lief, Stella: Clyde heeft de Perfecte Opkomst award gekregen, omdat hij nog nooit een dag school verzuimd heeft. Maar dan ontdekt hij dat hij wel een dag verzuimd heeft. Zal hij het bekennen of verzwijgen? // Het nieuwe meisje uit #302, blijkt Stella te heten. Ze brengt Lincoln en zijn vrienden het hoofd op hol, zodanig, dat ze denken dat Stella een oogje op een van hen heeft. Dat zet de vriendschap onder druk.

Eerder Vandaag | 18:25 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Parel het winkelmeisje / Twee duimen omlaag: Parel gaat werken in het winkelcentrum. // SpongeBob is een beetje te enthousiast met het geven van duimen-omhoog.

Eerder Vandaag | 16:05 2 Broke Girls

'And the Loophole.' (s 5/ep 18) De meisjes gaan op zoek naar een grotere locatie voor hun nieuwe project. Randy duikt opeens op met een belangrijke vraag voor Max.

Eerder Vandaag | 16:00 Hallo K3

'Van de poes en de vis.' (s 1/ep 3) Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen. Kristel krijgt van Rosie een visje cadeau en ze plant een eetfestijn met de meisjes en Bas. Ze weet enkel nog niet dat de visjes die Marcel vangt de lelijkste zijn die je ooit gezien hebt.

Eerder Vandaag | 15:40 2 Broke Girls

'And the Show Don't Tell.' (s 5/ep 17) De meisjes bezoeken de vader van Caroline in de gevangenis en vertellen hem over hun spannende toekomstplannen.

Eerder Vandaag | 13:55 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie doet er alles aan om verse voeding op het bord van de studenten in Huntington te toveren. Ondanks het grote verzet van D.J. Rod en kokkin Alice Grue, kan Jamie de directie van de school eindelijk tot inzicht brengen. Hij krijgt zelfs de toestemming om voor de studenten te koken. Wanneer Jamie een groep jonge, gemotiveerde tieners ontmoet, denkt hij zijn geheime wapen gevonden te hebben. Brittany heeft al geruime tijd last van overgewicht, waardoor haar lever nu ernstig beschadigd is. Bovendien zijn de levensverwachtingen van het meisje drastisch ingekort door de extra kilo's. Ook Marisa weet wat de gevolgen van overgewicht zijn. Het werd namelijk de oorzaak van haar vaders vroegtijdige dood. En we horen ook wat de beweegredenen zijn van Ryan, Robert en Brian om hun extra gewicht kwijt te spelen...

Eerder Vandaag | 12:30 Plop En Het Muizenmeisje

Theatershow. Plop en het muizenmeisje is een leuke theatervoorstelling waarin Plop en zijn vriendjes een groot mysterie proberen te ontrafelen. Tijdens het verjaardagsfeest van Kwebbel, krijgen zij een geheimzinnige brief zonder adres erop. Het is een brief van een muis in nood. Ze zit al dagen opgesloten in haar holletje in een grote mensenhuis omdat de kater des huizes haar wil opeten. Ze twijfelen aan de juistheid van het verhaal. Want hoe heeft die brief hen dan kunnen bereiken. Onze vrienden schieten toch in actie en beginnen de reddingsoperatie. Aangekomen in het huis, blijkt er geen kater te zijn. En ook is er ook geen muizenmeisje te bekennen. Wat is hier aan de hand...

Eerder Vandaag | 12:20 Hallo K3

'Van de poes en de vis.' (s 1/ep 3) Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen. Kristel krijgt van Rosie een visje cadeau en ze plant een eetfestijn met de meisjes en Bas. Ze weet enkel nog niet dat de visjes die Marcel vangt de lelijkste zijn die je ooit gezien hebt.

Eerder Vandaag | 11:55 Lego DC Super Hero Girls: Super-Villain High

Animatiefilm, De meisjes ontdekken een nieuwe school, maar ontdekken ook al snel dat de school enkel bestemd is voor superschurken.

De meisjes ontdekken een nieuwe school, maar ontdekken ook al snel dat de school enkel bestemd is voor superschurken.

Eerder Vandaag | 09:30 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Independent Movie: Steve en zijn vrienden gaan naar de begrafenis van Snots vader. Steve wordt verliefd op een meisje. Stan en Roger vinden een automatische taartsnijder uit, maar het gaat mis als ze alleen maar mondeling afspreken om de winst te delen.

Eerder Vandaag | 09:30 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Nachtbraken / Winkel meisje: Lincoln, Clyde, Rusty en Zach gaan naar Liam voor een slaapfeestje, maar Jordan geeft een tuinfeest waar ze heel graag heen willen. Ze denken dat ze wel even kunnen gaan, als Liam slaapt.. // Leni is veel te lief. Als er uitverkoop is, laat ze alle koopjes voor haar neus weg graaien. Haar zussen en Lincoln helpen haar om assertiever te worden.

Eerder Vandaag | 09:15 Hallo K3

'Van de poes en de vis.' (s 1/ep 3) Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen. Kristel krijgt van Rosie een visje cadeau en ze plant een eetfestijn met de meisjes en Bas. Ze weet enkel nog niet dat de visjes die Marcel vangt de lelijkste zijn die je ooit gezien hebt.

Eerder Vandaag | 08:55 Hallo K3

'Van de poes en de vis.' (s 1/ep 3) Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen. Kristel krijgt van Rosie een visje cadeau en ze plant een eetfestijn met de meisjes en Bas. Ze weet enkel nog niet dat de visjes die Marcel vangt de lelijkste zijn die je ooit gezien hebt.

Eerder Vandaag | 08:30 Diva Brides

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Episode 6: Veeleisende bruiden plannen hun perfecte bruiloft. Michelle wil dat haar negen bruidsmeisjes een Afrikaanse dans instuderen. De verloofde van Alice blijkt de echte diva te zijn.

Eerder Vandaag | 08:20 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Zuigpad / Geheime aanbidder: Brittany doet een spreekbeurt over innerlijke schoonheid, maar dan nestelt een bedreigde diersoort zich in haar gezicht. Kan ze doen wat ze voordraagt? // Alvin denkt dat Kevin verliefd is op een van de Chipettes. De meisjes besluiten hem tactvol af te poeieren door zo vervelend mogelijk te doen.

Eerder Vandaag | 07:50 Magnum

'Thank Heaven For Little Girls and Big Ones, Too.' (s 1/ep 4) Tegen beter weten in laat Magnum zich inhuren door vijf kleine meisjes die beweren hun lerares verloren te zijn. Ze slagen er bovendien in Higgins te overhalen hen in Robins Nest te laten logeren.

Eerder Vandaag | 07:20 American Dad!

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Steve and Snot's Testubular Adventure: Steve en Snot willen met de kloonmachine van de CIA meisjes maken om mee naar het schoolbal te gaan. Maar de machine maakt twee snelgroeiende baby's die ze moeten klaarstomen voor het bal. Stan neemt het gekloonde huisdier van de CIA mee, Daren de Dodo.

Eerder Vandaag | 06:30 South Park

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Tweek x Craig: De Aziatische meisjes op school maken dromerige tekeningen van Tweek en Craig.

Eerder Vandaag | 00:50 CSI: Crime Scene Investigation

'A Thousand Days On Earth.' (s 8/ep 13) Een stand-upcomedian maakt een ongelukkig grapje over abortus. Enkele uren later treft hij een kinderlijkje aan in zijn wagen. Het slachtoffer is een driejarig meisje. Het CSI-team moet een schrijnende autopsie verrichten en vooral Catherine heeft het moeilijk met de zaak.

Gisteren 23:55 Kenan & Kel

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Zoals Hemingway: Om volop van het leven te genieten, vindt Kenan dat hij net als Ernest Hemingway een lijst met doelstellingen moet opstellen. Boven aan de lijst staat Brianna, het meisje van zijn dromen.

Gisteren 23:20 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Het Kuscomplot: Simon durft een meisje niet te kussen op het toneel, dus besluit Alvin het over te nemen, met alle gevolgen van dien.

Gisteren 20:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Olivia Olifant: Er komt een nieuw meisje op school. Ze heet Olivia Olifant en ze is een beetje verlegen. Maar bij Peppa en haar vriendjes zal dat gelukkig niet zo lang duren!

Gisteren 18:40 The Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Melinda's First Ghost. Op achtjarige leeftijd ontdekte Melinda haar gave toen ze de geest van Sarah zag. Vandaag wordt Melinda opnieuw opgezocht door de geest van het meisje, dat nog altijd geen rust heeft gevonden. Melinda herinnert zich het onbegrip thuis en de breuk met haar moeder Beth. Ze wil Sarah helpen om haar ouders terug te vinden, maar daarvoor moet ze bij Beth langsgaan. Zij is de enige die weet waar de ouders van Sarah zijn.

Gisteren 18:05 Brugklas

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Nederlandse jeugdserie. Vechten om een meisje. Milan baalt als hij werk van de knappe Cindy wil maken en Lev hetzelfde idee blijkt te hebben.

Gisteren 15:30 Une étrange baby-sitter

Gisteren - Tv-thriller, Na de adoptie van hun dochtertje Riley gaan Ben en Kara op zoek naar een nanny voor het meisje. Ze komen in contact met Alyssa en vinden haar geschikt voor de job. Maar dan verwijnt Riley plots.

Na de adoptie van hun dochtertje Riley gaan Ben en Kara op zoek naar een nanny voor het meisje. Ze komen in contact met Alyssa en vinden haar geschikt voor de job. Maar dan verwijnt Riley plots.

Gisteren 13:45 Stalked by My Doctor: The Return

Gisteren - Tv-thriller, Tiener Amy Watkins is op vakantie in Mexico. Wanneer ze op het punt staat te verdrinken, wordt ze op miraculeuze wijze gered door dr. Albert Beck. De dokter raakt vervolgens door het meisje geobsedeerd. Hij bezoekt Amy op ...

Tiener Amy Watkins is op vakantie in Mexico. Wanneer ze op het punt staat te verdrinken, wordt ze op miraculeuze wijze gered door dr. Albert Beck. De dokter raakt vervolgens door het meisje geobsedeerd. Hij bezoekt Amy op school en probeert haar moeder te versieren, allemaal om dichter bij Amy te komen. Zijn obsessie loopt al snel compleet uit de hand.

Gisteren 13:35 Conversatie met Romy Schneider

Herhaling. Documentaire waarin de Duitse feministe en journaliste Alice Schwarzer 40 jaar later terugblikt op haar spraakmakende interview met actrice Romy Schneider. Sissy Actrice Romy Schneider (1938-1982) werd haar hele leven geassocieerd met de rol die ze als jong meisje speelde, die van de charismatische Oostenrijkse keizerin Sissy. Ze ontwikkelde zich tot een succesvolle, intelligente actrice, maar in haar privéleven bleef ze een gekwelde ziel. Problemen In een exclusief, nachtelijk interview met de Duitse journaliste Alice Schwarzer werpt Schneider in 1976 voor het eerst een licht op de oorsprong van haar problemen. Haar moeder en haar stiefvader blijken een sleutelrol gespeeld te hebben in haar moeilijke jeugd.

Gisteren 12:08 E.R

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Susan Lewis voelt zich zeer ongemakkelijk wanneer haar oude vijand, dokter Kayson, haar voor een romantisch diner uitnodigt. Alhoewel de man getrouwd is, verbergt hij zijn belangstelling voor Susan niet. Dokter Ross en verpleegster Carol Hathaway trekken zich het lot van de jonge Russische Tatiana aan, een meisje dat nauwelijks enkele dagen in de States is en geen Engels spreekt. Haar adoptiemoeder lijkt erg overstuur en laat haar alleen achter in het ziekenhuis. Uit de onderzoeken blijkt dat Tatiana aids heeft. Diana's zoon, Jake, beweert appendicitis te hebben, in de hoop dat zijn toestand dokter Ross en zijn moeder zal samenbrengen.

Gisteren 10:16 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Kinderprogramma. Het meisje met de zwavelstokjes

Gisteren 09:47 Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Jeugdserie. Gevaarlijk. Draak speelt het sprookje 'Het Meisje Met De Zwavelstokjes' na. Assepoester vindt echter dat het sprookje een opknapbeurt mag krijgen. Fakir wil een gevaarlijke act opvoeren, maar Langnek houdt de regels nauwlettend in de gaten. Wolf zingt het alfabet en de kabouters helpen hem. Of toch niet?

Gisteren 07:10 Knofje

Aflevering 2 - Jeugdserie. Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.

Gisteren 07:05 Knofje

Aflevering 1 - Jeugdserie. Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.

Gisteren 00:45 CatDog

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Catdog Surft//Verrassingsmaaltijd: Catdog gaat naar het strand en de Cat probeert een meisje te imponeren.//Cat wil Willem eten na hem eraan te herinneren dat het vreemd is voor een kat om geen muizen te eten.

Eergisteren 23:46 Grey's Anatomy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Something to talk about. Cristina, Izzie en Meredith behandelen Shane, een man die denkt dat hij zwanger is. Iedereen op de afdeling raakt gefascineerd door zijn geval. Dereks nieuwe patiënt is een meisje in een rolstoel. Cristina en Burke discussiëren over hun relatie. Ze vragen zich af of ze een stapje verder moeten gaan. Iemand hoort Alex praten over zijn gevoelens voor Izzie. Derek en Addison gaan in relatietherapie.

Eergisteren 23:43 Zeeuws meisje

Eergisteren 23:22 De Psammy Show

Ik wou dat ik het mooiste meisje van het universum kon ontmoeten!: Cyril wenst het mooiste meisje van het universum te zien.

Eergisteren 23:20 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Klikspaan: Alvin moet op een vogel passen voor een meisje dat hij leuk vindt, maar het blijkt dat deze alles onthoudt wat je zegt…

Eergisteren 23:13 Zeeuws meisje

Eergisteren 22:43 Zeeuws meisje

Eergisteren 22:13 Zeeuws meisje

Eergisteren 21:43 Zeeuws meisje

Eergisteren 21:13 Zeeuws meisje

Eergisteren 20:43 Zeeuws meisje

Eergisteren 20:13 Zeeuws meisje

Eergisteren 19:43 Zeeuws meisje

Eergisteren 19:36 E.R

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Susan Lewis voelt zich zeer ongemakkelijk wanneer haar oude vijand, dokter Kayson, haar voor een romantisch diner uitnodigt. Alhoewel de man getrouwd is, verbergt hij zijn belangstelling voor Susan niet. Dokter Ross en verpleegster Carol Hathaway trekken zich het lot van de jonge Russische Tatiana aan, een meisje dat nauwelijks enkele dagen in de States is en geen Engels spreekt. Haar adoptiemoeder lijkt erg overstuur en laat haar alleen achter in het ziekenhuis. Uit de onderzoeken blijkt dat Tatiana aids heeft. Diana's zoon, Jake, beweert appendicitis te hebben, in de hoop dat zijn toestand dokter Ross en zijn moeder zal samenbrengen.

Eergisteren 19:30 The Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Melinda's First Ghost. Op achtjarige leeftijd ontdekte Melinda haar gave toen ze de geest van Sarah zag. Vandaag wordt Melinda opnieuw opgezocht door de geest van het meisje, dat nog altijd geen rust heeft gevonden. Melinda herinnert zich het onbegrip thuis en de breuk met haar moeder Beth. Ze wil Sarah helpen om haar ouders terug te vinden, maar daarvoor moet ze bij Beth langsgaan. Zij is de enige die weet waar de ouders van Sarah zijn.

Eergisteren 19:13 Zeeuws meisje

Eergisteren 18:43 Zeeuws meisje

Eergisteren 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. Just Once with Aunt Sophie. Jake wordt voor de allereerste keer mee uitgevraagd door een meisje van zijn school. Alan hecht bijzonder veel belang aan dit eerste afspraakje en besluit hem wijze raad te geven over hoe hij moet omgaan met het andere geslacht. Jake beseft echter al snel dat hij met de tips van zijn vader weinig succes zal hebben en wendt zich daarom tot oom Charlie.

Eergisteren 18:37 Grey's Anatomy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Something to talk about. Cristina, Izzie en Meredith behandelen Shane, een man die denkt dat hij zwanger is. Iedereen op de afdeling raakt gefascineerd door zijn geval. Dereks nieuwe patiënt is een meisje in een rolstoel. Cristina en Burke discussiëren over hun relatie. Ze vragen zich af of ze een stapje verder moeten gaan. Iemand hoort Alex praten over zijn gevoelens voor Izzie. Derek en Addison gaan in relatietherapie.

Eergisteren 18:13 Zeeuws meisje

Eergisteren 17:43 Zeeuws meisje

Eergisteren 17:13 Zeeuws meisje

Eergisteren 10:30 Married with Children

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The dateless amigo. Twee vrienden van Bud hebben een date. Hij wil niet achterblijven, maar slaagt er niet in een meisje te strikken. Al moet naar een conventie voor schoenenverkopers. Voor hem is dit dé gelegenheid om indruk te maken met zijn uitvinding 'Shoe Lights'. Hij gebruikt de lichten en de batterij van de auto en bindt die vast aan Kelly's schoenen.

 Meer