Meiden op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:10 Nieuw: Au Pairs

Reportage, In het nieuwe programma Au Pairs gaan vier jonge Nederlandse vrouwen als au pair aan de slag in Los Angeles. ...

In het nieuwe programma Au Pairs gaan vier jonge Nederlandse vrouwen als au pair aan de slag in Los Angeles. Hoe ze die drie maanden beleven, is de komende acht dinsdagen rond 21:10 uur te zien op NPO 3. Dromen De vier gaan naar LA voor het avontuur van hun leven. Naast drie maanden oppassen op kinderen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken. Ver weg Het is voor het eerst dat ze helemaal alleen zo ver weg zijn van huis en hun horizon verbreden door met culturen en sociale achtergronden in aanraking te komen die vreemd voor ze zijn. Gelukkig hebben ze elkaar om ervaringen en tips uit te wisselen. Spanningen Werken als au pair in Los Angeles klinkt als een droom, maar het zorgt ook voor de nodige spanningen tussen de vier meiden en ze komen zichzelf op verschillende momenten flink tegen.

Je vindt hier de programma's van Meiden op tv We hebben de volgende programma's voor Meiden Nieuw: Au Pairs: Reportage, In het nieuwe programma Au Pairs gaan vier jonge Nederlandse vrouwen als au pair aan de slag in Los Angeles.. Shimmer en Shine: De meiden helpen Layla sneeuw maken voor het winterfestival, maar te veel sneeuw is ook niet goed. Teen Titans Go!: Omdat Starfire niet met Robin, Cyborg en Beast Boy mee mag op hun mannenstapavond, bevrijden de meiden Jinx uit de. Friends, meiden met een missie: Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City. Friends, meiden met een missie: Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City. Shimmer en Shine: Als de meiden Nazboo per ongeluk opblazen als een ballon, moet Zeta helpen om de spreuk om te keren. // De Nies Tor. Polly Pocket: Polly Pocket, Polly en haar vriendinnen gebruiken het medaillon om een uitverkocht concert van hun favoriete zangeres. LEGO Friends: Girls On A Mission: LEGO Friends: Girls On A Mission, De meiden ontdekken dat bijna alle winkels in de kunstenaarsbuurt leegstaan. Ze. Een Snufje Magie: Chuck weet dat de meiden zijn boek gestolen hebben, dus betovert hij hen, oma, mevrouw Silvers en Mama P met een. De Thundermans: Barb probeert oude tijden te laten herleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun.

Meiden op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:18 Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen gebruiken het medaillon om een uitverkocht concert van hun favoriete zangeres bij te wonen. Als de gemene Griselle en Gwen de zangeres ontvoeren, doen de meiden er alles aan om haar te redden.

Vandaag | 16:43 LEGO Friends: Girls On A Mission

De meiden ontdekken dat bijna alle winkels in de kunstenaarsbuurt leegstaan. Ze bedenken een plan om de winkel van Hazel een metamorfose te geven, zodat er nieuwe klanten komen.

Morgen | 16:43 LEGO Friends: Girls On A Mission

Een internationale popster komt naar Heartlake City. Andrea vindt dat zij zelf beter kan zingen. De meiden filmen Andrea en proberen viral te gaan op internet. Toevallig hoort de popster Andrea zingen. Hij nodigt haar uit voor zijn concert.

Morgen | 16:55 Checkpoint

Aflevering 30 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Overmorgen | 02:05 Lee Daniels' Star

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse muzikale dramaserie. Boy Trouble. Terwijl de meiden zich voorbereiden voor het Atlanta Next Fest, doet zich een schokkende ontwikkeling voor. Carlotta en Cotton zijn het nog steeds niet eens met elkaar. Een geheim komt aan de oppervlakte en verandert alles.

Overmorgen | 16:43 LEGO Friends: Girls On A Mission

De meiden hebben een nieuwe hobby: racen op het circuit! Andrea's temperament stort de meiden in een nieuw avontuur: een wedstrijd tegen de bekende coureur Vicky Roman.

Vr 21 februari 2020 | 16:43 LEGO Friends: Girls On A Mission

De meiden zijn keihard aan het trainen voor de race tegen Vicky Roman. Ze krijgen hulp van Dottie Rae en Old George.

Za 22 februari 2020 | 07:50 Telekids Mini's: Starz

Aflevering 7 Muzikaal kinderprogramma over de meidengroep Starz, drie feeën die van elke dag een feestje maken in Sterrenland. Elfentovenaar Tunis wil heel graag hun toverkrachten hebben en doet er met zijn hulpjes alles aan om hen dwars te zitten. Lukt het de feeën om hun toverkrachten te behouden?

Meiden op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:01 Shimmer en Shine

De meiden helpen Layla sneeuw maken voor het winterfestival, maar te veel sneeuw is ook niet goed.

Vandaag | 13:59 Teen Titans Go!

Omdat Starfire niet met Robin, Cyborg en Beast Boy mee mag op hun mannenstapavond, bevrijden de meiden Jinx uit de gevangenis en de drie hebben samen ook een wilde avond.

Vandaag | 15:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Vandaag | 15:20 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Vandaag | 15:42 Shimmer en Shine

Als de meiden Nazboo per ongeluk opblazen als een ballon, moet Zeta helpen om de spreuk om te keren. // De Nies-Tor vliegt door de stad waardoor alle geestjes hilarische dingen toveren zodra ze niezen.

Vandaag | 17:29 Een Snufje Magie

Chuck weet dat de meiden zijn boek gestolen hebben, dus betovert hij hen, oma, mevrouw Silvers en Mama P met een slaapspreuk. Ze moeten alle zes proberen om lang genoeg wakker te blijven om samen een tegenspreuk te koken.

Vandaag | 20:30 De Thundermans

Barb probeert oude tijden te laten herleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.

Vandaag | 21:45 kinokino

Was läuft aktuell im Kino? Welches sind die neuesten Hits auf der Leinwand? "kinokino" stellt die wichtigsten Neustarts und Themen aus der Filmwelt vor. Das Magazin zeigt Porträts und Interviews mit Schauspielern und Regisseuren. Welche Filme lohnen sich? Welche sollte man lieber meiden? "kinokino" kritisiert die Tops und Flops und berichtet von den spannendsten Festivals.

Morgen | 08:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Morgen | 10:03 Shimmer & Shine

De meiden bakken per ongeluk een taart met stuiterbloem en als de taart ervan door stuitert, doen ze er alles aan om hem te vangen. // Raket is gezellig op bezoek maar veroorzaakt een hoop problemen als hij achter een vlinder aangaat.

Morgen | 10:52 Teen Mom Australia

In de eerste aflevering van Teen Mom Australia ontmoeten we Sita, Georgie en Ammi. Zij zijn de drie meiden die hun huis en hart open stellen om te vertellen over hun leven tienermoeder.

Morgen | 13:14 Shimmer en Shine

Nila de zeemeermin besluit Zahramay Falls te verkennen dus helpen de meiden haar aan een paar benen.

Morgen | 15:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Morgen | 15:20 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Morgen | 16:24 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Emmet vertelt dat hij Victoria ten huwelijk wil vragen. Omdat Victoria al vijf keer getrouwd is geweest en Emmet vier keer, is het moeilijk voor hem en de meiden om een originele manier te bedenken om haar te vragen. Het uiteindelijke aanzoek is er echter een vol verrassingen.

Morgen | 17:29 Een Snufje Magie

Kelly gebruikt voor ieder probleem magie, of het nu groot of klein is. Hannah en Darbie verstoppen het boek daarom voor haar. Ondertussen vindt Chuck een nieuwe manier om zich met de meiden te kunnen bemoeien middels Jake.

Morgen | 18:16 Drag Race Thailand

Start your engines! Drag Race Thailand is weer terug. Veertien queens staan te popelen om de strijd met elkaar aan te gaan en de kroon in de wacht te slepen. In deze eerste aflevering daagt Art de meiden uit om maar liefst twee looks op de catwalk te presenteren. Wie zal als eerst het veld moeten ruimen?

Morgen | 21:28 Mysticons

Piper wil graag kamperen met Zarya. Als blijkt dat Zarya liever bij de meiden blijft trekt Piper er zelf op uit. Ze komt helaas de Vexicons tegen in het bos.

Overmorgen | 02:10 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Overmorgen | 04:15 plan b

Smog, Feinstaub und Stickoxide belasten unsere Städte, das Klima - und unsere Gesundheit. "plan b" zeigt innovative Methoden, die uns und unsere Städte wieder besser durchatmen lassen. In der EU sterben jährlich 400 000 Menschen an den Folgen von Schadstoffen in der Luft. In den Städten ist die Luft am schlechtesten, zugleich leben dort die meisten Menschen. Die Luftqualität gerade dort zu messen und zu verbessern, ist also dringend nötig. Wenn Larry Couchy in Paris mit dem Fahrrad zur Arbeit fährt, vermeidet er Straßen mit hoher Belastung. Das geht, weil die App "Plume Air Report" ihm die Luftqualität anzeigt. Larry Couchy arbeitet für das Unternehmen und ist sicher: "Indem wir den Kontakt mit belasteter Luft vermeiden, können wir ein gesünderes Leben führen." Gleichzeitig soll die App die Menschen im Alltag für das Thema Luftverschmutzung sensibilisieren, damit sie sich stärker für politische und gesellschaftliche Maßnahmen zur Verbesserung der Luft einsetzen.

Overmorgen | 08:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Overmorgen | 10:00 Just Tattoo Of Us

Bloed lijkt toch niet dikker dan inkt voor de beroemde broers Chet en Casey. Beste vrienden Ellis en John-Paul grappen en grollen, maar dat heeft verwoestende gevolgen. En één tatoeage zal het leven van twee meiden voorgoed veranderen.

Overmorgen | 11:26 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Emmet vertelt dat hij Victoria ten huwelijk wil vragen. Omdat Victoria al vijf keer getrouwd is geweest en Emmet vier keer, is het moeilijk voor hem en de meiden om een originele manier te bedenken om haar te vragen. Het uiteindelijke aanzoek is er echter een vol verrassingen.

Overmorgen | 13:01 Shimmer en Shine

De meiden helpen Ezri om dromen te bezorgen en komen daarbij in een lastig parket met Zeta en Nazboo.

Overmorgen | 13:14 Shimmer en Shine

Als de meiden op bezoek zijn bij Shaya komen ze terecht bij het dierengeestje Misha en vindt Shaya haar perfecte huisdier!

Overmorgen | 13:17 Drag Race Thailand

Start your engines! Drag Race Thailand is weer terug. Veertien queens staan te popelen om de strijd met elkaar aan te gaan en de kroon in de wacht te slepen. In deze eerste aflevering daagt Art de meiden uit om maar liefst twee looks op de catwalk te presenteren. Wie zal als eerst het veld moeten ruimen?

Overmorgen | 15:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Overmorgen | 15:20 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Overmorgen | 15:42 Shimmer en Shine

De meiden beleven een geweldig avontuur als er een piratengeestje per ongeluk op hun wolk belandt.

Overmorgen | 16:00 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Emmet vertelt dat hij Victoria ten huwelijk wil vragen. Omdat Victoria al vijf keer getrouwd is geweest en Emmet vier keer, is het moeilijk voor hem en de meiden om een originele manier te bedenken om haar te vragen. Het uiteindelijke aanzoek is er echter een vol verrassingen.

Vr 21 februari 2020 | 07:24 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Emmet vertelt dat hij Victoria ten huwelijk wil vragen. Omdat Victoria al vijf keer getrouwd is geweest en Emmet vier keer, is het moeilijk voor hem en de meiden om een originele manier te bedenken om haar te vragen. Het uiteindelijke aanzoek is er echter een vol verrassingen.

Vr 21 februari 2020 | 08:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Vr 21 februari 2020 | 09:15 Drag Race Thailand

Start your engines! Drag Race Thailand is weer terug. Veertien queens staan te popelen om de strijd met elkaar aan te gaan en de kroon in de wacht te slepen. In deze eerste aflevering daagt Art de meiden uit om maar liefst twee looks op de catwalk te presenteren. Wie zal als eerst het veld moeten ruimen?

Vr 21 februari 2020 | 09:41 Broodschappers

De Broodschappers krijgen concurrentie van de Pizzaschappers. Twee meideneenden die pizza bezorgen in plaats van brood. // Als BuhDeuce een pechdag heeft besluit hij van het tijdreizende 'Gist'terbrood te eten en de dag opnieuw te beleven.

Vr 21 februari 2020 | 11:01 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Emmet vertelt dat hij Victoria ten huwelijk wil vragen. Omdat Victoria al vijf keer getrouwd is geweest en Emmet vier keer, is het moeilijk voor hem en de meiden om een originele manier te bedenken om haar te vragen. Het uiteindelijke aanzoek is er echter een vol verrassingen.

Vr 21 februari 2020 | 15:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Vr 21 februari 2020 | 15:20 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Vr 21 februari 2020 | 16:20 Bibi & Tina 3 - Jongens tegen de meiden

21/02 - Bibi en Tina gaan op zomerkamp, waar al snel irritaties ontstaan tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt ...

Bibi en Tina gaan op zomerkamp, waar al snel irritaties ontstaan tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. Als er dan plotseling een bosbrand uitbreekt, zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen.

Vr 21 februari 2020 | 18:18 Drag Race Thailand

Deze week staat helemaal in het teken van Thailand. Art daagt de meiden uit om twee looks te creëren waarbij ze van een lelijk eendje in een mooie zwaan veranderen.

Vr 21 februari 2020 | 21:30 Floribama Shore - All Media

Welkom bij Floribama Shore, op de grens van Alabama en Florida! Acht knappe jongens en meiden brengen samen in een huis de zomer door. Kan niet misgaan, toch?

Za 22 februari 2020 | 07:00 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Emmet vertelt dat hij Victoria ten huwelijk wil vragen. Omdat Victoria al vijf keer getrouwd is geweest en Emmet vier keer, is het moeilijk voor hem en de meiden om een originele manier te bedenken om haar te vragen. Het uiteindelijke aanzoek is er echter een vol verrassingen.

Za 22 februari 2020 | 07:45 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

 Meer

Meiden gemist

Eerder Vandaag | 08:45 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Eerder Vandaag | 08:17 Shimmer en Shine

Als een babyvogel Zeta per ongeluk aanziet voor zijn moeder, helpen de meiden om hem terug naar zijn nest te brengen.

Eerder Vandaag | 08:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Eerder Vandaag | 08:03 Butterbean's Café

Het is een drukke dag in Butterbean's Cafe en de meiden kunnen wel wat extra hulp gebruiken. En dus krijgt Jasper bakles van Poppy. Maar hij gaat een tikkeltje te ver in zijn poging de beste kaneelbroodjes te bakken.

Eerder Vandaag | 03:00 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Eerder Vandaag | 02:45 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Gisteren 20:50 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Gisteren 17:29 Een Snufje Magie

Nadat de meiden ontdekt hebben dat Chuck zijn eigen magische kookboek maakt met behulp van hun recepten, moeten ze een kracht-betovering creëren om het boek veilig mee te kunnen nemen.

Gisteren 17:00 Checkpoint

Aflevering 6 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Gisteren 16:43 LEGO Friends: Girls On A Mission

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.

Gisteren 15:20 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Gisteren 15:10 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Gisteren 13:01 Shimmer en Shine

De meiden mogen met Ula mee Kalliope-kristal gaan zoeken en daarvoor moeten ze in zeemeerminnen veranderen.

Gisteren 11:45 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Gisteren 08:17 Shimmer en Shine

De meiden creëren per ongeluk een leuke, plakkerige snoepjesblob die vreselijk nieuwsgierig is.

Gisteren 08:05 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Gisteren 07:55 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Gisteren 05:40 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Eergisteren 23:50 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Eergisteren 22:07 Yukon Vet

Michelle Oakley heeft een afspraak in Anchorage. Ze neemt de meiden mee zodat ze kennis kunnen maken met een paar verweesde elandkalfjes.

Eergisteren 17:10 Checkpoint

Aflevering 28 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Eergisteren 15:45 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Eergisteren 15:20 Friends, meiden met een missie

Animatiereeks over de avonturen van vijf jonge vriendinnen in Heartlake City.

Eergisteren 13:30 Teen Mom Australia

In de eerste aflevering van Teen Mom Australia ontmoeten we Sita, Georgie en Ammi. Zij zijn de drie meiden die hun huis en hart open stellen om te vertellen over hun leven tienermoeder.

Eergisteren 13:01 Shimmer en Shine

Als de meiden een blanco steen vinden, dan brengen ze die naar de Steenprinses die er magie aan kan geven.

Eergisteren 11:45 Spirit - Samen Vrij

Animatieserie. De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen, Abigail en Pru, beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

Eergisteren 08:55 Marathon: Polly Pocket

Polly en haar vriendinnen gebruiken het medaillon om een uitverkocht concert van hun favoriete zangeres bij te wonen. Als de gemene Griselle en Gwen de zangeres ontvoeren, doen de meiden er alles aan om haar te redden.

Eergisteren 08:40 Zappsport

Aflevering 12 - Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Eergisteren 08:30 Nelli en Nora (KRO-NCRV)

Het is erg mistig vandaag, de meiden zoeken buiten naar de schommels. Ze kunnen hun weg vinden door goed naar alle geluiden te luisteren.

Eergisteren 08:17 Shimmer en Shine

Als Zeta Samira opsluit in een magische grot, vragen de meiden Samira's Geestesjuf om hulp.

Eergisteren 07:00 Hot in Cleveland

Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland.De meiden gaan naar een kuuroord om een paar pondjes kwijt te raken, maar door het vasten gaat Melanie hallucineren. Joy onthult haar ambitie op werkgebied en ze komt gelijk in actie als er iets verdachts gebeurt. Ondertussen leert Victoria wat het betekent om een vriendin te zijn waarop je kan rekenen en Mamie Sue is Elka’s bazige gedrag zat.

 Meer