Meester op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:30 Pulp Fiction IMDb: 8.9

Overmorgen - IMDB * 8.9 - Misdaad, Film, Spanning, Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. ...

Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in een koffieshop besluiten ze dat er meer te halen valt. Marcellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee criminelen die met een stelletje amateurs in de clinch liggen om een geheimzinnige zwarte aktetas. Wanneer Marcellus op zakenreis moet, vraagt hij Vincent een oogje te houden op zijn vrouw Mia. Aangezien de vorige chaperon vanwege iets te intiem contact met deze dame nu kreupel schijnt te zijn, stemt Vincent met enige tegenzin toe. Ondanks dat Mia en Vincent zich tot elkaar voelen aangetrokken, verloopt de avond voorbeeldig. Totdat Mia een dodelijke mix inneemt. Pulp fiction is het meesterwerk van schrijver-regisseur Quentin Tarentino. De filmmaker uit Knoxville heeft zijn ervaring uit het video archief gehaald waar hij werkte. Daar ontmoette hij Roger Avery met wie hij onder andere 'True Love', 'Resevoir Dogs' en 'Pulp Fiction' heeft gemaakt. 'Pulp Fiction' is geprijsd met een oscar origineelste script. De film is ook rijk aan vooraanstaande acteurs als, John Travolta, Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Uma Thurman. Tarentino heeft zelf ook een klein rolletje in zijn film. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pulp-fiction

Je vindt hier de programma's van Meester op tv We hebben de volgende programma's voor Meester Pulp Fiction: Overmorgen - IMDB * 8.9 - Misdaad, Film, Spanning, Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen.. Fairly Odd Parents: Jeugd, Seizoen 10 Aflevering 154 Dat snijdt geen hout! / Burgemeester of niet Timmy is verslaafd aan een Heikneuter. The Morricone Duel: Muziek, Klassieke muziek, NTR Het Wilde Westen ontmoet het soulvolle geluid van Italië. Onverschrokken New Yorkse. Avatar: De Legende Van Aang: Animatie, Seizoen 3 Aflevering 52 De Westelijke Luchttempel Zuko is er achter dat het zijn lot is om nog enkel het. Kung Fu Panda: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 2 Duizend twintig vragen Meester Yao houdt een Ruil Wonder voor Wijsheid Dag in het dorp. Paw Patrol: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 24 De Pups en de Dans in de Vuurtoren / De Pups Redden Ryder Burgemeester Goodway en. Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir: Serie, Jeugd, Vraatzucht Een oud sentimonster dat miraculuses eet wordt weer tot leven gewekt. Meester Fu bekent dat. Wolfseinde: Serie, Seizoen 1, Aflevering 21 Burgerwacht. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de. PJ Masks: Pyjamahelden: Morgen - Serie, Jeugd, De meester is een ninja / Robot gaat stuk Night Ninja ontvoert de meester van de Pyjamahelden.. Paw Patrol: Morgen - Animatie, Seizoen 2 Aflevering 20 De Pups Redden de Burgemeesterrace / De Pups Redden de Verborgen Buit. Het Spaanse Dorp: Polopos: Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 27 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in. Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir vlogs: Serie, Jeugd, Meester Fu Marinette beschrijft in haar dagboek Meester Fu. Het geheim van de meester museum tour: Informatief, AVROTROS Restaurator Michel van de Laar (bekend van Het geheim van de meester) neemt ons mee langs alle 22. Mini Ninja's: Serie, Jeugd, Het Zwaard Van Yamabushi De Meester stuurt de ninja's op missie om het zwaard van Yamabushi te vinden,. Mini Ninja's: Serie, Jeugd, Het Zwaard Van Yamabushi De Meester stuurt de ninja's op missie om het zwaard van Yamabushi te vinden,. Wolfseinde: Serie, Seizoen 1, Aflevering 21 Burgerwacht. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de. Paw Patrol: Animatie, Seizoen 2 Aflevering 18 De Pups Redden een Avontuur / De Pups Redden een Verrassing De pups helpen Alex bij. Paw Patrol: Jeugd, Seizoen 6 Aflevering 7 Pups redden de gitaar van Gustavo / Pups redden de yogageiten Gustavo komt gitaar spelen. Paw Patrol: Jeugd, Seizoen 6 Aflevering 11 Pups redden de landpiraten Julia, Julius en Alex bezoeken samen met Burgemeester Goodway.

Meester op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 15:01 Blinky Bill

Oprichtersdag Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kritiek levert op Blinky's vader, komt de jonge koala in verweer. Het is tijd dat iedereen het échte verhaal achter de stichting van Greenpatch hoort.

Morgen | 17:03 Het Spaanse Dorp: Polopos

Morgen - Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 28 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en ...

Seizoen 1 - Aflevering 28 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Overmorgen | 13:30 Bob de Bouwer

Seizoen 21 - Aflevering 2 van 26 - Ceremoniemeester Bob - KRO-NCRV Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop.

Overmorgen | 17:00 Het Spaanse Dorp: Polopos

Seizoen 1 - Aflevering 29 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Meester op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:31 Fairly Odd Parents

Seizoen 10 - Aflevering 154 - Dat snijdt geen hout! / Burgemeester of niet Timmy is verslaafd aan een Heikneuter-game. En Chloe wordt tegen haar zin gebombardeerd tot Katmeid, de rechterhand van Katman. // Timmy's vader wordt burgemeester maar dat loopt uit de hand.

Vandaag | 19:05 The Morricone Duel

NTR Het Wilde Westen ontmoet het soulvolle geluid van Italië. Onverschrokken New Yorkse gangsters ontmoeten cowboys uit de stoffige prairie. Godfather ontmoet taxichauffeur. En de magie van cinema ontmoet het rijke geluid van een eersteklas symfonieorkest. Deze exclusieve concertproductie presenteert een unieke selectie van filmklassiekers, van Sergio Leone's iconische spaghettiwesterns tot moderne maffia-meesterwerken van Francis Ford Coppola en de cultfilms van Tarantino. Het Danish National Symphony Orchestra wordt geleid door Sarah Hicks en wordt vergezeld door een handvol sterke gastartiesten voor deze uitvoering van de authentieke soundtracks van Ennio Morricone, Nino Rota, Sonny Bono en Bernard Herrmann.

Vandaag | 21:22 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 3 - Aflevering 52 - De Westelijke Luchttempel Zuko is er achter dat het zijn lot is om nog enkel het goede te doen. Hij probeert de groep van Aang ervan te overtuigen dat hij de Vuurstuur Meester van Aang moet worden. Katara gelooft nog niet in zijn plotselinge zoektocht naar goedheid.

Vandaag | 21:45 Kung Fu Panda

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Duizend twintig vragen Meester Yao houdt een Ruil-Wonder-voor-Wijsheid-Dag in het dorp van Po. Iedereen die hem een wonderlijke ervaring bezorgt mag één vraag aan hem stellen. Taotie maakt gebruik van de situatie om zijn acupressuur-wapen te vervolmaken.

Morgen | 01:00 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 24 - De Pups en de Dans in de Vuurtoren / De Pups Redden Ryder Burgemeester Goodway en Alex gaan met een boot het water op om de baby walvis beter te kunnen zien. Maar dan komt er een storm aan en moeten de pups hun redden. // Ryder ontdekt dat Gary vast zit op een klif, maar raakt zelf ook in de problemen.

Morgen | 02:21 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Vraatzucht Een oud sentimonster dat miraculuses eet wordt weer tot leven gewekt. Meester Fu bekent dat hij het in zijn jonge jaren gecreëerd heeft.

Morgen | 04:30 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 21 - Burgerwacht. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Morgen | 07:33 PJ Masks: Pyjamahelden

De meester is een ninja / Robot gaat stuk Night Ninja ontvoert de meester van de Pyjamahelden. Wanneer Robot stukgaat tijdens een gevecht, gaan de helden hem herstellen.

Morgen | 09:15 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 20 - De Pups Redden de Burgemeesterrace / De Pups Redden de Verborgen Buit Burgemeester Humdinger speelt vals om de burgemeesterwedstrijd te kunnen winnen. Ryder en de Paw Patrol helpen Burgemeester Goodway met trainen. // In de bergen ligt de buit van Wilde Wilbur verborgen. Ryder gaat op zoek naar de buit.

Morgen | 09:31 City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Duistere plekjes Duke Detain en Shirley Graaier onderzoeken de waren identiteit van de meestercrimineel.

Morgen | 09:57 Lost in Oz

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Over de Gele Klinkerlijn Op weg naar de gestolen magie, worden Dorothy, West, Ojo en Toto door Fritz gevangen genomen. Maar als ze allemaal overmeesterd worden door een bende monsterachtige Grauwgrommers, moeten ze hun onderlinge twist bijleggen.

Morgen | 13:50 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 26 - Pups redden het verjaardagscadeau voor Ace / Pups redden een toren van pizza Ace is jarig en de pups bouwen een mooi verjaardagscadeau voor haar. Burgemeester Humdinger wil het cadeau zelf hebben. // Avonturenbaai wil het wereldrecord voor hoogste pizzatoren breken. Maar Burgemeester Humdinger wil dat natuurlijk ook.

Morgen | 14:33 Animals Gone Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Ambushed Van ongewenste indringers en meesterlijke uitbrekers tot bewakers met slechte manieren: deze brutale dieren volgen hun eigen regels.

Morgen | 18:45 Fight Club IMDb: 8.8

Morgen - IMDB * 8.8 - Film, Verzekeringsinspecteur Jack lijdt aan chronische slapeloosheid en is een trouw bezoeker van praatgroepen. Hij probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen en de ontmoeting met Tyler Durden, een charismatische ...

Verzekeringsinspecteur Jack lijdt aan chronische slapeloosheid en is een trouw bezoeker van praatgroepen. Hij probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen en de ontmoeting met Tyler Durden, een charismatische zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie, komt als geroepen. Samen richten zij een vechtclub op waarin mannen die genoeg hebben van de huidige maatschappij hun woede en angsten kwijtraken door met elkaar op de (blote) vuist te gaan. Het bevrijdend effect daarvan op de mannen doet een vreemd soort kameraadschap ontstaan, die al snel gevaarlijke vormen aanneemt. David Fincher leverde met deze thriller een meesterwerk af en dat was opmerkelijk na de grote hit 'Se7en'. Wederom vertolkt Brad Pitt, ditmaal samen met Edward Norton ('American History X') de hoofdrol in deze film die langzamerhand een cult status heeft bereikt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fight-club

Morgen | 20:58 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 3 - Aflevering 53 - De Vuursturende Meesters Aang is klaar om te beginnen met zijn vuurmeester training. Maar als Zuko hem wil gaan lesgeven merkt hij dat hij zijn vuursturende krachten is verloren.

Morgen | 23:06 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 8 - De Pups en de Strenge Vorst / De Pups Redden een Basketbalwedstrijd Het is winter in Avonturenbaai en de vorst zorgt voor de nodige problemen. // Burgemeester Goodway gaat de strijd aan met burgemeester Humdinger op het gebied van basketbal.

Morgen | 23:57 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Sirene Ondine wordt geakumeerd tot Sirene, die Parijs onder water laat lopen met haar tranen. Om dit op te lossen klopt Marinette bij Meester Fu aan om speciale superkrachten.

Overmorgen | 02:28 Animals Gone Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Ambushed Van ongewenste indringers en meesterlijke uitbrekers tot bewakers met slechte manieren: deze brutale dieren volgen hun eigen regels.

Overmorgen | 04:27 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 14 - De Pups Redden een Olifantenfamilie / De Pups en de Ondeugende Kittens Ryder en de pups gaan op bezoek bij Kapitein Turbot en Francois in Afrika. // Burgemeester Humdinger wil voorkomen dat de prijs voor streeploze stad naar burgemeester Goodway gaat en daar zet hij grof geschut voor in.

Overmorgen | 05:00 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 183 - Aaaah, zee-egel / De karatemeester Er loopt een zee-egel door de Krokante Krab en daar is iedereen bang voor. Plankton wordt ingezet als lokaas om het beest te vangen! // Octo denkt dat hij gevaar loopt op straat en besluit karatelessen bij Sandy te gaan volgen.

Overmorgen | 05:13 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 16 - De Pups en hun Babysit Avonturen / De Pups Redden het Vuurwerk Burgemeester Goodway heeft geen tijd om op haar neefje en nichtje te passen en dus vraagt ze de Paw Patrol. // De postbode heeft zich vergist waardoor er een heleboel pakketjes op de verkeerde plek terecht zijn gekomen.

Overmorgen | 06:38 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Megapups Super Paws: pups tegen Harold's vrieskou Harold en Burgemeester Humdinger vinden weer een stukje meteoriet. Wanneer Harold weer superkrachten heeft, maakt hij een apparaat waarmee hij iedereen wil bevriezen.

Overmorgen | 10:38 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Mama Zei Nog Zo: Geen Kung Fu! Raan krijgt zijn moeder op bezoek. Het probleem is alleen dat ze niet weet dat hij Kung Fu Meester is, en dat als ze er achter komt dat slecht voor haar hart is.

Overmorgen | 12:15 Hunting Nazi Treasures

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - Goering's Greed De machtigste nazi na Hitler was verantwoordelijk voor de diefstal van vele kunstwerken en schatten. Ontdek hoe het team de meesterwerken die hij uit Nederland heeft gestolen probeert terug te vinden.

Overmorgen | 12:35 Het geheim van de meester museum tour

AVROTROS Restaurator Michel van de Laar (bekend van Het geheim van de meester) neemt ons mee langs alle 22 topstukken uit de serie. Vanuit het museum MORE te Gorssel.

Overmorgen | 13:08 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir vlogs

Meester Fu Marinette beschrijft in haar dagboek Meester Fu.

Overmorgen | 13:49 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Pups redden een meloenfestival / Pups redden een koe Op het meloenfestival speelt Burgemeester Humdinger vals met een nepmeloen. // Boer Al en Boerin Yumi komen met Bettina vast te zitten op een brug.

Overmorgen | 14:16 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Pups redden de honing / Pups redden de tas van Burgemeester Goodway Burgemeester Humdinger wil alle honing van Boerin Yumi hebben, maar daardoor neemt hij ook een kast vol bijen mee. // Chickaletta raakt vermist en de Paw Patrol vind haar uiteindelijk terug bij het strand.

Overmorgen | 14:45 The Morricone Duel

NTR Het Wilde Westen ontmoet het soulvolle geluid van Italië. Onverschrokken New Yorkse gangsters ontmoeten cowboys uit de stoffige prairie. Godfather ontmoet taxichauffeur. En de magie van cinema ontmoet het rijke geluid van een eersteklas symfonieorkest. Deze exclusieve concertproductie presenteert een unieke selectie van filmklassiekers, van Sergio Leone's iconische spaghettiwesterns tot moderne maffia-meesterwerken van Francis Ford Coppola en de cultfilms van Tarantino. Het Danish National Symphony Orchestra wordt geleid door Sarah Hicks en wordt vergezeld door een handvol sterke gastartiesten voor deze uitvoering van de authentieke soundtracks van Ennio Morricone, Nino Rota, Sonny Bono en Bernard Herrmann.

Overmorgen | 16:02 Great Expectations

Aflevering 3 (4) - Great Expectations is een miniserie naar het meesterwerk van Charles Dickens. Over de elfjarige weesjongen Pip die op een koude winterdag een onaangename ontmoeting heeft met de uit de gevangenis ontsnapte Magwitch. De misdadiger geeft de doodsbange Pip opdracht een vijl te stelen waarmee hij zich van zijn boeien kan bevrijden. Bij terugkeer blijkt de jongen niet alleen een vijl voor Magwitch te hebben meebracht, maar ook iets te eten; een onschuldige goede daad die voor hen beiden later nog grote gevolgen zal hebben. Intussen is de rijke maar excentrieke Miss Havisham ten tonele verschenen. Zij ziet in Pip het ideale speelkameraadje voor haar geadopteerde dochter, de mooie Estella. Pip speelt zijn rol aanvankelijk met enige tegenzin, maar na verloop van tijd begint hij Estella steeds leuker te vinden. Dan ontdekt hij tot zijn spijt dat Miss Havisham heel andere toekomstplannen voor hem heeft dan hij had gehoopt. Van zijn 'grote verwachtingen' dreigt niets terecht te komen.

Overmorgen | 16:15 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Danny kan Beren-goed stunten / Pups redden de tulpen van de Burgemeester Danny maakt een sprong met zijn snowboard in een gebied waar beren slapen. // Burgemeester Goodway heeft haar tuin vol tulpen staan, waar ze een prijs mee kan winnen. Maar Burgemeester Humdinger probeert haar tuin te vernielen.

Overmorgen | 20:00 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 9 van 9 - Bols - AVROTROS Een jonge vrouw, moeder van twee kinderen, wordt dood aangetroffen in de zijtak van de Maas. Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij. Marion en Romeo doen onderzoek naar Marions buurmeisje. Is ze verdwenen en wat is er dan met haar gebeurd?

Overmorgen | 20:30 Pulp Fiction IMDb: 8.9

Overmorgen - IMDB * 8.9 - Film, Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in ...

Nu al klassieke, veelvoudig bekroonde misdaadfilm van Quentin Tarantino. Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in een koffieshop besluiten ze dat er meer te halen valt. Marcellus Wallace is de baas van Vincent Vega en Jules Winnfield, twee criminelen die met een stelletje amateurs in de clinch liggen om een geheimzinnige zwarte aktetas. Wanneer Marcellus op zakenreis moet, vraagt hij Vincent een oogje te houden op zijn vrouw Mia. Aangezien de vorige chaperon vanwege iets te intiem contact met deze dame nu kreupel schijnt te zijn, stemt Vincent met enige tegenzin toe. Ondanks dat Mia en Vincent zich tot elkaar voelen aangetrokken, verloopt de avond voorbeeldig. Totdat Mia een dodelijke mix inneemt. Pulp fiction is het meesterwerk van schrijver-regisseur Quentin Tarentino. De filmmaker uit Knoxville heeft zijn ervaring uit het video archief gehaald waar hij werkte. Daar ontmoette hij Roger Avery met wie hij onder andere 'True Love', 'Resevoir Dogs' en 'Pulp Fiction' heeft gemaakt. 'Pulp Fiction' is geprijsd met een oscar origineelste script. De film is ook rijk aan vooraanstaande acteurs als, John Travolta, Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Uma Thurman. Tarentino heeft zelf ook een klein rolletje in zijn film. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pulp-fiction

Overmorgen | 22:00 Great Expectations

Aflevering 3 (4) - Great Expectations is een miniserie naar het meesterwerk van Charles Dickens. Over de elfjarige weesjongen Pip die op een koude winterdag een onaangename ontmoeting heeft met de uit de gevangenis ontsnapte Magwitch. De misdadiger geeft de doodsbange Pip opdracht een vijl te stelen waarmee hij zich van zijn boeien kan bevrijden. Bij terugkeer blijkt de jongen niet alleen een vijl voor Magwitch te hebben meebracht, maar ook iets te eten; een onschuldige goede daad die voor hen beiden later nog grote gevolgen zal hebben. Intussen is de rijke maar excentrieke Miss Havisham ten tonele verschenen. Zij ziet in Pip het ideale speelkameraadje voor haar geadopteerde dochter, de mooie Estella. Pip speelt zijn rol aanvankelijk met enige tegenzin, maar na verloop van tijd begint hij Estella steeds leuker te vinden. Dan ontdekt hij tot zijn spijt dat Miss Havisham heel andere toekomstplannen voor hem heeft dan hij had gehoopt. Van zijn 'grote verwachtingen' dreigt niets terecht te komen.

Overmorgen | 22:44 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 18 - De Pups Redden een Avontuur / De Pups Redden een Verrassing De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. // Burgemeester Goodway heeft een verrassing voor Ryder en de pups, maar deze worden steeds opgeroepen voor noodgevallen.

Overmorgen | 23:07 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 20 - De Pups Redden de Burgemeesterrace / De Pups Redden de Verborgen Buit Burgemeester Humdinger speelt vals om de burgemeesterwedstrijd te kunnen winnen. Ryder en de Paw Patrol helpen Burgemeester Goodway met trainen. // In de bergen ligt de buit van Wilde Wilbur verborgen. Ryder gaat op zoek naar de buit.

Za 8 augustus 2020 | 00:05 Flikken Maastricht

Seizoen 12 - Aflevering 9 van 9 - Bols - AVROTROS Een jonge vrouw, moeder van twee kinderen, wordt dood aangetroffen in de zijtak van de Maas. Ze heeft een afscheidsbriefje achter gelaten en de politie concludeert dat ze zelfmoord gepleegd heeft. Maar haar moeder, burgemeester van een dorp in de buurt van Maastricht, kan dat niet geloven en haalt Wolfs en Eva erbij. Marion en Romeo doen onderzoek naar Marions buurmeisje. Is ze verdwenen en wat is er dan met haar gebeurd?

Za 8 augustus 2020 | 00:32 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 20 - Miezemuis. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Za 8 augustus 2020 | 00:50 Fight Club IMDb: 8.8

Overmorgen - IMDB * 8.8 - Film, Verzekeringsinspecteur Jack lijdt aan chronische slapeloosheid en is een trouw bezoeker van praatgroepen. Hij probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen en de ontmoeting met Tyler Durden, een ...

Verzekeringsinspecteur Jack lijdt aan chronische slapeloosheid en is een trouw bezoeker van praatgroepen. Hij probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen en de ontmoeting met Tyler Durden, een charismatische zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie, komt als geroepen. Samen richten zij een vechtclub op waarin mannen die genoeg hebben van de huidige maatschappij hun woede en angsten kwijtraken door met elkaar op de (blote) vuist te gaan. Het bevrijdend effect daarvan op de mannen doet een vreemd soort kameraadschap ontstaan, die al snel gevaarlijke vormen aanneemt. David Fincher leverde met deze thriller een meesterwerk af en dat was opmerkelijk na de grote hit 'Se7en'. Wederom vertolkt Brad Pitt, ditmaal samen met Edward Norton ('American History X') de hoofdrol in deze film die langzamerhand een cult status heeft bereikt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fight-club

Za 8 augustus 2020 | 01:50 Het geheim van de meester museum tour

AVROTROS Restaurator Michel van de Laar (bekend van Het geheim van de meester) neemt ons mee langs alle 22 topstukken uit de serie. Vanuit het museum MORE te Gorssel.

Za 8 augustus 2020 | 03:05 De Psammy Show

Ik wou dat ik een ninja was Ondanks de hulp die Psammy hem aanbiedt, wil Cyril dat een echte meester hem een ninja leert worden. De geest tovert per ongeluk zijn oude meester tevoorschijn.

Za 8 augustus 2020 | 03:55 The Morricone Duel

NTR Het Wilde Westen ontmoet het soulvolle geluid van Italië. Onverschrokken New Yorkse gangsters ontmoeten cowboys uit de stoffige prairie. Godfather ontmoet taxichauffeur. En de magie van cinema ontmoet het rijke geluid van een eersteklas symfonieorkest. Deze exclusieve concertproductie presenteert een unieke selectie van filmklassiekers, van Sergio Leone's iconische spaghettiwesterns tot moderne maffia-meesterwerken van Francis Ford Coppola en de cultfilms van Tarantino. Het Danish National Symphony Orchestra wordt geleid door Sarah Hicks en wordt vergezeld door een handvol sterke gastartiesten voor deze uitvoering van de authentieke soundtracks van Ennio Morricone, Nino Rota, Sonny Bono en Bernard Herrmann.

Za 8 augustus 2020 | 04:26 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 25 - De Pups Redden de Woef 'n roll Show / De Pups Redden een Adelaar De popster Luke Stars komt optreden in de Avonturenbaai, maar door een storm wordt zijn podium en de brug naar het dorp vernield. // Burgemeester Goodway gaat uit wandelen. Ze schopt Chickaletta per ongeluk in de klif.

Za 8 augustus 2020 | 04:32 Great Expectations

Aflevering 2 (4) - Great Expectations is een miniserie naar het meesterwerk van Charles Dickens. Over de elfjarige weesjongen Pip die op een koude winterdag een onaangename ontmoeting heeft met de uit de gevangenis ontsnapte Magwitch. De misdadiger geeft de doodsbange Pip opdracht een vijl te stelen waarmee hij zich van zijn boeien kan bevrijden. Bij terugkeer blijkt de jongen niet alleen een vijl voor Magwitch te hebben meebracht, maar ook iets te eten; een onschuldige goede daad die voor hen beiden later nog grote gevolgen zal hebben. Intussen is de rijke maar excentrieke Miss Havisham ten tonele verschenen. Zij ziet in Pip het ideale speelkameraadje voor haar geadopteerde dochter, de mooie Estella. Pip speelt zijn rol aanvankelijk met enige tegenzin, maar na verloop van tijd begint hij Estella steeds leuker te vinden. Dan ontdekt hij tot zijn spijt dat Miss Havisham heel andere toekomstplannen voor hem heeft dan hij had gehoopt. Van zijn 'grote verwachtingen' dreigt niets terecht te komen.

Za 8 augustus 2020 | 04:50 Perfect Skin

Overmorgen - Film, Deze psychologische Britse horrorfilm gaat over de relatie tussen de Poolse Katia en haar Londense tatoeëerder Bob. Gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson raakt de mysterieuze Bob geobsedeerd met het creëren van een ...

Deze psychologische Britse horrorfilm gaat over de relatie tussen de Poolse Katia en haar Londense tatoeëerder Bob. Gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson raakt de mysterieuze Bob geobsedeerd met het creëren van een meesterwerk en hij ziet Katja als zijn perfecte canvas. Hun verhouding neemt een donkere wending neemt naarmate Katia's fascinatie voor Bob groeit.

Za 8 augustus 2020 | 05:13 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 2 - De Pups redden de Goudkoorts / De Pups redden de Paw Patroller De oom van burgemeester Goodway is goudzoeker, maar al zijn materiaal is kapot en dus roept burgemeester Goodway de hulp in van Ryder en de Paw Patrol. // De tv van burgemeester Humdinger is kapot en nu wil hij de tv van de Paw Patrol.

 Meer

Meester gemist

Eerder Vandaag | 17:04 Het Spaanse Dorp: Polopos

Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 27 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in ...

Seizoen 1 - Aflevering 27 Realityprogramma over vijf Nederlandse koppels die gaan wonen en werken in het Zuid-Spaanse dorpje Polopos. Het dorpje kampt met grote leegloop en de burgemeester wil voorkomen dat het op termijn helemaal van de kaart verdwijnt. De koppels bouwen hun Spaanse casa om tot droomhuis, zetten een onderneming op en proberen zo het dorp nieuw leven in te blazen. Welk koppel weet uiteindelijk de meeste dorpsbewoners te overtuigen en boekt de grootste vooruitgang om Polopos weer op de kaart te zetten?

Eerder Vandaag | 17:30 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir vlogs

Meester Fu Marinette beschrijft in haar dagboek Meester Fu.

Eerder Vandaag | 16:50 Het geheim van de meester museum tour

AVROTROS Restaurator Michel van de Laar (bekend van Het geheim van de meester) neemt ons mee langs alle 22 topstukken uit de serie. Vanuit het museum MORE te Gorssel.

Eerder Vandaag | 15:40 Mini Ninja's

Het Zwaard Van Yamabushi De Meester stuurt de ninja's op missie om het zwaard van Yamabushi te vinden, dat ooit aan hem gegeven was, maar werd gestolen door Ashida.

Eerder Vandaag | 15:40 Mini Ninja's

Het Zwaard Van Yamabushi De Meester stuurt de ninja's op missie om het zwaard van Yamabushi te vinden, dat ooit aan hem gegeven was, maar werd gestolen door Ashida.

Eerder Vandaag | 15:33 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 21 - Burgerwacht. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Eerder Vandaag | 09:14 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 18 - De Pups Redden een Avontuur / De Pups Redden een Verrassing De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. // Burgemeester Goodway heeft een verrassing voor Ryder en de pups, maar deze worden steeds opgeroepen voor noodgevallen.

Eerder Vandaag | 07:19 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Pups redden de gitaar van Gustavo / Pups redden de yogageiten Gustavo komt gitaar spelen tijdens het kampvuurconcert. Burgemeester Humdinger wil ook een concert geven en zoekt naar een manier om mooie muziek te maken. // De babygeitjes van Yumi lopen de yogales binnen en zo onstaat het idee van geityoga.

Eerder Vandaag | 06:48 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Pups redden de landpiraten Julia, Julius en Alex bezoeken samen met Burgemeester Goodway de ranch van meneer en mevrouw Wingnut.