Je vindt hier de programma's van Martine Van Os op tv We hebben de volgende programma's voor Martine Van Os Tijd voor MAX: Tessa van Tol, Jaap Visser, Salo Muller en meer: Morgen - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De musical Anastasia, genomineerd voor de. Tijd voor MAX: Morgen - Actualiteitenmagazine, Aflevering 165 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen.. Tijd voor MAX: Overmorgen - Actualiteitenmagazine, Aflevering 165 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand. Tijd voor MAX: Overmorgen - Actualiteitenmagazine, Aflevering 166 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand. Tijd voor MAX: 13/12 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 166 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Tijd voor MAX: 13/12 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 167 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Tijd voor MAX: 14/12 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 15 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen.. Tijd voor MAX: 16/12 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 167 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Tijd voor MAX: 16/12 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 168 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Tijd voor MAX: 17/12 - Actualiteitenmagazine, Aflevering 168 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen.

Martine Van Os op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 10:15 Tijd voor MAX: Tessa van Tol, Jaap Visser, Salo Muller en meer

Morgen - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De musical Anastasia, genomineerd voor de ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending -De musical Anastasia, genomineerd voor de publieksprijs Beste Musical, vertelt het verhaal over de mysterieuze verdwijning van de laatste Russische tsarendochter Anastasia Romanov. Kunsthistoricus en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem heeft de voorstelling voor ons bekeken en geeft zijn deskundig oordeel. Ook musicalster Tessa van Tol, die in deze Nederlandse versie de rol van Anastasia speelt en treedt voor ons op met één van de hits die de musical rijk is. - Sportjournalist Jaap Visser is mede-auteur van het boek Keizer. Een hommage aan voetballegende Piet Keizer, leermeester en rivaal van Johan Cruijff en net als Johan eigenzinnig en mysterieus. Jaap vertelt over wat hij ontdekte over de mens achter de voetballer. Ook Salo Muller, die Keizer goed kende door de vele jaren dat hij als fysiotherapeut aan Ajax verbonden was. - Geboren in Keulen van een Montenegrijnse moeder en een Kosovaarse vader werd de familie Kolic vlak na Bekir zijn eerste verjaardag verplicht Duitsland te verlaten. Uiteindelijk kwam hij met zijn familie in een AZC in Middelburg terecht en heeft het tien jaar geduurd voordat zijn familie eindelijk een verblijfsvergunning kreeg. - In de keuken specialist in duurzame vis Bart van Olphen.

Morgen | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 165 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Henk Blanken, Berget Lewis, Martin Hendriksma en Maik Galenkamp.

Overmorgen | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 165 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Henk Blanken, Berget Lewis, Martin Hendriksma en Maik Galenkamp.

Overmorgen | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 166 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 13 december 2019 | 11:15 Tijd voor MAX

Aflevering 166 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 13 december 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 167 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Za 14 december 2019 | 07:20 Tijd voor MAX

Aflevering 15 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Ma 16 december 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 167 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 16 december 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 168 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 17 december 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 168 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 17 december 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 169 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 18 december 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 169 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 18 december 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 170 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 19 december 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 170 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 19 december 2019 | 17:05 Tijd voor MAX

Aflevering 171 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 20 december 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 171 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 20 december 2019 | 17:05 Tijd voor MAX

Aflevering 172 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Za 21 december 2019 | 07:15 Tijd voor MAX

Aflevering 16 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Aids Fonds. Met vandaag een goededoelenuitzending rond het Aids Fonds.

Ma 23 december 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 172 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

 Meer

Martine Van Os gemist

Eerder Vandaag | 17:10 Tijd voor MAX: Tessa van Tol, Jaap Visser, Salo Muller en meer

Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending De musical Anastasia, genomineerd voor de publieksprijs Beste ...

Onderwerpen van deze uitzending -De musical Anastasia, genomineerd voor de publieksprijs Beste Musical, vertelt het verhaal over de mysterieuze verdwijning van de laatste Russische tsarendochter Anastasia Romanov. Kunsthistoricus en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem heeft de voorstelling voor ons bekeken en geeft zijn deskundig oordeel. Ook musicalster Tessa van Tol, die in deze Nederlandse versie de rol van Anastasia speelt en treedt voor ons op met één van de hits die de musical rijk is. - Sportjournalist Jaap Visser is mede-auteur van het boek Keizer. Een hommage aan voetballegende Piet Keizer, leermeester en rivaal van Johan Cruijff en net als Johan eigenzinnig en mysterieus. Jaap vertelt over wat hij ontdekte over de mens achter de voetballer. Ook Salo Muller, die Keizer goed kende door de vele jaren dat hij als fysiotherapeut aan Ajax verbonden was. - Geboren in Keulen van een Montenegrijnse moeder en een Kosovaarse vader werd de familie Kolic vlak na Bekir zijn eerste verjaardag verplicht Duitsland te verlaten. Uiteindelijk kwam hij met zijn familie in een AZC in Middelburg terecht en heeft het tien jaar geduurd voordat zijn familie eindelijk een verblijfsvergunning kreeg. - In de keuken specialist in duurzame vis Bart van Olphen.

Eerder Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX: Anne Marie Jung, Britt Dekker, O'G3NE en meer

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De voorstelling Hendrik Groen – Zolang er leven is ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - De voorstelling Hendrik Groen – Zolang er leven is in het theater, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, en de Omanido-club. Actrice Anne Marie Jung vertolkt afwisselend met Cynthia Abma de rol van de directrice. - Televisiefenomeen Britt Dekker over haar televisieserie Opgezadeld met Britt, waarin ze ons deelgenoot maakte van haar dagelijks leven en van haar liefde voor de paardensport. Hoe kijkt ze er zelf op terug? - In de keuken culinair expert Janny van der Heijden. Zij steunt het initiatief Stoel vrij met Kerst, waarbij sociale organisaties hun netwerk inzetten om eenzame mensen uit te nodigen voor een kerstdiner in huiselijke sfeer. Wie zich door dit idee voelt aangesproken kan via Stoel vrij in contact worden gebracht met iemand die anders ongewild alleen zou zijn tijdens de kerstdagen, en voor wie zich zorgen maakt over een lekker kerstmenu: Janny laat in de studio zien hoe je in korte tijd een smakelijk 3-gangenmenu op tafel zet. - Hoe accepteer je een leven zonder kinderen als je in een wereld leeft waarin alles medisch-technisch mogelijk is? Daarmee worstelt Ines ten Berge in de documentaire: Heb je kinderen? - En het zangtrio OG3NE treedt voor ons op.

Gisteren 17:10 Tijd voor MAX: Anne Marie Jung, Britt Dekker, O'G3NE en meer

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending De voorstelling Hendrik Groen – Zolang er leven is ...

Onderwerpen van deze uitzending - De voorstelling Hendrik Groen – Zolang er leven is in het theater, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, en de Omanido-club. Actrice Anne Marie Jung vertolkt afwisselend met Cynthia Abma de rol van de directrice. - Televisiefenomeen Britt Dekker over haar televisieserie Opgezadeld met Britt, waarin ze ons deelgenoot maakte van haar dagelijks leven en van haar liefde voor de paardensport. Hoe kijkt ze er zelf op terug? - In de keuken culinair expert Janny van der Heijden. Zij steunt het initiatief Stoel vrij met Kerst, waarbij sociale organisaties hun netwerk inzetten om eenzame mensen uit te nodigen voor een kerstdiner in huiselijke sfeer. Wie zich door dit idee voelt aangesproken kan via Stoel vrij in contact worden gebracht met iemand die anders ongewild alleen zou zijn tijdens de kerstdagen, en voor wie zich zorgen maakt over een lekker kerstmenu: Janny laat in de studio zien hoe je in korte tijd een smakelijk 3-gangenmenu op tafel zet. - Hoe accepteer je een leven zonder kinderen als je in een wereld leeft waarin alles medisch-technisch mogelijk is? Daarmee worstelt Ines ten Berge in de documentaire: Heb je kinderen? - En het zangtrio OG3NE treedt voor ons op.

Gisteren 10:15 Tijd voor MAX: Sjoerd Mossou, Giovanca, Gerard Joling en meer

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending In december bestaat de Koninklijke ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - In december bestaat de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond precies 130 jaar, en daarmee viert ook het Nederlandse amateurvoetbal haar 130ste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan is een speciaal voetbalshirt ontworpen waar alle shirts van de bijna 3.000 amateurverenigingen in terugkomen. Sportjournalist Sjoerd Mossou blikt terug op de geschiedenis van de voetbalsport in Nederland. - Nóg een verjaardag: 7 december wordt kroonprinses Amalia 16 jaar. Met Justine Marcella, hoofdredacteur van het blad Vorsten, kijken we naar hoe Amalia’s leven tot nu toe is verlopen en naar wat de toekomst gaat brengen. - In de keuken Meester Patissier Robèrt van Beckhoven. - Het optreden is van zangeres Giovanca en haar band. Zij staan in het theater met de voorstelling Giovanca Honours Diana Ross, een ode aan Giovanca’s grote idool. En ook Gerard Joling laat van zich horen.

Do 28 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX: o.a. Roel van Velzen

28/11 - Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending Roel van Velzen vertelt ons aan welk spannende project hij de laatste maanden heeft gewerkt. Ook deed hij een oproep tegen online pesten. Het Engelse taalgebruik in...

Onderwerpen van deze uitzending - Roel van Velzen vertelt ons aan welk spannende project hij de laatste maanden heeft gewerkt. Ook deed hij een oproep tegen online pesten. - Het Engelse taalgebruik in Nederland is in opmars. Op scholen, in winkels, op het werk. Uit verzet tegen deze verengelsing is er nu het boek 'Against English'. Japke-d. Bouma schrijft wekelijks columns voor NRC over kantoorclichés en taal en heeft ook een bijdrage geleverd aan het boek. - Kees van Beijnum schreef een psychologische thriller over de moord op een prostituee in de Amsterdamse wallen. - In de keuken: Merijn Tol.

Do 28 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX: o.a. Anita Witzier

28/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending De laatste uitzending van het seizoen 2019 van het programma De Reünie wordt uitgezonden. In deze aflevering zien oud klasgenoten van instituut Clingendael...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - De laatste uitzending van het seizoen 2019 van het programma De Reünie wordt uitgezonden. In deze aflevering zien oud-klasgenoten van instituut Clingendael elkaar na vele jaren weer terug. Onder wie diplomate Marriet, voormalig ambassadeur in Macedonië en nu op het ministerie van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor humanitaire hulp. Met Marriet en De Reünie-presentatrice Anita Witzier nemen we alvast een voorschotje op deze bijzondere laatste uitzending. - Miss Nederland Sharon Pieksma vertrekt naar Amerika voor de Miss Universe Verkiezing. Sharon vertelt wat ze van dat spektakel verwacht én natuurlijk hoe ze het voor elkaar gaat krijgen om te winnen. - December komt eraan en dat betekent dat het weer tijd begint te worden voor het jaarlijkse radio- hoogtepunt: De Top 2000. Om alvast in de stemming te komen is morgen de aftrap met de Top 2000 Quiz met onder andere Anniko van Santen. - Van hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn verschijnt haar nieuwste boek Het 50+ Brein. Waarin ze de nieuwste wetenschappelijke inzichten over het verouderende brein koppelt aan praktische tips voor het toepassen van deze kennis in het dagelijks leven. - Culinair expert Janny van der Heijden schuift ook aan, alsmede leden van operagezelschap The Fat Lady, waarvoor Janny ambassadeur is. Wat is The Fat Lady precies en wat spreekt Janny er zo in aan? - Op 14 december 2019 viert de Friese popgroep De Kast in originele bezetting het 30-jarig jubileum van de band met een concert in de AFAS Live. Zanger Syb van der Ploeg blikt terug op 30 jaar De Kast en natuurlijk laten we hem niet gaan voor hij samen met de hele band voor ons heeft opgetreden.

Wo 27 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX: o.a. Anita Witzier

27/11 - Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending De laatste uitzending van het seizoen 2019 van het programma De Reünie wordt uitgezonden. In deze aflevering zien oud klasgenoten van instituut Clingendael elkaar na...

Onderwerpen van deze uitzending - De laatste uitzending van het seizoen 2019 van het programma De Reünie wordt uitgezonden. In deze aflevering zien oud-klasgenoten van instituut Clingendael elkaar na vele jaren weer terug. Onder wie diplomate Marriet, voormalig ambassadeur in Macedonië en nu op het ministerie van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor humanitaire hulp. Met Marriet en De Reünie-presentatrice Anita Witzier nemen we alvast een voorschotje op deze bijzondere laatste uitzending. - Miss Nederland Sharon Pieksma vertrekt naar Amerika voor de Miss Universe Verkiezing. Sharon vertelt wat ze van dat spektakel verwacht én natuurlijk hoe ze het voor elkaar gaat krijgen om te winnen. - December komt eraan en dat betekent dat het weer tijd begint te worden voor het jaarlijkse radio- hoogtepunt: De Top 2000. Om alvast in de stemming te komen is morgen de aftrap met de Top 2000 Quiz met onder andere Anniko van Santen. - Van hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn verschijnt haar nieuwste boek Het 50+ Brein. Waarin ze de nieuwste wetenschappelijke inzichten over het verouderende brein koppelt aan praktische tips voor het toepassen van deze kennis in het dagelijks leven. - Culinair expert Janny van der Heijden schuift ook aan, alsmede leden van operagezelschap The Fat Lady, waarvoor Janny ambassadeur is. Wat is The Fat Lady precies en wat spreekt Janny er zo in aan? - Op 14 december 2019 viert de Friese popgroep De Kast in originele bezetting het 30-jarig jubileum van de band met een concert in de AFAS Live. Zanger Syb van der Ploeg blikt terug op 30 jaar De Kast en natuurlijk laten we hem niet gaan voor hij samen met de hele band voor ons heeft opgetreden.

Wo 27 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX: o.a. Edmond Fokker

27/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het precies 100 jaar geleden dat vliegtuigpionier Anthony Fokker vanuit Duitsland, waar hij als wapenindustrieel werkzaam was, naar Nederland uitweek. In...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Het precies 100 jaar geleden dat vliegtuigpionier Anthony Fokker vanuit Duitsland, waar hij als wapenindustrieel werkzaam was, naar Nederland uitweek. In Museum Huis Doorn gaat daarom op 29 november de tentoonstelling Fokker! Onbegrensd in leven en werk van start. We spreken met de violist en nazaat Edmond Fokker over zijn beroemde familielid. - Exact 10 jaar is ze gestopt met zingen en haar 80ste verjaardag nadert. We hebben het over Tina Turner. Elle Denneman vertelt over deze geweldige zangeres. - In de keuken 24Kitchen-chefkok Danny Jansen. - Muzikant en producer Erwin Musper en gitarist Ruben Hoeke hebben samen met vele andere gerenommeerde Nederlandse muzikanten de handen ineen geslagen. Om met een speciale veiling een weeshuis in Ecuador van de ondergang te redden. Erwin en Ruben vertellen over deze actie. Red House en de Ruben Hoeke Band geeft een spetterend optreden.

Di 26 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX: o.a. Edmond Fokker

26/11 - Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending Het precies 100 jaar geleden dat vliegtuigpionier Anthony Fokker vanuit Duitsland, waar hij als wapenindustrieel werkzaam was, naar Nederland uitweek. In Museum Huis...

Onderwerpen van deze uitzending - Het precies 100 jaar geleden dat vliegtuigpionier Anthony Fokker vanuit Duitsland, waar hij als wapenindustrieel werkzaam was, naar Nederland uitweek. In Museum Huis Doorn gaat daarom op 29 november de tentoonstelling Fokker! Onbegrensd in leven en werk van start. We spreken met de violist en nazaat Edmond Fokker over zijn beroemde familielid. - Exact 10 jaar is ze gestopt met zingen en haar 80ste verjaardag nadert. We hebben het over Tina Turner. Elle Denneman vertelt over deze geweldige zangeres. - In de keuken 24Kitchen-chefkok Danny Jansen. - Muzikant en producer Erwin Musper en gitarist Ruben Hoeke hebben samen met vele andere gerenommeerde Nederlandse muzikanten de handen ineen geslagen. Om met een speciale veiling een weeshuis in Ecuador van de ondergang te redden. Erwin en Ruben vertellen over deze actie. Red House en de Ruben Hoeke Band geeft een spetterend optreden.

Di 26 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX: o.a. Willemijn Verkaik

26/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Aanstaande zondag gaat de musical Annie in première met in de hoofdrol Willemijn Verkaik. Hoe geef je een eigen draai aan een rol die al heel vaak gespeeld...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Aanstaande zondag gaat de musical Annie in première met in de hoofdrol Willemijn Verkaik. Hoe geef je een eigen draai aan een rol die al heel vaak gespeeld is? - Vrijdag 29 november start het WK Rolstoeldansen in Duitsland. Iemand die daar absoluut bij is, is Corrie van Hugten. Zij heeft de sport in binnen en buitenland groot gemaakt. - Kelly Weekers schreef al eerder het boek Happy Life 365, en nu is daar het vervolg: Happy Lifehacks 365. Daarin staan nog meer concrete voorbeelden om je leven zo gelukkig mogelijk te maken. - Manon Ossevoort ging met haar tractor naar de zuidpool. Ze heeft haar reisverhalen nu gebundeld in een boek: Het meisje en de tractor. - Verder: In de keuken staat Mathijs Vrieze. Hij maakte na zijn vele kookboeken iets nieuws: een magazine! - En vanaf 1 december toert het Metropole Orkest samen met verschillende artiesten door het land met de concertreeks 'Ramses Leeft'. Lucas Hamming, Janne Schra en de musici van het Metropole Orkest komen vast een voorproefje geven.

Ma 25 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX: o.a. Willemijn Verkaik

25/11 - Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending Aanstaande zondag gaat de musical Annie in première met in de hoofdrol Willemijn Verkaik. Hoe geef je een eigen draai aan een rol die al heel vaak gespeeld is? Vrijdag...

Onderwerpen van deze uitzending - Aanstaande zondag gaat de musical Annie in première met in de hoofdrol Willemijn Verkaik. Hoe geef je een eigen draai aan een rol die al heel vaak gespeeld is? - Vrijdag 29 november start het WK Rolstoeldansen in Duitsland. Iemand die daar absoluut bij is, is Corrie van Hugten. Zij heeft de sport in binnen en buitenland groot gemaakt. - Kelly Weekers schreef al eerder het boek Happy Life 365, en nu is daar het vervolg: Happy Lifehacks 365. Daarin staan nog meer concrete voorbeelden om je leven zo gelukkig mogelijk te maken. - Manon Ossevoort ging met haar tractor naar de zuidpool. Ze heeft haar reisverhalen nu gebundeld in een boek: Het meisje en de tractor. - Verder: In de keuken staat Mathijs Vrieze. Hij maakte na zijn vele kookboeken iets nieuws: een magazine! - En vanaf 1 december toert het Metropole Orkest samen met verschillende artiesten door het land met de concertreeks 'Ramses Leeft'. Lucas Hamming, Janne Schra en de musici van het Metropole Orkest komen vast een voorproefje geven.

Ma 25 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX: o.a. Henkjan Smits

25/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending: Henkjan Smits presenteert de Evergreen Top 1000, een radio en televisieprogramma vol met de populairste evergreens van 2019. Eerder voerde hij al uitgebreid...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending: - Henkjan Smits presenteert de Evergreen Top 1000, een radio- en televisieprogramma vol met de populairste evergreens van 2019. Eerder voerde hij al uitgebreid campagne voor het nummer Roller Coaster van Danny Vera, en dat was niet zonder succes. - Beatles by Girls neemt je mee op een denkbeeldige reis naar het Liverpool van de jaren 60. Ze laten je de Beatles-muziek herontdekken, vanuit het gezichtspunt van een vrouw. - Michel Boerebach stond ooit als voetballer tegenover Diego Maradona in het veld, maar verloor zestien jaar geleden twee zoons bij een auto-ongeluk. Het diepe dal waar hij door ging beschreef hij in het boek Hoi papa. - De wetenschap moet gevierd worden en wetenschappers moeten het podium krijgen dat ze verdienen! Jim Jansen en Els Visser vertellen over passie en doorzettingsvermogen, het thema van het Gala van de Wetenschap dit jaar. - Meester Patissier Robèrt van Beckhoven maakt een klassieke zoet gevulde speculaas.

Za 23 november 2019 | 07:15 Tijd voor MAX: o.a. Henkjan Smits

23/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending: Henkjan Smits presenteert de Evergreen Top 1000, een radio en televisieprogramma vol met de populairste evergreens van 2019. Eerder voerde hij al uitgebreid...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending: - Henkjan Smits presenteert de Evergreen Top 1000, een radio- en televisieprogramma vol met de populairste evergreens van 2019. Eerder voerde hij al uitgebreid campagne voor het nummer Roller Coaster van Danny Vera, en dat was niet zonder succes. - Beatles by Girls neemt je mee op een denkbeeldige reis naar het Liverpool van de jaren 60. Ze laten je de Beatles-muziek herontdekken, vanuit het gezichtspunt van een vrouw. - Michel Boerebach stond ooit als voetballer tegenover Diego Maradona in het veld, maar verloor zestien jaar geleden twee zoons bij een auto-ongeluk. Het diepe dal waar hij door ging beschreef hij in het boek Hoi papa. - De wetenschap moet gevierd worden en wetenschappers moeten het podium krijgen dat ze verdienen! Jim Jansen en Els Visser vertellen over passie en doorzettingsvermogen, het thema van het Gala van de Wetenschap dit jaar. - Meester Patissier Robèrt van Beckhoven maakt een klassieke zoet gevulde speculaas.

Vr 22 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX: o.a. Henkjan Smits

22/11 - Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending: Henkjan Smits presenteert de Evergreen Top 1000, een radio en televisieprogramma vol met de populairste evergreens van 2019. Eerder voerde hij al uitgebreid campagne...

Onderwerpen van deze uitzending: - Henkjan Smits presenteert de Evergreen Top 1000, een radio- en televisieprogramma vol met de populairste evergreens van 2019. Eerder voerde hij al uitgebreid campagne voor het nummer Roller Coaster van Danny Vera, en dat was niet zonder succes. - Beatles by Girls neemt je mee op een denkbeeldige reis naar het Liverpool van de jaren 60. Ze laten je de Beatles-muziek herontdekken, vanuit het gezichtspunt van een vrouw. - Michel Boerebach stond ooit als voetballer tegenover Diego Maradona in het veld, maar verloor zestien jaar geleden twee zoons bij een auto-ongeluk. Het diepe dal waar hij door ging beschreef hij in het boek Hoi papa. - De wetenschap moet gevierd worden en wetenschappers moeten het podium krijgen dat ze verdienen! Jim Jansen en Els Visser vertellen over passie en doorzettingsvermogen, het thema van het Gala van de Wetenschap dit jaar. - Meester Patissier Robèrt van Beckhoven maakt een klassieke zoet gevulde speculaas.

Vr 22 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX: o.a. Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor en Naidjim Severina

22/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor, Naidjim Severina spelen in de nieuwe musical Kinky Boots. Hier komen ze over vertellen én ze treden op. Jan Willem...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor, Naidjim Severina spelen in de nieuwe musical Kinky Boots. Hier komen ze over vertellen én ze treden op. - Jan Willem Schermerhorn en zijn vrouw Pamela kregen iets meer dan een jaar geleden te horen dat hun beide kinderen een ernstige, dodelijke stofwisselingsziekte hebben. Samen vechten ze dagelijks voor de toekomst van hun kinderen en richtten ze de , Bobby en Robine Foundation op. - Er is een documentaire gemaakt over het leven van Maite Hontelé in Colombia. Daarnaast vertelt ze waarom ze gestopt is met trompetspelen. - Antoine Hermans maakt makreel en gamba’s met ingelegde groentjes en lobbige soja bouillon. - Op de stoep van Soestdijk is een nieuw boek met persoonlijke verhalen over Paleis Soestdijk. Justine Marcella en oud-Huismeester Harry Gillis vertellen hun verhaal.

Do 21 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX: o.a. Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor en Naidjim Severina

21/11 - Actualiteitenmagazine, Onderwerpen van deze uitzending Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor, Naidjim Severina spelen in de nieuwe musical Kinky Boots. Hier komen ze over vertellen én ze treden op. Jan Willem Schermerhorn en...

Onderwerpen van deze uitzending - Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor, Naidjim Severina spelen in de nieuwe musical Kinky Boots. Hier komen ze over vertellen én ze treden op. - Jan Willem Schermerhorn en zijn vrouw Pamela kregen iets meer dan een jaar geleden te horen dat hun beide kinderen een ernstige, dodelijke stofwisselingsziekte hebben. Samen vechten ze dagelijks voor de toekomst van hun kinderen en richtten ze de , Bobby en Robine Foundation op. - Er is een documentaire gemaakt over het leven van Maite Hontelé in Colombia. Daarnaast vertelt ze waarom ze gestopt is met trompetspelen. - Antoine Hermans maakt makreel en gamba’s met ingelegde groentjes en lobbige soja bouillon. - Op de stoep van Soestdijk is een nieuw boek met persoonlijke verhalen over Paleis Soestdijk. Justine Marcella en oud-Huismeester Harry Gillis vertellen hun verhaal.

Do 21 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

21/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Te gast: Adriaan van Dis, Lotte Klaver, Jasmine Sendar, Rick Brink, Jaap Seidell, Anna Yilmaz en Sandra Kim. Een nieuw Gouden Boekje, Adje doet heel druk, geschreven door Adriaan van Dis en...

Herhaling. Te gast: Adriaan van Dis, Lotte Klaver, Jasmine Sendar, Rick Brink, Jaap Seidell, Anna Yilmaz en Sandra Kim. Een nieuw Gouden Boekje, Adje doet heel druk, geschreven door Adriaan van Dis en geïllustreerd door Lotte Klaver. Ze vertellen hier meer over. Sinds vorig week zendt KRO-NCRV de 16-delige dramaserie Dit zijn wij uit, over een aantal mensen die op dezelfde dag jarig zijn, maar die voor de rest volkomen verschillend zijn. Toch krijgen ze allemaal te maken met universele thema’s als liefde, dood en trauma. Eén van de personages in Dit zijn wij wordt vertolkt door actrice Jasmine Sendar. Afgelopen zomer werd Rick Brink gekozen tot ‘minister’ van Gehandicaptenzaken. Als ervaringsdeskundige moet hij ervoor gaan zorgen dat er meer aandacht komt voor de 2 miljoen gehandicapten die Nederland telt. Inmiddels heeft hij een portfolio samengesteld van deskundigen met een beperking, zodat de media niet langer slechts uit hetzelfde lijstje met ‘valide’ duiders hoeven te putten. Ook voedselprofessor Jaap Seidell is te gast, en in de keuken de winnares van Heel Holland bakt Anna Yilmaz. Het optreden is van Sandra Kim, in 1986 op dertienjarige leeftijd winnares van het Eurovisie Songfstival voor België en daarmee de jongste winnares ooit.

Wo 20 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

20/11 - Actualiteitenmagazine, Te gast: Adriaan van Dis, Lotte Klaver, Jasmine Sendar, Rick Brink, Jaap Seidell, Anna Yilmaz en Sandra Kim. Een nieuw Gouden Boekje, Adje doet heel druk, geschreven door Adriaan van Dis en...

Te gast: Adriaan van Dis, Lotte Klaver, Jasmine Sendar, Rick Brink, Jaap Seidell, Anna Yilmaz en Sandra Kim. Een nieuw Gouden Boekje, Adje doet heel druk, geschreven door Adriaan van Dis en geïllustreerd door Lotte Klaver. Ze vertellen hier meer over. Sinds vorig week zendt KRO-NCRV de 16-delige dramaserie Dit zijn wij uit, over een aantal mensen die op dezelfde dag jarig zijn, maar die voor de rest volkomen verschillend zijn. Toch krijgen ze allemaal te maken met universele thema’s als liefde, dood en trauma. Eén van de personages in Dit zijn wij wordt vertolkt door actrice Jasmine Sendar. Afgelopen zomer werd Rick Brink gekozen tot ‘minister’ van Gehandicaptenzaken. Als ervaringsdeskundige moet hij ervoor gaan zorgen dat er meer aandacht komt voor de 2 miljoen gehandicapten die Nederland telt. Inmiddels heeft hij een portfolio samengesteld van deskundigen met een beperking, zodat de media niet langer slechts uit hetzelfde lijstje met ‘valide’ duiders hoeven te putten. Ook voedselprofessor Jaap Seidell is te gast, en in de keuken de winnares van Heel Holland bakt Anna Yilmaz. Het optreden is van Sandra Kim, in 1986 op dertienjarige leeftijd winnares van het Eurovisie Songfstival voor België en daarmee de jongste winnares ooit.

Wo 20 november 2019 | 10:10 Tijd voor MAX: o.a. Sacha de Boer

20/11 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vandaag in Tijd voor MAX: Te gast: Hanneke Groenteman, Tilly Hermans, Sacha de Boer, Janneke Wittekoek, Ted van Essen, Prins van den Bergh, Jan Akkerman en Laurie Akkerman. Voormalig...

Herhaling. Vandaag in Tijd voor MAX: Te gast: Hanneke Groenteman, Tilly Hermans, Sacha de Boer, Janneke Wittekoek, Ted van Essen, Prins van den Bergh, Jan Akkerman en Laurie Akkerman. Voormalig journaallezer en tegenwoordig fotografe Sacha de Boer staat bekend om haar bijzondere portretfoto’s. Op de tentoonstelling Mediavrouwen in Museum Hilversum zijn drie portretten van haar te zien. Bij ons legt Sacha uit waar je bij het maken van een portretfoto op moet letten. Het boek Rinkeldekink van Martine Bijl is één van de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs. Presentatrice Hanneke Groenteman en uitgever van Rinkeldekink Tilly Hermans, beiden goed bevriend met de overleden schrijfster vertellen over multitalent Martine. Cardioloog Janneke Wittekoek was één van de eersten in Nederland die zo’n tien jaar geleden aandacht vroeg voor het vrouwenhart. En dan met name voor de signalen die het hart bij vrouwen afgeeft bij een dreigend hartinfarct. Die signalen verschillen namelijk nogal van die van een mannenhart. We zijn nu tien jaar verder: is de medische wereld inmiddels wakker geschud? Huisarts dokter Ted van Essen behandelt een interessante medische kwestie, en in de keuken 24Kitchen-chef Prins van den Bergh. We spreken ook met gitaarvirtuoos Jan Akkerman. Jan is still going strong, toert door het hele land en bracht onlangs zijn 45ste album uit, Close Beauty. Ook dochter Laurie Akkerman is te gast; zij heeft zelf ook muzikale ambities maar die liggen op een ander vlak dan die van haar vader.

Di 19 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX: o.a. Sacha de Boer

19/11 - Actualiteitenmagazine, Vandaag in Tijd voor MAX: Te gast: Hanneke Groenteman, Tilly Hermans, Sacha de Boer, Janneke Wittekoek, Ted van Essen, Prins van den Bergh, Jan Akkerman en Laurie Akkerman. Voormalig journaallezer en...

Vandaag in Tijd voor MAX: Te gast: Hanneke Groenteman, Tilly Hermans, Sacha de Boer, Janneke Wittekoek, Ted van Essen, Prins van den Bergh, Jan Akkerman en Laurie Akkerman. Voormalig journaallezer en tegenwoordig fotografe Sacha de Boer staat bekend om haar bijzondere portretfoto’s. Op de tentoonstelling Mediavrouwen in Museum Hilversum zijn drie portretten van haar te zien. Bij ons legt Sacha uit waar je bij het maken van een portretfoto op moet letten. Het boek Rinkeldekink van Martine Bijl is één van de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs. Presentatrice Hanneke Groenteman en uitgever van Rinkeldekink Tilly Hermans, beiden goed bevriend met de overleden schrijfster vertellen over multitalent Martine. Cardioloog Janneke Wittekoek was één van de eersten in Nederland die zo’n tien jaar geleden aandacht vroeg voor het vrouwenhart. En dan met name voor de signalen die het hart bij vrouwen afgeeft bij een dreigend hartinfarct. Die signalen verschillen namelijk nogal van die van een mannenhart. We zijn nu tien jaar verder: is de medische wereld inmiddels wakker geschud? Huisarts dokter Ted van Essen behandelt een interessante medische kwestie, en in de keuken 24Kitchen-chef Prins van den Bergh. We spreken ook met gitaarvirtuoos Jan Akkerman. Jan is still going strong, toert door het hele land en bracht onlangs zijn 45ste album uit, Close Beauty. Ook dochter Laurie Akkerman is te gast; zij heeft zelf ook muzikale ambities maar die liggen op een ander vlak dan die van haar vader.

Zo 3 november 2019 | 21:35 TV Show op reis: o.a. Martine van Os

03/11 - Reportage, In deze aflevering van de TV Show op reis is Ivo Niehe thuis bij Martine van Os en haar man, kunstenaar Wouter Stips. Onderwerpen Het gesprek gaat over 40 jaar samen zijn, het onnavolgbare succes van...

In deze aflevering van de TV Show op reis is Ivo Niehe thuis bij Martine van Os en haar man, kunstenaar Wouter Stips. Onderwerpen Het gesprek gaat over 40 jaar samen zijn, het onnavolgbare succes van Martines Omroep MAX-programma 'We zijn er bijna', en het ontroerende lied dat Wouter voor haar schreef, maar ook hoe Donald Trump zichzelf lachwekkend de hemel in blijft prijzen. Brandweerman Verder krijgt Ivo Niehe in een uniek Engels dorpje een wonderbaarlijke privé modeshow van een kale brandweerman in zeer vrouwelijke rode lieslaarzen. Over het leven van deze Steve Pateman is een documentaire, een speefilm en een prijswinnende Broadway-musical gemaakt en de reden daarvoor is spectaculair.

Wo 16 oktober 2019 | 21:25 Live: Eén tegen Eenzaamheid

16/10 - Actualiteitenmagazine, In het live programma Eén tegen eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor een van de grootste uitdagingen van onze samenleving: het groeiende aantal mensen dat zich eenzaam voelt. Initiatieven In dit...

In het live-programma Eén tegen eenzaamheid wordt aandacht gevraagd voor een van de grootste uitdagingen van onze samenleving: het groeiende aantal mensen dat zich eenzaam voelt. Initiatieven In dit programma zijn ervaringsverhalen te zien. Ook is er een belpanel met prominenten uit het bedrijfsleven en met professionals van de Luisterlijn, die enerzijds eenzame mensen te woord staan, maar ook bijzondere initiatieven om eenzaamheid te bestrijden verzamelen. Taxi Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge en MAX-directeur Jan Slagter zijn vandaag voor één dag taxichauffeur. Ze geven mensen die zich eenzaam voelen een lift naar vrienden of kennissen, waar ze om verscheidene redenen het contact mee zijn verloren. Minicolleges Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder en gedragsbioloog Patrick van Veen geven minicolleges. Scherder laat zien wat eenzaamheid met het menselijk brein doet. Van Veen kijkt juist naar de dierenwereld, waar eenzaamheid ook bestaat en gevolgen heeft. Ook is er muziek van onder anderen Trijntje Oosterhuis.

Ma 26 augustus 2019 | 21:25 Slot: We zijn er bijna

26/08 - Realityreeks, In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! staat de groep op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië. Raften De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en...

In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! staat de groep op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië. Raften De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aangereikt en na een korte uitleg wat te doen als je overboord valt, neemt de stroom van de rivier het over. Mostar De tocht gaat verder en de volgende bestemming is een camping in de buurt van Mostar. De beroemde brug die in de oorlog werd verwoest, is weer opgebouwd en een toeristische trekpleister geworden. De temperaturen lopen steeds verder op tot bijna 40 graden en daarom is het dringen bij de buitendouche voor een beetje verkoeling. Jeu de boules Ondanks de hitte wordt de jeu de boules finale 2019 gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet. De toeschouwers moedigen hen, langs de kant onder parasolletjes, aan, maar de spelers moeten de zon trotseren. Afscheid De laatste reisdag is een lange tocht van meer dan 300 kilometer naar de Kroatische kustplaats Starigrad. Hier neemt de groep afscheid van elkaar.

Ma 22 juli 2019 | 21:15 Terug: We zijn er Bijna

22/07 - Realityreeks, Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van start. Elke maandag is rond 21:15 uur op NPO 1 te zien hoe 35 kampeerders door de Balkan trekken. Balkan...

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van start. Elke maandag is rond 21:15 uur op NPO 1 te zien hoe 35 kampeerders door de Balkan trekken. Balkan Presentator Martine van Os gaat vijf weken lang met de vakantiegangers op reis door de groene bergen van de Balkanlanden. Ze gaan van camping naar camping. Zagreb De reis begint vanavond op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. Bekenden De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep.

Wo 27 maart 2019 | 21:30 Live: Geef om je hersenen

27/03 - Magazine, Speciale live uitzending van Omroep MAX en de Hersenstichting om aandacht te vragen voor het belang van hersenonderzoek. Met indrukwekkende verhalen, bijzondere optredens en alles over de werking van...

Speciale live-uitzending van Omroep MAX en de Hersenstichting om aandacht te vragen voor het belang van hersenonderzoek. Met indrukwekkende verhalen, bijzondere optredens en alles over de werking van ons brein. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Bart Chabot gaat als verslaggever op pad en brengt op geheel eigen wijze veelbelovende onderzoeken onder de aandacht. In een avondvullend programma nemen neuropsychologen Erik Scherder, Margriet Sitskoorn en neurowetenschapper Ysbrand van der Werf ons mee in hun enthousiasme over de werking van het brein. Wat is de relatie tussen het belang van sociale contacten en het goed functioneren van onze hersenen? Wat is het effect van slecht slapen op ons brein? Met welk gedrag bouw je weerstand op tegen schade in je hersenen? En wat als je hersenen je in de steek laten en hun functie verliezen?

Di 19 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 148 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Ilja Leonard Pfeiffer, Gert Jan Knoops, Tim Douwsma, Chris de Bode en Cloudbusting.

Ma 18 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 148 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Ilja Leonard Pfeiffer, Gert Jan Knoops, Tim Douwsma, Chris de Bode en Cloudbusting.

Ma 18 november 2019 | 10:10 Tijd voor MAX

Aflevering 147 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Erica Terpstra, Kasper van Kooten, Lieke van Lexmond, prinses Laurentien, Tamara Seur en Robèrt van Beckhoven.

Za 16 november 2019 | 07:25 Tijd voor MAX

Aflevering 11 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Diabetes Fonds. Goede doelen-uitzending voor het Diabetes Fonds.

Vr 15 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 147 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Erica Terpstra, Kasper van Kooten, Lieke van Lexmond, prinses Laurentien, Tamara Seur en Robèrt van Beckhoven.

Vr 15 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 146 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Loes Haverkort, Floris Verbeij, Hanneke Dessing, Robin Koops en Elin Seebus.

Do 14 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 146 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Loes Haverkort, Floris Verbeij, Hanneke Dessing, Robin Koops en Elin Seebus.

Do 14 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 145 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Benja Bruining, Paul Haenen, Wilbert Plijnaar, Karin Luiten, Mariska van Kolck en Dook van Dijck

Wo 13 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 145 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Benja Bruining, Paul Haenen, Wilbert Plijnaar, Karin Luiten, Mariska van Kolck en Dook van Dijck

Wo 13 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 144 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast is Loes Luca. Ze speelt de hoofdrol in de Nederlandse speelfilm Mi Vida over een gepensioneerde kapster die ervan droomt een kapsalon in Spanje te beginnen. De film werd geregisseerd door Norbert ter Hall. * Het derde seizoen van de Britse serie The Crown is te zien op Netflix. Daarin komen de gebeurtenissen rond het Britse koningshuis in de periode 1964-1976 aan de orde. Conservator van Paleis Het Loo Paul Rem heeft de serie bekeken en hij licht een tipje van de sluier op. * Dichter Jaap Robben is in de poëziearchieven gedoken en heeft wat dichtpareltjes over de 'gekkendag' 11 november opgediept.

Di 12 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 144 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast is Loes Luca. Ze speelt de hoofdrol in de Nederlandse speelfilm Mi Vida over een gepensioneerde kapster die ervan droomt een kapsalon in Spanje te beginnen. De film werd geregisseerd door Norbert ter Hall. * Het derde seizoen van de Britse serie The Crown is te zien op Netflix. Daarin komen de gebeurtenissen rond het Britse koningshuis in de periode 1964-1976 aan de orde. Conservator van Paleis Het Loo Paul Rem heeft de serie bekeken en hij licht een tipje van de sluier op. * Dichter Jaap Robben is in de poëziearchieven gedoken en heeft wat dichtpareltjes over de 'gekkendag' 11 november opgediept.

Di 12 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 143 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Natasja Froger, Lieke Lamb, Lévi Weemoedt, Julius Jaspers en The Dutch Tenors.

Ma 11 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 143 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 11 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 142 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Alex Klaasen, Govert van Brakel, The Kik, Friso de Zeeuw, Robèrt van Beckhoven en Pauline Broekem.

Za 9 november 2019 | 16:00 TV Show op reis

Aflevering 14 - Reportagereeks met portretten van inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland. Ivo is thuis bij Martine van Os en krijgt een inkijkje in het leven van Steve Pateman.

Za 9 november 2019 | 07:05 Tijd voor MAX

Aflevering 10 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 8 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 142 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 8 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 141 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Brigitte Nijman, Ewine van Dishoeck, Sandra Ysbrandy, Peter Buwalda en Frank Heinen.

Do 7 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 141 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Brigitte Nijman, Ewine van Dishoeck, Sandra Ysbrandy, Peter Buwalda en Frank Heinen.

Do 7 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 140 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Michael Varekamp, Anna Yilmaz, Francine Cools, Cecile Korevaar, Ronald Snijders, Sander Schimmelpenninck en pleeggrootouder Tiny.

Wo 6 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 140 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Michael Varekamp, Anna Yilmaz, Francine Cools, Cecile Korevaar, Ronald Snijders, Sander Schimmelpenninck en pleeggrootouder Tiny.

Wo 6 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 139 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 5 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 139 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 5 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 138 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Ewout Genemans, Frans Thomése, Tako Rietveld, Jigal Krant, Frank Lammers en Ricky Koole.

Ma 4 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 138 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Ewout Genemans, Frans Thomése, Tako Rietveld, Jigal Krant, Frank Lammers en Ricky Koole.

Ma 4 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 134 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Leona Philippo, Joep Verboeket, Robèrt van Beckhoven, Erik Scherder en de South African Road Trip.

Za 2 november 2019 | 07:15 Tijd voor MAX

Aflevering 9 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Mama's. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 1 november 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 137 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 1 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 136 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Arnold Mühren, Jaap Seidell, Kees Boonman, Sarena Solari, Wendy van Dijk, Willeke Alberti en Bart Peeters.

Do 31 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 136 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Arnold Mühren, Jaap Seidell, Kees Boonman, Sarena Solari, Wendy van Dijk, Willeke Alberti en Bart Peeters.

Do 31 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 135 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Art Rooijakkers, Ellen ten Damme, Elles de Bruin en Rogier Dikker, Francis Kuijk, Murat Isik, Jim Jansen en Elly Konijn.

Wo 30 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 135 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Art Rooijakkers, Ellen ten Damme, Elles de Bruin en Rogier Dikker, Francis Kuijk, Murat Isik, Jim Jansen en Elly Konijn.

Wo 30 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 134 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Leona Philippo, Joep Verboeket, Robèrt van Beckhoven, Erik Scherder en de South African Road Trip.

Di 29 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 134 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Leona Philippo, Joep Verboeket, Robèrt van Beckhoven, Erik Scherder en de South African Road Trip.

Di 29 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 133 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Cornald Maas, de winnaar van de Gouden Vleermuis, Helga van Leur, Janny van der Heijden, Mathilde Santing en Mathiska Lont.

Ma 28 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 133 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Cornald Maas, de winnaar van de Gouden Vleermuis, Helga van Leur, Janny van der Heijden, Mathilde Santing en Mathiska Lont.

Ma 28 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 132 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Evert van den Bos en Pieter Huisman, Peter Koelewijn, Robèrt van Beckhoven, Paulien Cornelisse, Ria Bremer en Carla Leurs.

Za 26 oktober 2019 | 07:05 Tijd voor MAX

Aflevering 8 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 25 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 132 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Evert van den Bos en Pieter Huisman, Peter Koelewijn, Robèrt van Beckhoven, Paulien Cornelisse, Ria Bremer en Carla Leurs.

Vr 25 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 131 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Bibian Mentel, Joost Findhammer, Jan Smit, Gert Verhulst, James Cooke, Jill Schirnhofer, Samuel Levie, Nadia Zerouali, Patricia van Haastrecht en Pieter van Os.

Do 24 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 131 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Bibian Mentel, Joost Findhammer, Jan Smit, Gert Verhulst, James Cooke, Jill Schirnhofer, Samuel Levie, Nadia Zerouali, Patricia van Haastrecht en Pieter van Os.

Do 24 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 130 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Keet Oldenbeuving, Anna Yilmaz, Kim Pieters, Lakshmi en Tim Overdiek.

Wo 23 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 130 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Keet Oldenbeuving, Anna Yilmaz, Kim Pieters, Lakshmi en Tim Overdiek.

Wo 23 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 129 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Tineke Schouten, Hans Kaldenbach, Laura de Grave, Ted van Essen, Josine Droogendijk en Jan-Willem Roodbeen.

Di 22 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 129 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 22 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 128 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. In de keuken staat Regula Ysewijn. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en maakt een heerlijk gerecht. * Het leven van Jandino Asperaat was niet alleen maar vrolijk. Hij vertelt over zijn boek: Dromen met je ogen open. * Maria Peters schreef er niet alleen een filmscenario, maar ook een boek over het leven van Antionia Brico; De eerste Nederlandse vrouwelijk dirigent. * Ingrid Kamerling over de film Oma en Chris & de rode auto, geïnspireerd op haar 94-jarige oma en haar dertigjarige kleinzoon. * Het wereldkampioenschap Lockpicking gaat plaatsvinden! Maar wat is het eigenlijk en mag je wel sloten open maken? * Ruben Hein komt optreden!

Ma 21 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 128 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. In de keuken staat Regula Ysewijn. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en maakt een heerlijk gerecht. * Het leven van Jandino Asperaat was niet alleen maar vrolijk. Hij vertelt over zijn boek: Dromen met je ogen open. * Maria Peters schreef er niet alleen een filmscenario, maar ook een boek over het leven van Antionia Brico; De eerste Nederlandse vrouwelijk dirigent. * Ingrid Kamerling over de film Oma en Chris & de rode auto, geïnspireerd op haar 94-jarige oma en haar dertigjarige kleinzoon. * Het wereldkampioenschap Lockpicking gaat plaatsvinden! Maar wat is het eigenlijk en mag je wel sloten open maken? * Ruben Hein komt optreden!

Ma 21 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 127 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Danny Jansen, Cindy Pieterse, Sander Hoogendoorn met Lisa, Jan Keizer, Anny Schilder en Lieke Lamb.

Za 19 oktober 2019 | 13:10 Eén tegen Eenzaamheid

Magazine waarin men aandacht vraagt voor het groeiende aantal mensen dat zich eenzaam voelt. In deze MAX-special zijn ervaringsverhalen te zien. Ook is er een belpanel met prominenten uit het bedrijfsleven en met professionals van de Luisterlijn, die enerzijds eenzame mensen te woord staan, maar ook bijzondere initiatieven om eenzaamheid te bestrijden verzamelen.

Za 19 oktober 2019 | 13:10 Eén tegen Eenzaamheid

Magazine waarin men aandacht vraagt voor het groeiende aantal mensen dat zich eenzaam voelt. In deze MAX-special zijn ervaringsverhalen te zien. Ook is er een belpanel met prominenten uit het bedrijfsleven en met professionals van de Luisterlijn, die enerzijds eenzame mensen te woord staan, maar ook bijzondere initiatieven om eenzaamheid te bestrijden verzamelen.

Za 19 oktober 2019 | 06:10 Tijd voor MAX

Aflevering 7 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 18 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 127 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Danny Jansen, Cindy Pieterse, Sander Hoogendoorn met Lisa, Jan Keizer, Anny Schilder en Lieke Lamb.

Vr 18 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 126 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Royal Wind Music, Dragan Bakema en Holly Mae Brood, Kees Boonman, Suzanne Rethans en Sandra Ysbrandi.

Do 17 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 126 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Royal Wind Music, Dragan Bakema en Holly Mae Brood, Kees Boonman, Suzanne Rethans en Sandra Ysbrandi.

Do 17 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 125 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Bert Voskuil, Henk Poort, Wanda de Kanter, Pauline Dekker, Steven Brunswijk, Marcel van Rosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg.

Wo 16 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 125 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Bert Voskuil, Henk Poort, Wanda de Kanter, Pauline Dekker, Steven Brunswijk, Marcel van Rosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg.

Wo 16 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 124 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Govert Schilling, Henkjan Smits, Josine Droogendijk, Tania Kross, Ted van Essen en Robèrt van Beckhoven.

Di 15 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 124 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Govert Schilling, Henkjan Smits, Josine Droogendijk, Tania Kross, Ted van Essen en Robèrt van Beckhoven.

Di 15 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 123 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Een optreden van James Blunt. André van Duin en Rosa Reuten hebben het over de start van 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen'.

Ma 14 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 123 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Een optreden van James Blunt. André van Duin en Rosa Reuten hebben het over de start van 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen'.

Ma 14 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 122 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Tim Visser, Yoeri van den Busken, Martijn Fischer, Jon van Eerd, Anna Yilmaz en The Inspirational Community Gospel Choir.

Za 12 oktober 2019 | 07:00 Tijd voor MAX

Aflevering 6 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 11 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 122 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Tim Visser, Yoeri van den Busken, Martijn Fischer, Jon van Eerd, Anna Yilmaz en The Inspirational Community Gospel Choir.

Vr 11 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 121 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Gerti Bierenbroodspot, Fréderique Sluyterman van Loo, Irene Kuiper, Tex de Wit, Griet Op de Beeck en Jim Bakkum.

Do 10 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 121 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Gerti Bierenbroodspot, Fréderique Sluyterman van Loo, Irene Kuiper, Tex de Wit, Griet Op de Beeck en Jim Bakkum.

Do 10 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 120 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Charles den Tex, Hans Croiset, René van 't Hof, Andrea Maier, Mathiska Lont, Robèrt van Beckhoven en Sioen.

Wo 9 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 120 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Charles den Tex, Hans Croiset, René van 't Hof, Andrea Maier, Mathiska Lont, Robèrt van Beckhoven en Sioen.

Wo 9 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 119 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Meral Polat, Margot Ribberink, Anna van den Breemer, Ted van Essen, Janny van der Heijden Maria Fiselier en Lee Towers.

Di 8 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 119 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Meral Polat, Margot Ribberink, Anna van den Breemer, Ted van Essen, Janny van der Heijden Maria Fiselier en Lee Towers.

Di 8 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 118 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Ronald Giphart, Ursul de Geer, Yvonne van den Hurk, Tijl Beckand, Gertjan Kiers en Frans Bauer.

Ma 7 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 118 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 7 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 117 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Alain Clark, Jaap Robben, Louise Korthals, Rossana Kluivert, Sacha Gaus en Vanja van der Leeden.

Za 5 oktober 2019 | 07:00 Tijd voor MAX

Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 4 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 117 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Alain Clark, Jaap Robben, Louise Korthals, Rossana Kluivert, Sacha Gaus en Vanja van der Leeden.

Vr 4 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 116 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: o.a. Eva Posthuma de Boer, Diederik de Boorder, Maarten Spanjer en Ruud Hermans.

Do 3 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 116 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 3 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 115 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Anna Gimbrère, Gerard Cox, Bart van Olphen, Marion Pauw, Cathelijne Broers en Ndlovu Youth Choir.

Wo 2 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 115 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Anna Gimbrère, Gerard Cox, Bart van Olphen, Marion Pauw, Cathelijne Broers en Ndlovu Youth Choir.

Wo 2 oktober 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 114 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Bernard Rübsamen, André Dongelmans, Ted van Essen, Robèrt van Beckhoven, Wesly Bronkhorst en Berget Lewis.

Di 1 oktober 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 114 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Bernard Rübsamen, André Dongelmans, Ted van Essen, Robèrt van Beckhoven, Wesly Bronkhorst en Berget Lewis.

Di 1 oktober 2019 | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 113 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Janny van der Heijden, Hedwiges Maduro, Mylou Frencken, Dorine Wiersma, Nicolette Kluijver, Paulien Kuiper, Roos Moggre en Toine van Peperstraten.

Ma 30 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 113 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Janny van der Heijden, Hedwiges Maduro, Mylou Frencken, Dorine Wiersma, Nicolette Kluijver, Paulien Kuiper, Roos Moggre en Toine van Peperstraten.

Ma 30 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 112 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Carine Crutzen, Xander van Vledder, Beppie Kraft, Gabriela Bayardo, Cas Wolters en Urbanus.

Za 28 september 2019 | 07:15 Tijd voor MAX

Aflevering 4 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 27 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 112 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Carine Crutzen, Xander van Vledder, Beppie Kraft, Gabriela Bayardo, Cas Wolters en Urbanus.

Vr 27 september 2019 | 10:10 Tijd voor MAX

Aflevering 111 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Frans Pollux, Antoine Hermans, Klaas Wilting, Peer Boselie, Sjef Schurgers, Joke Alberts en dochter Christa.

Do 26 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 111 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Frans Pollux, Antoine Hermans, Klaas Wilting, Peer Boselie, Sjef Schurgers, Joke Alberts en dochter Christa.

Do 26 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 110 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jac Goderie, Josine Droogendijk, Jonneke de Zeeuw en Michael Berg en Rowwen Hèze.

Wo 25 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 110 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jac Goderie, Josine Droogendijk, Jonneke de Zeeuw en Michael Berg en Rowwen Hèze.

Wo 25 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 109 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Olav Mol, Arnold Vanderlyde, Angelique Friedriechs, Ted van Essen, Robèrt van Beckhoven en Lex Uiting.

Di 24 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 109 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Olav Mol, Arnold Vanderlyde, Angelique Friedriechs, Ted van Essen, Robèrt van Beckhoven en Lex Uiting.

Di 24 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 108 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Maartje van de Wetering, Porgy Franssen, Petra Stienen, Kim Schmitz, Jeanine Janssen, Janny van der Heijden en Dries Roelvink.

Ma 23 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 108 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Maartje van de Wetering, Porgy Franssen, Petra Stienen, Kim Schmitz, Jeanine Janssen, Janny van der Heijden en Dries Roelvink.

Ma 23 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 107 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Rocky Hehakaija, Leo Blokhuis, Kees Boonman, Anna Yilmaz en Sjors van der Panne.

Za 21 september 2019 | 07:00 Tijd voor MAX

Aflevering 3 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 20 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 107 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Rocky Hehakaija, Leo Blokhuis, Kees Boonman, Anna Yilmaz en Sjors van der Panne.

Vr 20 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 106 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Nicholas Heiner, Mark Veen, Danny de Munk, Simone van der Vlugt; Sandra Ysbrandy en 3JS.

Do 19 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 106 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 19 september 2019 | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 105 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 18 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 105 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bert Visscher, Mathiska Lont, Roberto Pennino Jim van der Zee, Jan Dulles, Tim Douwsma en Mathieu Robert.

Wo 18 september 2019 | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 104 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 17 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 104 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Kees Boonman, Josine Droogendijk, Tomas Ross, Reinout Douma, Rob Buiter, Robèrt van Beckhoven en Iris Kroes.

Ma 16 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 103 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Thijs Adriaans/Theodorus Johannes, Markoesa Hamer, Kees Boonman, Erik Scherder, Jan Rietman, Los Vast en Janny van der Heijden.

Ma 16 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 102 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Joris Linssen, Justine Marcella, Jeroen Snel, Nicole Meijer, Leon Keer, Andrea Maier en Belle Pérez.

Za 14 september 2019 | 07:00 Tijd voor MAX

Aflevering 2 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 13 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 102 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Joris Linssen, Justine Marcella, Jeroen Snel, Nicole Meijer, Leon Keer, Andrea Maier en Belle Pérez.

Vr 13 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 101 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Anna Grimbère, Martijn Akkerman, Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth, Betty van Bokhoven en Allard Sieburgh, René Froger en Tino Martin.

Do 12 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 101 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 12 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 100 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Janelle Moerman, Jelle de Jong, Hidde de Brabander, Nasrdin Dchar en Niels Geusebroek.

Wo 11 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 100 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Janelle Moerman, Jelle de Jong, Hidde de Brabander, Nasrdin Dchar en Niels Geusebroek.

Wo 11 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 99 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: stadsarcheoloog Steven Jongma, zanger Kees Haak, presentatrice Angela Groothuizen, actrice Annick Boer, cabaretier Najib Amhali en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Di 10 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 99 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: stadsarcheoloog Steven Jongma, zanger Kees Haak, presentatrice Angela Groothuizen, actrice Annick Boer, cabaretier Najib Amhali en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Di 10 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 98 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 9 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 98 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 9 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 97 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Anna Gimbrère, Anita Heilker, Elles Hetebrij, Jan Stappenbeld, Jan Versteegh en Scherrie & Susaye Formerly of The Supremes.

Za 7 september 2019 | 06:55 Tijd voor MAX

Aflevering 1 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. CPY_. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 6 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 97 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Anna Gimbrère, Anita Heilker, Elles Hetebrij, Jan Stappenbeld, Jan Versteegh en Scherrie & Susaye Formerly of The Supremes.

Vr 6 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 96 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 5 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 96 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 5 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 95 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jonnie en Thérèse Boer, Mathiska Lont, Marjolein Beumer, Joris Bruurs en Marlijn Weerdenburg.

Wo 4 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 95 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jonnie en Thérèse Boer, Mathiska Lont, Marjolein Beumer, Joris Bruurs en Marlijn Weerdenburg.

Wo 4 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 94 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Özcan Akyol, Jeroen Kraakman, Dennis van der Geest, Ted van Essen, Robèrt van Beckhoven en Charly Luske.

Di 3 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 94 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Özcan Akyol, Jeroen Kraakman, Dennis van der Geest, Ted van Essen, Robèrt van Beckhoven en Charly Luske.

Di 3 september 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 93 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 2 september 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 93 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Zo 1 september 2019 | 08:05 We zijn er bijna

Aflevering 6 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië. De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aangereikt en na een korte uitleg wat te doen als je overboord valt, neemt de stroom van de rivier het over. De tocht gaat verder en de volgende bestemming is een camping in de buurt van Mostar. De beroemde brug die in de oorlog werd verwoest, is weer opgebouwd en een toeristische trekpleister geworden. De temperaturen lopen steeds verder op tot bijna 40 graden en daarom is het dringen bij de buitendouche voor een beetje verkoeling. Ondanks de hitte wordt de jeu de boules finale 2019 gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet.

Di 27 augustus 2019 | 15:25 We zijn er bijna

Herhaling. __In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! staat de groep op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië.__ __Raften__ De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aangereikt en na een korte uitleg wat te doen als je overboord valt, neemt de stroom van de rivier het over. __Mostar__ De tocht gaat verder en de volgende bestemming is een camping in de buurt van Mostar. De beroemde brug die in de oorlog werd verwoest, is weer opgebouwd en een toeristische trekpleister geworden. De temperaturen lopen steeds verder op tot bijna 40 graden en daarom is het dringen bij de buitendouche voor een beetje verkoeling. __Jeu de boules__ Ondanks de hitte wordt de jeu de boules finale 2019 gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet. De toeschouwers moedigen hen, langs de kant onder parasolletjes, aan, maar de spelers moeten de zon trotseren. __Afscheid__ De laatste reisdag is een lange tocht van meer dan 300 kilometer naar de Kroatische kustplaats Starigrad. Hier neemt de groep afscheid van elkaar. :[broadcast:videos](ids:"96319,96039" title:"")

Di 27 augustus 2019 | 08:50 We zijn er bijna

Herhaling. __In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! staat de groep op de kleine familiecamping in Foca, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië.__ __Raften__ De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften en de helft van de groep gaat dit avontuur aan. Op de camping krijgen ze helmen en zwemvesten aangereikt en na een korte uitleg wat te doen als je overboord valt, neemt de stroom van de rivier het over. __Mostar__ De tocht gaat verder en de volgende bestemming is een camping in de buurt van Mostar. De beroemde brug die in de oorlog werd verwoest, is weer opgebouwd en een toeristische trekpleister geworden. De temperaturen lopen steeds verder op tot bijna 40 graden en daarom is het dringen bij de buitendouche voor een beetje verkoeling. __Jeu de boules__ Ondanks de hitte wordt de jeu de boules finale 2019 gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet. De toeschouwers moedigen hen, langs de kant onder parasolletjes, aan, maar de spelers moeten de zon trotseren. __Afscheid__ De laatste reisdag is een lange tocht van meer dan 300 kilometer naar de Kroatische kustplaats Starigrad. Hier neemt de groep afscheid van elkaar. :[broadcast:videos](ids:"96319,96039" title:"")

Zo 25 augustus 2019 | 07:35 We zijn er bijna

Aflevering 5 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat op een camping in Buljarica, aan de Adriatische kust in Montenegro. Het is warm, 40 graden. Gelukkig geeft de zee op loopafstand verkoeling. Via de baai van Kotor rijden de deelnemers weer een grens over naar de volgende kustplaats: Dubrovnik. Sinds deze Kroatische stad een prominente rol heeft in de serie Game of Thrones, zijn de toeristenaantallen enorm gestegen. Het is er druk en warm en daarom bezoekt de groep de stad pas aan het einde van de dag om 's avonds, als het afgekoeld is en de drommen toeristen zijn vertrokken, nog iets mee te krijgen van de oorspronkelijkheid van de stad. De volgende bestemming ligt in Bosnië-Herzegovina. De groep verruilt de grote stadscamping aan zee voor een kleine familiecamping in de bergen bij Foca.

Ma 19 augustus 2019 | 21:25 We zijn er bijna

Aflevering 5 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat op een camping in Buljarica, aan de Adriatische kust in Montenegro. Het is warm, 40 graden. Gelukkig geeft de zee op loopafstand verkoeling. Via de baai van Kotor rijden de deelnemers weer een grens over naar de volgende kustplaats: Dubrovnik. Sinds deze Kroatische stad een prominente rol heeft in de serie Game of Thrones, zijn de toeristenaantallen enorm gestegen. Het is er druk en warm en daarom bezoekt de groep de stad pas aan het einde van de dag om 's avonds, als het afgekoeld is en de drommen toeristen zijn vertrokken, nog iets mee te krijgen van de oorspronkelijkheid van de stad. De volgende bestemming ligt in Bosnië-Herzegovina. De groep verruilt de grote stadscamping aan zee voor een kleine familiecamping in de bergen bij Foca.

Zo 18 augustus 2019 | 08:05 We zijn er bijna

Aflevering 4 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot meer, vlakbij de stad Shkodër. De reizigers bezoeken het Kasteel van Rozafa, een middeleeuwse burcht die door de eeuwen heen een belangrijke strategische functie heeft vervuld.

Ma 12 augustus 2019 | 21:25 We zijn er bijna

Aflevering 4 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot meer, vlakbij de stad Shkodër. De reizigers bezoeken het Kasteel van Rozafa, een middeleeuwse burcht die door de eeuwen heen een belangrijke strategische functie heeft vervuld.

Zo 11 augustus 2019 | 08:15 We zijn er bijna

Aflevering 3 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over: naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen. De volgende dag staat er een jeepexcursie op het programma naar een boerderij waar de tijd heeft stilgestaan. De dag er op worden de caravanpootjes alweer opgedraaid om Montenegro nog verder te verkennen. De volgende camping ligt vlakbij het Durmitor Nationaal Park. Met kleine busjes maakt de groep een tocht dwars door het park. Ze rijden naar de hoogste toppen van de bergen, waar een onvermijdelijk sneeuwballengevecht ontstaat.

Ma 5 augustus 2019 | 21:25 We zijn er bijna

Aflevering 3 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Vanuit Servië gaat de groep weer de grens over: naar Montenegro. Bij aankomst leren de reizigers de gastvrijheid van de Balkan kennen. De volgende dag staat er een jeepexcursie op het programma naar een boerderij waar de tijd heeft stilgestaan. De dag er op worden de caravanpootjes alweer opgedraaid om Montenegro nog verder te verkennen. De volgende camping ligt vlakbij het Durmitor Nationaal Park. Met kleine busjes maakt de groep een tocht dwars door het park. Ze rijden naar de hoogste toppen van de bergen, waar een onvermijdelijk sneeuwballengevecht ontstaat.

Zo 4 augustus 2019 | 08:10 We zijn er bijna

Aflevering 2 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat op een stadscamping in Sarajevo. Er staat een bezoek aan het tunnelmuseum op het programma. Deze ondergrondse tunnel herinnert aan de oorlog begin jaren 90, toen de belangrijkste boulevard van de Bosnische hoofdstad een gevaarlijke route was. Een speciaal gegraven tunnel bood destijds uitkomst. De reis gaat verder van Sarajevo naar Zlatibor in Servië, een tocht door de bergen met veel haarspeldbochten. Het gezelschap reist langs kleinschalige boerderijen waar nog veel handmatig wordt gewerkt. Vlakblij Zlatibor maakt de groep een tocht met een oude stoomtrein, die ooit werd gebruikt voor het vervoer van hout vanuit de bergen naar de hoofdstad. Ook maken de vakantiegangers een boottocht over de rivier de Drina onder het genot van een zelfgestookte pruimenlikeur van de kapitein.

Ma 29 juli 2019 | 21:25 We zijn er bijna

Aflevering 2 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De groep staat op een stadscamping in Sarajevo. Er staat een bezoek aan het tunnelmuseum op het programma. Deze ondergrondse tunnel herinnert aan de oorlog begin jaren 90, toen de belangrijkste boulevard van de Bosnische hoofdstad een gevaarlijke route was. Een speciaal gegraven tunnel bood destijds uitkomst. De reis gaat verder van Sarajevo naar Zlatibor in Servië, een tocht door de bergen met veel haarspeldbochten. Het gezelschap reist langs kleinschalige boerderijen waar nog veel handmatig wordt gewerkt. Vlakblij Zlatibor maakt de groep een tocht met een oude stoomtrein, die ooit werd gebruikt voor het vervoer van hout vanuit de bergen naar de hoofdstad. Ook maken de vakantiegangers een boottocht over de rivier de Drina onder het genot van een zelfgestookte pruimenlikeur van de kapitein.

Zo 28 juli 2019 | 08:15 We zijn er bijna

Aflevering 1 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep.

Zo 28 juli 2019 | 08:10 We zijn er bijna

Aflevering 1 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep.

Wo 24 juli 2019 | 09:01 We zijn er bijna

Eerste aflevering. Nederlandse realityreeks. De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep: Paul reed vorig jaar in zijn eentje mee door de hak van de Italiaanse laars. Dit jaar wordt hij vergezeld door zijn broer Kees. De groep reist van Zagreb naar Jajce in Bosnië-Herzegovina.

Wo 24 juli 2019 | 09:00 We zijn er bijna

Eerste aflevering. Nederlandse realityreeks. De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep: Paul reed vorig jaar in zijn eentje mee door de hak van de Italiaanse laars. Dit jaar wordt hij vergezeld door zijn broer Kees. De groep reist van Zagreb naar Jajce in Bosnië-Herzegovina.

Di 23 juli 2019 | 21:01 We zijn er bijna

Eerste aflevering. Nederlandse realityreeks. De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep: Paul reed vorig jaar in zijn eentje mee door de hak van de Italiaanse laars. Dit jaar wordt hij vergezeld door zijn broer Kees. De groep reist van Zagreb naar Jajce in Bosnië-Herzegovina.

Di 23 juli 2019 | 21:00 We zijn er bijna

Eerste aflevering. Nederlandse realityreeks. De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep: Paul reed vorig jaar in zijn eentje mee door de hak van de Italiaanse laars. Dit jaar wordt hij vergezeld door zijn broer Kees. De groep reist van Zagreb naar Jajce in Bosnië-Herzegovina.

Di 23 juli 2019 | 10:10 We zijn er bijna

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van het realityprogramma We zijn er Bijna van Omroep MAX van start. Elke maandag is rond 21:15 uur op NPO 1 te zien hoe 35 kampeerders door de Balkan trekken. Balkan Presentator Martine van Os gaat vijf weken lang met de vakantiegangers op reis door de groene bergen van de Balkanlanden. Ze gaan van camping naar camping. Zagreb De reis begint vanavond op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. Bekenden De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep.

Ma 22 juli 2019 | 21:15 We zijn er bijna

Aflevering 1 - Realityreeks waarin reislustige vijftigplussers onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. De reis begint op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naar toe. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen. Ook voor Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep.

Vr 17 mei 2019 | 17:05 We zijn er Bijna!

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Realityreeks. Hak van de Laars. De reis van meer dan 4.000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. Begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en de groep maakt uitgebreid kennis met elkaar.

Do 16 mei 2019 | 17:05 We zijn er Bijna!

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Realityreeks. Hak van de Laars. De reis van meer dan 4.000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. Begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en de groep maakt uitgebreid kennis met elkaar.

Do 16 mei 2019 | 15:25 We zijn er Bijna!

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Realityreeks. Hak van de Laars. De reis van meer dan 4.000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. Begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en de groep maakt uitgebreid kennis met elkaar.

Wo 15 mei 2019 | 17:05 We zijn er Bijna!

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Realityreeks. Hak van de Laars. De reis van meer dan 4.000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. Begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en de groep maakt uitgebreid kennis met elkaar.

Di 14 mei 2019 | 17:05 We zijn er Bijna!

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Realityreeks. Hak van de Laars. De reis van meer dan 4.000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. Begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en de groep maakt uitgebreid kennis met elkaar.

Ma 13 mei 2019 | 17:05 We zijn er Bijna!

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Realityreeks. Hak van de Laars. De reis van meer dan 4.000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. Begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en de groep maakt uitgebreid kennis met elkaar.

Ma 13 mei 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 90 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Saskia Belleman, Dione de Graaff, Alain Clark, Robèrt van Beckhoven en O'G3NE.

Za 11 mei 2019 | 07:30 Tijd voor MAX

Aflevering 18 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Kees Boonman, Annechien Steenhuizen, Iris Frederix, Marion Pauw, Karin Mössenlechner, André Donker en Jimmy Love.

Vr 10 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 90 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Saskia Belleman, Dione de Graaff, Alain Clark, Robèrt van Beckhoven en O'G3NE.

Vr 10 mei 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 89 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bert Wagendorp, Anna Gimbrère, Lies Visschedijk, Bracha van Doesburgh, Onno Kleyn en Rahma el Mouden.

Do 9 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 89 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bert Wagendorp, Anna Gimbrère, Lies Visschedijk, Bracha van Doesburgh, Onno Kleyn en Rahma el Mouden.

Do 9 mei 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 88 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jelle de Jong, Cuong Lu, Thomas Olde Heuvelt, Jack Poels, Tren van Enckevort en Francis Kuijk.

Wo 8 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 88 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jelle de Jong, Cuong Lu, Thomas Olde Heuvelt, Jack Poels, Tren van Enckevort en Francis Kuijk.

Wo 8 mei 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 87 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. De uitzending staat volledig in het teken van spierziekten. In Nederland heeft 1 op de 80 mensen een spierziekte. Te gast zijn onder anderen acteur en presentator Jan Kooijman en neuroloog Karin Faber. The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen treedt op.

Di 7 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 87 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. De uitzending staat volledig in het teken van spierziekten. In Nederland heeft 1 op de 80 mensen een spierziekte. Te gast zijn onder anderen acteur en presentator Jan Kooijman en neuroloog Karin Faber. The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen treedt op.

Di 7 mei 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 86 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Christine Otten, Tom de Ket, Paul R. Kooij, Sven Ratzke, Marijke Stor, Elisabeth de Lange en Janny van der Heijden.

Ma 6 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 86 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Christine Otten, Tom de Ket, Paul R. Kooij, Sven Ratzke, Marijke Stor, Elisabeth de Lange en Janny van der Heijden.

Ma 6 mei 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 85 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Menno Pot, Roger Rossmeisl, Pascal Eenkhoorn, Edwin de Wolf, Justine Marcella, Robèrt van Beckhoven, Kees van Amstel en Elly en Rikkert Zuiderveld.

Za 4 mei 2019 | 07:00 Tijd voor MAX

Aflevering 17 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Angela Schijf, Patrick van den Hanenberg, Kenny B., Ted van Essen en Janny van der Heijden.

Vr 3 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 85 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 3 mei 2019 | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 84 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 2 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 84 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 2 mei 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 83 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 1 mei 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 83 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 1 mei 2019 | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 82 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 30 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 82 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 30 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 81 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 29 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 81 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Ma 29 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 79 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Za 27 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 80 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. We verruilen op Koningsdag Studio 23 voor Paleis Soestdijk waar we een dubbele uitzending maken. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken we de actualiteit van de dag. * Ook Astrid Kersseboom schuift aan, ze presenteert eerder die dag de speciale NOS-uitzending over het onthaal van de koninklijke familie in Amersfoort.*

Za 27 april 2019 | 16:15 Tijd voor MAX

Aflevering 91 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. We verruilen op Koningsdag Studio 23 voor Paleis Soestdijk waar we een dubbele uitzending maken. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken we de actualiteit van de dag. * Ook Astrid Kersseboom schuift aan, ze presenteert eerder die dag de speciale NOS-uitzending over het onthaal van de koninklijke familie in Amersfoort. * Presentator en koningshuisdeskundige Jeroen Snel komt ook direct uit Amersfoort naar Soestdijk. Hij vertel hoe hij het bezoek van de jarige koning aan zijn woonplaats heeft ervaren. *

Za 27 april 2019 | 06:25 Tijd voor MAX

Aflevering 16 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 26 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 79 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 26 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 78 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 25 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 78 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 25 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 77 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 24 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 77 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 24 april 2019 | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 76 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 23 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 76 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 23 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 75 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bram Tankink, Erik Mesie, Nol Havens, Stefan de Kogel, Ype Driessen, Ionica Smeets, Jeroen Snel, Manon Schaap en Robèrt van Beckhoven.

Za 20 april 2019 | 08:00 Tijd voor MAX

Aflevering 15 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 19 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 75 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bram Tankink, Erik Mesie, Nol Havens, Stefan de Kogel, Ype Driessen, Ionica Smeets, Jeroen Snel, Manon Schaap en Robèrt van Beckhoven.

Vr 19 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 74 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Erik van Muiswinkel, Pauline Schoof, Jan Leyers, Anita Witzier, Loiza Lamers en Anouk Hoogendijk.

Do 18 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 74 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Erik van Muiswinkel, Pauline Schoof, Jan Leyers, Anita Witzier, Loiza Lamers en Anouk Hoogendijk.

Do 18 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 73 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Willem Post, Ellie Lust; Anna Yilmaz, April Darby en Evert Thielen.

Wo 17 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 73 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Willem Post, Ellie Lust; Anna Yilmaz, April Darby en Evert Thielen.

Wo 17 april 2019 | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 72 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Arne Toonen, Beatrice de Graaf, Leonardo Pacenti en Ted van Essen.

Di 16 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 72 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Arne Toonen, Beatrice de Graaf, Leonardo Pacenti en Ted van Essen.

Di 16 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 71 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Caroline Tensen, Lykele Muus, Mishael Lopes Cardozo, het Passionkoor, Janny van der Heijden, Emre, Justin en Sidney.

Ma 15 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 71 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Caroline Tensen, Lykele Muus, Mishael Lopes Cardozo, het Passionkoor, Janny van der Heijden, Emre, Justin en Sidney.

Ma 15 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 70 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Rick Paul van Mulligen, Rein Hofman, Wouter Stips, Bram Vermeer, Gerald Maurice, Robèrt van Beckhoven, Thomas Berge en David Vandyck.

Za 13 april 2019 | 07:20 Tijd voor MAX

Aflevering 14 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 12 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 70 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Rick Paul van Mulligen, Rein Hofman, Wouter Stips, Bram Vermeer, Gerald Maurice, Robèrt van Beckhoven, Thomas Berge en David Vandyck.

Vr 12 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 69 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Joren IJzerman, Giorgio Adamo, Inge Ipenburg, Paul Groot, Erik de Waal, Dani Hagebeuk en Bob van Uden.

Do 11 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 69 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Joren IJzerman, Giorgio Adamo, Inge Ipenburg, Paul Groot, Erik de Waal, Dani Hagebeuk en Bob van Uden.

Do 11 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 68 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Anne Moraal, Mathiska Lont, Anna Yilmaz, Marianne Weber en John de Bever.

Wo 10 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 68 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Anne Moraal, Mathiska Lont, Anna Yilmaz, Marianne Weber en John de Bever.

Wo 10 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 67 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Aandacht voor het werk van SOS Kinderdorpen, de kinderhulporganisatie die zich inzet voor kinderen die opgroeien zonder familie of een veilig thuis. Vele kinderen zitten wereldwijd in deze situatie, omdat ze hun ouders verloren zijn of omdat hun familie niet in staat is om hen te geven wat ze nodig hebben. De uitzending staat geheel in het teken van het werk van de organisatie in Ghana. Te gast zijn onder anderen zanger Jan Smit en presentatrice Kim-Lian van der Meij. Zij zetten zich als ambassadeurs van SOS Kinderdorpen al jaren in voor deze kinderen.

Di 9 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 67 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Aandacht voor het werk van SOS Kinderdorpen, de kinderhulporganisatie die zich inzet voor kinderen die opgroeien zonder familie of een veilig thuis. Vele kinderen zitten wereldwijd in deze situatie, omdat ze hun ouders verloren zijn of omdat hun familie niet in staat is om hen te geven wat ze nodig hebben. De uitzending staat geheel in het teken van het werk van de organisatie in Ghana. Te gast zijn onder anderen zanger Jan Smit en presentatrice Kim-Lian van der Meij. Zij zetten zich als ambassadeurs van SOS Kinderdorpen al jaren in voor deze kinderen.

Di 9 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 66 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Wat is de invloed van kleuters op een groep ouderen? Dat kun je zien in het nieuwe programma 'Kleuters tegen kwalen'. * Oud-hordenloper Gregory Sedoc was al regelmatig te zien als sportanalist bij de NOS en inmiddels heeft hij een eigen programma: Sportlab Sedoc. * De winnaar van Project Rembrandt komt langs. * Janny van der Heijden staat in de keuken. Ze maakt honing-sojakip met sesam, lente-ui, rijst, sperziebonen en gehakte pinda's. * Acteur Edwin Jonker is te gast, onlangs werd bekend dat Edwin de rol van Oliver 'Daddy' Warbucks gaat vertolken in de musical 'Annie', die volgend jaar in de Nederlandse theaters terugkeert. * Tenslotte een optreden van jazz- en popmuzikant Wouter Hamel.

Ma 8 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 66 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Wat is de invloed van kleuters op een groep ouderen? Dat kun je zien in het nieuwe programma 'Kleuters tegen kwalen'. * Oud-hordenloper Gregory Sedoc was al regelmatig te zien als sportanalist bij de NOS en inmiddels heeft hij een eigen programma: Sportlab Sedoc. * De winnaar van Project Rembrandt komt langs. * Janny van der Heijden staat in de keuken. Ze maakt honing-sojakip met sesam, lente-ui, rijst, sperziebonen en gehakte pinda's. * Acteur Edwin Jonker is te gast, onlangs werd bekend dat Edwin de rol van Oliver 'Daddy' Warbucks gaat vertolken in de musical 'Annie', die volgend jaar in de Nederlandse theaters terugkeert. * Tenslotte een optreden van jazz- en popmuzikant Wouter Hamel.

Ma 8 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 65 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Henry Schut, Herman van der Zandt, Ellen van Langen, Jette van der Meij, Babette van Veen, Melissa Drost, Alfred van den Heuvel, Patrick van Veen en Robèrt van Beckhoven.

Za 6 april 2019 | 07:15 Tijd voor MAX

Aflevering 13 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 5 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 65 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Henry Schut, Herman van der Zandt, Ellen van Langen, Jette van der Meij, Babette van Veen, Melissa Drost, Alfred van den Heuvel, Patrick van Veen en Robèrt van Beckhoven.

Vr 5 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 64 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Getty Kaspers, Dave Boomkens, Mart Hoogkamer, Monic Hendrickx, Roy Ruijter, Saman Amini en Nils Koster.

Do 4 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 64 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Getty Kaspers, Dave Boomkens, Mart Hoogkamer, Monic Hendrickx, Roy Ruijter, Saman Amini en Nils Koster.

Do 4 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 63 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Femke van der Laan, Dionne Stax, Ilse Daatselaar, Arnold Wegh, Bert Degenaar en Bas Jonker, Petra Possel, Jandino Asporaat, Anna Gimbrere en de Yamato Drummers.

Wo 3 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 63 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Femke van der Laan, Dionne Stax, Ilse Daatselaar, Arnold Wegh, Bert Degenaar en Bas Jonker, Petra Possel, Jandino Asporaat, Anna Gimbrere en de Yamato Drummers.

Wo 3 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 62 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Carin Gaemers, Hugo Borst, Leonie ter Braak, Antoine Hermans, Shirma Rouse, Melvin Redeker en Ted van Essen.

Di 2 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 62 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Carin Gaemers, Hugo Borst, Leonie ter Braak, Antoine Hermans, Shirma Rouse, Melvin Redeker en Ted van Essen.

Di 2 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 61 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Sinan Can, Elias, Paul Rem, barones Alexandra van Zuylen van Nijevelt van de Haar, Sanne Zurné, Janny van der Heijden en Yentl & De Boer.

Ma 1 april 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 61 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Sinan Can, Elias, Paul Rem, barones Alexandra van Zuylen van Nijevelt van de Haar, Sanne Zurné, Janny van der Heijden en Yentl & De Boer.

Ma 1 april 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 60 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jan Jongbloed, Yoeri van den Busken, Leo Blokhuis, Ricky Koole, Iris Sommer, Jasper Nuninga, Maya Meijer, David Bade en Robèrt van Beckhoven.

Za 30 maart 2019 | 13:05 Geef om je hersenen

Magazine (2019), gepresenteerd door Sybrand Niessen en Martine van Os. MAX en de Hersenstichting slaan wederom de handen ineen om aandacht te vragen voor het belang van hersenonderzoek. Met indrukwekkende verhalen, bijzondere optredens en alles over de werking van ons brein. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Bart Chabot gaat als verslaggever op pad en brengt op geheel eigen wijze veelbelovende onderzoeken onder de aandacht.

Za 30 maart 2019 | 07:10 Tijd voor MAX

Aflevering 12 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 29 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 60 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 29 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 59 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 28 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 59 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Do 28 maart 2019 | 13:50 Geef om je hersenen

Magazine (2019), gepresenteerd door Sybrand Niessen en Martine van Os. MAX en de Hersenstichting slaan wederom de handen ineen om aandacht te vragen voor het belang van hersenonderzoek. Met indrukwekkende verhalen, bijzondere optredens en alles over de werking van ons brein. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Bart Chabot gaat als verslaggever op pad en brengt op geheel eigen wijze veelbelovende onderzoeken onder de aandacht.

Do 28 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 58 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 27 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 58 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Wo 27 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 57 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 26 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 57 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Di 26 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 56 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Programmamaker Frans Bromet is te gast. Hij maakte speciaal ter gelegenheid van de Boekenweek de serie 'Woorden en daden' die deze hele week wordt uitgezonden. Daarin bezoekt hij acht bibliotheken in ons land en interviewt op zijn karakteristieke wijze bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. Is de bibliotheek inderdaad zo'n saaie plek als we weleens denken? * Ook topkok Herman den Blijker en modeontwerpster Olcay Gulsen schuiven aan. Dinsdag is de eerste aflevering van hun programma 'Zelfbouwers Rotterdam' te zien waarin de twee flink buiten hun comfortzone treden. Ze gaan zes stellen volgen die een eigen huis bouwen in een oude school in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. Aan tafel ook een van de klussende koppels. * In de keuken Janny van der Heijden. Ze kookt zoals elke week voor minder dan 2,50 euro per persoon.

Ma 25 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 56 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Programmamaker Frans Bromet is te gast. Hij maakte speciaal ter gelegenheid van de Boekenweek de serie 'Woorden en daden' die deze hele week wordt uitgezonden. Daarin bezoekt hij acht bibliotheken in ons land en interviewt op zijn karakteristieke wijze bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. Is de bibliotheek inderdaad zo'n saaie plek als we weleens denken? * Ook topkok Herman den Blijker en modeontwerpster Olcay Gulsen schuiven aan. Dinsdag is de eerste aflevering van hun programma 'Zelfbouwers Rotterdam' te zien waarin de twee flink buiten hun comfortzone treden. Ze gaan zes stellen volgen die een eigen huis bouwen in een oude school in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. Aan tafel ook een van de klussende koppels. * In de keuken Janny van der Heijden. Ze kookt zoals elke week voor minder dan 2,50 euro per persoon.

Ma 25 maart 2019 | 10:25 Tijd voor MAX

Aflevering 55 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Erik Scherder, Fred Diks, Mariëlla van de Beek, Renée van Wegberg, Saskia Belleman, Jenny Buijtels, Robèrt van Beckhoven en Esther Wienese.

Za 23 maart 2019 | 07:55 Tijd voor MAX

Aflevering 11 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 22 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 55 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Erik Scherder, Fred Diks, Mariëlla van de Beek, Renée van Wegberg, Saskia Belleman, Jenny Buijtels, Robèrt van Beckhoven en Esther Wienese.

Vr 22 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 54 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Murat Isik, Tijs van den Brink, Esmée de la Bretonière, Sandra Ysbrandy, Kees Boonman, Lieneke Le Roux, Margo Dames en Wivineke van Groningen.

Do 21 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 54 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Murat Isik, Tijs van den Brink, Esmée de la Bretonière, Sandra Ysbrandy, Kees Boonman, Lieneke Le Roux, Margo Dames en Wivineke van Groningen.

Do 21 maart 2019 | 14:40 Tijd voor MAX

Aflevering 53 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Kees Boonman, Stine Jensen, Eric van Sauers, Glennis Grace, Anna Yilmaz, Liesbeth Willemars en Mathiska Lont.

Wo 20 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 53 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Kees Boonman, Stine Jensen, Eric van Sauers, Glennis Grace, Anna Yilmaz, Liesbeth Willemars en Mathiska Lont.

Wo 20 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 52 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Kees Boonman, Leonie ter Braak, Koos van Plateringen, Vrouwkje Tuinman, Ted van Essen en Mell & Vintage Future.

Di 19 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 52 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Kees Boonman, Leonie ter Braak, Koos van Plateringen, Vrouwkje Tuinman, Ted van Essen en Mell & Vintage Future.

Di 19 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 51 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Toine van Peperstraten, Marleen de Rooy, Johnny de Mol, Lucky Fonz III, Janny van der Heijden, en Natasja en Mariëlle Lucas.

Ma 18 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 51 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Toine van Peperstraten, Marleen de Rooy, Johnny de Mol, Lucky Fonz III, Janny van der Heijden, en Natasja en Mariëlle Lucas.

Ma 18 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 50 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jan Terlouw, Sanne Terlouw, Ruurd-Jelle, Robèrt van Beckhoven, de zussen De Walle en Patrick van Veen.

Za 16 maart 2019 | 08:10 Tijd voor MAX

Aflevering 10 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 15 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 50 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jan Terlouw, Sanne Terlouw, Ruurd-Jelle, Robèrt van Beckhoven, de zussen De Walle en Patrick van Veen.

Vr 15 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 49 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jeroen Dubbeldam, Annemarie Haverkamp, André van Duin, Anne-Marie Jung, Isabel Boerdam en Peter Brusse.

Do 14 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 49 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jeroen Dubbeldam, Annemarie Haverkamp, André van Duin, Anne-Marie Jung, Isabel Boerdam en Peter Brusse.

Do 14 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 48 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. De uitzending staat in het teken van metabole ziekten. Vrijwel niemand weet wat dit zijn, toch vormen ze een van de belangrijkste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Er zijn ruim 10.000 gezinnen met één of meerdere kinderen met een metabole ziekte. De impact van een metabole ziekte is enorm.

Wo 13 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 48 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. De uitzending staat in het teken van metabole ziekten. Vrijwel niemand weet wat dit zijn, toch vormen ze een van de belangrijkste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Er zijn ruim 10.000 gezinnen met één of meerdere kinderen met een metabole ziekte. De impact van een metabole ziekte is enorm.

Wo 13 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 47 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Ferry Doedens, William Spaaij, Ron Wunderink, Angela Wals, Antoine Hermans, René Froger en Samantha Steenwijk.

Di 12 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 47 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Ferry Doedens, William Spaaij, Ron Wunderink, Angela Wals, Antoine Hermans, René Froger en Samantha Steenwijk.

Di 12 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 46 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jan Philipsen, Esther Verhoef, Jan Smeets, Kees Boonman, Janny van der Heijden en Danny Vera.

Ma 11 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 46 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jan Philipsen, Esther Verhoef, Jan Smeets, Kees Boonman, Janny van der Heijden en Danny Vera.

Ma 11 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 45 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jamie Grant, Stefan Rokebrand, Marieke de Vries, Louis Dekker, Bas van Oort, Lieke Lamb en Robèrt van Beckhoven.

Za 9 maart 2019 | 07:55 Tijd voor MAX

Aflevering 9 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 8 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 45 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jamie Grant, Stefan Rokebrand, Marieke de Vries, Louis Dekker, Bas van Oort, Lieke Lamb en Robèrt van Beckhoven.

Vr 8 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 44 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Thijs Römer, Eva Kelder, Annemarie van Gee, Roos Schlikker, Freek Bartels, Marjolijn Touw, Kees Klomp, Henk Smit, Gert Jan Kiers en Abafazi.

Do 7 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 44 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Thijs Römer, Eva Kelder, Annemarie van Gee, Roos Schlikker, Freek Bartels, Marjolijn Touw, Kees Klomp, Henk Smit, Gert Jan Kiers en Abafazi.

Do 7 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 43 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Mark Rietman, Sander Plukaard, Margrite Kalverboer, Marcel Verreck, Paul Pleijsier, Anna Grimbrère en Anna Yilmaz.

Wo 6 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 43 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Mark Rietman, Sander Plukaard, Margrite Kalverboer, Marcel Verreck, Paul Pleijsier, Anna Grimbrère en Anna Yilmaz.

Wo 6 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 42 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Miljuschka Witzenhausen, Gerard van der Lem, Kim Hoorweg, Sven Hammond, Carry Slee, Ted van Essen en Dosia Brewer.

Di 5 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 42 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Miljuschka Witzenhausen, Gerard van der Lem, Kim Hoorweg, Sven Hammond, Carry Slee, Ted van Essen en Dosia Brewer.

Di 5 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 41 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Marieke van der Velden, Lauren Verster, Dennis Weening, Isa Hoes, Abdellah Mehraz, Janny van der Heijden en het gelegenheidszangtrio Mike Mendel, Ben Cramer en Jacques Herb.

Ma 4 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 41 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Marieke van der Velden, Lauren Verster, Dennis Weening, Isa Hoes, Abdellah Mehraz, Janny van der Heijden en het gelegenheidszangtrio Mike Mendel, Ben Cramer en Jacques Herb.

Ma 4 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 40 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bibian Mentel, Arthur Brand, Babette Labeij, Niels Destadsbader en Robèrt van Beckhoven.

Za 2 maart 2019 | 07:55 Tijd voor MAX

Aflevering 8 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 1 maart 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 40 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vr 1 maart 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 39 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Edwin en Liesbeth ter Velde, Stef Bos, Lieke Anna, Ron Brandsteder en Mounir Toub.

Do 28 februari 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 39 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Edwin en Liesbeth ter Velde, Stef Bos, Lieke Anna, Ron Brandsteder en Mounir Toub.

Do 28 februari 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 38 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jules Croiset, Victor Reinier, Lisette Schuitemaker, Robert ten Brink, Patricia van Haastrecht, Jaap Seidell en Eline Ex.

Wo 27 februari 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 38 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jules Croiset, Victor Reinier, Lisette Schuitemaker, Robert ten Brink, Patricia van Haastrecht, Jaap Seidell en Eline Ex.

Wo 27 februari 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 37 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Aan tafel acteur, cabaretier en zanger Thomas Acda. Thomas heeft net een nieuw album uit en staat bovendien in het theater met zijn solovoorstelling 'Motel'.* Schrijfster, columniste en presentatrice Daphne Deckers schuift aan om te vertellen over haar onlangs verschenen boek 'Dubbel Zes'. * In de keuken Jean Beddington. Ze schreef het kookboek 'A little bite of Beddington' over de allerlekkerste partybites, kleine hapjes die elk feestje onmiddellijk opvrolijken. * Maarten Reijnders schreef 'Dat was niet de bedoeling'. Het boek staat vol bizarre, onvoorziene gevolgen van beleid. * Met onze vaste huisarts Ted van Essen hebben we het over de meningokokkenziekte.

Di 26 februari 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 37 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Aan tafel acteur, cabaretier en zanger Thomas Acda. Thomas heeft net een nieuw album uit en staat bovendien in het theater met zijn solovoorstelling 'Motel'.* Schrijfster, columniste en presentatrice Daphne Deckers schuift aan om te vertellen over haar onlangs verschenen boek 'Dubbel Zes'. * In de keuken Jean Beddington. Ze schreef het kookboek 'A little bite of Beddington' over de allerlekkerste partybites, kleine hapjes die elk feestje onmiddellijk opvrolijken. * Maarten Reijnders schreef 'Dat was niet de bedoeling'. Het boek staat vol bizarre, onvoorziene gevolgen van beleid. * Met onze vaste huisarts Ted van Essen hebben we het over de meningokokkenziekte.

Di 26 februari 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 36 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Rechter Frank Visser en presentator Victor Brand zijn te gast. Vanaf 27 februari start namelijk het nieuwe seizoen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak'. * De jaarlijkse uitreiking van de Oscars is weer achter de rug. We spreken erover na met actrice Hanna Verboom.* Twee jaar geleden besloot het kabinet 180 miljoen euro uit te trekken voor de realisatie van het manifest Waardig ouder worden. Een van de initiatiefnemers, ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers, zit bij ons aan tafel om ons bij te praten over de voortgang van deze plannen. * Loes Leeman is de bedenker en maker van het televisieprogramma 'Vermist' dat van 1995 tot 2015 werd uitgezonden bij AVROTROS. Morgen verschijnt haar boek met spraakmakende vermissingszaken waaronder het verhaal van Roos die meer dan veertig jaar op zoek is naar haar moeder. Loes en Roos schuiven bij ons aan.

Ma 25 februari 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 36 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Rechter Frank Visser en presentator Victor Brand zijn te gast. Vanaf 27 februari start namelijk het nieuwe seizoen van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak'. * De jaarlijkse uitreiking van de Oscars is weer achter de rug. We spreken erover na met actrice Hanna Verboom.* Twee jaar geleden besloot het kabinet 180 miljoen euro uit te trekken voor de realisatie van het manifest Waardig ouder worden. Een van de initiatiefnemers, ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers, zit bij ons aan tafel om ons bij te praten over de voortgang van deze plannen. * Loes Leeman is de bedenker en maker van het televisieprogramma 'Vermist' dat van 1995 tot 2015 werd uitgezonden bij AVROTROS. Morgen verschijnt haar boek met spraakmakende vermissingszaken waaronder het verhaal van Roos die meer dan veertig jaar op zoek is naar haar moeder. Loes en Roos schuiven bij ons aan.

Ma 25 februari 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 35 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Ernst Halleman, Alberto Stegeman, Hans Croiset, Elsie de Brauw, Splinter Chabot, Robèrt van Beckhoven en Dana Winner.

Za 23 februari 2019 | 08:00 Tijd voor MAX

Aflevering 7 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. CPY_. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Vr 22 februari 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 35 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Anniko van Santen, Maartje Stokkers en Ria Visser.

Vr 22 februari 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 34 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Martin en Sacha Gaus, Remy van Kesterens, de bijzondere vriendinnengroep Team Nuyt, Sandra Ysbrandy en Louise Fresco.

Do 21 februari 2019 | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 34 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Martin en Sacha Gaus, Remy van Kesterens, de bijzondere vriendinnengroep Team Nuyt, Sandra Ysbrandy en Louise Fresco.

Ma 11 februari 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 25 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bruun Kuijt, Jan Elbertse Monique Smit, Marianne Weber, Kees de Pater, Piet Paulusma en Robèrt van Beckhoven.

 Meer