Je vindt hier de programma's van Marshall op tv We hebben de volgende programma's voor Marshall Paw Patrol: Seizoen 4 Aflevering 14 Pups Redden de Weggevlogen Katjes / Pups Redden Kleine Marshall: Rubble past op de katjes van. Paw Patrol: Morgen - Seizoen 4 Aflevering 1 Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie. Old Jack's Boat: Morgen - Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. Jack tells the tale of a haircut that does. Death in Paradise: Morgen - Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 6 Brits Franse misdaadserie. Dishing Up Murder. Topchef Robert Holt is van. How I Met Your Mother: Morgen - Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 11 The Limo: Ted huurt een limo en maakt een gedetailleerd plan voor Oud. Cheers: Overmorgen - Herhaling. Sharp comedy from the Boston bar. Carla tricks Marshall Lipton into believing that he is the. How I Met Your Mother: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 1 Pilot: In 2029 vertelt Ted Mosby zijn kinderen hoe hij hun moeder. How I Met Your Mother: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 2 Purple Giraffe: Ted geeft 'n feestje en nodigt Robin uit, zodat hij. How I Met Your Mother: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 5 Okay Awesome: Robin krijgt kaartjes voor een hippe nieuwe club en. How I Met Your Mother: Overmorgen - Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 6 Slutty Pumpkin: Ted vertelt dat hij als twintiger elk jaar naar.

Marshall op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 00:05 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Brits-Franse misdaadserie. Dishing Up Murder. Topchef Robert Holt is van plan om een nieuw restaurant te openen, Le Calmar Saint Marie. Die plannen gaan niet door, want Holt wordt dood aangetroffen in de vriesruimte met een mes in zijn rug. Het lijkt op een mislukte overval, maar Humphrey denkt dat het wel degelijk om een moord met voorbedachten rade gaat. Wanneer hij op zoek gaat naar de vijanden van Holt, ontdekt hij dat er heel wat mensen zijn met een mogelijk motief.

Marshall op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:15 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Pups Redden de Weggevlogen Katjes / Pups Redden Kleine Marshall: Rubble past op de katjes van Burgemeester Humdinger. Maar door een speciale super shampoo wordt hun vacht zo fluffig dat ze wegwaaien. // Marshall droomt dat hij door een laserstraal geraakt wordt waardoor hij zo klein wordt als en mier.

Morgen | 06:30 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Morgen | 13:15 Old Jack's Boat

Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. Jack tells the tale of a haircut that does not go according to plan! With Bernard Cribbins, Nadine Marshall, and Don Gilet.

Overmorgen | 00:35 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 11 - The Limo: Ted huurt een limo en maakt een gedetailleerd plan voor Oud en Nieuw. Ted is van plan af te spreken met een collega, maar wil liever met Robin afspreken. Dan raken eerst Robin, daarna Lily en dan Marshall de groep kwijt.

Overmorgen | 07:20 Cheers

Herhaling. Sharp comedy from the Boston bar. Carla tricks Marshall Lipton into believing that he is the father of her unborn child. With Ted Danson, Shelley Long, Rhea Perlman, George Wendt, and John Ratzenberger.

Overmorgen | 07:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pilot: In 2029 vertelt Ted Mosby zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet; in flashback ontmoeten we Ted, z'n vriend Barney en z'n huisgenoot Marshall. Marshall doet Lily een aanzoek en Ted ontmoet de vrouw met wie hij denkt te gaan trouwen.

Overmorgen | 08:15 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Purple Giraffe: Ted geeft 'n feestje en nodigt Robin uit, zodat hij 'per ongeluk' tegen haar aan kan lopen. Als ze niet komt, doet hij 't de volgende avond over. En nog eens. Door Lily's onverzadigbare verlangen naar seks krijgt Marshall z'n paper niet af.

Overmorgen | 10:25 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Okay Awesome: Robin krijgt kaartjes voor een hippe nieuwe club en neemt Ted en Barney mee. Ze baalt dat ze niet in de VIP-ruimte mag. Marshall en Lily geven een wijnproeffeestje om te bewijzen dat ze volwassen zijn, maar Marshall verveelt zich al gauw.

Overmorgen | 10:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Slutty Pumpkin: Ted vertelt dat hij als twintiger elk jaar naar hetzelfde saaie Halloween-feestje ging in de hoop het meisje te zien dat hij daar ooit zag, maar van wie hij het telefoonnummer kwijt is geraakt. Robin gaat op dubbeldate met Marshall en Lily.

Overmorgen | 11:20 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Matchmaker: Marshall en Lily zien een eng dier in hun flat en denken te weten dat het een gemuteerde kakkerlak/muis is. Ted schrijft zich in bij een datingbureau, maar de enige vrouw met wie hij zou matchen, blijkt verloofd te zijn.

Overmorgen | 11:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Overmorgen | 12:15 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Belly Full of Turkey: Lily en Marshall vieren Thanksgiving bij Marshalls ouders. Lily voelt zich niet op haar gemak, deels omdat ze niet weet of ze misschien zwanger is. Robin en Ted willen de daklozen te eten geven en zien tot hun verbazing Barney ook helpen.

Overmorgen | 13:00 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 11 - The Limo: Ted huurt een limo en maakt een gedetailleerd plan voor Oud en Nieuw. Ted is van plan af te spreken met een collega, maar wil liever met Robin afspreken. Dan raken eerst Robin, daarna Lily en dan Marshall de groep kwijt.

Overmorgen | 13:15 Old Jack's Boat

Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. Jack and Salty have to help out when Flora loses her magical flute. With Bernard Cribbins, Don Gilet, Nadine Marshall, and Janine Duvitski.

Overmorgen | 15:15 Mary Poppins Returns

Overmorgen - Familiefilm, Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte ...

Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy-musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm Mary Poppins. Het verhaal speelt zich af 25 jaar na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke film. Het Engelse Londen ten tijden van crisis en depressie in regenachtige duisternis. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een tragisch en groot verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie in nood, om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-poppins-returns

Overmorgen | 19:00 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Puppy Pit Stop / Brandweerpups: Alex heeft een super-driewieler gemaakt van oude spullen uit het restaurant van Meneer Porter. Helaas valt het bouwsel bij de eerste testrit al uit elkaar. // Marshall is aan het trainen om het record van snelste brandweerpup ooit te verbreken.

Overmorgen | 20:35 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides IMDb: 6.6

Overmorgen - IMDB * 6.6 - Avonturenfilm, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2011. Deze Disney productie is geregisseerd door Rob Marshall. Hoofdrollen worden vertolkt door Johnny Depp, ...

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2011. Deze Disney productie is geregisseerd door Rob Marshall. Hoofdrollen worden vertolkt door Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane. De eigenaardige maar charmante kapitein Jack Sparrow raakt in de war wanneer hij de enige vrouw die echt aan hem gewaagd is opnieuw tegenkomt. Hij weet niet zeker of het nu echt ware liefde is of dat hij door haar gebruikt wordt om de beroemde Fountain of Youth te vinden. Wanneer Jack gedwongen wordt aan boord te gaan van de Queen Anne's Revenge, het schip van de gemene piraat Blackbeard, bevindt hij zich in een onverwacht avontuur. Wie is zijn grootste bedreiging: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden? Dit spannende piratenavontuur telt vijf films en een aantal spin-offs, zoals boeken en spellen. De filmreeks bracht ruim 4 miljard Amerikaanse dollar op en staat daarmee op de 14e plaats in de lijst van succesvolste filmreeksen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides

Overmorgen | 21:50 The Crossing

'Some Dreamers of the Golden Dream.' (s 1/ep 7) Lindauer staat een groepje vluchtelingen toe om de stad te bezoeken. Hannah deelt verontrustende info met Marshall. Caleb ontdekt dat een van de overlevenden een Apex-mol is.

Overmorgen | 21:55 Street Fight

Overmorgen | 22:00 Sanditon

Period drama series based on Jane Austen's final novel. Tensions between Tom and his labourers erupt during the Sanditon cricket match. Charlotte and Sidney's clashes result in Miss Lambe being placed in terrible danger. Lord Babington offers Esther a glimpse of a better future. With Rose Williams, Theo James, Anne Reid, Kris Marshall, and Kate Ashfield.(2019)

Ma 23 september 2019 | 01:35 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Zip, Zip, Zip: Lily en Marshall verstoppen zich in de badkamer omdat Ted en Victoria gaan vrijen en Robin gaat met Barney op vrouwenjacht.

Ma 23 september 2019 | 10:10 How I Met Your Mother

Nachdem Lily schon länger nicht mehr in ihrem Apartment gewesen ist, muss sie, als sie dort wieder auftaucht, feststellen, dass ihre Wohnung in ein chinesisches Restaurant umgebaut wurde. Ted und Marshall bieten ihr an, dass sie bei ihnen einziehen kann. Mit der Zeit hat Ted jedoch den Eindruck, dass er in den eigenen vier Wänden unerwünscht ist. Nach einem Gespräch zwischen den Freunden soll der Ausgang eines Schwertkampfes darüber entscheiden, wer die Wohnung behalten darf...

Ma 23 september 2019 | 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Zip, Zip, Zip: Lily en Marshall verstoppen zich in de badkamer omdat Ted en Victoria gaan vrijen en Robin gaat met Barney op vrouwenjacht.

Ma 23 september 2019 | 14:40 Kojak

Herhaling. Police detective drama. When Kojak tries to investigate the murder of Adrian Marshall's auditor, he runs into conflict with the FBI. With Telly Savalas, Ron Rifkin, Kevin Dobson, Dennis Burkley, and George Savalas.(1975)

Ma 23 september 2019 | 22:15 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Puppy Pit Stop / Brandweerpups: Alex heeft een super-driewieler gemaakt van oude spullen uit het restaurant van Meneer Porter. Helaas valt het bouwsel bij de eerste testrit al uit elkaar. // Marshall is aan het trainen om het record van snelste brandweerpup ooit te verbreken.

Ma 23 september 2019 | 23:25 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Game Night: Victoria doet mee met Marshalls spelletjesavond en daar worden genante herinneringen opgehaald.

Ma 23 september 2019 | 23:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Cupcake: Victoria krijgt een beurs voor een kookopleiding in Duitsland en moet beslissen of ze gaat of in Amerika blijft bij Ted. Barney gaat met Marshall een pak kopen en Lily gaat op zoek naar een trouwjurk.

Di 24 september 2019 | 08:35 Kojak

Herhaling. Police detective drama. When Kojak tries to investigate the murder of Adrian Marshall's auditor, he runs into conflict with the FBI. With Telly Savalas, Ron Rifkin, Kevin Dobson, Dennis Burkley, and George Savalas.(1975)

Di 24 september 2019 | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pups feesten met vleermuizen / Pups redden Sensei Yumi: Er is een dansfeest in de Avonturenbaai en Dj Rubble haalt met zijn muziek vleermuizen uit hun grot. // Yumi leert de pups Pup-Fu en Marshall bewijst dat hij de groene band meer dan verdiend heeft.

Di 24 september 2019 | 13:15 Old Jack's Boat

Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. A naughty windsock escapes from its pole and goes on a mad dash through the ocean. Will Jack and Salty be able to stop it causing chaos? With Bernard Cribbins, Scuzz, Paul Hawkyard, and Nadine Marshall.

Di 24 september 2019 | 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Game Night: Victoria doet mee met Marshalls spelletjesavond en daar worden genante herinneringen opgehaald.

Di 24 september 2019 | 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Cupcake: Victoria krijgt een beurs voor een kookopleiding in Duitsland en moet beslissen of ze gaat of in Amerika blijft bij Ted. Barney gaat met Marshall een pak kopen en Lily gaat op zoek naar een trouwjurk.

Di 24 september 2019 | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Puppy Pit Stop / Brandweerpups: Alex heeft een super-driewieler gemaakt van oude spullen uit het restaurant van Meneer Porter. Helaas valt het bouwsel bij de eerste testrit al uit elkaar. // Marshall is aan het trainen om het record van snelste brandweerpup ooit te verbreken.

Di 24 september 2019 | 18:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Game Night: Victoria doet mee met Marshalls spelletjesavond en daar worden genante herinneringen opgehaald.

Di 24 september 2019 | 19:15 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Cupcake: Victoria krijgt een beurs voor een kookopleiding in Duitsland en moet beslissen of ze gaat of in Amerika blijft bij Ted. Barney gaat met Marshall een pak kopen en Lily gaat op zoek naar een trouwjurk.

Di 24 september 2019 | 23:25 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Life Among the Gorillas: Ted probeert een langeafstandsrelatie met Victoria, die in Duitsland zit, te onderhouden, maar als ze met hem wil praten, vreest hij het ergste. Marshall gaat aan het werk voor Barney en zijn veranderde houding staat Lily niet aan.

Di 24 september 2019 | 23:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Bothing Good Happens After 2 A.M.: Robin nodigt Ted uit om 2 uur 's nachts en Ted gaat, nadat hij zichzelf er tevergeefs van heeft proberen te overtuigen dat er niks zal gebeuren omdat hij bezet is. Lily, Marshall en Barney zitten in een karaokebar en geven Ted advies.

Wo 25 september 2019 | 00:40 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 2 - De pups redden een ruimtewezen / De pups redden een vliegende kikker: De pups worden ingeschakeld om een gecrashte alien op weg naar huis te helpen. // Marshall doet met zijn kikker Smiley mee aan een wedstrijd maar Smiley gaat er ineens vandoor.

Wo 25 september 2019 | 05:15 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De pups redden de show / De pups redden een spook: De pups gaan een toneelstuk opvoeren, maar het decor dat Kaptein Turbot heeft gebouwd stort in. // Rubble denkt 's nachts een spook te zien, maar uiteindelijk blijkt het de slaapwandelende Marshall.

Wo 25 september 2019 | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pups feesten met vleermuizen / Pups redden Sensei Yumi: Er is een dansfeest in de Avonturenbaai en Dj Rubble haalt met zijn muziek vleermuizen uit hun grot. // Yumi leert de pups Pup-Fu en Marshall bewijst dat hij de groene band meer dan verdiend heeft.

Wo 25 september 2019 | 13:15 Old Jack's Boat

Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. Natty the cardinal fish doesn't want to speak - but what special secret is he hiding? With Bernard Cribbins, Scuzz, Helen Lederer, and Nadine Marshall.

Wo 25 september 2019 | 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Life Among the Gorillas: Ted probeert een langeafstandsrelatie met Victoria, die in Duitsland zit, te onderhouden, maar als ze met hem wil praten, vreest hij het ergste. Marshall gaat aan het werk voor Barney en zijn veranderde houding staat Lily niet aan.

Wo 25 september 2019 | 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Bothing Good Happens After 2 A.M.: Robin nodigt Ted uit om 2 uur 's nachts en Ted gaat, nadat hij zichzelf er tevergeefs van heeft proberen te overtuigen dat er niks zal gebeuren omdat hij bezet is. Lily, Marshall en Barney zitten in een karaokebar en geven Ted advies.

Wo 25 september 2019 | 18:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Life Among the Gorillas: Ted probeert een langeafstandsrelatie met Victoria, die in Duitsland zit, te onderhouden, maar als ze met hem wil praten, vreest hij het ergste. Marshall gaat aan het werk voor Barney en zijn veranderde houding staat Lily niet aan.

Wo 25 september 2019 | 19:15 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Bothing Good Happens After 2 A.M.: Robin nodigt Ted uit om 2 uur 's nachts en Ted gaat, nadat hij zichzelf er tevergeefs van heeft proberen te overtuigen dat er niks zal gebeuren omdat hij bezet is. Lily, Marshall en Barney zitten in een karaokebar en geven Ted advies.

Wo 25 september 2019 | 23:00 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 10 - De pups redden een talentenjacht / De pups redden de barbecue: Er wordt een talentenjacht gehouden en de pups doen mee, maar Marshall durft niet te zingen. // Er wordt een barbecue gehouden om alle gerooide mais te roosteren, maar de barbecue valt om en de Paw patrol moet de hete kolen blussen.

Wo 25 september 2019 | 23:35 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Marshall blijft alleen thuis / de pups redden de herten: De pups gaan parachutespringen maar Marshall durft niet mee te doen. Hij mag thuisblijven om op de Uitkijk te passen. // De baai is bevroren en een paar herten steken de baai over om eten te zoeken, maar omdat het ijs te glad is kunnen ze niet meer terug.

Wo 25 september 2019 | 23:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Best Prom Ever: Lily, Barney en Robin gaan naar een middelbareschool-gala om potentiële band te beluisteren voor de trouwreceptie van Lily en Marshall.

Do 26 september 2019 | 00:40 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 15 - De pups redden een vriend / De pups redden een verstekeling : Marshall denkt dat zijn vrienden hem niet meer bij de Paw Patrol willen omdat hij altijd alles verpest en hij gaat er vandoor. // Ryder en de Paw Patrol gaan Jake en Everest helpen bij het tellen van pinguïns.

 Meer

Marshall gemist

Eerder Vandaag | 18:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Belly Full of Turkey: Lily en Marshall vieren Thanksgiving bij Marshalls ouders. Lily voelt zich niet op haar gemak, deels omdat ze niet weet of ze misschien zwanger is. Robin en Ted willen de daklozen te eten geven en zien tot hun verbazing Barney ook helpen.

Eerder Vandaag | 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Belly Full of Turkey: Lily en Marshall vieren Thanksgiving bij Marshalls ouders. Lily voelt zich niet op haar gemak, deels omdat ze niet weet of ze misschien zwanger is. Robin en Ted willen de daklozen te eten geven en zien tot hun verbazing Barney ook helpen.

Eerder Vandaag | 13:15 Old Jack's Boat

Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. Jack and Salty are lost in the Antarctic. Only one friend can save them - a little penguin. With Bernard Cribbins, Scuzz, Paul Hawkyard, and Nadine Marshall.

Eerder Vandaag | 09:05 Mary Poppins Returns

Familiefilm, Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm ...

Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy-musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm Mary Poppins. Het verhaal speelt zich af 25 jaar na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke film. Het Engelse Londen ten tijden van crisis en depressie in regenachtige duisternis. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een tragisch en groot verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie in nood, om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-poppins-returns

Eerder Vandaag | 05:15 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Pups feesten met vleermuizen / Pups redden Sensei Yumi: Er is een dansfeest in de Avonturenbaai en Dj Rubble haalt met zijn muziek vleermuizen uit hun grot. // Yumi leert de pups Pup-Fu en Marshall bewijst dat hij de groene band meer dan verdiend heeft.

Eerder Vandaag | 01:30 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Pups redden Grote Harige/Pups redden een vliegend katje: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Eerder Vandaag | 00:45 Sanditon

Herhaling. Period drama series based on Jane Austen's final novel. The arrival of Miss Lambe's forbidden love causes Charlotte to question her opinion of Sidney. Meanwhile, Clara witnesses a moment between Esther and Sir Edward that raises her suspicions about their relationship, with devastating consequences for Esther.With Rose Williams, Theo James, Anne Reid, Kris Marshall, and Kate Ashfield.(2019)

Eerder Vandaag | 00:20 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Eerder Vandaag | 00:00 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Gisteren 23:25 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Belly Full of Turkey: Lily en Marshall vieren Thanksgiving bij Marshalls ouders. Lily voelt zich niet op haar gemak, deels omdat ze niet weet of ze misschien zwanger is. Robin en Ted willen de daklozen te eten geven en zien tot hun verbazing Barney ook helpen.

Gisteren 22:40 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Gisteren 19:15 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Gisteren 18:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Matchmaker: Marshall en Lily zien een eng dier in hun flat en denken te weten dat het een gemuteerde kakkerlak/muis is. Ted schrijft zich in bij een datingbureau, maar de enige vrouw met wie hij zou matchen, blijkt verloofd te zijn.

Gisteren 17:55 How I Met Your Mother

'How Lily Stole Christmas.' (s 2/ep 11) Ted sluit het antwoordapparaat van Marshall en Lily opnieuw aan. Hij had het een tijdje opgeborgen toen het stel uit mekaar was. Lily merkt dat er nog enkele onbeluisterde berichten op het toestel staan. Het eerste is van Ted, waarin hij zegt dat Lily een kreng is.

Gisteren 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Gisteren 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Matchmaker: Marshall en Lily zien een eng dier in hun flat en denken te weten dat het een gemuteerde kakkerlak/muis is. Ted schrijft zich in bij een datingbureau, maar de enige vrouw met wie hij zou matchen, blijkt verloofd te zijn.

Gisteren 12:00 2 Broke Girls

Seizoen 5 - Aflevering 19/22 (113) -

Gisteren 00:20 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Pups in de groei / Pups redden een ruimteknuffel: Op de boerderij groeien de groenten heel groot doordat ze te veel voedingsstoffen hebben gekregen. // Marshall en Skye zien een knuffel uit een ruimteschip vallen. De Paw Patrol zorgt ervoor dat de aliens de knuffel terug kunnen vinden.

Eergisteren 23:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Eergisteren 23:25 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Matchmaker: Marshall en Lily zien een eng dier in hun flat en denken te weten dat het een gemuteerde kakkerlak/muis is. Ted schrijft zich in bij een datingbureau, maar de enige vrouw met wie hij zou matchen, blijkt verloofd te zijn.

Eergisteren 22:50 Boy Erased

Jared is de zoon van een pastoor afkomstig uit een Amerikaans dorpje. Hij is homoseksueel en dat zorgt voor problemen bij zijn ouders Nancy en Marshall. Zij zetten hem voor het blok: hij moet naar een therapeut.

Eergisteren 21:55 Death in paradise

Eergisteren 19:15 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Slutty Pumpkin: Ted vertelt dat hij als twintiger elk jaar naar hetzelfde saaie Halloween-feestje ging in de hoop het meisje te zien dat hij daar ooit zag, maar van wie hij het telefoonnummer kwijt is geraakt. Robin gaat op dubbeldate met Marshall en Lily.

Eergisteren 18:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Okay Awesome: Robin krijgt kaartjes voor een hippe nieuwe club en neemt Ted en Barney mee. Ze baalt dat ze niet in de VIP-ruimte mag. Marshall en Lily geven een wijnproeffeestje om te bewijzen dat ze volwassen zijn, maar Marshall verveelt zich al gauw.

Eergisteren 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Slutty Pumpkin: Ted vertelt dat hij als twintiger elk jaar naar hetzelfde saaie Halloween-feestje ging in de hoop het meisje te zien dat hij daar ooit zag, maar van wie hij het telefoonnummer kwijt is geraakt. Robin gaat op dubbeldate met Marshall en Lily.

Eergisteren 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Okay Awesome: Robin krijgt kaartjes voor een hippe nieuwe club en neemt Ted en Barney mee. Ze baalt dat ze niet in de VIP-ruimte mag. Marshall en Lily geven een wijnproeffeestje om te bewijzen dat ze volwassen zijn, maar Marshall verveelt zich al gauw.

Eergisteren 13:15 Old Jack's Boat

Children's series about a retired fisherman who tells tall stories. George the sawfish is desperate to compete in the sea king's games, but disaster strikes, and it could ruin the whole event! With Bernard Cribbins, Scuzz, Paul Hawkyard, Nadine Marshall, and Janine Duvitski.

 Meer