Je vindt hier de programma's van Marcel op tv We hebben de volgende programma's voor Marcel Wittekerke: Debbie wil aan Joke en Ria bewijzen dat ze wel degelijk op eigen benen kan staan en gaat op zoek naar werk. Ook Sneyers. Wittekerke: Morgen - Frank is blij verrast wanneer de commandant vertelt dat hij op zoek is naar een vrouw. Met een beetje geluk. Pit Bulls & Parolees: Overmorgen - My Underdog Life, Seizoen 10 Aflevering 3 My Underdog Life: Lizzy en Marcel gaan op zoek naar een pitbull. Pit Bulls & Parolees: Overmorgen - My Underdog Life, Seizoen 10 Aflevering 3 My Underdog Life: Lizzy en Marcel gaan op zoek naar een pitbull. Wittekerke: Overmorgen - Max en Luc maken hun opwachting in het ziekenhuis, waar een meisje is opgenomen dat aan de. Wittekerke: 20/02 - Max en Luc hebben van hogerhand het verbod gekregen om de zaak Lin Claes verder te onderzoeken. De agenten. Somewhere on Earth: 20/02 - Documentaire, Seizoen 7 Aflevering 6 Documentairereeks die het bijzondere verhaal vertelt van mensen die in. Just Tattoo of Us: 21/02 - De pasgetrouwde Jess en Emily stellen hun huwelijk op de proef met hun ontwerpen. Marcel uit Blazin Squad en. Wittekerke: 21/02 - Sneyers vindt het verschrikkelijk dat Debbie in de zaak van haar ex vriend gaat werken. Hij voelt het aan als. Noord en Ommeland met Marcel Nieuwenweg: 22/02 - Noord en Ommeland met daarin agendatips voor het weekend, columns die de week samenvatten, de Weekkwis en een. Hollands Hoop: Gisteren - Misdaadserie, Nederlandse misdaadserie. Seizoen 3 Aflevering 2 van 8 De aarde geeft Fokke probeert weer. Vivement dimanche: Gisteren - Michel Drucker accueille un invité fil rouge, venu évoquer l'actualité. Il fait face aux différents. Vivement dimanche: Gisteren - Michel Drucker accueille un invité fil rouge, venu évoquer l'actualité. Il fait face aux différents. Just Tattoo of Us: Gisteren - De pasgetrouwde Jess en Emily stellen hun huwelijk op de proef met hun ontwerpen. Marcel uit Blazin Squad en. Noord en Ommeland met Marcel Nieuwenweg: Eergisteren - Noord en Ommeland met daarin agendatips voor het weekend, columns die de week samenvatten, de.

Marcel op tv (overige uitzendingen NL)

Za 22 februari 2020 | 11:25 Oogappels

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Nederlandse dramaserie. Terwijl Merel het huis van haar moeder leeghaalt, gaan Erik en Chris op fietsvakantie. Danny biecht aan Marcel en Carola op dat hij diep in de problemen zit. Lieke neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst.

Zo 23 februari 2020 | 20:20 Hollands Hoop

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Nederlandse misdaadserie. Doodsadem

Marcel op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:10 Wittekerke

Debbie wil aan Joke en Ria bewijzen dat ze wel degelijk op eigen benen kan staan en gaat op zoek naar werk. Ook Sneyers biedt zich opnieuw op de arbeidsmarkt aan. Frank ziet er tegenop om een goede arts als Jan te ontslaan, gewoonweg omdat Nellie haar baan opeist. Met de hulp van Michelle doktert hij een oplossing uit. Sam en Sven hebben minder geluk wanneer ze bij Frank aankloppen om het cliniclownproject te financieren. Valerie volgt de raad van Max op en probeert de brokken met Camilla te lijmen. Joke en Luc gaan samen naar een kartwedstrijd. Magda en Angèle bezorgen Georges de surprise van zijn leven. Nellie ligt nog altijd met haar gevoelens voor Jan in de knoop en wil hem voorlopig niet zien.

Morgen | 14:10 Wittekerke

Frank is blij verrast wanneer de commandant vertelt dat hij op zoek is naar een vrouw. Met een beetje geluk gaat de bejaarde man samenwonen en hebben Frank en Sam opnieuw hun huis voor zich. Vandaag moet Georges de eed afleggen als burgemeester. Magda wil dit moment voor geen goud missen en nodigt zichzelf uit. Nellie gaat akkoord om de huisartsenpraktijk met Jan te delen, maar ze stelt wel haar eisen. Camilla weigert om de strijdbijl met Valerie te begraven en kondigt op het politiekantoor aan dat ze haar rivale zal afmaken. Marcel is nog altijd niet in topvorm en moet de laatste weken opvallend veel plassen. Onder druk van Joke consulteert hij opnieuw dokter Jan. Debbie kan aan de slag in een trendy boetiek.

Overmorgen | 12:45 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 10 - Aflevering 3 - My Underdog Life: Lizzy en Marcel gaan op zoek naar een pitbull die vlak bij het centrum op straat rondzwerft. En na acht jaar is het eindelijk zover; Tia kan haar eerste boek presenteren.

Overmorgen | 12:45 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 10 - Aflevering 3 - My Underdog Life: Lizzy en Marcel gaan op zoek naar een pitbull die vlak bij het centrum op straat rondzwerft. En na acht jaar is het eindelijk zover; Tia kan haar eerste boek presenteren.

Overmorgen | 14:10 Wittekerke

Max en Luc maken hun opwachting in het ziekenhuis, waar een meisje is opgenomen dat aan de verdrinkingsdood is ontsnapt. In haar bloed zijn sporen van cocaïne gevonden. De agenten willen haar onmiddellijk ondervragen, maar dokter Jan vraagt hen te wachten. De commandant heeft in De Schorre afspraak gegeven aan de dames die gereageerd hebben op zijn contactadvertentie. Angèle dringt bij Georges aan om een receptie te organiseren voor het schepencollege. Joke heeft haar grote hart laten spreken en Sneyers opnieuw in dienst genomen. Dokter Jan maakt zich zorgen over zijn zoontje dat in Egypte in een ziekenhuis is opgenomen.

Do 20 februari 2020 | 14:15 Wittekerke

Max en Luc hebben van hogerhand het verbod gekregen om de zaak Lin Claes verder te onderzoeken. De agenten hebben het hier zeer moeilijk mee, maar durven niet in te gaan tegen de beslissing van het hoofdbureau. Ze concentreren zich dan maar op de diefstal in de surfclub. Andy kiest partij voor de hoogste bieder en gaat in zee met Alain. Ze besluiten om de geldhongerige Valerie een lesje te leren. Jonas, het zoontje van dokter Jan, heeft in Egypte een tropische ziekte opgelopen. Morgen wordt hij naar Wittekerke gerepatrieerd. Frank wil met de hulp van Magda een van de verpleegsters ontslaan. Zij ziet dat absoluut niet zitten en zoekt een oplossing. Marcel neemt nu al een paar dagen medicatie, maar hij moet nog altijd constant naar het toilet. Joke maakt zich nu echt zorgen en eist dat haar vriend zich nog eens laat onderzoeken.

Do 20 februari 2020 | 16:25 Somewhere on Earth

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Documentairereeks die het bijzondere verhaal vertelt van mensen die in harmonie leven met de hen omringende natuur. New Caledonia. Nieuw-Caledonië is een bijzondere uithoek van de wereld, omgeven door immense koraalriffen en het ondoorgrondelijke blauw van de Grote Oceaan. In Nouméa bestudeert zoöloog Germain Boussarie het gedrag van de koning van de oceaan: de haai, onmisbaar voor het evenwicht in de onderwaterwereld. En met Marcel Lapachas, kind van de Jokin-stam, duiken we de Melanesische cultuur in, op zoek naar een verloren tijdperk van legendes en diepgewortelde tradities.

Vr 21 februari 2020 | 10:19 Just Tattoo of Us

De pasgetrouwde Jess en Emily stellen hun huwelijk op de proef met hun ontwerpen. Marcel uit Blazin Squad en Love Island vertrouwt op z'n neef Leon. Beste maatjes Josie en Ash zetten hun vriendschap op het spel bij een schokkende onthulling.

Vr 21 februari 2020 | 14:10 Wittekerke

Sneyers vindt het verschrikkelijk dat Debbie in de zaak van haar ex-vriend gaat werken. Hij voelt het aan als verraad en wordt verteerd door jaloezie. Vandaag biedt Georges in De Schorre een receptie aan om zijn burgemeesterschap te vieren. Hij houdt het feestje bewust sober, maar voor Magda heeft hij wel een prachtig geschenk voorzien. Jonas is in het ziekenhuis van Wittekerke opgenomen. Dokter Jan wil zijn zoontje zelf behandelen, maar Frank verbiedt dat. Hij eist zelfs dat de arts een paar dagen vakantie neemt. Voor Marcel is het bang afwachten op de resultaten van het bloedonderzoek. Max vermoedt dat Alain alles te maken heeft met de drugsverslaving van Lin Claes, de dochter van de rechter. Met als doel bewijzen te verzamelen, moet Luc Alain in de gaten houden.

Za 22 februari 2020 | 08:00 Noord en Ommeland met Marcel Nieuwenweg

Noord en Ommeland met daarin agendatips voor het weekend, columns die de week samenvatten, de Weekkwis en een verslaggever op struun in de provincie

Za 22 februari 2020 | 09:04 Klassik Forum

Johann Sebastian Bach: Prelude Nr. 1 C-Dur BWV 846, aus "Das wohltemperierte Klavier", Teil I (Olli Mustonen, Klavier) Jacques Martin Hotteterre: Goûtons un doux repos (Guillermo Peñalver, Flöte; Tony Millán, Cembalo; María Alejandra Saturno, Viola da gamba) Georg Philipp Telemann: Quartett Nr. 1 G-Dur (Nevermind) Georges Bizet: Sinfonie Nr. 1 C-Dur (Orchestre de Paris, Leitung: Paavo Järvi) Reynaldo Hahn: Auswahl aus "Divertissement pour une fête de nuit" (Ensemble Initium; Mitglieder des Orchestre des Pays de Savoie, Leitung: Nicolas Chalvin) Wolfgang Amadeus Mozart: Ausschnitt aus dem Finale der Oper "Così fan tutte" (Véronique Gens, Bernarda Fink und Graciela Oddone, Sopran; Werner Güra, Tenor; Marcel Boone und Pietro Spagnoli, Bariton; Kölner Kammerchor; Concerto Köln, Leitung: René Jacobs) Frédéric Chopin: 24 Préludes op. 28 (Cristian Budu, Klavier) Johann Sebastian Bach: Ouvertüre Nr.

Zo 23 februari 2020 | 00:00 Meyerbeer - Les Huguenots

De dramatische gebeurtenissen omtrent Bartholomeüsnacht, waarin ongeveer 3000 protestanten werden vermoord door katholieken, is de context van deze historische ‘grand opera’ van Giacomo Meyerbeer. De protestantse Raoul is verliefd op de katholieke Valentine: een onmogelijke liefde. Niet alleen staat de kwestie van het geloof tussen de twee geliefden in, Valentine is bovendien beloofd aan katholieke Comte de Nevers, zijn vijand... Dit werk genoot een ongekende populariteit vlak na de eerste uitvoering, maar raakte daarna in de vergetelheid. Deze productie van de Deutsche Oper Berlin (1991) is een triomfantelijke comeback voor dit tijdloos werk, gepresenteerd in een eigentijds jasje. Solisten: Angela Denning (Margarethe von Valois), Lucy Peacock (Valentine), Richard Leech (Raoul von Nangis), Hartmut Welker (Graf von Saint-Bris), Camille Capasso (Urban), Martin Blasius (Marcel). Dirigent: Stefan Soltesz.Regisseur: John Dew.

Zo 23 februari 2020 | 14:00 Vivement dimanche

Michel Drucker accueille un invité fil rouge, venu évoquer l'actualité. Il fait face aux différents chroniqueurs qui entourent l'animateur cette saison : la navigatrice Maud Fontenoy, le journaliste Franck Ferrand, la vétérinaire Hélène Gateau, les dessinateurs Plantu et Chaunu (en alternance), le docteur Marcel Ichou et un défenseur des animaux, Chanee

Zo 23 februari 2020 | 14:25 Vivement dimanche

Michel Drucker accueille un invité fil rouge, venu évoquer l'actualité. Il fait face aux différents chroniqueurs qui entourent l'animateur cette saison : la navigatrice Maud Fontenoy, le journaliste Franck Ferrand, la vétérinaire Hélène Gateau, les dessinateurs Plantu et Chaunu (en alternance), le docteur Marcel Ichou et un défenseur des animaux, Chanee

Ma 24 februari 2020 | 14:15 Wittekerke

Tijdens de receptie in De Schorre heeft Georges Magda ten huwelijk gevraagd. Zij is dolgelukkig en droomt luidop van een romantische huwelijksreis, een groot feest en nieuwe huisraad. De aanstaande bruidegom ziet het niet zo groot, maar het is zeer de vraag of hij een vinger in de pap te brokken heeft. Sneyers heeft er een probleem mee dat Debbie in de surfclub van haar ex werk en stelt op hardhandige manier zijn veto. Het gaat niet goed met Jonas, het zoontje van dokter Jan. Marcel wordt door Nellie uit zijn lijden verlost. De commandant is helemaal de kluts kwijt wanneer hij in het politiekantoor aangifte doet over twee lijken. Hij heeft de lichamen gevonden tijdens zijn ochtendwandeling in het bos. Enkele uren later wordt er al een verdachte voorgeleid.

Di 25 februari 2020 | 22:18 In the Organ's Stomach

Olivier Latry werd in 1985 als opvolger van Pierre Cochereau benoemd tot een van de vier ‘titulaires des grands orgues’ van de Notre-Dame te Parijs. Latry neemt de kijkers mee in het mechaniek van het orgel uit 1868, vervaardigd door de bekende orgelbouwer Cavaillé-Coll. Het orgel heeft nog altijd een kerkelijke functie, maar door de blijvende interesse van componisten en de vele trends op het gebied van orgeltechniek is het instrument aan veranderingen onderhevig. Latry onthult in deze film de meest moderne functies van het instrument. Latry wordt gezien als een van de beste organisten van zijn generatie en is ambassadeur van de Franse orgelmuziek. Zo heeft hij Messiaens complete oeuvre voor orgel opgenomen voor Deutsche Grammophon. In de film worden de volgende werken gespeeld: Pierre Cochereaus Boléro, Louis Viernes ‘Carillon of Westminster’ en het Scherzo uit zijn Symfonie Nr. 2, Alexandre Guilmants Sonate Nr. 1, Charles-Marie Widors ‘Gothic Symphony’, Marcel Duprés ‘Cortège, Litanie’ en J. S. Bachs Passacaille en fuga.

Wo 26 februari 2020 | 17:42 Gala from Berlin 1998 - Songs of Love and Desire

De liefde staat centraal tijdens het traditionele oudjaarsconcert van de Berliner Philharmoniker van 1998. De muziek van W. A. Mozart en Giuseppe Verdi is buitengewoon geschikt voor dit romantische thema. Voor deze bijzondere gelegenheid nodigde Maestro Claudio Abbado twee van de allerbeste Mozartvertolkers uit: de Duitse sopraan Christine Schäfer en de Britse bariton Simon Keenlyside. Daarnaast vertolkt de Argentijnse lyrische tenor Marcelo Álvarez – die wel eens met de jonge Plácido Domingo wordt vergeleken – enkele hoogtepunten van het repertoire, en de Italiaanse prima donna Mirella Freni steelt de show met een adembenemende uitvoering van de brief-scene van Tatjana uit Pjotr Iljitsj Tsjaikovski's opera Jevgeni Onegin.

Vr 28 februari 2020 | 19:45 Ik vertrek

Limburgers Marcel en Natasja zijn gek van Italië. Het land is elk jaar hun vaste vakantiebestemming, ze eten iedere dag pasta en hun kinderen heten Luca, Dante en Giulia. De blijdschap is dan ook groot als ze na jaren van voorbereiding naar Umbrië vertrekken om daar een gastenverblijf met minicamping te gaan runnen. Geld om de agriturismo over te nemen is er niet en dus zullen Marcel en Natasja het pand in het pittoreske San Venanzo voorlopig huren. Ze hebben alles perfect doordacht en er is geen vuiltje aan de lucht. Totdat - eenmaal goed en wel verhuisd - het huurcontract getekend moet worden. Tot ieders stomme verbazing eist de eigenaar plots een bankgarantie en daar kan de familie niet aan voldoen. Hun Italiaanse droom spat als een zeepbel uit elkaar. Natasja en de kinderen willen blijven om een ander pand te zoeken, maar voor Marcel heeft het avontuur lang genoeg geduurd. Wordt het een doorstart óf een remigratie, voordat het nieuwe leven goed en wel begonnen is?

Vr 28 februari 2020 | 23:50 Ik vertrek

Limburgers Marcel en Natasja zijn gek van Italië. Het land is elk jaar hun vaste vakantiebestemming, ze eten iedere dag pasta en hun kinderen heten Luca, Dante en Giulia. De blijdschap is dan ook groot als ze na jaren van voorbereiding naar Umbrië vertrekken om daar een gastenverblijf met minicamping te gaan runnen. Geld om de agriturismo over te nemen is er niet en dus zullen Marcel en Natasja het pand in het pittoreske San Venanzo voorlopig huren. Ze hebben alles perfect doordacht en er is geen vuiltje aan de lucht. Totdat - eenmaal goed en wel verhuisd - het huurcontract getekend moet worden. Tot ieders stomme verbazing eist de eigenaar plots een bankgarantie en daar kan de familie niet aan voldoen. Hun Italiaanse droom spat als een zeepbel uit elkaar. Natasja en de kinderen willen blijven om een ander pand te zoeken, maar voor Marcel heeft het avontuur lang genoeg geduurd. Wordt het een doorstart óf een remigratie, voordat het nieuwe leven goed en wel begonnen is?

Za 29 februari 2020 | 08:00 Noord en Ommeland met Marcel Nieuwenweg

Noord en Ommeland met daarin agendatips voor het weekend, columns die de week samenvatten, de Weekkwis en een verslaggever op struun in de provincie

 Meer

Marcel gemist

Gisteren 20:20 Hollands Hoop

Nederlandse misdaadserie. Seizoen 3 - Aflevering 2 van 8 - De aarde geeft Fokke probeert weer controle te krijgen op de onderneming door zijn problemen te begraven, maar wordt ingehaald door het verleden. Machteld heeft zo haar eigen manieren om losse eindjes op te ruimen en gaat daarbij over een grens. Groot nieuws brengt een aardverschuiving teweeg binnen de familie en zet alles weer in een ander licht.

Gisteren 14:20 Vivement dimanche

Michel Drucker accueille un invité fil rouge, venu évoquer l'actualité. Il fait face aux différents chroniqueurs qui entourent l'animateur cette saison : la navigatrice Maud Fontenoy, le journaliste Franck Ferrand, la vétérinaire Hélène Gateau, les dessinateurs Plantu et Chaunu (en alternance), le docteur Marcel Ichou et un défenseur des animaux, Chanee

Gisteren 14:00 Vivement dimanche

Michel Drucker accueille un invité fil rouge, venu évoquer l'actualité. Il fait face aux différents chroniqueurs qui entourent l'animateur cette saison : la navigatrice Maud Fontenoy, le journaliste Franck Ferrand, la vétérinaire Hélène Gateau, les dessinateurs Plantu et Chaunu (en alternance), le docteur Marcel Ichou et un défenseur des animaux, Chanee

Gisteren 11:30 Just Tattoo of Us

De pasgetrouwde Jess en Emily stellen hun huwelijk op de proef met hun ontwerpen. Marcel uit Blazin Squad en Love Island vertrouwt op z'n neef Leon. Beste maatjes Josie en Ash zetten hun vriendschap op het spel bij een schokkende onthulling.

Eergisteren 08:00 Noord en Ommeland met Marcel Nieuwenweg

Noord en Ommeland met daarin agendatips voor het weekend, columns die de week samenvatten, de Weekkwis en een verslaggever op struun in de provincie