Je vindt hier de programma's van Marathon op tv We hebben de volgende programma's voor Marathon Sporting Records: Morgen - An in depth look at some of the greatest milestones ever recorded across a variety of sports. Cyclist Bradley. Paw Patrol: Morgen - Seizoen 3 Aflevering 7 De pups redden de nijlpaarden / De pups redden Apollo: De nijlpaarden breken met hun. Sporting Greats: Overmorgen - A profile of English distance runner Paula Radcliffe, a world record holder in the marathon and world. Gigglebiz: Overmorgen - Gail Force reports from a marathon but struggles to find the right questions to ask the lead runner. Dan. Sporting Records: 21/02 - An in depth look at some of the greatest milestones ever recorded across a variety of sports. Cyclist Bradley. Outback Truckers: 23/02 - Episode 13, Seizoen 2 Aflevering 13 Episode 13: Steve Grahame probeert de regen voor te blijven en wil. Outback Truckers: 23/02 - Episode 13, Seizoen 2 Aflevering 13 Episode 13: Steve Grahame probeert de regen voor te blijven en wil. B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst: 23/02 - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 50 Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn. B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst: 23/02 - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 51 Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn. B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst: 23/02 - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 27 Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn.

Marathon op tv (overige uitzendingen NL)

Za 23 februari 2019 | 06:55 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Za 23 februari 2019 | 07:20 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Za 23 februari 2019 | 07:45 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Za 23 februari 2019 | 08:10 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Zo 24 februari 2019 | 06:55 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Zo 24 februari 2019 | 07:20 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 30 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Zo 24 februari 2019 | 07:45 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Zo 24 februari 2019 | 08:10 B.O.Z.: Marathon: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Animatieserie. Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden.

Wo 27 februari 2019 | 14:25 B.O.Z.: Pokémon Day

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Animatieserie. Marathon-rivaliteit

Marathon op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 14:00 Sporting Records

Sporting Records. An in-depth look at some of the greatest milestones ever recorded across a variety of sports. Cyclist Bradley Wiggins, marathon runner Dennis Kimetto and long-jumper Mike Powell feature here.

Morgen | 23:35 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De pups redden de nijlpaarden / De pups redden Apollo: De nijlpaarden breken met hun act de circustent af. Gelukkig schiet de Paw Patrol circusdirecteur Raimundo te hulp. // De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Overmorgen | 06:00 Sporting Greats

Sporting Greats. A profile of English distance runner Paula Radcliffe, a world record holder in the marathon and world champion in 2005.

Overmorgen | 18:00 Gigglebiz

Gail Force reports from a marathon but struggles to find the right questions to ask the lead runner. Dan Step gets carried away performing a dance with lots of balloons, we find out about Arthur Sleep's shoes when he tries to get his smartphone to read the news, and Captain Adorable has another installment of his Super Vlog, reporting on his efforts to help a citizen get their car moving. The Gigglekids are on hand with a joke about a donkey, and Keith Fitt has got another Champion Tip - today he focuses on gymnastics by doing some ribbon twirling. Finally, Will Singalot sings as Robin Hood tries to spot the elusive tickling squirrel.(2019)

Do 21 februari 2019 | 17:30 Sporting Records

Sporting Records. An in-depth look at some of the greatest milestones ever recorded across a variety of sports. Cyclist Bradley Wiggins, marathon runner Dennis Kimetto and long-jumper Mike Powell feature here.

Za 23 februari 2019 | 05:15 Outback Truckers

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Episode 13: Steve Grahame probeert de regen voor te blijven en wil samenwerken om een enorme karavaan te vormen. Yogi's wagen houdt ermee op tijdens een marathon door het hele land.

Za 23 februari 2019 | 05:15 Outback Truckers

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Episode 13: Steve Grahame probeert de regen voor te blijven en wil samenwerken om een enorme karavaan te vormen. Yogi's wagen houdt ermee op tijdens een marathon door het hele land.

Zo 24 februari 2019 | 21:45 Marathon: The Patriots Day Bombing

Amerikaanse documentaire over de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. 15 april 2013 werd een zwarte dag in de Amerikaanse geschiedenis. De Tsjetsjeense broers Tamerlan en Dzjochar Tsarnaev lieten twee bommen ontploffen aan de aankomstlijn van de Boston Marathon. Drie mensen lieten daarbij het leven, honderden anderen raakten gewond.

Marathon gemist

Ma 17 september 2018 | 20:30 De marathon IMDb: 7.5

17/09/18 - IMDB * 7.5 - Komedie, De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de vrienden staat er met de voorbereidingen op deze loop der lopen echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish. Deze tragikomedie is het regiedebuut van Diederick...

De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de vrienden staat er met de voorbereidingen op deze loop der lopen echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish. Deze tragikomedie is het regiedebuut van Diederick Koopal, de man achter vele reclameklassiekers. Zo maakte hij voor Rolo de commercial met de olifant. De film ging op 15 oktober 2012 in première. Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht won De Marathon op 4 oktober 2013 het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs.

Za 15 september 2018 | 01:45 Nieuwsuur: o.a. obsessie met rijkdom

15/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Obsessie met rijkdom De Amerikaanse fotografe en documentairemaakster Lauren Greenfield maakt al 25 jaar foto's over de obsessie met rijkdom, imago,...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Obsessie met rijkdom De Amerikaanse fotografe en documentairemaakster Lauren Greenfield maakt al 25 jaar foto's over de obsessie met rijkdom, imago, schoonheid en beroemdheid. Morgen opent een overzichtstentoonstelling van haar werk in het fotomuseum in den Haag, genaamd 'Generation Wealth'. Ook is hier haar nieuwe, gelijknamige documentaire te zien. Volgens Greenfield is de Amerikaanse cultuur veranderd en in 25 jaar verworden tot "een onrealistische droom en een perverse verslaving." - Storm Florence bereikt VS Nu orkaan Florence de Oostkust van de VS heeft bereikt, volgen we Helga van Leur. De weervrouw zit als 'hurricane chaser' in Wilmington, North Carolina, dat vol geraakt wordt door Florence. In de studio vertelt directeur water management van Arcadis, Piet Dircke, over de gevolgen van de orkaan en hoe Amerika het natuurgeweld op een andere wijze dan Nederland probeert te beteugelen. - Stijging van het aantal 'vakantievluchtelingen' Het aantal vluchtelingen dat vakantie viert in het land van herkomst stijgt. Wie betrapt wordt verliest direct de verblijfsvergunning. In 2016 en 2017 is van ongeveer 300 mensen met een verblijfsvergunning onderzocht of hun vergunning kon worden ingetrokken omdat zij waren afgereisd naar hun land van herkomst of omdat hun hoofdverblijf niet in Nederland is. Dat blijkt uit cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). - Nieuwe wind door Genua Ruim vier weken na de brugramp waarbij 43 mensen omkwamen, is voor de meeste inwoners van Genua het normale leven weer begonnen. Voor zover je het normaal kunt noemen, want de problemen voor de stad stapelen zich op. De havenstad dreigt dicht te slibben, er moeten huizen gevonden worden voor de mensen die onder de brug woonden, en de economie dreigt schade op te lopen. Problemen waar het bureaucratische Italië traditioneel zijn handen vol aan heeft. Maar er lijkt een nieuwe wind te waaien door Genua. - Nieuwsuur Sport Wielrennen: Vuelta Atletiek: vooruitblik met Kipchoge op marathon van Berlijn

Za 15 september 2018 | 00:50 Nieuwsuur: o.a. obsessie met rijkdom

15/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Obsessie met rijkdom De Amerikaanse fotografe en documentairemaakster Lauren Greenfield maakt al 25 jaar foto's over de obsessie met rijkdom, imago,...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Obsessie met rijkdom De Amerikaanse fotografe en documentairemaakster Lauren Greenfield maakt al 25 jaar foto's over de obsessie met rijkdom, imago, schoonheid en beroemdheid. Morgen opent een overzichtstentoonstelling van haar werk in het fotomuseum in den Haag, genaamd 'Generation Wealth'. Ook is hier haar nieuwe, gelijknamige documentaire te zien. Volgens Greenfield is de Amerikaanse cultuur veranderd en in 25 jaar verworden tot "een onrealistische droom en een perverse verslaving." - Storm Florence bereikt VS Nu orkaan Florence de Oostkust van de VS heeft bereikt, volgen we Helga van Leur. De weervrouw zit als 'hurricane chaser' in Wilmington, North Carolina, dat vol geraakt wordt door Florence. In de studio vertelt directeur water management van Arcadis, Piet Dircke, over de gevolgen van de orkaan en hoe Amerika het natuurgeweld op een andere wijze dan Nederland probeert te beteugelen. - Stijging van het aantal 'vakantievluchtelingen' Het aantal vluchtelingen dat vakantie viert in het land van herkomst stijgt. Wie betrapt wordt verliest direct de verblijfsvergunning. In 2016 en 2017 is van ongeveer 300 mensen met een verblijfsvergunning onderzocht of hun vergunning kon worden ingetrokken omdat zij waren afgereisd naar hun land van herkomst of omdat hun hoofdverblijf niet in Nederland is. Dat blijkt uit cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). - Nieuwe wind door Genua Ruim vier weken na de brugramp waarbij 43 mensen omkwamen, is voor de meeste inwoners van Genua het normale leven weer begonnen. Voor zover je het normaal kunt noemen, want de problemen voor de stad stapelen zich op. De havenstad dreigt dicht te slibben, er moeten huizen gevonden worden voor de mensen die onder de brug woonden, en de economie dreigt schade op te lopen. Problemen waar het bureaucratische Italië traditioneel zijn handen vol aan heeft. Maar er lijkt een nieuwe wind te waaien door Genua. - Nieuwsuur Sport Wielrennen: Vuelta Atletiek: vooruitblik met Kipchoge op marathon van Berlijn

Vr 14 september 2018 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. obsessie met rijkdom

14/09/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Obsessie met rijkdom De Amerikaanse fotografe en documentairemaakster Lauren Greenfield maakt al 25 jaar foto's over de obsessie met rijkdom, imago, schoonheid en...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Obsessie met rijkdom De Amerikaanse fotografe en documentairemaakster Lauren Greenfield maakt al 25 jaar foto's over de obsessie met rijkdom, imago, schoonheid en beroemdheid. Morgen opent een overzichtstentoonstelling van haar werk in het fotomuseum in den Haag, genaamd 'Generation Wealth'. Ook is hier haar nieuwe, gelijknamige documentaire te zien. Volgens Greenfield is de Amerikaanse cultuur veranderd en in 25 jaar verworden tot "een onrealistische droom en een perverse verslaving." - Storm Florence bereikt VS Nu orkaan Florence de Oostkust van de VS heeft bereikt, volgen we Helga van Leur. De weervrouw zit als 'hurricane chaser' in Wilmington, North Carolina, dat vol geraakt wordt door Florence. In de studio vertelt directeur water management van Arcadis, Piet Dircke, over de gevolgen van de orkaan en hoe Amerika het natuurgeweld op een andere wijze dan Nederland probeert te beteugelen. - Stijging van het aantal 'vakantievluchtelingen' Het aantal vluchtelingen dat vakantie viert in het land van herkomst stijgt. Wie betrapt wordt verliest direct de verblijfsvergunning. In 2016 en 2017 is van ongeveer 300 mensen met een verblijfsvergunning onderzocht of hun vergunning kon worden ingetrokken omdat zij waren afgereisd naar hun land van herkomst of omdat hun hoofdverblijf niet in Nederland is. Dat blijkt uit cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). - Nieuwe wind door Genua Ruim vier weken na de brugramp waarbij 43 mensen omkwamen, is voor de meeste inwoners van Genua het normale leven weer begonnen. Voor zover je het normaal kunt noemen, want de problemen voor de stad stapelen zich op. De havenstad dreigt dicht te slibben, er moeten huizen gevonden worden voor de mensen die onder de brug woonden, en de economie dreigt schade op te lopen. Problemen waar het bureaucratische Italië traditioneel zijn handen vol aan heeft. Maar er lijkt een nieuwe wind te waaien door Genua. - Nieuwsuur Sport Wielrennen: Vuelta Atletiek: vooruitblik met Kipchoge op marathon van Berlijn

Zo 2 september 2018 | 01:50 EenVandaag: o.a. jeugdzorgmedewerkers eisen 750 miljoen extra

02/09/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Jeugdzorgmedewerkers eisen 750 miljoen extra Ze zijn het type mensen dat niet snel de voorgrond opzoeken of de barricade zullen beklimmen. Maar dit keer...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Jeugdzorgmedewerkers eisen 750 miljoen extra Ze zijn het type mensen dat niet snel de voorgrond opzoeken of de barricade zullen beklimmen. Maar dit keer is het anders. Jeugdzorgwerkers komen in actie tegen de nijpende situatie in de jeugdzorg. Er is een grote manifestatie in Den Haag waarvoor inmiddels meer dan 2.500 jeugdzorgmedewerkers zich hebben aangemeld. Dat betekent dat 1 op 10 medewerkers uit de jeugdzorg in Nederland die dag zullen protesteren. Sinds de decentralisatie en een reeks aan bezuinigingen is de vraag naar jeugdzorg alleen maar verder toegenomen. Voor veel van de jeugdzorgmedewerkers is de maat nu vol. Ze zijn boos en doen openlijk hun verhaal, omdat ze hun vak niet meer kunnen uitvoeren zoals het eigenlijk is bedoeld, namelijk hulp bieden aan kinderen en gezinnen in nood. - Herstellen is topsport in nieuwe kliniek voor hersenrevalidatie Zo op het eerste oog lijkt er niks mis met Pieter Kremer (25), maar schijn bedriegt. “Dat is het lastige met hersenletsel, het is vaak niet te zien”, vertelt hij. Kremer is de eerste patiënt die zijn intrek neemt in het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een speciaal revalidatiecentrum voor jongeren met ernstig hersenletsel. Het geheugen van Pieter Kremer werkt niet naar behoren. Ook heeft hij concentratieproblemen. De oorzaak: zwaar hersenletsel na een ongeluk. Vijf dagen na het lopen van de marathon in Rome is Pieter met vrienden een weekendje in België, waar hij van een wenteltrap valt. - Volle kerken en veel respect, was vroeger alles beter? Op zondagochtend naar de kerk gaan is niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Dominee Carel ter Linden, bekend als hofpredikant van de koninklijke familie, en dominee van de Zuidas Ruben van Zwieten, over religie vroeger en nu. Wat vinden zij; was vroeger alles beter? Ter Linden is de vaste predikant van de Oranjes. Hij was de voorganger van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima in 2002 en hij verzorgde de kerkelijke inzegening van het huwelijk van prins Friso en prinses Mabel en prins Constantijn en prinses Laurentien. - Armenië: na 20 jaar eindelijk kans op verandering De Armeense kinderen Howick (13) en Lili (12) moeten definitief terug naar Armenië. De kinderen kwamen in 2008 met hun moeder naar Nederland en proberen sindsdien asiel te krijgen. Nu moeten ze terug, maar wat voor land is Armenië eigenlijk? Kunnen zij daar een nieuw bestaan opbouwen? Er zijn tussen de 7 en 10 miljoen Armenen, daarvan wonen er maar 3 miljoen in Armenië zelf. Het overgrote deel woont verspreid over Rusland, Europa en Amerika. In Nederland leven ongeveer twintigduizend mensen met een Armeense achtergrond. Zoals Marina Ohanjanyan. Zij is projectmanager Oost-Europa en Zuid-Kaukaus van de Max van der Stoel Foundation. Vaak is ze voor haar werk in Armenië. Ze viert er nu vakantie.

Za 1 september 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. jeugdzorgmedewerkers eisen 750 miljoen extra

01/09/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Jeugdzorgmedewerkers eisen 750 miljoen extra Ze zijn het type mensen dat niet snel de voorgrond opzoeken of de barricade zullen beklimmen. Maar dit keer is het...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Jeugdzorgmedewerkers eisen 750 miljoen extra Ze zijn het type mensen dat niet snel de voorgrond opzoeken of de barricade zullen beklimmen. Maar dit keer is het anders. Jeugdzorgwerkers komen in actie tegen de nijpende situatie in de jeugdzorg. Er is een grote manifestatie in Den Haag waarvoor inmiddels meer dan 2.500 jeugdzorgmedewerkers zich hebben aangemeld. Dat betekent dat 1 op 10 medewerkers uit de jeugdzorg in Nederland die dag zullen protesteren. Sinds de decentralisatie en een reeks aan bezuinigingen is de vraag naar jeugdzorg alleen maar verder toegenomen. Voor veel van de jeugdzorgmedewerkers is de maat nu vol. Ze zijn boos en doen openlijk hun verhaal, omdat ze hun vak niet meer kunnen uitvoeren zoals het eigenlijk is bedoeld, namelijk hulp bieden aan kinderen en gezinnen in nood. - Herstellen is topsport in nieuwe kliniek voor hersenrevalidatie Zo op het eerste oog lijkt er niks mis met Pieter Kremer (25), maar schijn bedriegt. “Dat is het lastige met hersenletsel, het is vaak niet te zien”, vertelt hij. Kremer is de eerste patiënt die zijn intrek neemt in het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een speciaal revalidatiecentrum voor jongeren met ernstig hersenletsel. Het geheugen van Pieter Kremer werkt niet naar behoren. Ook heeft hij concentratieproblemen. De oorzaak: zwaar hersenletsel na een ongeluk. Vijf dagen na het lopen van de marathon in Rome is Pieter met vrienden een weekendje in België, waar hij van een wenteltrap valt. - Volle kerken en veel respect, was vroeger alles beter? Op zondagochtend naar de kerk gaan is niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Dominee Carel ter Linden, bekend als hofpredikant van de koninklijke familie, en dominee van de Zuidas Ruben van Zwieten, over religie vroeger en nu. Wat vinden zij; was vroeger alles beter? Ter Linden is de vaste predikant van de Oranjes. Hij was de voorganger van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima in 2002 en hij verzorgde de kerkelijke inzegening van het huwelijk van prins Friso en prinses Mabel en prins Constantijn en prinses Laurentien. - Armenië: na 20 jaar eindelijk kans op verandering De Armeense kinderen Howick (13) en Lili (12) moeten definitief terug naar Armenië. De kinderen kwamen in 2008 met hun moeder naar Nederland en proberen sindsdien asiel te krijgen. Nu moeten ze terug, maar wat voor land is Armenië eigenlijk? Kunnen zij daar een nieuw bestaan opbouwen? Er zijn tussen de 7 en 10 miljoen Armenen, daarvan wonen er maar 3 miljoen in Armenië zelf. Het overgrote deel woont verspreid over Rusland, Europa en Amerika. In Nederland leven ongeveer twintigduizend mensen met een Armeense achtergrond. Zoals Marina Ohanjanyan. Zij is projectmanager Oost-Europa en Zuid-Kaukaus van de Max van der Stoel Foundation. Vaak is ze voor haar werk in Armenië. Ze viert er nu vakantie.

Eergisteren 12:25 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Ongelofelijke organen: Molly en Oona komen de burgemeester tegen, die aan het trainen is voor de jaarlijkse marathon. Maar als ze buikpijn krijgt, moet ze naar het ziekenhuis voor een controle.

Wo 13 februari 2019 | 14:00 Stronger IMDb: 7

13/02 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Do 7 februari 2019 | 10:45 Stronger IMDb: 7

07/02 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Zo 3 februari 2019 | 17:00 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Amerikaanse sitcom. A Buncha White Chicks Sittin' Around Talkin'. Will, Grace, Jack en Karen besluiten hun dromen in daden om te zetten. Jack legt een auditie af op Broadway, Karen bezoekt haar man en Grace begint te trainen voor een marathon. Wills droom is echter niet zo eenvoudig. Hij wil vader worden en bovendien wil hij dat Grace de moeder van het kind wordt.

Do 31 januari 2019 | 17:50 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Amerikaanse sitcom. A Buncha White Chicks Sittin' Around Talkin'. Will, Grace, Jack en Karen besluiten hun dromen in daden om te zetten. Jack legt een auditie af op Broadway, Karen bezoekt haar man en Grace begint te trainen voor een marathon. Wills droom is echter niet zo eenvoudig. Hij wil vader worden en bovendien wil hij dat Grace de moeder van het kind wordt.

Di 29 januari 2019 | 22:10 Stronger IMDb: 7

29/01 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Zo 20 januari 2019 | 12:45 Marathon Poesjes

Zo 20 januari 2019 | 12:40 Poesjes marathon

Aflevering 2 - Marathonuitzending van dit jeugdprogramma. Poesjes II marathon

Za 19 januari 2019 | 12:30 Marathon Poesjes

Za 19 januari 2019 | 12:30 Poesjes marathon

Aflevering 1 - Marathonuitzending van dit jeugdprogramma. Poesjes I marathon

Do 17 januari 2019 | 14:35 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Het meest waardevol. Leo en Tijg doen me aan de jaarlijkse marathon. Leo is goed voorbereid, maar bij toeval wint Tijg de race. Tijg is heel blij met zijn overwinning, maar hij blijkt vals te hebben gespeeld.

Wo 16 januari 2019 | 10:40 Stronger IMDb: 7

16/01 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Ma 14 januari 2019 | 02:40 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Schaatsen: EK allround en EK sprint - Shorttrack: EK in Dordrecht - Dammen: ontknoping WK-tweekamp - Veldrijden: NK in Huijbergen - Driebanden: Masters in Berlicum - Atletiek: halve marathon van Egmond - Voetbal: Ajax op trainingskamp in VS

Ma 14 januari 2019 | 01:35 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Schaatsen: EK allround en EK sprint - Shorttrack: EK in Dordrecht - Dammen: ontknoping WK-tweekamp - Veldrijden: NK in Huijbergen - Driebanden: Masters in Berlicum - Atletiek: halve marathon van Egmond - Voetbal: Ajax op trainingskamp in VS

Ma 14 januari 2019 | 00:30 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Schaatsen: EK allround en EK sprint - Shorttrack: EK in Dordrecht - Dammen: ontknoping WK-tweekamp - Veldrijden: NK in Huijbergen - Driebanden: Masters in Berlicum - Atletiek: halve marathon van Egmond - Voetbal: Ajax op trainingskamp in VS

Zo 13 januari 2019 | 19:00 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Schaatsen: EK allround en EK sprint - Shorttrack: EK in Dordrecht - Dammen: ontknoping WK-tweekamp - Veldrijden: NK in Huijbergen - Driebanden: Masters in Berlicum - Atletiek: halve marathon van Egmond - Voetbal: Ajax op trainingskamp in VS

Do 10 januari 2019 | 18:35 Stronger IMDb: 7

10/01 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Zo 6 januari 2019 | 12:15 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Shorttrack: NK in Heerenveen - Beachvolleybal: World Tour in Den Haag - Schaatsen: marathon van Tilburg - Skiën: WB-slalom in Zagreb - Tennis: finale Hopman Cup - Turnen: reportage Anthony van Assche

Zo 6 januari 2019 | 11:30 Marathon De regels van Floor

Aflevering 2 - Marathonuitzending van de jeugdserie 'De regels van Floor'. Afl. 9 t/m 16. Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? In Floors wereld bedenken kinderen hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten.

Za 5 januari 2019 | 23:15 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Shorttrack: NK in Heerenveen - Beachvolleybal: World Tour in Den Haag - Schaatsen: marathon van Tilburg - Skiën: WB-slalom in Zagreb - Tennis: finale Hopman Cup - Turnen: reportage Anthony van Assche

Za 5 januari 2019 | 11:40 Marathon De regels van Floor

Aflevering 1 - Marathonuitzending van de jeugdserie 'De regels van Floor'. Afl. 1 t/m 8. Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? In Floors wereld bedenken kinderen hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten.

Vr 4 januari 2019 | 15:50 Stronger IMDb: 7

04/01 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Di 1 januari 2019 | 22:25 Stronger IMDb: 7

01/01 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Di 1 januari 2019 | 17:30 Live: NOS Sport

Live: Aflevering 3 - Sportmagazine. Schaatsen KPN NK Marathon. Liveverslag van de Nederlandse Kampioenschappen Marathonschaatsen op kunstijs.

Di 1 januari 2019 | 16:15 Live: NOS Sport

Live: Aflevering 2 - Sportmagazine. Schaatsen KPN NK Marathon. Liveverslag van de Nederlandse Kampioenschappen Marathonschaatsen op kunstijs in Groningen. Met om 16.00 de vrouwen in actie. Vanaf 17.30 zijn de mannen aan de beurt.

Zo 30 december 2018 | 11:45 Gips

Aflevering 1 - Nederlandse feelgoodserie voor de jeugd. GIPS marathon. Als Fitz' zusje met kerst in het ziekenhuis ligt, zitten haar net gescheiden ouders opeens gedwongen bij elkaar. Boos vlucht Fitz het ziekenhuis in en maakt veel avonturen mee.

Za 29 december 2018 | 12:15 Gips

Aflevering 1 - Nederlandse feelgoodserie voor de jeugd. GIPS marathon. Als Fitz' zusje met kerst in het ziekenhuis ligt, zitten haar net gescheiden ouders opeens gedwongen bij elkaar. Boos vlucht Fitz het ziekenhuis in en maakt veel avonturen mee.

Zo 23 december 2018 | 12:45 Alleen op de wereld marathon

Aflevering 2 - Marathonuitzending. Vondeling Remi gaat mee met Vitalis, een oude man die met zijn dieren rondtrekt met een busje. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi door alle ups en downs zijn geluk vindt.

Za 22 december 2018 | 23:40 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Voetbal: finale WK voor clubs - Schaatsen: marathon KNSB Cup - Zwemmen: ONK kortebaan - Basketbal: Leiden-Den Bosch - Darts: derde ronde WK - IJshockey: Daniël Sprong in de NHL

Za 22 december 2018 | 20:30 Stronger IMDb: 7

22/12/18 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Za 22 december 2018 | 12:35 Alleen op de wereld marathon

Aflevering 1 - Marathonuitzending. Vondeling Remi gaat mee met Vitalis, een oude man die met zijn dieren rondtrekt met een busje. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi door alle ups en downs zijn geluk vindt.

Wo 19 december 2018 | 10:15 Stronger IMDb: 7

19/12/18 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Vr 14 december 2018 | 18:30 Stronger IMDb: 7

14/12/18 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Zo 9 december 2018 | 12:20 Vrolijke Kerst Marathon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse jeugdserie. De familie van de tienjarige Lucas wordt uit huis gezet. Lucas probeert er het beste van te maken met als doel: een vrolijke kerst voor de hele familie.

Zo 9 december 2018 | 08:55 Stronger IMDb: 7

09/12/18 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Za 8 december 2018 | 12:35 Vrolijke Kerst Marathon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. De familie van de tienjarige Lucas wordt uit huis gezet. Lucas probeert er het beste van te maken met als doel: een vrolijke kerst voor de hele familie.

Vr 7 december 2018 | 15:15 Stronger IMDb: 7

07/12/18 - IMDB * 7 - Drama, 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Do 6 december 2018 | 20:35 Mountains - Life Above the Clouds

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse natuurdocumentairereeks. Himalaya. Het hoogste gebergte van onze planeet is de thuishaven van enkele opmerkelijke diersoorten en bijzondere oude culturen. Diep in de winter trekken sneeuwluipaarden naar de afgelegen bergdorpen, op zoek naar voedsel. In verborgen valleien kruipen vreemd uitziende apen dicht bij elkaar in een bevroren bos. In de oude boeddhistische kloosters lijkt de tijd te hebben stilgestaan, en atleten beconcurreren elkaar tijdens de Everest Marathon.

Wo 28 november 2018 | 20:30 Stronger IMDb: 7

28/11/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Di 27 november 2018 | 18:30 A&E

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Episode 18: De traumaheli arriveert bij een vrouw die uit haar auto werd geslingerd, een 72-jarige dame breekt haar heup en Tims droom om de marathon van Londen te lopen raakt in gevaar.

Ma 26 november 2018 | 10:00 King Fishers

Seizoen 1 - Aflevering 4 - King Fishers, 4: In this humorous action packed international adventure we pitch three fishermen, from three different countries against each other to discover who is the King Fisher. We have Pete, a gadget obsessed Carp Fisherman from the UK, Steve, an ultra-competitive fishing guide from Key West, Florida and Ralph, a Kayak fishing expert from Costa Rica. In the UK, our three anglers endure a mammoth 24-hour Carp fishing marathon, camping in the English winter. In Key West they are taken on an adrenaline filled boat ride to do battle with a variety of saltwater fish, including Permit and Cobia. And in Costa Rica they are out to get up close and personal with the Roosterfish as they take to the water in Kayaks. But this competition is not just about who catches the heaviest and who catches the rarest of fish, its also about who hosts the ultimate fishing trip. How will a 24 hour camping experience in the beautiful English countryside compete with the glitz and glamour of Florida fishing and the tropical vibe and stunning backdrop of the Costa Rican coast? Its a hard fought battle between rod and reel, where friendships are made and broken, during an epic two-week competition.

Zo 25 november 2018 | 16:45 Stronger IMDb: 7

25/11/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Wo 21 november 2018 | 01:40 Stronger IMDb: 7

21/11/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Ma 19 november 2018 | 10:15 Island Medics

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Documentary series going behind the scenes at the UK's most remote hospital, Gilbert Bain in Shetland. The annual fire festival Up Helly Aa gets under way with a traditional visit to the hospital from the squads of men dressed in Viking garb. It is a night to remember for one reveller, who ends up in A&E with serious burns after an accident with a kettle. A specialist retrieval team beats the weather to get to a critically ill patient who needs urgent treatment on the mainland. And an 84-year-old marathon runner is stopped in his tracks by a fall that breaks his hip. But after an operation, he is determined to get back to fitness.

Vr 16 november 2018 | 14:15 die nordstory

Flirrende Sonne über dem Sandstrand von Sylt, Eisvogel und Fischotter beobachten Kanus auf der Wümme, Pferdehufe galoppieren an den glasklaren Seen der Mecklenburgischen Seenplatte, ein nostalgisches Polizeiboot auf der Unterelbe: Das alles gehört zum Sommer im Norden. Abseits der großen und bekannten Touristenorte zeigt das Team der "nordstory" in diesem Film, wie man auch ganz gemächlich, ganz genussvoll, ohne Stress die schönste Jahreszeit verbringen kann. Was haben Esel mit Kanus zu tun? Auf dem Pferd entlang der Mecklenburgischen Seenplatte, ganz ohne Abgase und Lärm. Welche Geschichten aus dem Nähkästchen plaudert ein ehemaliger Wasserschutzpolizist an der Unterelbe aus? Wer hat schon jemals Sylt zu Fuß umrundet, abseits der allseits bekannten Pfade? Diese Gemeinschaftsproduktion der NDR Landesfunkhäuser präsentiert diese Themen zum Sommer im Norden: Kanuwandern mit Eseln Arno Virkus bietet außergewöhnliche Touren an. Auf der Wümme kann man mit dem Kanu dem Sonnenuntergang entgegen paddeln und dann auf Arnos Eseln zurück reiten. Die Tiere tragen das Gepäck. Und so störrisch wie ihr Ruf sind die Esel gar nicht. Urlaub auf vier Hufen Man muss nur die Entscheidung treffen, ob man eine Tour von ein, zwei oder drei Tagen machen möchte. Alles Weitere übernehmen dann die "WeiterReiter": Caroline Brauer und Lothar Preuß. Sie haben alles im Angebot, was Ross und Reiter begehren, sei es die große Tour zu Gutshäusern, entlang der alten Rübenbahntrasse oder das Training für einen Marathon zu Pferd. Sommersaison an der Unterelbe Uwe Karstens, der ehemalige Wasserschutzpolizist, und der "Ottenstreuer", das ehemalige Polizeiboot, gehören zusammen. Von der Wasserseite aus zeigt Uwe auf dem "Ottenstreuer" seinen Passagieren die langen Elbstrände, die Flussinseln, die geheimen Elbblicke. Den Sonnenuntergang an der Elbe, den gibt's bei Uwe Karsten gratis mit dazu. Inselspaziergang auf Sylt Urlaub und Sylt sind seit 150 Jahren untrennbar. Geschichte und Geschichten findet und erlebt man am besten bei Inselspaziergängen: am 40 Kilometer langen Sandstrand, auf hohen Dünen, in engen Westerländer Straßen, auf der befestigten Promenade und barfuß im Sand.

Za 10 november 2018 | 23:35 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Shorttrack: WB in Salt Lake City - Autosport: F1 kwalificatie Brazilië - Korfbal: PKC-Blauw Wit - Tennis: finale Fed Cup - Schaatsen: marathon - Zwemmen: WB kortebaan Tokio

Za 10 november 2018 | 08:40 Stronger IMDb: 7

10/11/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Za 10 november 2018 | 06:30 Patriots Day IMDb: 7.4

10/11/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Za 10 november 2018 | 01:30 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Vr 9 november 2018 | 00:15 Surgeons: At the Edge of Life

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Longest Day: A look at some of the country's top surgeons as they perform high-stakes surgery. In the first episode, specialist maxillofacial surgeons Tim Martin and Sat Parmar prepare for a marathon operation on 53-year-old Teresa. Four weeks ago, Teresa was diagnosed with a fast-growing cancerous tumour in her face and she will die within weeks unless it is removed. The procedure involves radical surgery to the entire right-hand side of her face, and means she will lose both her upper jaw and right eye. It is an enormous undertaking for Teresa, and for Tim and Sat, too.

Do 8 november 2018 | 16:30 Marathon van New York (VS)

Verslag

Wo 7 november 2018 | 19:30 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Di 6 november 2018 | 20:00 Marathon van New York (USA)

Verslag

Di 6 november 2018 | 15:26 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Di 6 november 2018 | 12:25 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Di 6 november 2018 | 08:05 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Amerikaanse sitcom. A Buncha White Chicks Sittin' Around Talkin'. Will, Grace, Jack en Karen besluiten hun dromen in daden om te zetten. Jack legt een auditie af op Broadway, Karen bezoekt haar man en Grace begint te trainen voor een marathon. Wills droom is echter niet zo eenvoudig. Hij wil vader worden en bovendien wil hij dat Grace de moeder van het kind wordt.

Di 6 november 2018 | 03:00 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Di 6 november 2018 | 00:30 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Ma 5 november 2018 | 22:29 Marathon van New York (USA)

Verslag

Ma 5 november 2018 | 17:30 Marathon van New York (USA)

Verslag

Ma 5 november 2018 | 11:30 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Ma 5 november 2018 | 10:05 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Ma 5 november 2018 | 08:55 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Amerikaanse sitcom. A Buncha White Chicks Sittin' Around Talkin'. Will, Grace, Jack en Karen besluiten hun dromen in daden om te zetten. Jack legt een auditie af op Broadway, Karen bezoekt haar man en Grace begint te trainen voor een marathon. Wills droom is echter niet zo eenvoudig. Hij wil vader worden en bovendien wil hij dat Grace de moeder van het kind wordt.

Ma 5 november 2018 | 06:30 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Ma 5 november 2018 | 01:05 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Atletiek: marathon van New York - Schaatsen: WB-kwalificatiewedstrijden - Hockey: Bloemendaal-SCHC (v) - Voetbal: reportage over Arsenal (v) - Motorsport: MotoGP in Maleisië

Zo 4 november 2018 | 22:00 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Zo 4 november 2018 | 20:15 Marathon: Marathon van New York (USA)

Verslag

Zo 4 november 2018 | 18:10 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Atletiek: marathon van New York - Schaatsen: WB-kwalificatiewedstrijden - Hockey: Bloemendaal-SCHC (v) - Voetbal: reportage over Arsenal (v) - Motorsport: MotoGP in Maleisië

Zo 4 november 2018 | 16:15 Live: Marathon: Marathon van New York (USA)

Live: Verslag

Zo 4 november 2018 | 11:55 Stronger IMDb: 7

04/11/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Vr 2 november 2018 | 17:30 Will & Grace

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Amerikaanse sitcom. A Buncha White Chicks Sittin' Around Talkin'. Will, Grace, Jack en Karen besluiten hun dromen in daden om te zetten. Jack legt een auditie af op Broadway, Karen bezoekt haar man en Grace begint te trainen voor een marathon. Wills droom is echter niet zo eenvoudig. Hij wil vader worden en bovendien wil hij dat Grace de moeder van het kind wordt.

Wo 31 oktober 2018 | 19:00 Halve Marathon van New York (VS)

Verslag

Di 30 oktober 2018 | 18:30 Halve Marathon van New York (VS)

Verslag

Ma 29 oktober 2018 | 20:00 Halve Marathon van New York (VS)

Verslag

Ma 29 oktober 2018 | 19:03 Halve Marathon van New York (VS)

Verslag

Zo 28 oktober 2018 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 32 - Sportmagazine. Met: Basketbal: liveverslag van Antwerpen - Charleroi. Commentaar: Kris Meertens en Louis Casteels. Interviews: Catherine Van Eylen. - Handbal: liveverslag van België - Kroatië, kwalificatiematch voor het EK 2020 in Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Commentaar: Dirk Gerlo en Michel Kranzen. Interviews: Jin Lesaffer. Voorafgegaan door een samenvatting van Servië - België (24/10). Commentaar: Ruben Van Gucht. - Veldrijden: Cyclocross Ruddervoorde, 3de wedstrijd voor de Superprestige. Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. - Atletiek: Brussels marathon. Commentaar: Christophe Vandegoor.

Zo 28 oktober 2018 | 07:00 Stronger IMDb: 7

28/10/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Wo 24 oktober 2018 | 09:55 King Fishers

Seizoen 1 - Aflevering 4 - King Fishers, 4: In this humorous action packed international adventure we pitch three fishermen, from three different countries against each other to discover who is the King Fisher. We have Pete, a gadget obsessed Carp Fisherman from the UK, Steve, an ultra-competitive fishing guide from Key West, Florida and Ralph, a Kayak fishing expert from Costa Rica. In the UK, our three anglers endure a mammoth 24-hour Carp fishing marathon, camping in the English winter. In Key West they are taken on an adrenaline filled boat ride to do battle with a variety of saltwater fish, including Permit and Cobia. And in Costa Rica they are out to get up close and personal with the Roosterfish as they take to the water in Kayaks. But this competition is not just about who catches the heaviest and who catches the rarest of fish, its also about who hosts the ultimate fishing trip. How will a 24 hour camping experience in the beautiful English countryside compete with the glitz and glamour of Florida fishing and the tropical vibe and stunning backdrop of the Costa Rican coast? Its a hard fought battle between rod and reel, where friendships are made and broken, during an epic two-week competition.

Ma 22 oktober 2018 | 22:32 Marathon: Marathon van Amsterdam (Nederland)

Verslag

Ma 22 oktober 2018 | 13:31 Marathon van Amsterdam (Nederland)

Verslag

Ma 22 oktober 2018 | 12:00 Marathon: Marathon van Amsterdam (Nederland)

Verslag

Ma 22 oktober 2018 | 02:35 TCS Amsterdam Marathon 2018 (samenvatting)

Ma 22 oktober 2018 | 02:35 TCS Amsterdam Marathon 2018 (samenvatting)

Ma 22 oktober 2018 | 02:30 TCS Amsterdam Marathon 2018 (samenvatting)

Ma 22 oktober 2018 | 01:35 TCS Amsterdam Marathon 2018 (samenvatting)

Zo 21 oktober 2018 | 19:00 Het Journaal - Sportweekend

Aflevering 294 - Nieuws en sport. Voetbal: alles over de 11de speeldag in de eerste klasse, met een verslag van Anderlecht - Cercle Brugge. Verslagen van de belangrijkste wedstrijden van zaterdagavond. Uit 1B: een verslag van KV Mechelen - Beerschot-Wilrijk + reacties.Uit Frankrijk: een verslag van Straatsburg - Monaco, de eerste match van Thierry Henry als clubcoach. Wielrennen: een verslag van de veldrit in Bern, de 3de voor de Wereldbeker. Een reportage over Niels Albert, n.a.v. de Superprestigeveldrit in Boom. Tennis: een verslag van de finale van ATP Antwerpen. Atletiek: een reportage over Koen Naert, n.a.v. de halve marathon van Brugge. Een (kort) verslag van de CrossCup Relays in Gent. Basketbal: een reportage over Oostende - Antwerp Giants. Kort: MotoGP Japan, WK para tafeltennis. (onder voorbehoud van andere en bijkomende actualiteit)

Zo 21 oktober 2018 | 16:05 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Veldrijden: wereldbekerwedstrijd Bern - Voetbal: eredivisie overzicht - Korfbal: finale EK in Heerenveen, Nederland-Duitsland - Atletiek: Amsterdam Marathon

Zo 21 oktober 2018 | 13:05 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Veldrijden: wereldbekerwedstrijd Bern - Voetbal: eredivisie overzicht - Korfbal: finale EK in Heerenveen, Nederland-Duitsland - Atletiek: Amsterdam Marathon

Zo 21 oktober 2018 | 09:26 Live: Marathon: Marathon van Amsterdam (Nederland)

Live: Verslag

Zo 21 oktober 2018 | 09:15 Live: TCS Amsterdam Marathon 2018

Verslag van de TSC Amsterdam Marathon 2018. De Amsterdamse marathon wordt traditioneel gehouden op de derde zondag van oktober en geldt als één van de oudste van Europa. Het kent een vlak, dus snel parcours.

Do 18 oktober 2018 | 02:20 Stronger IMDb: 7

18/10/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Do 18 oktober 2018 | 00:10 Patriots Day IMDb: 7.4

18/10/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Zo 14 oktober 2018 | 22:46 Marathon Eindhoven Hoogtepunten 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober is in Eindhoven een groot hardloopevenement onder de naam Marathon Eindhoven. De marathon van Eindhoven is na die van Rotterdam en Amsterdam, de grootste marathon van Nederland. Het is tevens het grootste sportevenement van Brabant. Naast de hele marathon over 42,195 kilometer telt dit hardloopevenement ook wedstrijden over de halve marathon, 10 km, 5 km en CityRuns. Verder is er nog een estafette-marathon. De finish is op de Vestdijk. Op zondag 14 oktober maakt Omroep Brabant een uitgebreid sfeerverslag van de Marathon Eindhoven.

Zo 14 oktober 2018 | 21:46 Marathon Eindhoven Hoogtepunten 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober is in Eindhoven een groot hardloopevenement onder de naam Marathon Eindhoven. De marathon van Eindhoven is na die van Rotterdam en Amsterdam, de grootste marathon van Nederland. Het is tevens het grootste sportevenement van Brabant. Naast de hele marathon over 42,195 kilometer telt dit hardloopevenement ook wedstrijden over de halve marathon, 10 km, 5 km en CityRuns. Verder is er nog een estafette-marathon. De finish is op de Vestdijk. Op zondag 14 oktober maakt Omroep Brabant een uitgebreid sfeerverslag van de Marathon Eindhoven.

Zo 14 oktober 2018 | 20:46 Marathon Eindhoven Hoogtepunten 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober is in Eindhoven een groot hardloopevenement onder de naam Marathon Eindhoven. De marathon van Eindhoven is na die van Rotterdam en Amsterdam, de grootste marathon van Nederland. Het is tevens het grootste sportevenement van Brabant. Naast de hele marathon over 42,195 kilometer telt dit hardloopevenement ook wedstrijden over de halve marathon, 10 km, 5 km en CityRuns. Verder is er nog een estafette-marathon. De finish is op de Vestdijk. Op zondag 14 oktober maakt Omroep Brabant een uitgebreid sfeerverslag van de Marathon Eindhoven.

Zo 14 oktober 2018 | 19:46 Marathon Eindhoven Hoogtepunten 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober is in Eindhoven een groot hardloopevenement onder de naam Marathon Eindhoven. De marathon van Eindhoven is na die van Rotterdam en Amsterdam, de grootste marathon van Nederland. Het is tevens het grootste sportevenement van Brabant. Naast de hele marathon over 42,195 kilometer telt dit hardloopevenement ook wedstrijden over de halve marathon, 10 km, 5 km en CityRuns. Verder is er nog een estafette-marathon. De finish is op de Vestdijk. Op zondag 14 oktober maakt Omroep Brabant een uitgebreid sfeerverslag van de Marathon Eindhoven.

Zo 14 oktober 2018 | 18:46 Marathon Eindhoven Hoogtepunten 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober is in Eindhoven een groot hardloopevenement onder de naam Marathon Eindhoven. De marathon van Eindhoven is na die van Rotterdam en Amsterdam, de grootste marathon van Nederland. Het is tevens het grootste sportevenement van Brabant. Naast de hele marathon over 42,195 kilometer telt dit hardloopevenement ook wedstrijden over de halve marathon, 10 km, 5 km en CityRuns. Verder is er nog een estafette-marathon. De finish is op de Vestdijk. Op zondag 14 oktober maakt Omroep Brabant een uitgebreid sfeerverslag van de Marathon Eindhoven.

Zo 14 oktober 2018 | 17:46 Marathon Eindhoven Hoogtepunten 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober is in Eindhoven een groot hardloopevenement onder de naam Marathon Eindhoven. De marathon van Eindhoven is na die van Rotterdam en Amsterdam, de grootste marathon van Nederland. Het is tevens het grootste sportevenement van Brabant. Naast de hele marathon over 42,195 kilometer telt dit hardloopevenement ook wedstrijden over de halve marathon, 10 km, 5 km en CityRuns. Verder is er nog een estafette-marathon. De finish is op de Vestdijk. Op zondag 14 oktober maakt Omroep Brabant een uitgebreid sfeerverslag van de Marathon Eindhoven.

Zo 14 oktober 2018 | 10:00 Marathon Eindhoven Live 2018

In het weekend van 13 en 14 oktober is in Eindhoven een groot hardloopevenement onder de naam Marathon Eindhoven. De marathon van Eindhoven is na die van Rotterdam en Amsterdam, de grootste marathon van Nederland. Het is tevens het grootste sportevenement van Brabant. Naast de hele marathon over 42,195 kilometer telt dit hardloopevenement ook wedstrijden over de halve marathon, 10 km, 5 km en CityRuns. Verder is er nog een estafette-marathon. De finish is op de Vestdijk. Op zondag 14 oktober maakt Omroep Brabant van 's morgens tot eind van de middag een uitgebreid live sfeerverslag van de Marathon Eindhoven.

Wo 10 oktober 2018 | 17:15 How to become a hero

Mladen - een dikke, depressieve veertiger - realiseert zich dat hij allesbehalve hero?sch is. En dat moet veranderen. Als hij op de televisie een reportage ziet over de marathon van Rotterdam brengt hem dat op een idee.

Wo 10 oktober 2018 | 11:55 Patriots Day IMDb: 7.4

10/10/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Wo 10 oktober 2018 | 10:00 Stronger IMDb: 7

10/10/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Ma 8 oktober 2018 | 21:20 How to become a hero

Mladen - een dikke, depressieve veertiger - realiseert zich dat hij allesbehalve hero?sch is. En dat moet veranderen. Als hij op de televisie een reportage ziet over de marathon van Rotterdam brengt hem dat op een idee.

Zo 7 oktober 2018 | 22:46 Singelloop Breda

Rechtstreeks verslag/Verslag De Bredase Singelloop is een jaarlijkse hardloopwedstrijd, die wordt gehouden in de vorm van een stratenloop door het historische centrum en langs de singels van Breda. Er zijn verschillende afstanden (5 en 10 km) en er is ook een "familieloop" waarbij kinderen samen met hun ouders (of alleen) een afstand van 1,8 of 3,8 kilometer kunnen lopen. De belangrijkste afstand is de halve marathon. De start is op de Claudius Prinsenlaan, de finish op de Grote Markt Breda in Breda. De Singelloop is een van de best bezochte activiteiten van Breda. Omroep Brabant maakt hiervan een uitgebreid sfeerverslag in samenwerking met BredaNu.

Zo 7 oktober 2018 | 20:46 Singelloop Breda

Rechtstreeks verslag/Verslag De Bredase Singelloop is een jaarlijkse hardloopwedstrijd, die wordt gehouden in de vorm van een stratenloop door het historische centrum en langs de singels van Breda. Er zijn verschillende afstanden (5 en 10 km) en er is ook een "familieloop" waarbij kinderen samen met hun ouders (of alleen) een afstand van 1,8 of 3,8 kilometer kunnen lopen. De belangrijkste afstand is de halve marathon. De start is op de Claudius Prinsenlaan, de finish op de Grote Markt Breda in Breda. De Singelloop is een van de best bezochte activiteiten van Breda. Omroep Brabant maakt hiervan een uitgebreid sfeerverslag in samenwerking met BredaNu.

Zo 7 oktober 2018 | 18:46 Singelloop Breda

Rechtstreeks verslag/Verslag De Bredase Singelloop is een jaarlijkse hardloopwedstrijd, die wordt gehouden in de vorm van een stratenloop door het historische centrum en langs de singels van Breda. Er zijn verschillende afstanden (5 en 10 km) en er is ook een "familieloop" waarbij kinderen samen met hun ouders (of alleen) een afstand van 1,8 of 3,8 kilometer kunnen lopen. De belangrijkste afstand is de halve marathon. De start is op de Claudius Prinsenlaan, de finish op de Grote Markt Breda in Breda. De Singelloop is een van de best bezochte activiteiten van Breda. Omroep Brabant maakt hiervan een uitgebreid sfeerverslag in samenwerking met BredaNu.

Zo 7 oktober 2018 | 14:00 Kustmarathon 2018

Rechtstreeks verslag/Verslag Met op zaterdagmiddag de marathon en op zondagmiddag de wandelmarathon live op televisie. 's Avonds zie je in een terugblik de mooiste momenten van die dag.

Za 6 oktober 2018 | 20:10 Kustmarathon 2018

Rechtstreeks verslag/Verslag Met op zaterdagmiddag de marathon en op zondagmiddag de wandelmarathon live op televisie. 's Avonds zie je in een terugblik de mooiste momenten van die dag.

Za 6 oktober 2018 | 14:00 Kustmarathon 2018

Rechtstreeks verslag/Verslag Met op zaterdagmiddag de marathon en op zondagmiddag de wandelmarathon live op televisie. 's Avonds zie je in een terugblik de mooiste momenten van die dag.

Do 4 oktober 2018 | 02:45 Sein letztes Rennen

Paul (Hallervorden) ist eine Legende, seit er 1956 beim Marathon in Melbourne olympisches Gold holte. Und nun ab ins Altersheim? Widerwillig befolgt er den Rat seiner Tochter (Heike Makatsch), bezieht mit Margot (Tatja Seibt) eine Seniorenresidenz – und trainiert für den Berlin-Marathon... Hallervorden erhielt für sein Spiel zwischen Ernst und aufblitzendem Schalk den Deutschen Filmpreis.

Wo 3 oktober 2018 | 21:45 Sein letztes Rennen

Paul (Hallervorden) ist eine Legende, seit er 1956 beim Marathon in Melbourne olympisches Gold holte. Und nun ins Alters- heim? Widerwillig befolgt er den Rat seiner Tochter (Heike Makatsch), bezieht eine Seniorenresidenz – und trainiert doch für den Berlin-Marathon... Hallervorden, 83, erhielt für sein Spiel zwischen Ernst und aufblitzendem Schalk den Deutschen Filmpreis.

Di 2 oktober 2018 | 21:00 Holby City

Seizoen 20 - Aflevering 40 - Inscrutable: As Holby reels from tragic news, Sacha takes on a marathon operation. But Dom worries he's taking on too much too soon. Serena is pulled in all directions when Leah, a sparky new junior doctor, struggles with a problematic first patient. Fletch sets about stealthily engineering some quality time with Steven.

Zo 30 september 2018 | 12:00 Athletics

Great Scottish Run: Live coverage from Glasgow of Scotland's leading half marathon. The elite races include 2018 Commonwealth marathon gold medallist Mike Shelley and 2017 world marathon champion Rose Chelimo. Britons Chris Thompson and Lily Partridge lead the home nation's charge. episode 17.

Zo 30 september 2018 | 00:20 Patriots Day IMDb: 7.4

30/09/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Za 29 september 2018 | 22:20 Stronger IMDb: 7

29/09/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Ma 24 september 2018 | 18:20 Patriots Day IMDb: 7.4

24/09/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Ma 24 september 2018 | 16:00 DementieEnDan

Documentaire (2013) van Ireen van Ditshuyzen over mensen met dementie. Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. We zien de onzekerheid na een hersenscan waarop achteruitgang te zien is. Maar ook de triomf na het rennen van een halve marathon. We zien een pianiste in vervoering achter haar piano, en angstig na opname in het verzorgingshuis. Deze documentaire wil ons op een andere manier naar dementie laten kijken. Niet alléén naar de ziekte die het brein onomkeerbaar aantast, maar ook juist naar de mogelijkheden om de ziekte draaglijker te maken en betekenis te blijven geven aan het leven.

Zo 23 september 2018 | 19:00 Het Journaal - Sportweekend

Aflevering 266 - Nieuws en sport. Met o.a. Wielrennen: het laatste nieuws vanop het WK in Innsbruck. - Voetbal: alles over de 8ste speeldag in de Jupiler Pro League. - Atletiek: een reportage over de nieuwe wereldrecordhouder marathon, Eliud Kipchoge. - Basketbal: een verslag van België - Japan op het WK voor vrouwen.

Wo 19 september 2018 | 11:25 Stronger IMDb: 7

19/09/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Ma 17 september 2018 | 00:50 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Motocross: GP van Nederland (met Jeffrey Herlings) - Roeien: WK Plovdiv - Tennis: Davis Cup - Golf: KLM Open - Voetbal: vooraf Champions League - Voetbal: doelpunten Zlatan en Robben - Autosport: GP Formule 1 van Singapore - Atletiek: marathon van Berlijn

Zo 16 september 2018 | 19:00 Het Journaal - Sportweekend

Aflevering 259 - Nieuws en sport. Voetbal: - verslag van Moeskroen - Kortrijk + reacties - de belangrijkste wedstrijden van zaterdag in de Jupiler Pro League, met Genk - Anderlecht in het bijzonder - uit het buitenland: Watford - Manchester United Wielrennen: - stand van zaken in de slotrit van de Vuelta - GP Poeske Scherens - veldrit Geraardsbergen + reacties Motorsport: - verslag van de Grote Prijs F1 van Singapore (eerste van Vandoorne na het slechte nieuws) - verslag van de WRC Turkije (Neuville stapje dichter bij wereldtitel?) - verslag van de MXGP Assen (Herlings wereldkampioen?) Zaalsporten: - WK volleybal (Red Dragons): België - Japan + reacties - Basketbal (Belgian Cats): België - Argentinië + reacties Zeilen: start wereldbeker, met Emma Plasschaert in Japan Atletiek: Marathon van Berlijn Reportage over de Red Hawks, het Belgisch Nationaal Baseball Team (onder voorbehoud van andere en bijkomende actualiteit)

Zo 16 september 2018 | 18:10 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Motocross: GP van Nederland (met Jeffrey Herlings) - Roeien: WK Plovdiv - Tennis: Davis Cup - Golf: KLM Open - Voetbal: vooraf Champions League - Voetbal: doelpunten Zlatan en Robben - Autosport: GP Formule 1 van Singapore - Atletiek: marathon van Berlijn

Zo 16 september 2018 | 13:10 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Motocross: GP van Nederland (met Jeffrey Herlings) - Roeien: WK Plovdiv - Tennis: Davis Cup - Golf: KLM Open - Voetbal: eredivisie-overzicht - Autosport: GP Formule 1 in Singapore - Atletiek: marathon van Berlijn

Zo 16 september 2018 | 13:00 De Kameleon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Marathon

Zo 16 september 2018 | 13:00 Marathon Kameleon deel 2

Zo 16 september 2018 | 09:55 Patriots Day IMDb: 7.4

16/09/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Zo 16 september 2018 | 00:15 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in het NOS Studio Sport: - Golf: KLM Open - Autosport: kwalificatie GP Formule 1 Singapore - Voetbal: Real Sociedad-FC Barcelona - Tennis: Davis Cup - Motocross: kwalificatie Herlings Assen - Volleybal: WK:Nederland-Brazilië - Atletiek: Kipchoge wil in Bertlijn WR lopen op de marathon

Za 15 september 2018 | 23:20 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in het NOS Studio Sport: - Golf: KLM Open - Autosport: kwalificatie GP Formule 1 Singapore - Voetbal: Real Sociedad-FC Barcelona - Tennis: Davis Cup - Motocross: kwalificatie Herlings Assen - Volleybal: WK:Nederland-Brazilië - Atletiek: Kipchoge wil in Bertlijn WR lopen op de marathon

Za 15 september 2018 | 13:00 De Kameleon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Marathon

Za 15 september 2018 | 12:50 Marathon Kameleon deel 1

Wo 12 september 2018 | 22:20 Stronger IMDb: 7

12/09/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Wo 12 september 2018 | 20:30 Francesco's Mediterranean Voyage

Herhaling. Francesco da Mosto reaches Istanbul, the final stop of his marathon voyage. He explores the Palace of Topkapi, centre of power for the Ottoman empire, dons hard hat and waders to enter one of the huge underground cisterns where two giant heads of Medusa lie abandoned, and learns the trading secrets of Istanbul's Grand Bazaar. A final celebration aboard the Black Swan with its long-suffering crew brings Francesco's journey to an end.

Di 11 september 2018 | 20:30 Patriots Day IMDb: 7.4

11/09/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Ma 10 september 2018 | 14:45 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Het meest waardevol. Leo en Tijg doen me aan de jaarlijkse marathon. Leo is goed voorbereid, maar bij toeval wint Tijg de race. Tijg is heel blij met zijn overwinning, maar hij blijkt vals te hebben gespeeld.

Za 8 september 2018 | 19:10 Mountains: life above the clouds

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse natuurdocumentairereeks. Himalaya. Het hoogste gebergte van onze planeet is de thuishaven van enkele opmerkelijke diersoorten en bijzondere oude culturen. Diep in de winter trekken sneeuwluipaarden naar de afgelegen bergdorpen, op zoek naar voedsel. In verborgen valleien kruipen vreemd uitziende apen dicht bij elkaar in een bevroren bos. In de oude boeddhistische kloosters lijkt de tijd te hebben stilgestaan, en atleten beconcurreren elkaar tijdens de Everest Marathon.

Za 8 september 2018 | 10:15 Patriots Day IMDb: 7.4

08/09/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Za 8 september 2018 | 08:15 Stronger IMDb: 7

08/09/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Vr 7 september 2018 | 13:23 Marathon 2

Kinderprogramma

Vr 7 september 2018 | 00:40 Stronger IMDb: 7

07/09/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Do 6 september 2018 | 22:25 Ghost Adventures

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Haunted Victorian Mansion: Zak, Nick en Aaron betuigen hun respect aan de slachtoffers van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston op weg naar huiseigenaren die door intense spirituele energie zijn gedwongen hun Victoriaanse landhuis te verlaten.

Ma 3 september 2018 | 10:50 King Fishers

Seizoen 1 - Aflevering 4 - King Fishers, 4: In this humorous action packed international adventure we pitch three fishermen, from three different countries against each other to discover who is the King Fisher. We have Pete, a gadget obsessed Carp Fisherman from the UK, Steve, an ultra-competitive fishing guide from Key West, Florida and Ralph, a Kayak fishing expert from Costa Rica. In the UK, our three anglers endure a mammoth 24-hour Carp fishing marathon, camping in the English winter. In Key West they are taken on an adrenaline filled boat ride to do battle with a variety of saltwater fish, including Permit and Cobia. And in Costa Rica they are out to get up close and personal with the Roosterfish as they take to the water in Kayaks. But this competition is not just about who catches the heaviest and who catches the rarest of fish, its also about who hosts the ultimate fishing trip. How will a 24 hour camping experience in the beautiful English countryside compete with the glitz and glamour of Florida fishing and the tropical vibe and stunning backdrop of the Costa Rican coast? Its a hard fought battle between rod and reel, where friendships are made and broken, during an epic two-week competition.

Zo 2 september 2018 | 17:10 SpangaS Marathon

Aflevering 72 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Za 1 september 2018 | 17:10 SpangaS Marathon

Aflevering 71 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Za 1 september 2018 | 14:55 Patriots Day IMDb: 7.4

01/09/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Za 1 september 2018 | 07:11 Marathon 3

Kinderprogramma

Vr 31 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 70 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 30 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 69 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 29 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 68 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 28 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 67 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 28 augustus 2018 | 02:10 Ghost Adventures

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Haunted Victorian Mansion: Zak, Nick en Aaron betuigen hun respect aan de slachtoffers van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston op weg naar huiseigenaren die door intense spirituele energie zijn gedwongen hun Victoriaanse landhuis te verlaten.

Ma 27 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 66 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 27 augustus 2018 | 09:55 King Fishers

Seizoen 1 - Aflevering 4 - King Fishers, 4: In this humorous action packed international adventure we pitch three fishermen, from three different countries against each other to discover who is the King Fisher. We have Pete, a gadget obsessed Carp Fisherman from the UK, Steve, an ultra-competitive fishing guide from Key West, Florida and Ralph, a Kayak fishing expert from Costa Rica. In the UK, our three anglers endure a mammoth 24-hour Carp fishing marathon, camping in the English winter. In Key West they are taken on an adrenaline filled boat ride to do battle with a variety of saltwater fish, including Permit and Cobia. And in Costa Rica they are out to get up close and personal with the Roosterfish as they take to the water in Kayaks. But this competition is not just about who catches the heaviest and who catches the rarest of fish, its also about who hosts the ultimate fishing trip. How will a 24 hour camping experience in the beautiful English countryside compete with the glitz and glamour of Florida fishing and the tropical vibe and stunning backdrop of the Costa Rican coast? Its a hard fought battle between rod and reel, where friendships are made and broken, during an epic two-week competition.

Ma 27 augustus 2018 | 04:15 Ghost Adventures

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Haunted Victorian Mansion: Zak, Nick en Aaron betuigen hun respect aan de slachtoffers van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston op weg naar huiseigenaren die door intense spirituele energie zijn gedwongen hun Victoriaanse landhuis te verlaten.

Za 25 augustus 2018 | 20:45 Ghost Adventures

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Haunted Victorian Mansion: Zak, Nick en Aaron betuigen hun respect aan de slachtoffers van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston op weg naar huiseigenaren die door intense spirituele energie zijn gedwongen hun Victoriaanse landhuis te verlaten.

Za 25 augustus 2018 | 03:10 Stronger IMDb: 7

25/08/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Vr 24 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 65 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 23 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 64 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 22 augustus 2018 | 20:30 Patriots Day IMDb: 7.4

22/08/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Wo 22 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 63 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 21 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 62 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 20 augustus 2018 | 17:25 SpangaS Marathon

Aflevering 61 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Zo 19 augustus 2018 | 04:05 SpangaS Marathon

Aflevering 10 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Shirley krijgt geen straf van Marie de Wind en vindt dit raar. Jip heeft moeite met wakker blijven. Wieteke belt en waarschuwt Dylan maar dan wordt de verbinding opeens verbroken. Is hij gevallen? Wieteke verzint een smoes voor Dylans afwezigheid. Jip krijgt Maud zo ver om samen te werken. Lef probeert Ramin te behoeden voor een mislukking, maar is Lefs eigen presentatie wel zo'n succes? Ramins presentatie is een groot succes, maar zijn blijheid is van korte duur. Eman dringt bij Caro aan op een kinderfoto. Gelukkig weet Juliette raad. Shirley vraagt Damstra om een nieuwe mentor. Dylan belooft dat hij zich nu echt op school gaat richten.

Za 18 augustus 2018 | 16:05 SpangaS Marathon

Aflevering 10 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Shirley krijgt geen straf van Marie de Wind en vindt dit raar. Jip heeft moeite met wakker blijven. Wieteke belt en waarschuwt Dylan maar dan wordt de verbinding opeens verbroken. Is hij gevallen? Wieteke verzint een smoes voor Dylans afwezigheid. Jip krijgt Maud zo ver om samen te werken. Lef probeert Ramin te behoeden voor een mislukking, maar is Lefs eigen presentatie wel zo'n succes? Ramins presentatie is een groot succes, maar zijn blijheid is van korte duur. Eman dringt bij Caro aan op een kinderfoto. Gelukkig weet Juliette raad. Shirley vraagt Damstra om een nieuwe mentor. Dylan belooft dat hij zich nu echt op school gaat richten.

Vr 17 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 60 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 16 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 59 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 16 augustus 2018 | 10:05 Patriots Day IMDb: 7.4

16/08/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Wo 15 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 58 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 15 augustus 2018 | 07:40 Say Yes to the Dress

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Challenge after Challenge: Rebekah is weer helemaal hersteld na gewond te zijn geraakt bij de aanslag tijdens de Boston Marathon. Nu is ze op zoek naar de perfecte witte jurk voor haar sprookjeshuwelijk.

Di 14 augustus 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 57 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 14 augustus 2018 | 13:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Challenge after Challenge: Rebekah is weer helemaal hersteld na gewond te zijn geraakt bij de aanslag tijdens de Boston Marathon. Nu is ze op zoek naar de perfecte witte jurk voor haar sprookjeshuwelijk.

Ma 13 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 56 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Zo 12 augustus 2018 | 22:25 Stronger IMDb: 7

12/08/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Zo 12 augustus 2018 | 20:55 Live: EK atletiek

Live verslag van de Europese Kampioenschappen, met in deze uitzending (19:30-22:00 uur op NPO 3) voornamelijk aandacht voor de EK atletiek. De EK worden afgesloten op de atletiekbaan, met de estafettefinales op de 100 meter rond 21:30 uur. Eerder op de avond, rond 19:30 uur, zijn nog de halve finales op dit onderdeel met Nederland. Medaillekansen heeft Nederland met Sifan Hassan op de 5000 meter voor vrouwen (20:55 uur). Zij krijgt gezelschap van Maureen Koster en Susan Krumins, die al zilver pakte op de 10.000 meter. Medailles worden ook verdeeld bij het polsstokhoogspringen (19:10 uur, mannen), kogelslingeren (19:30 uur, vrouwen), het hinkstapspringen (19:55 uur, mannen), de 1.500 meter (20:00 uur, mannen) en de 3.000 meter steeple chase (20:55 uur, vrouwen). Alle finales van vandaag: Golf - Finales mannen - Finales vrouwen Atletiek - Marathon mannen - Marathon vrouwen Open waterzwemmen - 25km mannen en vrouwen Schoonspringen - Finale 3 meter synchroon vrouwen - Finale 10 meter platform mannen Wielrennen - Wegkoers mannen Turnen - Finale vloer mannen - Finale ringen mannen - Finale sprong mannen - Finale rekstok mannen Lees alles over de Europese Kampioenschappen op gids.tv/2963/europese-kampioenschappen.

Zo 12 augustus 2018 | 19:55 Live: EK atletiek

Live verslag van de Europese Kampioenschappen, met in deze uitzending (19:30-22:00 uur op NPO 3) voornamelijk aandacht voor de EK atletiek. De EK worden afgesloten op de atletiekbaan, met de estafettefinales op de 100 meter rond 21:30 uur. Eerder op de avond, rond 19:30 uur, zijn nog de halve finales op dit onderdeel met Nederland. Medaillekansen heeft Nederland met Sifan Hassan op de 5000 meter voor vrouwen (20:55 uur). Zij krijgt gezelschap van Maureen Koster en Susan Krumins, die al zilver pakte op de 10.000 meter. Medailles worden ook verdeeld bij het polsstokhoogspringen (19:10 uur, mannen), kogelslingeren (19:30 uur, vrouwen), het hinkstapspringen (19:55 uur, mannen), de 1.500 meter (20:00 uur, mannen) en de 3.000 meter steeple chase (20:55 uur, vrouwen). Alle finales van vandaag: Golf - Finales mannen - Finales vrouwen Atletiek - Marathon mannen - Marathon vrouwen Open waterzwemmen - 25km mannen en vrouwen Schoonspringen - Finale 3 meter synchroon vrouwen - Finale 10 meter platform mannen Wielrennen - Wegkoers mannen Turnen - Finale vloer mannen - Finale ringen mannen - Finale sprong mannen - Finale rekstok mannen Lees alles over de Europese Kampioenschappen op gids.tv/2963/europese-kampioenschappen.

Zo 12 augustus 2018 | 18:10 Live: EK wielrennen en turnen

Live verslag van de Europese Kampioenschappen, met in de uitzending tot 19:00 uur op NPO 1 voornamelijk aandacht voor de wegwedstrijd van het wielrennen (aanvang 11:30 uur) en de toestelfinales in het turnen (15:30 uur). Het onderdeel rekstok, met Epke Zonderland als finalist, staat als laatste op het programma. Het schema bij het turnen verandert regelmatig, maar de verwachting is dat deze laatste finale rond 18:30 uur begint. Alle finales van vandaag: Golf - Finales mannen - Finales vrouwen Atletiek - Marathon mannen - Marathon vrouwen Open waterzwemmen - 25km mannen en vrouwen Schoonspringen - Finale 3 meter synchroon vrouwen - Finale 10 meter platform mannen Wielrennen - Wegkoers mannen Turnen - Finale vloer mannen - Finale ringen mannen - Finale sprong mannen - Finale rekstok mannen Bron: NOS.nl Lees alles over de Europese Kampioenschappen op gids.tv/2963/europese-kampioenschappen.

Zo 12 augustus 2018 | 17:20 Live: EK wielrennen en turnen

Live verslag van de Europese Kampioenschappen, met in de uitzending tot 19:00 uur op NPO 1 voornamelijk aandacht voor de wegwedstrijd van het wielrennen (aanvang 11:30 uur) en de toestelfinales in het turnen (15:30 uur). Het onderdeel rekstok, met Epke Zonderland als finalist, staat als laatste op het programma. Het schema bij het turnen verandert regelmatig, maar de verwachting is dat deze laatste finale rond 18:30 uur begint. Alle finales van vandaag: Golf - Finales mannen - Finales vrouwen Atletiek - Marathon mannen - Marathon vrouwen Open waterzwemmen - 25km mannen en vrouwen Schoonspringen - Finale 3 meter synchroon vrouwen - Finale 10 meter platform mannen Wielrennen - Wegkoers mannen Turnen - Finale vloer mannen - Finale ringen mannen - Finale sprong mannen - Finale rekstok mannen Bron: NOS.nl Lees alles over de Europese Kampioenschappen op gids.tv/2963/europese-kampioenschappen.

Zo 12 augustus 2018 | 13:10 Live: EK wielrennen en turnen

Live verslag van de Europese Kampioenschappen, met in de uitzending tot 19:00 uur op NPO 1 voornamelijk aandacht voor de wegwedstrijd van het wielrennen (aanvang 11:30 uur) en de toestelfinales in het turnen (15:30 uur). Het onderdeel rekstok, met Epke Zonderland als finalist, staat als laatste op het programma. Het schema bij het turnen verandert regelmatig, maar de verwachting is dat deze laatste finale rond 18:30 uur begint. Alle finales van vandaag: Golf - Finales mannen - Finales vrouwen Atletiek - Marathon mannen - Marathon vrouwen Open waterzwemmen - 25km mannen en vrouwen Schoonspringen - Finale 3 meter synchroon vrouwen - Finale 10 meter platform mannen Wielrennen - Wegkoers mannen Turnen - Finale vloer mannen - Finale ringen mannen - Finale sprong mannen - Finale rekstok mannen Bron: NOS.nl Lees alles over de Europese Kampioenschappen op gids.tv/2963/europese-kampioenschappen.

Zo 12 augustus 2018 | 09:00 Live: NOS Europese Kampioenschappen met o.a. golf en open waterzwemmen

Lees alles over de Europese Kampioenschappen op gids.tv/2963/europese-kampioenschappen. Met vandaag: Golf - Finales mannen - Finales vrouwen Atletiek - Marathon mannen - Marathon vrouwen Open waterzwemmen - 25km mannen en vrouwen Schoonspringen - Finale 3 meter synchroon vrouwen - Finale 10 meter platform mannen Wielrennen - Wegkoers mannen Turnen - Finale vloer mannen - Finale ringen mannen - Finale sprong mannen - Finale rekstok mannen

Zo 12 augustus 2018 | 04:30 SpangaS Marathon

Aflevering 9 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Wieteke schaamt zich en wil Dylan helpen. Neemt hij haar hulp aan? Juliette wil meer weten over Caro en stelt haar allerlei vragen. Jip geniet van buddy Maud. Zou ze soms verliefd op hem zijn? Eman speurt naar nieuwtjes. Shirley verspreidt een leugen over Marie maar valt door de mand. Jip blijft geloven dat Maud een oogje op hem heeft. Dylan probeert Wieteke te ontlopen, maar of dat lukt? Shirley hoort haar vader uit: is hij wel of niet verliefd op Marie? Wieteke stopt stiekem geld in Dylans tas. Caro schrikt als Juliette kiest voor een film over een transgender in Reggy's les. Wieteke wil niet dat Eman Dylan gaat filmen.

Za 11 augustus 2018 | 20:30 Stronger IMDb: 7

11/08/18 - IMDB * 7 - Drama , 'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27 jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren,...

'Stronger' is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt, helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onvoorwaardelijke steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces.

Za 11 augustus 2018 | 16:30 SpangaS Marathon

Aflevering 9 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Wieteke schaamt zich en wil Dylan helpen. Neemt hij haar hulp aan? Juliette wil meer weten over Caro en stelt haar allerlei vragen. Jip geniet van buddy Maud. Zou ze soms verliefd op hem zijn? Eman speurt naar nieuwtjes. Shirley verspreidt een leugen over Marie maar valt door de mand. Jip blijft geloven dat Maud een oogje op hem heeft. Dylan probeert Wieteke te ontlopen, maar of dat lukt? Shirley hoort haar vader uit: is hij wel of niet verliefd op Marie? Wieteke stopt stiekem geld in Dylans tas. Caro schrikt als Juliette kiest voor een film over een transgender in Reggy's les. Wieteke wil niet dat Eman Dylan gaat filmen.

Vr 10 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 55 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 9 augustus 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 54 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 8 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 53 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 7 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 52 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 6 augustus 2018 | 18:20 Patriots Day IMDb: 7.4

06/08/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Ma 6 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 51 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Zo 5 augustus 2018 | 08:00 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Het meest waardevol. Leo en Tijg doen me aan de jaarlijkse marathon. Leo is goed voorbereid, maar bij toeval wint Tijg de race. Tijg is heel blij met zijn overwinning, maar hij blijkt vals te hebben gespeeld.

Zo 5 augustus 2018 | 04:20 SpangaS Marathon

Aflevering 8 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Groot applaus voor Ramins kordate optreden. Eman wil Caro interviewen voor zijn vlog. Shirley heeft een goed idee om Reggy af te leiden van Marie. Jip neemt het op voor Shirley, ze is blij verrast. * Wieteke is de pineut bij de smaaktest van Dylan en Eman. Eman interviewt Caro live vanuit de booth, maar wie saboteert deze uitzending? * Shirley heeft iets geregeld voor haar vader: een date! Reggy wil geen dates meer, maar daar denkt Shirley anders over. Jip heeft een nieuwe buddy. Wieteke gaat voor haar ouders koken met een beetje hulp van Juliette. Waarom doet Caro alsof ze ziek is?

Za 4 augustus 2018 | 16:20 SpangaS Marathon

Aflevering 8 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Groot applaus voor Ramins kordate optreden. Eman wil Caro interviewen voor zijn vlog. Shirley heeft een goed idee om Reggy af te leiden van Marie. Jip neemt het op voor Shirley, ze is blij verrast. * Wieteke is de pineut bij de smaaktest van Dylan en Eman. Eman interviewt Caro live vanuit de booth, maar wie saboteert deze uitzending? * Shirley heeft iets geregeld voor haar vader: een date! Reggy wil geen dates meer, maar daar denkt Shirley anders over. Jip heeft een nieuwe buddy. Wieteke gaat voor haar ouders koken met een beetje hulp van Juliette. Waarom doet Caro alsof ze ziek is?

Vr 3 augustus 2018 | 23:00 Scorned: Crimes of Passion

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Marathon Lover: Remy en Jennifer leiden een droomleven in New York. Als Remy echter verwikkeld raakt in een affaire met de beste vriendin van Jennifer, moet dat haast wel fataal aflopen.

Vr 3 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 50 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Vr 3 augustus 2018 | 10:15 Patriots Day IMDb: 7.4

03/08/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Do 2 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 49 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 1 augustus 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 48 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 31 juli 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 47 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 30 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 46 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 30 juli 2018 | 17:30 Golf: LPGA Marathon Classic

Verslag van de vierde dag van de Marathon Classic, een toernooi van de LPGA gespeeld op zondag 15 juli.

Za 28 juli 2018 | 20:00 Mountain: Life at the Extreme

Herhaling. Wildlife series from the BBC's Natural History Unit, which uses breathtaking photography to take viewers to the greatest mountain ranges of the world to reveal the extraordinary animals and remarkable people who make their home there. The highest mountain range on earth is home to extraordinary animals and remarkable ancient cultures. In the depths of winter, snow leopards creep into isolated mountain villages in search of food. In hidden valleys, bizarre-looking monkeys huddle for warmth in a frozen forest. Ancient Buddhist monasteries have age-old rituals creating beautiful works of art made from mountain sand, and athletes compete in the gruelling Everest marathon. Strange and exotic creatures live in the Himalaya - the chiru, with the warmest wool in the world, snakes bathing in hot springs and wild yaks competing in their annual rut. (2017)

Za 28 juli 2018 | 17:30 Golf: LPGA Marathon Classic

Verslag van de vierde dag van de Marathon Classic, een toernooi van de LPGA gespeeld op zondag 15 juli.

Za 28 juli 2018 | 11:00 Golf: LPGA Marathon Classic

Verslag van de vierde dag van de Marathon Classic, een toernooi van de LPGA gespeeld op zondag 15 juli.

Vr 27 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 45 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 26 juli 2018 | 22:20 Patriots Day IMDb: 7.4

26/07/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Do 26 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 44 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 25 juli 2018 | 21:00 Golf: LPGA Marathon Classic

Verslag van de vierde dag van de Marathon Classic, een toernooi van de LPGA gespeeld op zondag 15 juli.

Wo 25 juli 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 43 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 24 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 42 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 23 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 41 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Za 21 juli 2018 | 11:50 Marathon Klaas kan alles

Jeugdprogramma

Vr 20 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 40 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 19 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 39 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 18 juli 2018 | 21:00 Golf: LPGA Marathon Classic

Verslag van de vierde dag van de Marathon Classic, een toernooi van de LPGA gespeeld op zondag 15 juli.

Wo 18 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 38 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 17 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 37 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 17 juli 2018 | 00:55 Patriots Day IMDb: 7.4

17/07/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Ma 16 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 36 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Zo 15 juli 2018 | 11:55 De kameleon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Marathon

Za 14 juli 2018 | 14:05 Ink Master

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Marathon to the Finale: De beste vier shops strijden tegen elkaar in een tattoomarathon om één van de drie plekken in de livefinale te bemachtigen.

Za 14 juli 2018 | 11:45 De kameleon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Marathon

Vr 13 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 35 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 12 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 34 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 11 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 33 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 10 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 32 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 9 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 31 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Zo 8 juli 2018 | 21:00 Bake Off: The Professionals

Liam Charles and Tom Allen host the series final. The three remaining teams fight tooth and spoon to be crowned the winners of the terribly tough patisserie competition. Judges Benoit Blin and Cherish Finden have set a marathon challenge for the teams: nine hours of moulding, shaping and filling, to create a lavish banquet display to serve 80 people. The contestants must make four different types of dessert and a towering showpiece combining chocolate and sugar work.

Zo 8 juli 2018 | 11:50 Koen Kampioen

Seizoen 1 - Nederlandse jeugdserie over voetbal. Marathon (2/2). Het leven van Koen en Niels staat in het teken van voetbal en ze trainen elke dag. Koen wordt hierin gestimuleerd door zijn ouders, maar Niels staat er alleen voor. Samen doen er alles voor om samen met hun teamgenoten te promoveren naar een hogere klasse en gescout te worden voor de profclub. Maar het team is alleen niet altijd even sterk, strijdbaar en saamhorig. Ze krijgen te maken met onderlinge strijd, avonturen, overmacht en concurrentie waardoor het spel en hun leven onverwachte wendingen aanneemt.

Za 7 juli 2018 | 11:55 Koen Kampioen

Seizoen 1 - Nederlandse jeugdserie over voetbal. Marathon (1/2). Het leven van Koen en Niels staat in het teken van voetbal en ze trainen elke dag. Koen wordt hierin gestimuleerd door zijn ouders, maar Niels staat er alleen voor. Samen doen er alles voor om samen met hun teamgenoten te promoveren naar een hogere klasse en gescout te worden voor de profclub. Maar het team is alleen niet altijd even sterk, strijdbaar en saamhorig. Ze krijgen te maken met onderlinge strijd, avonturen, overmacht en concurrentie waardoor het spel en hun leven onverwachte wendingen aanneemt.

Vr 6 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 30 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 5 juli 2018 | 21:00 Vandaag over een jaar

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Reportagereeks (2018) met Cath Luyten. De 26-jarige Gertjan uit Londerzeel wil de Ice Marathon op Antarctica winnen. De 39-jarige Eefje uit Zoersel wil verlost zijn van haar eetstoornis. Nanda (48) uit Schoten wil ondanks haar multiple sclerose Belgisch kampioen pistoolschieten worden. Anja (42) en Frank (48) uit Voeren (Limburg) willen na het verlies van hun zoontje opnieuw zwanger raken. Kankerpatiënte Anja (44) uit Ichtegem wil de 18de verjaardag van haar dochter in volle gezondheid vieren.

Do 5 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 29 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 4 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 28 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 3 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 27 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 2 juli 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 26 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Zo 1 juli 2018 | 11:50 Voetbalmeisjes

Jeugdserie. Marathon (2/2). Marathonuitzending.

Za 30 juni 2018 | 12:00 Voetbalmeisjes

Jeugdserie. Marathon (1/2). Marathonuitzending.

Za 30 juni 2018 | 08:00 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Het meest waardevol. Leo en Tijg doen me aan de jaarlijkse marathon. Leo is goed voorbereid, maar bij toeval wint Tijg de race. Tijg is heel blij met zijn overwinning, maar hij blijkt vals te hebben gespeeld.

Vr 29 juni 2018 | 17:20 SpangaS Marathon

Aflevering 25 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 28 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 24 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 28 juni 2018 | 05:15 Van Harte

Aflevering 3 - Humaninterestmagazine rond feestvieren. We zijn te gast bij Fynn op een voor hem heel bijzondere dag. Omdat hij het niet meer kan, loopt zijn neef uit Brazilië speciaal voor hem de Marathon van Amsterdam. In de kas laat Chantal zien hoe je je huis speciaal voor Driekoningen kunt stylen. Want hoe zit dat precies met goud, wierook en mirre? En Bert gaat op zoek naar wat bezoekers en medewerkers van de kringloop in Zeist te vieren hebben.

Wo 27 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 23 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 26 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 22 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Ma 25 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 21 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Zo 24 juni 2018 | 04:20 SpangaS Marathon

Aflevering 3 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Za 23 juni 2018 | 16:20 SpangaS Marathon

Aflevering 3 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Vr 22 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 20 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Caro's vader wil niet dat Caro de bakkerij overneemt. Wieteke is gewond. Komen haar ouders nu naar huis? Shirley gaat Norberts schrijftalent testen. Caro wordt aangevallen. Wie helpt haar? Shirley weet dat de brief van Ramin was, maar hoe kan ze Maud hiervan overtuigen? Caro denkt dat ze beter van school kan gaan. Dylan is hier tegen en werpt zich op als bodyguard. Jip hoort van Shirley's plan en vertelt Ramin en Lef over deze valstrik. Ze geven de meiden een koekje van eigen deeg. Wieteke zegt sorry tegen Juliette en Eman vraagt verkering aan Nova. Dylan lucht z'n hart bij zijn opa. In de kantine hangt een anti-Caro spandoek. Eman staat voor een moeilijke keuze.

Do 21 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 19 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Wieteke is losgeslagen door haar uitdagingen met Nova. Caro is blij met de reacties op haar blog, maar schrikt als ze haar kluisje opent. Hoe reageert Maud als ze hoort dat de cursus is verzonnen? Maud is boos op Ramin en Ramin ziet een kaper op de kust. De Wind zet Shirley in het zonnetje. Eman voelt zich beledigd als iemand hem homo noemt, maar dan wordt hij verrast. Wie zoent hem opeens? Caro krijgt nare berichtjes en dreigbrieven. Dylan wil de Pesters aanpakken. Wat voert Wieteke uit op het kantoor van Damstra?

Wo 20 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 18 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Jip maakt indruk als koning. Lef polst bij Shirley naar zijn kansen bij Maud. Hij is niet blij met haar antwoord. Juliette wil Caro helpen, maar Caro vindt haar plan niks. Het flexperiment gaat van start: de bovenbouwers beslissen zelf of ze een les volgen. Waar zijn Dylan, Wieteke en Juliette? Shirley baalt van haar moeders vriend. Jip is op zoek naar een prinses. Eman baalt als niemand komt opdagen in de les. Wieteke maakt het wel heel bont. Wie neemt zij mee naar school? Lef geeft het op, maar wat vindt Ramin eigenlijk van Maud? Is hij soms verliefd op Maud? Tex heeft kritiek op Shirley. Goed nieuws voor Ramin: de verblijfsvergunning kan aangevraagd worden.

Di 19 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 17 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Caro is voor het eerst op school na haar coming out. Eman negeert haar. Dylan niet, maar hij is wel ongemakkelijk. Maud bekommert zich om het lot van een vis. Lef wil een goede beurt maken. Eman voelt zich in de maling genomen door Caro, maar Dylan neemt het voor haar op. Hij wil graag vrienden met haar blijven, maar er is wel iets veranderd. Jip denkt dat hij van koninklijke bloede is. Maud zoekt oppas voor vis Ranomi. Verliefde Lef biedt zich aan en heeft een verrassing voor haar. Eman promoot flexibel onderwijs. Marie de Wind heeft een speciale taak voor Shirley. Valt dit goed? Het gaat niet goed met Mauds vis, maar Lef weet raad. Wieteke is het zat dat Eman stomme dingen zegt over Caro.

Ma 18 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 16 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Dylan en Caro zijn snel de escape room uit en gaan direct op date. Juliette vertelt Eman de waarheid. Ramin verzwijgt thuis liever dat hij wordt gepest. Er zijn problemen met de asielprocedure. Is Shirley echt blij dat ze weer bij haar moeder woont? Caro is verliefd, maar vindt Dylan haar nog leuk als ze meer over zichzelf vertelt? Moet Wieteke van school af van haar vader? Ramin en Lef maken opnieuw kennis met elkaar. Dylan is in de war. Vindt Caro Eman toch leuk? Caro neemt een beslissing: ze gaat het vertellen aan de klas.

Vr 15 juni 2018 | 18:20 Patriots Day IMDb: 7.4

15/06/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Vr 15 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 15 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Shirley is woest omdat Marie de Wind ook voor het eten is uitgenodigd. Dylan en Juliette denken dat Eman bluft over de zoen. Ramin schrikt als zijn walnootboompje kapot is. Wie doet zoiets? Lef? Lef vindt dat Ramin het gepest moet melden. Caro maakt Eman duidelijk dat zij hem niet heeft gekust. Dylan is daar blij mee, maar Eman geeft niet op. Luistert Wieteke's vader nu wel naar haar? Heeft Eman echt een date met Caro? Dylan gelooft er niks van. Shirley stelt haar vader voor de keuze: de Wind of zij! De pesters gaan door met hun getreiter.

Do 14 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 14 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Wieteke gaat Juliette helpen met haar schetenonderzoek. Ze verzamelt scheten van de leraren. Hoe doet ze dit? Shirley voert actie tegen de toets van Marie de Wind. Ramin krijgt een nuttig cadeautje. Reggy vindt dat Shirley te ver is gegaan. Dylan is verbaasd dat Eman en Caro het opeens zo goed met elkaar kunnen vinden. Lef en Jip vieren stiekem feest in Jips rustruimte. Worden ze betrapt? Lef wil de schuld op zich nemen, maar dat wil Jip niet. Eman vraagt Caro mee uit, maar Caro vindt iemand anders eigenlijk veel leuker.

Wo 13 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 13 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Dylan is blij met de financiële meevaller, maar hij kan het geld helaas niet houden. Eman doet een onthulling. Jip noemt zichzelf een 'happy single', maar Lef gelooft er niks van. Shirley is het zat, ze gaat naar haar moeder. Jip en Lef doen een weddenschap. Eman krijgt een Vlem-verbod. Wieteke heeft het proefwerk Engels stiekem ingezien. Dylan is onder de indruk van Caro. Juliette bedenkt een oplossing voor Caro als de jongens weer willen zwemmen. Shirley blijft voorlopig bij haar moeder. Miss Madge heeft de toets aangepast. Wieteke kan wel door de grond zakken. Jip haalt een grap uit met Damstra.

Di 12 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 12 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Caro is bang dat Juliette Wieteke heeft verteld dat ze transgender is. Juliette vindt dat Wieteke eerlijk moet zijn tegen haar ouders. Ramin wil Maud helpen om haar nepverkering uit te maken. Marie de Wind stuurt Shirley de klas uit en Shirley komt bij zinnen. Miss Madge raakt tijdens de opname van een nieuwe vlog geblesseerd. Ramin zegt Maud voor wat ze tegen Jip moet zeggen. Maud denkt dat Ramin haar helpt omdat hij zelf verliefd op haar is. Is dat zo? Shirley verrast Marie de Wind. Eman ziet een nieuwe vlog met Miss Madge niet zitten. Gelukkig biedt Caro haar hulp aan. Het is uit tussen Reggy en Marie de Wind.

Ma 11 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 11 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Shirley probeert Reggy te ontlopen. Jip is populair nu hij Maud als vriendin heeft, maar wat vindt Maud er eigenlijk van? Wieteke wil het graag goed maken met Dylan, en Eman gaat flink onderuit. Caro hoort vandaag of ze mag beginnen met puberremmers. Maud gaat voor even akkoord met de nepverkering met Jip. Dylan gaat stiekem weg van school, maar Aldert betrapt hem. Wordt dit een schorsing? Miss Madge heeft een idee voor Emans vlog. Opa doet een goed woordje voor Dylan bij Damstra, maar heeft het zin? Shirley ergert zich mateloos aan Marie de Wind. Er is slecht nieuws voor Ramin.

Zo 10 juni 2018 | 02:45 Patriots Day IMDb: 7.4

10/06/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Vr 8 juni 2018 | 20:31 De Marathon IMDb: 7.5

08/06/18 - IMDB * 7.5 - Komedie, Nederlandse komedie: De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard. De zaken gaan helaas niet al te best. Op een dag komt het viertal op het idee om mee te doen aan de marathon van Rotterdam en zich daarbij te laten sponsoren. Op die manier hopen ze de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er veel meer op het spel dan het halen van de finish.

Nederlandse komedie: De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard. De zaken gaan helaas niet al te best. Op een dag komt het viertal op het idee om mee te doen aan de marathon van Rotterdam en zich daarbij te laten sponsoren. Op die manier hopen ze de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er veel meer op het spel dan het halen van de finish.

Vr 8 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 10 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Shirley krijgt geen straf van Marie de Wind en vindt dit raar. Jip heeft moeite met wakker blijven. Wieteke belt en waarschuwt Dylan maar dan wordt de verbinding opeens verbroken. Is hij gevallen? Wieteke verzint een smoes voor Dylans afwezigheid. Jip krijgt Maud zo ver om samen te werken. Lef probeert Ramin te behoeden voor een mislukking, maar is Lefs eigen presentatie wel zo'n succes? Ramins presentatie is een groot succes, maar zijn blijheid is van korte duur. Eman dringt bij Caro aan op een kinderfoto. Gelukkig weet Juliette raad. Shirley vraagt Damstra om een nieuwe mentor. Dylan belooft dat hij zich nu echt op school gaat richten.

Do 7 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 9 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Wieteke schaamt zich en wil Dylan helpen. Neemt hij haar hulp aan? Juliette wil meer weten over Caro en stelt haar allerlei vragen. Jip geniet van buddy Maud. Zou ze soms verliefd op hem zijn? Eman speurt naar nieuwtjes. Shirley verspreidt een leugen over Marie maar valt door de mand. Jip blijft geloven dat Maud een oogje op hem heeft. Dylan probeert Wieteke te ontlopen, maar of dat lukt? Shirley hoort haar vader uit: is hij wel of niet verliefd op Marie? Wieteke stopt stiekem geld in Dylans tas. Caro schrikt als Juliette kiest voor een film over een transgender in Reggy's les. Wieteke wil niet dat Eman Dylan gaat filmen.

Wo 6 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 8 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Groot applaus voor Ramins kordate optreden. Eman wil Caro interviewen voor zijn vlog. Shirley heeft een goed idee om Reggy af te leiden van Marie. Jip neemt het op voor Shirley, ze is blij verrast. * Wieteke is de pineut bij de smaaktest van Dylan en Eman. Eman interviewt Caro live vanuit de booth, maar wie saboteert deze uitzending? * Shirley heeft iets geregeld voor haar vader: een date! Reggy wil geen dates meer, maar daar denkt Shirley anders over. Jip heeft een nieuwe buddy. Wieteke gaat voor haar ouders koken met een beetje hulp van Juliette. Waarom doet Caro alsof ze ziek is?

Di 5 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 7 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Lef heeft een cadeau voor Ramin. Wieteke is de pineut bij een experiment in de les van Opheim en Shirley wil Jip een lesje leren. Waarom werpt Eman zich op als assistent van Damstra? * Shirley's grap zorgt ervoor dat Jip een aanval krijgt. Shirley vindt hem een aansteller, maar Ramin weet dat het ernst is. Dylan brengt Wieteke naar huis. Wil hij deze keer wel een smoothie? * Ramin ontfermt zich over Jip en Jip is boos op Shirley. Morst Wieteke expres op Caro's shirt? Juliette weet raad, maar Caro is niet blij met de oplossing. Damstra probeert Eman te ontwijken. * Damstra wordt gek van Eman en gaat overstag. Jip wil Shirley niet meer als buddy.

Ma 4 juni 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 6 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS. Maud baalt enorm van de verkleedpartij. Lef wil meer weten over vluchtelingen en wil op bezoek komen in het azc. Dylan helpt Wieteke en trakteert haar op ijs, maar dan valt ze ineens door de mand. * Ramins ouders vinden het leuk als Lef op bezoek komt. Juliette en Caro horen Wieteke uit over haar date. Shirley doet haar beklag bij haar vader en Dylan en Eman zorgen voor een stunt. * Ramin geneert zich voor de vragen die Lef stelt aan zijn ouders. Caro en Juliette stelen de show in de natuurkundeles. Wieteke voelt zich alleen en Jip speelt Doornarcoosje. Wie kust hem wakker?

Za 2 juni 2018 | 06:00 Empire Wars

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Marathon: De Perzische bezetters waren met vijf tegen één in de meerderheid; het Griekse leger leek kansloos. Dit zijn de lessen van Marathon.

Vr 1 juni 2018 | 17:40 SpangaS Marathon

Aflevering 5 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 31 mei 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 4 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Wo 30 mei 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 3 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 29 mei 2018 | 18:10 The Simpsons

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Amerikaanse animatieserie. New Kids on the Blecch. Homer neemt deel aan de marathon van Springfield. Bart krijgt een aanbod om deel uit te maken van de nieuwe boysband Party Posse. De andere groepsleden zijn Milhouse, Nelson en Ralph. Met de hulp van NASA-technologie worden de stemmen van de jongens ingrijpend veranderd. Ze kennen een aanzienlijk succes tot duidelijk wordt dat de muziek wordt gebruikt om jongeren ertoe aan te zetten om bij de marine te gaan.

Di 29 mei 2018 | 17:50 SpangaS Marathon

Aflevering 2 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Di 29 mei 2018 | 01:00 The Simpsons

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Amerikaanse animatieserie. New Kids on the Blecch. Homer neemt deel aan de marathon van Springfield. Bart krijgt een aanbod om deel uit te maken van de nieuwe boysband Party Posse. De andere groepsleden zijn Milhouse, Nelson en Ralph. Met de hulp van NASA-technologie worden de stemmen van de jongens ingrijpend veranderd. Ze kennen een aanzienlijk succes tot duidelijk wordt dat de muziek wordt gebruikt om jongeren ertoe aan te zetten om bij de marine te gaan.

Ma 28 mei 2018 | 22:45 Patriots Day IMDb: 7.4

28/05/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Ma 28 mei 2018 | 19:10 The Simpsons

Seizoen 12 - Aflevering 14 - Amerikaanse animatieserie. New Kids on the Blecch. Homer neemt deel aan de marathon van Springfield. Bart krijgt een aanbod om deel uit te maken van de nieuwe boysband Party Posse. De andere groepsleden zijn Milhouse, Nelson en Ralph. Met de hulp van NASA-technologie worden de stemmen van de jongens ingrijpend veranderd. Ze kennen een aanzienlijk succes tot duidelijk wordt dat de muziek wordt gebruikt om jongeren ertoe aan te zetten om bij de marine te gaan.

Ma 28 mei 2018 | 17:45 SpangaS Marathon

Aflevering 1 - Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS

Do 24 mei 2018 | 20:35 Vandaag over een jaar

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Reportagereeks (2018) met Cath Luyten. De 26-jarige Gertjan uit Londerzeel wil de Ice Marathon op Antarctica winnen. De 39-jarige Eefje uit Zoersel wil verlost zijn van haar eetstoornis. Nanda (48) uit Schoten wil ondanks haar multiple sclerose Belgisch kampioen pistoolschieten worden. Anja (42) en Frank (48) uit Voeren (Limburg) willen na het verlies van hun zoontje opnieuw zwanger raken. Kankerpatiënte Anja (44) uit Ichtegem wil de 18de verjaardag van haar dochter in volle gezondheid vieren.

Wo 23 mei 2018 | 16:50 Patriots Day IMDb: 7.4

23/05/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Zo 20 mei 2018 | 18:00 Athletics

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Great Manchester Run Highlights: Highlights of the best of the action from the Great Manchester Run as a host of the world's best distance runners, including Sir Mo Farah, go head to head in Europe's biggest 10k. Over 30,000 competitors line up for the 10k and half marathon routes to raise money and awareness for many good causes.

Zo 20 mei 2018 | 13:30 Athletics

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Great Manchester Run: Gabby Logan presents live coverage of the 2018 Great Manchester Run. British marathon record holder and four-time Olympic champion Sir Mo Farah heads a field packed with road-running superstars as the world's best go head to head in Europe's biggest 10k. But it is not just the world's elite taking to the streets of Manchester. Over 30,000 competitors line up for the 10k and half marathon routes to raise money and awareness for many good causes. One year on from the bombing, the city, united, runs together. Commentary is by Steve Cram and Paula Radcliffe, with JJ Chalmers and Denise Lewis reporting from the start and finish lines.

Zo 20 mei 2018 | 08:15 Patriots Day IMDb: 7.4

20/05/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Vr 18 mei 2018 | 12:00 A1: Britain's Longest Road

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Documentary series following the people who work on the A1. A rush-hour crash leaves traffic officers tackling a potential fire risk. Police take the high road in a crackdown on dangerous truckers. And a marathon mission to ferry Scotland's finest food down the A1 to London.

Do 17 mei 2018 | 22:00 Patriots Day IMDb: 7.4

17/05/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Di 15 mei 2018 | 11:20 Patriots Day IMDb: 7.4

15/05/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Ma 7 mei 2018 | 22:45 Patriots Day IMDb: 7.4

07/05/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Do 3 mei 2018 | 08:15 Patriots Day IMDb: 7.4

03/05/18 - IMDB * 7.4 - Actie , 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Zo 29 april 2018 | 12:20 Patriots Day IMDb: 7.4

29/04/18 - IMDB * 7.4 - Actie , True heroes.. 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

True heroes.. 'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.

Zo 29 april 2018 | 09:15 Marathon

Sie wollten schon immer mal als Tourist nach Hamburg? Wenn Sie hier drei Stunden lang Kommentator Wilfried Hark, der auch die ARD-Stimme des Biathlons ist, zuhören, sind Sie bestens vorbereitet. Bei der Dreieinhalb-Stunden-Übertragung versorgt Sie der 57-Jährige mit einer Menge Infos zur Hansestadt. Zu den Favorit bei den Männern gehört Emmanuel Mutai. Der Kenianer hat eine Bestmarke 2:03:13 Stunden, was die viertschnellste Marathonzeit aller Zeiten ist. Aber auch Stephen Kiptrotich aus Uganda ist dabei. Er gewann 2012 Olympiagold in London und ein Jahr später den Weltmeistertitel in Moskau.

Vr 27 april 2018 | 17:55 Catfish: The TV Show Marathon

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Infiniti & Dave: Nev en Max gaan naar New York om Infiniti te helpen, een 19-jarige danseres die zeker weet dat haar online vriend de ware is. Maar als Nev en Max op onderzoek uitgaan, komen ze erachter dat Infiniti's scharrel nog loucher is dan ze dachten.

Vr 27 april 2018 | 17:00 Catfish: The TV Show Marathon

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Mandy & Jose: Mandy is verliefd op een jongen die haar alles geeft, behalve de waarheid. Mandy's zoon is het zat en schakelt de hulp van Nev en Max in. Maar terwijl ze de aanwijzingen volgen, wordt de boel steeds onduidelijker.

Vr 27 april 2018 | 16:05 Catfish: The TV Show Marathon

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Traves & Candy: Wanneer Traves hulp nodig heeft met z'n internetvriendin Candy, lijkt het een klassieke Catfish. Maar wanneer er meer informatie boven water komt, beseffen de mannen dat dit een grotere leugenaar is dan ze dachten.

Vr 27 april 2018 | 15:10 Catfish: The TV Show Marathon

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Zak & Garrett: Zak ontmoet Garrett online en wordt stapelverliefd, maar door verdachte videogesprekken en opmerkelijke verdwijningen vraagt Zak zich af op wie hij echt verliefd is geworden. Kunnen Nev en Max Garret vinden voordat hij voorgoed verdwijnt?

Do 26 april 2018 | 17:55 The Charlotte Show Marathon

Seizoen 1 - Aflevering 4 - 104: Nu ze vergeven is voor haar kus met een ander, probeert Charlotte de volgende stap te zetten met Josh door z'n vrienden te ontmoeten. Maar Charlottes wereld staat op z'n kop als ze erachter komt dat haar ex Stephen weer in het land is.

Do 26 april 2018 | 17:00 The Charlotte Show Marathon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - 103: Terug in het VK wil Charlotte de dronken fout van vorige week achter zich laten, maar vergeeft Josh het haar dat ze een ander heeft gezoend? Ook haalt Charlotte alles uit de kast voor een verrassingsfeest voor haar vaders 50e verjaardag.

Do 26 april 2018 | 16:05 The Charlotte Show Marathon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - 102: Meidenreis! Charlotte heeft werk 'down under' en vertrekt naar Australië met BFF Melissa. De regels zijn vastgesteld, dus Charlotte vertrouwt haar nieuwe vent Josh, maar op een avondje uit in Sydney maakt ze een verschrikkelijke fout.

Do 26 april 2018 | 15:10 The Charlotte Show Marathon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - 101: Op de eerste opnamedag ziet Charlotte op social media een bericht dat pijnlijke herinneringen en hartzeer bovenhaalt. Ze richt zich op de toekomst met nieuwe kerel Josh en probeert haar vriendschap met BFF Melissa te herstellen.

Wo 25 april 2018 | 17:45 Teen Mom OG Marathon

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Choose Your Path:

Wo 25 april 2018 | 16:50 Teen Mom OG Marathon

Seizoen 7 - Aflevering 13 - I'm Beautiful, I'm Smart, I'm Strong: Amber brengt tijd met Leah door terwijl Gary een vaderschapstest haalt om te kijken of Jody z'n vader is. Maci gaat naar de dokter voor haar polycysteus-ovariumsyndroom. Uitvoerend producent Morgan gaat naar Austin om Farrah te zien.

Wo 25 april 2018 | 15:55 Teen Mom OG Marathon

Seizoen 7 - Aflevering 12 - I'm Beautiful, I'm Smart, I'm Strong: Amber heeft groot nieuws voor Leah. Farrah krijgt vaginoplastiek en valt uit tegen haar producer. Cate is bij Nova terwijl Tyler emotioneel wordt als hij Butch bij de afkickkliniek afzet. Maci en Taylor zijn bij Ryan en Mackenzies bruiloft.

 Meer