Je vindt hier de programma's van Marathon op tv We hebben de volgende programma's voor Marathon CSI: Drama, Seizoen 4 Aflevering 20 van 23 Dead Ringer Het team onderzoekt de dood van drie agenten ten tijde van de. Germany's next Topmodel - by Heidi Klum: Amusement, Seizoen 16 Aflevering 12 van 17 Um den Topmodel Anwärterinnen den Einstieg in das reale Modelleben zu. PAW Patrol: Morgen - Animatie, Seizoen 3 Aflevering 7 De Pups redden de Nijlpaarden / De Pups redden Apollo De nijlpaarden breken. SLAM! MixMarathon: Morgen - Informatief, Kom in de weekendstemming met iedere week de lekkerste DJ sets van de SLAM! MixMarathon!. PAW Patrol: Overmorgen - Animatie, Seizoen 3 Aflevering 7 De Pups redden de Nijlpaarden / De Pups redden Apollo De nijlpaarden. Leven voor de dood: Overmorgen - Informatief, Herhaling. In het nieuwe programma Leven voor de Dood volgt Patrick Lodiers een jaar lang. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 2 Ontdekkingsreisdag De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 2 Lichten uit De stroom is uitgevallen in Heartlake City en de meiden komen in actie om de. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 2 Stop nooit met ontdekken Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Overmorgen - Jeugd, Seizoen 2 Heartness monster Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de. Deer Squad: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 8 Fanclub / Snelle Staal Als Kai een stel babyschildpadjes redt, vormen ze een fanclub..

Marathon op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:05 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 20 van 23 - Dead Ringer Het team onderzoekt de dood van drie agenten ten tijde van de marathon van Vegas. Een van de agenten wordt door Grissom en Catherine gevonden als ze meedoen aan de wedstrijd.

Overmorgen | 07:30 Leven voor de dood

Herhaling. In het nieuwe programma Leven voor de Dood volgt Patrick Lodiers een jaar lang vijf mensen die dagelijks met zelfmoordgedachtes rondlopen en mensen, zoals vrijwilligers bij 113, die zich inzetten om zelfmoord te voorkomen. Elke woensdag rond 21:35 uur op NPO 1. Delen Simone, Roland, Chantal, Mees en Rudy waren zo dapper om Patrick een jaar lang toegang te geven tot hun leven en alles met hem te delen. Hun mooie momenten en ook hun meest donkere gedachten, de camera is er steeds bij. Preventie Ook praat Patrick Lodiers met vrijwilligers die dag en nacht de hulplijn van 113 bemannen en met Thijs, die zijn beste vriend aan zelfmoord verloor en een inspirerend evenement organiseert om aandacht te vragen voor preventie. Zelfmoordpoging Simone (34) laat in de eerste aflevering zien waar zij haar eerste zelfmoordpoging deed. In Zeeland woont Roland (49). Hij probeert op te krabbelen uit weer een depressie. Crisisopvang Chantal (29) filmt zichzelf vanuit de crisisopvang. Tussendoor laat Thijs, die zijn beste vriend verloor aan zelfdoding, zien hoe hij zich voorbereidt op een marathon. Hij wil hiermee aandacht vragen mensen die worstelen met suïcidale gevoelens.

Zo 25 april 2021 | 00:45 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 20 van 23 - Dead Ringer Het team onderzoekt de dood van drie agenten ten tijde van de marathon van Vegas. Een van de agenten wordt door Grissom en Catherine gevonden als ze meedoen aan de wedstrijd.

Zo 25 april 2021 | 13:22 Paf de hond

Marathon Pat Lola en Victor zien hoe Pat en Tank flink in gewicht zijn aangekomen. Ze besluiten om een fitnessprogramma voor honden op te zetten. De verliezer moet op ijs trakteren.

Ma 26 april 2021 | 09:25 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 26 - Het meest waardevol - KRO-NCRV Leo en Tijg doen me aan de jaarlijkse marathon. Leo is goed voorbereid maar bij toeval wint Tijg de race. Tijg is heel blij met zijn overwinning maar hij blijkt vals te hebben gespeeld. Leo is heel boos op zijn vriend en ze krijgen ruzie. Gelukkig leggen onze vrienden hun ruzie weer bij en gaan ze samen op weg om een klein konijntje te redden.

Marathon op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:15 Germany's next Topmodel - by Heidi Klum

Seizoen 16 - Aflevering 12 van 17 Um den Topmodel-Anwärterinnen den Einstieg in das reale Modelleben zu erleichtern, gibt es ein Coaching von Thomas Hayo. Wer kann beim Casting-Marathon die Kunden von sich überzeugen und ergattert die meisten Jobs? Der Casting-Catwalk für Designer Kilian Kerner wird für alle #GNTM-Models zum Entscheidungswalk: Welche Laufsteg-Skills beeindrucken? Heidi Klum verfolgt das Geschehen mit dem Gastjuror heimlich mit.

Morgen | 09:28 PAW Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De Pups redden de Nijlpaarden / De Pups redden Apollo De nijlpaarden breken met hun act de circustent af. Gelukkig schiet de Paw Patrol circusdirecteur Raimundo te hulp. // De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Morgen | 20:30 SLAM! MixMarathon

Kom in de weekendstemming met iedere week de lekkerste DJ-sets van de SLAM! MixMarathon!

Overmorgen | 06:38 PAW Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De Pups redden de Nijlpaarden / De Pups redden Apollo De nijlpaarden breken met hun act de circustent af. Gelukkig schiet de Paw Patrol circusdirecteur Raimundo te hulp. // De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Overmorgen | 12:25 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Ontdekkingsreisdag De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

Overmorgen | 12:30 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Lichten uit De stroom is uitgevallen in Heartlake City en de meiden komen in actie om de bevolking te helpen. Ze stuiten op een bank die zojuist is beroofd.

Overmorgen | 12:40 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Stop nooit met ontdekken Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

Overmorgen | 12:50 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Heartness monster Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

Overmorgen | 13:00 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Greenes tuin Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

Overmorgen | 13:10 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Kunst en rijkdom Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

Overmorgen | 13:20 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Medaillon en sleutel Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

Overmorgen | 13:30 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Echte vrienden De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

Overmorgen | 13:40 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Tunnel van schaduwen Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

Overmorgen | 13:50 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Heartmore Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

Overmorgen | 14:00 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Duiken De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

Overmorgen | 14:10 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Zoektocht naar de kaart De vriendinnen verbinden aanwijzingen van de oude stad, en vinden zo de kaart waarop het scheepswrak van het Hart Van de Zee staat. Dr. Alvah en Carter volgen de meiden stiekem met een camera.

Overmorgen | 14:20 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Hart van de Zee Vastbesloten om Het Hart van de Zee en de geschiedenis van Heart Lake City te beschermen tegen Carter, beginnen de meiden aan het zoeken van de schat. Onder water ontdekken ze het grote geheim van de schat.

Overmorgen | 14:30 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - De winnaar zingt Door Andrea's focus op het winnen van de HLC Talentenjacht, verliest ze de focus op wat echt belangrijk is. Hierdoor verliest ze kostbare punten.

Overmorgen | 14:40 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Mearff Als Liz haar nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, onthult, wordt een dag op de pier van het pretpark een nog grotere achtbaan dan de meiden hadden verwacht. Carter onthult zijn plannen voor een onderwaterhotel.

Overmorgen | 14:55 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Er was eens een vuurtoren De meisjes logeren in de vuurtoren om voor de dieren uit de kliniek te kunnen zorgen. Emma vindt een oud logboek van de vuurtorenwachter waarin de legende van het Heart Lake City zeemonster staat beschreven.

Overmorgen | 17:55 Kijk uit

Aflevering 17 van 52 - Snelheidsmarathon Met de vooraf aangekondigde actie in het kader van de veertiende snelheidsmarathon, hoopt de politie een mentaliteitswijziging teweeg te brengen bij hardleerse bestuurders. De geïntegreerde politie houdt gedurende 24 uur over het hele land intensieve snelheidscontroles op zowel snel- als gewestwegen.

Zo 25 april 2021 | 11:15 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Gigagladiator In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevecht: ze is toch een meisje? Maar uitgerekend zij krijgt een idee waardoor Linius als winnaar de arena verlaat.

Zo 25 april 2021 | 11:25 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Goud op het spoor In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een treinwagon vol gestolen goud. Na een avontuur in de woestijn vinden ze de stoomtrein, de boef en de buit. Maar het inrekenen van de schurk is hondsmoeilijk, vooral voor Lev. De bandiet laat zich beschermen door een van de weinige dieren waar hij bang voor is: een slang. Maar Lev blijkt moediger te zijn dan hij zelf dacht.

Zo 25 april 2021 | 11:35 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - De koningscobra In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau, die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

Zo 25 april 2021 | 11:45 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Het gestolen ei Als in het dal van de dinosaurussen een dino-ei wordt gestolen door een griezelige vliegende saurus, schieten de Lummels te hulp. Het ei ligt in een nest hoog op een rots. De Lummels willen met de nieuwe uitvinding van Lau, een superpropeller, naar het gestolen ei vliegen. Maar Lau denkt daar toch anders over.

Zo 25 april 2021 | 11:55 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Rookoffers De Maya's in het oude Mexico dreigen van honger om te komen, omdat ze hun hele voorraad moeten offeren aan de god van de regen. Maar is dit allemaal wel de schuld van de god? De Lummels ontdekken het geheim van de priester en Luuk laat zien dat hij heel goede ideeën kan hebben.

Zo 25 april 2021 | 12:05 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Links, rechts... omhoog De New Yorkse speelgoedhandelaar Mr. Dinkey wordt onder druk gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De Lummels proberen hem bij te staan, maar dat is moeilijk. Malavito is zéér gevaarlijk en Lev brengt iedereen in gevaar, omdat hij het verschil tussen links en rechts niet weet. Hij leert dit pas als zijn vrienden op hun kop worden vastgebonden aan een torenhoge bouwstelling. Gelukkig weet Lev met deze nieuwe kennis Malavito uit te schakelen!

Zo 25 april 2021 | 12:15 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - De ogen van Medusa De godin Medusa grijpt de macht in het oude Athene. Iedereen die haar aankijkt, verandert in een stenen beeld. De Lummels schieten de Grieken te hulp, maar ook zij worden gevangen in haar verstenende blik. Alleen de eigenwijze Liloe ontkomt en moet het helemaal alleen tegen de godin opnemen.

Zo 25 april 2021 | 12:25 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - De zwarte ridder De Engelse koning Edward wordt ontvoerd door een ridder die de macht over wil nemen. De Lummels beloven de koning om hem te bevrijden. Maar dan moeten ze wel eerst een duistere burcht binnendringen. De Zwarte Ridder neemt iedereen gevangen, alleen Luk ontsnapt. De eeuwige grapjas ontpopt zich tot een serieuze held, die met zijn pijl en boog zijn vrienden én de koning bevrijdt.

Zo 25 april 2021 | 12:35 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Apenliefde In de jungle van Centraal-Afrika is een enorme gorilla op zoek naar een vrouwtje. Hij lijkt het verschil tussen mensen en apen niet meer te zien en grijpt een onderzoekster. De Lummels proberen de vrouw te bevrijden, waardoor ze zelf te maken krijgen met de gevaren van het oerwoud. Alleen Lev kan hen nog redden, maar dan zal hij toch echt zijn stoere gedrag opzij moeten zetten.

Zo 25 april 2021 | 12:45 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Het heilige kind Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden als leider. De Lummels proberen hem weer terug te brengen. Liloe is duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt en brengt met haar driftbuien de anderen in gevaar. Maar in Tibet komt ze tot rust, zodat ze uiteindelijk een sleutelrol speelt in de redding van Lahmo.

Zo 25 april 2021 | 12:55 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - De plaaggeest In een nederzetting van stoere Vikingen gaat alles mis door toedoen van de god Loki. Deze god gebruikt zijn krachten om mensen te pesten en plagen. Maar de Lummels laten zich niet afschrikken door zijn krachten en geven hem een koekje van eigen deeg.

Zo 25 april 2021 | 13:05 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Big mama De Lummels schieten te hulp op de Afrikaanse savanne om een baby-olifant te redden uit de handen van een meedogenloze jager. Lau voelt zich schuldig, want alles loopt mis doordat hij altijd zo traag is. Nu moet hij er echt voor zorgen dat zijn hulp niet te laat komt.

Zo 25 april 2021 | 13:15 Marathon: Lummels

Seizoen 1 - Zwartbaard De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

Zo 25 april 2021 | 13:22 Paf de hond

Marathon Pat Lola en Victor zien hoe Pat en Tank flink in gewicht zijn aangekomen. Ze besluiten om een fitnessprogramma voor honden op te zetten. De verliezer moet op ijs trakteren.

Zo 25 april 2021 | 13:29 Deer Squad

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Fanclub / Snelle Staal Als Kai een stel babyschildpadjes redt, vormen ze een fanclub. Kai is vervuld met trots en besluit Middenbos in zijn eentje te redden. // Rammy wil de stadsmarathon winnen maar hij kan Meneer Staal en zijn supersneakers niet bijhouden.

Zo 25 april 2021 | 13:30 Marathon: Brandweerman Sam

Seizoen 11 - De nacht van de Norbert Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Zo 25 april 2021 | 13:40 Marathon: Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Buitenaardse beestenjacht Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Zo 25 april 2021 | 13:50 Marathon: Brandweerman Sam

Seizoen 11 - Vlam uit het verleden Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Zo 25 april 2021 | 13:55 Marathon: Brandweerman Sam

Seizoen 9 - In de wolken Animatieserie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Zo 25 april 2021 | 15:40 Leven voor de dood

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - BNNVARA Patrick ontmoet Simone (34), die hem laat zien waar zij haar eerste zelfmoordpoging deed. In Zeeland woont Roland (49). Hij probeert op te krabbelen uit weer een depressie. Chantal (29) filmt zichzelf vanuit de crisisopvang. Tussendoor laat Thijs, die zijn beste vriend verloor aan zelfdoding, zien hoe hij zich voorbereidt op een marathon. Hij wil hiermee aandacht vragen mensen die worstelen met suïcidale gevoelens.

Zo 25 april 2021 | 23:10 De marathon IMDb: 7.5

25/04 - IMDB * 7.5 - Film, De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en ...

De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de vrienden staat er met de voorbereidingen op deze loop der lopen echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish. Deze tragikomedie is het regiedebuut van Diederick Koopal, de man achter vele reclameklassiekers. Zo maakte hij voor Rolo de commercial met de olifant. De film ging op 15 oktober 2012 in première. Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht won De Marathon op 4 oktober 2013 het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-marathon

Zo 25 april 2021 | 23:35 Weltrekordhalter und Holocaust-Überlebender Shaul Ladany

Zweimal entging Shaul Ladany, Jahrgang 1936, in Deutschland dem Tod: als Kind im Konzentrationslager Bergen-Belsen und als Athlet beim Attentat auf die israelische Mannschaft bei den Olympischen Spielen 1972 in München. Doch Ladany hat immer nur in die Zukunft geschaut und wurde ein erfolgreicher Wissenschaftler. Immer noch hält er den Weltrekord über 50 Meilen Gehen und trainiert jeden Tag. 75 Jahre nach der Befreiung des KZ Bergen-Belsen 1945 besucht der Israeli die Orte, die ihm beinahe das Leben kosteten. "Sportclub Story"-Autor Hendrik Maaßen begleitet diesen ganz besonderen Protagonisten dabei: zu Hause in Israel, bei seinem nächtlichen Start beim Tel Aviv Marathon, bei seiner Rede zum Holocaust-Gedenktag 2020 vor dem Niedersächsischen Landtag und im Münchener Olympiadorf, in dem er als Athlet das Attentat erlebten musste.

Ma 26 april 2021 | 05:30 Leven voor de dood

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - BNNVARA Patrick ontmoet Simone (34), die hem laat zien waar zij haar eerste zelfmoordpoging deed. In Zeeland woont Roland (49). Hij probeert op te krabbelen uit weer een depressie. Chantal (29) filmt zichzelf vanuit de crisisopvang. Tussendoor laat Thijs, die zijn beste vriend verloor aan zelfdoding, zien hoe hij zich voorbereidt op een marathon. Hij wil hiermee aandacht vragen mensen die worstelen met suïcidale gevoelens.

Ma 26 april 2021 | 09:15 2 Broke Girls

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 24 Da Max und Caroline nach wie vor im Diner arbeiten, sind sie völlig übermüdet und vergessen hin und wieder etwas. So fällt Caroline erst in letzter Minute ein, dass jemand bei ihnen 1.000 Cupcakes bestellt hat. Es winken 4.000 Dollar, aber dafür müssen Max und Caroline die Nacht durcharbeiten. Zwar gehen beiden Freundinnen die Sache beherzt an, doch der Backmarathon wird eine Katastrophe.

 Meer

Marathon gemist

Eerder Vandaag | 07:54 Deer Squad

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Fanclub / Snelle Staal Als Kai een stel babyschildpadjes redt, vormen ze een fanclub. Kai is vervuld met trots en besluit Middenbos in zijn eentje te redden. // Rammy wil de stadsmarathon winnen maar hij kan Meneer Staal en zijn supersneakers niet bijhouden.