Je vindt hier de programma's van Marathon op tv We hebben de volgende programma's voor Marathon NH Reportage: Informatief, Een half leven Egmond Halve Marathon schoorl. NH Reportage: Informatief, Een half leven Egmond Halve Marathon schoorl. Marathon: Enchantimals: Jeugd, Aflevering 21 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Marathon: Enchantimals: Jeugd, Aflevering 22 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Marathon: Enchantimals: Jeugd, Aflevering 23 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Marathon: Enchantimals: Jeugd, Aflevering 25 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Marathon: Enchantimals: Jeugd, Aflevering 26 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Flip This House: Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 2 van 17 Joe's Quick Flip Paul en Than laten de onervaren Joe zijn eerste. Marathon: Enchantimals: Jeugd, Aflevering 1 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Marathon: Enchantimals: Jeugd, Aflevering 2 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete.

Marathon op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:26 Marathon: Enchantimals

Aflevering 21 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 09:36 Marathon: Enchantimals

Aflevering 22 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 09:48 Marathon: Enchantimals

Aflevering 23 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 09:58 Marathon: Enchantimals

Aflevering 25 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 10:10 Marathon: Enchantimals

Aflevering 26 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 10:13 Flip This House

Seizoen 4 - Aflevering 2 van 17 - Joe's Quick Flip Paul en Than laten de onervaren Joe zijn eerste verbouwing managen. Als Joe in de problemen komt, verwijst Paul, die voor de marathon in New York traint, hem naar het handboek.

Morgen | 16:55 SpangaS Marathon

Seizoen 13 - Aflevering 26 van 36 - KRO-NCRV Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.

Overmorgen | 16:55 SpangaS Marathon

Seizoen 13 - Aflevering 27 van 36 - KRO-NCRV Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.

Overmorgen | 22:10 Ik durf het bijna niet te vragen

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 9 - Hele dunne mensen - BNNVARA Kots je je eten uit? Kun je seks hebben zonder te breken? Durf je naar buiten als het stormt? We zien mensen die dun zijn omdat ze bewust dun willen zijn voor hun sport, mensen die heel erg zijn afgevallen door een infectie, ontsteking of een operatie en we zien mensen die dun zijn omdat ze een ziekte of stoornis hebben: een jongen met anorexia, een ballerina, een marathonloper en een jongen met ARFID.

Wo 12 augustus 2020 | 01:50 Ik durf het bijna niet te vragen

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 3 - BNNVARA Kots je je eten uit? Kun je seks hebben zonder te breken? Durf je naar buiten als het stormt? Mensen die dun zijn, omdat ze graag dun willen zijn en mensen die dun zijn, maar dat helemaal niet willen. Een jongen met anorexia, een ballerina, een marathonloper en een meisje met een ziekte, beantwoorden hele directe vragen over extreem dun zijn.

Wo 12 augustus 2020 | 16:55 SpangaS Marathon

Seizoen 13 - Aflevering 28 van 36 - KRO-NCRV Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.

Do 13 augustus 2020 | 11:03 Paf de hond

Marathon Pat Lola en Victor zien hoe Pat en Tank flink in gewicht zijn aangekomen. Ze besluiten om een fitnessprogramma voor honden op te zetten. De verliezer moet op ijs trakteren.

Do 13 augustus 2020 | 16:55 SpangaS Marathon

Seizoen 13 - Aflevering 29 van 36 - KRO-NCRV Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.

Vr 14 augustus 2020 | 16:55 SpangaS Marathon

Seizoen 13 - Aflevering 30 van 36 - KRO-NCRV Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.

 Meer

Marathon op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:55 NH Reportage

Een half leven Egmond Halve Marathon schoorl

Vandaag | 07:55 NH Reportage

Een half leven Egmond Halve Marathon schoorl

Vandaag | 11:01 Marathon: Enchantimals

Aflevering 1 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 11:11 Marathon: Enchantimals

Aflevering 2 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 11:21 Marathon: Enchantimals

Aflevering 3 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 11:31 Marathon: Enchantimals

Aflevering 4 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 11:41 Marathon: Enchantimals

Aflevering 5 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 11:51 Marathon: Enchantimals

Aflevering 6 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 12:01 Marathon: Enchantimals

Aflevering 7 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 12:11 Marathon: Enchantimals

Aflevering 8 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 12:21 Marathon: Enchantimals

Aflevering 9 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 12:31 Marathon: Enchantimals

Aflevering 10 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 12:41 Marathon: Enchantimals

Aflevering 11 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 12:51 Marathon: Enchantimals

Aflevering 12 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 13:01 Marathon: Enchantimals

Aflevering 13 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 13:11 Marathon: Enchantimals

Aflevering 14 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 13:21 Marathon: Enchantimals

Aflevering 15 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 13:31 Marathon: Enchantimals

Aflevering 16 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 13:41 Marathon: Enchantimals

Aflevering 17 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 22:00 Patriots Day IMDb: 7.4

IMDB * 7.4 - Drama, History, Crime, Documentary, Thriller, Action, Film, Patriots Day is een Amerikaanse en Chinese thriller en dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Peter Berg (bekend van de films 'Deepwater Horizon' en ...

Patriots Day is een Amerikaanse- en Chinese thriller- en dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Peter Berg (bekend van de films 'Deepwater Horizon' en 'Mile 22'). De hoofdrollen worden vertolkt door Mark Wahlberg, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan en Kevin Bacon. Deze film volgt de dramatische gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. De politie begint een klopjacht om te voorkomen dat er een nieuwe aanslag gepleegd wordt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/patriots-day-2016

Morgen | 12:25 Griechenland: Von den Gipfeln bis ans Meer

Aflevering 5 van 5 Die Reiseetappe beginnt bei dem Sicherheitsingenieur der Brücke von Rio. Anschließend geht es weiter zu einem Kaviarproduzenten in die Lagunen von Mesolóngion, über die Hafenstadt Nafpaktos und den antiken Ort Delphi zu einem Harzsammler in den Hügeln bei Marathon, der in den Pinien "flüssiges Gold" für die Zubereitung von Retsina sammelt. In Athen begleitet das Filmteam einen Grafittikünstler.

Morgen | 14:00 Snooker: The World Championship

2020 Day 11 Afternoon Session Two more quarter-finals commence at the Crucible Theatre, as day 11 of the marathon tournament continues, with eight frames scheduled to take place on each table.

Morgen | 19:30 Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten

Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Marathon Classic presented by Dana toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 12 juli.

Wo 12 augustus 2020 | 01:00 Ludwig van - Marathon Beethoven

Au programme : - "Trois equals pour quatuor de trombones", WoO 30 - "Sonate pour cor et piano en fa majeur", op. 17 - "Quatuor à cordes en si bémol majeur", op. 18 n° 6

Wo 12 augustus 2020 | 01:45 Ludwig van - Marathon Beethoven

Au programme : "Septuor pour cordes et vents en mi bémol majeur", op. 20

Wo 12 augustus 2020 | 04:36 Bourgondisch alfabet I - Anoniem tot Incertus

Een polyfone marathon als prelude op het Festival Oude Muziek Utrecht 2018. Tijdens drie opeenvolgende concerten zingt het Huelgas Ensemble een heel alfabet aan Bourgondische componisten bij elkaar. Voor elke letter één.Het gaat om componisten die in dienst waren van het Bourgondische hof, met een speciale uitzondering voor de prins van de polyfonie, Josquin. De zangers gaan arm in arm met Paul Van Nevel langs misdelen, motetten en chansons van bekende en te ontdekken meesters als Champion, Divitis, Binchois, De Orto, Van Weerbeke en vele anderen. Met Anoniem en Incertus wordt een ode gebracht aan de vele polyfonisten-zonder-naam en hun adembenemende bijdragen aan het meerstemmige repertoire van de 15de eeuw.

Wo 12 augustus 2020 | 08:00 Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten

Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Marathon Classic presented by Dana toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 12 juli.

Wo 12 augustus 2020 | 10:40 The Big Bang Theory

Seizoen 1 - Aflevering 11 - The Pancake Batter Anomaly Sheldon falls ill, and his friends decide to go to a Planet of the Apes movie marathon to keep their distance, knowing he will be in a terrible mood. However, an unsuspecting Penny offers to nurse him. Comedy, starring Johnny Galecki, Simon Helberg and Kaley Cuoco.

Wo 12 augustus 2020 | 12:25 Ink Master

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Race to the Finish De weg naar de finale begint met een epische 13 uur durende tattoomarathon. De tatoeëerders moeten bewijzen dat ze het uithoudingsvermogen en de vaardigheid hebben om langer door te gaan dan hun tegenstanders en de titel Ink Master waard zijn.

Do 13 augustus 2020 | 11:03 Paf de hond

Marathon Pat Lola en Victor zien hoe Pat en Tank flink in gewicht zijn aangekomen. Ze besluiten om een fitnessprogramma voor honden op te zetten. De verliezer moet op ijs trakteren.

Do 13 augustus 2020 | 14:00 Snooker: The World Championship

2020 Second Semi-Final Second Session The players return to the table at the Crucible Theatre for the second session of the second semi-final, as the marathon continues in the final ranking tournament of the season.

Vr 14 augustus 2020 | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De Pups redden Apollo De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Vr 14 augustus 2020 | 10:16 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Klein monster / De grote Mega Mythe Marathon Om hun vijf sterren beoordeling te behouden moeten Felicity en Miguel alle zeilen bijzetten tijdens het oppassen op Kenny de Kraken. // Timmy de Kraken probeert met valsspelen de grote Mega Mythe Marathon van Felicity en Miguel te winnen.

Za 15 augustus 2020 | 04:00 Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten

Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Marathon Classic presented by Dana toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 12 juli.

Za 15 augustus 2020 | 06:00 Bourgondisch alfabet II - Josquin tot Quadris

Een polyfone marathon als prelude op het Festival Oude Muziek Utrecht 2018. Tijdens drie opeenvolgende concerten zingt het Huelgas Ensemble een heel alfabet aan Bourgondische componisten bij elkaar. Voor elke letter één.Het gaat om componisten die in dienst waren van het Bourgondische hof, met een speciale uitzondering voor de prins van de polyfonie, Josquin. De zangers gaan arm in arm met Paul Van Nevel langs misdelen, motetten en chansons van bekende en te ontdekken meesters als Champion, Divitis, Binchois, De Orto, Van Weerbeke en vele anderen. Met Anoniem en Incertus wordt een ode gebracht aan de vele polyfonisten-zonder-naam en hun adembenemende bijdragen aan het meerstemmige repertoire van de 15de eeuw.

Za 15 augustus 2020 | 07:00 Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten

Golf: Marathon Classic presented by Dana Hoogtepunten. LPGA van de vierde dag van het Marathon Classic presented by Dana toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag 12 juli.

 Meer