Je vindt hier de programma's van Marathon op tv We hebben de volgende programma's voor Marathon Bourgondisch alfabet I - Anoniem tot Incertus: Muziek, Een polyfone marathon als prelude op het Festival Oude Muziek Utrecht 2018. Tijdens drie opeenvolgende. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Ontdekkingsreisdag De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Lichten uit De stroom is uitgevallen in Heartlake City en de meiden komen in actie om de. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Stop nooit met ontdekken Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Heartness monster Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Greenes tuin Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Kunst en rijkdom Er wordt een belangrijk Ontdekkers schilderij gestolen uit het museum. De. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Medaillon en sleutel Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Echte vrienden De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een. Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Tunnel van schaduwen Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen.

Marathon op tv (overige uitzendingen NL)

Do 21 januari 2021 | 19:25 My Kitchen Rules

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 30 Maura en Steve serveren een Italiaans geïnspireerd driegangenmenu in Wellington. Steve en Maura zijn toppresteerders, ze werken in de publieke sector, runnen hun eigen bedrijven, rennen marathons en streven naar perfectie in de keuken.

Vr 22 januari 2021 | 16:00 My Kitchen Rules

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 30 Maura en Steve serveren een Italiaans geïnspireerd driegangenmenu in Wellington. Steve en Maura zijn toppresteerders, ze werken in de publieke sector, runnen hun eigen bedrijven, rennen marathons en streven naar perfectie in de keuken.

Marathon op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 04:14 Bourgondisch alfabet I - Anoniem tot Incertus

Een polyfone marathon als prelude op het Festival Oude Muziek Utrecht 2018. Tijdens drie opeenvolgende concerten zingt het Huelgas Ensemble een heel alfabet aan Bourgondische componisten bij elkaar. Voor elke letter één.Het gaat om componisten die in dienst waren van het Bourgondische hof, met een speciale uitzondering voor de prins van de polyfonie, Josquin. De zangers gaan arm in arm met Paul Van Nevel langs misdelen, motetten en chansons van bekende en te ontdekken meesters als Champion, Divitis, Binchois, De Orto, Van Weerbeke en vele anderen. Met Anoniem en Incertus wordt een ode gebracht aan de vele polyfonisten-zonder-naam en hun adembenemende bijdragen aan het meerstemmige repertoire van de 15de eeuw.

Morgen | 12:15 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Ontdekkingsreisdag De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak.

Morgen | 12:26 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Lichten uit De stroom is uitgevallen in Heartlake City en de meiden komen in actie om de bevolking te helpen. Ze stuiten op een bank die zojuist is beroofd.

Morgen | 12:36 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Stop nooit met ontdekken Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft.

Morgen | 12:46 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Heartness monster Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is.

Morgen | 12:56 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Greenes tuin Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit.

Morgen | 13:06 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Kunst en rijkdom Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij.

Morgen | 13:16 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Medaillon en sleutel Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat.

Morgen | 13:26 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Echte vrienden De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee.

Morgen | 13:36 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Tunnel van schaduwen Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden.

Morgen | 13:46 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Heartmore Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend.

Morgen | 13:56 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Duiken De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader.

Morgen | 14:07 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Zoektocht naar de kaart De vriendinnen verbinden aanwijzingen van de oude stad, en vinden zo de kaart waarop het scheepswrak van het Hart Van de Zee staat. Dr. Alvah en Carter volgen de meiden stiekem met een camera.

Morgen | 14:17 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Hart van de Zee Vastbesloten om Het Hart van de Zee en de geschiedenis van Heart Lake City te beschermen tegen Carter, beginnen de meiden aan het zoeken van de schat. Onder water ontdekken ze het grote geheim van de schat.

Morgen | 14:27 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - De winnaar zingt Door Andrea's focus op het winnen van de HLC Talentenjacht, verliest ze de focus op wat echt belangrijk is. Hierdoor verliest ze kostbare punten.

Morgen | 14:37 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Mearff Als Liz haar nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, onthult, wordt een dag op de pier van het pretpark een nog grotere achtbaan dan de meiden hadden verwacht. Carter onthult zijn plannen voor een onderwaterhotel.

Morgen | 14:47 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Er was eens een vuurtoren De meisjes logeren in de vuurtoren om voor de dieren uit de kliniek te kunnen zorgen. Emma vindt een oud logboek van de vuurtorenwachter waarin de legende van het Heart Lake City zeemonster staat beschreven.

Morgen | 14:57 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Het beste paard van stal De meiden gebruiken al hun talent om Barney in het politiekorps te houden zodat agent Laura haar partner niet kwijtraakt.

Overmorgen | 11:09 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Het kwam uit Hong Kong Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 11:21 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Op zoek naar de yeti Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 11:33 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Zwemmende varkens Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 11:44 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - De heldendaad Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 11:56 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Team tango Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 12:08 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Topje van de ijsberg Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 12:20 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Alpenhulp Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 12:32 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Groot denken Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 12:43 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Een torenhoog probleem Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 12:55 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - De Jeju reus Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 13:07 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Panda-monium Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 13:19 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Het grote kleine ventje Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 13:29 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De Pups redden de Nijlpaarden / De Pups redden Apollo De nijlpaarden breken met hun act de circustent af. Gelukkig schiet de Paw Patrol circusdirecteur Raimundo te hulp. // De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Overmorgen | 13:30 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Brutale trollen Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 13:42 Marathon: Super Wings

Seizoen 2 - Dinomagneet Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 23:10 Midnight Cowboy IMDb: 7.8

Overmorgen - IMDB * 7.8 - Film, Het verhaal gaat over de knappe, naïef charmante cowboy Joe Buck uit Texas. Hij is ervan overtuigd is dat hij de redding is van naar liefde hongerende vrouwen in New York, komt naar de Big Apple om rijkdom te vinden. ...

Het verhaal gaat over de knappe, naïef-charmante cowboy Joe Buck uit Texas. Hij is ervan overtuigd is dat hij de redding is van naar liefde hongerende vrouwen in New York, komt naar de Big Apple om rijkdom te vinden. Echter de enige echte rijkdom die hij vindt is de vriendschap met Ratzo Rizzo, een verlopen oplichter met grote dromen. In het leven aan de haveloze zelfkant van de maatschappij krijgen deze paria's een onwaarschijnlijke band die verder reikt dan hun verscheurde dromen plus de plannen om in korte tijd extreem rijk te worden. Midnight Cowboy is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1969. Deze productie is geregisseerd door John Schlesinger (bekend van de films 'Marathon Man' en 'Pacific Heights'). Met Jon Voight, Dustin Hoffman, Brenda Vaccaro en Sylvia Miles in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/midnight-cowboy

Ma 18 januari 2021 | 13:05 Ink Master

Seizoen 11 - Aflevering 7 - No Wasted Space De tatoeëerders moeten op hun coaches vertrouwen als Cleen en Christian elk vier canvassen moeten tatoeëren in een marathonwedstrijd. Daarna moeten de tatoeëerders sterrenstelsels tatoeëren en moet er iemand melk-weg.

Ma 18 januari 2021 | 22:46 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De Pups redden de Nijlpaarden / De Pups redden Apollo De nijlpaarden breken met hun act de circustent af. Gelukkig schiet de Paw Patrol circusdirecteur Raimundo te hulp. // De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Di 19 januari 2021 | 07:26 Bourgondisch alfabet II - Josquin tot Quadris

Een polyfone marathon als prelude op het Festival Oude Muziek Utrecht 2018. Tijdens drie opeenvolgende concerten zingt het Huelgas Ensemble een heel alfabet aan Bourgondische componisten bij elkaar. Voor elke letter één.Het gaat om componisten die in dienst waren van het Bourgondische hof, met een speciale uitzondering voor de prins van de polyfonie, Josquin. De zangers gaan arm in arm met Paul Van Nevel langs misdelen, motetten en chansons van bekende en te ontdekken meesters als Champion, Divitis, Binchois, De Orto, Van Weerbeke en vele anderen. Met Anoniem en Incertus wordt een ode gebracht aan de vele polyfonisten-zonder-naam en hun adembenemende bijdragen aan het meerstemmige repertoire van de 15de eeuw.

Wo 20 januari 2021 | 00:40 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Klein monster / De grote Mega Mythe Marathon Om hun vijf sterren beoordeling te behouden moeten Felicity en Miguel alle zeilen bijzetten tijdens het oppassen op Kenny de Kraken. // Timmy de Kraken probeert met valsspelen de grote Mega Mythe Marathon van Felicity en Miguel te winnen.

Wo 20 januari 2021 | 18:57 Super Caribou

Seizoen 1 - Jeremy en de marathon van Windheuvel Christine vindt de inwoners van Windheuvel lui en ongezond. Ze organiseert een marathon, maar niet iedereen heeft daar zin in.

Do 21 januari 2021 | 00:45 auslandsjournal - die doku

Aflevering 75 Nach einer dramatischen Präsidentschaftswahl 2020 und dem zermürbenden Auszählungsmarathon gehen die Amerikaner in ein neues Jahr mit einem neuen Präsidenten. "auslandsjournal - die doku" begleitet Menschen aus beiden politischen Lagern in einer Fortsetzung der Langzeitbeobachtung "Amerikas Schicksalswahl". Was wurde aus ihren Ängsten und Träumen, welche Hoffnungen haben sie für die Zukunft? Die Dokumentation begleitet Menschen mit unterschiedlichen politischen Meinungen. So hat die Trump-Anhängerin Isabel Brown in der ultra-konservativen Studentenorganisation "Turning Point" Karriere gemacht und fest an einen Sieg ihres Idols geglaubt. Was denkt der konservative Pastor Chuck Kaighen in Missouri über den Machtwechsel und das neue Jahr? Auch er hatte Trump gewählt, der für ihn die christlichen Werte verkörpert. In Atlanta hofft die Anwältin Pamela Peynado auf eine Änderung der Abschiebepraxis Donald Trumps. Sie vertritt Immigranten, die für ein Bleiberecht in den USA kämpfen.

Do 21 januari 2021 | 03:20 auslandsjournal - die doku

Aflevering 75 Nach einer dramatischen Präsidentschaftswahl 2020 und dem zermürbenden Auszählungsmarathon gehen die Amerikaner in ein neues Jahr mit einem neuen Präsidenten. "auslandsjournal - die doku" begleitet Menschen aus beiden politischen Lagern in einer Fortsetzung der Langzeitbeobachtung "Amerikas Schicksalswahl". Was wurde aus ihren Ängsten und Träumen, welche Hoffnungen haben sie für die Zukunft? Die Dokumentation begleitet Menschen mit unterschiedlichen politischen Meinungen. So hat die Trump-Anhängerin Isabel Brown in der ultra-konservativen Studentenorganisation "Turning Point" Karriere gemacht und fest an einen Sieg ihres Idols geglaubt. Was denkt der konservative Pastor Chuck Kaighen in Missouri über den Machtwechsel und das neue Jahr? Auch er hatte Trump gewählt, der für ihn die christlichen Werte verkörpert. In Atlanta hofft die Anwältin Pamela Peynado auf eine Änderung der Abschiebepraxis Donald Trumps. Sie vertritt Immigranten, die für ein Bleiberecht in den USA kämpfen.

Vr 22 januari 2021 | 11:23 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Veel Tuff Veel / Knuffel Maatje Om geld in te zamelen voor de redding van een reptielenopvang organiseert Craig een Tufflips Film Marathon. // Craig wil graag geknuffeld worden, maar Sanjay vindt het griezelig en ongepast.

Vr 22 januari 2021 | 17:53 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De Pups redden de Nijlpaarden / De Pups redden Apollo De nijlpaarden breken met hun act de circustent af. Gelukkig schiet de Paw Patrol circusdirecteur Raimundo te hulp. // De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Za 23 januari 2021 | 05:00 Ink Master

Seizoen 11 - Aflevering 7 - No Wasted Space De tatoeëerders moeten op hun coaches vertrouwen als Cleen en Christian elk vier canvassen moeten tatoeëren in een marathonwedstrijd. Daarna moeten de tatoeëerders sterrenstelsels tatoeëren en moet er iemand melk-weg.

Za 23 januari 2021 | 12:30 Marathon: Barbie Dreamtopia

Seizoen 1 - Aflevering 1 Animatieserie waarin de kleine Chelsea haar oudere zus Barbie mee op reis neemt naar haar fantasiewereld, Dreamtopia. Samen met hun vrienden ontdekken ze spannende landen met oneindige mogelijkheden. Ze beleven verbazingwekkende avonturen en leren belangrijke levenslessen.

Za 23 januari 2021 | 12:35 Marathon: Barbie Dreamtopia

Seizoen 1 - Aflevering 2 Animatieserie waarin de kleine Chelsea haar oudere zus Barbie mee op reis neemt naar haar fantasiewereld, Dreamtopia. Samen met hun vrienden ontdekken ze spannende landen met oneindige mogelijkheden. Ze beleven verbazingwekkende avonturen en leren belangrijke levenslessen.

Za 23 januari 2021 | 12:50 Marathon: Barbie Dreamtopia

Seizoen 1 - Aflevering 3 Animatieserie waarin de kleine Chelsea haar oudere zus Barbie mee op reis neemt naar haar fantasiewereld, Dreamtopia. Samen met hun vrienden ontdekken ze spannende landen met oneindige mogelijkheden. Ze beleven verbazingwekkende avonturen en leren belangrijke levenslessen.

Za 23 januari 2021 | 13:05 Marathon: Barbie Dreamtopia

Seizoen 1 - Aflevering 4 Animatieserie waarin de kleine Chelsea haar oudere zus Barbie mee op reis neemt naar haar fantasiewereld, Dreamtopia. Samen met hun vrienden ontdekken ze spannende landen met oneindige mogelijkheden. Ze beleven verbazingwekkende avonturen en leren belangrijke levenslessen.

 Meer