Je vindt hier de programma's van Makkelijk op tv We hebben de volgende programma's voor Makkelijk The Office: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. Ben Franklin. Op aanraden van zijn goede vriend. Les Experts: Misdaadserie, 'Le bon, la brute et la dominatrice.' (s 7/ep 23) Grissom komt opnieuw in contact met Lady Heather nadat. Born in the Wild: Realityreeks, 'North Dakota: Snow Baby.' Hailee en Evan zijn vastberaden om hun bevalling buiten te laten doorgaan.. Zack & Quack: Seizoen 1 Aflevering 16 De Grote Pop Up Poes // Pop Up Boomhut: Wanneer Zack een zwerfpoesje vindt, komt hij er achter. Fairly Odd Parents: Seizoen 7 Aflevering 13 Manische Mam Dag / Crocker van Goud: Timmy denkt dat het makkelijker is om Mam te zijn dan. 90 Day Fiancé: Happily Ever After?: Aflevering 11, Seizoen 4 Aflevering 11 Aflevering 11: Het leven na de eerste 90 dagen gaat verder. Terwijl de koppels. Criminal Minds: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 9 Amerikaans Canadese misdaadserie. 52 Pickup. Een seriemoordenaar die het op. 90 Day Fiancé: Happily Ever After?: Aflevering 11, Seizoen 4 Aflevering 11 Aflevering 11: Het leven na de eerste 90 dagen gaat verder. Terwijl de koppels. Big Easy Motors: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks waarin auto's worden gerestaureerd om doorverkocht te worden met. Big Easy Motors: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 11 Realityreeks waarin auto's worden gerestaureerd om doorverkocht te worden met.

Makkelijk op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. 52 Pickup. Een seriemoordenaar die het op prostituees had gemunt, heeft nu ook Vanessa Holden, een jonge vrouw van goede komaf, vermoord. Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om de man op te sporen, maar dit blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. De moordenaar heeft namelijk zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes gemakkelijk in de val.

Overmorgen | 15:11 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Australische animatieserie. Kaka-Trudy. Blinky en Jacko vinden een verloren pop, die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer moeten doen dan knuffels geven om het kleintje te kalmeren.

Overmorgen | 15:20 Groeten uit Holland

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin vijf Marokkaanse vrouwen op ontdekkingstocht gaan in Nederland. Fietsen. Meester Koen heeft een verrassing voor deze les: hij gaat de Marokkaanse vriendinnen leren fietsen, want de opdracht vandaag bestaat uit een bezoek aan de Zomer Jazz Fiets Tour in Groningen. Maar fietsen blijkt niet zo gemakkelijk.

Overmorgen | 16:45 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Nederlandse dramaserie. Filmpje. Noa maakt met hulp van haar moeder en docent Daphne een introfilmpje over Bibi. Ze hopen Bibi haar overgang naar een Nederlandse school zo iets makkelijker te maken. Maar er is niets dat Bibi kan voorbereiden op wat haar te wachten staat...

Wo 24 juli 2019 | 22:45 House

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Painless. Dr. Cameron ontfermt zich over de financiële zaken van Dr. House. In ruil vraagt zij Dr. House om de toestand van patiënt Jeff onder de loep te nemen. Jeff heeft voortdurend ondraaglijke pijn en probeerde meermaals zelfmoord te plegen. Dr. House kan hiervan meespreken, zelf lijdt hij ook onder de onophoudelijke pijn in zijn been. De pijn verlichten door een bad te nemen is echter geen optie: de waterleiding in zijn huis is stuk. Bovendien kan hij niet rekenen op de hulp van Dr. Cuddy: het combineren van haar job met het pleegmoederschap blijkt moeilijker dan verwacht. Ondertussen probeert Thirteen Dr. Foreman te ontwijken, maar die geeft niet zo gemakkelijk op en tracht haar te overhalen om samen iets te gaan eten.

Do 25 juli 2019 | 22:20 Look who's talking too IMDb: 4.6

25/07 - IMDB * 4.6 - Romantische komedie, Look who's talking too is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1990. Deze productie is geregisseerd door Amy Heckerling. Het is het vervolg op de succesvolle film Look Who's Talking. In 1993 komt het derde ...

Look who's talking too is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1990. Deze productie is geregisseerd door Amy Heckerling. Het is het vervolg op de succesvolle film Look Who's Talking. In 1993 komt het derde en laatste deel, Look Who's Talking Now uit. De hoofdrollen zijn opnieuw voor John Travolta en Kirstie Alley. Deze film gaat over de kleine Mollie en James. Zij proberen samen (de inmiddels oudere) Mickey en zijn baby-zusje Julie groot te brengen. Broer en zus hebben onderling echter wat spanningen, evenals met Stuart: Mollie's broer die bij hen komt wonen. Dit gaat niet altijd even gemakkelijk wat de ouders tot pure wanhoop drijft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/look-whos-talking-too

Vr 26 juli 2019 | 11:40 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De bamboe verrassing. De Vikingen zijn in China en komen Ming en zijn zoon Qi tegen. Ming is bevelhebber van een dorpje dat geteisterd wordt door een boze geest. Tegen een schappelijke betaling is Halvar bereid om samen met de bemanning de boze geest te verdrijven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Makkelijk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:30 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Ben Franklin. Op aanraden van zijn goede vriend Todd vraagt Michael aan Jim om twee strippers te bestellen voor het vrijgezellenfeest voor Phyllis op kantoor. In plaats daarvan krijgt hij echter één stripper en één imitator van Ben Franklin. Ondanks die ommezwaai loopt het feest wel zoals gepland, tot Michael plots ongemakkelijk wordt door de stripper. Ondertussen confronteert Karen haar collega Pam met haar recente verleden met Jim.

Vandaag | 16:50 Les Experts

'Le bon, la brute et la dominatrice.' (s 7/ep 23) Grissom komt opnieuw in contact met Lady Heather nadat ze tijdens een afspraakje met een sadistische klant bijna werd vermoord. Het onderzoek wordt bemoeilijkt omdat ze de naam van de dader weigert te noemen. Sara krijgt een ongemakkelijk gevoel wanneer ze Grissom samen ziet met Lady Heather.

Vandaag | 17:15 Born in the Wild

'North Dakota: Snow Baby.' Hailee en Evan zijn vastberaden om hun bevalling buiten te laten doorgaan. Maar in het midden van de winter kan de temperatuur in North Dakota makkelijk onder het vriespunt zakken. Wanneer ook een storm zijn opwachting maakt, twijfelen de toekomstige ouders aan hun gewaagde plan.

Vandaag | 21:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 16 - De Grote Pop-Up Poes // Pop-Up Boomhut: Wanneer Zack een zwerfpoesje vindt, komt hij er achter dat het eigenlijk een pop-up leeuw is. Zack en Quack proberen de leeuw als huisdier te houden, maar de vrienden komen er al snel achter dat het niet makkelijk is om voor een leeuw te zorgen. // Wanneer de boomhut van Zack uit de tuin geblazen wordt, stranden de vrienden heel ver van huis. Nu moeten de vrienden de boomhut in verschillende voertuigen veranderen om hem weer veilig thuis te krijgen.

Vandaag | 21:00 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Manische Mam-Dag / Crocker van Goud: Timmy denkt dat het makkelijker is om Mam te zijn dan kind. Wanda wisselt hun hersens om, met alle gevolgen van dien. // Na een bijna-dood-ervaring besluit meneer Crocker om voortaan niet meer te jagen op feeën maar op kabouters.

Vandaag | 21:55 90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Aflevering 11: Het leven na de eerste 90 dagen gaat verder. Terwijl de koppels terugkijken op hun huwelijksreis, realiseren ze zich dat hun leven er niet gemakkelijker op is geworden.

Morgen | 02:05 90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Aflevering 11: Het leven na de eerste 90 dagen gaat verder. Terwijl de koppels terugkijken op hun huwelijksreis, realiseren ze zich dat hun leven er niet gemakkelijker op is geworden.

Morgen | 04:20 Big Easy Motors

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin auto's worden gerestaureerd om doorverkocht te worden met winst. The Ballad of El Camino. Trey en Charles moeten moeite doen om een Chevrolet El Camino uit '68 op te knappen. Hij is verroest en de motor en versnellingsbak ontbreken. Ze hebben drie weken om van deze roestbak de straatvechter te maken die hij ooit was.

Morgen | 04:40 Big Easy Motors

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin auto's worden gerestaureerd om doorverkocht te worden met winst. The Franken-Fury. Charles en Trey vinden bij een veiling een zeldzame Plymouth Fury 3 uit 1968. Ze besluiten de oude kruidenierswagen op te knappen door er en een straatracewagen van maken. Dat is niet makkelijk als er geen motor in blijkt te zitten.

Morgen | 10:10 90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Aflevering 11: Het leven na de eerste 90 dagen gaat verder. Terwijl de koppels terugkijken op hun huwelijksreis, realiseren ze zich dat hun leven er niet gemakkelijker op is geworden.

Morgen | 18:10 Komen Eten

'Bert uit Tienen.' De 40-jarige Bert uit Tienen is werkzaam als werfleider en is een echt pietje precies. Hij heeft graag alles onder controle en wil structuur in zijn leven. Ook in de keuken zorgt hij dat hij altijd uitstekend voorbereid voor de dag komt. Bert wordt soms wat ongemakkelijk van vrouwelijk gezelschap, en vanavond krijgt hij maar liefst twee exemplaren van dat bijzondere ras aan zijn tafel.

Morgen | 18:55 Lady Bird IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Drama, Lady Bird is een tragikomedie uit het jaar 2017. De film is geregisseerd door deputerende Greta Gerwig. Met hoofdrollen vertolkt door Saoirse Ronan, Laurie Metcalf en Lucas Hedges. Christine McPherson , of Lady Bird ...

Lady Bird is een tragikomedie uit het jaar 2017. De film is geregisseerd door deputerende Greta Gerwig. Met hoofdrollen vertolkt door Saoirse Ronan, Laurie Metcalf en Lucas Hedges. Christine McPherson , of Lady Bird zoals ze zelf genoemd wil worden, is een ongemakkelijke tiener die in de laatste klas van de middelbare school zit en niets liever wil dan studeren. Heel ver weg van haar huis, waar vader werkloos is en moeder zich veel te veel met haar bemoeit. Een prachtig coming-of-age-portret die veel prijzen won, plus een Oscarnominatie voor beste film. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lady-bird

Morgen | 20:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 20 - George Is Jarig: George is jarig vandaag en omdat hij zo dol is op dinosaurussen, staat alles in het teken daarvan. En dat vindt Peppa niet makkelijk…maar uiteindelijk hebben ze allemaal dikke pret!

Morgen | 21:05 De Gezonde Goesting

'Voor de kids.' "Kids zijn makkelijk blij te maken met choco en chips, maar vandaag wil Steffi de mama's en papa's aan haar toog duidelijk maken dat snoepen ook gezond kan zijn. Ze maakt lekkere haverkoekjes, maar ook een verrassende ontbijtsmoothie met kefir en een stevige pompoenlasagne."

Morgen | 23:25 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Bad Hair Day: Claire gaat naar haar schoolreünie en komt daar een professor tegen met wie ze vroeger heeft gedatet. Als Phil ook komt, wordt de situatie erg ongemakkelijk. Jay wil koste wat kost z'n bowlingtoernooi winnen en Gloria is druk met de baby.

Overmorgen | 10:40 Lady Bird IMDb: 7.4

Overmorgen - IMDB * 7.4 - Drama, Lady Bird is een tragikomedie uit het jaar 2017. De film is geregisseerd door deputerende Greta Gerwig. Met hoofdrollen vertolkt door Saoirse Ronan, Laurie Metcalf en Lucas Hedges. Christine McPherson , of Lady Bird ...

Lady Bird is een tragikomedie uit het jaar 2017. De film is geregisseerd door deputerende Greta Gerwig. Met hoofdrollen vertolkt door Saoirse Ronan, Laurie Metcalf en Lucas Hedges. Christine McPherson , of Lady Bird zoals ze zelf genoemd wil worden, is een ongemakkelijke tiener die in de laatste klas van de middelbare school zit en niets liever wil dan studeren. Heel ver weg van haar huis, waar vader werkloos is en moeder zich veel te veel met haar bemoeit. Een prachtig coming-of-age-portret die veel prijzen won, plus een Oscarnominatie voor beste film. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lady-bird

Overmorgen | 10:40 De Gezonde Goesting

'Voor de kids.' "Kids zijn makkelijk blij te maken met choco en chips, maar vandaag wil Steffi de mama's en papa's aan haar toog duidelijk maken dat snoepen ook gezond kan zijn. Ze maakt lekkere haverkoekjes, maar ook een verrassende ontbijtsmoothie met kefir en een stevige pompoenlasagne."

Overmorgen | 13:05 Komen Eten

'Bert uit Tienen.' De 40-jarige Bert uit Tienen is werkzaam als werfleider en is een echt pietje precies. Hij heeft graag alles onder controle en wil structuur in zijn leven. Ook in de keuken zorgt hij dat hij altijd uitstekend voorbereid voor de dag komt. Bert wordt soms wat ongemakkelijk van vrouwelijk gezelschap, en vanavond krijgt hij maar liefst twee exemplaren van dat bijzondere ras aan zijn tafel.

Overmorgen | 13:45 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee : Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Overmorgen | 17:05 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Bad Hair Day: Claire gaat naar haar schoolreünie en komt daar een professor tegen met wie ze vroeger heeft gedatet. Als Phil ook komt, wordt de situatie erg ongemakkelijk. Jay wil koste wat kost z'n bowlingtoernooi winnen en Gloria is druk met de baby.

Overmorgen | 22:05 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

Overmorgen - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam ...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Overmorgen | 22:40 Shimmer & Shine

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Boomhut: Shimmer en Shine helpen Leah bij het bouwen van een boomhut maar dat blijkt nog niet makkelijk…

Wo 24 juli 2019 | 01:40 De Dagschotel

'Michaël Vrijmoed - Oosterse wrap met varkensvlees en curry.' De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.

Wo 24 juli 2019 | 08:45 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 20 - George Is Jarig: George is jarig vandaag en omdat hij zo dol is op dinosaurussen, staat alles in het teken daarvan. En dat vindt Peppa niet makkelijk…maar uiteindelijk hebben ze allemaal dikke pret!

Wo 24 juli 2019 | 11:50 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Bad Hair Day: Claire gaat naar haar schoolreünie en komt daar een professor tegen met wie ze vroeger heeft gedatet. Als Phil ook komt, wordt de situatie erg ongemakkelijk. Jay wil koste wat kost z'n bowlingtoernooi winnen en Gloria is druk met de baby.

Wo 24 juli 2019 | 13:10 Tag IMDb: 6.5

24/07 - IMDB * 6.5 - Komedie, Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar dan wel met een knipoog. Elk jaar storten vijf zeer competitieve vrienden zich een maand lang op de vlucht voor een ongecontroleerd spel waarbij ze hun nek, hun baan en hun ...

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar dan wel met een knipoog. Elk jaar storten vijf zeer competitieve vrienden zich een maand lang op de vlucht voor een ongecontroleerd spel waarbij ze hun nek, hun baan en hun relaties riskeren om elkaar te verslaan. Deze keer valt het spel samen met de bruiloft van de enige ongeslagen speler. Wat een gemakkelijk doelwit zou moeten zijn eindigt al snel in een totale oorlog, omdat hij weet dat ze hem komen halen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/tag

Wo 24 juli 2019 | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Het Pop-Up Circus van Zack en Quack / Pop-Up Monster: Als Zack het wildste beest wil temmen dat er bestaat, gaat 'ie naar het circus. Maar als Quack aan een dinosaurus pop-up trekt, krijgen ze prehistorische problemen. / Als een pluizig baby monster verschijnt in de tuin, gaan Zack en z'n vriendjes op zoek naar zijn moeder. Maar op een baby passen is geen makkelijke taak - en babysitten op een baby MONSTER blijkt nog veel moeilijker te zijn.

Wo 24 juli 2019 | 20:20 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee : Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Wo 24 juli 2019 | 20:40 The Devil Wears Prada IMDb: 6.9

24/07 - IMDB * 6.9 - Komedie, The Devil Wears Prada is een Amerikaanse komedie uit 2006 van regisseur David Frankel. Hij verfilmde hiervoor het gelijknamige boek van Lauren Weisberger. De New Yorkse Andrea Sachs is een net afgestudeerde journaliste ...

The Devil Wears Prada is een Amerikaanse komedie uit 2006 van regisseur David Frankel. Hij verfilmde hiervoor het gelijknamige boek van Lauren Weisberger. De New Yorkse Andrea Sachs is een net afgestudeerde journaliste die een kans ruikt wanneer ze op gesprek mag komen bij het ultrahippe modemagazine Runway. Het schrijven van diepgravende interviews en spraakmakende artikelen zit er voorlopig nog niet in, want de studentikoze Andrea krijgt een baantje aangeboden als assistente van hoofdredactrice Miranda Priestley. Haar nieuwe baas ontziet niets en niemand en wordt volledig in beslag genomen door zichzelf. Andrea krijgt het niet makkelijk met deze veeleisende Miranda en is ook de risee van Runway, want gevoel voor stijl en fashion heeft ze niet. Ze doet haar uiterste best om te voldoen om de steeds gekker wordende eisen van Miranda en laveert daarbij tussen haar ambitie en haar privéleven. Als ze meemoet naar modestad bij uitstek Parijs, komt Andrea voor de moeilijkste keuze van haar leven te staan. Schrijfster Lauren Weisberger werkte ooit bij het modeblad Vogue als assistente van de hoofdredactrice Anna Wintour. Al haar frustraties over de onmogelijke klusjes die ze te doen kreeg, schreef Weisberger van zich af in het deels autobiografische ’The Devil Wears Prada’. Het boek werd een groot succes en een verfilming kon dan ook niet uitblijven. Niemand minder dan filmdiva Meryl Streep kruipt in de huid van ’boss from hell’ Miranda. De jonge actrice Anne Hathaway, die al tegenover Julie Andrews stond in ’The Princess Diaries’ en een bijrol vertolkte in het Oscarwinnende drama ’Brokeback Mountain’, speelt de rol van de intelligente, maar naïeve Andy. David Frankel ("Sex and the City", "Band of Brothers") tekende voor de regie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-devil-wears-prada

Wo 24 juli 2019 | 21:30 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 21 - The One With The Fertility Test: Het bezoek van Chandler en Monica aan een vruchtbaarheidskliniek wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers ex-vriendin Janice opduikt. Ross helpt Joey hoe hij intelligent kan overkomen en Rachel discussieert met Phoebe over een keten van spa-resorts.

Wo 24 juli 2019 | 23:05 Luther

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Een toevallige ontmoeting betekent dat Luther mogelijk op het punt staat de liefde te vinden. Maar niets komt gemakkelijk, niet wanneer een fetisj moordenaar op jacht is. 1/4

Do 25 juli 2019 | 01:20 De Dagschotel

'Dagny Rós Ásmundsdóttir - Varkenshaasje met prinsessenboontjes en mango.' De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.

Do 25 juli 2019 | 02:20 Luther

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Een toevallige ontmoeting betekent dat Luther mogelijk op het punt staat de liefde te vinden. Maar niets komt gemakkelijk, niet wanneer een fetisj moordenaar op jacht is. 1/4

Do 25 juli 2019 | 03:20 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 20 - George Is Jarig: George is jarig vandaag en omdat hij zo dol is op dinosaurussen, staat alles in het teken daarvan. En dat vindt Peppa niet makkelijk…maar uiteindelijk hebben ze allemaal dikke pret!

Do 25 juli 2019 | 08:35 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Dit kleine varkentje ging naar de winkel: Leaf wil heel graag dat Arthur in de nieuwe reclame van de plaatselijk supermarkt speelt. Stuart belooft dat hij ervoor zal zorgen dat Arthur de hoofdrol krijgt. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Do 25 juli 2019 | 17:10 **** That's Delicious

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Culinair magazine met Action Bronson. The Restaurant Takeover. De hele cast van FTD runt een restaurant met Action als chef-kok, Meyhem als barkeeper, Big Body als de Maître D' en The Alchemist in de bediening. Was het maar zo makkelijk.

Do 25 juli 2019 | 18:50 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 21 - The One With The Fertility Test: Het bezoek van Chandler en Monica aan een vruchtbaarheidskliniek wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers ex-vriendin Janice opduikt. Ross helpt Joey hoe hij intelligent kan overkomen en Rachel discussieert met Phoebe over een keten van spa-resorts.

Do 25 juli 2019 | 20:45 Un si grand soleil

Ludo is overweldigd door zijn gevoelens en bevindt zich in een erg ongemakkelijke positie. Manu identificeert een nieuwe verdachte.

Vr 26 juli 2019 | 02:30 **** That's Delicious

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Culinair magazine met Action Bronson. The Restaurant Takeover. De hele cast van FTD runt een restaurant met Action als chef-kok, Meyhem als barkeeper, Big Body als de Maître D' en The Alchemist in de bediening. Was het maar zo makkelijk.

Vr 26 juli 2019 | 06:05 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 20 - George Is Jarig: George is jarig vandaag en omdat hij zo dol is op dinosaurussen, staat alles in het teken daarvan. En dat vindt Peppa niet makkelijk…maar uiteindelijk hebben ze allemaal dikke pret!

Vr 26 juli 2019 | 07:45 **** That's Delicious

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Culinair magazine met Action Bronson. The Restaurant Takeover. De hele cast van FTD runt een restaurant met Action als chef-kok, Meyhem als barkeeper, Big Body als de Maître D' en The Alchemist in de bediening. Was het maar zo makkelijk.

Vr 26 juli 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 21 - The One With The Fertility Test: Het bezoek van Chandler en Monica aan een vruchtbaarheidskliniek wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers ex-vriendin Janice opduikt. Ross helpt Joey hoe hij intelligent kan overkomen en Rachel discussieert met Phoebe over een keten van spa-resorts.

Vr 26 juli 2019 | 20:30 90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Aflevering 12: Het leven na de eerste 90 dagen gaat verder. Terwijl de koppels terugkijken op hun huwelijksreis, realiseren ze zich dat hun leven er niet gemakkelijker op is geworden.

 Meer

Makkelijk gemist

Di 18 juni 2019 | 01:30 EenVandaag: o.a. miljoenen euro's wachtgeld voor oud-wethouders

18/06 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Gemeenten betaalden in 5 jaar 126 miljoen euro wachtgeld aan oud wethouders Gemeenten waren de afgelopen 5 jaar ruim 126 miljoen euro kwijt aan...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Gemeenten betaalden in 5 jaar 126 miljoen euro wachtgeld aan oud-wethouders Gemeenten waren de afgelopen 5 jaar ruim 126 miljoen euro kwijt aan wachtgeld voor oud-wethouders. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 297 gemeenten. In totaal kregen ruim 1500 wethouders een wachtgelduitkering. De verschillen tussen gemeenten zijn groot. Zo betaalde Lelystad met ruim 1,8 miljoen euro het meeste wachtgeld, maar waren er ook tien gemeenten die in de onderzochte periode aan geen enkele bestuurder wachtgeld verschuldigd waren. - Oud-wethouder Wim brengt nu meubels rond, maar andere bestuurders komen weer moeilijk aan werk Ruzie in de coalitie, een onhandige uitspraak of een slechte verkiezingsuitslag. Een wethouder kan van het ene op het andere moment werkloos raken. En wie denkt dat een oud-bestuurder vervolgens makkelijk weer aan de bak komt, heeft het mis. Wim van Engeland (64) was 8 jaar wethouder voor de lokale partij Gemeentebelangen in het Brabantse Heusden. In samenspraak met het partijbestuur besloot hij kort voor de verkiezingen van maart vorig jaar dat het 'mooi genoeg geweest was'. Van Engeland maakte plaats voor een opvolger en ging zelf de arbeidsmarkt op. Met zijn 64 jaar geen eenvoudige opgave, realiseerde hij zich. Een terugkeer naar de politie, waar hij meer dan de helft van zijn leven heeft gewerkt, zat er niet meer in. Zijn zeven sollicitaties naar toezichtsfuncties liepen op niets uit. - Kinderartsen: Op reis zonder vaccinatie is ook binnen Europa een probleem De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) roept ouders op kinderen vervroegd in te enten tegen de mazelen als zij op vakantie gaan naar landen waar deze ziekte veel voorkomt. Veel ouders zijn zich niet bewust van de gevaren in Europa. Vooral in landen als de Oekraïne en Roemenië komt de mazelen veel voor. "In de Oekraïne alleen al zijn vorig jaar maar liefst 53.000 kinderen besmet geraakt met de mazelen", stelt Karoly Illy, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde. "Honderd kinderen zijn vorig jaar in Europa dood gegaan aan de mazelen. En die hadden niet dood hoeven gaan als ze waren ingeënt." - Met hun record-duif hopen de gebroeders Kamerhuis miljoenen binnen te halen Postduif Caballero 841 verbrak vorige week het Nederlands snelheidsrecord dat stamt uit 1957. Het ziet ernaar uit dat ook het wereldrecord op naam van deze duif staat. En de eigenaren? De kans is groot dat zij binnenkort miljonair zijn. Door alle roem zit hij tijdelijk niet in zijn duivenhok: postduif Caballero 841 uit het Overijsselse Sibculo is ondergedoken op een ander adres. Eigenaar Herbert Kamerhuis stond er eerst niet bij stil, maar werd getipt door vrienden. "Ik wil het risico niet lopen dat iemand met slechte bedoelingen hem uit zijn hok jat. We hebben iets unieks in handen."

Za 8 juni 2019 | 21:55 Nieuw: Zoek de Fouten

08/06 - Show, In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even...

In het nieuwe programma Zoek de Fouten worden in sketches bewust fouten gemaakt die soms per ongeluk in films en series terechtkomen. Bijvoorbeeld: een acteur neemt een hap van een croissant en even later heeft hij een boterham in zijn handen. Of: de klok aan de muur geeft negen uur aan en een paar seconden later is het ineens half twaalf. De makers van Zoek de Fouten dagen de kijker uit om extra goed op te letten. Wie laat zich niet afleiden en haalt alle fouten eruit? De cast van Zoek de Fouten bestaat onder andere uit Jelka van Houten, Henk Poort, Ellen Pieters, Rienus Krul en Pip Pellens. Zij zetten hilarische sketches neer met herkenbare stereotypes zoals de 'slonzige huisvrouw', 'de dokter' en 'de boer'. In elke sketch zijn expres continuïteitsfouten gemaakt: een acteur draagt ineens een andere stropdas, een actrice verandert binnen een paar seconden van kapsel… alles kan. In elke sketch zitten zes fouten. De ene fout is heel makkelijk te vinden, andere fouten zijn allesbehalve makkelijk op te sporen.

Vr 24 mei 2019 | 11:10 M: o.a. Douwe Bob

24/05 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe Bob een rol in romcom ‘Singel 39’ én de titelsong ‘Consider’ komt van zijn nieuwste album ‘The Shape I’m In’! - Het ziet er zo makkelijk uit, vooral als Robert ten Brink het doet. Maar wat is een quiz leiden een vak apart. Quizmaster Robert ten Brink komt terug met BankGiro Miljonairs en legt uit hoe je de kandidaat en kijker gek maakt van spanning! - Vandaag zijn de Europese Verkiezingen in Nederland, maar jongeren voelen zich niet vertegenwoordigd in Brussel. Gaan ze wel stemmen? Titia Hoogendoorn, Devika Partiman en Lisette van Eijk doen er met ‘Go Vote’ alles aan om jongeren naar de stembussen te krijgen. - Hoe er met de slachtoffers van #aardbevingen in #Groningen wordt omgegaan, is een schending van de mensenrechten. Dat stellen boegbeeld van de Groningse gedupeerden Annemarie Heite, mensenrechtenadvocaat Jan van de Venis en strafrechtadvocaat Gerard Spong.

Vr 24 mei 2019 | 03:30 M: o.a. Douwe Bob

24/05 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe Bob een rol in romcom ‘Singel 39’ én de titelsong ‘Consider’ komt van zijn nieuwste album ‘The Shape I’m In’! - Het ziet er zo makkelijk uit, vooral als Robert ten Brink het doet. Maar wat is een quiz leiden een vak apart. Quizmaster Robert ten Brink komt terug met BankGiro Miljonairs en legt uit hoe je de kandidaat en kijker gek maakt van spanning! - Vandaag zijn de Europese Verkiezingen in Nederland, maar jongeren voelen zich niet vertegenwoordigd in Brussel. Gaan ze wel stemmen? Titia Hoogendoorn, Devika Partiman en Lisette van Eijk doen er met ‘Go Vote’ alles aan om jongeren naar de stembussen te krijgen. - Hoe er met de slachtoffers van #aardbevingen in #Groningen wordt omgegaan, is een schending van de mensenrechten. Dat stellen boegbeeld van de Groningse gedupeerden Annemarie Heite, mensenrechtenadvocaat Jan van de Venis en strafrechtadvocaat Gerard Spong.

Vr 24 mei 2019 | 02:40 M: o.a. Douwe Bob

24/05 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe Bob een rol in romcom ‘Singel 39’ én de titelsong ‘Consider’ komt van zijn nieuwste album ‘The Shape I’m In’! - Het ziet er zo makkelijk uit, vooral als Robert ten Brink het doet. Maar wat is een quiz leiden een vak apart. Quizmaster Robert ten Brink komt terug met BankGiro Miljonairs en legt uit hoe je de kandidaat en kijker gek maakt van spanning! - Vandaag zijn de Europese Verkiezingen in Nederland, maar jongeren voelen zich niet vertegenwoordigd in Brussel. Gaan ze wel stemmen? Titia Hoogendoorn, Devika Partiman en Lisette van Eijk doen er met ‘Go Vote’ alles aan om jongeren naar de stembussen te krijgen. - Hoe er met de slachtoffers van #aardbevingen in #Groningen wordt omgegaan, is een schending van de mensenrechten. Dat stellen boegbeeld van de Groningse gedupeerden Annemarie Heite, mensenrechtenadvocaat Jan van de Venis en strafrechtadvocaat Gerard Spong.

Vr 24 mei 2019 | 00:25 M: o.a. Douwe Bob

24/05 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe Bob een rol in romcom ‘Singel 39’ én de titelsong ‘Consider’ komt van zijn nieuwste album ‘The Shape I’m In’! - Het ziet er zo makkelijk uit, vooral als Robert ten Brink het doet. Maar wat is een quiz leiden een vak apart. Quizmaster Robert ten Brink komt terug met BankGiro Miljonairs en legt uit hoe je de kandidaat en kijker gek maakt van spanning! - Vandaag zijn de Europese Verkiezingen in Nederland, maar jongeren voelen zich niet vertegenwoordigd in Brussel. Gaan ze wel stemmen? Titia Hoogendoorn, Devika Partiman en Lisette van Eijk doen er met ‘Go Vote’ alles aan om jongeren naar de stembussen te krijgen. - Hoe er met de slachtoffers van #aardbevingen in #Groningen wordt omgegaan, is een schending van de mensenrechten. Dat stellen boegbeeld van de Groningse gedupeerden Annemarie Heite, mensenrechtenadvocaat Jan van de Venis en strafrechtadvocaat Gerard Spong.

Do 23 mei 2019 | 01:20 EenVandaag: o.a. met het circus gaat het goed

23/05 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Niks vergane glorie, met het circus gaat het goed Vergeet de treurige verhalen over de vergane glorie van het circus. Het circus vindt zichzelf juist...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Niks vergane glorie, met het circus gaat het goed Vergeet de treurige verhalen over de vergane glorie van het circus. Het circus vindt zichzelf juist opnieuw uit. De jongste circusdirecteur van Europa is 26: Kevin van Geet zwaait met de scepter bij Circus Maximum. Van zijn opa erfde hij zijn liefde voor het artiestenleven. Die voorkeur sloeg een generatie over. Van Geets ouders kozen voor vastigheid buiten het rondreizende leven. Opa Peter Verberk is nog altijd eigenaar van een ander circus. "Het klinkt misschien raar, maar die onzekerheid, wat wordt het, komen er mensen? En vervolgens het publiek plezier zien hebben, dat maakt het voor mij mooi", zegt Verberk. - Geen contract en wonen in een krot: zo werken duizenden migranten in Spaanse kassen "Europa ziet wat er hier in de kassen gebeurt, maar doet helemaal niks", zegt José García Cuevas. Hij ziet met lede ogen aan hoe migranten voor een paar euro per uur onze groenten plukken in Spaanse kassen. De kassen in de Spaanse regio Andalusië zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. De migranten wonen onder barre omstandigheden en het is er gevaarlijk. "Onlangs was er nog een brand waarbij twee mensen om het leven kwamen", vertelt Cuevas. Hij trekt zich het lot aan van de tienduizenden, voornamelijk Afrikaanse migranten, en probeert iets te doen aan de erbarmelijke arbeidsomstandigheden. Hij is woedend dat Europa alleen maar toekijkt en niets doet. - Mannen en vrouwen delen net zo makkelijk emoties, maar welke dat zijn verschilt Prins William riep mannen deze week op om openlijker te praten over hun emoties. Psychiater Damiaan Denys kijkt daar van op, aangezien ‘mannen net zo makkelijk over hun emoties praten als vrouwen’. Maar klopt die uitspraak wel? Om daar achter te komen allereerst de vraag: wat is emotie eigenlijk? Ad Vingerhoets, hoogleraar emotie en welbevinden aan de Universiteit van Tilburg, legt het uit. "Eerst voelen we iets, we ervaren iets. Dan uiten we dat, lichamelijk of met bepaald gedrag. De intentie van een emotie is om naar anderen te communiceren: dit is wat ik voel, en ik wil deze situatie veranderd zien."

Do 16 mei 2019 | 23:00 Docu: Itzhak IMDb: 7.3

16/05 - IMDB * 7.3 - Muziekdocumentaire, Violist Itzhak Perlman is bepaald geen doorsnee musicus. Hij speelt net zo makkelijk met popzanger Billy Joël als met pianiste Martha Argerich. Optreden in Sesamstraat, Carnegie Hall en het...

Violist Itzhak Perlman is bepaald geen doorsnee musicus. Hij speelt net zo makkelijk met popzanger Billy Joël als met pianiste Martha Argerich. Optreden in Sesamstraat, Carnegie Hall en het honkbalstadion van The New York Mets; niets is hem te gek. Hij loopt met krukken, maar dat heeft de zestienvoudig Grammy-winnaar nooit weerhouden een topcarrière als violist op te bouwen. De inspirerende levenslust van Perlman spat van het scherm in de documentaire Itzhak. Perlmans optimistische levenshouding en ongekende doorzettingsvermogen brengen hem uiteindelijk wereldfaam en heel veel spelplezier. De documentaire bevat ook veel muziek.

Ma 13 mei 2019 | 20:25 Docu: Buddy

13/05 - Documentaire, In de documentaire 'Buddy' vertelt Heddy Honigmann het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars. Ze zijn speciaal opgeleid om hen te helpen in het leven dat niet altijd...

In de documentaire 'Buddy' vertelt Heddy Honigmann het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars. Ze zijn speciaal opgeleid om hen te helpen in het leven dat niet altijd makkelijk is. Dankzij de ongelooflijke vaardigheden van hun honden zijn zij echter zo onafhankelijk als mogelijk. Hulphond Kaiko helpt Erna met uitkleden en keert haar 's nachts om in haar bed, omdat ze daar zelf niet de kracht voor heeft. Utah is een onvoorwaardelijke vriend voor de autistische jongen Zeb. Ze wijst hem nooit af, zoals de kinderen in de buurt wel hebben gedaan. Hans vertrouwt volledig op zijn grote liefde, geleidehond Missy. En de rebelse Annebel gaat nergens heen zonder Kay, haar kameraad en 'verpleger' die over haar waakt als de pijn overweldigend wordt. Makker is al met pensioen. Jarenlang bracht hij de blinde, koppige Edith overal naartoe. Nu zijn ze allebei oud, maar nog steeds onafscheidelijk.

Di 7 mei 2019 | 15:20 Pauw: o.a. Lilian Marijnissen

07/05 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Lilian Marijnissen en Frank van Gool De SP maakte een undercoverfilm om uit te zoeken hoe makkelijk een Nederlandse man aan het werk komt op plekken waar nu...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Lilian Marijnissen en Frank van Gool De SP maakte een undercoverfilm om uit te zoeken hoe makkelijk een Nederlandse man aan het werk komt op plekken waar nu voornamelijk arbeidsmigranten aan het werk zijn. Nederlanders schijnen het ‘vuile werk’ niet te willen opknappen. Aan tafel gaat SP-leider Lilian Marijnissen in gesprek met Frank van Gool, CEO van Otto Workforce, een uitzendbureau met 11.000 in Nederland werkende arbeidsmigranten. Wat is de positie van arbeidsmigranten in ons land? Ook te gast: undercover-acteur en SP-raadslid in Arnhem Gerrie Elfrink en Ria Stienen, HR-adviseur bij XPO Logistics, een distributiecentrum met duizenden arbeidsmigranten onder contract. - Lieke Martens en Vincent de Vries Volgende maand begint het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk. Nadat de Oranjeleeuwinnen twee jaar geleden het EK wonnen, hopen ze deze zomer wereldkampioen te worden. Hoe het is om de beste te zijn, weet sterspeelster Lieke Martens al lang. Vorig jaar werd ze namelijk uitgeroepen tot beste speelster ter wereld. Morgen verschijnt haar biografie: Lieke, geschreven door Vincent de Vries. Ze zijn vanavond samen te gast. - Cornald Maas Singer-songwriter Duncan Laurence is dit jaar onze inzending voor het songfestival. Voor hem is het avontuur nu echt begonnen want vanochtend is hij vertrokken naar Tel Aviv. De verwachtingen zijn hooggespannen want hij staat al wekenlang op nummer 1 in verschillende polls. Het zou dus zomaar kunnen dat we er voor het eerst sinds Teach-In in 1975 weer met de winst vandoor gaan. Songfestivalkenner Cornald Maas geeft ook dit jaar samen met Jan Smit het commentaar bij de uitzendingen. Vanavond is Cornald bij ons te gast om te praten over de torenhoge verwachtingen rondom Duncan en zijn grootste concurrenten. - Tom Verweij Tom Verweij, inspecteur bij de politie Zaanstreek, heeft twee zwaar verwaarloosde jongetjes gevonden, die zaten opgesloten in een flat. Hij vond ze op een bloedhete dag na een melding van een buurvrouw, die de jongetjes al de hele dag hoorde huilen. De één had een onderbroek aan en een mes in zijn hand, de ander had alleen een luier aan. ”Alsof ik in een slechte film was beland”, beschrijft Verweij zijn ervaringen in een column afgelopen weekend op Facebook, waar al duizenden reacties op zijn gekomen en die ook al meer dan 1,8 duizend keer is gedeeld.

Di 7 mei 2019 | 00:20 Pauw: o.a. Lilian Marijnissen

07/05 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Lilian Marijnissen en Frank van Gool De SP maakte een undercoverfilm om uit te zoeken hoe makkelijk een Nederlandse man aan het werk komt op plekken waar nu...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Lilian Marijnissen en Frank van Gool De SP maakte een undercoverfilm om uit te zoeken hoe makkelijk een Nederlandse man aan het werk komt op plekken waar nu voornamelijk arbeidsmigranten aan het werk zijn. Nederlanders schijnen het ‘vuile werk’ niet te willen opknappen. Aan tafel gaat SP-leider Lilian Marijnissen in gesprek met Frank van Gool, CEO van Otto Workforce, een uitzendbureau met 11.000 in Nederland werkende arbeidsmigranten. Wat is de positie van arbeidsmigranten in ons land? Ook te gast: undercover-acteur en SP-raadslid in Arnhem Gerrie Elfrink en Ria Stienen, HR-adviseur bij XPO Logistics, een distributiecentrum met duizenden arbeidsmigranten onder contract. - Lieke Martens en Vincent de Vries Volgende maand begint het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk. Nadat de Oranjeleeuwinnen twee jaar geleden het EK wonnen, hopen ze deze zomer wereldkampioen te worden. Hoe het is om de beste te zijn, weet sterspeelster Lieke Martens al lang. Vorig jaar werd ze namelijk uitgeroepen tot beste speelster ter wereld. Morgen verschijnt haar biografie: Lieke, geschreven door Vincent de Vries. Ze zijn vanavond samen te gast. - Cornald Maas Singer-songwriter Duncan Laurence is dit jaar onze inzending voor het songfestival. Voor hem is het avontuur nu echt begonnen want vanochtend is hij vertrokken naar Tel Aviv. De verwachtingen zijn hooggespannen want hij staat al wekenlang op nummer 1 in verschillende polls. Het zou dus zomaar kunnen dat we er voor het eerst sinds Teach-In in 1975 weer met de winst vandoor gaan. Songfestivalkenner Cornald Maas geeft ook dit jaar samen met Jan Smit het commentaar bij de uitzendingen. Vanavond is Cornald bij ons te gast om te praten over de torenhoge verwachtingen rondom Duncan en zijn grootste concurrenten. - Tom Verweij Tom Verweij, inspecteur bij de politie Zaanstreek, heeft twee zwaar verwaarloosde jongetjes gevonden, die zaten opgesloten in een flat. Hij vond ze op een bloedhete dag na een melding van een buurvrouw, die de jongetjes al de hele dag hoorde huilen. De één had een onderbroek aan en een mes in zijn hand, de ander had alleen een luier aan. ”Alsof ik in een slechte film was beland”, beschrijft Verweij zijn ervaringen in een column afgelopen weekend op Facebook, waar al duizenden reacties op zijn gekomen en die ook al meer dan 1,8 duizend keer is gedeeld.

Do 2 mei 2019 | 01:25 EenVandaag: o.a. staatssecretaris bepaalt niet meer over asielgevallen

02/05 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Cohen: onterecht dat staatssecretaris niet meer bepaalt over het lot van schrijnende asielgevallen Afgewezen asielzoekers kunnen vanaf vandaag niet meer...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Cohen: onterecht dat staatssecretaris niet meer bepaalt over het lot van schrijnende asielgevallen Afgewezen asielzoekers kunnen vanaf vandaag niet meer bij staatssecretaris Harbers van Justitie en Veiligheid aankloppen om, na alle procedures, alsnog een verblijfsvergunning te krijgen. Oud-staatssecretaris Job Cohen is er kritisch over. Voormalig PvdA-staatssecretaris van Justitie Job Cohen is kritisch over het besluit om de bevoegdheid weg te halen bij de staatssecretaris. "Ik vind dat geen goede beslissing." - Het is maar de vraag of het helpt om kinderen zonder vaccinaties te weigeren De grootste kinderopvangorganisatie van Noord-Holland, Berend Botje, weigert per 1 juli kinderen die niet meedoen aan het rijksvaccinatieprogramma. Maar, volgens rechtsfilosoof Marcel Verweij is dat helemaal niet aan kinderdagverblijven om te bepalen. Uit een brief naar de ouders blijkt dat Berend Botje hen voortaan gaat verplichten een vaccinatiebewijs aan te leveren. - Zangkoor had Miranda niet mogen weigeren om handicap Iedereen kan zingen, stelde een popkoor in Drenthe. Toch werd Miranda, die slecht ter been is, geweigerd als lid. 'Discriminatie', oordeelde het College voor de Rechten van de Mens. "Ik zou graag eens meedoen met twee proeflessen, maar weet niet of ik wel geschikt ben. Ik heb namelijk een beroerte gehad en ben daardoor linkszijdig verlamd." Zo begint de e-mail van Miranda Luiken aan een popkoor in Assen. Ze wil weten of de zaal waar wordt gerepeteerd, toegankelijk is met haar rolstoel. - Strenge regels houden succes van deelstep in Nederland tegen Brussel, Barcelona en binnenkort ook Breda? In veel Europese steden is de elektrische deelstep al op elke hoek te vinden. De gemeente Breda wil de step nu introduceren in Nederland, maar dat gaat niet nog zo makkelijk met de Nederlandse regelgeving. Boaz Adank, wethouder in Breda, wil de stad mobieler en schoner maken. Een elektrische deelstep is volgens hem dé oplossing. Sinds 2017 hebben de Amerikaanse voertuigen een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en inmiddels zijn de steps een wereldwijde miljardenbusiness. En die komt dus misschien naar Nederland.

Di 16 april 2019 | 20:30 Nieuw: High School Moms

16/04 - Pregnant at 14, Florence Crittendon High School in Denver is niet zomaar een doorsnee middelbare school. Hier kunnen tienermoeders terecht om hun lessen te combineren met de zorg voor hun kinderen. High School Moms...

Florence Crittendon High School in Denver is niet zomaar een doorsnee middelbare school. Hier kunnen tienermoeders terecht om hun lessen te combineren met de zorg voor hun kinderen. High School Moms is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op TLC. De school heeft alle faciliteiten die een jonge moeder nodig heeft, inclusief een eigen kinderopvang. Dus terwijl hun kroost een lokaal verderop lekker speelt met de blokken, blokken de jonge moeders zelf hard voor het halen van hun diploma. Makkelijk is dat niet. Het moederschap kost een hoop energie, zeker met baby's die 's nachts vaak wakker zijn. Niet zelden worden de schoolbanken gebruikt om een beetje bij te slapen. En dan zijn er ook nog de financiële zorgen waar de jonge gezinnen mee te kampen hebben. Want de opvang is niet gratis en wie op school zit, kan niet werken. In High School Moms zie je enkele van deze jonge moeders die worstelen om een goede balans te vinden tussen luiers, lessen en hun dagelijkse leven. Houden ze het vol tot ze het begeerde diploma hebben of moeten ze noodgedwongen afhaken?

Ma 8 april 2019 | 21:30 Terug: Gold Rush - White Water

08/04 - The Dakotas Vs Alaska, De drang naar goud drijft sommige gelukzoekers naar plekken waar nog nooit iemand geweest is, omdat deze te gevaarlijk zijn. Zo riskeren vader Fred en zoon Dustin Hurst in het tweede seizoen van 'Gold...

De drang naar goud drijft sommige gelukzoekers naar plekken waar nog nooit iemand geweest is, omdat deze te gevaarlijk zijn. Zo riskeren vader Fred en zoon Dustin Hurst in het tweede seizoen van 'Gold Rush: White Water', elke maandag om 21:30 uur op Discovery, hun leven om het kostbare edelmetaal te vinden op de bodem van een rotsachtige en snelstromende rivier die verscholen ligt in de bergen van Alaska. De eerste generatie goudzoekers had niet de middelen of het lef om hier naar goud te zoeken, maar The Dakota Boys laten zich niet snel tegenhouden – zeker vader Fred niet die met zijn bijna 75 jaar maar niet van ophouden weet. Vorig jaar waren ze hier al en vonden ze na twintig weken vol tegenslag eindelijk hun eerste stukjes goud. Een hevige storm maakte toen een abrupt einde aan hun werk. Daarom keren ze nu terug in een nieuw seizoen van Gold Rush: White Water. Met meer equipment, meer manschappen en nog meer overtuiging dat ze dit keer rijk worden van het goud dat ze vinden. Ze gaan het nodig hebben, want zoon Dustin, die de expeditie leidt, heeft 75 duizend dollar geïnvesteerd in deze nieuwe operatie, waaronder een gloednieuwe dredge. Maar makkelijk zal het niet worden om het goud op deze levensgevaarlijke plek te halen. Eén misstap kan fataal zijn. Maar het is het risico dat alle mannen bereid zijn om te nemen.

Zo 24 maart 2019 | 19:50 Makkelijk Scoren: voorbeschouwing Nederland-Duitsland

24/03 - Komische show, Het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren is vanavond eerder te zien dan normaal. Vanaf 19:50 uur wordt op NPO 3 vooruitgeblikt op de EK kwalificatiewedstrijd Nederland Duitsland, die om 20:45...

Het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren is vanavond eerder te zien dan normaal. Vanaf 19:50 uur wordt op NPO 3 vooruitgeblikt op de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland, die om 20:45 uur begint op NPO 1. Tijdens deze voorbeschouwing zijn er onder andere live-reportages vanuit de Johan Cruijff Arena, is er een nieuwe blik op het trauma van 1974, een heel raar interview met Ronald Koeman en ook huisdichter Rico Verhoeven is er weer bij. Lees meer over deze speciale uitzending op gids.tv/3838/voorbeschouwing-makkelijk-scoren.

Ma 11 maart 2019 | 20:35 Radar: gevaren van zonnebank

11/03 - Consumentenmagazine, In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft...

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om die reden een verbod op zonnebanken en heeft ook de gezondheidsraad van onze zuiderburen geadviseerd de zonnebanken in de ban te doen. Er gaan geluiden op om ook zo'n verbod in Nederland te implementeren. Maar gaat het ook die kant op? - En verder: De regelgeving rondom designerdrugs Ze lijken op harddrugs, maar zijn het net niet: designerdrugs. Door een verandering van één van de moleculen, valt zo'n drug niet onder de Opiumwet en kan de politie er niet op handhaven. Dat geldt ook voor 3MMC. Je kunt het slikken, snuiven en drinken. Het heeft een stimulerende werking, je omgeving wordt intenser en je kunt er zelfs van gaan hallucineren. Maar je kunt er ook oververhit door raken en je hartslag en bloeddruk kunnen stijgen. Het gebruik ervan is dus niet zonder gevaar en ook nog eens heel makkelijk verkrijgbaar.

Za 9 maart 2019 | 21:05 Terug: Earth's Natural Wonders IMDb: 7.5

09/03 - IMDB * 7.5 - Natuurdocumentaire, Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn...

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zien op NPO 2. Een spectaculair eerbetoon aan de grootste natuurwonderen op onze aarde, die het leven van de bewoners bepaald niet makkelijk maken. Door op een wetenschappelijke manier de natuur vast te leggen, zijn prachtige beelden ontstaan die de kijker de kans geven deze adembenemende landschappen te ervaren en zich te laten meeslepen door de indrukwekkende verhalen van hun bewoners. In deze serie is te zien hoe mensen zich hebben aangepast aan deze plekken en hun verbazingwekkende vaardigheden, vindingrijkheid en moed inzetten om te overleven. Eén verhaal gaat over cowboys die hun paarden hebben verruild voor helikopters. Om vee te hoeden in de uitgestrekte Australische outback vliegen ze gevaarlijk laag. Een ander verhaal gaat over Inuit vrouwen in Canada die hun leven op het spel zetten om mosselen te rapen onder het bewegende zee-ijs als aanvulling op het dagelijkse voedsel, zeehondenvlees.

Zo 10 februari 2019 | 21:40 Nieuw: Makkelijk scoren

10/02 - Komische show, In het nieuwe satirische programma Makkelijk Scoren nemen Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve, die ook deel uitmaken van het team van Zondag met Lubach, de sportweek in hoog tempo door...

In het nieuwe satirische programma Makkelijk Scoren nemen Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve, die ook deel uitmaken van het team van Zondag met Lubach, de sportweek in hoog tempo door en behandelen ze allerlei zaken die met sport te maken hebben. Volgens de makers is Makkelijk Scoren een programma voor zowel mensen die elke dag sport kijken als mensen die sport haten. Ze maken sport namelijk grappig, beloven ze. In Makkelijk Scoren zijn op satirische wijze analyses, reportages en terugblikken op niet bestaande sportevenementen te zien. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/makkelijk-scoren.

Do 7 februari 2019 | 11:05 DWDD: o.a. Waylon

07/02 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat tegen de gevestigde orde in de country-industrie en deze wereld drastisch heeft veranderd. Drie weken geleden kwam Waylon met een vlammend verhaal over de Outlaw Blaze Foley, vanavond neemt hij de Amerikaanse countryzanger Willie Nelson onder de loep. - Nieuw satirisch tv-programma 'Makkelijk Scoren' Ze zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen de mannen met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren. Een tv-programma dat voornamelijk over sport gaat – en hoe er in de sport wordt gewerkt. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu. - Peter Vandermeersch stopt als hoofdredacteur van NRC Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Hij leidde de redactie sinds 2010 en wordt na zijn afscheid op 1 september correspondent in Frankrijk. Tijdens een toespraak op de redactievloer van de krant heeft Vandermeersch gezegd dat het tijd is om "het stokje over te dragen aan een nieuwe hoofdredacteur." Vanavond zit hij aan tafel. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Jan Mulder Jan Mulder is vanavond de sidekick van Matthijs!

Do 7 februari 2019 | 03:55 DWDD: o.a. Waylon

07/02 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat tegen de gevestigde orde in de country-industrie en deze wereld drastisch heeft veranderd. Drie weken geleden kwam Waylon met een vlammend verhaal over de Outlaw Blaze Foley, vanavond neemt hij de Amerikaanse countryzanger Willie Nelson onder de loep. - Nieuw satirisch tv-programma 'Makkelijk Scoren' Ze zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen de mannen met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren. Een tv-programma dat voornamelijk over sport gaat – en hoe er in de sport wordt gewerkt. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu. - Peter Vandermeersch stopt als hoofdredacteur van NRC Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Hij leidde de redactie sinds 2010 en wordt na zijn afscheid op 1 september correspondent in Frankrijk. Tijdens een toespraak op de redactievloer van de krant heeft Vandermeersch gezegd dat het tijd is om "het stokje over te dragen aan een nieuwe hoofdredacteur." Vanavond zit hij aan tafel. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Jan Mulder Jan Mulder is vanavond de sidekick van Matthijs!

Do 7 februari 2019 | 02:55 DWDD: o.a. Waylon

07/02 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat tegen de gevestigde orde in de country-industrie en deze wereld drastisch heeft veranderd. Drie weken geleden kwam Waylon met een vlammend verhaal over de Outlaw Blaze Foley, vanavond neemt hij de Amerikaanse countryzanger Willie Nelson onder de loep. - Nieuw satirisch tv-programma 'Makkelijk Scoren' Ze zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen de mannen met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren. Een tv-programma dat voornamelijk over sport gaat – en hoe er in de sport wordt gewerkt. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu. - Peter Vandermeersch stopt als hoofdredacteur van NRC Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Hij leidde de redactie sinds 2010 en wordt na zijn afscheid op 1 september correspondent in Frankrijk. Tijdens een toespraak op de redactievloer van de krant heeft Vandermeersch gezegd dat het tijd is om "het stokje over te dragen aan een nieuwe hoofdredacteur." Vanavond zit hij aan tafel. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Jan Mulder Jan Mulder is vanavond de sidekick van Matthijs!

Do 7 februari 2019 | 01:55 DWDD: o.a. Waylon

07/02 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat tegen de gevestigde orde in de country-industrie en deze wereld drastisch heeft veranderd. Drie weken geleden kwam Waylon met een vlammend verhaal over de Outlaw Blaze Foley, vanavond neemt hij de Amerikaanse countryzanger Willie Nelson onder de loep. - Nieuw satirisch tv-programma 'Makkelijk Scoren' Ze zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen de mannen met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren. Een tv-programma dat voornamelijk over sport gaat – en hoe er in de sport wordt gewerkt. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu. - Peter Vandermeersch stopt als hoofdredacteur van NRC Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Hij leidde de redactie sinds 2010 en wordt na zijn afscheid op 1 september correspondent in Frankrijk. Tijdens een toespraak op de redactievloer van de krant heeft Vandermeersch gezegd dat het tijd is om "het stokje over te dragen aan een nieuwe hoofdredacteur." Vanavond zit hij aan tafel. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Jan Mulder Jan Mulder is vanavond de sidekick van Matthijs!

Do 7 februari 2019 | 01:20 EenVandaag: o.a. ziekenhuizen gaan niet goed om met demente patiënten

07/02 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: 'Ziekenhuizen gaan niet goed om met patiënten die dementie hebben' 'Funest', zo omschrijft bestsellerauteur Nicci Gerrard de situatie in het ziekenhuis...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - 'Ziekenhuizen gaan niet goed om met patiënten die dementie hebben' 'Funest', zo omschrijft bestsellerauteur Nicci Gerrard de situatie in het ziekenhuis toen haar vader met dementie moest worden opgenomen. Ook in Nederland zijn ziekenhuizen lang niet altijd voorbereid op mensen met dementie, blijkt uit onderzoek. Het onderzoek wordt gedaan door docent verpleegkunde Annette Keuning, in samenwerking met Alzheimer Nederland. Keuning ziet dat verpleegkundigen soms helemaal niet weten dat een bepaalde patiënt niet alleen een gebroken been heeft, maar ook Alzheimer. "Terwijl naar schatting 25 procent van alle ziekenhuisbedden gevuld is met mensen met dementie in een bepaald stadium." - Marijke wacht al maanden op de juiste psychische hulp: 'Ik ben bang dat het verkeerd gaat' "Als ik niet op tijd geholpen word, dan ben ik bang dat het verkeerd gaat." Marijke Groot staat al maanden op de wachtlijst voor de psychische hulp die ze nodig heeft bij een ggz-instelling. Het personeelstekort in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) leidt tot calamiteiten en soms zelfs met fatale afloop. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft voor De Groene Amsterdammer en dagblad Trouw gekeken naar incidenten in instellingen met een dodelijke afloop. In bijna de helft van de onderzochte gevallen van de afgelopen anderhalf jaar speelde personeelstekort een rol. Onder een incident valt bijvoorbeeld zelfmoord of een poging daartoe, brand, medicatiefouten of een geweldsincident. - Niet kopen, maar delen: daar worden we ook leukere mensen van IKEA begint een nieuwe proef met het verhuren van meubels. Een nieuwe stap in de alsmaar groeiende deeleconomie. Waarom nog spullen kopen, als je ze ook makkelijk kan huren? Klanten van IKEA kunnen in de proef voor een bepaalde tijd een meubelstuk leasen. Is die periode voorbij, dan kunnen ze de spullen terugbrengen, of inruilen tegen een ander meubel. Alle teruggebrachte meubels worden opgeknapt en vervolgens weer door IKEA verkocht. De proef start in Zwitserland, maar wordt wereldwijd groot opgepakt. De Zweedse meubelgigant zou ook experimenteren met 'huurkoop'. Een meubelstuk wordt dan, hoe langer je het huurt, steeds wat meer jouw eigendom.

Do 7 februari 2019 | 01:00 DWDD: o.a. Waylon

07/02 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat tegen de gevestigde orde in de country-industrie en deze wereld drastisch heeft veranderd. Drie weken geleden kwam Waylon met een vlammend verhaal over de Outlaw Blaze Foley, vanavond neemt hij de Amerikaanse countryzanger Willie Nelson onder de loep. - Nieuw satirisch tv-programma 'Makkelijk Scoren' Ze zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen de mannen met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren. Een tv-programma dat voornamelijk over sport gaat – en hoe er in de sport wordt gewerkt. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu. - Peter Vandermeersch stopt als hoofdredacteur van NRC Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Hij leidde de redactie sinds 2010 en wordt na zijn afscheid op 1 september correspondent in Frankrijk. Tijdens een toespraak op de redactievloer van de krant heeft Vandermeersch gezegd dat het tijd is om "het stokje over te dragen aan een nieuwe hoofdredacteur." Vanavond zit hij aan tafel. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Jan Mulder Jan Mulder is vanavond de sidekick van Matthijs!

Wo 6 februari 2019 | 19:00 DWDD: o.a. Waylon

06/02 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Waylon over countryzanger Willie Nelson Aan tafel zit Waylon. Hij neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat tegen de gevestigde orde in de country-industrie en deze wereld drastisch heeft veranderd. Drie weken geleden kwam Waylon met een vlammend verhaal over de Outlaw Blaze Foley, vanavond neemt hij de Amerikaanse countryzanger Willie Nelson onder de loep. - Nieuw satirisch tv-programma 'Makkelijk Scoren' Ze zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen de mannen met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren. Een tv-programma dat voornamelijk over sport gaat – en hoe er in de sport wordt gewerkt. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu. - Peter Vandermeersch stopt als hoofdredacteur van NRC Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Hij leidde de redactie sinds 2010 en wordt na zijn afscheid op 1 september correspondent in Frankrijk. Tijdens een toespraak op de redactievloer van de krant heeft Vandermeersch gezegd dat het tijd is om "het stokje over te dragen aan een nieuwe hoofdredacteur." Vanavond zit hij aan tafel. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Jan Mulder Jan Mulder is vanavond de sidekick van Matthijs!

Wo 6 februari 2019 | 18:15 EenVandaag: o.a. ziekenhuizen gaan niet goed om met demente patiënten

06/02 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: 'Ziekenhuizen gaan niet goed om met patiënten die dementie hebben' 'Funest', zo omschrijft bestsellerauteur Nicci Gerrard de situatie in het ziekenhuis toen haar...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - 'Ziekenhuizen gaan niet goed om met patiënten die dementie hebben' 'Funest', zo omschrijft bestsellerauteur Nicci Gerrard de situatie in het ziekenhuis toen haar vader met dementie moest worden opgenomen. Ook in Nederland zijn ziekenhuizen lang niet altijd voorbereid op mensen met dementie, blijkt uit onderzoek. Het onderzoek wordt gedaan door docent verpleegkunde Annette Keuning, in samenwerking met Alzheimer Nederland. Keuning ziet dat verpleegkundigen soms helemaal niet weten dat een bepaalde patiënt niet alleen een gebroken been heeft, maar ook Alzheimer. "Terwijl naar schatting 25 procent van alle ziekenhuisbedden gevuld is met mensen met dementie in een bepaald stadium." - Marijke wacht al maanden op de juiste psychische hulp: 'Ik ben bang dat het verkeerd gaat' "Als ik niet op tijd geholpen word, dan ben ik bang dat het verkeerd gaat." Marijke Groot staat al maanden op de wachtlijst voor de psychische hulp die ze nodig heeft bij een ggz-instelling. Het personeelstekort in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) leidt tot calamiteiten en soms zelfs met fatale afloop. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft voor De Groene Amsterdammer en dagblad Trouw gekeken naar incidenten in instellingen met een dodelijke afloop. In bijna de helft van de onderzochte gevallen van de afgelopen anderhalf jaar speelde personeelstekort een rol. Onder een incident valt bijvoorbeeld zelfmoord of een poging daartoe, brand, medicatiefouten of een geweldsincident. - Niet kopen, maar delen: daar worden we ook leukere mensen van IKEA begint een nieuwe proef met het verhuren van meubels. Een nieuwe stap in de alsmaar groeiende deeleconomie. Waarom nog spullen kopen, als je ze ook makkelijk kan huren? Klanten van IKEA kunnen in de proef voor een bepaalde tijd een meubelstuk leasen. Is die periode voorbij, dan kunnen ze de spullen terugbrengen, of inruilen tegen een ander meubel. Alle teruggebrachte meubels worden opgeknapt en vervolgens weer door IKEA verkocht. De proef start in Zwitserland, maar wordt wereldwijd groot opgepakt. De Zweedse meubelgigant zou ook experimenteren met 'huurkoop'. Een meubelstuk wordt dan, hoe langer je het huurt, steeds wat meer jouw eigendom.

Ma 4 februari 2019 | 20:25 Docu: De race

04/02 - Wetenschappelijke documentaire, De nano wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met zijn topteam uit Delft een voorsprong in een internationale race die uiteindelijk moet leiden tot de quantumcomputer, de heilige graal van de...

De nano-wetenschapper Leo Kouwenhoven heeft met zijn topteam uit Delft een voorsprong in een internationale race die uiteindelijk moet leiden tot de quantumcomputer, de heilige graal van de natuurkunde. Maar wanneer zal die quantumcomputer werkelijkheid worden? Vijfenzeventig jaar nadat Ettore Majorana het mysterieuze Majoranadeeltje voorspelde, werd het pas voor de eerste keer waargenomen door natuurkundige Leo Kouwenhoven en zijn team in Delft in 2012. Het deeltje is mogelijk de sleutel tot het bouwen van een quantumcomputer, vergeleken waarbij de computer zoals wij die kennen niet meer dan een telraam is. Iedereen is het erover eens dat een quantumcomputer een volgende wetenschappelijke en economische revolutie zal ontketenen. Wereldwijd is de vondst van het Majoranadeeltje bejubeld en nu gaat Kouwenhoven verder: hij moet meerdere eigenschappen van het deeltje vaststellen om de quantumcomputer te kunnen verwezenlijken. Maar de natuur laat zich niet makkelijk bedwingen. Regisseur David Kleijwegt heeft Kouwenhoven en zijn team gefilmd vanaf 2012 tot nu. De wetenschap stagneert, peperdure machines werken niet als gepland en promovendi verliezen hoop. Maar de belofte van een quantumcomputer is zo groot de belangrijkste internationale tech-bedrijven grote sommen geld uittrekken voor onderzoek. De Nederlandse overheid wil niet achterblijven. Leo Kouwenhoven haalt meer dan miljoenen binnen om zijn onderzoek met volle vaart te vervolgen. Hij speelt mee in de Champions League van de internationale wetenschap, maar wanneer zal die quantumcomputer werkelijkheid worden?

Do 31 januari 2019 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. spijbelen voor het klimaat

31/01 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Spijbelen voor het klimaat Spijbelen met een missie: dat is het idee achter het protest van een groep Haagse scholieren. De organisatie hoopt 7 februari rond de...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Spijbelen voor het klimaat Spijbelen met een missie: dat is het idee achter het protest van een groep Haagse scholieren. De organisatie hoopt 7 februari rond de 3000 scholieren naar het Malieveld te krijgen om actie te voeren voor het klimaat. Daarmee treden ze in de voetsporen van Belgische middelbare scholieren, die vandaag opnieuw met duizenden de straat op zijn gegaan om te protesteren tegen het klimaatbeleid van de regering. Het is de vierde donderdag op rij de Belgische jongeren dit doen. We praten erover met Minister Arie Slob van Onderwijs. Vindt hij het verantwoord dat kinderen hierdoor gaan spijbelen? - Striptekenaar tekent diepgaande verschillen Europa en Midden-Oosten Opgroeien in Europa én het Midden-Oosten is niet makkelijk, want je moet je de hele tijd aanpassen. De verschillen tussen de culturen en zijn families zijn diepgaand, laat Riad Sattouf zien in zijn succesvolle stripserie. Deel vier is nu in Nederland verschenen en er is nu ook een tentoonstelling in Centre de Pompidou in Parijs. - Nieuwe spelregels voor de arbeidsmarkt De arbeidsmarkt gaat definitief op de schop: flexwerk wordt duurder, ontslag met een vaste baan makkelijker. De 'Wet arbeidsmarkt in balans' wordt vandaag uitgebreid besproken in de Tweede Kamer. Wij kijken naar de voor- en nadelen van de wet met onze econoom Mathijs Bouman. Ook gaan we langs bij werkgevers die veel gebruik maken van flexwerkers, denk aan horeca en de recreatiesector. Die zeggen dat het veel te duur wordt op deze manier.

Di 22 januari 2019 | 13:20 Radar: o.a. schadeclaim door foto op internet

22/01 - Consumentenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Schadeclaim door foto op internet Voor je online knipselkrant heb je een foto nodig. Makkelijk zat. Even een foto opzoeken op internet, kopiëren en plaatsen...

Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: - Schadeclaim door foto op internet Voor je online knipselkrant heb je een foto nodig. Makkelijk zat. Even een foto opzoeken op internet, kopiëren en plaatsen maar. Je weet dat je niet zomaar foto’s mag gebruiken van anderen, maar van deze bewuste foto kan je de fotograaf niet vinden, dus laat je het erbij zitten. Wanneer je enige tijd later toch een claim binnenkrijgt, neem je die in eerste instantie niet serieus. Onverstandig, want voor je het weet, moet je en de claimkosten en ook nog eens proceskosten betalen. Het gebruik van online foto’s is niet zonder risico’s en kan je duizenden euro’s kosten als je niet oplet. Radar legt het uit. - Subsidiepot voor het verwijderen van asbest is leeg In 2025 moeten alle Nederlandse daken asbestvrij zijn. Daar wil de overheid graag bij helpen door subsidie te verlenen voor het verwijderen van die asbest, ware het niet dat die subsidiepot van 75 miljoen euro anno 2019 al leeg is. En dat terwijl het verwijderen van het gevaarlijke asbest geen goedkope aangelegenheid is. Sterker nog, het wordt alleen maar duurder en duurder en er zijn te weinig saneerders om het werk uit te voeren. Hoe gaat de overheid er toch voor zorgen dat alle huishoudens hun asbest laten verwijderen?

Ma 21 januari 2019 | 20:35 Radar: o.a. schadeclaim door foto op internet

21/01 - Consumentenmagazine, Vanavond onder andere in Radar: Schadeclaim door foto op internet Voor je online knipselkrant heb je een foto nodig. Makkelijk zat. Even een foto opzoeken op internet, kopiëren en plaatsen maar. Je...

Vanavond onder andere in Radar: - Schadeclaim door foto op internet Voor je online knipselkrant heb je een foto nodig. Makkelijk zat. Even een foto opzoeken op internet, kopiëren en plaatsen maar. Je weet dat je niet zomaar foto’s mag gebruiken van anderen, maar van deze bewuste foto kan je de fotograaf niet vinden, dus laat je het erbij zitten. Wanneer je enige tijd later toch een claim binnenkrijgt, neem je die in eerste instantie niet serieus. Onverstandig, want voor je het weet, moet je en de claimkosten en ook nog eens proceskosten betalen. Het gebruik van online foto’s is niet zonder risico’s en kan je duizenden euro’s kosten als je niet oplet. Radar legt het uit. - Subsidiepot voor het verwijderen van asbest is leeg In 2025 moeten alle Nederlandse daken asbestvrij zijn. Daar wil de overheid graag bij helpen door subsidie te verlenen voor het verwijderen van die asbest, ware het niet dat die subsidiepot van 75 miljoen euro anno 2019 al leeg is. En dat terwijl het verwijderen van het gevaarlijke asbest geen goedkope aangelegenheid is. Sterker nog, het wordt alleen maar duurder en duurder en er zijn te weinig saneerders om het werk uit te voeren. Hoe gaat de overheid er toch voor zorgen dat alle huishoudens hun asbest laten verwijderen?

Ma 31 december 2018 | 20:30 Theatershow: MINDF*CK Live

31/12/18 - Spektakel, Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kun je als kijker meedoen en...

Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kun je als kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor de gek kan houden. Het wordt een magische show, bomvol illusies en interactieve experimenten waarbij Victor de bezoekers van zijn show recht onder hun neus trakteert op spectaculaire mindfucks. "Het is een show voor jong en oud. Je leert veel over je eigen brein, maar tegelijkertijd valt je mond ook continu open van verbazing", aldus de illusionist.

Eerder Vandaag | 08:30 A la carte

'Duif.' Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees. Bij de sympathieke Jan Bruwier is de keuze altijd snel gemaakt, want als er een gerecht duif op de kaart staat, zal hij het altijd uitproberen.

Eerder Vandaag | 06:00 Big Easy Motors

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin auto's worden gerestaureerd om doorverkocht te worden met winst. The Franken-Fury. Charles en Trey vinden bij een veiling een zeldzame Plymouth Fury 3 uit 1968. Ze besluiten de oude kruidenierswagen op te knappen door er en een straatracewagen van maken. Dat is niet makkelijk als er geen motor in blijkt te zitten.

Gisteren 20:30 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam ...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Eergisteren 12:20 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

Eergisteren - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en ...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Wo 17 juli 2019 | 15:10 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

17/07 - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Vr 12 juli 2019 | 23:04 Latter Days IMDb: 7.1

12/07 - IMDB * 7.1 - Tragikomedie. Christian is een typische homo uit Los Angeles: hij draagt mooie kleding, heeft een bruin getinte huid en praat makkelijk. Wanneer hij op een dag verliefd wordt op een man uit de mormoonse gemeenschap verandert dit zijn leven.

Tragikomedie. Christian is een typische homo uit Los Angeles: hij draagt mooie kleding, heeft een bruin getinte huid en praat makkelijk. Wanneer hij op een dag verliefd wordt op een man uit de mormoonse gemeenschap verandert dit zijn leven.

Wo 10 juli 2019 | 22:30 Stick it IMDb: 6.4

10/07 - IMDB * 6.4 - Komedie, Stick it is een Amerikaanse en Duitse drama en komediefilm uit het jaar 2006. Met Jeff Bridges en Missy Peregrym in de hoofdrol. De jonge Haley Graham moet na haar zoveelste arrestatie verplicht lessen volgen aan een elitaire turnacademie. De rebelse Haley wordt echter niet warm onthaald door de andere meisjes. Jaren geleden liet ze datzelfde team immers in de steek tijdens een wedstrijd, wat hen een gouden medaille kostte. Haar teamgenoten maken het haar niet makkelijk maar Haley toont dat ze...

Stick it is een Amerikaanse en Duitse drama- en komediefilm uit het jaar 2006. Met Jeff Bridges en Missy Peregrym in de hoofdrol. De jonge Haley Graham moet na haar zoveelste arrestatie verplicht lessen volgen aan een elitaire turnacademie. De rebelse Haley wordt echter niet warm onthaald door de andere meisjes. Jaren geleden liet ze datzelfde team immers in de steek tijdens een wedstrijd, wat hen een gouden medaille kostte. Haar teamgenoten maken het haar niet makkelijk maar Haley toont dat ze op haar strepen staat en gaat geen uitdaging uit de weg. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/stick-it

Di 9 juli 2019 | 20:10 F.C. De Kampioenen

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Komische serie. De scheidsrechter. DDT is een cursus scheidsrechter aan het volgen om een bijverdienste te hebben en om De Kampioenen het leven zuur te maken. Hij krijgt les van een strenge scheidsrechter: Charlie Degroot. Degroot waarschuwt DDT ervoor dat sommige ploegen proberen de scheidsrechter om te kopen door allerlei cadeaus aan te bieden. Dit brengt DDT op een idee. Boma heeft de spelers bij zich geroepen voor een crisisvergadering. De volgende match moeten ze winnen anders degradeert de ploeg. Het zal niet makkelijk worden want Degroot zal scheidsrechter zijn. DDT komt De Kampioenen vertellen dat hij Degroot goed kent, en er wel kan voor zorgen dat ze match winnen in ruil voor ... een aantal cadeaus.

Di 9 juli 2019 | 18:35 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

09/07 - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Ma 8 juli 2019 | 13:25 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Trust In The Expert: David heeft het niet makkelijk wanneer bruid Victoria om een vintage-jurk vraagt, terwijl ze niet precies weet wat dat is. Laurens droomjurk loopt uit op een nachtmerrie.

Ma 8 juli 2019 | 09:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Trust In The Expert: David heeft het niet makkelijk wanneer bruid Victoria om een vintage-jurk vraagt, terwijl ze niet precies weet wat dat is. Laurens droomjurk loopt uit op een nachtmerrie.

Za 6 juli 2019 | 11:40 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

06/07 - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Vr 5 juli 2019 | 19:30 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Trust In The Expert: David heeft het niet makkelijk wanneer bruid Victoria om een vintage-jurk vraagt, terwijl ze niet precies weet wat dat is. Laurens droomjurk loopt uit op een nachtmerrie.

Zo 30 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. After Hours. De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer een makkelijk gesloten zaak toch niet afgerond blijkt te zijn. McGee en Delilah hebben een discussie over hoe werk en privé gescheiden te houden.

Za 29 juni 2019 | 22:10 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

29/06 - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Vr 28 juni 2019 | 20:30 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

28/06 - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Vr 28 juni 2019 | 07:20 School of Rock IMDb: 7.1

28/06 - IMDB * 7.1 - School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock 'n rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen...

School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek- en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock-'n-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-school-of-rock

Wo 26 juni 2019 | 07:20 School of Rock IMDb: 7.1

26/06 - IMDB * 7.1 - School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock 'n rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen...

School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek- en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock-'n-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-school-of-rock

Zo 23 juni 2019 | 23:55 Maja IMDb: 6.6

23/06 - IMDB * 6.6 - Kortfilm, Deense kortfilm. Het Servische meisje Maja woont nog niet zo lang met haar ouders in Denemarken. Alles is nieuw en voor Maja is het niet makkelijk om vriendjes te maken omdat ze de taal niet spreekt. Na een lange vermoeiende dag op school komen haar ouders haar terug oppikken.

Deense kortfilm. Het Servische meisje Maja woont nog niet zo lang met haar ouders in Denemarken. Alles is nieuw en voor Maja is het niet makkelijk om vriendjes te maken omdat ze de taal niet spreekt. Na een lange vermoeiende dag op school komen haar ouders haar terug oppikken.

Zo 23 juni 2019 | 18:30 Taarten van Abel

Seizoen 14 - Aflevering 1 - Jeugdprogramma met feestelijk gebak en opmerkelijke verhalen. En Shi. En Shi (10) wil graag een taart maken voor haar broertje Aoying. Haar broertje heeft een zeldzame stofwisselingsziekte en heeft het daarom niet zo makkelijk.

Zo 16 juni 2019 | 22:40 Seks in een rolstoel

Reportage over de seksuele behoeften van mensen die in een rolstoel zitten. Als je gehandicapt bent of in een rolstoel zit, is seks niet altijd even makkelijk. Toch kun je ook als je in een rolstoel zit genieten van seks en zijn lang niet alle gehandicapten onzeker.

Za 15 juni 2019 | 17:15 Het Klokhuis

Seizoen 28 - Aflevering 3702 - Jongerenprogramma. Chips. Nienke gaat naar de grootste chipsfabriek van Nederland. De vers geoogste aardappelen worden daar met tonnen tegelijk omgezet in krakende chips. Hoe gaat dat in z'n werk?

Vr 14 juni 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 28 - Aflevering 3702 - Jongerenprogramma. Chips. Nienke gaat naar de grootste chipsfabriek van Nederland. De vers geoogste aardappelen worden daar met tonnen tegelijk omgezet in krakende chips. Hoe gaat dat in z'n werk?

Zo 9 juni 2019 | 23:15 Seks in een rolstoel

Reportage over de seksuele behoeften van mensen die in een rolstoel zitten. Als je gehandicapt bent of in een rolstoel zit, is seks niet altijd even makkelijk. Toch kun je ook als je in een rolstoel zit genieten van seks en zijn lang niet alle gehandicapten onzeker.

Za 8 juni 2019 | 18:10 Serengeti

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks over enkele iconische dieren in de Afrikaanse Serengeti-vlakte. De Serengeti begint uit te drogen en de strijd tussen de families loopt hoog op. Leeuwin Kali en haar zus worden achtervolgd door een mannetje uit hun groep. Kiki, een cheeta met drie welpjes, moet het moederschap nog onder de knie krijgen. Bakari de baviaan heeft het niet makkelijk met het grootbrengen van de baby die hij gered heeft toen de moeder stierf. Nalla, de vrouwtjesolifant die haar groep leidt, krijgt te maken met een paar gigantische mannetjesolifanten die om een ander vrouwtje komen vechten. Alleen de sterksten overleven in de Serengeti, en dat zijn vaak de moeders.

Za 8 juni 2019 | 00:23 Addams Family Values IMDb: 6.7

08/06 - IMDB * 6.7 - Komedie, Addams Family Values is een Amerikaanse duistere komedie uit het jaar 1993. De film is een vervolg op de zwarte komedie The Addams Family uit 1991. De film is geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Veel van de acteurs uit de vorige film doen weer mee in deze film, waaronder Raul Julia, Anjelica Huston en Christina Ricci. Deze productie werd onder andere genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe. Eindelijk vindt Oom Fester de ware liefde in Debbie, de nieuwe babysitter van de familie...

Addams Family Values is een Amerikaanse duistere komedie uit het jaar 1993. De film is een vervolg op de zwarte komedie The Addams Family uit 1991. De film is geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Veel van de acteurs uit de vorige film doen weer mee in deze film, waaronder Raul Julia, Anjelica Huston en Christina Ricci. Deze productie werd onder andere genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe. Eindelijk vindt Oom Fester de ware liefde in Debbie, de nieuwe babysitter van de familie Addams. Ze is ingehuurd om op de pasgeboren Pubert te passen. Debbie heeft haar oog laten vallen op Festers geld, maar eerst moet ze hem scheiden van de rest van de familie. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/addams-family-values

Vr 7 juni 2019 | 22:45 Spies Like Us IMDb: 6.4

07/06 - IMDB * 6.4 - Komedie, Spies Like Us is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Chevy Chase, Dan Aykroyd en Steve Forrest. Emmett Fitz Hume (Chevy Chase) en Austin Millbarge (Dan Aykroyd) zijn twee C.I.A. spionnen die nog nooit een grote missie hebben volbracht. Zij zitten aan hun bureau in Washington D.C. te fantaseren over hoe het zou zijn om op een spionage missie te gaan. Tot hun eigen verbazing worden juist zij geselecteerd om de wereld te...

Spies Like Us is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Chevy Chase, Dan Aykroyd en Steve Forrest. Emmett Fitz Hume (Chevy Chase) en Austin Millbarge (Dan Aykroyd) zijn twee C.I.A.-spionnen die nog nooit een grote missie hebben volbracht. Zij zitten aan hun bureau in Washington D.C. te fantaseren over hoe het zou zijn om op een spionage-missie te gaan. Tot hun eigen verbazing worden juist zij geselecteerd om de wereld te redden van een nucleaire ramp. Samenwerken zal niet makkelijk zijn want de heren mogen elkaar niet erg graag. Om hun missie tot een goed einde te brengen, moeten ze via Afganistan de Sovjet Unie binnen zien te dringen. Natuurlijk worden zij gedurende hun hele reis achterna gezeten door Russische militairen. Na meerdere malen door het oog van de naald gekropen te zijn, komen zij tot de conclusie dat zij door de C.I.A. zijn gebruikt om de aandacht van de echte spionnen af te leiden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/spies-like-us

Vr 7 juni 2019 | 20:30 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

07/06 - IMDB * 6.1 - Western, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Di 4 juni 2019 | 20:20 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee : Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Ma 3 juni 2019 | 23:44 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. If you love someone. Emma nodigt Matthew uit voor een picknick. Matthew helpt om het contract van Emma bij Hank op te zeggen. Maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Ma 3 juni 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 22 - A Swedish Science Thing and the Equation for Toast: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Ma 3 juni 2019 | 18:35 Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. If you love someone. Emma nodigt Matthew uit voor een picknick. Matthew helpt om het contract van Emma bij Hank op te zeggen. Maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Zo 2 juni 2019 | 16:00 Detroit Steel

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin Adam Genei auto's restaureert bij Mobsteel in Motor City. Bronco Or Bust. Mobsteels nieuwste maaksel is een Ford Bronco uit 1979, maar de klant is niet makkelijk onder de indruk te krijgen. Adam en z'n team werken samen met de politie van Michigan aan een coole nieuwe wagen en Doug wordt verrast.

Zo 2 juni 2019 | 09:00 Achtste-Groepers Huilen Niet IMDb: 7.5

02/06 - IMDB * 7.5 - Drama, NPO 3 zendt vandaag de bekende Nederlandse dramafilm Achtste Groepers Huilen (2012) uit. Deze productie is geregisseerd door Dennis Bots. De hoofdrollen worden vertolkt door Hanna Obbeek, Nils Verkooijen en Johanna ter Steege. Een familiefilm met een zwaar thema. De stoere Akkie zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd...

NPO 3 zendt vandaag de bekende Nederlandse dramafilm Achtste-Groepers Huilen (2012) uit. Deze productie is geregisseerd door Dennis Bots. De hoofdrollen worden vertolkt door Hanna Obbeek, Nils Verkooijen en Johanna ter Steege. Een familiefilm met een zwaar thema. De stoere Akkie zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Als het ernaar uit ziet dat ze het voetbaltoernooi moet missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar... Deze Nederlandse familiefilm is gebaseerd op de populaire, gelijknamige jeugdroman van Jacques Vriens. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/achtste-groepers-huilen-niet

Di 28 mei 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3912 - Informatief jongerenmagazine. Slimme bloemen. Als planten zich willen voortplanten dan gebruiken ze daar hun bloemen voor. De bloem moet ervoor zorgen dat het stuifmeel op de stamper van een andere bloem komt. Dat is niet altijd even makkelijk. Sosha bekijkt in de Hortus Botanicus welke slimme trucjes bloemen daarvoor verzonnen hebben. De truckchauffeuses in de sketch houden van bloemen.

Ma 27 mei 2019 | 00:11 Beau Five Days Inside

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Documentairereeks over instellingen in Nederland. Al sinds 1841 vermaken acht generaties Renz jong en oud door heel Europa. De club bestaat uit een kleine, warme en hardwerkende familie. Samen met hun zo geliefde dieren reizen ze stad en land af om iedereen hun acrobatische toeren en fantastische acts te laten zien. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat wordt er keihard gewerkt om hun nomaden bestaan in stand te houden. Iets dat vooral de laatste jaren niet altijd makkelijk is met kelderende bezoekersaantallen en activisten die het welzijn van de circusdieren ter discussie stellen.

Za 25 mei 2019 | 22:30 The Devil Wears Prada IMDb: 6.9

25/05 - IMDB * 6.9 - Komedie, The Devil Wears Prada is een Amerikaanse komedie uit 2006 van regisseur David Frankel. Hij verfilmde hiervoor het gelijknamige boek van Lauren Weisberger. De New Yorkse Andrea Sachs is een net afgestudeerde journaliste die een kans ruikt wanneer ze op gesprek mag komen bij het ultrahippe modemagazine Runway. Het schrijven van diepgravende interviews en spraakmakende artikelen zit er voorlopig nog niet in, want de studentikoze Andrea krijgt een baantje aangeboden als assistente van...

The Devil Wears Prada is een Amerikaanse komedie uit 2006 van regisseur David Frankel. Hij verfilmde hiervoor het gelijknamige boek van Lauren Weisberger. De New Yorkse Andrea Sachs is een net afgestudeerde journaliste die een kans ruikt wanneer ze op gesprek mag komen bij het ultrahippe modemagazine Runway. Het schrijven van diepgravende interviews en spraakmakende artikelen zit er voorlopig nog niet in, want de studentikoze Andrea krijgt een baantje aangeboden als assistente van hoofdredactrice Miranda Priestley. Haar nieuwe baas ontziet niets en niemand en wordt volledig in beslag genomen door zichzelf. Andrea krijgt het niet makkelijk met deze veeleisende Miranda en is ook de risee van Runway, want gevoel voor stijl en fashion heeft ze niet. Ze doet haar uiterste best om te voldoen om de steeds gekker wordende eisen van Miranda en laveert daarbij tussen haar ambitie en haar privéleven. Als ze meemoet naar modestad bij uitstek Parijs, komt Andrea voor de moeilijkste keuze van haar leven te staan. Schrijfster Lauren Weisberger werkte ooit bij het modeblad Vogue als assistente van de hoofdredactrice Anna Wintour. Al haar frustraties over de onmogelijke klusjes die ze te doen kreeg, schreef Weisberger van zich af in het deels autobiografische ’The Devil Wears Prada’. Het boek werd een groot succes en een verfilming kon dan ook niet uitblijven. Niemand minder dan filmdiva Meryl Streep kruipt in de huid van ’boss from hell’ Miranda. De jonge actrice Anne Hathaway, die al tegenover Julie Andrews stond in ’The Princess Diaries’ en een bijrol vertolkte in het Oscarwinnende drama ’Brokeback Mountain’, speelt de rol van de intelligente, maar naïeve Andy. David Frankel ("Sex and the City", "Band of Brothers") tekende voor de regie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-devil-wears-prada

Vr 24 mei 2019 | 13:00 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Australische animatieserie. Een keer jou zijn. Hazeltje en Grote Haas ruilen voor één dag van plaats. Ze komen erachter dat het nog niet zo makkelijk is om de ander te zijn.

Vr 24 mei 2019 | 00:35 Roast of Giel Beelen

Seizoen 2017 - Aflevering 1 - Roast of Giel Beelen: Ooit kon je Giel Beelen in het Glazen Huis aantreffen. Een man met zijn hart op de juiste plek die zich inzette voor mensen die het minder makkelijk hadden dan hijzelf. Een kunstig type met liefde voor muziek. Van die Giel zien we nu niks meer - want wie kan zich nog bekommeren om ellende op een ander continent als je je ook druk kan maken om je eigen bankrekening? 

Do 23 mei 2019 | 20:30 The Devil Wears Prada IMDb: 6.9

23/05 - IMDB * 6.9 - Komedie, The Devil Wears Prada is een Amerikaanse komedie uit 2006 van regisseur David Frankel. Hij verfilmde hiervoor het gelijknamige boek van Lauren Weisberger. De New Yorkse Andrea Sachs is een net afgestudeerde journaliste die een kans ruikt wanneer ze op gesprek mag komen bij het ultrahippe modemagazine Runway. Het schrijven van diepgravende interviews en spraakmakende artikelen zit er voorlopig nog niet in, want de studentikoze Andrea krijgt een baantje aangeboden als assistente van...

The Devil Wears Prada is een Amerikaanse komedie uit 2006 van regisseur David Frankel. Hij verfilmde hiervoor het gelijknamige boek van Lauren Weisberger. De New Yorkse Andrea Sachs is een net afgestudeerde journaliste die een kans ruikt wanneer ze op gesprek mag komen bij het ultrahippe modemagazine Runway. Het schrijven van diepgravende interviews en spraakmakende artikelen zit er voorlopig nog niet in, want de studentikoze Andrea krijgt een baantje aangeboden als assistente van hoofdredactrice Miranda Priestley. Haar nieuwe baas ontziet niets en niemand en wordt volledig in beslag genomen door zichzelf. Andrea krijgt het niet makkelijk met deze veeleisende Miranda en is ook de risee van Runway, want gevoel voor stijl en fashion heeft ze niet. Ze doet haar uiterste best om te voldoen om de steeds gekker wordende eisen van Miranda en laveert daarbij tussen haar ambitie en haar privéleven. Als ze meemoet naar modestad bij uitstek Parijs, komt Andrea voor de moeilijkste keuze van haar leven te staan. Schrijfster Lauren Weisberger werkte ooit bij het modeblad Vogue als assistente van de hoofdredactrice Anna Wintour. Al haar frustraties over de onmogelijke klusjes die ze te doen kreeg, schreef Weisberger van zich af in het deels autobiografische ’The Devil Wears Prada’. Het boek werd een groot succes en een verfilming kon dan ook niet uitblijven. Niemand minder dan filmdiva Meryl Streep kruipt in de huid van ’boss from hell’ Miranda. De jonge actrice Anne Hathaway, die al tegenover Julie Andrews stond in ’The Princess Diaries’ en een bijrol vertolkte in het Oscarwinnende drama ’Brokeback Mountain’, speelt de rol van de intelligente, maar naïeve Andy. David Frankel ("Sex and the City", "Band of Brothers") tekende voor de regie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-devil-wears-prada

Zo 19 mei 2019 | 20:55 Crime Scene Investigation

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The grave shift. De eerste werkdag als lid van het CSI-team verloopt voor dr. Langston allesbehalve makkelijk. Hij krijgt te maken met een ogenschijnlijk simpele inbraak, maar deze leidt naar een ingewikkelde moord- en brandstichtingszaak.

Za 18 mei 2019 | 08:28 Prinsessia - Het Prinselijke Bal

18/05 - Familiefilm, Belgische kinderfilm. De prinsessen van Prinsessia zijn uitgenodigd om de openingsdans te doen op het jaarlijkse bal van Prinsendaal. Een grote eer, want Prinsendaal is de oudste en belangrijkste prinsenschool van het land. Juf Flora drukt de prinsessen op het hart om zich netjes en ordelijk te gedragen. Ze wil immers met Prinsessia een goede beurt maken. Dat wordt niet makkelijk, want de directeur van Prinsendaal wil niets minder dan een perfecte openingsdans. Het enige dat bij hem telt, is...

Belgische kinderfilm. De prinsessen van Prinsessia zijn uitgenodigd om de openingsdans te doen op het jaarlijkse bal van Prinsendaal. Een grote eer, want Prinsendaal is de oudste en belangrijkste prinsenschool van het land. Juf Flora drukt de prinsessen op het hart om zich netjes en ordelijk te gedragen. Ze wil immers met Prinsessia een goede beurt maken. Dat wordt niet makkelijk, want de directeur van Prinsendaal wil niets minder dan een perfecte openingsdans. Het enige dat bij hem telt, is orde en discipline. Een groot contrast met de kleurrijke, speelse prinsessen Violet, Roos, Madeliefje, Iris en Linde.

Vr 17 mei 2019 | 14:00 Itzhak

Muziekdocumentaire over de Amerikaans-Israëlische violist Itzhak Perlman. De Amerikaanse Itzhak Perlman is bepaald geen standaard klassiek musicus. Hij speelt net zo makkelijk samen met Billy Joël als met pianiste Martha Argerich. Hij treedt op in Sesamstraat, Carnegie Hall en in het stadion van 'zijn' honkbalclub, The New York Mets. En hij loopt met krukken. Het heeft de zestienvoudig Grammy-winnaar nooit weerhouden een carrière als violist te ambiëren. Perlmans optimistische levenshouding en ongekende doorzettingsvermogen brengen hem uiteindelijk wereldfaam en heel veel spelplezier. Ook muzikaal valt er veel te genieten. We zien Perlman o.a. Bach, Mendelssohn, Brahms en Schubert spelen, evenals het stuk waar hij de meeste bekendheid mee verwierf: de filmmuziek van Schindler's List.

Wo 15 mei 2019 | 20:50 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee : Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Di 14 mei 2019 | 09:25 Buddy

Documentaire over zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars. Heddy Honigmann vertelt het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars. Ze zijn speciaal opgeleid om hen te helpen in het leven dat niet altijd makkelijk is. Dankzij de ongelooflijke vaardigheden van hun honden zijn zij echter zo onafhankelijk als mogelijk.

Ma 13 mei 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Vr 10 mei 2019 | 10:00 My Super Sweet World Class

Seizoen 2 - Aflevering 6 - New York – Kevin: Kevin uit New York is gewend aan luxe, heeft overal een mening over en staat stevig in zijn schoenen – letterlijk, want hij heeft meer dan 40 paar Louboutins! Hij wil zijn status in het New Yorkse wereldje vieren door alle belangrijke namen in de mode, kunst en muziek uit te nodigen voor zijn feest. Hij heeft zijn medewerkers, alias ‘Team KMB’ (Kevin Michael Barba), aan het werk gezet om alles precies zo te organiseren als hij het wil. Aanvoerder van Kevins team is Fred, de ‘party planner’. Na een uitgebreide lancering van de uitnodiging in Central Park hoopt hij dat hij een goede indruk heeft gemaakt en dat er veel gasten zullen komen. Naarmate de grote dag nadert, begint hij zich zorgen te maken over zijn ambitieuze plannen voor een ‘performance’ met een stel coole professionele parkouratleten. Maar op de dag van het feest heeft hij andere dingen aan zijn hoofd, want als hij bij de locatie komt, blijkt er nog niks te zijn gedaan. Kevin staat erom bekend dat hij makkelijk mensen ontslaat, dus Freds baan loopt gevaar. Maar wat nog belangrijker is: Kevins reputatie in het New Yorkse wereldje staat op het spel! Dit zou weleens een gevalletje van sociale zelfmoord kunnen worden.....

Wo 8 mei 2019 | 14:00 Kassa

Seizoen 33 - Aflevering 15 - Consumentenmagazine. Met: 'Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk?', 'Claimafhandeling SGR blijkt minder makkelijk dan gedacht', 'Kassa helpt de NVWA een handje met de Agpo Ferroli-problemen', 'Gehoorschade door motorrijden' en 'Belbus: gestort geld bij Rabobank dubieus'.

Wo 8 mei 2019 | 09:59 Koffietijd

Er leuk uit willen zien zonder bang te hoeven zijn dat je vriendinnen of collega's treft in precies dezelfde outfit? Of simpelweg willen schitteren in een uniek item dat echt niemand anders heeft? Peggy Weijergang, hoofdredactrice van de Knipmode, en vlogster en kringloopkoningin Roosmarijn Koster hebben de tips! Leven met een handicap is niet makkelijk. Het beeld dat anderen hebben bij een beperking en hoe ze met deze mensen omgaan, maakt het niet makkelijker. Met de nieuwe campagne Je ziet maar de helft wilt Handicap NL hier extra aandacht aan geven. Sandra Stienstra is campagnemanager bij Handicap NL en komt vertellen over het belang van deze nieuwe campagne. Hetty is een van de hoofdpersonen in de campagne. Ze heeft namelijk maar één arm en komt vertellen over haar ervaringen. Dat de appel niet ver van de boom valt bewijzen Piet Veerman en zijn kleindochter Melanie (Mell). Piet ontving als soloartiest en zanger van The Cats meer dan 30 gouden platen. Ook Mell timmert flink aan de weg. Samen met Vintage Future vormt ze een band waarmee ze met een miniem aantal instrumenten een uniek en vol geluid neer weten te zetten. Onlangs bracht het trio een nieuwe single uit: Forever. Ze treden live op in de studio!

Di 7 mei 2019 | 18:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Swine And Dandy: Het is weer een dolle beestenboel bij de kliniek. De artsen hebben hun handen vol aan het redden van dieren. Maar dat ze daar goed in zijn, wil nog niet zeggen dat het makkelijk is.

Ma 6 mei 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Ma 6 mei 2019 | 11:45 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Animatieserie over het varkentje Olivia. Olivia loopt weg. Olivia loopt weg van huis omdat ze het zat is dat zij alles moet delen met Ian. Ze wil naar een plek waar geen nare broertjes zijn. Alleen de wijde wereld in trekken is echter niet zo makkelijk.

Zo 5 mei 2019 | 22:51 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Mirethy Houtman werd 47 jaar geleden geboren in Panama. Ze verliet het land 21 jaar geleden om bij haar grote liefde, Arjan, te gaan wonen. Myrethi mist haar familie in Panama verschrikkelijk en wil niets liever dan met haar gezin haar ouders bezoeken. De Nederlandse Henri Odink woont in Panama-stad. Hij wil zijn twee zussen en nichtje dolgraag laten zien hoe hij hier woont en leeft.

Zo 5 mei 2019 | 13:55 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Za 4 mei 2019 | 00:30 The Sapphires IMDb: 7.0

04/05 - IMDB * 7.0 - Biografie, The Sapphires is een feelgoodfilm uit Australië. Met rollen voor Deborah Mailman, Chris O'Dowd, Jessica Mauboy, Shari Sebbens, en Miranda Tapsell. Vier Aboriginal meisjes vergaren in de jaren zestig tegen alle verwachtingen in, groot succes als meidengroep. Dergelijke verhalen kennen we intussen wel, maar Wayne Blair plukt vakkundig aan de emotionele hartsnaren. Familieproblemen, racisme, alcoholisme, en een harde oorlog: alles wordt aangestipt en in makkelijk verteerbare hapjes tussen een mix...

The Sapphires is een feelgoodfilm uit Australië. Met rollen voor Deborah Mailman, Chris O'Dowd, Jessica Mauboy, Shari Sebbens, en Miranda Tapsell. Vier Aboriginal meisjes vergaren in de jaren zestig tegen alle verwachtingen in, groot succes als meidengroep. Dergelijke verhalen kennen we intussen wel, maar Wayne Blair plukt vakkundig aan de emotionele hartsnaren. Familieproblemen, racisme, alcoholisme, en een harde oorlog: alles wordt aangestipt en in makkelijk verteerbare hapjes tussen een mix van aanstekelijke Motown-optredens gemonteerd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-sapphires

Do 2 mei 2019 | 15:58 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Programma waarin bijzondere verhalen worden verteld over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist. Van de bijzondere ontmoetingen tussen ouders en hun kind tot de hereniging van broers en zussen die elkaar in jaren niet hebben kunnen zien: als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor hem. In dit seizoen gaan Robert en zijn team onder andere naar Zuid-Afrika, Tanzania, Brazilië en Azië.

Wo 1 mei 2019 | 20:33 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Programma waarin bijzondere verhalen worden verteld over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist. Van de bijzondere ontmoetingen tussen ouders en hun kind tot de hereniging van broers en zussen die elkaar in jaren niet hebben kunnen zien: als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor hem. In dit seizoen gaan Robert en zijn team onder andere naar Zuid-Afrika, Tanzania, Brazilië en Azië.

Wo 1 mei 2019 | 14:00 Kassa

Seizoen 33 - Aflevering 15 - Consumentenmagazine (2019). Met: 'Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk?', 'Claimafhandeling SGR blijkt minder makkelijk dan gedacht', 'Kassa helpt de NVWA een handje met de Agpo Ferroli-problemen', 'Gehoorschade door motorrijden' en 'Belbus: gestort geld bij Rabobank dubieus'.

Di 30 april 2019 | 09:30 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Trading Places: Chris en Meg vinden dat hun ouders het maar makkelijk hebben, maar Peter en Lois zien dat anders, dus ruilen ze een tijdje: Chris gaat in de brouwerij werken terwijl Meg het huishouden doet. Al snel gaan Chris en Meg ten onder aan de stress.

Ma 29 april 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 28 april 2019 | 22:51 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Programma waarin bijzondere verhalen worden verteld over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist. Van de bijzondere ontmoetingen tussen ouders en hun kind tot de hereniging van broers en zussen die elkaar in jaren niet hebben kunnen zien: als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor hem. In dit seizoen gaan Robert en zijn team onder andere naar Zuid-Afrika, Tanzania, Brazilië en Azië.

Zo 28 april 2019 | 13:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - A Nuclear Reactor and a Boy Called Lovey: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 28 april 2019 | 12:40 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - David, Goliath and a Yoo-hoo from the Back: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Za 27 april 2019 | 15:50 Factcheckers

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Infotainmentmagazine. Deze week: kun je Tripadvisor makkelijk om de tuin leiden, eten muizen het liefst kaas en zijn teleshopping-reclames te mooi om waar te zijn?

Vr 26 april 2019 | 22:00 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Trading Places: Chris en Meg vinden dat hun ouders het maar makkelijk hebben, maar Peter en Lois zien dat anders, dus ruilen ze een tijdje: Chris gaat in de brouwerij werken terwijl Meg het huishouden doet. Al snel gaan Chris en Meg ten onder aan de stress.

Vr 26 april 2019 | 18:25 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - A Nuclear Reactor and a Boy Called Lovey: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Vr 26 april 2019 | 18:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - David, Goliath and a Yoo-hoo from the Back: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Do 25 april 2019 | 15:59 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Programma waarin bijzondere verhalen worden verteld over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist. Van de bijzondere ontmoetingen tussen ouders en hun kind tot de hereniging van broers en zussen die elkaar in jaren niet hebben kunnen zien: als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor hem. In dit seizoen gaan Robert en zijn team onder andere naar Zuid-Afrika, Tanzania, Brazilië en Azië.

Do 25 april 2019 | 09:05 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van de grote taart trip. Als Pieter op de winkel van Gember en Zoetzuur moet letten, komt hij erachter dat het nog niet zo makkelijk is om in een winkel te werken. Vooral niet met klanten als Ronald Rat.

Wo 24 april 2019 | 20:40 Factcheckers

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Infotainmentmagazine. Deze week: kun je Tripadvisor makkelijk om de tuin leiden, eten muizen het liefst kaas en zijn teleshopping-reclames te mooi om waar te zijn?

Wo 24 april 2019 | 20:33 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Programma waarin bijzondere verhalen worden verteld over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist. Van de bijzondere ontmoetingen tussen ouders en hun kind tot de hereniging van broers en zussen die elkaar in jaren niet hebben kunnen zien: als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor hem. In dit seizoen gaan Robert en zijn team onder andere naar Zuid-Afrika, Tanzania, Brazilië en Azië.

Wo 24 april 2019 | 14:05 Kassa

Seizoen 33 - Aflevering 15 - Consumentenmagazine (2019). Met: 'Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk?', 'Claimafhandeling SGR blijkt minder makkelijk dan gedacht', 'Kassa helpt de NVWA een handje met de Agpo Ferroli-problemen', 'Gehoorschade door motorrijden' en 'Belbus: gestort geld bij Rabobank dubieus'.

Di 23 april 2019 | 12:50 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Australische animatieserie. Sterren pakken. Na een verhaal van Kleine Witte Uil over een ster die ze bijna kon aanraken, proberen Hazeltje en Kleine Veldmuis ook bij de sterren te komen. Maar dat is nog niet zo makkelijk.

Ma 22 april 2019 | 19:30 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse datingshow (2017). First Dates Hotel - 4. Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, twijfelt ze aan zichzelf. De 39-jarige gebarentolk Peter leerde als kind van dove ouders pas spreken toen hij zeven was. Geconfronteerd met zijn droomvrouw gaat de taal van de liefde hem niet makkelijk af. De gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt een vrouw om samen van een wijntje te genieten.

Ma 22 april 2019 | 18:25 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 15 - A Math Emergency and Perky Palms: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Ma 22 april 2019 | 18:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - A Nuclear Reactor and a Boy Called Lovey: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Ma 22 april 2019 | 17:30 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - David, Goliath and a Yoo-hoo from the Back: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 21 april 2019 | 22:50 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Robert neemt Ellen en haar man, Hans, mee naar Changrai in Thailand. Ze zoeken daar Ellens broer Peter op. Het gaat niet goed met zijn gezondheid en Ellen wil er graag voor hem zijn. In Bangkok gaat Robert langs bij de uit Nederland afkomstige Alex die al zeventien jaar in Thailand woont. Zijn moeder, Ineke, en broers Marco en Danny zijn nog nooit bij Alex op bezoek geweest. De verrassing is dan ook enorm wanneer Robert bij Alex aanbelt.

Zo 21 april 2019 | 20:30 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

21/04 - IMDB * 6.1 - Western, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Zo 21 april 2019 | 13:30 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 15 - A Math Emergency and Perky Palms: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 21 april 2019 | 07:50 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Zo 21 april 2019 | 00:50 How I Met Your Mother

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Ted Mosby, Architect: Na een ruzie tussen Ted en Robin, probeert Barney aan Ted uit te leggen dat hij als architect makkelijk vrouwen kan versieren.

Za 20 april 2019 | 19:05 Kassa

Seizoen 33 - Aflevering 15 - Consumentenmagazine (2019). Met: 'Boodschappen thuisbezorgen lekker makkelijk?', 'Claimafhandeling SGR blijkt minder makkelijk dan gedacht', 'Kassa helpt de NVWA een handje met de Agpo Ferroli-problemen', 'Gehoorschade door motorrijden' en 'Belbus: gestort geld bij Rabobank dubieus'.

Za 20 april 2019 | 00:35 Addams Family Values IMDb: 6.7

20/04 - IMDB * 6.7 - Komedie, Addams Family Values is een Amerikaanse duistere komedie uit het jaar 1993. De film is een vervolg op de zwarte komedie The Addams Family uit 1991. De film is geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Veel van de acteurs uit de vorige film doen weer mee in deze film, waaronder Raul Julia, Anjelica Huston en Christina Ricci. Deze productie werd onder andere genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe. Eindelijk vindt Oom Fester de ware liefde in Debbie, de nieuwe babysitter van de familie...

Addams Family Values is een Amerikaanse duistere komedie uit het jaar 1993. De film is een vervolg op de zwarte komedie The Addams Family uit 1991. De film is geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Veel van de acteurs uit de vorige film doen weer mee in deze film, waaronder Raul Julia, Anjelica Huston en Christina Ricci. Deze productie werd onder andere genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe. Eindelijk vindt Oom Fester de ware liefde in Debbie, de nieuwe babysitter van de familie Addams. Ze is ingehuurd om op de pasgeboren Pubert te passen. Debbie heeft haar oog laten vallen op Festers geld, maar eerst moet ze hem scheiden van de rest van de familie. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/addams-family-values

Vr 19 april 2019 | 21:45 **** That's Delicious

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Culinair magazine met Action Bronson. The Restaurant Takeover. De hele cast van FTD runt een restaurant met Action als chef-kok, Meyhem als barkeeper, Big Body als de Maître D' en The Alchemist in de bediening. Was het maar zo makkelijk.

Do 18 april 2019 | 15:59 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Robert neemt Ellen en haar man, Hans, mee naar Changrai in Thailand. Ze zoeken daar Ellens broer Peter op. Het gaat niet goed met zijn gezondheid en Ellen wil er graag voor hem zijn. In Bangkok gaat Robert langs bij de uit Nederland afkomstige Alex die al zeventien jaar in Thailand woont. Zijn moeder, Ineke, en broers Marco en Danny zijn nog nooit bij Alex op bezoek geweest. De verrassing is dan ook enorm wanneer Robert bij Alex aanbelt.

Wo 17 april 2019 | 20:32 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Robert neemt Ellen en haar man, Hans, mee naar Changrai in Thailand. Ze zoeken daar Ellens broer Peter op. Het gaat niet goed met zijn gezondheid en Ellen wil er graag voor hem zijn. In Bangkok gaat Robert langs bij de uit Nederland afkomstige Alex die al zeventien jaar in Thailand woont. Zijn moeder, Ineke, en broers Marco en Danny zijn nog nooit bij Alex op bezoek geweest. De verrassing is dan ook enorm wanneer Robert bij Alex aanbelt.

Di 16 april 2019 | 11:50 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Ma 15 april 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 15 - A Math Emergency and Perky Palms: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Ma 15 april 2019 | 18:45 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Zo 14 april 2019 | 23:05 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Zo 14 april 2019 | 22:50 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Robert is naar Vietnam afgereisd met de familie Van der Plas. Aan het hoofd van de familie staan Hans en Trudy. Hun kleinzonen Florian en Chistiaan zijn na hun studie in Vietnam gaan wonen. Hans heeft een zware tijd achter de rug en het is dan ook een grote verrassing dat ze op hun oude dag voor het eerst naar Vietnam vliegen. Aan de andere kant van hoofdstad Ho Chi Minh woont de familie van Thuan. Hij is op zijn achttiende gevlucht uit Vietnam. Robert neemt hem samen met zijn gezin mee voor een emotioneel weerzien met zijn familie.

Zo 14 april 2019 | 13:30 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - A Nuclear Reactor and a Boy Called Lovey: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 14 april 2019 | 09:15 Nederland zingt op zondag

Aflevering 15 - Muziekmagazine (2019). Steeds meer lijken op Jezus. Hoe mooi zou het zijn als we allemaal steeds meer lijken op Jezus? Maar leven zoals Jezus is niet altijd makkelijk. Gelukkig helpt God ons. Van binnenuit helpt hij ons te veranderen.

Do 11 april 2019 | 16:01 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Robert is naar Vietnam afgereisd met de familie Van der Plas. Aan het hoofd van de familie staan Hans en Trudy. Hun kleinzonen Florian en Chistiaan zijn na hun studie in Vietnam gaan wonen. Hans heeft een zware tijd achter de rug en het is dan ook een grote verrassing dat ze op hun oude dag voor het eerst naar Vietnam vliegen. Aan de andere kant van hoofdstad Ho Chi Minh woont de familie van Thuan. Hij is op zijn achttiende gevlucht uit Vietnam. Robert neemt hem samen met zijn gezin mee voor een emotioneel weerzien met zijn familie.

Wo 10 april 2019 | 20:32 Love Is In The Air

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt. Robert is naar Vietnam afgereisd met de familie Van der Plas. Aan het hoofd van de familie staan Hans en Trudy. Hun kleinzonen Florian en Chistiaan zijn na hun studie in Vietnam gaan wonen. Hans heeft een zware tijd achter de rug en het is dan ook een grote verrassing dat ze op hun oude dag voor het eerst naar Vietnam vliegen. Aan de andere kant van hoofdstad Ho Chi Minh woont de familie van Thuan. Hij is op zijn achttiende gevlucht uit Vietnam. Robert neemt hem samen met zijn gezin mee voor een emotioneel weerzien met zijn familie.

Di 9 april 2019 | 13:25 Say Yes To The Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Trust In The Expert: David heeft het niet makkelijk wanneer bruid Victoria om een vintage-jurk vraagt, terwijl ze niet precies weet wat dat is. Laurens droomjurk loopt uit op een nachtmerrie.

Di 9 april 2019 | 09:00 Say Yes To The Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Trust In The Expert: David heeft het niet makkelijk wanneer bruid Victoria om een vintage-jurk vraagt, terwijl ze niet precies weet wat dat is. Laurens droomjurk loopt uit op een nachtmerrie.

Ma 8 april 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 14 - A Nuclear Reactor and a Boy Called Lovey: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Ma 8 april 2019 | 19:30 Say Yes To The Dress UK

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Trust In The Expert: David heeft het niet makkelijk wanneer bruid Victoria om een vintage-jurk vraagt, terwijl ze niet precies weet wat dat is. Laurens droomjurk loopt uit op een nachtmerrie.

Zo 7 april 2019 | 13:30 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - David, Goliath and a Yoo-hoo from the Back: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Do 4 april 2019 | 16:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Satirische show (2019) over sport. Caster Semenya, clubliederen en sportvissen. Met: Hormoonremmers voor Caster Semenya?, Raymond van Barneveld: wel of niet stoppen?, voetbal-clubliederen verraden wie er kampioen wordt, korfbal, sportvissen, huisdichter Rico, en Bram Tankinks kinderpuree.

Ma 1 april 2019 | 23:20 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Satirische show (2019) over sport

Ma 1 april 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 13 - David, Goliath and a Yoo-hoo from the Back: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 31 maart 2019 | 21:55 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Satirische show (2019) over sport

Za 30 maart 2019 | 22:15 Spies Like Us IMDb: 6.4

30/03 - IMDB * 6.4 - Komedie, Spies Like Us is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Chevy Chase, Dan Aykroyd en Steve Forrest. Emmett Fitz Hume (Chevy Chase) en Austin Millbarge (Dan Aykroyd) zijn twee C.I.A. spionnen die nog nooit een grote missie hebben volbracht. Zij zitten aan hun bureau in Washington D.C. te fantaseren over hoe het zou zijn om op een spionage missie te gaan. Tot hun eigen verbazing worden juist zij geselecteerd om de wereld te...

Spies Like Us is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Chevy Chase, Dan Aykroyd en Steve Forrest. Emmett Fitz Hume (Chevy Chase) en Austin Millbarge (Dan Aykroyd) zijn twee C.I.A.-spionnen die nog nooit een grote missie hebben volbracht. Zij zitten aan hun bureau in Washington D.C. te fantaseren over hoe het zou zijn om op een spionage-missie te gaan. Tot hun eigen verbazing worden juist zij geselecteerd om de wereld te redden van een nucleaire ramp. Samenwerken zal niet makkelijk zijn want de heren mogen elkaar niet erg graag. Om hun missie tot een goed einde te brengen, moeten ze via Afganistan de Sovjet Unie binnen zien te dringen. Natuurlijk worden zij gedurende hun hele reis achterna gezeten door Russische militairen. Na meerdere malen door het oog van de naald gekropen te zijn, komen zij tot de conclusie dat zij door de C.I.A. zijn gebruikt om de aandacht van de echte spionnen af te leiden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/spies-like-us

Za 30 maart 2019 | 15:55 Factcheckers

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Infotainmentmagazine. Deze week onderzoeken Thomas, Britt en Jan of de volgende stellingen waar zijn: met een simpel fluohesje kun je makkelijk de veiligheidscontroles omzeilen, onze groene stroom is niet altijd groen, en een lepel suiker is hét wondermiddel tegen de hik.

Do 28 maart 2019 | 16:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Satirische show (2019) over sport. Voorbeschouwing Nederland - Duitsland

Wo 27 maart 2019 | 22:00 Friends with Benefits IMDb: 6.6

27/03 - IMDB * 6.6 - Romantische komedie, Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends with benefits

Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends-with-benefits

Wo 27 maart 2019 | 20:40 Factcheckers

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Infotainmentmagazine. Deze week onderzoeken Thomas, Britt en Jan of de volgende stellingen waar zijn: met een simpel fluohesje kun je makkelijk de veiligheidscontroles omzeilen, onze groene stroom is niet altijd groen, en een lepel suiker is hét wondermiddel tegen de hik.

Di 26 maart 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Aflevering 4129 - Informatief jongerenmagazine (2018). Lifeguard. Je hebt ze vast wel eens gezien tijdens een dagje op het strand: de lifeguards. Ze dragen opvallende kleding, zodat ze makkelijk te herkennen zijn, en ze helpen mensen in nood op het strand of in de zee. Per ongeluk afdrijven op je luchtbed of je ouders kwijtraken: het kan zomaar gebeuren! Janouk loopt een dag mee met de reddingsbrigade.

Ma 25 maart 2019 | 23:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Satirische show (2019) over sport. Tijdens deze voorbeschouwing o.a. live-reportages vanuit de Johan Cruijff Arena, een nieuwe blik op het trauma van 1974, een heel raar interview met Ronald Koeman en natuurlijk huisdichter Rico Verhoeven.

Ma 25 maart 2019 | 09:50 Lanfeust Quest

Seizoen 1 - Franse animatieserie (2013). Frenemies. Cixi is onzeker over haar vechtkunsten omdat ze het moeilijk kan opnemen tegen Murne. Uiteindelijk besluit ze het vechten op te geven en een baantje te zoeken. Maar dat is nog niet zo makkelijk.

Ma 25 maart 2019 | 09:50 Lanfeust Quest

Seizoen 1 - Franse animatieserie (2013). Frenemies. Cixi is onzeker over haar vechtkunsten omdat ze het moeilijk kan opnemen tegen Murne. Uiteindelijk besluit ze het vechten op te geven en een baantje te zoeken. Maar dat is nog niet zo makkelijk.

Ma 25 maart 2019 | 09:50 Lanfeust Quest

Seizoen 1 - Franse animatieserie (2013). Frenemies. Cixi is onzeker over haar vechtkunsten omdat ze het moeilijk kan opnemen tegen Murne. Uiteindelijk besluit ze het vechten op te geven en een baantje te zoeken. Maar dat is nog niet zo makkelijk.

Ma 25 maart 2019 | 09:50 Lanfeust Quest

Seizoen 1 - Franse animatieserie (2013). Frenemies. Cixi is onzeker over haar vechtkunsten omdat ze het moeilijk kan opnemen tegen Murne. Uiteindelijk besluit ze het vechten op te geven en een baantje te zoeken. Maar dat is nog niet zo makkelijk.

Ma 25 maart 2019 | 09:30 Boyster

Jeugdreeks. 't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Ma 25 maart 2019 | 09:30 Boyster

Jeugdreeks. 't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Ma 25 maart 2019 | 09:30 Boyster

Jeugdreeks. 't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Ma 25 maart 2019 | 09:30 Boyster

Jeugdreeks. 't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Zo 24 maart 2019 | 20:30 Friends with Benefits IMDb: 6.6

24/03 - IMDB * 6.6 - Romantische komedie, Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends with benefits

Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends-with-benefits

Do 21 maart 2019 | 20:30 Friends with Benefits IMDb: 6.6

21/03 - IMDB * 6.6 - Romantische komedie, Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends with benefits

Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends-with-benefits

Do 21 maart 2019 | 16:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Satirische show (2019) over sport. WK voetbal in Qatar, hockey en paard Totilas. Qatar is gastland van het WK voetbal, Formule 1-journalist is fan van Max Verstappen, zo gaat het nu met wonderpaard Totilas, kijkersvragen van Mart Smeets en is hockey nog wel elitair?

Wo 20 maart 2019 | 20:35 Factcheckers

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Infotainmentmagazine. Deze week: is het gemakkelijk om de bom van Zaventem te maken, worden kinderen hyperactief van suiker en mag je gesloten mosselen nu wel of niet opeten?

Di 19 maart 2019 | 23:30 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Consumentenmagazine (2019). Goede doelen. De Rambammers duiken in de wereld van de goede doelen. Zo proberen ze bij een aantal doelen te achterhalen wat zij met gedoneerd geld doen. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Ook laten de Rambammers zien hoe makkelijk het is om in Nederland een stichting op te richten.

Ma 18 maart 2019 | 23:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Satirische show (2019) over sport. WK voetbal in Qatar, hockey en paard Totilas. Qatar is gastland van het WK voetbal, Formule 1-journalist is fan van Max Verstappen, zo gaat het nu met wonderpaard Totilas, kijkersvragen van Mart Smeets en is hockey nog wel elitair?

Ma 18 maart 2019 | 09:30 Boyster

Jeugdreeks. 't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Ma 18 maart 2019 | 09:30 Boyster

Jeugdreeks. 't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Ma 18 maart 2019 | 09:30 Boyster

Jeugdreeks. 't Is Niet Makkelijk Om Schoon Te Zijn / Bijgeloof

Zo 17 maart 2019 | 21:50 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Satirische show (2019) over sport

Za 16 maart 2019 | 23:35 Drake & Josh

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Girlpower: Josh wil indruk maken op de ouders van zijn vriendin, maar Drake en diens vriendin Lucy maken het hem niet echt makkelijk.

Za 16 maart 2019 | 11:20 Eindelijk Thuis

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) met Daan Nieber. Shu Lin en Monique. De 18-jarige Shu Lin werd geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig naar haar afkomst en wil ze graag de reis met haar moeder maken. Ook omdat de band tussen hun niet altijd makkelijk is. Monique vindt het moeilijk haar dochter los te laten en is benieuwd wat het land met haar dochter zal doen.

Do 14 maart 2019 | 16:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Satirische show (2019) over sport. EDivisie, curling en scrabble. eDivisie, computerspel FIFA en kinderen die verrassingspakketjes met voetballers kopen: het lijkt erg op gokken. Verder: Zandvoort vs. Assen, curling en scrabble in 'Totaal Andere Tijden Sport'.

Do 14 maart 2019 | 13:25 De monitor

Aflevering 9 - Reportagemagazine. Tweede kans voor gedetineerden. Ieder jaar worden er in Nederland zo'n 35.000 gedetineerden vrijgelaten. Voor een goede reïntegratie is werk van cruciaal belang. Maar met een detentieverleden is het niet makkelijk om een baan te krijgen. Bijna de helft leeft van een uitkering. Een deel heeft helemaal geen inkomen. De grote afstand tot de arbeidsmarkt gaat vaak vergezeld met problemen op het gebied van wonen. Daarnaast zijn er schulden en ontbreekt er vaak een sociaal netwerk. Het risico op recidive wordt hierdoor vergroot. De helft van de ex-gedetineerden gaat binnen twee jaar opnieuw de fout in. Hoe worden de gedetineerden binnen de gevangenismuren op hun terugkeer voorbereid? Zorgt de overheid voor goede nazorg? En zit een werkgever wel op een ex-gevangene te wachten? En niet in de laatste plaats: hoe gemotiveerd is de ex-gedetineerde zelf?

Wo 13 maart 2019 | 19:55 Food CIA

Seizoen 6 - Aflevering 23 - Britse reportagereeks (2015) met Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt. Tequila, karpers en zoete citrusvruchten. Matt gaat naar Tequila om meer te weten te komen over Mexico's nationale sterke drank. Waar komt het idee van een worm in je tequila vandaan? Jimmy proeft een ongebruikelijke delicatesse. Karper is een geliefd feestgerecht van Polen in Groot-Brittannië. Maar als Jimmy een verse karper proeft, zo uit het water, smaakt die toch echt naar modder. Kate houdt zich in Spanje bezig met makkelijk pelbare citrusvruchten. Tangerijnen, mandarijnen, satsuma's en clementines: wat is het verschil tussen al deze mini-sinaasappels? En welke past het beste bij jouw smaakpapillen?

Di 12 maart 2019 | 21:05 Eindelijk Thuis

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) met Daan Nieber. Shu Lin en Monique. De 18-jarige Shu Lin werd geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig naar haar afkomst en wil ze graag de reis met haar moeder maken. Ook omdat de band tussen hun niet altijd makkelijk is. Monique vindt het moeilijk haar dochter los te laten en is benieuwd wat het land met haar dochter zal doen.

Di 12 maart 2019 | 14:30 Eindelijk Thuis

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) met Daan Nieber. Shu Lin en Monique. De 18-jarige Shu Lin werd geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig naar haar afkomst en wil ze graag de reis met haar moeder maken. Ook omdat de band tussen hun niet altijd makkelijk is. Monique vindt het moeilijk haar dochter los te laten en is benieuwd wat het land met haar dochter zal doen.

Di 12 maart 2019 | 13:20 Radar: gevaren van zonnebank

Herhaling. In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om die reden een verbod op zonnebanken en heeft ook de gezondheidsraad van onze zuiderburen geadviseerd de zonnebanken in de ban te doen. Er gaan geluiden op om ook zo'n verbod in Nederland te implementeren. Maar gaat het ook die kant op? - En verder: De regelgeving rondom designerdrugs Ze lijken op harddrugs, maar zijn het net niet: designerdrugs. Door een verandering van één van de moleculen, valt zo'n drug niet onder de Opiumwet en kan de politie er niet op handhaven. Dat geldt ook voor 3MMC. Je kunt het slikken, snuiven en drinken. Het heeft een stimulerende werking, je omgeving wordt intenser en je kunt er zelfs van gaan hallucineren. Maar je kunt er ook oververhit door raken en je hartslag en bloeddruk kunnen stijgen. Het gebruik ervan is dus niet zonder gevaar en ook nog eens heel makkelijk verkrijgbaar.

Ma 11 maart 2019 | 23:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Satirische show (2019) over sport

Ma 11 maart 2019 | 21:15 Eindelijk Thuis

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) met Daan Nieber. Shu Lin en Monique. De 18-jarige Shu Lin werd geadopteerd uit China toen ze 15 maanden oud was. Shu Lin heeft regelmatig nachtmerries over China en is eigenlijk een beetje bang voor China, bang dat ze door het land terug opgeëist wordt. Toch is ze nieuwsgierig naar haar afkomst en wil ze graag de reis met haar moeder maken. Ook omdat de band tussen hun niet altijd makkelijk is. Monique vindt het moeilijk haar dochter los te laten en is benieuwd wat het land met haar dochter zal doen.

Ma 11 maart 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 10 - A Stunted Childhood and a Can of Fancy Mixed Nuts: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 10 maart 2019 | 22:40 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

10/03 - IMDB * 6.1 - Western, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Zo 10 maart 2019 | 22:40 De monitor

Aflevering 9 - Reportagemagazine. Tweede kans voor gedetineerden. Ieder jaar worden er in Nederland zo'n 35.000 gedetineerden vrijgelaten. Voor een goede reïntegratie is werk van cruciaal belang. Maar met een detentieverleden is het niet makkelijk om een baan te krijgen. Bijna de helft leeft van een uitkering. Een deel heeft helemaal geen inkomen. De grote afstand tot de arbeidsmarkt gaat vaak vergezeld met problemen op het gebied van wonen. Daarnaast zijn er schulden en ontbreekt er vaak een sociaal netwerk. Het risico op recidive wordt hierdoor vergroot. De helft van de ex-gedetineerden gaat binnen twee jaar opnieuw de fout in. Hoe worden de gedetineerden binnen de gevangenismuren op hun terugkeer voorbereid? Zorgt de overheid voor goede nazorg? En zit een werkgever wel op een ex-gevangene te wachten? En niet in de laatste plaats: hoe gemotiveerd is de ex-gedetineerde zelf?

Zo 10 maart 2019 | 21:55 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Satirische show (2019) over sport

Zo 10 maart 2019 | 10:06 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Kaka-Trudy. Blinky en Jacko vinden een verloren pop, die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer moeten doen dan knuffels geven om het kleintje te kalmeren.

Do 7 maart 2019 | 22:00 Counting Cars

Seizoen 4 - Reportagereeks. Lego My Caddy. Danny heeft grote plannen voor een klant, maar zal zijn variant op de klassieke Caddy indruk maken op de koper? Ryan ontdektd dat kleinere klusjes niet altijd makkelijk zijn als hij een high-tech Lego-auto te voorzien van Count's Kustoms-lakwerk.

Do 7 maart 2019 | 16:20 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Satirische show (2019) over sport. Skateboarden, zaakwaarnemers en judo. Zaakwaarnemers halen graag jonge spelers binnen, Matthijs Buchli belt (misschien) met Rutte, skateboarden Olympische sport, Jonathan vertelt judoka Marhinde Verkerk dat judo stom is en Sjinkie Knegt.

Di 5 maart 2019 | 14:50 Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie. De dokter der dokters. Karim en Sherazade zijn op de vlucht en proberen Dokter Duban te vinden, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn...

Ma 4 maart 2019 | 23:20 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Satirische show (2019) over sport. Skateboarden, zaakwaarnemers en judo. Zaakwaarnemers halen graag jonge spelers binnen, Matthijs Buchli belt (misschien) met Rutte, skateboarden Olympische sport, Jonathan vertelt judoka Marhinde Verkerk dat judo stom is en Sjinkie Knegt.

Zo 3 maart 2019 | 22:35 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

03/03 - IMDB * 6.1 - Western, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Zo 3 maart 2019 | 21:50 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Satirische show (2019) over sport

Zo 3 maart 2019 | 20:55 First Dates Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse datingshow (2019). Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner.

Zo 3 maart 2019 | 13:10 Fryslân DOK

Aflevering 51 - Reportagereeks over actuele kwesties in Friesland. Voel de dag. Ameland is meer dan een geliefde vakantiebestemming tussen het Wad en de Noordzee. Op de grens van zee en eiland proberen vogels met succes jongen groot te brengen en waakt een gemotoriseerde herder over het vee op het enige nog in Nederland overgebleven gemeenschappelijke weidegebied. Het wordt ze niet makkelijk gemaakt met steeds ruiger voorjaarsweer en de gevolgen van een bijna leeggepompte gasbel onder het oostelijk deel van het eiland. Op een plek waar ogenschijnlijk alleen natuurkrachten heersen, vertellen eilanders over hun werk midden in dit krachtenveld. En dat tegen de achtergrond van een rijk waddendecor waar de natuur elke dag kleine en grote wonderen laat zien.

Za 2 maart 2019 | 15:30 Fryslân DOK

Aflevering 51 - Reportagereeks over actuele kwesties in Friesland. Voel de dag. Ameland is meer dan een geliefde vakantiebestemming tussen het Wad en de Noordzee. Op de grens van zee en eiland proberen vogels met succes jongen groot te brengen en waakt een gemotoriseerde herder over het vee op het enige nog in Nederland overgebleven gemeenschappelijke weidegebied. Het wordt ze niet makkelijk gemaakt met steeds ruiger voorjaarsweer en de gevolgen van een bijna leeggepompte gasbel onder het oostelijk deel van het eiland. Op een plek waar ogenschijnlijk alleen natuurkrachten heersen, vertellen eilanders over hun werk midden in dit krachtenveld. En dat tegen de achtergrond van een rijk waddendecor waar de natuur elke dag kleine en grote wonderen laat zien.

Vr 1 maart 2019 | 14:15 Dieren in nesten

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Gucci is een jong veulen van drie maanden, een raspaardje, maar hij sleept met zijn voeten. Daarom wordt dokter Nele erbij geroepen. Het is niet makkelijk om hem te onderzoeken, want hij wijkt geen meter van zijn mama, en die is ontzettend nerveus. - In Zuid-Afrika, in het Tswalu-natuurpark, heeft spoorzoeker Andries een zeldzame zwarte neushoorn en haar jong in het vizier. Chris en Steve sluipen dichterbij om haar goed te kunnen zien, de kunst is om zélf niet gezien te worden, want dàt is levensgevaarlijk.

Do 28 februari 2019 | 13:55 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. Talent. Sula, Pando, Flop en Padget hebben allemaal een talent, iets speciaals dat alleen zij kunnen. Bing is gefrustreerd als alle talenten die hij verzint heel makkelijk zijn en anderen het ook kunnen.

Di 26 februari 2019 | 16:20 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Satirische show (2019) over sport. Formule 1, wielrennen en Makkelijk Lezen. Met: het Formule 1-seizoen gaat binnekort weer van start, de wedstrijd Ajax - PEC, voorbeschouwing op het wielerseizoen, ode aan sportbiograaf Michel van Egmond, Floris van de Wetering en de hink-stap-sprong-wereld.

Ma 25 februari 2019 | 23:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Satirische show (2019) over sport. Formule 1, wielrennen en Makkelijk Lezen. Met: het Formule 1-seizoen gaat binnekort weer van start, de wedstrijd Ajax - PEC, voorbeschouwing op het wielerseizoen, ode aan sportbiograaf Michel van Egmond, Floris van de Wetering en de hink-stap-sprong-wereld.

Ma 25 februari 2019 | 00:20 The Best Man Holiday IMDb: 6.7

25/02 - IMDB * 6.7 - Komedie, The Best Man Holiday is een drama komediefilm uit het jaar 2013. De film is geregisseerd door Malcolm D. Lee. De hoofdrollen worden vertolkt door Taye Diggs, Morris Chestnut en Sanaa Lathan. Wanneer Harper, Lance, Quentin, Jordan, Robyn, Mia, Murch, Candy en Shelby na 15 jaar voor het eerst weer samen zijn is het een en al gelach, liefde en verrassingen. De oude universiteitsvrienden onthullen geheimen, doen nieuwe ontdekkingen en beseffen al snel dat het heel makkelijk is om oude vergeten vetes...

The Best Man Holiday is een drama-komediefilm uit het jaar 2013. De film is geregisseerd door Malcolm D. Lee. De hoofdrollen worden vertolkt door Taye Diggs, Morris Chestnut en Sanaa Lathan. Wanneer Harper, Lance, Quentin, Jordan, Robyn, Mia, Murch, Candy en Shelby na 15 jaar voor het eerst weer samen zijn is het een en al gelach, liefde en verrassingen. De oude universiteitsvrienden onthullen geheimen, doen nieuwe ontdekkingen en beseffen al snel dat het heel makkelijk is om oude vergeten vetes en romances nieuw leven in te blazen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-best-man-holiday

Zo 24 februari 2019 | 21:55 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Satirische show (2019) over sport

Za 23 februari 2019 | 06:00 Last Man Standing

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Hard-Ass Teacher: Eve heeft heeft haar zinnen gezet op een studie aan West Point. Daarvoor moet ze allemaal hoge cijfers halen, wat een probleem kan worden met meetkundeleraar Mr. Hardin, die niet voor niets 'Harde Hardin' wordt genoemd. Eve vraagt aan Mike en Vanessa of ze mag switchen naar een andere leraar en een makkelijker vak. Vanessa keurt dit goed, maar Mike vindt dat ze er dan te makkelijk vanaf komt.

Vr 22 februari 2019 | 22:55 De geniale vriendin: aflevering 3

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Italiaanse dramaserie (2018). Le metamorfosi. Op de middelbare school heeft Elena het niet makkelijk. Lila mag niet verder leren en werkt in de winkel van haar vader. Op school merkt Elena dat ze haar uiterlijk in haar voordeel kan gebruiken. Ze heeft moeite met Latijn en vraagt Lila om hulp. Terwijl Lila de schoenenzaak tot een succes probeert te maken, blijkt haar ware passie ergens anders te liggen.

Vr 22 februari 2019 | 13:00 Last Man Standing

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Hard-Ass Teacher: Eve heeft heeft haar zinnen gezet op een studie aan West Point. Daarvoor moet ze allemaal hoge cijfers halen, wat een probleem kan worden met meetkundeleraar Mr. Hardin, die niet voor niets 'Harde Hardin' wordt genoemd. Eve vraagt aan Mike en Vanessa of ze mag switchen naar een andere leraar en een makkelijker vak. Vanessa keurt dit goed, maar Mike vindt dat ze er dan te makkelijk vanaf komt.

Do 21 februari 2019 | 17:30 Last Man Standing

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Hard-Ass Teacher: Eve heeft heeft haar zinnen gezet op een studie aan West Point. Daarvoor moet ze allemaal hoge cijfers halen, wat een probleem kan worden met meetkundeleraar Mr. Hardin, die niet voor niets 'Harde Hardin' wordt genoemd. Eve vraagt aan Mike en Vanessa of ze mag switchen naar een andere leraar en een makkelijker vak. Vanessa keurt dit goed, maar Mike vindt dat ze er dan te makkelijk vanaf komt.

Do 21 februari 2019 | 16:20 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Satirische show (2019) over sport. De VAR, Kiki Bertens en basketbal. Met: Iedereen boos op de videoscheidsrechter, limericks van huisdichter Rico, basketbalclub de Dutch Windmills, Kiki Bertens, Raemon Sluiter, en het fiasco van de eerste videoscheidsrechter.

Wo 20 februari 2019 | 22:00 Last Man Standing

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Hard-Ass Teacher: Eve heeft heeft haar zinnen gezet op een studie aan West Point. Daarvoor moet ze allemaal hoge cijfers halen, wat een probleem kan worden met meetkundeleraar Mr. Hardin, die niet voor niets 'Harde Hardin' wordt genoemd. Eve vraagt aan Mike en Vanessa of ze mag switchen naar een andere leraar en een makkelijker vak. Vanessa keurt dit goed, maar Mike vindt dat ze er dan te makkelijk vanaf komt.

Di 19 februari 2019 | 21:30 Opgelicht?!

Vanavond onder andere in Opgelicht?!: - Tellerstanden wijzigen fluitje van een cent Hermanrud toonde aan dat het een fluitje van een cent is om tellerstanden te wijzigen en die dan op simpele wijze in een officieel rapport te noteren. Hij stapte met zijn bevindingen, en die van Opgelicht?! naar de minister van infrastructuur van Zweden, Tomas Eneroth. In onze uitzending van komende dinsdag verklaart de minister: 'Ik vind het onacceptabel. Informatie in databases moet kloppen en het mag niet eenvoudig zijn om dat aan te passen.' In Opgelicht?! de laatste stand van zaken over de nieuwe wet in Zweden, en ook aandacht voor de vraag waarom het 5 jaar nadat tellerstandfraude in Nederland strafbaar is gemaakt, het nog steeds zo makkelijk en vaak kan voorkomen. Niet alleen wordt een auto met teruggedraaide teller ten onrechte te duur voor een consument, het heeft ook gevolgen voor de veiligheid, wanneer onderdelen als een distributieriem niet tijdig worden vervangen. - Ook in de uitzending: bedroefde moeder waarschuwt voor wanpraktijken van eigen zoon Wanneer bij Opgelicht?! klachten binnenkomen over Eric J., die als personal trainer werkzaam is in Alphen a.d. Rijn en Hoofddorp, gaat er meteen een belletje rinkelen. In 2016 werd hij door Opgelicht geconfronteerd met zijn wandaden, hij bracht een kinderboerderij op de rand van faillissement en bedonderde bedrijven. De nieuwe klachten zijn van een andere aard, J. zoekt slachtoffers uit via dating apps, met het doel geld van zijn nieuwe liefdes af te troggelen. Opgelicht?! sprak inmiddels met zijn diepbedroefde moeder, die het helemaal gehad heeft met de praktijken van haar zoon. Zo zegt ze in de uitzending: 'het ergste dat hij mij heeft aangedaan is dat hij de rekening van mijn moeder heeft leeggehaald'. Opgelicht?! gaat op zoek naar Eric j.

Di 19 februari 2019 | 16:25 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Nederlandse realityshow. Frank & Rogier reizen naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fulltime de zorg voor de 3-jarige Twan. Frank & Rogier nemen de uitdaging aan om met een budget van slechts 250 euro om voor dit gezin een rustige woonkamer te creëren die ze makkelijk schoon kunnen houden.

Ma 18 februari 2019 | 23:25 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Satirische show (2019) over sport. De VAR, Kiki Bertens en basketbal. Met: Iedereen boos op de videoscheidsrechter, limericks van huisdichter Rico, basketbalclub de Dutch Windmills, Kiki Bertens, Raemon Sluiter, en het fiasco van de eerste videoscheidsrechter.

Ma 18 februari 2019 | 20:30 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Nederlandse realityshow. Frank & Rogier reizen naar Alkmaar. De familie Zwart kwam in zwaar financieel weer terecht nadat het gezin te horen kreeg dat hun zoontje leukemie heeft. Vader Erik moest een stap terug doen in werken, en moeder Evelien draagt fulltime de zorg voor de 3-jarige Twan. Frank & Rogier nemen de uitdaging aan om met een budget van slechts 250 euro om voor dit gezin een rustige woonkamer te creëren die ze makkelijk schoon kunnen houden.

Zo 17 februari 2019 | 21:50 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Satirische show (2019) over sport

Vr 15 februari 2019 | 22:00 21 IMDb: 6.8

15/02 - IMDB * 6.8 - Drama, Ben Campbell wil medicijnen studeren aan Harvard, maar kan het studiegeld voor vijf jaar niet betalen. Daar komt verandering in als zijn wiskundeleraar hem bij een groepje van vijf andere studenten haalt. Onder leiding van de man leren de studenten het spelletje blackjack te doorzien, met als doel geld te winnen in Las Vegas. Ben verdient al snel veel geld, maar dan ontdekt hij dat het niet zo makkelijk is om uit het groepje te stappen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/21

Ben Campbell wil medicijnen studeren aan Harvard, maar kan het studiegeld voor vijf jaar niet betalen. Daar komt verandering in als zijn wiskundeleraar hem bij een groepje van vijf andere studenten haalt. Onder leiding van de man leren de studenten het spelletje blackjack te doorzien, met als doel geld te winnen in Las Vegas. Ben verdient al snel veel geld, maar dan ontdekt hij dat het niet zo makkelijk is om uit het groepje te stappen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/21

Do 14 februari 2019 | 16:20 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Satirische show (2019) over sport

Wo 13 februari 2019 | 15:18 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Kaka-Trudy. Blinky en Jacko vinden een verloren pop, die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer moeten doen dan knuffels geven om het kleintje te kalmeren.

Wo 13 februari 2019 | 11:30 BinnensteBuiten

Aflevering 31 - Lifestylemagazine. Driegangen-valentijnsdiner, winterse bloeiers. Pieter is boeddhist en maakt bijzondere beelden, Ramon maakt een makkelijk driegangen-valentijnsdiner en de bloeiende wintertuin van Wies.

Di 12 februari 2019 | 22:25 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Consumentenmagazine (2019). Rambam duikt in de wereld van exotische dieren. De Rambammers onderzoeken hoe makkelijk het is om als leek allerlei exotische diersoorten te houden in Nederland.

Di 12 februari 2019 | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 31 - Lifestylemagazine. Driegangen-valentijnsdiner, winterse bloeiers. Pieter is boeddhist en maakt bijzondere beelden, Ramon maakt een makkelijk driegangen-valentijnsdiner en de bloeiende wintertuin van Wies.

Ma 11 februari 2019 | 23:10 Makkelijk scoren

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Satirische show (2019) over sport

Za 9 februari 2019 | 00:00 Roast of Giel Beelen

Seizoen 2017 - Aflevering 1 - Roast of Giel Beelen: Ooit kon je Giel Beelen in het Glazen Huis aantreffen. Een man met zijn hart op de juiste plek die zich inzette voor mensen die het minder makkelijk hadden dan hijzelf. Een kunstig type met liefde voor muziek. Van die Giel zien we nu niks meer - want wie kan zich nog bekommeren om ellende op een ander continent als je je ook druk kan maken om je eigen bankrekening? 

Vr 8 februari 2019 | 11:35 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Consumentenmagazine (2019). Rambam duikt in de wereld van exotische dieren. De Rambammers onderzoeken hoe makkelijk het is om als leek allerlei exotische diersoorten te houden in Nederland.

Vr 8 februari 2019 | 01:20 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Consumentenmagazine (2019). Rambam duikt in de wereld van exotische dieren. De Rambammers onderzoeken hoe makkelijk het is om als leek allerlei exotische diersoorten te houden in Nederland.

Do 7 februari 2019 | 21:00 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Consumentenmagazine (2019). Rambam duikt in de wereld van exotische dieren. De Rambammers onderzoeken hoe makkelijk het is om als leek allerlei exotische diersoorten te houden in Nederland.

Ma 4 februari 2019 | 21:45 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aileen: Aileen lijdt aan astma en zware suikerziekte en heeft het niet altijd makkelijk. Ze houdt heel erg van make-up.

Ma 4 februari 2019 | 21:00 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - A Research Study and Czechoslovakian Wedding Pastries: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Zo 3 februari 2019 | 22:50 Rijk!

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks (2018) met Jan Versteegh. Dromen van rijk zijn. In Nederland schaamt men zich er nog een beetje voor, maar in Amerika zit het in het DNA. Het is niet gek dat hier de meeste miljardairs ter wereld wonen. Maar hoe makkelijk is die droom eigenlijk nog te bereiken? Jan Versteegh pakt het vliegtuig en wordt in New York wegwijs gemaakt in het spel van verkopen door kaasschaafhandelaar Martijn Bos en penthouse makelaar Marie Claire Gladstone. In Silicon Valley ontmoet Jan de Nederlandse internetondernemer Chris Hall.

Zo 3 februari 2019 | 00:40 The Best Man Holiday IMDb: 6.7

03/02 - IMDB * 6.7 - Komedie, The Best Man Holiday is een drama komediefilm uit het jaar 2013. De film is geregisseerd door Malcolm D. Lee. De hoofdrollen worden vertolkt door Taye Diggs, Morris Chestnut en Sanaa Lathan. Wanneer Harper, Lance, Quentin, Jordan, Robyn, Mia, Murch, Candy en Shelby na 15 jaar voor het eerst weer samen zijn is het een en al gelach, liefde en verrassingen. De oude universiteitsvrienden onthullen geheimen, doen nieuwe ontdekkingen en beseffen al snel dat het heel makkelijk is om oude vergeten vetes...

The Best Man Holiday is een drama-komediefilm uit het jaar 2013. De film is geregisseerd door Malcolm D. Lee. De hoofdrollen worden vertolkt door Taye Diggs, Morris Chestnut en Sanaa Lathan. Wanneer Harper, Lance, Quentin, Jordan, Robyn, Mia, Murch, Candy en Shelby na 15 jaar voor het eerst weer samen zijn is het een en al gelach, liefde en verrassingen. De oude universiteitsvrienden onthullen geheimen, doen nieuwe ontdekkingen en beseffen al snel dat het heel makkelijk is om oude vergeten vetes en romances nieuw leven in te blazen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-best-man-holiday

Do 31 januari 2019 | 21:00 American Pickers Best Ofs

Best of. Best Of Hard Bargains. Mike en Frank merken dat ze niet altijd even makkelijk hun zin kunnen krijgen als ze oog in oog komen te staan met keiharde onderhandelaars.

Di 29 januari 2019 | 20:30 Addams Family Values IMDb: 6.7

29/01 - IMDB * 6.7 - Komedie, Addams Family Values is een Amerikaanse duistere komedie uit het jaar 1993. De film is een vervolg op de zwarte komedie The Addams Family uit 1991. De film is geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Veel van de acteurs uit de vorige film doen weer mee in deze film, waaronder Raul Julia, Anjelica Huston en Christina Ricci. Deze productie werd onder andere genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe. Eindelijk vindt Oom Fester de ware liefde in Debbie, de nieuwe babysitter van de familie...

Addams Family Values is een Amerikaanse duistere komedie uit het jaar 1993. De film is een vervolg op de zwarte komedie The Addams Family uit 1991. De film is geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Veel van de acteurs uit de vorige film doen weer mee in deze film, waaronder Raul Julia, Anjelica Huston en Christina Ricci. Deze productie werd onder andere genomineerd voor een Academy Award en een Golden Globe. Eindelijk vindt Oom Fester de ware liefde in Debbie, de nieuwe babysitter van de familie Addams. Ze is ingehuurd om op de pasgeboren Pubert te passen. Debbie heeft haar oog laten vallen op Festers geld, maar eerst moet ze hem scheiden van de rest van de familie. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/addams-family-values

Ma 28 januari 2019 | 16:45 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Trading Places: Chris en Meg vinden dat hun ouders het maar makkelijk hebben, maar Peter en Lois zien dat anders, dus ruilen ze een tijdje: Chris gaat in de brouwerij werken terwijl Meg het huishouden doet. Al snel gaan Chris en Meg ten onder aan de stress.

Zo 27 januari 2019 | 02:45 Air Crash Investigation

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Helicopter Down: Een helikopter wordt door bliksem getroffen. Onderzoekers vinden een ontwerpfout waardoor het een makkelijk doelwit werd.

Zo 27 januari 2019 | 00:00 Schneider vs. Bax IMDb: 6.7

27/01 - IMDB * 6.7 - Komedie, Schneider vs. Bax is een Nederlandse komedie uit 2015. De film is geregisseerd door Alex van Warmerdam. Onder andere Tom Dewispelaere, Alex van Warmerdam, Maria Kraakman, Annet Malherbe, Pierre Bokma, Gene Bervoets, en Loes Haverkort spelen mee in deze film. Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor Schneider, maar Schneider weigert. Hij is jarig en heeft zijn vrouw Lucy beloofd te helpen met het voorbereiden van het diner dat hij vanavond geeft....

Schneider vs. Bax is een Nederlandse komedie uit 2015. De film is geregisseerd door Alex van Warmerdam. Onder andere Tom Dewispelaere, Alex van Warmerdam, Maria Kraakman, Annet Malherbe, Pierre Bokma, Gene Bervoets, en Loes Haverkort spelen mee in deze film. Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor Schneider, maar Schneider weigert. Hij is jarig en heeft zijn vrouw Lucy beloofd te helpen met het voorbereiden van het diner dat hij vanavond geeft. Mertens benadrukt dat het belangrijk is en dat het vandaag moet gebeuren. "Het gaat om Ramon Bax, een schrijver. Hij woont alleen aan de rand van een afgelegen meer. Het is een makkelijke klus, met een beetje geluk ben je voor de middag weer thuis." Met tegenzin gaat Schneider akkoord, maar de makkelijke klus blijkt een zeer gecompliceerde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/schneider-vs-bax

Za 26 januari 2019 | 13:55 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Trading Places: Chris en Meg vinden dat hun ouders het maar makkelijk hebben, maar Peter en Lois zien dat anders, dus ruilen ze een tijdje: Chris gaat in de brouwerij werken terwijl Meg het huishouden doet. Al snel gaan Chris en Meg ten onder aan de stress.

Vr 25 januari 2019 | 16:40 Checkpoint

Aflevering 12 - Jongerenprogramma. Afwassen zonder afwasmiddel gaat niet zo makkelijk. Toch gaat het testteam op verschillende manieren proberen om aangekoekt vuil weg te krijgen.

Za 19 januari 2019 | 01:35 Freek naar de Haaien

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurmagazine. Halverwege de opnames voor deze documentairereeks wordt Freek Vonk gebeten door een Caraïbische rifhaai op de Bahama's. Voor het eerst zien we de schokkende beelden van de beet, maar ook wordt verklaard hoe dit kon gebeuren. Nadat Freek is hersteld, zet hij zijn zoektocht voort. Op vissersboten in de wateren rondom Maleisië ontdekt hij hoe makkelijk het vangen, ontvinnen en verhandelen van haaien is. Regels en wetgeving ontbreken of zijn onduidelijk. Datzelfde geldt voor handelsstad Hong Kong, waar haaienvinnen immens populair zijn in de soep en de consument geen idee heeft wat hij nu eigenlijk eet.

Vr 18 januari 2019 | 20:25 Freek naar de Haaien

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurmagazine. Halverwege de opnames voor deze documentairereeks wordt Freek Vonk gebeten door een Caraïbische rifhaai op de Bahama's. Voor het eerst zien we de schokkende beelden van de beet, maar ook wordt verklaard hoe dit kon gebeuren. Nadat Freek is hersteld, zet hij zijn zoektocht voort. Op vissersboten in de wateren rondom Maleisië ontdekt hij hoe makkelijk het vangen, ontvinnen en verhandelen van haaien is. Regels en wetgeving ontbreken of zijn onduidelijk. Datzelfde geldt voor handelsstad Hong Kong, waar haaienvinnen immens populair zijn in de soep en de consument geen idee heeft wat hij nu eigenlijk eet.

Vr 18 januari 2019 | 17:08 Kopen, klussen, cashen

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse realityreeks. Labor of Love. Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in zijn eentje doen.

Wo 16 januari 2019 | 20:30 Now You See Me IMDb: 7.3

16/01 - IMDB * 7.3 - Thriller, Now You See Me is een Amerikaanse heistfilm uit het jaar 2013 geregisseerd door de Franse regisseur Louis Leterrier. Acteur Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Mélanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Caine en Morgan Freeman spelen de belangrijkste rollen. Vier zeer slimme illusionisten halen tijdens hun show in Las Vegas een enorme stunt uit: in het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Het geld daalt neer over de hoofden van de toeschouwers....

Now You See Me is een Amerikaanse heistfilm uit het jaar 2013 geregisseerd door de Franse regisseur Louis Leterrier. Acteur Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Mélanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Caine en Morgan Freeman spelen de belangrijkste rollen. Vier zeer slimme illusionisten halen tijdens hun show in Las Vegas een enorme stunt uit: in het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Het geld daalt neer over de hoofden van de toeschouwers. Wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd is, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. FBI-agent Dylan probeert de goochelaars te ontmaskeren, maar dit blijkt nog niet zo makkelijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/now-you-see-me

Ma 14 januari 2019 | 13:00 16 & Pregnant

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Arianna: Dit kunstzinnige meisje kan de vader van haar kind niet zo makkelijk vergeven als ze denkt.

Ma 14 januari 2019 | 07:50 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Zo 13 januari 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Za 12 januari 2019 | 20:10 **** That's Delicious

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Culinair magazine met Action Bronson. The Restaurant Takeover. De hele cast van FTD runt een restaurant met Action als chef-kok, Meyhem als barkeeper, Big Body als de Maître D' en The Alchemist in de bediening. Was het maar zo makkelijk.

Za 12 januari 2019 | 08:30 Prinsessia - Het Prinselijke Bal

12/01 - Familiefilm, Kinderfilm. De prinsessen van Prinsessia zijn uitgenodigd om de openingsdans te doen op het jaarlijkse bal van Prinsendaal. Een grote eer, want Prinsendaal is de oudste en belangrijkste prinsenschool van het land. Juf Flora drukt de prinsessen op het hart om zich netjes en ordelijk te gedragen. Ze wil immers met Prinsessia een goede beurt maken. Dat wordt niet makkelijk, want de directeur van Prinsendaal wil niets minder dan een perfecte openingsdans. Het enige dat bij hem telt, is orde en...

Kinderfilm. De prinsessen van Prinsessia zijn uitgenodigd om de openingsdans te doen op het jaarlijkse bal van Prinsendaal. Een grote eer, want Prinsendaal is de oudste en belangrijkste prinsenschool van het land. Juf Flora drukt de prinsessen op het hart om zich netjes en ordelijk te gedragen. Ze wil immers met Prinsessia een goede beurt maken. Dat wordt niet makkelijk, want de directeur van Prinsendaal wil niets minder dan een perfecte openingsdans. Het enige dat bij hem telt, is orde en discipline. Een groot contrast met de kleurrijke, speelse prinsessen Violet, Roos, Madeliefje, Iris en Linde.

Vr 11 januari 2019 | 22:50 Friends with Benefits IMDb: 6.6

11/01 - IMDB * 6.6 - Friends with Benefits, Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends with benefits

Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends-with-benefits

Vr 11 januari 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Do 10 januari 2019 | 18:35 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Aflevering 4123 - Jongerenprogramma. Humanoids. Menselijke robots lijken iets van de toekomst, maar toch zijn ze al overal! Het is best ingewikkeld om robots dingen te laten doen die mensen heel makkelijk vinden. En waarom willen we eigenlijk graag robots die op mensen lijken? Sosha zoekt het uit! Aan So You Believe You Can Dance doet een robot mee.

Wo 9 januari 2019 | 18:55 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Di 8 januari 2019 | 22:00 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Di 8 januari 2019 | 15:12 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Australische animatieserie over de vrolijke koala Blinky Bill. Kaka-Trudy. Blinky en Jacko vinden een verloren pop, die ze verwarren met een mensenbaby. De vrienden worden parttime ouders en gaan ondertussen op zoek naar de familie van het kind. Alleen is het ouderschap niet makkelijk en Blinky en Jacko zullen meer moeten doen dan knuffels geven om het kleintje te kalmeren.

Ma 7 januari 2019 | 17:30 Nieuw: Wat Eten We?

Tv-kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist, en iedereen kan direct - stap voor stap - meekoken. Van het moment dat de boodschappen van Jumbo op het aanrecht staan, tot de volle borden op tafel. Binnen een half uur maakt heel Nederland samen met Roberta in een handomdraai een inspirerende maaltijd. Wat Eten We? is vanaf vandaag elke werkdag om 17:30 uur te zien op SBS6. Wat Eten We? is kooktelevisie zonder montage. Geen wisselende ovenschalen, geen timelapses of kant en klaar gekookte aardappelen. Het is een half uurtje kooktelevisie zonder shortcuts.

Zo 6 januari 2019 | 20:00 Friends with Benefits IMDb: 6.6

06/01 - IMDB * 6.6 - Friends with Benefits, Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends with benefits

Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/friends-with-benefits

Za 5 januari 2019 | 21:10 Ridiculousness

Seizoen 5 - Aflevering 6 - David Arquette: In deze aflevering van Ridiculousness laat acteur David Arquette zien dat hij klaar is om te knokken. David onthult de gevaren van het leven met "houtblokken" en hij laat zien hoe makkelijk het is om eruit gegooid te worden.

Za 5 januari 2019 | 18:25 100 dingen te doen voor de middelbare school

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Adopteer een meelbaby ding: CJ wil bewijzen dat ze verantwoordelijk genoeg is om voor een cavia te zorgen. Ook Fenwick en Crispo gaan de uitdaging aan. Makkelijk is het niet.

Za 5 januari 2019 | 17:09 Kopen, klussen, cashen

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaans realityprogramma. Dilapidated. Tarek en Christina kopen een huis dat ideaal lijkt voor een jong gezin. Ze denken makkelijk te kunnen cashen, maar de aannemer ontdekt al snel dat er veel aan moet gebeuren.

Vr 4 januari 2019 | 23:25 Ridiculousness

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Lacey Chabert: Actrice Lacey Chabert is op bezoek bij Rob. Samen met Chanel West Coast en Steelo Brim kijken Lacey en Rob naar wat oude mensen op lastminute-avontuur. Er komen wat 'tedere momenten' voorbij en Lacey legt uit waarom het niet makkelijk is om sexy te doen.

Vr 4 januari 2019 | 23:06 21 IMDb: 6.8

04/01 - IMDB * 6.8 - Drama, Ben Campbell wil medicijnen studeren aan Harvard, maar kan het studiegeld voor vijf jaar niet betalen. Daar komt verandering in als zijn wiskundeleraar hem bij een groepje van vijf andere studenten haalt. Onder leiding van de man leren de studenten het spelletje blackjack te doorzien, met als doel geld te winnen in Las Vegas. Ben verdient al snel veel geld, maar dan ontdekt hij dat het niet zo makkelijk is om uit het groepje te stappen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/21

Ben Campbell wil medicijnen studeren aan Harvard, maar kan het studiegeld voor vijf jaar niet betalen. Daar komt verandering in als zijn wiskundeleraar hem bij een groepje van vijf andere studenten haalt. Onder leiding van de man leren de studenten het spelletje blackjack te doorzien, met als doel geld te winnen in Las Vegas. Ben verdient al snel veel geld, maar dan ontdekt hij dat het niet zo makkelijk is om uit het groepje te stappen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/21

Vr 4 januari 2019 | 19:00 Counting Cars

Seizoen 4 - Reportagereeks. Lego My Caddy. Danny heeft grote plannen voor een klant, maar zal zijn variant op de klassieke Caddy indruk maken op de koper? Ryan ontdektd dat kleinere klusjes niet altijd makkelijk zijn als hij een high-tech Lego-auto te voorzien van Count's Kustoms-lakwerk.

Do 3 januari 2019 | 22:55 Ridiculousness

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Nyjah Huston: Skatesensatie Nyjah Huston is te gast bij Rob. Samen kijken ze naar minder begaafde kinderen, zien ze hoe wat gasten 'ge-Nyjahd' worden en leren ze hoe je heel makkelijk dingen vergeet, door keiharde 'breinwissers'.

Wo 2 januari 2019 | 16:04 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Di 1 januari 2019 | 17:05 Young Sheldon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pilot for Air: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Di 1 januari 2019 | 17:05 Kopen, klussen, cashen

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaans realityprogramma. Dilapidated. Tarek en Christina kopen een huis dat ideaal lijkt voor een jong gezin. Ze denken makkelijk te kunnen cashen, maar de aannemer ontdekt al snel dat er veel aan moet gebeuren.

Di 1 januari 2019 | 09:00 MINDF*CK Live

Show (2018) van illusionist Victor Mids. Oudejaarsavond belooft magisch te worden. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kan je als kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor de gek kan houden.

Ma 31 december 2018 | 20:50 MINDF*CK Live

Show (2018) van illusionist Victor Mids. Oudejaarsavond belooft magisch te worden met MINDF*CK Live. In deze theatershow neemt Victor Mids de kijker mee in zijn wereld bomvol illusies en interactieve experimenten. Ook thuis kan de kijker meedoen en ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor de gek kan houden.

Zo 30 december 2018 | 21:05 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee : Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Zo 30 december 2018 | 13:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Zo 30 december 2018 | 12:40 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Zo 30 december 2018 | 10:00 Young Sheldon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pilot for Air: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Za 29 december 2018 | 21:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Za 29 december 2018 | 17:35 Jamie's Quick and Easy Food

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Brits culinair magazine (2018) met chef en tv-kok Jamie Oliver. Jamie blaast dit nieuwe seizoen af met vier overheerlijke recepten. Beginnen doen we met de smaakvolle varkenskoteletten met perzik. Vervolgens staan er bonen met chili en munt op het menu. Jamie's pudding met bessen en meringue is een ideaal dessert voor wie in tijdsnood zit, en om de ovenschotel met harissakip zullen de tafelgenoten vechten.

Za 29 december 2018 | 12:59 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Vr 28 december 2018 | 19:00 Counting Cars

Seizoen 4 - Reportagereeks. Lego My Caddy. Danny heeft grote plannen voor een klant, maar zal zijn variant op de klassieke Caddy indruk maken op de koper? Ryan ontdektd dat kleinere klusjes niet altijd makkelijk zijn als hij een high-tech Lego-auto te voorzien van Count's Kustoms-lakwerk.

Vr 28 december 2018 | 11:50 Young Sheldon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pilot for Air: Het is voor de negenjarige Sheldon Cooper niet makkelijk om op te groeien in Oost-Texas. Het is niet altijd handig om een genie te zijn dat gevorderde wiskunde en wetenschap aankan, in een land waar de kerk en football de boventoon voeren.

Vr 28 december 2018 | 00:30 Friends with Benefits IMDb: 6.6

28/12/18 - IMDB * 6.6 - Friends with Benefits, Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/friends with benefits

Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/friends-with-benefits

Wo 26 december 2018 | 20:30 Criminal Minds

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Tabula Rasa. Brian Matloff, een seriemoordenaar, ontwaakt na vier jaar uit een coma. Het parket kan nu de zaak tegen hem heropenen, maar het wordt niet makkelijk om Brian te veroordelen. Hij lijdt aan geheugenverlies en de hoofdgetuige is twee jaar geleden overleden.

Wo 26 december 2018 | 20:25 Friends with Benefits IMDb: 6.6

26/12/18 - IMDB * 6.6 - Friends with Benefits, Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/friends with benefits

Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/friends-with-benefits

Wo 26 december 2018 | 19:00 American Pickers

Realityreeks. High Energy Crisis. Een overgevoelige verzamelaar maakt het de jongens niet makkelijk, terwijl Danielle naar New York gaat voor een veiling van muziekmemorabilia.

Wo 26 december 2018 | 16:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Wo 26 december 2018 | 15:00 American Pickers

Realityreeks. High Energy Crisis. Een overgevoelige verzamelaar maakt het de jongens niet makkelijk, terwijl Danielle naar New York gaat voor een veiling van muziekmemorabilia.

Wo 26 december 2018 | 12:15 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aileen: Aileen lijdt aan astma en zware suikerziekte en heeft het niet altijd makkelijk. Ze houdt heel erg van make-up.

Wo 26 december 2018 | 11:45 The Best Man Holiday IMDb: 6.7

26/12/18 - IMDB * 6.7 - Komedie, Amerikaanse komedie, vervolg op 'The Best Man' uit 1999. Wanneer Harper, Lance, Quentin, Jordan, Robyn, Mia, Murch, Candy en Shelby na 15 jaar voor het eerst weer samen zijn is het een en al gelach, liefde en verrassingen. De oude universiteitsvrienden onthullen geheimen, doen nieuwe ontdekkingen en beseffen al snel dat het heel makkelijk is om oude vergeten vetes en romances nieuw leven in te blazen.

Amerikaanse komedie, vervolg op 'The Best Man' uit 1999. Wanneer Harper, Lance, Quentin, Jordan, Robyn, Mia, Murch, Candy en Shelby na 15 jaar voor het eerst weer samen zijn is het een en al gelach, liefde en verrassingen. De oude universiteitsvrienden onthullen geheimen, doen nieuwe ontdekkingen en beseffen al snel dat het heel makkelijk is om oude vergeten vetes en romances nieuw leven in te blazen.

Di 25 december 2018 | 22:00 American Pickers

Realityreeks. High Energy Crisis. Een overgevoelige verzamelaar maakt het de jongens niet makkelijk, terwijl Danielle naar New York gaat voor een veiling van muziekmemorabilia.

Ma 24 december 2018 | 19:25 **** That's Delicious

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Culinair magazine met Action Bronson. The Restaurant Takeover. De hele cast van FTD runt een restaurant met Action als chef-kok, Meyhem als barkeeper, Big Body als de Maître D' en The Alchemist in de bediening. Was het maar zo makkelijk.

Ma 24 december 2018 | 08:05 Overdrive IMDb: 5.4

24/12/18 - IMDB * 5.4 - Actie, De thriller en actiefilm Overdrive is een Frans en Amerikaanse productie uit 2017. Geregisseerd door Antonio Negret. Hoofdrollen zijn er voor Scott Eastwood enAna de Armas. Deze film komt van de makers van de wraakfilms Taken. De broers Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De mannen hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer dure Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale en zware crimineel Jacomo Morier. De auto blijkt...

De thriller en actiefilm Overdrive is een Frans en Amerikaanse productie uit 2017. Geregisseerd door Antonio Negret. Hoofdrollen zijn er voor Scott Eastwood enAna de Armas. Deze film komt van de makers van de wraakfilms Taken. De broers Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De mannen hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer dure Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale en zware crimineel Jacomo Morier. De auto blijkt zijn eigendom te zijn. Morier is behoorlijk verbolgen en de broers ontsnappen maar net aan de dood. Hij stelt ze voor een bijna onmogelijke keuze. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/overdrive

Zo 23 december 2018 | 21:30 See Dad Run

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Pap Ruïneert Kerstmis: Als Amy plotseling moet werken op de dag voor eerste Kerstdag, neemt David de leiding om er een spetterend feest van te maken. Dat blijkt alleen niet zo makkelijk als gedacht...

Zo 23 december 2018 | 13:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Zo 23 december 2018 | 00:40 The Sapphires IMDb: 7.0

23/12/18 - IMDB * 7.0 - The Sapphires is een feelgoodfilm uit Australië. Met rollen voor Deborah Mailman, Chris O'Dowd, Jessica Mauboy, Shari Sebbens, en Miranda Tapsell. Vier Aboriginal meisjes vergaren in de jaren zestig tegen alle verwachtingen in, groot succes als meidengroep. Dergelijke verhalen kennen we intussen wel, maar Wayne Blair plukt vakkundig aan de emotionele hartsnaren. Familieproblemen, racisme, alcoholisme, en een harde oorlog: alles wordt aangestipt en in makkelijk verteerbare hapjes tussen een mix...

The Sapphires is een feelgoodfilm uit Australië. Met rollen voor Deborah Mailman, Chris O'Dowd, Jessica Mauboy, Shari Sebbens, en Miranda Tapsell. Vier Aboriginal meisjes vergaren in de jaren zestig tegen alle verwachtingen in, groot succes als meidengroep. Dergelijke verhalen kennen we intussen wel, maar Wayne Blair plukt vakkundig aan de emotionele hartsnaren. Familieproblemen, racisme, alcoholisme, en een harde oorlog: alles wordt aangestipt en in makkelijk verteerbare hapjes tussen een mix van aanstekelijke Motown-optredens gemonteerd. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/the-sapphires

Za 22 december 2018 | 21:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Za 22 december 2018 | 14:30 Freeks wilde wereld

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Natuurdocumentairereeks. Madagaskar - Koningen van de camouflage. Nergens anders ter wereld komen zoveel vreemde hagedissen voor als op Madagaskar. Deze reptielen zijn de koningen onder de camouflage en dus niet heel makkelijk te vinden. In het regenwoud ontdekt Freek Vonk hele gekke gekko's die bijna op een stukje boomschors lijken. Ook is Freek gek op kameleons. Deze reptielen heb je hier in alle soorten en maten. Kameleons kunnen communiceren door van kleur te veranderen.

Za 22 december 2018 | 14:00 Overdrive IMDb: 5.4

22/12/18 - IMDB * 5.4 - Actie, De thriller en actiefilm Overdrive is een Frans en Amerikaanse productie uit 2017. Geregisseerd door Antonio Negret. Hoofdrollen zijn er voor Scott Eastwood enAna de Armas. Deze film komt van de makers van de wraakfilms Taken. De broers Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De mannen hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer dure Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale en zware crimineel Jacomo Morier. De auto blijkt...

De thriller en actiefilm Overdrive is een Frans en Amerikaanse productie uit 2017. Geregisseerd door Antonio Negret. Hoofdrollen zijn er voor Scott Eastwood enAna de Armas. Deze film komt van de makers van de wraakfilms Taken. De broers Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De mannen hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer dure Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale en zware crimineel Jacomo Morier. De auto blijkt zijn eigendom te zijn. Morier is behoorlijk verbolgen en de broers ontsnappen maar net aan de dood. Hij stelt ze voor een bijna onmogelijke keuze. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/overdrive

Za 22 december 2018 | 13:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Vr 21 december 2018 | 08:00 Aus dem Nichts IMDb: 7.1

21/12/18 - IMDB * 7.1 - Drama, Aus dem Nichts is een Duitse film uit 2017, geregisseerd door Fatih Akin. Deze productie won vele prijzen zoals een Golden Globe voor beste buitenlandse film. Hoofdrolspeelster Diane Kruger won voor haar rol de prijs van Beste Actrice op het Filmfestival van Cannes. Na een aanslag op haar gezin zijn een paar seconde genoeg om alles te verliezen in Katja's leven waar ze zo veel van houd. In haar verdriet, radeloosheid en machteloosheid is drugs een verzachtend middel waar Katja langzaam zichzelf...

Aus dem Nichts is een Duitse film uit 2017, geregisseerd door Fatih Akin. Deze productie won vele prijzen zoals een Golden Globe voor beste buitenlandse film. Hoofdrolspeelster Diane Kruger won voor haar rol de prijs van Beste Actrice op het Filmfestival van Cannes. Na een aanslag op haar gezin zijn een paar seconde genoeg om alles te verliezen in Katja's leven waar ze zo veel van houd. In haar verdriet, radeloosheid en machteloosheid is drugs een verzachtend middel waar Katja langzaam zichzelf in verliest. Op het moment dat ze alle hoop bijna verloren heeft, worden de daders gepakt en volgt er een slopende rechtzaak. Maar of het recht ook zal zegenvieren? Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/aus-dem-nichts

Wo 19 december 2018 | 18:45 Aus dem Nichts IMDb: 7.1

19/12/18 - IMDB * 7.1 - Drama, In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo nazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi-achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

Di 18 december 2018 | 21:00 **** That's Delicious

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Culinair magazine met Action Bronson. The Restaurant Takeover. De hele cast van FTD runt een restaurant met Action als chef-kok, Meyhem als barkeeper, Big Body als de Maître D' en The Alchemist in de bediening. Was het maar zo makkelijk.

Ma 17 december 2018 | 21:30 Roast of Giel Beelen

Seizoen 2017 - Aflevering 1 - Roast of Giel Beelen: Ooit kon je Giel Beelen in het Glazen Huis aantreffen. Een man met zijn hart op de juiste plek die zich inzette voor mensen die het minder makkelijk hadden dan hijzelf. Een kunstig type met liefde voor muziek. Van die Giel zien we nu niks meer - want wie kan zich nog bekommeren om ellende op een ander continent als je je ook druk kan maken om je eigen bankrekening? 

Zo 16 december 2018 | 13:01 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Zo 16 december 2018 | 07:15 Heel Holland Bakt

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Bakwedstrijd (2018) gepresenteerd door André van Duin. Ruim 500 thuisbakkers mogen hun thuisgebakken spektakelstuk presenteren aan Janny en Robèrt. Maar omdat die niet alles alleen kunnen proeven, zijn er hulpjurytroepen ingeschakeld, bestaande uit oud-kandidaten, bekende patissiers en de winnaars van vorige seizoenen. Uit deze 500 kandidaten worden de vijftien beste thuisbakkers gekozen die mogen laten zien hoe ze onder druk presteren. Onder streng toeziend ook van Janny moeten zij een taart van Robèrt decoreren. Daarnaast gaan de laatste vijftien bakkers een flammkuchen, oftewel tarte flambée, maken. Dit lijkt makkelijk, maar ze moeten die garen in hun eigen houtoven. Uit deze laatste opdrachten komen de beste tien thuisbakkers. Zij mogen hun plekje in de echte 'Heel Holland Bakt'-tent innemen.

Za 15 december 2018 | 21:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Za 15 december 2018 | 13:01 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Vr 14 december 2018 | 14:25 Aus dem Nichts IMDb: 7.1

14/12/18 - IMDB * 7.1 - Drama, In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo nazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi-achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

Do 13 december 2018 | 20:10 South Park

Seizoen 22 - Aflevering 10 - 2210: ‘South Park’ is een immens succesvolle animatieserie die al sinds 1997 een hit is. In de serie over de vier basisschool jongens Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick in het fictieve bergdorpje South Park wordt geen enkel taboe geschuwd. Dat de 8-jarige jongetjes er een behoorlijk onbeschaafd taalgebruik op na houden is nog het minst schokkende van ‘South Park’: alles en iedereen wordt op de hak genomen! Door de simpele animatiestijl was ‘South Park’ altijd snel en makkelijk te maken, waardoor de makers Trey Parker en Matt Stone meteen konden inspringen op de actualiteit. In de serie wordt actueel maatschappelijk commentaar afgewisseld door absurde verhaallijnen over gigantische ballen en kutscheten. Beroemdheden komen er ook zelden ongeschonden vanaf, als zij in ‘South Park’ worden gepersifleerd. Zo doken Michael Jackson, Paris Hilton, Al Gore en Kanye West al in South Park op, om er maar een paar te noemen. ‘South Park’ is al 16 seizoenen wereldwijd enorm populair en werd bekroond met maar liefst drie Emmy Awards. Alle afleveringen van ‘South Park’ zijn online te bekijken, van klassiekers tot de meest recente avonturen van Cartman en co: www.southpark.nl

Wo 12 december 2018 | 17:20 Aus dem Nichts IMDb: 7.1

12/12/18 - IMDB * 7.1 - Drama, In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo nazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi-achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

Wo 12 december 2018 | 16:04 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Di 11 december 2018 | 23:15 Deadwind

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Fins-Duitse misdaadserie. Veli. Karppi ziet zich genoodzaakt De Wolf neer te schieten, die nu in een coma ligt. De baas van Karppi , Koskimäki, denkt dat De Wolf Anna Bergdahl heeft vermoord en nadien ook Alex en zijn vrouw Linda probeerde te vermoorden. Karppi is het niet eens met deze theorie en zet haar onderzoek alleen verder. Zo komt ze te weten wie aan het stuur zat van de Lexus de avond waarop Anna vermoord werd. Thuis heeft Karppi het niet makkelijk met haar 16-jarige dochter Hanna, die elke avond laat uitgaat zonder tegen haar moeder te zeggen waar ze naartoe gaat en met wie.

Zo 9 december 2018 | 13:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Za 8 december 2018 | 21:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Za 8 december 2018 | 14:01 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt. Coopers Crossing is een klein, stoffig plaatsje op het platteland van Australië. Een besloten gemeenschap van mensen die elkaar door en door kennen. Een dorpje als elk ander op het platteland van Australië, alleen is er in Coopers Crossing een basis van de Royal Flying Doctor Service (RFDS) gevestigd. De RFDS krijgt twee nieuwe teamleden. Piloot Sam Patterson komt uit de buurt en moet zich nog bewijzen. Radiotelegrafist D.J. is een excentrieke figuur die geen blad voor zijn mond neemt, tot grote ergernis van de invloedrijke George Baxter. Dokter Geoff Standish is inmiddels goed ingeburgerd en ook dokter Chris Randall is niet meer weg te denken uit Coopers Crossing. Zij krijgt zelfs de voogdij over de dochter van een beroemd journalistenechtpaar dat in de bush is omgekomen. Er hangt romantiek in de lucht, maar de prille relaties staan onder grote druk. Ook de andere dorpelingen hebben zo hun problemen.

Wo 5 december 2018 | 18:30 Droomkamers

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aileen: Aileen lijdt aan astma en zware suikerziekte en heeft het niet altijd makkelijk. Ze houdt heel erg van make-up.

Ma 3 december 2018 | 20:30 Aus dem Nichts IMDb: 7.1

03/12/18 - IMDB * 7.1 - Drama , In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo nazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi-achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

Zo 2 december 2018 | 14:01 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun pati?nten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Zo 2 december 2018 | 11:25 Nigella: At My Table

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Brits culinair magazine (2017) met Nigella Lawson. Nigella Lawson heeft vijf nieuwe makkelijk te bereiden gerechten in petto. Ze begint met haar favoriete weekendontbijt: wafels. Voorts staat er ook fatteh met rundsvlees en aubergines, passievruchtenijscake en een geroosterde sandwich met brie, Parmaham en vijgen op het menu.

Za 1 december 2018 | 21:00 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun pati?nten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Za 1 december 2018 | 14:01 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun pati?nten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Vr 30 november 2018 | 10:35 Aus dem Nichts IMDb: 7.1

30/11/18 - IMDB * 7.1 - Drama , In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo nazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi-achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

Vr 30 november 2018 | 00:01 The flying doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun pati?nten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

 Meer