Je vindt hier de programma's van Magazine op tv We hebben de volgende programma's voor Magazine MAX maakt mogelijk: Magazine, Aflevering 2 Magazine rond goede doelen. Joodse ouderen Oekraïne. Jan Slagter bezoekt joodse ouderen in. Tijd voor MAX: Actualiteitenmagazine, Aflevering 126 Nieuws en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast:. Keuringsdienst van Waarde: Consumentenmagazine, Aflevering 19 Consumentenmagazine. Antibioticavrij. Nieuw bij de slager: kippenvlees dat vrij is. BinnensteBuiten: Life-stylemagazine, Aflevering 133 Lifestylemagazine. Wonen in een duurzame kleuterschool, Ramon maakt een Drentse. Bak mee met MAX: Culinair magazine, Seizoen 2 Aflevering 6 Culinair magazine. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017'. Na Het Nieuws: Actualiteitenmagazine, Seizoen 3 Aflevering 19 Actualiteitenmagazine. Verdieping en duiding bij onderwerpen uit nieuws,. Bak mee met MAX: Culinair magazine, Seizoen 2 Aflevering 6 Culinair magazine. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017'. Metterdaad: Informatief programma, Aflevering 82 Magazine rond goede doelen. Noodkreet uit Lesbos. De situatie op Lesbos, de. Typisch Groesbeek: Magazine, Seizoen 9 Aflevering 12 Humaninterestmagazine over de levens van gewone mensen in het dorp Groesbeek. Rob. MAX Minicollege: Wetenschappelijk magazine, Seizoen 1 Aflevering 27 Wetenschappelijk magazine over de werking van de hersenen. Het. Nu te Zien!: Cultuurmagazine, Seizoen 3 Aflevering 40 Kunstmagazine over actuele tentoonstellingen. Juwelen!. Museumdirecteur van. MAX Geheugentrainer: Magazine, Aflevering 209 Magazine. Goedemorgen Nederland: Actualiteitenmagazine, Aflevering 35 Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met. Goedemorgen Nederland: Actualiteitenmagazine, Aflevering 35 Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met. Goedemorgen Nederland: Actualiteitenmagazine, Aflevering 35 Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met. Goedemorgen Nederland: Actualiteitenmagazine, Aflevering 35 Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met. MAX Geheugentrainer: Magazine, Aflevering 208 Magazine.

Magazine op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:10 MAX maakt mogelijk

Aflevering 2 - Magazine rond goede doelen. Joodse ouderen Oekraïne. Jan Slagter bezoekt joodse ouderen in Oekraïne. Zij durven er uit angst voor het antisemitisme niet voor uit te komen dat ze joods zijn.

Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 126 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Royal Wind Music, Dragan Bakema en Holly Mae Brood, Kees Boonman, Suzanne Rethans en Sandra Ysbrandi.

Vandaag | 10:25 Keuringsdienst van Waarde

Aflevering 19 - Consumentenmagazine. Antibioticavrij. Nieuw bij de slager: kippenvlees dat vrij is van antibiotica. Dat lijkt goed nieuws, maar hoe zit het dan met het andere kippenvlees? Zit daar wel antibiotica in? Wat is antibiotica eigenlijk en waarom moeten we blij zijn dat het niet meer wordt gebruikt? De Keuringsdienst ziet bij verschillende kippenboeren hoe zij hun antibioticagebruik hebben weten terug te dringen, maar er zit ook een addertje onder het gras.

Vandaag | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 133 - Lifestylemagazine. Wonen in een duurzame kleuterschool, Ramon maakt een Drentse krentewegge en Alice heeft een paradijselijke tuin in de Betuwe.

Vandaag | 12:35 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Culinair magazine. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Vandaag | 13:20 Na Het Nieuws

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Actualiteitenmagazine. Verdieping en duiding bij onderwerpen uit nieuws, met een frisse lichting talkshowgasten.

Vandaag | 14:15 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Culinair magazine. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Vandaag | 14:20 Metterdaad

Aflevering 82 - Magazine rond goede doelen. Noodkreet uit Lesbos. De situatie op Lesbos, de 'achtertuin' van ons continent, tart elke beschrijving. Het kamp barst uit zijn voegen, want het is berekend op 3.000 vluchtelingen, maar er zitten er inmiddels 11.000.

Vandaag | 15:25 Typisch Groesbeek

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Humaninterestmagazine over de levens van gewone mensen in het dorp Groesbeek. Rob schrijft een boek. Huub heeft een oude bekende te gast in zijn radioprogramma. Raymond gaat koffie drinken bij zijn moeder.

Vandaag | 16:35 MAX Minicollege

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Wetenschappelijk magazine over de werking van de hersenen. Het 'sundown'syndroom

Vandaag | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 127 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Vandaag | 18:15 EenVandaag

Aflevering 249 - Actualiteitenmagazine

Vandaag | 18:25 BinnensteBuiten

Aflevering 134 - Lifestylemagazine. Een herenhuis in Alkmaar vol creatieve oplossingen en Alain Caron is in het Drentse Veenhuizen, waar Martin natuurkaas maakt.

Vandaag | 18:30 NOS Gesprek minister-president

Aflevering 30 - Politiek magazine waarin de minister-president aan het woord komt over de actualiteit

Vandaag | 19:35 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 18 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. Hunzedal. Milouska gaat in de slingerende Hunze op zoek naar witwangsterns en futen. Menno kijkt mee met de beste vogelschilder van Nederland.

Vandaag | 22:00 Nieuwsuur

Aflevering 282 - Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Morgen | 01:00 Nieuwsuur

Aflevering 282 - Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Morgen | 01:45 EenVandaag

Aflevering 249 - Actualiteitenmagazine

Morgen | 01:50 Nieuwsuur

Aflevering 282 - Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Morgen | 02:05 NOS Gesprek minister-president

Aflevering 29 - Politiek magazine waarin de minister-president aan het woord komt over de actualiteit. NOS Gesprek minister-president met gebarentolk

Morgen | 06:10 Tijd voor MAX

Aflevering 7 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Morgen | 07:25 Blauw Bloed

Aflevering 37 - Royaltymagazine. Frederik en Mary doen zaken in Parijs. O.a. in deze uitzending: kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken waren drie dagen in Parijs om zaken te doen. 'Blauw Bloed' had een interview met de Deense troonopvolger.

Morgen | 08:05 Vroege Vogels

Seizoen 15 - Aflevering 18 - Magazine met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. Hunzedal. Milouska gaat in de slingerende Hunze op zoek naar witwangsterns en futen. Menno kijkt mee met de beste vogelschilder van Nederland.

Morgen | 09:00 VPRO Vrije Geluiden

Aflevering 24 - Muziekmagazine dat een platform biedt aan muzikale diversiteit op radio, internet en tv. Kate Tempest, Luke Winslow King en Mo van der Does. Giovanca ontvangt altsaxofonist Mo van der Does, vertegenwoordiger van de nieuwe generatie jazzmusici, de Britse rapper en dichter Kate Tempest en singer-songwriter Luke Winslow King.

Morgen | 09:50 VPRO Boeken

Aflevering 27 - Boekenmagazine, afwisselend gepresenteerd door Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo. Asis Aynan en Alicja Gescinska. Asis Aynan over 'Linoleumkoorts. Aantekeningen van een docent' en Alicja Gescinska over 'Intussen komen mensen om', haar worsteling met politieke betrokkenheid en intellectuele verantwoordelijkheid.

Morgen | 12:15 Sterren NL Top 25

Aflevering 42 - Muziekmagazine met een overzicht van de populairste Nederlandstalige hits

Morgen | 13:10 Eén tegen Eenzaamheid

Magazine waarin men aandacht vraagt voor het groeiende aantal mensen dat zich eenzaam voelt. In deze MAX-special zijn ervaringsverhalen te zien. Ook is er een belpanel met prominenten uit het bedrijfsleven en met professionals van de Luisterlijn, die enerzijds eenzame mensen te woord staan, maar ook bijzondere initiatieven om eenzaamheid te bestrijden verzamelen.

Morgen | 14:25 Podium Witteman

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Muziekmagazine dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen. Te gast: violiste Luna de Mol, het Pavel Haas Quartet, componist en pianist Daahoud Salim en huisband Fuse.

Morgen | 14:40 Spoorloos Extra

Aflevering 8 - Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Richard kiest voor zijn geboorteland. Met in deze aflevering aandacht voor de,ingrijpende keuze die Richard maakt nadat hij vijf jaar eerder via Spoorloos zijn moeder in Peru ontmoette.

Morgen | 16:25 Dit Was Het Nieuws

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Satirisch actuamagazine. Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep.

Morgen | 17:10 Metterdaad

Aflevering 83 - Magazine rond goede doelen. Medische nood op Lesbos. Er zitten meer dan 11.000 vluchtelingen vast in het grootste vluchtelingenkamp van Europa op het Griekse eiland Lesbos. Ze hebben 11.000 vaak gruwelijke verhalen over alles wat ze hebben meegemaakt.

Morgen | 17:49 Socutera

Aflevering 42 - Informatief magazine rond goede doelen. MS Research. MS (multiple sclerose) is een zenuwslopende ziekte die jonge mensen treft in de bloei van hun leven. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek financiert en stimuleert.

Morgen | 18:15 EenVandaag

Aflevering 250 - Actualiteitenmagazine

Morgen | 18:20 Nederland Zingt

Aflevering 24 - Muziekmagazine met massale koor- en samenzang vanuit een van de vele monumentale kerkgebouwen in Nederland. Nederland Zingt Dag 2019. Ruim tienduizend zangers zingen de mooiste liederen. In elk lied klinkt iets door van het thema van die dag: 'Hij laat niet los'. Op een grootse en geweldige manier wordt God de lof toegezongen.

Morgen | 19:05 Kassa

Seizoen 34 - Aflevering 7 - Consumentenmagazine met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests, gepresenteerd door Brecht van Hulten

Morgen | 19:30 Blauw Bloed

Aflevering 38 - Royaltymagazine

Morgen | 22:00 Nieuwsuur

Aflevering 283 - Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Morgen | 22:45 NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. Speelronde 10: AZ - sc Heerenveen, RKC Waalwijk - Ajax, FC Twente - Willem II, VVV-Venlo - Vitesse en FC Utrecht - PSV.

Morgen | 23:50 NOS Studio Sport

Sportmagazine met livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages

Overmorgen | 01:25 Nieuwsuur

Aflevering 283 - Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Overmorgen | 02:05 Nieuwsuur

Aflevering 283 - Actualiteitenmagazine. Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Overmorgen | 02:15 EenVandaag

Aflevering 250 - Actualiteitenmagazine

Overmorgen | 07:45 Met hart en ziel

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Religieus magazine met verhalen van geloof, hoop en liefde uit de Protestantse Kerk, afwisselend gepresenteerd door Jos van Oord en Joanne Bijleveld. De kracht van Nijkleaster. In Jorwerd, Friesland, geeft ds. Hinne Wagenaar met Nijkleaster vorm aan een nieuwe manier van 'klooster' zijn.

Overmorgen | 09:45 Geloofsgesprek

Aflevering 41 - Religieus magazine met spiritueel gesprek dat als context dient voor de aansluitende eucharistieviering. Harry Notermans. We leven zo snel en zijn zo druk dat het leven van gewone mensen te weinig aandacht krijgt. Daarom heeft Harry Notermans afstand gedaan van social media en de fiets herontdekt.

Overmorgen | 10:30 VPRO Vrije Geluiden

Aflevering 25 - Muziekmagazine dat een platform biedt aan muzikale diversiteit op radio, internet en tv. Bongeziwe Mabandla, Vincent van Amsterdam, Reinier Baas en Ben van Gelder. Giovanca ontvangt singer-songwriter Bongeziwe Mabandla uit Zuid-Afrika, accordeonist Vincent van Amsterdam, en het duo gitarist Reinier Baas en saxofonist Ben van Gelder.

Overmorgen | 11:05 Nederland Zingt Dichtbij

Aflevering 7 - Muziekmagazine met een mix van muziek, persoonlijke geloofsverhalen en een Bijbelse overdenking. Lydia van Maurik. Als jong meisje vindt Lydia van Maurik het belangrijk dat er goed gezorgd wordt voor de dieren, planten en mensen. Als Lydia opgroeit, wordt dit gevoel alleen maar sterker.

Overmorgen | 11:20 VPRO Boeken

Aflevering 28 - Boekenmagazine, afwisselend gepresenteerd door Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo. Bavo Dhooge en Eva Ludemann. Carolina Lo Galbo praat met Bavo Dhooge over zijn boek 'Schrijvers op het scherm' en met Eva Ludemann over haar boek '#ArabierEnSeculier. De opmars van afvallige moslims in de Arabische wereld'.

Overmorgen | 12:05 Metterdaad

Aflevering 83 - Magazine rond goede doelen. Medische nood op Lesbos. Er zitten meer dan 11.000 vluchtelingen vast in het grootste vluchtelingenkamp van Europa op het Griekse eiland Lesbos. Ze hebben 11.000 vaak gruwelijke verhalen over alles wat ze hebben meegemaakt.

Overmorgen | 13:02 Wilde Ganzen

Aflevering 42 - Magazine over concrete projecten in ontwikkelingslanden. Indonesië. Terwijl toeristen genieten van de prachtige natuur en stranden op Lombok in Indonesië, kent het eiland ook een andere kant. Een deel van de bevolking leeft in armoede en de gezondheidszorg is beperkt. Met de opbrengst van dit project wordt een ziekenhuis gebouwd, zodat de mensen toegang krijgen tot betere zorg.

Overmorgen | 13:10 NOS Studio Sport

Sportmagazine met livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages

 Meer

Magazine gemist

Eerder Vandaag | 10:00 Nu te Zien!

Seizoen 3 - Aflevering 40 - Kunstmagazine over actuele tentoonstellingen. Juwelen!. Museumdirecteur van museum Voorlinden Suzanne Swarts bekijkt in De Hermitage Amsterdam de mode en juwelen die eeuwenlang door de high society aan het Russische hof in Sint-Petersburg gedragen werden.

Eerder Vandaag | 09:40 MAX Geheugentrainer

Aflevering 209 - Magazine

Eerder Vandaag | 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 35 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 35 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 07:35 Goedemorgen Nederland

Aflevering 35 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 35 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 06:10 MAX Geheugentrainer

Aflevering 208 - Magazine